Nedelja, 19.01.2020.

09:50

Smailagić bez minuta, Džejms dominirao u Teksasu

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa pobedili su Orlando Medžik 109:95.

Izvor: PT

Smailagiæ bez minuta, Džejms dominirao u Teksasu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

27 Komentari

Sortiraj po:

GoCavs

pre 4 godine

Jordan je podigao kosarku na jedan visi nivo. U svakom smislu. Zato se nijedan igrac ne moze porediti sa njim, pa ni LeBron. Opet, osporavati LeBrona je besmisleno, takva velicina bi dominirala u svakoj eri. Jednostavno, covek je jednu slabasnu fransizu doveo 5 puta u NBA finale i do jedne titule. Posebno se isticu sezone Cavs-a iz 2007. i 2018. godine. Prozivati ga za finale sa Dalasom je isto smesno. Taj Dalas je bio savrseno ukomponovan tim, predvodjen legendarnim Dirkom. Majami je te godine tek sastavio sampionsku ekipu. A kosarka je timska igra i uvek ce pobediti tim,ma koliko LeBron i Wade bili dobri.

vince carter

pre 4 godine

@bskpanj 75% ljudi svuda u svetu ima Jordana kao goata,lebron uopste nije u rangu sa Jordanom po tom pitanju niti ce ikada biti. Takodje Jordan je toliko popularan i dalje da je njegov brend za 2019tu prodat u vise primeraka nego svi ostali igraci zajedno. "Kosarka napreduje" a ti pricas o liku koji je odrastap uz Jordana i draftovan 2003,modernu kosarku je Steph Curry promenio,a kosarkasi draftovani 90tih su tog Lebrona osramotili 2011 sa Wejdom i Boshom,5 igraca iz te postave je Wizards Jordan demolirao dalekooo van prajma. Kao sto rece ovaj,lbj nije prvi ni u jednoj statistickoj kategoriji,imace najvise izgubljenih lopti u istoriji,ocajan izvodjac slobodnih bacanja a "suter". 317 promasaja u jednom playoffu 2015,2 u istoriji,118 promasaja u finalu najvise od 1967 iste godine i 24 promasaju u game 2,najvise u istoriji,tako izgleda sut tog HGH korisnika kad ih uzme mnogo :D MJ i Lebron su sreli mnogo istih protivnika,svi do jednog su rekli Jordan bolji a Hakeem koji ga je trenirao " MJ is by far more superior player" toliko o History chanelu :D

quixver

pre 4 godine

Lebron nema niti najvise finala, ni titula, ni poena, ni asistencija, ni skokova, ni ukradenih lopti, ni blokada a boga mi nije ni "graciozan i elegantan" u igri

vince carter

pre 4 godine

@bskpanj da Jordan nije GOAT ne bi ga ni pominjao,neko nekog drugog ko je statisticki ispred. Medjutim Jordan je prvi na svakoj GOAT listi i prvi medju nba igracima i goat medju najvecom populacijom ljudi. Usain Bolt je to uspeo,kao sto Serena Wiliams kaze stao je u rang sa Muhamed Alijem i Majklom Dzordanom. Michael Jordan je brza,mnogo vestija i atletski mnogo jaca verzija Kawhii Leonarda tako da bi on unistio tu "modernu" kosarku kao sto je i Lebronove protivnike iz finala 2011 koji su ga drali,sa 40 godina! Pa Luka Doncic ce biti uporedjivan sa Jordanom,lebron ce sa ne aktivnoscu otici u senku..18-29 osobe starosne dobi u Americi,MJ oduvao lebrona,sta vise reci :D

Jao

pre 4 godine

Dzejms i statistika .Njega i je pokopao prvo Novicki kad je oducio Majami od kosarke ,pa onda Parker ,Dankan i Djinobili ova dvojica po 35 godina i Parker sa 32 .Na kraju Durent koji je sipao preko njega ko blesav u ona dva finala .Tri od 9 u finalima , i da Lebron zvani nema ga u poslednkoj cetvrtini ?dvakog finala statistika mu je ocajna .Da ne pricamo bacanja ispod 70 odsgo u tim utakmicama .

vince carter

pre 4 godine

@bskpanj Lebron nije niti ce ikada nadmasiti Jordana,njegov saigrac licno je rekao da juri statistiku i tu se prica zavrsava. U americi cak i u anketi izmedju 18-29 godina,Jordan ga je oduvao,sto je najbitnije medju igracima aktivnim i onima koji su igralu protiv i jednog i drugog Jordan ga sije vise nego ubedljivo,nije ni cudo sto si dobio 250 minusa pre neki dan,a i ukrao si user name a Doncicem se samo slihtas da ne bi dobio i 500 minuseva. Luka Doncic "Cant compared nobody to Jordan". Mcgee najbolja sezona u Wizardsima a u Wariorsima ga isto komentarisali kao ti sada pojmasu a Howard pokazuje na terenu i kad je Lebron na klupi i na tribinama,pre svega oni kidaju u odbrani i on tu nikoga be cini boljim. Kuzma 36 poena,rondo 21,12,8 i dwight 12,14 bez njega. Placi :D

bskfan

pre 4 godine

@vince carter

Jordan nikako ne moze biti GOAT, jer nije najbolji u nijednom statistickom parametru. Niti ima najvise finala, niti titula, ni poena, asistncija, skokova, ukradenih lopti, blokada, u nicemu. Nije valjda najbolji zato sto je bio "graciozan i elegantan" u igri!!! Smesno! Vi koji ste zakovani za prosli vek, imate History kanal, pa nostalgicno uzivajte u uspomenama. Traba da se suocite sa istinom da se kosarka usavrsava, ide se napred. Eto Lebron je nadmasio vaseg Jordana, tesko vam je,ali prihvatite to. Mozda ce Doncic nadmasiti Lebrona,cak i zelim da tako bude, a ja necu ostati zarobljen u vremenu, kao sto ste ti i @petarczv,nego priznacu to.
Pozdrav!

