Četvrtak, 17.03.2005.

21:07

Crno - beli ljuti na Paparestu

Izvor: B92

Crno - beli ljuti na Paparestu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Petar

pre 19 godina

Ovde u Americi normalno ne mogu gledati utakmice osim ako se igra protiv Real-a ili tako nesto, tako da ne mogu nista reci o tome da li je sudija lose radio posao ili ne.
Ono sto mogu da prekomentarisem je da bezobzira na rezultat sam i preveseo dokle je Partizan dogurao. Jedini tim za koji sam ikad navijao od kad me uopste bolelo uvo za fudbal je Partizan, i da vidim ih da posle tolikih godina pada dogurao do 1/8 finala UEFA kupa je bome lepo.
S ovim nade meni samo rastu da sledece godine ce biti jos bolje. Videli su timovi i igraci u drugim zemljama da Partizan ima potencijala, pa mislim da ce dolaziti i jaci stranci u tim, i redom po redu, u mojoj mozda euforicnom mozgu, ce i dogurati do prvaka Evrope. Samo se nadam barem.
Sad se jos nadam nekoliko stvari ove sezone:

1) Da ce biti jos vise motivisani da dobro igraju u domacoj ligi pa da se krene na Ligu Sampiona
2) Da ce biti jos vise motivisani da dobro odigraju u Kupu pa i to da se dobije
3) Da ce publika se vratiti na stadion.
E, to je sve. Pozdrav iz Louisiane.

ko da je do sad znao

pre 19 godina

Pa zar jedan igrac koji ima 27 sad ce 28 godina jos ima sta da uci,taj Cirkovic je najblaze receno PROMASIO PROFESIJU!!!!!!

Salle

pre 19 godina

Objektivno,CSKA nije neki strasan tim.Da nas je nadigrao(kao Spartak pre par godina) ne bi mi bilo zao.
Sudjenje nije za komentarisanje.Uvek smo mi pametniji od drugih.Da je bilo lose,jeste,ali da smo dali gol,i prosli,ne bi ga ni komentarisali.
Sto se tice fudbalera,sve pohvale za dosadasnji rezultat Partizana u evropi,ali nije mi jasno zasto neko uopste srzi Cirkovica u timu.Ljudi,on je dezorjentisan,ne zna da uradi ono osnovno u fudbalu a to je das primi loptu gurne je i centrira.Steta sto je Rnic imao kartone,ali ko zna da li bi i tada igrao.Molio bih trenera Vermezovica da da bar jedan jedini razlog zasto Cirkovic igra jos uvek u Partizanu.
to mu je jedina greska koju je naprevio dolaskom u Partizan za trenera,sto drzi Cirkovica.Eme je ionako desni spoljnji a Kim bi odigrao sigurno dobro po levoj strani.I to nista losije od Cirkovica.

Vlada, Vankuver

pre 19 godina

Ja sam tek sad video golove na sportskoj Centrali, i nisam mogao da verujem! umesto povike na sudiju, nek Vermezovic objasni sta mu poslednja linija odbrane radi na sredini terena?!?! Ja tako nesto nisam video nijednom u poslednjih 5 godina, bez obzira sto tim juri rezultat.

max

pre 19 godina

Molim g/dina Vermezovića,pošto pouzdano znam da čita sve ovde napisano, da se oglasi, i da precizno kao što je tačno okarekterisao sudjenje Papareste, objasni i neke svoje postupke:
-Zasto je kod rezultata 1:0 za CSKA iz igre izveo napadača a ne odbranbenoga igrača? Da nije neko pogrešno razumeo njegovu instrukciju, pa umesto Ćirkovića iz igre izveo Ćirića?
-Gde je bio Ćirković u momentu kada je njegov igrač dva puta potpuno usamljen, i na istom mestu dobio loptu i izbegao ofsajd zamku? Kako je moguće da vi niste posle prvoga gola uočili tu opasnost, što je direktno rezultiralo eliminacijom iz Kupa UEFA, ali i gubitkom dva važna igrača za sledeću sezonu u Evro kupovima? Nije li vaš previd bio mnogo kobniji po Partizan, nego sve što je Paparesta uradio?
-Zašto i Boja i Odita, koji su dovedeni kao vrsni golgeteri, nikada nisu na svom radnom mestu u špicu napada, nego se vraćaju duboko nazad i igraju sve drugo, samo ne špic igrača? Ako nema nikoga drugoga ko bi hteo da prihvati da igra u špicu, zašto šansu ne dobija Radonjić (ili direktor Bjeković, koji je sam izjavio da je spremniji od Radonjića)?
Svakome dobronamernome je jasno, da je neefikasnost mnogo veći problem Partizana, nego što su to sudije, pa makar bio to i Paparesta, koji je zaista doneo nekoliko odluka koje su bile na štetu crno-belih.
-Zaista bih voleo da znam, da li je neko do sada pokušao da na treningu popravi centaršut Milivoja Ćirkovića? U prvom poluvremenu utakmice u Beogradu on je bio ostavljen potpuno sam na desnoj strani terena i dobio je (uglavnom od Saše Ilića)veliki broj upotrebljivih lopti.Ali ni jedan prodor nije završio upotrebljivim centaršutom, već loptama koje ne bi uputio ni igrač sa poljane.

Nadam se da će g-din Vermezović naći vremena i načina da odgovori na ova i druga pitanja koja navijači sa pravom postavljaju.

Stojan

pre 19 godina

Koji si ti lik Vermezovicu, pa zar ti mislis da su i tamo vase sudije i da ce vam svirati kao u nasoj ligi sve sto pozelite. U svakom slucaju pobjedila je pravda i fudbal sto na zalost kod nas nije slucaj kad je u pitanju partizan jer od kad postoje ne znam dali su jednu titulu osvojili posteno. Daj Boze da vec jednom nase prvenstvo postane regularno.
Zvezda SRBIJA, nikad jugoslavija.

deik

pre 19 godina

Hvala bogu pa ovo pljuvanje sudija nije proslo kod navija partizana/ljuditelje fudbala u nasoj Zemlji , inace sve u svemu solidno smo igrali sve ovo vreme u Evro kupovima ali ja i dalje mislim da nam treba bolji trener pored ovih njegovih rezutata , Samo je Egaleo pa u BG!...A i ovaj jedan napadac...Pa ja bih i njega makao , Sad ide ono najvaznije da vidimo ko ce sve da ode iz Humske..

partizanovac

pre 19 godina

Realno mislim da je Vermezovic dao ovu izjavu u afektu!Nisu partizanu krive sudije sto u timu drze fudbalskog znalca i virtouza sa loptom Milivoja Cirkovica zasticenog belog medveda!!Sta taj covek vise treba da uradi da ga posalju na zasluzeno kaljenje u Teleoptik mada ni tamo nema mesta za njega(nije sala)!!Dok hiljade talentovanih klinaca trunu na livadama i nikad nece dobiti sansu da pokazu sta znaju takav znalac igra u velikom klubu guseci sve oko sebe pa cak i najvece ljubitelje fudbala tera sa tribina,pa kad se jos vidi da igra u reprezentaciji nije ni malo cudno sto je nas fudbal tu gde jeste!!Da me pogresno ne shvatite nisam od onih koji ce posle jednog poraza pljuvati po svima naprotiv sve pohvale za ostale momke ali treba vise neko da javno digne glas protiv tog Cirkovica najezim se svaki put kad cujem to prezime(izvinjavam se ostalim Cirkovicima)

bivsi partizanovac

pre 19 godina

"Trener Partizana je dodao da ga teši činjenica što je Partizan ispao od ekipe iz "bratske zemlje" i poželeo moskovskoj ekipi da osvoji trofej u Kupu UEFA."

Kakva, bre, bratska zemlja!?! Sta je s vama ljudi? Jel' to zaista jos neko veruje da je Rusija bratska zemlja Srbiji?

Ivan

pre 19 godina

Pa dobro ljudi, dokle bre vise sa ovim pateticnim komentarima navijaca partizana(a narocito uprave)? Da li je moguce da se neko zali na sudjenje? Reci cu vam samo sledece: DVA cista penala nisu u prvom poluvremenu svirana za CSKA( jedan zbog rusenja Vagnera, drugi zbog igranja rukom) u sta su mogli da se uvere svi koji su gledali utakmicu. Iz tog razloga smatram da je CSKA drasticno ostecen jer bi utakmicu dobio znatno ubedljivije i lakse da je dosudjen makar jedan od dva penala. Tada ne bi bilo 2:0 vec verovatno 4:0. Tako da bi vermezovic i svi njegovi navijaci trebalo da budu zahvalni Paparesti jer ih je spasao bruke i mnogo ubedljivijeg poraza! A zamislite samo sta bi bilo da je situacija bila obrnuta, tj. da dva ocigledna penala nisu svirana partizanu? DA li bi onda bilo kraja galami bjekovica, vermeza i grupice nesrecnih navijaca? A da ne pominjem kako vam je neki tamo Karvaljo lomio kicmu, pretrcavao, i slao po semenke "cuvenu partizanovu odbranu". Ono je bila jedna igra macke i misa. Zamislite se samo, pogledajte istini u oci i shvatite da ste za Evropske okvire samo jedna ispodprosecna ekipa koja je zahvaljujuci iskljucivo sreci sto na terenu, sto pri zrebu dogurala ovoliko u kupu UEFA ove godine. Toliko o Evropi,a sto se tice domacih okvira, tu i dalje umirete u kompleksima dominacije Crvene Zvezde kojoj vec deceniju niste niti dali gol, a kamoli pobedili. A da ce tako biti i dalje, zivi bili pa videli - uskoro ce i derbi. Ali vam jedno moram priznati - u galamljenju i kukanju ste prvi u Evropi!

Andrija

pre 19 godina

Trener Partizana je dodao da ga teši činjenica što je Partizan ispao od ekipe iz "bratske zemlje" i poželeo moskovskoj ekipi da osvoji trofej u Kupu UEFA.

