Utorak, 25.02.2020.

08:11

Bobi i Gudurić dobro iskoristili minute u "garbidž tajmu"

Košarkaši Dalas Maveriksa pobedili su Minesotu Timbervulvs 139:123 u noći između ponedeljka i utorka.

Izvor: PT

Bobi i Guduriæ dobro iskoristili minute u "garbidž tajmu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

32 Komentari

Sortiraj po:

Kole

pre 4 godine

Problem njih dvojice je što su baš loši u odbrani, Gudurić je na prvenstvu stalno ispadao. A Bobi je jedan od najvećih krivaca za poraz jer je napravio veliki minus koji nismo mogli da nadoknadimo. Tj. Sale je kriv što ga je držao na terenu umesto Milutinova. Džaba garbage time minuti u NBA

Aleks

pre 4 godine

Bla

Kao i uvek izneću argumente. Prvo, čovek je dole lepo napisao - postao je glavni igrač Fenerbahčea u poslednjoj sezoni koju je odigrao i kada su osvojili EL. Izborio se za to radom i voljom da napreduje i daje se na terenu. Za njega su kreirane najvažnije akcije, njemu je išao poslednji šut, saigrači su njega tražili u teškim situacijama. Praktično sam je rešio seriju protiv Panatanaikosa, posle čega je Žoc rekao "odigrao je kao pravi lider". Iako je propuštao utakmice zbog povrede uvršten je u Idealni tim Evrolige - prva postava. Nominovan je za Tim decenije Evrolige, što dovoljno govori o tome koji trag je ostavio u Evropi.

Što se EP tiče, pokazao je da može biti glavni igrač reprezentacije i da se mogu ostvariti dobri rezultati. Te godine 5% navijača je verovalo da mogu da prođu grupu a sada ga pojedini krivite da je izgubio finale? Košarka se igra 5 na 5, ne 1 na 5, a nešto sumnjam da bi ga ti više poštovao i da su pobedili u tom finalu. Nije Bogdan glavni razlog što je ono bilo izgubljeno. On je i tada kao i uvek odradio svoj deo posla, čak i više od toga.

O tome da nema "nikakvu karijeru" svedoče verovatno titule i individualna priznanja koja je dobijao gde god da je igrao. Ima više znanja i bolju karijeru od Gudurića, to je činjenično stanje. Da li je talentovaniji - ne znam, ali ako misliš da Bogdan nema talenta pogledaj na jutjubu snimke iz perioda kad je igrao za Žitko basket. Dakle sve što je čovek dole napisao je savršeno smisleno.

Bla

pre 4 godine

Bb nikada nije bio najbolji igrac u feneru. Sa reprezentacijom je izgubio u finalu od jedine ok ekipe na prvenstvu. Kako ga dohvate razni bekovi tako ga razbucaju kao neki kampaco. Nikakvu specijalnu karijeru on nema, ni talenat a ni znanje. Guduric nije nista bolji a verovatno i dosta gori

bskfan

pre 4 godine

@Aleks

To sto ne valja obicno nije moje vec nekog trola koji se ovde potpisuje pod laznim nickovima. Ko prati ove komentare lako zakljuci sta je cije, bez obzira sta stoji u potpisu. Imas tako neke ljude koji uzivaju u tome da drugome napakoste, da se stalno sa nekim svadjaju, prepiru itd. Sve samo ne nesto pametno. I ja citam tvoje komentare, kao i dragana_borce, JD-a itd. U sustini svih onih koji stvarno prate i vole kosarku.

Aleks

pre 4 godine

bskfan

Znam, to je onaj trol što samo hvali Lebrona. Očigledno je da to nisi ti jer uglavnom pišeš o Denveru (znam da njih najviše pratiš jer si jednom rekao da maltene ne propuštaš njihove utakmice :D) i čak najmanje o LAL i Lebronu. Zna se ovde ko je ko :)

jd123 je isto gotivan i piše smisleno. Namerno sam te sad "pohvalila" jer baš si jedna od retkih osoba ovde koja i kad im neko odgovori ti uzvratiš smireno, argumentima i bez neke tenzije. Nastavljamo da pratimo ovaj lepi sport :)

Aleks

pre 4 godine

bskfan

Znaš ti o košarci i dosta pomno pratiš igru. Sviđaju mi se tvoji komentari, uvek pročitam nešto novo (i pametno) iako se ne slažem uvek oko svega sa tobom.

ssss

pre 4 godine

Гудурић за 7 минута дао 8 поена!!!
Е мој Богдановићу!!! Тако се игра кошарка, искористи се сваки минут уз пристојан проценат шута!
(Синови издате Србије, 25. februar 2020 09:39

Vidim ja da ti pored kosarke nisi prošo

Randy Marsh

pre 4 godine

@baldhawk,

pa kad ne razumes osnove košarke - koja se igra na dve strane, a ne samo u napadu.
Al dobro, navijač si kluba gde navijači podržavaju Štimeta najveću rupu u odbrani, samo zato jer da poneki koš pa se busa i urla naokolo.

