Četvrtak, 13.02.2020.

23:25

Teodosić 1/9 za tri – Virtus ispao iz Kupa!

Košarkaši Virtusa poraženi su u Paladoci od Venecije posle produžetka sa 82:81, u četvrtfinalu italijanskog Kupa.

Izvor: MT

Teodosiæ 1/9 za tri – Virtus ispao iz Kupa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

116 Komentari

Sortiraj po:

nz

pre 4 godine

Virtus ima 29-7 ove sezone i to sa timom koji sem Teodosića nema neka imena. U EK i italijanskom prvenstvu su u vrhu. Veliki stručnjak Radonja doveo Bajern do poslednjeg mesta u EL. Hvala na pažnji.

MYNX

pre 4 godine

Ala napljuvase ovi Partizanovci Tea koji ima jednom u mwsec i po dana 1 od 9....kao i svaki normalan dobar kosarkas....cak i najbolji....ipak su oni od krvi i mesa....samo Stef Kari to ne moze....svi ostali imaju ponekad ovakvo vece....ali bitmo je da se Teo pljuje i da je luzer za 1 od 9....jefnom u 45 utakmica....a onaj njihov bek šuter što šutira 1/9 svako vece to je ipak slucajnost....on je ipak igracina!

analiza

pre 4 godine

(neki veliki dr)
Bio sam dalje od Horgoša,ne brinite.Perfidan nisam.Možda sam bio malo grub ili bezobrazan,jer me nervira nipodaštavanje ispoljeno u vašem prvom komentaru.Što se navijanja tiče,ja navijam za KLUB, ne za NAVIJAČE i ne slažem se sa ... koji sede u upravama i KK i FK.Ponosim se time što je moj Par bio najbolji u Evropi te davne 92 godine.Jer smo poslednji klub koji je bez ijednog stranca osvojio prvenstvo i jer smo te godine igrali sve utakmice u Španiji kao domaćin i jer su uslovi bili bukvalno nemogući a Par je osvojio sve-i to na onakav način.."Gebelsovac" Tegi može drugima da ispira mozak,meni ne,jer mislim svojom glavom,kolega dr.To što su SVE vođe navijača u Srbiji krimosi,veze nema sa mnom.Kladim se da je slično i u ostalim evropskim državama-ako imaju "vođe" navijača-samo su tamo navijači finiji i politički korektni jer znaju da će popiti kazne ako primene "Bogdanov stil"navijanja i slične performanse .Naravno da smo nebitni kao država i narod u evropskim okvirima,za 90 posto ljudi koji ne prate sport.Ali,za one koji prate sport,nismo nebitni.Ni meni nije bitan neki igrač kriketa ili bejzbola ili hokejaš -jer to ne pratim ali to njih ne čini manje bitnim za njihovo okruženje.U svom komentaru niste bili neutralni-da ste rekli samo da Par trenutno nije za EL,ok,slažem se,nije(nije ni CZ ovakva),ali potcenjivati uspeh jer imena protivnika nisu bila zvučna je kao potceniti Noleta na AO jer nije pobedio Nadala već samo Tima.

Darth Plaugeis

pre 4 godine

Sale mi je ogadio prenose iz Kine. Ortačka rep (Radulja, Birča) sa nebuloznim petorkama i pogrešnim ulogama igrača u ekipi...
Imali smo prolaz do zlata koji se otvara jednom u 20 godina...
(SrbEUin, 14. februar 2020 08:39)

Bravo, ovo je super receno, narocito za grobare koji prevaru dizu u nebesa, isto kao i kvazi generala koji je nesto uradio samo u drzavi u kojoj ne mogao da radi sta hoce, cim je otisao u drugo okruzenje dobio otkaz u roku od odmah, ovaj drugi sada je bar malo duze trajao po inostranstvu.

Nikola Goranovic VeGe

pre 4 godine

@Dragan

IQ ti je oko 60, zato me i ne cudi sto mislis ako to uopste mozes, da kazes da je KKP ima najteze protivnike na svetu.

Raiden

pre 4 godine

Eno Darusafaka odvalila Efes, ubedljivo prvi tim Evrolige. I sta sad, treba da pricamo kako je EK jaci od EL? Virtus je ubedljivo prvi u Italijanskom prvenstvu. Ima sest pobeda vise od evroligasa Milana, koji je tek 6-7 na tabeli. Ovo je relevantniji pokazatelj od Efesa, jer Kup je jedna utakmica u kojoj je sve moguce.
(Roki, 14. februar 2020 08:38)

Nisam ja rekao da je EK jaci od EL ali isto tako je glupo pricati da su EK timovi truba u odnosu na EL timove kada u praksi nije tako. Svakoj ekipi moze da se desi kiks kao sto se, izmedju ostalog, desio i Zvezdi protiv Zadra i stoga mi nisu jasni prozivke kako je Virtus nikad jaci i kako Partizan u stvari nije pobedio nekog jakog protivnika.

Dragan

pre 4 godine

Iz Bajerna stižu vapaji da im se vrati trener skim su gubili u Beogradu od raspalog fmp koga ladno dobijaju Krka i Zadar glavni favoriti za osvajanje ABA lige. Ali veliki mag Radonjić se ne obazire na to, valjda je on osvojio KLS i ABA pomognut sa Nebojšinim sudijama.

neki veliki dr

pre 4 godine

(analiza, 14. februar 2020 09:39)
Zasto si odmah tako perfidan? Ako kazem neku cinjenicu koja se ne svidja avangardi odmah sam za Covica? Ne mogu recimo biti neutralan posmatrac koji misli svojom glavom? Pa ti navijas za klub koji je igracima naredio da nose majice sa osudjivanim kriminalcem (ni zvezda nije bolja sto se toga tice), navijas za klub gde su na tribinama 90% narko dileri i huligani, i mislis da evropa to voli, time se ponosite? Da, da... Tim plemenskim seljackim stvarima hvalimo se jos samo mi i grci, ceo svet je to prevazisao jos 80ih godina proslog veka. KKP je u evropskoj kosarci bitan isto koliko i jedan Nanter, isto kao sto i Zvezda sada da ne igra EL 2, 3 godine svi bi je zaboravili, samo sto se vi lazete medjusobno, a glavni trovac je gebelsovac Tegeltija koji vam puni glavu glupostima. Verujem da ni do Horgosa nikad nisi otisao, jer da jesi znao bi koliko ljude u evropi i svetu boli uvo i za zvezdu i za partizan

Dragan

pre 4 godine

Evo dokaza po navijačima fmp da je EK jači od EL Darušafaka izbacila Efes ubedljivo prvi tim EL, dok se Darušavaka bori za prolaz u četvrtfinale EK.
A o otkazima trenerima šta reći kada je trener mađioničar dobio otkaz u Bajernu, mislim na Radonjića. Njega dižu ipak u nebesa, a Sale ništa ne valja iako je osvajao medalje sa reprezentacijom a Radonjić šta je osvojio.

analiza

pre 4 godine

"Kad sam pisao da je laznoj instituciji najpametnije da igraju evrokup nalupase mi gomilu minusa. To je realno za njihove potrebe savrseno takmicenje. Patetika, lazi, 'tradicija' i ostale stvare koje nikom u savremenom sportu nisu bitne. U EL su po starom sistemu obicno prolazili razne grupe sa Nanterom, Budiveljnikom, onim Poljacima i ne znam ko vise. Ovako lepo Virtus, mocna Darusafaka, i tako dalje... Tegeltija moze da nastavi da se uvlaci Djordjevicu, Teu i ostalim ne bi li ga vodili na besplatna gostovanja"
(neki veliki dr)
Nerviraju me ovakvi likovi.Svako ko za CZ u fudbalu kaže da nije bitna u evropskim okvirima ili za Par u košarci i vaterpolu kaže da nije bitan u evropskim okvirima jer NISU DOVOLJNO BOGATI je najobičnija gnjida od čoveka.To što EL igraju Efesi i Feneri i Galate i Valensije i njima slični je zato imaju love.Nanter,Budiveljnik i ostali navedeni bili su ŠAMPIONI svojih zemalja i tada je bio takav sistem takmičenja.Neka lepo naprave ligu bogataša ali neka postoji i prava Liga šampiona gde bi SAMO ŠAMPIONI mogli da igraju a ne Liverpuli da 3 x budu prvi a u svojoj zemlji ništa ne naprave.A sistem je takav da CZ u fudbalu,ubedljivo najbolja kod nas prošle godine,bude bukvalno ove godine izamasakrirana od strane bogataša bez tradicije.Tegi ima dilemu,kome se prikloniti,Teu ili Saletu ili legendi iz "Železnika".On je odabrao.Deluje da ste i vi odabrali svoju "legendu".

John Terry

pre 4 godine

Navijac sam Zvezde i to ne krijem.Nisu mi jasni ni grobari ni Delije koji tako lose pisu o Djordjevicu.Mozda kao trener nije neka velicina ali setite se koliko nam je srece doneo (npr trojka protiv hrvata za pobedu.......itd)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mobilix, 14. februar 2020 06:44)

Nije ti jasno zasto kritikujemo lika koji je poveo Raduljicu i Bircevica, onda Jokica stavio na 4, izbacio Kalinica (pitaj Zeljka Obradovica o tome koliko mu znaci Kalinic) i Nedovica, i zasrao nam zicer za osvajanje zlata na svetskom prvenstvu.

Kakve veze ima kakav je igrac bio, ovo je drugi posao. Kao igracu svaka cast, medju 10 najboljih igraca koje je Srbija imala. Kao trener NULA. On jos krcka svoje ime po klubovima. Videces da ce za par godina da ode u penziju. Covek ne zna. Kao motivator, ok, kao strucnjak nista.

Optimus

pre 4 godine

Neki veliki dr@ tvoj klub nema tradiciju jer postoji 6 godina. Ej,igrate pod tudjim maticnim brojem. Kad vec pominjes Budiveljnik,ako je tako nebitan klub,zasto ste se onoliko potresli u Evrokupu da napunite arenu? Redari kucaju karte duhovima, kompleks neki veliki dr. Kompleks.

sarajevo.ba

pre 4 godine

"Zadnji napad ima Venecija, mozda ostane secundica za Bolonju, Teodosic na parketu, trener Bolonje naravno ide na njega jer on ne moze odbranit ni mog dedu.
Pogledajte na snimku taj napada, kako se Teodosic pogubio u odbrani i skakuce oko igraca Bolonje koji naravno pogadja jer ga ovaj i ne brani.I eto, arrivederci Djordjevicu, al boli te tuki uzimas veliku lovu ni na sta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sarajevo.ba, 13. februar 2020 23:43) "

Prijatelju, ne znam šta si ti gledao, koliko ja znam, Teodosić igra za Bolonju. Nešto si ti tu pobrkao.
(WillyWonka, 14. februar 2020 07:33)

Pospan sam bio druze, al znam da si shvatio sta sam pisao.Pozz

Roki

pre 4 godine

Javljaju se navijaci Zvezde da objasne kako je Virtus "mocan" jer je izgubio od Venecije u kupu a oni kao evroligaski klub izgubili od poslednjeplasirane ekipe ABA lige, Zadra, pre 2 meseca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Raiden, 14. februar 2020 06:58)

Eno Darusafaka odvalila Efes, ubedljivo prvi tim Evrolige. I sta sad, treba da pricamo kako je EK jaci od EL? Virtus je ubedljivo prvi u Italijanskom prvenstvu. Ima sest pobeda vise od evroligasa Milana, koji je tek 6-7 na tabeli. Ovo je relevantniji pokazatelj od Efesa, jer Kup je jedna utakmica u kojoj je sve moguce.

bane013

pre 4 godine

ovo je naduvana ekipa . ja nemam pojma sto ih toliko dizu ,Teo i Markovic pred kraj karijere a za ove ostale ne bi ni da pricam u el. bi bili kanta za punjene

neki veliki dr

pre 4 godine

Kad sam pisao da je laznoj instituciji najpametnije da igraju evrokup nalupase mi gomilu minusa. To je realno za njihove potrebe savrseno takmicenje. Patetika, lazi, 'tradicija' i ostale stvare koje nikom u savremenom sportu nisu bitne. U EL su po starom sistemu obicno prolazili razne grupe sa Nanterom, Budiveljnikom, onim Poljacima i ne znam ko vise. Ovako lepo Virtus, mocna Darusafaka, i tako dalje... Tegeltija moze da nastavi da se uvlaci Djordjevicu, Teu i ostalim ne bi li ga vodili na besplatna gostovanja

Dejan CZ

pre 4 godine

Iz Panatinaikosa stizu informacije da zele da vrate Djordjevica na klupu...Kazu da su se pokajali sto su ga ocerali...Posao im kvari samo Bajern koji ne zali sredstva da ga opet angazuje...

