Subota, 18.01.2020.

16:30

"Bogdanović nije zadovoljan ulogom u Sakramentu"

Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica, košarkaši Sakramento Kingsa, mogli bi da budu trejdovani ove sezone smatra novinar Sem Amik.

Izvor: PT

"Bogdanoviæ nije zadovoljan ulogom u Sakramentu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

bla

pre 4 godine

bb ulazi sa klupe zato sto je hild bolji igrac ne zato sto je ovaj bio povredjen pa dve godine i promena trenera to ne menjaju. inace bb je stalno povredjen. Isto je smesno reci da bb moze da uradi vise od Bjelice koji je i bolji, kompletniji igrac i ima visi stepen inteligenecije.

Vuki

pre 4 godine

Smatram da bi Bogdan mogao biti starter u bar polovini ekipa. U Kingsima ima problem i sa motivisanošću, i sa samopouzdanjem, sa ničim izazvanim egoističnim saigračima, i na prvom mestu sa načinom na koji Kingsi igraju. Bogdan treba da ode u bilo koji tim koji ima dobrog centra, oko koga se skuplja odbrana i gde je protok lopte dobar. Utah je školski primer takvog tima. A isto je i sa Denverom, Lakersima... U Denveru kao starter na devojci, imao bi tih 15 - ak poena uvek uz dobar procenat,i bi bio zadovoljan i sobom i ekipom. Potpisujem da će Bogdan u za manje od mesec dana biti trejdovan.

веверица

pre 4 godine

за бјелицу је дивац пре неки дан рекао да је најтраженији играч кингса.

Sarkazam, ironija i cinizam

pre 4 godine

@ Sarkazam, ironija i cinizam
Pored zivog Jokica kazati da je Bogdanović jedina opcija u napadu vredja inteligenciju. I sta bi to uopste trebalo da znaci da je zasluzio da divlja?
I da, igra za sebe, sigurno ne reskira karijeru zbog tebe i mene.
(Edi, 18. januar 2020 21:34)

Bogdan je godinama prva opcija u napadu jer je taj tvoj Jokić ispaljivao reprezentaciju. 2017. kad su sve "zvezde" otkazale Bogdan je jedini igrao od njih i došli su do srebra. Ne znam da li znaš da je zbog povrede nakon FIBA kvalifikacija Bogi izgubio mesto u startnoj postavi Kingsa, Badi je uleteo tada i evo i danas je tu. Bogdan je sam rekao u jednom od skorašnjih intervjua da igra za reprezentaciju jer voli košarku i to ga ispunjava, i igraće sve dok je tako. Onog trenutka kad u tome više ne bude uživao neće se odazvati, ma šta ljudi koji prate nacionalni tim mislili i komentarisali. Dečko je zreo, normalan, prizeman, ali to se za tebe ne može reći, druže. Ne divlja on u repr. nego je jedini bek šuter kog imamo a da vredi nešto, i on jednostavno MORA da šutira.

Edi

pre 4 godine

@ Sarkazam, ironija i cinizam
Pored zivog Jokica kazati da je Bogdanović jedina opcija u napadu vredja inteligenciju. I sta bi to uopste trebalo da znaci da je zasluzio da divlja?
I da, igra za sebe, sigurno ne reskira karijeru zbog tebe i mene.

Aleks

pre 4 godine

Statistika je divna je oblast, ali kao što kaže jedna druga izreka o njoj - ne laže statistika, već oni koji je tumače. U matematici je 45>38 i tu se sve završava, u statistici postoji nešto što se zove značajnost. Okej, 45>38 -da li to pravi neku značajnu razliku? Prevedeno na oblast košarke, da li pravi značajnu razliku na terenu, to što neki igrač šutira 45% za tri poena, a drugi 38? Ako bismo uporedili Foksovu i Jokićevu statistiku (iako je bzvz jer su na različitim pozicijama, ali hajde nosioci su franšiza), ne znam da li bi bilo stat.značajne razlike. Tu statistika fejluje. Zato što Jokić pravi ogromnu kvalitativnu razliku na terenu, a Foks ne. Jokić vodi svoj tim ka uspehu, Foks ka 14. mestu na Zapadu. Znači ne može samo statistika da se gleda, a ako se gleda treba uzeti više parametara u obzir a ne samo pročitati je sa sajta i reći 45>38 i to je automatski bolje. Pogotovo što je košarka timski sport i treba da imaš bar 3 igrača na terenu koji prave kvalitativnu razliku, a ne baš da se svi šlepaju na jednog.

E sad, što se BB tiče: FG% 42.6, 107. u ligi, 21. na SG poziciji.
3P% 38.3, 57. u celoj ligi, 21. na SG poziciji. Ono mnogo bitnije je da Bogdan pravi kvalitativnu razliku na terenu, uglavnom utiče pozitivno na tim i kad je dobar ekipa pobeđuje. Bitno je šta radiš na terenu, a ne da li šutiraš 38% ili 45% za tri, pogotovo ako si igrač koji ima čime da nadoknadi slabije % kao Bogdan. Uostalom, zbog toga je i Jokić vrhunski igrač, a ne zato što ima 50+% iz igre.

Грађевинац

pre 4 godine

На СП остали наши играчи били спутани/нису дошли до изражаја и шта све не због Богдана? Стварно "папир" свашта трпи и сасвим ми је јасно зашто жута штампа цвета у Србији. Какву год, непроверену, глупост да извалиш нема везе ионако сви млате празну сламу. Без обзира шта људи из струке кажу о нечему или некоме у Србији ће се обавезно наћи гомила "експерата" да им објасни да нису у праву.
Па је ли Богдан крив што Гудурић не уме да упути шут већ по дифолту креће у неке беспотребне дриблинге - чак и кад је сам као дух на линији за три поена? Је ли Богдан крив што Јовић два-три пута враћа лопту Јокићу(којег су удвојили) уместо да шутира након што му је овај "направио ливаду"? Је ли Богдан крив што осим њега, Јокића и још (можда)пар њих ми немамо играча који могу да искреирају неку ваљану акцију, неки отворени шут?

Како уопште можеш да спутаваш неког ко не жели да шутира?!?

Није им Богдан ништа крив, већ се то зове недостатак храбрости, Богдан и Бјелица је имају, има је и Теодосић, некад су такви били Ђорђевић, Дивац, Даниловић, Бодирога... Зато их се сви сећамо док неке друге, тзв "водоноше" баш и не.

Imay

pre 4 godine

Neka Kingsi probaju da vrate/dovedu Dončića, a da daju Beglija! Mogu komotno i celu prvu petorku da dodaju. Kad jednom takvu priliku propustiš, možeš slobodno da prijaviš NFL umesto NBA ekipe u Sakramentu!

Radijator

pre 4 godine

Kako sto se suska u americi, a cini mi se da je i Vojnarovski nesto napisao o tome, Bogdanovic i Bjelica idu u lejkerse za Kuzmu, Bredlija i Kuka. Ne bih hteo da se to dogodi, jer ne zelim da Bogi I Beli igraju sa egomanijakom Lebronom, ali cini mi se da je to gotova stvar. Ako se to desi, svim srcem sam uz Hjuston!
(vince carter, 18. januar 2020 16:42)

Ranije je bio takav, al ove sezone stvarno nije...pogledaj prosek asistencija po mecu...pa ces videti gde je Lebron. Na samom vrhu. Uopste ne siluje kao nekad.

Ironicni Che

pre 4 godine

Kako sto se suska u americi, a cini mi se da je i Vojnarovski nesto napisao o tome, Bogdanovic i Bjelica idu u lejkerse za Kuzmu, Bredlija i Kuka. Ne bih hteo da se to dogodi, jer ne zelim da Bogi I Beli igraju sa egomanijakom Lebronom, ali cini mi se da je to gotova stvar. Ako se to desi, svim srcem sam uz Hjuston!
(vince carter, 18. januar 2020 16:42)

Lebron egomanijak, pa ćeš da navijaš za bogove timske igre Bradu I Rasela!?

Pa, ti si neki veliki car

psihijatar

pre 4 godine

Gde ćeš jos moći da sutiras 8/28 i da igraš po 43min?! Sedi gde si uzimaj lovu (jes da moras da je delis sa divcem, saletom i tastom) i uživaj...
(petarczv, 18. januar 2020 17:25)

Zaboravio si Danilovića i Mitra ...c c c, nemoj da ti se to dešava.

