Ponedeljak, 24.02.2020.

23:00

Salah i Mane sprečili senzaciju – Liverpul bolji od Vest Hema

Fudbaleri Liverpula pobedili su Vest Hem sa 3:2 u poslednjoj utakmici 27. kola Premijer lige.

Izvor: SN

Salah i Mane spreèili senzaciju – Liverpul bolji od Vest Hema IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

znam i ja

pre 4 godine

@(vlada, 24. februar 2020 23:48)

Cekaj zar nije jedna od najslabijih sezona lige trenutno? Pogledaj u kojem su kanalu i Arsenal, i Chelsea, i Man United, mozemo i Spurse kao da dodamo. Sve rival do rivala. Ne pamtim kada svi ovi klubovi u istoj sezoni su bili u ovolikom kanalu, znaci Lpoolu se bukvalno sve kocke skopile.

Ja znam da ste vi srecni sto osvajate titulu posle 30 godina, ali ajmo malo objektivnosti, nije na odmet. A ne svaki argument uzvracate, "omg hejteri, mi smo najbolji tim u istoriji fudbala hurr durr".
(rd7, 25. februar 2020 02:17)

Liverpul je prvi zbog Liverpula, a ne zbog slabih konkurenata. Oba kluba iz Mancestera imaju netspend u poslednjih pet godina, zajedno, milijardu funti. Liverpul je na toj tabeli tek sedmi, ovi sto su u kanalu su svi ispred Liverpula. Od kada ih je preuzeo Klop svake sezone su igrali bolje, i ova sezona je bolja od prethodne, i to nema veze sa protivnicima. Ne menjaj teze, jer ovde nije rec o protivnicima, vec o Liverpulu.

ShoneNI

pre 4 godine

@ Pijani zlotvor

Navijaci Milana bi trebalo da znaju da je Klopov uzor i inspiracija Arigo Saki..
Ostalo u tvom komentaru je disertacija za plebs..
YNWA

Kibo

pre 4 godine

Ne znam kako je Klop toliko slep. Šta god uradili, on uvek ostavi Salaha, a izvuče Mane par minuta pred kraj, čak i kada je Mane mnogo bolji. Maneu to očigledno smeta i može da utiče na atmosferu i na samopouzdanje. Mislim da je glavna stvar bila kada je Salah šutirao i promaio gol u poziciji 2na1 sa Maneom, Mane a i mislim svi navijači poludeli zbog Salahove sebičnosti. 5 minuta kasnije, Klop vadi Manea...To je čist bezobrazluk i nepoštovanje Manea...

Mare

pre 4 godine

@aalborg
Ala si potkrepio tvrdnju argumentima...
Jel to zakkjucak velikih strucnjaka u kladionici gde si gledao prenos preko teleteksta?

dejan

pre 4 godine

ONI KOJI MRZE LIVERPUL MRZE DOBAR,MUSKI,JEDNOSTAVAN NAPADACKI FUDBAL.
KLOP GENIJALAC POPUT BETOVENA I MOCARTA.
NEZAVRSENA CRVENA KLOPOVA SIMFONIJA...
YNWA

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Todor
Stvarno ne razumijem o cemu pricas.
Tvrdis da to nije bila fenomenalna tekma? Ok, evo onda jedna prica iz davnina za tebe: kad je michel platini dosao u juve i malo se probahatio nakon perioda adaptacije, krenuo je u kritiku konzervativne igre u kojoj se zabija malo golova jer u takvim pobjedama nema stila. Na stranu ga je pozvao agnelli i objasnio mu da je 0:0 savrsen rezultat zato sto je to dokaz da niti jedna ekipa nije pogrijesila, posto je svaki gol posljedica necije greske. Taj mentalitet shvacanja nogometa je italijom prosirio novinarski bard gianni brera i po tome je italija specificna: filozofije pojedinih nacionalnih skola nogometa stvarali su igraci i treneri, samo u italiji to je napravio novinar.
Postoje i oni koji tvrde da je finale iz 2003 juve- milan bilo najbolje finale ikad, jer je to bila savrsena takticka predstava.
Moj pogled na nogomet je suprotan i stoga, da, utakmicu s 5 golova i 2 preokreta, utakmicu prepunu dobrih sansi, proigravanja i tempa, smatram fenomenalnom.
Cemu kritika bekova opet je misterij: jucer su bili asistenti.

zvonko

pre 4 godine

"Ja znam da ste vi srecni sto osvajate titulu posle 30 godina, ali ajmo malo objektivnosti, nije na odmet"


a samo 3 minuta prije toga "objektivni" komentar sa istim potpisom dje je liverpul prvi zahvaljujuci var sistemu koji btw sluzi tome da ne priznaje neregularne golove..

dex

pre 4 godine

@milisav

Atletiko je to pokazao tako što je bio podređen od četvrtog minuta? I Barselona je pokazala prošle godine da je španska liga bolja. Sve do Enfilda...

Negativni

pre 4 godine

Klop je ispisao istoriju upravo a hejteri i sledbenici murinja na aparatima
(Mišel Zubenica, 24. februar 2020 23:13)

Evo, ja cenim i Klopa i Murinja i Gvardiolu. To je veliki problem, je li? Tvoj mozak ne može da prihvati ništa što nije krajnost? Ako poštuješ Murinja, moraš da mrziš Klopa i Gvardiolu, a ako ceniš Gvardiolu, onda mora da mrziš ostale? I ako si ti zbog fudbala na aparatima, onda je normalno da i drugi budu? Svet postoji samo zbog tebe i tvojih genijalnih razmišljanja na temu fudbala? E, svašta ima u ovoj zemlji...

Elnino92

pre 4 godine

Види се да је Ливерпул пао у форми и да је ова победа добијена на мишиће.
Пад у форми кад је најпотребније, испадају од Атлетико Мадрида још у осмини финала због тога... Сва срећа па имају позамашни број бодова тако да се не доводи титула у питање у никад слабијој конкуренцији(свих 5 тимова из велике шесторке су очајни ове године-најгоре сезоне у задњих 4-5 година за њих, то доказује и Лестер на 2. месту и Шефилд на 6.-7. месту)!

Kazes nikad slabija konkurencija, a konkurenti finalista lige sampiona i ekipa koja dve godine za redom osvaja titulu sa 98 i 100 bodova. Zar je toliko tesko priznati da Liverpul igra neverovatnu sezonu i da su daleko najbolji ove godine.

Sto se Atletika tice ima jos da se igra, ne bi trebalo da se sudi po jednom mecu, sacekajmo 11.mart pa cemo videti.

Nenad

pre 4 godine

Premijer ligu uzimaju,to je evidentno,ali LŠ,boga mi,čini se,kao da je forma u padu,mada se u sportu stvari promijene preko noći?!
(War Inside My Head, 24. februar 2020 23:45)

Forma u padu jer su izgubili jedan mec u Ls na gostovanju 1:0? Njih pauza uvek malo omete dok vrate formu i to je to.

live

pre 4 godine

Sve ove koji tvrde da je PL nameštena, pitam zašto onda prate PL? Nemojte onda gledati i komentarisati. Ja ne gledam nešto što mi je glupo i nema smisla. A ima i ovih koji tvrde da konkurencija nikad slabija nije bila. To može biti slučaj, nije isključeno, a da li treba sada omalovažavati i napadati Lfc zbog toga? Konkurencija je takva kakva je, neko mora osvojiti. I Siti je osvajao sa 20ak bodova prednosti, pa nikome nije smetalo što je konkurencija slaba, niti su se oni odrekli titule zbog toga. Ali opet na stranu PL, ljudi su osvojili LŠ i još su isprašili Barselonu 4:0. Mora da je slaba konkurencija...

rd7

pre 4 godine

@(vlada, 24. februar 2020 23:48)

Cekaj zar nije jedna od najslabijih sezona lige trenutno? Pogledaj u kojem su kanalu i Arsenal, i Chelsea, i Man United, mozemo i Spurse kao da dodamo. Sve rival do rivala. Ne pamtim kada svi ovi klubovi u istoj sezoni su bili u ovolikom kanalu, znaci Lpoolu se bukvalno sve kocke skopile.