SrbEUin

pre 4 godine

Sale mi je ogadio prenose iz Kine. Ortačka rep (Radulja, Birča) sa nebuloznim petorkama i pogrešnim ulogama igrača u ekipi...
Imali smo prolaz do zlata koji se otvara jednom u 20 godina...

rrrrr

pre 4 godine

Hm kako panteri jedva docekali da kao nesto dokazu, polakooo. I Dacka je izbacila prvi tim El jel to znaci da je eto dokazano da Ek jaci...

John Terry

pre 4 godine

Pa naravno, ovo se desi kada se naduva prica o nekom timu. Teo ima skoro 33 godine a nikad nije ni bio vrhunski atleta. Pored njega, virtus ima i Markovica koji je kroz celu karijeru ciglas ali odlican organizator i defanzivac, i mozda jos par igraca. Ovi italijani u Virtusu su presmesni. Djordi hoce ovakav tim u Evroligi? Bravo! Nazalost, pokazuje se da ni Djordjevic kao trener nije ni 10% onoga sto je bio kao igrac.

011

pre 4 godine

Srpska pola, Sale dovodi Teo precenjen ugovor tu je i Pefi, deo njihovih plata Saletu na račun...nema tu rezultata kad se mućka. Samo kombinacije.

WillyWonka

pre 4 godine

"Zadnji napad ima Venecija, mozda ostane secundica za Bolonju, Teodosic na parketu, trener Bolonje naravno ide na njega jer on ne moze odbranit ni mog dedu.
Pogledajte na snimku taj napada, kako se Teodosic pogubio u odbrani i skakuce oko igraca Bolonje koji naravno pogadja jer ga ovaj i ne brani.I eto, arrivederci Djordjevicu, al boli te tuki uzimas veliku lovu ni na sta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sarajevo.ba, 13. februar 2020 23:43) "

Prijatelju, ne znam šta si ti gledao, koliko ja znam, Teodosić igra za Bolonju. Nešto si ti tu pobrkao.

Gorki

pre 4 godine

Kakva krsina od ekipe. Jos kada su od partizana u prvoj utakmici primili 62 poena za poluvreme ja sam tada rekao da je to krsina od ekipe a ne tamo neki favorit za osvajanje evrokupa.

gogi

pre 4 godine

Hahaa previse cigara i rakije..svaki dan dokazuje koliki je luzer....a ne legenda.Pobegao sa svetskog prvenstva jer je bio fizicki nespreman!!!

bg

pre 4 godine

Sad se vide da je Salo prevara od trenera, par puta mu se posrećilo sa reprezentacijom a nikakav trener u klubovima koje je vodio ništa nije uradio. Teo je bivši igrač koji i ne trenira.

mobilix

pre 4 godine

Navijac sam Zvezde i to ne krijem.Nisu mi jasni ni grobari ni Delije koji tako lose pisu o Djordjevicu.Mozda kao trener nije neka velicina ali setite se koliko nam je srece doneo (npr trojka protiv hrvata za pobedu.......itd)

Raiden

pre 4 godine

Javljaju se navijaci Zvezde da objasne kako je Virtus "mocan" jer je izgubio od Venecije u kupu a oni kao evroligaski klub izgubili od poslednjeplasirane ekipe ABA lige, Zadra, pre 2 meseca.

keppa

pre 4 godine

Cuj sad ove cigane sto pljuju po Virtusu i po Teodosicu.
Pa tog istog Tea ste kumili i molili da dodje kod vas. Dizali ga u nebesa a sad kao matorac.

cokipkijg

pre 4 godine

Gledao sam zadnja 2 minuta produzetka.
Nije mi jasno kojom magijom je Djordjevic kosarkaski trener.
Sve kontam greska kad citam kako vas je unistio na SP, pa sut karte iz Panatinaikosa, Bajerna.
Veceras sam se uvjerio, na 81:80 time out.
Zadnji napad ima Venecija, mozda ostane secundica za Bolonju, Teodosic na parketu, trener Bolonje naravno ide na njega jer on ne moze odbranit ni mog dedu.
Pogledajte na snimku taj napada, kako se Teodosic pogubio u odbrani i skakuce oko igraca Bolonje koji naravno pogadja jer ga ovaj i ne brani.I eto, arrivederci Djordjevicu, al boli te tuki uzimas veliku lovu ni na sta.
(sarajevo.ba, 13. februar 2020 23:43)
Šefe, nisi pogodio ko napada, ko brani. Ajde ponovo... Igrali su Venecija i Bolonja....

Džoni

pre 4 godine

Teo je znao letos da ne može posle dve godine sedenja na klupi u USA i povrede da igra na EL nivou i da bude prvi plej Zvezde, a posebno jer bi posle ovakvih utakmica i poraza bio prozivan kao glavni krivac i zato nije ni došao na čemu mu hvala. Jedino što mu zameram je to da je mogao da dođe na polusezonu posle otkaza u NBA i da se spremi za SP a ujedno i pomogne Zvezdi. Otišao čovek u Italiju da igra opušteno prvenstvo i EC za velike pare i baš ga briga, tamo je svakako prva zvezda tima a i na tom nivou pruža i solidne partije i to na talenat i iskustvo. Nisam ga gledao ove sezone do prve utakmice sa Partizanom kada je pod malo jačim pritiskom odbrane delovao poprilično sporo i nemoćno da bilo šta uradi.

polupripitomljeni texasanin

pre 4 godine

Neverujem šta čitam. Ljudi zašto pljujemo naše 2 legende? Doneli su toliko radosti svima nama. Nekada I pogrese pa šta. Ako ih nine podržimo ko će? Ja sam Delija albrespoektujem Saleta igrača. Kao trener treba da uci još. Na kraju krajeva ovo je samo kup...možda su žrtvovali da se skoncentrišu na druga takmicenja.

@detektiv_kokni_kol

pre 4 godine

Pa i takav ni u ludilu ne bi pristao da mu kvazi covek iz kosarke, kompleksas Covke bude sef. Bolje za njega sto je odabrao Virtus nego da mu gazda bude Nebojsa, trener penzioner Sakota a saigraci Lebranko i Borisa koje kad covek vidi rekao bi da su sve samo ne kosarkasi..

kakavnarod

pre 4 godine

Gledam komentare i smejem se. Decka prozivaju ljudi koji zive u Srbiji, zaradjuju 300e mesecno, i maksimum sto su postigli u zivotu je da sebi priuste internet i po neko pivo vikendom. Prozivaju decka koji je napravio ime u svetu, zgrnuo milione, verovatno ostvario svaki san, i sad pika opusteno bez tenzije i napora. A prozivaju ga neostvareni mucenici koji ce ceo zivot da se grbave za sicu i paradajez letovanje u Grckoj. Smesno.

FaLcO

pre 4 godine

Malo da rezimiramo ovaj 1.takmicarski dan. AX definitivno naspanovan bio za ovu utakmicu, kontrola bukvalno od samog pocetka utakmice. Micov i Caco dirigovali a pod kosem Scola i Tarcewski dominirali. Lep doprinos domacih Cince i Delavalea. Trebace im Milanezima u nastavku takmicenja. Nedovic pristojan.

E sad slager dana. Venecija cvrsto otvorila, Virtus se brzo vratio. U 2.pol opet igraci trenera De Rafaelea izgledali cvrsce ali je to bilo egal niko se nije mogao odlepiti mada nekako bih rekao da Markovic nije pogadjao neke lude trojke sa po 9m da bi Virtus potonuo. Teo u kontra ritmu, sudije mu davale bacanja sakom i kapom ali to nije nista novo. Na kraju je Venecija to mogla da resi u reg.toku ali su u poslednja dva napada sutirali bacanja 0/4 te se otislo u produzetak gde su opet delovali bolje usli sa +4 u poslednji minuta ali opet Markovic sa daljinskom trojkom te Hunter sa penala okrenuli na 81:80 i onda pamuk ruka Austina Dayea iz skracenog kornera na 5sek do kraja. Milina je tog coveka gledati kad je u svom elementu. Markovic je pokusao sa pola terena preko cetiri ruke i zamalo da bude heroj. Sve u svemu polako Djordjevic ostaje bez kredita, izbacili ga Dacka iz EC to je sigurno kraj za njega a realno ocajno vodi utakmice.

Sutra necu biti u prilici da gledam 1/4 finala ali zeljno ocekujem 1/2 finalne duele posebno AX-Venezia. Videcemo hoce li mozda Di Rafaele da iznenadi sa ubacivanjem Mini Mambe u roster. Toliko od mene za veceras.

Biti čovek

pre 4 godine

Ajmo biti racionalni i normalni.

Virtus je dugoo u kanalu uopšte košarkaški do ove godine u Italiji kad pokušavaju da ga ožive ponovo a ovo što su sproveli ili zamisli li sa Đorđevićem i Teo Marković ne igra ulogu nikakvu. Znam da ne vole mnogi Saleta tj kritikuju ga kao trenera da je loš. Što jest tačno al" nijee ni smak sveta da se izgubi utakmica sramota ne učit iz poraza kako se ne bi dogodile istoo po pravilu u sledećim utakmicama. To se zamera Saletu itekako. Pefi još se drži al" nije mlad kao pree dok Teo odavno je on završio sa košarkom. Osvojio sve što se može osvojit zgrnuo lovu opaku ima ženu zaigrao preko bare. To je too!" Nijedan normalan ljubitelj basketa mu neće zamerit već poštovat ako ništa bar zbog svegaa što je uradio kako našoj tako klupskoj i reprezentativnoj košarci. Veneciji svaka čast !! Isčupa li su pobedu i bili bolji na kraju u produžetku iako su gubi li tokom čitavog meča..

Čoban

pre 4 godine

A pazite ovaj paradoks,taj krš Virtus otrese evroligaša Milano od kog su panteri napravili u najmanju ruku Majami kad su ga dobili u Italiji.
I šta posle reći za pantersku logiku?

maxxx

pre 4 godine

Čemu tolika mržnja prema legendama našeg sporta. Djordjevic je tipski trener, uzdigao je našu košarku i izbacio novu generaciju, beskrajno mu hvala na tome. Moramo ih poštovati, ne pljuvati. Pa šta ako su ispali, pogledajte Grega Popovića zadnjih godinu dana, ispao sa amerima. u NBA ekipa pakao, pa šta? Jel to znači da je loš trener? Nije svako za sve, a njih dvojica su dva vrhunska sportska znalca, ne znam odakle pravo da sve što je naše pljujemo i mrzimo! Pa u fudbalu je ista stvar, ne osvajaju svi treneri, neki su sjajni znalci a nemaju sredstva itd... Teodosić je sjajan igrač, bio i biće do penzije, svi imaju krize u karijeri, podići će se on, pak ako to i ne uradi, hvala mu na svemu do sada...