Miroslav

pre 4 godine

Neko je napisao da Danilovic nije uspeo u NBA.To i nije tacno,samo mu telo nije izdrzalo sve napore.Kada je bio zdrav,imao je dobru minutazu.Pre povratka u Virtus,imao je odlicnu ponudu da ostane u NBA (Dalas ili Indiana,ne secam se).

psihijatar

pre 4 godine

U NBA nisu uspeli Paspalj, Djordjevic, Danilovic, Rakocevic, Milicic, Jaric... Pa sta se cudite za Bogdana! Realno jedini koji je bas uspeo je Stojakovic. Divac jeste dugo igrao ali Pedja ima prsten i dan danas vazu za vrhunskog sutera.
(Bg, 18. januar 2020 17:14)

Teško lupetanje. Što se tiče spiska za pola si u pravu ali ne i za Danilovića, Jarića i Rakočevića. Oni su tamo dobro igrali ali im više odgovara Evropa. Italija eeej. Sećam se da je Danilović dobio 9 mil. za povratak u Virtus na 3 god. U to vreme bio je to vrhunski ugovor.

zoran

pre 4 godine

Bg Danilovic prosecno ima preko 12 poena po mecu Jaric se zadrzso tramo skoro deset sezona Sta ti zamisljas decko da je uspeh samo ovo dto rade Jokic i Doncic koji su klasa za sebe

Миле

pre 4 godine

За ове који се позивају на статистику, а млади су, подсјећање на једну стару изреку: Статистика је као девојка у бикинију, све видиш само не оно најважније. Дакле имаш статистику Фокса, имаш статистику Јокића нпр. (неважно у овој причи чија је боља). Чији су саиграчи задовољнији, који од њих чини своје саиграче бољим?

MPP

pre 4 godine

BOGDAN JE PREVAZIŠAO KINGSE....
jednostavno tu više nemože da napreduje .
Da su ušli u P.off , ajde de ,biti 6 igrač u takvom timu bi nekako bilo logično....
Ali u ovakvom Sakramentu ?
OGROMNA JE RAZLIKA BITI ŠESTI U LEJKERSIMA !
UZ Lebrona bi napredovao preko noći....imao bi veliku želju za dokazivanjem i pitanje je gde bi mu bio limit. A Lejkersi bi dobili UBOJITU ŠESTICU . Mislim da bi se sve sklopilo u njegovoj karijeri.
Bogdan je u uvom trenutku baš idealan za takvu ulogu u Lejkersima.

Sarkazam, ironija i cinizam

pre 4 godine

I da dodam još nešto: igra za reprezentaciju jer voli slavu i da se dokaze, kao i svi mi. Sigurno mu to ne pada teško niti se zrtvuje.
(Edi, 18. januar 2020 17:58)

Sad malo više pričaš o sebi, zar ne? ;) Tačno je da Bogdan voli da se dokazuje na svim poljima, to nije ništa loše i on je to sam rekao. Ali je takođe činjenica i da rizikuje svoju karijeru tako što svako leto poslednjih 7 godina posvećuje reprezentaciji. Ako ništa drugo, treba to poštovati. A to da "divlja" u reprezentaciji je zaslužio tako što je uvek bio tu kada je trebalo i vukao kada je trebalo, kao praktično jedina opcija u napadu. Sigurno bi i on voleo da bude malo rasterećeniji i da ga ne krive za svaki neuspeh nacionalnog tima.

Miroslav

pre 4 godine

Bogi DA, ali zašto Bjelica ?

Nemanja je drugi tip košarkaša. Nije da su sjajni u reketu, pa im je višak. A nije ni skup.

Bogdan je u najboljim godinama. Realno će imati i visoku platu, a na neku su prilično popunjeni.
S obzirom da se pojavljuje informacija o trejdu sa Lejkersima,Bjelica je verovatno njihova zelja.Lejkersima ne dostaje takva cetvorka.

jedan od mnogih

pre 4 godine

@abcd - zahvaljujuci njegovim fantasticnim sutevima, procentima i proseku poena na SP svi ostali su trpeli, a najvise tim i osvojili smo drvenu medalju

goblin

pre 4 godine

Zašto se konstantno vređa čovek koji UVEK igra za reprezentaciju(vodio naš treći tim do srebra na EP,povredio se igrajući one besmislene Fibine kvalifikacije...)a veliča se Srbin koji igra za Sloveniju.Navijam za Zvezdu,ako je to uopšte bitno.

petarczv

pre 4 godine

nista o nicemu....Bogdanovic je medju boljima po procentu suta iz igre.I sto kazu americki novinari "Bogdanovci moze da uradi vise od Bjelice".Lik je bio najbolji strelac SP uz ubedljivo najbolje procente suta za tri na celom prvenstvu,i uz odlicne procente suta iz igre.Koga je cuveni FMP za koji navijate vec 8 godina stvorio osim Teodosica?
(abcd, 18. januar 2020 16:56)

Šteta sto se cele godine ne igraju utakmice sa angolom i filipinima...

Edi

pre 4 godine

@ grobar USA
Dragi grobare, to kako smo mi Srbi jadan narod pričaj komšijama u SAD-u, nemoj da nas truješ preko neta. Da je Bogdanović dobar igrač, dobar je. Da u repr zahvaljujući Djordjeviću i u Kingsima uz pomoć Divca moze da DIVLJA kad ga ide i kad ga ne ide je takodje velika istina. I to moze i te kako da nervira ljude jer se dečko stalno reklamira kao veliki patriota. Zivo me zanima kako bi igrao u bilo kojoj drugoj ekipi sa presijom da leti na klupu kada ga ne ide. Slično vazi i za Tea.

džaba vam novci....

pre 4 godine

@ Grobari USA

Urnisao ih u čuvenom finalu protiv "države" i to mu ne mogu oprostiti ?... Ne vole oni bato Srbiju, samo Zvezdu, pa makar iz Železnika...

Randy Marsh

pre 4 godine

Čovek nam skoro sam vuče reprezentaciju na poslednja 3 velika takmičenja, a ovde 2/3 komentara ga pljuje...
A svi znamo i zašto - pa oni pljuju i svoje igrače kad posle 4 pobede vežu 2 poraza. Loši ljudi, al mnogo (da ne koristim teže reči koje bi svakako bile primerenije)

slaviša šmigič

pre 4 godine

ha,ha pa nek ode u lejkerse imače manju minutažu od bobija,da ima bobi minuta koliko bogdan imao bi mnogo bolju statistiku u slučaju,da ode u lejkerse brzo če poželeti,dfa se vrati u evropu kad god je igrao protiv crnaca to se lepo videlo sa reprezentacijom bio je katastrofalan otimali mu žive lopte iz ruku.bogi realno treča liga zapad

Dimitrijevic

pre 4 godine

Kojom bi to ulogom bio zadovoljan lider reprezentacije i najbolji igrac Srbije? Mozda da bude prvi plej Lejkersa i da mu LeBron bude zamena sa klupe?

Bg

pre 4 godine

U NBA nisu uspeli Paspalj, Djordjevic, Danilovic, Rakocevic, Milicic, Jaric... Pa sta se cudite za Bogdana! Realno jedini koji je bas uspeo je Stojakovic. Divac jeste dugo igrao ali Pedja ima prsten i dan danas vazu za vrhunskog sutera.

Don

pre 4 godine

Koliko ja znam trejduje se kad tim nije zadovoljan igračem ili kad tim želi nešto drugo a ne kada je igrač nezadovoljan.
(poznavalac ©®, 18. januar 2020 16:48)

Trejduje se ako se ocekuje da ne produzi ugovor a pred istekom jez da bi tim bar nesto dobio za njega. Nekad uzmu nekog bezveze igraca i otpuste ga, samo da ociste salary cap.

stef

pre 4 godine

Ja najvise volim nase igrace ali treba biti realan. Navedite mi tim u kom bi Bogdanovic imao vecu slobodu nego u Sakramentu? Tesko da moze da se nadje.

Mnogi ovde prozivaju Foxa, ali on ima samo 22 god, dok Bogdanovic ima 27.
A evo i statistike:
Fox je drugi strelac ekipe, iza Hilda sa 19.2 poena po mecu, Bogdanovic 14.5
Fox 47.9% iz igre, Bogdan 42.6%
Fox 7.3 asistencije, Bogdan 3.6
Fox 4.4 skoka, Bogdan 3
Uz to je BOdgan odigrao 7 utakmica vise.
Treba biti realan. Ukoliko mu je bitan trofej, onda neka predje u Lejkerse, ali tamo ce imati vrlo malu minutazu, i cim ne odigra kako se ocekuje, odmah cemu naci zamenu, dok ovde ima koliko toliku zastitu Divca

Aleks

pre 4 godine

Nismo ni sumnjali da će Perica da ispuzi ispod svog kamena na vesti o Bogdanu i dati svoje "stručno" mišljenje. Naravno, svaki njegov komentar je odgovor na nečiji, sa apsolutno 0 (NULA) argumenata. I svaki sadrži prozivku i vređanje, ne znam zašto mu se objavljuje to?