petarczv

pre 4 godine

Jednostavno zato sto je Lebron bolji igrac! Raznovrsniji je od Janisa, cini saigrace mnogo boljim nego sto stvarno jesu, ne juri statistiku kao Janis, bolje razigrava ekipu ... Janis i Doncic su mu za petama, ali Lebron za sada ima prednost, i to veliku. Hardena je sinoc oducio od kosarke tako da on odpada. Ljudi, uzivajte u igri najboljeg igraca koji je ikad igrao ovu igru! Bar dok Doncic ne zavrsi karijeru, tada ce se svoditi racuni!
(bskfan, 19. januar 2020 17:05)

Ne juri statistiku? Da li znaš da je lebron james igrač sa najvise upucenih šuteva u poslednjoj četvrtini u celoj nba ispred jamesa hardena!!! Ako uzmemo da jmsu lejkersi ove sezone uglavnom u cetvrtu cetvrtinu ulazili sa dvocifrenom razlikom onda je jasno da čovek samo juri statistiku! Zadnji primer utakmica protiv Klivlenda posle 3/4 james je imao 17p i a lejkersi +22 u cetvrtoj cetvrtini čovek uzima 11 suteva i postiže jos 14p protiv druge postave klivlenda... Tako da batali me sa tom pricom kako ne juri statistiku a najviše je juri od svih u ligi!!! Lenard protiv tih istih cavaliersa za 3/4 dao sutra dan 43p i u cetvrtoj nije ni ulazio... A odkle tebi to da janis juri statistiku?!

vince carter

pre 4 godine

@bskpanj Jae Crowder "Lebron igra za svoju statistiku" Janis je prvi u mvp trci na tvoju zalost i na tvoju zalost Janis je izlazio iz igre u blow out pobedama za razliku od Lebrona. Janis razbio lebrona i davisa u medjusobnom duelu,davis lider u 4 kategorije. I od kad si dobio 250 minusa stao si malo sa kopiranjem komentara u pokusaju da ljudima priblizis HGH korisnika GOATU Majklu :D

bskfan

pre 4 godine

@petarczv

Jednostavno zato sto je Lebron bolji igrac! Raznovrsniji je od Janisa, cini saigrace mnogo boljim nego sto stvarno jesu, ne juri statistiku kao Janis, bolje razigrava ekipu ... Janis i Doncic su mu za petama, ali Lebron za sada ima prednost, i to veliku. Hardena je sinoc oducio od kosarke tako da on odpada. Ljudi, uzivajte u igri najboljeg igraca koji je ikad igrao ovu igru! Bar dok Doncic ne zavrsi karijeru, tada ce se svoditi racuni!

bskfan

pre 4 godine

@petarczv

Protiv Klivlenda je Lebron izasao na pet min. pre kraja, kada je pobeda bila obezbedjena. Da je jurio statistiku, ostao bi do kraja i dao 40! Gledam svaku utakmicu Lejkersa, Lebron je bukvalno mozak tima, asistencije kao Medzik, Stokton, sut uglavnim iznad 50%, ne gura se ispod kosa da kupi skokove, kao sto je radio Vestbruk u Oklahomi. Ne vidim gde je tu nabijanje statistike. On da hoce imao bi tripl dabl na svakoj utakmici, ali ga to ne zanima. I pored toga ima brutalne brojke, vec je nadmasio Jordana, a moze se samo zamisliti kakav ce odnos biti na kraju karijere.
P.S.Mekgi i Hauard da mu podignu spomenik, spasio im je karijere, procvetali su uz njega,umesto u penziju, oni ce bogami potpisati nove unosne ugovore!

sony

pre 4 godine

Dzejms, Ronaldo, Mesi, Ibrahimovic, Federer, Djokovic, Nadal. Svi oni osim sto su nevjerovatni sportisti, sve ih krasi nevjerovatna fizicka pripremljenost. Jednostavno posebne sorte.

petarczv

pre 4 godine

Šteta što Janis ima tako dobru sezonu, inače bi Lebron lagano bip MVP
(Simons, 19. januar 2020 09:46)
mislim da Lbj ima vece sanse za mvp
(Filip, 19. januar 2020 10:27)

A po čemu ima vece sanse?! Zato što ti tako kažeš? Atentokupo ima bolju statistiku i njegova ekipa ima bolji skor u direktnom duelu janis ima pobedu pa me bas zanima kako i zašto ima vece sanse da bude mvp?

Nba fan

pre 4 godine

Marcus smart oborio rekord u trojkama. 11 pogodjenih. Sutnuo cak 22 puta. Ne bi bilo toliko interesantno da covek i nije izraziti suter i npr.na proslpm mecu je sutnuo samo jednom za tri :) Prosto neverovatna cinjenica.

Mika guster iz Ritopeka

pre 4 godine

Moli se Jeremija da slobodno pise pohvale sa svog originalnog korisnickog imena,ne moras da budes i Crnogorac,basketball referencee,sto je potpuno ocigledno. Proci ce ti zivot ili proci ce vam zivot u idolizovanju nekog nebitnog lika. Kazu da kad covek umire,prolaze mu slike celog zivota pred ocima. A vama ce proci komentari sa B92 i ostalih stranica,jedino dobro je to sto,dok se svi oni skroluju dobijete na vremenu :)) Stvarno je zalosno sta je internet uradio ljudima.

