Sreda, 26.02.2020.

08:45

Dominacija Lebrona u prvom okršaju sa Zajonom

Los Anđeles Lejkersi su rezultatom 118:109 savladali Nju Orleans Pelikanse u pretheodnoj NBA noći.

Izvor: SN

Dominacija Lebrona u prvom okršaju sa Zajonom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

31 Komentari

Sortiraj po:

hardaway

pre 4 godine

A zasto Zajon ne cuva Lebrona?
Mislim, kakva je logika da Lebrona celu utakmicu cuva dosta nizi Holidej?
Odjednom Pelikansi postaju zavisni od Zajonovih 20p, te se on cuva za napad, a Holidej koji je do juce ubacivao po 20p sada glumi Tony Allena.
Naravno, danasnja NBA postala je pozoriste, niko nece da se oznoji u odbrani. Cela srz kosarke, sporta generalno je, da se boris, nadmudris i nadigras direktnog rivala, a ne da igras za statistiku.
Nema rivalstva, igraci se jedni drugima sklanjaju, svaki mali kontakt je faul, kecerska kosarka.
Svaka utakmica kao All Star.

Lebron nekoliko puta sam sa Holidejom, niko da pridje da mu pomogne, da saceka Lebrona ispod kosa. On visi za dve glave, tezi za 30kg. Svi kao da su drogirani, kontuzovani, kao da neko upravlja sa njima da se sklone u odbrani.
Timske odbrane ne postoje, ispod svakog kosa autoput.
Pre par dana Embid zakucava u reketu, cetiri igraca Bruklina stoje tik uz njega i gledaju. Smesno.
Nekada Kobe-Trejsi, Jordan-Hardaway cuvaju jedan drugog, nadmudruju se, takmice. Zajona cuva Green, Lebron ubacuje 40p protiv Holideja.

Pelikansi ne mogu u playoff, imaju jos par utamica do kraja sezone, i umesto da pokazu taj talenat koji kao imaju, odigraju borbeno, hrabro, namuce Lakerse, oni igraju kao veterani. Gde je ta zelja, energija u danasnjoj NBA? Jedan duel Zajon-Lebron nije bio.

alen

pre 4 godine

Straight Outta München

lebron fizicki najdominatniji igrac ikada druze da li si ti cuo za:wolta,melona,o neal,devida robinsona,ben valasa... pa ni sad nije najdominantniji fizcki janis je fizicki jaci pa cak i u njegovoj ekipi fizicki nije najjaci eto dvajt je fizicki jaci igrac ... daleko da nije zver ali najdominantniji koji je igrao ni blizu..

panter pudlica

pre 4 godine

Zajon je tek izasao iz ozbiljne povrede, i sad treba da cuva fizicki najdominantnijeg igraca u istoriji igre? Nema sta, stvarno inteligentno...Staviti rekovalescenta rukija od 19 godina na kome ce se temeljiti fransiza u narednih 10 godina da cuva Lebrona u nebitnoj utakmici. Bravo.
(Straight Outta München, 26. februar 2020 10:05)

Prvo pročitaj pažljivije šta sam napisao, pa onda repliciraj.
Nisam nigde ni napisao da je trebao Zajon da čuva Lebrona. Stvarno mi niste jasni vi likovi koji jedva dočekate da odgovorite nekom, a da prethodno ni ne pokušate da shvatite šta je neko napisao.
"Inteligentni" ...

aca

pre 4 godine

ma to je zbog
1. hemije
2. iluminati ga forsiraju
3. sudije
(LongLiveTheKing, 26. februar 2020 09:27)
ja bih jos dodao: ne igra u nekom timu zapada, gde je mnogo jaca konkurencija i ne igra u '90tim, gde ne bi davao vise od 5 poena po utakmici :-)

LongLiveTheKing

pre 4 godine

xexexee jeste slusao sam pipena i rodmana kad su pricali kako bi ga strpali u dzep, proradi im valjda neka sujeta u penziji ne znam sta je, steta sto nije izvodjivo pa im se moze sa pricaju

LongLiveTheKing

pre 4 godine

na kraju imas poentu, sve i da jeste nemam nista protiv toga jer profi sport bez toga ne moze, vise mi smetaju licemeri koji u tome vide opravdanje , ko misli da je nole nautral taj je licemer

Dexter Morgan

pre 4 godine

@longlive Nisam rekao da je bio cist vec da je tada pocelo testiranje na HGH,nije teorija zavere. @nikan ne zaboravi" ako si gledao onda znas o cemu pricam a ako samo uporedis fizicki izgled Lebrona i njegov atleticizam u nakon te dve nedelje koje je uzeo sve ce ti biti jasno,razlika je ogromna. Takodje ne znam da je Lebron jedini koji to koristi,za dugovecno igranje na visokom nivou je i vise nego potrebno.

Pant.LA

pre 4 godine

Lebron 1na1 unosio u kos holideja celu utakmicu, visi 12cm, tezi ko zna koliko, kao jokaru kad bi cuvalo neko nisko krilo, npr. tejtum ili kreg, to je taj odnos snaga odprilike..

