1. Dačka :/
  (glhf, 11. februar 2020 21:58)

  # Link komentara

 2. Tako je bre
  (Milos, 10. februar 2020 20:48)

  # Link komentara

 3. mirko,
  brini ti o mornaru...
   (milos, 10. februar 2020 15:29)

  # Link komentara

 4. mirko,
  mukice,svisnuces od zavisti
   (milos, 10. februar 2020 15:27)

  # Link komentara

 5. Napadaj,napadaj Partizane napadaj!!!
  (Nena, 10. februar 2020 13:31)

  # Link komentara

 6. Aaaa kako je lepooo!
  (NR, 10. februar 2020 10:06)

  # Link komentara

 7. @pera lozac....znali bi oni kao sto znaju I za Zvezdu Beograd,odnosno FMP,ILR,REFLEX,....
  (Vanja Grubač, 10. februar 2020 09:45)

  # Link komentara

 8. Bravo bravo bravo!
   (Blaster, 10. februar 2020 04:19)

  # Link komentara

 9. Partizan je prvi, ostali neka se poredjaju kako im je volja.
   (bixi, 10. februar 2020 02:39)

  # Link komentara

 10. Stocemo biti ogorčeni mismo pre sedam dana vas spustili na zemjiu i dokazali vam koje i budući evro ligas. Vicete opet pričati sledeće sezone i tako u nedogled. Štose tice budućnosti ona je vas izabrala ovoje samo sinoć bilo ispitivanje po svemu i partizan i budućnost su za zvezdu nejaki tako zvezdi svedno koce biti u finalo ima da ih preslisi lako. Znaci iz poverljivog izvora polu finale aba lige igraju partizan- budućnost zvezda- cedevita Olimpija. Pozdrav
  (zdravkogf, 9. februar 2020 20:16)

  Školski primer pismenosti jednog prosečnog Srbina, ovog puta navijača jednog malog kluba
  (patak Dača, 10. februar 2020 00:17)

  # Link komentara

 11. MELJI DALJE!!!!!!
   (Blue moon 1952, 10. februar 2020 00:07)

  # Link komentara

 12. da voolim crno bele...❤️
  (Ivana, 10. februar 2020 00:04)

  # Link komentara

 13. El pokido reprezentativac?
  (Sasko, 9. februar 2020 23:56)

  # Link komentara

 14. volim crno-bele!!
   (bubulj, 9. februar 2020 23:56)

  # Link komentara

 15. @@@@
  Vidi se da ti nije poznata istorija kluba za koji navijaš niti njegovih osnivača i prvobitnih generacija navijača. O tome ko se gde gura gde ne pripada ne bih, jer mi neće objaviti post. Mogao bi malo bolje da se informišeš ko je domaći klub, samo preimenovan, a koga je sila JNA oktroisala. Toliko na temu ko je urbani beogradski klub, a ko ... nešto drugo. Da smo imali sreće da nas oslobode Ameri umesto što su nas "oslobađali" crveni i Rujkani, tvoj armijski klub ne bi ni postojao. Zvezda bi pod drugim imenom postojala. Tu je sva razlika ovog sveta.(Putnik, 09. februar 2020
  Izgleda da si ti u velikom problemu.Niti poznaješ istoriju,niti si sportskog duha,a vidim da bi da se malo baviš ocenjivanju ma.
  Zvezda je zauzela stadion Jugoslavije,a Partizan stadion BASKa.Oba ova kluba,kao i svi drugi,reorganizovani su u skladu sa sistemom koji je uspostavljen.Ima razlike posle,a ona je u opredeljenju navijača.Komunisticki Partizan je imao sreće da u svoj imidž ugradi gospodstvo,a Komunisticka Zvezda je u tome imala manje uspeha.To pokazuju sva dogadjanja do kasnih devedesetih, a i ova tvoja opservacija.
  Danas su imena ostala,navijaci se promenili i umesto navijanja za svoj klub,neki mrze onaj drugi i tako pokazuju ljubav prema svom izboru.
  Izgleda da si ti jedan od tih.
  Moj savet je:opusti se i uzivaj u dobroj atmosveri i veštinama momaka koji se nadigravaju.Veceras je i atmosfera i igra bila za uživanje.Ostavi se besmislenih podela i ugledaj se na sinosnju atmosveru.Hocu ti reci da je i Budućnost nasa i Partizan i Zvezda i Vojvodina.....Ništa ti tu ne ugrozava tvoje navijanje za Zvezdu.Niko ti ni zašto nije tu kriv.Pogledaj i progledaj,biće ti lepše.
  (Djed Gavrilo, 9. februar 2020 23:55)

  # Link komentara

 16. jaramaz vrlo ozbiljan kandidat za oi umesto jovica , dosta zrelo igra još samo šut za 3 da popravi , obojica u sličnih karakterista
   (Englez, 9. februar 2020 23:44)

  # Link komentara

 17. Partizan mnogo bolji, budućnost jedino na trice igra,lose je to, nikakva igra..ako ih ne krenu trice, gube i od zvezde i od Partizana sa po 30 razlike..
  (Lala, 9. februar 2020 23:43)

  # Link komentara

 18. Vidi se da ti nije poznata istorija kluba za koji navijaš niti njegovih osnivača i prvobitnih generacija navijača. O tome ko se gde gura gde ne pripada ne bih, jer mi neće objaviti post. Mogao bi malo bolje da se informišeš ko je domaći klub, samo preimenovan, a koga je sila JNA oktroisala. Toliko na temu ko je urbani beogradski klub, a ko ... nešto drugo. Da smo imali sreće da nas oslobode Ameri umesto što su nas "oslobađali" crveni i Rujkani, tvoj armijski klub ne bi ni postojao. Zvezda bi pod drugim imenom postojala. Tu je sva razlika ovog sveta.
  (Putnik, 9. februar 2020 22:39)

  E a da su "Rujkani" oslobodili London, postojali bi i Arsenal i Totenhem samo pod drugim imenom. Zvali bi se CSKA i LOKOMOTIVA. Najretard komentar koji sam skoro procitao. Zvezda bi postojala ali pod drugim imenom...hahaha...dva pitanja. Prvo ono lakse. Ko bi osnovao Zvezdu pod drugim imenom ? Mladi SKOJ-evci iz ilegale? I sad ono teze pitanje. Kako bi uopste znalo da je to Zvezda, ako pre toga nije postojala i od osnivanja ima drugo ime ?
  A, izvini, bas sam naivan, pa rekli bi ti mladi SKOJ-evci ilegalci s kojima bi ti kao velikosrpski nacionalista bio u TAJNOM kontaktu i podrzavao TAJNI rad ZVEZDE pod drugim imenom, a iz potaje bi navijao za tvoju ZVEZDU, STUB SRPSTVA, koja bi se tad mozda zvala Beograd, Srbija ili Gradjanski, a samo ti i mladi SKOJ-evci bi znali u cemu je trik.
  (Pera Lozac, 9. februar 2020 23:38)

  # Link komentara

 19. Osvaja ovo Partizan lagano, ako nek se malo promjeni, da i u Zvezdi Nesto nauce da ne mogu da dovode istrošene rage od igraca... A i trenera
  (DEJAN CZ, 09. februar 

  Koliko treba da si neinteligentan da u niku stavis CZ a pises komentar u suprotnosti kluba...Zbog takvog trolovanja ja sam i stavio dopunu CZ uz ime ali u tvojoj glavi postoji ocito veliki vakum da bi to razumeo... 
  Komentar od takvog umnog stanja uzaludno je komentarisati...
  (Dejan CZ, 09. februar 2020 22:43)

  Dejo pa ti se svadjaš sam sa sobom...
   (Dejan FMP, 9. februar 2020 23:23)

  # Link komentara

 20. Za razliku od Zvezde, Partizan se ne bavi svađom i politikom jer nema gosn Covica, koji stalno podize tenziju.
   (ludi sesirdzija, 9. februar 2020 23:20)

  # Link komentara

 21. Onaj osećaj kad na —10 gledaš opušteno utakmicu jer znaš da ćemo pobediti!! Mnogo smo jaki!
   (BEKAM, 9. februar 2020 23:15)

  # Link komentara

 22. Sjajna košarkaška predstava , fantastična atmosfera,izvanredna igra naročto
  Jaramaza i Pejdža te NBA stil Valdena , Mozlija .Mekadua i Tomasa..
  I za svaku poohvalu izjava trenera Budućnosti g-dina Mijovića:
  "Partizanu želim sve najbolje a što se košarke tiče uživali smo večeras u Beogradu "
  (orao s visine, 9. februar 2020 23:06)

  # Link komentara

 23. Groblje jedva sa podgoricanima koje mi redovno deremo po 20 razlike! čemuli se nadate?
  (delije sever teodosic forever, 09. februar 2020 19:55

  Prvo da se zavrsi osnovna, pa cemo dalje videti..
   (lik0808, 9. februar 2020 23:06)

  # Link komentara

 24. Vidi se da ti nije poznata istorija kluba za koji navijaš niti njegovih osnivača i prvobitnih generacija navijača. O tome ko se gde gura gde ne pripada ne bih, jer mi neće objaviti post. Mogao bi malo bolje da se informišeš ko je domaći klub, samo preimenovan, a koga je sila JNA oktroisala. Toliko na temu ko je urbani beogradski klub, a ko ... nešto drugo. Da smo imali sreće da nas oslobode Ameri umesto što su nas "oslobađali" crveni i Rujkani, tvoj armijski klub ne bi ni postojao. Zvezda bi pod drugim imenom postojala. Tu je sva razlika ovog sveta.
  (Putnik, 09. februar 2020 22:39
  Partizan je osnovan u Beogradu, u domu vojske. Sto se tiče zvezde, da su nas oslobodili ameri, postojala bi pod drugim imenom, ovako pod drugim imenom postoji FMP...
   (shone, 9. februar 2020 23:04)

  # Link komentara

 25. Podgorica leglo milogoraca. Bar leglo ponosnih Crnogoraca i Srba.
  (Аспера, 09. februar 2020 22:45
  Znači, Bar nije Crna Gora? Garancije za bezbednost vam tu daje srpska BIA?
   (shone, 9. februar 2020 23:01)

  # Link komentara

 26. Vidi se da ti nije poznata istorija kluba za koji navijaš niti njegovih osnivača i prvobitnih generacija navijača. O tome ko se gde gura gde ne pripada ne bih, jer mi neće objaviti post. Mogao bi malo bolje da se informišeš ko je domaći klub, samo preimenovan, a koga je sila JNA oktroisala. Toliko na temu ko je urbani beogradski klub, a ko ... nešto drugo. Da smo imali sreće da nas oslobode Ameri umesto što su nas "oslobađali" crveni i Rujkani, tvoj armijski klub ne bi ni postojao. Zvezda bi pod drugim imenom postojala. Tu je sva razlika ovog sveta.
  (Putnik, 09. februar 2020 22:39)
  U cemu je razlika izmedju Zvezde i Partizana i zasto bi Zvezda postojala pod drugim imenom, a Partizan ne bi. Zvezda je kao neki stub srpstva? Titovi blizanci, isto je to.
   (Mladen, 9. februar 2020 22:56)

  # Link komentara

 27. Pošto sam navijač Zvezde bio sam totalno ravnodušan povodom ovog večerašnjeg derbija Partizan - Budućnost i nimalo me nije bilo briga ko će da pobedi, i ni za koga nisam navijao, ali kao neko ko pre svega voli košarku i sav sport, drago mi je da ste pobedili ove Podgoričane koji su umislili da su neko i nešto u košarci i da je Beograd neka ko zna kakva rupčaga puna bandita koji slabo pikaju košarku a mnogo više se služe huliganstvom! Epa evo im, lepo su ugošćeni, još lepše nadigrani i ispraćeni kući sa dobrom lekcijom i u vezi košarke i u vezi ponašanja! Vi partizanovci nikada tako nešto ne bi ste rekli kada igramo mi sa ovim Đetićima junačinama! Uvek navijate protiv nas! A isto ovako bi Podgoričani bili ljudski ispraćeni bez ikakvih incidenata i kada su igrali ona dva finala protiv nas, da nisu sami tražili nevolje onim sramnim organizacijama i incidentima u Podgorici! E zato mi je drago što ste ih pobedili, nebitno što ne zaslužujete da ijedan zvezdaš navija za vas!
  (Oposum, divna životinjica, 9. februar 2020 22:56)

  # Link komentara

 28. Sutra Trgovački sud donosi odluku da li CZB putuje u Bar.
   (View, 9. februar 2020 22:55)

  # Link komentara

 29. Da osvojimo i Aba i Evrokup, i smekerski se prijavimo za Evroligu kao osvajaci Aba. I onda finalista Evrokupa ode sa nama, a drzavni projekti Srbije i Crne gore neka pisu saopstenja. 
  Ajmo crno-beli! 
  (miki, 09. februar 2020 18:05) 

  Brt, to sto blamiras sebe, to je u redu. 
  Ali ne moras blamirati sve nas ... 

  U EL idu finalisti EK, ili Kupa Lilijane Ronketi, Mitra Mirica, cipiripi kup i sl ...
  (neko ko zna, 09. februar 2020 20:43)

  Idu finalisti ako Valensija zavrsi ispod 8 mesta, a ako udje u doigravanje samo osvajac EK ide u EL.
   (Аспера, 9. februar 2020 22:50)

  # Link komentara

 30. Kakva bre atmosfera kakvi navijaci.Sve sam krimos do krimosa.Velja Nevolja poslat od strane Svevisnjeg naseg da sa ekipom istera prave grobare.Kidnapuju ljude i snimaju na mobilni,ubijaju ih i svi znaju ko to radi i nikom nista.Isto i kod delija sve politicki poltroni koje boli uvo za Zvezdu.Prave grobare treba da bude sramota sto podrzavaju onaj ološ od kao vodje navijaca.
  (Back in Black, 09. februar 2020 18:24)

  225 + - 18

  Otkud to da ste objavili jedan normalan komentar, a ne samo ove sto se dive napunjenoj hali od strane sns aktivista i navijaca iz sedmog razreda koji su dosli zbog sendvica i znanja da imaju podrsku onog najjaceg osmaka. Bruka i sramota od navijanja. Pravi navijaci ih ne zele i ne navijaju sa njima. Nema smisla stvarno.
   (archy, 9. februar 2020 22:47)

  # Link komentara

 31. @mirko

  Kazi 8.
  (MikiP, 9. februar 2020 22:47)

  # Link komentara

 32. Buducnost ce na kraju cetvrta biti... Jos ako se odigra utakmica sa Zvezdom, ne znam hoce li i uci u 4...Do kraja ima Mornar, Cedevitu i Zvezdu. Adio Mare 
  (Koliba, 09. februar 2020 19:55) 
  Eto njih vama pa vidite sta ce te sa njima. Naravno ako otputujete dole. Nego, u Bar idete ? U cemu je razlika izmedju Bara i Podgorice ?
  (Toto ko tunjo, 09. februar 2020 21:02)

  Podgorica leglo milogoraca. Bar leglo ponosnih Crnogoraca i Srba.
   (Аспера, 9. februar 2020 22:45)

  # Link komentara

 33. Osvaja ovo Partizan lagano, ako nek se malo promjeni, da i u Zvezdi Nesto nauce da ne mogu da dovode istrošene rage od igraca... A i trenera
  (DEJAN CZ, 09. februar

  Koliko treba da si neinteligentan da u niku stavis CZ a pises komentar u suprotnosti kluba...Zbog takvog trolovanja ja sam i stavio dopunu CZ uz ime ali u tvojoj glavi postoji ocito veliki vakum da bi to razumeo...
  Komentar od takvog umnog stanja uzaludno je komentarisati...
   (Dejan CZ, 9. februar 2020 22:43)

  # Link komentara

 34. Vidim Panteri na aparatima..
   (qwerty86, 9. februar 2020 22:43)

  # Link komentara

 35. Drugo: kk Partizan je jedini Beogradski klub, tvoj klub je iz sela kraj Beogada i to ako nisi znao nije isto, nemoj da se gurate tamo gde ne pripadate. Znam ja da te Partzan ubio u glavu svih ovih godina zatovti ja kao Partizanovac pomazem da dodjes sebi i bolje razumes stvari.
  (Miki, 9. februar 2020 20:35)

  Vidi se da ti nije poznata istorija kluba za koji navijaš niti njegovih osnivača i prvobitnih generacija navijača. O tome ko se gde gura gde ne pripada ne bih, jer mi neće objaviti post. Mogao bi malo bolje da se informišeš ko je domaći klub, samo preimenovan, a koga je sila JNA oktroisala. Toliko na temu ko je urbani beogradski klub, a ko ... nešto drugo. Da smo imali sreće da nas oslobode Ameri umesto što su nas "oslobađali" crveni i Rujkani, tvoj armijski klub ne bi ni postojao. Zvezda bi pod drugim imenom postojala. Tu je sva razlika ovog sveta.
  (Putnik, 9. februar 2020 22:39)

  # Link komentara

 36. Ja verujem da bi navijaci Partizaia prodali albancima pola drzave samo da igraju Evroligu.
  (Straight Outta München, 09. februar 2020 21:45)

  već prodao vaš navijač s NBGD, spletom okolnosti sada predsednik države.
  Potpisao briselski sporazum s kojim su šipusi s kosova primljeni u FIFA i MOK pa ćemo morati s njima da igramo
  Al sttubovi srpstva su to...a u stvarnost anti srpski klub policije i državne bezbednosti
   (anti šajber, 9. februar 2020 22:37)

  # Link komentara

 37. Panterima ostaje samo da natkriju terene na Kalemegdanu pa da napadnu titulu na šljaci.
   (Slušaj bre Emanuele, 9. februar 2020 22:33)

  # Link komentara

 38. @Niko se iz Buducnosti nije zalio na sudjenje, ali zato covicevci o sudjenju samo. Na vreme da pripreme teren, izvrse pritisak i skrenu paznju sa cinjenice da imaju najpovlascenije sudjenje u ligi
   (Ziva istina, 9. februar 2020 22:31)

  # Link komentara

 39. Navijam za Zvezdu od malih nogu,ali od svih nasih i vasih igraca Jaramaz najvise zasluzuje da igra u Tokiju,a od klinaca Radanov.
  (Aleksandra, 9. februar 2020 22:30)

  # Link komentara

 40. Tako da, mozete slobodno da uzvratite istom merom.
   (archy, 9. februar 2020 22:29)

  # Link komentara

 41. Nije moglo bez kuda ja živaca, ipak igra Par! Za "prijatelja nekih prijatelja" -s obzirom da je Par igrao protiv ekipe iz Alb i igrao je protiv ekipe pune Alb(onaj makedonski klub) ne sećam se da je sve prštalo od podrške Par, sećam se da se jedva čekao kiks(pošto to ume da uradi moj Par) i nov Fljarmuntari.Za "back in black", verujem da su zvezdaši takođe puno ponosni na "svoje" vođe navijača. Bar su stvarno vaši navijači,nisu "preletači". Slobodno, što se mene tiče, možete da ih uzmete nazad.
  (analiza, 9. februar 2020 22:27)

  # Link komentara

 42. Dobra utakmica sa puno energije.
   (UFO, 9. februar 2020 22:25)

  # Link komentara

 43. a tices sutra da se prrbacis na lopatu i da lopatas. a ja odo u svajcersku da uzivam. i dase provodim jersam zaradio da bi uzivao a ti gledaj u svoju buducnost. jedino ti bausttel zafenn arbajtt. Gut nahtt.
   (Zdravko, 9. februar 2020 22:18)

  # Link komentara

 44. Bravo momci, bravo
   (bob, 9. februar 2020 22:15)

  # Link komentara

 45. @(ivkovic zoran
  vrhunako nepoznavanje teme:
  1. partizan ako prodje 1/4 EK, ulazi u finale....ko god da nam dodje u 1/4 je mnogo tezi od potencijalnih poluamatera u 1/2.
  2. mozli je na zalasku karijere, vrlo verovatno ce je i zavraiti u partizanu, mozda mu predvidjas dobru karijeru kao treneru?
   (Kursula, 9. februar 2020 22:14)

  # Link komentara

 46. Kad vas Borac otrese o zemlju !
  (naše će sene ..., 9. februar 2020 22:14)

  # Link komentara

 47. Cik, neka se igraci i Sakota slikaju sa Sergejem hahahahaaa...lazem sebe, da ne mogu bez tebe...
   (delije konjanici, 9. februar 2020 19:53)

  Aaahahahahhahaha jaka ti opozicija druze partizane.
  Ne mozete da pobegnete od istine.
  (Njaah, 09. februar 2020 21:16)

  Ajde budite frajeri, pa nesto slicno uradite. Zna se ko vama upravlja, cemu taj cemer.
   (delije konjanici, 9. februar 2020 22:08)

  # Link komentara

 48. Bez Gordica, Redinga ali sa energijom kojom je nemoguce izgubiti.

  Tvrdim da ovoj generaciji moze da dodje ko hoce kuci, isti im je djavo.