Ja znam da ste vi srecni sto osvajate titulu posle 30 godina, ali ajmo malo objektivnosti, nije na odmet. A ne svaki argument uzvracate, "omg hejteri, mi smo najbolji tim u istoriji fudbala hurr durr".

aalborg

pre 4 godine

@Galatasarejevo Ajde da udjemo bas u polemiku jer me iskreno zanima tok misli. Ajde molim te, objasni meni i ovde prisutnima, kako je to tacno Liverpul guran od sudija na pocetku sezone, zivo me zanima?
(Azer, 24. februar 2020 23:42)

U pravu je čovek. Namešteno je sve za njih da uzmu titulu, i za mančester da uđe u LŠ

husky

pre 4 godine

3
Je l sme da neko kaze da nije namesteno. Pa covek namerno pusta loptu da udje u gol... Obice nam se u glavu ova namestena titula, skupo...
(Piemonte Calcho, 24. februar 2020 23:03)
Jest bas namjesteni a minut prije tog idbranio jak sut arnolada , nidje veze sto pises

dupli_kantar

pre 4 godine

...kad klinci ovde dođu i napišu Primera jača od Premijer lige, a admini to redovno puštaju.

Primera liga sa dva šampiona poslednjih 15 godina i izuzetkom Atletika jedne sezone. Ko Zvezda, Partizan i Obilić onomad.

Čuj, primera jača, jer je Šefild 6-7!?

Nepismena dečurlija, veze sa fudbalom nemaju....

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Ne razumijem mrznju prema liverpoolu. To je neka teza dijagnoza.

Navijace milana mogu shvatiti, ali cak i oni najokorjeliji morali bi pokazati izuzetno postovanje jer su bili dio mozda najbolje utakmice u povijesti nogometa.
Liverpool je te veceri pobjedio samo cistom snagom volje, sve ostalo bilo je na strani milaneza.

I cega da se znanost uhvati u pokusaju detektiranja korijena mrznje i frustracije?

Prvo, nitko ovdje nije englez, to je strani klub svima nama.

Drugo, koga ugrozavaju i nabijaju komplekse? Pa 30 godina nizu uzeli prvenstvo!

Trece, nisu napucana umjetna ekipa i repa bez korijena (psg, city).

Cetvrto, nisu doveli nikakve superstarove i prekrsili fair play poslovanje.

Peto, nemaju nekog odvratnog oportunistickog trenera koji igrace huska na mesarenje.

Sesto, ne igraju odvratno nego bas suprotno.

Sedmo, nisu drzavni, povlasteni klub iza kojeg stoji kraljica, ne gura ih sudacka masinerija izmisljenim penalima u sudackoj nadoknadi.

To je 7 smrtnih nogometnih grijeha, a liverpool nije pocinio niti jednog.

I opet, toliko zuci i mrznje. Zaista ne razumijem. Neka mi netko objasni u cemu je stvar.

pratim premijer ligu

pre 4 godine

nek prodaju Salaha i firmina
i nek dovedu aubameyanga i krilo jer ovaj salah toliko sebičan svaki drugi gol je neverovatna sreca
vec peti sesti gol kiks golmana od početka prosle sezone

Todor

pre 4 godine

Fenomenalna utakmica, kao iz zlatnih dana rivalstva barca- chelsea. Liverpool opasno stisao, ali ovi se noktima drze za rub i nece pa nece.
Pohvalio bih robertsona za primanje lopte i asistenciju salahu. Fabianski je bio na streljani cijeli mec i onda primi gol kroz noge.
Sve u svemu: jos samo 4 pobjede i jedan brod uplovit ce u liverpool. :D
(Pijani zlotvor, 24. februar 2020 23:09)
Sinko, kažaš fenomenalna utakmica... pa koliko su utakmica gledao u životu... I koliko godina imaš? 12?
Slično kao i večina "komentatora" ovde koji u fudbali znaju samo da navijaju, a veze nemaju i još ih nije sramota da pišu. Pa Lpul je 2/3 utakmice ličio na Barsu koja se dodaje pola sata pozadi da bi prešli centar! Zato se ovi napred i muče, jer nemaju prostor za brzu igru i prodore po bokovima, što je glavna strateguja Klopa, još od Borusije. Ovakvom igrom zato nisu šansu stvorili protiv Atletika. Shvati i ti i ostale vezadžije ovde, da su prostor i brzina napada glavno oružje Liverpula. Duge kombinacije i kratka spora dodavanja su smrt za njih. Niko ne spori da su Arnold i Robertson možda dva trenutno najbolja beka u Evropi, ali u sporoj igri ne dolaze do izražaja, u padu su forme, bojim se... Uz to Van Dajk se malo uspavao, a ona tri centralna Gomez, Matip i onaj Hrvat su težak prosek!
I ja sam navijač Liverpula, sine, mnogo duže od tebe, još od kad sam čuo za Enfild i YNWA, Gerija i pismejkersa, ako si ti čuo za njih...

internazionale

pre 4 godine

nikad nisam voleo ekipu liverpula, ali dolaskom klopa su mi postali gotivna ekipa. najbolji trener danasnjice bez dileme! i iskreno zbog njega bih voleo da nemaju ni jedan poraz ove sezone... forza inter!

vlada

pre 4 godine

Hahaha. Sada je najslabija liga ikada, prošle najslabija LŠ ikada. Kako izgleda biće ovo najslabija decenija fudbala koliko će Liverpool hejterima da zagorča život.

Azer

pre 4 godine

@Galatasarejevo Ajde da udjemo bas u polemiku jer me iskreno zanima tok misli. Ajde molim te, objasni meni i ovde prisutnima, kako je to tacno Liverpul guran od sudija na pocetku sezone, zivo me zanima?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

15 pobeda ima više Liverpul od Mancester junajteda??!!??Neverovatno!Da mi je neko pričao pre 10 godina slatko bi mu se smejao...Fenomenalan Liverpul ove sezone...!

siniša lazić

pre 4 godine

Liverpoolu je u preostalih 11 kola potrebno jos samo 11 bodova da i zvanicno postane prvak Engleske.
Pravo cudo bi se trebalo desiti da Liverpool ne postane prvak.

Синови издате Србије

pre 4 godine

Види се да је Ливерпул пао у форми и да је ова победа добијена на мишиће.
Пад у форми кад је најпотребније, испадају од Атлетико Мадрида још у осмини финала због тога... Сва срећа па имају позамашни број бодова тако да се не доводи титула у питање у никад слабијој конкуренцији(свих 5 тимова из велике шесторке су очајни ове године-најгоре сезоне у задњих 4-5 година за њих, то доказује и Лестер на 2. месту и Шефилд на 6.-7. месту)!

Пикачу

pre 4 godine

Трент Александр Арнолд је најзаслужнији играч за ове партије Ливерпула.

rs

pre 4 godine

ljudi moji kakav karakter ima ova ekipa, ovo ne moze da se opise. postavljaju nove standarde iz dana u dan, sad ce neki pametnjakovic da se javi i kaze nisu sutnuli na gol protiv atletika, pa sinovi moji vi zivite za to da liver kiksne da bi se sladili,ne brinite dobice i a. madrid svoju porciju na enfildu.

Milan

pre 4 godine

Jos nesto sitno je ostalo pricama o super timu, Klopu, Salahovima i Maneovima. Sa apsolutnom sigurnoscu mozemo da tvrdimo da je ovo ubedljivo najslabija konkurencija koju je jedan tim u borbi za titulu imao u jednoj sezoni Premier lige. Barselona sa sve Cavijem i Iniestom, koja bi ovako ofanzivnom Liverpulu trpala 5,6 komada bez problema, je gubila utakmice u svom prvenstvu, a ovi ne mogu jedan jedini bod. Smehoteka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije(Mikii, 24. februar 2020 23:40)
Stari poznavaoce drevne igre uzivaj u dominaciji i nacinu na koji igra Liverpul,treba cast da ti bude!

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Fenomenalna utakmica, kao iz zlatnih dana rivalstva barca- chelsea. Liverpool opasno stisao, ali ovi se noktima drze za rub i nece pa nece.
Pohvalio bih robertsona za primanje lopte i asistenciju salahu. Fabianski je bio na streljani cijeli mec i onda primi gol kroz noge.
Sve u svemu: jos samo 4 pobjede i jedan brod uplovit ce u liverpool. :D

zvonko

pre 4 godine

ok je ljudi, pa realno i ja da navijam za neki drugi klub ne bih mogao da istrpim sve ovo sto liverpul radi i bas bi ih mrzio ono pravo. lozite se na taj atletiko jos ovih 15tak dana, to je posljednja realna prepreka pred odbranu usatog, fa kup ce da osvoje iz zabave. mir, ljubav, sloga

Mikii

pre 4 godine

Jos nesto sitno je ostalo pricama o super timu, Klopu, Salahovima i Maneovima. Sa apsolutnom sigurnoscu mozemo da tvrdimo da je ovo ubedljivo najslabija konkurencija koju je jedan tim u borbi za titulu imao u jednoj sezoni Premier lige. Barselona sa sve Cavijem i Iniestom, koja bi ovako ofanzivnom Liverpulu trpala 5,6 komada bez problema, je gubila utakmice u svom prvenstvu, a ovi ne mogu jedan jedini bod. Smehoteka.

ignjacio bale

pre 4 godine

Svaka cast Liverpulu tj. Klopu ali Premier liga nikad slabija od kako je gledam, a gledam je jos kad je BK televizija jedina prenosila utakmice PL sa Acom Stojanovicem, a cela Srbija gledala Calcio ligu na tv Pink...

