Ponedeljak, 30.12.2019.

19:38

"20:0 za Budućnost"

Utakmica između Budućnosti i Crvene zvezde će biti registrovana rezultatom 20:0 za podgorički tim, prenosi <a href="http://sportklub.rs/Kosarka/ABA-League/a319136-ABA-liga-20-0-za-Buducnost-naknadno-o-kaznama.html" class="text-link" target= "_blank">Sportklub</a>.

Izvor: SV

"20:0 za Buduænost" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

234 Komentari

Sortiraj po:

Igor

pre 4 godine

Sporcki klubovi treba da budu primer trebalo je da se nadmecu na terenu da pokazu medjusobno postovanje i fer plej da se izmedju klubova prethodno odrzao sastanak i da igraci izadju zagrljeni da pokazu da nije resenje u nasilju sta god da je povod neko je trebao da pokaze inicijativu a zasto toga nije bilo zasto su se iz cz uplasili nemam pojima, sad moze da se ide opusteno u hrvacku a bice rat ako se ode u cg aloo ljudi o cemu pricamo

Janaćije

pre 4 godine

Ako se ne registruje ovim rezultatom - ABA liga više i ne može da opstane. Znači ako se ne poštuju propisi, ništa od lige. Nisu došli da igraju, a mogli su, na primer, i u CG da donesu takvu odluku u slučaju da se zaista dogodilo nešto što bi onemogućilo regularno odigravanje. Kako god da se pogleda iza ove odluke stoji neka politička grupacija, koja po svemu želi da ukune ABA ligu - nakon nagoveštaja da prvaku lige nije garantovano učešće u EL.

WillyWonka

pre 4 godine

Pošteno, nije bilo nokakvog razloga da CZ ne odigra ovu utakmicu. Osim nekih političkih ciljeva. I tako, svaki tim koji se stavi u službu politike treba kazniti, ne samo oduzimanjem bodova, nego i novčano. Sramota je da jedan sportski kolektiv igra političke igre.

ValterNBG

pre 4 godine

Stvarno smo cudo,pa ajde posteno recite da li je bilo normalno da se ide na utakmicu?Na konferenciji je sve lepo receno(inace ne volem,ne samo da ne volem nego mi se malo I gadi,doticni)I traziti neke druge razlige u svemu tome je poprilicno bolesno.Pravo da vam kazem,jos prosle godine sam napisao da utakmice u Podgorici ne treba igrati,nikad.Ponosan sam na ovu odluku a oko play off-a cemo se vec nekako snaci,ako uopste ima smisla batrgati se za prvo mesto koje vise ne daje siguran prolaz u EL.

Enky

pre 4 godine

Zvezdi zabraniti takmičenja u bilo kom sportu jer su neviđeno zlo ,ko god im je konkurent nema čime se ne služe samo da ne izgube , ne ići na utakmicu i onda nešto kao izmišljaju.

činjenica

pre 4 godine

Pjevalo se " Ubij cigana" kao sto se pjeva "Ubij grobara" i to mozemo svrstati u navijacko vrijedjanje.

(misko, 31. decembar 2019 08:02)

Srbi kao Cigani postoje samo u ustaškim glavama,
to je klasičan primer uvreda na nacionalnoj opsnovi.

Nikada to nije bilo "navijačko vređanje",
uvek je bilo na nacionalnoj osnovi,
još od kraja 60-tih i priprema za maspokret u Hrvatskoj.

Nije slučajno što su povici "Cigani, Cigani, ..."
nastali u Hrvatskoj, baš tada,
što su bili upućeni isključivo izvorno srpskom klubu,
kao što nije slučajno što su ih domaći franjevci oberučke prihvatili.

to je tek komedija

pre 4 godine

Niko ne moze nikoga da nagrdi koliko moze sebe. Ovo je bio kukavicki cin i velika bruka za klub kakvim se predstavlja CZ i njeni navijaci. Velika bruka. Opet je Zvezda dokazala da je igracka u rukama raznih interesnih grupa. Vise je postala politicka grupacija nego sportska. Bruka i kukavicluk.
(Njegos, 31. decembar 2019 00:39)

Šta bi tek moglo da se kaže za JSD Partizan,
koji nikada nije ni bio sportski, već politički projekat.

Nastali u Zagorju, bivstvovali u Beogradu,
nastavili da žive kao JSD iako se Jugoslavija raspala.

Podgoricki

pre 4 godine

Sveti Vasilije ce vratiti Zvezdi 20 puta za ovo dobro delo, a i Milu za zlo.
(Armata, 30. decembar 2019 23:18)Sveti Vasilije vraca dobro najvecem cedu komunizma hahahaah a u kakvom ste vi kanalu

ArDzej65

pre 4 godine

Bezbednost zvezde ugrozena bla bla... Mislite da je o tome zaista rec? Pa zvezda ima vise amerikanaca nego srba, ne dao Bog da neko tamo pipne nekog koga ujka sem cuva. Mislite da je milo lud da udari na njih?
(korisni psic, 30. decembar 2019 22:13)
U pravu si, prošle sezone nisu udarili na Ročestija, Lesora, Feldina... već su psovali Srpsku majku i pljuvali Čovića, Davidovca, Dobrića, Tepića...

Kapetan Kuka

pre 4 godine

Da bi bila ozbiljna država, Srbija MORA uvesti ekonomske sankcije REŽIMU MILA ĐUKANOVIĆA, koji progoni srpski narod u CG i otima crkvenu imovinu. To znači, sankcije Đukanoviću i sa njim povezanim licima, ključnim političarima i biznismenima, a narod Crnogorce, pustite na miru, to su naša braća.
Srbija to mora da uradi, po cenu da neko od srpskih političara ugrozi ili izgubi svoju vikendicu ili drugu imovinu u CG. To je jednostavno državni interes. Naravno, ko neće da zbog državnih interesa ugrozi svoje privatne interese, taj ne treba da se bavi politikom i treba da da ostavku i bavljenjem politikom prepusti onima koji nemaju vikendicu (ili hotel) u Crnoj Gori...

kaljeva pec

pre 4 godine

Nikakva sila...onaj ko te finansira taj ti i sudbinu kroji ili ti sleduje Bane Sekulic...bar to je jasno.
(krojac, 30. decembar 2019 23:58)

Pa i vas finansira drzava kao i nas, odvajkada..pa nikad niste primorani da dejstvuete u interesu Partizana, a mi jesmo obrnuto.
Jedino ako si hteo da kazes da ste vi drzava, a mi neki kao sluzbenik...onda.se slazem.
(Radijator, 31. decembar
Nece biti tako...drzava stoji iza oba kluba samo se vlast menja...Zvezda je ta koja je bila sluzbenik i davala legitimitet vasim titulama ne samo u kosarci vec i fudbalu a nista se pitala nije...Sada na ravnopravnoj osnovi oba tima na terenu ucestvuju pa recimo Partizan osvaja duplu krunu u fudbalu sto je nekad bilo nezamislivo za Zvezdu...A sto se tice kosarke ukoliko se bude sugerisalo da srpski timovi izadju iz lige ja upravo navijam da vi to ne ucinite i time deklarisete sebe ko ste ali mrka kapa...

Ajk

pre 4 godine

Pitanje za sve navijace Crvene Zvezde. Sta ce biti ukoliko na leto 2020 godine, u kvalifikacijama za fudbalsku Evropu, nije bitno takmicenje, izvucete podgoricku Buducnost? Da li cete i tada praviti dramu i napustati avion pre polaska? Da li ce i tada rukovodstvo Zvezde da salje UEFI dopise i razna obavestenja od BIA , CIA, KGB...da li cete i tada drzati konferenciju za stampu dva sata pre utakmice? Evropa, tj UEFA ne prasta takve propuste.
Mozete sada da me prozivate da sam Milogorac, Grobar itd...da, jesam navijac Partizana, nisam Crnogorac...naprotiv, nemam dole nikoga i nikada nisam imao, nista me ne vezuje za tu zemlju, vec prosto i jednostavno ne volim predsednika vašeg kluba. To je covek koji samo pravi incidente gde god da se pojavi. Ne verovatno je da njemu niko ne valja, ni Buducnost, ni Partizan, ni KSS. Tako je bilo i u fudbalu, tako je i u kosarci. Covek prosto pravi gluposti zarad svojih interesa. A da ne zaboravimo da nas je licno on osakatio sa ABA ligom. On je licno potencirao ulazak srpskih klubova u ABA ligu.

misko

pre 4 godine

Zasto u komentarima pisete da se u toku finalnih utakmica vrijedjali srbi ??!!!! to nije istina !!!!
ni jednom se nije culo nista protiv Srba. To niko nije pominjao dok se Covic nije pojavio kod Marica i mrtav 'ladan rekao da su se u Moraci vrijedjali Srbi i Srbija.
Istina je drugacija! Pjevalo se " Ubij cigana" kao sto se pjeva "Ubij grobara" i to mozemo svrstati u navijacko vrijedjanje. Naravno, bilo je i ruznih stvari ali ih treba iskljucivo vezati za netrprliivost prema Covicu. Prije 2 mjeseca je bio Partizan. Utakmica je prosla bez ikakve frke.
Na kraju, makar polovina Varvara se osjeca Srbima.
Prema tome, molim vas da ne nasjedate i ne forsirate tu pricu.
svako dobro !

nikola p.

pre 4 godine

Citam neki clanak vezan za nauku, 5 komentara. Ekonomija i politika, tu smo malo bolji, 17 komentara. Naravno, obrazovanje i kultura, 2 komentara. Sport... IDEMO SAMO JAKO!!! 200+ komentara. Srbija, gde je svaki drugi gradjanin doktor kladionice i magistar fudbala i kosarke. I gde svi oni bolje znaju kako doci do titule od zvanicnih trenera i strucnjaka. Posle se pitate, gospodo i dame, sto smo tu gde jesmo, kao drzava i drustvo. Pametnome dosta. A ko mi lupi minus, samo dokazuje da sam u pravu. Pozdrav.

Don 'Wardaddy' Collier

pre 4 godine

@dnevna doza prosecnog srbende:
"a vi botovi lupajte minuse..."
...ono kad ti botina koja daje komentar na svaku vest na ovom portalu (!) poruči da si BOT...
E, sačuvaj me Bože....

Emulator

pre 4 godine

Zao mi vas je delije koliko ste potonuli.Nas je DB kao navijacku grupu razbila pa i nije cudo sto nismo sposobni da menjamp bagru u nasem klubu.A vi brojniji i ujedinjeni morate da pravdate ovo sto se desava i gledate kako vam je klub postao politicka igracka jednog coveka,ne mislim na Covica.Nijedan moj prijatelj zvezdas a imam ih dosta nije rekao da je ovo bezanje sa terena ok.Al vi morate od sramote to da branite.

Emulator

pre 4 godine

(Radijator, 30. decembar
Nikakva sila...onaj ko te finansira taj ti i sudbinu kroji ili ti sleduje Bane Sekulic...bar to je jasno.
(krojac, 30. decembar 2019 23:58)

Znamo da je tako,tako i titule osvajate.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Večeras u neizvesnoj zavrsnici Mega pobeđuje FMP i Zvezda ostaje u trci za 4. mesto.
(Markobg, 30. decembar 2019 21:32)

Dzaba im. Ako je citat iz pravilnika "gube prolaz u dalje takmicenje" ispravan, vec sada su ispali iz plejofa. To je jedino i fer. Dovodis regularnost takmicenja u pitanje? Do vidjenja, u sledecoj sezoni.

Radijator

pre 4 godine

Nikakva sila...onaj ko te finansira taj ti i sudbinu kroji ili ti sleduje Bane Sekulic...bar to je jasno.
(krojac, 30. decembar 2019 23:58)

Pa i vas finansira drzava kao i nas, odvajkada..pa nikad niste primorani da dejstvuete u interesu Partizana, a mi jesmo obrnuto.
Jedino ako si hteo da kazes da ste vi drzava, a mi neki kao sluzbenik...onda.se slazem.

Njegos

pre 4 godine

Niko ne moze nikoga da nagrdi koliko moze sebe. Ovo je bio kukavicki cin i velika bruka za klub kakvim se predstavlja CZ i njeni navijaci. Velika bruka. Opet je Zvezda dokazala da je igracka u rukama raznih interesnih grupa. Vise je postala politicka grupacija nego sportska. Bruka i kukavicluk.

krojac

pre 4 godine

Ukoliko Zvezda istupi to ce biti odluka sa viseg nivoa koja ce ukljuciti i ostale klubove koji dolaze iz KLS...tako da tvoj komentar nema nikakvu vrednost ima samo da se poklonite ko noj kad glavu u pesak stavi...
(ta divna stvorenja, 30. decembar 2019 23:23)

Opet na silu?
Lepo sto priznajete.
Sto se onda bunite? U ovoj prciji mozete kako hocete...ali u CG ne mozete, ne daju ljudi na sebe i svako postovanje za to.
(Radijator, 30. decembar
Nikakva sila...onaj ko te finansira taj ti i sudbinu kroji ili ti sleduje Bane Sekulic...bar to je jasno.

ta divna stvorenja

pre 4 godine

"E sad,zar vi zaista mislite da ABA liga može da se igra bez Zvezde,ili Partizana???"

Bez Zvezde moze, a Partizan ste silom naterali da udje, necete ga vala silom i izbacivati. Igrajte se politike...mi cemo kosarke.
(Radijator, 30. decembar
Ukoliko Zvezda istupi to ce biti odluka sa viseg nivoa koja ce ukljuciti i ostale klubove koji dolaze iz KLS...tako da tvoj komentar nema nikakvu vrednost ima samo da se poklonite ko noj kad glavu u pesak stavi...

Saša

pre 4 godine

Meni lično lakše pada poraz od 40 razlike nego ovako ali - neka je 20:0. Igrači bi svakako služili za iživljavanje raznih sinova, kumova i rođaka raznih ministara i budžovana iz CG koji imaju pristup na terenu a i u reketu koliko se sećam. Već su i najavili koliko jedva čekaju dolazak Zvezde... Bilo bi glupo ići na takav užas u ionako nestabilnoj situaciji. Tako da je Čović ovde realno u pravu.

Petar

pre 4 godine

Vreme je da se vratimo samo na našu ligu i da imamo garantovano barem 1 mesto u kupu šampiona.

Kažem to je uslov da uopšte više učestvujemo u medjunarodnim kupovima a drugi uslov da drugoplasirani takodje ide.

Na osnovu prethodnih uspeha nase kosarke trebali bi to da imamo.

Dosta je više tog poltronstva.

