Subota, 29.02.2020.

10:47

Tošić: Partizan mi je na drugom mestu

Bivši srpski reprezentativac Zoran Tošić rekao je da mu je CSKA iz Moskve najdraži klub u kom je igrao.

Izvor:

Tošiæ: Partizan mi je na drugom mestu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

103 Komentari

Sortiraj po:

zdravkogf

pre 4 godine

Jasam reko daje tosic zvezdaš a vi niste verovali. Evo sad je prizno daje
Cska ispred partizana toliko njegovoj ljubavi prema partizanu. Zna on gdemu srce vuče toje zvezdi.

grobar do groba

pre 4 godine

Proveo je mnogo vise godina u CSKA nego u Partizanu u oba mandata, osviji vise titula u CSKA, igrao Lige Sampiona, Lige Evrope, zaradio milione, nije prosao Partizanovu skolu i zato je normalno ovo sto je izjavio.r

Sava

pre 4 godine

Duplo vise utakmica je odigrao u CSKA nego u Partizanu i mnogo vise golova je dao za ruski tim! Ponikao u Zrenjaninu, dakle sve je jasno i logicno!!
Partizan je posluzio kao odskocna daska..

Back in Black

pre 4 godine

Dosao sam da prebrojim koliko cigana je poslalo komentar...zaspao sam brojeci
(Jovi BL, 29. februar 2020 13:44)
Nisi zaspao nego si se zbunio posle broja 10 jer nemas vise prstiju a mama skuvala sav pasulj.

Petar

pre 4 godine

...kakvi debilni komentari...pa ne,Vidicu je draze sto je igrao CZ,nego sto je bio kapiten Mancestera...Decko je iskren...
(PERA, 29. februar 2020 12:53)


Pokušaj naučiti razmišljati i shvaćati vrlo jednostavne stvari. Nije riječ o tome šta je kome draže, već koji klub mu je u srcu i broj 1. A ovi koji pišu o vraćanju u klub u zadnjoj sezoni kao o dokazu ljubavi prema klubu, isto pišu besmislice. Velika većina igrača u svijetu se ne vraća pred kraj karijere igrati u klub iz kojeg su potekli.

....

pre 4 godine

"- Upotrebio sam slogan navijača CSKA, koji glasi “Цска всегда будет перв?м”, što bi u prevodu otprilike značilo da kada god se priča o CSKA on je uvek prvi i to je nešto što oni pevaju na mečevima. Na kraju je, po njihovom naslovu i medijima koji su ovde preneli, ispalo da sam rekao da mi je CSKA važniji od Partizana. Istina je da su CSKA i Partizan bratski klubovi, da su to moje “sigurne kuće” u kojima sam proveo najveći deo karijere i ne pravim ama baš nikakvu razliku među njima. Jer to bi bilo kao da pravite razliku među sopstvenom decom ili roditeljima. Moja ljubav prema pomenutim klubovima je podjednaka i to ne može da promeni ni milion loših naslova ili konteksta"

Dzaba se garagani raduju, covek je lepo objasnio

istine radi

pre 4 godine

Decko nije ponikao u Partizanu,u njemu je u dva navrata proveo 4-5 god a u CSKA osam sezona.Ako mislite da je on nesto lose izjavio gresite, ovi sto se zaklinju na ljubav prema klubu posle prve polusezone su za posmatranje a ne Tosic. Decko je ostvaren u svom poslu,pametan,uspesan i nema potrebe da se dodovorava navijacima. Uvek umeren u izjavama i u porazu i u pobedi. Da je vise ovakvih iskrenih i postenih sportista svima bi bilo bolje.

isprani mozgovi

pre 4 godine

Dosao sam da prebrojim koliko cigana je poslalo komentar...zaspao sam brojeci
(Jovi BL, 29. februar 2020 13:44)

Ti znas da brojis ?!

Zox

pre 4 godine

.."ovako nesto stvarno ne mozes da cujes od Dekija i Vidare, koji su u svakom smislu za njega izmislili fudbal...
(cocoloco, 29. februar 2020 13:10)

I taj " Deki" i " Vidara" od silne ljubavi se nisu vratili da odigraju bar poslednju sezonu u " voljenom klubu"..

Dok su se u Partizan npr. vraćali ( iako nisu ponikli u njemu) Krstajić i Bata Mirković, zatim Ivan Tomić, Nađ. Neki čak i sa odličnim karijerama.

Dok tamo gde su bile velike reči, obično su bila mala dela.

Uostalom, da li se to ovde javljaju navijači kluba čiji je kapiten ( i dete) posle silnih izjava ljubavi i vernosti, preœao u Partizan, izvinjavao se za neku ružnu prošlost?

Miki

pre 4 godine

Kamo srece da nije ni dolazio drugi put.za platu od 600.000eura za skoro tri godine nije nista pokazao.penzioner koji gleda jos samo da ucari od fudbala ako moze.da nije ovih kineza,posle partizana nigde vise nebi ni igrao

s y l a

pre 4 godine

E moji grobari, kad ovako nešto izjavi vaša legenda onda je stvarno vreme da se zapitate jel vaš klub vredan postojanja!
Mali ste u svakom smislu, da prevedemo izjavu Tošića!
(Gasi to, 29. februar 2020 11:56)


Legenda??? Sta lupetas?? Jel znas ko je legenda kluba i kako se postaje.???

aco

pre 4 godine

Otac te izvede na put, omoguci ti da postanes covek, roditelji se razvedu, ocuh te zaposli u firmi u kojoj radis za odlicnu platu i ti ocuha stavis ispred oca
(Tosve, 29. februar 2020 11:49)

Jeste, al’ otac je i krimos, lopina, patoloski lazov koji ne brine ni o kome osim o samom sebi... Ko ce takvog oca da stavi na prvo mesto?
(svako dobro, 29. februar 2020 13:48) # Link komentara



Bravo stari :) To su adekvatne rjeci za ovog gore romanticara koji uljepsava ...zamisli samo koliko su se okorisltili od plate njegove koju su oni uzeli a nisu mu dali pa su ga pustili bez obestecenja i kao ljubav za klub :) Sramota a dodje momak u dobrim godinama fudbala ...
i onda se pitate sto Deki ne zavrsi u Zvezdi sto Vidara nije i jos drugi sa druge strane kad su tamo lopine i mrljave i kvare i tvoj obraz i dostojanstvo kad se mjesas sa njima ;)

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Бамби, зар ти није плазма на другом мјесту после ЦСКА? Хахаха, ето вам га сад ваш бамби. 😂😂😂

prijatelj nekih prijatelja

pre 4 godine

@Posteno

Vama koji relativizuju ovakvu izjavu i shvate je kao normalnu je takođe Partizan na drugom mestu. Prva je mržnja prema Zvezdi.

