Sreda, 29.01.2020.

17:06

Jelenić o dugovima u Partizanu: Zna se ko mora da preuzme odgovornost!

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić opširno je pričao o gorućem problemu - lošem stanju u VK Partizan.

Izvor: MS

Jeleniæ o dugovima u Partizanu: Zna se ko mora da preuzme odgovornost! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

Miron

pre 4 godine

"Kao veliki zvezdaš pozivam sve koji vole vateprolo i Partizan da mu pomognu."

Majstore, ovom rečenicom si sve rekao, ti si bre predsednik saveza , a ne tvog klubića. Svaki dalji komentar je suvišan.

Djordje

pre 4 godine

Najviše mi je zasmetala izjava da je lično sredio obeštećenje VK Partizanu iako ga nije zaslužio. Šta to znači, da ne postoje pravilnici nego Jelenić može da određuje da li se ili ne isplaćuje obeštećenje klubu za igrača. Svesno je oštetio jedan klub, znači morao bi odmah da bude smenjen.
Uprave VK Partizan krive su najviše za stanje kluba i bazena. Zbog neznanja oko upravljanja bazenom, pravo na upravljanje mu treba oduzeti. VK Partizan mora da nastavi da radi šta najbolje ume, da pravi igrače. Banjica treba da bude rekonstruisana i da bude vaterpolo centar. Na njemu može da trenira više klubova. Bitno je da deca krenu masovno na vaterpolo, da igrači imaju normalne uslove. Od rasparava ko je kad i šta radio nema koristi, bitno je naći rešenje da vaterpolo opstane.

Vucko

pre 4 godine

Slazem se sa Jelenicem, uvek im je drzava kriva, umesto da krivca traze u Sostaru koji ih je vodio i napravio tolike dugove, pa ako ima zakonskih osnova i da odgovara. Svakako drzava treba da pomogne VK Partizanu, kao sto je pomogla i KK Partizanu i KK Crvenoj zvezdi.

Dijalektika Materijalizma

pre 4 godine

Za ove što se iščuđavaju oko veličine duga VKP samo jedno pitanje - da li znate koliki je dug VKCZ? E, to niko ne zna jer kao i u rukometu, čim se napravi dug klub se pušta u stečaj i pravi novi ili preimenuje neki drugi. Slična fora kao i sa FMP-om. Uradili bi to i sa FKCZ ali nisu mogli zbog stadiona. I onda dođe ova ljudska gromada i prodaje priče, ko Butulija i slične poštenjačine.

Mladići botovi, devojke vrele

pre 4 godine

Šta hoćete - da država plati tih nekoliko miliona evra duga, da ulozi još par miliona? Gde to ima. Ako opet država bude sipala i isplatila te milionske dugove, pa onda i svi ostali klubovi imaju pravo da traže te milione evra.
(veliki strumf, 29. januar 2020 18:35)

Kako gde ima? Pa ima u VK Crvena zvezda, FK Crvena zvezda i u KK Crvena zvezda Beograd i KK Crvena zvezda. U pitanju su stotine miliona evra. I umesto da ćutite, vi dođete i seirite i delite lekcije. Niste hrabri jer se ničeg ne bojite, nego jer se ničeg i nikoga ne stidite!

pedja

pre 4 godine

Kakav liliputanac od coveka! Ej predsednik vaterpolo saveza da kaze kako borimo se za drzavu ali ipak veliki sportovi su prioritet...pa idi u veliki sport neznalico! Ne zbas kako da pomognes...mrs!

Melita Sandić

pre 4 godine

Gde god su prste umešali kadrovi zvezde ide nam kako nam ide. Sramota je šta se radi. Jasno je da vaterpolo nije profitabilan sport. Ajde neka neko izračuna koliko koštaju režije za jednu sezona za vrhunski klub kakav je bio Partizan, bez plata za igrače. I nemojte da se pravite naivni ko crvenkapice, dajte da vidimo kako se funkcioniše i posluje kod komšija pa će te videti da tu nema neke velike razlike.

srem bačka banat

pre 4 godine

Da si ćutao bio bi gospodin.. Ovako pomogao da bi sutra se time hvalio, to nije pomoć nego hvalisanje! E moj Viktore.. Jadno..

ACM

pre 4 godine

Štrumfe kakve veze imaju rezultati reprezentacije sa tim ko je kad bio šampion? Reći da je Đilas zaslužan za uspon muškog seniorskog državnog tima je u najmanju ruku neozbiljno!

Realno

pre 4 godine

Docekao Jelenic svojih 5 minjta da leci frustracije iz igrackih dana i da napakosti sto vise moze Partizanu. Svi koji su postavljeni na celna mesta saveza imaju samo jedan cilj, urusavanje Partizana i dominacija Zvezde. Vidimo kako se odrazava na reprezentativni sport, nece nas biti na olimpijadi u odbojci, rukometu, vaterpolo nam u osetnom padu, fudbal da ne spominjem, kosarka debakl pogotovo u mladjim kategorijama gde se zna ko je sve postavljan za trenere mladjih kategorija. Jednostavno, zvezda samo tako zna da funkcionise.