Mi smo praktično stvorili košarku u Evropi.

rooney1991

pre 4 godine

E pa citajuci ove komentare,i slusajuci konferenciju danas i to naricanje kako se neko boji za svoju bezbjednost itd.imam samo jedno pitanje:
Da li bi se ijedna utakmica izmedju Zvezde i Partizana npr ikad odigrala,ali ikad i ko je to ko garantuje covinju bezbjednost kad ide na noge Partizanu na primjer
Veliki pozdrav svima

Kukurek

pre 4 godine

Večeras u neizvesnoj zavrsnici Mega pobeđuje FMP i Zvezda ostaje u trci za 4. mesto.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Markobg, 30. decembar 2019 21:32)

Ne može se reći da je bilo neočekivano, ali svakako ti čestitam na prognozi. Gubiće FMP još mnooogo utakmica do kraja. Daće sve od sebe naravno protiv Primorske, Mornara, i tradicionalno Partizana.

Oktobar

pre 4 godine

Zanimljivo. Koliko juce je Partizan hteo da ponisti utakmicu u Titogradu. A zasto? Zasto ovoliko likujete sa ovim danas i onim pre mesec dana, po meni zajednickoj nesreci.Da li m8sle u Crnoj Gori da su oba slucaja njihova pobeda. Redovno su susreti pod rizikom igrane u Titogradu. Ne dozvolimo da nas bahatost i iskompleksiranost i bolest Titogradjana razbija. Neka nesto ostane i u nasoj kuci.

Radijator

pre 4 godine

А одакле новац за путовања? Па отуда што ће многи пре доћи да гледају поменуте клубове него Приморску, Крку, Игокеу, те ће и приходи бити већи. Али, проблем је што ваши мозгови не могу да допру до тих резона...
(Лепи Цане, 30. decembar 2019 23:06)

Jel ko na Ligu Sampiona sto su svi pohrlili da plate karte od 100 evra?
Kako da neeee...

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

nikada zvezda nije bila ovolika politička igracka
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nono, 30. decembar 2019 21:52)

Seti se Maksimira, a ako nemože proguglaj da vidiš šta se tamo desilo, njima i policajci a Srbima, i navijačima.

hm

pre 4 godine

Dakle ABA bez nasih klubova gubi i legitimitet, i kvalitet, a i popularnost.
(Milan, 30. decembar 2019 21:13)

Koju popularnost ? Pa aba liga je jedino u Srbiji jos "popularna". Kvalitet ? Kvalitet od drzavnih para. Da drzava/grad ne daje pare, sto Zvezdi, sto Buducnosti, sto..., igrali bi kao cibona koja je propala kada je nestalo para od grada. Na primer, hrvatski klubovi zajedno u aba ligi imaju pobeda kao jedan partizan. Jedini koji mogu izgubiti raspadom aba lige su srpski i crnogorski klubovi te Tedeski. Hrvatski, a i bosanski klubovi - prakticki danas poluamaterski, su na dnu tako da ih zabole sto ce da bude od aba lige. Pa, ako je vreme za razlaz onda neka bude, ali da se zna tko ce najvise da izgubi sa time.

Radijator

pre 4 godine

Ukoliko Zvezda istupi to ce biti odluka sa viseg nivoa koja ce ukljuciti i ostale klubove koji dolaze iz KLS...tako da tvoj komentar nema nikakvu vrednost ima samo da se poklonite ko noj kad glavu u pesak stavi...
(ta divna stvorenja, 30. decembar 2019 23:23)

Opet na silu?
Lepo sto priznajete.
Sto se onda bunite? U ovoj prciji mozete kako hocete...ali u CG ne mozete, ne daju ljudi na sebe i svako postovanje za to.

ljubibrat

pre 4 godine

Večeras u neizvesnoj zavrsnici Mega pobeđuje FMP i Zvezda ostaje u trci za 4. mesto.
(Markobg, 30. decembar 2019 21:32)

Prorok. Mada nije bilo tako teško hehe

Miloš

pre 4 godine

Sramota...sramota...sramota....po ko zna koji put rukovodstvo nas tjera da se stidimo postupcima našeg kluba....užas da ne može veći...

Isprani mozag

pre 4 godine

Ima veze sa Duletom Vujoševićem i tvojim detinjstvom...
(xxx, 30. decembar 2019 21:52)

Po svim tvojim komentarima izgleda da si ti imao tesko detinjstvo, nevoljen od strane bliznjih...zao mi te je...

xxx

pre 4 godine

Ima veze sa Duletom Vujoševićem i tvojim detinjstvom...
(xxx, 30. decembar 2019 21:52)

Po svim tvojim komentarima izgleda da si ti imao tesko detinjstvo, nevoljen od strane bliznjih...zao mi te je...
(Isprani mozag, 30. decembar 2019 22:10). Po tvom komentaru se vidi da si intelekualac...

beogradski

pre 4 godine

Poradovali se ovi bivsi i ovi sto bi da budu.....ABA jos nista nije dolucila, ako ne verujete meni, idete na zvanicni sajt ABA lige...

analiticar_amater

pre 4 godine

Pričajte šta hoćete sport je izgubio puno sa ovom bahatosti pojedinaca...Sport spaja ljude.Gde nema sporta,kulture nema ni ljudi!Po meni velika sramota a vi gruvajte botovi minuse!
(dnevna doza
U kom ti filmu živiš? I mi i Crnogorci zloupotrebljavano sport u političke svrhe i ne bih verovao ni njihovim ni našim garancijama da će sve proći u sportskoj atmosferi. Ovde sport ne može da spaja ljude jer politika ima glavnu reč. Bolje sto se nije igralo pa neka se njima piši poeni nego da se nešto desilo na utakmici. I na kraju kazes botovi gruvajte minuse, znaci svako ko se ne slaže sa tobom mora da je bot jer nisi u stanju da podneses suprotno mišljenje.

Hahahhahah

pre 4 godine

Звезда одмах да тражи пријем за наредну сезону у ВТБ лигу, постоје реалне шансе да се број клубова у њој врати на 16 (ове сезоне је 14, односно 13 због одустајања тима из Риге). Тиме би АБА лига остала на нивоу неке БИБЛ лиге, а првак би имао директан пролаз у Боранија лигу.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Лепи Цане, 30. decembar 2019 22:00

Pa mozgu , ko ce da placa tolika putovanja???? Jeftinije je da se prikljucimo NBA

sasa the red baron

pre 4 godine

cuj upozorava, 30. decembar 2019 20:59)

sto ne odemo i ne pobedimo?
MI nismo otisli, zato smo pobedili... Zato sto imamo mozak da svatimo da su neke stvari iznad pobede... Zato sto se nsimo ulizivali, nego imali stav i rec...
A ako pricas o zabludi,tvoja naivnost i sama cinjenica da ti to ne vidis su u zabludi o samom sebi...

Markobg

pre 4 godine

Večeras u neizvesnoj zavrsnici Mega pobeđuje FMP i Zvezda ostaje u trci za 4. mesto.
(Markobg, 30. decembar 2019 21:32)

Tačno tako.

95:91 Pot i Ulubay ne znam za koga igraju.

Radijator

pre 4 godine

"E sad,zar vi zaista mislite da ABA liga može da se igra bez Zvezde,ili Partizana???"

Bez Zvezde moze, a Partizan ste silom naterali da udje, necete ga vala silom i izbacivati. Igrajte se politike...mi cemo kosarke.

zhol

pre 4 godine

Ako gospodin profesor doktor Nebojša Čović misli da ne treba da igramo, onda ne treba da igramo. Bezrezervna podrška velikom Nebojši Čoviću! Znamo da ćemo na kraju opet biti prvi! Hvala ti pravoslavni gospode Bože što si nam poslao Nebojšu Čovića!
(zvezdale, 30. decembar 2019 20:06)

E ovo je najjaci komentar ikada :D

Izdvojio bih: "Hvala ti pravoslavni gospode Bože što si nam poslao Nebojšu Čovića!" - umetnost :D

korisni psic

pre 4 godine

Bezbednost zvezde ugrozena bla bla... Mislite da je o tome zaista rec? Pa zvezda ima vise amerikanaca nego srba, ne dao Bog da neko tamo pipne nekog koga ujka sem cuva. Mislite da je milo lud da udari na njih?

Red

pre 4 godine

Ova dešavanja oko ove utakmice ne gledam uopšte sa navijačke strane.Navijm za Partizan ali moramo realno sagledati situaciju.Sta da smo mi trebali da gostujemo danas u Podgorici koja je inače MILOGORSKI GRAD I MILOGORSKA PUBLIKA.Crna gora je na ivici građanskog rata.Srbi iz Crne gore su na ulicama i bore se za spas pravoslavlja u Crnoj gori.Moramo biti jedinstveni ili nas VISE BITI NECE...
(Dragan Arsenović, 30. decembar 2019 20:55)

Konacno jedan pametan grobar.

xxx

pre 4 godine

Dobro je. Bolje izgubiti bodove nego davati legitimitet rezimu koji nacionalizuje crkve u 21. veku.
(Kapetan Kuka, 30. decembar 2019 20:20). Kakve veze imaju crkve sa košarkom , sa sportom uopšte ?
(xxx, 30. decembar 2019 21:07)
Ima veze koliko i ti sa sopstvenim nadimkom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milorad, 30. decembar 2019 21:32). Ima veze sa Duletom Vujoševićem i tvojim detinjstvom...

zvezdoprc

pre 4 godine

(alek) Kod nas su podignute tenzije već osam godina pa ipak svi iz regiona dolaze u Bg. Velika Zvezdina, ili, ne znam čija glupost.

Peta Crnogorska sa Dedinja

pre 4 godine

Milogorci 20 - Aleksijanci 0
(Peta Crnogorska sa Dedinja, 30. decembar 2019 19:50)

Jado,što ne ideš kući kada ti je gora tako mila?
(Idi begaj, 30. decembar 2019 20:15)

Ljepo mi na Dedinje,kad mi dosadi možda se i vratim.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Prve utakmice ABA lige na primer u Splitu i Zadru svojevremeno, pa i kod Cibone (nista manje za njih u Beogradu) su sve bile sto puta rizicnije od ove veceras. Nemojte da ste dvolicni i licemerni, imali ste neki interes, ja vam licno nista ne verujem.
(Bob Sent Kler, 30. decembar 2019 21:22)
E sad nam je baš krivo, što nam ti ne veruješ.

Milan

pre 4 godine

Da se ne ljubimo... I kad se vec dele drzavne pare siroko da se vidi ako moze jedna A licenca da se izboksuje za Zvezdu i Partizan pa neka se menjaju svake godine u Evrologi. A igracemo prvenstvo Srbije. Komsije iz regiona neka se samoorganizuju i neka im je sa srecom.
(dejan, 30. decembar 2019 20:08)

Ovo uopste nije los predlog. Evroligi nije zanimljiva Buducnost, cak ni Cibona, ili Cedevita. Jedini klubovi iz ABA lige koji mogu da donesu nesto Evroligi su Zvezda i Partizan. Treba da se organizuju nasi klubovi, da oni organizuju ligi, a ne savez, i da liga pristupi ULEBu. To je uslov da iz te lige moze da se ide u EL. E sad, da li da se dogovore da ide sampion, ili bi cak za EL bilo zanimljivije da igraju naizmenicno, o tome moze da se pregovara. Tako moze da ojaca nasa liga, i onda bi nasi igraci iz drugih sredina bolje napredovali. Uostalom, u ABA nasi klubovi uvek vode glavnu rec. Od 2004. kad cak nisu svi nasi klubovi igrali, samo 3 puta prvak nije bio iz Srbije - ono kad je upao Makabi, Cibona u Beogradu (kapa dole za to, ali i tad se videlo da kod nas nema bezbednosnog rizika kad protivnik dodje da se bavi sportom, a ne provokacijama) i kad je Buducnost osvojila uz sudjenjenu Podgorici kao u seoskoj ligi. Ostalo sve dominacija nasih klubova, narocito ono jedno vreme kad se igrao F8 i znalo se da ce polufinalisti biti Zvezda, Partizan, FMP i Hemofarm. Dakle ABA bez nasih klubova gubi i legitimitet, i kvalitet, a i popularnost.

milos

pre 4 godine

Ja sam grobar, a nit sam milogorac, niti me zanima šta će privatni klub iz železnika da radi, hoće li da se bavi sportom ili politikom. Vi večiti branitelji srpstva, sto bi ste sad pravili srpsku ligu, protiv iste ste bili najglasniji, prvi ste igrali Aba ligu. Kada je pre par godina Partizan igrao u PG, i kad je nas igrač dobio samar iz prvog reda publike, isto ste ćutali...Tako da, tišina, jasno je da ste na nečiji poziv izasli iz aviona. Volim da bodrim FK Cz kad igra u evropi, ali za Covicevu zvezdu me bas ...

23

pre 4 godine

"@šef stručnog štaba"-veze sa životom nemaš,ni ti ni ovih 200 što su ti dali "plus"...Da vlada Velsa(nekim čudom odvoje se od UK) teroriše englesku manjinu,da falsifikuje istoriju i da otima engleske svetinje Liverpul SIGURNO NE BI IŠAO TAMO DA IGRA FUDBAL.Već bi "letelo perje",toliko o tome.E sad,zar vi zaista mislite da ABA liga može da se igra bez Zvezde,ili Partizana??? Istupiti iz nje,krenuti od nule jer "šefe stručnog štaba" ako nisi znao košarka u Srbiji umire.Nema klubova,nema trenera,nema igrača.Probati podići naše košarkaške centre,ma koliko bolno bilo u početku.Budućnosti ostaviti da igraju crnogorsku ligu(kako to komično zvuči),a za naše klubove će uvek biti mesta u evropskim takmičenjima,euro kup je sasvim ok,za početak,dok raspala Fiba ne stane na noge.

nebojša

pre 4 godine

Sram Vas bilo sve koji likujete što će Zvezda izgubiti službenim rezultatom,Crnogorska policija garantuje bezbednost a s druge strane baca suzavac u Srpske Crkve,budimo Srbi jednom,složni i nedajmo na sebe.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Под хитно скинути студенте и из Црне Горе са буџета Републике Србије. Нека плаћају студије по ценовнику за странце, а ако им се не свиђа нек студирају код Мила или нек играју кошарку за Будућност.
(Марко, 30. decembar 2019 19:54

Apsolutno se slažem. I njih i bosance. Bila je anketa pre neku godinu koju je potpisalo preko 10k studenata sa Beogradskog Univerziteta za to ali na kraju ništa nije bilo.
(Heisenberg, 30. decembar 2019 21:25)
SAD da se uvede da studiranje na budžetu važi samo za Herceg Novi, svi bi pohrlili u Herceg Novi,, džabe studije, džabe zdravstvo a ti golko plačaj suncobran 5 evra i ležaljke 5 evra, na njihovom moru. More je njihovo, a univerzitet je i naš i njihov. Mene više videti neće,

Red

pre 4 godine

Zvezda je dobro prosla. Bila bi veca razlika da su igrali.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arsić, 30. decembar 2019 20:37) # Link komentara

Ahahahahahaha evo ga vrsni poznavaoc kosarke,ajde bolje prati kriket.