Filip

pre 4 godine

Šteta što Janis ima tako dobru sezonu, inače bi Lebron lagano bip MVP
(Simons, 19. januar 2020 09:46)
mislim da Lbj ima vece sanse za mvp

Banjaluka

pre 4 godine

Svaki igrac ima prajm otprilike izmedju 25-30, kod Lebrona prajm traje 17 sezona uz neke sitne oscilacije. Strasan igrac, kakva fizicka sprema. Jednostavno se igra sa kosarkom, i moze jos 10 godina lagano da igra.

Memfis

pre 4 godine

Šteta što Janis ima tako dobru sezonu, inače bi Lebron lagano bip MVP
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Simons, 19. januar 2020 09:46)

Онда је вероватно штета и што Леброн има добру сезону?

vince carter

pre 4 godine

Kawhii Lenard 43 poena za 28 minuta protiv Klivlenda,naslov "Klipersi lako sa Klivlendom" Lejkersi dobili Klivlend,naslov "Lebron dominirao" ovako mediji uticu i hajpuju,tako jr vec hajpovani Lebron uzeo rookie of the year ispred Carmela koji je 15-67 tim uveo u playoff na zapadu,a statistika je bila sasvim blizu. Sinoc je Westbruk odigrao najbolju utakmicu,blizu TDa uz 34 poena i 65% suta,Harden se ne sastavlja u zadnje vreme,medjutim njihove kombinovane 16 asistencije izgleda ne cine "saigrace boljim". Ovo su bili komentari do skoro "U ovim Wariorsima i ovaj Javale Mcgee izgleda kao odlican igrac,savrseno im je legao i odlicno stiti reket" Medjutim sada je Lebron od njega napravio igraca,kao sto pise @Bskpanj,a kaze to i za Howarda iako svi vide da je sam zasluzan za svoju igru,sto se videlo protiv oklahome kada su ih dobili 125:110 bez Lebrona i Obrve kao i kad je na terenu dok Lebron sedi na klupi. Zamislite da je Ingram ostao umesto Kuzme i da igra isto kao sad,nista on be bi bio zasluzan za napredak,vec ga je Lebron nacinio boljim :)) Uostalom ta fraza da igraca cinis boljim tako sto mu namestis neki lak poen je totalno pogresna,igraca cinis boljim kada mu unapredis sve segmente igre i guras ga do granica limita. Inace Stokton ima 5 hiljada asistencija vise od Medzika,svi Medzika nazivaju najboljim paserom,Wilt ima 12 hiljada skokova vise od Rodmana i Denis ne bi imao sanse protiv Wilta,ali The Worm je najbolji skakac,opet za onog pojmasa Bskpanja!

Losmi84

pre 4 godine

Mozda ce zvucati smesno iz ovog ugla i perspektive, ali ne bi me zacudilo da Toronto ponovo bude prvak u Nba ili u najmanju ruku bude prvak istoka. Jeste da nema Lenarda, ali su i dalje poprilicno dobra ekipa sa dobrim rosterom i ubedljivo najboljim tandemom plejmejkera u ligi.Plus imaju jednog od najboljih trenera u ligi, jos kad se vrati Mark Gasol bice to ubitacno nezgodan protivnik i za najjace i najbolje ekipe zapada.

Srba

pre 4 godine

Lebron tata. 30:0 u mecevima gdje su vodili na kraju 3/4. To je najbolji pokazatelj kakvog je kova ekipa. Brodi pokazuje kakav je igrac kada se oporavi. Ljudi su zaboravili da od dvije poslednje pauze je bio povrijedjen i da se nije spremao za sezonu. Sada kada je dostigao svoju fizicku spremu Brada spram njega djeluje kao poprilicno slabiji igrac. Kao nekad u OKC kad se to jednostavno vidjelo.

Banjaluka

pre 4 godine

Svaki igrac ima prajm otprilike izmedju 25-30, kod Lebrona prajm traje 17 sezona uz neke sitne oscilacije. Strasan igrac, kakva fizicka sprema. Jednostavno se igra sa kosarkom, i moze jos 10 godina lagano da igra.

Srba

pre 4 godine

Lebron tata. 30:0 u mecevima gdje su vodili na kraju 3/4. To je najbolji pokazatelj kakvog je kova ekipa. Brodi pokazuje kakav je igrac kada se oporavi. Ljudi su zaboravili da od dvije poslednje pauze je bio povrijedjen i da se nije spremao za sezonu. Sada kada je dostigao svoju fizicku spremu Brada spram njega djeluje kao poprilicno slabiji igrac. Kao nekad u OKC kad se to jednostavno vidjelo.

Nba fan

pre 4 godine

Marcus smart oborio rekord u trojkama. 11 pogodjenih. Sutnuo cak 22 puta. Ne bi bilo toliko interesantno da covek i nije izraziti suter i npr.na proslpm mecu je sutnuo samo jednom za tri :) Prosto neverovatna cinjenica.