76er

pre 4 godine

20 godina tvoj klub za koji navijaš igrao pvaj rang takmičenja i sad pametuješ.Da vidim do godine u evrokupu štabćeš da komentarišeš?!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 13. februar 2020 23:58)

Poprilicno samouvereno ovo izjavljujes srbendo, namerno malo S.

antiDebil

pre 4 godine

Kao što rekoh, počele važne utakmice i porazi, kvazi-trener će uskoro da pakuje kofere..
(Speedo, 13. februar 2020 23:53)

Radonjic je bolji ! A on je vec spakovao kofere i otplovio, ahaha hahahah...

Čoban

pre 4 godine

A pazite ovaj paradoks,taj krš Virtus otrese evroligaša Milano od kog su panteri napravili u najmanju ruku Majami kad su ga dobili u Italiji.
I šta posle reći za pantersku logiku?

petarczv

pre 4 godine

Ali grobari sale je strasan trener, bolonja je jaca od pola EL ekipa, divac je strasan GM, bogdan je vodja sacramenta hahahahahahahahahaha

Del Piero#10

pre 4 godine

To je taj straaaasni Virtus, koga su ovde predstavljali kao da dolaze u najmanju ruku Lejkersi, sa vrhunskom neznalicom na klupi koji je uništio svaki tim koji je vodio.
(veliki strumf, 13. februar 2020 23:35)

Pa ta Venecija je aktuelni šampion Italije, sasvim izvesno i učesnik četvrtfinala Evrokupa. Šta je čudno što su dobili? Pa npr. strašni evroligaš Milano je ovu Veneciju dobio trojkom u poslednjim sekundama utakmice. Igrali su takođe na jednu loptu utakmicu. A Virtus je kod nas predstavljen onako kako dvostruki prvak Evrope i klub sa ogromnom tradicijom, koji se polako ali sigurno vraća na staze stare slave, i treba da se predstavi. Vi to nikad nećete razumeti.

Џегуар

pre 4 godine

To je taj straaaasni Virtus, koga su ovde predstavljali kao da dolaze u najmanju ruku Lejkersi, sa vrhunskom neznalicom na klupi koji je uništio svaki tim koji je vodio.
(veliki strumf, 13. februar 2020 23:35)

Па нису људи знали за пораз на домаћем терену а онда је дошла мало казнена експедиција Партизанова и окренула их наглавачке, овај Тео идаље не може да се састави. Сад ће и ови Шакотини плаћеници да искусе сличну ствар без обзира на ове маневре пудличине

pa da

pre 4 godine

Ako pitate grobare mocni virtus :D :D :D
(SS, 13. februar 2020 23:41)

Pa mi smo pobedili i Veneciju, koja je uzgred šampion Italije i to pored premoćnog Milana koji ni do finala nije stigao.

ja

pre 4 godine

Čemu tolika mržnja prema Saletu, čovek nam je doneo tri srebra na velikim takmičenjima, uključujući olimpijske igre. Ej, pa kada smo poslednji put na olimpijadi u košarci imali takav uspeh? Svi zaboravljaju da smo doživeli debakl na dva uzastopna evropska prvenstva pre nego što je Sale došao i nismo uspeli da izborim vizu za London OI 2012. Ono što je paradoksalno, neki igrači se dižu u nebesa kao zaslužni, npr. Štimac jer je mahao peškirom i dizao atmosferu, a Đorđević kao selektor se pljuje. To samo pokazuje kakav je mentalitet ovog naroda.

bojan

pre 4 godine

Bas me zanima koliko je jos potrebno poraza ovom laznom selektoru-treneru da dobije jos jedan otkaz u nizu?! Da mu nije tomasevica i danilovica,prevejanih prevaranata,nebi bio ni 3 sekunde selektor!! JEDAN JE ZOC!!!

Ivan

pre 4 godine

Otisao covek da se bruka u pregazenu italijansku kosarku, umesto da dodje da igra evroligu sa zvezdom, sa klubom za koji navodno navija. Zbog 100-200 hiljada vise odbio Evroligu i Zvezdu, a zaradio desetine miliona u karijeri. Kakav mali covek.

veliki strumf

pre 4 godine

Koka Partizan odvali, taj se teško oporavlja, a bilo je slučajeva i gde su se pojedini klubovi gasili...
(Rotokosh, 13. februar 2020 23:44). Imaš veliki pozdrav od Nolana Smita! Sa ljubavlju i osmehom! Koga taj odvali, celu deceniju ne zna gde bije.

jelena

pre 4 godine

Kako sve dolazi na mesto karma je čudo. Djordjevic lazira povredu tea kako ne bi igrao na svetskom i sada mu se smeši otkaz. Takodje je kanalio jokica i celo prvenstvo zrtvovao da bi podigao bogdanovicu cenu a sve u dogovoru sa divcem, teo posle obecanja da karijeru završava u zvezdi odlazi u bolonju, divac dobija otkaz, djordjevic dobija otkaz sve dolazi na svoje... Karma je čudo

sarajevo.ba

pre 4 godine

Gledao sam zadnja 2 minuta produzetka.
Nije mi jasno kojom magijom je Djordjevic kosarkaski trener.
Sve kontam greska kad citam kako vas je unistio na SP, pa sut karte iz Panatinaikosa, Bajerna.
Veceras sam se uvjerio, na 81:80 time out.
Zadnji napad ima Venecija, mozda ostane secundica za Bolonju, Teodosic na parketu, trener Bolonje naravno ide na njega jer on ne moze odbranit ni mog dedu.
Pogledajte na snimku taj napada, kako se Teodosic pogubio u odbrani i skakuce oko igraca Bolonje koji naravno pogadja jer ga ovaj i ne brani.I eto, arrivederci Djordjevicu, al boli te tuki uzimas veliku lovu ni na sta.

Иван

pre 4 godine

Некада је био чаробњак. А сад... Сад игра баш старачки. Отишао у лигу пензионера, најмање физички захтевну, и то из физички најтеже, НБА. Значи, тамо није ништа радио на телу. Одиграо у почетку неколико мечева добро у Болоњи, да завара Италијане, и сада - бућ! Ђорђевића има да отерају и из Виртуса што пре. Добио је огромне паре, а ништа неће освојити. Невероватно је како наше кошаркашке легенде не могу да схвате да та буразерска логика више не пије воду нигде. Мора да се ради!!! Да се засучу рукави и проучава игра, а не: "Ја сам легенда, средићу то некако!" Ено, и Дивац неће још дуго да канали клуб који води. А Милош? Он има 5 минута озбиљне кошарке у ногама, ако га крене, нешто као Боби. Ако нам буде био ишта осим џокера с клупе убудуће у репрезентацији, нећемо добро да прођемо. Од старе славе се не живи у спорту.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

I ako zvuči suludo, hvala Milošu najiskrenije što nije došao. Spasao je i sebe i nas. Očigledno je znao više nego ostali smrtnici pa je izabrao brzu lovu na kamari.

Zapušteniji je nego ikada, dete, žena, hoteli, ludila i baš guli na suv talenat u mestu, a ni u najboljim dana nije prolazio bez povreda.

Ne dao Bog da ovde šutira 1/9 i da gubimo u seriji i da eto ne možemo na F4 sa njim.

Ne daj se maestro, vole te cigani i dalje.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

To je taj straaaasni Virtus, koga su ovde predstavljali kao da dolaze u najmanju ruku Lejkersi, sa vrhunskom neznalicom na klupi koji je uništio svaki tim koji je vodio.
(veliki strumf, 13. februar 2020 23:35)
20 godina tvoj klub za koji navijaš igrao pvaj rang takmičenja i sad pametuješ.Da vidim do godine u evrokupu štabćeš da komentarišeš?!

Raul Blanco

pre 4 godine

Neverovatno da takav igrac citavu karijeru provede na glasu da kada se resava mec nestane i evo danas opet, alal vera Dayeu sta je pogodio za pobedu. I jos nesto uopste nisu igrali u Palladozzi nego u Pesaru gde se igra citav turnir.

Darth Plegueis

pre 4 godine

Iskopacu svoj komentar od prije par mjeseci kad ste mi nasopali minuse a evo, polako se ostvaruje, prevaru od trenera ocekuje jos jedna otkaz.

veliki strumf

pre 4 godine

To je taj straaaasni Virtus, koga su ovde predstavljali kao da dolaze u najmanju ruku Lejkersi, sa vrhunskom neznalicom na klupi koji je uništio svaki tim koji je vodio.

Иван

pre 4 godine

Некада је био чаробњак. А сад... Сад игра баш старачки. Отишао у лигу пензионера, најмање физички захтевну, и то из физички најтеже, НБА. Значи, тамо није ништа радио на телу. Одиграо у почетку неколико мечева добро у Болоњи, да завара Италијане, и сада - бућ! Ђорђевића има да отерају и из Виртуса што пре. Добио је огромне паре, а ништа неће освојити. Невероватно је како наше кошаркашке легенде не могу да схвате да та буразерска логика више не пије воду нигде. Мора да се ради!!! Да се засучу рукави и проучава игра, а не: "Ја сам легенда, средићу то некако!" Ено, и Дивац неће још дуго да канали клуб који води. А Милош? Он има 5 минута озбиљне кошарке у ногама, ако га крене, нешто као Боби. Ако нам буде био ишта осим џокера с клупе убудуће у репрезентацији, нећемо добро да прођемо. Од старе славе се не живи у спорту.

veliki strumf

pre 4 godine

To je taj straaaasni Virtus, koga su ovde predstavljali kao da dolaze u najmanju ruku Lejkersi, sa vrhunskom neznalicom na klupi koji je uništio svaki tim koji je vodio.

sarajevo.ba

pre 4 godine

Gledao sam zadnja 2 minuta produzetka.
Nije mi jasno kojom magijom je Djordjevic kosarkaski trener.
Sve kontam greska kad citam kako vas je unistio na SP, pa sut karte iz Panatinaikosa, Bajerna.
Veceras sam se uvjerio, na 81:80 time out.
Zadnji napad ima Venecija, mozda ostane secundica za Bolonju, Teodosic na parketu, trener Bolonje naravno ide na njega jer on ne moze odbranit ni mog dedu.
Pogledajte na snimku taj napada, kako se Teodosic pogubio u odbrani i skakuce oko igraca Bolonje koji naravno pogadja jer ga ovaj i ne brani.I eto, arrivederci Djordjevicu, al boli te tuki uzimas veliku lovu ni na sta.

Raul Blanco

pre 4 godine

Neverovatno da takav igrac citavu karijeru provede na glasu da kada se resava mec nestane i evo danas opet, alal vera Dayeu sta je pogodio za pobedu. I jos nesto uopste nisu igrali u Palladozzi nego u Pesaru gde se igra citav turnir.

Darth Plegueis

pre 4 godine

Iskopacu svoj komentar od prije par mjeseci kad ste mi nasopali minuse a evo, polako se ostvaruje, prevaru od trenera ocekuje jos jedna otkaz.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

I ako zvuči suludo, hvala Milošu najiskrenije što nije došao. Spasao je i sebe i nas. Očigledno je znao više nego ostali smrtnici pa je izabrao brzu lovu na kamari.

Zapušteniji je nego ikada, dete, žena, hoteli, ludila i baš guli na suv talenat u mestu, a ni u najboljim dana nije prolazio bez povreda.

Ne dao Bog da ovde šutira 1/9 i da gubimo u seriji i da eto ne možemo na F4 sa njim.

Ne daj se maestro, vole te cigani i dalje.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

To je taj straaaasni Virtus, koga su ovde predstavljali kao da dolaze u najmanju ruku Lejkersi, sa vrhunskom neznalicom na klupi koji je uništio svaki tim koji je vodio.
(veliki strumf, 13. februar 2020 23:35)
20 godina tvoj klub za koji navijaš igrao pvaj rang takmičenja i sad pametuješ.Da vidim do godine u evrokupu štabćeš da komentarišeš?!

SrbEUin

pre 4 godine

Sale mi je ogadio prenose iz Kine. Ortačka rep (Radulja, Birča) sa nebuloznim petorkama i pogrešnim ulogama igrača u ekipi...
Imali smo prolaz do zlata koji se otvara jednom u 20 godina...