Milorad

pre 4 godine

Dobro je. Bolje izgubiti bodove nego davati legitimitet rezimu koji nacionalizuje crkve u 21. veku.
(Kapetan Kuka, 30. decembar 2019 20:20). Kakve veze imaju crkve sa košarkom , sa sportom uopšte ?
(xxx, 30. decembar 2019 21:07)
Ima veze koliko i ti sa sopstvenim nadimkom.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Imam osecaj da su sve komentare ostavili deca od 15 -16 godina. Ovo je sport I samo besposleniI deca imaju toliko vremena da se prepucavaju I pisu gluposti. Buducnost je dobila bodove, zvezda dostojanstvo kraj
(Istoricar, 30. decembar 2019 21:22)
Ironije čovek se potpiše kao “istoričar” i priča o ostavljenom dostojanstvu??!!??

Heisenberg

pre 4 godine

Под хитно скинути студенте и из Црне Горе са буџета Републике Србије. Нека плаћају студије по ценовнику за странце, а ако им се не свиђа нек студирају код Мила или нек играју кошарку за Будућност.
(Марко, 30. decembar 2019 19:54

Apsolutno se slažem. I njih i bosance. Bila je anketa pre neku godinu koju je potpisalo preko 10k studenata sa Beogradskog Univerziteta za to ali na kraju ništa nije bilo.

posmatrac

pre 4 godine

Zato se javljaju partizani ja kapiram da njih ne interesuje nista oko nase crkve ali nemojte da se ukljucujete u raspravu pricajte o komunizmu i lijepoj vasoj

sjfhj

pre 4 godine

Под хитно скинути студенте и из Црне Горе са буџета Републике Србије. Нека плаћају студије по ценовнику за странце, а ако им се не свиђа нек студирају код Мила или нек играју кошарку за Будућност.(Марко, 30. decembar 2019 19:54Apsolutno se slažem. I njih i bosance. Bila je anketa pre neku godinu koju je potpisalo preko 10k studenata sa Beogradskog Univerziteta za to ali na kraju ništa nije bilo.
(Heisenberg, 30. decembar 2019 21:25) Samo onima koji se ne izjašnjavaju kao Srbi.Srbin je Srbin,bio on rodjen u Srbiji,BiH,Crnoj Gori ili u Zimbabveu.

Kolja

pre 4 godine

A ko sprovodi propozicije kad ne odgovaraju za takmičenje?Oglušili su se o pitanje 4rostrukog šampiona lige o bezbednosti i prave se ludi.A imaju mandat da sprovedu kaznu?!Suludo!U svakom slučaju Zvezda treba da bude izbačena iz lige i poništeni njeni rezultati.Zvezda da igra domacu ligu i time utiče na kvalitet.Ionako Čović ima drugi klub u ABA.S kojim ce sigurno uci u plejof.

Podgoricki

pre 4 godine

Ja sam grobar, a nit sam milogorac, niti me zanima šta će privatni klub iz železnika da radi, hoće li da se bavi sportom ili politikom. Vi večiti branitelji srpstva, sto bi ste sad pravili srpsku ligu, protiv iste ste bili najglasniji, prvi ste igrali Aba ligu. Kada je pre par godina Partizan igrao u PG, i kad je nas igrač dobio samar iz prvog reda publike, isto ste ćutali...Tako da, tišina, jasno je da ste na nečiji poziv izasli iz aviona. Volim da bodrim FK Cz kad igra u evropi, ali za Covicevu zvezdu me bas ...
Ja bio na utakmici i lazes. Niko igraca Partizana nije osamario. Da ga je brat zagrlio dok je padao na njega jeste. Lazes kao i svi vasi od informera do kurira taj nivo ste civilizacije

xxx

pre 4 godine

Dobro je. Bolje izgubiti bodove nego davati legitimitet rezimu koji nacionalizuje crkve u 21. veku.
(Kapetan Kuka, 30. decembar 2019 20:20). Kakve veze imaju crkve sa košarkom , sa sportom uopšte ?

veliki strumf

pre 4 godine

Ovde se ne radi o tome da se gostujuća ekipa NIJE POJAVILA, već su bezbednosni rizici bili takvi da je bezbednost svih iz Zvezde bila ugrožena. Neka registruju utakmicu kako hoce - na kraju će Zvezda OPET osvojiti titulu!!! Zapamtite ovaj komentar!

Petar Jovic

pre 4 godine

Ova neodigrana utakmica Zvezdi ne znaci puno zato sto do kraja je realno da nema vise poraza . Znaci ostaje na 6 ili 7 poraza sto joj garantuje 4. Mesto u regularnom delu i play off. Jedini konkurent joj je Mornar ali mislim da Barani sigurno moraju jos negde da izgube . Osnovna stvar u daljim proracunima je ko ce biti prvi posle regularnog dela jer taj ,,sretnik,, ide na Zvezdu u polufinalu a tada po mom misljenju tek pocinje prava kosarka. Danasnju odluku da se ne putuje u Podgoricu nije doneo Covic jer je on samo puki izvrsilac necijih zelja. Ko je pazljivo slusao danasnju konferenciju i zna da cita izmedju redova zna o cemu pisem . Zvezda nece biti kaznjena jer svi znaju da Aba liga zivi od dotacija iz Srbije a novac za njeno funkcionisanje znamo kako se obezbedjuje . Danasnjim ne odlaskom je samo izbegnut vatreni docek Crnogoraca koji su naostreni jos od pete utakmice prosle godine jer imaju osecaj da im Zvezda nesto duguje ...

Gvozdje 79

pre 4 godine

Ovo "groblje" od navijaca je cirkus,pa pre neko kolo osuli drvlje i kamenje posle utakm.u PG a sad kao nesto ih brane toboze...PU pu.Podsecaju na ove liberale,sta god da je u pitanju kad je srpsko oni glasaju samo da srba ne bude,ovima nasima je bitnija titula nego srpski zivalj koji se jos jedino dole moze izbori za nesto da je srpsko ali vama je bitno da pljujete protiv srpskog kluba.Prvi bi bio za to da i Partizan odlozi ako se radi o necem isplaniranom.A garantuju za bezbednost isti oni koji su napravili problem u Moraci i nisu ni odgovarali niti ce,oni ce da nam garantuju bezbednost,kao i onom popu iz Niksica...Tamo se trazi necija glava za povod kao kod Mrkala u SA,ili sa Vokerom na Kesovu i Metoh.Srbi su sada na ziceru,zasto nema zapada da nesto kaze protiv ukidanja svih mogucih prava,samo kada su SRBI u pitanju tu nema nista.Ako se ne ujedinimo tesko nama a ko za koga navija je najmanje bitno

Dragan

pre 4 godine

Gde postoji i trunka sumnje po pitanju bezbednosti utakmica se otkazuje, neko je planirao je da se prolije krv i sad je problem što je to izbegnuto.
Pa kako vas nije sramota?
Posle nebuloza o pokušaju puča od strane desetak ljudi, niko pri zdravoj pameti ne veruje toj sprdnji od države.

kadnezelispriznatiistinu

pre 4 godine

ajmo Grobari krenite sa pljuvanjem na 1,2,3...
(ljube, 30. decembar 2019 21:26)

Realno nemamo sta da pljujemo... Sami ste uradili to.

ArDzej65

pre 4 godine

Imate na YT sazeto desavanja iz Beograda sa petog meca finala, zasto mislite da bi se u sadasnjim okolnostima dogodilo nesto drugacije?
(Moralni gmizavac..., 30. decembar 2019 20:43)
Lepo si napisao sa petog meča, zašto nisi napisao sa prvog i drugog meča koji su takođe igrani u Beogradu, jer je peti meč bio samo reakcija na ono što je bilo u trećem i četvrtom meču

Bob Sent Kler

pre 4 godine

Prve utakmice ABA lige na primer u Splitu i Zadru svojevremeno, pa i kod Cibone (nista manje za njih u Beogradu) su sve bile sto puta rizicnije od ove veceras. Nemojte da ste dvolicni i licemerni, imali ste neki interes, ja vam licno nista ne verujem.

Brdo

pre 4 godine

Zbog ovoga treba da se napravi i regionalna liga u fudbalu, da ne gledamo nameštene utakmice, kreveljenje dva kluba preko saopštenja... Zvezda je navikla ovako da ratuje sa Partizanom jer im se može, a malo su se prešli, konačno da liga bude jača od kluba... Ništa bolje ne mislim ni o blizancu Partizanu.

Mirko

pre 4 godine

Под хитно скинути студенте и из Црне Горе са буџета Републике Србије. Нека плаћају студије по ценовнику за странце, а ако им се не свиђа нек студирају код Мила или нек играју кошарку за Будућност.
(Марко, 30. decembar 2019 19:54

Apsolutno se slažem. I njih i bosance. Bila je anketa pre neku godinu koju je potpisalo preko 10k studenata sa Beogradskog Univerziteta za to ali na kraju ništa nije bilo.
(Heisenberg, 30. decembar 2019 21:25)
Dao sam vam negativan glas jer imam kolege iz crne gore na studijama i stvarno nemam ništa protiv da se obrazuju po postojećim zakonima a ova dešavanja su mnogo dublji problem od košarke. Znamo da su odavno politika i sport mešani još iz vremena Adolfa Hiltlera minimum a i ranije samo nije bilo ovakvih medija. Ovde najmanje ima mesta za sportska prepucavanja jer se na teritoriji današnje Crne gore dešava finale otimanja onog što je preostalo a to su crkve i pravoslavlje koje nas vekovima drži u najtežim vremenima i asimilacija svih pravoslavaca u nešto novo nesto što nismo. Kao i na Maksimiru i ova utakmica Zvezde je trebala da posluži političkoj poruci

alek

pre 4 godine

Ne znam jel ovo klinci,partizanovci komentarisu negativno odluku da se ne ide,ili su samo glupani u pitanju?!
Niko normalan ne bi treba igrati u uslovima podignute tenzije,jel treba neko da izgubi glavu pa da kazete onda a sto su isli kad su znali da im ne garantuju bezbednost.

ArDzej65

pre 4 godine

Prvo ćemo dobiti A licencu a onda sami napustiti ovu ligu(može i obrnuti redosled) a vi (grobari i milogorci) posle igrajte do mile volje

Istoricar

pre 4 godine

Imam osecaj da su sve komentare ostavili deca od 15 -16 godina. Ovo je sport I samo besposleni
I deca imaju toliko vremena da se prepucavaju I pisu gluposti. Buducnost je dobila bodove, zvezda dostojanstvo kraj

sasa

pre 4 godine

lose sutersko vece zvezde
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mile, 30. decembar 2019 19:49) # Link komentara Ali odbrana je zato vrhunska samo 20

Mile

pre 4 godine

Ne navijam ni za jedne ni za druge, ali ovde opet tipična bahata srpska arogancija uništava nešto što je zajednički stvoreno. Ljudi koji misle da zbog njih sunce izlazi, koji imaju nezdravu potrebu da sve kontroliœu i za sve imaju zadnju reč, koji nemaju nikakvo poštovanje za druge, manje. Ljudi koji misle da se na njih pravila ne odnose su uništili i bivœu državu, a izgleda će i ovu ligu.. Sve zbog sujete, kompleksa, manije veličine. Zaista jezivo.

stojko

pre 4 godine

"Imam osecaj da su sve komentare ostavili deca od 15 -16 godina. Ovo je sport I samo besposleni
I deca imaju toliko vremena da se prepucavaju I pisu gluposti. Buducnost je dobila bodove, zvezda dostojanstvo kraj
(Istoricar, 30. decembar 2019 21:22)"

Imam 87

Moralni gmizavac...

pre 4 godine

Na yt imate sazeto desavanja sa proslogodisnjeg finala u podgorici pa tu mozete videti kolicinu mrznje prema srbiji i srbima i sta su sve doziveli zvezdini igraci.ljudi su bukvalno ulazili na teren da ih sutiraju, pljuju i udaraju.Zasto misliti da bi se u sadasnjim okolnostima dogodilo nesto drugacije ?!
(hours of love, 30. decembar 2019 19:44)Imate na YT sazeto desavanja iz Beograda sa petog meca finala, zasto mislite da bi se u sadasnjim okolnostima dogodilo nesto drugacije?

Kosjan

pre 4 godine

Početak kraja "napredne" C. Zvezde. Tražili ste, gledajte!
(Sveznajući sveznalac., 30. decembar 2019 20:36)

Pa da ipak ste vi daleko "napredniji"

Keops

pre 4 godine

Cemu sve ovo? Dobili su garancije za bezbednost od aba lige i nisu otisli. Da se nesto desilo u toku ili uoci utakmice razumeo bih ali ovo ne. (Ivan87, 30. decembar 2019 20:09)

Prvo, uopšte nisu dobili nikakve garancije od ABA lige, oni su sve vreme ćutali, kao i sad što ćute.

Drugo, njihov MUP je "obećao" da će sve biti u redu, a da će svaki izgrednik snositi "ličnu odgovornost". Ovo je realno priča za malu decu.

Treće, zašto čekati da se nešto dogodi, da neko bude povređen?

Tamo pljuju u lice i gađaju ljude bubrezima i šrafovima. O suđenju da ne pričam.

I sad ovde likujete i ložite se, a već ste zaboravili kako su vas pre mesec dana pokrali dole kao kakvu seosku ekipu.

cukce

pre 4 godine

Realno, trebali su da odu na utakmicu! Nego groblje bas se raduje sluzbenoj pobedi milogoraca, jel se radujete i spornim zakonom oko verskih obejkata, jednom braca zuavek braca!

cuj upozorava

pre 4 godine

(sasa the red baron, 30. decembar 2019 20:41)
Umesto da odes i pobedis, bas zbog svega sto si naveo, ti se povuces.
I jos mislis da si uradio nesto jako pametno i casno.

Ne znam stvarno koji je to stepen zablude...

Koja

pre 4 godine

Zvezdu ova liga više ne interesuje ,dobila ja A licencu ,uostalom uskoro će se to obelodaniti pozz
(aaaauuuu breeee, 30. decembar 2019 20:02)
Šta bi kad si se probudio

K-9 se javlja na raport

pre 4 godine

Ako je to cena, bolje i tako nego da se desi neki potencijalni mini Maksimir.

Liga je morala ovo da odlozi u startu, cim je u CG krenulo ovo sto je krenulo. No tako je kako je, bolje i 20-0 nego neke razbijene glave ili jos gore.

Džoni

pre 4 godine

Nema šanse. Nije se ABA izjasnila ni da se odlaže, ni da se igra? Ovi prete mitropolitu a dušebrižnici po portalima komentarišu kako bi Zvezda bila sigurna dole. A ha, kako da ne?

Dragan Arsenović

pre 4 godine

Ova dešavanja oko ove utakmice ne gledam uopšte sa navijačke strane.Navijm za Partizan ali moramo realno sagledati situaciju.Sta da smo mi trebali da gostujemo danas u Podgorici koja je inače MILOGORSKI GRAD I MILOGORSKA PUBLIKA.Crna gora je na ivici građanskog rata.Srbi iz Crne gore su na ulicama i bore se za spas pravoslavlja u Crnoj gori.Moramo biti jedinstveni ili nas VISE BITI NECE...