LongLiveTheKing

pre 4 godine

@dexter
aha znaci 2012 i 2013 je bio cist ili... a onda od 2015 nije, pratim ga bukvalno od srednje skole jer smo isto matori i nikad nisam primetio da nije mogao da zakuca a to sto je tezi pa kad pogledas njegovu gradju iz srednje skole ili ruki sezone jasno ti je da on ne moze biti mali covek , kostana strktura i sirina ramena sve govori , a muskarci telo dobijaju u 30tim godinama

LongLiveTheKing

pre 4 godine

lep elaborat ali nekako tanak, malo vise hejta za lebrona mi fali, otisao si u 2011 da ga napljujes, daj nesto od sinoc , sta je bilo sinoc, sudije, sterioidi, tajna drustva, teorije zavere...

Nikad ne zaboravi ko ti je bio djed

pre 4 godine

@longlive 2014/15 Lebron je imao 20kg manje nego inace,igrao je slabo i jedva mogao da zakuca,te sezone je pocelo testiranje na HGH a testiranje u nba je samo na pocetku sezone i najavljeno je uvek. U sred sezone nakon meca sa Hawksima je uzeo 2 nedelje pauze i vratio se duplo veci,plus nuspojevi koriscenja vidni golim okom. Pa naravno da je hemija,be daje ti ona sut i ostalo ali ti daje pripremljenost i oporavak,sut te nece sluzuti kada si umoran a on sa 20kg manje u tih 30 meceva je bio duplo slabiji atleta,samo fanovi to nikad nece priznati. Gospodin bojaan je mislim prvi put dobio pozitivne glasove jer su samo fanovi usli na vest,cestitam gospodine
(Dexter Morgan, 26. februar 2020 12:30)

Druže, u prvom delu sezone sve velike zvezde igraju slabije, mada bih ja pre rekao više rezervisano, jer se čuvaju za vreme kada počnu prave stvari. Tu mislim na stvarno velike zvezde koje žele titulu, a ne na likove poput RW, Hardena i ostalih statističara. Pa pogledaj Jokića u prva dva meseca ove sezone, verovatno se sad bacio na neku hemiju, pa je počeo da kida?

U tom prvom delu sezone je ubacivao 25 ppg i 7,5 apg što je na nivou cele sezone, a Klivlend je imao 62% odnos pobeda/poraza što je opet nivo cele sezone. Ne znam samo na osnovu čega si zaključio da je slabije igrao, verovatno je neko okačio neku teoriju zavere na youtube-u...

Dexter Morgan

pre 4 godine

@longlive 2014/15 Lebron je imao 20kg manje nego inace,igrao je slabo i jedva mogao da zakuca,te sezone je pocelo testiranje na HGH a testiranje u nba je samo na pocetku sezone i najavljeno je uvek. U sred sezone nakon meca sa Hawksima je uzeo 2 nedelje pauze i vratio se duplo veci,plus nuspojevi koriscenja vidni golim okom. Pa naravno da je hemija,be daje ti ona sut i ostalo ali ti daje pripremljenost i oporavak,sut te nece sluzuti kada si umoran a on sa 20kg manje u tih 30 meceva je bio duplo slabiji atleta,samo fanovi to nikad nece priznati. Gospodin bojaan je mislim prvi put dobio pozitivne glasove jer su samo fanovi usli na vest,cestitam gospodine

vince carter

pre 4 godine

@bskpanj sto bas mene pominjes od svih,a da ja sam ti trn u oku,onaj u cije ime ostavljas komentare stalno! Vidis Federer i Djokovic su igrali medjusobno,a Nadal je osvojio sve sto se moze osvojiti uz Olimpijadu i u singlu i dublu. A Michael Jordan je igrao protiv Lebronove konkurencije i skoro svi su rekli da je MJ bolji. Kidd od 38 godina,mali Terry i Barea,Marion van prajma,bez Pedje i uz Dirka su bili dovoljni da ga ogrnice na 17ppg u finalu zajedno sa jos dva All stara. Jordan 3 godine van sporta je u najsporijoj i najdefanzivnijoj eri ubacivao 45,43,41,41 na kiddu,jeffersonu,marionu i dobijao jake Dirkove mavse i kingse pre operacije kolena. Jos forsiranje vec sada Ziona i Doncica u odnosu na sve druge igrace samo da bi se svideo ljudima i nastavio svoje trolovanje,ali nesto ti ne ide posto dobijes 200+ minusa kada je vest viralna i citana. Evo ga i @bojaan kome je C.Ronaldo goat u odnosu na Mesija,sto znaci ako ti je neko omiljeni igrac on automatski mora da bude Goat i nista manje od toga :) Samo postoji jedna mala stvar,Jordana milijarde ljudi uz 80% kosarkasa smatra Goatom. Postoji i lik @najkl dzordan (uros) koji se sluzi lazima,kaze "osipali se pistonsi i najk doveo MJ pojacanja" niko nije otisao iz pistonsa i niko osim rukija sa drafta nije dosao u Bullse iz prva 3 prstena,tacka!