Po cemu nam je Rusija bratskija zemlja od drugih? Vecite srpske zablude o prijateljima i neprijateljima i cisto nepoznavanje sopstvene istorije.Ovo je zaista smesno.

vuk dlaku menja ali cud nikad!

pre 19 godina

nA ISTOKU STARE PRICE , NA ZAPADU NISTA NOVO...
pRVO KO PRVO OVO IM NIJe TREBALO , ZATO STO SU NA MENE OSTAVILI SOLIDAN UTISAK Al DA SE ZALE NA SUDIJE...
pAPARESTA(ILI KAKO VEC) JE DOBRO SUDIO , STO SE TICE PENALA BIO JE PENAL A SAD DALI JE BIO OOFSAJD TO NE ZNAM , A I DA JESTE PAPARESTA TU NIJE KRIV...
Sto se mene licno tice ovo i nije neko iznanedzenje ..TJ i niji neki uspeh da bi se o njemu pricalo narednih 5 (pet) god.( a to ce se desiti, ipak je to neverovatni uspeh OSMINA FINALA) Pogledajte druge timove i ranije i sad... Lepo je blic napravio anketu prosle god kad su kojekakvi timovi sa istoka docekali prolece u Evropi sem nasih .Pogledajte AUstriju Wien sta radi.. Eliminisala je dva spanska prestavnika , pa AZ pobedili su u oba meca Sahtjor . . Ja samo imam primedbu na strucnistab/trenera sto se zale na sudije a inace sve u svemu nije lose , jedino da poprave ucinak na svom terenu, ove god smo samo jednom dobili na nasem terenu , i to Egaleo + 2x Rumune...
E sad CL je sasvim druga prica, nadam se da cemo opet uspeti da zaigramo u CL...

blazza

pre 19 godina

citajuci ove komentare nisam mogao da se suzdrzima a da i ja ne uputim jedan.

kao prvo: navijacima crvene zvezde zelim da porucim da je kojim slucajem zvezda dogurala do ovde i da je imala ovakvo sudjenje sada bi cela stampa brujala o kradji i zaveri protiv jadne zvezde. tako da vi nemojte da komentarisete.
kao drugo: sudjenje je bilo lose, i osetno na stetu partizana: dva ofsajda pustena u prvom poluvremenu, ofsajd kod situacije koje je prethodila drugom golu, faul nad grubjesicem odmah posle drugog gola cska koji se na rts prenosu nije video zbog reklama (loptu je zavrnuo odita a grubjesic je prvo povucen sa ledja da bi u nastavku akcije kapiten cska igrao rukom), faul golmana cska na grubjesicem van sesnesterca u trenutku kada mu je ovaj oduzeo loptu sto je verovatno za crveni karton itd
kao trece: ko je gledao pazljivo usporeni snimak starta djordjevica na karvalju vidi da je djordjevic prvo zakacio loptu a da je karvaljo posle pao preko djordjeviceve noge. i jos jedna stvar: ko je gledao pazljivo (a vecina koji komentarisu nisu) video je da je paparesta bio na deset metara iza dvojce igraca i da je dao znak rukama da se igra nastavi da bi na signalizaciju linijskog sudije(koji nikako nije mogao da ima bolji ugao) posle par sekundi pokazao na belu tacku. to je isti linijski sudija koji nije signalizirao ofsajd u akciji koja je prethodila drugom golu, a najmanje je jos pet puta pogresno signalizirao aut i slicne stvari.
sve u svemu, cska je pobedio i tu nema sta da se prica. verovatno im nije ni trebala pomoc sudija, mada se mora isatci da su imali vise srece nego pameti pogotovo u beogradu kada su zasluzili da izgube sa bar dva gola razlike.

cestitke partizanu na ovogodisnjim rezultatima.

Lošmi

pre 19 godina

Ne mogu da verujem kakve sve komentare čitam ovde.
"Kompleks komšija evropskih šampiona"?? Pa ko se još vadi na taj Kup šampiona? Samo neki patetični likovi kojima je to bila jedina radost u životu. Pogledajte se danas gde ste i šta ste.
Što se tiče penala, on jeste bio čist naravno, ali nedosudjeni ofsajd pre toga ono što je bitno. Da je ofsajd sviran kao što je i trebalo da bude, do penala ne bi ni došlo.
No, šta je - tu je, Partizan je na dobrom putu da ponovo bude veliko evropsko ime, gledaćemo ga u LŠ i sledeće godine.

milo

pre 19 godina

Ma čist prolaz CSKA. Da su briljirali - nisu, da je Partizan razočarao - nije. Jednostavno, kao što rekoh juče, CSKA je bolji tim. Da je umesto Papareste sudio Kolina, CSKA bi izveo barem jedan penal već u prvom poluvremenu, a penal koji je dosuđen dosudio bi i Ćurković (Bjeković ne bi, on je oličenje subjektivizma).
Sve u svemu, Partizan je napravio uspeh, ali ne i podvig i tako treba svi da gledamo na njihove ovogodišnje rezultate u Evropi. Da poštujemo ali da ne uzdižemo u nebesa, jer su bili bolji od Ocelula, Dinamo Bukurešta, Lacija, Egalea i Dnjepra, a lošiji od Viljareala, Midlzbroa i CSKA. Podvig je rezultat AZ Alkmara ili Austrije Beč, rezultat Partizana je samo lagano, jedva vidljivo svetlošce na kraju tunela.

sale

pre 19 godina

Grobari, nemojte da se zanosite, i ovo je bilo mnogo od partizana. Sudija je maltene perfektno sudio a to sto Partizan nema centarfora, sto su Vukcevic, Odita i Emeghara jedini koji mogu da potrce, to je druga prica.

U jednom sam se trenu uplasio da ne prodju dalje, Vermez bi postao drugi Murinjo....

Jedva cekam derbi,da stavimo stvari na svoje mesto!

Bole

pre 19 godina

Vratite nazad Matheusa. Nemac ima petlju i veci je fajter od svih drugih partizanovih trenera.Uneo je samopouzdanje u redove partizana.Oko discipline ne treba reci ni trositi.Umeo je biti trener i drugar.Kako je moguce da Vermezovic to ne moze sa istim timom. Rad i samo rad se isplati. Sudia je bio korektan.

milan

pre 19 godina

smatram da je sudija neke odluke donio u korist CSKA,ali vecu gresku je napravio trener Vermezovic zato sto je u startnih jedanaest stavio Cirica i Cirkovica umesto Radovica i Grubjesica,sa kojima bi PARTIZAN igrao dosta ofanzivnije sto je mozda moglo doneti i neki pogodak u mrezi rusa!Ipak hvala ti crno-bela ljubavi

Radoslav K.Simić

pre 19 godina

Nisam navijač Partizana, ali želim iskreno da mu čestitam na svemu što je postigao ove godine na međunarodnoj sceni, imajući u vidu šta taj uspeh znači za naš klupski fudbal. Ovoga puta dalje je otišao srećniji i efikasniji tim, ali, zašto to ne reći, i tim koji koji je imao vrlo perfidnu naklonost italijanske sudijske trojke.
Sadašnjoj ekipi Partizana koja ima dosta samopouzdanja, čvrst, dobro pripremljen i vođen tim, nedostaje bar jedan napadać tipa Pantelića, Jestrovića, Ljuboje, Lazovića, Vukića, Divića ili Kežmana da bi mogla da postiže još veće uspehe na međunarodmoj sceni. To je problem broj 1 koji treba da reše ljudi koji vode Partizan.
Uspeh Partizana treba meriti i kroz činjenicu da je mnogo bogatijih klubova od njega znatno ranije napustilo međunarodnu scenu. Zato, glavu gore i napred Partizan!

Ivan

pre 19 godina

Verovatno je Vermezovic ocekivao da sudija postigne gol za partizan pa je zato razocaran. Realno, Partizanu je i ovo mnogo - kompleks komsija evropskih prvaka nosice vecno.

really

pre 19 godina

Sto se tice sudjenja sta treba da ocekuje ekipa ciji kapiten pljune protivnickog igraca. Zaista Partizan je dosta dogurao i svaka im cast ali mi je drago da su sada ispali da se ne bi vadili na Evropu kad ih pobucamo u derbiju...
Zvezda je zivot...

Dule

pre 19 godina

Svaka cast Partizanu osvetlao je obraz.
A za Paparestu nisu u pravu jer je on lose sudio generalno i nista vise nije ostetio Partizan u odnosu na CSKA. Budimo realni. Niko nam nije kriv za onako pacerski primljen prvi go. I dosta vise tih crvenih kartona. Nasi se igraci napale i kroz ovakve fatalisticke komentare navijaca, senzacionalisticke tekstove novinara pa se ne kontrlisu na utakmici. Spustimo loptu na zemlju, tamo znamo sa njom. Sitan vez, bice jos prilike...

NeXtc

pre 19 godina

Ma nije valjda,sad su ti sudije krive!!! Mene interesuje da li ti je Paparesta rekeo da igras sa jednim napadacem do 75.min a moras da postignes gol? Mislim da nismo imali goreg trenera godinama.

alexa

pre 19 godina

Nije ni cudo sto Partizan nije prosao dalje kada ima ovakvog trenera. On nije video ovakvo sudjenje u svojoj karijeri, ma hajte molim vas. A tek onaj kometar o prolasku tima iz "bratske zemlje", gluplji komentar nisam skoro cuo.

Aleksandar B.

pre 19 godina

Klasicna prica "Ko gubi ima pravo da se ljuti". Penal nije video Stivi Vonder, cist k'o suza. Ipak steta Grobari su bili na korak do plasmana.

iggy

pre 19 godina

Procice jos mnogo godina dok neki nas klub ponovo udje u Ligu sampiona ili igra osminu finala u kupu uefa.
Fudbal su pare, fudbal je moc a mi nemamo ni jedno ni drugo. Nazalost.
Ono malo igraca sto ima talenta i znanja nestaje sa Balkana brzinom svjetlosti.
Nisu oni krivi za to.
Svako gleda da zaradi ako moze a kod nas se to ne moze.
Cestitka partizanu jer ova osmina finala je veci uspjeh za njih nego finale lige sampiona za neku prosjecnu ekipu kao npr monako prosle godine.

НИЏО

pre 19 godina

Партозан није створио ни једну стопостотну шансу. То је чињеница. И зато су заслужено изгубили. Борили су се, али то је за европске оквире танак тим. Ни ЦСК није више од солидног тима у тим релацијама, али је јачи од Партзана. То је реалност српског клупског фудбала. Судија је био коректан. Бразилци су два пута претрчали споре халфове Партизана а пенак је оправдано досуђен. Једино је мало смешно да Ваганер слабим шутем са пенала /сасвин ненамерн/ забије Краљу гол и то кроз ноге. Али, ни Краљ није крив - Партизан је дао колиоко је могао.

radovan

pre 19 godina

Sta da se komentarise divljastvo, nekultura, je zahvatila sve delove naseg drustva.Pa zar moramo da se isticemo samo po crvenim kartonima. Sport je sport dobija se i gubi kao na berzi. Kakav smo ti mi narod tako ponasanje zasluzuje da se Partizanu zabrani godinu dana nastupanje na evropskoj sceni.To su nevaspitani i nezreli ljudi zeljni samo novca a cackaju jos nos kad pricaju sa vama i pluju po terenu. Kakva drzava takav i sport.
Uzas i sramota za celu zemlju.

Asterix

pre 19 godina

Ljudi, budimo objektivni. Partizan nije prošo dalje samo zbog igre u kojoj nije iskoristio svoje sanse u prvoj utakmici. Ovo u Rusiji , po onakvom terenu i vetru, i po malo bojazljivoj igri nije moglo drugacije. Sto se sudija tice bilo je gresaka , ali ne samo na stetu Partizana. Cak sto vise da je sudjeno sve sto je bilo za sudjenje Partizan bi gore proso.

Petar

pre 19 godina

Pekmezovic se bez razloga raspekmezio. Gledao sam utakmicu i nista sporno nije bilo sem sto je sudija mozda propustio da svira dva penala za Ruse i jedan za pekmezovu ekipu.

Balansero

pre 19 godina

E tako se krade. na sitno ali dovoljno da jedna od dve podjendanko kvalitetne ekipe dobije blagu prednost.
Penal nije bio, a mozda mu je i prethodio ofsajd. I bezbroj sitnih gresaka na stetu Partizana.
Ipak, nije nam sudija dao prvi gol.

Predrag

pre 19 godina

Svaka čast Partuzanu, ali ne smeju ovako da se ljute na sudiju, jer je sudjenje bilo na nivou. Kad nisu dali gol u prvom poluvremenu, kada je vetar jednostavno nosio loptu na polovinu protivnika, nije bilo nikakve šanse u drugom, kad se igralo uz vetar.