Marko

pre 4 godine

ni 2 000 000 prema 0. Nemože da se poredi sa onim što je Kk Zvezda tj.uprava uradila, izbegla je vredjanje, gađanje predmetima,pominjanje srba, a sto najvažnije ispali smo FRAJERI! kao narod jer smo ih ispalili za njihove komplexe..Lep pozdrav braco, nek vam je srećna nova!

zvezdale

pre 4 godine

Ako gospodin profesor doktor Nebojša Čović misli da ne treba da igramo, onda ne treba da igramo. Bezrezervna podrška velikom Nebojši Čoviću! Znamo da ćemo na kraju opet biti prvi! Hvala ti pravoslavni gospode Bože što si nam poslao Nebojšu Čovića!

Nikola a Radosavljević

pre 4 godine

Lopovi iz aba lige će da registruju sližbenim rezultatom, a i sami su krivi što nisu hteli da odlože meč. Nego žele da odemo tamo pa da nas linčuju.

zdravkogf

pre 4 godine

Ko kaze daje dvadest nula toje cista propaganda. Rukovodstvo aba lige tek Ce razmatrati treceg janovara. Znaci nista nije reseno po pravilu akoje i nekoj drzavi nestabilnost ili nered kao stoje u crnoj gori utakmica nemoze dase odigra. Jer niko nemoze da garantuje bezbednosti igraca zvezde. Po nekom pravilu ovaj mec treba dase zakaze novi termin odigravanje utakmice ja mislim da u jiudi iz aba lige tako doneti odluku jer i onisu svesni da u crnoj gori je nestabilno i dasu svaki dan demostracije. Pozdrav

Pera pisar

pre 4 godine

Liga zavisi od srpskih klubova. To je oduvek bilo očigledno. Korist od lige imaju svi ostali, naročito Budućnost koja ne bi videla Evroligu da nije ABA.
Vreme je da gledamo svoja posla i da pomažemo srpskoj košarci.
A Budućnost neka igra amatersku ligu CG.

Idi begaj

pre 4 godine

Milogorci 20 - Aleksijanci 0
(Peta Crnogorska sa Dedinja, 30. decembar 2019 19:50)

Jado,što ne ideš kući kada ti je gora tako mila?

Ivan87

pre 4 godine

Cemu sve ovo? Dobili su garancije za bezbednost od aba lige i nisu otisli. Da se nesto desilo u toku ili uoci utakmice razumeo bih ali ovo ne. Onaj sto vas je digao iz mrtvih vratice vas opet tamo i to brze nego sto je iko ocekivao...

Koja

pre 4 godine

A ako se opravdano ne pojavi? SK je vidim vec presudio da je razlog bio neopravdan
(reakcija vs kozni kaputi, 30. decembar 2019 19:47)
Naravno da je neopravdan vi sami procenjujete da bi postojala mogućnost da bude incidenata pa postoji mogućnost da asteroid udari u zemlju pa mi i dalje zivimo na njoj ne bezimo uostalom za svaku utakmicu postoji mogućnost da bude incidenata

Tomi Li Dzons

pre 4 godine

Politika je jedno, sport je drugo. Molim lepo, tako treba da bude. Mada u Srbiji se sve mesa sa politikom. Cudna smo neka zemlja.

MT Vračar

pre 4 godine

A što grobari ceo dan komentarišu? 98% komentara je njihovo.

Kakve oni veze imaju sa svim ovim?
(Mutombo, 30. decembar 2019 20:18)

Igramo istu Ligu, valjda je normalno da pratimo dešavanja? :)

Јабучило

pre 4 godine

Ovde je kljucna rec neopravdano i bas me zanima ko odlucuje sta je opravdano i da li je strah opravdan?
(vladanko, 30. decembar 2019 20:14)

За кукавицу је сваки страх оправдан...

hmmmm

pre 4 godine

@Samo kazem
Buducnost je obezbedila sve uslove za bezbedno i nesmetano odigravanja utakmice. MUP Crne Gore je potvrdio da ne postoji bezbednosna pretnja. A to JEDINI i NAJBOLJE zna MUP CRNE GORE!
BIA je nebitna, njena procena ne vredi ni 5 para. Vredi onoliko koliko bi procena crnogorske policije vredela kao opravdanje za neigranje u Beogradu.
Pobegli ste i snosicete posledice.
PS- o pravu pojma nemas, to je ocigledno.

sasa the red baron

pre 4 godine

MI SMO CRVENA ZVEZDA,i stojimo za sebe...
I neka bude 20:0 , neka i crkvu nam otmu, i manastire, neka...
MI SMO CRVENA ZVEZDA, mi se ne ulizujemo, ne prihvatamo, ne slazemo, necemo, i ne zelimo...
MI SMO CRVENA ZVEZDA, ne slavimo noc vestica, imamo svoj krst...
A vi trcite u CG, pre koju nedelju ste vikali kako su vas pokrali, i jesu vas pokrali, pa idite tamo jos jednom, nek vas jos jednom pokradu..
MI SMO CRVENA ZVEZDA... Nase je i mi odlucujemo..

Idi begaj

pre 4 godine

Ono što je zaista realno jeste da je baš bilo rizično igrati u Podgorici u ovom trenutku.
Mislim zbog nereda divljaka raznih boja.....

Srki

pre 4 godine

Ovde se najmanje radi o košarci, i vrapci znaju da bi izbili neredi na ulicama, a ne u samoj hali. Zvezda je to htela da izbegne i po cenu službenog rezultata.

MilanB

pre 4 godine

Ne mogu da kradu u ABA pa bi da se vrate u domace blato sa svojim sudijama i nekim kosarkaskim Kokezom, pa ko u fudbalu svako kolo ili penal ili crveni protivniku ili nepostojeci ofsajd. Trokorak Berona za titulu je mali nagovestaj kako bi to izgledalo. ABA liga je jedini razlog zasto jos uvek nismo spali na nivo Malte u kosarci, a oni bi i to da uniste.
(pop, 30. decembar 2019 19:55) Od poslednjih pet titula u ABA ligi Zvezda je osvojila cetiri. Bas kada se ne krade Zvezda je jaka. Valjda si to hteo sa kazes.

ja

pre 4 godine

Lopovi iz aba lige će da registruju sližbenim rezultatom, a i sami su krivi što nisu hteli da odlože meč. Nego žele da odemo tamo pa da nas linčuju.
(Nikola a Radosavljević, 30. decembar 2019 20:42)

A sta ste vi njima uradili u tri utakmice?!

Bijela

pre 4 godine

bole nas uši, sad lepo da istupimo iz ABA lige, ionako ne vodi u Euroleague, a oni bez nas mogu, kao i mi bez njih, ali su samo uz nas igrali Euroleague...

dejan

pre 4 godine

Da se ne ljubimo... I kad se vec dele drzavne pare siroko da se vidi ako moze jedna A licenca da se izboksuje za Zvezdu i Partizan pa neka se menjaju svake godine u Evrologi. A igracemo prvenstvo Srbije. Komsije iz regiona neka se samoorganizuju i neka im je sa srecom.

zanimnjivo123

pre 4 godine

Ne tako davno videh transparent u Pioniru, nije sramota izgubiti, sramota je ne igrate, a sve propraceno uz pesmu “izadji mala”

Par meseci kasnije..;)

Samo kazem

pre 4 godine

Zvezda se nije neopravdano odsutna sa meca. Direkcija je obavestena, misljenje BIA poslato, direkcija nije htela da preuzme odgovornost za bezbednost i cutala je svo vreme.

Pismo crnogorskog mupa nije vredno lanjskog snega, vec su sempokazali kako oni garantuju bezbednost.

Prema tome, neodlazak je potpuno opravdan, te se ovo pravilo ne moze primeniti, barem ne primenjujuci pravnu logiku.

pop

pre 4 godine

Ne mogu da kradu u ABA pa bi da se vrate u domace blato sa svojim sudijama i nekim kosarkaskim Kokezom, pa ko u fudbalu svako kolo ili penal ili crveni protivniku ili nepostojeci ofsajd. Trokorak Berona za titulu je mali nagovestaj kako bi to izgledalo. ABA liga je jedini razlog zasto jos uvek nismo spali na nivo Malte u kosarci, a oni bi i to da uniste.

hours of love

pre 4 godine

Na yt imate sazeto desavanja sa proslogodisnjeg finala u podgorici pa tu mozete videti kolicinu mrznje prema srbiji i srbima i sta su sve doziveli zvezdini igraci.

ljudi su bukvalno ulazili na teren da ih sutiraju, pljuju i udaraju.

Zasto misliti da bi se u sadasnjim okolnostima dogodilo nesto drugacije ?!

Mesecina,mesecina....

pre 4 godine

Bog Vam pomogo JUNACI,najzad ste zasluzeno pobedili bez ijedne jedine greske i bez pimoci sudija,naravno uz korektnu podrsku publike!Svaka Vam cast ,MILOGORCI!!!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Pričajte šta hoćete sport je izgubio puno sa ovom bahatosti pojedinaca...Sport spaja ljude.Gde nema sporta,kulture nema ni ljudi!Po meni velika sramota a vi gruvajte botovi minuse!

Hulu

pre 4 godine

Ovo je sve smisljeno da bi se polako unistila ABA liga i da bi Zvezda mogla da mesetari u domacoj kao sto to radi u fudbalu sa svojom ligom i svojim sudijama.

Dejan

pre 4 godine

Kazna je normalan epilog u bilo kojoj ozbiljnoj ligi. A i zabrana vrsenja funkcije za odgovorne. Srozavanje samog sebe i posle hoce neko A licencu sa ovih prostora? Nemoguce

Марко

pre 4 godine

Под хитно скинути студенте и из Црне Горе са буџета Републике Србије. Нека плаћају студије по ценовнику за странце, а ако им се не свиђа нек студирају код Мила или нек играју кошарку за Будућност.

Robin Hood

pre 4 godine

Biće belaja...Bilo bi i da je otišla Zvezda tek belaja pogotovo zbog izjava Bokana na početku sezone, a sad će biti od strane Čovića svega i svačega...
bilo kako bilo jako loše po Zvezdu, ni onaj bod neće dobiti.

zanimnjivo123

pre 4 godine

Ne tako davno videh transparent u Pioniru, nije sramota izgubiti, sramota je ne igrate, a sve propraceno uz pesmu “izadji mala”

Par meseci kasnije..;)

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Pričajte šta hoćete sport je izgubio puno sa ovom bahatosti pojedinaca...Sport spaja ljude.Gde nema sporta,kulture nema ni ljudi!Po meni velika sramota a vi gruvajte botovi minuse!

Марко

pre 4 godine

Под хитно скинути студенте и из Црне Горе са буџета Републике Србије. Нека плаћају студије по ценовнику за странце, а ако им се не свиђа нек студирају код Мила или нек играју кошарку за Будућност.

Koja

pre 4 godine

Zvezdu ova liga više ne interesuje ,dobila ja A licencu ,uostalom uskoro će se to obelodaniti pozz
(aaaauuuu breeee, 30. decembar 2019 20:02)
Šta bi kad si se probudio

Mesecina,mesecina....

pre 4 godine

Bog Vam pomogo JUNACI,najzad ste zasluzeno pobedili bez ijedne jedine greske i bez pimoci sudija,naravno uz korektnu podrsku publike!Svaka Vam cast ,MILOGORCI!!!

Dejan

pre 4 godine

Kazna je normalan epilog u bilo kojoj ozbiljnoj ligi. A i zabrana vrsenja funkcije za odgovorne. Srozavanje samog sebe i posle hoce neko A licencu sa ovih prostora? Nemoguce

zhol

pre 4 godine

Ako gospodin profesor doktor Nebojša Čović misli da ne treba da igramo, onda ne treba da igramo. Bezrezervna podrška velikom Nebojši Čoviću! Znamo da ćemo na kraju opet biti prvi! Hvala ti pravoslavni gospode Bože što si nam poslao Nebojšu Čovića!
(zvezdale, 30. decembar 2019 20:06)

E ovo je najjaci komentar ikada :D

Izdvojio bih: "Hvala ti pravoslavni gospode Bože što si nam poslao Nebojšu Čovića!" - umetnost :D

Ivan87

pre 4 godine

Cemu sve ovo? Dobili su garancije za bezbednost od aba lige i nisu otisli. Da se nesto desilo u toku ili uoci utakmice razumeo bih ali ovo ne. Onaj sto vas je digao iz mrtvih vratice vas opet tamo i to brze nego sto je iko ocekivao...

MT Vračar

pre 4 godine

A što grobari ceo dan komentarišu? 98% komentara je njihovo.

Kakve oni veze imaju sa svim ovim?
(Mutombo, 30. decembar 2019 20:18)

Igramo istu Ligu, valjda je normalno da pratimo dešavanja? :)

pop

pre 4 godine

Ne mogu da kradu u ABA pa bi da se vrate u domace blato sa svojim sudijama i nekim kosarkaskim Kokezom, pa ko u fudbalu svako kolo ili penal ili crveni protivniku ili nepostojeci ofsajd. Trokorak Berona za titulu je mali nagovestaj kako bi to izgledalo. ABA liga je jedini razlog zasto jos uvek nismo spali na nivo Malte u kosarci, a oni bi i to da uniste.

Dragan Arsenović

pre 4 godine

Ova dešavanja oko ove utakmice ne gledam uopšte sa navijačke strane.Navijm za Partizan ali moramo realno sagledati situaciju.Sta da smo mi trebali da gostujemo danas u Podgorici koja je inače MILOGORSKI GRAD I MILOGORSKA PUBLIKA.Crna gora je na ivici građanskog rata.Srbi iz Crne gore su na ulicama i bore se za spas pravoslavlja u Crnoj gori.Moramo biti jedinstveni ili nas VISE BITI NECE...

ja

pre 4 godine

Lopovi iz aba lige će da registruju sližbenim rezultatom, a i sami su krivi što nisu hteli da odlože meč. Nego žele da odemo tamo pa da nas linčuju.
(Nikola a Radosavljević, 30. decembar 2019 20:42)

A sta ste vi njima uradili u tri utakmice?!

hours of love

pre 4 godine

Na yt imate sazeto desavanja sa proslogodisnjeg finala u podgorici pa tu mozete videti kolicinu mrznje prema srbiji i srbima i sta su sve doziveli zvezdini igraci.

ljudi su bukvalno ulazili na teren da ih sutiraju, pljuju i udaraju.

Zasto misliti da bi se u sadasnjim okolnostima dogodilo nesto drugacije ?!

hmmmm

pre 4 godine

@Samo kazem
Buducnost je obezbedila sve uslove za bezbedno i nesmetano odigravanja utakmice. MUP Crne Gore je potvrdio da ne postoji bezbednosna pretnja. A to JEDINI i NAJBOLJE zna MUP CRNE GORE!
BIA je nebitna, njena procena ne vredi ni 5 para. Vredi onoliko koliko bi procena crnogorske policije vredela kao opravdanje za neigranje u Beogradu.
Pobegli ste i snosicete posledice.
PS- o pravu pojma nemas, to je ocigledno.

