Monfis osvojio titulu u Roterdamu

Gael Monfis osvojio je ATP turnir u Roterdama pošto je u finalu bio bolji od Feliksa Ože-Alijasima.

PT Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Da, juče je Monfis ponovo uzeo Roterdam. Gledao sam uživo a i ostavio komentar, ali na vest o Flipu, pošto ove vesti nije još bilo.Bilo kako bilo, nije baš bilo nešto naročito juče, bilo je čak i pomalo razočaravajuće finale.Nije mogao mladjani Aliasim ni da mu parira. Neki re-break sa 2:5 na 4-5 u drugom, i to je sve što je pokazao ovaj ‘next gen’. Dramatično loš meč je odigrao i opravdano izgubio. Samo je žurio da vinerima završi poene a iskusni Monfis strpljivo gradio svaki poen i uglavnom blokirao udarce. Pametna i strpljiva defanziva. Um caruje a snaga klade valja. Bez izgubljenog seta uzeo turnir, svaka čast! Iz zemlje lala, uvek vaš
  (Dobro, 17. februar 2020 13:37)
  322 dje si bio? I ja sam bio iza igraca, ne videh te
  (ne znam, 17. februar 2020 21:23)

  # Link komentara

 2. Da, juče je Monfis ponovo uzeo Roterdam. Gledao sam uživo a i ostavio komentar, ali na vest o Flipu, pošto ove vesti nije još bilo.
  Bilo kako bilo, nije baš bilo nešto naročito juče, bilo je čak i pomalo razočaravajuće finale.
  Nije mogao mladjani Aliasim ni da mu parira. Neki re-break sa 2:5 na 4-5 u drugom, i to je sve što je pokazao ovaj ‘next gen’. Dramatično loš meč je odigrao i opravdano izgubio.
  Samo je žurio da vinerima završi poene a iskusni Monfis strpljivo gradio svaki poen i uglavnom blokirao udarce. Pametna i strpljiva defanziva. Um caruje a snaga klade valja. Bez izgubljenog seta uzeo turnir, svaka čast!

  Iz zemlje lala, uvek vaš
  (Dobro, 17. februar 2020 13:37)

  # Link komentara

 3. Ovaj covek je pobedjivao sve velike tenisere 21. veka.........osim Noleta.
   (Tik, 17. februar 2020 12:09)

  # Link komentara

 4. Monfis je bas bio na zavidnom nivou na ovom turniru i zasluzeno osvojio titulu.
  A Kasper Rud je osvojio svoju prvu titulu u Buenos Ajresu. Na sljaci. Vidljivi su rezultati njegovog treniranja na Nadalovoj akademiji. Bice interesentno pratiti ga na sledecim turnirima.
  (II, 17. februar 2020 11:18)

  # Link komentara

 5. Legenda.
   (La Monf, 17. februar 2020 11:06)

  # Link komentara