  Bila Zvezda, Buducnost, Cedevita ili Mornar nece dobiti Partizan na domacem terenu.
  (Party Zanovac, 09. februar 2020 21:49)

  Ali uz Iliju Beloševića svakako.

  Poyy
   (NebaCar, 9. februar 2020 22:06)

  # Link komentara

 49. Zivela Srbija
   (Samo kazem..., 9. februar 2020 22:04)

  # Link komentara

 50. Prestanite vise sa sudjenjem. Partizan posteno dobip mec.Na + 12 Nikola krade loptu i oce odmah trojkom da ubije mec umjesto da stane i ceka pun napad da se polako odlijepimo... oni daju trojku vracaju energiju i krece stizanje
  Odlican mec, cestitke na pobjedi. Nadam se ovom finalu ove godine da se zaborave saopstenja itd
  (Podgoricki, 9. februar 2020 22:01)

  # Link komentara

 51. Na - 12 partizan dobij 8 slobodnih bacanja i vraća ju ga sudije u zivot
  Statistika isto kaže 23 bacanja partizan naspram 11 Budućnost to je ta razlika!!!
  (igor, 09. februar 2020 21:49)
  Vraća ju...strašno...
   (shone, 9. februar 2020 21:59)

  # Link komentara

 52. Bio sam u Areni i sad gledam na O2 snimak.Atmosfera je bila odlična,a na O2 kao da je ton smanjen na minimum.Ne znam zašto to rade.
  Inače utakmica je bila odlična.Ponovo smo zakazali u skoku,ali nas je izvadio šut iz reketa.
  Poslednji napad je morao da odigra Pejdž,a ne Volden.
  Budoćnost je ozbiljna ekipa.
   (+41, 9. februar 2020 21:59)

  # Link komentara

 53. Veliki si Partizane! Hvala ti Boze,kosarka se vratila kući!
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pojedinci stvarno nemaju blama, 9. februar 2020 21:26) # Link komentara
  Vaš

  Od koje godine se vratila?1990?
  (Smesan si, 9. februar 2020 21:57)

  # Link komentara

 54. Ljudi realno buducnosti je na plus 12 malo hvalilo da prelomi vec tada mec.Da je igrao banfort koji je daleko najbolji suter tima lagani bi bilo 20 razlike za bud.Atmisfera za pohvalit sem skandiranja Milu.Nema njesta tu politici.Ostalo sve skroz ok.Sudjene dobro.Partizan krece sa prve pozicije,buducnost sa druge,zvezda 3 a morna 4.A onda poslastica u moraci u polufinalu.Ako dodju.haha.Oartizan cemo u finalu dicekati skroz ok al ipak necemo skandirati vasem Vucicu.Cestitke za kraj Partizanu.
   (ogicg, 9. februar 2020 21:57)

  # Link komentara

 55. Svaka cast Partizanu ali ova pobjeda je izvojevana uz pomoc sudija.Vidimo se u finale.Volim Buducnost!
   (djovani, 9. februar 2020 21:54)

  # Link komentara

 56. Rason tomasa ne mogu da prepoznam kako igra u poslednje vreme.procitali su ga definitivno.zatvaraju mu ulaz,ili ga udvajaju,a pustaju mu otvorene suteve gde promasuje uglavnom.sta je sa mekaduom?veceras slaba minutaza,protiv virtusa takodje?znam da mozli kida,ali bi opet kao dugo cekano pojacanje trebao davati veci doprinos.
  (Miki, 9. februar 2020 21:53)

  # Link komentara

 57. Bez Gordica, Redinga ali sa energijom kojom je nemoguce izgubiti.

  Tvrdim da ovoj generaciji moze da dodje ko hoce kuci, isti im je djavo.

  Bila Zvezda, Buducnost, Cedevita ili Mornar nece dobiti Partizan na domacem terenu.
   (Party Zanovac, 9. februar 2020 21:49)

  # Link komentara

 58. Na - 12 partizan dobij 8 slobodnih bacanja i vraća ju ga sudije u zivot
  Statistika isto kaže 23 bacanja partizan naspram 11 Budućnost to je ta razlika!!!
   (igor, 9. februar 2020 21:49)

  # Link komentara

 59. e zbog ovakvog suđenja tvrdim da je partizan najveće zlo kao sportsko društvo. gledamo košarku gledamo fudbal tamo u turskoj sve se lepo vidi. tamo gde ne može njihov perfidni sistem krađe da prođe napuštaju teren prave cirkus bez presedana a ovde.....
  (mirko, 9. februar 2020 21:48)

  # Link komentara

 60. Gde da se pročita pravilo ko ima prednost u međusobnom skoru ako slučajno završimo sa istim brojem pobeda?Zna li ko ovo, al da ne ide fudbalskom logikom gola u gostima?
  (Randy Marsh, 09. februar 2020 19:57)
  U slučaju istog broja pobeda gleda se medjusobni skor ali posto su i u ovome isti gleda se ukupna kos razlika, sve tri pobede do kraja i mi smo prvi!
  (Salaso, 9. februar 2020 21:47)

  # Link komentara

 61. Logicno da milogorci vise vole Partizai. Njihovim navijacima je vaznija utakmica od srpskih svetinja u CG. Ja verujem da bi navijaci Partizaia prodali albancima pola drzave samo da igraju Evroligu.
  (Straight Outta München, 9. februar 2020 21:45)

  # Link komentara

 62. Buducnost i da mesec dana igra ne moze da dobije ni Partizan ni Zvezdu ove godine...

  (nepismenitoma, 09. februar 2020 19:58)
  Cz fmp su već dobili i to lagano u sred bg
  (Salaso, 9. februar 2020 21:45)

  # Link komentara

 63. @@@(FMP, 09. februar 2020 20:24)
  Au panteru al si se raspisao...
   (Divlja mačka, 9. februar 2020 21:44)

  # Link komentara

 64. Dzabe ste krečili i jedni i drugi, zna se ko je najbolji i ko igra evro-ligu i dogodine !
  (Sava, 9. februar 2020 21:42)

  # Link komentara

 65. Realniji naslov bi bio sudije vratile Partizan u igru sa -12 inače bi meč bio rešen u prvom delu. Generalno muka mi je od ovih ekipnih sportova
  (mirko, 9. februar 2020 21:41)

  # Link komentara

 66. Realniji naslov bi bio sudije vratile Partizan u igru sa -12 inače bi meč bio rešen u prvom delu. Generalno muka mi je od ovih ekipnih sportova
  (mirko, 9. februar 2020 21:41)

  # Link komentara

 67. Groblje jedva sa podgoricanima koje mi redovno deremo po 20 razlike! čemuli se nadate?(delije sever teodosic forever, 9. februar 2020 19:55)
  Plačeš 3 meseca ranije...Neprocenjivo!
  (dnevna doza prosecnog Srbende, 9. februar 2020 21:40)

  # Link komentara

 68. Perfidna krađa sudija,brutalno su pokrali Budućnost.Sramno suđenje?
   (Titograd, 9. februar 2020 21:27)

  # Link komentara

 69. Groblje jedva sa podgoricanima koje mi redovno deremo po 20 razlike! čemuli se nadate?
  (delije sever teodosic forever, 9. februar 2020 19:55)
  A oni vas dobili u Bgd!!! Ne pametuj
  (Svi znaju sve, 9. februar 2020 21:26)

  # Link komentara

 70. Veliki si Partizane! Hvala ti Boze,kosarka se vratila kući!
   (Pojedinci stvarno nemaju blama, 9. februar 2020 21:26)

  # Link komentara

 71. Ljudi...da nije para iz državne kase odavno mi ne bi postojali, gde je Hemofarm, Vojvodina, Spartak, tu su se pravili igrači, nikada u Zvezdi i Partizanu, na ić nema nikog, uskoro sledi potop naše košarke, ali vi to ne shvatate, vi ste u magnovenju nekih institucija, kao vratio se Partizan, kako može da se vrati evvropski šampion, osvajač više međunarodnih trofeja, samo novcem za slepo glasanje, i ne ubeđujte me da ste vi neka opozicija, pustite te priče za malu decu, znači onda ste 10% navijača u Srbiji??? Teeeeeškooo...inače dobar tim, dobar Trinkijeri...pozdrav za 5 beogradsku i generaciju grobara 71, znaju oni, to je opozicija, a ne vi...
   (Delije Čikago, 9. februar 2020 21:24)

  # Link komentara

 72. Hahahahah ali tajm na 16 sekundi do kraja na +5 hahaha i ovaj poceo kao dulo na -30 i sekunda do kraja trazi tajm hahaha cisto vredjanje protivnika. Ovaj poraz milogoraca super pase Zvezdi ako sutra srusimo mornar..
  (bojan, 9. februar 2020 19:50) # Link komentara
  Izvini sto nista ne znas.Trazio je tajm da bi dobili vise od 5 jer su u Pg izgubili 5.Nemoj komentarisati nesto a ne razumes se u to
  (Svi znaju sve, 9. februar 2020 21:23)

  # Link komentara

 73. Hahahahah ali tajm na 16 sekundi do kraja na +5 hahaha i ovaj poceo kao dulo na -30 i sekunda do kraja trazi tajm hahaha cisto vredjanje protivnika. Ovaj poraz milogoraca super pase Zvezdi ako sutra srusimo mornar..
  (bojan, 9. februar 2020 19:50) # Link komentara
  Izvini sto nista ne znas.Trazio je tajm da bi dobili vise od 5 jer su u Pg izgubili 5.Nemoj komentarisati nesto a ne razumes se u to
  (Svi znaju sve, 9. februar 2020 21:23)

  # Link komentara

 74. Opet priča komšija o nekakvim kompleksu, a nemaju odgovor na sledeća pitanja :
  Koliko titula aba lige ima Partizan, a koliko cz?
  Koliko titula prvaka države ima Partizan, a koliko cz?
  Koliko osvojenih domaćih kupova ima Partizan, a koliko cz?
  Koliko evropskih trofeja ima Partizan, a koliko cz?
  Koliko igrača je kroz mlađe kategorije, preko prvog tima otišlo u nba iz Partizana, a koliko iz cz?

  Ako imate više u svim pitanjima, nastavite priču o našem kompleksu, u suprotnom, vidi se da su Dule, Žoc, Sale, Danilović, i drugi upropastili mnogima živote.
  Laku noć
   (evroliga bez briga, 9. februar 2020 21:19)

  # Link komentara

 75. Niste nikakva opozicija nikada ni bili.
  Zvezda takodje, ali vi pogotovo, bas zato sto se toliko opirete.
  (Njaah, 09. februar 2020 19:24)

  Cik, neka se igraci i Sakota slikaju sa Sergejem hahahahaaa...lazem sebe, da ne mogu bez tebe...
   (delije konjanici, 9. februar 2020 19:53)

  Aaahahahahhahaha jaka ti opozicija druze partizane.
  Ne mozete da pobegnete od istine.
   (Njaah, 9. februar 2020 21:16)

  # Link komentara

 76. Da osvojimo i Aba i Evrokup, i smekerski se prijavimo za Evroligu kao osvajaci Aba. I onda finalista Evrokupa ode sa nama, a drzavni projekti Srbije i Crne gore neka pisu saopstenja.
  Ajmo crno-beli!
  (miki, 09. februar 2020 18:05)

  Хахаха пробуди се
   (Кутловић, 9. februar 2020 21:16)

  # Link komentara

 77. Odlican mec, muska borba na obije strane. Ne mogu da se otmem utisku da smo jeftino prodali +12 i to glupim greskama.
  Cestitke na pobjedi, cista bez greske.
  Nadam se u buducem periodu da ce ovakvi mecevi biti svakodnevnica a ono sto se desava u predgradju proslost
  (Podgoricki, 9. februar 2020 21:15)

  # Link komentara

 78. @Monah Kalist Brate,sve sto se trebalo reci,rekao si u tri recenice.Hvala i svako dobro od Boga ti zelim.Sportski pozdrav!
  (Walldorf, 9. februar 2020 21:12)

  # Link komentara

 79. Odlicna utakmica.Cestitke Partizanu.Pobijedio je zbog boljeg skoka.Navijanje fer i korektno,za razliku od utakmica Buducnosti sa Zvezdom,u Beogradu.Do koga li je ?
  (Zoran PG, 9. februar 2020 21:12)

  # Link komentara

 80. Sad dosao sa tekme, cigani ovakvu atmosferu i navijanje mozete samo da sanjate!!! Napred Partizane!
   (s y l a, 9. februar 2020 21:09)

  # Link komentara

 81. Kako da se pojača Partizan u narednom periodu? Prodati Birčevića i ne kupiti nikoga umesto njega.
  (Sale Jagodina, 9. februar 2020 1

  Slažem se za prodaju, ali mislim da treba kupiti nekog. Moj predlog je da kupite Kaminskog i da mu date srpsko državljanstvo da može da igra za reprezentaciju.
  (Goran, 9. februar 2020 21:09)

  # Link komentara

 82. navijač sam partizana dobrih 40 godina i najdraže su mi pobjede protiv budućnosti, uvijek bile, a najmanje zbog poslednjih političkih događaja, a najviše zbog njihove prepotentnosti i busanja u prsa. još od vremena dok im je onaj mitrović bio "prešednik", dok je radonjić utišavao publiku po bg itd uvijek su mi bili antipatični. toliko da navijam za zvezdu kad igra protiv njih :)
  (duško, 9. februar 2020 21:08)

  # Link komentara

 83. Osvaja ovo Partizan lagano, ako nek se malo promjeni, da i u Zvezdi Nesto nauce da ne mogu da dovode istrošene rage od igraca... A i trenera
  (DEJAN CZ, 9. februar 2020 21:04)

  # Link komentara

 84. Nisam pristalica nijednog od Titovih blizanaca, ali volim kosarku generalno, ove godine vise gledam Zvezdu jer je u Evroligi koje je jace takmicenje. Medjutim, ono sto sam primetio jeste da je mnogo bucnija atmosfera kada igra Partizan. Verovatno je do toga sto je Pionir akusticniji, ali svakako svaka im cast za navijanje.
  (black_mirror, 09. februar 2020 19:51)
  i Partizan i zvezda igraju u Areni evropske utakmice.A Partizan i ABA u areni .
   (GROBAR, 9. februar 2020 21:02)

  # Link komentara

 85. Buducnost ce na kraju cetvrta biti... Jos ako se odigra utakmica sa Zvezdom, ne znam hoce li i uci u 4...Do kraja ima Mornar, Cedevitu i Zvezdu. Adio Mare
  (Koliba, 09. februar 2020 19:55)
  Eto njih vama pa vidite sta ce te sa njima. Naravno ako otputujete dole. Nego, u Bar idete ? U cemu je razlika izmedju Bara i Podgorice ?
  (Toto ko tunjo, 9. februar 2020 21:02)

  # Link komentara

 86. Au judi staje sa ovim komentatorima kako jiudi navijački prenosu daje ovo ne podnosjiivo. Gledam na areni onaj komutator avdic samo sto ne podvikuje kad partizan postigne kos prebacim na 02 tve ono ni oni ništa bojii pa jludi moji Viste komentatori na utakmici a ne navijaci. Gdevam je kondeks novinarski dali vi u opšte razmisjiate daste vi komentatori i da gledaju utakmicu navijaci budućnosti i drugi klubova neplacam ja antenu plus ili total tve dabi sluso avdica kako spinuje za partizan. Pa brate preteraliste sve devam je objektivnost prema drugim gledaocima jasam ugasio tve i nepadami na pamet da gledam drugo poluvreme da slušam one pristrasne komentatore posebno avdica ja mislim da on kao pristrasan navijač partizana nebi trebo da prenosi utakmicu kad igra partizan ja neću da slušam u prenosu dase partizan ne ispusta iz usta a dase protivnik pomene dvatri puta ovoje bruka i sramota kako se spinuje za partizan ovo nije se u istoriji komentatora desilo da vako očigledno navijaju za partizan u prenosu kao onaj avdic.pozdrav
  (zdravkogf, 9. februar 2020 19:19)
  Zašto bežiš sa časova ?Prebiće te ćale kad bude otišao na roditeljski.
  (zufer avdija, 9. februar 2020 21:01)

  # Link komentara

 87. Da osvojimo i Aba i Evrokup, i smekerski se prijavimo za Evroligu kao osvajaci Aba. I onda finalista Evrokupa ode sa nama, a drzavni projekti Srbije i Crne gore neka pisu saopstenja.
  Ajmo crno-beli!
  (miki, 09. februar 2020 18:05)

  Svaka cast za veceras, ali krajnje prepotentna izjava.
  Bice interesantno citati komentare kad ne uzmete ni jedno, ni drugo....