Zmaj

pre 19 godina

Drugi gol je postignut iz cistog ofsajda, tako da uopste nije sporno da je Partizan ostecen za gol i 1 crveni karton i automatski izgubio sanse da izjednaci. Sto se tice nedosudjenog penala za CSKA kada je Mirkovic igrao rukom, slicna situacija je bila i na drugoj strani, i tu je sudija bio dosledan.

Sve u svemu, treba da budemo zadovoljni kako je Partizan igrao na ovoj utakmici, a jos vise kako je igrao cele sezone. Ovo je veliki uspeh i nagovestava jos vece.

Napred Partizan!!!

Plikuscht

pre 19 godina

Ljudi,

Cisto su nas oprali. Zasluzeno idu dalje - mi zasluzeno ispadamo. Paparesta mozda i jeste na sitno (prekidima igre) uticao na igru ali covek ni pod razno nije kriv sto smo tekmu zavrsili sa dva gola u mrezi i dva igraca manje.

Svaka cast Bati i Djordjevicu, ali ne moze se daleko dogurati ako ides na samo na iskustvo i postavljanje. Njih dvojica su dva ubedljivo najsporija odbrambena igraca u Evropi i tacka.

A povremeno se valja i dati gol, zar ne?

'Zelis li pobjediti ne smes izgubiti' ... stp bi rekao Grunf

Philly II

pre 19 godina

Tkdj. sam gledao prenos CELE utakmice na americkoj Gol- TV iz Philly- ja !

Moram da priznam da je Partizan zaista ODLICNO odigrao i dostojno reprezentovao nas fudbal i sve cestitke momcima i Vermezu na tome !

Bez najboljih igraca Ilica, Boje, pa i Rnica, sa izbacena 2 fudbalera vise se i nije moglo, budimo realni... Partizan je pokazao ODLICAN fudbal u datim oklnostima, reporteri su bili odisevljeni Simonom Vukcevicem, kako je mlad i bice odlican igrac.

Sto se sudjenja tice, to nikad ne komentarisem. Mogao je da dosudi i penal- dva za Cska u 1. poluvremenu a nije... NIKO nema sanse protiv Abramovicevog tima (ili bolje receno: timova).

rashid

pre 19 godina

ne treba zaboraviti da je ovo partizanu najveci uspeh u istoriji kluba u kupu uefa?! svi su srecni i zadovoljni- da je bilo malo srece kod kuce druga bi prica bila. nije bitno da li je i za koga navijao- ko imalo prati fudbal zna da je paparesta los sudija. jedino mi zao sto nas izbaci cska jer nisu neki tim.

Aca

pre 19 godina

Paparesta je inace u centru paznje u Italiji.
Ponistio je regularan gol Juventusu u proslom kolu, koji ce ga mozda kostatiu titule.
Mislim da je Paparesta pravio dosta gresaka nocas, narocito sa pomocnicima u vezi sviranja ofsajda!
Dzaba sto su igraci pravili ofsajd zamke, kada Paparesta, ocigledno sa svojim pomocnicima i ne svira ofsajde!
Igra Partizana po meni nije bila povezana i mislim da su trebali dosta agresivnije da odigraju!
Cirkovic dosta slab veceras, stavise, nije ni zasluzio da igra!
Brnovic takodje nije sposoban da zameni Sasu Ilica i nije na nivou sadasnjeg Partizanovog tima.
Kralj, Emeghara, Vukcevic su za 10+
Partizanu je malo falilo da dogura jos vise!
Treba zaliti, posto nije lako doci do ove pozicije do koje je Partizan dosao.
Svaka vam cast majstori u svakom slucaju i za ovakav plasman i zelimo LS da igrate sledece sezone!

Joca

pre 19 godina

Izgubili bi mi i da im sudije nisu pomagale. Treba da se ugledamo na evropu i dovedemo prava pojacanja a ne isluzene igrace. Igraci su se borili. zelja je bila evidentna ali je to nas maksimum u ovom trenutku. Kralju ti si car. GROBAR.

gole

pre 19 godina

hvala partizanu za sve te evropske utakmice, bilo ih 12 cini mi se , nekada je to bilo i te kako dovoljno da se osvoji jedan evropski kup

risbo

pre 19 godina

ma super su ovi rusi samo da nisu abramovicevi.garant je "podmazao" sudije.kad je mogao to da uradi za chelsea protiv barse kad je lobirao kolinu...drugom golu je prethodio ofsajd ali nema veze jer nas partizan nije obrukao

grobar_nl

pre 19 godina

mislim da je partizan ove sezone dovoljno obradovao svoje navijace ove sezone,12evropskih utakmica sa ekipama kakve su midlsbro,lazio,viljareal,dnjepar,cska i samo dva poraza i to jedan beznacajan,prosle sezone LS real madrid,aktuelni evropski prvak porto i vicesampion kupa uefa marsej,partizan je dokazao da je postao veliki klub i da ce ukoliko ova uprava i trener ostanu za dve tri godine harati ligom sampiona.bravo za ove mlade momke koji su me ovo vreme stvarno puno obradovali i samo uzdignute glave sledeca je na meti dupla kruna!Abramovic je umesao svoje prste(citaj pare)

LL NS

pre 19 godina

Vermeze nije sudija kriv sto tvoji igraci nisu dali gol. Igrali su isto kao u Dnjepru ali CSKA je malo jaca ekipa. Onaj Kovinjalo bi trebalo da se preziva KOMUNJALO dosadio je sa tim sudijskim budalastinama. Svaka cast Parizanu mislim da treba joss dva tri igraca i imace tim koji ce ozbiljno pretendovati na LS.

grobar sweden

pre 19 godina

mislim da ne treba da kukamo na sudiju, niti da see obaziremo na komentare ovih sto su se vracali sa punom mrezom gde god su otisli.
prosle godine bili smo ucesnici lige sampiona ove godine u 16 u kupu uefa.
dosta razloga za zadovoljstvo, ne treba sad stati, treba uzeti titulu, osveziti sampione i krenuti dalje.
malo promena u igrackom kadru, mozda i u upravi i uskoro veliki tim.
vermeze nema potrebe spominjati sada sudiju, nismo mi klub abramovica i tu se svaka prica zavrsava.
partizan i samo partizan do smrti partizan.
hvala ti hvala ti crno bela ljubavi iskreno za sve.

igop

pre 19 godina

Navijac sam Partizana i sasvim sam zadovoljan onim sto je nas klub pokazao ove godine u Evropi. Sto se tice sudjenja, to je tako i uvek je i bilo. Smesno mi je jedino kada se isti ljudi koji su pre desetak dana likovali kada je Molina direktno pomogao Abramicevom 1. timu sada bune kada sudija pomaze njegovom 2. timu. Treba osvojiti titulu (i kupiti ako treba jer ako nece Partizan kupice je Zvezda) i samo napred....

philly

pre 19 godina

Gledao sam utakmicu na americkoj GolTV i nisam ni bio svestan da je sudija toliko navijao!? Moje misljenje je da je sudjenje bilo potpuno u redu, osim mozda sumnjivog nedosudjenog penala za Partizan. Sve u svemu, treba cestitati Partizanu na hrabroj i atraktivnoj igri (komentatori na GolTV su mnogo hvalili njegovu igru, a posebno Vukcevica) i pozeleti mu slicne uspehe i u sledecim sezonama.
A valjda ce i Zvezda da se malo ugleda na komsije pa i da njoj krene bolje.
Puno pozdrava za sve Delije sirom sveta!!

Dinke

pre 19 godina

Mislim da Vermezovic najblaze receno preteruje. Gledao sam celu utakmicu na TV-u i mislim da je sudija svirao veoma korektno. Sta vise, u prvom poluvremenu mogao je mirne duse da dosudi dva penala za CSK (jedan zbog ociglednog prekrsaja, drugi zbog igranja rukom). Na osnovu ponovljenog snimka mislim da o ofsajdu koji je prethodio jedanaestercu nema govora.

philly

pre 19 godina

Gledao sam utakmicu na americkoj GolTV i nisam ni bio svestan da je sudija toliko navijao!? Moje misljenje je da je sudjenje bilo potpuno u redu, osim mozda sumnjivog nedosudjenog penala za Partizan. Sve u svemu, treba cestitati Partizanu na hrabroj i atraktivnoj igri (komentatori na GolTV su mnogo hvalili njegovu igru, a posebno Vukcevica) i pozeleti mu slicne uspehe i u sledecim sezonama.
A valjda ce i Zvezda da se malo ugleda na komsije pa i da njoj krene bolje.
Puno pozdrava za sve Delije sirom sveta!!

Dinke

pre 19 godina

Mislim da Vermezovic najblaze receno preteruje. Gledao sam celu utakmicu na TV-u i mislim da je sudija svirao veoma korektno. Sta vise, u prvom poluvremenu mogao je mirne duse da dosudi dva penala za CSK (jedan zbog ociglednog prekrsaja, drugi zbog igranja rukom). Na osnovu ponovljenog snimka mislim da o ofsajdu koji je prethodio jedanaestercu nema govora.

grobar sweden

pre 19 godina

mislim da ne treba da kukamo na sudiju, niti da see obaziremo na komentare ovih sto su se vracali sa punom mrezom gde god su otisli.
prosle godine bili smo ucesnici lige sampiona ove godine u 16 u kupu uefa.
dosta razloga za zadovoljstvo, ne treba sad stati, treba uzeti titulu, osveziti sampione i krenuti dalje.
malo promena u igrackom kadru, mozda i u upravi i uskoro veliki tim.
vermeze nema potrebe spominjati sada sudiju, nismo mi klub abramovica i tu se svaka prica zavrsava.
partizan i samo partizan do smrti partizan.
hvala ti hvala ti crno bela ljubavi iskreno za sve.

igop

pre 19 godina

Navijac sam Partizana i sasvim sam zadovoljan onim sto je nas klub pokazao ove godine u Evropi. Sto se tice sudjenja, to je tako i uvek je i bilo. Smesno mi je jedino kada se isti ljudi koji su pre desetak dana likovali kada je Molina direktno pomogao Abramicevom 1. timu sada bune kada sudija pomaze njegovom 2. timu. Treba osvojiti titulu (i kupiti ako treba jer ako nece Partizan kupice je Zvezda) i samo napred....

