Četvrtak, 17.03.2005.

17:06

Kup UEFA: Partizan nije uspeo

Izvor: B92

Kup UEFA: Partizan nije uspeo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

nesa grobar Spain

pre 19 godina

Pozdrav svima kojima je srpski fudbal iznad klupskih interesa,Grobari,Delije,ne budite dileje i ostavite licne razmirice kao slag za tortu na dan vecitog derbija.
Ja sam srecan sto je moj Partizan dosao do osmine finala UEFA a bio bih jos srecniji da su mu se pridruzili jos neki srpski timovi.
Zvezda,Vosa,Obilic,Buducnost...

ns

pre 19 godina

Svaka cast igracima, treneru, upravi. Trebalo bi da svako bude ponosan na njih. Sledece godine u kvalifikacijama za LS u povlascenom sesiru.

Saska FRS

pre 19 godina

Iskreno, pomalo mi je i zao. Ja jesam Zvezdin fanatik i kao takva zivim za svoj klub i volim ga vise od svega. Ali, moj tata i decko obozavaju Partizana, a oni mi mnogo znace, pa nekako juce nisam mogla da budem protiv njih. Njihova bi sreca bila da je prosao dalje, pa valjda i malim delicem i moja. Zbog njih mi je zao. Milane, mace, i sad kazi da li te ja zezam.

DELIJA

pre 19 godina

Grobari, gledajte na to ovako...i posle izgubljene utakmice, vi ste jos uvek komsije nekadasnjeg Evropskog prvaka...to nije uspeh sa kojim mnogo drugih timova u Evropi mogu da se hvale....
Jao jedva cekam da nam dodjete na Maraknu...prvo u kupu pa onda i sampionatu...vec se u vaduhu oseca kako stize prijatno prolece....

Boban Zic

pre 19 godina

Svaka cast Partizanu.Osvetlao je obraz nasem fudbalu i dao nam nadu da ce mo i sledece godine gledati dobar fudbal u nasoj zemlji(naravno mislim na to kad dodju strani timovi).Jos jednom sve cestitke Partizanu

Christian Gorcic

pre 19 godina

Hvala crno-bela ljubavi,hvala za ovu lepu sezonu.Barem nismo celo prolece a i zimu bili slobodni u evropi kao ove nase komsije.Za derbi nema problema tu je ODITA.Steta za danas al nemozes da pobedis rezervu Celzija, a svi smo videli kako je Celzi prosao Barselonu,,,FAUL,,,.Idemo Dalje.
Sad su na redu Spanci, a za prvenstvo nema brige,na jesen opet Liga Sampiona oh oh ohhhhhhhhhhhhhhh.

INTERNAZIONALE

pre 19 godina

Prvo svaka cast igracima za sve sto su uradili u poslednje dve sezone. Za to vreme su odigrali 22(!) utakmice i po mojoj proceni u minimum 18-19 meceva bili bolji ili ravnopravni sa rivalom.
Na zalost prolecni deo je poceo slabo (realizatorski) kao i jesenji, jer ne racunajuci onu utakmicu sa Ukrajincima kod kuce po snegu, parkticno nisu dali nijedan pametan gol (Radovic sa 25m u Ukrajini, Tomic iz penala protiv Rusa i autogol u Kuli) na 5 utakmica. Verujem da ce biti bolje kada se vrati Boya.
A o (ne)disciplini, neki drugi put.
I na kraju najvece pohvale B92 jer su odlucili da ne objavljuju zlonamerne komentare komsija jer ko nema nesto pametno da napise (ne mora da hvali), njegov komentar ne treba ni objavljivati!

zvezdas

pre 19 godina

Cestitam komsijama, i moram reci da sam iskreno navijao za njih. CSKA je jak, i ko zna gde ce da zavrsi.
Nadam se da ce ove godine Zvezda u LS da doprinese poenima koje je Partizan sakupio, pa da najzad oba tima mogu u kvalifikacije.

Sasa

pre 19 godina

Ljudi, mozemo slobodno da se oprostimo od Vukcevica. Gledao sam fudbal na GolTV i komentatori nikako da prestanu da ga hvale, ma svaki njegov korak. Kaze u jednom momentu, "every time i see him with the ball, i see another million." Nek zarade na njemu barem 12-13 miliona pa da dovedemo bar jos dva dobra defanzivca i jos jednog spica.

Лале, Беч

pre 19 godina

Партизану свака част, биће убудуће и боље, али морам се осврнути на изјаву тренера црно-белих пре утакмице који отприлике рече да би противницима било боље да уопште не изиђу на терен већ предају утакмицу (ваљда пар-фофе 0:3).
Не могу да верујем да је један спортски функционер у стању да да тако неспортску изјаву!
Па циљ спорта није пробијање даље по сваку цену и без борбе, већ управо одмеравање снага, учествовање у такмичењу, играње утакмица!
Ко би имао трајне користи да се утакмице предају без борбе (јер се противник "уплашио" или има неку своју другу калкулацију, на пример иде на привлачну турнеју)?
Људи из руководства клубова треба да дају пример својим одмереним понашањем и поштовањем противника, а не по угледу на неке политичаре да нереалним и увредљивим изјавама вређају пре свега здраву памет, а потом и публику.

posmatrac

pre 19 godina

Dobro, ispali su. Treba reci: hvala i treba samo pozeleti da sledece sezone opet sakupe ovoliko ili cak i vise bodova za nas fudbal.

Sta jos fali?
1) Uigrane kombinacije - tipa uigranih kontri kakve je imao CSKA
2) Manje soliranja do u besvest
3) Sirenje igre - prebacivanje sa jedne na drugu stranu (cime se otezava zadatak protivnickoj odbrani)
4) I zadrzati sto vise moze od ovog tima za sledecu sezonu.

A sad: koncentracija na duplu krunu!

Marko

pre 19 godina

Jesam zvezdas ali ne od onih koji mrze Partizan (samo tokom derbija priznajem) i s toga komsijama svaka cast na ovogodisnjem izdanju u evropskim kupovima. Vise srece naredne godine. Pozdrav

ZBM

pre 19 godina

Izvinite, ali zasto pljujete Paparestu? Koliko sam ja cula u radijskom prenosu, Paparesta je signalizirao da nema penala, da nema nicega i da se igra nastavlja. I onda je pomocni sudija rekao da postoji penal i crveni. Dakle, zeznuo nas je pomocni sudija i ne Paparesta.

Mr.Zlaja

pre 19 godina

...vidim, posle "povrede" (helios)vratili se "veliki" komentatori,kao brando i slicni...ali necu o njima...PARTIZAN je napravio ono sto se moglo u situaciji u kakvoj je nas fudbal...treba im cestitati jer konacno imamo tim o kome se prica i posle Avgusta...pozdrav i ziveli !!!

kiza.pfc kipar

pre 19 godina

hvala za sve divne trenutke koje smo preziveli zajedno sa vama u proteklih 6-7 meseci!ja se nadam da ce ih biti jos sa jeseni.

eric cartmen

pre 19 godina

Ma dobro je sto smo izgubili(da smo kojim slucajem osvojili dva mesta u CL, ganci bi nas samo brukali, ovko ce da se zadovolje sa uefa kupom, jer ligaski deo nece da docekaju).
Sto se tice nasih grobara, svaka cast, samo mi nije jasno ko je fudbalu ucio radovica i cirkovica(njih dvojica su blago receno uzas).
Zeleo bih takodje da pozelim srecan put Simonu u inostranstvo, jer je pokazao da je ubedljivo nas najbolji igrac(u ligi sigurno, ako ne i od ovih smesnih internacionalaca, cast izuzecima)!

KREMENKO

pre 19 godina

CSKA NISTA NIJE POKAZAO A PARTIZAN DA JE IMAO MALO VISE SRECE MOGAO JE ICI DALJE. JEDINI LOS SRAF U TIMU PARTIZANA JE BIO CIRKOVIC. ZAISTA JE LOSE IGRAO ALI MISLIM DA OVAJ TIM NEBI TREBAO OCAJAVATI JER SVAKE GODINE IGRA SVE BOLJE. PROSLE GODINE SU BILI U LIGI SAMPIONA A OVE STIGLI MEDJU 16 NAJBOLJIH U KUPU UEFA. SVE CESTITKE PARTIZANU ....

podgoričanin

pre 19 godina

Danas u Crnoj Gori ne postoji stid kao moralna kategorija.Ipak,ako se nekada okolnosti promijene,neka ostane upamćeno da su ovu evropsku utakmicu našeg tima Crnogorci mogli gledati jedino preko arapskog satelitskog kanala AL DŽAZIRA SPORT.Inače,Partizanu svaka čast,dolaziti iz ovakve razvaline od države a djelovati evropski čvrsto i odlučno,boriti se do poslednjeg minuta i ostaviti vidan pečat na kontinentalnoj fudbalskoj mapi,istinski je bilo lijepo.Brzo će ljeto i novi izazovi evropskih utakmica.