Čovek sastavio 7-8 godina kod vas i ismeje vas lagano zbog ruskih para i kao nema veze, neka je rekao. Sramota me umesto vas.

s y l a

pre 4 godine

Zasto bi se mi cimali? Ja kao grobar mislim da je Tosic ispod prosecan igrac, jedva sam i cekao da ode
.Non stop vraca loptu nazad ili menja stranu. Strasno

Kontraš

pre 4 godine

komentaraKo je najbolji?Primorskaaaaaaa!
(E to je ugaseno, 29. februar 2020 13:06) Odakle ti Primorska na vesti o fudbalu? Znaš li ti da je Tošić fudbaler, a ne košarkaš?

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@Zox

Porediš neuporedivo. Ni naši inženjeri u Parizu niti profesori u Londonu se ne vraćaju tek tako, iako jako vole svoju zemlju i narod. Imaju obaveze, ugovore, poslove, decu u školama, nekretnine, 300 čuda. Šljakeri sa bauštele i konobari se uvek lako vrate.

E to ti je razlika između karijera Vidića i Stankovića i Tomića, Nađa, Batice Mirkovića i sličnih vaših legendi i majstora.

E da, #88 nije dete Zvezde. I svojim izjavama je pljunuo na sebe i na vas koji ste ga oberučke prihvatili. Jeftin konvertit i masa ljudi bez dostojanstva i ponosa koji mu kliču, idealan spoj. K'o Bugari i Italijani '43-e.

Ko je najbolji?

pre 4 godine

Sta je Tosic slagao?
Zvezda je prva ,a Partizan uvijek drugi.Ali bar niste treci
(krajisnik, 29. februar 2020 13:36) # Link komentara

A gde bi stavio Primorsku, FMP, Radnicki basket...

svako dobro

pre 4 godine

Otac te izvede na put, omoguci ti da postanes covek, roditelji se razvedu, ocuh te zaposli u firmi u kojoj radis za odlicnu platu i ti ocuha stavis ispred oca
(Tosve, 29. februar 2020 11:49)

Jeste, al’ otac je i krimos, lopina, patoloski lazov koji ne brine ni o kome osim o samom sebi... Ko ce takvog oca da stavi na prvo mesto?

cocoloco

pre 4 godine

Ne bi on ovo nikad izjavio da mu je drugi mandat u Partizanu bio uspesan, ocekivanja od njega su bila velika sa razlogom... Zakazao je i sada mu je sujeta povredjena i ova izjava govori vise o njemu... Ali svakako treba zezati malo Grobare :-) ovako nesto stvarno ne mozes da cujes od Dekija i Vidare, koji su u svakom smislu za njega izmislili fudbal...

Tajni detektiv Djido Mova

pre 4 godine

Шта овде да чуди? па професионалац је,клуб му је остао дужан камару пара,брже боље је отишао,не игра за кликере,ови Руси су најбоље плаћали јер је тамо играо фудбал живота,зато не чуди изјава.

Posteno

pre 4 godine

Nekako mi je drazi Tosic, koji izjavi da mu je Partizan na drugom mestu a koji se vrati u Partizan u dobrim igrackim godinama i nesto mu pruzi nego, verujem, vama vase legende koje se busaju da im je zvezda na prvom mestu i kako zive za nju ali se na kraju ni jedan ne vrati ni na 6 meseci u zvezdu, makar na zalasku karijere. A vi bar imate gomilu tih koji se busaju da su veliki zvezdasi ali sve i jedan zaobilazi zvezdu do kraja krarijere.

Родољуб

pre 4 godine

Некад је боље ћутати и створити дилему да ли си глуп него проговорити и отклонити сваку сумњу.

E to je ugaseno

pre 4 godine

E moji grobari, kad ovako nešto izjavi vaša legenda onda je stvarno vreme da se zapitate jel vaš klub vredan postojanja!
Mali ste u svakom smislu, da prevedemo izjavu Tošića!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gasi to, 29. februar 2020 11:56) # Link komentara

Ko je najbolji?
Primorskaaaaaaa!

Ko je najbolji? Primorska!

pre 4 godine

Partizan je uvek na drugom mestu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobari jug, 29. februar 2020 11:50)

...ali je zato Primorska na prvom. Ej bre, jos se javljate.

milos

pre 4 godine

Profesor Satrap,
Brate,nije njima lako....Ali ih u neku ruku razumem...Dva sendvica dnevno...Prvo od terze,pa od nebojse...Napredna ekipa koja ostavlja komentare..Njima su ova dvojica bogovi,vole ih vise od mame i tate...Sto oni kazu,to mora biti tako...
Pa makar po naprednjacima zemlja bila kockasta

maconii

pre 4 godine

zvezdas sam ,ali ovo je nekorektna izjava tosica...da mu nije partizana ne bi video ni c od csk,a kamo li mancester...npr vidic je jedna od najvecih legendi mancester junajteda,kapiten,tamo je napravio karijeru i stekao slavu,ali je uvek zvezdu stavljao na prvo mesto,kao i dejan stankovic

4k4.Dex

pre 4 godine

@Djordje
Mance? Igrao dve tri godine u Partizanu i poginuo i sad je on legenda? Da, bio je mozda i najtalentovaniji igrac tada ali ne moze biti legenda kluba sa samo par sezona odigranih.
Da bi neko bio legenda kluba mora ili da dugo i uspesno igra u njemu kao nor Sas ilic ili da napravi extra dobru i dugu karijeru u inostranstvu kao npr. Savo ili Mijat.

Arthas

pre 4 godine

Pre nego sto grobari krenu da ga prozivaju covek je imao godisnju platu 700,000e bez bonusa, a duguje mu se preko 1m iako je u klub uslo preko 30m samo u 2019.

marshall

pre 4 godine

E moji grobari, kad ovako nešto izjavi vaša legenda onda je stvarno vreme da se zapitate jel vaš klub vredan postojanja!
Mali ste u svakom smislu, da prevedemo izjavu Tošića!
(Gasi to, 29. februar 2020 11:56)

A da prevedemo tvoju izjavu... Mali smo jer je Zoran Tosic izjavio da mu je Partizan na drugom mestu a na prvom klub u kojem je proveo vise vremena i zaradio 10x vece pare? I ko je i kada rekao da je Tosic legenda Partizana?