podobni poltron

pre 4 godine

Jedna od prvih odluka koja je doneta kada je doticni stupio na celo VSS-a bila je da se ovlaste donatori vaterpolo saveza (koji doniraju preko 1,5 miliona din.) da 25% te donacije daju klubu PO IZBORU!
Dakle, ne da se raspodeli jednako svim klubovima, nego sve moze da ide u jedan ako tako sponzori "odaberu".
Toliko o ovom coveku...

eugene

pre 4 godine

Pa 2 miliona platismo organizaciju predkvalifikacija za oi u basketu, traje 5 dana... A vaterpolo doneo sa zadnjih 5 olimpijada 5 medalja... Samo treba izracunati sta nam se isplati... A ako je neko krao novac, nek ide na sud pa u zatvor ako treba...

onako

pre 4 godine

Dve stvari ili događaja, radnji u produženom trajanju ne razumem.
VK Partizan i KK Partizan.
Prvi članarine, obeštećenja, Grad, Država...30 god ubiranje kirije... 6mil evra?
Ne da je ekvivalent 400mil u fudbalu nego 600mil.
Drugi 13 god EL, prodati igrači za 10mil eura, Grad, Država, NIS, Banke, Aerodrom, MTS, Dunav... dug 8,5mil eura. Porez ne plaćen.
To su stvari za privredni kriminal pa možeš ti da budeš Danilović ili Šoštar 100 puta. Ljudi robijaju za 100 000din.
Takođe V Lukić, Piksi... kako uspeš da napraviš 60mil dug?

Niko nikad nije odgovarao, pa makar za nesavestan rad u privredi ili nešto slično.

Zatvorite to sve ionako korist samo za Kopove i 631 frakciju izgleda postoji. Čisto pranje para i čerupanje budžeta R Srbije.
Privatozujte to odmah, ko preživi ok ko ne doviđenja.

Karaburac

pre 4 godine

Zasto se FK i KK crvena zvezda nisu suocili sa problemima nego se drzava suocila sa njihovim problemima?
Od vaseg pomaganja Partizan propada u svim sportovima. Sram da vas bude ako znate sta je to.
Ne znate vi ostrasceni sta je sram ni ko je Partizan.

veliki strumf

pre 4 godine

Grobari odmah menjaju teze. Prvo, ko je uzdigao VK Partizan na te visine, poklonio bazene, lokale? Država! Da je bar upola ulagala toliko u bilo koji klub - on bi imao izuzetne rezultate. To se vidi po tome šta je uradjeno u jednom VK Bečej koji nikad ništa nije značio a za 2-3 godine ulaganja države - postao sampion Evrope. Čim država prestala da ulaze - klub odmah propao. A kod Partizana država mu dala sve, mogao da se izdržava od svih prihoda, plus država sipala, A CELNICI USPELI DA NAPRAVE DUG OD 2 (MOŽDA I 6 MILIONA). Ali neka su i dva, nek je i milion - zapita li se neko gde su te pare, KO IH JE UZEO? Kako je to lepo - direktor si VK Partizan, trosis pare koje nisi zaradio, uzimas pare ispod zita, ničim ništa ne doprinosiš, klub ti propada iako ti država sve dala, a ti kukas i moliš. Pa takav direktor može da bude bilo ko, ne nora da se zove Šoštar. I onda ti svi živi krivi, onda se žalite sto propadate, onda vam zamislite država kriva! Bezobrazluk do neslućenih granica. Šta hoćete - da država plati tih nekoliko miliona evra duga, da ulozi još par miliona? Gde to ima. Ako opet država bude sipala i isplatila te milionske dugove, pa onda i svi ostali klubovi imaju pravo da traže te milione evra. A vi svi grobari sto kukate i molite - idite nekad na taj bazen, dajte donaciju, pomozite svom klubu umesto sto iz svojih fotelja kuckate naručene poruke.

Bodibond

pre 4 godine

Dajte podatke iz VKP. Niko se ne oglašava. Kako je napravljen toliki dug sa besplatnim bazenom? Drugi klubovi nisu imali ništa svih ovih godina.

klikeras

pre 4 godine

Sad se vidi dokle je dovelo favorizovanje jednog kluba 30 godina. Upropašćeni su svi drugi centri. I još maznuli pare. Mislim da je ovde potrebna policijska istraga.

veliki strumf

pre 4 godine

Zvezdasi drzite se fudbala, dok se niste mesali u vaterpolo i kosarku bolje je bilo za reprezentaciju.
(gomez, 29. januar 2020 18:01). U poslednje vreme u kosarci reprezentacija je ostvarivala uspehe u vreme Zvezdasa Djilasa. Čim je uzjahao Danilovic, videsmo kako smo prošli. U vreme vaše strahovlade posle 2002. nije nas bilo nigde! A kad je reč o vaterpolu, Savic je ubedljivo najuspešniji trener svih vremena koji je OSVOJIO SVE! A Savic je Zvezdaš, i trenirao je Zvezdu. Zato, ne pišite gluposti nego gledajte kako da uzmete makar kup u kosarci i dobijete strašnu Darusafaku bez Vilbekina, Vonamejkera, Klajburna i ostalih.

ja sam

pre 4 godine

Koliko para su dobili od države,koliko je klubova pogašeno zbog njih, bazen za dž 30 godina,sponzori , otimanje igrača, i opet malo?
Pa Gospodo, gdi su ti novci?
Ugasite se, nije mi vas žao.Nimalo. I ne, neće srpski vaterpolo propasti ako se ugasite, naprotiv!
Daleko vam lijepa vaša, 'ajte polako ća.