Bogdan se verovatno noćas vraća na teren protiv Jute, ako odigra dobro Perica se vraća pod svoj kamen, do sledeće prilike.

slaviša šmigič

pre 4 godine

divac ga toliko gurao i hvalio pa mu poverovali sad shvatili,da su uzeli mačku u đaku a imali su šanse,da se dokopaju dončiča koga je dalas uzeo slučajno čak ga u početku nisu želeli ali ajde da uzmemo bogija reče divac i ukanali sakramento koji je sad gori nego što je bio pre dolaska bogija bar duplo.

lal

pre 4 godine

@randy: da brojimo negativne i pozitivne komentare?!? mozemo i +/- na takvim komentarima, posto vecina ne pise iste...
procenat trolova je isti kao na vestima o djokovicu, mitrovicu, guduricu, jovicu... a to je svakako mnogo manje od 2/3...

hm

pre 4 godine

Realno mislim da se zaneo i da se vara da ce u nekon drugom klubu imati vecu minutazu i bolju ulogu, realno treba vecno da bude zahvalan Divcu da je otisao u neki drugi klub bio bi epizodista a ovako bar moze da uzme ogromnu zaradu, tamo kod njih takvih bekova kao sto je on na izvolte

Laowai

pre 4 godine

U NBA nisu uspeli Paspalj, Djordjevic, Danilovic, Rakocevic, Milicic, Jaric... Pa sta se cudite za Bogdana! Realno jedini koji je bas uspeo je Stojakovic. Divac jeste dugo igrao ali Pedja ima prsten i dan danas vazu za vrhunskog sutera.
(Bg, 18. januar 2020 17:14)

Marko Jaric je imao solidnu karijeru, a pogotovo minutazu. Da Bogdan igra toliko imao bi sigurno solidnu, ako ne i vrlo dobru nba karijeru. O Milicicu ne treba trositi reci niti ga uporedjivati, ne bi on uspeo nigde, ali zbog glave. Za ostale se slazem, ali mislim da je njima strpljenja falilo i srece, takodj.

stefav

pre 4 godine

Ja najvise volim nase igrace ali treba biti realan. Navedite mi tim u kom bi Bogdanovic imao vecu slobodu nego u Sakramentu? Tesko da moze da se nadje.

Mnogi ovde prozivaju Foxa, ali on ima samo 22 god, dok Bogdanovic ima 27.
A evo i statistike:
Fox je drugi strelac ekipe, iza Hilda sa 19.2 poena po mecu, Bogdanovic 14.5
Fox 47.9% iz igre, Bogdan 42.6%
Fox 7.3 asistencije, Bogdan 3.6
Fox 4.4 skoka, Bogdan 3
Uz to je BOdgan odigrao 7 utakmica vise.
Treba biti realan. Ukoliko mu je bitan trofej, onda neka predje u Lejkerse, ali tamo ce imati vrlo malu minutazu, i cim ne odigra kako se ocekuje, odmah cemu naci zamenu, dok ovde ima koliko toliku zastitu Divca

mikeli

pre 4 godine

Bogdan bi bio idealan za ulogu 6th man-a u nekoj od ekipa koje se bore za prsten, npr Lejkersi, Filadelfija, Milvoki... Nesto poput Ginobilija ili Lou Williamsa

LorD

pre 4 godine

Spisak igraca koji nisu uspjeli u NBA a top su igraci, Djordjević, Navaro, Spanulis, Jasikevicijus, S. Rodrigez.
Bogdan ima ok brojke i ima neku ulogu tako da prestanite da pljujete momka.

petarczv

pre 4 godine

Gde ćeš jos moći da sutiras 8/28 i da igraš po 43min?! Sedi gde si uzimaj lovu (jes da moras da je delis sa divcem, saletom i tastom) i uživaj...

Миле

pre 4 godine

Мало је касно за Бјелицу, али када бих их (Богдановић + Бјелица, да се разумемо)бар једну сезону гледао у Денверу поред Јокића, баш би ми било топло око срца.

Вечност +

pre 4 godine

Mozda bi mu ulogu u Evropi vise prijala? Ono nije zadovoljno, a sutira 3/16 svaku drugu utakmicu. More, sutiraj to u razvojnu ligu.
(Mikii, 18. januar 2020 16:44)

Socijalni psiholozi su saglasni da koncept agresije sadrži dve komponente, nameru da se neko povredi i stvarno nanošenje povrede drugoj osobi. Dakle, agresija je bilo koji oblik ponašanja koji za cilj ima nanošenje štete ili povrede drugom ljudskom biću.

Grobari USA

pre 4 godine

Колико смо ЈАДАН народ. Па човек нас САМ вукао на светском а ви га пљујете на свакој вести. Волео бих да се не одазове више на позиве репрезентације , пошто је по вама, канал играч.

vince carter

pre 4 godine

Kako sto se suska u americi, a cini mi se da je i Vojnarovski nesto napisao o tome, Bogdanovic i Bjelica idu u lejkerse za Kuzmu, Bredlija i Kuka. Ne bih hteo da se to dogodi, jer ne zelim da Bogi I Beli igraju sa egomanijakom Lebronom, ali cini mi se da je to gotova stvar. Ako se to desi, svim srcem sam uz Hjuston!

mr čović i dr terzić

pre 4 godine

Bogi DA, ali zašto Bjelica ?

Nemanja je drugi tip košarkaša. Nije da su sjajni u reketu, pa im je višak. A nije ni skup.

Bogdan je u najboljim godinama. Realno će imati i visoku platu, a na neku su prilično popunjeni.

abcd

pre 4 godine

nista o nicemu....Bogdanovic je medju boljima po procentu suta iz igre.I sto kazu americki novinari "Bogdanovci moze da uradi vise od Bjelice".Lik je bio najbolji strelac SP uz ubedljivo najbolje procente suta za tri na celom prvenstvu,i uz odlicne procente suta iz igre.Koga je cuveni FMP za koji navijate vec 8 godina stvorio osim Teodosica?

Grobari USA

pre 4 godine

Колико смо ЈАДАН народ. Па човек нас САМ вукао на светском а ви га пљујете на свакој вести. Волео бих да се не одазове више на позиве репрезентације , пошто је по вама, канал играч.

Миле

pre 4 godine

Мало је касно за Бјелицу, али када бих их (Богдановић + Бјелица, да се разумемо)бар једну сезону гледао у Денверу поред Јокића, баш би ми било топло око срца.

LorD

pre 4 godine

Spisak igraca koji nisu uspjeli u NBA a top su igraci, Djordjević, Navaro, Spanulis, Jasikevicijus, S. Rodrigez.
Bogdan ima ok brojke i ima neku ulogu tako da prestanite da pljujete momka.

Ironicni Che

pre 4 godine

Kako sto se suska u americi, a cini mi se da je i Vojnarovski nesto napisao o tome, Bogdanovic i Bjelica idu u lejkerse za Kuzmu, Bredlija i Kuka. Ne bih hteo da se to dogodi, jer ne zelim da Bogi I Beli igraju sa egomanijakom Lebronom, ali cini mi se da je to gotova stvar. Ako se to desi, svim srcem sam uz Hjuston!
(vince carter, 18. januar 2020 16:42)

Lebron egomanijak, pa ćeš da navijaš za bogove timske igre Bradu I Rasela!?

Pa, ti si neki veliki car

Randy Marsh

pre 4 godine

Čovek nam skoro sam vuče reprezentaciju na poslednja 3 velika takmičenja, a ovde 2/3 komentara ga pljuje...
A svi znamo i zašto - pa oni pljuju i svoje igrače kad posle 4 pobede vežu 2 poraza. Loši ljudi, al mnogo (da ne koristim teže reči koje bi svakako bile primerenije)

goblin

pre 4 godine

Zašto se konstantno vređa čovek koji UVEK igra za reprezentaciju(vodio naš treći tim do srebra na EP,povredio se igrajući one besmislene Fibine kvalifikacije...)a veliča se Srbin koji igra za Sloveniju.Navijam za Zvezdu,ako je to uopšte bitno.

abcd

pre 4 godine

nista o nicemu....Bogdanovic je medju boljima po procentu suta iz igre.I sto kazu americki novinari "Bogdanovci moze da uradi vise od Bjelice".Lik je bio najbolji strelac SP uz ubedljivo najbolje procente suta za tri na celom prvenstvu,i uz odlicne procente suta iz igre.Koga je cuveni FMP za koji navijate vec 8 godina stvorio osim Teodosica?