Đorđe

pre 4 godine

E moji grobari, kad ovako nešto izjavi vaša legenda onda je stvarno vreme da se zapitate jel vaš klub vredan postojanja!
Mali ste u svakom smislu, da prevedemo izjavu Tošića!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gasi to, 29. februar 2020 11:56)

Prijatelju, Bambi nije nikakva legenda. Nije ni 100 najboljih igrača Partizana. Naše legende su Vladica Kovačević, Galić, Bobek, Mance, Moca, Mijat... Bambi je samo jedan igrač koji je prošao kroz Partizan i nije ostavio nikakav trag. Ova izjava nije omalovažavanje Partizana, već samo ističe da mu je CSKA omiljeni klub i da je tu ostavio najveći trag. I to je legitimno, nemam ništa protiv toga.
A što se tiče odlaska u Kinu, neka ide, njegove partije su, izuzev par izuzetaka, bile u najmanju ruku skromne. A odlazak u drugu kinesku ligu, samo dokazuje da ga jedino novac interesuje u životu i da titule, pobede, status kod navijača, njemu ništa ne znači. Sretan mu put i to je to. Niko od navijača mu ne zamera, jednostavno bio i ostaće nebitan u istoriji Partizana.

pzkmpjssz

pre 4 godine

E moji grobari, kad ovako nešto izjavi vaša legenda onda je stvarno vreme da se zapitate jel vaš klub vredan postojanja!
Mali ste u svakom smislu, da prevedemo izjavu Tošića!
(Gasi to, 29. februar 2020 11:56)
za tvoju informaciju tosic nije ni L od legende.

mile rizik

pre 4 godine

E moji grobari, kad ovako nešto izjavi vaša legenda onda je stvarno vreme da se zapitate jel vaš klub vredan postojanja!
Mali ste u svakom smislu, da prevedemo izjavu Tošića!
(Gasi to, 29. februar 2020 11:56)
za tvoju informaciju tosic nije ni L od legende.
(pzkmpjssz, 29. februar 2020 12:10)

U pravu si, Tošić ipak nije Vokri.

milos

pre 4 godine

Ovaj kao gist,beron,odzo,faje,perperoglu,braun 1,braun 2,lukas...Dosli da uzmu pare u fmp...Za ostalo ih boli uvo...Po milionce svi i uzikuju Primorska...Mali fmp..

bambi

pre 4 godine

Ima jedna narodna...."Lepo je biti uz tebe, partizane jer ti igras pored Marakane, komsije tvoje prvaci su sveta, uvek si drugi i to ti ne smeta"...

One night in May

pre 4 godine

Profesor Satrap,
Brate,nije njima lako....Ali ih u neku ruku razumem...Dva sendvica dnevno...Prvo od terze,pa od nebojse...Napredna ekipa koja ostavlja komentare..Njima su ova dvojica bogovi,vole ih vise od mame i tate...Sto oni kazu,to mora biti tako...
Pa makar po naprednjacima zemlja bila kockasta
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milos, 29. februar 2020 12:29)


Kunes se u Vazuru i Ostoju, kao i svi Partizanovi navijaci, rodjenu bi majku dao da te Vuletic pomiliuje i onda nekom pricas o sendvicima...

johnny b

pre 4 godine

Grobari nevera.
(Otac Makarije, 29. februar 2020 11:52)

Vi ste poslednji koji treba da pisete ovakve komentare imajuci u vidu da se vasi iole bolji igraci nikada nisu vracali u klub. Isto tako, imate jednog koji je, nazalost, kod nas i koji je pricao kako mu je Zvezda sve na svetu, a na kraju se ispostavilo drugacije. Sto se Tosica tice, covek je iskren i to je najbitnije. Nismo mi ti koji se loze na izjave "Zvezda mi je sve" i slicno a onda se nikada ne osvrnu bivsem klubu ili pobegnu iz istog glavom bez obzira.

Marko

pre 4 godine

Ne vidim nista sporno u ovoj izjavi, Bambi nije dete Partizana nego je u njega dosao, ali je cinjenica da se tu afirmisao. Pretpostavljam da je odgovor usko povezan sa tim gde mu je bilo najlepse, a to je verovatno CSKA. Nadam se da nece krenuti gomila uvreda, jednih od strane grobara koji ce se mozda osetiti prozvanim a druge od strane delija koje ce jedva docekati da prozivaju suprotnu stranu. Ova izjava je najnormalnija izjava, samo sto je kod nas uobicajena.

Gasi to

pre 4 godine

E moji grobari, kad ovako nešto izjavi vaša legenda onda je stvarno vreme da se zapitate jel vaš klub vredan postojanja!
Mali ste u svakom smislu, da prevedemo izjavu Tošića!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

"Naravno, CSKA mi je uvek na prvom mestu, čak je i Partizan tek na drugom", rekao je Tošić.”
-Kada je lova u pitanju sve ostalo je nebitno.Verovatno i Rusija je čoveku ispred Srbije..Fudbaleri....

Tosve

pre 4 godine

Otac te izvede na put, omoguci ti da postanes covek, roditelji se razvedu, ocuh te zaposli u firmi u kojoj radis za odlicnu platu i ti ocuha stavis ispred oca

Gasi to

pre 4 godine

E moji grobari, kad ovako nešto izjavi vaša legenda onda je stvarno vreme da se zapitate jel vaš klub vredan postojanja!
Mali ste u svakom smislu, da prevedemo izjavu Tošića!

Marko

pre 4 godine

Ne vidim nista sporno u ovoj izjavi, Bambi nije dete Partizana nego je u njega dosao, ali je cinjenica da se tu afirmisao. Pretpostavljam da je odgovor usko povezan sa tim gde mu je bilo najlepse, a to je verovatno CSKA. Nadam se da nece krenuti gomila uvreda, jednih od strane grobara koji ce se mozda osetiti prozvanim a druge od strane delija koje ce jedva docekati da prozivaju suprotnu stranu. Ova izjava je najnormalnija izjava, samo sto je kod nas uobicajena.

Đorđe

pre 4 godine

E moji grobari, kad ovako nešto izjavi vaša legenda onda je stvarno vreme da se zapitate jel vaš klub vredan postojanja!
Mali ste u svakom smislu, da prevedemo izjavu Tošića!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gasi to, 29. februar 2020 11:56)

Prijatelju, Bambi nije nikakva legenda. Nije ni 100 najboljih igrača Partizana. Naše legende su Vladica Kovačević, Galić, Bobek, Mance, Moca, Mijat... Bambi je samo jedan igrač koji je prošao kroz Partizan i nije ostavio nikakav trag. Ova izjava nije omalovažavanje Partizana, već samo ističe da mu je CSKA omiljeni klub i da je tu ostavio najveći trag. I to je legitimno, nemam ništa protiv toga.
A što se tiče odlaska u Kinu, neka ide, njegove partije su, izuzev par izuzetaka, bile u najmanju ruku skromne. A odlazak u drugu kinesku ligu, samo dokazuje da ga jedino novac interesuje u životu i da titule, pobede, status kod navijača, njemu ništa ne znači. Sretan mu put i to je to. Niko od navijača mu ne zamera, jednostavno bio i ostaće nebitan u istoriji Partizana.

svako dobro

pre 4 godine

Otac te izvede na put, omoguci ti da postanes covek, roditelji se razvedu, ocuh te zaposli u firmi u kojoj radis za odlicnu platu i ti ocuha stavis ispred oca
(Tosve, 29. februar 2020 11:49)

Jeste, al’ otac je i krimos, lopina, patoloski lazov koji ne brine ni o kome osim o samom sebi... Ko ce takvog oca da stavi na prvo mesto?