zoro

pre 4 godine

Od prve do poslednje reči, sve je tačno. Zašto niko iz VK Partizan ne izadje u javnost sa ciframa? Koliko su prihodovali u poslednjih 30 godina? Ucenjivali igrače, naplaćivali drugima termine.

veliki strumf

pre 4 godine

Zasto se FK i KK crvena zvezda nisu suocili sa problemima nego se drzava suocila sa njihovim problemima?Od vaseg pomaganja Partizan propada u svim sportovima. Sram da vas bude ako znate sta je to. Ne znate vi ostrasceni sta je sram ni ko je Partizan.
(Karaburac, 29. januar 2020 18:02). Država je Partizanu platila evro licencu pa ste igrali Evropu (i ispali prošle godine), a Zvezdi nije, i to kao šampionu Srbije, pa ste vi te godine otišli u kvalifikacije za Ligu šampiona umesto nas! Već si zaboravio i to? A zaboravio si i da vam je država u KK obrisala dug od 5-6 miliona, dala lovu za drugi najskuplji tim EK i najskupljeg trenera u celom regionu! Sto se tiče KK CZ država je prvo uništila klub, a onda je uz pomoć Djilasa uradjen UPPR (koji vi nikad niste uradili a sanirali ste dug). A kad je reč o FK CZ niko nije dao pare za dugove, i dalje su ti dugovi par desetina miliona evra, ali smo u zadnje dve zaradili 100 miliona pa smo ih smanjili. Dakle, svaka tvoja reč bila je laz! Tipično grobarski.

veliki strumf

pre 4 godine

Svako bi trebalo da ima odogovrnost za posao kojim se bavi. _______Peto mesto je neuspeh.Odlazi.
(neko ko zna, 29. januar 2020 18:12). A Danilovic jel treba da ode??? Ili je otišao ko treba - Djordjevic! Gde to ima sa zbog neuspeha ispašta predsednik Saveza??? Nigde, druže, ni u jednom sportu. Ispašta trener. E ali vidiš, Savic je nas najuspešniji trener i vidiš - na ovom EP nije izgubio nijedan meč! Sve ih dobio, samo jedan odigrao nereseno! Nevolja sto to bilo u cetvrtfinalu. A valjda su za promašene peterce odgovorni pricalica Prlainovic koji bio nas najgori igrač i ni okvir gola nije pogodio iz peterca, i Manfic - nisu peterce šutirali ni Savic ni Jelenic.

srbija

pre 4 godine

Apsolutno se slazem sa svime navedenim. Ne moze nikako drzava biti kriva sto je jedan klub napravio dug 5 miliona evra, to se nagomilavalo decenijama. Takodje, se slazem sa time da klub ne sme da ispasta, jer klub ne predstavlja uprava koja je vodi u tom trenutku, vec treneri i igraci koje je taj klub iznedrio kroz odlican sistem koji traje preko pola veka. Ne smemo dozvoliti da nesto sto ima tako veliku tradiciju, tek tako propadne.

dadada

pre 4 godine

Ova nervoza zbog toga što je postalo jasno da se uništavanje VK Partizan uništava srpski vaterpolo je jednina satisfakcija za loš rezultat na prvenstvu.

drug sa fakulteta

pre 4 godine

sram te bilo.... bre....
ti meznas sta je sramota...
kad si stručan što si se u Savez uštekao, i sad prodaješ pamet.... gadi mi se od ovakvih

Pedja

pre 4 godine

Dobro je Viktore... Poznata je tvoja "ljubav" prema Partizanu. Zatri mu seme, kao da je bitno što je najveći u sportu u kojem si ti bio u onom drugom klubu i nisu te hteli u Partizanu jer nisi bio dovoljno dobar.

dadada

pre 4 godine

Ova nervoza zbog toga što je postalo jasno da se uništavanje VK Partizan uništava srpski vaterpolo je jednina satisfakcija za loš rezultat na prvenstvu.

Pedja

pre 4 godine

Dobro je Viktore... Poznata je tvoja "ljubav" prema Partizanu. Zatri mu seme, kao da je bitno što je najveći u sportu u kojem si ti bio u onom drugom klubu i nisu te hteli u Partizanu jer nisi bio dovoljno dobar.

drug sa fakulteta

pre 4 godine

sram te bilo.... bre....
ti meznas sta je sramota...
kad si stručan što si se u Savez uštekao, i sad prodaješ pamet.... gadi mi se od ovakvih

Karaburac

pre 4 godine

Zasto se FK i KK crvena zvezda nisu suocili sa problemima nego se drzava suocila sa njihovim problemima?
Od vaseg pomaganja Partizan propada u svim sportovima. Sram da vas bude ako znate sta je to.
Ne znate vi ostrasceni sta je sram ni ko je Partizan.

eugene

pre 4 godine

Pa 2 miliona platismo organizaciju predkvalifikacija za oi u basketu, traje 5 dana... A vaterpolo doneo sa zadnjih 5 olimpijada 5 medalja... Samo treba izracunati sta nam se isplati... A ako je neko krao novac, nek ide na sud pa u zatvor ako treba...

onako

pre 4 godine

Dve stvari ili događaja, radnji u produženom trajanju ne razumem.
VK Partizan i KK Partizan.
Prvi članarine, obeštećenja, Grad, Država...30 god ubiranje kirije... 6mil evra?
Ne da je ekvivalent 400mil u fudbalu nego 600mil.
Drugi 13 god EL, prodati igrači za 10mil eura, Grad, Država, NIS, Banke, Aerodrom, MTS, Dunav... dug 8,5mil eura. Porez ne plaćen.
To su stvari za privredni kriminal pa možeš ti da budeš Danilović ili Šoštar 100 puta. Ljudi robijaju za 100 000din.
Takođe V Lukić, Piksi... kako uspeš da napraviš 60mil dug?