Миле

pre 4 godine

За ове који се позивају на статистику, а млади су, подсјећање на једну стару изреку: Статистика је као девојка у бикинију, све видиш само не оно најважније. Дакле имаш статистику Фокса, имаш статистику Јокића нпр. (неважно у овој причи чија је боља). Чији су саиграчи задовољнији, који од њих чини своје саиграче бољим?

mr čović i dr terzić

pre 4 godine

Bogi DA, ali zašto Bjelica ?

Nemanja je drugi tip košarkaša. Nije da su sjajni u reketu, pa im je višak. A nije ni skup.

Bogdan je u najboljim godinama. Realno će imati i visoku platu, a na neku su prilično popunjeni.

Вечност +

pre 4 godine

Mozda bi mu ulogu u Evropi vise prijala? Ono nije zadovoljno, a sutira 3/16 svaku drugu utakmicu. More, sutiraj to u razvojnu ligu.
(Mikii, 18. januar 2020 16:44)

Socijalni psiholozi su saglasni da koncept agresije sadrži dve komponente, nameru da se neko povredi i stvarno nanošenje povrede drugoj osobi. Dakle, agresija je bilo koji oblik ponašanja koji za cilj ima nanošenje štete ili povrede drugom ljudskom biću.

Aleks

pre 4 godine

Statistika je divna je oblast, ali kao što kaže jedna druga izreka o njoj - ne laže statistika, već oni koji je tumače. U matematici je 45>38 i tu se sve završava, u statistici postoji nešto što se zove značajnost. Okej, 45>38 -da li to pravi neku značajnu razliku? Prevedeno na oblast košarke, da li pravi značajnu razliku na terenu, to što neki igrač šutira 45% za tri poena, a drugi 38? Ako bismo uporedili Foksovu i Jokićevu statistiku (iako je bzvz jer su na različitim pozicijama, ali hajde nosioci su franšiza), ne znam da li bi bilo stat.značajne razlike. Tu statistika fejluje. Zato što Jokić pravi ogromnu kvalitativnu razliku na terenu, a Foks ne. Jokić vodi svoj tim ka uspehu, Foks ka 14. mestu na Zapadu. Znači ne može samo statistika da se gleda, a ako se gleda treba uzeti više parametara u obzir a ne samo pročitati je sa sajta i reći 45>38 i to je automatski bolje. Pogotovo što je košarka timski sport i treba da imaš bar 3 igrača na terenu koji prave kvalitativnu razliku, a ne baš da se svi šlepaju na jednog.

E sad, što se BB tiče: FG% 42.6, 107. u ligi, 21. na SG poziciji.
3P% 38.3, 57. u celoj ligi, 21. na SG poziciji. Ono mnogo bitnije je da Bogdan pravi kvalitativnu razliku na terenu, uglavnom utiče pozitivno na tim i kad je dobar ekipa pobeđuje. Bitno je šta radiš na terenu, a ne da li šutiraš 38% ili 45% za tri, pogotovo ako si igrač koji ima čime da nadoknadi slabije % kao Bogdan. Uostalom, zbog toga je i Jokić vrhunski igrač, a ne zato što ima 50+% iz igre.

Sarkazam, ironija i cinizam

pre 4 godine

I da dodam još nešto: igra za reprezentaciju jer voli slavu i da se dokaze, kao i svi mi. Sigurno mu to ne pada teško niti se zrtvuje.
(Edi, 18. januar 2020 17:58)

Sad malo više pričaš o sebi, zar ne? ;) Tačno je da Bogdan voli da se dokazuje na svim poljima, to nije ništa loše i on je to sam rekao. Ali je takođe činjenica i da rizikuje svoju karijeru tako što svako leto poslednjih 7 godina posvećuje reprezentaciji. Ako ništa drugo, treba to poštovati. A to da "divlja" u reprezentaciji je zaslužio tako što je uvek bio tu kada je trebalo i vukao kada je trebalo, kao praktično jedina opcija u napadu. Sigurno bi i on voleo da bude malo rasterećeniji i da ga ne krive za svaki neuspeh nacionalnog tima.

psihijatar

pre 4 godine

U NBA nisu uspeli Paspalj, Djordjevic, Danilovic, Rakocevic, Milicic, Jaric... Pa sta se cudite za Bogdana! Realno jedini koji je bas uspeo je Stojakovic. Divac jeste dugo igrao ali Pedja ima prsten i dan danas vazu za vrhunskog sutera.
(Bg, 18. januar 2020 17:14)

Teško lupetanje. Što se tiče spiska za pola si u pravu ali ne i za Danilovića, Jarića i Rakočevića. Oni su tamo dobro igrali ali im više odgovara Evropa. Italija eeej. Sećam se da je Danilović dobio 9 mil. za povratak u Virtus na 3 god. U to vreme bio je to vrhunski ugovor.

zoran

pre 4 godine

Bg Danilovic prosecno ima preko 12 poena po mecu Jaric se zadrzso tramo skoro deset sezona Sta ti zamisljas decko da je uspeh samo ovo dto rade Jokic i Doncic koji su klasa za sebe

petarczv

pre 4 godine

Gde ćeš jos moći da sutiras 8/28 i da igraš po 43min?! Sedi gde si uzimaj lovu (jes da moras da je delis sa divcem, saletom i tastom) i uživaj...

stef

pre 4 godine

Ja najvise volim nase igrace ali treba biti realan. Navedite mi tim u kom bi Bogdanovic imao vecu slobodu nego u Sakramentu? Tesko da moze da se nadje.

Mnogi ovde prozivaju Foxa, ali on ima samo 22 god, dok Bogdanovic ima 27.
A evo i statistike:
Fox je drugi strelac ekipe, iza Hilda sa 19.2 poena po mecu, Bogdanovic 14.5
Fox 47.9% iz igre, Bogdan 42.6%
Fox 7.3 asistencije, Bogdan 3.6
Fox 4.4 skoka, Bogdan 3
Uz to je BOdgan odigrao 7 utakmica vise.
Treba biti realan. Ukoliko mu je bitan trofej, onda neka predje u Lejkerse, ali tamo ce imati vrlo malu minutazu, i cim ne odigra kako se ocekuje, odmah cemu naci zamenu, dok ovde ima koliko toliku zastitu Divca

Don

pre 4 godine

Koliko ja znam trejduje se kad tim nije zadovoljan igračem ili kad tim želi nešto drugo a ne kada je igrač nezadovoljan.
(poznavalac ©®, 18. januar 2020 16:48)

Trejduje se ako se ocekuje da ne produzi ugovor a pred istekom jez da bi tim bar nesto dobio za njega. Nekad uzmu nekog bezveze igraca i otpuste ga, samo da ociste salary cap.

Sarkazam, ironija i cinizam

pre 4 godine

@ Sarkazam, ironija i cinizam
Pored zivog Jokica kazati da je Bogdanović jedina opcija u napadu vredja inteligenciju. I sta bi to uopste trebalo da znaci da je zasluzio da divlja?
I da, igra za sebe, sigurno ne reskira karijeru zbog tebe i mene.
(Edi, 18. januar 2020 21:34)

Bogdan je godinama prva opcija u napadu jer je taj tvoj Jokić ispaljivao reprezentaciju. 2017. kad su sve "zvezde" otkazale Bogdan je jedini igrao od njih i došli su do srebra. Ne znam da li znaš da je zbog povrede nakon FIBA kvalifikacija Bogi izgubio mesto u startnoj postavi Kingsa, Badi je uleteo tada i evo i danas je tu. Bogdan je sam rekao u jednom od skorašnjih intervjua da igra za reprezentaciju jer voli košarku i to ga ispunjava, i igraće sve dok je tako. Onog trenutka kad u tome više ne bude uživao neće se odazvati, ma šta ljudi koji prate nacionalni tim mislili i komentarisali. Dečko je zreo, normalan, prizeman, ali to se za tebe ne može reći, druže. Ne divlja on u repr. nego je jedini bek šuter kog imamo a da vredi nešto, i on jednostavno MORA da šutira.

Edi

pre 4 godine

@ grobar USA
Dragi grobare, to kako smo mi Srbi jadan narod pričaj komšijama u SAD-u, nemoj da nas truješ preko neta. Da je Bogdanović dobar igrač, dobar je. Da u repr zahvaljujući Djordjeviću i u Kingsima uz pomoć Divca moze da DIVLJA kad ga ide i kad ga ne ide je takodje velika istina. I to moze i te kako da nervira ljude jer se dečko stalno reklamira kao veliki patriota. Zivo me zanima kako bi igrao u bilo kojoj drugoj ekipi sa presijom da leti na klupu kada ga ne ide. Slično vazi i za Tea.