Arthas

pre 4 godine

Pre nego sto grobari krenu da ga prozivaju covek je imao godisnju platu 700,000e bez bonusa, a duguje mu se preko 1m iako je u klub uslo preko 30m samo u 2019.

Tosve

pre 4 godine

Otac te izvede na put, omoguci ti da postanes covek, roditelji se razvedu, ocuh te zaposli u firmi u kojoj radis za odlicnu platu i ti ocuha stavis ispred oca

Tajni detektiv Djido Mova

pre 4 godine

Шта овде да чуди? па професионалац је,клуб му је остао дужан камару пара,брже боље је отишао,не игра за кликере,ови Руси су најбоље плаћали јер је тамо играо фудбал живота,зато не чуди изјава.

pzkmpjssz

pre 4 godine

E moji grobari, kad ovako nešto izjavi vaša legenda onda je stvarno vreme da se zapitate jel vaš klub vredan postojanja!
Mali ste u svakom smislu, da prevedemo izjavu Tošića!
(Gasi to, 29. februar 2020 11:56)
za tvoju informaciju tosic nije ni L od legende.

bambi

pre 4 godine

Ima jedna narodna...."Lepo je biti uz tebe, partizane jer ti igras pored Marakane, komsije tvoje prvaci su sveta, uvek si drugi i to ti ne smeta"...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

"Naravno, CSKA mi je uvek na prvom mestu, čak je i Partizan tek na drugom", rekao je Tošić.”
-Kada je lova u pitanju sve ostalo je nebitno.Verovatno i Rusija je čoveku ispred Srbije..Fudbaleri....

Miki

pre 4 godine

Kamo srece da nije ni dolazio drugi put.za platu od 600.000eura za skoro tri godine nije nista pokazao.penzioner koji gleda jos samo da ucari od fudbala ako moze.da nije ovih kineza,posle partizana nigde vise nebi ni igrao

maconii

pre 4 godine

zvezdas sam ,ali ovo je nekorektna izjava tosica...da mu nije partizana ne bi video ni c od csk,a kamo li mancester...npr vidic je jedna od najvecih legendi mancester junajteda,kapiten,tamo je napravio karijeru i stekao slavu,ali je uvek zvezdu stavljao na prvo mesto,kao i dejan stankovic

Родољуб

pre 4 godine

Некад је боље ћутати и створити дилему да ли си глуп него проговорити и отклонити сваку сумњу.

One night in May

pre 4 godine

Profesor Satrap,
Brate,nije njima lako....Ali ih u neku ruku razumem...Dva sendvica dnevno...Prvo od terze,pa od nebojse...Napredna ekipa koja ostavlja komentare..Njima su ova dvojica bogovi,vole ih vise od mame i tate...Sto oni kazu,to mora biti tako...
Pa makar po naprednjacima zemlja bila kockasta
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milos, 29. februar 2020 12:29)


Kunes se u Vazuru i Ostoju, kao i svi Partizanovi navijaci, rodjenu bi majku dao da te Vuletic pomiliuje i onda nekom pricas o sendvicima...

Posteno

pre 4 godine

Nekako mi je drazi Tosic, koji izjavi da mu je Partizan na drugom mestu a koji se vrati u Partizan u dobrim igrackim godinama i nesto mu pruzi nego, verujem, vama vase legende koje se busaju da im je zvezda na prvom mestu i kako zive za nju ali se na kraju ni jedan ne vrati ni na 6 meseci u zvezdu, makar na zalasku karijere. A vi bar imate gomilu tih koji se busaju da su veliki zvezdasi ali sve i jedan zaobilazi zvezdu do kraja krarijere.

mile rizik

pre 4 godine

E moji grobari, kad ovako nešto izjavi vaša legenda onda je stvarno vreme da se zapitate jel vaš klub vredan postojanja!
Mali ste u svakom smislu, da prevedemo izjavu Tošića!
(Gasi to, 29. februar 2020 11:56)
za tvoju informaciju tosic nije ni L od legende.
(pzkmpjssz, 29. februar 2020 12:10)

U pravu si, Tošić ipak nije Vokri.

cocoloco

pre 4 godine

Ne bi on ovo nikad izjavio da mu je drugi mandat u Partizanu bio uspesan, ocekivanja od njega su bila velika sa razlogom... Zakazao je i sada mu je sujeta povredjena i ova izjava govori vise o njemu... Ali svakako treba zezati malo Grobare :-) ovako nesto stvarno ne mozes da cujes od Dekija i Vidare, koji su u svakom smislu za njega izmislili fudbal...

johnny b

pre 4 godine

Grobari nevera.
(Otac Makarije, 29. februar 2020 11:52)

Vi ste poslednji koji treba da pisete ovakve komentare imajuci u vidu da se vasi iole bolji igraci nikada nisu vracali u klub. Isto tako, imate jednog koji je, nazalost, kod nas i koji je pricao kako mu je Zvezda sve na svetu, a na kraju se ispostavilo drugacije. Sto se Tosica tice, covek je iskren i to je najbitnije. Nismo mi ti koji se loze na izjave "Zvezda mi je sve" i slicno a onda se nikada ne osvrnu bivsem klubu ili pobegnu iz istog glavom bez obzira.

E to je ugaseno

pre 4 godine

E moji grobari, kad ovako nešto izjavi vaša legenda onda je stvarno vreme da se zapitate jel vaš klub vredan postojanja!
Mali ste u svakom smislu, da prevedemo izjavu Tošića!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gasi to, 29. februar 2020 11:56) # Link komentara

Ko je najbolji?
Primorskaaaaaaa!

Kontraš

pre 4 godine

komentaraKo je najbolji?Primorskaaaaaaa!
(E to je ugaseno, 29. februar 2020 13:06) Odakle ti Primorska na vesti o fudbalu? Znaš li ti da je Tošić fudbaler, a ne košarkaš?

marshall

pre 4 godine

E moji grobari, kad ovako nešto izjavi vaša legenda onda je stvarno vreme da se zapitate jel vaš klub vredan postojanja!
Mali ste u svakom smislu, da prevedemo izjavu Tošića!
(Gasi to, 29. februar 2020 11:56)

A da prevedemo tvoju izjavu... Mali smo jer je Zoran Tosic izjavio da mu je Partizan na drugom mestu a na prvom klub u kojem je proveo vise vremena i zaradio 10x vece pare? I ko je i kada rekao da je Tosic legenda Partizana?

prijatelj nekih prijatelja

pre 4 godine

@Posteno

Vama koji relativizuju ovakvu izjavu i shvate je kao normalnu je takođe Partizan na drugom mestu. Prva je mržnja prema Zvezdi.