LL NS

pre 19 godina

Vermeze nije sudija kriv sto tvoji igraci nisu dali gol. Igrali su isto kao u Dnjepru ali CSKA je malo jaca ekipa. Onaj Kovinjalo bi trebalo da se preziva KOMUNJALO dosadio je sa tim sudijskim budalastinama. Svaka cast Parizanu mislim da treba joss dva tri igraca i imace tim koji ce ozbiljno pretendovati na LS.

grobar_nl

pre 19 godina

mislim da je partizan ove sezone dovoljno obradovao svoje navijace ove sezone,12evropskih utakmica sa ekipama kakve su midlsbro,lazio,viljareal,dnjepar,cska i samo dva poraza i to jedan beznacajan,prosle sezone LS real madrid,aktuelni evropski prvak porto i vicesampion kupa uefa marsej,partizan je dokazao da je postao veliki klub i da ce ukoliko ova uprava i trener ostanu za dve tri godine harati ligom sampiona.bravo za ove mlade momke koji su me ovo vreme stvarno puno obradovali i samo uzdignute glave sledeca je na meti dupla kruna!Abramovic je umesao svoje prste(citaj pare)

Joca

pre 19 godina

Izgubili bi mi i da im sudije nisu pomagale. Treba da se ugledamo na evropu i dovedemo prava pojacanja a ne isluzene igrace. Igraci su se borili. zelja je bila evidentna ali je to nas maksimum u ovom trenutku. Kralju ti si car. GROBAR.

risbo

pre 19 godina

ma super su ovi rusi samo da nisu abramovicevi.garant je "podmazao" sudije.kad je mogao to da uradi za chelsea protiv barse kad je lobirao kolinu...drugom golu je prethodio ofsajd ali nema veze jer nas partizan nije obrukao

gole

pre 19 godina

hvala partizanu za sve te evropske utakmice, bilo ih 12 cini mi se , nekada je to bilo i te kako dovoljno da se osvoji jedan evropski kup

Aca

pre 19 godina

Paparesta je inace u centru paznje u Italiji.
Ponistio je regularan gol Juventusu u proslom kolu, koji ce ga mozda kostatiu titule.
Mislim da je Paparesta pravio dosta gresaka nocas, narocito sa pomocnicima u vezi sviranja ofsajda!
Dzaba sto su igraci pravili ofsajd zamke, kada Paparesta, ocigledno sa svojim pomocnicima i ne svira ofsajde!
Igra Partizana po meni nije bila povezana i mislim da su trebali dosta agresivnije da odigraju!
Cirkovic dosta slab veceras, stavise, nije ni zasluzio da igra!
Brnovic takodje nije sposoban da zameni Sasu Ilica i nije na nivou sadasnjeg Partizanovog tima.
Kralj, Emeghara, Vukcevic su za 10+
Partizanu je malo falilo da dogura jos vise!
Treba zaliti, posto nije lako doci do ove pozicije do koje je Partizan dosao.
Svaka vam cast majstori u svakom slucaju i za ovakav plasman i zelimo LS da igrate sledece sezone!

rashid

pre 19 godina

ne treba zaboraviti da je ovo partizanu najveci uspeh u istoriji kluba u kupu uefa?! svi su srecni i zadovoljni- da je bilo malo srece kod kuce druga bi prica bila. nije bitno da li je i za koga navijao- ko imalo prati fudbal zna da je paparesta los sudija. jedino mi zao sto nas izbaci cska jer nisu neki tim.

Philly II

pre 19 godina

Tkdj. sam gledao prenos CELE utakmice na americkoj Gol- TV iz Philly- ja !

Moram da priznam da je Partizan zaista ODLICNO odigrao i dostojno reprezentovao nas fudbal i sve cestitke momcima i Vermezu na tome !

Bez najboljih igraca Ilica, Boje, pa i Rnica, sa izbacena 2 fudbalera vise se i nije moglo, budimo realni... Partizan je pokazao ODLICAN fudbal u datim oklnostima, reporteri su bili odisevljeni Simonom Vukcevicem, kako je mlad i bice odlican igrac.

Sto se sudjenja tice, to nikad ne komentarisem. Mogao je da dosudi i penal- dva za Cska u 1. poluvremenu a nije... NIKO nema sanse protiv Abramovicevog tima (ili bolje receno: timova).

Zmaj

pre 19 godina

Drugi gol je postignut iz cistog ofsajda, tako da uopste nije sporno da je Partizan ostecen za gol i 1 crveni karton i automatski izgubio sanse da izjednaci. Sto se tice nedosudjenog penala za CSKA kada je Mirkovic igrao rukom, slicna situacija je bila i na drugoj strani, i tu je sudija bio dosledan.

Sve u svemu, treba da budemo zadovoljni kako je Partizan igrao na ovoj utakmici, a jos vise kako je igrao cele sezone. Ovo je veliki uspeh i nagovestava jos vece.

Napred Partizan!!!

Plikuscht

pre 19 godina

Ljudi,

Cisto su nas oprali. Zasluzeno idu dalje - mi zasluzeno ispadamo. Paparesta mozda i jeste na sitno (prekidima igre) uticao na igru ali covek ni pod razno nije kriv sto smo tekmu zavrsili sa dva gola u mrezi i dva igraca manje.

Svaka cast Bati i Djordjevicu, ali ne moze se daleko dogurati ako ides na samo na iskustvo i postavljanje. Njih dvojica su dva ubedljivo najsporija odbrambena igraca u Evropi i tacka.

A povremeno se valja i dati gol, zar ne?

'Zelis li pobjediti ne smes izgubiti' ... stp bi rekao Grunf

Predrag

pre 19 godina

Svaka čast Partuzanu, ali ne smeju ovako da se ljute na sudiju, jer je sudjenje bilo na nivou. Kad nisu dali gol u prvom poluvremenu, kada je vetar jednostavno nosio loptu na polovinu protivnika, nije bilo nikakve šanse u drugom, kad se igralo uz vetar.

Asterix

pre 19 godina

Ljudi, budimo objektivni. Partizan nije prošo dalje samo zbog igre u kojoj nije iskoristio svoje sanse u prvoj utakmici. Ovo u Rusiji , po onakvom terenu i vetru, i po malo bojazljivoj igri nije moglo drugacije. Sto se sudija tice bilo je gresaka , ali ne samo na stetu Partizana. Cak sto vise da je sudjeno sve sto je bilo za sudjenje Partizan bi gore proso.

Balansero

pre 19 godina

E tako se krade. na sitno ali dovoljno da jedna od dve podjendanko kvalitetne ekipe dobije blagu prednost.
Penal nije bio, a mozda mu je i prethodio ofsajd. I bezbroj sitnih gresaka na stetu Partizana.
Ipak, nije nam sudija dao prvi gol.

radovan

pre 19 godina

Sta da se komentarise divljastvo, nekultura, je zahvatila sve delove naseg drustva.Pa zar moramo da se isticemo samo po crvenim kartonima. Sport je sport dobija se i gubi kao na berzi. Kakav smo ti mi narod tako ponasanje zasluzuje da se Partizanu zabrani godinu dana nastupanje na evropskoj sceni.To su nevaspitani i nezreli ljudi zeljni samo novca a cackaju jos nos kad pricaju sa vama i pluju po terenu. Kakva drzava takav i sport.
Uzas i sramota za celu zemlju.

Petar

pre 19 godina

Pekmezovic se bez razloga raspekmezio. Gledao sam utakmicu i nista sporno nije bilo sem sto je sudija mozda propustio da svira dva penala za Ruse i jedan za pekmezovu ekipu.

Aleksandar B.

pre 19 godina

Klasicna prica "Ko gubi ima pravo da se ljuti". Penal nije video Stivi Vonder, cist k'o suza. Ipak steta Grobari su bili na korak do plasmana.

iggy

pre 19 godina

Procice jos mnogo godina dok neki nas klub ponovo udje u Ligu sampiona ili igra osminu finala u kupu uefa.
Fudbal su pare, fudbal je moc a mi nemamo ni jedno ni drugo. Nazalost.
Ono malo igraca sto ima talenta i znanja nestaje sa Balkana brzinom svjetlosti.
Nisu oni krivi za to.
Svako gleda da zaradi ako moze a kod nas se to ne moze.
Cestitka partizanu jer ova osmina finala je veci uspjeh za njih nego finale lige sampiona za neku prosjecnu ekipu kao npr monako prosle godine.

НИЏО

pre 19 godina

Партозан није створио ни једну стопостотну шансу. То је чињеница. И зато су заслужено изгубили. Борили су се, али то је за европске оквире танак тим. Ни ЦСК није више од солидног тима у тим релацијама, али је јачи од Партзана. То је реалност српског клупског фудбала. Судија је био коректан. Бразилци су два пута претрчали споре халфове Партизана а пенак је оправдано досуђен. Једино је мало смешно да Ваганер слабим шутем са пенала /сасвин ненамерн/ забије Краљу гол и то кроз ноге. Али, ни Краљ није крив - Партизан је дао колиоко је могао.

alexa

pre 19 godina

Nije ni cudo sto Partizan nije prosao dalje kada ima ovakvog trenera. On nije video ovakvo sudjenje u svojoj karijeri, ma hajte molim vas. A tek onaj kometar o prolasku tima iz "bratske zemlje", gluplji komentar nisam skoro cuo.

NeXtc

pre 19 godina

Ma nije valjda,sad su ti sudije krive!!! Mene interesuje da li ti je Paparesta rekeo da igras sa jednim napadacem do 75.min a moras da postignes gol? Mislim da nismo imali goreg trenera godinama.

Dule

pre 19 godina

Svaka cast Partizanu osvetlao je obraz.
A za Paparestu nisu u pravu jer je on lose sudio generalno i nista vise nije ostetio Partizan u odnosu na CSKA. Budimo realni. Niko nam nije kriv za onako pacerski primljen prvi go. I dosta vise tih crvenih kartona. Nasi se igraci napale i kroz ovakve fatalisticke komentare navijaca, senzacionalisticke tekstove novinara pa se ne kontrlisu na utakmici. Spustimo loptu na zemlju, tamo znamo sa njom. Sitan vez, bice jos prilike...

Radoslav K.Simić

pre 19 godina

Nisam navijač Partizana, ali želim iskreno da mu čestitam na svemu što je postigao ove godine na međunarodnoj sceni, imajući u vidu šta taj uspeh znači za naš klupski fudbal. Ovoga puta dalje je otišao srećniji i efikasniji tim, ali, zašto to ne reći, i tim koji koji je imao vrlo perfidnu naklonost italijanske sudijske trojke.
Sadašnjoj ekipi Partizana koja ima dosta samopouzdanja, čvrst, dobro pripremljen i vođen tim, nedostaje bar jedan napadać tipa Pantelića, Jestrovića, Ljuboje, Lazovića, Vukića, Divića ili Kežmana da bi mogla da postiže još veće uspehe na međunarodmoj sceni. To je problem broj 1 koji treba da reše ljudi koji vode Partizan.
Uspeh Partizana treba meriti i kroz činjenicu da je mnogo bogatijih klubova od njega znatno ranije napustilo međunarodnu scenu. Zato, glavu gore i napred Partizan!

really

pre 19 godina

Sto se tice sudjenja sta treba da ocekuje ekipa ciji kapiten pljune protivnickog igraca. Zaista Partizan je dosta dogurao i svaka im cast ali mi je drago da su sada ispali da se ne bi vadili na Evropu kad ih pobucamo u derbiju...
Zvezda je zivot...

milan

pre 19 godina

smatram da je sudija neke odluke donio u korist CSKA,ali vecu gresku je napravio trener Vermezovic zato sto je u startnih jedanaest stavio Cirica i Cirkovica umesto Radovica i Grubjesica,sa kojima bi PARTIZAN igrao dosta ofanzivnije sto je mozda moglo doneti i neki pogodak u mrezi rusa!Ipak hvala ti crno-bela ljubavi

Ivan

pre 19 godina

Verovatno je Vermezovic ocekivao da sudija postigne gol za partizan pa je zato razocaran. Realno, Partizanu je i ovo mnogo - kompleks komsija evropskih prvaka nosice vecno.

milo

pre 19 godina

Ma čist prolaz CSKA. Da su briljirali - nisu, da je Partizan razočarao - nije. Jednostavno, kao što rekoh juče, CSKA je bolji tim. Da je umesto Papareste sudio Kolina, CSKA bi izveo barem jedan penal već u prvom poluvremenu, a penal koji je dosuđen dosudio bi i Ćurković (Bjeković ne bi, on je oličenje subjektivizma).
Sve u svemu, Partizan je napravio uspeh, ali ne i podvig i tako treba svi da gledamo na njihove ovogodišnje rezultate u Evropi. Da poštujemo ali da ne uzdižemo u nebesa, jer su bili bolji od Ocelula, Dinamo Bukurešta, Lacija, Egalea i Dnjepra, a lošiji od Viljareala, Midlzbroa i CSKA. Podvig je rezultat AZ Alkmara ili Austrije Beč, rezultat Partizana je samo lagano, jedva vidljivo svetlošce na kraju tunela.