WillyWonka

pre 4 godine

Zion je mladić koji se teško nosio sa prevelikom medijskom pažnjom koju je dobio dok smo ga čekali. Neki igrači se hrane tim stvarima, Zionu je bilo potrebno da se taj teret malo skine sa njegovih leđa. Mislim da će biti još bolji, kako vrijeme bude prolazilo i kako bude sazrijevao, ako ne bude povreda.
Jako dobra ekipa NOP, nadam se da će slijedeće godine biti i uigrani i da će biti značajan faktor na zapadu.

bskfan

pre 4 godine

Lebron je neverovatan, kakva partija, kakvi procenti suta! @vince carter i ekipa iz History kanala na alaratima. Vredjaju coveka koji je nadmasio Jordana koji je njihovo bozanstvo, pa gde je tu logika? Lebron je ono sto je Djokovic u tenisu. Svi znamo da je Djokovic bolji od Federera, dokazao je to u medjusebnim duelima,ali zbog "gracioznosti i lepote" igre ovoga forsiraju kao GOAT- a. Isto je i sa Jordanom. On je ograo "lepsavo i elegantno" i kao zato je bolji. Nije nego! Moze biti samo drugi, iza Lebrona. Pa slabiji je u skoro svim statistickim parametrima.Mada kako su poceli Doncic i Zion, za dvadesetak godina bice tek cetvrti!

веверица

pre 4 godine

њу орленс има стварно много лепо комбинован ростер а играју ужасну кошарку. лоша одбрана, пуно изгубљених лопти, форсирање шута за 3. убеђен сам да је до тренера који је неадекватан.

tdot

pre 4 godine

Entoni dejvis-centar uz sut 6/22!!! Pogodim juce celzi 2, barsu x2, denver h1, mccoloom + i zezne me dejvis + za 17.000!! Lejkersi najodvratnija ekipa od kobijevog penzionisanja. Daj boze da u plej ofu nalete na portland sa zdravim lilardom, nurkicem i hudom
(Enrik Masip, 26. februar 2020 09:46)

najjaci su mi ovi kladionicari. ti si prijatelju zavisnik. kladionica je jedna od najgorih LEGALNIH stvari. nemoj da nam kukas ovde, nego se dozovi pameti, i batali to i uzgred nemoj da mracis nas, mi smo ovde zbog sporta, ti zbog kocke.

Nbalive

pre 4 godine

Entoni dejvis-centar uz sut 6/22!!! Pogodim juce celzi 2, barsu x2, denver h1, mccoloom + i zezne me dejvis + za 17.000!! Lejkersi najodvratnija ekipa od kobijevog penzionisanja. Daj boze da u plej ofu nalete na portland sa zdravim lilardom, nurkicem i hudom
(Enrik Masip, 26. februar 2020 09:46

Koga briga za tvoje kladionicarske (ne)uspjehe?

Straight Outta München

pre 4 godine

anter pudlica, 26. februar 2020 09:51

Zajon je tek izasao iz ozbiljne povrede, i sad treba da cuva fizicki najdominantnijeg igraca u istoriji igre? Nema sta, stvarno inteligentno...Staviti rekovalescenta rukija od 19 godina na kome ce se temeljiti fransiza u narednih 10 godina da cuva Lebrona u nebitnoj utakmici. Bravo.

Enrik Masip

pre 4 godine

Entoni dejvis-centar uz sut 6/22!!! Pogodim juce celzi 2, barsu x2, denver h1, mccoloom + i zezne me dejvis + za 17.000!! Lejkersi najodvratnija ekipa od kobijevog penzionisanja. Daj boze da u plej ofu nalete na portland sa zdravim lilardom, nurkicem i hudom

panter pudlica

pre 4 godine

Meni je ubedljivo najjači utisak ostavio trener NO. Lebron celu utakmicu melje Holodeja, i ovaj uporno ne menja ništa. Da je bar pokušao da izrotira nekog drugog na njemu, a ne da celu utakmicu gledamo nesrećnog Drua kako ga ovaj unosi u koš zajedno sa loptom. Pitam se da li bi tako mogao recimo Zajona... Najviše mrzim sujetne trenere koji tvrdoglavo teraju svoju priču do kraja, ni ne pokušavajući da promeni nešto iako vidi da to nikako ne ide.

tdot

pre 4 godine

Entoni dejvis-centar uz sut 6/22!!! Pogodim juce celzi 2, barsu x2, denver h1, mccoloom + i zezne me dejvis + za 17.000!! Lejkersi najodvratnija ekipa od kobijevog penzionisanja. Daj boze da u plej ofu nalete na portland sa zdravim lilardom, nurkicem i hudom
(Enrik Masip, 26. februar 2020 09:46)

najjaci su mi ovi kladionicari. ti si prijatelju zavisnik. kladionica je jedna od najgorih LEGALNIH stvari. nemoj da nam kukas ovde, nego se dozovi pameti, i batali to i uzgred nemoj da mracis nas, mi smo ovde zbog sporta, ti zbog kocke.

panter pudlica

pre 4 godine

Meni je ubedljivo najjači utisak ostavio trener NO. Lebron celu utakmicu melje Holodeja, i ovaj uporno ne menja ništa. Da je bar pokušao da izrotira nekog drugog na njemu, a ne da celu utakmicu gledamo nesrećnog Drua kako ga ovaj unosi u koš zajedno sa loptom. Pitam se da li bi tako mogao recimo Zajona... Najviše mrzim sujetne trenere koji tvrdoglavo teraju svoju priču do kraja, ni ne pokušavajući da promeni nešto iako vidi da to nikako ne ide.