Vas sam

pre 19 godina

Drago mi je sto je napokon se pojavila momcad koja je u stanju pristojno odigrati sezonu u Evropi i dostojno se oprostiti od nje.Ovo su po meni samo temelji jedne momcadi koja bi mogla u buducnosti napraviti velike stvari.Sve najbolje i Zvezdi i Partizanu,pozdrav

marc

pre 19 godina

Ipak nije bilo realno da se prodje, ispustili smo ih u BG. U svakom slucaju, jedna sjajna sezona je za nama i mozemo da budemo ponosni na Partizan koji je tri puta zadavao sebi cilj ove sezone, ispunjavao ga i zadavao novi, visi. Zadao ga je i cetvrti put, ali nije uspeo, ispavsi od ekipe koja je po meni uz Newcastle i Villareal glavni favorit za osvajanje UEFA kupa. I u tom dvomecu je prva tri poluvremena bio bolji, ali veliki pad u poslednjem ga je kostao prolaza u ove dve vrhunske evropske utakmice. Tu moram da ipak zamerim Vermezu (kome, da se razumemo, svaka cast na ovim rezultatima!) da igra nekako previse kukavicki, sa jednim spicem u nekim momentima to zaista gusi ekipu. Uvodi Grubjesica nakon celih 7 minuta od primljenog gola, mislim stvarno...
No sire gledano, sad je na potezu uprava. Svaki se ozbiljan evropski tim stvara barem 2-3 sezone i ukoliko ne dodje do rasprodaje ovih momaka, vec se da vremena i prostora Vermezu da ostvari svoje fudbalske ideje sa njima, mislim da je buducnost veoma lepa, i da smo u mogucnosti da postanemo novi Rozenborg, znaci stalni ucesnik Lige Sampiona. Uslove za to imamo: 1)odlicnan tim, 2)klupski koeficijent od 30,120 (valjda?!) ce mozda vec sad biti dovoljan da sezone 2006/07 budemo povlasceni u 3-cem kolu predkfalifikacija i 3)nedostatak bilo kakve konkurencije u domacoj ligi je na vidiku u narednih nekoliko sezona- najveci rival je oskudnog igrackog kadra, a i na organizacionom planu su jednu svetlosnu godinu iza Partizana (naravno, po njihovim prvenstvenim rezultatima se vidi da kuhunja radi, ali ne zelim da verujem da ce to ici do kraja...).To znaci- na domak smo ostvarenjana dugorocnog cilja, a eventualna skora privatizacija samo moze da pomogne. Buducnost je svetla, pozdrav za sve Grobare!

vladimir krivak,phx

pre 19 godina

ovaj put bi se slozio sa pejom koji je "rekao" dosta istinitih stvari,to je i moje misljenje,samo bih malo porazmislo sta je to sa Saletom Ilicem koji ima veliku cast da nosi kapitensku traku u Partizanu,a ko zna koji mu je ovo put da dobije crveni karton pa fali u vaznim utakmicama.Znam svi smo ljudi od krvi i mesa i nije lako svaki put istrpjeti sve udarce na utakmici i ostati miran,ali...U SAD sam vec 2 i po godine i net je ponajbolji nacin da pratim sve sto se desava u Partizanu,pa ovako da cestitam nasim momcima na prikazanom u Evropi(bilo to uz pomoc srece ili ne-neki su imali srece da dobiju 9 komada u dvije utakmice)
vidim Kralj,Batica,Nadj,Tarzan,Boja,Emi,Grubi,Radovic,Odita,Brnovic,Djole(moglo je i bez gresaka),Bajka-vrlo dobro,Sale takodje-ma jedan je Ilic kapiten,Tomic,Cirkovic-ne treba kuditi ljude,Ciro-hvala za sve,ali...
Hajdemo sad po ono sto nam pripada-DUPLU KRUNU.Pozdrav za sve Grobare na svijetu

alexa

pre 19 godina

Mart je ljudi,neki "evropljani" su ispadali jos u septembru.O.K.,ne treba se sa slabijim od sebe usporedjivati,ali u zadnje dve godine momci su nas stvarno zaduzili,igrali su champions league,sada su dosli do 1/8 uefa cup-a...super.Ocekujemo novu titulu i novu evro sezonu!Pa ove godine smo odigrali vise evro utakmica(12) nego sto su cigani odigrali u zadnjih tri godine!

andrej

pre 19 godina

Momci, svaka cast! Borili ste se kao sto ste i obecali. Sada malo odmorite, pa da vratimo ono sto je nase, DUPLU KRUNU! PARTIZAN FOREVER!!!!

ZOKI PFC

pre 19 godina

HVALA TI PARTIZANE MOJ, RADOVACEMO SE MI JOS DUGO DUGO! A CIGANI KOJI SU SAD SRECNI NEKA SE ZAPITAJU STA CE BITI NA DERBIJU!!! VOLIM PARTIZAN!!!!!

ilija

pre 19 godina

Najvise me nervira kad nasi treneri daju neke "cocky" izjave poput: "mi pobedjujemo, nek nas se plase" i tako to svojstveno nasem mentalitetu. Da je Vermez bio malo realan i uplasio malo javnost i igrace i naterao te magarce nase da napadaju ko da nema sutrasnjice, rezultat bi bio vise nego 2:0 za naseg predstavnika.

Ovako su se rasejali po terenu nisu se koncentrisali na igru i nije bilo strategije u Partizanovoj igri, to je bilo vidljivo.

ovim pacerom Vermezom.

Svaka cast Partizanu na dosad prikazanom, mada ja licno mislim da je ovaj tim imao dosta srece u ovom takmicenju a narocito posle razigravanja.

Sta fali Partizanu: Dva solidna napadaca i disciplina u odbrani, ostalo sve stima osim mozda trenera, ali to je samo moje misljenje.

Pozdrav

VALJEVAC

pre 19 godina

1.Kralj-sasvim dobro
2.cirkovic-
3.eme-svaka ti cast(steta sto igra pored cirkobica i tomica)
4.bata-solidan
5.djordjevic-jedina greska ona u bg
6.tomic-bruka
7.nadj-moglo je i bolje
8.brnovic-sta je sa njim neznam
9.tarzan-odlican
10.cira-odusevio me(da ima snage malo vise to je to)
11.odita-kad ga vidim na centru sve mi se prevrne odlican

ZBOG NJEGA PIJEM KRV SVOJU LIJEM hvala za sve
I molio bih navijace kluba koji je ispao iz evrope pre 8 meseci da nekomentarisu nemaju sta

peja

pre 19 godina

nazalost zavrsila se odiseja PARTIZANA u evropi(plasio sam se da cemo izgubiti jer nismo igrali u srecnoj bordo-plavoj kombinaciji)...cska je imao ocekivanu pomoc arbitara,narocito papareste koji vazi za lako potkupljivog sudiju.njegove epizode poput one sa utakmice kjevo-juve govore same za sebe...nije valjda roman dolazio dzabe na tekmu.
ipak,sve u svemu,sezona je bila vise nego uspesna.postavljeni su dobri temelji za buducnost,sada ih samo treba nadograditi.momke poput simona,mireta radovica,grubjesica treba sto duze zadrzati u klubu(iskreno se nadam da je to moguce).iskusni tomic,nadj,kralj,bata mirkovic pa kapiten ilic(ko zna sta bi bilo da je on mogao da igra veceras...)su,takodje,neophodni da bi bio formiran dobar tim.iskreno verujem da ce jos neki povratnik doci medju crno-bele(saveljic,milosevic...),sledeci primere onih koji su se vec vratili u domovinu.sa druge strane igracima poput cirica bi se trebalo zahvaliti na saradnji.od nekadasnjeg asa,nazalost,nista vise osim imena nije ostalo...
ove sezone je,ponavljam,vec uradjeno puno.za sledecu je,po meni,imperativ prolazak u jednu od grupa LS,ako je moguce i da se prodje ligaski deo tog takmicenja.korak vise svake godine sve do trofeja LS ili kupa uefa!svaki uspeh PARTIZANA je i uspeh naseg fudbala.
AKO VOLIS SRBIJU,VOLIS PARTIZAN!

Vladan Vukovic

pre 19 godina

Bravo Partizan! Bravo momci! Mislio sam da da ce mi tesko pasti poraz ali nije! Igrali ste odlicno. Partizan je bio bolja ekipa a ukupno su momci mnogo bolji! Ponosan sam na igru Partizana, ponosan sam sto sam Srbin i sto nas je Partizan dostojno reprezentovao ove godine u Evropi. A sledece, Liga Sampiona!

GROBAR(od danas nepodnosi Abramovicha)

pre 19 godina

Je..ga Abramovich pobedio Barselonu,a tek nas..!!!I KAD DODZU NEVOLJE I KAD DODZE TUGA UVEK CETE VOLJETI GROBARI SA JUGA!!!NAPRED PARTIZAN!!

par'zan

pre 19 godina

Gotovo je na najgori nacin. Niti jednog trenutka nisam imao iluzije da cemo dobiti ovaj mec. Zasto? Ciric, na cijem licu se citaju psiholoski problemi, pocinje utakmicu. A ako Cira igra, onda puno toga ide preko njega.
Znaci ne samo da fakticki igramo sa 10 igraca, nego ce taj “nevidljivi” da usporava kontre, davi loptu i siri defetizam oko sebe.
(Jos ce da ga hvale kako je umalo namjestio gol Oditi? - “I corava koka zrno ubode.”)
Moguca pobjeda? Zakljucite sami...

Lijepo je vjerovati u ljude. Ali vjerovati da ce “Cirica dici iz mrtvih” (po Vermezovicevim vlastitim rjecima poslije prve tekme) u ovakvoj utakmici je vise nego iracionalno. Kad sam to procitao, bas sam se bio obradovao. Kontam ja, Vermez bas fin cova, ne da ga. Meni je bar bilo ocigledno da je Vermez “priznao” da je Cira odigrao bas slabo, kao i da postoji tu previse razloga da se sve to ispravlja u jednoj ovakvoj utakmici. Ne kaze se za nekoga da je “mrtav” poslije jedne slabe tekme, je li?
I onda sta? Ipak igra Cira. Do vidjenja, Evropo.
Kad bi se moglo reci, jednom za svagda – DOSTA IRACIONALNOG SENTIMENTALIZMA.
Ovo je ipak profesionalni fudbal. Ocekivati da ce “mrtav igrac” biti centralna figura na jednom ovakvom mecu? Pa to malo lici na Diznijeve filmove?