Bole

pre 19 godina

Vratite nazad Matheusa. Nemac ima petlju i veci je fajter od svih drugih partizanovih trenera.Uneo je samopouzdanje u redove partizana.Oko discipline ne treba reci ni trositi.Umeo je biti trener i drugar.Kako je moguce da Vermezovic to ne moze sa istim timom. Rad i samo rad se isplati. Sudia je bio korektan.

blazza

pre 19 godina

citajuci ove komentare nisam mogao da se suzdrzima a da i ja ne uputim jedan.

kao prvo: navijacima crvene zvezde zelim da porucim da je kojim slucajem zvezda dogurala do ovde i da je imala ovakvo sudjenje sada bi cela stampa brujala o kradji i zaveri protiv jadne zvezde. tako da vi nemojte da komentarisete.
kao drugo: sudjenje je bilo lose, i osetno na stetu partizana: dva ofsajda pustena u prvom poluvremenu, ofsajd kod situacije koje je prethodila drugom golu, faul nad grubjesicem odmah posle drugog gola cska koji se na rts prenosu nije video zbog reklama (loptu je zavrnuo odita a grubjesic je prvo povucen sa ledja da bi u nastavku akcije kapiten cska igrao rukom), faul golmana cska na grubjesicem van sesnesterca u trenutku kada mu je ovaj oduzeo loptu sto je verovatno za crveni karton itd
kao trece: ko je gledao pazljivo usporeni snimak starta djordjevica na karvalju vidi da je djordjevic prvo zakacio loptu a da je karvaljo posle pao preko djordjeviceve noge. i jos jedna stvar: ko je gledao pazljivo (a vecina koji komentarisu nisu) video je da je paparesta bio na deset metara iza dvojce igraca i da je dao znak rukama da se igra nastavi da bi na signalizaciju linijskog sudije(koji nikako nije mogao da ima bolji ugao) posle par sekundi pokazao na belu tacku. to je isti linijski sudija koji nije signalizirao ofsajd u akciji koja je prethodila drugom golu, a najmanje je jos pet puta pogresno signalizirao aut i slicne stvari.
sve u svemu, cska je pobedio i tu nema sta da se prica. verovatno im nije ni trebala pomoc sudija, mada se mora isatci da su imali vise srece nego pameti pogotovo u beogradu kada su zasluzili da izgube sa bar dva gola razlike.

cestitke partizanu na ovogodisnjim rezultatima.

Lošmi

pre 19 godina

Ne mogu da verujem kakve sve komentare čitam ovde.
"Kompleks komšija evropskih šampiona"?? Pa ko se još vadi na taj Kup šampiona? Samo neki patetični likovi kojima je to bila jedina radost u životu. Pogledajte se danas gde ste i šta ste.
Što se tiče penala, on jeste bio čist naravno, ali nedosudjeni ofsajd pre toga ono što je bitno. Da je ofsajd sviran kao što je i trebalo da bude, do penala ne bi ni došlo.
No, šta je - tu je, Partizan je na dobrom putu da ponovo bude veliko evropsko ime, gledaćemo ga u LŠ i sledeće godine.

sale

pre 19 godina

Grobari, nemojte da se zanosite, i ovo je bilo mnogo od partizana. Sudija je maltene perfektno sudio a to sto Partizan nema centarfora, sto su Vukcevic, Odita i Emeghara jedini koji mogu da potrce, to je druga prica.

U jednom sam se trenu uplasio da ne prodju dalje, Vermez bi postao drugi Murinjo....

Jedva cekam derbi,da stavimo stvari na svoje mesto!

partizanovac

pre 19 godina

Realno mislim da je Vermezovic dao ovu izjavu u afektu!Nisu partizanu krive sudije sto u timu drze fudbalskog znalca i virtouza sa loptom Milivoja Cirkovica zasticenog belog medveda!!Sta taj covek vise treba da uradi da ga posalju na zasluzeno kaljenje u Teleoptik mada ni tamo nema mesta za njega(nije sala)!!Dok hiljade talentovanih klinaca trunu na livadama i nikad nece dobiti sansu da pokazu sta znaju takav znalac igra u velikom klubu guseci sve oko sebe pa cak i najvece ljubitelje fudbala tera sa tribina,pa kad se jos vidi da igra u reprezentaciji nije ni malo cudno sto je nas fudbal tu gde jeste!!Da me pogresno ne shvatite nisam od onih koji ce posle jednog poraza pljuvati po svima naprotiv sve pohvale za ostale momke ali treba vise neko da javno digne glas protiv tog Cirkovica najezim se svaki put kad cujem to prezime(izvinjavam se ostalim Cirkovicima)

Ivan

pre 19 godina

Pa dobro ljudi, dokle bre vise sa ovim pateticnim komentarima navijaca partizana(a narocito uprave)? Da li je moguce da se neko zali na sudjenje? Reci cu vam samo sledece: DVA cista penala nisu u prvom poluvremenu svirana za CSKA( jedan zbog rusenja Vagnera, drugi zbog igranja rukom) u sta su mogli da se uvere svi koji su gledali utakmicu. Iz tog razloga smatram da je CSKA drasticno ostecen jer bi utakmicu dobio znatno ubedljivije i lakse da je dosudjen makar jedan od dva penala. Tada ne bi bilo 2:0 vec verovatno 4:0. Tako da bi vermezovic i svi njegovi navijaci trebalo da budu zahvalni Paparesti jer ih je spasao bruke i mnogo ubedljivijeg poraza! A zamislite samo sta bi bilo da je situacija bila obrnuta, tj. da dva ocigledna penala nisu svirana partizanu? DA li bi onda bilo kraja galami bjekovica, vermeza i grupice nesrecnih navijaca? A da ne pominjem kako vam je neki tamo Karvaljo lomio kicmu, pretrcavao, i slao po semenke "cuvenu partizanovu odbranu". Ono je bila jedna igra macke i misa. Zamislite se samo, pogledajte istini u oci i shvatite da ste za Evropske okvire samo jedna ispodprosecna ekipa koja je zahvaljujuci iskljucivo sreci sto na terenu, sto pri zrebu dogurala ovoliko u kupu UEFA ove godine. Toliko o Evropi,a sto se tice domacih okvira, tu i dalje umirete u kompleksima dominacije Crvene Zvezde kojoj vec deceniju niste niti dali gol, a kamoli pobedili. A da ce tako biti i dalje, zivi bili pa videli - uskoro ce i derbi. Ali vam jedno moram priznati - u galamljenju i kukanju ste prvi u Evropi!

Andrija

pre 19 godina

Trener Partizana je dodao da ga teši činjenica što je Partizan ispao od ekipe iz "bratske zemlje" i poželeo moskovskoj ekipi da osvoji trofej u Kupu UEFA.

Po cemu nam je Rusija bratskija zemlja od drugih? Vecite srpske zablude o prijateljima i neprijateljima i cisto nepoznavanje sopstvene istorije.Ovo je zaista smesno.

vuk dlaku menja ali cud nikad!

pre 19 godina

nA ISTOKU STARE PRICE , NA ZAPADU NISTA NOVO...
pRVO KO PRVO OVO IM NIJe TREBALO , ZATO STO SU NA MENE OSTAVILI SOLIDAN UTISAK Al DA SE ZALE NA SUDIJE...
pAPARESTA(ILI KAKO VEC) JE DOBRO SUDIO , STO SE TICE PENALA BIO JE PENAL A SAD DALI JE BIO OOFSAJD TO NE ZNAM , A I DA JESTE PAPARESTA TU NIJE KRIV...
Sto se mene licno tice ovo i nije neko iznanedzenje ..TJ i niji neki uspeh da bi se o njemu pricalo narednih 5 (pet) god.( a to ce se desiti, ipak je to neverovatni uspeh OSMINA FINALA) Pogledajte druge timove i ranije i sad... Lepo je blic napravio anketu prosle god kad su kojekakvi timovi sa istoka docekali prolece u Evropi sem nasih .Pogledajte AUstriju Wien sta radi.. Eliminisala je dva spanska prestavnika , pa AZ pobedili su u oba meca Sahtjor . . Ja samo imam primedbu na strucnistab/trenera sto se zale na sudije a inace sve u svemu nije lose , jedino da poprave ucinak na svom terenu, ove god smo samo jednom dobili na nasem terenu , i to Egaleo + 2x Rumune...
E sad CL je sasvim druga prica, nadam se da cemo opet uspeti da zaigramo u CL...

bivsi partizanovac

pre 19 godina

"Trener Partizana je dodao da ga teši činjenica što je Partizan ispao od ekipe iz "bratske zemlje" i poželeo moskovskoj ekipi da osvoji trofej u Kupu UEFA."

Kakva, bre, bratska zemlja!?! Sta je s vama ljudi? Jel' to zaista jos neko veruje da je Rusija bratska zemlja Srbiji?

deik

pre 19 godina

Hvala bogu pa ovo pljuvanje sudija nije proslo kod navija partizana/ljuditelje fudbala u nasoj Zemlji , inace sve u svemu solidno smo igrali sve ovo vreme u Evro kupovima ali ja i dalje mislim da nam treba bolji trener pored ovih njegovih rezutata , Samo je Egaleo pa u BG!...A i ovaj jedan napadac...Pa ja bih i njega makao , Sad ide ono najvaznije da vidimo ko ce sve da ode iz Humske..

Stojan

pre 19 godina

Koji si ti lik Vermezovicu, pa zar ti mislis da su i tamo vase sudije i da ce vam svirati kao u nasoj ligi sve sto pozelite. U svakom slucaju pobjedila je pravda i fudbal sto na zalost kod nas nije slucaj kad je u pitanju partizan jer od kad postoje ne znam dali su jednu titulu osvojili posteno. Daj Boze da vec jednom nase prvenstvo postane regularno.
Zvezda SRBIJA, nikad jugoslavija.

max

pre 19 godina

Molim g/dina Vermezovića,pošto pouzdano znam da čita sve ovde napisano, da se oglasi, i da precizno kao što je tačno okarekterisao sudjenje Papareste, objasni i neke svoje postupke:
-Zasto je kod rezultata 1:0 za CSKA iz igre izveo napadača a ne odbranbenoga igrača? Da nije neko pogrešno razumeo njegovu instrukciju, pa umesto Ćirkovića iz igre izveo Ćirića?
-Gde je bio Ćirković u momentu kada je njegov igrač dva puta potpuno usamljen, i na istom mestu dobio loptu i izbegao ofsajd zamku? Kako je moguće da vi niste posle prvoga gola uočili tu opasnost, što je direktno rezultiralo eliminacijom iz Kupa UEFA, ali i gubitkom dva važna igrača za sledeću sezonu u Evro kupovima? Nije li vaš previd bio mnogo kobniji po Partizan, nego sve što je Paparesta uradio?
-Zašto i Boja i Odita, koji su dovedeni kao vrsni golgeteri, nikada nisu na svom radnom mestu u špicu napada, nego se vraćaju duboko nazad i igraju sve drugo, samo ne špic igrača? Ako nema nikoga drugoga ko bi hteo da prihvati da igra u špicu, zašto šansu ne dobija Radonjić (ili direktor Bjeković, koji je sam izjavio da je spremniji od Radonjića)?
Svakome dobronamernome je jasno, da je neefikasnost mnogo veći problem Partizana, nego što su to sudije, pa makar bio to i Paparesta, koji je zaista doneo nekoliko odluka koje su bile na štetu crno-belih.
-Zaista bih voleo da znam, da li je neko do sada pokušao da na treningu popravi centaršut Milivoja Ćirkovića? U prvom poluvremenu utakmice u Beogradu on je bio ostavljen potpuno sam na desnoj strani terena i dobio je (uglavnom od Saše Ilića)veliki broj upotrebljivih lopti.Ali ni jedan prodor nije završio upotrebljivim centaršutom, već loptama koje ne bi uputio ni igrač sa poljane.