Saša

pre 4 godine

Meni lično lakše pada poraz od 40 razlike nego ovako ali - neka je 20:0. Igrači bi svakako služili za iživljavanje raznih sinova, kumova i rođaka raznih ministara i budžovana iz CG koji imaju pristup na terenu a i u reketu koliko se sećam. Već su i najavili koliko jedva čekaju dolazak Zvezde... Bilo bi glupo ići na takav užas u ionako nestabilnoj situaciji. Tako da je Čović ovde realno u pravu.

Radijator

pre 4 godine

А одакле новац за путовања? Па отуда што ће многи пре доћи да гледају поменуте клубове него Приморску, Крку, Игокеу, те ће и приходи бити већи. Али, проблем је што ваши мозгови не могу да допру до тих резона...
(Лепи Цане, 30. decembar 2019 23:06)

Jel ko na Ligu Sampiona sto su svi pohrlili da plate karte od 100 evra?
Kako da neeee...

Idi begaj

pre 4 godine

Milogorci 20 - Aleksijanci 0
(Peta Crnogorska sa Dedinja, 30. decembar 2019 19:50)

Jado,što ne ideš kući kada ti je gora tako mila?

Robin Hood

pre 4 godine

Biće belaja...Bilo bi i da je otišla Zvezda tek belaja pogotovo zbog izjava Bokana na početku sezone, a sad će biti od strane Čovića svega i svačega...
bilo kako bilo jako loše po Zvezdu, ni onaj bod neće dobiti.

Kukurek

pre 4 godine

Večeras u neizvesnoj zavrsnici Mega pobeđuje FMP i Zvezda ostaje u trci za 4. mesto.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Markobg, 30. decembar 2019 21:32)

Ne može se reći da je bilo neočekivano, ali svakako ti čestitam na prognozi. Gubiće FMP još mnooogo utakmica do kraja. Daće sve od sebe naravno protiv Primorske, Mornara, i tradicionalno Partizana.

Petar

pre 4 godine

Vreme je da se vratimo samo na našu ligu i da imamo garantovano barem 1 mesto u kupu šampiona.

Kažem to je uslov da uopšte više učestvujemo u medjunarodnim kupovima a drugi uslov da drugoplasirani takodje ide.

Na osnovu prethodnih uspeha nase kosarke trebali bi to da imamo.

Dosta je više tog poltronstva.

Mi smo praktično stvorili košarku u Evropi.

Radijator

pre 4 godine

"E sad,zar vi zaista mislite da ABA liga može da se igra bez Zvezde,ili Partizana???"

Bez Zvezde moze, a Partizan ste silom naterali da udje, necete ga vala silom i izbacivati. Igrajte se politike...mi cemo kosarke.

Marko

pre 4 godine

ni 2 000 000 prema 0. Nemože da se poredi sa onim što je Kk Zvezda tj.uprava uradila, izbegla je vredjanje, gađanje predmetima,pominjanje srba, a sto najvažnije ispali smo FRAJERI! kao narod jer smo ih ispalili za njihove komplexe..Lep pozdrav braco, nek vam je srećna nova!

Koja

pre 4 godine

A ako se opravdano ne pojavi? SK je vidim vec presudio da je razlog bio neopravdan
(reakcija vs kozni kaputi, 30. decembar 2019 19:47)
Naravno da je neopravdan vi sami procenjujete da bi postojala mogućnost da bude incidenata pa postoji mogućnost da asteroid udari u zemlju pa mi i dalje zivimo na njoj ne bezimo uostalom za svaku utakmicu postoji mogućnost da bude incidenata

Hahahhahah

pre 4 godine

Звезда одмах да тражи пријем за наредну сезону у ВТБ лигу, постоје реалне шансе да се број клубова у њој врати на 16 (ове сезоне је 14, односно 13 због одустајања тима из Риге). Тиме би АБА лига остала на нивоу неке БИБЛ лиге, а првак би имао директан пролаз у Боранија лигу.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Лепи Цане, 30. decembar 2019 22:00

Pa mozgu , ko ce da placa tolika putovanja???? Jeftinije je da se prikljucimo NBA

rooney1991

pre 4 godine

E pa citajuci ove komentare,i slusajuci konferenciju danas i to naricanje kako se neko boji za svoju bezbjednost itd.imam samo jedno pitanje:
Da li bi se ijedna utakmica izmedju Zvezde i Partizana npr ikad odigrala,ali ikad i ko je to ko garantuje covinju bezbjednost kad ide na noge Partizanu na primjer
Veliki pozdrav svima

misko

pre 4 godine

Zasto u komentarima pisete da se u toku finalnih utakmica vrijedjali srbi ??!!!! to nije istina !!!!
ni jednom se nije culo nista protiv Srba. To niko nije pominjao dok se Covic nije pojavio kod Marica i mrtav 'ladan rekao da su se u Moraci vrijedjali Srbi i Srbija.
Istina je drugacija! Pjevalo se " Ubij cigana" kao sto se pjeva "Ubij grobara" i to mozemo svrstati u navijacko vrijedjanje. Naravno, bilo je i ruznih stvari ali ih treba iskljucivo vezati za netrprliivost prema Covicu. Prije 2 mjeseca je bio Partizan. Utakmica je prosla bez ikakve frke.
Na kraju, makar polovina Varvara se osjeca Srbima.
Prema tome, molim vas da ne nasjedate i ne forsirate tu pricu.
svako dobro !

cuj upozorava

pre 4 godine

(sasa the red baron, 30. decembar 2019 20:41)
Umesto da odes i pobedis, bas zbog svega sto si naveo, ti se povuces.
I jos mislis da si uradio nesto jako pametno i casno.

Ne znam stvarno koji je to stepen zablude...

sasa

pre 4 godine

lose sutersko vece zvezde
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mile, 30. decembar 2019 19:49) # Link komentara Ali odbrana je zato vrhunska samo 20

sasa the red baron

pre 4 godine

MI SMO CRVENA ZVEZDA,i stojimo za sebe...
I neka bude 20:0 , neka i crkvu nam otmu, i manastire, neka...
MI SMO CRVENA ZVEZDA, mi se ne ulizujemo, ne prihvatamo, ne slazemo, necemo, i ne zelimo...
MI SMO CRVENA ZVEZDA, ne slavimo noc vestica, imamo svoj krst...
A vi trcite u CG, pre koju nedelju ste vikali kako su vas pokrali, i jesu vas pokrali, pa idite tamo jos jednom, nek vas jos jednom pokradu..
MI SMO CRVENA ZVEZDA... Nase je i mi odlucujemo..

K-9 se javlja na raport

pre 4 godine

Ako je to cena, bolje i tako nego da se desi neki potencijalni mini Maksimir.

Liga je morala ovo da odlozi u startu, cim je u CG krenulo ovo sto je krenulo. No tako je kako je, bolje i 20-0 nego neke razbijene glave ili jos gore.

xxx

pre 4 godine

Dobro je. Bolje izgubiti bodove nego davati legitimitet rezimu koji nacionalizuje crkve u 21. veku.
(Kapetan Kuka, 30. decembar 2019 20:20). Kakve veze imaju crkve sa košarkom , sa sportom uopšte ?

Miloš

pre 4 godine

Sramota...sramota...sramota....po ko zna koji put rukovodstvo nas tjera da se stidimo postupcima našeg kluba....užas da ne može veći...

Hulu

pre 4 godine

Ovo je sve smisljeno da bi se polako unistila ABA liga i da bi Zvezda mogla da mesetari u domacoj kao sto to radi u fudbalu sa svojom ligom i svojim sudijama.

korisni psic

pre 4 godine

Bezbednost zvezde ugrozena bla bla... Mislite da je o tome zaista rec? Pa zvezda ima vise amerikanaca nego srba, ne dao Bog da neko tamo pipne nekog koga ujka sem cuva. Mislite da je milo lud da udari na njih?

Ajk

pre 4 godine

Pitanje za sve navijace Crvene Zvezde. Sta ce biti ukoliko na leto 2020 godine, u kvalifikacijama za fudbalsku Evropu, nije bitno takmicenje, izvucete podgoricku Buducnost? Da li cete i tada praviti dramu i napustati avion pre polaska? Da li ce i tada rukovodstvo Zvezde da salje UEFI dopise i razna obavestenja od BIA , CIA, KGB...da li cete i tada drzati konferenciju za stampu dva sata pre utakmice? Evropa, tj UEFA ne prasta takve propuste.
Mozete sada da me prozivate da sam Milogorac, Grobar itd...da, jesam navijac Partizana, nisam Crnogorac...naprotiv, nemam dole nikoga i nikada nisam imao, nista me ne vezuje za tu zemlju, vec prosto i jednostavno ne volim predsednika vašeg kluba. To je covek koji samo pravi incidente gde god da se pojavi. Ne verovatno je da njemu niko ne valja, ni Buducnost, ni Partizan, ni KSS. Tako je bilo i u fudbalu, tako je i u kosarci. Covek prosto pravi gluposti zarad svojih interesa. A da ne zaboravimo da nas je licno on osakatio sa ABA ligom. On je licno potencirao ulazak srpskih klubova u ABA ligu.

milos

pre 4 godine

Ja sam grobar, a nit sam milogorac, niti me zanima šta će privatni klub iz železnika da radi, hoće li da se bavi sportom ili politikom. Vi večiti branitelji srpstva, sto bi ste sad pravili srpsku ligu, protiv iste ste bili najglasniji, prvi ste igrali Aba ligu. Kada je pre par godina Partizan igrao u PG, i kad je nas igrač dobio samar iz prvog reda publike, isto ste ćutali...Tako da, tišina, jasno je da ste na nečiji poziv izasli iz aviona. Volim da bodrim FK Cz kad igra u evropi, ali za Covicevu zvezdu me bas ...

Džoni

pre 4 godine

Nema šanse. Nije se ABA izjasnila ni da se odlaže, ni da se igra? Ovi prete mitropolitu a dušebrižnici po portalima komentarišu kako bi Zvezda bila sigurna dole. A ha, kako da ne?

nebojša

pre 4 godine

Sram Vas bilo sve koji likujete što će Zvezda izgubiti službenim rezultatom,Crnogorska policija garantuje bezbednost a s druge strane baca suzavac u Srpske Crkve,budimo Srbi jednom,složni i nedajmo na sebe.

Srki

pre 4 godine

Ovde se najmanje radi o košarci, i vrapci znaju da bi izbili neredi na ulicama, a ne u samoj hali. Zvezda je to htela da izbegne i po cenu službenog rezultata.

hm

pre 4 godine

Dakle ABA bez nasih klubova gubi i legitimitet, i kvalitet, a i popularnost.
(Milan, 30. decembar 2019 21:13)

Koju popularnost ? Pa aba liga je jedino u Srbiji jos "popularna". Kvalitet ? Kvalitet od drzavnih para. Da drzava/grad ne daje pare, sto Zvezdi, sto Buducnosti, sto..., igrali bi kao cibona koja je propala kada je nestalo para od grada. Na primer, hrvatski klubovi zajedno u aba ligi imaju pobeda kao jedan partizan. Jedini koji mogu izgubiti raspadom aba lige su srpski i crnogorski klubovi te Tedeski. Hrvatski, a i bosanski klubovi - prakticki danas poluamaterski, su na dnu tako da ih zabole sto ce da bude od aba lige. Pa, ako je vreme za razlaz onda neka bude, ali da se zna tko ce najvise da izgubi sa time.

Radijator

pre 4 godine

Ukoliko Zvezda istupi to ce biti odluka sa viseg nivoa koja ce ukljuciti i ostale klubove koji dolaze iz KLS...tako da tvoj komentar nema nikakvu vrednost ima samo da se poklonite ko noj kad glavu u pesak stavi...
(ta divna stvorenja, 30. decembar 2019 23:23)

Opet na silu?
Lepo sto priznajete.
Sto se onda bunite? U ovoj prciji mozete kako hocete...ali u CG ne mozete, ne daju ljudi na sebe i svako postovanje za to.

Oktobar

pre 4 godine

Zanimljivo. Koliko juce je Partizan hteo da ponisti utakmicu u Titogradu. A zasto? Zasto ovoliko likujete sa ovim danas i onim pre mesec dana, po meni zajednickoj nesreci.Da li m8sle u Crnoj Gori da su oba slucaja njihova pobeda. Redovno su susreti pod rizikom igrane u Titogradu. Ne dozvolimo da nas bahatost i iskompleksiranost i bolest Titogradjana razbija. Neka nesto ostane i u nasoj kuci.

ljubibrat

pre 4 godine

Večeras u neizvesnoj zavrsnici Mega pobeđuje FMP i Zvezda ostaje u trci za 4. mesto.
(Markobg, 30. decembar 2019 21:32)

Prorok. Mada nije bilo tako teško hehe

Јабучило

pre 4 godine

Ovde je kljucna rec neopravdano i bas me zanima ko odlucuje sta je opravdano i da li je strah opravdan?
(vladanko, 30. decembar 2019 20:14)

За кукавицу је сваки страх оправдан...

Milan

pre 4 godine

Da se ne ljubimo... I kad se vec dele drzavne pare siroko da se vidi ako moze jedna A licenca da se izboksuje za Zvezdu i Partizan pa neka se menjaju svake godine u Evrologi. A igracemo prvenstvo Srbije. Komsije iz regiona neka se samoorganizuju i neka im je sa srecom.
(dejan, 30. decembar 2019 20:08)

Ovo uopste nije los predlog. Evroligi nije zanimljiva Buducnost, cak ni Cibona, ili Cedevita. Jedini klubovi iz ABA lige koji mogu da donesu nesto Evroligi su Zvezda i Partizan. Treba da se organizuju nasi klubovi, da oni organizuju ligi, a ne savez, i da liga pristupi ULEBu. To je uslov da iz te lige moze da se ide u EL. E sad, da li da se dogovore da ide sampion, ili bi cak za EL bilo zanimljivije da igraju naizmenicno, o tome moze da se pregovara. Tako moze da ojaca nasa liga, i onda bi nasi igraci iz drugih sredina bolje napredovali. Uostalom, u ABA nasi klubovi uvek vode glavnu rec. Od 2004. kad cak nisu svi nasi klubovi igrali, samo 3 puta prvak nije bio iz Srbije - ono kad je upao Makabi, Cibona u Beogradu (kapa dole za to, ali i tad se videlo da kod nas nema bezbednosnog rizika kad protivnik dodje da se bavi sportom, a ne provokacijama) i kad je Buducnost osvojila uz sudjenjenu Podgorici kao u seoskoj ligi. Ostalo sve dominacija nasih klubova, narocito ono jedno vreme kad se igrao F8 i znalo se da ce polufinalisti biti Zvezda, Partizan, FMP i Hemofarm. Dakle ABA bez nasih klubova gubi i legitimitet, i kvalitet, a i popularnost.

cukce

pre 4 godine

Realno, trebali su da odu na utakmicu! Nego groblje bas se raduje sluzbenoj pobedi milogoraca, jel se radujete i spornim zakonom oko verskih obejkata, jednom braca zuavek braca!