Nbalive

pre 4 godine

Entoni dejvis-centar uz sut 6/22!!! Pogodim juce celzi 2, barsu x2, denver h1, mccoloom + i zezne me dejvis + za 17.000!! Lejkersi najodvratnija ekipa od kobijevog penzionisanja. Daj boze da u plej ofu nalete na portland sa zdravim lilardom, nurkicem i hudom
(Enrik Masip, 26. februar 2020 09:46

Koga briga za tvoje kladionicarske (ne)uspjehe?

Straight Outta München

pre 4 godine

anter pudlica, 26. februar 2020 09:51

Zajon je tek izasao iz ozbiljne povrede, i sad treba da cuva fizicki najdominantnijeg igraca u istoriji igre? Nema sta, stvarno inteligentno...Staviti rekovalescenta rukija od 19 godina na kome ce se temeljiti fransiza u narednih 10 godina da cuva Lebrona u nebitnoj utakmici. Bravo.

bskfan

pre 4 godine

Lebron je neverovatan, kakva partija, kakvi procenti suta! @vince carter i ekipa iz History kanala na alaratima. Vredjaju coveka koji je nadmasio Jordana koji je njihovo bozanstvo, pa gde je tu logika? Lebron je ono sto je Djokovic u tenisu. Svi znamo da je Djokovic bolji od Federera, dokazao je to u medjusebnim duelima,ali zbog "gracioznosti i lepote" igre ovoga forsiraju kao GOAT- a. Isto je i sa Jordanom. On je ograo "lepsavo i elegantno" i kao zato je bolji. Nije nego! Moze biti samo drugi, iza Lebrona. Pa slabiji je u skoro svim statistickim parametrima.Mada kako su poceli Doncic i Zion, za dvadesetak godina bice tek cetvrti!

Pant.LA

pre 4 godine

Lebron 1na1 unosio u kos holideja celu utakmicu, visi 12cm, tezi ko zna koliko, kao jokaru kad bi cuvalo neko nisko krilo, npr. tejtum ili kreg, to je taj odnos snaga odprilike..

WillyWonka

pre 4 godine

Zion je mladić koji se teško nosio sa prevelikom medijskom pažnjom koju je dobio dok smo ga čekali. Neki igrači se hrane tim stvarima, Zionu je bilo potrebno da se taj teret malo skine sa njegovih leđa. Mislim da će biti još bolji, kako vrijeme bude prolazilo i kako bude sazrijevao, ako ne bude povreda.
Jako dobra ekipa NOP, nadam se da će slijedeće godine biti i uigrani i da će biti značajan faktor na zapadu.

vince carter

pre 4 godine

@bskpanj sto bas mene pominjes od svih,a da ja sam ti trn u oku,onaj u cije ime ostavljas komentare stalno! Vidis Federer i Djokovic su igrali medjusobno,a Nadal je osvojio sve sto se moze osvojiti uz Olimpijadu i u singlu i dublu. A Michael Jordan je igrao protiv Lebronove konkurencije i skoro svi su rekli da je MJ bolji. Kidd od 38 godina,mali Terry i Barea,Marion van prajma,bez Pedje i uz Dirka su bili dovoljni da ga ogrnice na 17ppg u finalu zajedno sa jos dva All stara. Jordan 3 godine van sporta je u najsporijoj i najdefanzivnijoj eri ubacivao 45,43,41,41 na kiddu,jeffersonu,marionu i dobijao jake Dirkove mavse i kingse pre operacije kolena. Jos forsiranje vec sada Ziona i Doncica u odnosu na sve druge igrace samo da bi se svideo ljudima i nastavio svoje trolovanje,ali nesto ti ne ide posto dobijes 200+ minusa kada je vest viralna i citana. Evo ga i @bojaan kome je C.Ronaldo goat u odnosu na Mesija,sto znaci ako ti je neko omiljeni igrac on automatski mora da bude Goat i nista manje od toga :) Samo postoji jedna mala stvar,Jordana milijarde ljudi uz 80% kosarkasa smatra Goatom. Postoji i lik @najkl dzordan (uros) koji se sluzi lazima,kaze "osipali se pistonsi i najk doveo MJ pojacanja" niko nije otisao iz pistonsa i niko osim rukija sa drafta nije dosao u Bullse iz prva 3 prstena,tacka!

веверица

pre 4 godine

њу орленс има стварно много лепо комбинован ростер а играју ужасну кошарку. лоша одбрана, пуно изгубљених лопти, форсирање шута за 3. убеђен сам да је до тренера који је неадекватан.

LongLiveTheKing

pre 4 godine

@dexter
aha znaci 2012 i 2013 je bio cist ili... a onda od 2015 nije, pratim ga bukvalno od srednje skole jer smo isto matori i nikad nisam primetio da nije mogao da zakuca a to sto je tezi pa kad pogledas njegovu gradju iz srednje skole ili ruki sezone jasno ti je da on ne moze biti mali covek , kostana strktura i sirina ramena sve govori , a muskarci telo dobijaju u 30tim godinama

aca

pre 4 godine

ma to je zbog
1. hemije
2. iluminati ga forsiraju
3. sudije
(LongLiveTheKing, 26. februar 2020 09:27)
ja bih jos dodao: ne igra u nekom timu zapada, gde je mnogo jaca konkurencija i ne igra u '90tim, gde ne bi davao vise od 5 poena po utakmici :-)

LongLiveTheKing

pre 4 godine

na kraju imas poentu, sve i da jeste nemam nista protiv toga jer profi sport bez toga ne moze, vise mi smetaju licemeri koji u tome vide opravdanje , ko misli da je nole nautral taj je licemer

alen

pre 4 godine

Straight Outta München

lebron fizicki najdominatniji igrac ikada druze da li si ti cuo za:wolta,melona,o neal,devida robinsona,ben valasa... pa ni sad nije najdominantniji fizcki janis je fizicki jaci pa cak i u njegovoj ekipi fizicki nije najjaci eto dvajt je fizicki jaci igrac ... daleko da nije zver ali najdominantniji koji je igrao ni blizu..