Грађевинац

pre 4 godine

На СП остали наши играчи били спутани/нису дошли до изражаја и шта све не због Богдана? Стварно "папир" свашта трпи и сасвим ми је јасно зашто жута штампа цвета у Србији. Какву год, непроверену, глупост да извалиш нема везе ионако сви млате празну сламу. Без обзира шта људи из струке кажу о нечему или некоме у Србији ће се обавезно наћи гомила "експерата" да им објасни да нису у праву.
Па је ли Богдан крив што Гудурић не уме да упути шут већ по дифолту креће у неке беспотребне дриблинге - чак и кад је сам као дух на линији за три поена? Је ли Богдан крив што Јовић два-три пута враћа лопту Јокићу(којег су удвојили) уместо да шутира након што му је овај "направио ливаду"? Је ли Богдан крив што осим њега, Јокића и још (можда)пар њих ми немамо играча који могу да искреирају неку ваљану акцију, неки отворени шут?

Како уопште можеш да спутаваш неког ко не жели да шутира?!?

Није им Богдан ништа крив, већ се то зове недостатак храбрости, Богдан и Бјелица је имају, има је и Теодосић, некад су такви били Ђорђевић, Дивац, Даниловић, Бодирога... Зато их се сви сећамо док неке друге, тзв "водоноше" баш и не.

petarczv

pre 4 godine

nista o nicemu....Bogdanovic je medju boljima po procentu suta iz igre.I sto kazu americki novinari "Bogdanovci moze da uradi vise od Bjelice".Lik je bio najbolji strelac SP uz ubedljivo najbolje procente suta za tri na celom prvenstvu,i uz odlicne procente suta iz igre.Koga je cuveni FMP za koji navijate vec 8 godina stvorio osim Teodosica?
(abcd, 18. januar 2020 16:56)

Šteta sto se cele godine ne igraju utakmice sa angolom i filipinima...

Miroslav

pre 4 godine

Neko je napisao da Danilovic nije uspeo u NBA.To i nije tacno,samo mu telo nije izdrzalo sve napore.Kada je bio zdrav,imao je dobru minutazu.Pre povratka u Virtus,imao je odlicnu ponudu da ostane u NBA (Dalas ili Indiana,ne secam se).

stefav

pre 4 godine

Ja najvise volim nase igrace ali treba biti realan. Navedite mi tim u kom bi Bogdanovic imao vecu slobodu nego u Sakramentu? Tesko da moze da se nadje.

Mnogi ovde prozivaju Foxa, ali on ima samo 22 god, dok Bogdanovic ima 27.
A evo i statistike:
Fox je drugi strelac ekipe, iza Hilda sa 19.2 poena po mecu, Bogdanovic 14.5
Fox 47.9% iz igre, Bogdan 42.6%
Fox 7.3 asistencije, Bogdan 3.6
Fox 4.4 skoka, Bogdan 3
Uz to je BOdgan odigrao 7 utakmica vise.
Treba biti realan. Ukoliko mu je bitan trofej, onda neka predje u Lejkerse, ali tamo ce imati vrlo malu minutazu, i cim ne odigra kako se ocekuje, odmah cemu naci zamenu, dok ovde ima koliko toliku zastitu Divca

MPP

pre 4 godine

BOGDAN JE PREVAZIŠAO KINGSE....
jednostavno tu više nemože da napreduje .
Da su ušli u P.off , ajde de ,biti 6 igrač u takvom timu bi nekako bilo logično....
Ali u ovakvom Sakramentu ?
OGROMNA JE RAZLIKA BITI ŠESTI U LEJKERSIMA !
UZ Lebrona bi napredovao preko noći....imao bi veliku želju za dokazivanjem i pitanje je gde bi mu bio limit. A Lejkersi bi dobili UBOJITU ŠESTICU . Mislim da bi se sve sklopilo u njegovoj karijeri.
Bogdan je u uvom trenutku baš idealan za takvu ulogu u Lejkersima.

psihijatar

pre 4 godine

Gde ćeš jos moći da sutiras 8/28 i da igraš po 43min?! Sedi gde si uzimaj lovu (jes da moras da je delis sa divcem, saletom i tastom) i uživaj...
(petarczv, 18. januar 2020 17:25)

Zaboravio si Danilovića i Mitra ...c c c, nemoj da ti se to dešava.

Laowai

pre 4 godine

U NBA nisu uspeli Paspalj, Djordjevic, Danilovic, Rakocevic, Milicic, Jaric... Pa sta se cudite za Bogdana! Realno jedini koji je bas uspeo je Stojakovic. Divac jeste dugo igrao ali Pedja ima prsten i dan danas vazu za vrhunskog sutera.
(Bg, 18. januar 2020 17:14)

Marko Jaric je imao solidnu karijeru, a pogotovo minutazu. Da Bogdan igra toliko imao bi sigurno solidnu, ako ne i vrlo dobru nba karijeru. O Milicicu ne treba trositi reci niti ga uporedjivati, ne bi on uspeo nigde, ali zbog glave. Za ostale se slazem, ali mislim da je njima strpljenja falilo i srece, takodj.

Bg

pre 4 godine

U NBA nisu uspeli Paspalj, Djordjevic, Danilovic, Rakocevic, Milicic, Jaric... Pa sta se cudite za Bogdana! Realno jedini koji je bas uspeo je Stojakovic. Divac jeste dugo igrao ali Pedja ima prsten i dan danas vazu za vrhunskog sutera.

веверица

pre 4 godine

за бјелицу је дивац пре неки дан рекао да је најтраженији играч кингса.

mikeli

pre 4 godine

Bogdan bi bio idealan za ulogu 6th man-a u nekoj od ekipa koje se bore za prsten, npr Lejkersi, Filadelfija, Milvoki... Nesto poput Ginobilija ili Lou Williamsa

Radijator

pre 4 godine

Kako sto se suska u americi, a cini mi se da je i Vojnarovski nesto napisao o tome, Bogdanovic i Bjelica idu u lejkerse za Kuzmu, Bredlija i Kuka. Ne bih hteo da se to dogodi, jer ne zelim da Bogi I Beli igraju sa egomanijakom Lebronom, ali cini mi se da je to gotova stvar. Ako se to desi, svim srcem sam uz Hjuston!
(vince carter, 18. januar 2020 16:42)

Ranije je bio takav, al ove sezone stvarno nije...pogledaj prosek asistencija po mecu...pa ces videti gde je Lebron. Na samom vrhu. Uopste ne siluje kao nekad.

džaba vam novci....

pre 4 godine

@ Grobari USA

Urnisao ih u čuvenom finalu protiv "države" i to mu ne mogu oprostiti ?... Ne vole oni bato Srbiju, samo Zvezdu, pa makar iz Železnika...

hm

pre 4 godine

Realno mislim da se zaneo i da se vara da ce u nekon drugom klubu imati vecu minutazu i bolju ulogu, realno treba vecno da bude zahvalan Divcu da je otisao u neki drugi klub bio bi epizodista a ovako bar moze da uzme ogromnu zaradu, tamo kod njih takvih bekova kao sto je on na izvolte

jedan od mnogih

pre 4 godine

@abcd - zahvaljujuci njegovim fantasticnim sutevima, procentima i proseku poena na SP svi ostali su trpeli, a najvise tim i osvojili smo drvenu medalju

Dimitrijevic

pre 4 godine

Kojom bi to ulogom bio zadovoljan lider reprezentacije i najbolji igrac Srbije? Mozda da bude prvi plej Lejkersa i da mu LeBron bude zamena sa klupe?

Aleks

pre 4 godine

Nismo ni sumnjali da će Perica da ispuzi ispod svog kamena na vesti o Bogdanu i dati svoje "stručno" mišljenje. Naravno, svaki njegov komentar je odgovor na nečiji, sa apsolutno 0 (NULA) argumenata. I svaki sadrži prozivku i vređanje, ne znam zašto mu se objavljuje to?

Bogdan se verovatno noćas vraća na teren protiv Jute, ako odigra dobro Perica se vraća pod svoj kamen, do sledeće prilike.

Miroslav

pre 4 godine

Bogi DA, ali zašto Bjelica ?

Nemanja je drugi tip košarkaša. Nije da su sjajni u reketu, pa im je višak. A nije ni skup.

Bogdan je u najboljim godinama. Realno će imati i visoku platu, a na neku su prilično popunjeni.
S obzirom da se pojavljuje informacija o trejdu sa Lejkersima,Bjelica je verovatno njihova zelja.Lejkersima ne dostaje takva cetvorka.

