1. Ja stvarno i dalje velike nade polažem u njega,isto mislim da je zaista prije dvije sezone izvlačio maksimum iz bolida,samo mu to niko ne priznaje ali stvarno je isto posle one greške u slobodnom padu i prošla sezona je bila za zaborav. Ali evo nadam se da će ove sezone bit pravi,velike nade polažem u njega,mislim ove godine da je bolid podređen više njemu u odnosu na bolid koji je imao prošle sezone. Ako Ferari bude imao brzinu da parira Mečki,Fetel može do titule.
   (Ivan, 13. februar 2020 21:38)

  # Link komentara

 2. Vreme je za rastanak! Od kada je preprošle sezine u Nemačkoj i u Monci sam sebi i Ferrariju uništio sezone i sebi karijeru sopstvenim početničkim greškama, od tada pada sve niže i niže i pravi sve gore i gore greške. Još mu u prilog ne ide činjenica da mu je klupski kolega mlad, neopterećen, bez velikog pritiska, super talentovani Monačanin Lekler koji će sigurno biti šampion u budućnost, na koga će Ferrari prebaciti sav svoji potencijal u nadi da će već ove sezone on to opravdati totulom.
  (awe, 13. februar 2020 17:45)

  # Link komentara

 3. Ja kao veliki fan ferarija zaista ne bih voleo da gospodin ostane u istom. Apsolutno nista nije uradio od kako je u ferariju.
  (Dejan, 13. februar 2020 16:41)

  # Link komentara