Dexter Morgan

pre 4 godine

@longlive 2014/15 Lebron je imao 20kg manje nego inace,igrao je slabo i jedva mogao da zakuca,te sezone je pocelo testiranje na HGH a testiranje u nba je samo na pocetku sezone i najavljeno je uvek. U sred sezone nakon meca sa Hawksima je uzeo 2 nedelje pauze i vratio se duplo veci,plus nuspojevi koriscenja vidni golim okom. Pa naravno da je hemija,be daje ti ona sut i ostalo ali ti daje pripremljenost i oporavak,sut te nece sluzuti kada si umoran a on sa 20kg manje u tih 30 meceva je bio duplo slabiji atleta,samo fanovi to nikad nece priznati. Gospodin bojaan je mislim prvi put dobio pozitivne glasove jer su samo fanovi usli na vest,cestitam gospodine

Nikad ne zaboravi ko ti je bio djed

pre 4 godine

@longlive 2014/15 Lebron je imao 20kg manje nego inace,igrao je slabo i jedva mogao da zakuca,te sezone je pocelo testiranje na HGH a testiranje u nba je samo na pocetku sezone i najavljeno je uvek. U sred sezone nakon meca sa Hawksima je uzeo 2 nedelje pauze i vratio se duplo veci,plus nuspojevi koriscenja vidni golim okom. Pa naravno da je hemija,be daje ti ona sut i ostalo ali ti daje pripremljenost i oporavak,sut te nece sluzuti kada si umoran a on sa 20kg manje u tih 30 meceva je bio duplo slabiji atleta,samo fanovi to nikad nece priznati. Gospodin bojaan je mislim prvi put dobio pozitivne glasove jer su samo fanovi usli na vest,cestitam gospodine
(Dexter Morgan, 26. februar 2020 12:30)

Druže, u prvom delu sezone sve velike zvezde igraju slabije, mada bih ja pre rekao više rezervisano, jer se čuvaju za vreme kada počnu prave stvari. Tu mislim na stvarno velike zvezde koje žele titulu, a ne na likove poput RW, Hardena i ostalih statističara. Pa pogledaj Jokića u prva dva meseca ove sezone, verovatno se sad bacio na neku hemiju, pa je počeo da kida?

U tom prvom delu sezone je ubacivao 25 ppg i 7,5 apg što je na nivou cele sezone, a Klivlend je imao 62% odnos pobeda/poraza što je opet nivo cele sezone. Ne znam samo na osnovu čega si zaključio da je slabije igrao, verovatno je neko okačio neku teoriju zavere na youtube-u...

LongLiveTheKing

pre 4 godine

xexexee jeste slusao sam pipena i rodmana kad su pricali kako bi ga strpali u dzep, proradi im valjda neka sujeta u penziji ne znam sta je, steta sto nije izvodjivo pa im se moze sa pricaju

LongLiveTheKing

pre 4 godine

lep elaborat ali nekako tanak, malo vise hejta za lebrona mi fali, otisao si u 2011 da ga napljujes, daj nesto od sinoc , sta je bilo sinoc, sudije, sterioidi, tajna drustva, teorije zavere...

Enrik Masip

pre 4 godine

Entoni dejvis-centar uz sut 6/22!!! Pogodim juce celzi 2, barsu x2, denver h1, mccoloom + i zezne me dejvis + za 17.000!! Lejkersi najodvratnija ekipa od kobijevog penzionisanja. Daj boze da u plej ofu nalete na portland sa zdravim lilardom, nurkicem i hudom

hardaway

pre 4 godine

A zasto Zajon ne cuva Lebrona?
Mislim, kakva je logika da Lebrona celu utakmicu cuva dosta nizi Holidej?
Odjednom Pelikansi postaju zavisni od Zajonovih 20p, te se on cuva za napad, a Holidej koji je do juce ubacivao po 20p sada glumi Tony Allena.
Naravno, danasnja NBA postala je pozoriste, niko nece da se oznoji u odbrani. Cela srz kosarke, sporta generalno je, da se boris, nadmudris i nadigras direktnog rivala, a ne da igras za statistiku.
Nema rivalstva, igraci se jedni drugima sklanjaju, svaki mali kontakt je faul, kecerska kosarka.
Svaka utakmica kao All Star.

Lebron nekoliko puta sam sa Holidejom, niko da pridje da mu pomogne, da saceka Lebrona ispod kosa. On visi za dve glave, tezi za 30kg. Svi kao da su drogirani, kontuzovani, kao da neko upravlja sa njima da se sklone u odbrani.
Timske odbrane ne postoje, ispod svakog kosa autoput.
Pre par dana Embid zakucava u reketu, cetiri igraca Bruklina stoje tik uz njega i gledaju. Smesno.
Nekada Kobe-Trejsi, Jordan-Hardaway cuvaju jedan drugog, nadmudruju se, takmice. Zajona cuva Green, Lebron ubacuje 40p protiv Holideja.