ArDzej65

pre 4 godine

Imate na YT sazeto desavanja iz Beograda sa petog meca finala, zasto mislite da bi se u sadasnjim okolnostima dogodilo nesto drugacije?
(Moralni gmizavac..., 30. decembar 2019 20:43)
Lepo si napisao sa petog meča, zašto nisi napisao sa prvog i drugog meča koji su takođe igrani u Beogradu, jer je peti meč bio samo reakcija na ono što je bilo u trećem i četvrtom meču

Bijela

pre 4 godine

bole nas uši, sad lepo da istupimo iz ABA lige, ionako ne vodi u Euroleague, a oni bez nas mogu, kao i mi bez njih, ali su samo uz nas igrali Euroleague...

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

nikada zvezda nije bila ovolika politička igracka
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nono, 30. decembar 2019 21:52)

Seti se Maksimira, a ako nemože proguglaj da vidiš šta se tamo desilo, njima i policajci a Srbima, i navijačima.

posmatrac

pre 4 godine

Zato se javljaju partizani ja kapiram da njih ne interesuje nista oko nase crkve ali nemojte da se ukljucujete u raspravu pricajte o komunizmu i lijepoj vasoj

Heisenberg

pre 4 godine

Под хитно скинути студенте и из Црне Горе са буџета Републике Србије. Нека плаћају студије по ценовнику за странце, а ако им се не свиђа нек студирају код Мила или нек играју кошарку за Будућност.
(Марко, 30. decembar 2019 19:54

Apsolutno se slažem. I njih i bosance. Bila je anketa pre neku godinu koju je potpisalo preko 10k studenata sa Beogradskog Univerziteta za to ali na kraju ništa nije bilo.

sjfhj

pre 4 godine

Под хитно скинути студенте и из Црне Горе са буџета Републике Србије. Нека плаћају студије по ценовнику за странце, а ако им се не свиђа нек студирају код Мила или нек играју кошарку за Будућност.(Марко, 30. decembar 2019 19:54Apsolutno se slažem. I njih i bosance. Bila je anketa pre neku godinu koju je potpisalo preko 10k studenata sa Beogradskog Univerziteta za to ali na kraju ništa nije bilo.
(Heisenberg, 30. decembar 2019 21:25) Samo onima koji se ne izjašnjavaju kao Srbi.Srbin je Srbin,bio on rodjen u Srbiji,BiH,Crnoj Gori ili u Zimbabveu.

zvezdale

pre 4 godine

Ako gospodin profesor doktor Nebojša Čović misli da ne treba da igramo, onda ne treba da igramo. Bezrezervna podrška velikom Nebojši Čoviću! Znamo da ćemo na kraju opet biti prvi! Hvala ti pravoslavni gospode Bože što si nam poslao Nebojšu Čovića!

dejan

pre 4 godine

Da se ne ljubimo... I kad se vec dele drzavne pare siroko da se vidi ako moze jedna A licenca da se izboksuje za Zvezdu i Partizan pa neka se menjaju svake godine u Evrologi. A igracemo prvenstvo Srbije. Komsije iz regiona neka se samoorganizuju i neka im je sa srecom.

Idi begaj

pre 4 godine

Ono što je zaista realno jeste da je baš bilo rizično igrati u Podgorici u ovom trenutku.
Mislim zbog nereda divljaka raznih boja.....

Emulator

pre 4 godine

Zao mi vas je delije koliko ste potonuli.Nas je DB kao navijacku grupu razbila pa i nije cudo sto nismo sposobni da menjamp bagru u nasem klubu.A vi brojniji i ujedinjeni morate da pravdate ovo sto se desava i gledate kako vam je klub postao politicka igracka jednog coveka,ne mislim na Covica.Nijedan moj prijatelj zvezdas a imam ih dosta nije rekao da je ovo bezanje sa terena ok.Al vi morate od sramote to da branite.

Pera pisar

pre 4 godine

Liga zavisi od srpskih klubova. To je oduvek bilo očigledno. Korist od lige imaju svi ostali, naročito Budućnost koja ne bi videla Evroligu da nije ABA.
Vreme je da gledamo svoja posla i da pomažemo srpskoj košarci.
A Budućnost neka igra amatersku ligu CG.

veliki strumf

pre 4 godine

Ovde se ne radi o tome da se gostujuća ekipa NIJE POJAVILA, već su bezbednosni rizici bili takvi da je bezbednost svih iz Zvezde bila ugrožena. Neka registruju utakmicu kako hoce - na kraju će Zvezda OPET osvojiti titulu!!! Zapamtite ovaj komentar!

Keops

pre 4 godine

Cemu sve ovo? Dobili su garancije za bezbednost od aba lige i nisu otisli. Da se nesto desilo u toku ili uoci utakmice razumeo bih ali ovo ne. (Ivan87, 30. decembar 2019 20:09)

Prvo, uopšte nisu dobili nikakve garancije od ABA lige, oni su sve vreme ćutali, kao i sad što ćute.

Drugo, njihov MUP je "obećao" da će sve biti u redu, a da će svaki izgrednik snositi "ličnu odgovornost". Ovo je realno priča za malu decu.

Treće, zašto čekati da se nešto dogodi, da neko bude povređen?

Tamo pljuju u lice i gađaju ljude bubrezima i šrafovima. O suđenju da ne pričam.

I sad ovde likujete i ložite se, a već ste zaboravili kako su vas pre mesec dana pokrali dole kao kakvu seosku ekipu.

Moralni gmizavac...

pre 4 godine

Na yt imate sazeto desavanja sa proslogodisnjeg finala u podgorici pa tu mozete videti kolicinu mrznje prema srbiji i srbima i sta su sve doziveli zvezdini igraci.ljudi su bukvalno ulazili na teren da ih sutiraju, pljuju i udaraju.Zasto misliti da bi se u sadasnjim okolnostima dogodilo nesto drugacije ?!
(hours of love, 30. decembar 2019 19:44)Imate na YT sazeto desavanja iz Beograda sa petog meca finala, zasto mislite da bi se u sadasnjim okolnostima dogodilo nesto drugacije?

alek

pre 4 godine

Ne znam jel ovo klinci,partizanovci komentarisu negativno odluku da se ne ide,ili su samo glupani u pitanju?!
Niko normalan ne bi treba igrati u uslovima podignute tenzije,jel treba neko da izgubi glavu pa da kazete onda a sto su isli kad su znali da im ne garantuju bezbednost.

Bob Sent Kler

pre 4 godine

Prve utakmice ABA lige na primer u Splitu i Zadru svojevremeno, pa i kod Cibone (nista manje za njih u Beogradu) su sve bile sto puta rizicnije od ove veceras. Nemojte da ste dvolicni i licemerni, imali ste neki interes, ja vam licno nista ne verujem.

Njegos

pre 4 godine

Niko ne moze nikoga da nagrdi koliko moze sebe. Ovo je bio kukavicki cin i velika bruka za klub kakvim se predstavlja CZ i njeni navijaci. Velika bruka. Opet je Zvezda dokazala da je igracka u rukama raznih interesnih grupa. Vise je postala politicka grupacija nego sportska. Bruka i kukavicluk.

Peta Crnogorska sa Dedinja

pre 4 godine

Milogorci 20 - Aleksijanci 0
(Peta Crnogorska sa Dedinja, 30. decembar 2019 19:50)

Jado,što ne ideš kući kada ti je gora tako mila?
(Idi begaj, 30. decembar 2019 20:15)

Ljepo mi na Dedinje,kad mi dosadi možda se i vratim.

Markobg

pre 4 godine

Večeras u neizvesnoj zavrsnici Mega pobeđuje FMP i Zvezda ostaje u trci za 4. mesto.
(Markobg, 30. decembar 2019 21:32)

Tačno tako.

95:91 Pot i Ulubay ne znam za koga igraju.

Tomi Li Dzons

pre 4 godine

Politika je jedno, sport je drugo. Molim lepo, tako treba da bude. Mada u Srbiji se sve mesa sa politikom. Cudna smo neka zemlja.

Dragan

pre 4 godine

Gde postoji i trunka sumnje po pitanju bezbednosti utakmica se otkazuje, neko je planirao je da se prolije krv i sad je problem što je to izbegnuto.
Pa kako vas nije sramota?
Posle nebuloza o pokušaju puča od strane desetak ljudi, niko pri zdravoj pameti ne veruje toj sprdnji od države.

Mile

pre 4 godine

Ne navijam ni za jedne ni za druge, ali ovde opet tipična bahata srpska arogancija uništava nešto što je zajednički stvoreno. Ljudi koji misle da zbog njih sunce izlazi, koji imaju nezdravu potrebu da sve kontroliœu i za sve imaju zadnju reč, koji nemaju nikakvo poštovanje za druge, manje. Ljudi koji misle da se na njih pravila ne odnose su uništili i bivœu državu, a izgleda će i ovu ligu.. Sve zbog sujete, kompleksa, manije veličine. Zaista jezivo.

Brdo

pre 4 godine

Zbog ovoga treba da se napravi i regionalna liga u fudbalu, da ne gledamo nameštene utakmice, kreveljenje dva kluba preko saopštenja... Zvezda je navikla ovako da ratuje sa Partizanom jer im se može, a malo su se prešli, konačno da liga bude jača od kluba... Ništa bolje ne mislim ni o blizancu Partizanu.

Nikola a Radosavljević

pre 4 godine

Lopovi iz aba lige će da registruju sližbenim rezultatom, a i sami su krivi što nisu hteli da odlože meč. Nego žele da odemo tamo pa da nas linčuju.

kadnezelispriznatiistinu

pre 4 godine

ajmo Grobari krenite sa pljuvanjem na 1,2,3...
(ljube, 30. decembar 2019 21:26)

Realno nemamo sta da pljujemo... Sami ste uradili to.

ArDzej65

pre 4 godine

Prvo ćemo dobiti A licencu a onda sami napustiti ovu ligu(može i obrnuti redosled) a vi (grobari i milogorci) posle igrajte do mile volje

xxx

pre 4 godine

Dobro je. Bolje izgubiti bodove nego davati legitimitet rezimu koji nacionalizuje crkve u 21. veku.
(Kapetan Kuka, 30. decembar 2019 20:20). Kakve veze imaju crkve sa košarkom , sa sportom uopšte ?
(xxx, 30. decembar 2019 21:07)
Ima veze koliko i ti sa sopstvenim nadimkom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milorad, 30. decembar 2019 21:32). Ima veze sa Duletom Vujoševićem i tvojim detinjstvom...

Samo kazem

pre 4 godine

Zvezda se nije neopravdano odsutna sa meca. Direkcija je obavestena, misljenje BIA poslato, direkcija nije htela da preuzme odgovornost za bezbednost i cutala je svo vreme.

Pismo crnogorskog mupa nije vredno lanjskog snega, vec su sempokazali kako oni garantuju bezbednost.

Prema tome, neodlazak je potpuno opravdan, te se ovo pravilo ne moze primeniti, barem ne primenjujuci pravnu logiku.

nikola p.

pre 4 godine

Citam neki clanak vezan za nauku, 5 komentara. Ekonomija i politika, tu smo malo bolji, 17 komentara. Naravno, obrazovanje i kultura, 2 komentara. Sport... IDEMO SAMO JAKO!!! 200+ komentara. Srbija, gde je svaki drugi gradjanin doktor kladionice i magistar fudbala i kosarke. I gde svi oni bolje znaju kako doci do titule od zvanicnih trenera i strucnjaka. Posle se pitate, gospodo i dame, sto smo tu gde jesmo, kao drzava i drustvo. Pametnome dosta. A ko mi lupi minus, samo dokazuje da sam u pravu. Pozdrav.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Večeras u neizvesnoj zavrsnici Mega pobeđuje FMP i Zvezda ostaje u trci za 4. mesto.
(Markobg, 30. decembar 2019 21:32)

Dzaba im. Ako je citat iz pravilnika "gube prolaz u dalje takmicenje" ispravan, vec sada su ispali iz plejofa. To je jedino i fer. Dovodis regularnost takmicenja u pitanje? Do vidjenja, u sledecoj sezoni.

krojac

pre 4 godine

Ukoliko Zvezda istupi to ce biti odluka sa viseg nivoa koja ce ukljuciti i ostale klubove koji dolaze iz KLS...tako da tvoj komentar nema nikakvu vrednost ima samo da se poklonite ko noj kad glavu u pesak stavi...
(ta divna stvorenja, 30. decembar 2019 23:23)

Opet na silu?
Lepo sto priznajete.
Sto se onda bunite? U ovoj prciji mozete kako hocete...ali u CG ne mozete, ne daju ljudi na sebe i svako postovanje za to.
(Radijator, 30. decembar
Nikakva sila...onaj ko te finansira taj ti i sudbinu kroji ili ti sleduje Bane Sekulic...bar to je jasno.

Enky

pre 4 godine

Zvezdi zabraniti takmičenja u bilo kom sportu jer su neviđeno zlo ,ko god im je konkurent nema čime se ne služe samo da ne izgube , ne ići na utakmicu i onda nešto kao izmišljaju.

ta divna stvorenja

pre 4 godine

"E sad,zar vi zaista mislite da ABA liga može da se igra bez Zvezde,ili Partizana???"

Bez Zvezde moze, a Partizan ste silom naterali da udje, necete ga vala silom i izbacivati. Igrajte se politike...mi cemo kosarke.
(Radijator, 30. decembar
Ukoliko Zvezda istupi to ce biti odluka sa viseg nivoa koja ce ukljuciti i ostale klubove koji dolaze iz KLS...tako da tvoj komentar nema nikakvu vrednost ima samo da se poklonite ko noj kad glavu u pesak stavi...

analiticar_amater

pre 4 godine

Pričajte šta hoćete sport je izgubio puno sa ovom bahatosti pojedinaca...Sport spaja ljude.Gde nema sporta,kulture nema ni ljudi!Po meni velika sramota a vi gruvajte botovi minuse!
(dnevna doza
U kom ti filmu živiš? I mi i Crnogorci zloupotrebljavano sport u političke svrhe i ne bih verovao ni njihovim ni našim garancijama da će sve proći u sportskoj atmosferi. Ovde sport ne može da spaja ljude jer politika ima glavnu reč. Bolje sto se nije igralo pa neka se njima piši poeni nego da se nešto desilo na utakmici. I na kraju kazes botovi gruvajte minuse, znaci svako ko se ne slaže sa tobom mora da je bot jer nisi u stanju da podneses suprotno mišljenje.