John Terry

pre 4 godine

Pa naravno, ovo se desi kada se naduva prica o nekom timu. Teo ima skoro 33 godine a nikad nije ni bio vrhunski atleta. Pored njega, virtus ima i Markovica koji je kroz celu karijeru ciglas ali odlican organizator i defanzivac, i mozda jos par igraca. Ovi italijani u Virtusu su presmesni. Djordi hoce ovakav tim u Evroligi? Bravo! Nazalost, pokazuje se da ni Djordjevic kao trener nije ni 10% onoga sto je bio kao igrac.

011

pre 4 godine

Srpska pola, Sale dovodi Teo precenjen ugovor tu je i Pefi, deo njihovih plata Saletu na račun...nema tu rezultata kad se mućka. Samo kombinacije.

gogi

pre 4 godine

Hahaa previse cigara i rakije..svaki dan dokazuje koliki je luzer....a ne legenda.Pobegao sa svetskog prvenstva jer je bio fizicki nespreman!!!

Gorki

pre 4 godine

Kakva krsina od ekipe. Jos kada su od partizana u prvoj utakmici primili 62 poena za poluvreme ja sam tada rekao da je to krsina od ekipe a ne tamo neki favorit za osvajanje evrokupa.

bg

pre 4 godine

Sad se vide da je Salo prevara od trenera, par puta mu se posrećilo sa reprezentacijom a nikakav trener u klubovima koje je vodio ništa nije uradio. Teo je bivši igrač koji i ne trenira.

Dejan CZ

pre 4 godine

Iz Panatinaikosa stizu informacije da zele da vrate Djordjevica na klupu...Kazu da su se pokajali sto su ga ocerali...Posao im kvari samo Bajern koji ne zali sredstva da ga opet angazuje...

bane013

pre 4 godine

ovo je naduvana ekipa . ja nemam pojma sto ih toliko dizu ,Teo i Markovic pred kraj karijere a za ove ostale ne bi ni da pricam u el. bi bili kanta za punjene

kakavnarod

pre 4 godine

Gledam komentare i smejem se. Decka prozivaju ljudi koji zive u Srbiji, zaradjuju 300e mesecno, i maksimum sto su postigli u zivotu je da sebi priuste internet i po neko pivo vikendom. Prozivaju decka koji je napravio ime u svetu, zgrnuo milione, verovatno ostvario svaki san, i sad pika opusteno bez tenzije i napora. A prozivaju ga neostvareni mucenici koji ce ceo zivot da se grbave za sicu i paradajez letovanje u Grckoj. Smesno.

Džoni

pre 4 godine

Teo je znao letos da ne može posle dve godine sedenja na klupi u USA i povrede da igra na EL nivou i da bude prvi plej Zvezde, a posebno jer bi posle ovakvih utakmica i poraza bio prozivan kao glavni krivac i zato nije ni došao na čemu mu hvala. Jedino što mu zameram je to da je mogao da dođe na polusezonu posle otkaza u NBA i da se spremi za SP a ujedno i pomogne Zvezdi. Otišao čovek u Italiju da igra opušteno prvenstvo i EC za velike pare i baš ga briga, tamo je svakako prva zvezda tima a i na tom nivou pruža i solidne partije i to na talenat i iskustvo. Nisam ga gledao ove sezone do prve utakmice sa Partizanom kada je pod malo jačim pritiskom odbrane delovao poprilično sporo i nemoćno da bilo šta uradi.

ja

pre 4 godine

Čemu tolika mržnja prema Saletu, čovek nam je doneo tri srebra na velikim takmičenjima, uključujući olimpijske igre. Ej, pa kada smo poslednji put na olimpijadi u košarci imali takav uspeh? Svi zaboravljaju da smo doživeli debakl na dva uzastopna evropska prvenstva pre nego što je Sale došao i nismo uspeli da izborim vizu za London OI 2012. Ono što je paradoksalno, neki igrači se dižu u nebesa kao zaslužni, npr. Štimac jer je mahao peškirom i dizao atmosferu, a Đorđević kao selektor se pljuje. To samo pokazuje kakav je mentalitet ovog naroda.

neki veliki dr

pre 4 godine

(analiza, 14. februar 2020 09:39)
Zasto si odmah tako perfidan? Ako kazem neku cinjenicu koja se ne svidja avangardi odmah sam za Covica? Ne mogu recimo biti neutralan posmatrac koji misli svojom glavom? Pa ti navijas za klub koji je igracima naredio da nose majice sa osudjivanim kriminalcem (ni zvezda nije bolja sto se toga tice), navijas za klub gde su na tribinama 90% narko dileri i huligani, i mislis da evropa to voli, time se ponosite? Da, da... Tim plemenskim seljackim stvarima hvalimo se jos samo mi i grci, ceo svet je to prevazisao jos 80ih godina proslog veka. KKP je u evropskoj kosarci bitan isto koliko i jedan Nanter, isto kao sto i Zvezda sada da ne igra EL 2, 3 godine svi bi je zaboravili, samo sto se vi lazete medjusobno, a glavni trovac je gebelsovac Tegeltija koji vam puni glavu glupostima. Verujem da ni do Horgosa nikad nisi otisao, jer da jesi znao bi koliko ljude u evropi i svetu boli uvo i za zvezdu i za partizan

keppa

pre 4 godine

Cuj sad ove cigane sto pljuju po Virtusu i po Teodosicu.
Pa tog istog Tea ste kumili i molili da dodje kod vas. Dizali ga u nebesa a sad kao matorac.

WillyWonka

pre 4 godine

"Zadnji napad ima Venecija, mozda ostane secundica za Bolonju, Teodosic na parketu, trener Bolonje naravno ide na njega jer on ne moze odbranit ni mog dedu.
Pogledajte na snimku taj napada, kako se Teodosic pogubio u odbrani i skakuce oko igraca Bolonje koji naravno pogadja jer ga ovaj i ne brani.I eto, arrivederci Djordjevicu, al boli te tuki uzimas veliku lovu ni na sta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sarajevo.ba, 13. februar 2020 23:43) "

Prijatelju, ne znam šta si ti gledao, koliko ja znam, Teodosić igra za Bolonju. Nešto si ti tu pobrkao.

neki veliki dr

pre 4 godine

Kad sam pisao da je laznoj instituciji najpametnije da igraju evrokup nalupase mi gomilu minusa. To je realno za njihove potrebe savrseno takmicenje. Patetika, lazi, 'tradicija' i ostale stvare koje nikom u savremenom sportu nisu bitne. U EL su po starom sistemu obicno prolazili razne grupe sa Nanterom, Budiveljnikom, onim Poljacima i ne znam ko vise. Ovako lepo Virtus, mocna Darusafaka, i tako dalje... Tegeltija moze da nastavi da se uvlaci Djordjevicu, Teu i ostalim ne bi li ga vodili na besplatna gostovanja

John Terry

pre 4 godine

Navijac sam Zvezde i to ne krijem.Nisu mi jasni ni grobari ni Delije koji tako lose pisu o Djordjevicu.Mozda kao trener nije neka velicina ali setite se koliko nam je srece doneo (npr trojka protiv hrvata za pobedu.......itd)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mobilix, 14. februar 2020 06:44)

Nije ti jasno zasto kritikujemo lika koji je poveo Raduljicu i Bircevica, onda Jokica stavio na 4, izbacio Kalinica (pitaj Zeljka Obradovica o tome koliko mu znaci Kalinic) i Nedovica, i zasrao nam zicer za osvajanje zlata na svetskom prvenstvu.

Kakve veze ima kakav je igrac bio, ovo je drugi posao. Kao igracu svaka cast, medju 10 najboljih igraca koje je Srbija imala. Kao trener NULA. On jos krcka svoje ime po klubovima. Videces da ce za par godina da ode u penziju. Covek ne zna. Kao motivator, ok, kao strucnjak nista.

veliki strumf

pre 4 godine

Koka Partizan odvali, taj se teško oporavlja, a bilo je slučajeva i gde su se pojedini klubovi gasili...
(Rotokosh, 13. februar 2020 23:44). Imaš veliki pozdrav od Nolana Smita! Sa ljubavlju i osmehom! Koga taj odvali, celu deceniju ne zna gde bije.

jelena

pre 4 godine

Kako sve dolazi na mesto karma je čudo. Djordjevic lazira povredu tea kako ne bi igrao na svetskom i sada mu se smeši otkaz. Takodje je kanalio jokica i celo prvenstvo zrtvovao da bi podigao bogdanovicu cenu a sve u dogovoru sa divcem, teo posle obecanja da karijeru završava u zvezdi odlazi u bolonju, divac dobija otkaz, djordjevic dobija otkaz sve dolazi na svoje... Karma je čudo

Roki

pre 4 godine

Javljaju se navijaci Zvezde da objasne kako je Virtus "mocan" jer je izgubio od Venecije u kupu a oni kao evroligaski klub izgubili od poslednjeplasirane ekipe ABA lige, Zadra, pre 2 meseca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Raiden, 14. februar 2020 06:58)

Eno Darusafaka odvalila Efes, ubedljivo prvi tim Evrolige. I sta sad, treba da pricamo kako je EK jaci od EL? Virtus je ubedljivo prvi u Italijanskom prvenstvu. Ima sest pobeda vise od evroligasa Milana, koji je tek 6-7 na tabeli. Ovo je relevantniji pokazatelj od Efesa, jer Kup je jedna utakmica u kojoj je sve moguce.

mobilix

pre 4 godine

Navijac sam Zvezde i to ne krijem.Nisu mi jasni ni grobari ni Delije koji tako lose pisu o Djordjevicu.Mozda kao trener nije neka velicina ali setite se koliko nam je srece doneo (npr trojka protiv hrvata za pobedu.......itd)

cokipkijg

pre 4 godine

Gledao sam zadnja 2 minuta produzetka.
Nije mi jasno kojom magijom je Djordjevic kosarkaski trener.
Sve kontam greska kad citam kako vas je unistio na SP, pa sut karte iz Panatinaikosa, Bajerna.
Veceras sam se uvjerio, na 81:80 time out.
Zadnji napad ima Venecija, mozda ostane secundica za Bolonju, Teodosic na parketu, trener Bolonje naravno ide na njega jer on ne moze odbranit ni mog dedu.
Pogledajte na snimku taj napada, kako se Teodosic pogubio u odbrani i skakuce oko igraca Bolonje koji naravno pogadja jer ga ovaj i ne brani.I eto, arrivederci Djordjevicu, al boli te tuki uzimas veliku lovu ni na sta.
(sarajevo.ba, 13. februar 2020 23:43)
Šefe, nisi pogodio ko napada, ko brani. Ajde ponovo... Igrali su Venecija i Bolonja....