Niko nikad nije odgovarao, pa makar za nesavestan rad u privredi ili nešto slično.

Zatvorite to sve ionako korist samo za Kopove i 631 frakciju izgleda postoji. Čisto pranje para i čerupanje budžeta R Srbije.
Privatozujte to odmah, ko preživi ok ko ne doviđenja.

zoro

pre 4 godine

Od prve do poslednje reči, sve je tačno. Zašto niko iz VK Partizan ne izadje u javnost sa ciframa? Koliko su prihodovali u poslednjih 30 godina? Ucenjivali igrače, naplaćivali drugima termine.

Bodibond

pre 4 godine

Dajte podatke iz VKP. Niko se ne oglašava. Kako je napravljen toliki dug sa besplatnim bazenom? Drugi klubovi nisu imali ništa svih ovih godina.

ja sam

pre 4 godine

Koliko para su dobili od države,koliko je klubova pogašeno zbog njih, bazen za dž 30 godina,sponzori , otimanje igrača, i opet malo?
Pa Gospodo, gdi su ti novci?
Ugasite se, nije mi vas žao.Nimalo. I ne, neće srpski vaterpolo propasti ako se ugasite, naprotiv!
Daleko vam lijepa vaša, 'ajte polako ća.

podobni poltron

pre 4 godine

Jedna od prvih odluka koja je doneta kada je doticni stupio na celo VSS-a bila je da se ovlaste donatori vaterpolo saveza (koji doniraju preko 1,5 miliona din.) da 25% te donacije daju klubu PO IZBORU!
Dakle, ne da se raspodeli jednako svim klubovima, nego sve moze da ide u jedan ako tako sponzori "odaberu".
Toliko o ovom coveku...

Realno

pre 4 godine

Docekao Jelenic svojih 5 minjta da leci frustracije iz igrackih dana i da napakosti sto vise moze Partizanu. Svi koji su postavljeni na celna mesta saveza imaju samo jedan cilj, urusavanje Partizana i dominacija Zvezde. Vidimo kako se odrazava na reprezentativni sport, nece nas biti na olimpijadi u odbojci, rukometu, vaterpolo nam u osetnom padu, fudbal da ne spominjem, kosarka debakl pogotovo u mladjim kategorijama gde se zna ko je sve postavljan za trenere mladjih kategorija. Jednostavno, zvezda samo tako zna da funkcionise.

klikeras

pre 4 godine

Sad se vidi dokle je dovelo favorizovanje jednog kluba 30 godina. Upropašćeni su svi drugi centri. I još maznuli pare. Mislim da je ovde potrebna policijska istraga.

veliki strumf

pre 4 godine

Grobari odmah menjaju teze. Prvo, ko je uzdigao VK Partizan na te visine, poklonio bazene, lokale? Država! Da je bar upola ulagala toliko u bilo koji klub - on bi imao izuzetne rezultate. To se vidi po tome šta je uradjeno u jednom VK Bečej koji nikad ništa nije značio a za 2-3 godine ulaganja države - postao sampion Evrope. Čim država prestala da ulaze - klub odmah propao. A kod Partizana država mu dala sve, mogao da se izdržava od svih prihoda, plus država sipala, A CELNICI USPELI DA NAPRAVE DUG OD 2 (MOŽDA I 6 MILIONA). Ali neka su i dva, nek je i milion - zapita li se neko gde su te pare, KO IH JE UZEO? Kako je to lepo - direktor si VK Partizan, trosis pare koje nisi zaradio, uzimas pare ispod zita, ničim ništa ne doprinosiš, klub ti propada iako ti država sve dala, a ti kukas i moliš. Pa takav direktor može da bude bilo ko, ne nora da se zove Šoštar. I onda ti svi živi krivi, onda se žalite sto propadate, onda vam zamislite država kriva! Bezobrazluk do neslućenih granica. Šta hoćete - da država plati tih nekoliko miliona evra duga, da ulozi još par miliona? Gde to ima. Ako opet država bude sipala i isplatila te milionske dugove, pa onda i svi ostali klubovi imaju pravo da traže te milione evra. A vi svi grobari sto kukate i molite - idite nekad na taj bazen, dajte donaciju, pomozite svom klubu umesto sto iz svojih fotelja kuckate naručene poruke.