Svi smo malo poletili poslije prve utakmice. Ali i dalje stoji da je Cirin izbor bio jako, jako nelogican. U ovakvoj utakmici moraju igrati oni koji su PSIHOLOSKI fit. Mozda taj Ciric izgara na treningu ili tako nesto? Mozda je pravo OK faca? To opet nisu dobri perimetri.
Jos kad sam vidio da su Rusi “onako slucajno” sasjekli Nadja vec u startu...
Junak protiv Dnjepra i tako dobar u prvoj tekmi, Radovic – NIJE STARTER! Pa kakva je to “poruka” svom timu, Vermeze? Gdje je tu NAGRADA za minuli rad? Izostavljas covjeka koji je pokazao strasan potencijal kao VODJA, kao onaj sto vadi kestenje iz vatre.

Moj NAJISKRENIJI savjet za Vermeza: Murinjo je zavrsio sportsku PSIHOLOGIJU. To znaci da je psihologija jako, jako vazan faktor. Mozda ne u utakmicama protiv slabijih timova kao i onih lisenih takmicarskog znacaja. Mozda taj Ciric cini cuda na treninzima, ali ga navijaci “osjecaju” da koci tim. Zato su mu zvizdali, uostalom.
Do ovog dvomeca Vermez je plijenio skromnoscu, sto je bilo za svaku pohvalu. Onda se Mateusova izjava docekala na noz, da bi sve kulminiralo “slucajem Ciric”.

Ne osvaja se evropski kup preko noci. Glavno je da Partizan raste kao klub i da biljezi uspjehe koji su bili nezamislivi prije recimo 3 godine. Ako budemo ucili na vlastitim greskama i konstantno se unapredjivali, onda cemo da idemo naprijed i samo naprijed.
Po meni, Partizan ima 2 mane da otkloni ako hoce do krova Evrope.
1.Malo se daje paznje psihologiji.
2.Takticki uvijek igramo isto, nemamo u rukavu nijednog keca.

A ako se budemo vrijedjali na kritike – stalno cemo se vracati na isto. Zakon evolucije.

Hvala Vam za sve, crno-beli junaci!
Najbitnije je da je Vermez uspio da uhvati prikljucak poslije Mateusa i stvori novu okosnicu tima. Vermez je malo posustao na kraju, ali je napravio herojski posao prije toga. Ja ga kritikujem jer ima potencijal da bude najbolji – i to sa Partizanom!
Idemo u Ligu Sampiona, mlatimo pare, a za godinu, dvije... Kada postanemo svjetski tim, taj poslovicni fanatizam i ljubav prema klubu ce nas pretvoriti u “balkanskog Ajaksa” u pravom smislu te rijeci.

Zivi bili pa vidjeli!

džonče

pre 19 godina

KAKAV SMOR OD FUDBALA! UPOTREBITE VAŠ DALJINSKI UPRAVLJAČ NA PRAVI NAČIN ! Jednostavno bi trebalo i jedne i druge eliminisati, jer ne zaslužuju ni ovu osminu finala a kamoli nešto više!!!!

pfc

pre 19 godina

Sta se tu moze, bolji su i tacka!
No, jedna stvar je tuzna a to je da je nedisciplina i dalje ostala rak rana naseg fudbala. Djole i Tomic su ostetili prvo sebe pa onda Partizan. Ako uzmemo u obzir jos i Ilicev sindrom koji je ocigledno zahvatio ceo tim, onda ne znam sa kime i sa cime cemo u kvalifikacije za Ligu Sampiona.
Morali su da misle o tome. Ja rezultatom i nisam toliko razocaran koliko sa ovim crvenim kartonima. Sta ce crvena boja uz Partizan?!!!
Bice bolje!!!!

g

pre 19 godina

o partizane ti dobro znas koliko tebe ludo volim ja...
nema razlog za tugu svaka cast nasim momcima nisu se obrukali ili vratili sa punom mrezom kao neki da im nespominjem ime prepoznace se sami.
i kad dodju nevolje i kad dodje tuga uvek ce te voleti grobari sa juga..
napred partizan

Darko

pre 19 godina

Svaka cast na pozrtvovanju i htjenju,da je bilo malo srece i da je italijan svirnuo penal kod jedan nula za ruse, posle igranja odbrambenog igraca rusa u petercu ,sve bi bilo drugacije. Ovako smo se casno i posteno oprostili od evrope, barem do jeseni i Lige Sampiona.NAPRED PARTIZAN

Dusko

pre 19 godina

Šta da kažem, iako Partizan ispadne napravio je puno za SiCG nogomet na klubskom nivou i zato mu čestitam, iako želim da prodje (komentar je pisan dok je bilo još 0:0). Iako navijam za Zvezdu mislim da je treba Partizanu čestitat na ovome.

grobar sweden

pre 19 godina

bez obzira na to sto rusi vode i sto imaju realno vece sanse da odu dalje ja moram reci da sam ponosan na partizan.
nismo se obrukali u evropi ove godine bilo je sjajno sad idemo do titule pa u Ligu sampiona.
napred partizan zauvek partizan i samo partizan.
hvala ti crno bela ljubavi za divne evro momente ove godine. sa partizanom do smrti.
p.s. sledece godine kad promenimo upravu bice jos bolje

rade

pre 19 godina

Stvarno bi voleo da izgube jer nece da daju prenos nama koji zivimo po belome svetu,a svaki vazniji sportski dogadjaj iz zemlje za nas je vazan. Rade Arizona

Nenad

pre 19 godina

Jao, kako nam malo fali. Daj boze malo srece Oditi i Simonu, jer im treba samo jedan korak vise.
Partizanovci, jel se jedimo, a?
Ajde jos 45 min pa cemo se cuti ponovo.

nesa SPAIN

pre 19 godina

NAPRED PARTIZAN!!! IDEMO DALJE!!!
A AKO NE, ICI CEMO DRUGI PUT.
VAZNO JE ZNATI DA SE POLAKO OSLOBADJAMO KOMPLEKSA NIZE VREDNOSTI.

nesa SPAIN

pre 19 godina

NAPRED PARTIZAN!!! IDEMO DALJE!!!
A AKO NE, ICI CEMO DRUGI PUT.
VAZNO JE ZNATI DA SE POLAKO OSLOBADJAMO KOMPLEKSA NIZE VREDNOSTI.

Nenad

pre 19 godina

Jao, kako nam malo fali. Daj boze malo srece Oditi i Simonu, jer im treba samo jedan korak vise.
Partizanovci, jel se jedimo, a?
Ajde jos 45 min pa cemo se cuti ponovo.

džonče

pre 19 godina

KAKAV SMOR OD FUDBALA! UPOTREBITE VAŠ DALJINSKI UPRAVLJAČ NA PRAVI NAČIN ! Jednostavno bi trebalo i jedne i druge eliminisati, jer ne zaslužuju ni ovu osminu finala a kamoli nešto više!!!!

Dusko

pre 19 godina

Šta da kažem, iako Partizan ispadne napravio je puno za SiCG nogomet na klubskom nivou i zato mu čestitam, iako želim da prodje (komentar je pisan dok je bilo još 0:0). Iako navijam za Zvezdu mislim da je treba Partizanu čestitat na ovome.

grobar sweden

pre 19 godina

bez obzira na to sto rusi vode i sto imaju realno vece sanse da odu dalje ja moram reci da sam ponosan na partizan.
nismo se obrukali u evropi ove godine bilo je sjajno sad idemo do titule pa u Ligu sampiona.
napred partizan zauvek partizan i samo partizan.
hvala ti crno bela ljubavi za divne evro momente ove godine. sa partizanom do smrti.
p.s. sledece godine kad promenimo upravu bice jos bolje

rade

pre 19 godina

Stvarno bi voleo da izgube jer nece da daju prenos nama koji zivimo po belome svetu,a svaki vazniji sportski dogadjaj iz zemlje za nas je vazan. Rade Arizona

g

pre 19 godina

o partizane ti dobro znas koliko tebe ludo volim ja...
nema razlog za tugu svaka cast nasim momcima nisu se obrukali ili vratili sa punom mrezom kao neki da im nespominjem ime prepoznace se sami.
i kad dodju nevolje i kad dodje tuga uvek ce te voleti grobari sa juga..
napred partizan

Darko

pre 19 godina

Svaka cast na pozrtvovanju i htjenju,da je bilo malo srece i da je italijan svirnuo penal kod jedan nula za ruse, posle igranja odbrambenog igraca rusa u petercu ,sve bi bilo drugacije. Ovako smo se casno i posteno oprostili od evrope, barem do jeseni i Lige Sampiona.NAPRED PARTIZAN

pfc

pre 19 godina

Sta se tu moze, bolji su i tacka!
No, jedna stvar je tuzna a to je da je nedisciplina i dalje ostala rak rana naseg fudbala. Djole i Tomic su ostetili prvo sebe pa onda Partizan. Ako uzmemo u obzir jos i Ilicev sindrom koji je ocigledno zahvatio ceo tim, onda ne znam sa kime i sa cime cemo u kvalifikacije za Ligu Sampiona.
Morali su da misle o tome. Ja rezultatom i nisam toliko razocaran koliko sa ovim crvenim kartonima. Sta ce crvena boja uz Partizan?!!!
Bice bolje!!!!