  Nego, Ostojin brigadiru, dogovori se da li smo privatni klub ili drzavni projekat...
   (Pedja 71, 9. februar 2020 21:00)

  # Link komentara

 88. Ovo je borba ko će da izbegne Zvezdu. Zvezda gotovo sigurno će biti treća, tako da pobednik ove utakmice sigurno neće na Zvezdu u po. U svakom slučaju prvi iz regularnog dela će svakako imati bolju situaciju. Moje viđenje kao navijača Zvezde je da bi nam polufinale bilo lakše sa Partizanom gostovanjem u Areni nego sa ovima dole na dve dobijene. Već na tri verujem da možemo možda i da dobijemo dole jednu?
  (Džoni, 09. februar 2020 19:19)

  Prvo su navodno zbog vas svi bežali sa prvog mesta, sad svi beže sa drugog... Tresnuli ste u patos toliko puta ove sezone, a i opet visoko letite. Ne valja vam to prijatelju. Niste u nekoj poziciji da pretite bilo kome, niti ste toliko strašni da vas se bilo ko plaši. Spustite se na zemlju, bilo bi vam pametnije...
   (društvance iz predgrađa, 9. februar 2020 20:58)

  # Link komentara

 89. Groblje jedva sa podgoricanima koje mi redovno deremo po 20 razlike! čemuli se nadate?
  (delije sever teodosic forever, 09. februar 2020 19:55)
  Како мислиш ви њих дерете 20 разлике,зар нису они вас добили 20 разлике.....Увијек нека комедија са вама
   (Banja Luka, 9. februar 2020 20:57)

  # Link komentara

 90. Da osvojimo i Aba i Evrokup, i smekerski se prijavimo za Evroligu kao osvajaci Aba. I onda finalista Evrokupa ode sa nama, a drzavni projekti Srbije i Crne gore neka pisu saopstenja.
  Ajmo crno-beli!
  (miki, 09. februar 2020 18:05)
  Da ne bude opet KK Sledeca sezona!?
   (Njami, 9. februar 2020 20:56)

  # Link komentara

 91. Београд и навијачи Партизана поставили су вечерас нови рекорд кошаркашке АБА лиге по посети једној утакмици.

  Мечу 19. кола Партизан-Будућност у „Штарк Арени“ присуствовао је 16.531 гледалац, саопштено је на званичном сајту регионалног кошаркашког такмичења.

  Претходна рекордна посета у АБА лиги, како се наводи, забележена је 2010. године у Загребу, када је финале између Партизана и Цибоне гледало 16.200 људи.

  По гледаности, Партизан се налази и на позицијама три и четири. Дуел Партизан НИС-Цедевита 25. априла 2014. посматрало је 14.210 гледалаца, а Партизан-Цибона 18. априла 2009. године 13.328. гледалаца
  (Mil@n, 9. februar 2020 20:56)

  # Link komentara

 92. j moj ti, nisu priznali Crnogorci nego Milo. Nemoj sejati mrznju.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (delije konjanici, 9. februar 2020 19:50)

  A Milo nije Crnogorac, a i crnogorci su se bas potresli kad je priznao. Bas su izrazili nezadovoljstvo. Ubilo se. Ne sejemo mi mrznju nego oni. Ako brat prizna tvoj deo kuce tudjim sta ima dalje da se prica sa bratom.
  (miki, 9. februar 2020 20:55)

  # Link komentara

 93. Tako je bre.. Idemo.. Bravo
  (Milos, 9. februar 2020 20:55)

  # Link komentara

 94. Samo jako protiv Komsija ?
   (Gerard, 9. februar 2020 20:55)

  # Link komentara

 95. Polufinale Aba lige za mesec dana izmedju Buducnosti i Zvezde nece se igrati, vec ce se slucaj finaliste resavati za zelenim stolom !!! Mislim da je bezbednost kosakasa Zvezde ugrozena vise no ikada !!!
  (Lanister, 9. februar 2020 20:54)

  # Link komentara

 96. Au judi staje sa ovim komentatorima kako jiudi navijački prenosu daje ovo ne podnosjiivo. Gledam na areni onaj komutator avdic samo sto ne podvikuje kad partizan postigne kos prebacim na 02 tve ono ni oni ništa bojii pa jludi moji Viste komentatori na utakmici a ne navijaci. Gdevam je kondeks novinarski dali vi u opšte razmisjiate daste vi komentatori i da gledaju utakmicu navijaci budućnosti i drugi klubova neplacam ja antenu plus ili total tve dabi sluso avdica kako spinuje za partizan. Pa brate preteraliste sve devam je objektivnost prema drugim gledaocima jasam ugasio tve i nepadami na pamet da gledam drugo poluvreme da slušam one pristrasne komentatore posebno avdica ja mislim da on kao pristrasan navijač partizana nebi trebo da prenosi utakmicu kad igra partizan ja neću da slušam u prenosu dase partizan ne ispusta iz usta a dase protivnik pomene dvatri puta ovoje bruka i sramota kako se spinuje za partizan ovo nije se u istoriji komentatora desilo da vako očigledno navijaju za partizan u prenosu kao onaj avdic.pozdrav
  (zdravkogf, 09. februar 2020 19:19)

  Zdravko, izvini ali moram da te pitam koliko imaš godina i koje si nacionalnosti? Želim da verujem da nisi završio ni prvi razred i da nisi Srbin, jer ova operisanost od pravopisa je toliko mučna za čitati, da prosto nisam imao želudac pročitati tvoj komentar do kraja. Ne mogu svi biti pametni, ali ne poznavati maternji jezik je najveća moguća sramota.
   (društvance iz predgrađa, 9. februar 2020 20:53)

  # Link komentara

 97. Kakva crna braca. Priznali Kosovo i Metohiju, podrzali ih u ulasku u sve institucije. Kakva su to braca. Zamisli da neko u Republici Srpskoj prizna KiM. Nastao bi krs i lom.
  (gago, 09. februar 2020 19:11)

  Ej moj ti, nisu priznali Crnogorci nego Milo. Nemoj sejati mrznju.

  ...i takav Milo dobija izbore 25 godina..Kojim glasovima?
  (Urke, 9. februar 2020 20:52)

  # Link komentara

 98. Ogi, bice od tebe reprezentativac! A Zagora ko nipodastava je s izvinjenjem labuda.
   (singrrr!, 9. februar 2020 20:51)

  # Link komentara

 99. Pravi navijači Zvezde su navijali večeras za Partizan i zadovoljni su.
  Ako Partizan izgubi jednu utakmicu do kraja sezone a Zvezda pobedi sve tri i dobije šansu da igra novu utakmicu protiv Budućnosti i pobedi startuje u doigravanju sa prvog mesta
  (goran, 9. februar 2020 20:50)

  # Link komentara

 100. Pedja Indjija, 09. februar 2020 19:05
  koja druze zvezda, nikada nista niste bili u kosarci, sem dok je trajala zezona sljake, lazes samog sebe
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nikolaknez, 9. februar 2020 19:54)

  I vi ste postojali u sezonama sljake i ucili smo vas kako se igra ova igra a ucimo vas i poslednih 5-6 godina.Ponovo ste poleteli bez razloga ali zato ce prizemljenje biti bolno...prva prilika vec naredne nedelje,necete znati sta vas je snaslo.Navikli ste sa evrokup ekipama a evroligas je ipak za vas prevelik zalogaj,vi tu ne spadate.
  (Objektivno, 9. februar 2020 20:50)

  # Link komentara

 101. Peglamo, sto bi rekao Trinkijeri.
  (Crno na belo, 9. februar 2020 20:49)

  # Link komentara

 102. Čestitke za Partizan večeras su bili malo bolji, vidimo se u finalu i želim vam da izborite finale EK. Valjda svi sada vide da se najmanje priča o košarci samo kad igra CZ.
   (Pjetro, 9. februar 2020 20:48)

  # Link komentara

 103. Novicaaaaa
  (pfc, 9. februar 2020 20:47)

  # Link komentara

 104. Hahahahah ali tajm na 16 sekundi do kraja na +5 hahaha i ovaj poceo kao dulo na -30 i sekunda do kraja trazi tajm hahaha cisto vredjanje protivnika. Ovaj poraz milogoraca super pase Zvezdi ako sutra srusimo mornar..
  (bojan, 9. februar 2020 19:50)

  Vidi se da pratis kosarku od danas. Uzeo je tajma aut jer u slucaju pobede sa 6 i vise razlike imali bi luksuz da izgubimi jednu do kraja.
  (Sima, 9. februar 2020 20:47)

  # Link komentara

 105. Jaramazzzzz
  (pfc, 9. februar 2020 20:47)

  # Link komentara

 106. Mozliiiiii
  (pfc, 9. februar 2020 20:47)

  # Link komentara

 107. Prava sportska atmosfera je bila veceras u Beogradu, sa po nekim varnicama ali i neka ih ima...derbi je. VELIKO VAM HVALA NA TOME i da se u ovakvoj atmosferi igraju sve utakmice i kod nas i kod vas. Pobijedio je tim koji je veceras bio mirniji, nosen publikom. Pozdrav iz Podgorice od Varvara!
  (gringos_PG, 9. februar 2020 20:45)

  # Link komentara

 108. Znaci finale Zvezda-Olimpija
  (Realno, 9. februar 2020 20:44)

  # Link komentara

 109. Da osvojimo i Aba i Evrokup, i smekerski se prijavimo za Evroligu kao osvajaci Aba. I onda finalista Evrokupa ode sa nama, a drzavni projekti Srbije i Crne gore neka pisu saopstenja.
  Ajmo crno-beli!
  (miki, 09. februar 2020 18:05)

  Brt, to sto blamiras sebe, to je u redu.
  Ali ne moras blamirati sve nas ...

  U EL idu finalisti EK, ili Kupa Lilijane Ronketi, Mitra Mirica, cipiripi kup i sl ...
   (neko ko zna, 9. februar 2020 20:43)

  # Link komentara

 110. Partizan je dobar ali Belošević najbolji igrač Partizana ubedljivo. Kako čovek zna posao pa too je čudo.
  (zvezdaš, 09. februar 2020 19:48)

  šta je on naspram FMP tandema Juras/Radović
   (anti šajber, 9. februar 2020 20:42)

  # Link komentara

 111. Groblje jedva sa podgoricanima koje mi redovno deremo po 20 razlike! čemuli se nadate?
  (delije sever teodosic forever, 09. februar 2020 19:55)

  Da li treba da te podsetim da ste ove sezone obe izgubili od te Budućnosti? Ti prijatelju izgleda i dalje živiš u prošloj sezoni. Ajde probudi se... Godina je 2020.
   (društvance iz predgrađa, 9. februar 2020 20:41)

  # Link komentara

 112. Mnogo tenzija bilo pred mec,ovo je za mnoge bilo i mnogo mnogo vise od kosarke,na kraju odlicni utisci. Vrhunska posjeta i stvarno dobro navijanje,ne samo u smislu podrske vec stvarno sportski i Buducnost je stvarno gospodski docekana,bez i jedne ruzne rijeci sa tribina. Sudjenje takodje dobro,dvije tri sporne situacije ukupno tokom citave utakmice,bili su neprimjetni i prakticno prvi put su se pomenuli u drugoj cetvrtini sto me cudi nakon prve utakmice. Sto se igre tice tesko je reci da li su Pejdz,Jaramaz ili Mozli MVP-Pejdz vukao kad smo zaostajali a Jaramaz kad se lomio,dok za Mozlija nemam rijeci jer je stvarno POKIDAO ODBRANU! Zagorac znacajno doprinio u prvom poluvremenu,Novica i Walden jesu divljali i ispromasivali se ali svaki na svoj nacin su doprinijeli borbenoscu i energijom,dok je Tomas stvarno ocajan (situacije koje rjesava sam 1 na 4 su nekad bile kosevi a sada iskljucivo koraci i poneki faul u napadu), a kako Trifunovic nije dobio minute zbog par losih odbrana mozda je moglo malo da se pokusa s Peinersom. Takodje mi nije jasno zasto Mekadu nije dobio sansu,opet je djelovao solidno tu mrvicu sto je dobio. Ukupno kad se sve pogleda dosta sam zadovoljan i jako bitna pobjeda,sada idu 3 lake utakmice u ABA kao i u Evrokupu protiv Trenta i mislim da spremni docekujemo cetvrtfinale
  (xxx, 9. februar 2020 20:40)

  # Link komentara

 113. Nikad gore navijanje. Partizan je ugasen 2007.
  @kukavica dule

  Mucena dusa.
   (Vlada Simic Karaburma, 9. februar 2020 20:38)

  # Link komentara

 114. Da nas nisu pokrali u ponedeljak vezali bi sve tri pobede. Bez Redinga i Gordića ja zadovoljan. Budućnost bojler da je bacila prošao bi kroz koš.
   (Luke Babbitt gravedigger, 9. februar 2020 20:37)

  # Link komentara

 115. Da odgovorim sam sebi.
  U slučaju istog broja pobeda i iste koš razlike u međusobnom duelu, gleda se ukupna koš razlika.
  Budućnost je tu trenutno bolja za 6, znači da nam ipak trebaju sve 3 pobede do kraja za sigurno prvo mesto.
  I hvala komšijama što su im dali 20 koš razlike onim bežanjem iz Podgorice. Tu su napravili ključnu razliku.
   (Randy Marsh, 9. februar 2020 20:37)

  # Link komentara

 116. nastavlja se agonija...ivanovic 7,5+ da 7 na pola druge i naravno ostane na 7
  (auu, 09. februar 2020 19:56)

  Zagor 8,5+ da 7 u prvom poluvremenu i posle vise ni nesutne...
   (Steva Djubre, 9. februar 2020 20:36)

  # Link komentara

 117. Ej moj ti, nisu priznali Crnogorci nego Milo. Nemoj sejati mrznju.
  (delije konjanici, 09. februar 2020 19:50

  Živiš u zabludi.. Država je priznala a u tome ide i narod.. Naivno je nešto drugo misliti ili reći..
   (HanSolo, 9. februar 2020 20:36)

  # Link komentara

 118. sqk, prvaci Evrope druze... Sta je tacno Zvezda uradila u Evropi? I pre i posle 2011?
   (zhol, 9. februar 2020 20:35)

  # Link komentara

 119. Kakav kup nedamo ni to imamao daih kladimo ove godine dase nemozu oporaviti dugo. Veruj mi da neću znati sta ih snašlo kada ih evro ligas zvezda počisti sa terena neceim pomoći ni sto komentatora avdica. Znaš onu izreku kose na kraju smije naj sladje se smije. Tako dasu grobari rano počeli dase smeju stoce im se omlatiti o glavu toje sigurno. Pozdrav
  (zdravkogf, 9. februar 2020 20:35)

  # Link komentara

 120. Silan Partizan pocisti Milogorce i osveti FMP C. zvezdu za dva teska poraza protiv ove njihove brace Bokanmilovaca. Imace Zvezda sansu u doigravanju u Podgorici.
  sine: mladic borovi, devojke jele
  ti imas strasan problem sa glavom, pojma nemas o kosarci a i sa geografijom si izgleda na Vi.
  Vidi sine balavi da ti objasnim, da nesto naucis iz kosarke a bogami i iz geografije.
  Prvo: Partizan je prvak Evrope i jedan od najvecih i najboljih kk klubova u Evropi, sa bogatom istorijom, dok je tvoj FMP jedan prosecan seoski klubic, bez istorije i uspeha.
  Drugo: kk Partizan je jedini Beogradski klub, tvoj klub je iz sela kraj Beogada i to ako nisi znao nije isto, nemoj da se gurate tamo gde ne pripadate. Znam ja da te Partzan ubio u glavu svih ovih godina zatovti ja kao Partizanovac pomazem da dodjes sebi i bolje razumes stvari.
  (Miki, 9. februar 2020 20:35)

  # Link komentara

 121. Silan Partizan pocisti Milogorce i osveti FMP C. zvezdu za dva teska poraza protiv ove njihove brace Bokanmilovaca. Imace Zvezda sansu u doigravanju u Podgorici.
  sine: mladic borovi, devojke jele
  ti imas strasan problem sa glavom, pojma nemas o kosarci a i sa geografijom si izgleda na Vi.
  Vidi sine balavi da ti objasnim, da nesto naucis iz kosarke a bogami i iz geografije.
  Prvo: Partizan je prvak Evrope i jedan od najvecih i najboljih kk klubova u Evropi, sa bogatom istorijom, dok je tvoj FMP jedan prosecan seoski klubic, bez istorije i uspeha.
  Drugo: kk Partizan je jedini Beogradski klub, tvoj klub je iz sela kraj Beogada i to ako nisi znao nije isto, nemoj da se gurate tamo gde ne pripadate. Znam ja da te Partzan ubio u glavu svih ovih godina zatovti ja kao Partizanovac pomazem da dodjes sebi i bolje razumes stvari.
  (Miki, 9. februar 2020 20:34)

  # Link komentara

 122. @mg cak i da jeste bilo tako, a objektivno nije, to ne bi bila ni upola kradja kolika je bila u Podgorici.
   (zhol, 9. februar 2020 20:33)

  # Link komentara

 123. Nije Partizan pobedio! Pobedila je igokeja iz 2007! Igokeja je oborila rekord sa gledaocima! Molim da se bude precizniji!
  (Kukavica dule, 9. februar 2020 20:33)

  # Link komentara

 124. Groblje jedva sa podgoricanima koje mi redovno deremo po 20 razlike! čemuli se nadate?
  (delije sever teodosic forever, 9. februar 2020 19:55)


  Sve vise ovakvih komentara koji se pisu iz straha. To je i tebi jasno. Uplasen si bato i to ozbiljno ali to neces da priznaj jer mislis o nekom Partizanu iz proslih sezona. E nije to taj Partizan a tek vi niste taj tim koji ste bili. Niti imate trenera koga ste imali.. Samo polako, shvatices i ti i tebi slicni. Gde zuris...sve u svoje vreme.
  (ccc, 9. februar 2020 20:32)

  # Link komentara

 125. Partizan oslabljen bez Gordića pobedjuje motivisanu Budućnost .
  -moj komentar utakmice
  -nerealno dobar šut Šehovića za 3 poena
  7 od 10 pa 70 % to je tesko na treningu
  -Nikolić 4 od 6 i to je utisak od Budućnosti
  -Partizan -šta reći za Jaramaza negobravo kad se lomi bacanja,pa sut sa poludistance, pa skok u napadu i kos,pa trojka
  -Pejdz dosta bitnih 3
  -Mozli sta reći za tog igrača pravo zlato .
  Mozli nestvarno koristan u oba pravca
  dečko igra vrh odbranu ,bloker ,skočan ,skokovi u napadu i plus atraktivna zakucavanja ...Mozli igra kao Jan Veseli i
  karijera biće mu blistava ...
  -Partizan domet -finale Abba lige a tu je sve moguce ..sve osim finala neuspeh
  -Evrokup -očekujem polufinale i napad na pehar ..domet realan medju 4 a ostalo zavisi od inspiracije
  -Trinkijeri sve pohvale za igru Partizana ....Trinkijeri je od ovog tima napravio nesto veliko i igraju kosarku lepu za oko
   (ivkovic zoran, 9. februar 2020 20:32)

  # Link komentara

 126. Hahahahah ali tajm na 16 sekundi do kraja na +5 hahaha i ovaj poceo kao dulo na -30 i sekunda do kraja trazi tajm hahaha cisto vredjanje protivnika. Ovaj poraz milogoraca super pase Zvezdi ako sutra srusimo mornar..
  (bojan, 9. februar 2020 19:50)

  Toliko se ne razumes u kosarku i opet imas obraza da se javis. Prvu utakmicu je Buducnost dobila pet razlika, pa je Partizanu trebao poen u poslednjem napadu. Zato je covek zvao tajm-aut. Jos jednom potvrdjujes ono da je jako malo zvezdasa ozbiljno pratilo kosarku do pre par godina. Ni pravila jos niste naucili.
  (Realista, 9. februar 2020 20:30)