,,,,,

pre 4 godine

Bogdanovic vodio Partizan do titule, sa 20ak godina pokazao da ima hrabrosti i srca za velike stvari - titule. U Fenerbahceu bio glavni igrac ekipe poslednje sezone koju je tamo odigrao, osvojili Evroligu, Tursko prvenstvo i kup, predvodio reprezentaciju do srebra na EP...i sa 25 godina u NBA je dosao kao u tom trenutku najbolji igrac Evrope i najplaceniji ruki.

Kad ovako postavimo stvari, u poredjenju sa njegovom Guduriceva karijera je nistavna. A nije on toliko mladji od Bogdana. Ne mislim nista lose o Guduri, zelim mu sve najbolje i sigurno moze da pokaze vise od ovoga, ali jednostavno nije bolji od Bogdana i ne verujem da ce ikada biti. Samo vredjate momka poredeci ga konstantno sa Bogdanovicem...

,,,,,

pre 4 godine

Sinovi izdate Srbije

Ne znam kako ti nije glupo da uopste poredis Gudurica i Bogdanovica. Ima Gudura jos da guli kako bi bio Bogdanovicev nivo...da ne pricam sto je od pocetka sezone i te kako imao sansu a nije se nametnuo tamo u Memfisu. Sad igra jednom u 15 utakmica i Bogdan treba na njega da se ugleda?

SAMCRO TS

pre 4 godine

Гудурић за 7 минута дао 8 поена!!!
Е мој Богдановићу!!! Тако се игра кошарка, искористи се сваки минут уз пристојан проценат шута!
(Синови издате Србије, 25. februar 2020 09:39)

А Марјановић 6 поена за 4 минута?!!! Слажем се да је Богдан много слаб, али можда смо ми нереални, можда је ово његов лимит

bskfan

pre 4 godine

@got

Pop je ostatku lige pokazao kako se tuce Juta. Umesto da protiv Gobera igra sa klasicnim centrom, Pop protiv Gobera igra sa Lylesom, ubrzava igru, brane lob pasove, a kada se zakasni sa time i kada Gober dibije loptu ispod kosa odmah ide faul jer Gober slobodna bacnja sutira 60%. Nakon utakmice sa Spursima Jutu tuce Hjuston bez Kapele, Hardena i Vesbruka a Gordon odigra utakmicu zivota i to ne sa linije za 3P vec ispod kosa. Onda Dolazi na red utakmica protiv Denvera sa povredjenim Plamlijem tako da Denver (ne zaslugom Malonea) biva primoran da igra sa MPJ-om i Grantom i tuku Jutu. Posle toga dolazi opet utakmica sa Denverom koji ovoga puta igra bez svih visokih igraca osim Jokica (bez Plamlija, Milsapa, Granta i MPJa-) i Denver opet dobije utakmicu jer se pokaze da cak i Cancar i Kreg mogu bolje da zaustave Gobera nego visoki igraci. Juta ima problem plejmejkera jer nema ko da organizuje napad, a ujedno imaju i problem u odbrani niskih igraca jer, verovali ili ne, Riki Rubio sve to radi bolje od Majka Konlija. Ingls je takodje procitan, uvek ide na lazan napad na kos posle koga usledi lob pas za Gobera, protivnici to sada ne dozvoljavaju i odjednom se Ingls nasao kao riba na suvom. Bojan je tipican suter, kao i Beasly, Badi, Joe Haris itd, njima samo treba onemoguciti otvoren sut i oni su odjednom beskorisni. Jedno vreme je Juta pobedjivala zahvaljujuci Klarksonu ali se timovi sada polako prilagodjavaju i tome.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Bizli od kada je otišao iz Denvera :
vs Clippers - 23 p
vs Toronto - 15 p
vs Charlotte - 28 p
vs Boston - 27 p
vs Denver - 17 p
vs Dallas - 21 p
Prosečno 22 poena po utakmici. U Denveru je imao jedva 7. Jeste, neko će reći da su Denver i Minesota dva različita pojma, slažem se, ali je dečko pokazao više puta da je ozbiljan igrač kada mu se da ozbiljnija šansa. Zašto je guran iza Herisa, to je pitanje za Melouna.
Pustiti takvog igrača a ostaviti Herisa koji se raspada ove sezone je stvarno neozbiljno. Ukoliko uopšte imaju želju da napadaju titulu, moraju pametnije praviti te trejdove. Ovaj poslednji im je blago rečeno diletantski.

Синови издате Србије

pre 4 godine

Гудурић за 7 минута дао 8 поена!!!
Е мој Богдановићу!!! Тако се игра кошарка, искористи се сваки минут уз пристојан проценат шута!