Vladan Vukovic

pre 19 godina

Bravo Partizan! Bravo momci! Mislio sam da da ce mi tesko pasti poraz ali nije! Igrali ste odlicno. Partizan je bio bolja ekipa a ukupno su momci mnogo bolji! Ponosan sam na igru Partizana, ponosan sam sto sam Srbin i sto nas je Partizan dostojno reprezentovao ove godine u Evropi. A sledece, Liga Sampiona!

ZOKI PFC

pre 19 godina

HVALA TI PARTIZANE MOJ, RADOVACEMO SE MI JOS DUGO DUGO! A CIGANI KOJI SU SAD SRECNI NEKA SE ZAPITAJU STA CE BITI NA DERBIJU!!! VOLIM PARTIZAN!!!!!

GROBAR(od danas nepodnosi Abramovicha)

pre 19 godina

Je..ga Abramovich pobedio Barselonu,a tek nas..!!!I KAD DODZU NEVOLJE I KAD DODZE TUGA UVEK CETE VOLJETI GROBARI SA JUGA!!!NAPRED PARTIZAN!!

VALJEVAC

pre 19 godina

1.Kralj-sasvim dobro
2.cirkovic-
3.eme-svaka ti cast(steta sto igra pored cirkobica i tomica)
4.bata-solidan
5.djordjevic-jedina greska ona u bg
6.tomic-bruka
7.nadj-moglo je i bolje
8.brnovic-sta je sa njim neznam
9.tarzan-odlican
10.cira-odusevio me(da ima snage malo vise to je to)
11.odita-kad ga vidim na centru sve mi se prevrne odlican

ZBOG NJEGA PIJEM KRV SVOJU LIJEM hvala za sve
I molio bih navijace kluba koji je ispao iz evrope pre 8 meseci da nekomentarisu nemaju sta

ilija

pre 19 godina

Najvise me nervira kad nasi treneri daju neke "cocky" izjave poput: "mi pobedjujemo, nek nas se plase" i tako to svojstveno nasem mentalitetu. Da je Vermez bio malo realan i uplasio malo javnost i igrace i naterao te magarce nase da napadaju ko da nema sutrasnjice, rezultat bi bio vise nego 2:0 za naseg predstavnika.

Ovako su se rasejali po terenu nisu se koncentrisali na igru i nije bilo strategije u Partizanovoj igri, to je bilo vidljivo.

ovim pacerom Vermezom.

Svaka cast Partizanu na dosad prikazanom, mada ja licno mislim da je ovaj tim imao dosta srece u ovom takmicenju a narocito posle razigravanja.

Sta fali Partizanu: Dva solidna napadaca i disciplina u odbrani, ostalo sve stima osim mozda trenera, ali to je samo moje misljenje.

Pozdrav

andrej

pre 19 godina

Momci, svaka cast! Borili ste se kao sto ste i obecali. Sada malo odmorite, pa da vratimo ono sto je nase, DUPLU KRUNU! PARTIZAN FOREVER!!!!

peja

pre 19 godina

nazalost zavrsila se odiseja PARTIZANA u evropi(plasio sam se da cemo izgubiti jer nismo igrali u srecnoj bordo-plavoj kombinaciji)...cska je imao ocekivanu pomoc arbitara,narocito papareste koji vazi za lako potkupljivog sudiju.njegove epizode poput one sa utakmice kjevo-juve govore same za sebe...nije valjda roman dolazio dzabe na tekmu.
ipak,sve u svemu,sezona je bila vise nego uspesna.postavljeni su dobri temelji za buducnost,sada ih samo treba nadograditi.momke poput simona,mireta radovica,grubjesica treba sto duze zadrzati u klubu(iskreno se nadam da je to moguce).iskusni tomic,nadj,kralj,bata mirkovic pa kapiten ilic(ko zna sta bi bilo da je on mogao da igra veceras...)su,takodje,neophodni da bi bio formiran dobar tim.iskreno verujem da ce jos neki povratnik doci medju crno-bele(saveljic,milosevic...),sledeci primere onih koji su se vec vratili u domovinu.sa druge strane igracima poput cirica bi se trebalo zahvaliti na saradnji.od nekadasnjeg asa,nazalost,nista vise osim imena nije ostalo...
ove sezone je,ponavljam,vec uradjeno puno.za sledecu je,po meni,imperativ prolazak u jednu od grupa LS,ako je moguce i da se prodje ligaski deo tog takmicenja.korak vise svake godine sve do trofeja LS ili kupa uefa!svaki uspeh PARTIZANA je i uspeh naseg fudbala.
AKO VOLIS SRBIJU,VOLIS PARTIZAN!

par'zan

pre 19 godina

Gotovo je na najgori nacin. Niti jednog trenutka nisam imao iluzije da cemo dobiti ovaj mec. Zasto? Ciric, na cijem licu se citaju psiholoski problemi, pocinje utakmicu. A ako Cira igra, onda puno toga ide preko njega.
Znaci ne samo da fakticki igramo sa 10 igraca, nego ce taj “nevidljivi” da usporava kontre, davi loptu i siri defetizam oko sebe.
(Jos ce da ga hvale kako je umalo namjestio gol Oditi? - “I corava koka zrno ubode.”)
Moguca pobjeda? Zakljucite sami...

Lijepo je vjerovati u ljude. Ali vjerovati da ce “Cirica dici iz mrtvih” (po Vermezovicevim vlastitim rjecima poslije prve tekme) u ovakvoj utakmici je vise nego iracionalno. Kad sam to procitao, bas sam se bio obradovao. Kontam ja, Vermez bas fin cova, ne da ga. Meni je bar bilo ocigledno da je Vermez “priznao” da je Cira odigrao bas slabo, kao i da postoji tu previse razloga da se sve to ispravlja u jednoj ovakvoj utakmici. Ne kaze se za nekoga da je “mrtav” poslije jedne slabe tekme, je li?
I onda sta? Ipak igra Cira. Do vidjenja, Evropo.
Kad bi se moglo reci, jednom za svagda – DOSTA IRACIONALNOG SENTIMENTALIZMA.
Ovo je ipak profesionalni fudbal. Ocekivati da ce “mrtav igrac” biti centralna figura na jednom ovakvom mecu? Pa to malo lici na Diznijeve filmove?

Svi smo malo poletili poslije prve utakmice. Ali i dalje stoji da je Cirin izbor bio jako, jako nelogican. U ovakvoj utakmici moraju igrati oni koji su PSIHOLOSKI fit. Mozda taj Ciric izgara na treningu ili tako nesto? Mozda je pravo OK faca? To opet nisu dobri perimetri.
Jos kad sam vidio da su Rusi “onako slucajno” sasjekli Nadja vec u startu...
Junak protiv Dnjepra i tako dobar u prvoj tekmi, Radovic – NIJE STARTER! Pa kakva je to “poruka” svom timu, Vermeze? Gdje je tu NAGRADA za minuli rad? Izostavljas covjeka koji je pokazao strasan potencijal kao VODJA, kao onaj sto vadi kestenje iz vatre.

Moj NAJISKRENIJI savjet za Vermeza: Murinjo je zavrsio sportsku PSIHOLOGIJU. To znaci da je psihologija jako, jako vazan faktor. Mozda ne u utakmicama protiv slabijih timova kao i onih lisenih takmicarskog znacaja. Mozda taj Ciric cini cuda na treninzima, ali ga navijaci “osjecaju” da koci tim. Zato su mu zvizdali, uostalom.
Do ovog dvomeca Vermez je plijenio skromnoscu, sto je bilo za svaku pohvalu. Onda se Mateusova izjava docekala na noz, da bi sve kulminiralo “slucajem Ciric”.

Ne osvaja se evropski kup preko noci. Glavno je da Partizan raste kao klub i da biljezi uspjehe koji su bili nezamislivi prije recimo 3 godine. Ako budemo ucili na vlastitim greskama i konstantno se unapredjivali, onda cemo da idemo naprijed i samo naprijed.
Po meni, Partizan ima 2 mane da otkloni ako hoce do krova Evrope.
1.Malo se daje paznje psihologiji.
2.Takticki uvijek igramo isto, nemamo u rukavu nijednog keca.

A ako se budemo vrijedjali na kritike – stalno cemo se vracati na isto. Zakon evolucije.

Hvala Vam za sve, crno-beli junaci!
Najbitnije je da je Vermez uspio da uhvati prikljucak poslije Mateusa i stvori novu okosnicu tima. Vermez je malo posustao na kraju, ali je napravio herojski posao prije toga. Ja ga kritikujem jer ima potencijal da bude najbolji – i to sa Partizanom!
Idemo u Ligu Sampiona, mlatimo pare, a za godinu, dvije... Kada postanemo svjetski tim, taj poslovicni fanatizam i ljubav prema klubu ce nas pretvoriti u “balkanskog Ajaksa” u pravom smislu te rijeci.

Zivi bili pa vidjeli!