Nadam se da će g-din Vermezović naći vremena i načina da odgovori na ova i druga pitanja koja navijači sa pravom postavljaju.

Vlada, Vankuver

pre 19 godina

Ja sam tek sad video golove na sportskoj Centrali, i nisam mogao da verujem! umesto povike na sudiju, nek Vermezovic objasni sta mu poslednja linija odbrane radi na sredini terena?!?! Ja tako nesto nisam video nijednom u poslednjih 5 godina, bez obzira sto tim juri rezultat.

ko da je do sad znao

pre 19 godina

Pa zar jedan igrac koji ima 27 sad ce 28 godina jos ima sta da uci,taj Cirkovic je najblaze receno PROMASIO PROFESIJU!!!!!!

Salle

pre 19 godina

Objektivno,CSKA nije neki strasan tim.Da nas je nadigrao(kao Spartak pre par godina) ne bi mi bilo zao.
Sudjenje nije za komentarisanje.Uvek smo mi pametniji od drugih.Da je bilo lose,jeste,ali da smo dali gol,i prosli,ne bi ga ni komentarisali.
Sto se tice fudbalera,sve pohvale za dosadasnji rezultat Partizana u evropi,ali nije mi jasno zasto neko uopste srzi Cirkovica u timu.Ljudi,on je dezorjentisan,ne zna da uradi ono osnovno u fudbalu a to je das primi loptu gurne je i centrira.Steta sto je Rnic imao kartone,ali ko zna da li bi i tada igrao.Molio bih trenera Vermezovica da da bar jedan jedini razlog zasto Cirkovic igra jos uvek u Partizanu.
to mu je jedina greska koju je naprevio dolaskom u Partizan za trenera,sto drzi Cirkovica.Eme je ionako desni spoljnji a Kim bi odigrao sigurno dobro po levoj strani.I to nista losije od Cirkovica.

Petar

pre 19 godina

Ovde u Americi normalno ne mogu gledati utakmice osim ako se igra protiv Real-a ili tako nesto, tako da ne mogu nista reci o tome da li je sudija lose radio posao ili ne.
Ono sto mogu da prekomentarisem je da bezobzira na rezultat sam i preveseo dokle je Partizan dogurao. Jedini tim za koji sam ikad navijao od kad me uopste bolelo uvo za fudbal je Partizan, i da vidim ih da posle tolikih godina pada dogurao do 1/8 finala UEFA kupa je bome lepo.
S ovim nade meni samo rastu da sledece godine ce biti jos bolje. Videli su timovi i igraci u drugim zemljama da Partizan ima potencijala, pa mislim da ce dolaziti i jaci stranci u tim, i redom po redu, u mojoj mozda euforicnom mozgu, ce i dogurati do prvaka Evrope. Samo se nadam barem.
Sad se jos nadam nekoliko stvari ove sezone:

1) Da ce biti jos vise motivisani da dobro igraju u domacoj ligi pa da se krene na Ligu Sampiona
2) Da ce biti jos vise motivisani da dobro odigraju u Kupu pa i to da se dobije
3) Da ce publika se vratiti na stadion.
E, to je sve. Pozdrav iz Louisiane.

philly

pre 19 godina

Gledao sam utakmicu na americkoj GolTV i nisam ni bio svestan da je sudija toliko navijao!? Moje misljenje je da je sudjenje bilo potpuno u redu, osim mozda sumnjivog nedosudjenog penala za Partizan. Sve u svemu, treba cestitati Partizanu na hrabroj i atraktivnoj igri (komentatori na GolTV su mnogo hvalili njegovu igru, a posebno Vukcevica) i pozeleti mu slicne uspehe i u sledecim sezonama.
A valjda ce i Zvezda da se malo ugleda na komsije pa i da njoj krene bolje.
Puno pozdrava za sve Delije sirom sveta!!

Dinke

pre 19 godina

Mislim da Vermezovic najblaze receno preteruje. Gledao sam celu utakmicu na TV-u i mislim da je sudija svirao veoma korektno. Sta vise, u prvom poluvremenu mogao je mirne duse da dosudi dva penala za CSK (jedan zbog ociglednog prekrsaja, drugi zbog igranja rukom). Na osnovu ponovljenog snimka mislim da o ofsajdu koji je prethodio jedanaestercu nema govora.

grobar sweden

pre 19 godina

mislim da ne treba da kukamo na sudiju, niti da see obaziremo na komentare ovih sto su se vracali sa punom mrezom gde god su otisli.
prosle godine bili smo ucesnici lige sampiona ove godine u 16 u kupu uefa.
dosta razloga za zadovoljstvo, ne treba sad stati, treba uzeti titulu, osveziti sampione i krenuti dalje.
malo promena u igrackom kadru, mozda i u upravi i uskoro veliki tim.
vermeze nema potrebe spominjati sada sudiju, nismo mi klub abramovica i tu se svaka prica zavrsava.
partizan i samo partizan do smrti partizan.
hvala ti hvala ti crno bela ljubavi iskreno za sve.

igop

pre 19 godina

Navijac sam Partizana i sasvim sam zadovoljan onim sto je nas klub pokazao ove godine u Evropi. Sto se tice sudjenja, to je tako i uvek je i bilo. Smesno mi je jedino kada se isti ljudi koji su pre desetak dana likovali kada je Molina direktno pomogao Abramicevom 1. timu sada bune kada sudija pomaze njegovom 2. timu. Treba osvojiti titulu (i kupiti ako treba jer ako nece Partizan kupice je Zvezda) i samo napred....

LL NS

pre 19 godina

Vermeze nije sudija kriv sto tvoji igraci nisu dali gol. Igrali su isto kao u Dnjepru ali CSKA je malo jaca ekipa. Onaj Kovinjalo bi trebalo da se preziva KOMUNJALO dosadio je sa tim sudijskim budalastinama. Svaka cast Parizanu mislim da treba joss dva tri igraca i imace tim koji ce ozbiljno pretendovati na LS.

grobar_nl

pre 19 godina

mislim da je partizan ove sezone dovoljno obradovao svoje navijace ove sezone,12evropskih utakmica sa ekipama kakve su midlsbro,lazio,viljareal,dnjepar,cska i samo dva poraza i to jedan beznacajan,prosle sezone LS real madrid,aktuelni evropski prvak porto i vicesampion kupa uefa marsej,partizan je dokazao da je postao veliki klub i da ce ukoliko ova uprava i trener ostanu za dve tri godine harati ligom sampiona.bravo za ove mlade momke koji su me ovo vreme stvarno puno obradovali i samo uzdignute glave sledeca je na meti dupla kruna!Abramovic je umesao svoje prste(citaj pare)

Joca

pre 19 godina

Izgubili bi mi i da im sudije nisu pomagale. Treba da se ugledamo na evropu i dovedemo prava pojacanja a ne isluzene igrace. Igraci su se borili. zelja je bila evidentna ali je to nas maksimum u ovom trenutku. Kralju ti si car. GROBAR.

risbo

pre 19 godina

ma super su ovi rusi samo da nisu abramovicevi.garant je "podmazao" sudije.kad je mogao to da uradi za chelsea protiv barse kad je lobirao kolinu...drugom golu je prethodio ofsajd ali nema veze jer nas partizan nije obrukao

gole

pre 19 godina

hvala partizanu za sve te evropske utakmice, bilo ih 12 cini mi se , nekada je to bilo i te kako dovoljno da se osvoji jedan evropski kup

Aca

pre 19 godina

Paparesta je inace u centru paznje u Italiji.
Ponistio je regularan gol Juventusu u proslom kolu, koji ce ga mozda kostatiu titule.
Mislim da je Paparesta pravio dosta gresaka nocas, narocito sa pomocnicima u vezi sviranja ofsajda!
Dzaba sto su igraci pravili ofsajd zamke, kada Paparesta, ocigledno sa svojim pomocnicima i ne svira ofsajde!
Igra Partizana po meni nije bila povezana i mislim da su trebali dosta agresivnije da odigraju!
Cirkovic dosta slab veceras, stavise, nije ni zasluzio da igra!
Brnovic takodje nije sposoban da zameni Sasu Ilica i nije na nivou sadasnjeg Partizanovog tima.
Kralj, Emeghara, Vukcevic su za 10+
Partizanu je malo falilo da dogura jos vise!
Treba zaliti, posto nije lako doci do ove pozicije do koje je Partizan dosao.
Svaka vam cast majstori u svakom slucaju i za ovakav plasman i zelimo LS da igrate sledece sezone!

rashid

pre 19 godina

ne treba zaboraviti da je ovo partizanu najveci uspeh u istoriji kluba u kupu uefa?! svi su srecni i zadovoljni- da je bilo malo srece kod kuce druga bi prica bila. nije bitno da li je i za koga navijao- ko imalo prati fudbal zna da je paparesta los sudija. jedino mi zao sto nas izbaci cska jer nisu neki tim.

Philly II

pre 19 godina

Tkdj. sam gledao prenos CELE utakmice na americkoj Gol- TV iz Philly- ja !

Moram da priznam da je Partizan zaista ODLICNO odigrao i dostojno reprezentovao nas fudbal i sve cestitke momcima i Vermezu na tome !

Bez najboljih igraca Ilica, Boje, pa i Rnica, sa izbacena 2 fudbalera vise se i nije moglo, budimo realni... Partizan je pokazao ODLICAN fudbal u datim oklnostima, reporteri su bili odisevljeni Simonom Vukcevicem, kako je mlad i bice odlican igrac.

Sto se sudjenja tice, to nikad ne komentarisem. Mogao je da dosudi i penal- dva za Cska u 1. poluvremenu a nije... NIKO nema sanse protiv Abramovicevog tima (ili bolje receno: timova).

Zmaj

pre 19 godina

Drugi gol je postignut iz cistog ofsajda, tako da uopste nije sporno da je Partizan ostecen za gol i 1 crveni karton i automatski izgubio sanse da izjednaci. Sto se tice nedosudjenog penala za CSKA kada je Mirkovic igrao rukom, slicna situacija je bila i na drugoj strani, i tu je sudija bio dosledan.

Sve u svemu, treba da budemo zadovoljni kako je Partizan igrao na ovoj utakmici, a jos vise kako je igrao cele sezone. Ovo je veliki uspeh i nagovestava jos vece.

Napred Partizan!!!

Plikuscht

pre 19 godina

Ljudi,

Cisto su nas oprali. Zasluzeno idu dalje - mi zasluzeno ispadamo. Paparesta mozda i jeste na sitno (prekidima igre) uticao na igru ali covek ni pod razno nije kriv sto smo tekmu zavrsili sa dva gola u mrezi i dva igraca manje.