Filip

pre 4 godine

Šteta što Janis ima tako dobru sezonu, inače bi Lebron lagano bip MVP
(Simons, 19. januar 2020 09:46)
mislim da Lbj ima vece sanse za mvp

vince carter

pre 4 godine

Kawhii Lenard 43 poena za 28 minuta protiv Klivlenda,naslov "Klipersi lako sa Klivlendom" Lejkersi dobili Klivlend,naslov "Lebron dominirao" ovako mediji uticu i hajpuju,tako jr vec hajpovani Lebron uzeo rookie of the year ispred Carmela koji je 15-67 tim uveo u playoff na zapadu,a statistika je bila sasvim blizu. Sinoc je Westbruk odigrao najbolju utakmicu,blizu TDa uz 34 poena i 65% suta,Harden se ne sastavlja u zadnje vreme,medjutim njihove kombinovane 16 asistencije izgleda ne cine "saigrace boljim". Ovo su bili komentari do skoro "U ovim Wariorsima i ovaj Javale Mcgee izgleda kao odlican igrac,savrseno im je legao i odlicno stiti reket" Medjutim sada je Lebron od njega napravio igraca,kao sto pise @Bskpanj,a kaze to i za Howarda iako svi vide da je sam zasluzan za svoju igru,sto se videlo protiv oklahome kada su ih dobili 125:110 bez Lebrona i Obrve kao i kad je na terenu dok Lebron sedi na klupi. Zamislite da je Ingram ostao umesto Kuzme i da igra isto kao sad,nista on be bi bio zasluzan za napredak,vec ga je Lebron nacinio boljim :)) Uostalom ta fraza da igraca cinis boljim tako sto mu namestis neki lak poen je totalno pogresna,igraca cinis boljim kada mu unapredis sve segmente igre i guras ga do granica limita. Inace Stokton ima 5 hiljada asistencija vise od Medzika,svi Medzika nazivaju najboljim paserom,Wilt ima 12 hiljada skokova vise od Rodmana i Denis ne bi imao sanse protiv Wilta,ali The Worm je najbolji skakac,opet za onog pojmasa Bskpanja!

Losmi84

pre 4 godine

Mozda ce zvucati smesno iz ovog ugla i perspektive, ali ne bi me zacudilo da Toronto ponovo bude prvak u Nba ili u najmanju ruku bude prvak istoka. Jeste da nema Lenarda, ali su i dalje poprilicno dobra ekipa sa dobrim rosterom i ubedljivo najboljim tandemom plejmejkera u ligi.Plus imaju jednog od najboljih trenera u ligi, jos kad se vrati Mark Gasol bice to ubitacno nezgodan protivnik i za najjace i najbolje ekipe zapada.

Memfis

pre 4 godine

Šteta što Janis ima tako dobru sezonu, inače bi Lebron lagano bip MVP
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Simons, 19. januar 2020 09:46)

Онда је вероватно штета и што Леброн има добру сезону?

Mika guster iz Ritopeka

pre 4 godine

Moli se Jeremija da slobodno pise pohvale sa svog originalnog korisnickog imena,ne moras da budes i Crnogorac,basketball referencee,sto je potpuno ocigledno. Proci ce ti zivot ili proci ce vam zivot u idolizovanju nekog nebitnog lika. Kazu da kad covek umire,prolaze mu slike celog zivota pred ocima. A vama ce proci komentari sa B92 i ostalih stranica,jedino dobro je to sto,dok se svi oni skroluju dobijete na vremenu :)) Stvarno je zalosno sta je internet uradio ljudima.

bskfan

pre 4 godine

@petarczv

Jednostavno zato sto je Lebron bolji igrac! Raznovrsniji je od Janisa, cini saigrace mnogo boljim nego sto stvarno jesu, ne juri statistiku kao Janis, bolje razigrava ekipu ... Janis i Doncic su mu za petama, ali Lebron za sada ima prednost, i to veliku. Hardena je sinoc oducio od kosarke tako da on odpada. Ljudi, uzivajte u igri najboljeg igraca koji je ikad igrao ovu igru! Bar dok Doncic ne zavrsi karijeru, tada ce se svoditi racuni!

sony

pre 4 godine

Dzejms, Ronaldo, Mesi, Ibrahimovic, Federer, Djokovic, Nadal. Svi oni osim sto su nevjerovatni sportisti, sve ih krasi nevjerovatna fizicka pripremljenost. Jednostavno posebne sorte.

bskfan

pre 4 godine

@vince carter

Jordan nikako ne moze biti GOAT, jer nije najbolji u nijednom statistickom parametru. Niti ima najvise finala, niti titula, ni poena, asistncija, skokova, ukradenih lopti, blokada, u nicemu. Nije valjda najbolji zato sto je bio "graciozan i elegantan" u igri!!! Smesno! Vi koji ste zakovani za prosli vek, imate History kanal, pa nostalgicno uzivajte u uspomenama. Traba da se suocite sa istinom da se kosarka usavrsava, ide se napred. Eto Lebron je nadmasio vaseg Jordana, tesko vam je,ali prihvatite to. Mozda ce Doncic nadmasiti Lebrona,cak i zelim da tako bude, a ja necu ostati zarobljen u vremenu, kao sto ste ti i @petarczv,nego priznacu to.
Pozdrav!

bskfan

pre 4 godine

@petarczv

Protiv Klivlenda je Lebron izasao na pet min. pre kraja, kada je pobeda bila obezbedjena. Da je jurio statistiku, ostao bi do kraja i dao 40! Gledam svaku utakmicu Lejkersa, Lebron je bukvalno mozak tima, asistencije kao Medzik, Stokton, sut uglavnim iznad 50%, ne gura se ispod kosa da kupi skokove, kao sto je radio Vestbruk u Oklahomi. Ne vidim gde je tu nabijanje statistike. On da hoce imao bi tripl dabl na svakoj utakmici, ali ga to ne zanima. I pored toga ima brutalne brojke, vec je nadmasio Jordana, a moze se samo zamisliti kakav ce odnos biti na kraju karijere.
P.S.Mekgi i Hauard da mu podignu spomenik, spasio im je karijere, procvetali su uz njega,umesto u penziju, oni ce bogami potpisati nove unosne ugovore!