Pant.LA

pre 4 godine

Aleksandar
Huanco manje vise, solidan, moze da ima neku ulogu, u denveru ga nije hteo sut cele sezone, kupio skokove..
Bizli dobar, sa velikom energijom, sutem, tranzicijom, imao svoju ulogu sa klupe ali hteo da bude starter i trazio dosta para.. tako da koga nema bez njega se mora..

Pant.LA

pre 4 godine

got
problem sa jutom je taj sto imaju "tezak" raspored, krljaju se vec neko vreme na zapadu a to im ne ide bas najbolje, dok sa druge strane ove slabije ekipe, ispod 50%, lagano dobijaju i tu mislim da najmanje kiksaju od svih ekipa u ligi.. tu su gde su, redovni ucesnici po, ali vise od prvog kruga tesko..

bskfan

pre 4 godine

Najinteresantnija vest je ovde dosla na kraju, Riki Rubio 7 ukradenih lopti. Sinoc je Riki jos jednom pokazao da je najpotcenjeniji igrac u NBA. U Juti mogu da se prave naivni i da ne znaju o cemu je rec, ali iz aviona se vidi koliko im fali Rubio. Sinoc cela ekipa Jute 16 asistencija, sa druge strane sam Riki 11 asistencija. Steta sto Monti Vilijams sinoc nije dozvolio Rubiju da ispise istoriju; trebalo je da ga ostavi u igri jos nekoliko minuta i da mu da sansu na da napravi QD jer mu je za to bilo potrebno samo jos cetiri skoka i tri ukradene lopte. Cetiri skoka je mogao lako da odradi, ovo drugo malo teze, ali svejedno, trebalo mu je dati sansu jer to sto je sinoc uradio Riki se ne gleda svaki dan.

Milan

pre 4 godine

Beasley i Hernangomez kidaju u Minesoti ne znam šta je bio problem u Denveru ali definitivno su dobri košarkaši.
(Aleksandar, 25. februar 20

Tako će izgleda i Portera da upropaste. Meloun je specifičan tip, deluje da je jako lojalan igračima koje zagotivi i da oni baš imaju veliki kredit kod njega, kako god igrali. Primer su Geri Heris i Plamli.

ssss

pre 4 godine

Nije mi jasno za Bobija. Da ni u jednom timu nije dobio bitniju ulogu, a svaku šansu koju je dobio je iskoristio. Voleo bih da znam razlog.
(baldhawk, 25. februar 2020 08:18)

Los i izuzetno nepokretljiv u odbrani. Niži i brzi igraci konstantno napadaju na njega i postizu lagane poene. Npr Dragic u finalu evrobasketa nas je uništio tako sto je konstantno napadao direktno na Bobija

Milan

pre 4 godine

Memfis popušta polako, biće paklena borba za to osmo mesto gde čak 6 ekipa konkuriše uključujući i Sakramento, ma koliko to neverovatno zvučalo.

baldhawk

pre 4 godine

Nije mi jasno za Bobija. Da ni u jednom timu nije dobio bitniju ulogu, a svaku šansu koju je dobio je iskoristio. Voleo bih da znam razlog.

got

pre 4 godine

Zna li neko sta se desava sa Jutom u poslednjih deset dana?
Bili su najmanje cetvrti, sa sansama da budu i drugi ili treci, a sada mogu da budu i sedmi.
Da li je razlog pauza zbog onog besmislenog fensi dogadjaja All star?

baldhawk

pre 4 godine

Nije mi jasno za Bobija. Da ni u jednom timu nije dobio bitniju ulogu, a svaku šansu koju je dobio je iskoristio. Voleo bih da znam razlog.

ssss

pre 4 godine

Nije mi jasno za Bobija. Da ni u jednom timu nije dobio bitniju ulogu, a svaku šansu koju je dobio je iskoristio. Voleo bih da znam razlog.
(baldhawk, 25. februar 2020 08:18)

Los i izuzetno nepokretljiv u odbrani. Niži i brzi igraci konstantno napadaju na njega i postizu lagane poene. Npr Dragic u finalu evrobasketa nas je uništio tako sto je konstantno napadao direktno na Bobija

Milan

pre 4 godine

Memfis popušta polako, biće paklena borba za to osmo mesto gde čak 6 ekipa konkuriše uključujući i Sakramento, ma koliko to neverovatno zvučalo.

bskfan

pre 4 godine

Najinteresantnija vest je ovde dosla na kraju, Riki Rubio 7 ukradenih lopti. Sinoc je Riki jos jednom pokazao da je najpotcenjeniji igrac u NBA. U Juti mogu da se prave naivni i da ne znaju o cemu je rec, ali iz aviona se vidi koliko im fali Rubio. Sinoc cela ekipa Jute 16 asistencija, sa druge strane sam Riki 11 asistencija. Steta sto Monti Vilijams sinoc nije dozvolio Rubiju da ispise istoriju; trebalo je da ga ostavi u igri jos nekoliko minuta i da mu da sansu na da napravi QD jer mu je za to bilo potrebno samo jos cetiri skoka i tri ukradene lopte. Cetiri skoka je mogao lako da odradi, ovo drugo malo teze, ali svejedno, trebalo mu je dati sansu jer to sto je sinoc uradio Riki se ne gleda svaki dan.