  # Link komentara

 127. Kakav smo gigant i institucija bre!!!
  (Goran, 9. februar 2020 20:30)

  # Link komentara

 128. Ma dajte molim vas, pa vratili su ih Ilija i Tomislav inače bi utakmica bila završena vec u prvom poluvremenu.Kao što sam i pisao prije utakmice iako su i jefni i drugi smesne, divlje Cipiripi ekipice ipak bi sa iole normalnim suđenjem Budućnost trebala lagano dobiti jer su daleko jaci na svim pozicijama a posebno na jwdan.Medutim cim je delegiran Ilija znalo se sta ih čeka i da ce teško dobiti utakmicu, i tako je i bilo. Sad bar vide kako je kad ih neko dobije njihovim glavnim oruzjem pa ce mozda početi vise razmisljati o cistoj košarci.
  (Radikal Republika Srpska, 9. februar 2020 20:30)

  # Link komentara

 129. Au judi staje sa ovim komentatorima kako jiudi navijački prenosu daje ovo ne podnosjiivo. Gledam na areni onaj komutator avdic samo sto ne podvikuje kad partizan postigne kos prebacim na 02 tve ono ni oni ništa bojii pa jludi moji Viste komentatori na utakmici a ne navijaci. Gdevam je kondeks novinarski dali vi u opšte razmisjiate daste vi komentatori i da gledaju utakmicu navijaci budućnosti i drugi klubova neplacam ja antenu plus ili total tve dabi sluso avdica kako spinuje za partizan. Pa brate preteraliste sve devam je objektivnost prema drugim gledaocima jasam ugasio tve i nepadami na pamet da gledam drugo poluvreme da slušam one pristrasne komentatore posebno avdica ja mislim da on kao pristrasan navijač partizana nebi trebo da prenosi utakmicu kad igra partizan ja neću da slušam u prenosu dase partizan ne ispusta iz usta a dase protivnik pomene dvatri puta ovoje bruka i sramota kako se spinuje za partizan ovo nije se u istoriji komentatora desilo da vako očigledno navijaju za partizan u prenosu kao onaj avdic.pozdrav

  Au brate, oznojih se čitajući ovaj komentar. Ajde barem kupi naočare ili upali svetlo. Ovo je strašno a i komentar je baš glup. Kud ga pročitah do kraja.
  (Lesser watch, 9. februar 2020 20:29)

  # Link komentara

 130. Izuzetna kosarka. Svaka cast Partizanu na domacinstvu i pobjedi. Buducnost ima bolje pojedince ali Partizan koristi vise tim. Zasluzena pobjeda. Nismo se vratili posle onog namjernog faula Sehovica ispod kosa koji je bio malcice sumnjiiv jer je ispod kosa, ali je slicna prednost data Buducnosti u Podgorici. Mozda za nijansu i veca.
  Kako moze sport da se dogodi kad nema...
  (delboj, 9. februar 2020 20:29)

  # Link komentara

 131. Hahahahah ali tajm na 16 sekundi do kraja na +5 hahaha i ovaj poceo kao dulo na -30 i sekunda do kraja trazi tajm hahaha cisto vredjanje protivnika. Ovaj poraz milogoraca super pase Zvezdi ako sutra srusimo mornar..
  (bojan, 09. februar 2020 19:50)
  Da znaš da je u Podgorici bilo +5 za Budućnost, nebi pisao ovako glup komentar, ali danas svako ima pravo javno pisati, žali Bože nas što čitamo svakakve gluposti
   (jajajaja, 9. februar 2020 20:29)

  # Link komentara

 132. Nemoj na kraju da vi, to jes zvezda ne bude u prva cetiri
   (HEPO3AH, 9. februar 2020 20:29)

  # Link komentara

 133. Birca, Jankovic, Pejners, Makadu... ko te pajsere placa? 
  (Cetina, 09. februar 2020 18:45) 

  Bolje postaviti pitanje ko plaća Gista, Kuzmića, Odža, Perperoglua, Dženkinsa? Pajser do pajsera (sudeći po trenutnom doprinosu).
   (ja, 9. februar 2020 20:28)

  # Link komentara

 134. Steta sto zadnji napad bar ne pokusasmo da odemo natih 5+ pa bi i uz jedan poraz do kraja bili opet prvi, ali i ovako smo 90% prvi pred play off.
  Buducnost se nece "okliznuti" kako neki ovdje pisu. Zvezdin maksimum je 16 pobjeda, sto u ovom trenutku moze da bude i prvo mjesto ali pitaju se i drugi. Buducnost do te pobjede broj 16 treba da pobjedi dvije utakmice u Moraci i zbog 20:0 u neodigranioj utakmici bice ispred Zvezde. Nece biti odigravanja neodigrane utakmice jer bi regularnost takmicenja bila tesko narusena pogotovo jer se sve desava u samom finisu. Ovakav epilog daje Cedeviti jos dvije pobjede i to bi bio skor od 14 pobjeda.
  Naravno, tu su moguca i neka iznenadjenja, ali ako Mornar sutra ne dobije Zvezdu onda ce poredak na kraju biti Partizan, Buducnost, Zvezda, Cedevita-Olimpija.
  Ono sto me ne raduje jeste cinjenica da je Partizan do sada svaki put ispao od Cedvite u polufinalima, ali 'ajde da sad bude drugacije, pa i nije vise Cedevita, vec Cedevita-Olimpija :)
  (Free@Last, 9. februar 2020 20:28)

  # Link komentara

 135. Posteno dobijena utakmica, veoma bitno da se kaze, jer znamo unazad kako se gubilo i pobedjivalo. Odlicna ekipa Buducnosti koja se maksimalno borila i dala sve od sebe. Odavno nisam video tim koji ovako sutira kao Buducnost za 3. I Partizan je pobedio sto govori da je imao vise opcija za poentiranje osim suta za 3. Mozli, Pejdz, Voldena ali pre svega JARAMAZ sto mi je drago da to nije strani igrac nego nas. Trinki odlicno vodi ekipu, zna sta da radi kada je tim u krizi a bilo je toga, posebno kada su vodili sa 10 poena prednosti. Mislim da Partizan ima jos prostora za napredovanje pre svega da se istrpi Tomas a znamo koje su njegove mogucnosti i da se vrati u formu posle povrede. Dobro je da ga Trinki forsira da igra a i u ovoj utakmici je Tomas imao trenutke kojim smo stigli prednost Buducnosti pred kraj prvog poluvremena. Igrali smo odlicnu odbranu u drugom poluvremenu ali protiv nekih suteva za 3 se nije moglo.Mada je bilo i dosta otvorenih suteva za 3 posebno u prvom poluvremenu gde su igraci Buducnosti ostajali potpuno sami. To mara da se resi i verujem da ce Trinki na to da ukaze igracima za buduce utakmice. Sve u svemu, izgleda da neki ne shvataju jos uvek da je ovo neki drugi Partizan od klupe, preko igraca u odnosu na prethodne sezone. Ako ne shvataju...shvatice. Idemooo...
  (ccc?, 9. februar 2020 20:27)

  # Link komentara

 136. bojane, savjet sjedni i pogledaj bar jedno 40-50 utakmica, edukuj se kosarkaski malo. (vidi se da si zelen i iz porodice mačaka)
  Tajmaut je trazen da se organizuje napad za pobjedu vecu od +5, jer je tolika razlika iz pr og meca.
  A cekalo se da vide koga Buducnost izvodi na parket.
   (Gosn, 9. februar 2020 20:27)

  # Link komentara

 137. Volim ga ko oka dva!!!

  Šta Grobari rade kada ne ide, bace la up Mozliu sve do pobede, oooo Partizaneee!!!!! Ovaj tim može da igra u bilo kojoj formaciji i na bilo koji način, e sad ne mora uvek da upali pa to nadomesti hemija i želja. Ne moramo uzeti ništa jer ovaj osećaj uz ekipu koji mi je kao insulin je nešto što ne BiH dao za Svet. Odbrana+brzina!!!

  Just win baby

  Živela Srbija i napred Partizan
  (Zorz Vea, 9. februar 2020 20:26)

  # Link komentara

 138. Buducnost ce na kraju cetvrta biti...

  Jos ako se odigra utakmica sa Zvezdom, ne znam hoce li i uci u 4...

  Do kraja ima Mornar, Cedevitu i Zvezdu.

  Adio Mare
  (Koliba, 9. februar 2020 19:55)

  Kakva utakmica sa Zvezdom?

  Buducnost ima do kraja Mornar, Cedevitu i Zvezdu/FMP.

  Sad imaju pet poraza, mogu jos jednu da izgube opet ce biti ispred Zvezde, naravno pod uslovom da Zvezda sve do kraja dobije. I najpostenije je da se u polufinalu "potuku" te dve kaubojske ekipe pune mrznje, i da napokon imamo normalno finale ABA.
  (Baobab III, 9. februar 2020 20:26)

  # Link komentara

 139. Retko divlja igra sa obe strane. Ko prvi dovati loptu okine trojku.
  (oberin martel, 9. februar 2020 20:26)

  # Link komentara

 140. Ali navijači Zvezde koji su navijali za Budućnost posle svega...šta reći?
   (ja, 9. februar 2020 20:25)

  # Link komentara

 141. Bravo Igokea. Pošto pričate da niste omiljeni, a realno poslednjih 7 godina vas nema nigde, u minusu ste na svim poljima, okle vam onda novci za ovoliko igrača, od reprezentativca Birčevića do 7 uglavnom dobro poznatih stranaca u svetu košarke, preko najskupljeg trenera, pa sve do godišnje pretplate na Arenu (čist gubitak) gde dan košta 20.000 eura, a vi i danas kada ste, kao konačno napunili Arenu, sa cenom karte od 200 din. ste sigurno uvek u debeloj buli. Gde je tu logika. I opet, odakle vam pare? Koji su to sponzori i čiji? Zato ne kukajte, ako je kao po zasluzi i rezultatima u prethodnom periodu, kao što je bilo pre 6,7 godina, onda ste trebali sada s dobijete 2/3 manje od Zvezde, a vi dobili verovatno i više. Zato ĆUTITE. Vratiše vas u život, mada ne zaslužujete jer ste većina ogrezli u mržnji, na čelu sa jednim nazovi novinarom ekonomistom, nagrađen poslom na vašoj TV i jednim komentatorom koji priča li priča...
   (FMP, 9. februar 2020 20:24)

  # Link komentara

 142. Realno, zaslužili ste prvo mesto.
  (Ivan NS, 9. februar 2020 20:23)

  # Link komentara

 143. Da mi imamo suđenje kao Partizan svuda sem u Podgorici i Budućnost, osim ovoga večeras, ja ne znam čemu bi se vi nadali. Budućnost ima 3, možda 3,5 igrača. Partizan 2 + sudije, ovo je smejurija od sporta koji nazivaju košarka.
   (loodiysrba, 9. februar 2020 20:23)

  # Link komentara

 144. Hahahahah ali tajm na 16 sekundi do kraja na +5 hahaha i ovaj poceo kao dulo na -30 i sekunda do kraja trazi tajm hahaha cisto vredjanje protivnika. Ovaj poraz milogoraca super pase Zvezdi ako sutra srusimo mornar..
  (bojan, 9. februar 2020 19:50)
  Jesi li se zapitao zasto je bilo bitno da dobijemo sa vise od pet razlike? Sto se brukas?
  (jghgf, 9. februar 2020 20:22)

  # Link komentara

 145. Silan Partizan pocisti Milogorce i osveti FMP C. zvezdu za dva teska poraza protiv ove njihove brace Bokanmilovaca. Imace Zvezda sansu u doigravanju u Podgorici.
  sine: mladic borovi, devojke jele
  ti imas strasan problem sa glavom, pojma nemas o kosarci a i sa geografijom si izgleda na Vi.
  Vidi sine balavi da ti objasnim, da nesto naucis iz kosarke a bogami i iz geografije.
  Prvo: Partizan je prvak Evrope i jedan od najvecih i najboljih kk klubova u Evropi, sa bogatom istorijom, dok je tvoj FMP jedan prosecan seoski klubic, bez istorije i uspeha.
  Drugo: kk Partizan je jedini Beogradski klub, tvoj klub je iz sela kraj Beogada i to ako nisi znao nije isto, nemoj da se gurate tamo gde ne pripadate. Znam ja da te Partzan ubio u glavu svih ovih godina zatovti ja kao Partizanovac pomazem da dodjes sebi i bolje razumes stvari.
  (Miki, 9. februar 2020 20:22)

  # Link komentara

 146. Da osvojimo i Aba i Evrokup, i smekerski se prijavimo za Evroligu kao osvajaci Aba. I onda finalista Evrokupa ode sa nama, a drzavni projekti Srbije i Crne gore neka pisu saopstenja.
  Ajmo crno-beli!
  (miki, 09. februar 2020 18:05)

  Halo mitomanu, zaboravio si jos Interkontinentalni kup gradova Juzne Amerke!
  (Nolan Smith, 9. februar 2020 19:56)

  Joj, kad vas mornar Popaj odvali sutra.
  (andrejka, 9. februar 2020 20:22)

  # Link komentara

 147. Najbolji su ovi "đetići" koji govore o tzv." krađi" glede sudjenja u Beogradu,a zaboravljaju kako je PARTIZAN pokraden u prvom delu ABA lige u Podgorici.Svaka vam čast!
  (Toma, 9. februar 2020 20:21)

  # Link komentara

 148. Fatalna Mentalna Patologija briljira svojim komentarima, kao i obično.
  (Diogen, 9. februar 2020 20:20)

  # Link komentara

 149. Steta za samo 5 razlike. Trebalo nam je makar 6, pa da imamo bolji medjusobni skor. Trenutno, ako budemo izjednaceni, a nadam se da necemo biti, Buducnost je u prednosti zbog bolje ukupne kos razlike.
   (kiklop, 9. februar 2020 20:19)

  # Link komentara

 150. Sta je bre ovo, posle onakve kosarke Baki i Drecun na O2. Cekam Inter-Milan a ova dvojica citaju tekst.
   (delije konjanici, 9. februar 2020 20:18)

  # Link komentara

 151. cestitke na pobjedi,mi smo samo trojkama odrzavali u egalu,
  nadam se da cemo jos uzivati u ovakvoj kosarci a ne ono sto radi covic i czv
  (blazo pg, 9. februar 2020 19:49)
  Vi nekome nesto da pricate? Posle one vase bruke kada ste nas kod vas u Pg brutalno pokrali? Pricaj ti te tvoje price nekom drugom.Da je bilo sve kako treba, cestitali bi vi nama i tada pobedu, ali nesto vam to veče nije bilo do uzivanja u kosarci. Nista vi niste bolji od covica, isti ste.Ako ne i gori.
  (Pfc, 9. februar 2020 20:18)

  # Link komentara

 152. Groblje jedva sa podgoricanima koje mi redovno deremo po 20 razlike! čemuli se nadate?
  (delije sever teodosic forever, 09. februar 2020 19:55)

  Pa, vi ste od Budućnosti izgubili u prvom delu sezone u sred Beograda 89:81,
  na revanš niste smeli da odete...
   (Aleksandar, 9. februar 2020 20:18)

  # Link komentara

 153. Bravo braćo!!!
  (Zvezdaš, 9. februar 2020 20:17)

  # Link komentara

 154. Stocemo biti ogorčeni mismo pre sedam dana vas spustili na zemjiu i dokazali vam koje i budući evro ligas. Vicete opet pričati sledeće sezone i tako u nedogled. Štose tice budućnosti ona je vas izabrala ovoje samo sinoć bilo ispitivanje po svemu i partizan i budućnost su za zvezdu nejaki tako zvezdi svedno koce biti u finalo ima da ih preslisi lako. Znaci iz poverljivog izvora polu finale aba lige igraju partizan- budućnost zvezda- cedevita Olimpija. Pozdrav
  (zdravkogf, 9. februar 2020 20:16)

  # Link komentara

 155. Ni pored toliko pogodjenih trojki nisu mogli da nas dobiju...bolji smo
   (majstor, 9. februar 2020 20:16)

  # Link komentara

 156. Bravo grobosi. Ne mirisem vas bas nesto ali ove tek ne podnosim.
  (lilly alen, 09. februar 2020 19:53). Ni mi pantere ne mirišemo baš nešto.
   (FMP since 2011, 9. februar 2020 20:16)

  # Link komentara

 157. Partizan pola tim, pola slobodno bacanje. Jel ima neka utakmica da im nije dosudjeno 50 faulova I da su izveli ispod 30 slobodnih bacanja?
  (Ivan, 9. februar 2020 20:16)

  # Link komentara

 158. Dobismo, uprkos Bircevicu i Jankovicu. Majko moja kakav dvojac, Ko je njih poznavao ni FIBA liga sampiona mu nece tesko pasti. Gagicu i Djoko Salicu, vratite se !!! Salu na stranu, kad bi umesto ovog para asova imali dva normalna igraca, srednja klasa, ne treba vise, potpisujem da bi bili favoriti u EK. Ufff, ne mogu jos salu na stranu, moram i ovo, ljudi, kad je Birca predriblao samog sebe u vise navrata u rekordnom vremensko roku, zbunio je i nase, i njihove, i mene, i komentatore...Sta ti je improvizacije. Ne moze to svako.Redak je to dar.
  Elem. Sve na svom mestu. Dobismo ih bez polemike, nemaju ni jedan razlog da se zale na bilo sta. Navijanje korektno. "Milo lopove ne damo ti svetinje" na pocetku, samo da se zna. Najbolje sto smo mogli da uradimo za nas narod u CG. Niko nece moci da ih proziva da su im braca Srbi ovakvi ili onakvi a oni srecni i zadovoljni. Sad jos kad bi Zvezda na kraju bila druga, pa srpsko finale ako Bog da. Milina.
  (Grobar-España, 9. februar 2020 20:16)

  # Link komentara

 159. Само једно име..Вил Мозли.....чудо....!!!
  (kiza D, 9. februar 2020 20:15)

  # Link komentara

 160. Ovo je borba ko će da izbegne Zvezdu. Zvezda gotovo sigurno će biti treća, tako da pobednik ove utakmice sigurno neće na Zvezdu u po. U svakom slučaju prvi iz regularnog dela će svakako imati bolju situaciju. Moje viđenje kao navijača Zvezde je da bi nam polufinale bilo lakše sa Partizanom gostovanjem u Areni nego sa ovima dole na dve dobijene. Već na tri verujem da možemo možda i da dobijemo dole jednu?
  (Džoni, 09. februar 2020 19:19)

  Ja bih pre rekao da je borba za utakmicu vise na domacem terenu.
   (Аспера, 9. februar 2020 20:15)

  # Link komentara

 161. Zvezdas kome je Zvezda u krvi, nikada ni u jednoj situaciji nece navijati za Partizan. Ali nikada! Moze da bude ili ravnodusan ili jednostavno da navija da Partizan izgubi. Jednostavno, tako je. Tako je i kod njih. Svako ko drugacije razmislja, nije nacisto za koga i koliko navija. Ja sam od onih koji su Zvezdu kao mali slusali na 'onim' starim radio aparatima.
  (Pedja Indjija, 09. februar 2020 19:05)

  Тако је, Пеђа. Ја могу после да честитам победу, ако је заслужена. Али да навијам за Звезду? НЕ.
   (Јабучило, 9. februar 2020 20:14)

  # Link komentara

 162. @Groblje jedva sa podgoricanima koje mi redovno deremo po 20 razlike! čemuli se nadate?
  (delije sever teodosic forever, 09. februar 2020 19:55)