Čovek sastavio 7-8 godina kod vas i ismeje vas lagano zbog ruskih para i kao nema veze, neka je rekao. Sramota me umesto vas.

grobar do groba

pre 4 godine

Proveo je mnogo vise godina u CSKA nego u Partizanu u oba mandata, osviji vise titula u CSKA, igrao Lige Sampiona, Lige Evrope, zaradio milione, nije prosao Partizanovu skolu i zato je normalno ovo sto je izjavio.r

Zox

pre 4 godine

.."ovako nesto stvarno ne mozes da cujes od Dekija i Vidare, koji su u svakom smislu za njega izmislili fudbal...
(cocoloco, 29. februar 2020 13:10)

I taj " Deki" i " Vidara" od silne ljubavi se nisu vratili da odigraju bar poslednju sezonu u " voljenom klubu"..

Dok su se u Partizan npr. vraćali ( iako nisu ponikli u njemu) Krstajić i Bata Mirković, zatim Ivan Tomić, Nađ. Neki čak i sa odličnim karijerama.

Dok tamo gde su bile velike reči, obično su bila mala dela.

Uostalom, da li se to ovde javljaju navijači kluba čiji je kapiten ( i dete) posle silnih izjava ljubavi i vernosti, preœao u Partizan, izvinjavao se za neku ružnu prošlost?

Ko je najbolji? Primorska!

pre 4 godine

Partizan je uvek na drugom mestu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobari jug, 29. februar 2020 11:50)

...ali je zato Primorska na prvom. Ej bre, jos se javljate.

isprani mozgovi

pre 4 godine

Dosao sam da prebrojim koliko cigana je poslalo komentar...zaspao sam brojeci
(Jovi BL, 29. februar 2020 13:44)

Ti znas da brojis ?!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Бамби, зар ти није плазма на другом мјесту после ЦСКА? Хахаха, ето вам га сад ваш бамби. 😂😂😂

aco

pre 4 godine

Otac te izvede na put, omoguci ti da postanes covek, roditelji se razvedu, ocuh te zaposli u firmi u kojoj radis za odlicnu platu i ti ocuha stavis ispred oca
(Tosve, 29. februar 2020 11:49)

Jeste, al’ otac je i krimos, lopina, patoloski lazov koji ne brine ni o kome osim o samom sebi... Ko ce takvog oca da stavi na prvo mesto?
(svako dobro, 29. februar 2020 13:48) # Link komentara



Bravo stari :) To su adekvatne rjeci za ovog gore romanticara koji uljepsava ...zamisli samo koliko su se okorisltili od plate njegove koju su oni uzeli a nisu mu dali pa su ga pustili bez obestecenja i kao ljubav za klub :) Sramota a dodje momak u dobrim godinama fudbala ...
i onda se pitate sto Deki ne zavrsi u Zvezdi sto Vidara nije i jos drugi sa druge strane kad su tamo lopine i mrljave i kvare i tvoj obraz i dostojanstvo kad se mjesas sa njima ;)

milos

pre 4 godine

Ovaj kao gist,beron,odzo,faje,perperoglu,braun 1,braun 2,lukas...Dosli da uzmu pare u fmp...Za ostalo ih boli uvo...Po milionce svi i uzikuju Primorska...Mali fmp..

Back in Black

pre 4 godine

Dosao sam da prebrojim koliko cigana je poslalo komentar...zaspao sam brojeci
(Jovi BL, 29. februar 2020 13:44)
Nisi zaspao nego si se zbunio posle broja 10 jer nemas vise prstiju a mama skuvala sav pasulj.

Ko je najbolji?

pre 4 godine

Sta je Tosic slagao?
Zvezda je prva ,a Partizan uvijek drugi.Ali bar niste treci
(krajisnik, 29. februar 2020 13:36) # Link komentara

A gde bi stavio Primorsku, FMP, Radnicki basket...

Sava

pre 4 godine

Duplo vise utakmica je odigrao u CSKA nego u Partizanu i mnogo vise golova je dao za ruski tim! Ponikao u Zrenjaninu, dakle sve je jasno i logicno!!
Partizan je posluzio kao odskocna daska..

milos

pre 4 godine

Profesor Satrap,
Brate,nije njima lako....Ali ih u neku ruku razumem...Dva sendvica dnevno...Prvo od terze,pa od nebojse...Napredna ekipa koja ostavlja komentare..Njima su ova dvojica bogovi,vole ih vise od mame i tate...Sto oni kazu,to mora biti tako...
Pa makar po naprednjacima zemlja bila kockasta

4k4.Dex

pre 4 godine

@Djordje
Mance? Igrao dve tri godine u Partizanu i poginuo i sad je on legenda? Da, bio je mozda i najtalentovaniji igrac tada ali ne moze biti legenda kluba sa samo par sezona odigranih.
Da bi neko bio legenda kluba mora ili da dugo i uspesno igra u njemu kao nor Sas ilic ili da napravi extra dobru i dugu karijeru u inostranstvu kao npr. Savo ili Mijat.

....

pre 4 godine

"- Upotrebio sam slogan navijača CSKA, koji glasi “Цска всегда будет перв?м”, što bi u prevodu otprilike značilo da kada god se priča o CSKA on je uvek prvi i to je nešto što oni pevaju na mečevima. Na kraju je, po njihovom naslovu i medijima koji su ovde preneli, ispalo da sam rekao da mi je CSKA važniji od Partizana. Istina je da su CSKA i Partizan bratski klubovi, da su to moje “sigurne kuće” u kojima sam proveo najveći deo karijere i ne pravim ama baš nikakvu razliku među njima. Jer to bi bilo kao da pravite razliku među sopstvenom decom ili roditeljima. Moja ljubav prema pomenutim klubovima je podjednaka i to ne može da promeni ni milion loših naslova ili konteksta"

Dzaba se garagani raduju, covek je lepo objasnio

istine radi

pre 4 godine

Decko nije ponikao u Partizanu,u njemu je u dva navrata proveo 4-5 god a u CSKA osam sezona.Ako mislite da je on nesto lose izjavio gresite, ovi sto se zaklinju na ljubav prema klubu posle prve polusezone su za posmatranje a ne Tosic. Decko je ostvaren u svom poslu,pametan,uspesan i nema potrebe da se dodovorava navijacima. Uvek umeren u izjavama i u porazu i u pobedi. Da je vise ovakvih iskrenih i postenih sportista svima bi bilo bolje.