Mr.Zlaja

pre 19 godina

...vidim, posle "povrede" (helios)vratili se "veliki" komentatori,kao brando i slicni...ali necu o njima...PARTIZAN je napravio ono sto se moglo u situaciji u kakvoj je nas fudbal...treba im cestitati jer konacno imamo tim o kome se prica i posle Avgusta...pozdrav i ziveli !!!

eric cartmen

pre 19 godina

Ma dobro je sto smo izgubili(da smo kojim slucajem osvojili dva mesta u CL, ganci bi nas samo brukali, ovko ce da se zadovolje sa uefa kupom, jer ligaski deo nece da docekaju).
Sto se tice nasih grobara, svaka cast, samo mi nije jasno ko je fudbalu ucio radovica i cirkovica(njih dvojica su blago receno uzas).
Zeleo bih takodje da pozelim srecan put Simonu u inostranstvo, jer je pokazao da je ubedljivo nas najbolji igrac(u ligi sigurno, ako ne i od ovih smesnih internacionalaca, cast izuzecima)!

ZBM

pre 19 godina

Izvinite, ali zasto pljujete Paparestu? Koliko sam ja cula u radijskom prenosu, Paparesta je signalizirao da nema penala, da nema nicega i da se igra nastavlja. I onda je pomocni sudija rekao da postoji penal i crveni. Dakle, zeznuo nas je pomocni sudija i ne Paparesta.

Vas sam

pre 19 godina

Drago mi je sto je napokon se pojavila momcad koja je u stanju pristojno odigrati sezonu u Evropi i dostojno se oprostiti od nje.Ovo su po meni samo temelji jedne momcadi koja bi mogla u buducnosti napraviti velike stvari.Sve najbolje i Zvezdi i Partizanu,pozdrav

podgoričanin

pre 19 godina

Danas u Crnoj Gori ne postoji stid kao moralna kategorija.Ipak,ako se nekada okolnosti promijene,neka ostane upamćeno da su ovu evropsku utakmicu našeg tima Crnogorci mogli gledati jedino preko arapskog satelitskog kanala AL DŽAZIRA SPORT.Inače,Partizanu svaka čast,dolaziti iz ovakve razvaline od države a djelovati evropski čvrsto i odlučno,boriti se do poslednjeg minuta i ostaviti vidan pečat na kontinentalnoj fudbalskoj mapi,istinski je bilo lijepo.Brzo će ljeto i novi izazovi evropskih utakmica.

KREMENKO

pre 19 godina

CSKA NISTA NIJE POKAZAO A PARTIZAN DA JE IMAO MALO VISE SRECE MOGAO JE ICI DALJE. JEDINI LOS SRAF U TIMU PARTIZANA JE BIO CIRKOVIC. ZAISTA JE LOSE IGRAO ALI MISLIM DA OVAJ TIM NEBI TREBAO OCAJAVATI JER SVAKE GODINE IGRA SVE BOLJE. PROSLE GODINE SU BILI U LIGI SAMPIONA A OVE STIGLI MEDJU 16 NAJBOLJIH U KUPU UEFA. SVE CESTITKE PARTIZANU ....

alexa

pre 19 godina

Mart je ljudi,neki "evropljani" su ispadali jos u septembru.O.K.,ne treba se sa slabijim od sebe usporedjivati,ali u zadnje dve godine momci su nas stvarno zaduzili,igrali su champions league,sada su dosli do 1/8 uefa cup-a...super.Ocekujemo novu titulu i novu evro sezonu!Pa ove godine smo odigrali vise evro utakmica(12) nego sto su cigani odigrali u zadnjih tri godine!

marc

pre 19 godina

Ipak nije bilo realno da se prodje, ispustili smo ih u BG. U svakom slucaju, jedna sjajna sezona je za nama i mozemo da budemo ponosni na Partizan koji je tri puta zadavao sebi cilj ove sezone, ispunjavao ga i zadavao novi, visi. Zadao ga je i cetvrti put, ali nije uspeo, ispavsi od ekipe koja je po meni uz Newcastle i Villareal glavni favorit za osvajanje UEFA kupa. I u tom dvomecu je prva tri poluvremena bio bolji, ali veliki pad u poslednjem ga je kostao prolaza u ove dve vrhunske evropske utakmice. Tu moram da ipak zamerim Vermezu (kome, da se razumemo, svaka cast na ovim rezultatima!) da igra nekako previse kukavicki, sa jednim spicem u nekim momentima to zaista gusi ekipu. Uvodi Grubjesica nakon celih 7 minuta od primljenog gola, mislim stvarno...
No sire gledano, sad je na potezu uprava. Svaki se ozbiljan evropski tim stvara barem 2-3 sezone i ukoliko ne dodje do rasprodaje ovih momaka, vec se da vremena i prostora Vermezu da ostvari svoje fudbalske ideje sa njima, mislim da je buducnost veoma lepa, i da smo u mogucnosti da postanemo novi Rozenborg, znaci stalni ucesnik Lige Sampiona. Uslove za to imamo: 1)odlicnan tim, 2)klupski koeficijent od 30,120 (valjda?!) ce mozda vec sad biti dovoljan da sezone 2006/07 budemo povlasceni u 3-cem kolu predkfalifikacija i 3)nedostatak bilo kakve konkurencije u domacoj ligi je na vidiku u narednih nekoliko sezona- najveci rival je oskudnog igrackog kadra, a i na organizacionom planu su jednu svetlosnu godinu iza Partizana (naravno, po njihovim prvenstvenim rezultatima se vidi da kuhunja radi, ali ne zelim da verujem da ce to ici do kraja...).To znaci- na domak smo ostvarenjana dugorocnog cilja, a eventualna skora privatizacija samo moze da pomogne. Buducnost je svetla, pozdrav za sve Grobare!

kiza.pfc kipar

pre 19 godina

hvala za sve divne trenutke koje smo preziveli zajedno sa vama u proteklih 6-7 meseci!ja se nadam da ce ih biti jos sa jeseni.

vladimir krivak,phx

pre 19 godina

ovaj put bi se slozio sa pejom koji je "rekao" dosta istinitih stvari,to je i moje misljenje,samo bih malo porazmislo sta je to sa Saletom Ilicem koji ima veliku cast da nosi kapitensku traku u Partizanu,a ko zna koji mu je ovo put da dobije crveni karton pa fali u vaznim utakmicama.Znam svi smo ljudi od krvi i mesa i nije lako svaki put istrpjeti sve udarce na utakmici i ostati miran,ali...U SAD sam vec 2 i po godine i net je ponajbolji nacin da pratim sve sto se desava u Partizanu,pa ovako da cestitam nasim momcima na prikazanom u Evropi(bilo to uz pomoc srece ili ne-neki su imali srece da dobiju 9 komada u dvije utakmice)
vidim Kralj,Batica,Nadj,Tarzan,Boja,Emi,Grubi,Radovic,Odita,Brnovic,Djole(moglo je i bez gresaka),Bajka-vrlo dobro,Sale takodje-ma jedan je Ilic kapiten,Tomic,Cirkovic-ne treba kuditi ljude,Ciro-hvala za sve,ali...
Hajdemo sad po ono sto nam pripada-DUPLU KRUNU.Pozdrav za sve Grobare na svijetu

Marko

pre 19 godina

Jesam zvezdas ali ne od onih koji mrze Partizan (samo tokom derbija priznajem) i s toga komsijama svaka cast na ovogodisnjem izdanju u evropskim kupovima. Vise srece naredne godine. Pozdrav

posmatrac

pre 19 godina

Dobro, ispali su. Treba reci: hvala i treba samo pozeleti da sledece sezone opet sakupe ovoliko ili cak i vise bodova za nas fudbal.

Sta jos fali?
1) Uigrane kombinacije - tipa uigranih kontri kakve je imao CSKA
2) Manje soliranja do u besvest
3) Sirenje igre - prebacivanje sa jedne na drugu stranu (cime se otezava zadatak protivnickoj odbrani)
4) I zadrzati sto vise moze od ovog tima za sledecu sezonu.

A sad: koncentracija na duplu krunu!

Лале, Беч

pre 19 godina

Партизану свака част, биће убудуће и боље, али морам се осврнути на изјаву тренера црно-белих пре утакмице који отприлике рече да би противницима било боље да уопште не изиђу на терен већ предају утакмицу (ваљда пар-фофе 0:3).
Не могу да верујем да је један спортски функционер у стању да да тако неспортску изјаву!
Па циљ спорта није пробијање даље по сваку цену и без борбе, већ управо одмеравање снага, учествовање у такмичењу, играње утакмица!
Ко би имао трајне користи да се утакмице предају без борбе (јер се противник "уплашио" или има неку своју другу калкулацију, на пример иде на привлачну турнеју)?
Људи из руководства клубова треба да дају пример својим одмереним понашањем и поштовањем противника, а не по угледу на неке политичаре да нереалним и увредљивим изјавама вређају пре свега здраву памет, а потом и публику.

Sasa

pre 19 godina

Ljudi, mozemo slobodno da se oprostimo od Vukcevica. Gledao sam fudbal na GolTV i komentatori nikako da prestanu da ga hvale, ma svaki njegov korak. Kaze u jednom momentu, "every time i see him with the ball, i see another million." Nek zarade na njemu barem 12-13 miliona pa da dovedemo bar jos dva dobra defanzivca i jos jednog spica.