Џегуар

pre 4 godine

To je taj straaaasni Virtus, koga su ovde predstavljali kao da dolaze u najmanju ruku Lejkersi, sa vrhunskom neznalicom na klupi koji je uništio svaki tim koji je vodio.
(veliki strumf, 13. februar 2020 23:35)

Па нису људи знали за пораз на домаћем терену а онда је дошла мало казнена експедиција Партизанова и окренула их наглавачке, овај Тео идаље не може да се састави. Сад ће и ови Шакотини плаћеници да искусе сличну ствар без обзира на ове маневре пудличине

Ivan

pre 4 godine

Otisao covek da se bruka u pregazenu italijansku kosarku, umesto da dodje da igra evroligu sa zvezdom, sa klubom za koji navodno navija. Zbog 100-200 hiljada vise odbio Evroligu i Zvezdu, a zaradio desetine miliona u karijeri. Kakav mali covek.

petarczv

pre 4 godine

Ali grobari sale je strasan trener, bolonja je jaca od pola EL ekipa, divac je strasan GM, bogdan je vodja sacramenta hahahahahahahahahaha

maxxx

pre 4 godine

Čemu tolika mržnja prema legendama našeg sporta. Djordjevic je tipski trener, uzdigao je našu košarku i izbacio novu generaciju, beskrajno mu hvala na tome. Moramo ih poštovati, ne pljuvati. Pa šta ako su ispali, pogledajte Grega Popovića zadnjih godinu dana, ispao sa amerima. u NBA ekipa pakao, pa šta? Jel to znači da je loš trener? Nije svako za sve, a njih dvojica su dva vrhunska sportska znalca, ne znam odakle pravo da sve što je naše pljujemo i mrzimo! Pa u fudbalu je ista stvar, ne osvajaju svi treneri, neki su sjajni znalci a nemaju sredstva itd... Teodosić je sjajan igrač, bio i biće do penzije, svi imaju krize u karijeri, podići će se on, pak ako to i ne uradi, hvala mu na svemu do sada...

pa da

pre 4 godine

Ako pitate grobare mocni virtus :D :D :D
(SS, 13. februar 2020 23:41)

Pa mi smo pobedili i Veneciju, koja je uzgred šampion Italije i to pored premoćnog Milana koji ni do finala nije stigao.

FaLcO

pre 4 godine

Malo da rezimiramo ovaj 1.takmicarski dan. AX definitivno naspanovan bio za ovu utakmicu, kontrola bukvalno od samog pocetka utakmice. Micov i Caco dirigovali a pod kosem Scola i Tarcewski dominirali. Lep doprinos domacih Cince i Delavalea. Trebace im Milanezima u nastavku takmicenja. Nedovic pristojan.

E sad slager dana. Venecija cvrsto otvorila, Virtus se brzo vratio. U 2.pol opet igraci trenera De Rafaelea izgledali cvrsce ali je to bilo egal niko se nije mogao odlepiti mada nekako bih rekao da Markovic nije pogadjao neke lude trojke sa po 9m da bi Virtus potonuo. Teo u kontra ritmu, sudije mu davale bacanja sakom i kapom ali to nije nista novo. Na kraju je Venecija to mogla da resi u reg.toku ali su u poslednja dva napada sutirali bacanja 0/4 te se otislo u produzetak gde su opet delovali bolje usli sa +4 u poslednji minuta ali opet Markovic sa daljinskom trojkom te Hunter sa penala okrenuli na 81:80 i onda pamuk ruka Austina Dayea iz skracenog kornera na 5sek do kraja. Milina je tog coveka gledati kad je u svom elementu. Markovic je pokusao sa pola terena preko cetiri ruke i zamalo da bude heroj. Sve u svemu polako Djordjevic ostaje bez kredita, izbacili ga Dacka iz EC to je sigurno kraj za njega a realno ocajno vodi utakmice.

Sutra necu biti u prilici da gledam 1/4 finala ali zeljno ocekujem 1/2 finalne duele posebno AX-Venezia. Videcemo hoce li mozda Di Rafaele da iznenadi sa ubacivanjem Mini Mambe u roster. Toliko od mene za veceras.

@detektiv_kokni_kol

pre 4 godine

Pa i takav ni u ludilu ne bi pristao da mu kvazi covek iz kosarke, kompleksas Covke bude sef. Bolje za njega sto je odabrao Virtus nego da mu gazda bude Nebojsa, trener penzioner Sakota a saigraci Lebranko i Borisa koje kad covek vidi rekao bi da su sve samo ne kosarkasi..

Raiden

pre 4 godine

Javljaju se navijaci Zvezde da objasne kako je Virtus "mocan" jer je izgubio od Venecije u kupu a oni kao evroligaski klub izgubili od poslednjeplasirane ekipe ABA lige, Zadra, pre 2 meseca.

bojan

pre 4 godine

Bas me zanima koliko je jos potrebno poraza ovom laznom selektoru-treneru da dobije jos jedan otkaz u nizu?! Da mu nije tomasevica i danilovica,prevejanih prevaranata,nebi bio ni 3 sekunde selektor!! JEDAN JE ZOC!!!

antiDebil

pre 4 godine

Kao što rekoh, počele važne utakmice i porazi, kvazi-trener će uskoro da pakuje kofere..
(Speedo, 13. februar 2020 23:53)

Radonjic je bolji ! A on je vec spakovao kofere i otplovio, ahaha hahahah...

Biti čovek

pre 4 godine

Ajmo biti racionalni i normalni.

Virtus je dugoo u kanalu uopšte košarkaški do ove godine u Italiji kad pokušavaju da ga ožive ponovo a ovo što su sproveli ili zamisli li sa Đorđevićem i Teo Marković ne igra ulogu nikakvu. Znam da ne vole mnogi Saleta tj kritikuju ga kao trenera da je loš. Što jest tačno al" nijee ni smak sveta da se izgubi utakmica sramota ne učit iz poraza kako se ne bi dogodile istoo po pravilu u sledećim utakmicama. To se zamera Saletu itekako. Pefi još se drži al" nije mlad kao pree dok Teo odavno je on završio sa košarkom. Osvojio sve što se može osvojit zgrnuo lovu opaku ima ženu zaigrao preko bare. To je too!" Nijedan normalan ljubitelj basketa mu neće zamerit već poštovat ako ništa bar zbog svegaa što je uradio kako našoj tako klupskoj i reprezentativnoj košarci. Veneciji svaka čast !! Isčupa li su pobedu i bili bolji na kraju u produžetku iako su gubi li tokom čitavog meča..

Del Piero#10

pre 4 godine

To je taj straaaasni Virtus, koga su ovde predstavljali kao da dolaze u najmanju ruku Lejkersi, sa vrhunskom neznalicom na klupi koji je uništio svaki tim koji je vodio.
(veliki strumf, 13. februar 2020 23:35)

Pa ta Venecija je aktuelni šampion Italije, sasvim izvesno i učesnik četvrtfinala Evrokupa. Šta je čudno što su dobili? Pa npr. strašni evroligaš Milano je ovu Veneciju dobio trojkom u poslednjim sekundama utakmice. Igrali su takođe na jednu loptu utakmicu. A Virtus je kod nas predstavljen onako kako dvostruki prvak Evrope i klub sa ogromnom tradicijom, koji se polako ali sigurno vraća na staze stare slave, i treba da se predstavi. Vi to nikad nećete razumeti.

rrrrr

pre 4 godine

Hm kako panteri jedva docekali da kao nesto dokazu, polakooo. I Dacka je izbacila prvi tim El jel to znaci da je eto dokazano da Ek jaci...

sarajevo.ba

pre 4 godine

"Zadnji napad ima Venecija, mozda ostane secundica za Bolonju, Teodosic na parketu, trener Bolonje naravno ide na njega jer on ne moze odbranit ni mog dedu.
Pogledajte na snimku taj napada, kako se Teodosic pogubio u odbrani i skakuce oko igraca Bolonje koji naravno pogadja jer ga ovaj i ne brani.I eto, arrivederci Djordjevicu, al boli te tuki uzimas veliku lovu ni na sta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sarajevo.ba, 13. februar 2020 23:43) "

Prijatelju, ne znam šta si ti gledao, koliko ja znam, Teodosić igra za Bolonju. Nešto si ti tu pobrkao.
(WillyWonka, 14. februar 2020 07:33)

Pospan sam bio druze, al znam da si shvatio sta sam pisao.Pozz

analiza

pre 4 godine

"Kad sam pisao da je laznoj instituciji najpametnije da igraju evrokup nalupase mi gomilu minusa. To je realno za njihove potrebe savrseno takmicenje. Patetika, lazi, 'tradicija' i ostale stvare koje nikom u savremenom sportu nisu bitne. U EL su po starom sistemu obicno prolazili razne grupe sa Nanterom, Budiveljnikom, onim Poljacima i ne znam ko vise. Ovako lepo Virtus, mocna Darusafaka, i tako dalje... Tegeltija moze da nastavi da se uvlaci Djordjevicu, Teu i ostalim ne bi li ga vodili na besplatna gostovanja"
(neki veliki dr)
Nerviraju me ovakvi likovi.Svako ko za CZ u fudbalu kaže da nije bitna u evropskim okvirima ili za Par u košarci i vaterpolu kaže da nije bitan u evropskim okvirima jer NISU DOVOLJNO BOGATI je najobičnija gnjida od čoveka.To što EL igraju Efesi i Feneri i Galate i Valensije i njima slični je zato imaju love.Nanter,Budiveljnik i ostali navedeni bili su ŠAMPIONI svojih zemalja i tada je bio takav sistem takmičenja.Neka lepo naprave ligu bogataša ali neka postoji i prava Liga šampiona gde bi SAMO ŠAMPIONI mogli da igraju a ne Liverpuli da 3 x budu prvi a u svojoj zemlji ništa ne naprave.A sistem je takav da CZ u fudbalu,ubedljivo najbolja kod nas prošle godine,bude bukvalno ove godine izamasakrirana od strane bogataša bez tradicije.Tegi ima dilemu,kome se prikloniti,Teu ili Saletu ili legendi iz "Železnika".On je odabrao.Deluje da ste i vi odabrali svoju "legendu".

Čoban

pre 4 godine

A pazite ovaj paradoks,taj krš Virtus otrese evroligaša Milano od kog su panteri napravili u najmanju ruku Majami kad su ga dobili u Italiji.
I šta posle reći za pantersku logiku?

polupripitomljeni texasanin

pre 4 godine

Neverujem šta čitam. Ljudi zašto pljujemo naše 2 legende? Doneli su toliko radosti svima nama. Nekada I pogrese pa šta. Ako ih nine podržimo ko će? Ja sam Delija albrespoektujem Saleta igrača. Kao trener treba da uci još. Na kraju krajeva ovo je samo kup...možda su žrtvovali da se skoncentrišu na druga takmicenja.

Raiden

pre 4 godine

Eno Darusafaka odvalila Efes, ubedljivo prvi tim Evrolige. I sta sad, treba da pricamo kako je EK jaci od EL? Virtus je ubedljivo prvi u Italijanskom prvenstvu. Ima sest pobeda vise od evroligasa Milana, koji je tek 6-7 na tabeli. Ovo je relevantniji pokazatelj od Efesa, jer Kup je jedna utakmica u kojoj je sve moguce.
(Roki, 14. februar 2020 08:38)

Nisam ja rekao da je EK jaci od EL ali isto tako je glupo pricati da su EK timovi truba u odnosu na EL timove kada u praksi nije tako. Svakoj ekipi moze da se desi kiks kao sto se, izmedju ostalog, desio i Zvezdi protiv Zadra i stoga mi nisu jasni prozivke kako je Virtus nikad jaci i kako Partizan u stvari nije pobedio nekog jakog protivnika.