Pelikansi ne mogu u playoff, imaju jos par utamica do kraja sezone, i umesto da pokazu taj talenat koji kao imaju, odigraju borbeno, hrabro, namuce Lakerse, oni igraju kao veterani. Gde je ta zelja, energija u danasnjoj NBA? Jedan duel Zajon-Lebron nije bio.

Dexter Morgan

pre 4 godine

@longlive Nisam rekao da je bio cist vec da je tada pocelo testiranje na HGH,nije teorija zavere. @nikan ne zaboravi" ako si gledao onda znas o cemu pricam a ako samo uporedis fizicki izgled Lebrona i njegov atleticizam u nakon te dve nedelje koje je uzeo sve ce ti biti jasno,razlika je ogromna. Takodje ne znam da je Lebron jedini koji to koristi,za dugovecno igranje na visokom nivou je i vise nego potrebno.

panter pudlica

pre 4 godine

Zajon je tek izasao iz ozbiljne povrede, i sad treba da cuva fizicki najdominantnijeg igraca u istoriji igre? Nema sta, stvarno inteligentno...Staviti rekovalescenta rukija od 19 godina na kome ce se temeljiti fransiza u narednih 10 godina da cuva Lebrona u nebitnoj utakmici. Bravo.
(Straight Outta München, 26. februar 2020 10:05)

Prvo pročitaj pažljivije šta sam napisao, pa onda repliciraj.
Nisam nigde ni napisao da je trebao Zajon da čuva Lebrona. Stvarno mi niste jasni vi likovi koji jedva dočekate da odgovorite nekom, a da prethodno ni ne pokušate da shvatite šta je neko napisao.
"Inteligentni" ...

Enrik Masip

pre 4 godine

Entoni dejvis-centar uz sut 6/22!!! Pogodim juce celzi 2, barsu x2, denver h1, mccoloom + i zezne me dejvis + za 17.000!! Lejkersi najodvratnija ekipa od kobijevog penzionisanja. Daj boze da u plej ofu nalete na portland sa zdravim lilardom, nurkicem i hudom

bskfan

pre 4 godine

Lebron je neverovatan, kakva partija, kakvi procenti suta! @vince carter i ekipa iz History kanala na alaratima. Vredjaju coveka koji je nadmasio Jordana koji je njihovo bozanstvo, pa gde je tu logika? Lebron je ono sto je Djokovic u tenisu. Svi znamo da je Djokovic bolji od Federera, dokazao je to u medjusebnim duelima,ali zbog "gracioznosti i lepote" igre ovoga forsiraju kao GOAT- a. Isto je i sa Jordanom. On je ograo "lepsavo i elegantno" i kao zato je bolji. Nije nego! Moze biti samo drugi, iza Lebrona. Pa slabiji je u skoro svim statistickim parametrima.Mada kako su poceli Doncic i Zion, za dvadesetak godina bice tek cetvrti!

vince carter

pre 4 godine

@bskpanj sto bas mene pominjes od svih,a da ja sam ti trn u oku,onaj u cije ime ostavljas komentare stalno! Vidis Federer i Djokovic su igrali medjusobno,a Nadal je osvojio sve sto se moze osvojiti uz Olimpijadu i u singlu i dublu. A Michael Jordan je igrao protiv Lebronove konkurencije i skoro svi su rekli da je MJ bolji. Kidd od 38 godina,mali Terry i Barea,Marion van prajma,bez Pedje i uz Dirka su bili dovoljni da ga ogrnice na 17ppg u finalu zajedno sa jos dva All stara. Jordan 3 godine van sporta je u najsporijoj i najdefanzivnijoj eri ubacivao 45,43,41,41 na kiddu,jeffersonu,marionu i dobijao jake Dirkove mavse i kingse pre operacije kolena. Jos forsiranje vec sada Ziona i Doncica u odnosu na sve druge igrace samo da bi se svideo ljudima i nastavio svoje trolovanje,ali nesto ti ne ide posto dobijes 200+ minusa kada je vest viralna i citana. Evo ga i @bojaan kome je C.Ronaldo goat u odnosu na Mesija,sto znaci ako ti je neko omiljeni igrac on automatski mora da bude Goat i nista manje od toga :) Samo postoji jedna mala stvar,Jordana milijarde ljudi uz 80% kosarkasa smatra Goatom. Postoji i lik @najkl dzordan (uros) koji se sluzi lazima,kaze "osipali se pistonsi i najk doveo MJ pojacanja" niko nije otisao iz pistonsa i niko osim rukija sa drafta nije dosao u Bullse iz prva 3 prstena,tacka!