INTERNAZIONALE

pre 19 godina

Prvo svaka cast igracima za sve sto su uradili u poslednje dve sezone. Za to vreme su odigrali 22(!) utakmice i po mojoj proceni u minimum 18-19 meceva bili bolji ili ravnopravni sa rivalom.
Na zalost prolecni deo je poceo slabo (realizatorski) kao i jesenji, jer ne racunajuci onu utakmicu sa Ukrajincima kod kuce po snegu, parkticno nisu dali nijedan pametan gol (Radovic sa 25m u Ukrajini, Tomic iz penala protiv Rusa i autogol u Kuli) na 5 utakmica. Verujem da ce biti bolje kada se vrati Boya.
A o (ne)disciplini, neki drugi put.
I na kraju najvece pohvale B92 jer su odlucili da ne objavljuju zlonamerne komentare komsija jer ko nema nesto pametno da napise (ne mora da hvali), njegov komentar ne treba ni objavljivati!

zvezdas

pre 19 godina

Cestitam komsijama, i moram reci da sam iskreno navijao za njih. CSKA je jak, i ko zna gde ce da zavrsi.
Nadam se da ce ove godine Zvezda u LS da doprinese poenima koje je Partizan sakupio, pa da najzad oba tima mogu u kvalifikacije.

Christian Gorcic

pre 19 godina

Hvala crno-bela ljubavi,hvala za ovu lepu sezonu.Barem nismo celo prolece a i zimu bili slobodni u evropi kao ove nase komsije.Za derbi nema problema tu je ODITA.Steta za danas al nemozes da pobedis rezervu Celzija, a svi smo videli kako je Celzi prosao Barselonu,,,FAUL,,,.Idemo Dalje.
Sad su na redu Spanci, a za prvenstvo nema brige,na jesen opet Liga Sampiona oh oh ohhhhhhhhhhhhhhh.

Boban Zic

pre 19 godina

Svaka cast Partizanu.Osvetlao je obraz nasem fudbalu i dao nam nadu da ce mo i sledece godine gledati dobar fudbal u nasoj zemlji(naravno mislim na to kad dodju strani timovi).Jos jednom sve cestitke Partizanu

DELIJA

pre 19 godina

Grobari, gledajte na to ovako...i posle izgubljene utakmice, vi ste jos uvek komsije nekadasnjeg Evropskog prvaka...to nije uspeh sa kojim mnogo drugih timova u Evropi mogu da se hvale....
Jao jedva cekam da nam dodjete na Maraknu...prvo u kupu pa onda i sampionatu...vec se u vaduhu oseca kako stize prijatno prolece....

Saska FRS

pre 19 godina

Iskreno, pomalo mi je i zao. Ja jesam Zvezdin fanatik i kao takva zivim za svoj klub i volim ga vise od svega. Ali, moj tata i decko obozavaju Partizana, a oni mi mnogo znace, pa nekako juce nisam mogla da budem protiv njih. Njihova bi sreca bila da je prosao dalje, pa valjda i malim delicem i moja. Zbog njih mi je zao. Milane, mace, i sad kazi da li te ja zezam.

ns

pre 19 godina

Svaka cast igracima, treneru, upravi. Trebalo bi da svako bude ponosan na njih. Sledece godine u kvalifikacijama za LS u povlascenom sesiru.

nesa grobar Spain

pre 19 godina

Pozdrav svima kojima je srpski fudbal iznad klupskih interesa,Grobari,Delije,ne budite dileje i ostavite licne razmirice kao slag za tortu na dan vecitog derbija.
Ja sam srecan sto je moj Partizan dosao do osmine finala UEFA a bio bih jos srecniji da su mu se pridruzili jos neki srpski timovi.
Zvezda,Vosa,Obilic,Buducnost...

nesa SPAIN

pre 19 godina

NAPRED PARTIZAN!!! IDEMO DALJE!!!
A AKO NE, ICI CEMO DRUGI PUT.
VAZNO JE ZNATI DA SE POLAKO OSLOBADJAMO KOMPLEKSA NIZE VREDNOSTI.

Nenad

pre 19 godina

Jao, kako nam malo fali. Daj boze malo srece Oditi i Simonu, jer im treba samo jedan korak vise.
Partizanovci, jel se jedimo, a?
Ajde jos 45 min pa cemo se cuti ponovo.

džonče

pre 19 godina

KAKAV SMOR OD FUDBALA! UPOTREBITE VAŠ DALJINSKI UPRAVLJAČ NA PRAVI NAČIN ! Jednostavno bi trebalo i jedne i druge eliminisati, jer ne zaslužuju ni ovu osminu finala a kamoli nešto više!!!!

Dusko

pre 19 godina

Šta da kažem, iako Partizan ispadne napravio je puno za SiCG nogomet na klubskom nivou i zato mu čestitam, iako želim da prodje (komentar je pisan dok je bilo još 0:0). Iako navijam za Zvezdu mislim da je treba Partizanu čestitat na ovome.

grobar sweden

pre 19 godina

bez obzira na to sto rusi vode i sto imaju realno vece sanse da odu dalje ja moram reci da sam ponosan na partizan.
nismo se obrukali u evropi ove godine bilo je sjajno sad idemo do titule pa u Ligu sampiona.
napred partizan zauvek partizan i samo partizan.
hvala ti crno bela ljubavi za divne evro momente ove godine. sa partizanom do smrti.
p.s. sledece godine kad promenimo upravu bice jos bolje

rade

pre 19 godina

Stvarno bi voleo da izgube jer nece da daju prenos nama koji zivimo po belome svetu,a svaki vazniji sportski dogadjaj iz zemlje za nas je vazan. Rade Arizona

g

pre 19 godina

o partizane ti dobro znas koliko tebe ludo volim ja...
nema razlog za tugu svaka cast nasim momcima nisu se obrukali ili vratili sa punom mrezom kao neki da im nespominjem ime prepoznace se sami.
i kad dodju nevolje i kad dodje tuga uvek ce te voleti grobari sa juga..
napred partizan

Darko

pre 19 godina

Svaka cast na pozrtvovanju i htjenju,da je bilo malo srece i da je italijan svirnuo penal kod jedan nula za ruse, posle igranja odbrambenog igraca rusa u petercu ,sve bi bilo drugacije. Ovako smo se casno i posteno oprostili od evrope, barem do jeseni i Lige Sampiona.NAPRED PARTIZAN

pfc

pre 19 godina

Sta se tu moze, bolji su i tacka!
No, jedna stvar je tuzna a to je da je nedisciplina i dalje ostala rak rana naseg fudbala. Djole i Tomic su ostetili prvo sebe pa onda Partizan. Ako uzmemo u obzir jos i Ilicev sindrom koji je ocigledno zahvatio ceo tim, onda ne znam sa kime i sa cime cemo u kvalifikacije za Ligu Sampiona.
Morali su da misle o tome. Ja rezultatom i nisam toliko razocaran koliko sa ovim crvenim kartonima. Sta ce crvena boja uz Partizan?!!!
Bice bolje!!!!

Vladan Vukovic

pre 19 godina

Bravo Partizan! Bravo momci! Mislio sam da da ce mi tesko pasti poraz ali nije! Igrali ste odlicno. Partizan je bio bolja ekipa a ukupno su momci mnogo bolji! Ponosan sam na igru Partizana, ponosan sam sto sam Srbin i sto nas je Partizan dostojno reprezentovao ove godine u Evropi. A sledece, Liga Sampiona!

ZOKI PFC

pre 19 godina

HVALA TI PARTIZANE MOJ, RADOVACEMO SE MI JOS DUGO DUGO! A CIGANI KOJI SU SAD SRECNI NEKA SE ZAPITAJU STA CE BITI NA DERBIJU!!! VOLIM PARTIZAN!!!!!

GROBAR(od danas nepodnosi Abramovicha)

pre 19 godina

Je..ga Abramovich pobedio Barselonu,a tek nas..!!!I KAD DODZU NEVOLJE I KAD DODZE TUGA UVEK CETE VOLJETI GROBARI SA JUGA!!!NAPRED PARTIZAN!!

VALJEVAC

pre 19 godina

1.Kralj-sasvim dobro
2.cirkovic-
3.eme-svaka ti cast(steta sto igra pored cirkobica i tomica)
4.bata-solidan
5.djordjevic-jedina greska ona u bg
6.tomic-bruka
7.nadj-moglo je i bolje
8.brnovic-sta je sa njim neznam
9.tarzan-odlican
10.cira-odusevio me(da ima snage malo vise to je to)
11.odita-kad ga vidim na centru sve mi se prevrne odlican

ZBOG NJEGA PIJEM KRV SVOJU LIJEM hvala za sve
I molio bih navijace kluba koji je ispao iz evrope pre 8 meseci da nekomentarisu nemaju sta

ilija

pre 19 godina

Najvise me nervira kad nasi treneri daju neke "cocky" izjave poput: "mi pobedjujemo, nek nas se plase" i tako to svojstveno nasem mentalitetu. Da je Vermez bio malo realan i uplasio malo javnost i igrace i naterao te magarce nase da napadaju ko da nema sutrasnjice, rezultat bi bio vise nego 2:0 za naseg predstavnika.

Ovako su se rasejali po terenu nisu se koncentrisali na igru i nije bilo strategije u Partizanovoj igri, to je bilo vidljivo.

ovim pacerom Vermezom.

Svaka cast Partizanu na dosad prikazanom, mada ja licno mislim da je ovaj tim imao dosta srece u ovom takmicenju a narocito posle razigravanja.

Sta fali Partizanu: Dva solidna napadaca i disciplina u odbrani, ostalo sve stima osim mozda trenera, ali to je samo moje misljenje.