War Inside My Head

pre 4 godine

Premijer ligu uzimaju,to je evidentno,ali LŠ,boga mi,čini se,kao da je forma u padu,mada se u sportu stvari promijene preko noći?!

Галатасарајево

pre 4 godine

Е овако. Нисам за Ливерпул, али стварно ми није јасно да Сити игра лоше сезону.. Ајде Челси је промјенио тренера, Арсенал у буљи као и Јунајтед и Тотнем, једино што изненађују су Лестер и Шефилд као освјежење из Чемпионшипа. А још у децембру сам говорио да Ливерпул узима титулу(из ЛШ можда већ сад испадну, кажем можда!), а Сити ЛШ. Како сада ствари стоје, дефинитивно узимају по први пут премијер лигу! На 30. годишњицу поста? Случајно!? Не знам.. Али једно је јасно да су на почетку гурани од судија, а сад мељу све редом.. Али опет, конкуренција некако претходних година се шетала лигом, а сад као банане сви.. Није намјештено никако!

Beast

pre 4 godine

27 kolo,a Man jun i Arsenal i dalje zajedno imaju jedan bod manje od Liverpola. Koji kanal...
(NBGD, 24. februar 2020 23:20) To govori kolko nema konkurencije trenutno u pl. Kad su se oni menjali na tronu liverpul je bio na ovom mestu gde su oni sada.

cosmo

pre 4 godine

(Галатасарајево, 24. februar 2020 23:36)

Pogledaj tabelu iz npr. 2017/18.Je l' i to namesteno!?

Razlika je u tome sto je te sezone LFC gubio tzv. "male" utakmice,a ove sezone ih dobija.Drugim recima,LFC je ove sezone mnogo zrelija ekipa.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Zaista hrabra igra Vest Hema ali protiv mašine se ne može.Liverpul gazi sve redom...Zasluženo prvaci Engleske i jedna od najjačih ekipa na svetu koju vodi fenomenalni Jirgen Klop...

andreas kisser

pre 4 godine

nisu mane i salah, vec liverpulovi bekovi asistencijama i oks nakon ulaska sa klupe. s tim u vezi par zapazanja: i pored gola koji je dao, salahovo petljanje i sebicnost me toliko iritiraju da bih bio presrecan da mi sad neko potvrdi kako ce na leto biti uvaljen realu za nekih £150M a za te pare dovedeni sanco i verner! i drugo: sa svakom odigranom utakmicom, keita se na zalost pokazuje kao promaseno pojacanje. jedno od retkih klopovih, ali ipak promaseno! ne znam da li klop pokusava da ga razigra u ovim, naizgled slabijim utakmicama, ali zaista je ocajan i mislim da je pogresno njegovo forsiranje na raccun okslejd-cemberlena.

Todor

pre 4 godine

Loše je ovo večeras bilo! Slično kao i protiv Atletika. Izgleda da su mislili da će se Vest hem predati... Ležerno i u napadu, a posebno u odbrani i na sredini. Keita nula,šta će on U Liverpulu uopšte, Van Dajk i Gomez bili su velike rupe. Prvi gol iz kornera, pa i kod sledeća dva katastrofalna ležernost, oba puta niko ne skače... Kod drugog čovek daje gol, a Van Dajk i Gomez stoje i gledaju... U poslednjem minutu sramotno zadržavaju loptu i umalo da prime i treći. Van Dajk opet samo gleda...
Pada Liverpul u formi, posebno podbacuju oba beka, koji su generator brzih napada, ubačaja i kontri... Mnogo su grešili u dodavanju i ostavljali pozadi prostor protivniku, identično kao i protiv Atletika. Svi, pa i Klop, izgleda misle da će se protivnici unapred predati, što može mnogo da ih košta, posebno u LP. Vest Hem je pao, jer nisu imali sreće večeras. Salah, Mane i Firmino prenuli su se tek kad su shvatili da će izgubiti... I šta Kolpu znači da na Enfildu kod 3:2 u poslednja tri minuta uvodi Matipa... a ovaj napravi glup faul i zamalo da prime gol, jer su opet očajno reagovali i Van Dajk i Gomez, tačnije, cela odbrana! Bogami mnogo je ovo bilo loše...

Piemonte Calcho

pre 4 godine

Je l sme da neko kaze da nije namesteno. Pa covek namerno pusta loptu da udje u gol... Obice nam se u glavu ova namestena titula, skupo...

Red devil 7

pre 4 godine

Jedan od glavnih razloga zbog kojeg gledam Liverpul je Firmino, koliko elegancije, tehnike, fantasticnog kretanja, poteza vrhunskog igraca u tom covjeku ima prosto je fascinantno. Desi se nekad da promasi kao npr veceras ali on se igra, uziva u tome i kao vecina brazilaca ne skida osmijeh sa lica. Mozda Liverpul nije bio na svom nivou sto je i normalno, jak tempo plus liga prvaka mada je i WHU bio i vise nego dobar ali, Arnold, bekovska verzija Bekama rekao bi, centarsutevi fantasticni mada ni sa lijeve strane puno ne zaostaje Robertson, dva beka ziva vatra, malo i Fabianski je morao bolje da odreaguje ali ovo je sezona redsa kada ide sve pa me ne cudi sto su onakav gol zabili. Zanimljiv mec i korak blize tituli.

Azer

pre 4 godine

A je l' ste se ponadali? A priznajte. Samo cu da kazem, ko je gledao tekmu, nemoj da je neko dosao da ostavi komentar da Firmino ne radi nista. Toliko.

vlada

pre 4 godine

Hahaha. Sada je najslabija liga ikada, prošle najslabija LŠ ikada. Kako izgleda biće ovo najslabija decenija fudbala koliko će Liverpool hejterima da zagorča život.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

15 pobeda ima više Liverpul od Mancester junajteda??!!??Neverovatno!Da mi je neko pričao pre 10 godina slatko bi mu se smejao...Fenomenalan Liverpul ove sezone...!

Red devil 7

pre 4 godine

Jedan od glavnih razloga zbog kojeg gledam Liverpul je Firmino, koliko elegancije, tehnike, fantasticnog kretanja, poteza vrhunskog igraca u tom covjeku ima prosto je fascinantno. Desi se nekad da promasi kao npr veceras ali on se igra, uziva u tome i kao vecina brazilaca ne skida osmijeh sa lica. Mozda Liverpul nije bio na svom nivou sto je i normalno, jak tempo plus liga prvaka mada je i WHU bio i vise nego dobar ali, Arnold, bekovska verzija Bekama rekao bi, centarsutevi fantasticni mada ni sa lijeve strane puno ne zaostaje Robertson, dva beka ziva vatra, malo i Fabianski je morao bolje da odreaguje ali ovo je sezona redsa kada ide sve pa me ne cudi sto su onakav gol zabili. Zanimljiv mec i korak blize tituli.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Zaista hrabra igra Vest Hema ali protiv mašine se ne može.Liverpul gazi sve redom...Zasluženo prvaci Engleske i jedna od najjačih ekipa na svetu koju vodi fenomenalni Jirgen Klop...

Milan

pre 4 godine

Jos nesto sitno je ostalo pricama o super timu, Klopu, Salahovima i Maneovima. Sa apsolutnom sigurnoscu mozemo da tvrdimo da je ovo ubedljivo najslabija konkurencija koju je jedan tim u borbi za titulu imao u jednoj sezoni Premier lige. Barselona sa sve Cavijem i Iniestom, koja bi ovako ofanzivnom Liverpulu trpala 5,6 komada bez problema, je gubila utakmice u svom prvenstvu, a ovi ne mogu jedan jedini bod. Smehoteka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije(Mikii, 24. februar 2020 23:40)
Stari poznavaoce drevne igre uzivaj u dominaciji i nacinu na koji igra Liverpul,treba cast da ti bude!

rs

pre 4 godine

ljudi moji kakav karakter ima ova ekipa, ovo ne moze da se opise. postavljaju nove standarde iz dana u dan, sad ce neki pametnjakovic da se javi i kaze nisu sutnuli na gol protiv atletika, pa sinovi moji vi zivite za to da liver kiksne da bi se sladili,ne brinite dobice i a. madrid svoju porciju na enfildu.