  Gde bre derete, izgubili ste ove godine obe utakmice od njih! Kratko je pamcenje u pantera...
   (navijac, 9. februar 2020 20:14)

  # Link komentara

 163. Brutalna krađa gospodo. Brutalna. 23-11 bacanja, lupanje mozlija po ruci martina i floping voldena u prvom poluvremenu, minimum tri-četiri nesvirana faula nad cobsom i martinom u drugom, poništena trojka popoviću, brutalno.
  (mg, 09. februar 2020 19:53)

  Pa, vi ste navikli da vam se u morači sudi i kad se neko nakašlje pored vas, al zato vama sve da bude dozvoljeno. Pa, i navijač iz publike da udari protivničkog košarkaša (kao onda Milosavljevića).
   (Aleksandar, 9. februar 2020 20:14)

  # Link komentara

 164. Tajm aut pri kraju je bio zbog razlike iz prve utakmice koja je bila mislim ista... Da je Partizan iskoristio poslednji napad imao bi bolji skor u odnosu na Buducnost i mogucnost da cak i izgubi neku od poslednje tri utakmice... Mada tesko da Buducnost moze dobiti sve tri do kraja... Ovo da se igralo u Pioniru bilo bi 15 ak razlike... Buducnost su odrzavale trojke, igra im nije postojala... MOZLI, eh... Neprocenjiv....
   (bozapub, 9. februar 2020 20:13)

  # Link komentara

 165. Groblje jedva sa podgoricanima koje mi redovno deremo po 20 razlike! čemuli se nadate?
  (delije sever teodosic forever, 9. februar 2020 19:55)
  Zbog takvih kao ti i treba da vas mrze svi?
  (Loznica, 9. februar 2020 20:13)

  # Link komentara

 166. Hahahahah ali tajm na 16 sekundi do kraja na +5 hahaha i ovaj poceo kao dulo na -30 i sekunda do kraja trazi tajm hahaha cisto vredjanje protivnika. Ovaj poraz milogoraca super pase Zvezdi ako sutra srusimo mornar..
  (bojan, 09. februar 2020 19:50)

  Decace bitna je razlika jer su oni nas u Pg dobili upravo sa +5. Da smo veceras dobili sa 6+ prakticno bismo imali dve pobede vise jer bi skor u medjusobnim duelima bio na nasoj strani. Kako god, imamo laksi raspored i mislim da prvo mesto necemo ispustiti do kralja.
   (Skupljac perja, 9. februar 2020 20:12)

  # Link komentara

 167. Ovi iz titograda da su veš mašinu bacili na koš pogodilibi nestvaran šut za tri objektivno da su dve tri promašili to bi bilo preko deset razlike neće im ulaziti uvek ovako sve i pored toga se mogu dobiti
  (Koja, 9. februar 2020 20:12)

  # Link komentara

 168. Zvezdas kome je Zvezda u krvi, nikada ni u jednoj situaciji nece navijati za Partizan. Ali nikada! Moze da bude ili ravnodusan ili jednostavno da navija da Partizan izgubi. Jednostavno, tako je. Tako je i kod njih. Svako ko drugacije razmislja, nije nacisto za koga i koliko navija. Ja sam od onih koji su Zvezdu kao mali slusali na 'onim' starim radio aparatima.
  (Pedja Indjija, 09. februar 2020 19:05)

  Ja sam zvezdaš, pratim skoro sve zvezdine (košarkaške) utakmice i večeras sam sa ponosom navijao za partizan. Vi koji TAKO ostrašćeno mislite ne možete da volite zvezdu, jer ko zaista voli (bilo koga) taj ne može da mrzi (nikoga). A to je i stvar produhovljenosti (čitanja knjiga i inteligencije), hoću da kažem malo si čitao knige, a puno slušao radio. Sve najbolje ti želim.
   (no pasaran, 9. februar 2020 20:12)

  # Link komentara

 169. Institucija
   (1992, 9. februar 2020 20:12)

  # Link komentara

 170. jednom će se i ovo lane zvati, ničija nije gorela do zore
   (Brendon, 9. februar 2020 20:12)

  # Link komentara

 171. Tim koji sa Bircevicem i Jankovicem pobedi bilo koga, mora biti mnogo jak tim.

  Tu mogu da uvrstim i Tomasa koji verovatno krizira...stigla losa roba i covek ne zna gde udara. Ovde "navijaci" mogu da mu pomognu...
  (Marko, 9. februar 2020 20:11)

  # Link komentara

 172. Bravo Grobari, jesu sudije malo vise navlacile na vasu stranu, ali ok je, tako bi radili i u Podgorici za njih. Isle su ih trojke jako, skoro kao kada su nas izbacili pre dve godine. Partizan trebao malo vise prodore da radi, pred domacom je publikom.
  (komsija, 9. februar 2020 20:11)

  # Link komentara

 173. Bravo Crno Beli ???
   (max, 9. februar 2020 20:10)

  # Link komentara

 174. Druze partizane, prihvatite vec jednom da ste drzavni projekat, bili i ostali.
  Niste nikakva opozicija nikada ni bili.
  Zvezda takodje, ali vi pogotovo, bas zato sto se toliko opirete.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Njaah, 9. februar 2020 19:24)

  Druze delijo, o tome se i radi, nema razlike u tom smislu izmedju Zvezde i Partizana.
  (Jugram Haschwalth, 9. februar 2020 20:10)

  # Link komentara

 175. Potonu pun brod Malboro-a....
  (Pecarsky, 9. februar 2020 20:09)

  # Link komentara

 176. Zvezdasi stari sejaci mrznje. Samo to irade od osnivanja. Zato ih niko i ne voli. Isto brdo, dva univerzuma.
   (zvezda tirana, 9. februar 2020 20:09)

  # Link komentara

 177. Silan Partizan pocisti Milogorce i osveti FMP C. zvezdu za dva teska poraza protiv ove njihove brace Bokanmilovaca. Imace Zvezda sansu u doigravanju u Podgorici.
  sine: mladic borovi, devojke jele
  ti imas strasan problem sa glavom, pojma nemas o kosarci a i sa geografijom si izgleda na Vi.
  Vidi sine balavi da ti objasnim, da nesto naucis iz kosarke a bogami i iz geografije.
  Prvo: Partizan je prvak Evrope i jedan od najvecih i najboljih kk klubova u Evropi, sa bogatom istorijom, dok je tvoj FMP jedan prosecan seoski klubic, bez istorije i uspeha.
  Drugo: kk Partizan je jedini Beogradski klub, tvoj klub je iz sela kraj Beogada i to ako nisi znao nije isto, nemoj da se gurate tamo gde ne pripadate. Znam ja da te Partzan ubio u glavu svih ovih godina zatovti ja kao Partizanovac pomazem da dodjes sebi i bolje razumes stvari.
  (Miki, 9. februar 2020 20:09)

  # Link komentara

 178. Groblje jedva sa podgoricanima koje mi redovno deremo po 20 razlike! čemuli se nadate?
  (delije sever teodosic forever, 09. februar 2020 19:55) Kao onomad kada odoste u Titograd?
  (mu-lan, 9. februar 2020 20:09)

  # Link komentara

 179. Halo mitomanu, zaboravio si jos Interkontinentalni kup gradova Juzne Amerke!
  (Nolan Smith, 09. februar 2020 19:56)

  Pa ti si ziv ???!!!!! It's alive!!!

  Salu na stranu, zabrinuo sam se za tebe.
   (delije konjanici, 9. februar 2020 20:08)

  # Link komentara

 180. kaze "dve najbolje ekipi u ABA..."???? . To ko je najbolji videce se na kraju, buducnost moze da bude samo 3. ili 4.ekipa po snazi, Zvezda ima najbolju ekipu , ucesnik EL, a da li ce to iskoristiti za titulu videcemo. Najrealnije finale Partizan-Zvezda!
   (nedelje, 9. februar 2020 20:08)

  # Link komentara

 181. FMP sutra sigurno gubi u Baru i ne ulazi u F4.Limeni, pripremite se za iducu godinu igranju u FIBA kupu.
  (Crnobelac, 9. februar 2020 20:08)

  # Link komentara

 182. Интергалактички шампиони ничега, као и претходних година и ове ћете освојити НИШТА. Живи били па видели.
   (Серби, народ најстарији!!!, 9. februar 2020 20:07)

  # Link komentara

 183. Neko izjavi ko izgubi ide na ,niko nama nece govoriti kako cemo se zvati,ostavite se vi nas nego vidite sta cete sutra jer ako ne pobedite necete vi ni do polu finala Buducnost ceka sutra i ako Mornar mozda pobedi ona mu lagano daje bodove jer joj je svejedno do kraja a ako ovi ,niko nama nece govoriti kako cemo se zvati,onda ce ispasti cedevita kao sto gledam jer ce onda Buducnost morati da igra protiv njih maksimalno.
  (Boban, 9. februar 2020 20:06)

  # Link komentara

 184. Pozdravimo braću velikim aplauzom
  Ne budumo kao fmp
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (obnažena pudlica, 9. februar 2020 17:12)

  Dete ne brukaj se tolikom mrznjom prema Zvezdi.
   (Ceko PFC, 9. februar 2020 20:06)

  # Link komentara

 185. Sve je ovo normalno!!!!
   (ljutice bogdaNOVA bb, 9. februar 2020 20:06)

  # Link komentara

 186. Groblje jedva sa podgoricanima koje mi redovno deremo po 20 razlike! čemuli se nadate?
  (delije sever teodosic forever, 09. februar 2020 19:55)

  Nadamo se da će uprava ABA lige ispoštovati sopstveni Pravilnik i da će Čovke već sutra uveče da piše novo saopštenje.
   (mkg, 9. februar 2020 20:06)

  # Link komentara

 187. Ne kaporam 16 sekundi do kraja obe ekipe u bonus i ovi govnari ne prave faul,zastooo alo gubite 5 razlike tu ide uvek brz faul,ja iam plus na 169.5 ono ostane 169...a partizan nema potrebe da napadne za 16 sekundi ne kapiram???
   (neko tamo, 9. februar 2020 20:06)

  # Link komentara

 188. Ovakvom igrom i Partizan i Buducnost bi dobili Zvezdu 15-20 poena. Kad je vazno....
  (Strucnjak, 9. februar 2020 20:05)

  # Link komentara

 189. @ Kako da se pojača Partizan u narednom periodu? Prodati Birčevića i ne kupiti nikoga umesto njega.
  (Sale Jagodina, 09. februar 2020 19:55)

  Slazem se da Birca igra lose, ali u timu postoji jos gori od njega i to na istoj poziciji a to je TOMAS! Kakav pad tog igraca u odnosu na pocetak sezone to je neverovatno. Izgleda kao totalni amater, gubi lopte, koraci, kos ne moze da ubode, u odbrani nula, najvece razocarenje ubedljivo je taj igrac!
   (Admiral, 9. februar 2020 20:05)

  # Link komentara

 190. Tako je bre! Bravo Grobari, neka ste ih nalupali..
  (Crni96, 9. februar 2020 20:04)

  # Link komentara

 191. Fatalna Mentalna Patologija kao i obično briljira svojim komentarima.
  (Diogen, 9. februar 2020 20:04)

  # Link komentara

 192. dr.Misa, 09. februar 2020 19:38

  A, kako to nas savez da resi u interesu Srpske kosarke ?
  Da zabrani stranim igracima da igraju, pa da opet igramo cipiripi kup, i da nas nema na Evropskoj mapi nigde. Naravno da svi volimo da igraju nasa deca, ali na zalost vise ne moze to tako. Drugi imaju astronomske budzete i dovode koga hoce , a mi protiv takvih da razvijamo nasu decu. Onda nema nista od rezultata. Jer stvarno misli neko da bi Partizan jurisao da osvoji evrokup samo sa Jaramazom, Zagorcem i takvim igracima, bez pomoci malo boljih spremnijih i iskusnijih stranaca. Nekada smo mogli godisnje par igraca da izbacimo, sad nazalost jednog i to je dobro. I za to nije kriv nas savez , vec jednostavno je takvo vreme. Razni evropski mocnicibkreiraju kako im odgovara. Ili si po nihovom ili te nem, pa odlucite sta cete nazalost.
   (al, sta ja znam, 9. februar 2020 20:04)

  # Link komentara

 193. Presudilo je 23 bacanja za Partizan, Buducnost samo 13, necuveno !
   (Kosta, 9. februar 2020 20:04)

  # Link komentara

 194. Bez ijednog incidenta. Bez vređanja. Samo za Partizan. I to posle one krađe tamo i političkih napetosti. Svaka čast! Nismo isti.
   (Pierre de Kuberten, 9. februar 2020 20:04)

  # Link komentara

 195. Kako bi legao ovaj Nikolić umjesto Birčevića..
   (dalaBu, 9. februar 2020 20:03)

  # Link komentara

 196. Niste nikakva opozicija nikada ni bili. 
  Zvezda takodje, ali vi pogotovo, bas zato sto se toliko opirete. 
  (Njaah, 09. februar 2020 19:24) 

  Cik, neka se igraci i Sakota slikaju sa Sergejem hahahahaaa...lazem sebe, da ne mogu bez tebe...
  (delije konjanici, 09. februar 2020 19:53)

  Da se slikaju sa Sergejem?? Hahaha pa čoveče, vaš Ostoja se javno izvinjavao zbog slika sa Sergejem. Zaboravio si.
   (NoName, 9. februar 2020 20:03)

  # Link komentara

 197. Milov drzavni projekat....
  (Ljuba, 9. februar 2020 20:02)

  # Link komentara

 198. Retko nestručni komentatori na O2..
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dnevna doza prosecnog Srbende, 9. februar 2020 19:29)

  "U prvoj petorKi Partizana.." rece jedan od njih
  (PredragDrobnjak, 9. februar 2020 20:02)

  # Link komentara

 199. Zli Mo kao kao nekada Alonzi Zli
   (nik sloter, 9. februar 2020 20:02)

  # Link komentara

 200. Nesto mi nije jasno. Jesu li ovde igrale "hrabrise" koji ne smeju da igraju u Podgorici?
   (zoran, 9. februar 2020 20:01)

  # Link komentara

 201. @Pedja Indjija
  Ima nas koji nosimo zvezdu u srcu ali i mozak u glavi. Ono prvo ne isključuje drugo
   (Milan, 9. februar 2020 20:01)

  # Link komentara

 202. Pozdravimo braću velikim aplauzomNe budumo kao fmpKomentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (obnažena pudlica, 9. februar 2020 17:12Kakva crna braca. Priznali Kosovo i Metohiju, podrzali ih u ulasku u sve institucije. Kakva su to braca. Zamisli da neko u Republici Srpskoj prizna KiM. Nastao bi krs i lom.
  (gago, 09. februar 2020 19:11)
  Ništa to narod nije pitan.Politicki vrh Crne Gore nije radio po volji naroda.Ne dozvoli da ti pamet muti politika.Politika je politika i nikad nema veze sa narodom.
  (Djed Gavrilo, 9. februar 2020 20:01)

  # Link komentara

 203. što mozli ne bi igrao u nba...skočan brz atraktivan...ne kilavi...kuca odmah i sad...bacanja solidna...nema šut..al i ne šutira..
   (tom pus, 9. februar 2020 20:00)

  # Link komentara

 204. Muk u areni! Gubi ovo igokea! Ide Cz na prvo mesto!
  (Kukavica dule, 09. februar 2020 18:33)

  Svaka čast na optimizmu.
   (društvance iz predgrađa, 9. februar 2020 20:00)

  # Link komentara

 205. Budućnost slaba ove sezone zvezda i partizan dve klase iznad ostalih.
  (Petar Macen, 9. februar 2020 19:59)

  # Link komentara

 206. Tako je bre, idemo.. Bravo
  (Milos, 9. februar 2020 19:59)

  # Link komentara

 207. Sve na stranu. Ali ja u zivotu nisam video da stranci ginu za klub kao u Partizanu. Svaka cast njima. I napred Partizan.
   (neko, 9. februar 2020 19:59)

  # Link komentara

 208. Groblje jedva sa podgoricanima koje mi redovno deremo po 20 razlike! čemuli se nadate?
  (delije sever teodosic forever, 09. februar 2020 19:55)

  Da videli smo pre par nedelja.
   (Ljuba, 9. februar 2020 19:59)

  # Link komentara

 209. Samo zbog one frajerčine koja je na klupi je dovoljno da cestitam,kao zakleti zvezdaš. Napravio je ekipu, a to znaci hemija i duh. Uneo je pozitivan stav i ideju. Ljudi ginu, bore se. Znanje neprocenjivo imaju da upijaju svo ovo vreme dok je tip sa neverovatnom harizmom na mestu trenera. Cestitam i da osvojite Evrokup!!!
   (legolas, 9. februar 2020 19:59)

  # Link komentara

 210. Sta reci.... Mozli
  (Merlin, 9. februar 2020 19:59)

  # Link komentara

 211. Konacno da su sudije malo navlacile za Partizan
  (feveg, 9. februar 2020 19:58)

  # Link komentara

 212. Pobeda. Tesko ali ocekivano. Buducnost odlicna ,ABA je ozbiljno jaka liga. Partizan ima takav potencijal u navijacima kao niko u Evropi. Kada bi se ulozilo i kosarkaski klub harao bi Evropom. Jos ovo, pred domacom publikom nece izgubiti utakmicu .
  (zemunski kej, 9. februar 2020 19:58)

  # Link komentara

 213. Zvezdas kome je Zvezda u krvi, nikada ni u jednoj situaciji nece navijati za Partizan. Ali nikada! Moze da bude ili ravnodusan ili jednostavno da navija da Partizan izgubi. Jednostavno, tako je. Tako je i kod njih. Svako ko drugacije razmislja, nije nacisto za koga i koliko navija. Ja sam od onih koji su Zvezdu kao mali slusali na 'onim' starim radio aparatima.
  (Pedja Indjija, 9. februar 2020 19:05)

  To je sasvim normalno, veliki rivalitet je u pitanju od 1945. do danas.Steta sto nismo dobili sa +6, sada moramo da dobijemo sve tri do kraja jer smo i u Podgorici izgubili +5, a trenutno imaju bolji kos kolicnik od nas 5-6 poena.
  (PredragDrobnjak, 9. februar 2020 19:58)

  # Link komentara

 214. košarka je Partizan!!!
   (Rašo, 9. februar 2020 19:58)

  # Link komentara

 215. Rekao bih da su sudije kumovale vise nego Partizan.Kad god bi se Buducnost odlepila oni su se potrudili da penalima i slobodnim bacanjima odrze Partizan u zivotu. To je ta prevaga veceras gde je Partizan imao 13 -14 penala vise.
   (Beograd, 9. februar 2020 19:58)

  # Link komentara

 216. Buducnost i da mesec dana igra ne moze da dobije ni Partizan ni Zvezdu ove godine...
   (nepismenitoma, 9. februar 2020 19:58)

  # Link komentara

 217. Gde da se pročita pravilo ko ima prednost u međusobnom skoru ako slučajno završimo sa istim brojem pobeda?
  Zna li ko ovo, al da ne ide fudbalskom logikom gola u gostima?
   (Randy Marsh, 9. februar 2020 19:57)

  # Link komentara

 218. Svi koji navijaju protiv kluba iz Srbije, ma kako se on zvao a kada igraju protiv stranog kluba, makar to bio klub iz bivse SFRJ, nisu pravi navijaci i patriote vec ostrasceni idioti kojima nije mesto na bilo kojoj utakmici. To se odnosi na nazovi navijace i Zvezde i Partizana zbog kojih normalni navijaci i ne idu na utkmice
   (original mrgud, 9. februar 2020 19:57)

  # Link komentara

 219. Bravo crno beli parni valjak melje!
   (Igor Grobar, 9. februar 2020 19:56)

  # Link komentara

 220. nastavlja se agonija...ivanovic 7,5+ da 7 na pola druge i naravno ostane na 7
  (auu, 9. februar 2020 19:56)

  # Link komentara

 221. Da osvojimo i Aba i Evrokup, i smekerski se prijavimo za Evroligu kao osvajaci Aba. I onda finalista Evrokupa ode sa nama, a drzavni projekti Srbije i Crne gore neka pisu saopstenja.
  Ajmo crno-beli!
  (miki, 09. februar 2020 18:05)

  Halo mitomanu, zaboravio si jos Interkontinentalni kup gradova Juzne Amerke!
  (Nolan Smith, 9. februar 2020 19:56)

  # Link komentara

 222. Kako da se pojača Partizan u narednom periodu? Prodati Birčevića i ne kupiti nikoga umesto njega.
  (Sale Jagodina, 9. februar 2020 19:55)

  # Link komentara

 223. Iskrene čestitke komšije.
  (Pa, 9. februar 2020 19:55)

  # Link komentara

 224. auh, šta ga je ogorčenih pantera u komentarima :ppPPPpP
   (fjužn, 9. februar 2020 19:55)

  # Link komentara

 225. Mozli 99.ta Partizanova zvezda.
   (nik sloter, 9. februar 2020 19:55)

  # Link komentara

 226. Da volim crno bele... Nisam grobar, a ni Cigan, nisam navijac. Zvezda je institucija u fudbalu, a Groblje je u kosarci. Uvek Srbija, nikad Jugoslavija. Matori Miladin , jednom tigar, zauvek Srbin
  (Miladin, 9. februar 2020 19:55)

  # Link komentara

 227. Buducnost ce na kraju cetvrta biti...

  Jos ako se odigra utakmica sa Zvezdom, ne znam hoce li i uci u 4...