MilanB

pre 4 godine

Ne mogu da kradu u ABA pa bi da se vrate u domace blato sa svojim sudijama i nekim kosarkaskim Kokezom, pa ko u fudbalu svako kolo ili penal ili crveni protivniku ili nepostojeci ofsajd. Trokorak Berona za titulu je mali nagovestaj kako bi to izgledalo. ABA liga je jedini razlog zasto jos uvek nismo spali na nivo Malte u kosarci, a oni bi i to da uniste.
(pop, 30. decembar 2019 19:55) Od poslednjih pet titula u ABA ligi Zvezda je osvojila cetiri. Bas kada se ne krade Zvezda je jaka. Valjda si to hteo sa kazes.

Podgoricki

pre 4 godine

Ja sam grobar, a nit sam milogorac, niti me zanima šta će privatni klub iz železnika da radi, hoće li da se bavi sportom ili politikom. Vi večiti branitelji srpstva, sto bi ste sad pravili srpsku ligu, protiv iste ste bili najglasniji, prvi ste igrali Aba ligu. Kada je pre par godina Partizan igrao u PG, i kad je nas igrač dobio samar iz prvog reda publike, isto ste ćutali...Tako da, tišina, jasno je da ste na nečiji poziv izasli iz aviona. Volim da bodrim FK Cz kad igra u evropi, ali za Covicevu zvezdu me bas ...
Ja bio na utakmici i lazes. Niko igraca Partizana nije osamario. Da ga je brat zagrlio dok je padao na njega jeste. Lazes kao i svi vasi od informera do kurira taj nivo ste civilizacije

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Prve utakmice ABA lige na primer u Splitu i Zadru svojevremeno, pa i kod Cibone (nista manje za njih u Beogradu) su sve bile sto puta rizicnije od ove veceras. Nemojte da ste dvolicni i licemerni, imali ste neki interes, ja vam licno nista ne verujem.
(Bob Sent Kler, 30. decembar 2019 21:22)
E sad nam je baš krivo, što nam ti ne veruješ.

Red

pre 4 godine

Zvezda je dobro prosla. Bila bi veca razlika da su igrali.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arsić, 30. decembar 2019 20:37) # Link komentara

Ahahahahahaha evo ga vrsni poznavaoc kosarke,ajde bolje prati kriket.

Kosjan

pre 4 godine

Početak kraja "napredne" C. Zvezde. Tražili ste, gledajte!
(Sveznajući sveznalac., 30. decembar 2019 20:36)

Pa da ipak ste vi daleko "napredniji"

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Под хитно скинути студенте и из Црне Горе са буџета Републике Србије. Нека плаћају студије по ценовнику за странце, а ако им се не свиђа нек студирају код Мила или нек играју кошарку за Будућност.
(Марко, 30. decembar 2019 19:54

Apsolutno se slažem. I njih i bosance. Bila je anketa pre neku godinu koju je potpisalo preko 10k studenata sa Beogradskog Univerziteta za to ali na kraju ništa nije bilo.
(Heisenberg, 30. decembar 2019 21:25)
SAD da se uvede da studiranje na budžetu važi samo za Herceg Novi, svi bi pohrlili u Herceg Novi,, džabe studije, džabe zdravstvo a ti golko plačaj suncobran 5 evra i ležaljke 5 evra, na njihovom moru. More je njihovo, a univerzitet je i naš i njihov. Mene više videti neće,

Gvozdje 79

pre 4 godine

Ovo "groblje" od navijaca je cirkus,pa pre neko kolo osuli drvlje i kamenje posle utakm.u PG a sad kao nesto ih brane toboze...PU pu.Podsecaju na ove liberale,sta god da je u pitanju kad je srpsko oni glasaju samo da srba ne bude,ovima nasima je bitnija titula nego srpski zivalj koji se jos jedino dole moze izbori za nesto da je srpsko ali vama je bitno da pljujete protiv srpskog kluba.Prvi bi bio za to da i Partizan odlozi ako se radi o necem isplaniranom.A garantuju za bezbednost isti oni koji su napravili problem u Moraci i nisu ni odgovarali niti ce,oni ce da nam garantuju bezbednost,kao i onom popu iz Niksica...Tamo se trazi necija glava za povod kao kod Mrkala u SA,ili sa Vokerom na Kesovu i Metoh.Srbi su sada na ziceru,zasto nema zapada da nesto kaze protiv ukidanja svih mogucih prava,samo kada su SRBI u pitanju tu nema nista.Ako se ne ujedinimo tesko nama a ko za koga navija je najmanje bitno

Mirko

pre 4 godine

Под хитно скинути студенте и из Црне Горе са буџета Републике Србије. Нека плаћају студије по ценовнику за странце, а ако им се не свиђа нек студирају код Мила или нек играју кошарку за Будућност.
(Марко, 30. decembar 2019 19:54

Apsolutno se slažem. I njih i bosance. Bila je anketa pre neku godinu koju je potpisalo preko 10k studenata sa Beogradskog Univerziteta za to ali na kraju ništa nije bilo.
(Heisenberg, 30. decembar 2019 21:25)
Dao sam vam negativan glas jer imam kolege iz crne gore na studijama i stvarno nemam ništa protiv da se obrazuju po postojećim zakonima a ova dešavanja su mnogo dublji problem od košarke. Znamo da su odavno politika i sport mešani još iz vremena Adolfa Hiltlera minimum a i ranije samo nije bilo ovakvih medija. Ovde najmanje ima mesta za sportska prepucavanja jer se na teritoriji današnje Crne gore dešava finale otimanja onog što je preostalo a to su crkve i pravoslavlje koje nas vekovima drži u najtežim vremenima i asimilacija svih pravoslavaca u nešto novo nesto što nismo. Kao i na Maksimiru i ova utakmica Zvezde je trebala da posluži političkoj poruci

xxx

pre 4 godine

Ima veze sa Duletom Vujoševićem i tvojim detinjstvom...
(xxx, 30. decembar 2019 21:52)

Po svim tvojim komentarima izgleda da si ti imao tesko detinjstvo, nevoljen od strane bliznjih...zao mi te je...
(Isprani mozag, 30. decembar 2019 22:10). Po tvom komentaru se vidi da si intelekualac...

zdravkogf

pre 4 godine

Ko kaze daje dvadest nula toje cista propaganda. Rukovodstvo aba lige tek Ce razmatrati treceg janovara. Znaci nista nije reseno po pravilu akoje i nekoj drzavi nestabilnost ili nered kao stoje u crnoj gori utakmica nemoze dase odigra. Jer niko nemoze da garantuje bezbednosti igraca zvezde. Po nekom pravilu ovaj mec treba dase zakaze novi termin odigravanje utakmice ja mislim da u jiudi iz aba lige tako doneti odluku jer i onisu svesni da u crnoj gori je nestabilno i dasu svaki dan demostracije. Pozdrav

Don 'Wardaddy' Collier

pre 4 godine

@dnevna doza prosecnog srbende:
"a vi botovi lupajte minuse..."
...ono kad ti botina koja daje komentar na svaku vest na ovom portalu (!) poruči da si BOT...
E, sačuvaj me Bože....

Podgoricki

pre 4 godine

Sveti Vasilije ce vratiti Zvezdi 20 puta za ovo dobro delo, a i Milu za zlo.
(Armata, 30. decembar 2019 23:18)Sveti Vasilije vraca dobro najvecem cedu komunizma hahahaah a u kakvom ste vi kanalu

zvezdoprc

pre 4 godine

(alek) Kod nas su podignute tenzije već osam godina pa ipak svi iz regiona dolaze u Bg. Velika Zvezdina, ili, ne znam čija glupost.

stojko

pre 4 godine

"Imam osecaj da su sve komentare ostavili deca od 15 -16 godina. Ovo je sport I samo besposleni
I deca imaju toliko vremena da se prepucavaju I pisu gluposti. Buducnost je dobila bodove, zvezda dostojanstvo kraj
(Istoricar, 30. decembar 2019 21:22)"

Imam 87

Petar Jovic

pre 4 godine

Ova neodigrana utakmica Zvezdi ne znaci puno zato sto do kraja je realno da nema vise poraza . Znaci ostaje na 6 ili 7 poraza sto joj garantuje 4. Mesto u regularnom delu i play off. Jedini konkurent joj je Mornar ali mislim da Barani sigurno moraju jos negde da izgube . Osnovna stvar u daljim proracunima je ko ce biti prvi posle regularnog dela jer taj ,,sretnik,, ide na Zvezdu u polufinalu a tada po mom misljenju tek pocinje prava kosarka. Danasnju odluku da se ne putuje u Podgoricu nije doneo Covic jer je on samo puki izvrsilac necijih zelja. Ko je pazljivo slusao danasnju konferenciju i zna da cita izmedju redova zna o cemu pisem . Zvezda nece biti kaznjena jer svi znaju da Aba liga zivi od dotacija iz Srbije a novac za njeno funkcionisanje znamo kako se obezbedjuje . Danasnjim ne odlaskom je samo izbegnut vatreni docek Crnogoraca koji su naostreni jos od pete utakmice prosle godine jer imaju osecaj da im Zvezda nesto duguje ...

Kapetan Kuka

pre 4 godine

Da bi bila ozbiljna država, Srbija MORA uvesti ekonomske sankcije REŽIMU MILA ĐUKANOVIĆA, koji progoni srpski narod u CG i otima crkvenu imovinu. To znači, sankcije Đukanoviću i sa njim povezanim licima, ključnim političarima i biznismenima, a narod Crnogorce, pustite na miru, to su naša braća.
Srbija to mora da uradi, po cenu da neko od srpskih političara ugrozi ili izgubi svoju vikendicu ili drugu imovinu u CG. To je jednostavno državni interes. Naravno, ko neće da zbog državnih interesa ugrozi svoje privatne interese, taj ne treba da se bavi politikom i treba da da ostavku i bavljenjem politikom prepusti onima koji nemaju vikendicu (ili hotel) u Crnoj Gori...

Red

pre 4 godine

Ova dešavanja oko ove utakmice ne gledam uopšte sa navijačke strane.Navijm za Partizan ali moramo realno sagledati situaciju.Sta da smo mi trebali da gostujemo danas u Podgorici koja je inače MILOGORSKI GRAD I MILOGORSKA PUBLIKA.Crna gora je na ivici građanskog rata.Srbi iz Crne gore su na ulicama i bore se za spas pravoslavlja u Crnoj gori.Moramo biti jedinstveni ili nas VISE BITI NECE...
(Dragan Arsenović, 30. decembar 2019 20:55)

Konacno jedan pametan grobar.

beogradski

pre 4 godine

Poradovali se ovi bivsi i ovi sto bi da budu.....ABA jos nista nije dolucila, ako ne verujete meni, idete na zvanicni sajt ABA lige...

Isprani mozag

pre 4 godine

Ima veze sa Duletom Vujoševićem i tvojim detinjstvom...
(xxx, 30. decembar 2019 21:52)

Po svim tvojim komentarima izgleda da si ti imao tesko detinjstvo, nevoljen od strane bliznjih...zao mi te je...

Emulator

pre 4 godine

(Radijator, 30. decembar
Nikakva sila...onaj ko te finansira taj ti i sudbinu kroji ili ti sleduje Bane Sekulic...bar to je jasno.
(krojac, 30. decembar 2019 23:58)

Znamo da je tako,tako i titule osvajate.

to je tek komedija

pre 4 godine

Niko ne moze nikoga da nagrdi koliko moze sebe. Ovo je bio kukavicki cin i velika bruka za klub kakvim se predstavlja CZ i njeni navijaci. Velika bruka. Opet je Zvezda dokazala da je igracka u rukama raznih interesnih grupa. Vise je postala politicka grupacija nego sportska. Bruka i kukavicluk.
(Njegos, 31. decembar 2019 00:39)

Šta bi tek moglo da se kaže za JSD Partizan,
koji nikada nije ni bio sportski, već politički projekat.

Nastali u Zagorju, bivstvovali u Beogradu,
nastavili da žive kao JSD iako se Jugoslavija raspala.

23

pre 4 godine

"@šef stručnog štaba"-veze sa životom nemaš,ni ti ni ovih 200 što su ti dali "plus"...Da vlada Velsa(nekim čudom odvoje se od UK) teroriše englesku manjinu,da falsifikuje istoriju i da otima engleske svetinje Liverpul SIGURNO NE BI IŠAO TAMO DA IGRA FUDBAL.Već bi "letelo perje",toliko o tome.E sad,zar vi zaista mislite da ABA liga može da se igra bez Zvezde,ili Partizana??? Istupiti iz nje,krenuti od nule jer "šefe stručnog štaba" ako nisi znao košarka u Srbiji umire.Nema klubova,nema trenera,nema igrača.Probati podići naše košarkaške centre,ma koliko bolno bilo u početku.Budućnosti ostaviti da igraju crnogorsku ligu(kako to komično zvuči),a za naše klubove će uvek biti mesta u evropskim takmičenjima,euro kup je sasvim ok,za početak,dok raspala Fiba ne stane na noge.

sasa the red baron

pre 4 godine

cuj upozorava, 30. decembar 2019 20:59)

sto ne odemo i ne pobedimo?
MI nismo otisli, zato smo pobedili... Zato sto imamo mozak da svatimo da su neke stvari iznad pobede... Zato sto se nsimo ulizivali, nego imali stav i rec...
A ako pricas o zabludi,tvoja naivnost i sama cinjenica da ti to ne vidis su u zabludi o samom sebi...

ArDzej65

pre 4 godine

Bezbednost zvezde ugrozena bla bla... Mislite da je o tome zaista rec? Pa zvezda ima vise amerikanaca nego srba, ne dao Bog da neko tamo pipne nekog koga ujka sem cuva. Mislite da je milo lud da udari na njih?
(korisni psic, 30. decembar 2019 22:13)
U pravu si, prošle sezone nisu udarili na Ročestija, Lesora, Feldina... već su psovali Srpsku majku i pljuvali Čovića, Davidovca, Dobrića, Tepića...

činjenica

pre 4 godine

Pjevalo se " Ubij cigana" kao sto se pjeva "Ubij grobara" i to mozemo svrstati u navijacko vrijedjanje.

(misko, 31. decembar 2019 08:02)

Srbi kao Cigani postoje samo u ustaškim glavama,
to je klasičan primer uvreda na nacionalnoj opsnovi.

Nikada to nije bilo "navijačko vređanje",
uvek je bilo na nacionalnoj osnovi,
još od kraja 60-tih i priprema za maspokret u Hrvatskoj.

Nije slučajno što su povici "Cigani, Cigani, ..."
nastali u Hrvatskoj, baš tada,
što su bili upućeni isključivo izvorno srpskom klubu,
kao što nije slučajno što su ih domaći franjevci oberučke prihvatili.

WillyWonka

pre 4 godine

Pošteno, nije bilo nokakvog razloga da CZ ne odigra ovu utakmicu. Osim nekih političkih ciljeva. I tako, svaki tim koji se stavi u službu politike treba kazniti, ne samo oduzimanjem bodova, nego i novčano. Sramota je da jedan sportski kolektiv igra političke igre.