Imay

pre 4 godine

Neka Kingsi probaju da vrate/dovedu Dončića, a da daju Beglija! Mogu komotno i celu prvu petorku da dodaju. Kad jednom takvu priliku propustiš, možeš slobodno da prijaviš NFL umesto NBA ekipe u Sakramentu!

slaviša šmigič

pre 4 godine

ha,ha pa nek ode u lejkerse imače manju minutažu od bobija,da ima bobi minuta koliko bogdan imao bi mnogo bolju statistiku u slučaju,da ode u lejkerse brzo če poželeti,dfa se vrati u evropu kad god je igrao protiv crnaca to se lepo videlo sa reprezentacijom bio je katastrofalan otimali mu žive lopte iz ruku.bogi realno treča liga zapad

slaviša šmigič

pre 4 godine

divac ga toliko gurao i hvalio pa mu poverovali sad shvatili,da su uzeli mačku u đaku a imali su šanse,da se dokopaju dončiča koga je dalas uzeo slučajno čak ga u početku nisu želeli ali ajde da uzmemo bogija reče divac i ukanali sakramento koji je sad gori nego što je bio pre dolaska bogija bar duplo.

Edi

pre 4 godine

@ Sarkazam, ironija i cinizam
Pored zivog Jokica kazati da je Bogdanović jedina opcija u napadu vredja inteligenciju. I sta bi to uopste trebalo da znaci da je zasluzio da divlja?
I da, igra za sebe, sigurno ne reskira karijeru zbog tebe i mene.

vince carter

pre 4 godine

Kako sto se suska u americi, a cini mi se da je i Vojnarovski nesto napisao o tome, Bogdanovic i Bjelica idu u lejkerse za Kuzmu, Bredlija i Kuka. Ne bih hteo da se to dogodi, jer ne zelim da Bogi I Beli igraju sa egomanijakom Lebronom, ali cini mi se da je to gotova stvar. Ako se to desi, svim srcem sam uz Hjuston!

bla

pre 4 godine

bb ulazi sa klupe zato sto je hild bolji igrac ne zato sto je ovaj bio povredjen pa dve godine i promena trenera to ne menjaju. inace bb je stalno povredjen. Isto je smesno reci da bb moze da uradi vise od Bjelice koji je i bolji, kompletniji igrac i ima visi stepen inteligenecije.

lal

pre 4 godine

@randy: da brojimo negativne i pozitivne komentare?!? mozemo i +/- na takvim komentarima, posto vecina ne pise iste...
procenat trolova je isti kao na vestima o djokovicu, mitrovicu, guduricu, jovicu... a to je svakako mnogo manje od 2/3...

Vuki

pre 4 godine

Smatram da bi Bogdan mogao biti starter u bar polovini ekipa. U Kingsima ima problem i sa motivisanošću, i sa samopouzdanjem, sa ničim izazvanim egoističnim saigračima, i na prvom mestu sa načinom na koji Kingsi igraju. Bogdan treba da ode u bilo koji tim koji ima dobrog centra, oko koga se skuplja odbrana i gde je protok lopte dobar. Utah je školski primer takvog tima. A isto je i sa Denverom, Lakersima... U Denveru kao starter na devojci, imao bi tih 15 - ak poena uvek uz dobar procenat,i bi bio zadovoljan i sobom i ekipom. Potpisujem da će Bogdan u za manje od mesec dana biti trejdovan.

abcd

pre 4 godine

nista o nicemu....Bogdanovic je medju boljima po procentu suta iz igre.I sto kazu americki novinari "Bogdanovci moze da uradi vise od Bjelice".Lik je bio najbolji strelac SP uz ubedljivo najbolje procente suta za tri na celom prvenstvu,i uz odlicne procente suta iz igre.Koga je cuveni FMP za koji navijate vec 8 godina stvorio osim Teodosica?

vince carter

pre 4 godine

Kako sto se suska u americi, a cini mi se da je i Vojnarovski nesto napisao o tome, Bogdanovic i Bjelica idu u lejkerse za Kuzmu, Bredlija i Kuka. Ne bih hteo da se to dogodi, jer ne zelim da Bogi I Beli igraju sa egomanijakom Lebronom, ali cini mi se da je to gotova stvar. Ako se to desi, svim srcem sam uz Hjuston!

Grobari USA

pre 4 godine

Колико смо ЈАДАН народ. Па човек нас САМ вукао на светском а ви га пљујете на свакој вести. Волео бих да се не одазове више на позиве репрезентације , пошто је по вама, канал играч.

petarczv

pre 4 godine

Gde ćeš jos moći da sutiras 8/28 i da igraš po 43min?! Sedi gde si uzimaj lovu (jes da moras da je delis sa divcem, saletom i tastom) i uživaj...

slaviša šmigič

pre 4 godine

divac ga toliko gurao i hvalio pa mu poverovali sad shvatili,da su uzeli mačku u đaku a imali su šanse,da se dokopaju dončiča koga je dalas uzeo slučajno čak ga u početku nisu želeli ali ajde da uzmemo bogija reče divac i ukanali sakramento koji je sad gori nego što je bio pre dolaska bogija bar duplo.

petarczv

pre 4 godine

nista o nicemu....Bogdanovic je medju boljima po procentu suta iz igre.I sto kazu americki novinari "Bogdanovci moze da uradi vise od Bjelice".Lik je bio najbolji strelac SP uz ubedljivo najbolje procente suta za tri na celom prvenstvu,i uz odlicne procente suta iz igre.Koga je cuveni FMP za koji navijate vec 8 godina stvorio osim Teodosica?
(abcd, 18. januar 2020 16:56)

Šteta sto se cele godine ne igraju utakmice sa angolom i filipinima...

Миле

pre 4 godine

Мало је касно за Бјелицу, али када бих их (Богдановић + Бјелица, да се разумемо)бар једну сезону гледао у Денверу поред Јокића, баш би ми било топло око срца.

džaba vam novci....

pre 4 godine

@ Grobari USA

Urnisao ih u čuvenom finalu protiv "države" i to mu ne mogu oprostiti ?... Ne vole oni bato Srbiju, samo Zvezdu, pa makar iz Železnika...

Dimitrijevic

pre 4 godine

Kojom bi to ulogom bio zadovoljan lider reprezentacije i najbolji igrac Srbije? Mozda da bude prvi plej Lejkersa i da mu LeBron bude zamena sa klupe?

Bg

pre 4 godine

U NBA nisu uspeli Paspalj, Djordjevic, Danilovic, Rakocevic, Milicic, Jaric... Pa sta se cudite za Bogdana! Realno jedini koji je bas uspeo je Stojakovic. Divac jeste dugo igrao ali Pedja ima prsten i dan danas vazu za vrhunskog sutera.

stef

pre 4 godine

Ja najvise volim nase igrace ali treba biti realan. Navedite mi tim u kom bi Bogdanovic imao vecu slobodu nego u Sakramentu? Tesko da moze da se nadje.

Mnogi ovde prozivaju Foxa, ali on ima samo 22 god, dok Bogdanovic ima 27.
A evo i statistike:
Fox je drugi strelac ekipe, iza Hilda sa 19.2 poena po mecu, Bogdanovic 14.5
Fox 47.9% iz igre, Bogdan 42.6%
Fox 7.3 asistencije, Bogdan 3.6
Fox 4.4 skoka, Bogdan 3
Uz to je BOdgan odigrao 7 utakmica vise.
Treba biti realan. Ukoliko mu je bitan trofej, onda neka predje u Lejkerse, ali tamo ce imati vrlo malu minutazu, i cim ne odigra kako se ocekuje, odmah cemu naci zamenu, dok ovde ima koliko toliku zastitu Divca

stefav

pre 4 godine

Ja najvise volim nase igrace ali treba biti realan. Navedite mi tim u kom bi Bogdanovic imao vecu slobodu nego u Sakramentu? Tesko da moze da se nadje.