Darth Plaugeis

pre 4 godine

Sale mi je ogadio prenose iz Kine. Ortačka rep (Radulja, Birča) sa nebuloznim petorkama i pogrešnim ulogama igrača u ekipi...
Imali smo prolaz do zlata koji se otvara jednom u 20 godina...
(SrbEUin, 14. februar 2020 08:39)

Bravo, ovo je super receno, narocito za grobare koji prevaru dizu u nebesa, isto kao i kvazi generala koji je nesto uradio samo u drzavi u kojoj ne mogao da radi sta hoce, cim je otisao u drugo okruzenje dobio otkaz u roku od odmah, ovaj drugi sada je bar malo duze trajao po inostranstvu.

analiza

pre 4 godine

(neki veliki dr)
Bio sam dalje od Horgoša,ne brinite.Perfidan nisam.Možda sam bio malo grub ili bezobrazan,jer me nervira nipodaštavanje ispoljeno u vašem prvom komentaru.Što se navijanja tiče,ja navijam za KLUB, ne za NAVIJAČE i ne slažem se sa ... koji sede u upravama i KK i FK.Ponosim se time što je moj Par bio najbolji u Evropi te davne 92 godine.Jer smo poslednji klub koji je bez ijednog stranca osvojio prvenstvo i jer smo te godine igrali sve utakmice u Španiji kao domaćin i jer su uslovi bili bukvalno nemogući a Par je osvojio sve-i to na onakav način.."Gebelsovac" Tegi može drugima da ispira mozak,meni ne,jer mislim svojom glavom,kolega dr.To što su SVE vođe navijača u Srbiji krimosi,veze nema sa mnom.Kladim se da je slično i u ostalim evropskim državama-ako imaju "vođe" navijača-samo su tamo navijači finiji i politički korektni jer znaju da će popiti kazne ako primene "Bogdanov stil"navijanja i slične performanse .Naravno da smo nebitni kao država i narod u evropskim okvirima,za 90 posto ljudi koji ne prate sport.Ali,za one koji prate sport,nismo nebitni.Ni meni nije bitan neki igrač kriketa ili bejzbola ili hokejaš -jer to ne pratim ali to njih ne čini manje bitnim za njihovo okruženje.U svom komentaru niste bili neutralni-da ste rekli samo da Par trenutno nije za EL,ok,slažem se,nije(nije ni CZ ovakva),ali potcenjivati uspeh jer imena protivnika nisu bila zvučna je kao potceniti Noleta na AO jer nije pobedio Nadala već samo Tima.

MYNX

pre 4 godine

Ala napljuvase ovi Partizanovci Tea koji ima jednom u mwsec i po dana 1 od 9....kao i svaki normalan dobar kosarkas....cak i najbolji....ipak su oni od krvi i mesa....samo Stef Kari to ne moze....svi ostali imaju ponekad ovakvo vece....ali bitmo je da se Teo pljuje i da je luzer za 1 od 9....jefnom u 45 utakmica....a onaj njihov bek šuter što šutira 1/9 svako vece to je ipak slucajnost....on je ipak igracina!

nz

pre 4 godine

Virtus ima 29-7 ove sezone i to sa timom koji sem Teodosića nema neka imena. U EK i italijanskom prvenstvu su u vrhu. Veliki stručnjak Radonja doveo Bajern do poslednjeg mesta u EL. Hvala na pažnji.

Čoban

pre 4 godine

A pazite ovaj paradoks,taj krš Virtus otrese evroligaša Milano od kog su panteri napravili u najmanju ruku Majami kad su ga dobili u Italiji.
I šta posle reći za pantersku logiku?

Dragan

pre 4 godine

Iz Bajerna stižu vapaji da im se vrati trener skim su gubili u Beogradu od raspalog fmp koga ladno dobijaju Krka i Zadar glavni favoriti za osvajanje ABA lige. Ali veliki mag Radonjić se ne obazire na to, valjda je on osvojio KLS i ABA pomognut sa Nebojšinim sudijama.

Nikola Goranovic VeGe

pre 4 godine

@Dragan

IQ ti je oko 60, zato me i ne cudi sto mislis ako to uopste mozes, da kazes da je KKP ima najteze protivnike na svetu.

76er

pre 4 godine

20 godina tvoj klub za koji navijaš igrao pvaj rang takmičenja i sad pametuješ.Da vidim do godine u evrokupu štabćeš da komentarišeš?!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 13. februar 2020 23:58)

Poprilicno samouvereno ovo izjavljujes srbendo, namerno malo S.

Optimus

pre 4 godine

Neki veliki dr@ tvoj klub nema tradiciju jer postoji 6 godina. Ej,igrate pod tudjim maticnim brojem. Kad vec pominjes Budiveljnik,ako je tako nebitan klub,zasto ste se onoliko potresli u Evrokupu da napunite arenu? Redari kucaju karte duhovima, kompleks neki veliki dr. Kompleks.

Dragan

pre 4 godine

Evo dokaza po navijačima fmp da je EK jači od EL Darušafaka izbacila Efes ubedljivo prvi tim EL, dok se Darušavaka bori za prolaz u četvrtfinale EK.
A o otkazima trenerima šta reći kada je trener mađioničar dobio otkaz u Bajernu, mislim na Radonjića. Njega dižu ipak u nebesa, a Sale ništa ne valja iako je osvajao medalje sa reprezentacijom a Radonjić šta je osvojio.

veliki strumf

pre 4 godine

To je taj straaaasni Virtus, koga su ovde predstavljali kao da dolaze u najmanju ruku Lejkersi, sa vrhunskom neznalicom na klupi koji je uništio svaki tim koji je vodio.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

To je taj straaaasni Virtus, koga su ovde predstavljali kao da dolaze u najmanju ruku Lejkersi, sa vrhunskom neznalicom na klupi koji je uništio svaki tim koji je vodio.
(veliki strumf, 13. februar 2020 23:35)
20 godina tvoj klub za koji navijaš igrao pvaj rang takmičenja i sad pametuješ.Da vidim do godine u evrokupu štabćeš da komentarišeš?!

Иван

pre 4 godine

Некада је био чаробњак. А сад... Сад игра баш старачки. Отишао у лигу пензионера, најмање физички захтевну, и то из физички најтеже, НБА. Значи, тамо није ништа радио на телу. Одиграо у почетку неколико мечева добро у Болоњи, да завара Италијане, и сада - бућ! Ђорђевића има да отерају и из Виртуса што пре. Добио је огромне паре, а ништа неће освојити. Невероватно је како наше кошаркашке легенде не могу да схвате да та буразерска логика више не пије воду нигде. Мора да се ради!!! Да се засучу рукави и проучава игра, а не: "Ја сам легенда, средићу то некако!" Ено, и Дивац неће још дуго да канали клуб који води. А Милош? Он има 5 минута озбиљне кошарке у ногама, ако га крене, нешто као Боби. Ако нам буде био ишта осим џокера с клупе убудуће у репрезентацији, нећемо добро да прођемо. Од старе славе се не живи у спорту.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

I ako zvuči suludo, hvala Milošu najiskrenije što nije došao. Spasao je i sebe i nas. Očigledno je znao više nego ostali smrtnici pa je izabrao brzu lovu na kamari.

Zapušteniji je nego ikada, dete, žena, hoteli, ludila i baš guli na suv talenat u mestu, a ni u najboljim dana nije prolazio bez povreda.

Ne dao Bog da ovde šutira 1/9 i da gubimo u seriji i da eto ne možemo na F4 sa njim.

Ne daj se maestro, vole te cigani i dalje.

Darth Plegueis

pre 4 godine

Iskopacu svoj komentar od prije par mjeseci kad ste mi nasopali minuse a evo, polako se ostvaruje, prevaru od trenera ocekuje jos jedna otkaz.

sarajevo.ba

pre 4 godine

Gledao sam zadnja 2 minuta produzetka.
Nije mi jasno kojom magijom je Djordjevic kosarkaski trener.
Sve kontam greska kad citam kako vas je unistio na SP, pa sut karte iz Panatinaikosa, Bajerna.
Veceras sam se uvjerio, na 81:80 time out.
Zadnji napad ima Venecija, mozda ostane secundica za Bolonju, Teodosic na parketu, trener Bolonje naravno ide na njega jer on ne moze odbranit ni mog dedu.
Pogledajte na snimku taj napada, kako se Teodosic pogubio u odbrani i skakuce oko igraca Bolonje koji naravno pogadja jer ga ovaj i ne brani.I eto, arrivederci Djordjevicu, al boli te tuki uzimas veliku lovu ni na sta.

Raiden

pre 4 godine

Javljaju se navijaci Zvezde da objasne kako je Virtus "mocan" jer je izgubio od Venecije u kupu a oni kao evroligaski klub izgubili od poslednjeplasirane ekipe ABA lige, Zadra, pre 2 meseca.

ja

pre 4 godine

Čemu tolika mržnja prema Saletu, čovek nam je doneo tri srebra na velikim takmičenjima, uključujući olimpijske igre. Ej, pa kada smo poslednji put na olimpijadi u košarci imali takav uspeh? Svi zaboravljaju da smo doživeli debakl na dva uzastopna evropska prvenstva pre nego što je Sale došao i nismo uspeli da izborim vizu za London OI 2012. Ono što je paradoksalno, neki igrači se dižu u nebesa kao zaslužni, npr. Štimac jer je mahao peškirom i dizao atmosferu, a Đorđević kao selektor se pljuje. To samo pokazuje kakav je mentalitet ovog naroda.

mobilix

pre 4 godine

Navijac sam Zvezde i to ne krijem.Nisu mi jasni ni grobari ni Delije koji tako lose pisu o Djordjevicu.Mozda kao trener nije neka velicina ali setite se koliko nam je srece doneo (npr trojka protiv hrvata za pobedu.......itd)

bg

pre 4 godine

Sad se vide da je Salo prevara od trenera, par puta mu se posrećilo sa reprezentacijom a nikakav trener u klubovima koje je vodio ništa nije uradio. Teo je bivši igrač koji i ne trenira.

Dragan

pre 4 godine

Evo dokaza po navijačima fmp da je EK jači od EL Darušafaka izbacila Efes ubedljivo prvi tim EL, dok se Darušavaka bori za prolaz u četvrtfinale EK.
A o otkazima trenerima šta reći kada je trener mađioničar dobio otkaz u Bajernu, mislim na Radonjića. Njega dižu ipak u nebesa, a Sale ništa ne valja iako je osvajao medalje sa reprezentacijom a Radonjić šta je osvojio.

keppa

pre 4 godine

Cuj sad ove cigane sto pljuju po Virtusu i po Teodosicu.
Pa tog istog Tea ste kumili i molili da dodje kod vas. Dizali ga u nebesa a sad kao matorac.

rrrrr

pre 4 godine

Hm kako panteri jedva docekali da kao nesto dokazu, polakooo. I Dacka je izbacila prvi tim El jel to znaci da je eto dokazano da Ek jaci...

neki veliki dr

pre 4 godine

Kad sam pisao da je laznoj instituciji najpametnije da igraju evrokup nalupase mi gomilu minusa. To je realno za njihove potrebe savrseno takmicenje. Patetika, lazi, 'tradicija' i ostale stvare koje nikom u savremenom sportu nisu bitne. U EL su po starom sistemu obicno prolazili razne grupe sa Nanterom, Budiveljnikom, onim Poljacima i ne znam ko vise. Ovako lepo Virtus, mocna Darusafaka, i tako dalje... Tegeltija moze da nastavi da se uvlaci Djordjevicu, Teu i ostalim ne bi li ga vodili na besplatna gostovanja

Čoban

pre 4 godine

A pazite ovaj paradoks,taj krš Virtus otrese evroligaša Milano od kog su panteri napravili u najmanju ruku Majami kad su ga dobili u Italiji.
I šta posle reći za pantersku logiku?

petarczv

pre 4 godine

Ali grobari sale je strasan trener, bolonja je jaca od pola EL ekipa, divac je strasan GM, bogdan je vodja sacramenta hahahahahahahahahaha

Raul Blanco

pre 4 godine

Neverovatno da takav igrac citavu karijeru provede na glasu da kada se resava mec nestane i evo danas opet, alal vera Dayeu sta je pogodio za pobedu. I jos nesto uopste nisu igrali u Palladozzi nego u Pesaru gde se igra citav turnir.

Џегуар

pre 4 godine

To je taj straaaasni Virtus, koga su ovde predstavljali kao da dolaze u najmanju ruku Lejkersi, sa vrhunskom neznalicom na klupi koji je uništio svaki tim koji je vodio.
(veliki strumf, 13. februar 2020 23:35)

Па нису људи знали за пораз на домаћем терену а онда је дошла мало казнена експедиција Партизанова и окренула их наглавачке, овај Тео идаље не може да се састави. Сад ће и ови Шакотини плаћеници да искусе сличну ствар без обзира на ове маневре пудличине

Optimus

pre 4 godine

Neki veliki dr@ tvoj klub nema tradiciju jer postoji 6 godina. Ej,igrate pod tudjim maticnim brojem. Kad vec pominjes Budiveljnik,ako je tako nebitan klub,zasto ste se onoliko potresli u Evrokupu da napunite arenu? Redari kucaju karte duhovima, kompleks neki veliki dr. Kompleks.