Пикачу

pre 4 godine

Трент Александр Арнолд је најзаслужнији играч за ове партије Ливерпула.

cosmo

pre 4 godine

(Галатасарајево, 24. februar 2020 23:36)

Pogledaj tabelu iz npr. 2017/18.Je l' i to namesteno!?

Razlika je u tome sto je te sezone LFC gubio tzv. "male" utakmice,a ove sezone ih dobija.Drugim recima,LFC je ove sezone mnogo zrelija ekipa.

Azer

pre 4 godine

@Galatasarejevo Ajde da udjemo bas u polemiku jer me iskreno zanima tok misli. Ajde molim te, objasni meni i ovde prisutnima, kako je to tacno Liverpul guran od sudija na pocetku sezone, zivo me zanima?

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Fenomenalna utakmica, kao iz zlatnih dana rivalstva barca- chelsea. Liverpool opasno stisao, ali ovi se noktima drze za rub i nece pa nece.
Pohvalio bih robertsona za primanje lopte i asistenciju salahu. Fabianski je bio na streljani cijeli mec i onda primi gol kroz noge.
Sve u svemu: jos samo 4 pobjede i jedan brod uplovit ce u liverpool. :D

zvonko

pre 4 godine

ok je ljudi, pa realno i ja da navijam za neki drugi klub ne bih mogao da istrpim sve ovo sto liverpul radi i bas bi ih mrzio ono pravo. lozite se na taj atletiko jos ovih 15tak dana, to je posljednja realna prepreka pred odbranu usatog, fa kup ce da osvoje iz zabave. mir, ljubav, sloga

Azer

pre 4 godine

A je l' ste se ponadali? A priznajte. Samo cu da kazem, ko je gledao tekmu, nemoj da je neko dosao da ostavi komentar da Firmino ne radi nista. Toliko.

andreas kisser

pre 4 godine

nisu mane i salah, vec liverpulovi bekovi asistencijama i oks nakon ulaska sa klupe. s tim u vezi par zapazanja: i pored gola koji je dao, salahovo petljanje i sebicnost me toliko iritiraju da bih bio presrecan da mi sad neko potvrdi kako ce na leto biti uvaljen realu za nekih £150M a za te pare dovedeni sanco i verner! i drugo: sa svakom odigranom utakmicom, keita se na zalost pokazuje kao promaseno pojacanje. jedno od retkih klopovih, ali ipak promaseno! ne znam da li klop pokusava da ga razigra u ovim, naizgled slabijim utakmicama, ali zaista je ocajan i mislim da je pogresno njegovo forsiranje na raccun okslejd-cemberlena.

War Inside My Head

pre 4 godine

Premijer ligu uzimaju,to je evidentno,ali LŠ,boga mi,čini se,kao da je forma u padu,mada se u sportu stvari promijene preko noći?!

siniša lazić

pre 4 godine

Liverpoolu je u preostalih 11 kola potrebno jos samo 11 bodova da i zvanicno postane prvak Engleske.
Pravo cudo bi se trebalo desiti da Liverpool ne postane prvak.

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Ne razumijem mrznju prema liverpoolu. To je neka teza dijagnoza.

Navijace milana mogu shvatiti, ali cak i oni najokorjeliji morali bi pokazati izuzetno postovanje jer su bili dio mozda najbolje utakmice u povijesti nogometa.
Liverpool je te veceri pobjedio samo cistom snagom volje, sve ostalo bilo je na strani milaneza.

I cega da se znanost uhvati u pokusaju detektiranja korijena mrznje i frustracije?

Prvo, nitko ovdje nije englez, to je strani klub svima nama.

Drugo, koga ugrozavaju i nabijaju komplekse? Pa 30 godina nizu uzeli prvenstvo!

Trece, nisu napucana umjetna ekipa i repa bez korijena (psg, city).

Cetvrto, nisu doveli nikakve superstarove i prekrsili fair play poslovanje.

Peto, nemaju nekog odvratnog oportunistickog trenera koji igrace huska na mesarenje.

Sesto, ne igraju odvratno nego bas suprotno.

Sedmo, nisu drzavni, povlasteni klub iza kojeg stoji kraljica, ne gura ih sudacka masinerija izmisljenim penalima u sudackoj nadoknadi.

To je 7 smrtnih nogometnih grijeha, a liverpool nije pocinio niti jednog.

I opet, toliko zuci i mrznje. Zaista ne razumijem. Neka mi netko objasni u cemu je stvar.

dex

pre 4 godine

@milisav

Atletiko je to pokazao tako što je bio podređen od četvrtog minuta? I Barselona je pokazala prošle godine da je španska liga bolja. Sve do Enfilda...

ignjacio bale

pre 4 godine

Svaka cast Liverpulu tj. Klopu ali Premier liga nikad slabija od kako je gledam, a gledam je jos kad je BK televizija jedina prenosila utakmice PL sa Acom Stojanovicem, a cela Srbija gledala Calcio ligu na tv Pink...

live

pre 4 godine

Sve ove koji tvrde da je PL nameštena, pitam zašto onda prate PL? Nemojte onda gledati i komentarisati. Ja ne gledam nešto što mi je glupo i nema smisla. A ima i ovih koji tvrde da konkurencija nikad slabija nije bila. To može biti slučaj, nije isključeno, a da li treba sada omalovažavati i napadati Lfc zbog toga? Konkurencija je takva kakva je, neko mora osvojiti. I Siti je osvajao sa 20ak bodova prednosti, pa nikome nije smetalo što je konkurencija slaba, niti su se oni odrekli titule zbog toga. Ali opet na stranu PL, ljudi su osvojili LŠ i još su isprašili Barselonu 4:0. Mora da je slaba konkurencija...

Todor

pre 4 godine

Loše je ovo večeras bilo! Slično kao i protiv Atletika. Izgleda da su mislili da će se Vest hem predati... Ležerno i u napadu, a posebno u odbrani i na sredini. Keita nula,šta će on U Liverpulu uopšte, Van Dajk i Gomez bili su velike rupe. Prvi gol iz kornera, pa i kod sledeća dva katastrofalna ležernost, oba puta niko ne skače... Kod drugog čovek daje gol, a Van Dajk i Gomez stoje i gledaju... U poslednjem minutu sramotno zadržavaju loptu i umalo da prime i treći. Van Dajk opet samo gleda...
Pada Liverpul u formi, posebno podbacuju oba beka, koji su generator brzih napada, ubačaja i kontri... Mnogo su grešili u dodavanju i ostavljali pozadi prostor protivniku, identično kao i protiv Atletika. Svi, pa i Klop, izgleda misle da će se protivnici unapred predati, što može mnogo da ih košta, posebno u LP. Vest Hem je pao, jer nisu imali sreće večeras. Salah, Mane i Firmino prenuli su se tek kad su shvatili da će izgubiti... I šta Kolpu znači da na Enfildu kod 3:2 u poslednja tri minuta uvodi Matipa... a ovaj napravi glup faul i zamalo da prime gol, jer su opet očajno reagovali i Van Dajk i Gomez, tačnije, cela odbrana! Bogami mnogo je ovo bilo loše...

Mikii

pre 4 godine

Jos nesto sitno je ostalo pricama o super timu, Klopu, Salahovima i Maneovima. Sa apsolutnom sigurnoscu mozemo da tvrdimo da je ovo ubedljivo najslabija konkurencija koju je jedan tim u borbi za titulu imao u jednoj sezoni Premier lige. Barselona sa sve Cavijem i Iniestom, koja bi ovako ofanzivnom Liverpulu trpala 5,6 komada bez problema, je gubila utakmice u svom prvenstvu, a ovi ne mogu jedan jedini bod. Smehoteka.

Elnino92

pre 4 godine

Види се да је Ливерпул пао у форми и да је ова победа добијена на мишиће.
Пад у форми кад је најпотребније, испадају од Атлетико Мадрида још у осмини финала због тога... Сва срећа па имају позамашни број бодова тако да се не доводи титула у питање у никад слабијој конкуренцији(свих 5 тимова из велике шесторке су очајни ове године-најгоре сезоне у задњих 4-5 година за њих, то доказује и Лестер на 2. месту и Шефилд на 6.-7. месту)!

Kazes nikad slabija konkurencija, a konkurenti finalista lige sampiona i ekipa koja dve godine za redom osvaja titulu sa 98 i 100 bodova. Zar je toliko tesko priznati da Liverpul igra neverovatnu sezonu i da su daleko najbolji ove godine.