  Do kraja ima Mornar, Cedevitu i Zvezdu.

  Adio Mare
  (Koliba, 9. februar 2020 19:55)

  # Link komentara

 228. Groblje jedva sa podgoricanima koje mi redovno deremo po 20 razlike! čemuli se nadate?
  (delije sever teodosic forever, 9. februar 2020 19:55)

  # Link komentara

 229. Pedja Indjija, 09. februar 2020 19:05
  koja druze zvezda, nikada nista niste bili u kosarci, sem dok je trajala zezona sljake, lazes samog sebe
   (nikolaknez, 9. februar 2020 19:54)

  # Link komentara

 230. odlicna utakmica dve najbolje ekipe u aba I fantasticna atmosfera..obezbedjeno prvo mesto pred plej of.. a sada kup u nisu i novi pehar u nasim vitrinama..idemo crno beli
  (sava, 9. februar 2020 19:54)

  # Link komentara

 231. hvala na svemu grobari i na atmosferi na pobjedi! idemo po evro titulu! pozdrav iz PG...
   (filip, 9. februar 2020 19:54)

  # Link komentara

 232. Da su sudije bile poštene bilo bi 20 razlike
  (Goran, 9. februar 2020 19:53)

  # Link komentara

 233. Niste nikakva opozicija nikada ni bili.
  Zvezda takodje, ali vi pogotovo, bas zato sto se toliko opirete.
  (Njaah, 09. februar 2020 19:24)

  Cik, neka se igraci i Sakota slikaju sa Sergejem hahahahaaa...lazem sebe, da ne mogu bez tebe...
   (delije konjanici, 9. februar 2020 19:53)

  # Link komentara

 234. Brutalna krađa gospodo. Brutalna. 23-11 bacanja, lupanje mozlija po ruci martina i floping voldena u prvom poluvremenu, minimum tri-četiri nesvirana faula nad cobsom i martinom u drugom, poništena trojka popoviću, brutalno.
  (mg, 9. februar 2020 19:53)

  # Link komentara

 235. Bravo grobosi. Ne mirisem vas bas nesto ali ove tek ne podnosim.
  (lilly alen, 9. februar 2020 19:53)

  # Link komentara

 236. budućnost je prošlost.
  ajmo u nove utakmice.
  (ludak, 9. februar 2020 19:53)

  # Link komentara

 237. Pozdravimo braću velikim aplauzom
  Ne budumo kao fmp
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (obnažena pudlica, 9. februar 2020 17:12)

  Evo knjiskog primera zasto odnosi izmedju Zvezde i Partizana stagniraju godinama. Leci se, covece, ako ti uopste ima leka. Ozbiljan sam.
  (Sabre, 9. februar 2020 19:52)

  # Link komentara

 238. Nikad gore navijanje igokeje! Partizan je ugasen 2007!
  (Kukavica dule, 09. februar 2020 18:18)

  Pa zašto uporno govoriš da je Partizan ugašen, kada je Zvezda ugašena? Ugasio je kukavica Dule.
   (ja, 9. februar 2020 19:52)

  # Link komentara

 239. Uzasna kosarka Partizana, gotovo da nema poena za 2, samo trojke i bacanja
  (Pleis, 09. februar 2020 19:11)
  Odlična košarka, ne znam sta pričaš ti... Svaka čast grobari, čestitke od Delije. Pa da se vidimo u finalu
   (iskreno, 9. februar 2020 19:52)

  # Link komentara

 240. sudije završile posao ....
   (misirac, 9. februar 2020 19:51)

  # Link komentara

 241. Nisam pristalica nijednog od Titovih blizanaca, ali volim kosarku generalno, ove godine vise gledam Zvezdu jer je u Evroligi koje je jace takmicenje. Medjutim, ono sto sam primetio jeste da je mnogo bucnija atmosfera kada igra Partizan. Verovatno je do toga sto je Pionir akusticniji, ali svakako svaka im cast za navijanje.
  (black_mirror, 9. februar 2020 19:51)

  # Link komentara

 242. Au koja legija stranaca u partizanu pa ovo nisam video nikad....
  (MicaBugarin, 09. februar 2020 18:37)

  ...osim u svom prigradskom klubu...
   (društvance iz predgrađa, 9. februar 2020 19:51)

  # Link komentara

 243. Ako Vil Mozli već večeras ne dobije doživotni ugovor, ja ne znam...
  (zemo, 09. februar 2020 19:06)

  Koliko danas je dobio +3 godine što je otprilike do kraja karijere!!
   (grobar.prijepolje, 9. februar 2020 19:51)

  # Link komentara

 244. Ha ha kao da je finale,neverovatno cirkus!!!
   (iz naroda, 9. februar 2020 19:51)

  # Link komentara

 245. Kaže Edin Avdić:”Kako biti mvp utakmice sa 4 poena”?Jedio ako si Vil Mozli...Bravo Edine!
  (dnevna doza prosecnog Srbende, 9. februar 2020 19:50)

  # Link komentara

 246. Hahahahah ali tajm na 16 sekundi do kraja na +5 hahaha i ovaj poceo kao dulo na -30 i sekunda do kraja trazi tajm hahaha cisto vredjanje protivnika. Ovaj poraz milogoraca super pase Zvezdi ako sutra srusimo mornar..
  (bojan, 9. februar 2020 19:50)

  # Link komentara

 247. Kakva crna braca. Priznali Kosovo i Metohiju, podrzali ih u ulasku u sve institucije. Kakva su to braca. Zamisli da neko u Republici Srpskoj prizna KiM. Nastao bi krs i lom.
  (gago, 09. februar 2020 19:11)

  Ej moj ti, nisu priznali Crnogorci nego Milo. Nemoj sejati mrznju.
   (delije konjanici, 9. februar 2020 19:50)

  # Link komentara

 248. Bog sve vidi,Bog sve vrati.A vratio je Partizanu stari sjaj,opet je najbolji klub u Srbiji (jaooo pa da,sad ce efempe kako oni poziraju u evroligi)
  (Catalonia, 9. februar 2020 19:50)

  # Link komentara

 249. Poseta u Areni ko na tri meca ukupno efempea u Evroligi
  (Milos, 09. februar 2020 18:55)
  Vi ste zadnji put igrali Evroligu kada su se mečevi igrali na svakih 15 dana, tako da je bolje da ćutite o tom takmičenju. Držite se vi marginalnih takmičenja i one Fiba Lige sampiona koju ste nekada osvojili.
   (Sqk, 9. februar 2020 19:49)

  # Link komentara

 250. Mo Zli gleda te Kokosov
   (jadac, 9. februar 2020 19:49)

  # Link komentara

 251. cestitke na pobjedi,mi smo samo trojkama odrzavali u egalu,
  nadam se da cemo jos uzivati u ovakvoj kosarci a ne ono sto radi covic i czv
  (blazo pg, 9. februar 2020 19:49)

  # Link komentara

 252. Dok je bio normalan kriterijum Buducnost bila bolja a onda ga okrenuse, dozvolili grublju igru i tu je Partizan jaci fizicki i prelomise utakmicu.
   (pipi,pik,karo, 9. februar 2020 19:49)

  # Link komentara

 253. Perfektna košarka i sjajna utakmica...Jaramaz dečko prangija svaka čast,Volden i Mozli maestralni...a Šehovic i Nikolic ko nekad Šcepanovic...i za KKP i za Buducnost...
  (gremlin, 9. februar 2020 19:49)

  # Link komentara

 254. Vec 11 slobodnih bacanja za Partizan, strasno koja navlakuša
  (Evans, 09. februar 2020 18:42)

  Panter koji navija za Podgoričane. Bravo :)
   (društvance iz predgrađa, 9. februar 2020 19:48)

  # Link komentara

 255. Partizan je dobar ali Belošević najbolji igrač Partizana ubedljivo. Kako čovek zna posao pa too je čudo.
  (zvezdaš, 9. februar 2020 19:48)

  # Link komentara

 256. cestitke na pobjedi,mi smo samo trojkama odrzavali u egalu,
  nadam se da cemo jos uzivati u ovakvoj kosarci a ne ono sto radi covic i czv
  (blazo pg, 9. februar 2020 19:48)

  # Link komentara

 257. Džaba, trojke ne odlučuju skoro nikad, ako je visok procenat na kraju te izdaju
   (g, 9. februar 2020 19:48)

  # Link komentara

 258. Ljudi, zapamtite ovaj komentar. Najzasluženiji za pobedu, na kraju biće Birčević.
  (Noca, 09. februar 2020 18:59)
  Nije ulazio u 2 poluvremenu na teren...U pravu si ahhahah
  (dnevna doza prosecnog Srbende, 9. februar 2020 19:48)

  # Link komentara

 259. A najveći bankomat gleda sa treće pozicije, izdaje saopštenja i podnosi tužbe...
  (društvance iz predgrađa, 09. februar 2020 18:52)

  Pogotovo ako je taj bankomat Agrobanka, ciste pare.
   (delije konjanici, 9. februar 2020 19:47)

  # Link komentara

 260. Velike pobede protiv Buducnosti?
   (ludilo, 9. februar 2020 19:47)

  # Link komentara

 261. Buducnost je jednostavno ekipa koja nema atletiku. Ekipa koja moze da napravi nekome probleme jedino ako je ludacki ide sut za 3. Sa nedostatkom atletike dolazi i do nedostatka skokova, lose odbrane, gube se dueli 1 na 1. Ova Buducnost nema sta da trazi u ABA ove sezone.
  (Gossa placa Zeljko, 9. februar 2020 19:45)

  # Link komentara

 262. Jankovic dozvoli u derbiju da mu plej udari bananu, a sada na ulazu ne moze da poentira, pri tom je centar.
  (Krkusa, 9. februar 2020 19:45)

  # Link komentara

 263. Navijanje kao na parastosu...
   (Dušan, 9. februar 2020 19:45)

  # Link komentara

 264. Docete vi mecki na rupu..zadnje tri sezone non stop,busanje u grudi,dizanje u nebesa pa hladan tus..dacemo vam kup cisto da ne kmecite..zivi bili i videli
   (Crvena Zvezda 1991, 9. februar 2020 19:44)

  # Link komentara

 265. Birca, Jankovic, Pejners, Makadu... ko te pajsere placa?
  (Cetina, 09. februar 2020 18:45)
  Penzioneri.
   (Kikinda, 9. februar 2020 19:43)

  # Link komentara

 266. Hvala Petru Popoviću, on je doneo pobedu partizanu.
  (Grof, 9. februar 2020 19:43)

  # Link komentara

 267. Ovaj vam Jaramaz ima m..a za sve strance!!! I protiv nas je bio dobar, isao na Odza za kucanje...
  Valja zucko, tako se postaje igrac!!
   (Dachazvezda, 9. februar 2020 19:42)

  # Link komentara

 268. Au koja legija stranaca u partizanu pa ovo nisam video nikad....
  (MicaBugarin, 09. februar 2020 18:37)


  Znam šta takođe nikad nisi vidio, evropski trofej bilo kojeg od FMP-ova i crvenih zvezda koji su igrali, ili pokušali da igraju košarku. Samo gledaj jedinog šampiona Evrope kojeg je Srbija ikad dala u najsrpskijem sportu ikada, i uživaj braćala.
   (fjužn, 9. februar 2020 19:39)

  # Link komentara

 269. Grobari pevaju mars na drini a u petorci partizana ni jedan kosarkas iz Srbije
   (Goran, 9. februar 2020 19:39)

  # Link komentara

 270. Igra Petar Popović, dobija partizan.
  (Grof, 9. februar 2020 19:38)

  # Link komentara

 271. Da nije tuzno bilo bi tragicno,u drugoj cetvrtini na parketu je bio samo jedan nas igrac u crnom dresu i to Zagorac
  sve ostalo NBA igraci i Italijanski trener.Nas savez bi taj problem ni malo mali trebalo da resi u interesu S R P S K E kosarke.
  (dr.Misa, 9. februar 2020 19:38)

  # Link komentara

 272. Budućnost za 3 14/23, partizan 9/28 i opet vodi partizan. Kada šut bude u granicama normale podgoričani nikog ozbiljnog ne mogu da dobiju
   (Milan, 9. februar 2020 19:38)

  # Link komentara

 273. Symptomaticno je kako Partizan gubi prednost kada je Jankovic u igri, a Trinkieri uporno nastavlja da ga forsira.
   (dronnnn, 9. februar 2020 19:37)

  # Link komentara

 274. Pola trojki sto je Partizan dobio, primio je preko Velickovica.
   (GROBAR, 9. februar 2020 19:36)

  # Link komentara

 275. Budućnost pobeđuje.
   (marko, 9. februar 2020 19:36)

  # Link komentara

 276. Zvezda šampion!
  (sALE, 9. februar 2020 19:36)

  # Link komentara

 277. Odlična košarka!
  Oba tima tempiraju formu za plejof.
  Nadam se pobedi Partizana.
  (stručnjak fotelja, 09. februar 2020 18:55)

  Oba tima siluju sut za tri poena
   (Kotez, 9. februar 2020 19:36)

  # Link komentara

 278. 30 suteva Partizana za 3, koja sprdnha od kluba
   (Poni, 9. februar 2020 19:33)

  # Link komentara

 279. Al vas drpa Sehovic hahaha...
  (Nikola Goranovic VeGe, 9. februar 2020 19:31)

  # Link komentara

 280. 16.500 ljudi a škripi po parketu... Ja vise ne dolazim dok kriminalci vode navijanje. Volim Partizan ali vise postujem sebe!
   (Gledalac, 9. februar 2020 19:31)

  # Link komentara

 281. Postaje malo bljutavo na ovom sajtu sa "komšijama" osnovcima koji od košarke ni "k" ne znaju.
   (Aman, 9. februar 2020 19:29)

  # Link komentara

 282. Retko nestručni komentatori na O2..
   (dnevna doza prosecnog Srbende, 9. februar 2020 19:29)

  # Link komentara

 283. "Kosarka se vraća kući" ???
  (051, 09. februar 2020 18//
  Kad ste u " Dvorani sportova"???
  (naše će sene ..., 9. februar 2020 19:28)

  # Link komentara

 284. Back in Black ту си у криву.Они навијају сами за себе..остали их игноришу..
  (kiza D, 9. februar 2020 19:28)

  # Link komentara

 285. "Kosarka se vraća kući" ???
  (051, 09. februar 2020 18:30)

  Tako je u Podgoricu !
   (ogicg, 9. februar 2020 19:27)

  # Link komentara

 286. Verovatno dve najvece misterije u istoriji covecanstva, kako je nastao zivot, a druga je sta se desavalo u glavi Aleksandra Djordjevica pa je Bircevic imao prednost u prvoj petorci u odnosu na Nikolu Jokica.
  (Straight Outta München, 9. februar 2020 19:26)

  # Link komentara

 287. Kad neko ima sreće u životu... Blago, Birčeviću.
   (UFO, 9. februar 2020 19:26)

  # Link komentara

 288. "Kosarka se vraća kući" ???
  (051, 09. februar 2020 18:30)

  Naravno da se vraca kuci, kuca je tamo gde je trofej prvaka Evrope. Mozda si sanjao Zeleznik, ali to je bio samo san.
   (delije konjanici, 9. februar 2020 19:24)

  # Link komentara

 289. Zvezda-FMP igraju veceras? Kul, hvala.
  (Jugram Haschwalth, 09. februar 2020 18:25)

  Druze partizane, prihvatite vec jednom da ste drzavni projekat, bili i ostali.
  Niste nikakva opozicija nikada ni bili.
  Zvezda takodje, ali vi pogotovo, bas zato sto se toliko opirete.
   (Njaah, 9. februar 2020 19:24)

  # Link komentara

 290. Velicko kako kolena?
  (cobs, 9. februar 2020 19:24)

  # Link komentara

 291. Budućnost veoma opasna na šutu i to im je u primcipu i 90% njihove igre. Ako ih tu zaustave dobiće ih?
   (Džoni, 9. februar 2020 19:23)

  # Link komentara

 292. Odlucice duplo vise slobodnih bacanja za Partizan
   (Coa, 9. februar 2020 19:23)

  # Link komentara

 293. Dobra utakmica, samo ne vjerujem kako sudije nije sramota da ovako sude, tga jedna..
  (Aleksa, 9. februar 2020 19:22)

  # Link komentara

 294. Mlin je poceo da melje!
   (delije konjanici, 9. februar 2020 19:19)

  # Link komentara

 295. Ovo bi bio derbi za drugo mesto da se Zvezda nije opustila, realno za obe ekipe smo vasiona.
   (Misa, 9. februar 2020 19:19)