Dragan

pre 4 godine

Iz Bajerna stižu vapaji da im se vrati trener skim su gubili u Beogradu od raspalog fmp koga ladno dobijaju Krka i Zadar glavni favoriti za osvajanje ABA lige. Ali veliki mag Radonjić se ne obazire na to, valjda je on osvojio KLS i ABA pomognut sa Nebojšinim sudijama.

kakavnarod

pre 4 godine

Gledam komentare i smejem se. Decka prozivaju ljudi koji zive u Srbiji, zaradjuju 300e mesecno, i maksimum sto su postigli u zivotu je da sebi priuste internet i po neko pivo vikendom. Prozivaju decka koji je napravio ime u svetu, zgrnuo milione, verovatno ostvario svaki san, i sad pika opusteno bez tenzije i napora. A prozivaju ga neostvareni mucenici koji ce ceo zivot da se grbave za sicu i paradajez letovanje u Grckoj. Smesno.

nz

pre 4 godine

Virtus ima 29-7 ove sezone i to sa timom koji sem Teodosića nema neka imena. U EK i italijanskom prvenstvu su u vrhu. Veliki stručnjak Radonja doveo Bajern do poslednjeg mesta u EL. Hvala na pažnji.

Čoban

pre 4 godine

A pazite ovaj paradoks,taj krš Virtus otrese evroligaša Milano od kog su panteri napravili u najmanju ruku Majami kad su ga dobili u Italiji.
I šta posle reći za pantersku logiku?

maxxx

pre 4 godine

Čemu tolika mržnja prema legendama našeg sporta. Djordjevic je tipski trener, uzdigao je našu košarku i izbacio novu generaciju, beskrajno mu hvala na tome. Moramo ih poštovati, ne pljuvati. Pa šta ako su ispali, pogledajte Grega Popovića zadnjih godinu dana, ispao sa amerima. u NBA ekipa pakao, pa šta? Jel to znači da je loš trener? Nije svako za sve, a njih dvojica su dva vrhunska sportska znalca, ne znam odakle pravo da sve što je naše pljujemo i mrzimo! Pa u fudbalu je ista stvar, ne osvajaju svi treneri, neki su sjajni znalci a nemaju sredstva itd... Teodosić je sjajan igrač, bio i biće do penzije, svi imaju krize u karijeri, podići će se on, pak ako to i ne uradi, hvala mu na svemu do sada...

@detektiv_kokni_kol

pre 4 godine

Pa i takav ni u ludilu ne bi pristao da mu kvazi covek iz kosarke, kompleksas Covke bude sef. Bolje za njega sto je odabrao Virtus nego da mu gazda bude Nebojsa, trener penzioner Sakota a saigraci Lebranko i Borisa koje kad covek vidi rekao bi da su sve samo ne kosarkasi..

polupripitomljeni texasanin

pre 4 godine

Neverujem šta čitam. Ljudi zašto pljujemo naše 2 legende? Doneli su toliko radosti svima nama. Nekada I pogrese pa šta. Ako ih nine podržimo ko će? Ja sam Delija albrespoektujem Saleta igrača. Kao trener treba da uci još. Na kraju krajeva ovo je samo kup...možda su žrtvovali da se skoncentrišu na druga takmicenja.

011

pre 4 godine

Srpska pola, Sale dovodi Teo precenjen ugovor tu je i Pefi, deo njihovih plata Saletu na račun...nema tu rezultata kad se mućka. Samo kombinacije.

SrbEUin

pre 4 godine

Sale mi je ogadio prenose iz Kine. Ortačka rep (Radulja, Birča) sa nebuloznim petorkama i pogrešnim ulogama igrača u ekipi...
Imali smo prolaz do zlata koji se otvara jednom u 20 godina...

Ivan

pre 4 godine

Otisao covek da se bruka u pregazenu italijansku kosarku, umesto da dodje da igra evroligu sa zvezdom, sa klubom za koji navodno navija. Zbog 100-200 hiljada vise odbio Evroligu i Zvezdu, a zaradio desetine miliona u karijeri. Kakav mali covek.

veliki strumf

pre 4 godine

Koka Partizan odvali, taj se teško oporavlja, a bilo je slučajeva i gde su se pojedini klubovi gasili...
(Rotokosh, 13. februar 2020 23:44). Imaš veliki pozdrav od Nolana Smita! Sa ljubavlju i osmehom! Koga taj odvali, celu deceniju ne zna gde bije.

Del Piero#10

pre 4 godine

To je taj straaaasni Virtus, koga su ovde predstavljali kao da dolaze u najmanju ruku Lejkersi, sa vrhunskom neznalicom na klupi koji je uništio svaki tim koji je vodio.
(veliki strumf, 13. februar 2020 23:35)

Pa ta Venecija je aktuelni šampion Italije, sasvim izvesno i učesnik četvrtfinala Evrokupa. Šta je čudno što su dobili? Pa npr. strašni evroligaš Milano je ovu Veneciju dobio trojkom u poslednjim sekundama utakmice. Igrali su takođe na jednu loptu utakmicu. A Virtus je kod nas predstavljen onako kako dvostruki prvak Evrope i klub sa ogromnom tradicijom, koji se polako ali sigurno vraća na staze stare slave, i treba da se predstavi. Vi to nikad nećete razumeti.

pa da

pre 4 godine

Ako pitate grobare mocni virtus :D :D :D
(SS, 13. februar 2020 23:41)

Pa mi smo pobedili i Veneciju, koja je uzgred šampion Italije i to pored premoćnog Milana koji ni do finala nije stigao.

cokipkijg

pre 4 godine

Gledao sam zadnja 2 minuta produzetka.
Nije mi jasno kojom magijom je Djordjevic kosarkaski trener.
Sve kontam greska kad citam kako vas je unistio na SP, pa sut karte iz Panatinaikosa, Bajerna.
Veceras sam se uvjerio, na 81:80 time out.
Zadnji napad ima Venecija, mozda ostane secundica za Bolonju, Teodosic na parketu, trener Bolonje naravno ide na njega jer on ne moze odbranit ni mog dedu.
Pogledajte na snimku taj napada, kako se Teodosic pogubio u odbrani i skakuce oko igraca Bolonje koji naravno pogadja jer ga ovaj i ne brani.I eto, arrivederci Djordjevicu, al boli te tuki uzimas veliku lovu ni na sta.
(sarajevo.ba, 13. februar 2020 23:43)
Šefe, nisi pogodio ko napada, ko brani. Ajde ponovo... Igrali su Venecija i Bolonja....

Dejan CZ

pre 4 godine

Iz Panatinaikosa stizu informacije da zele da vrate Djordjevica na klupu...Kazu da su se pokajali sto su ga ocerali...Posao im kvari samo Bajern koji ne zali sredstva da ga opet angazuje...

antiDebil

pre 4 godine

Kao što rekoh, počele važne utakmice i porazi, kvazi-trener će uskoro da pakuje kofere..
(Speedo, 13. februar 2020 23:53)

Radonjic je bolji ! A on je vec spakovao kofere i otplovio, ahaha hahahah...

gogi

pre 4 godine

Hahaa previse cigara i rakije..svaki dan dokazuje koliki je luzer....a ne legenda.Pobegao sa svetskog prvenstva jer je bio fizicki nespreman!!!

Roki

pre 4 godine

Javljaju se navijaci Zvezde da objasne kako je Virtus "mocan" jer je izgubio od Venecije u kupu a oni kao evroligaski klub izgubili od poslednjeplasirane ekipe ABA lige, Zadra, pre 2 meseca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Raiden, 14. februar 2020 06:58)

Eno Darusafaka odvalila Efes, ubedljivo prvi tim Evrolige. I sta sad, treba da pricamo kako je EK jaci od EL? Virtus je ubedljivo prvi u Italijanskom prvenstvu. Ima sest pobeda vise od evroligasa Milana, koji je tek 6-7 na tabeli. Ovo je relevantniji pokazatelj od Efesa, jer Kup je jedna utakmica u kojoj je sve moguce.

neki veliki dr

pre 4 godine

(analiza, 14. februar 2020 09:39)
Zasto si odmah tako perfidan? Ako kazem neku cinjenicu koja se ne svidja avangardi odmah sam za Covica? Ne mogu recimo biti neutralan posmatrac koji misli svojom glavom? Pa ti navijas za klub koji je igracima naredio da nose majice sa osudjivanim kriminalcem (ni zvezda nije bolja sto se toga tice), navijas za klub gde su na tribinama 90% narko dileri i huligani, i mislis da evropa to voli, time se ponosite? Da, da... Tim plemenskim seljackim stvarima hvalimo se jos samo mi i grci, ceo svet je to prevazisao jos 80ih godina proslog veka. KKP je u evropskoj kosarci bitan isto koliko i jedan Nanter, isto kao sto i Zvezda sada da ne igra EL 2, 3 godine svi bi je zaboravili, samo sto se vi lazete medjusobno, a glavni trovac je gebelsovac Tegeltija koji vam puni glavu glupostima. Verujem da ni do Horgosa nikad nisi otisao, jer da jesi znao bi koliko ljude u evropi i svetu boli uvo i za zvezdu i za partizan

jelena

pre 4 godine

Kako sve dolazi na mesto karma je čudo. Djordjevic lazira povredu tea kako ne bi igrao na svetskom i sada mu se smeši otkaz. Takodje je kanalio jokica i celo prvenstvo zrtvovao da bi podigao bogdanovicu cenu a sve u dogovoru sa divcem, teo posle obecanja da karijeru završava u zvezdi odlazi u bolonju, divac dobija otkaz, djordjevic dobija otkaz sve dolazi na svoje... Karma je čudo

76er

pre 4 godine

20 godina tvoj klub za koji navijaš igrao pvaj rang takmičenja i sad pametuješ.Da vidim do godine u evrokupu štabćeš da komentarišeš?!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 13. februar 2020 23:58)

Poprilicno samouvereno ovo izjavljujes srbendo, namerno malo S.

John Terry

pre 4 godine

Pa naravno, ovo se desi kada se naduva prica o nekom timu. Teo ima skoro 33 godine a nikad nije ni bio vrhunski atleta. Pored njega, virtus ima i Markovica koji je kroz celu karijeru ciglas ali odlican organizator i defanzivac, i mozda jos par igraca. Ovi italijani u Virtusu su presmesni. Djordi hoce ovakav tim u Evroligi? Bravo! Nazalost, pokazuje se da ni Djordjevic kao trener nije ni 10% onoga sto je bio kao igrac.

MYNX

pre 4 godine

Ala napljuvase ovi Partizanovci Tea koji ima jednom u mwsec i po dana 1 od 9....kao i svaki normalan dobar kosarkas....cak i najbolji....ipak su oni od krvi i mesa....samo Stef Kari to ne moze....svi ostali imaju ponekad ovakvo vece....ali bitmo je da se Teo pljuje i da je luzer za 1 od 9....jefnom u 45 utakmica....a onaj njihov bek šuter što šutira 1/9 svako vece to je ipak slucajnost....on je ipak igracina!

bojan

pre 4 godine

Bas me zanima koliko je jos potrebno poraza ovom laznom selektoru-treneru da dobije jos jedan otkaz u nizu?! Da mu nije tomasevica i danilovica,prevejanih prevaranata,nebi bio ni 3 sekunde selektor!! JEDAN JE ZOC!!!

Darth Plaugeis

pre 4 godine

Sale mi je ogadio prenose iz Kine. Ortačka rep (Radulja, Birča) sa nebuloznim petorkama i pogrešnim ulogama igrača u ekipi...
Imali smo prolaz do zlata koji se otvara jednom u 20 godina...
(SrbEUin, 14. februar 2020 08:39)

Bravo, ovo je super receno, narocito za grobare koji prevaru dizu u nebesa, isto kao i kvazi generala koji je nesto uradio samo u drzavi u kojoj ne mogao da radi sta hoce, cim je otisao u drugo okruzenje dobio otkaz u roku od odmah, ovaj drugi sada je bar malo duze trajao po inostranstvu.