Petar

pre 4 godine

...kakvi debilni komentari...pa ne,Vidicu je draze sto je igrao CZ,nego sto je bio kapiten Mancestera...Decko je iskren...
(PERA, 29. februar 2020 12:53)


Pokušaj naučiti razmišljati i shvaćati vrlo jednostavne stvari. Nije riječ o tome šta je kome draže, već koji klub mu je u srcu i broj 1. A ovi koji pišu o vraćanju u klub u zadnjoj sezoni kao o dokazu ljubavi prema klubu, isto pišu besmislice. Velika većina igrača u svijetu se ne vraća pred kraj karijere igrati u klub iz kojeg su potekli.

s y l a

pre 4 godine

E moji grobari, kad ovako nešto izjavi vaša legenda onda je stvarno vreme da se zapitate jel vaš klub vredan postojanja!
Mali ste u svakom smislu, da prevedemo izjavu Tošića!
(Gasi to, 29. februar 2020 11:56)


Legenda??? Sta lupetas?? Jel znas ko je legenda kluba i kako se postaje.???

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@Zox

Porediš neuporedivo. Ni naši inženjeri u Parizu niti profesori u Londonu se ne vraćaju tek tako, iako jako vole svoju zemlju i narod. Imaju obaveze, ugovore, poslove, decu u školama, nekretnine, 300 čuda. Šljakeri sa bauštele i konobari se uvek lako vrate.

E to ti je razlika između karijera Vidića i Stankovića i Tomića, Nađa, Batice Mirkovića i sličnih vaših legendi i majstora.

E da, #88 nije dete Zvezde. I svojim izjavama je pljunuo na sebe i na vas koji ste ga oberučke prihvatili. Jeftin konvertit i masa ljudi bez dostojanstva i ponosa koji mu kliču, idealan spoj. K'o Bugari i Italijani '43-e.

s y l a

pre 4 godine

Zasto bi se mi cimali? Ja kao grobar mislim da je Tosic ispod prosecan igrac, jedva sam i cekao da ode
.Non stop vraca loptu nazad ili menja stranu. Strasno

zdravkogf

pre 4 godine

Jasam reko daje tosic zvezdaš a vi niste verovali. Evo sad je prizno daje
Cska ispred partizana toliko njegovoj ljubavi prema partizanu. Zna on gdemu srce vuče toje zvezdi.

Gasi to

pre 4 godine

E moji grobari, kad ovako nešto izjavi vaša legenda onda je stvarno vreme da se zapitate jel vaš klub vredan postojanja!
Mali ste u svakom smislu, da prevedemo izjavu Tošića!

bambi

pre 4 godine

Ima jedna narodna...."Lepo je biti uz tebe, partizane jer ti igras pored Marakane, komsije tvoje prvaci su sveta, uvek si drugi i to ti ne smeta"...

Đorđe

pre 4 godine

E moji grobari, kad ovako nešto izjavi vaša legenda onda je stvarno vreme da se zapitate jel vaš klub vredan postojanja!
Mali ste u svakom smislu, da prevedemo izjavu Tošića!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gasi to, 29. februar 2020 11:56)

Prijatelju, Bambi nije nikakva legenda. Nije ni 100 najboljih igrača Partizana. Naše legende su Vladica Kovačević, Galić, Bobek, Mance, Moca, Mijat... Bambi je samo jedan igrač koji je prošao kroz Partizan i nije ostavio nikakav trag. Ova izjava nije omalovažavanje Partizana, već samo ističe da mu je CSKA omiljeni klub i da je tu ostavio najveći trag. I to je legitimno, nemam ništa protiv toga.
A što se tiče odlaska u Kinu, neka ide, njegove partije su, izuzev par izuzetaka, bile u najmanju ruku skromne. A odlazak u drugu kinesku ligu, samo dokazuje da ga jedino novac interesuje u životu i da titule, pobede, status kod navijača, njemu ništa ne znači. Sretan mu put i to je to. Niko od navijača mu ne zamera, jednostavno bio i ostaće nebitan u istoriji Partizana.

pzkmpjssz

pre 4 godine

E moji grobari, kad ovako nešto izjavi vaša legenda onda je stvarno vreme da se zapitate jel vaš klub vredan postojanja!
Mali ste u svakom smislu, da prevedemo izjavu Tošića!
(Gasi to, 29. februar 2020 11:56)
za tvoju informaciju tosic nije ni L od legende.

Tosve

pre 4 godine

Otac te izvede na put, omoguci ti da postanes covek, roditelji se razvedu, ocuh te zaposli u firmi u kojoj radis za odlicnu platu i ti ocuha stavis ispred oca

milos

pre 4 godine

Profesor Satrap,
Brate,nije njima lako....Ali ih u neku ruku razumem...Dva sendvica dnevno...Prvo od terze,pa od nebojse...Napredna ekipa koja ostavlja komentare..Njima su ova dvojica bogovi,vole ih vise od mame i tate...Sto oni kazu,to mora biti tako...
Pa makar po naprednjacima zemlja bila kockasta

Posteno

pre 4 godine

Nekako mi je drazi Tosic, koji izjavi da mu je Partizan na drugom mestu a koji se vrati u Partizan u dobrim igrackim godinama i nesto mu pruzi nego, verujem, vama vase legende koje se busaju da im je zvezda na prvom mestu i kako zive za nju ali se na kraju ni jedan ne vrati ni na 6 meseci u zvezdu, makar na zalasku karijere. A vi bar imate gomilu tih koji se busaju da su veliki zvezdasi ali sve i jedan zaobilazi zvezdu do kraja krarijere.

E to je ugaseno

pre 4 godine

E moji grobari, kad ovako nešto izjavi vaša legenda onda je stvarno vreme da se zapitate jel vaš klub vredan postojanja!
Mali ste u svakom smislu, da prevedemo izjavu Tošića!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gasi to, 29. februar 2020 11:56) # Link komentara

Ko je najbolji?
Primorskaaaaaaa!

Ko je najbolji?

pre 4 godine

Sta je Tosic slagao?
Zvezda je prva ,a Partizan uvijek drugi.Ali bar niste treci
(krajisnik, 29. februar 2020 13:36) # Link komentara

A gde bi stavio Primorsku, FMP, Radnicki basket...

johnny b

pre 4 godine

Grobari nevera.
(Otac Makarije, 29. februar 2020 11:52)

Vi ste poslednji koji treba da pisete ovakve komentare imajuci u vidu da se vasi iole bolji igraci nikada nisu vracali u klub. Isto tako, imate jednog koji je, nazalost, kod nas i koji je pricao kako mu je Zvezda sve na svetu, a na kraju se ispostavilo drugacije. Sto se Tosica tice, covek je iskren i to je najbitnije. Nismo mi ti koji se loze na izjave "Zvezda mi je sve" i slicno a onda se nikada ne osvrnu bivsem klubu ili pobegnu iz istog glavom bez obzira.