Milan

pre 4 godine

Beasley i Hernangomez kidaju u Minesoti ne znam šta je bio problem u Denveru ali definitivno su dobri košarkaši.
(Aleksandar, 25. februar 20

Tako će izgleda i Portera da upropaste. Meloun je specifičan tip, deluje da je jako lojalan igračima koje zagotivi i da oni baš imaju veliki kredit kod njega, kako god igrali. Primer su Geri Heris i Plamli.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Bizli od kada je otišao iz Denvera :
vs Clippers - 23 p
vs Toronto - 15 p
vs Charlotte - 28 p
vs Boston - 27 p
vs Denver - 17 p
vs Dallas - 21 p
Prosečno 22 poena po utakmici. U Denveru je imao jedva 7. Jeste, neko će reći da su Denver i Minesota dva različita pojma, slažem se, ali je dečko pokazao više puta da je ozbiljan igrač kada mu se da ozbiljnija šansa. Zašto je guran iza Herisa, to je pitanje za Melouna.
Pustiti takvog igrača a ostaviti Herisa koji se raspada ove sezone je stvarno neozbiljno. Ukoliko uopšte imaju želju da napadaju titulu, moraju pametnije praviti te trejdove. Ovaj poslednji im je blago rečeno diletantski.

Pant.LA

pre 4 godine

Aleksandar
Huanco manje vise, solidan, moze da ima neku ulogu, u denveru ga nije hteo sut cele sezone, kupio skokove..
Bizli dobar, sa velikom energijom, sutem, tranzicijom, imao svoju ulogu sa klupe ali hteo da bude starter i trazio dosta para.. tako da koga nema bez njega se mora..

,,,,,

pre 4 godine

Bogdanovic vodio Partizan do titule, sa 20ak godina pokazao da ima hrabrosti i srca za velike stvari - titule. U Fenerbahceu bio glavni igrac ekipe poslednje sezone koju je tamo odigrao, osvojili Evroligu, Tursko prvenstvo i kup, predvodio reprezentaciju do srebra na EP...i sa 25 godina u NBA je dosao kao u tom trenutku najbolji igrac Evrope i najplaceniji ruki.

Kad ovako postavimo stvari, u poredjenju sa njegovom Guduriceva karijera je nistavna. A nije on toliko mladji od Bogdana. Ne mislim nista lose o Guduri, zelim mu sve najbolje i sigurno moze da pokaze vise od ovoga, ali jednostavno nije bolji od Bogdana i ne verujem da ce ikada biti. Samo vredjate momka poredeci ga konstantno sa Bogdanovicem...

,,,,,

pre 4 godine

Sinovi izdate Srbije

Ne znam kako ti nije glupo da uopste poredis Gudurica i Bogdanovica. Ima Gudura jos da guli kako bi bio Bogdanovicev nivo...da ne pricam sto je od pocetka sezone i te kako imao sansu a nije se nametnuo tamo u Memfisu. Sad igra jednom u 15 utakmica i Bogdan treba na njega da se ugleda?

bskfan

pre 4 godine

@got

Pop je ostatku lige pokazao kako se tuce Juta. Umesto da protiv Gobera igra sa klasicnim centrom, Pop protiv Gobera igra sa Lylesom, ubrzava igru, brane lob pasove, a kada se zakasni sa time i kada Gober dibije loptu ispod kosa odmah ide faul jer Gober slobodna bacnja sutira 60%. Nakon utakmice sa Spursima Jutu tuce Hjuston bez Kapele, Hardena i Vesbruka a Gordon odigra utakmicu zivota i to ne sa linije za 3P vec ispod kosa. Onda Dolazi na red utakmica protiv Denvera sa povredjenim Plamlijem tako da Denver (ne zaslugom Malonea) biva primoran da igra sa MPJ-om i Grantom i tuku Jutu. Posle toga dolazi opet utakmica sa Denverom koji ovoga puta igra bez svih visokih igraca osim Jokica (bez Plamlija, Milsapa, Granta i MPJa-) i Denver opet dobije utakmicu jer se pokaze da cak i Cancar i Kreg mogu bolje da zaustave Gobera nego visoki igraci. Juta ima problem plejmejkera jer nema ko da organizuje napad, a ujedno imaju i problem u odbrani niskih igraca jer, verovali ili ne, Riki Rubio sve to radi bolje od Majka Konlija. Ingls je takodje procitan, uvek ide na lazan napad na kos posle koga usledi lob pas za Gobera, protivnici to sada ne dozvoljavaju i odjednom se Ingls nasao kao riba na suvom. Bojan je tipican suter, kao i Beasly, Badi, Joe Haris itd, njima samo treba onemoguciti otvoren sut i oni su odjednom beskorisni. Jedno vreme je Juta pobedjivala zahvaljujuci Klarksonu ali se timovi sada polako prilagodjavaju i tome.