Mladići botovi, devojke vrele

pre 4 godine

Šta hoćete - da država plati tih nekoliko miliona evra duga, da ulozi još par miliona? Gde to ima. Ako opet država bude sipala i isplatila te milionske dugove, pa onda i svi ostali klubovi imaju pravo da traže te milione evra.
(veliki strumf, 29. januar 2020 18:35)

Kako gde ima? Pa ima u VK Crvena zvezda, FK Crvena zvezda i u KK Crvena zvezda Beograd i KK Crvena zvezda. U pitanju su stotine miliona evra. I umesto da ćutite, vi dođete i seirite i delite lekcije. Niste hrabri jer se ničeg ne bojite, nego jer se ničeg i nikoga ne stidite!

veliki strumf

pre 4 godine

Zasto se FK i KK crvena zvezda nisu suocili sa problemima nego se drzava suocila sa njihovim problemima?Od vaseg pomaganja Partizan propada u svim sportovima. Sram da vas bude ako znate sta je to. Ne znate vi ostrasceni sta je sram ni ko je Partizan.
(Karaburac, 29. januar 2020 18:02). Država je Partizanu platila evro licencu pa ste igrali Evropu (i ispali prošle godine), a Zvezdi nije, i to kao šampionu Srbije, pa ste vi te godine otišli u kvalifikacije za Ligu šampiona umesto nas! Već si zaboravio i to? A zaboravio si i da vam je država u KK obrisala dug od 5-6 miliona, dala lovu za drugi najskuplji tim EK i najskupljeg trenera u celom regionu! Sto se tiče KK CZ država je prvo uništila klub, a onda je uz pomoć Djilasa uradjen UPPR (koji vi nikad niste uradili a sanirali ste dug). A kad je reč o FK CZ niko nije dao pare za dugove, i dalje su ti dugovi par desetina miliona evra, ali smo u zadnje dve zaradili 100 miliona pa smo ih smanjili. Dakle, svaka tvoja reč bila je laz! Tipično grobarski.

veliki strumf

pre 4 godine

Zvezdasi drzite se fudbala, dok se niste mesali u vaterpolo i kosarku bolje je bilo za reprezentaciju.
(gomez, 29. januar 2020 18:01). U poslednje vreme u kosarci reprezentacija je ostvarivala uspehe u vreme Zvezdasa Djilasa. Čim je uzjahao Danilovic, videsmo kako smo prošli. U vreme vaše strahovlade posle 2002. nije nas bilo nigde! A kad je reč o vaterpolu, Savic je ubedljivo najuspešniji trener svih vremena koji je OSVOJIO SVE! A Savic je Zvezdaš, i trenirao je Zvezdu. Zato, ne pišite gluposti nego gledajte kako da uzmete makar kup u kosarci i dobijete strašnu Darusafaku bez Vilbekina, Vonamejkera, Klajburna i ostalih.

Melita Sandić

pre 4 godine

Gde god su prste umešali kadrovi zvezde ide nam kako nam ide. Sramota je šta se radi. Jasno je da vaterpolo nije profitabilan sport. Ajde neka neko izračuna koliko koštaju režije za jednu sezona za vrhunski klub kakav je bio Partizan, bez plata za igrače. I nemojte da se pravite naivni ko crvenkapice, dajte da vidimo kako se funkcioniše i posluje kod komšija pa će te videti da tu nema neke velike razlike.

srbija

pre 4 godine

Apsolutno se slazem sa svime navedenim. Ne moze nikako drzava biti kriva sto je jedan klub napravio dug 5 miliona evra, to se nagomilavalo decenijama. Takodje, se slazem sa time da klub ne sme da ispasta, jer klub ne predstavlja uprava koja je vodi u tom trenutku, vec treneri i igraci koje je taj klub iznedrio kroz odlican sistem koji traje preko pola veka. Ne smemo dozvoliti da nesto sto ima tako veliku tradiciju, tek tako propadne.

veliki strumf

pre 4 godine

Svako bi trebalo da ima odogovrnost za posao kojim se bavi. _______Peto mesto je neuspeh.Odlazi.
(neko ko zna, 29. januar 2020 18:12). A Danilovic jel treba da ode??? Ili je otišao ko treba - Djordjevic! Gde to ima sa zbog neuspeha ispašta predsednik Saveza??? Nigde, druže, ni u jednom sportu. Ispašta trener. E ali vidiš, Savic je nas najuspešniji trener i vidiš - na ovom EP nije izgubio nijedan meč! Sve ih dobio, samo jedan odigrao nereseno! Nevolja sto to bilo u cetvrtfinalu. A valjda su za promašene peterce odgovorni pricalica Prlainovic koji bio nas najgori igrač i ni okvir gola nije pogodio iz peterca, i Manfic - nisu peterce šutirali ni Savic ni Jelenic.

srem bačka banat

pre 4 godine

Da si ćutao bio bi gospodin.. Ovako pomogao da bi sutra se time hvalio, to nije pomoć nego hvalisanje! E moj Viktore.. Jadno..

pedja

pre 4 godine

Kakav liliputanac od coveka! Ej predsednik vaterpolo saveza da kaze kako borimo se za drzavu ali ipak veliki sportovi su prioritet...pa idi u veliki sport neznalico! Ne zbas kako da pomognes...mrs!

Dijalektika Materijalizma

pre 4 godine

Za ove što se iščuđavaju oko veličine duga VKP samo jedno pitanje - da li znate koliki je dug VKCZ? E, to niko ne zna jer kao i u rukometu, čim se napravi dug klub se pušta u stečaj i pravi novi ili preimenuje neki drugi. Slična fora kao i sa FMP-om. Uradili bi to i sa FKCZ ali nisu mogli zbog stadiona. I onda dođe ova ljudska gromada i prodaje priče, ko Butulija i slične poštenjačine.