  # Link komentara

 296. Au judi staje sa ovim komentatorima kako jiudi navijački prenosu daje ovo ne podnosjiivo. Gledam na areni onaj komutator avdic samo sto ne podvikuje kad partizan postigne kos prebacim na 02 tve ono ni oni ništa bojii pa jludi moji Viste komentatori na utakmici a ne navijaci. Gdevam je kondeks novinarski dali vi u opšte razmisjiate daste vi komentatori i da gledaju utakmicu navijaci budućnosti i drugi klubova neplacam ja antenu plus ili total tve dabi sluso avdica kako spinuje za partizan. Pa brate preteraliste sve devam je objektivnost prema drugim gledaocima jasam ugasio tve i nepadami na pamet da gledam drugo poluvreme da slušam one pristrasne komentatore posebno avdica ja mislim da on kao pristrasan navijač partizana nebi trebo da prenosi utakmicu kad igra partizan ja neću da slušam u prenosu dase partizan ne ispusta iz usta a dase protivnik pomene dvatri puta ovoje bruka i sramota kako se spinuje za partizan ovo nije se u istoriji komentatora desilo da vako očigledno navijaju za partizan u prenosu kao onaj avdic.pozdrav
  (zdravkogf, 9. februar 2020 19:19)

  # Link komentara

 297. Grobari pevaju "sisaj zvezdo" a igraju protiv buducnosti... Pa vi navijajte za njih..
   (ko o cemu, 9. februar 2020 19:19)

  # Link komentara

 298. Ovo je borba ko će da izbegne Zvezdu. Zvezda gotovo sigurno će biti treća, tako da pobednik ove utakmice sigurno neće na Zvezdu u po. U svakom slučaju prvi iz regularnog dela će svakako imati bolju situaciju. Moje viđenje kao navijača Zvezde je da bi nam polufinale bilo lakše sa Partizanom gostovanjem u Areni nego sa ovima dole na dve dobijene. Već na tri verujem da možemo možda i da dobijemo dole jednu?
   (Džoni, 9. februar 2020 19:19)

  # Link komentara

 299. Samo bi zamolio grobare da ne komentarisu sutra, ovi smaraci ubise na nasoj vesti. Elem Jankovic na jednu dobru uradi pet losih stvari. Aman covece saberi se vise.
   (pedja, 9. februar 2020 19:18)

  # Link komentara

 300. Cije su sudije jel opet Buducnost , sad vam ne smmetaju sudije
  (kkkk, 9. februar 2020 19:15)

  # Link komentara

 301. Kljuc Partizanovog uspeha u ABA i Evropi lezi u tome da sto vise limitira Zagorceve minute na parketu.
  (Xp, 9. februar 2020 19:15)

  # Link komentara

 302. Ova Belivukova frakcija ne čuje sama sebe. Tačno se vidi da nemaju veze sa Partizanom, da ih je neko tu doveo...
   (shone, 9. februar 2020 19:12)

  # Link komentara

 303. Uzasna kosarka Partizana, gotovo da nema poena za 2, samo trojke i bacanja
   (Pleis, 9. februar 2020 19:11)

  # Link komentara

 304. Pozdravimo braću velikim aplauzom
  Ne budumo kao fmp
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (obnažena pudlica, 9. februar 2020 17:12

  Kakva crna braca. Priznali Kosovo i Metohiju, podrzali ih u ulasku u sve institucije. Kakva su to braca. Zamisli da neko u Republici Srpskoj prizna KiM. Nastao bi krs i lom.
  (gago, 9. februar 2020 19:11)

  # Link komentara

 305. Ako Vil Mozli već večeras ne dobije doživotni ugovor, ja ne znam...
  (zemo, 9. februar 2020 19:06)

  # Link komentara

 306. kaBaregro, 9. februar 2020 18:17
  Ko tebe kamenom ti njega hljebom!!! Zašto da budemo kao vi i oni!!! Mi smo PARTIZAN!!!
  (PFC, 9. februar 2020 19:06)

  # Link komentara

 307. Nikad gore navijanje igokeje! Partizan je ugasen 2007!
  (Kukavica dule, 9. februar 2020 18:18)

  Kad čocek pogleda celokupan komentar, sa sve potpisom, sve je jasno ... Ljudi sa nesrećnim detinjstvom zanemaruju i školu i realan život!
  (Paranoid Android, 9. februar 2020 19:05)

  # Link komentara

 308. Zvezdas kome je Zvezda u krvi, nikada ni u jednoj situaciji nece navijati za Partizan. Ali nikada! Moze da bude ili ravnodusan ili jednostavno da navija da Partizan izgubi. Jednostavno, tako je. Tako je i kod njih. Svako ko drugacije razmislja, nije nacisto za koga i koliko navija. Ja sam od onih koji su Zvezdu kao mali slusali na 'onim' starim radio aparatima.
  (Pedja Indjija, 9. februar 2020 19:05)

  # Link komentara

 309. Partizan igra i bez Redinga.
   (Gosn, 9. februar 2020 19:03)

  # Link komentara

 310. Najsmesniji su ovi "zvezdasi" sto daju podrsku "partizanu protiv Buducnosti vec su zaboravili podrsku grobara u sukobu zvezde i Buducnosti ili navijanja za buducnost prethodnih godina, vec su zaboravili koje komentare su ovde ostavljali i pisali kako treba zvezdu izbaciti iz aba, ili javljanje celnika i pr-a partizana da bi nakapostili zvezdi pitam ove "zvezdase" imate li vi dostojanstva?
  (Matori, 09. februar 2020 17:45)

  I opet ponavljam sa ste vi najveće zlo koje bi trebalo izbaciti iz ABA!!!
   (GornjiMilanovac, 9. februar 2020 19:03)

  # Link komentara

 311. Kad neko u timu ima Bircevica, to govori o njegovom budzetu. Znaci, covek i kada dobro odigra ili postigne trojku, nema pojma kako je to uradio. O ostalom da ne pricam.
  (111, 9. februar 2020 19:02)

  # Link komentara

 312. Prvo cu o poseti, danima se pisalo o utakmici, dizala se tenzija, mislio sam bice oboren rekord Zvezda-Budivljenik i ni blizu, 17500 gledalaca, moglo je i bolje. Nekoliko reci o igri, sutnuli ste vec 19 trojki,cinimi se 12 u prvoj cetvrtini, Mozli sa neverovatnom energijom, Pejdz namestio ruku. Oni isto, dok su pogadjali preko ruke sa 8 metara Nikolic i Sehovic, vodili su, kako je stao sut-nista.Mozete ovo da dobijete na energiju i zbog pritiska publike. I na kraju, pamtite vase gostoprimstvo pa kad vas opet budu pokrali dole setite se
   (deki, 9. februar 2020 19:02)

  # Link komentara

 313. Partizan igra drugu evropsku ligu sa neuporedivo lakšim rasporedom od Zvezde. Nije uspeo da pobedi oslabljenu Zvezdu, prema tome, nemojte preterivati sa medijskom promocijom i favorizovanjem omiljenog tima...
  (?, 09. februar 2020 18:20)
  Ajde batko, mislim da sad nećeš videti euroligu jedno 40 godina, vrv dok si živ je nećeš videti. Tako da brzo predji na fudbal i mani se gluposti.
   (mi smo, 9. februar 2020 19:01)

  # Link komentara

 314. vidi se da se ni jedni, ni drugi ne snalaze...oslabljeni, jer im nedostaju sudije. tako navikli da igraju pa im je sad sve naopako.
   (cole, 9. februar 2020 19:01)

  # Link komentara

 315. Jankovic u kontri zmesto da zakuca masi čisto polaganje,sa njim u postavi -12
  (dule, 9. februar 2020 19:01)

  # Link komentara

 316. FMP nije sme da ide u Podgoricu jer tamo niko.ne navija za njih. 50% su grobari a 50% za Buducnost.
   (sin lovca na medvede, 9. februar 2020 19:00)

  # Link komentara

 317. Buducnost vam nije ni malo svetla,ni njoj ni milu,ne moze nista na silu.
   (Partizan ime sampiona ne zna se jos ko je ona, 9. februar 2020 19:00)

  # Link komentara

 318. Dobro botovi, u redu je, Vučić navija za Partizan, shvatili smo, samo ne smarajte više...
   (shone, 9. februar 2020 19:00)

  # Link komentara

 319. Ljudi, zapamtite ovaj komentar. Najzasluženiji za pobedu, na kraju biće Birčević.
  (Noca, 9. februar 2020 18:59)

  # Link komentara

 320. Pa naravno kad je usao Mozley..zatvorio covek sve..
   (ja, 9. februar 2020 18:58)

  # Link komentara

 321. Jel maše peškirićem onaj što mlati glavom?
   (brus, 9. februar 2020 18:58)

  # Link komentara

 322. Da osvojimo i Aba i Evrokup, i smekerski se prijavimo za Evroligu kao osvajaci Aba. I onda finalista Evrokupa ode sa nama, a drzavni projekti Srbije i Crne gore neka pisu saopstenja.
  Ajmo crno-beli!
  (miki, 09. februar 2020 18:05)

  Она кад ти ружна реалност распали машту као "излаз" из исте.
   (Средоје Центрић, 9. februar 2020 18:58)

  # Link komentara

 323. Vidim maleni zvezdasi pisu kako nam sudije pomazu...cujj pomazu,i treba,posle onakve kradje u Podgorici moramo da budemo kvit
  (Milan, 9. februar 2020 18:57)

  # Link komentara

 324. mi nebi imali nikakvih problema u igri kad nebi ulazili jankovic i bircevic,pusti ih da igraju neke nebitne utakmice,cim odbranu zaigraju mozli,tomas i makadu mi letimo po terenu,jankovic nas i ukanalio-sam u kontru i umesto da bude nereseno oni odu na 12 razlike.a bircevic je posebna prica-koje su to cigle sutevi,igubljene lopte,u odbrani rupa.srecom to su ispeglali posle mozli i drustvo.ne verujem da ce buducnost izdrzati ovaj tempo,pasce u nastavku ako trinkijeri ne forsira neke igrace stetne po nas,zamislite neke korisne domace igrace umesto bircevica i jankovica,to bi bila ekipa za evropski respekt
  (nesa80, 9. februar 2020 18:56)

  # Link komentara

 325. Ne igramo najbolju odbranu, ali i Buducnost sutira..... sa mnogo sportske srece. Napred insitucijo
  (Doktor, 9. februar 2020 18:56)

  # Link komentara

 326. I jedna i druga ekipa divljacka i zato ve od suta za 3p
   (jelena, 9. februar 2020 18:55)

  # Link komentara

 327. Odlična košarka!
  Oba tima tempiraju formu za plejof.
  Nadam se pobedi Partizana.
  (stručnjak fotelja, 9. februar 2020 18:55)

  # Link komentara

 328. stranci dobri
   (kole, 9. februar 2020 18:55)

  # Link komentara

 329. Poseta u Areni ko na tri meca ukupno efempea u Evroligi
  (Milos, 9. februar 2020 18:55)

  # Link komentara

 330. Jaramaz podmazuje oružje za poslenji napad !
   (OtacMakarije, 9. februar 2020 18:54)

  # Link komentara

 331. Ne znam ko mi je odvratniji..ipak nazovi srpski klub nek pobedi...mali partizancic
   (Crvena Zvezda 1991, 9. februar 2020 18:53)

  # Link komentara

 332. Partizan igra drugu evropsku ligu sa neuporedivo lakšim rasporedom od Zvezde. Nije uspeo da pobedi oslabljenu Zvezdu, prema tome, nemojte preterivati sa medijskom promocijom i favorizovanjem omiljenog tima...
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (?, 9. februar 2020 18:20)

  I Partizan je bio oslabljen, a dobicemo vas u finalu Kupa i KLS-a, posto u finale ABA necete proci.
  (PredragDrobnjak, 9. februar 2020 18:52)

  # Link komentara

 333. Njihov IVANOVIĆ nam je nekoliko puta zagorčao život. Čuvajmo se toga.
   (tomo, 9. februar 2020 18:52)

  # Link komentara

 334. Kolko pantera ovde haha uzivaj te samo nas pratite
   (kmortal3, 9. februar 2020 18:52)

  # Link komentara

 335. Dva državna bankomata jedan protiv drugog
  (Smorinjo, 09. februar 2020 18:08)

  A najveći bankomat gleda sa treće pozicije, izdaje saopštenja i podnosi tužbe...
   (društvance iz predgrađa, 9. februar 2020 18:52)

  # Link komentara

 336. Kakva borba na terenu koliko Mozli ima energije to je neverovatno
  (milovan, 9. februar 2020 18:52)

  # Link komentara

 337. Obožavam Birču, i njegov sam veliki fan.....
  (Champion, 9. februar 2020 18:52)

  # Link komentara

 338. Nemam ton od komentatora. Jos neko. Na areni.
  (fenomen, 09. februar 2020 18:16)
  Pa pojacaj.
   (Back in Black, 9. februar 2020 18:50)

  # Link komentara

 339. Ajmmooo Groobbaarrriii
   (ms, 9. februar 2020 18:49)

  # Link komentara

 340. svaki kontakt se svira domacinu kao i u derbiju preslikano
   (marin, 9. februar 2020 18:49)

  # Link komentara

 341. Da vam nije sudija bilo bi -15 na poluvremenu...
  (doktor, 9. februar 2020 18:48)

  # Link komentara

 342. Birca, Jankovic, Pejners, Makadu... ko te pajsere placa?
   (Cetina, 9. februar 2020 18:45)

  # Link komentara

 343. Svi poeni Partizana iz trojki i slobodnih bacanja, ubedljivo najruzniju kosarku igraju u Aba ligi.
   (Don, 9. februar 2020 18:44)

  # Link komentara

 344. Koji ste vii beskičmenjaci. Pokrali vas dole najgore a vi još samo pogaču i so da ste im ponudili za dobrodošlicu. A sve samo zbog mržnje prema Zvezdi...ccccc.... E moji grobosi ako ovo ne dobijete i dodjete uopšte do finala ABA videćete kakvu dobrodošlicu će vam prirediti u Podgorici
  (RajkaBaregro, 09. februar 2020 18:17)

  Nismo isti definitivno. Vi ste njih prvi prosle godine "lepo" docekali, pa vam oni vratili...shvatas poentu. Ponavljam, nismo isti definitivno. To je samo u vasim glavama " zbog mrznje prema Zvezdi". Ako neko siri mrznju, kako od navijaca, predsednika kluba, saopstenjima 1,2,3....to ste upravo vi!
   (delije konjanici, 9. februar 2020 18:43)

  # Link komentara

 345. Vec 11 slobodnih bacanja za Partizan, strasno koja navlakuša
   (Evans, 9. februar 2020 18:42)

  # Link komentara

 346. Sudije su pametno rasporedile faule
   (adminjetrolobot, 9. februar 2020 18:42)

  # Link komentara

 347. Ово је утакмица ко ће да избегне Звезду у полу финале плеј офа. Читам неке коментаре гробара и кажу да нису примитивни као ми како смо милогорце дочекали прошле сезоне у петој финалној утакмици! Да су вама украли титули сезону пре тога па онда у прошлој сезони у трећој утакмици када приводе нашег навијача а један удара га у главу, плус изашли мајмуни на паркет и пљују наше кошаркаше и који су све предмети убачени ппсле тога. Шта смо ми требали у петој да радимо, да се захвалимо, не него им вратиш ко што су они нама у трећој.
   (RZ—CZ, 9. februar 2020 18:40)

  # Link komentara

 348. Sto se blamira Velickovic vise i dokle ce
  (dijabola, 9. februar 2020 18:39)

  # Link komentara

 349. Trenutno dve ubedljivo najbolje ekipe na balkanu, sto su pokazale u evropi gde su pri vrhu druge evropske lige
  (dnevna doza prosecnog Srbende, 09. februar 2020 17:11)

  Halo "Lozana" da si ti nama živ i zdrav i da si prvi na tastaturi. Što nisi u Areni? Da li si ikada gledao uživo tvoje u košarci i fudbalu? Nema ko da te dovede u Beograd a i skupa zabava zar ne?
   (NY, 9. februar 2020 18:39)

  # Link komentara

 350. Da osvojimo i Aba i Evrokup, i smekerski se prijavimo za Evroligu kao osvajaci Aba. I onda finalista Evrokupa ode sa nama, a drzavni projekti Srbije i Crne gore neka pisu saopstenja.Ajmo crno-beli!
  (miki, 09. februar 2020 18:05)///
  Skromnost je vrlina a ne mana!
  Ako nisi shvatio strukturu Euro lige, euro kupa onda ništa ne vredi! Novac je suština ! A mi od svakog litra goriva dajemo vadoj lažnoj instituciji 7 dinara ... pa racunaj koliko nas košta Trenki i tim!
  (naše će sene ..., 9. februar 2020 18:39)

  # Link komentara

 351. Večeras se odlučuje kojim redom će Zvezda da ih ispraši :)
   (exRadex, 9. februar 2020 18:38)

  # Link komentara

 352. ko ovde izgubi ide na crvenu zvezdu a to znaci da nece videti finale
   (Ivan, 9. februar 2020 18:37)

  # Link komentara

 353. 20 000 ljudi je doslo! I to sa kupljenom kartom


  Karta od 200din i utakmica vam je veoma bitna, a inače je bila sezonska kod Kimija u septembru za 30-40€
   (Mićun, 9. februar 2020 18:37)

  # Link komentara

 354. Au koja legija stranaca u partizanu pa ovo nisam video nikad....
  (MicaBugarin, 9. februar 2020 18:37)

  # Link komentara

 355. Hahaaah, posle meča sa Virtusom na moj komentar sam dobio tri puta više minusa ali još jednom dozovimo se pameti i uradimo nešto
  1.Tintoteta ozbiljno upozoriti da radi ozbiljnije
  2.Zameniti ako je moguće Birčevića Jankovića, Veličkovića I to ODMAH
  3.Angažovati trenera da rade sa Paige oslobadkanje iz bloka
  4.Raditi sa Maccaduom odbranu i rad nogama
  5.Psiholog sa Jaramazom, Zagorcem I Thomasom
  Inače, nažalost ne piše nam se dobro
   (dekigrobar67, 9. februar 2020 18:37)

  # Link komentara

 356. Novica izgleda preteruje u druženju sa Jankovićem, Zagorcem i Birčom, prosto ne mogu da verujem kakve nebulozne odluke donosi... Kao da je u ušao duh pomenute trojice u njega...
   (društvance iz predgrađa, 9. februar 2020 18:37)

  # Link komentara

 357. Partizan je vazda gospodski klub bio za razliku od Zvezde. Idemo Buducnost!
  (Dalibor Pg, 9. februar 2020 18:36)

  # Link komentara

 358. Najsmesniji su ovi "zvezdasi" sto daju podrsku "partizanu protiv Buducnosti vec su zaboravili podrsku grobara u sukobu zvezde i Buducnosti ili navijanja za buducnost prethodnih godina, vec su zaboravili koje komentare su ovde ostavljali i pisali kako treba zvezdu izbaciti iz aba, ili javljanje celnika i pr-a partizana da bi nakapostili zvezdi pitam ove "zvezdase" imate li vi dostojanstva?
  (Matori, 09. februar 2020 17:45)

  U celoj prici najsmesniji si ti. Neko je Zvezdas a neko je "delija", neko ce da bodri srpski klub a neko ce zeleti da izgubi. To, ko je kome sta zeleo je nebitno...nisu svi grobari ili partizanovci zeleli da se izbaci FMP . Vi imate vlasnika koji seje mrznju, to je glavni problem...i to sa Buducnosti se sami zakuvali prosle godine.

