1. Zvezdanaesterac! Vezbaju li se penali,a bagro!
  (vuk, 16. januar 2020 00:14)

  # Link komentara

 2. Samo jako. Strogo i samo kondicioni trening. Da ne bi kao ove godine u evropi posle dvadeset minuta izgledali kao da su na samrti.
   (zvezdaš, 15. januar 2020 16:18)

  # Link komentara

 3. Пре пар дана на Скај Италија пуштани су исечци занимљивих детаља досадашњег дела Сериа А сезоне. Редом су ишли Влаховић, Сергеј, Коларов, Ђуричић...
  Значи да се код нас најбоље развијају фудбалери погодни за италијански стил. Тамо су још и Миленковић, Радовановић, Ђорђевић, Томовић, Нинковић...
  Свиђа ми се што је Деки довео Италијана за кондиционог, у утакмицама ЛШ чинило ми се да смо у том сегменту најудаљенији од јаких екипа.
  Надам се да је донео са собом и опсесију одбраном, која је тако упечатљива код Италијана. Најбољи је пример Смолинга, негде сам прочитао "У Јунајтеду је изгледао као да у сваком нападу он "виси", а у Роми игра са невероватним самопоуздањем, јер сви раде за њега".
  Панков уместо Милуновића је први корак ка томе, појачања су неопходна(можда не за нашу лигу, али чак и за дуплу круну мислим да јесу), надам се да су на добром путу да то остваре.
  Напред Звездо!
  (Нико и Ништа, 15. januar 2020 15:38)

  # Link komentara

 4. A sta su jeli? Kad su isli u wc?
  (pesnicenje stajl, 15. januar 2020 15:35)

  # Link komentara