Svaka cast Bati i Djordjevicu, ali ne moze se daleko dogurati ako ides na samo na iskustvo i postavljanje. Njih dvojica su dva ubedljivo najsporija odbrambena igraca u Evropi i tacka.

A povremeno se valja i dati gol, zar ne?

'Zelis li pobjediti ne smes izgubiti' ... stp bi rekao Grunf

Predrag

pre 19 godina

Svaka čast Partuzanu, ali ne smeju ovako da se ljute na sudiju, jer je sudjenje bilo na nivou. Kad nisu dali gol u prvom poluvremenu, kada je vetar jednostavno nosio loptu na polovinu protivnika, nije bilo nikakve šanse u drugom, kad se igralo uz vetar.

Asterix

pre 19 godina

Ljudi, budimo objektivni. Partizan nije prošo dalje samo zbog igre u kojoj nije iskoristio svoje sanse u prvoj utakmici. Ovo u Rusiji , po onakvom terenu i vetru, i po malo bojazljivoj igri nije moglo drugacije. Sto se sudija tice bilo je gresaka , ali ne samo na stetu Partizana. Cak sto vise da je sudjeno sve sto je bilo za sudjenje Partizan bi gore proso.

Balansero

pre 19 godina

E tako se krade. na sitno ali dovoljno da jedna od dve podjendanko kvalitetne ekipe dobije blagu prednost.
Penal nije bio, a mozda mu je i prethodio ofsajd. I bezbroj sitnih gresaka na stetu Partizana.
Ipak, nije nam sudija dao prvi gol.

radovan

pre 19 godina

Sta da se komentarise divljastvo, nekultura, je zahvatila sve delove naseg drustva.Pa zar moramo da se isticemo samo po crvenim kartonima. Sport je sport dobija se i gubi kao na berzi. Kakav smo ti mi narod tako ponasanje zasluzuje da se Partizanu zabrani godinu dana nastupanje na evropskoj sceni.To su nevaspitani i nezreli ljudi zeljni samo novca a cackaju jos nos kad pricaju sa vama i pluju po terenu. Kakva drzava takav i sport.
Uzas i sramota za celu zemlju.

Petar

pre 19 godina

Pekmezovic se bez razloga raspekmezio. Gledao sam utakmicu i nista sporno nije bilo sem sto je sudija mozda propustio da svira dva penala za Ruse i jedan za pekmezovu ekipu.

Aleksandar B.

pre 19 godina

Klasicna prica "Ko gubi ima pravo da se ljuti". Penal nije video Stivi Vonder, cist k'o suza. Ipak steta Grobari su bili na korak do plasmana.

iggy

pre 19 godina

Procice jos mnogo godina dok neki nas klub ponovo udje u Ligu sampiona ili igra osminu finala u kupu uefa.
Fudbal su pare, fudbal je moc a mi nemamo ni jedno ni drugo. Nazalost.
Ono malo igraca sto ima talenta i znanja nestaje sa Balkana brzinom svjetlosti.
Nisu oni krivi za to.
Svako gleda da zaradi ako moze a kod nas se to ne moze.
Cestitka partizanu jer ova osmina finala je veci uspjeh za njih nego finale lige sampiona za neku prosjecnu ekipu kao npr monako prosle godine.

НИЏО

pre 19 godina

Партозан није створио ни једну стопостотну шансу. То је чињеница. И зато су заслужено изгубили. Борили су се, али то је за европске оквире танак тим. Ни ЦСК није више од солидног тима у тим релацијама, али је јачи од Партзана. То је реалност српског клупског фудбала. Судија је био коректан. Бразилци су два пута претрчали споре халфове Партизана а пенак је оправдано досуђен. Једино је мало смешно да Ваганер слабим шутем са пенала /сасвин ненамерн/ забије Краљу гол и то кроз ноге. Али, ни Краљ није крив - Партизан је дао колиоко је могао.

alexa

pre 19 godina

Nije ni cudo sto Partizan nije prosao dalje kada ima ovakvog trenera. On nije video ovakvo sudjenje u svojoj karijeri, ma hajte molim vas. A tek onaj kometar o prolasku tima iz "bratske zemlje", gluplji komentar nisam skoro cuo.

NeXtc

pre 19 godina

Ma nije valjda,sad su ti sudije krive!!! Mene interesuje da li ti je Paparesta rekeo da igras sa jednim napadacem do 75.min a moras da postignes gol? Mislim da nismo imali goreg trenera godinama.

Dule

pre 19 godina

Svaka cast Partizanu osvetlao je obraz.
A za Paparestu nisu u pravu jer je on lose sudio generalno i nista vise nije ostetio Partizan u odnosu na CSKA. Budimo realni. Niko nam nije kriv za onako pacerski primljen prvi go. I dosta vise tih crvenih kartona. Nasi se igraci napale i kroz ovakve fatalisticke komentare navijaca, senzacionalisticke tekstove novinara pa se ne kontrlisu na utakmici. Spustimo loptu na zemlju, tamo znamo sa njom. Sitan vez, bice jos prilike...

Radoslav K.Simić

pre 19 godina

Nisam navijač Partizana, ali želim iskreno da mu čestitam na svemu što je postigao ove godine na međunarodnoj sceni, imajući u vidu šta taj uspeh znači za naš klupski fudbal. Ovoga puta dalje je otišao srećniji i efikasniji tim, ali, zašto to ne reći, i tim koji koji je imao vrlo perfidnu naklonost italijanske sudijske trojke.
Sadašnjoj ekipi Partizana koja ima dosta samopouzdanja, čvrst, dobro pripremljen i vođen tim, nedostaje bar jedan napadać tipa Pantelića, Jestrovića, Ljuboje, Lazovića, Vukića, Divića ili Kežmana da bi mogla da postiže još veće uspehe na međunarodmoj sceni. To je problem broj 1 koji treba da reše ljudi koji vode Partizan.
Uspeh Partizana treba meriti i kroz činjenicu da je mnogo bogatijih klubova od njega znatno ranije napustilo međunarodnu scenu. Zato, glavu gore i napred Partizan!

really

pre 19 godina

Sto se tice sudjenja sta treba da ocekuje ekipa ciji kapiten pljune protivnickog igraca. Zaista Partizan je dosta dogurao i svaka im cast ali mi je drago da su sada ispali da se ne bi vadili na Evropu kad ih pobucamo u derbiju...
Zvezda je zivot...

milan

pre 19 godina

smatram da je sudija neke odluke donio u korist CSKA,ali vecu gresku je napravio trener Vermezovic zato sto je u startnih jedanaest stavio Cirica i Cirkovica umesto Radovica i Grubjesica,sa kojima bi PARTIZAN igrao dosta ofanzivnije sto je mozda moglo doneti i neki pogodak u mrezi rusa!Ipak hvala ti crno-bela ljubavi

Ivan

pre 19 godina

Verovatno je Vermezovic ocekivao da sudija postigne gol za partizan pa je zato razocaran. Realno, Partizanu je i ovo mnogo - kompleks komsija evropskih prvaka nosice vecno.

milo

pre 19 godina

Ma čist prolaz CSKA. Da su briljirali - nisu, da je Partizan razočarao - nije. Jednostavno, kao što rekoh juče, CSKA je bolji tim. Da je umesto Papareste sudio Kolina, CSKA bi izveo barem jedan penal već u prvom poluvremenu, a penal koji je dosuđen dosudio bi i Ćurković (Bjeković ne bi, on je oličenje subjektivizma).
Sve u svemu, Partizan je napravio uspeh, ali ne i podvig i tako treba svi da gledamo na njihove ovogodišnje rezultate u Evropi. Da poštujemo ali da ne uzdižemo u nebesa, jer su bili bolji od Ocelula, Dinamo Bukurešta, Lacija, Egalea i Dnjepra, a lošiji od Viljareala, Midlzbroa i CSKA. Podvig je rezultat AZ Alkmara ili Austrije Beč, rezultat Partizana je samo lagano, jedva vidljivo svetlošce na kraju tunela.

Bole

pre 19 godina

Vratite nazad Matheusa. Nemac ima petlju i veci je fajter od svih drugih partizanovih trenera.Uneo je samopouzdanje u redove partizana.Oko discipline ne treba reci ni trositi.Umeo je biti trener i drugar.Kako je moguce da Vermezovic to ne moze sa istim timom. Rad i samo rad se isplati. Sudia je bio korektan.

blazza

pre 19 godina

citajuci ove komentare nisam mogao da se suzdrzima a da i ja ne uputim jedan.

kao prvo: navijacima crvene zvezde zelim da porucim da je kojim slucajem zvezda dogurala do ovde i da je imala ovakvo sudjenje sada bi cela stampa brujala o kradji i zaveri protiv jadne zvezde. tako da vi nemojte da komentarisete.
kao drugo: sudjenje je bilo lose, i osetno na stetu partizana: dva ofsajda pustena u prvom poluvremenu, ofsajd kod situacije koje je prethodila drugom golu, faul nad grubjesicem odmah posle drugog gola cska koji se na rts prenosu nije video zbog reklama (loptu je zavrnuo odita a grubjesic je prvo povucen sa ledja da bi u nastavku akcije kapiten cska igrao rukom), faul golmana cska na grubjesicem van sesnesterca u trenutku kada mu je ovaj oduzeo loptu sto je verovatno za crveni karton itd
kao trece: ko je gledao pazljivo usporeni snimak starta djordjevica na karvalju vidi da je djordjevic prvo zakacio loptu a da je karvaljo posle pao preko djordjeviceve noge. i jos jedna stvar: ko je gledao pazljivo (a vecina koji komentarisu nisu) video je da je paparesta bio na deset metara iza dvojce igraca i da je dao znak rukama da se igra nastavi da bi na signalizaciju linijskog sudije(koji nikako nije mogao da ima bolji ugao) posle par sekundi pokazao na belu tacku. to je isti linijski sudija koji nije signalizirao ofsajd u akciji koja je prethodila drugom golu, a najmanje je jos pet puta pogresno signalizirao aut i slicne stvari.
sve u svemu, cska je pobedio i tu nema sta da se prica. verovatno im nije ni trebala pomoc sudija, mada se mora isatci da su imali vise srece nego pameti pogotovo u beogradu kada su zasluzili da izgube sa bar dva gola razlike.

cestitke partizanu na ovogodisnjim rezultatima.

Lošmi

pre 19 godina

Ne mogu da verujem kakve sve komentare čitam ovde.
"Kompleks komšija evropskih šampiona"?? Pa ko se još vadi na taj Kup šampiona? Samo neki patetični likovi kojima je to bila jedina radost u životu. Pogledajte se danas gde ste i šta ste.
Što se tiče penala, on jeste bio čist naravno, ali nedosudjeni ofsajd pre toga ono što je bitno. Da je ofsajd sviran kao što je i trebalo da bude, do penala ne bi ni došlo.
No, šta je - tu je, Partizan je na dobrom putu da ponovo bude veliko evropsko ime, gledaćemo ga u LŠ i sledeće godine.

sale

pre 19 godina

Grobari, nemojte da se zanosite, i ovo je bilo mnogo od partizana. Sudija je maltene perfektno sudio a to sto Partizan nema centarfora, sto su Vukcevic, Odita i Emeghara jedini koji mogu da potrce, to je druga prica.

U jednom sam se trenu uplasio da ne prodju dalje, Vermez bi postao drugi Murinjo....