Zox

pre 4 godine

.."ovako nesto stvarno ne mozes da cujes od Dekija i Vidare, koji su u svakom smislu za njega izmislili fudbal...
(cocoloco, 29. februar 2020 13:10)

I taj " Deki" i " Vidara" od silne ljubavi se nisu vratili da odigraju bar poslednju sezonu u " voljenom klubu"..

Dok su se u Partizan npr. vraćali ( iako nisu ponikli u njemu) Krstajić i Bata Mirković, zatim Ivan Tomić, Nađ. Neki čak i sa odličnim karijerama.

Dok tamo gde su bile velike reči, obično su bila mala dela.

Uostalom, da li se to ovde javljaju navijači kluba čiji je kapiten ( i dete) posle silnih izjava ljubavi i vernosti, preœao u Partizan, izvinjavao se za neku ružnu prošlost?

Ko je najbolji? Primorska!

pre 4 godine

Partizan je uvek na drugom mestu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobari jug, 29. februar 2020 11:50)

...ali je zato Primorska na prvom. Ej bre, jos se javljate.

milos

pre 4 godine

Ovaj kao gist,beron,odzo,faje,perperoglu,braun 1,braun 2,lukas...Dosli da uzmu pare u fmp...Za ostalo ih boli uvo...Po milionce svi i uzikuju Primorska...Mali fmp..

One night in May

pre 4 godine

Profesor Satrap,
Brate,nije njima lako....Ali ih u neku ruku razumem...Dva sendvica dnevno...Prvo od terze,pa od nebojse...Napredna ekipa koja ostavlja komentare..Njima su ova dvojica bogovi,vole ih vise od mame i tate...Sto oni kazu,to mora biti tako...
Pa makar po naprednjacima zemlja bila kockasta
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milos, 29. februar 2020 12:29)


Kunes se u Vazuru i Ostoju, kao i svi Partizanovi navijaci, rodjenu bi majku dao da te Vuletic pomiliuje i onda nekom pricas o sendvicima...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Бамби, зар ти није плазма на другом мјесту после ЦСКА? Хахаха, ето вам га сад ваш бамби. 😂😂😂

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

"Naravno, CSKA mi je uvek na prvom mestu, čak je i Partizan tek na drugom", rekao je Tošić.”
-Kada je lova u pitanju sve ostalo je nebitno.Verovatno i Rusija je čoveku ispred Srbije..Fudbaleri....

Marko

pre 4 godine

Ne vidim nista sporno u ovoj izjavi, Bambi nije dete Partizana nego je u njega dosao, ali je cinjenica da se tu afirmisao. Pretpostavljam da je odgovor usko povezan sa tim gde mu je bilo najlepse, a to je verovatno CSKA. Nadam se da nece krenuti gomila uvreda, jednih od strane grobara koji ce se mozda osetiti prozvanim a druge od strane delija koje ce jedva docekati da prozivaju suprotnu stranu. Ova izjava je najnormalnija izjava, samo sto je kod nas uobicajena.

prijatelj nekih prijatelja

pre 4 godine

@Posteno

Vama koji relativizuju ovakvu izjavu i shvate je kao normalnu je takođe Partizan na drugom mestu. Prva je mržnja prema Zvezdi.

Čovek sastavio 7-8 godina kod vas i ismeje vas lagano zbog ruskih para i kao nema veze, neka je rekao. Sramota me umesto vas.

4k4.Dex

pre 4 godine

@Djordje
Mance? Igrao dve tri godine u Partizanu i poginuo i sad je on legenda? Da, bio je mozda i najtalentovaniji igrac tada ali ne moze biti legenda kluba sa samo par sezona odigranih.
Da bi neko bio legenda kluba mora ili da dugo i uspesno igra u njemu kao nor Sas ilic ili da napravi extra dobru i dugu karijeru u inostranstvu kao npr. Savo ili Mijat.

mile rizik

pre 4 godine

E moji grobari, kad ovako nešto izjavi vaša legenda onda je stvarno vreme da se zapitate jel vaš klub vredan postojanja!
Mali ste u svakom smislu, da prevedemo izjavu Tošića!
(Gasi to, 29. februar 2020 11:56)
za tvoju informaciju tosic nije ni L od legende.
(pzkmpjssz, 29. februar 2020 12:10)

U pravu si, Tošić ipak nije Vokri.

marshall

pre 4 godine

E moji grobari, kad ovako nešto izjavi vaša legenda onda je stvarno vreme da se zapitate jel vaš klub vredan postojanja!
Mali ste u svakom smislu, da prevedemo izjavu Tošića!
(Gasi to, 29. februar 2020 11:56)

A da prevedemo tvoju izjavu... Mali smo jer je Zoran Tosic izjavio da mu je Partizan na drugom mestu a na prvom klub u kojem je proveo vise vremena i zaradio 10x vece pare? I ko je i kada rekao da je Tosic legenda Partizana?

cocoloco

pre 4 godine

Ne bi on ovo nikad izjavio da mu je drugi mandat u Partizanu bio uspesan, ocekivanja od njega su bila velika sa razlogom... Zakazao je i sada mu je sujeta povredjena i ova izjava govori vise o njemu... Ali svakako treba zezati malo Grobare :-) ovako nesto stvarno ne mozes da cujes od Dekija i Vidare, koji su u svakom smislu za njega izmislili fudbal...

isprani mozgovi

pre 4 godine

Dosao sam da prebrojim koliko cigana je poslalo komentar...zaspao sam brojeci
(Jovi BL, 29. februar 2020 13:44)

Ti znas da brojis ?!

....

pre 4 godine

"- Upotrebio sam slogan navijača CSKA, koji glasi “Цска всегда будет перв?м”, što bi u prevodu otprilike značilo da kada god se priča o CSKA on je uvek prvi i to je nešto što oni pevaju na mečevima. Na kraju je, po njihovom naslovu i medijima koji su ovde preneli, ispalo da sam rekao da mi je CSKA važniji od Partizana. Istina je da su CSKA i Partizan bratski klubovi, da su to moje “sigurne kuće” u kojima sam proveo najveći deo karijere i ne pravim ama baš nikakvu razliku među njima. Jer to bi bilo kao da pravite razliku među sopstvenom decom ili roditeljima. Moja ljubav prema pomenutim klubovima je podjednaka i to ne može da promeni ni milion loših naslova ili konteksta"

Dzaba se garagani raduju, covek je lepo objasnio

Arthas

pre 4 godine

Pre nego sto grobari krenu da ga prozivaju covek je imao godisnju platu 700,000e bez bonusa, a duguje mu se preko 1m iako je u klub uslo preko 30m samo u 2019.

svako dobro

pre 4 godine

Otac te izvede na put, omoguci ti da postanes covek, roditelji se razvedu, ocuh te zaposli u firmi u kojoj radis za odlicnu platu i ti ocuha stavis ispred oca
(Tosve, 29. februar 2020 11:49)

Jeste, al’ otac je i krimos, lopina, patoloski lazov koji ne brine ni o kome osim o samom sebi... Ko ce takvog oca da stavi na prvo mesto?