Pozdrav

andrej

pre 19 godina

Momci, svaka cast! Borili ste se kao sto ste i obecali. Sada malo odmorite, pa da vratimo ono sto je nase, DUPLU KRUNU! PARTIZAN FOREVER!!!!

peja

pre 19 godina

nazalost zavrsila se odiseja PARTIZANA u evropi(plasio sam se da cemo izgubiti jer nismo igrali u srecnoj bordo-plavoj kombinaciji)...cska je imao ocekivanu pomoc arbitara,narocito papareste koji vazi za lako potkupljivog sudiju.njegove epizode poput one sa utakmice kjevo-juve govore same za sebe...nije valjda roman dolazio dzabe na tekmu.
ipak,sve u svemu,sezona je bila vise nego uspesna.postavljeni su dobri temelji za buducnost,sada ih samo treba nadograditi.momke poput simona,mireta radovica,grubjesica treba sto duze zadrzati u klubu(iskreno se nadam da je to moguce).iskusni tomic,nadj,kralj,bata mirkovic pa kapiten ilic(ko zna sta bi bilo da je on mogao da igra veceras...)su,takodje,neophodni da bi bio formiran dobar tim.iskreno verujem da ce jos neki povratnik doci medju crno-bele(saveljic,milosevic...),sledeci primere onih koji su se vec vratili u domovinu.sa druge strane igracima poput cirica bi se trebalo zahvaliti na saradnji.od nekadasnjeg asa,nazalost,nista vise osim imena nije ostalo...
ove sezone je,ponavljam,vec uradjeno puno.za sledecu je,po meni,imperativ prolazak u jednu od grupa LS,ako je moguce i da se prodje ligaski deo tog takmicenja.korak vise svake godine sve do trofeja LS ili kupa uefa!svaki uspeh PARTIZANA je i uspeh naseg fudbala.
AKO VOLIS SRBIJU,VOLIS PARTIZAN!

par'zan

pre 19 godina

Gotovo je na najgori nacin. Niti jednog trenutka nisam imao iluzije da cemo dobiti ovaj mec. Zasto? Ciric, na cijem licu se citaju psiholoski problemi, pocinje utakmicu. A ako Cira igra, onda puno toga ide preko njega.
Znaci ne samo da fakticki igramo sa 10 igraca, nego ce taj “nevidljivi” da usporava kontre, davi loptu i siri defetizam oko sebe.
(Jos ce da ga hvale kako je umalo namjestio gol Oditi? - “I corava koka zrno ubode.”)
Moguca pobjeda? Zakljucite sami...

Lijepo je vjerovati u ljude. Ali vjerovati da ce “Cirica dici iz mrtvih” (po Vermezovicevim vlastitim rjecima poslije prve tekme) u ovakvoj utakmici je vise nego iracionalno. Kad sam to procitao, bas sam se bio obradovao. Kontam ja, Vermez bas fin cova, ne da ga. Meni je bar bilo ocigledno da je Vermez “priznao” da je Cira odigrao bas slabo, kao i da postoji tu previse razloga da se sve to ispravlja u jednoj ovakvoj utakmici. Ne kaze se za nekoga da je “mrtav” poslije jedne slabe tekme, je li?
I onda sta? Ipak igra Cira. Do vidjenja, Evropo.
Kad bi se moglo reci, jednom za svagda – DOSTA IRACIONALNOG SENTIMENTALIZMA.
Ovo je ipak profesionalni fudbal. Ocekivati da ce “mrtav igrac” biti centralna figura na jednom ovakvom mecu? Pa to malo lici na Diznijeve filmove?

Svi smo malo poletili poslije prve utakmice. Ali i dalje stoji da je Cirin izbor bio jako, jako nelogican. U ovakvoj utakmici moraju igrati oni koji su PSIHOLOSKI fit. Mozda taj Ciric izgara na treningu ili tako nesto? Mozda je pravo OK faca? To opet nisu dobri perimetri.
Jos kad sam vidio da su Rusi “onako slucajno” sasjekli Nadja vec u startu...
Junak protiv Dnjepra i tako dobar u prvoj tekmi, Radovic – NIJE STARTER! Pa kakva je to “poruka” svom timu, Vermeze? Gdje je tu NAGRADA za minuli rad? Izostavljas covjeka koji je pokazao strasan potencijal kao VODJA, kao onaj sto vadi kestenje iz vatre.

Moj NAJISKRENIJI savjet za Vermeza: Murinjo je zavrsio sportsku PSIHOLOGIJU. To znaci da je psihologija jako, jako vazan faktor. Mozda ne u utakmicama protiv slabijih timova kao i onih lisenih takmicarskog znacaja. Mozda taj Ciric cini cuda na treninzima, ali ga navijaci “osjecaju” da koci tim. Zato su mu zvizdali, uostalom.
Do ovog dvomeca Vermez je plijenio skromnoscu, sto je bilo za svaku pohvalu. Onda se Mateusova izjava docekala na noz, da bi sve kulminiralo “slucajem Ciric”.

Ne osvaja se evropski kup preko noci. Glavno je da Partizan raste kao klub i da biljezi uspjehe koji su bili nezamislivi prije recimo 3 godine. Ako budemo ucili na vlastitim greskama i konstantno se unapredjivali, onda cemo da idemo naprijed i samo naprijed.
Po meni, Partizan ima 2 mane da otkloni ako hoce do krova Evrope.
1.Malo se daje paznje psihologiji.
2.Takticki uvijek igramo isto, nemamo u rukavu nijednog keca.

A ako se budemo vrijedjali na kritike – stalno cemo se vracati na isto. Zakon evolucije.

Hvala Vam za sve, crno-beli junaci!
Najbitnije je da je Vermez uspio da uhvati prikljucak poslije Mateusa i stvori novu okosnicu tima. Vermez je malo posustao na kraju, ali je napravio herojski posao prije toga. Ja ga kritikujem jer ima potencijal da bude najbolji – i to sa Partizanom!
Idemo u Ligu Sampiona, mlatimo pare, a za godinu, dvije... Kada postanemo svjetski tim, taj poslovicni fanatizam i ljubav prema klubu ce nas pretvoriti u “balkanskog Ajaksa” u pravom smislu te rijeci.

Zivi bili pa vidjeli!

Mr.Zlaja

pre 19 godina

...vidim, posle "povrede" (helios)vratili se "veliki" komentatori,kao brando i slicni...ali necu o njima...PARTIZAN je napravio ono sto se moglo u situaciji u kakvoj je nas fudbal...treba im cestitati jer konacno imamo tim o kome se prica i posle Avgusta...pozdrav i ziveli !!!

eric cartmen

pre 19 godina

Ma dobro je sto smo izgubili(da smo kojim slucajem osvojili dva mesta u CL, ganci bi nas samo brukali, ovko ce da se zadovolje sa uefa kupom, jer ligaski deo nece da docekaju).
Sto se tice nasih grobara, svaka cast, samo mi nije jasno ko je fudbalu ucio radovica i cirkovica(njih dvojica su blago receno uzas).
Zeleo bih takodje da pozelim srecan put Simonu u inostranstvo, jer je pokazao da je ubedljivo nas najbolji igrac(u ligi sigurno, ako ne i od ovih smesnih internacionalaca, cast izuzecima)!

ZBM

pre 19 godina

Izvinite, ali zasto pljujete Paparestu? Koliko sam ja cula u radijskom prenosu, Paparesta je signalizirao da nema penala, da nema nicega i da se igra nastavlja. I onda je pomocni sudija rekao da postoji penal i crveni. Dakle, zeznuo nas je pomocni sudija i ne Paparesta.

Vas sam

pre 19 godina

Drago mi je sto je napokon se pojavila momcad koja je u stanju pristojno odigrati sezonu u Evropi i dostojno se oprostiti od nje.Ovo su po meni samo temelji jedne momcadi koja bi mogla u buducnosti napraviti velike stvari.Sve najbolje i Zvezdi i Partizanu,pozdrav

podgoričanin

pre 19 godina

Danas u Crnoj Gori ne postoji stid kao moralna kategorija.Ipak,ako se nekada okolnosti promijene,neka ostane upamćeno da su ovu evropsku utakmicu našeg tima Crnogorci mogli gledati jedino preko arapskog satelitskog kanala AL DŽAZIRA SPORT.Inače,Partizanu svaka čast,dolaziti iz ovakve razvaline od države a djelovati evropski čvrsto i odlučno,boriti se do poslednjeg minuta i ostaviti vidan pečat na kontinentalnoj fudbalskoj mapi,istinski je bilo lijepo.Brzo će ljeto i novi izazovi evropskih utakmica.