WillyWonka

pre 4 godine

"Zadnji napad ima Venecija, mozda ostane secundica za Bolonju, Teodosic na parketu, trener Bolonje naravno ide na njega jer on ne moze odbranit ni mog dedu.
Pogledajte na snimku taj napada, kako se Teodosic pogubio u odbrani i skakuce oko igraca Bolonje koji naravno pogadja jer ga ovaj i ne brani.I eto, arrivederci Djordjevicu, al boli te tuki uzimas veliku lovu ni na sta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sarajevo.ba, 13. februar 2020 23:43) "

Prijatelju, ne znam šta si ti gledao, koliko ja znam, Teodosić igra za Bolonju. Nešto si ti tu pobrkao.

bane013

pre 4 godine

ovo je naduvana ekipa . ja nemam pojma sto ih toliko dizu ,Teo i Markovic pred kraj karijere a za ove ostale ne bi ni da pricam u el. bi bili kanta za punjene

John Terry

pre 4 godine

Navijac sam Zvezde i to ne krijem.Nisu mi jasni ni grobari ni Delije koji tako lose pisu o Djordjevicu.Mozda kao trener nije neka velicina ali setite se koliko nam je srece doneo (npr trojka protiv hrvata za pobedu.......itd)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mobilix, 14. februar 2020 06:44)

Nije ti jasno zasto kritikujemo lika koji je poveo Raduljicu i Bircevica, onda Jokica stavio na 4, izbacio Kalinica (pitaj Zeljka Obradovica o tome koliko mu znaci Kalinic) i Nedovica, i zasrao nam zicer za osvajanje zlata na svetskom prvenstvu.

Kakve veze ima kakav je igrac bio, ovo je drugi posao. Kao igracu svaka cast, medju 10 najboljih igraca koje je Srbija imala. Kao trener NULA. On jos krcka svoje ime po klubovima. Videces da ce za par godina da ode u penziju. Covek ne zna. Kao motivator, ok, kao strucnjak nista.

analiza

pre 4 godine

"Kad sam pisao da je laznoj instituciji najpametnije da igraju evrokup nalupase mi gomilu minusa. To je realno za njihove potrebe savrseno takmicenje. Patetika, lazi, 'tradicija' i ostale stvare koje nikom u savremenom sportu nisu bitne. U EL su po starom sistemu obicno prolazili razne grupe sa Nanterom, Budiveljnikom, onim Poljacima i ne znam ko vise. Ovako lepo Virtus, mocna Darusafaka, i tako dalje... Tegeltija moze da nastavi da se uvlaci Djordjevicu, Teu i ostalim ne bi li ga vodili na besplatna gostovanja"
(neki veliki dr)
Nerviraju me ovakvi likovi.Svako ko za CZ u fudbalu kaže da nije bitna u evropskim okvirima ili za Par u košarci i vaterpolu kaže da nije bitan u evropskim okvirima jer NISU DOVOLJNO BOGATI je najobičnija gnjida od čoveka.To što EL igraju Efesi i Feneri i Galate i Valensije i njima slični je zato imaju love.Nanter,Budiveljnik i ostali navedeni bili su ŠAMPIONI svojih zemalja i tada je bio takav sistem takmičenja.Neka lepo naprave ligu bogataša ali neka postoji i prava Liga šampiona gde bi SAMO ŠAMPIONI mogli da igraju a ne Liverpuli da 3 x budu prvi a u svojoj zemlji ništa ne naprave.A sistem je takav da CZ u fudbalu,ubedljivo najbolja kod nas prošle godine,bude bukvalno ove godine izamasakrirana od strane bogataša bez tradicije.Tegi ima dilemu,kome se prikloniti,Teu ili Saletu ili legendi iz "Železnika".On je odabrao.Deluje da ste i vi odabrali svoju "legendu".

analiza

pre 4 godine

(neki veliki dr)
Bio sam dalje od Horgoša,ne brinite.Perfidan nisam.Možda sam bio malo grub ili bezobrazan,jer me nervira nipodaštavanje ispoljeno u vašem prvom komentaru.Što se navijanja tiče,ja navijam za KLUB, ne za NAVIJAČE i ne slažem se sa ... koji sede u upravama i KK i FK.Ponosim se time što je moj Par bio najbolji u Evropi te davne 92 godine.Jer smo poslednji klub koji je bez ijednog stranca osvojio prvenstvo i jer smo te godine igrali sve utakmice u Španiji kao domaćin i jer su uslovi bili bukvalno nemogući a Par je osvojio sve-i to na onakav način.."Gebelsovac" Tegi može drugima da ispira mozak,meni ne,jer mislim svojom glavom,kolega dr.To što su SVE vođe navijača u Srbiji krimosi,veze nema sa mnom.Kladim se da je slično i u ostalim evropskim državama-ako imaju "vođe" navijača-samo su tamo navijači finiji i politički korektni jer znaju da će popiti kazne ako primene "Bogdanov stil"navijanja i slične performanse .Naravno da smo nebitni kao država i narod u evropskim okvirima,za 90 posto ljudi koji ne prate sport.Ali,za one koji prate sport,nismo nebitni.Ni meni nije bitan neki igrač kriketa ili bejzbola ili hokejaš -jer to ne pratim ali to njih ne čini manje bitnim za njihovo okruženje.U svom komentaru niste bili neutralni-da ste rekli samo da Par trenutno nije za EL,ok,slažem se,nije(nije ni CZ ovakva),ali potcenjivati uspeh jer imena protivnika nisu bila zvučna je kao potceniti Noleta na AO jer nije pobedio Nadala već samo Tima.

Biti čovek

pre 4 godine

Ajmo biti racionalni i normalni.

Virtus je dugoo u kanalu uopšte košarkaški do ove godine u Italiji kad pokušavaju da ga ožive ponovo a ovo što su sproveli ili zamisli li sa Đorđevićem i Teo Marković ne igra ulogu nikakvu. Znam da ne vole mnogi Saleta tj kritikuju ga kao trenera da je loš. Što jest tačno al" nijee ni smak sveta da se izgubi utakmica sramota ne učit iz poraza kako se ne bi dogodile istoo po pravilu u sledećim utakmicama. To se zamera Saletu itekako. Pefi još se drži al" nije mlad kao pree dok Teo odavno je on završio sa košarkom. Osvojio sve što se može osvojit zgrnuo lovu opaku ima ženu zaigrao preko bare. To je too!" Nijedan normalan ljubitelj basketa mu neće zamerit već poštovat ako ništa bar zbog svegaa što je uradio kako našoj tako klupskoj i reprezentativnoj košarci. Veneciji svaka čast !! Isčupa li su pobedu i bili bolji na kraju u produžetku iako su gubi li tokom čitavog meča..

Džoni

pre 4 godine

Teo je znao letos da ne može posle dve godine sedenja na klupi u USA i povrede da igra na EL nivou i da bude prvi plej Zvezde, a posebno jer bi posle ovakvih utakmica i poraza bio prozivan kao glavni krivac i zato nije ni došao na čemu mu hvala. Jedino što mu zameram je to da je mogao da dođe na polusezonu posle otkaza u NBA i da se spremi za SP a ujedno i pomogne Zvezdi. Otišao čovek u Italiju da igra opušteno prvenstvo i EC za velike pare i baš ga briga, tamo je svakako prva zvezda tima a i na tom nivou pruža i solidne partije i to na talenat i iskustvo. Nisam ga gledao ove sezone do prve utakmice sa Partizanom kada je pod malo jačim pritiskom odbrane delovao poprilično sporo i nemoćno da bilo šta uradi.

Gorki

pre 4 godine

Kakva krsina od ekipe. Jos kada su od partizana u prvoj utakmici primili 62 poena za poluvreme ja sam tada rekao da je to krsina od ekipe a ne tamo neki favorit za osvajanje evrokupa.

sarajevo.ba

pre 4 godine

"Zadnji napad ima Venecija, mozda ostane secundica za Bolonju, Teodosic na parketu, trener Bolonje naravno ide na njega jer on ne moze odbranit ni mog dedu.
Pogledajte na snimku taj napada, kako se Teodosic pogubio u odbrani i skakuce oko igraca Bolonje koji naravno pogadja jer ga ovaj i ne brani.I eto, arrivederci Djordjevicu, al boli te tuki uzimas veliku lovu ni na sta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sarajevo.ba, 13. februar 2020 23:43) "

Prijatelju, ne znam šta si ti gledao, koliko ja znam, Teodosić igra za Bolonju. Nešto si ti tu pobrkao.
(WillyWonka, 14. februar 2020 07:33)

Pospan sam bio druze, al znam da si shvatio sta sam pisao.Pozz

Raiden

pre 4 godine

Eno Darusafaka odvalila Efes, ubedljivo prvi tim Evrolige. I sta sad, treba da pricamo kako je EK jaci od EL? Virtus je ubedljivo prvi u Italijanskom prvenstvu. Ima sest pobeda vise od evroligasa Milana, koji je tek 6-7 na tabeli. Ovo je relevantniji pokazatelj od Efesa, jer Kup je jedna utakmica u kojoj je sve moguce.
(Roki, 14. februar 2020 08:38)

Nisam ja rekao da je EK jaci od EL ali isto tako je glupo pricati da su EK timovi truba u odnosu na EL timove kada u praksi nije tako. Svakoj ekipi moze da se desi kiks kao sto se, izmedju ostalog, desio i Zvezdi protiv Zadra i stoga mi nisu jasni prozivke kako je Virtus nikad jaci i kako Partizan u stvari nije pobedio nekog jakog protivnika.

FaLcO

pre 4 godine

Malo da rezimiramo ovaj 1.takmicarski dan. AX definitivno naspanovan bio za ovu utakmicu, kontrola bukvalno od samog pocetka utakmice. Micov i Caco dirigovali a pod kosem Scola i Tarcewski dominirali. Lep doprinos domacih Cince i Delavalea. Trebace im Milanezima u nastavku takmicenja. Nedovic pristojan.

E sad slager dana. Venecija cvrsto otvorila, Virtus se brzo vratio. U 2.pol opet igraci trenera De Rafaelea izgledali cvrsce ali je to bilo egal niko se nije mogao odlepiti mada nekako bih rekao da Markovic nije pogadjao neke lude trojke sa po 9m da bi Virtus potonuo. Teo u kontra ritmu, sudije mu davale bacanja sakom i kapom ali to nije nista novo. Na kraju je Venecija to mogla da resi u reg.toku ali su u poslednja dva napada sutirali bacanja 0/4 te se otislo u produzetak gde su opet delovali bolje usli sa +4 u poslednji minuta ali opet Markovic sa daljinskom trojkom te Hunter sa penala okrenuli na 81:80 i onda pamuk ruka Austina Dayea iz skracenog kornera na 5sek do kraja. Milina je tog coveka gledati kad je u svom elementu. Markovic je pokusao sa pola terena preko cetiri ruke i zamalo da bude heroj. Sve u svemu polako Djordjevic ostaje bez kredita, izbacili ga Dacka iz EC to je sigurno kraj za njega a realno ocajno vodi utakmice.

Sutra necu biti u prilici da gledam 1/4 finala ali zeljno ocekujem 1/2 finalne duele posebno AX-Venezia. Videcemo hoce li mozda Di Rafaele da iznenadi sa ubacivanjem Mini Mambe u roster. Toliko od mene za veceras.

Nikola Goranovic VeGe

pre 4 godine

@Dragan

IQ ti je oko 60, zato me i ne cudi sto mislis ako to uopste mozes, da kazes da je KKP ima najteze protivnike na svetu.