ssss

pre 4 godine

Гудурић за 7 минута дао 8 поена!!!
Е мој Богдановићу!!! Тако се игра кошарка, искористи се сваки минут уз пристојан проценат шута!
(Синови издате Србије, 25. februar 2020 09:39

Vidim ja da ti pored kosarke nisi prošo

Pant.LA

pre 4 godine

got
problem sa jutom je taj sto imaju "tezak" raspored, krljaju se vec neko vreme na zapadu a to im ne ide bas najbolje, dok sa druge strane ove slabije ekipe, ispod 50%, lagano dobijaju i tu mislim da najmanje kiksaju od svih ekipa u ligi.. tu su gde su, redovni ucesnici po, ali vise od prvog kruga tesko..

Randy Marsh

pre 4 godine

@baldhawk,

pa kad ne razumes osnove košarke - koja se igra na dve strane, a ne samo u napadu.
Al dobro, navijač si kluba gde navijači podržavaju Štimeta najveću rupu u odbrani, samo zato jer da poneki koš pa se busa i urla naokolo.

Синови издате Србије

pre 4 godine

Гудурић за 7 минута дао 8 поена!!!
Е мој Богдановићу!!! Тако се игра кошарка, искористи се сваки минут уз пристојан проценат шута!

SAMCRO TS

pre 4 godine

Гудурић за 7 минута дао 8 поена!!!
Е мој Богдановићу!!! Тако се игра кошарка, искористи се сваки минут уз пристојан проценат шута!
(Синови издате Србије, 25. februar 2020 09:39)

А Марјановић 6 поена за 4 минута?!!! Слажем се да је Богдан много слаб, али можда смо ми нереални, можда је ово његов лимит

got

pre 4 godine

Zna li neko sta se desava sa Jutom u poslednjih deset dana?
Bili su najmanje cetvrti, sa sansama da budu i drugi ili treci, a sada mogu da budu i sedmi.
Da li je razlog pauza zbog onog besmislenog fensi dogadjaja All star?

Aleks

pre 4 godine

bskfan

Znaš ti o košarci i dosta pomno pratiš igru. Sviđaju mi se tvoji komentari, uvek pročitam nešto novo (i pametno) iako se ne slažem uvek oko svega sa tobom.

Aleks

pre 4 godine

bskfan

Znam, to je onaj trol što samo hvali Lebrona. Očigledno je da to nisi ti jer uglavnom pišeš o Denveru (znam da njih najviše pratiš jer si jednom rekao da maltene ne propuštaš njihove utakmice :D) i čak najmanje o LAL i Lebronu. Zna se ovde ko je ko :)

jd123 je isto gotivan i piše smisleno. Namerno sam te sad "pohvalila" jer baš si jedna od retkih osoba ovde koja i kad im neko odgovori ti uzvratiš smireno, argumentima i bez neke tenzije. Nastavljamo da pratimo ovaj lepi sport :)

Bla

pre 4 godine

Bb nikada nije bio najbolji igrac u feneru. Sa reprezentacijom je izgubio u finalu od jedine ok ekipe na prvenstvu. Kako ga dohvate razni bekovi tako ga razbucaju kao neki kampaco. Nikakvu specijalnu karijeru on nema, ni talenat a ni znanje. Guduric nije nista bolji a verovatno i dosta gori

Aleks

pre 4 godine

Bla

Kao i uvek izneću argumente. Prvo, čovek je dole lepo napisao - postao je glavni igrač Fenerbahčea u poslednjoj sezoni koju je odigrao i kada su osvojili EL. Izborio se za to radom i voljom da napreduje i daje se na terenu. Za njega su kreirane najvažnije akcije, njemu je išao poslednji šut, saigrači su njega tražili u teškim situacijama. Praktično sam je rešio seriju protiv Panatanaikosa, posle čega je Žoc rekao "odigrao je kao pravi lider". Iako je propuštao utakmice zbog povrede uvršten je u Idealni tim Evrolige - prva postava. Nominovan je za Tim decenije Evrolige, što dovoljno govori o tome koji trag je ostavio u Evropi.