Sto se Atletika tice ima jos da se igra, ne bi trebalo da se sudi po jednom mecu, sacekajmo 11.mart pa cemo videti.

Nenad

pre 4 godine

Premijer ligu uzimaju,to je evidentno,ali LŠ,boga mi,čini se,kao da je forma u padu,mada se u sportu stvari promijene preko noći?!
(War Inside My Head, 24. februar 2020 23:45)

Forma u padu jer su izgubili jedan mec u Ls na gostovanju 1:0? Njih pauza uvek malo omete dok vrate formu i to je to.

Галатасарајево

pre 4 godine

Е овако. Нисам за Ливерпул, али стварно ми није јасно да Сити игра лоше сезону.. Ајде Челси је промјенио тренера, Арсенал у буљи као и Јунајтед и Тотнем, једино што изненађују су Лестер и Шефилд као освјежење из Чемпионшипа. А још у децембру сам говорио да Ливерпул узима титулу(из ЛШ можда већ сад испадну, кажем можда!), а Сити ЛШ. Како сада ствари стоје, дефинитивно узимају по први пут премијер лигу! На 30. годишњицу поста? Случајно!? Не знам.. Али једно је јасно да су на почетку гурани од судија, а сад мељу све редом.. Али опет, конкуренција некако претходних година се шетала лигом, а сад као банане сви.. Није намјештено никако!

Синови издате Србије

pre 4 godine

Види се да је Ливерпул пао у форми и да је ова победа добијена на мишиће.
Пад у форми кад је најпотребније, испадају од Атлетико Мадрида још у осмини финала због тога... Сва срећа па имају позамашни број бодова тако да се не доводи титула у питање у никад слабијој конкуренцији(свих 5 тимова из велике шесторке су очајни ове године-најгоре сезоне у задњих 4-5 година за њих, то доказује и Лестер на 2. месту и Шефилд на 6.-7. месту)!

dupli_kantar

pre 4 godine

...kad klinci ovde dođu i napišu Primera jača od Premijer lige, a admini to redovno puštaju.

Primera liga sa dva šampiona poslednjih 15 godina i izuzetkom Atletika jedne sezone. Ko Zvezda, Partizan i Obilić onomad.

Čuj, primera jača, jer je Šefild 6-7!?

Nepismena dečurlija, veze sa fudbalom nemaju....

Beast

pre 4 godine

27 kolo,a Man jun i Arsenal i dalje zajedno imaju jedan bod manje od Liverpola. Koji kanal...
(NBGD, 24. februar 2020 23:20) To govori kolko nema konkurencije trenutno u pl. Kad su se oni menjali na tronu liverpul je bio na ovom mestu gde su oni sada.

zvonko

pre 4 godine

"Ja znam da ste vi srecni sto osvajate titulu posle 30 godina, ali ajmo malo objektivnosti, nije na odmet"


a samo 3 minuta prije toga "objektivni" komentar sa istim potpisom dje je liverpul prvi zahvaljujuci var sistemu koji btw sluzi tome da ne priznaje neregularne golove..

husky

pre 4 godine

3
Je l sme da neko kaze da nije namesteno. Pa covek namerno pusta loptu da udje u gol... Obice nam se u glavu ova namestena titula, skupo...
(Piemonte Calcho, 24. februar 2020 23:03)
Jest bas namjesteni a minut prije tog idbranio jak sut arnolada , nidje veze sto pises

internazionale

pre 4 godine

nikad nisam voleo ekipu liverpula, ali dolaskom klopa su mi postali gotivna ekipa. najbolji trener danasnjice bez dileme! i iskreno zbog njega bih voleo da nemaju ni jedan poraz ove sezone... forza inter!

dejan

pre 4 godine

ONI KOJI MRZE LIVERPUL MRZE DOBAR,MUSKI,JEDNOSTAVAN NAPADACKI FUDBAL.
KLOP GENIJALAC POPUT BETOVENA I MOCARTA.
NEZAVRSENA CRVENA KLOPOVA SIMFONIJA...
YNWA

Negativni

pre 4 godine

Klop je ispisao istoriju upravo a hejteri i sledbenici murinja na aparatima
(Mišel Zubenica, 24. februar 2020 23:13)

Evo, ja cenim i Klopa i Murinja i Gvardiolu. To je veliki problem, je li? Tvoj mozak ne može da prihvati ništa što nije krajnost? Ako poštuješ Murinja, moraš da mrziš Klopa i Gvardiolu, a ako ceniš Gvardiolu, onda mora da mrziš ostale? I ako si ti zbog fudbala na aparatima, onda je normalno da i drugi budu? Svet postoji samo zbog tebe i tvojih genijalnih razmišljanja na temu fudbala? E, svašta ima u ovoj zemlji...

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Todor
Stvarno ne razumijem o cemu pricas.
Tvrdis da to nije bila fenomenalna tekma? Ok, evo onda jedna prica iz davnina za tebe: kad je michel platini dosao u juve i malo se probahatio nakon perioda adaptacije, krenuo je u kritiku konzervativne igre u kojoj se zabija malo golova jer u takvim pobjedama nema stila. Na stranu ga je pozvao agnelli i objasnio mu da je 0:0 savrsen rezultat zato sto je to dokaz da niti jedna ekipa nije pogrijesila, posto je svaki gol posljedica necije greske. Taj mentalitet shvacanja nogometa je italijom prosirio novinarski bard gianni brera i po tome je italija specificna: filozofije pojedinih nacionalnih skola nogometa stvarali su igraci i treneri, samo u italiji to je napravio novinar.
Postoje i oni koji tvrde da je finale iz 2003 juve- milan bilo najbolje finale ikad, jer je to bila savrsena takticka predstava.
Moj pogled na nogomet je suprotan i stoga, da, utakmicu s 5 golova i 2 preokreta, utakmicu prepunu dobrih sansi, proigravanja i tempa, smatram fenomenalnom.
Cemu kritika bekova opet je misterij: jucer su bili asistenti.

znam i ja

pre 4 godine

@(vlada, 24. februar 2020 23:48)

Cekaj zar nije jedna od najslabijih sezona lige trenutno? Pogledaj u kojem su kanalu i Arsenal, i Chelsea, i Man United, mozemo i Spurse kao da dodamo. Sve rival do rivala. Ne pamtim kada svi ovi klubovi u istoj sezoni su bili u ovolikom kanalu, znaci Lpoolu se bukvalno sve kocke skopile.

Ja znam da ste vi srecni sto osvajate titulu posle 30 godina, ali ajmo malo objektivnosti, nije na odmet. A ne svaki argument uzvracate, "omg hejteri, mi smo najbolji tim u istoriji fudbala hurr durr".
(rd7, 25. februar 2020 02:17)

Liverpul je prvi zbog Liverpula, a ne zbog slabih konkurenata. Oba kluba iz Mancestera imaju netspend u poslednjih pet godina, zajedno, milijardu funti. Liverpul je na toj tabeli tek sedmi, ovi sto su u kanalu su svi ispred Liverpula. Od kada ih je preuzeo Klop svake sezone su igrali bolje, i ova sezona je bolja od prethodne, i to nema veze sa protivnicima. Ne menjaj teze, jer ovde nije rec o protivnicima, vec o Liverpulu.

Piemonte Calcho

pre 4 godine

Je l sme da neko kaze da nije namesteno. Pa covek namerno pusta loptu da udje u gol... Obice nam se u glavu ova namestena titula, skupo...

ShoneNI

pre 4 godine

@ Pijani zlotvor

Navijaci Milana bi trebalo da znaju da je Klopov uzor i inspiracija Arigo Saki..
Ostalo u tvom komentaru je disertacija za plebs..
YNWA

Mare

pre 4 godine

@aalborg
Ala si potkrepio tvrdnju argumentima...
Jel to zakkjucak velikih strucnjaka u kladionici gde si gledao prenos preko teleteksta?

Kibo

pre 4 godine

Ne znam kako je Klop toliko slep. Šta god uradili, on uvek ostavi Salaha, a izvuče Mane par minuta pred kraj, čak i kada je Mane mnogo bolji. Maneu to očigledno smeta i može da utiče na atmosferu i na samopouzdanje. Mislim da je glavna stvar bila kada je Salah šutirao i promaio gol u poziciji 2na1 sa Maneom, Mane a i mislim svi navijači poludeli zbog Salahove sebičnosti. 5 minuta kasnije, Klop vadi Manea...To je čist bezobrazluk i nepoštovanje Manea...

rd7

pre 4 godine

@(vlada, 24. februar 2020 23:48)

Cekaj zar nije jedna od najslabijih sezona lige trenutno? Pogledaj u kojem su kanalu i Arsenal, i Chelsea, i Man United, mozemo i Spurse kao da dodamo. Sve rival do rivala. Ne pamtim kada svi ovi klubovi u istoj sezoni su bili u ovolikom kanalu, znaci Lpoolu se bukvalno sve kocke skopile.