petarczv

pre 4 godine

Šteta što Janis ima tako dobru sezonu, inače bi Lebron lagano bip MVP
(Simons, 19. januar 2020 09:46)
mislim da Lbj ima vece sanse za mvp
(Filip, 19. januar 2020 10:27)

A po čemu ima vece sanse?! Zato što ti tako kažeš? Atentokupo ima bolju statistiku i njegova ekipa ima bolji skor u direktnom duelu janis ima pobedu pa me bas zanima kako i zašto ima vece sanse da bude mvp?

quixver

pre 4 godine

Lebron nema niti najvise finala, ni titula, ni poena, ni asistencija, ni skokova, ni ukradenih lopti, ni blokada a boga mi nije ni "graciozan i elegantan" u igri

vince carter

pre 4 godine

@bskpanj Jae Crowder "Lebron igra za svoju statistiku" Janis je prvi u mvp trci na tvoju zalost i na tvoju zalost Janis je izlazio iz igre u blow out pobedama za razliku od Lebrona. Janis razbio lebrona i davisa u medjusobnom duelu,davis lider u 4 kategorije. I od kad si dobio 250 minusa stao si malo sa kopiranjem komentara u pokusaju da ljudima priblizis HGH korisnika GOATU Majklu :D

vince carter

pre 4 godine

@bskpanj Lebron nije niti ce ikada nadmasiti Jordana,njegov saigrac licno je rekao da juri statistiku i tu se prica zavrsava. U americi cak i u anketi izmedju 18-29 godina,Jordan ga je oduvao,sto je najbitnije medju igracima aktivnim i onima koji su igralu protiv i jednog i drugog Jordan ga sije vise nego ubedljivo,nije ni cudo sto si dobio 250 minusa pre neki dan,a i ukrao si user name a Doncicem se samo slihtas da ne bi dobio i 500 minuseva. Luka Doncic "Cant compared nobody to Jordan". Mcgee najbolja sezona u Wizardsima a u Wariorsima ga isto komentarisali kao ti sada pojmasu a Howard pokazuje na terenu i kad je Lebron na klupi i na tribinama,pre svega oni kidaju u odbrani i on tu nikoga be cini boljim. Kuzma 36 poena,rondo 21,12,8 i dwight 12,14 bez njega. Placi :D

petarczv

pre 4 godine

Jednostavno zato sto je Lebron bolji igrac! Raznovrsniji je od Janisa, cini saigrace mnogo boljim nego sto stvarno jesu, ne juri statistiku kao Janis, bolje razigrava ekipu ... Janis i Doncic su mu za petama, ali Lebron za sada ima prednost, i to veliku. Hardena je sinoc oducio od kosarke tako da on odpada. Ljudi, uzivajte u igri najboljeg igraca koji je ikad igrao ovu igru! Bar dok Doncic ne zavrsi karijeru, tada ce se svoditi racuni!
(bskfan, 19. januar 2020 17:05)

Ne juri statistiku? Da li znaš da je lebron james igrač sa najvise upucenih šuteva u poslednjoj četvrtini u celoj nba ispred jamesa hardena!!! Ako uzmemo da jmsu lejkersi ove sezone uglavnom u cetvrtu cetvrtinu ulazili sa dvocifrenom razlikom onda je jasno da čovek samo juri statistiku! Zadnji primer utakmica protiv Klivlenda posle 3/4 james je imao 17p i a lejkersi +22 u cetvrtoj cetvrtini čovek uzima 11 suteva i postiže jos 14p protiv druge postave klivlenda... Tako da batali me sa tom pricom kako ne juri statistiku a najviše je juri od svih u ligi!!! Lenard protiv tih istih cavaliersa za 3/4 dao sutra dan 43p i u cetvrtoj nije ni ulazio... A odkle tebi to da janis juri statistiku?!

vince carter

pre 4 godine

@bskpanj da Jordan nije GOAT ne bi ga ni pominjao,neko nekog drugog ko je statisticki ispred. Medjutim Jordan je prvi na svakoj GOAT listi i prvi medju nba igracima i goat medju najvecom populacijom ljudi. Usain Bolt je to uspeo,kao sto Serena Wiliams kaze stao je u rang sa Muhamed Alijem i Majklom Dzordanom. Michael Jordan je brza,mnogo vestija i atletski mnogo jaca verzija Kawhii Leonarda tako da bi on unistio tu "modernu" kosarku kao sto je i Lebronove protivnike iz finala 2011 koji su ga drali,sa 40 godina! Pa Luka Doncic ce biti uporedjivan sa Jordanom,lebron ce sa ne aktivnoscu otici u senku..18-29 osobe starosne dobi u Americi,MJ oduvao lebrona,sta vise reci :D

vince carter

pre 4 godine

@bskpanj 75% ljudi svuda u svetu ima Jordana kao goata,lebron uopste nije u rangu sa Jordanom po tom pitanju niti ce ikada biti. Takodje Jordan je toliko popularan i dalje da je njegov brend za 2019tu prodat u vise primeraka nego svi ostali igraci zajedno. "Kosarka napreduje" a ti pricas o liku koji je odrastap uz Jordana i draftovan 2003,modernu kosarku je Steph Curry promenio,a kosarkasi draftovani 90tih su tog Lebrona osramotili 2011 sa Wejdom i Boshom,5 igraca iz te postave je Wizards Jordan demolirao dalekooo van prajma. Kao sto rece ovaj,lbj nije prvi ni u jednoj statistickoj kategoriji,imace najvise izgubljenih lopti u istoriji,ocajan izvodjac slobodnih bacanja a "suter". 317 promasaja u jednom playoffu 2015,2 u istoriji,118 promasaja u finalu najvise od 1967 iste godine i 24 promasaju u game 2,najvise u istoriji,tako izgleda sut tog HGH korisnika kad ih uzme mnogo :D MJ i Lebron su sreli mnogo istih protivnika,svi do jednog su rekli Jordan bolji a Hakeem koji ga je trenirao " MJ is by far more superior player" toliko o History chanelu :D