Mnogi ovde prozivaju Foxa, ali on ima samo 22 god, dok Bogdanovic ima 27.
A evo i statistike:
Fox je drugi strelac ekipe, iza Hilda sa 19.2 poena po mecu, Bogdanovic 14.5
Fox 47.9% iz igre, Bogdan 42.6%
Fox 7.3 asistencije, Bogdan 3.6
Fox 4.4 skoka, Bogdan 3
Uz to je BOdgan odigrao 7 utakmica vise.
Treba biti realan. Ukoliko mu je bitan trofej, onda neka predje u Lejkerse, ali tamo ce imati vrlo malu minutazu, i cim ne odigra kako se ocekuje, odmah cemu naci zamenu, dok ovde ima koliko toliku zastitu Divca

hm

pre 4 godine

Realno mislim da se zaneo i da se vara da ce u nekon drugom klubu imati vecu minutazu i bolju ulogu, realno treba vecno da bude zahvalan Divcu da je otisao u neki drugi klub bio bi epizodista a ovako bar moze da uzme ogromnu zaradu, tamo kod njih takvih bekova kao sto je on na izvolte

Randy Marsh

pre 4 godine

Čovek nam skoro sam vuče reprezentaciju na poslednja 3 velika takmičenja, a ovde 2/3 komentara ga pljuje...
A svi znamo i zašto - pa oni pljuju i svoje igrače kad posle 4 pobede vežu 2 poraza. Loši ljudi, al mnogo (da ne koristim teže reči koje bi svakako bile primerenije)

slaviša šmigič

pre 4 godine

ha,ha pa nek ode u lejkerse imače manju minutažu od bobija,da ima bobi minuta koliko bogdan imao bi mnogo bolju statistiku u slučaju,da ode u lejkerse brzo če poželeti,dfa se vrati u evropu kad god je igrao protiv crnaca to se lepo videlo sa reprezentacijom bio je katastrofalan otimali mu žive lopte iz ruku.bogi realno treča liga zapad

Edi

pre 4 godine

@ grobar USA
Dragi grobare, to kako smo mi Srbi jadan narod pričaj komšijama u SAD-u, nemoj da nas truješ preko neta. Da je Bogdanović dobar igrač, dobar je. Da u repr zahvaljujući Djordjeviću i u Kingsima uz pomoć Divca moze da DIVLJA kad ga ide i kad ga ne ide je takodje velika istina. I to moze i te kako da nervira ljude jer se dečko stalno reklamira kao veliki patriota. Zivo me zanima kako bi igrao u bilo kojoj drugoj ekipi sa presijom da leti na klupu kada ga ne ide. Slično vazi i za Tea.

goblin

pre 4 godine

Zašto se konstantno vređa čovek koji UVEK igra za reprezentaciju(vodio naš treći tim do srebra na EP,povredio se igrajući one besmislene Fibine kvalifikacije...)a veliča se Srbin koji igra za Sloveniju.Navijam za Zvezdu,ako je to uopšte bitno.

jedan od mnogih

pre 4 godine

@abcd - zahvaljujuci njegovim fantasticnim sutevima, procentima i proseku poena na SP svi ostali su trpeli, a najvise tim i osvojili smo drvenu medalju

MPP

pre 4 godine

BOGDAN JE PREVAZIŠAO KINGSE....
jednostavno tu više nemože da napreduje .
Da su ušli u P.off , ajde de ,biti 6 igrač u takvom timu bi nekako bilo logično....
Ali u ovakvom Sakramentu ?
OGROMNA JE RAZLIKA BITI ŠESTI U LEJKERSIMA !
UZ Lebrona bi napredovao preko noći....imao bi veliku želju za dokazivanjem i pitanje je gde bi mu bio limit. A Lejkersi bi dobili UBOJITU ŠESTICU . Mislim da bi se sve sklopilo u njegovoj karijeri.
Bogdan je u uvom trenutku baš idealan za takvu ulogu u Lejkersima.

Imay

pre 4 godine

Neka Kingsi probaju da vrate/dovedu Dončića, a da daju Beglija! Mogu komotno i celu prvu petorku da dodaju. Kad jednom takvu priliku propustiš, možeš slobodno da prijaviš NFL umesto NBA ekipe u Sakramentu!

Вечност +

pre 4 godine

Mozda bi mu ulogu u Evropi vise prijala? Ono nije zadovoljno, a sutira 3/16 svaku drugu utakmicu. More, sutiraj to u razvojnu ligu.
(Mikii, 18. januar 2020 16:44)

Socijalni psiholozi su saglasni da koncept agresije sadrži dve komponente, nameru da se neko povredi i stvarno nanošenje povrede drugoj osobi. Dakle, agresija je bilo koji oblik ponašanja koji za cilj ima nanošenje štete ili povrede drugom ljudskom biću.

Edi

pre 4 godine

@ Sarkazam, ironija i cinizam
Pored zivog Jokica kazati da je Bogdanović jedina opcija u napadu vredja inteligenciju. I sta bi to uopste trebalo da znaci da je zasluzio da divlja?
I da, igra za sebe, sigurno ne reskira karijeru zbog tebe i mene.

LorD

pre 4 godine

Spisak igraca koji nisu uspjeli u NBA a top su igraci, Djordjević, Navaro, Spanulis, Jasikevicijus, S. Rodrigez.
Bogdan ima ok brojke i ima neku ulogu tako da prestanite da pljujete momka.

Sarkazam, ironija i cinizam

pre 4 godine

@ Sarkazam, ironija i cinizam
Pored zivog Jokica kazati da je Bogdanović jedina opcija u napadu vredja inteligenciju. I sta bi to uopste trebalo da znaci da je zasluzio da divlja?
I da, igra za sebe, sigurno ne reskira karijeru zbog tebe i mene.
(Edi, 18. januar 2020 21:34)

Bogdan je godinama prva opcija u napadu jer je taj tvoj Jokić ispaljivao reprezentaciju. 2017. kad su sve "zvezde" otkazale Bogdan je jedini igrao od njih i došli su do srebra. Ne znam da li znaš da je zbog povrede nakon FIBA kvalifikacija Bogi izgubio mesto u startnoj postavi Kingsa, Badi je uleteo tada i evo i danas je tu. Bogdan je sam rekao u jednom od skorašnjih intervjua da igra za reprezentaciju jer voli košarku i to ga ispunjava, i igraće sve dok je tako. Onog trenutka kad u tome više ne bude uživao neće se odazvati, ma šta ljudi koji prate nacionalni tim mislili i komentarisali. Dečko je zreo, normalan, prizeman, ali to se za tebe ne može reći, druže. Ne divlja on u repr. nego je jedini bek šuter kog imamo a da vredi nešto, i on jednostavno MORA da šutira.

mikeli

pre 4 godine

Bogdan bi bio idealan za ulogu 6th man-a u nekoj od ekipa koje se bore za prsten, npr Lejkersi, Filadelfija, Milvoki... Nesto poput Ginobilija ili Lou Williamsa

Aleks

pre 4 godine

Nismo ni sumnjali da će Perica da ispuzi ispod svog kamena na vesti o Bogdanu i dati svoje "stručno" mišljenje. Naravno, svaki njegov komentar je odgovor na nečiji, sa apsolutno 0 (NULA) argumenata. I svaki sadrži prozivku i vređanje, ne znam zašto mu se objavljuje to?

Bogdan se verovatno noćas vraća na teren protiv Jute, ako odigra dobro Perica se vraća pod svoj kamen, do sledeće prilike.

Aleks

pre 4 godine

Statistika je divna je oblast, ali kao što kaže jedna druga izreka o njoj - ne laže statistika, već oni koji je tumače. U matematici je 45>38 i tu se sve završava, u statistici postoji nešto što se zove značajnost. Okej, 45>38 -da li to pravi neku značajnu razliku? Prevedeno na oblast košarke, da li pravi značajnu razliku na terenu, to što neki igrač šutira 45% za tri poena, a drugi 38? Ako bismo uporedili Foksovu i Jokićevu statistiku (iako je bzvz jer su na različitim pozicijama, ali hajde nosioci su franšiza), ne znam da li bi bilo stat.značajne razlike. Tu statistika fejluje. Zato što Jokić pravi ogromnu kvalitativnu razliku na terenu, a Foks ne. Jokić vodi svoj tim ka uspehu, Foks ka 14. mestu na Zapadu. Znači ne može samo statistika da se gleda, a ako se gleda treba uzeti više parametara u obzir a ne samo pročitati je sa sajta i reći 45>38 i to je automatski bolje. Pogotovo što je košarka timski sport i treba da imaš bar 3 igrača na terenu koji prave kvalitativnu razliku, a ne baš da se svi šlepaju na jednog.

E sad, što se BB tiče: FG% 42.6, 107. u ligi, 21. na SG poziciji.
3P% 38.3, 57. u celoj ligi, 21. na SG poziciji. Ono mnogo bitnije je da Bogdan pravi kvalitativnu razliku na terenu, uglavnom utiče pozitivno na tim i kad je dobar ekipa pobeđuje. Bitno je šta radiš na terenu, a ne da li šutiraš 38% ili 45% za tri, pogotovo ako si igrač koji ima čime da nadoknadi slabije % kao Bogdan. Uostalom, zbog toga je i Jokić vrhunski igrač, a ne zato što ima 50+% iz igre.

psihijatar

pre 4 godine

Gde ćeš jos moći da sutiras 8/28 i da igraš po 43min?! Sedi gde si uzimaj lovu (jes da moras da je delis sa divcem, saletom i tastom) i uživaj...
(petarczv, 18. januar 2020 17:25)

Zaboravio si Danilovića i Mitra ...c c c, nemoj da ti se to dešava.

bla

pre 4 godine

bb ulazi sa klupe zato sto je hild bolji igrac ne zato sto je ovaj bio povredjen pa dve godine i promena trenera to ne menjaju. inace bb je stalno povredjen. Isto je smesno reci da bb moze da uradi vise od Bjelice koji je i bolji, kompletniji igrac i ima visi stepen inteligenecije.