Dexter Morgan

pre 4 godine

@longlive 2014/15 Lebron je imao 20kg manje nego inace,igrao je slabo i jedva mogao da zakuca,te sezone je pocelo testiranje na HGH a testiranje u nba je samo na pocetku sezone i najavljeno je uvek. U sred sezone nakon meca sa Hawksima je uzeo 2 nedelje pauze i vratio se duplo veci,plus nuspojevi koriscenja vidni golim okom. Pa naravno da je hemija,be daje ti ona sut i ostalo ali ti daje pripremljenost i oporavak,sut te nece sluzuti kada si umoran a on sa 20kg manje u tih 30 meceva je bio duplo slabiji atleta,samo fanovi to nikad nece priznati. Gospodin bojaan je mislim prvi put dobio pozitivne glasove jer su samo fanovi usli na vest,cestitam gospodine

alen

pre 4 godine

Straight Outta München

lebron fizicki najdominatniji igrac ikada druze da li si ti cuo za:wolta,melona,o neal,devida robinsona,ben valasa... pa ni sad nije najdominantniji fizcki janis je fizicki jaci pa cak i u njegovoj ekipi fizicki nije najjaci eto dvajt je fizicki jaci igrac ... daleko da nije zver ali najdominantniji koji je igrao ni blizu..

Dexter Morgan

pre 4 godine

@longlive Nisam rekao da je bio cist vec da je tada pocelo testiranje na HGH,nije teorija zavere. @nikan ne zaboravi" ako si gledao onda znas o cemu pricam a ako samo uporedis fizicki izgled Lebrona i njegov atleticizam u nakon te dve nedelje koje je uzeo sve ce ti biti jasno,razlika je ogromna. Takodje ne znam da je Lebron jedini koji to koristi,za dugovecno igranje na visokom nivou je i vise nego potrebno.

panter pudlica

pre 4 godine

Meni je ubedljivo najjači utisak ostavio trener NO. Lebron celu utakmicu melje Holodeja, i ovaj uporno ne menja ništa. Da je bar pokušao da izrotira nekog drugog na njemu, a ne da celu utakmicu gledamo nesrećnog Drua kako ga ovaj unosi u koš zajedno sa loptom. Pitam se da li bi tako mogao recimo Zajona... Najviše mrzim sujetne trenere koji tvrdoglavo teraju svoju priču do kraja, ni ne pokušavajući da promeni nešto iako vidi da to nikako ne ide.

Straight Outta München

pre 4 godine

anter pudlica, 26. februar 2020 09:51

Zajon je tek izasao iz ozbiljne povrede, i sad treba da cuva fizicki najdominantnijeg igraca u istoriji igre? Nema sta, stvarno inteligentno...Staviti rekovalescenta rukija od 19 godina na kome ce se temeljiti fransiza u narednih 10 godina da cuva Lebrona u nebitnoj utakmici. Bravo.

веверица

pre 4 godine

њу орленс има стварно много лепо комбинован ростер а играју ужасну кошарку. лоша одбрана, пуно изгубљених лопти, форсирање шута за 3. убеђен сам да је до тренера који је неадекватан.

LongLiveTheKing

pre 4 godine

lep elaborat ali nekako tanak, malo vise hejta za lebrona mi fali, otisao si u 2011 da ga napljujes, daj nesto od sinoc , sta je bilo sinoc, sudije, sterioidi, tajna drustva, teorije zavere...

Nikad ne zaboravi ko ti je bio djed

pre 4 godine

@longlive 2014/15 Lebron je imao 20kg manje nego inace,igrao je slabo i jedva mogao da zakuca,te sezone je pocelo testiranje na HGH a testiranje u nba je samo na pocetku sezone i najavljeno je uvek. U sred sezone nakon meca sa Hawksima je uzeo 2 nedelje pauze i vratio se duplo veci,plus nuspojevi koriscenja vidni golim okom. Pa naravno da je hemija,be daje ti ona sut i ostalo ali ti daje pripremljenost i oporavak,sut te nece sluzuti kada si umoran a on sa 20kg manje u tih 30 meceva je bio duplo slabiji atleta,samo fanovi to nikad nece priznati. Gospodin bojaan je mislim prvi put dobio pozitivne glasove jer su samo fanovi usli na vest,cestitam gospodine
(Dexter Morgan, 26. februar 2020 12:30)

Druže, u prvom delu sezone sve velike zvezde igraju slabije, mada bih ja pre rekao više rezervisano, jer se čuvaju za vreme kada počnu prave stvari. Tu mislim na stvarno velike zvezde koje žele titulu, a ne na likove poput RW, Hardena i ostalih statističara. Pa pogledaj Jokića u prva dva meseca ove sezone, verovatno se sad bacio na neku hemiju, pa je počeo da kida?

U tom prvom delu sezone je ubacivao 25 ppg i 7,5 apg što je na nivou cele sezone, a Klivlend je imao 62% odnos pobeda/poraza što je opet nivo cele sezone. Ne znam samo na osnovu čega si zaključio da je slabije igrao, verovatno je neko okačio neku teoriju zavere na youtube-u...

LongLiveTheKing

pre 4 godine

@dexter
aha znaci 2012 i 2013 je bio cist ili... a onda od 2015 nije, pratim ga bukvalno od srednje skole jer smo isto matori i nikad nisam primetio da nije mogao da zakuca a to sto je tezi pa kad pogledas njegovu gradju iz srednje skole ili ruki sezone jasno ti je da on ne moze biti mali covek , kostana strktura i sirina ramena sve govori , a muskarci telo dobijaju u 30tim godinama

tdot

pre 4 godine

Entoni dejvis-centar uz sut 6/22!!! Pogodim juce celzi 2, barsu x2, denver h1, mccoloom + i zezne me dejvis + za 17.000!! Lejkersi najodvratnija ekipa od kobijevog penzionisanja. Daj boze da u plej ofu nalete na portland sa zdravim lilardom, nurkicem i hudom
(Enrik Masip, 26. februar 2020 09:46)

najjaci su mi ovi kladionicari. ti si prijatelju zavisnik. kladionica je jedna od najgorih LEGALNIH stvari. nemoj da nam kukas ovde, nego se dozovi pameti, i batali to i uzgred nemoj da mracis nas, mi smo ovde zbog sporta, ti zbog kocke.