KREMENKO

pre 19 godina

CSKA NISTA NIJE POKAZAO A PARTIZAN DA JE IMAO MALO VISE SRECE MOGAO JE ICI DALJE. JEDINI LOS SRAF U TIMU PARTIZANA JE BIO CIRKOVIC. ZAISTA JE LOSE IGRAO ALI MISLIM DA OVAJ TIM NEBI TREBAO OCAJAVATI JER SVAKE GODINE IGRA SVE BOLJE. PROSLE GODINE SU BILI U LIGI SAMPIONA A OVE STIGLI MEDJU 16 NAJBOLJIH U KUPU UEFA. SVE CESTITKE PARTIZANU ....

alexa

pre 19 godina

Mart je ljudi,neki "evropljani" su ispadali jos u septembru.O.K.,ne treba se sa slabijim od sebe usporedjivati,ali u zadnje dve godine momci su nas stvarno zaduzili,igrali su champions league,sada su dosli do 1/8 uefa cup-a...super.Ocekujemo novu titulu i novu evro sezonu!Pa ove godine smo odigrali vise evro utakmica(12) nego sto su cigani odigrali u zadnjih tri godine!

marc

pre 19 godina

Ipak nije bilo realno da se prodje, ispustili smo ih u BG. U svakom slucaju, jedna sjajna sezona je za nama i mozemo da budemo ponosni na Partizan koji je tri puta zadavao sebi cilj ove sezone, ispunjavao ga i zadavao novi, visi. Zadao ga je i cetvrti put, ali nije uspeo, ispavsi od ekipe koja je po meni uz Newcastle i Villareal glavni favorit za osvajanje UEFA kupa. I u tom dvomecu je prva tri poluvremena bio bolji, ali veliki pad u poslednjem ga je kostao prolaza u ove dve vrhunske evropske utakmice. Tu moram da ipak zamerim Vermezu (kome, da se razumemo, svaka cast na ovim rezultatima!) da igra nekako previse kukavicki, sa jednim spicem u nekim momentima to zaista gusi ekipu. Uvodi Grubjesica nakon celih 7 minuta od primljenog gola, mislim stvarno...
No sire gledano, sad je na potezu uprava. Svaki se ozbiljan evropski tim stvara barem 2-3 sezone i ukoliko ne dodje do rasprodaje ovih momaka, vec se da vremena i prostora Vermezu da ostvari svoje fudbalske ideje sa njima, mislim da je buducnost veoma lepa, i da smo u mogucnosti da postanemo novi Rozenborg, znaci stalni ucesnik Lige Sampiona. Uslove za to imamo: 1)odlicnan tim, 2)klupski koeficijent od 30,120 (valjda?!) ce mozda vec sad biti dovoljan da sezone 2006/07 budemo povlasceni u 3-cem kolu predkfalifikacija i 3)nedostatak bilo kakve konkurencije u domacoj ligi je na vidiku u narednih nekoliko sezona- najveci rival je oskudnog igrackog kadra, a i na organizacionom planu su jednu svetlosnu godinu iza Partizana (naravno, po njihovim prvenstvenim rezultatima se vidi da kuhunja radi, ali ne zelim da verujem da ce to ici do kraja...).To znaci- na domak smo ostvarenjana dugorocnog cilja, a eventualna skora privatizacija samo moze da pomogne. Buducnost je svetla, pozdrav za sve Grobare!

kiza.pfc kipar

pre 19 godina

hvala za sve divne trenutke koje smo preziveli zajedno sa vama u proteklih 6-7 meseci!ja se nadam da ce ih biti jos sa jeseni.

vladimir krivak,phx

pre 19 godina

ovaj put bi se slozio sa pejom koji je "rekao" dosta istinitih stvari,to je i moje misljenje,samo bih malo porazmislo sta je to sa Saletom Ilicem koji ima veliku cast da nosi kapitensku traku u Partizanu,a ko zna koji mu je ovo put da dobije crveni karton pa fali u vaznim utakmicama.Znam svi smo ljudi od krvi i mesa i nije lako svaki put istrpjeti sve udarce na utakmici i ostati miran,ali...U SAD sam vec 2 i po godine i net je ponajbolji nacin da pratim sve sto se desava u Partizanu,pa ovako da cestitam nasim momcima na prikazanom u Evropi(bilo to uz pomoc srece ili ne-neki su imali srece da dobiju 9 komada u dvije utakmice)
vidim Kralj,Batica,Nadj,Tarzan,Boja,Emi,Grubi,Radovic,Odita,Brnovic,Djole(moglo je i bez gresaka),Bajka-vrlo dobro,Sale takodje-ma jedan je Ilic kapiten,Tomic,Cirkovic-ne treba kuditi ljude,Ciro-hvala za sve,ali...
Hajdemo sad po ono sto nam pripada-DUPLU KRUNU.Pozdrav za sve Grobare na svijetu

Marko

pre 19 godina

Jesam zvezdas ali ne od onih koji mrze Partizan (samo tokom derbija priznajem) i s toga komsijama svaka cast na ovogodisnjem izdanju u evropskim kupovima. Vise srece naredne godine. Pozdrav

posmatrac

pre 19 godina

Dobro, ispali su. Treba reci: hvala i treba samo pozeleti da sledece sezone opet sakupe ovoliko ili cak i vise bodova za nas fudbal.

Sta jos fali?
1) Uigrane kombinacije - tipa uigranih kontri kakve je imao CSKA
2) Manje soliranja do u besvest
3) Sirenje igre - prebacivanje sa jedne na drugu stranu (cime se otezava zadatak protivnickoj odbrani)
4) I zadrzati sto vise moze od ovog tima za sledecu sezonu.

A sad: koncentracija na duplu krunu!

Лале, Беч

pre 19 godina

Партизану свака част, биће убудуће и боље, али морам се осврнути на изјаву тренера црно-белих пре утакмице који отприлике рече да би противницима било боље да уопште не изиђу на терен већ предају утакмицу (ваљда пар-фофе 0:3).
Не могу да верујем да је један спортски функционер у стању да да тако неспортску изјаву!
Па циљ спорта није пробијање даље по сваку цену и без борбе, већ управо одмеравање снага, учествовање у такмичењу, играње утакмица!
Ко би имао трајне користи да се утакмице предају без борбе (јер се противник "уплашио" или има неку своју другу калкулацију, на пример иде на привлачну турнеју)?
Људи из руководства клубова треба да дају пример својим одмереним понашањем и поштовањем противника, а не по угледу на неке политичаре да нереалним и увредљивим изјавама вређају пре свега здраву памет, а потом и публику.

Sasa

pre 19 godina

Ljudi, mozemo slobodno da se oprostimo od Vukcevica. Gledao sam fudbal na GolTV i komentatori nikako da prestanu da ga hvale, ma svaki njegov korak. Kaze u jednom momentu, "every time i see him with the ball, i see another million." Nek zarade na njemu barem 12-13 miliona pa da dovedemo bar jos dva dobra defanzivca i jos jednog spica.

INTERNAZIONALE

pre 19 godina

Prvo svaka cast igracima za sve sto su uradili u poslednje dve sezone. Za to vreme su odigrali 22(!) utakmice i po mojoj proceni u minimum 18-19 meceva bili bolji ili ravnopravni sa rivalom.
Na zalost prolecni deo je poceo slabo (realizatorski) kao i jesenji, jer ne racunajuci onu utakmicu sa Ukrajincima kod kuce po snegu, parkticno nisu dali nijedan pametan gol (Radovic sa 25m u Ukrajini, Tomic iz penala protiv Rusa i autogol u Kuli) na 5 utakmica. Verujem da ce biti bolje kada se vrati Boya.
A o (ne)disciplini, neki drugi put.
I na kraju najvece pohvale B92 jer su odlucili da ne objavljuju zlonamerne komentare komsija jer ko nema nesto pametno da napise (ne mora da hvali), njegov komentar ne treba ni objavljivati!

zvezdas

pre 19 godina

Cestitam komsijama, i moram reci da sam iskreno navijao za njih. CSKA je jak, i ko zna gde ce da zavrsi.
Nadam se da ce ove godine Zvezda u LS da doprinese poenima koje je Partizan sakupio, pa da najzad oba tima mogu u kvalifikacije.

Christian Gorcic

pre 19 godina

Hvala crno-bela ljubavi,hvala za ovu lepu sezonu.Barem nismo celo prolece a i zimu bili slobodni u evropi kao ove nase komsije.Za derbi nema problema tu je ODITA.Steta za danas al nemozes da pobedis rezervu Celzija, a svi smo videli kako je Celzi prosao Barselonu,,,FAUL,,,.Idemo Dalje.
Sad su na redu Spanci, a za prvenstvo nema brige,na jesen opet Liga Sampiona oh oh ohhhhhhhhhhhhhhh.

Boban Zic

pre 19 godina

Svaka cast Partizanu.Osvetlao je obraz nasem fudbalu i dao nam nadu da ce mo i sledece godine gledati dobar fudbal u nasoj zemlji(naravno mislim na to kad dodju strani timovi).Jos jednom sve cestitke Partizanu

DELIJA

pre 19 godina

Grobari, gledajte na to ovako...i posle izgubljene utakmice, vi ste jos uvek komsije nekadasnjeg Evropskog prvaka...to nije uspeh sa kojim mnogo drugih timova u Evropi mogu da se hvale....
Jao jedva cekam da nam dodjete na Maraknu...prvo u kupu pa onda i sampionatu...vec se u vaduhu oseca kako stize prijatno prolece....

Saska FRS

pre 19 godina

Iskreno, pomalo mi je i zao. Ja jesam Zvezdin fanatik i kao takva zivim za svoj klub i volim ga vise od svega. Ali, moj tata i decko obozavaju Partizana, a oni mi mnogo znace, pa nekako juce nisam mogla da budem protiv njih. Njihova bi sreca bila da je prosao dalje, pa valjda i malim delicem i moja. Zbog njih mi je zao. Milane, mace, i sad kazi da li te ja zezam.

ns

pre 19 godina

Svaka cast igracima, treneru, upravi. Trebalo bi da svako bude ponosan na njih. Sledece godine u kvalifikacijama za LS u povlascenom sesiru.

nesa grobar Spain

pre 19 godina

Pozdrav svima kojima je srpski fudbal iznad klupskih interesa,Grobari,Delije,ne budite dileje i ostavite licne razmirice kao slag za tortu na dan vecitog derbija.
Ja sam srecan sto je moj Partizan dosao do osmine finala UEFA a bio bih jos srecniji da su mu se pridruzili jos neki srpski timovi.
Zvezda,Vosa,Obilic,Buducnost...