Miroslav

pre 4 godine

Neko je napisao da Danilovic nije uspeo u NBA.To i nije tacno,samo mu telo nije izdrzalo sve napore.Kada je bio zdrav,imao je dobru minutazu.Pre povratka u Virtus,imao je odlicnu ponudu da ostane u NBA (Dalas ili Indiana,ne secam se).

lal

pre 4 godine

@randy: da brojimo negativne i pozitivne komentare?!? mozemo i +/- na takvim komentarima, posto vecina ne pise iste...
procenat trolova je isti kao na vestima o djokovicu, mitrovicu, guduricu, jovicu... a to je svakako mnogo manje od 2/3...

Laowai

pre 4 godine

U NBA nisu uspeli Paspalj, Djordjevic, Danilovic, Rakocevic, Milicic, Jaric... Pa sta se cudite za Bogdana! Realno jedini koji je bas uspeo je Stojakovic. Divac jeste dugo igrao ali Pedja ima prsten i dan danas vazu za vrhunskog sutera.
(Bg, 18. januar 2020 17:14)

Marko Jaric je imao solidnu karijeru, a pogotovo minutazu. Da Bogdan igra toliko imao bi sigurno solidnu, ako ne i vrlo dobru nba karijeru. O Milicicu ne treba trositi reci niti ga uporedjivati, ne bi on uspeo nigde, ali zbog glave. Za ostale se slazem, ali mislim da je njima strpljenja falilo i srece, takodj.

Vuki

pre 4 godine

Smatram da bi Bogdan mogao biti starter u bar polovini ekipa. U Kingsima ima problem i sa motivisanošću, i sa samopouzdanjem, sa ničim izazvanim egoističnim saigračima, i na prvom mestu sa načinom na koji Kingsi igraju. Bogdan treba da ode u bilo koji tim koji ima dobrog centra, oko koga se skuplja odbrana i gde je protok lopte dobar. Utah je školski primer takvog tima. A isto je i sa Denverom, Lakersima... U Denveru kao starter na devojci, imao bi tih 15 - ak poena uvek uz dobar procenat,i bi bio zadovoljan i sobom i ekipom. Potpisujem da će Bogdan u za manje od mesec dana biti trejdovan.

Sarkazam, ironija i cinizam

pre 4 godine

I da dodam još nešto: igra za reprezentaciju jer voli slavu i da se dokaze, kao i svi mi. Sigurno mu to ne pada teško niti se zrtvuje.
(Edi, 18. januar 2020 17:58)

Sad malo više pričaš o sebi, zar ne? ;) Tačno je da Bogdan voli da se dokazuje na svim poljima, to nije ništa loše i on je to sam rekao. Ali je takođe činjenica i da rizikuje svoju karijeru tako što svako leto poslednjih 7 godina posvećuje reprezentaciji. Ako ništa drugo, treba to poštovati. A to da "divlja" u reprezentaciji je zaslužio tako što je uvek bio tu kada je trebalo i vukao kada je trebalo, kao praktično jedina opcija u napadu. Sigurno bi i on voleo da bude malo rasterećeniji i da ga ne krive za svaki neuspeh nacionalnog tima.

Грађевинац

pre 4 godine

На СП остали наши играчи били спутани/нису дошли до изражаја и шта све не због Богдана? Стварно "папир" свашта трпи и сасвим ми је јасно зашто жута штампа цвета у Србији. Какву год, непроверену, глупост да извалиш нема везе ионако сви млате празну сламу. Без обзира шта људи из струке кажу о нечему или некоме у Србији ће се обавезно наћи гомила "експерата" да им објасни да нису у праву.
Па је ли Богдан крив што Гудурић не уме да упути шут већ по дифолту креће у неке беспотребне дриблинге - чак и кад је сам као дух на линији за три поена? Је ли Богдан крив што Јовић два-три пута враћа лопту Јокићу(којег су удвојили) уместо да шутира након што му је овај "направио ливаду"? Је ли Богдан крив што осим њега, Јокића и још (можда)пар њих ми немамо играча који могу да искреирају неку ваљану акцију, неки отворени шут?

Како уопште можеш да спутаваш неког ко не жели да шутира?!?

Није им Богдан ништа крив, већ се то зове недостатак храбрости, Богдан и Бјелица је имају, има је и Теодосић, некад су такви били Ђорђевић, Дивац, Даниловић, Бодирога... Зато их се сви сећамо док неке друге, тзв "водоноше" баш и не.

mr čović i dr terzić

pre 4 godine

Bogi DA, ali zašto Bjelica ?

Nemanja je drugi tip košarkaša. Nije da su sjajni u reketu, pa im je višak. A nije ni skup.

Bogdan je u najboljim godinama. Realno će imati i visoku platu, a na neku su prilično popunjeni.

Миле

pre 4 godine

За ове који се позивају на статистику, а млади су, подсјећање на једну стару изреку: Статистика је као девојка у бикинију, све видиш само не оно најважније. Дакле имаш статистику Фокса, имаш статистику Јокића нпр. (неважно у овој причи чија је боља). Чији су саиграчи задовољнији, који од њих чини своје саиграче бољим?

psihijatar

pre 4 godine

U NBA nisu uspeli Paspalj, Djordjevic, Danilovic, Rakocevic, Milicic, Jaric... Pa sta se cudite za Bogdana! Realno jedini koji je bas uspeo je Stojakovic. Divac jeste dugo igrao ali Pedja ima prsten i dan danas vazu za vrhunskog sutera.
(Bg, 18. januar 2020 17:14)

Teško lupetanje. Što se tiče spiska za pola si u pravu ali ne i za Danilovića, Jarića i Rakočevića. Oni su tamo dobro igrali ali im više odgovara Evropa. Italija eeej. Sećam se da je Danilović dobio 9 mil. za povratak u Virtus na 3 god. U to vreme bio je to vrhunski ugovor.

Radijator

pre 4 godine

Kako sto se suska u americi, a cini mi se da je i Vojnarovski nesto napisao o tome, Bogdanovic i Bjelica idu u lejkerse za Kuzmu, Bredlija i Kuka. Ne bih hteo da se to dogodi, jer ne zelim da Bogi I Beli igraju sa egomanijakom Lebronom, ali cini mi se da je to gotova stvar. Ako se to desi, svim srcem sam uz Hjuston!
(vince carter, 18. januar 2020 16:42)

Ranije je bio takav, al ove sezone stvarno nije...pogledaj prosek asistencija po mecu...pa ces videti gde je Lebron. Na samom vrhu. Uopste ne siluje kao nekad.

Ironicni Che

pre 4 godine

Kako sto se suska u americi, a cini mi se da je i Vojnarovski nesto napisao o tome, Bogdanovic i Bjelica idu u lejkerse za Kuzmu, Bredlija i Kuka. Ne bih hteo da se to dogodi, jer ne zelim da Bogi I Beli igraju sa egomanijakom Lebronom, ali cini mi se da je to gotova stvar. Ako se to desi, svim srcem sam uz Hjuston!
(vince carter, 18. januar 2020 16:42)

Lebron egomanijak, pa ćeš da navijaš za bogove timske igre Bradu I Rasela!?

Pa, ti si neki veliki car

Miroslav

pre 4 godine

Bogi DA, ali zašto Bjelica ?

Nemanja je drugi tip košarkaša. Nije da su sjajni u reketu, pa im je višak. A nije ni skup.

Bogdan je u najboljim godinama. Realno će imati i visoku platu, a na neku su prilično popunjeni.
S obzirom da se pojavljuje informacija o trejdu sa Lejkersima,Bjelica je verovatno njihova zelja.Lejkersima ne dostaje takva cetvorka.

веверица

pre 4 godine

за бјелицу је дивац пре неки дан рекао да је најтраженији играч кингса.

zoran

pre 4 godine

Bg Danilovic prosecno ima preko 12 poena po mecu Jaric se zadrzso tramo skoro deset sezona Sta ti zamisljas decko da je uspeh samo ovo dto rade Jokic i Doncic koji su klasa za sebe

Don

pre 4 godine

Koliko ja znam trejduje se kad tim nije zadovoljan igračem ili kad tim želi nešto drugo a ne kada je igrač nezadovoljan.
(poznavalac ©®, 18. januar 2020 16:48)

Trejduje se ako se ocekuje da ne produzi ugovor a pred istekom jez da bi tim bar nesto dobio za njega. Nekad uzmu nekog bezveze igraca i otpuste ga, samo da ociste salary cap.