Kontraš

pre 4 godine

komentaraKo je najbolji?Primorskaaaaaaa!
(E to je ugaseno, 29. februar 2020 13:06) Odakle ti Primorska na vesti o fudbalu? Znaš li ti da je Tošić fudbaler, a ne košarkaš?

s y l a

pre 4 godine

Zasto bi se mi cimali? Ja kao grobar mislim da je Tosic ispod prosecan igrac, jedva sam i cekao da ode
.Non stop vraca loptu nazad ili menja stranu. Strasno

maconii

pre 4 godine

zvezdas sam ,ali ovo je nekorektna izjava tosica...da mu nije partizana ne bi video ni c od csk,a kamo li mancester...npr vidic je jedna od najvecih legendi mancester junajteda,kapiten,tamo je napravio karijeru i stekao slavu,ali je uvek zvezdu stavljao na prvo mesto,kao i dejan stankovic

aco

pre 4 godine

Otac te izvede na put, omoguci ti da postanes covek, roditelji se razvedu, ocuh te zaposli u firmi u kojoj radis za odlicnu platu i ti ocuha stavis ispred oca
(Tosve, 29. februar 2020 11:49)

Jeste, al’ otac je i krimos, lopina, patoloski lazov koji ne brine ni o kome osim o samom sebi... Ko ce takvog oca da stavi na prvo mesto?
(svako dobro, 29. februar 2020 13:48) # Link komentara



Bravo stari :) To su adekvatne rjeci za ovog gore romanticara koji uljepsava ...zamisli samo koliko su se okorisltili od plate njegove koju su oni uzeli a nisu mu dali pa su ga pustili bez obestecenja i kao ljubav za klub :) Sramota a dodje momak u dobrim godinama fudbala ...
i onda se pitate sto Deki ne zavrsi u Zvezdi sto Vidara nije i jos drugi sa druge strane kad su tamo lopine i mrljave i kvare i tvoj obraz i dostojanstvo kad se mjesas sa njima ;)

Miki

pre 4 godine

Kamo srece da nije ni dolazio drugi put.za platu od 600.000eura za skoro tri godine nije nista pokazao.penzioner koji gleda jos samo da ucari od fudbala ako moze.da nije ovih kineza,posle partizana nigde vise nebi ni igrao

istine radi

pre 4 godine

Decko nije ponikao u Partizanu,u njemu je u dva navrata proveo 4-5 god a u CSKA osam sezona.Ako mislite da je on nesto lose izjavio gresite, ovi sto se zaklinju na ljubav prema klubu posle prve polusezone su za posmatranje a ne Tosic. Decko je ostvaren u svom poslu,pametan,uspesan i nema potrebe da se dodovorava navijacima. Uvek umeren u izjavama i u porazu i u pobedi. Da je vise ovakvih iskrenih i postenih sportista svima bi bilo bolje.

Back in Black

pre 4 godine

Dosao sam da prebrojim koliko cigana je poslalo komentar...zaspao sam brojeci
(Jovi BL, 29. februar 2020 13:44)
Nisi zaspao nego si se zbunio posle broja 10 jer nemas vise prstiju a mama skuvala sav pasulj.

Родољуб

pre 4 godine

Некад је боље ћутати и створити дилему да ли си глуп него проговорити и отклонити сваку сумњу.

Sava

pre 4 godine

Duplo vise utakmica je odigrao u CSKA nego u Partizanu i mnogo vise golova je dao za ruski tim! Ponikao u Zrenjaninu, dakle sve je jasno i logicno!!
Partizan je posluzio kao odskocna daska..

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@Zox

Porediš neuporedivo. Ni naši inženjeri u Parizu niti profesori u Londonu se ne vraćaju tek tako, iako jako vole svoju zemlju i narod. Imaju obaveze, ugovore, poslove, decu u školama, nekretnine, 300 čuda. Šljakeri sa bauštele i konobari se uvek lako vrate.

E to ti je razlika između karijera Vidića i Stankovića i Tomića, Nađa, Batice Mirkovića i sličnih vaših legendi i majstora.

E da, #88 nije dete Zvezde. I svojim izjavama je pljunuo na sebe i na vas koji ste ga oberučke prihvatili. Jeftin konvertit i masa ljudi bez dostojanstva i ponosa koji mu kliču, idealan spoj. K'o Bugari i Italijani '43-e.

grobar do groba

pre 4 godine

Proveo je mnogo vise godina u CSKA nego u Partizanu u oba mandata, osviji vise titula u CSKA, igrao Lige Sampiona, Lige Evrope, zaradio milione, nije prosao Partizanovu skolu i zato je normalno ovo sto je izjavio.r

zdravkogf

pre 4 godine

Jasam reko daje tosic zvezdaš a vi niste verovali. Evo sad je prizno daje
Cska ispred partizana toliko njegovoj ljubavi prema partizanu. Zna on gdemu srce vuče toje zvezdi.

s y l a

pre 4 godine

E moji grobari, kad ovako nešto izjavi vaša legenda onda je stvarno vreme da se zapitate jel vaš klub vredan postojanja!
Mali ste u svakom smislu, da prevedemo izjavu Tošića!
(Gasi to, 29. februar 2020 11:56)


Legenda??? Sta lupetas?? Jel znas ko je legenda kluba i kako se postaje.???

Tajni detektiv Djido Mova

pre 4 godine

Шта овде да чуди? па професионалац је,клуб му је остао дужан камару пара,брже боље је отишао,не игра за кликере,ови Руси су најбоље плаћали јер је тамо играо фудбал живота,зато не чуди изјава.

Petar

pre 4 godine

...kakvi debilni komentari...pa ne,Vidicu je draze sto je igrao CZ,nego sto je bio kapiten Mancestera...Decko je iskren...
(PERA, 29. februar 2020 12:53)


Pokušaj naučiti razmišljati i shvaćati vrlo jednostavne stvari. Nije riječ o tome šta je kome draže, već koji klub mu je u srcu i broj 1. A ovi koji pišu o vraćanju u klub u zadnjoj sezoni kao o dokazu ljubavi prema klubu, isto pišu besmislice. Velika većina igrača u svijetu se ne vraća pred kraj karijere igrati u klub iz kojeg su potekli.