Što se EP tiče, pokazao je da može biti glavni igrač reprezentacije i da se mogu ostvariti dobri rezultati. Te godine 5% navijača je verovalo da mogu da prođu grupu a sada ga pojedini krivite da je izgubio finale? Košarka se igra 5 na 5, ne 1 na 5, a nešto sumnjam da bi ga ti više poštovao i da su pobedili u tom finalu. Nije Bogdan glavni razlog što je ono bilo izgubljeno. On je i tada kao i uvek odradio svoj deo posla, čak i više od toga.

O tome da nema "nikakvu karijeru" svedoče verovatno titule i individualna priznanja koja je dobijao gde god da je igrao. Ima više znanja i bolju karijeru od Gudurića, to je činjenično stanje. Da li je talentovaniji - ne znam, ali ako misliš da Bogdan nema talenta pogledaj na jutjubu snimke iz perioda kad je igrao za Žitko basket. Dakle sve što je čovek dole napisao je savršeno smisleno.

bskfan

pre 4 godine

@Aleks

To sto ne valja obicno nije moje vec nekog trola koji se ovde potpisuje pod laznim nickovima. Ko prati ove komentare lako zakljuci sta je cije, bez obzira sta stoji u potpisu. Imas tako neke ljude koji uzivaju u tome da drugome napakoste, da se stalno sa nekim svadjaju, prepiru itd. Sve samo ne nesto pametno. I ja citam tvoje komentare, kao i dragana_borce, JD-a itd. U sustini svih onih koji stvarno prate i vole kosarku.

Kole

pre 4 godine

Problem njih dvojice je što su baš loši u odbrani, Gudurić je na prvenstvu stalno ispadao. A Bobi je jedan od najvećih krivaca za poraz jer je napravio veliki minus koji nismo mogli da nadoknadimo. Tj. Sale je kriv što ga je držao na terenu umesto Milutinova. Džaba garbage time minuti u NBA

got

pre 4 godine

Zna li neko sta se desava sa Jutom u poslednjih deset dana?
Bili su najmanje cetvrti, sa sansama da budu i drugi ili treci, a sada mogu da budu i sedmi.
Da li je razlog pauza zbog onog besmislenog fensi dogadjaja All star?

Синови издате Србије

pre 4 godine

Гудурић за 7 минута дао 8 поена!!!
Е мој Богдановићу!!! Тако се игра кошарка, искористи се сваки минут уз пристојан проценат шута!

baldhawk

pre 4 godine

Nije mi jasno za Bobija. Da ni u jednom timu nije dobio bitniju ulogu, a svaku šansu koju je dobio je iskoristio. Voleo bih da znam razlog.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Bizli od kada je otišao iz Denvera :
vs Clippers - 23 p
vs Toronto - 15 p
vs Charlotte - 28 p
vs Boston - 27 p
vs Denver - 17 p
vs Dallas - 21 p
Prosečno 22 poena po utakmici. U Denveru je imao jedva 7. Jeste, neko će reći da su Denver i Minesota dva različita pojma, slažem se, ali je dečko pokazao više puta da je ozbiljan igrač kada mu se da ozbiljnija šansa. Zašto je guran iza Herisa, to je pitanje za Melouna.
Pustiti takvog igrača a ostaviti Herisa koji se raspada ove sezone je stvarno neozbiljno. Ukoliko uopšte imaju želju da napadaju titulu, moraju pametnije praviti te trejdove. Ovaj poslednji im je blago rečeno diletantski.

ssss

pre 4 godine

Nije mi jasno za Bobija. Da ni u jednom timu nije dobio bitniju ulogu, a svaku šansu koju je dobio je iskoristio. Voleo bih da znam razlog.
(baldhawk, 25. februar 2020 08:18)

Los i izuzetno nepokretljiv u odbrani. Niži i brzi igraci konstantno napadaju na njega i postizu lagane poene. Npr Dragic u finalu evrobasketa nas je uništio tako sto je konstantno napadao direktno na Bobija

,,,,,

pre 4 godine

Bogdanovic vodio Partizan do titule, sa 20ak godina pokazao da ima hrabrosti i srca za velike stvari - titule. U Fenerbahceu bio glavni igrac ekipe poslednje sezone koju je tamo odigrao, osvojili Evroligu, Tursko prvenstvo i kup, predvodio reprezentaciju do srebra na EP...i sa 25 godina u NBA je dosao kao u tom trenutku najbolji igrac Evrope i najplaceniji ruki.

Kad ovako postavimo stvari, u poredjenju sa njegovom Guduriceva karijera je nistavna. A nije on toliko mladji od Bogdana. Ne mislim nista lose o Guduri, zelim mu sve najbolje i sigurno moze da pokaze vise od ovoga, ali jednostavno nije bolji od Bogdana i ne verujem da ce ikada biti. Samo vredjate momka poredeci ga konstantno sa Bogdanovicem...