Ja znam da ste vi srecni sto osvajate titulu posle 30 godina, ali ajmo malo objektivnosti, nije na odmet. A ne svaki argument uzvracate, "omg hejteri, mi smo najbolji tim u istoriji fudbala hurr durr".

Todor

pre 4 godine

Fenomenalna utakmica, kao iz zlatnih dana rivalstva barca- chelsea. Liverpool opasno stisao, ali ovi se noktima drze za rub i nece pa nece.
Pohvalio bih robertsona za primanje lopte i asistenciju salahu. Fabianski je bio na streljani cijeli mec i onda primi gol kroz noge.
Sve u svemu: jos samo 4 pobjede i jedan brod uplovit ce u liverpool. :D
(Pijani zlotvor, 24. februar 2020 23:09)
Sinko, kažaš fenomenalna utakmica... pa koliko su utakmica gledao u životu... I koliko godina imaš? 12?
Slično kao i večina "komentatora" ovde koji u fudbali znaju samo da navijaju, a veze nemaju i još ih nije sramota da pišu. Pa Lpul je 2/3 utakmice ličio na Barsu koja se dodaje pola sata pozadi da bi prešli centar! Zato se ovi napred i muče, jer nemaju prostor za brzu igru i prodore po bokovima, što je glavna strateguja Klopa, još od Borusije. Ovakvom igrom zato nisu šansu stvorili protiv Atletika. Shvati i ti i ostale vezadžije ovde, da su prostor i brzina napada glavno oružje Liverpula. Duge kombinacije i kratka spora dodavanja su smrt za njih. Niko ne spori da su Arnold i Robertson možda dva trenutno najbolja beka u Evropi, ali u sporoj igri ne dolaze do izražaja, u padu su forme, bojim se... Uz to Van Dajk se malo uspavao, a ona tri centralna Gomez, Matip i onaj Hrvat su težak prosek!
I ja sam navijač Liverpula, sine, mnogo duže od tebe, još od kad sam čuo za Enfild i YNWA, Gerija i pismejkersa, ako si ti čuo za njih...

aalborg

pre 4 godine

@Galatasarejevo Ajde da udjemo bas u polemiku jer me iskreno zanima tok misli. Ajde molim te, objasni meni i ovde prisutnima, kako je to tacno Liverpul guran od sudija na pocetku sezone, zivo me zanima?
(Azer, 24. februar 2020 23:42)

U pravu je čovek. Namešteno je sve za njih da uzmu titulu, i za mančester da uđe u LŠ

pratim premijer ligu

pre 4 godine

nek prodaju Salaha i firmina
i nek dovedu aubameyanga i krilo jer ovaj salah toliko sebičan svaki drugi gol je neverovatna sreca
vec peti sesti gol kiks golmana od početka prosle sezone

Mikii

pre 4 godine

Jos nesto sitno je ostalo pricama o super timu, Klopu, Salahovima i Maneovima. Sa apsolutnom sigurnoscu mozemo da tvrdimo da je ovo ubedljivo najslabija konkurencija koju je jedan tim u borbi za titulu imao u jednoj sezoni Premier lige. Barselona sa sve Cavijem i Iniestom, koja bi ovako ofanzivnom Liverpulu trpala 5,6 komada bez problema, je gubila utakmice u svom prvenstvu, a ovi ne mogu jedan jedini bod. Smehoteka.

Галатасарајево

pre 4 godine

Е овако. Нисам за Ливерпул, али стварно ми није јасно да Сити игра лоше сезону.. Ајде Челси је промјенио тренера, Арсенал у буљи као и Јунајтед и Тотнем, једино што изненађују су Лестер и Шефилд као освјежење из Чемпионшипа. А још у децембру сам говорио да Ливерпул узима титулу(из ЛШ можда већ сад испадну, кажем можда!), а Сити ЛШ. Како сада ствари стоје, дефинитивно узимају по први пут премијер лигу! На 30. годишњицу поста? Случајно!? Не знам.. Али једно је јасно да су на почетку гурани од судија, а сад мељу све редом.. Али опет, конкуренција некако претходних година се шетала лигом, а сад као банане сви.. Није намјештено никако!

ignjacio bale

pre 4 godine

Svaka cast Liverpulu tj. Klopu ali Premier liga nikad slabija od kako je gledam, a gledam je jos kad je BK televizija jedina prenosila utakmice PL sa Acom Stojanovicem, a cela Srbija gledala Calcio ligu na tv Pink...

Piemonte Calcho

pre 4 godine

Je l sme da neko kaze da nije namesteno. Pa covek namerno pusta loptu da udje u gol... Obice nam se u glavu ova namestena titula, skupo...

Синови издате Србије

pre 4 godine

Види се да је Ливерпул пао у форми и да је ова победа добијена на мишиће.
Пад у форми кад је најпотребније, испадају од Атлетико Мадрида још у осмини финала због тога... Сва срећа па имају позамашни број бодова тако да се не доводи титула у питање у никад слабијој конкуренцији(свих 5 тимова из велике шесторке су очајни ове године-најгоре сезоне у задњих 4-5 година за њих, то доказује и Лестер на 2. месту и Шефилд на 6.-7. месту)!

Beast

pre 4 godine

27 kolo,a Man jun i Arsenal i dalje zajedno imaju jedan bod manje od Liverpola. Koji kanal...
(NBGD, 24. februar 2020 23:20) To govori kolko nema konkurencije trenutno u pl. Kad su se oni menjali na tronu liverpul je bio na ovom mestu gde su oni sada.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

15 pobeda ima više Liverpul od Mancester junajteda??!!??Neverovatno!Da mi je neko pričao pre 10 godina slatko bi mu se smejao...Fenomenalan Liverpul ove sezone...!

Todor

pre 4 godine

Loše je ovo večeras bilo! Slično kao i protiv Atletika. Izgleda da su mislili da će se Vest hem predati... Ležerno i u napadu, a posebno u odbrani i na sredini. Keita nula,šta će on U Liverpulu uopšte, Van Dajk i Gomez bili su velike rupe. Prvi gol iz kornera, pa i kod sledeća dva katastrofalna ležernost, oba puta niko ne skače... Kod drugog čovek daje gol, a Van Dajk i Gomez stoje i gledaju... U poslednjem minutu sramotno zadržavaju loptu i umalo da prime i treći. Van Dajk opet samo gleda...
Pada Liverpul u formi, posebno podbacuju oba beka, koji su generator brzih napada, ubačaja i kontri... Mnogo su grešili u dodavanju i ostavljali pozadi prostor protivniku, identično kao i protiv Atletika. Svi, pa i Klop, izgleda misle da će se protivnici unapred predati, što može mnogo da ih košta, posebno u LP. Vest Hem je pao, jer nisu imali sreće večeras. Salah, Mane i Firmino prenuli su se tek kad su shvatili da će izgubiti... I šta Kolpu znači da na Enfildu kod 3:2 u poslednja tri minuta uvodi Matipa... a ovaj napravi glup faul i zamalo da prime gol, jer su opet očajno reagovali i Van Dajk i Gomez, tačnije, cela odbrana! Bogami mnogo je ovo bilo loše...

Milan

pre 4 godine

Jos nesto sitno je ostalo pricama o super timu, Klopu, Salahovima i Maneovima. Sa apsolutnom sigurnoscu mozemo da tvrdimo da je ovo ubedljivo najslabija konkurencija koju je jedan tim u borbi za titulu imao u jednoj sezoni Premier lige. Barselona sa sve Cavijem i Iniestom, koja bi ovako ofanzivnom Liverpulu trpala 5,6 komada bez problema, je gubila utakmice u svom prvenstvu, a ovi ne mogu jedan jedini bod. Smehoteka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije(Mikii, 24. februar 2020 23:40)
Stari poznavaoce drevne igre uzivaj u dominaciji i nacinu na koji igra Liverpul,treba cast da ti bude!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Zaista hrabra igra Vest Hema ali protiv mašine se ne može.Liverpul gazi sve redom...Zasluženo prvaci Engleske i jedna od najjačih ekipa na svetu koju vodi fenomenalni Jirgen Klop...

vlada

pre 4 godine

Hahaha. Sada je najslabija liga ikada, prošle najslabija LŠ ikada. Kako izgleda biće ovo najslabija decenija fudbala koliko će Liverpool hejterima da zagorča život.

rd7

pre 4 godine

@(vlada, 24. februar 2020 23:48)

Cekaj zar nije jedna od najslabijih sezona lige trenutno? Pogledaj u kojem su kanalu i Arsenal, i Chelsea, i Man United, mozemo i Spurse kao da dodamo. Sve rival do rivala. Ne pamtim kada svi ovi klubovi u istoj sezoni su bili u ovolikom kanalu, znaci Lpoolu se bukvalno sve kocke skopile.