Miron

pre 4 godine

"Kao veliki zvezdaš pozivam sve koji vole vateprolo i Partizan da mu pomognu."

Majstore, ovom rečenicom si sve rekao, ti si bre predsednik saveza , a ne tvog klubića. Svaki dalji komentar je suvišan.

ACM

pre 4 godine

Štrumfe kakve veze imaju rezultati reprezentacije sa tim ko je kad bio šampion? Reći da je Đilas zaslužan za uspon muškog seniorskog državnog tima je u najmanju ruku neozbiljno!

Djordje

pre 4 godine

Najviše mi je zasmetala izjava da je lično sredio obeštećenje VK Partizanu iako ga nije zaslužio. Šta to znači, da ne postoje pravilnici nego Jelenić može da određuje da li se ili ne isplaćuje obeštećenje klubu za igrača. Svesno je oštetio jedan klub, znači morao bi odmah da bude smenjen.
Uprave VK Partizan krive su najviše za stanje kluba i bazena. Zbog neznanja oko upravljanja bazenom, pravo na upravljanje mu treba oduzeti. VK Partizan mora da nastavi da radi šta najbolje ume, da pravi igrače. Banjica treba da bude rekonstruisana i da bude vaterpolo centar. Na njemu može da trenira više klubova. Bitno je da deca krenu masovno na vaterpolo, da igrači imaju normalne uslove. Od rasparava ko je kad i šta radio nema koristi, bitno je naći rešenje da vaterpolo opstane.

Vucko

pre 4 godine

Slazem se sa Jelenicem, uvek im je drzava kriva, umesto da krivca traze u Sostaru koji ih je vodio i napravio tolike dugove, pa ako ima zakonskih osnova i da odgovara. Svakako drzava treba da pomogne VK Partizanu, kao sto je pomogla i KK Partizanu i KK Crvenoj zvezdi.

ja sam

pre 4 godine

Koliko para su dobili od države,koliko je klubova pogašeno zbog njih, bazen za dž 30 godina,sponzori , otimanje igrača, i opet malo?
Pa Gospodo, gdi su ti novci?
Ugasite se, nije mi vas žao.Nimalo. I ne, neće srpski vaterpolo propasti ako se ugasite, naprotiv!
Daleko vam lijepa vaša, 'ajte polako ća.

veliki strumf

pre 4 godine

Zasto se FK i KK crvena zvezda nisu suocili sa problemima nego se drzava suocila sa njihovim problemima?Od vaseg pomaganja Partizan propada u svim sportovima. Sram da vas bude ako znate sta je to. Ne znate vi ostrasceni sta je sram ni ko je Partizan.
(Karaburac, 29. januar 2020 18:02). Država je Partizanu platila evro licencu pa ste igrali Evropu (i ispali prošle godine), a Zvezdi nije, i to kao šampionu Srbije, pa ste vi te godine otišli u kvalifikacije za Ligu šampiona umesto nas! Već si zaboravio i to? A zaboravio si i da vam je država u KK obrisala dug od 5-6 miliona, dala lovu za drugi najskuplji tim EK i najskupljeg trenera u celom regionu! Sto se tiče KK CZ država je prvo uništila klub, a onda je uz pomoć Djilasa uradjen UPPR (koji vi nikad niste uradili a sanirali ste dug). A kad je reč o FK CZ niko nije dao pare za dugove, i dalje su ti dugovi par desetina miliona evra, ali smo u zadnje dve zaradili 100 miliona pa smo ih smanjili. Dakle, svaka tvoja reč bila je laz! Tipično grobarski.

veliki strumf

pre 4 godine

Zvezdasi drzite se fudbala, dok se niste mesali u vaterpolo i kosarku bolje je bilo za reprezentaciju.
(gomez, 29. januar 2020 18:01). U poslednje vreme u kosarci reprezentacija je ostvarivala uspehe u vreme Zvezdasa Djilasa. Čim je uzjahao Danilovic, videsmo kako smo prošli. U vreme vaše strahovlade posle 2002. nije nas bilo nigde! A kad je reč o vaterpolu, Savic je ubedljivo najuspešniji trener svih vremena koji je OSVOJIO SVE! A Savic je Zvezdaš, i trenirao je Zvezdu. Zato, ne pišite gluposti nego gledajte kako da uzmete makar kup u kosarci i dobijete strašnu Darusafaku bez Vilbekina, Vonamejkera, Klajburna i ostalih.

veliki strumf

pre 4 godine

Grobari odmah menjaju teze. Prvo, ko je uzdigao VK Partizan na te visine, poklonio bazene, lokale? Država! Da je bar upola ulagala toliko u bilo koji klub - on bi imao izuzetne rezultate. To se vidi po tome šta je uradjeno u jednom VK Bečej koji nikad ništa nije značio a za 2-3 godine ulaganja države - postao sampion Evrope. Čim država prestala da ulaze - klub odmah propao. A kod Partizana država mu dala sve, mogao da se izdržava od svih prihoda, plus država sipala, A CELNICI USPELI DA NAPRAVE DUG OD 2 (MOŽDA I 6 MILIONA). Ali neka su i dva, nek je i milion - zapita li se neko gde su te pare, KO IH JE UZEO? Kako je to lepo - direktor si VK Partizan, trosis pare koje nisi zaradio, uzimas pare ispod zita, ničim ništa ne doprinosiš, klub ti propada iako ti država sve dala, a ti kukas i moliš. Pa takav direktor može da bude bilo ko, ne nora da se zove Šoštar. I onda ti svi živi krivi, onda se žalite sto propadate, onda vam zamislite država kriva! Bezobrazluk do neslućenih granica. Šta hoćete - da država plati tih nekoliko miliona evra duga, da ulozi još par miliona? Gde to ima. Ako opet država bude sipala i isplatila te milionske dugove, pa onda i svi ostali klubovi imaju pravo da traže te milione evra. A vi svi grobari sto kukate i molite - idite nekad na taj bazen, dajte donaciju, pomozite svom klubu umesto sto iz svojih fotelja kuckate naručene poruke.