Bla

pre 4 godine

Bb nikada nije bio najbolji igrac u feneru. Sa reprezentacijom je izgubio u finalu od jedine ok ekipe na prvenstvu. Kako ga dohvate razni bekovi tako ga razbucaju kao neki kampaco. Nikakvu specijalnu karijeru on nema, ni talenat a ni znanje. Guduric nije nista bolji a verovatno i dosta gori

Milan

pre 4 godine

Memfis popušta polako, biće paklena borba za to osmo mesto gde čak 6 ekipa konkuriše uključujući i Sakramento, ma koliko to neverovatno zvučalo.

,,,,,

pre 4 godine

Sinovi izdate Srbije

Ne znam kako ti nije glupo da uopste poredis Gudurica i Bogdanovica. Ima Gudura jos da guli kako bi bio Bogdanovicev nivo...da ne pricam sto je od pocetka sezone i te kako imao sansu a nije se nametnuo tamo u Memfisu. Sad igra jednom u 15 utakmica i Bogdan treba na njega da se ugleda?

ssss

pre 4 godine

Гудурић за 7 минута дао 8 поена!!!
Е мој Богдановићу!!! Тако се игра кошарка, искористи се сваки минут уз пристојан проценат шута!
(Синови издате Србије, 25. februar 2020 09:39

Vidim ja da ti pored kosarke nisi prošo

Randy Marsh

pre 4 godine

@baldhawk,

pa kad ne razumes osnove košarke - koja se igra na dve strane, a ne samo u napadu.
Al dobro, navijač si kluba gde navijači podržavaju Štimeta najveću rupu u odbrani, samo zato jer da poneki koš pa se busa i urla naokolo.

Aleks

pre 4 godine

Bla

Kao i uvek izneću argumente. Prvo, čovek je dole lepo napisao - postao je glavni igrač Fenerbahčea u poslednjoj sezoni koju je odigrao i kada su osvojili EL. Izborio se za to radom i voljom da napreduje i daje se na terenu. Za njega su kreirane najvažnije akcije, njemu je išao poslednji šut, saigrači su njega tražili u teškim situacijama. Praktično sam je rešio seriju protiv Panatanaikosa, posle čega je Žoc rekao "odigrao je kao pravi lider". Iako je propuštao utakmice zbog povrede uvršten je u Idealni tim Evrolige - prva postava. Nominovan je za Tim decenije Evrolige, što dovoljno govori o tome koji trag je ostavio u Evropi.

Što se EP tiče, pokazao je da može biti glavni igrač reprezentacije i da se mogu ostvariti dobri rezultati. Te godine 5% navijača je verovalo da mogu da prođu grupu a sada ga pojedini krivite da je izgubio finale? Košarka se igra 5 na 5, ne 1 na 5, a nešto sumnjam da bi ga ti više poštovao i da su pobedili u tom finalu. Nije Bogdan glavni razlog što je ono bilo izgubljeno. On je i tada kao i uvek odradio svoj deo posla, čak i više od toga.

O tome da nema "nikakvu karijeru" svedoče verovatno titule i individualna priznanja koja je dobijao gde god da je igrao. Ima više znanja i bolju karijeru od Gudurića, to je činjenično stanje. Da li je talentovaniji - ne znam, ali ako misliš da Bogdan nema talenta pogledaj na jutjubu snimke iz perioda kad je igrao za Žitko basket. Dakle sve što je čovek dole napisao je savršeno smisleno.

bskfan

pre 4 godine

@Aleks

To sto ne valja obicno nije moje vec nekog trola koji se ovde potpisuje pod laznim nickovima. Ko prati ove komentare lako zakljuci sta je cije, bez obzira sta stoji u potpisu. Imas tako neke ljude koji uzivaju u tome da drugome napakoste, da se stalno sa nekim svadjaju, prepiru itd. Sve samo ne nesto pametno. I ja citam tvoje komentare, kao i dragana_borce, JD-a itd. U sustini svih onih koji stvarno prate i vole kosarku.

Kole

pre 4 godine

Problem njih dvojice je što su baš loši u odbrani, Gudurić je na prvenstvu stalno ispadao. A Bobi je jedan od najvećih krivaca za poraz jer je napravio veliki minus koji nismo mogli da nadoknadimo. Tj. Sale je kriv što ga je držao na terenu umesto Milutinova. Džaba garbage time minuti u NBA

bskfan

pre 4 godine

Najinteresantnija vest je ovde dosla na kraju, Riki Rubio 7 ukradenih lopti. Sinoc je Riki jos jednom pokazao da je najpotcenjeniji igrac u NBA. U Juti mogu da se prave naivni i da ne znaju o cemu je rec, ali iz aviona se vidi koliko im fali Rubio. Sinoc cela ekipa Jute 16 asistencija, sa druge strane sam Riki 11 asistencija. Steta sto Monti Vilijams sinoc nije dozvolio Rubiju da ispise istoriju; trebalo je da ga ostavi u igri jos nekoliko minuta i da mu da sansu na da napravi QD jer mu je za to bilo potrebno samo jos cetiri skoka i tri ukradene lopte. Cetiri skoka je mogao lako da odradi, ovo drugo malo teze, ali svejedno, trebalo mu je dati sansu jer to sto je sinoc uradio Riki se ne gleda svaki dan.