Ja znam da ste vi srecni sto osvajate titulu posle 30 godina, ali ajmo malo objektivnosti, nije na odmet. A ne svaki argument uzvracate, "omg hejteri, mi smo najbolji tim u istoriji fudbala hurr durr".

pratim premijer ligu

pre 4 godine

nek prodaju Salaha i firmina
i nek dovedu aubameyanga i krilo jer ovaj salah toliko sebičan svaki drugi gol je neverovatna sreca
vec peti sesti gol kiks golmana od početka prosle sezone

siniša lazić

pre 4 godine

Liverpoolu je u preostalih 11 kola potrebno jos samo 11 bodova da i zvanicno postane prvak Engleske.
Pravo cudo bi se trebalo desiti da Liverpool ne postane prvak.

zvonko

pre 4 godine

ok je ljudi, pa realno i ja da navijam za neki drugi klub ne bih mogao da istrpim sve ovo sto liverpul radi i bas bi ih mrzio ono pravo. lozite se na taj atletiko jos ovih 15tak dana, to je posljednja realna prepreka pred odbranu usatog, fa kup ce da osvoje iz zabave. mir, ljubav, sloga

rs

pre 4 godine

ljudi moji kakav karakter ima ova ekipa, ovo ne moze da se opise. postavljaju nove standarde iz dana u dan, sad ce neki pametnjakovic da se javi i kaze nisu sutnuli na gol protiv atletika, pa sinovi moji vi zivite za to da liver kiksne da bi se sladili,ne brinite dobice i a. madrid svoju porciju na enfildu.

aalborg

pre 4 godine

@Galatasarejevo Ajde da udjemo bas u polemiku jer me iskreno zanima tok misli. Ajde molim te, objasni meni i ovde prisutnima, kako je to tacno Liverpul guran od sudija na pocetku sezone, zivo me zanima?
(Azer, 24. februar 2020 23:42)

U pravu je čovek. Namešteno je sve za njih da uzmu titulu, i za mančester da uđe u LŠ

andreas kisser

pre 4 godine

nisu mane i salah, vec liverpulovi bekovi asistencijama i oks nakon ulaska sa klupe. s tim u vezi par zapazanja: i pored gola koji je dao, salahovo petljanje i sebicnost me toliko iritiraju da bih bio presrecan da mi sad neko potvrdi kako ce na leto biti uvaljen realu za nekih £150M a za te pare dovedeni sanco i verner! i drugo: sa svakom odigranom utakmicom, keita se na zalost pokazuje kao promaseno pojacanje. jedno od retkih klopovih, ali ipak promaseno! ne znam da li klop pokusava da ga razigra u ovim, naizgled slabijim utakmicama, ali zaista je ocajan i mislim da je pogresno njegovo forsiranje na raccun okslejd-cemberlena.

Red devil 7

pre 4 godine

Jedan od glavnih razloga zbog kojeg gledam Liverpul je Firmino, koliko elegancije, tehnike, fantasticnog kretanja, poteza vrhunskog igraca u tom covjeku ima prosto je fascinantno. Desi se nekad da promasi kao npr veceras ali on se igra, uziva u tome i kao vecina brazilaca ne skida osmijeh sa lica. Mozda Liverpul nije bio na svom nivou sto je i normalno, jak tempo plus liga prvaka mada je i WHU bio i vise nego dobar ali, Arnold, bekovska verzija Bekama rekao bi, centarsutevi fantasticni mada ni sa lijeve strane puno ne zaostaje Robertson, dva beka ziva vatra, malo i Fabianski je morao bolje da odreaguje ali ovo je sezona redsa kada ide sve pa me ne cudi sto su onakav gol zabili. Zanimljiv mec i korak blize tituli.

War Inside My Head

pre 4 godine

Premijer ligu uzimaju,to je evidentno,ali LŠ,boga mi,čini se,kao da je forma u padu,mada se u sportu stvari promijene preko noći?!

Azer

pre 4 godine

A je l' ste se ponadali? A priznajte. Samo cu da kazem, ko je gledao tekmu, nemoj da je neko dosao da ostavi komentar da Firmino ne radi nista. Toliko.

Todor

pre 4 godine

Fenomenalna utakmica, kao iz zlatnih dana rivalstva barca- chelsea. Liverpool opasno stisao, ali ovi se noktima drze za rub i nece pa nece.
Pohvalio bih robertsona za primanje lopte i asistenciju salahu. Fabianski je bio na streljani cijeli mec i onda primi gol kroz noge.
Sve u svemu: jos samo 4 pobjede i jedan brod uplovit ce u liverpool. :D
(Pijani zlotvor, 24. februar 2020 23:09)
Sinko, kažaš fenomenalna utakmica... pa koliko su utakmica gledao u životu... I koliko godina imaš? 12?
Slično kao i večina "komentatora" ovde koji u fudbali znaju samo da navijaju, a veze nemaju i još ih nije sramota da pišu. Pa Lpul je 2/3 utakmice ličio na Barsu koja se dodaje pola sata pozadi da bi prešli centar! Zato se ovi napred i muče, jer nemaju prostor za brzu igru i prodore po bokovima, što je glavna strateguja Klopa, još od Borusije. Ovakvom igrom zato nisu šansu stvorili protiv Atletika. Shvati i ti i ostale vezadžije ovde, da su prostor i brzina napada glavno oružje Liverpula. Duge kombinacije i kratka spora dodavanja su smrt za njih. Niko ne spori da su Arnold i Robertson možda dva trenutno najbolja beka u Evropi, ali u sporoj igri ne dolaze do izražaja, u padu su forme, bojim se... Uz to Van Dajk se malo uspavao, a ona tri centralna Gomez, Matip i onaj Hrvat su težak prosek!
I ja sam navijač Liverpula, sine, mnogo duže od tebe, još od kad sam čuo za Enfild i YNWA, Gerija i pismejkersa, ako si ti čuo za njih...

cosmo

pre 4 godine

(Галатасарајево, 24. februar 2020 23:36)

Pogledaj tabelu iz npr. 2017/18.Je l' i to namesteno!?

Razlika je u tome sto je te sezone LFC gubio tzv. "male" utakmice,a ove sezone ih dobija.Drugim recima,LFC je ove sezone mnogo zrelija ekipa.

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Fenomenalna utakmica, kao iz zlatnih dana rivalstva barca- chelsea. Liverpool opasno stisao, ali ovi se noktima drze za rub i nece pa nece.
Pohvalio bih robertsona za primanje lopte i asistenciju salahu. Fabianski je bio na streljani cijeli mec i onda primi gol kroz noge.
Sve u svemu: jos samo 4 pobjede i jedan brod uplovit ce u liverpool. :D

Negativni

pre 4 godine

Klop je ispisao istoriju upravo a hejteri i sledbenici murinja na aparatima
(Mišel Zubenica, 24. februar 2020 23:13)

Evo, ja cenim i Klopa i Murinja i Gvardiolu. To je veliki problem, je li? Tvoj mozak ne može da prihvati ništa što nije krajnost? Ako poštuješ Murinja, moraš da mrziš Klopa i Gvardiolu, a ako ceniš Gvardiolu, onda mora da mrziš ostale? I ako si ti zbog fudbala na aparatima, onda je normalno da i drugi budu? Svet postoji samo zbog tebe i tvojih genijalnih razmišljanja na temu fudbala? E, svašta ima u ovoj zemlji...

Azer

pre 4 godine

@Galatasarejevo Ajde da udjemo bas u polemiku jer me iskreno zanima tok misli. Ajde molim te, objasni meni i ovde prisutnima, kako je to tacno Liverpul guran od sudija na pocetku sezone, zivo me zanima?

Пикачу

pre 4 godine

Трент Александр Арнолд је најзаслужнији играч за ове партије Ливерпула.

dex

pre 4 godine

@milisav

Atletiko je to pokazao tako što je bio podređen od četvrtog minuta? I Barselona je pokazala prošle godine da je španska liga bolja. Sve do Enfilda...