GoCavs

pre 4 godine

Jordan je podigao kosarku na jedan visi nivo. U svakom smislu. Zato se nijedan igrac ne moze porediti sa njim, pa ni LeBron. Opet, osporavati LeBrona je besmisleno, takva velicina bi dominirala u svakoj eri. Jednostavno, covek je jednu slabasnu fransizu doveo 5 puta u NBA finale i do jedne titule. Posebno se isticu sezone Cavs-a iz 2007. i 2018. godine. Prozivati ga za finale sa Dalasom je isto smesno. Taj Dalas je bio savrseno ukomponovan tim, predvodjen legendarnim Dirkom. Majami je te godine tek sastavio sampionsku ekipu. A kosarka je timska igra i uvek ce pobediti tim,ma koliko LeBron i Wade bili dobri.

Jao

pre 4 godine

Dzejms i statistika .Njega i je pokopao prvo Novicki kad je oducio Majami od kosarke ,pa onda Parker ,Dankan i Djinobili ova dvojica po 35 godina i Parker sa 32 .Na kraju Durent koji je sipao preko njega ko blesav u ona dva finala .Tri od 9 u finalima , i da Lebron zvani nema ga u poslednkoj cetvrtini ?dvakog finala statistika mu je ocajna .Da ne pricamo bacanja ispod 70 odsgo u tim utakmicama .

vince carter

pre 4 godine

Kawhii Lenard 43 poena za 28 minuta protiv Klivlenda,naslov "Klipersi lako sa Klivlendom" Lejkersi dobili Klivlend,naslov "Lebron dominirao" ovako mediji uticu i hajpuju,tako jr vec hajpovani Lebron uzeo rookie of the year ispred Carmela koji je 15-67 tim uveo u playoff na zapadu,a statistika je bila sasvim blizu. Sinoc je Westbruk odigrao najbolju utakmicu,blizu TDa uz 34 poena i 65% suta,Harden se ne sastavlja u zadnje vreme,medjutim njihove kombinovane 16 asistencije izgleda ne cine "saigrace boljim". Ovo su bili komentari do skoro "U ovim Wariorsima i ovaj Javale Mcgee izgleda kao odlican igrac,savrseno im je legao i odlicno stiti reket" Medjutim sada je Lebron od njega napravio igraca,kao sto pise @Bskpanj,a kaze to i za Howarda iako svi vide da je sam zasluzan za svoju igru,sto se videlo protiv oklahome kada su ih dobili 125:110 bez Lebrona i Obrve kao i kad je na terenu dok Lebron sedi na klupi. Zamislite da je Ingram ostao umesto Kuzme i da igra isto kao sad,nista on be bi bio zasluzan za napredak,vec ga je Lebron nacinio boljim :)) Uostalom ta fraza da igraca cinis boljim tako sto mu namestis neki lak poen je totalno pogresna,igraca cinis boljim kada mu unapredis sve segmente igre i guras ga do granica limita. Inace Stokton ima 5 hiljada asistencija vise od Medzika,svi Medzika nazivaju najboljim paserom,Wilt ima 12 hiljada skokova vise od Rodmana i Denis ne bi imao sanse protiv Wilta,ali The Worm je najbolji skakac,opet za onog pojmasa Bskpanja!

Srba

pre 4 godine

Lebron tata. 30:0 u mecevima gdje su vodili na kraju 3/4. To je najbolji pokazatelj kakvog je kova ekipa. Brodi pokazuje kakav je igrac kada se oporavi. Ljudi su zaboravili da od dvije poslednje pauze je bio povrijedjen i da se nije spremao za sezonu. Sada kada je dostigao svoju fizicku spremu Brada spram njega djeluje kao poprilicno slabiji igrac. Kao nekad u OKC kad se to jednostavno vidjelo.

Mika guster iz Ritopeka

pre 4 godine

Moli se Jeremija da slobodno pise pohvale sa svog originalnog korisnickog imena,ne moras da budes i Crnogorac,basketball referencee,sto je potpuno ocigledno. Proci ce ti zivot ili proci ce vam zivot u idolizovanju nekog nebitnog lika. Kazu da kad covek umire,prolaze mu slike celog zivota pred ocima. A vama ce proci komentari sa B92 i ostalih stranica,jedino dobro je to sto,dok se svi oni skroluju dobijete na vremenu :)) Stvarno je zalosno sta je internet uradio ljudima.