Pedja

pre 4 godine

Dobro je Viktore... Poznata je tvoja "ljubav" prema Partizanu. Zatri mu seme, kao da je bitno što je najveći u sportu u kojem si ti bio u onom drugom klubu i nisu te hteli u Partizanu jer nisi bio dovoljno dobar.

zoro

pre 4 godine

Od prve do poslednje reči, sve je tačno. Zašto niko iz VK Partizan ne izadje u javnost sa ciframa? Koliko su prihodovali u poslednjih 30 godina? Ucenjivali igrače, naplaćivali drugima termine.

srbija

pre 4 godine

Apsolutno se slazem sa svime navedenim. Ne moze nikako drzava biti kriva sto je jedan klub napravio dug 5 miliona evra, to se nagomilavalo decenijama. Takodje, se slazem sa time da klub ne sme da ispasta, jer klub ne predstavlja uprava koja je vodi u tom trenutku, vec treneri i igraci koje je taj klub iznedrio kroz odlican sistem koji traje preko pola veka. Ne smemo dozvoliti da nesto sto ima tako veliku tradiciju, tek tako propadne.

Karaburac

pre 4 godine

Zasto se FK i KK crvena zvezda nisu suocili sa problemima nego se drzava suocila sa njihovim problemima?
Od vaseg pomaganja Partizan propada u svim sportovima. Sram da vas bude ako znate sta je to.
Ne znate vi ostrasceni sta je sram ni ko je Partizan.

drug sa fakulteta

pre 4 godine

sram te bilo.... bre....
ti meznas sta je sramota...
kad si stručan što si se u Savez uštekao, i sad prodaješ pamet.... gadi mi se od ovakvih

klikeras

pre 4 godine

Sad se vidi dokle je dovelo favorizovanje jednog kluba 30 godina. Upropašćeni su svi drugi centri. I još maznuli pare. Mislim da je ovde potrebna policijska istraga.

dadada

pre 4 godine

Ova nervoza zbog toga što je postalo jasno da se uništavanje VK Partizan uništava srpski vaterpolo je jednina satisfakcija za loš rezultat na prvenstvu.

Realno

pre 4 godine

Docekao Jelenic svojih 5 minjta da leci frustracije iz igrackih dana i da napakosti sto vise moze Partizanu. Svi koji su postavljeni na celna mesta saveza imaju samo jedan cilj, urusavanje Partizana i dominacija Zvezde. Vidimo kako se odrazava na reprezentativni sport, nece nas biti na olimpijadi u odbojci, rukometu, vaterpolo nam u osetnom padu, fudbal da ne spominjem, kosarka debakl pogotovo u mladjim kategorijama gde se zna ko je sve postavljan za trenere mladjih kategorija. Jednostavno, zvezda samo tako zna da funkcionise.

Bodibond

pre 4 godine

Dajte podatke iz VKP. Niko se ne oglašava. Kako je napravljen toliki dug sa besplatnim bazenom? Drugi klubovi nisu imali ništa svih ovih godina.

veliki strumf

pre 4 godine

Svako bi trebalo da ima odogovrnost za posao kojim se bavi. _______Peto mesto je neuspeh.Odlazi.
(neko ko zna, 29. januar 2020 18:12). A Danilovic jel treba da ode??? Ili je otišao ko treba - Djordjevic! Gde to ima sa zbog neuspeha ispašta predsednik Saveza??? Nigde, druže, ni u jednom sportu. Ispašta trener. E ali vidiš, Savic je nas najuspešniji trener i vidiš - na ovom EP nije izgubio nijedan meč! Sve ih dobio, samo jedan odigrao nereseno! Nevolja sto to bilo u cetvrtfinalu. A valjda su za promašene peterce odgovorni pricalica Prlainovic koji bio nas najgori igrač i ni okvir gola nije pogodio iz peterca, i Manfic - nisu peterce šutirali ni Savic ni Jelenic.

onako

pre 4 godine

Dve stvari ili događaja, radnji u produženom trajanju ne razumem.
VK Partizan i KK Partizan.
Prvi članarine, obeštećenja, Grad, Država...30 god ubiranje kirije... 6mil evra?
Ne da je ekvivalent 400mil u fudbalu nego 600mil.
Drugi 13 god EL, prodati igrači za 10mil eura, Grad, Država, NIS, Banke, Aerodrom, MTS, Dunav... dug 8,5mil eura. Porez ne plaćen.
To su stvari za privredni kriminal pa možeš ti da budeš Danilović ili Šoštar 100 puta. Ljudi robijaju za 100 000din.
Takođe V Lukić, Piksi... kako uspeš da napraviš 60mil dug?