Aleks

pre 4 godine

bskfan

Znaš ti o košarci i dosta pomno pratiš igru. Sviđaju mi se tvoji komentari, uvek pročitam nešto novo (i pametno) iako se ne slažem uvek oko svega sa tobom.

SAMCRO TS

pre 4 godine

Гудурић за 7 минута дао 8 поена!!!
Е мој Богдановићу!!! Тако се игра кошарка, искористи се сваки минут уз пристојан проценат шута!
(Синови издате Србије, 25. februar 2020 09:39)

А Марјановић 6 поена за 4 минута?!!! Слажем се да је Богдан много слаб, али можда смо ми нереални, можда је ово његов лимит

Aleks

pre 4 godine

bskfan

Znam, to je onaj trol što samo hvali Lebrona. Očigledno je da to nisi ti jer uglavnom pišeš o Denveru (znam da njih najviše pratiš jer si jednom rekao da maltene ne propuštaš njihove utakmice :D) i čak najmanje o LAL i Lebronu. Zna se ovde ko je ko :)

jd123 je isto gotivan i piše smisleno. Namerno sam te sad "pohvalila" jer baš si jedna od retkih osoba ovde koja i kad im neko odgovori ti uzvratiš smireno, argumentima i bez neke tenzije. Nastavljamo da pratimo ovaj lepi sport :)

Pant.LA

pre 4 godine

got
problem sa jutom je taj sto imaju "tezak" raspored, krljaju se vec neko vreme na zapadu a to im ne ide bas najbolje, dok sa druge strane ove slabije ekipe, ispod 50%, lagano dobijaju i tu mislim da najmanje kiksaju od svih ekipa u ligi.. tu su gde su, redovni ucesnici po, ali vise od prvog kruga tesko..

Pant.LA

pre 4 godine

Aleksandar
Huanco manje vise, solidan, moze da ima neku ulogu, u denveru ga nije hteo sut cele sezone, kupio skokove..
Bizli dobar, sa velikom energijom, sutem, tranzicijom, imao svoju ulogu sa klupe ali hteo da bude starter i trazio dosta para.. tako da koga nema bez njega se mora..

Milan

pre 4 godine

Beasley i Hernangomez kidaju u Minesoti ne znam šta je bio problem u Denveru ali definitivno su dobri košarkaši.
(Aleksandar, 25. februar 20

Tako će izgleda i Portera da upropaste. Meloun je specifičan tip, deluje da je jako lojalan igračima koje zagotivi i da oni baš imaju veliki kredit kod njega, kako god igrali. Primer su Geri Heris i Plamli.

bskfan

pre 4 godine

@got

Pop je ostatku lige pokazao kako se tuce Juta. Umesto da protiv Gobera igra sa klasicnim centrom, Pop protiv Gobera igra sa Lylesom, ubrzava igru, brane lob pasove, a kada se zakasni sa time i kada Gober dibije loptu ispod kosa odmah ide faul jer Gober slobodna bacnja sutira 60%. Nakon utakmice sa Spursima Jutu tuce Hjuston bez Kapele, Hardena i Vesbruka a Gordon odigra utakmicu zivota i to ne sa linije za 3P vec ispod kosa. Onda Dolazi na red utakmica protiv Denvera sa povredjenim Plamlijem tako da Denver (ne zaslugom Malonea) biva primoran da igra sa MPJ-om i Grantom i tuku Jutu. Posle toga dolazi opet utakmica sa Denverom koji ovoga puta igra bez svih visokih igraca osim Jokica (bez Plamlija, Milsapa, Granta i MPJa-) i Denver opet dobije utakmicu jer se pokaze da cak i Cancar i Kreg mogu bolje da zaustave Gobera nego visoki igraci. Juta ima problem plejmejkera jer nema ko da organizuje napad, a ujedno imaju i problem u odbrani niskih igraca jer, verovali ili ne, Riki Rubio sve to radi bolje od Majka Konlija. Ingls je takodje procitan, uvek ide na lazan napad na kos posle koga usledi lob pas za Gobera, protivnici to sada ne dozvoljavaju i odjednom se Ingls nasao kao riba na suvom. Bojan je tipican suter, kao i Beasly, Badi, Joe Haris itd, njima samo treba onemoguciti otvoren sut i oni su odjednom beskorisni. Jedno vreme je Juta pobedjivala zahvaljujuci Klarksonu ali se timovi sada polako prilagodjavaju i tome.