Filip

pre 4 godine

Šteta što Janis ima tako dobru sezonu, inače bi Lebron lagano bip MVP
(Simons, 19. januar 2020 09:46)
mislim da Lbj ima vece sanse za mvp

petarczv

pre 4 godine

Jednostavno zato sto je Lebron bolji igrac! Raznovrsniji je od Janisa, cini saigrace mnogo boljim nego sto stvarno jesu, ne juri statistiku kao Janis, bolje razigrava ekipu ... Janis i Doncic su mu za petama, ali Lebron za sada ima prednost, i to veliku. Hardena je sinoc oducio od kosarke tako da on odpada. Ljudi, uzivajte u igri najboljeg igraca koji je ikad igrao ovu igru! Bar dok Doncic ne zavrsi karijeru, tada ce se svoditi racuni!
(bskfan, 19. januar 2020 17:05)

Ne juri statistiku? Da li znaš da je lebron james igrač sa najvise upucenih šuteva u poslednjoj četvrtini u celoj nba ispred jamesa hardena!!! Ako uzmemo da jmsu lejkersi ove sezone uglavnom u cetvrtu cetvrtinu ulazili sa dvocifrenom razlikom onda je jasno da čovek samo juri statistiku! Zadnji primer utakmica protiv Klivlenda posle 3/4 james je imao 17p i a lejkersi +22 u cetvrtoj cetvrtini čovek uzima 11 suteva i postiže jos 14p protiv druge postave klivlenda... Tako da batali me sa tom pricom kako ne juri statistiku a najviše je juri od svih u ligi!!! Lenard protiv tih istih cavaliersa za 3/4 dao sutra dan 43p i u cetvrtoj nije ni ulazio... A odkle tebi to da janis juri statistiku?!

Banjaluka

pre 4 godine

Svaki igrac ima prajm otprilike izmedju 25-30, kod Lebrona prajm traje 17 sezona uz neke sitne oscilacije. Strasan igrac, kakva fizicka sprema. Jednostavno se igra sa kosarkom, i moze jos 10 godina lagano da igra.

bskfan

pre 4 godine

@vince carter

Jordan nikako ne moze biti GOAT, jer nije najbolji u nijednom statistickom parametru. Niti ima najvise finala, niti titula, ni poena, asistncija, skokova, ukradenih lopti, blokada, u nicemu. Nije valjda najbolji zato sto je bio "graciozan i elegantan" u igri!!! Smesno! Vi koji ste zakovani za prosli vek, imate History kanal, pa nostalgicno uzivajte u uspomenama. Traba da se suocite sa istinom da se kosarka usavrsava, ide se napred. Eto Lebron je nadmasio vaseg Jordana, tesko vam je,ali prihvatite to. Mozda ce Doncic nadmasiti Lebrona,cak i zelim da tako bude, a ja necu ostati zarobljen u vremenu, kao sto ste ti i @petarczv,nego priznacu to.
Pozdrav!

Losmi84

pre 4 godine

Mozda ce zvucati smesno iz ovog ugla i perspektive, ali ne bi me zacudilo da Toronto ponovo bude prvak u Nba ili u najmanju ruku bude prvak istoka. Jeste da nema Lenarda, ali su i dalje poprilicno dobra ekipa sa dobrim rosterom i ubedljivo najboljim tandemom plejmejkera u ligi.Plus imaju jednog od najboljih trenera u ligi, jos kad se vrati Mark Gasol bice to ubitacno nezgodan protivnik i za najjace i najbolje ekipe zapada.

vince carter

pre 4 godine

@bskpanj Jae Crowder "Lebron igra za svoju statistiku" Janis je prvi u mvp trci na tvoju zalost i na tvoju zalost Janis je izlazio iz igre u blow out pobedama za razliku od Lebrona. Janis razbio lebrona i davisa u medjusobnom duelu,davis lider u 4 kategorije. I od kad si dobio 250 minusa stao si malo sa kopiranjem komentara u pokusaju da ljudima priblizis HGH korisnika GOATU Majklu :D

petarczv

pre 4 godine

Šteta što Janis ima tako dobru sezonu, inače bi Lebron lagano bip MVP
(Simons, 19. januar 2020 09:46)
mislim da Lbj ima vece sanse za mvp
(Filip, 19. januar 2020 10:27)

A po čemu ima vece sanse?! Zato što ti tako kažeš? Atentokupo ima bolju statistiku i njegova ekipa ima bolji skor u direktnom duelu janis ima pobedu pa me bas zanima kako i zašto ima vece sanse da bude mvp?

bskfan

pre 4 godine

@petarczv

Jednostavno zato sto je Lebron bolji igrac! Raznovrsniji je od Janisa, cini saigrace mnogo boljim nego sto stvarno jesu, ne juri statistiku kao Janis, bolje razigrava ekipu ... Janis i Doncic su mu za petama, ali Lebron za sada ima prednost, i to veliku. Hardena je sinoc oducio od kosarke tako da on odpada. Ljudi, uzivajte u igri najboljeg igraca koji je ikad igrao ovu igru! Bar dok Doncic ne zavrsi karijeru, tada ce se svoditi racuni!

bskfan

pre 4 godine

@petarczv

Protiv Klivlenda je Lebron izasao na pet min. pre kraja, kada je pobeda bila obezbedjena. Da je jurio statistiku, ostao bi do kraja i dao 40! Gledam svaku utakmicu Lejkersa, Lebron je bukvalno mozak tima, asistencije kao Medzik, Stokton, sut uglavnim iznad 50%, ne gura se ispod kosa da kupi skokove, kao sto je radio Vestbruk u Oklahomi. Ne vidim gde je tu nabijanje statistike. On da hoce imao bi tripl dabl na svakoj utakmici, ali ga to ne zanima. I pored toga ima brutalne brojke, vec je nadmasio Jordana, a moze se samo zamisliti kakav ce odnos biti na kraju karijere.
P.S.Mekgi i Hauard da mu podignu spomenik, spasio im je karijere, procvetali su uz njega,umesto u penziju, oni ce bogami potpisati nove unosne ugovore!