Jedva cekam derbi,da stavimo stvari na svoje mesto!

partizanovac

pre 19 godina

Realno mislim da je Vermezovic dao ovu izjavu u afektu!Nisu partizanu krive sudije sto u timu drze fudbalskog znalca i virtouza sa loptom Milivoja Cirkovica zasticenog belog medveda!!Sta taj covek vise treba da uradi da ga posalju na zasluzeno kaljenje u Teleoptik mada ni tamo nema mesta za njega(nije sala)!!Dok hiljade talentovanih klinaca trunu na livadama i nikad nece dobiti sansu da pokazu sta znaju takav znalac igra u velikom klubu guseci sve oko sebe pa cak i najvece ljubitelje fudbala tera sa tribina,pa kad se jos vidi da igra u reprezentaciji nije ni malo cudno sto je nas fudbal tu gde jeste!!Da me pogresno ne shvatite nisam od onih koji ce posle jednog poraza pljuvati po svima naprotiv sve pohvale za ostale momke ali treba vise neko da javno digne glas protiv tog Cirkovica najezim se svaki put kad cujem to prezime(izvinjavam se ostalim Cirkovicima)

Ivan

pre 19 godina

Pa dobro ljudi, dokle bre vise sa ovim pateticnim komentarima navijaca partizana(a narocito uprave)? Da li je moguce da se neko zali na sudjenje? Reci cu vam samo sledece: DVA cista penala nisu u prvom poluvremenu svirana za CSKA( jedan zbog rusenja Vagnera, drugi zbog igranja rukom) u sta su mogli da se uvere svi koji su gledali utakmicu. Iz tog razloga smatram da je CSKA drasticno ostecen jer bi utakmicu dobio znatno ubedljivije i lakse da je dosudjen makar jedan od dva penala. Tada ne bi bilo 2:0 vec verovatno 4:0. Tako da bi vermezovic i svi njegovi navijaci trebalo da budu zahvalni Paparesti jer ih je spasao bruke i mnogo ubedljivijeg poraza! A zamislite samo sta bi bilo da je situacija bila obrnuta, tj. da dva ocigledna penala nisu svirana partizanu? DA li bi onda bilo kraja galami bjekovica, vermeza i grupice nesrecnih navijaca? A da ne pominjem kako vam je neki tamo Karvaljo lomio kicmu, pretrcavao, i slao po semenke "cuvenu partizanovu odbranu". Ono je bila jedna igra macke i misa. Zamislite se samo, pogledajte istini u oci i shvatite da ste za Evropske okvire samo jedna ispodprosecna ekipa koja je zahvaljujuci iskljucivo sreci sto na terenu, sto pri zrebu dogurala ovoliko u kupu UEFA ove godine. Toliko o Evropi,a sto se tice domacih okvira, tu i dalje umirete u kompleksima dominacije Crvene Zvezde kojoj vec deceniju niste niti dali gol, a kamoli pobedili. A da ce tako biti i dalje, zivi bili pa videli - uskoro ce i derbi. Ali vam jedno moram priznati - u galamljenju i kukanju ste prvi u Evropi!

Andrija

pre 19 godina

Trener Partizana je dodao da ga teši činjenica što je Partizan ispao od ekipe iz "bratske zemlje" i poželeo moskovskoj ekipi da osvoji trofej u Kupu UEFA.

Po cemu nam je Rusija bratskija zemlja od drugih? Vecite srpske zablude o prijateljima i neprijateljima i cisto nepoznavanje sopstvene istorije.Ovo je zaista smesno.

vuk dlaku menja ali cud nikad!

pre 19 godina

nA ISTOKU STARE PRICE , NA ZAPADU NISTA NOVO...
pRVO KO PRVO OVO IM NIJe TREBALO , ZATO STO SU NA MENE OSTAVILI SOLIDAN UTISAK Al DA SE ZALE NA SUDIJE...
pAPARESTA(ILI KAKO VEC) JE DOBRO SUDIO , STO SE TICE PENALA BIO JE PENAL A SAD DALI JE BIO OOFSAJD TO NE ZNAM , A I DA JESTE PAPARESTA TU NIJE KRIV...
Sto se mene licno tice ovo i nije neko iznanedzenje ..TJ i niji neki uspeh da bi se o njemu pricalo narednih 5 (pet) god.( a to ce se desiti, ipak je to neverovatni uspeh OSMINA FINALA) Pogledajte druge timove i ranije i sad... Lepo je blic napravio anketu prosle god kad su kojekakvi timovi sa istoka docekali prolece u Evropi sem nasih .Pogledajte AUstriju Wien sta radi.. Eliminisala je dva spanska prestavnika , pa AZ pobedili su u oba meca Sahtjor . . Ja samo imam primedbu na strucnistab/trenera sto se zale na sudije a inace sve u svemu nije lose , jedino da poprave ucinak na svom terenu, ove god smo samo jednom dobili na nasem terenu , i to Egaleo + 2x Rumune...
E sad CL je sasvim druga prica, nadam se da cemo opet uspeti da zaigramo u CL...

bivsi partizanovac

pre 19 godina

"Trener Partizana je dodao da ga teši činjenica što je Partizan ispao od ekipe iz "bratske zemlje" i poželeo moskovskoj ekipi da osvoji trofej u Kupu UEFA."

Kakva, bre, bratska zemlja!?! Sta je s vama ljudi? Jel' to zaista jos neko veruje da je Rusija bratska zemlja Srbiji?

deik

pre 19 godina

Hvala bogu pa ovo pljuvanje sudija nije proslo kod navija partizana/ljuditelje fudbala u nasoj Zemlji , inace sve u svemu solidno smo igrali sve ovo vreme u Evro kupovima ali ja i dalje mislim da nam treba bolji trener pored ovih njegovih rezutata , Samo je Egaleo pa u BG!...A i ovaj jedan napadac...Pa ja bih i njega makao , Sad ide ono najvaznije da vidimo ko ce sve da ode iz Humske..

Stojan

pre 19 godina

Koji si ti lik Vermezovicu, pa zar ti mislis da su i tamo vase sudije i da ce vam svirati kao u nasoj ligi sve sto pozelite. U svakom slucaju pobjedila je pravda i fudbal sto na zalost kod nas nije slucaj kad je u pitanju partizan jer od kad postoje ne znam dali su jednu titulu osvojili posteno. Daj Boze da vec jednom nase prvenstvo postane regularno.
Zvezda SRBIJA, nikad jugoslavija.

max

pre 19 godina

Molim g/dina Vermezovića,pošto pouzdano znam da čita sve ovde napisano, da se oglasi, i da precizno kao što je tačno okarekterisao sudjenje Papareste, objasni i neke svoje postupke:
-Zasto je kod rezultata 1:0 za CSKA iz igre izveo napadača a ne odbranbenoga igrača? Da nije neko pogrešno razumeo njegovu instrukciju, pa umesto Ćirkovića iz igre izveo Ćirića?
-Gde je bio Ćirković u momentu kada je njegov igrač dva puta potpuno usamljen, i na istom mestu dobio loptu i izbegao ofsajd zamku? Kako je moguće da vi niste posle prvoga gola uočili tu opasnost, što je direktno rezultiralo eliminacijom iz Kupa UEFA, ali i gubitkom dva važna igrača za sledeću sezonu u Evro kupovima? Nije li vaš previd bio mnogo kobniji po Partizan, nego sve što je Paparesta uradio?
-Zašto i Boja i Odita, koji su dovedeni kao vrsni golgeteri, nikada nisu na svom radnom mestu u špicu napada, nego se vraćaju duboko nazad i igraju sve drugo, samo ne špic igrača? Ako nema nikoga drugoga ko bi hteo da prihvati da igra u špicu, zašto šansu ne dobija Radonjić (ili direktor Bjeković, koji je sam izjavio da je spremniji od Radonjića)?
Svakome dobronamernome je jasno, da je neefikasnost mnogo veći problem Partizana, nego što su to sudije, pa makar bio to i Paparesta, koji je zaista doneo nekoliko odluka koje su bile na štetu crno-belih.
-Zaista bih voleo da znam, da li je neko do sada pokušao da na treningu popravi centaršut Milivoja Ćirkovića? U prvom poluvremenu utakmice u Beogradu on je bio ostavljen potpuno sam na desnoj strani terena i dobio je (uglavnom od Saše Ilića)veliki broj upotrebljivih lopti.Ali ni jedan prodor nije završio upotrebljivim centaršutom, već loptama koje ne bi uputio ni igrač sa poljane.

Nadam se da će g-din Vermezović naći vremena i načina da odgovori na ova i druga pitanja koja navijači sa pravom postavljaju.

Vlada, Vankuver

pre 19 godina

Ja sam tek sad video golove na sportskoj Centrali, i nisam mogao da verujem! umesto povike na sudiju, nek Vermezovic objasni sta mu poslednja linija odbrane radi na sredini terena?!?! Ja tako nesto nisam video nijednom u poslednjih 5 godina, bez obzira sto tim juri rezultat.

ko da je do sad znao

pre 19 godina

Pa zar jedan igrac koji ima 27 sad ce 28 godina jos ima sta da uci,taj Cirkovic je najblaze receno PROMASIO PROFESIJU!!!!!!

Salle

pre 19 godina

Objektivno,CSKA nije neki strasan tim.Da nas je nadigrao(kao Spartak pre par godina) ne bi mi bilo zao.
Sudjenje nije za komentarisanje.Uvek smo mi pametniji od drugih.Da je bilo lose,jeste,ali da smo dali gol,i prosli,ne bi ga ni komentarisali.
Sto se tice fudbalera,sve pohvale za dosadasnji rezultat Partizana u evropi,ali nije mi jasno zasto neko uopste srzi Cirkovica u timu.Ljudi,on je dezorjentisan,ne zna da uradi ono osnovno u fudbalu a to je das primi loptu gurne je i centrira.Steta sto je Rnic imao kartone,ali ko zna da li bi i tada igrao.Molio bih trenera Vermezovica da da bar jedan jedini razlog zasto Cirkovic igra jos uvek u Partizanu.
to mu je jedina greska koju je naprevio dolaskom u Partizan za trenera,sto drzi Cirkovica.Eme je ionako desni spoljnji a Kim bi odigrao sigurno dobro po levoj strani.I to nista losije od Cirkovica.

Petar

pre 19 godina

Ovde u Americi normalno ne mogu gledati utakmice osim ako se igra protiv Real-a ili tako nesto, tako da ne mogu nista reci o tome da li je sudija lose radio posao ili ne.
Ono sto mogu da prekomentarisem je da bezobzira na rezultat sam i preveseo dokle je Partizan dogurao. Jedini tim za koji sam ikad navijao od kad me uopste bolelo uvo za fudbal je Partizan, i da vidim ih da posle tolikih godina pada dogurao do 1/8 finala UEFA kupa je bome lepo.
S ovim nade meni samo rastu da sledece godine ce biti jos bolje. Videli su timovi i igraci u drugim zemljama da Partizan ima potencijala, pa mislim da ce dolaziti i jaci stranci u tim, i redom po redu, u mojoj mozda euforicnom mozgu, ce i dogurati do prvaka Evrope. Samo se nadam barem.
Sad se jos nadam nekoliko stvari ove sezone:

1) Da ce biti jos vise motivisani da dobro igraju u domacoj ligi pa da se krene na Ligu Sampiona
2) Da ce biti jos vise motivisani da dobro odigraju u Kupu pa i to da se dobije
3) Da ce publika se vratiti na stadion.
E, to je sve. Pozdrav iz Louisiane.