Kibo

pre 4 godine

Ne znam kako je Klop toliko slep. Šta god uradili, on uvek ostavi Salaha, a izvuče Mane par minuta pred kraj, čak i kada je Mane mnogo bolji. Maneu to očigledno smeta i može da utiče na atmosferu i na samopouzdanje. Mislim da je glavna stvar bila kada je Salah šutirao i promaio gol u poziciji 2na1 sa Maneom, Mane a i mislim svi navijači poludeli zbog Salahove sebičnosti. 5 minuta kasnije, Klop vadi Manea...To je čist bezobrazluk i nepoštovanje Manea...

dupli_kantar

pre 4 godine

...kad klinci ovde dođu i napišu Primera jača od Premijer lige, a admini to redovno puštaju.

Primera liga sa dva šampiona poslednjih 15 godina i izuzetkom Atletika jedne sezone. Ko Zvezda, Partizan i Obilić onomad.

Čuj, primera jača, jer je Šefild 6-7!?

Nepismena dečurlija, veze sa fudbalom nemaju....

Nenad

pre 4 godine

Premijer ligu uzimaju,to je evidentno,ali LŠ,boga mi,čini se,kao da je forma u padu,mada se u sportu stvari promijene preko noći?!
(War Inside My Head, 24. februar 2020 23:45)

Forma u padu jer su izgubili jedan mec u Ls na gostovanju 1:0? Njih pauza uvek malo omete dok vrate formu i to je to.

internazionale

pre 4 godine

nikad nisam voleo ekipu liverpula, ali dolaskom klopa su mi postali gotivna ekipa. najbolji trener danasnjice bez dileme! i iskreno zbog njega bih voleo da nemaju ni jedan poraz ove sezone... forza inter!

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Ne razumijem mrznju prema liverpoolu. To je neka teza dijagnoza.

Navijace milana mogu shvatiti, ali cak i oni najokorjeliji morali bi pokazati izuzetno postovanje jer su bili dio mozda najbolje utakmice u povijesti nogometa.
Liverpool je te veceri pobjedio samo cistom snagom volje, sve ostalo bilo je na strani milaneza.

I cega da se znanost uhvati u pokusaju detektiranja korijena mrznje i frustracije?

Prvo, nitko ovdje nije englez, to je strani klub svima nama.

Drugo, koga ugrozavaju i nabijaju komplekse? Pa 30 godina nizu uzeli prvenstvo!

Trece, nisu napucana umjetna ekipa i repa bez korijena (psg, city).

Cetvrto, nisu doveli nikakve superstarove i prekrsili fair play poslovanje.

Peto, nemaju nekog odvratnog oportunistickog trenera koji igrace huska na mesarenje.

Sesto, ne igraju odvratno nego bas suprotno.

Sedmo, nisu drzavni, povlasteni klub iza kojeg stoji kraljica, ne gura ih sudacka masinerija izmisljenim penalima u sudackoj nadoknadi.

To je 7 smrtnih nogometnih grijeha, a liverpool nije pocinio niti jednog.

I opet, toliko zuci i mrznje. Zaista ne razumijem. Neka mi netko objasni u cemu je stvar.

husky

pre 4 godine

3
Je l sme da neko kaze da nije namesteno. Pa covek namerno pusta loptu da udje u gol... Obice nam se u glavu ova namestena titula, skupo...
(Piemonte Calcho, 24. februar 2020 23:03)
Jest bas namjesteni a minut prije tog idbranio jak sut arnolada , nidje veze sto pises

live

pre 4 godine

Sve ove koji tvrde da je PL nameštena, pitam zašto onda prate PL? Nemojte onda gledati i komentarisati. Ja ne gledam nešto što mi je glupo i nema smisla. A ima i ovih koji tvrde da konkurencija nikad slabija nije bila. To može biti slučaj, nije isključeno, a da li treba sada omalovažavati i napadati Lfc zbog toga? Konkurencija je takva kakva je, neko mora osvojiti. I Siti je osvajao sa 20ak bodova prednosti, pa nikome nije smetalo što je konkurencija slaba, niti su se oni odrekli titule zbog toga. Ali opet na stranu PL, ljudi su osvojili LŠ i još su isprašili Barselonu 4:0. Mora da je slaba konkurencija...

Elnino92

pre 4 godine

Види се да је Ливерпул пао у форми и да је ова победа добијена на мишиће.
Пад у форми кад је најпотребније, испадају од Атлетико Мадрида још у осмини финала због тога... Сва срећа па имају позамашни број бодова тако да се не доводи титула у питање у никад слабијој конкуренцији(свих 5 тимова из велике шесторке су очајни ове године-најгоре сезоне у задњих 4-5 година за њих, то доказује и Лестер на 2. месту и Шефилд на 6.-7. месту)!

Kazes nikad slabija konkurencija, a konkurenti finalista lige sampiona i ekipa koja dve godine za redom osvaja titulu sa 98 i 100 bodova. Zar je toliko tesko priznati da Liverpul igra neverovatnu sezonu i da su daleko najbolji ove godine.

Sto se Atletika tice ima jos da se igra, ne bi trebalo da se sudi po jednom mecu, sacekajmo 11.mart pa cemo videti.

zvonko

pre 4 godine

"Ja znam da ste vi srecni sto osvajate titulu posle 30 godina, ali ajmo malo objektivnosti, nije na odmet"


a samo 3 minuta prije toga "objektivni" komentar sa istim potpisom dje je liverpul prvi zahvaljujuci var sistemu koji btw sluzi tome da ne priznaje neregularne golove..

dejan

pre 4 godine

ONI KOJI MRZE LIVERPUL MRZE DOBAR,MUSKI,JEDNOSTAVAN NAPADACKI FUDBAL.
KLOP GENIJALAC POPUT BETOVENA I MOCARTA.
NEZAVRSENA CRVENA KLOPOVA SIMFONIJA...
YNWA

Pijani zlotvor

pre 4 godine

Todor
Stvarno ne razumijem o cemu pricas.
Tvrdis da to nije bila fenomenalna tekma? Ok, evo onda jedna prica iz davnina za tebe: kad je michel platini dosao u juve i malo se probahatio nakon perioda adaptacije, krenuo je u kritiku konzervativne igre u kojoj se zabija malo golova jer u takvim pobjedama nema stila. Na stranu ga je pozvao agnelli i objasnio mu da je 0:0 savrsen rezultat zato sto je to dokaz da niti jedna ekipa nije pogrijesila, posto je svaki gol posljedica necije greske. Taj mentalitet shvacanja nogometa je italijom prosirio novinarski bard gianni brera i po tome je italija specificna: filozofije pojedinih nacionalnih skola nogometa stvarali su igraci i treneri, samo u italiji to je napravio novinar.
Postoje i oni koji tvrde da je finale iz 2003 juve- milan bilo najbolje finale ikad, jer je to bila savrsena takticka predstava.
Moj pogled na nogomet je suprotan i stoga, da, utakmicu s 5 golova i 2 preokreta, utakmicu prepunu dobrih sansi, proigravanja i tempa, smatram fenomenalnom.
Cemu kritika bekova opet je misterij: jucer su bili asistenti.

Mare

pre 4 godine

@aalborg
Ala si potkrepio tvrdnju argumentima...
Jel to zakkjucak velikih strucnjaka u kladionici gde si gledao prenos preko teleteksta?

znam i ja

pre 4 godine

@(vlada, 24. februar 2020 23:48)

Cekaj zar nije jedna od najslabijih sezona lige trenutno? Pogledaj u kojem su kanalu i Arsenal, i Chelsea, i Man United, mozemo i Spurse kao da dodamo. Sve rival do rivala. Ne pamtim kada svi ovi klubovi u istoj sezoni su bili u ovolikom kanalu, znaci Lpoolu se bukvalno sve kocke skopile.

Ja znam da ste vi srecni sto osvajate titulu posle 30 godina, ali ajmo malo objektivnosti, nije na odmet. A ne svaki argument uzvracate, "omg hejteri, mi smo najbolji tim u istoriji fudbala hurr durr".
(rd7, 25. februar 2020 02:17)

Liverpul je prvi zbog Liverpula, a ne zbog slabih konkurenata. Oba kluba iz Mancestera imaju netspend u poslednjih pet godina, zajedno, milijardu funti. Liverpul je na toj tabeli tek sedmi, ovi sto su u kanalu su svi ispred Liverpula. Od kada ih je preuzeo Klop svake sezone su igrali bolje, i ova sezona je bolja od prethodne, i to nema veze sa protivnicima. Ne menjaj teze, jer ovde nije rec o protivnicima, vec o Liverpulu.

ShoneNI

pre 4 godine

@ Pijani zlotvor

Navijaci Milana bi trebalo da znaju da je Klopov uzor i inspiracija Arigo Saki..
Ostalo u tvom komentaru je disertacija za plebs..
YNWA