  Matori, jel tebi normalno da se pre mesec dana nije smelo ici u CG a sutra se sme?! Sta se to toliko promenilo za mesec dana?! Mislite svojom glavom.
   (delije konjanici, 9. februar 2020 18:36)

  # Link komentara

 359. delile se karte po opstinskim odborima...
  (duh koji hoda, 9. februar 2020 18:34)

  # Link komentara

 360. Nije da se hvalim, gledajući prvo poluvreme mislim da zvezda lagano uzima titulu
   (analiza, 9. februar 2020 18:34)

  # Link komentara

 361. Nezgodna tekma, ko god da izgubi lepo..
  (Enrico Pallazzo, 9. februar 2020 18:34)

  # Link komentara

 362. Zašto Partizan reklamira Budućnost na parketu?
   (Majonez, 9. februar 2020 18:33)

  # Link komentara

 363. sehovic...standardno...protiv partizana pomera svoje granice...ako veceras ne ubaci bar 10 trojki...nije nista uradio.
   (Comy SB, 9. februar 2020 18:33)

  # Link komentara

 364. Muk u areni! Gubi ovo igokea! Ide Cz na prvo mesto!
   (Kukavica dule, 9. februar 2020 18:33)

  # Link komentara

 365. Komšije,oderite ih!
  (stepa11@gmail.com, 09. februar 2020 17:14)


  Ne treba nam vasa podrska, pratite vi vas klub...
  (T-Bag, 9. februar 2020 18:01)

  ti sa kompjutera od kuce podrzavas tvoj klub?
  (virtual, 9. februar 2020 18:33)

  # Link komentara

 366. Zvezda ce na kraju biti prva ili druga, Partizan treci ili cervrti, sve zato sto su mnogo poleteli
   (Sasha, 9. februar 2020 18:33)

  # Link komentara

 367. Не може се играти озбиљна кошарка са играчима попут Бирчевића и Јанковића. Ко то не разуме, не разуме кошарку.
   (el_darinjo, 9. februar 2020 18:32)

  # Link komentara

 368. E moj Trinkijeri, volim te kao brata ali mi nije jasno ni da ti je rodjeni brat Jankovic da ima toliku minutazu.Igrao je prvu cetvrtinu , usao Mekadu u drugoj i odigrao odlicno par minuta, odmah napolje izlazi i ulazi Jankovic.Masi zicer u kontri za minut 2, primamo trojku.Sledeci napad dozvoljava ofanzivni skok i opet trojke i +10.
  (Vukk, 9. februar 2020 18:32)

  # Link komentara

 369. Opa..na drzavnoj tv? Pa ide jednons drugim,drzavna mezimica partizanka na drzavnoj tv..
  (bojan, 9. februar 2020 18:20)
  dva državna projekta bore se za prvo mesto
  (zvezdaš, 9. februar 2020 18:32)

  # Link komentara

 370. Teško je gledati utakmicu u kojoj želiš da obe ekipe izgubi. Ne mogu se odlučiti čiji poraz više želim.
   (Fenomen, 9. februar 2020 18:32)

  # Link komentara

 371. Trinki trazio tajmaut da im kaze pozešn after pozešn
   (Mogli, 9. februar 2020 18:32)

  # Link komentara

 372. Volim svoj klub pa neka je i ugasen 2007 kad smo postali Igokea. Sportski pozdrav za sve realne navijace.
  (partizanovac, 09. februar 2020 17:32)

  Ti si grobar koliko sam ja cigan. Sve u svemu, nisi zanimljiv uopšte...
   (društvance iz predgrađa, 9. februar 2020 18:32)

  # Link komentara

 373. Ipak ću ovo veče navijati za Djetiće.
  Pozdrav iz Novog Sada.
   (PROFESOR, 9. februar 2020 18:32)

  # Link komentara

 374. 20 000 u hali a navijanje 0. I vi nesto Zvezdi pricate ?
  Usput, za sada vas biju milogorci a na tribinama muk. Sramote jedne.
  (aleksa, 9. februar 2020 18:31)

  # Link komentara

 375. Znači ipak nas očekuje finale Budućnost-Zvezda. Kao po običaju.
   (Mare Pg, 9. februar 2020 18:31)

  # Link komentara

 376. Malo ozbiljnija ekipa i odma kanal.. Pa nije vam ovo EK i trento i bolonja...
   (jelena, 9. februar 2020 18:31)

  # Link komentara

 377. STARICA VELIČKOVIĆ!
   (adminjetrolobot, 9. februar 2020 18:31)

  # Link komentara

 378. I posle oni o navijanju,skripe patike kao da ih je 500 a ne puna arena
  (mile difens, 9. februar 2020 18:31)

  # Link komentara

 379. Ubiše vas trojkama. Jako teško je igrati pored ekipe koja pogodi sve što baci.
   (Ujka Gorčilo, 9. februar 2020 18:31)

  # Link komentara

 380. "Kosarka se vraća kući" ???
   (051, 9. februar 2020 18:30)

  # Link komentara

 381. @Matori

  Zvezdaši gledaju širu sliku i ne bi prodali prvog komšiju radi nekih ličnih trvenja. U tome je velika razlika. Oni bi navijali i za Haradinaja i Tačija protiv Zvezde, jer im je mržnja pokretač svega. Čast izuzecima.
   (prijatelj nekih prijatelja, 9. februar 2020 18:28)

  # Link komentara

 382. Vidi se da je ovaj Mekadu bio glavna karika u GSW :D
   (23, 9. februar 2020 18:27)

  # Link komentara

 383. Okrsaj dva drzavna projekta
  (realno, 09. februar 2020 17:27)

  Zvezda-FMP igraju veceras? Kul, hvala.
   (Jugram Haschwalth, 9. februar 2020 18:25)

  # Link komentara

 384. Kakva bre atmosfera kakvi navijaci.Sve sam krimos do krimosa.Velja Nevolja poslat od strane Svevisnjeg naseg da sa ekipom istera prave grobare.Kidnapuju ljude i snimaju na mobilni,ubijaju ih i svi znaju ko to radi i nikom nista.Isto i kod delija sve politicki poltroni koje boli uvo za Zvezdu.Prave grobare treba da bude sramota sto podrzavaju onaj ološ od kao vodje navijaca.
   (Back in Black, 9. februar 2020 18:24)

  # Link komentara

 385. Napred institucijo.
   (Slavko Vrekic, 9. februar 2020 18:24)

  # Link komentara

 386. Bircevic-odlican za zabavu i smeh ako ne navijate za tim u kom on igra.
  (Sima Strahota, 9. februar 2020 18:23)

  # Link komentara

 387. Partizan sampion limenke klon.
   (Morem plovi, 9. februar 2020 18:23)

  # Link komentara

 388. Засада како стоје ствари, после прве четвртине, такозвани "Црногорци" уче такозване "Србе" кошарци.
   (Луле, 9. februar 2020 18:23)

  # Link komentara

 389. Da pokazemo da je sport iznad svega i da smo neutralni po unutrasnjim pitanjima u cg, da smo mi yu klub koji nije ninacioj strani, koji se ne mesa kao ovi preko brda
  (dnevna doza prosecnog Srbende, 09. februar 2020 17:13)

  Tako je, to će nad zauvek deliti, vi nemate ni narod ni državu, vaša lažna država se raspala a vi ste kusur od tog raspada. Svaki Srbin biće na strani Srba i SPC. SPORT JE SAMO ZABAVA I NIJE IZNAD SVEGA.
   (Monah Kalist, 9. februar 2020 18:22)

  # Link komentara

 390. Stefan Bircevic :(
   (lenke, 9. februar 2020 18:22)

  # Link komentara

 391. Birca 2 sekunde do kraja cetvrtine i faul za slobodna bacanja!?
  Axaxa koji je to kralj!
   (krajisnik, 9. februar 2020 18:21)

  # Link komentara

 392. Birčević... no comment.
  (T-Bag, 9. februar 2020 18:21)

  # Link komentara

 393. Birčević,NEPROCENJIVO
  (Buca, 9. februar 2020 18:21)

  # Link komentara

 394. Opa..na drzavnoj tv? Pa ide jednons drugim,drzavna mezimica partizanka na drzavnoj tv..
  (bojan, 9. februar 2020 18:20)

  # Link komentara

 395. Partizan igra drugu evropsku ligu sa neuporedivo lakšim rasporedom od Zvezde. Nije uspeo da pobedi oslabljenu Zvezdu, prema tome, nemojte preterivati sa medijskom promocijom i favorizovanjem omiljenog tima...
   (?, 9. februar 2020 18:20)

  # Link komentara

 396. Deri komšiluk ove!
   (Dijasp0rac, 9. februar 2020 18:19)

  # Link komentara

 397. Gledam, pauza, Trinkijeri završio sa uputsvima, Novica se dere, ajmo ko je najbolji, i svi ćute. Šta reći,... I njima je jasno.
   (UŠATI i mali partizai, 9. februar 2020 18:18)

  # Link komentara

 398. Nikad gore navijanje igokeje! Partizan je ugasen 2007!
   (Kukavica dule, 9. februar 2020 18:18)

  # Link komentara

 399. Bircevic fintira ,ispred njega se pojavljuje Bircevic,fintira i njega itd.itd!
  (zoran, 9. februar 2020 18:17)

  # Link komentara

 400. Panteri poceli da mrze i Igokeu.
  Sta ti je muka.
   (Gosn, 9. februar 2020 18:17)

  # Link komentara

 401. Koji ste vii beskičmenjaci. Pokrali vas dole najgore a vi još samo pogaču i so da ste im ponudili za dobrodošlicu. A sve samo zbog mržnje prema Zvezdi...ccccc.... E moji grobosi ako ovo ne dobijete i dodjete uopšte do finala ABA videćete kakvu dobrodošlicu će vam prirediti u Podgorici
   (RajkaBaregro, 9. februar 2020 18:17)

  # Link komentara

 402. Prva cetvrtina,ocajan partizan,ne znamo dal smo posli ili dosli,nijedna akcija i silovanje za 3 a niko pojma nema o sutu.
  (Radoslav, 9. februar 2020 18:16)

  # Link komentara

 403. Najsmesniji su ovi "zvezdasi" sto daju podrsku "partizanu protiv Buducnosti vec su zaboravili podrsku grobara u sukobu zvezde i Buducnosti ili navijanja za buducnost prethodnih godina, vec su zaboravili koje komentare su ovde ostavljali i pisali kako treba zvezdu izbaciti iz aba, ili javljanje celnika i pr-a partizana da bi nakapostili zvezdi pitam ove "zvezdase" imate li vi dostojanstva?
  (Matori, 09. februar 2020 17:45)

  Imamo i dostojanstva, a i klase. U protivnom isti smo kao i ti koje prozivaš.
   (Vračarac, 9. februar 2020 18:16)

  # Link komentara

 404. Nemam ton od komentatora. Jos neko. Na areni.
   (fenomen, 9. februar 2020 18:16)

  # Link komentara

 405. Buducnost na d(j)elu! Sportski pozdrav za sve koji nisu nasjeli na politacare koji dijele a sebi samo daju.
  (PG Komso, 9. februar 2020 18:15)

  # Link komentara

 406. Što mi je drago što ovaj pacijent dnevna doza ne navija za Zvezdu.
  Srećno grobari!
   (Vračarac, 9. februar 2020 18:14)

  # Link komentara

 407. Kakvo bacanje Voldena za onaj faul u napadu...za oskara.Skolski primer flopinga.
   (Lord Stark, 9. februar 2020 18:14)

  # Link komentara

 408. Na tribinama ko u pozorištu čuje se grickanje semenki
   (Smorinjo, 9. februar 2020 18:14)

  # Link komentara

 409. zar ne treba da ima prenos na areni 1?
   (prenos, 9. februar 2020 18:11)

  # Link komentara

 410. 20 000 ljudi je doslo! I to sa kupljenom kartom , I to za utakmicu ABA LIGE! Utakmica jeste vazna ali nije presudna.Navijaci su dosli da ih pozdrave i nagrade za dobru igru.Prelepa slika.Ocekujem pobedu iako su malo stegnuti u pocetku.
  (zemunski kej, 9. februar 2020 18:10)

  # Link komentara

 411. Dva državna bankomata jedan protiv drugog
   (Smorinjo, 9. februar 2020 18:08)

  # Link komentara

 412. Borci protiv sistema u punoj naprednoj Areni daju podrsku kk partizan nis mts hvala predsedniku, jel sam nesto prespavao?
   (ko o cemu, 9. februar 2020 18:08)

  # Link komentara

 413. Nadam se da ce im Budicnost utrpati 15 trojki kao sto je Partizan Virtusu
   (valter, 9. februar 2020 18:06)

  # Link komentara

 414. Koja jadnost od kosarke, dve ekipe koje samo uz pomoc sudija mogu nesto uraditi....
  (Nikola Goranovic VeGe, 9. februar 2020 18:06)

  # Link komentara

 415. Da osvojimo i Aba i Evrokup, i smekerski se prijavimo za Evroligu kao osvajaci Aba. I onda finalista Evrokupa ode sa nama, a drzavni projekti Srbije i Crne gore neka pisu saopstenja.
  Ajmo crno-beli!
   (miki, 9. februar 2020 18:05)

  # Link komentara

 416. Sanse Buducnosti u ovakvoj atmosferi i u onakvom naletu ovako velikog kosarkaskog kluba kao sto je Partizan su oko 1 posto.

  Neka pobedi Partizan i kosarka.
   (Kontras, 9. februar 2020 18:04)

  # Link komentara

 417. Okrsaj dva drzavna projekta
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realno, 9. februar 2020 17:27)

  Ne igraju Zvezda i Budućnost, promašio su utakmicu.
  (zemo, 9. februar 2020 18:04)

  # Link komentara

 418. Kazite komentatorima da pocnu da komentarisu posle “himne”...
  (Aki, 9. februar 2020 18:03)

  # Link komentara

 419. Komšije,oderite ih!
  (stepa11@gmail.com, 09. februar 2020 17:14)


  Ne treba nam vasa podrska, pratite vi vas klub...
  (T-Bag, 9. februar 2020 18:01)

  # Link komentara

 420. Utakmica u kojoj će da ti bude žao što je pobedila bilo koja od ove dve ekipe i u kojoj će, podjesnako, da ti bude drago što je izgubila bilo koja od ove dve ekipe.
   (Stingray, 9. februar 2020 17:58)

  # Link komentara

 421. Zadali nam domaći zadatak 18000 hiljada ljudi.Za postovanje.
  (leo mesi, 9. februar 2020 17:57)

  # Link komentara

 422. Bolji momentum Partizana medjutim Buducnost uvek nezahvalan protivnik. Da se igra u Pioniru sanse se bi bile 80-20% u korist Partizana ovako blaga prednost domacina 60-40.
   (mozda_nekad, 9. februar 2020 17:55)

  # Link komentara

 423. Partizane pobedi za nas!
   (coarapfk, 9. februar 2020 17:50)

  # Link komentara

 424. Pred 20000 gledalaca...Momci su zaslužili.Fenomenalni su ove godine.Ovom pobedom bi rešavali sve i u ABA kući kao i u evrokupu.Samo jako! P.S Mozli još 3 godine u Partizanu!
  (dnevna doza prosecnog Srbende, 09. februar 2020 17:14)

  Ti si vec prebrojao 20.000 a nije ni pocela utakmica?
   (Gocy, 9. februar 2020 17:47)

  # Link komentara

 425. Komšije,oderite ih!
  (stepa11@gmail.com, 09. februar 2020 17:14)

  Da izgubi obe ekipe.
   (Dzony, 9. februar 2020 17:46)

  # Link komentara

 426. Najsmesniji su ovi "zvezdasi" sto daju podrsku "partizanu protiv Buducnosti vec su zaboravili podrsku grobara u sukobu zvezde i Buducnosti ili navijanja za buducnost prethodnih godina, vec su zaboravili koje komentare su ovde ostavljali i pisali kako treba zvezdu izbaciti iz aba, ili javljanje celnika i pr-a partizana da bi nakapostili zvezdi pitam ove "zvezdase" imate li vi dostojanstva?
   (Matori, 9. februar 2020 17:45)

  # Link komentara

 427. Volim svoj klub pa neka je i ugasen 2007 kad smo postali Igokea. Sportski pozdrav za sve realne navijace.
  (partizanovac, 9. februar 2020 17:32)

  # Link komentara

 428. Ti bas volis da bacas pare
   (jelena, 9. februar 2020 17:29)

  # Link komentara

 429. Buducnost ce da vrati Igokeu na fabricka podesavanja
  (mulat, 9. februar 2020 17:28)

  # Link komentara

 430. Okrsaj dva drzavna projekta
   (realno, 9. februar 2020 17:27)

  # Link komentara

 431. Vucic vs milo
   (realno, 9. februar 2020 17:26)

  # Link komentara

 432. Nadam se da će Arena biti puna i da ćemo pobijediti. Srećno momci...
   (slobo, 9. februar 2020 17:19)

  # Link komentara

 433. Otislo 5 soma na keca i sutra dvojiku. Lagana kvota 2...
   (BokeeLee, 9. februar 2020 17:17)

  # Link komentara

 434. Buducnost dobija 78-76
   (Zaha, 9. februar 2020 17:15)

  # Link komentara

 435. Komšije,oderite ih!
  (stepa11@gmail.com, 9. februar 2020 17:14)

  # Link komentara

 436. Pred 20000 gledalaca...Momci su zaslužili.Fenomenalni su ove godine.Ovom pobedom bi rešavali sve i u ABA kući kao i u evrokupu.Samo jako! P.S Mozli još 3 godine u Partizanu!
  (dnevna doza prosecnog Srbende, 9. februar 2020 17:14)

  # Link komentara

 437. Napred Partizan
   (Zvezdaš, 9. februar 2020 17:14)

  # Link komentara

 438. Hoce li opet u dvorani da grobari kao na plejbeku pjevaju hrvatsku pjesmu sa CD-a? Koliko je to meni smjesno. Bilo u dvorani 500 navijaca ili 15000 isto se se glasno cuje, kao da je 20000 ljudi. Snimili jednom i sad pustaju. Zamisli da navijaci Liverpula pjevaju tako sa CD-a :))).
   (Barolo, 9. februar 2020 17:13)

  # Link komentara

 439. Da pokazemo da je sport iznad svega i da smo neutralni po unutrasnjim pitanjima u cg, da smo mi yu klub koji nije ninacioj strani, koji se ne mesa kao ovi preko brda
  (dnevna doza prosecnog Srbende, 9. februar 2020 17:13)

  # Link komentara

 440. Ubiće ga Bili kao zeca
   (as, 9. februar 2020 17:13)

  # Link komentara

 441. Molim Vas ukljucite tv prenos na vreme u 16h50min. Hvala.
  (Svedok, 9. februar 2020 17:13)

  # Link komentara

 442. Pozdravimo braću velikim aplauzom
  Ne budumo kao fmp
   (obnažena pudlica, 9. februar 2020 17:12)

  # Link komentara

 443. Trenutno dve ubedljivo najbolje ekipe na balkanu, sto su pokazale u evropi gde su pri vrhu druge evropske lige
  (dnevna doza prosecnog Srbende, 9. februar 2020 17:11)

  # Link komentara