vince carter

pre 4 godine

@bskpanj Lebron nije niti ce ikada nadmasiti Jordana,njegov saigrac licno je rekao da juri statistiku i tu se prica zavrsava. U americi cak i u anketi izmedju 18-29 godina,Jordan ga je oduvao,sto je najbitnije medju igracima aktivnim i onima koji su igralu protiv i jednog i drugog Jordan ga sije vise nego ubedljivo,nije ni cudo sto si dobio 250 minusa pre neki dan,a i ukrao si user name a Doncicem se samo slihtas da ne bi dobio i 500 minuseva. Luka Doncic "Cant compared nobody to Jordan". Mcgee najbolja sezona u Wizardsima a u Wariorsima ga isto komentarisali kao ti sada pojmasu a Howard pokazuje na terenu i kad je Lebron na klupi i na tribinama,pre svega oni kidaju u odbrani i on tu nikoga be cini boljim. Kuzma 36 poena,rondo 21,12,8 i dwight 12,14 bez njega. Placi :D

vince carter

pre 4 godine

@bskpanj 75% ljudi svuda u svetu ima Jordana kao goata,lebron uopste nije u rangu sa Jordanom po tom pitanju niti ce ikada biti. Takodje Jordan je toliko popularan i dalje da je njegov brend za 2019tu prodat u vise primeraka nego svi ostali igraci zajedno. "Kosarka napreduje" a ti pricas o liku koji je odrastap uz Jordana i draftovan 2003,modernu kosarku je Steph Curry promenio,a kosarkasi draftovani 90tih su tog Lebrona osramotili 2011 sa Wejdom i Boshom,5 igraca iz te postave je Wizards Jordan demolirao dalekooo van prajma. Kao sto rece ovaj,lbj nije prvi ni u jednoj statistickoj kategoriji,imace najvise izgubljenih lopti u istoriji,ocajan izvodjac slobodnih bacanja a "suter". 317 promasaja u jednom playoffu 2015,2 u istoriji,118 promasaja u finalu najvise od 1967 iste godine i 24 promasaju u game 2,najvise u istoriji,tako izgleda sut tog HGH korisnika kad ih uzme mnogo :D MJ i Lebron su sreli mnogo istih protivnika,svi do jednog su rekli Jordan bolji a Hakeem koji ga je trenirao " MJ is by far more superior player" toliko o History chanelu :D

vince carter

pre 4 godine

@bskpanj da Jordan nije GOAT ne bi ga ni pominjao,neko nekog drugog ko je statisticki ispred. Medjutim Jordan je prvi na svakoj GOAT listi i prvi medju nba igracima i goat medju najvecom populacijom ljudi. Usain Bolt je to uspeo,kao sto Serena Wiliams kaze stao je u rang sa Muhamed Alijem i Majklom Dzordanom. Michael Jordan je brza,mnogo vestija i atletski mnogo jaca verzija Kawhii Leonarda tako da bi on unistio tu "modernu" kosarku kao sto je i Lebronove protivnike iz finala 2011 koji su ga drali,sa 40 godina! Pa Luka Doncic ce biti uporedjivan sa Jordanom,lebron ce sa ne aktivnoscu otici u senku..18-29 osobe starosne dobi u Americi,MJ oduvao lebrona,sta vise reci :D

Jao

pre 4 godine

Dzejms i statistika .Njega i je pokopao prvo Novicki kad je oducio Majami od kosarke ,pa onda Parker ,Dankan i Djinobili ova dvojica po 35 godina i Parker sa 32 .Na kraju Durent koji je sipao preko njega ko blesav u ona dva finala .Tri od 9 u finalima , i da Lebron zvani nema ga u poslednkoj cetvrtini ?dvakog finala statistika mu je ocajna .Da ne pricamo bacanja ispod 70 odsgo u tim utakmicama .

quixver

pre 4 godine

Lebron nema niti najvise finala, ni titula, ni poena, ni asistencija, ni skokova, ni ukradenih lopti, ni blokada a boga mi nije ni "graciozan i elegantan" u igri

Memfis

pre 4 godine

Šteta što Janis ima tako dobru sezonu, inače bi Lebron lagano bip MVP
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Simons, 19. januar 2020 09:46)

Онда је вероватно штета и што Леброн има добру сезону?

sony

pre 4 godine

Dzejms, Ronaldo, Mesi, Ibrahimovic, Federer, Djokovic, Nadal. Svi oni osim sto su nevjerovatni sportisti, sve ih krasi nevjerovatna fizicka pripremljenost. Jednostavno posebne sorte.

Nba fan

pre 4 godine

Marcus smart oborio rekord u trojkama. 11 pogodjenih. Sutnuo cak 22 puta. Ne bi bilo toliko interesantno da covek i nije izraziti suter i npr.na proslpm mecu je sutnuo samo jednom za tri :) Prosto neverovatna cinjenica.

GoCavs

pre 4 godine

Jordan je podigao kosarku na jedan visi nivo. U svakom smislu. Zato se nijedan igrac ne moze porediti sa njim, pa ni LeBron. Opet, osporavati LeBrona je besmisleno, takva velicina bi dominirala u svakoj eri. Jednostavno, covek je jednu slabasnu fransizu doveo 5 puta u NBA finale i do jedne titule. Posebno se isticu sezone Cavs-a iz 2007. i 2018. godine. Prozivati ga za finale sa Dalasom je isto smesno. Taj Dalas je bio savrseno ukomponovan tim, predvodjen legendarnim Dirkom. Majami je te godine tek sastavio sampionsku ekipu. A kosarka je timska igra i uvek ce pobediti tim,ma koliko LeBron i Wade bili dobri.