WillyWonka

pre 4 godine

Zion je mladić koji se teško nosio sa prevelikom medijskom pažnjom koju je dobio dok smo ga čekali. Neki igrači se hrane tim stvarima, Zionu je bilo potrebno da se taj teret malo skine sa njegovih leđa. Mislim da će biti još bolji, kako vrijeme bude prolazilo i kako bude sazrijevao, ako ne bude povreda.
Jako dobra ekipa NOP, nadam se da će slijedeće godine biti i uigrani i da će biti značajan faktor na zapadu.

aca

pre 4 godine

ma to je zbog
1. hemije
2. iluminati ga forsiraju
3. sudije
(LongLiveTheKing, 26. februar 2020 09:27)
ja bih jos dodao: ne igra u nekom timu zapada, gde je mnogo jaca konkurencija i ne igra u '90tim, gde ne bi davao vise od 5 poena po utakmici :-)

LongLiveTheKing

pre 4 godine

xexexee jeste slusao sam pipena i rodmana kad su pricali kako bi ga strpali u dzep, proradi im valjda neka sujeta u penziji ne znam sta je, steta sto nije izvodjivo pa im se moze sa pricaju

hardaway

pre 4 godine

A zasto Zajon ne cuva Lebrona?
Mislim, kakva je logika da Lebrona celu utakmicu cuva dosta nizi Holidej?
Odjednom Pelikansi postaju zavisni od Zajonovih 20p, te se on cuva za napad, a Holidej koji je do juce ubacivao po 20p sada glumi Tony Allena.
Naravno, danasnja NBA postala je pozoriste, niko nece da se oznoji u odbrani. Cela srz kosarke, sporta generalno je, da se boris, nadmudris i nadigras direktnog rivala, a ne da igras za statistiku.
Nema rivalstva, igraci se jedni drugima sklanjaju, svaki mali kontakt je faul, kecerska kosarka.
Svaka utakmica kao All Star.

Lebron nekoliko puta sam sa Holidejom, niko da pridje da mu pomogne, da saceka Lebrona ispod kosa. On visi za dve glave, tezi za 30kg. Svi kao da su drogirani, kontuzovani, kao da neko upravlja sa njima da se sklone u odbrani.
Timske odbrane ne postoje, ispod svakog kosa autoput.
Pre par dana Embid zakucava u reketu, cetiri igraca Bruklina stoje tik uz njega i gledaju. Smesno.
Nekada Kobe-Trejsi, Jordan-Hardaway cuvaju jedan drugog, nadmudruju se, takmice. Zajona cuva Green, Lebron ubacuje 40p protiv Holideja.

Pelikansi ne mogu u playoff, imaju jos par utamica do kraja sezone, i umesto da pokazu taj talenat koji kao imaju, odigraju borbeno, hrabro, namuce Lakerse, oni igraju kao veterani. Gde je ta zelja, energija u danasnjoj NBA? Jedan duel Zajon-Lebron nije bio.

Nbalive

pre 4 godine

Entoni dejvis-centar uz sut 6/22!!! Pogodim juce celzi 2, barsu x2, denver h1, mccoloom + i zezne me dejvis + za 17.000!! Lejkersi najodvratnija ekipa od kobijevog penzionisanja. Daj boze da u plej ofu nalete na portland sa zdravim lilardom, nurkicem i hudom
(Enrik Masip, 26. februar 2020 09:46

Koga briga za tvoje kladionicarske (ne)uspjehe?

Pant.LA

pre 4 godine

Lebron 1na1 unosio u kos holideja celu utakmicu, visi 12cm, tezi ko zna koliko, kao jokaru kad bi cuvalo neko nisko krilo, npr. tejtum ili kreg, to je taj odnos snaga odprilike..

panter pudlica

pre 4 godine

Zajon je tek izasao iz ozbiljne povrede, i sad treba da cuva fizicki najdominantnijeg igraca u istoriji igre? Nema sta, stvarno inteligentno...Staviti rekovalescenta rukija od 19 godina na kome ce se temeljiti fransiza u narednih 10 godina da cuva Lebrona u nebitnoj utakmici. Bravo.
(Straight Outta München, 26. februar 2020 10:05)

Prvo pročitaj pažljivije šta sam napisao, pa onda repliciraj.
Nisam nigde ni napisao da je trebao Zajon da čuva Lebrona. Stvarno mi niste jasni vi likovi koji jedva dočekate da odgovorite nekom, a da prethodno ni ne pokušate da shvatite šta je neko napisao.
"Inteligentni" ...

LongLiveTheKing

pre 4 godine

na kraju imas poentu, sve i da jeste nemam nista protiv toga jer profi sport bez toga ne moze, vise mi smetaju licemeri koji u tome vide opravdanje , ko misli da je nole nautral taj je licemer