Niko nikad nije odgovarao, pa makar za nesavestan rad u privredi ili nešto slično.

Zatvorite to sve ionako korist samo za Kopove i 631 frakciju izgleda postoji. Čisto pranje para i čerupanje budžeta R Srbije.
Privatozujte to odmah, ko preživi ok ko ne doviđenja.

Vucko

pre 4 godine

Slazem se sa Jelenicem, uvek im je drzava kriva, umesto da krivca traze u Sostaru koji ih je vodio i napravio tolike dugove, pa ako ima zakonskih osnova i da odgovara. Svakako drzava treba da pomogne VK Partizanu, kao sto je pomogla i KK Partizanu i KK Crvenoj zvezdi.

podobni poltron

pre 4 godine

Jedna od prvih odluka koja je doneta kada je doticni stupio na celo VSS-a bila je da se ovlaste donatori vaterpolo saveza (koji doniraju preko 1,5 miliona din.) da 25% te donacije daju klubu PO IZBORU!
Dakle, ne da se raspodeli jednako svim klubovima, nego sve moze da ide u jedan ako tako sponzori "odaberu".
Toliko o ovom coveku...

pedja

pre 4 godine

Kakav liliputanac od coveka! Ej predsednik vaterpolo saveza da kaze kako borimo se za drzavu ali ipak veliki sportovi su prioritet...pa idi u veliki sport neznalico! Ne zbas kako da pomognes...mrs!

srem bačka banat

pre 4 godine

Da si ćutao bio bi gospodin.. Ovako pomogao da bi sutra se time hvalio, to nije pomoć nego hvalisanje! E moj Viktore.. Jadno..

Melita Sandić

pre 4 godine

Gde god su prste umešali kadrovi zvezde ide nam kako nam ide. Sramota je šta se radi. Jasno je da vaterpolo nije profitabilan sport. Ajde neka neko izračuna koliko koštaju režije za jednu sezona za vrhunski klub kakav je bio Partizan, bez plata za igrače. I nemojte da se pravite naivni ko crvenkapice, dajte da vidimo kako se funkcioniše i posluje kod komšija pa će te videti da tu nema neke velike razlike.

ACM

pre 4 godine

Štrumfe kakve veze imaju rezultati reprezentacije sa tim ko je kad bio šampion? Reći da je Đilas zaslužan za uspon muškog seniorskog državnog tima je u najmanju ruku neozbiljno!

Mladići botovi, devojke vrele

pre 4 godine

Šta hoćete - da država plati tih nekoliko miliona evra duga, da ulozi još par miliona? Gde to ima. Ako opet država bude sipala i isplatila te milionske dugove, pa onda i svi ostali klubovi imaju pravo da traže te milione evra.
(veliki strumf, 29. januar 2020 18:35)

Kako gde ima? Pa ima u VK Crvena zvezda, FK Crvena zvezda i u KK Crvena zvezda Beograd i KK Crvena zvezda. U pitanju su stotine miliona evra. I umesto da ćutite, vi dođete i seirite i delite lekcije. Niste hrabri jer se ničeg ne bojite, nego jer se ničeg i nikoga ne stidite!

eugene

pre 4 godine

Pa 2 miliona platismo organizaciju predkvalifikacija za oi u basketu, traje 5 dana... A vaterpolo doneo sa zadnjih 5 olimpijada 5 medalja... Samo treba izracunati sta nam se isplati... A ako je neko krao novac, nek ide na sud pa u zatvor ako treba...

Dijalektika Materijalizma

pre 4 godine

Za ove što se iščuđavaju oko veličine duga VKP samo jedno pitanje - da li znate koliki je dug VKCZ? E, to niko ne zna jer kao i u rukometu, čim se napravi dug klub se pušta u stečaj i pravi novi ili preimenuje neki drugi. Slična fora kao i sa FMP-om. Uradili bi to i sa FKCZ ali nisu mogli zbog stadiona. I onda dođe ova ljudska gromada i prodaje priče, ko Butulija i slične poštenjačine.

Miron

pre 4 godine

"Kao veliki zvezdaš pozivam sve koji vole vateprolo i Partizan da mu pomognu."

Majstore, ovom rečenicom si sve rekao, ti si bre predsednik saveza , a ne tvog klubića. Svaki dalji komentar je suvišan.

Djordje

pre 4 godine

Najviše mi je zasmetala izjava da je lično sredio obeštećenje VK Partizanu iako ga nije zaslužio. Šta to znači, da ne postoje pravilnici nego Jelenić može da određuje da li se ili ne isplaćuje obeštećenje klubu za igrača. Svesno je oštetio jedan klub, znači morao bi odmah da bude smenjen.
Uprave VK Partizan krive su najviše za stanje kluba i bazena. Zbog neznanja oko upravljanja bazenom, pravo na upravljanje mu treba oduzeti. VK Partizan mora da nastavi da radi šta najbolje ume, da pravi igrače. Banjica treba da bude rekonstruisana i da bude vaterpolo centar. Na njemu može da trenira više klubova. Bitno je da deca krenu masovno na vaterpolo, da igrači imaju normalne uslove. Od rasparava ko je kad i šta radio nema koristi, bitno je naći rešenje da vaterpolo opstane.