Kolja

pre 4 godine

A ko sprovodi propozicije kad ne odgovaraju za takmičenje?Oglušili su se o pitanje 4rostrukog šampiona lige o bezbednosti i prave se ludi.A imaju mandat da sprovedu kaznu?!Suludo!U svakom slučaju Zvezda treba da bude izbačena iz lige i poništeni njeni rezultati.Zvezda da igra domacu ligu i time utiče na kvalitet.Ionako Čović ima drugi klub u ABA.S kojim ce sigurno uci u plejof.

Istoricar

pre 4 godine

Imam osecaj da su sve komentare ostavili deca od 15 -16 godina. Ovo je sport I samo besposleni
I deca imaju toliko vremena da se prepucavaju I pisu gluposti. Buducnost je dobila bodove, zvezda dostojanstvo kraj

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Imam osecaj da su sve komentare ostavili deca od 15 -16 godina. Ovo je sport I samo besposleniI deca imaju toliko vremena da se prepucavaju I pisu gluposti. Buducnost je dobila bodove, zvezda dostojanstvo kraj
(Istoricar, 30. decembar 2019 21:22)
Ironije čovek se potpiše kao “istoričar” i priča o ostavljenom dostojanstvu??!!??

Radijator

pre 4 godine

Nikakva sila...onaj ko te finansira taj ti i sudbinu kroji ili ti sleduje Bane Sekulic...bar to je jasno.
(krojac, 30. decembar 2019 23:58)

Pa i vas finansira drzava kao i nas, odvajkada..pa nikad niste primorani da dejstvuete u interesu Partizana, a mi jesmo obrnuto.
Jedino ako si hteo da kazes da ste vi drzava, a mi neki kao sluzbenik...onda.se slazem.

Janaćije

pre 4 godine

Ako se ne registruje ovim rezultatom - ABA liga više i ne može da opstane. Znači ako se ne poštuju propisi, ništa od lige. Nisu došli da igraju, a mogli su, na primer, i u CG da donesu takvu odluku u slučaju da se zaista dogodilo nešto što bi onemogućilo regularno odigravanje. Kako god da se pogleda iza ove odluke stoji neka politička grupacija, koja po svemu želi da ukune ABA ligu - nakon nagoveštaja da prvaku lige nije garantovano učešće u EL.

Igor

pre 4 godine

Sporcki klubovi treba da budu primer trebalo je da se nadmecu na terenu da pokazu medjusobno postovanje i fer plej da se izmedju klubova prethodno odrzao sastanak i da igraci izadju zagrljeni da pokazu da nije resenje u nasilju sta god da je povod neko je trebao da pokaze inicijativu a zasto toga nije bilo zasto su se iz cz uplasili nemam pojima, sad moze da se ide opusteno u hrvacku a bice rat ako se ode u cg aloo ljudi o cemu pricamo

kaljeva pec

pre 4 godine

Nikakva sila...onaj ko te finansira taj ti i sudbinu kroji ili ti sleduje Bane Sekulic...bar to je jasno.
(krojac, 30. decembar 2019 23:58)

Pa i vas finansira drzava kao i nas, odvajkada..pa nikad niste primorani da dejstvuete u interesu Partizana, a mi jesmo obrnuto.
Jedino ako si hteo da kazes da ste vi drzava, a mi neki kao sluzbenik...onda.se slazem.
(Radijator, 31. decembar
Nece biti tako...drzava stoji iza oba kluba samo se vlast menja...Zvezda je ta koja je bila sluzbenik i davala legitimitet vasim titulama ne samo u kosarci vec i fudbalu a nista se pitala nije...Sada na ravnopravnoj osnovi oba tima na terenu ucestvuju pa recimo Partizan osvaja duplu krunu u fudbalu sto je nekad bilo nezamislivo za Zvezdu...A sto se tice kosarke ukoliko se bude sugerisalo da srpski timovi izadju iz lige ja upravo navijam da vi to ne ucinite i time deklarisete sebe ko ste ali mrka kapa...

ValterNBG

pre 4 godine

Stvarno smo cudo,pa ajde posteno recite da li je bilo normalno da se ide na utakmicu?Na konferenciji je sve lepo receno(inace ne volem,ne samo da ne volem nego mi se malo I gadi,doticni)I traziti neke druge razlige u svemu tome je poprilicno bolesno.Pravo da vam kazem,jos prosle godine sam napisao da utakmice u Podgorici ne treba igrati,nikad.Ponosan sam na ovu odluku a oko play off-a cemo se vec nekako snaci,ako uopste ima smisla batrgati se za prvo mesto koje vise ne daje siguran prolaz u EL.

Milorad

pre 4 godine

Dobro je. Bolje izgubiti bodove nego davati legitimitet rezimu koji nacionalizuje crkve u 21. veku.
(Kapetan Kuka, 30. decembar 2019 20:20). Kakve veze imaju crkve sa košarkom , sa sportom uopšte ?
(xxx, 30. decembar 2019 21:07)
Ima veze koliko i ti sa sopstvenim nadimkom.

Mesecina,mesecina....

pre 4 godine

Bog Vam pomogo JUNACI,najzad ste zasluzeno pobedili bez ijedne jedine greske i bez pimoci sudija,naravno uz korektnu podrsku publike!Svaka Vam cast ,MILOGORCI!!!

sasa the red baron

pre 4 godine

MI SMO CRVENA ZVEZDA,i stojimo za sebe...
I neka bude 20:0 , neka i crkvu nam otmu, i manastire, neka...
MI SMO CRVENA ZVEZDA, mi se ne ulizujemo, ne prihvatamo, ne slazemo, necemo, i ne zelimo...
MI SMO CRVENA ZVEZDA, ne slavimo noc vestica, imamo svoj krst...
A vi trcite u CG, pre koju nedelju ste vikali kako su vas pokrali, i jesu vas pokrali, pa idite tamo jos jednom, nek vas jos jednom pokradu..
MI SMO CRVENA ZVEZDA... Nase je i mi odlucujemo..

Marko

pre 4 godine

ni 2 000 000 prema 0. Nemože da se poredi sa onim što je Kk Zvezda tj.uprava uradila, izbegla je vredjanje, gađanje predmetima,pominjanje srba, a sto najvažnije ispali smo FRAJERI! kao narod jer smo ih ispalili za njihove komplexe..Lep pozdrav braco, nek vam je srećna nova!

hours of love

pre 4 godine

Na yt imate sazeto desavanja sa proslogodisnjeg finala u podgorici pa tu mozete videti kolicinu mrznje prema srbiji i srbima i sta su sve doziveli zvezdini igraci.

ljudi su bukvalno ulazili na teren da ih sutiraju, pljuju i udaraju.

Zasto misliti da bi se u sadasnjim okolnostima dogodilo nesto drugacije ?!

Dragan Arsenović

pre 4 godine

Ova dešavanja oko ove utakmice ne gledam uopšte sa navijačke strane.Navijm za Partizan ali moramo realno sagledati situaciju.Sta da smo mi trebali da gostujemo danas u Podgorici koja je inače MILOGORSKI GRAD I MILOGORSKA PUBLIKA.Crna gora je na ivici građanskog rata.Srbi iz Crne gore su na ulicama i bore se za spas pravoslavlja u Crnoj gori.Moramo biti jedinstveni ili nas VISE BITI NECE...

Srki

pre 4 godine

Ovde se najmanje radi o košarci, i vrapci znaju da bi izbili neredi na ulicama, a ne u samoj hali. Zvezda je to htela da izbegne i po cenu službenog rezultata.

posmatrac

pre 4 godine

Zato se javljaju partizani ja kapiram da njih ne interesuje nista oko nase crkve ali nemojte da se ukljucujete u raspravu pricajte o komunizmu i lijepoj vasoj

Saša

pre 4 godine

Meni lično lakše pada poraz od 40 razlike nego ovako ali - neka je 20:0. Igrači bi svakako služili za iživljavanje raznih sinova, kumova i rođaka raznih ministara i budžovana iz CG koji imaju pristup na terenu a i u reketu koliko se sećam. Već su i najavili koliko jedva čekaju dolazak Zvezde... Bilo bi glupo ići na takav užas u ionako nestabilnoj situaciji. Tako da je Čović ovde realno u pravu.

K-9 se javlja na raport

pre 4 godine

Ako je to cena, bolje i tako nego da se desi neki potencijalni mini Maksimir.

Liga je morala ovo da odlozi u startu, cim je u CG krenulo ovo sto je krenulo. No tako je kako je, bolje i 20-0 nego neke razbijene glave ili jos gore.

Petar

pre 4 godine

Vreme je da se vratimo samo na našu ligu i da imamo garantovano barem 1 mesto u kupu šampiona.

Kažem to je uslov da uopšte više učestvujemo u medjunarodnim kupovima a drugi uslov da drugoplasirani takodje ide.

Na osnovu prethodnih uspeha nase kosarke trebali bi to da imamo.

Dosta je više tog poltronstva.

Mi smo praktično stvorili košarku u Evropi.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Pričajte šta hoćete sport je izgubio puno sa ovom bahatosti pojedinaca...Sport spaja ljude.Gde nema sporta,kulture nema ni ljudi!Po meni velika sramota a vi gruvajte botovi minuse!

veliki strumf

pre 4 godine

Ovde se ne radi o tome da se gostujuća ekipa NIJE POJAVILA, već su bezbednosni rizici bili takvi da je bezbednost svih iz Zvezde bila ugrožena. Neka registruju utakmicu kako hoce - na kraju će Zvezda OPET osvojiti titulu!!! Zapamtite ovaj komentar!

Nikola a Radosavljević

pre 4 godine

Lopovi iz aba lige će da registruju sližbenim rezultatom, a i sami su krivi što nisu hteli da odlože meč. Nego žele da odemo tamo pa da nas linčuju.

Samo kazem

pre 4 godine

Zvezda se nije neopravdano odsutna sa meca. Direkcija je obavestena, misljenje BIA poslato, direkcija nije htela da preuzme odgovornost za bezbednost i cutala je svo vreme.

Pismo crnogorskog mupa nije vredno lanjskog snega, vec su sempokazali kako oni garantuju bezbednost.

Prema tome, neodlazak je potpuno opravdan, te se ovo pravilo ne moze primeniti, barem ne primenjujuci pravnu logiku.

nebojša

pre 4 godine

Sram Vas bilo sve koji likujete što će Zvezda izgubiti službenim rezultatom,Crnogorska policija garantuje bezbednost a s druge strane baca suzavac u Srpske Crkve,budimo Srbi jednom,složni i nedajmo na sebe.

zvezdale

pre 4 godine

Ako gospodin profesor doktor Nebojša Čović misli da ne treba da igramo, onda ne treba da igramo. Bezrezervna podrška velikom Nebojši Čoviću! Znamo da ćemo na kraju opet biti prvi! Hvala ti pravoslavni gospode Bože što si nam poslao Nebojšu Čovića!

ArDzej65

pre 4 godine

Prvo ćemo dobiti A licencu a onda sami napustiti ovu ligu(može i obrnuti redosled) a vi (grobari i milogorci) posle igrajte do mile volje

Марко

pre 4 godine

Под хитно скинути студенте и из Црне Горе са буџета Републике Србије. Нека плаћају студије по ценовнику за странце, а ако им се не свиђа нек студирају код Мила или нек играју кошарку за Будућност.

ta divna stvorenja

pre 4 godine

"E sad,zar vi zaista mislite da ABA liga može da se igra bez Zvezde,ili Partizana???"

Bez Zvezde moze, a Partizan ste silom naterali da udje, necete ga vala silom i izbacivati. Igrajte se politike...mi cemo kosarke.
(Radijator, 30. decembar
Ukoliko Zvezda istupi to ce biti odluka sa viseg nivoa koja ce ukljuciti i ostale klubove koji dolaze iz KLS...tako da tvoj komentar nema nikakvu vrednost ima samo da se poklonite ko noj kad glavu u pesak stavi...

Idi begaj

pre 4 godine

Ono što je zaista realno jeste da je baš bilo rizično igrati u Podgorici u ovom trenutku.
Mislim zbog nereda divljaka raznih boja.....

cukce

pre 4 godine

Realno, trebali su da odu na utakmicu! Nego groblje bas se raduje sluzbenoj pobedi milogoraca, jel se radujete i spornim zakonom oko verskih obejkata, jednom braca zuavek braca!

Bijela

pre 4 godine

bole nas uši, sad lepo da istupimo iz ABA lige, ionako ne vodi u Euroleague, a oni bez nas mogu, kao i mi bez njih, ali su samo uz nas igrali Euroleague...

hmmmm

pre 4 godine

@Samo kazem
Buducnost je obezbedila sve uslove za bezbedno i nesmetano odigravanja utakmice. MUP Crne Gore je potvrdio da ne postoji bezbednosna pretnja. A to JEDINI i NAJBOLJE zna MUP CRNE GORE!
BIA je nebitna, njena procena ne vredi ni 5 para. Vredi onoliko koliko bi procena crnogorske policije vredela kao opravdanje za neigranje u Beogradu.
Pobegli ste i snosicete posledice.
PS- o pravu pojma nemas, to je ocigledno.

ja

pre 4 godine

Lopovi iz aba lige će da registruju sližbenim rezultatom, a i sami su krivi što nisu hteli da odlože meč. Nego žele da odemo tamo pa da nas linčuju.
(Nikola a Radosavljević, 30. decembar 2019 20:42)

A sta ste vi njima uradili u tri utakmice?!

Koja

pre 4 godine

Zvezdu ova liga više ne interesuje ,dobila ja A licencu ,uostalom uskoro će se to obelodaniti pozz
(aaaauuuu breeee, 30. decembar 2019 20:02)
Šta bi kad si se probudio

Džoni

pre 4 godine

Nema šanse. Nije se ABA izjasnila ni da se odlaže, ni da se igra? Ovi prete mitropolitu a dušebrižnici po portalima komentarišu kako bi Zvezda bila sigurna dole. A ha, kako da ne?

Keops

pre 4 godine

Cemu sve ovo? Dobili su garancije za bezbednost od aba lige i nisu otisli. Da se nesto desilo u toku ili uoci utakmice razumeo bih ali ovo ne. (Ivan87, 30. decembar 2019 20:09)

Prvo, uopšte nisu dobili nikakve garancije od ABA lige, oni su sve vreme ćutali, kao i sad što ćute.

Drugo, njihov MUP je "obećao" da će sve biti u redu, a da će svaki izgrednik snositi "ličnu odgovornost". Ovo je realno priča za malu decu.

Treće, zašto čekati da se nešto dogodi, da neko bude povređen?

Tamo pljuju u lice i gađaju ljude bubrezima i šrafovima. O suđenju da ne pričam.

I sad ovde likujete i ložite se, a već ste zaboravili kako su vas pre mesec dana pokrali dole kao kakvu seosku ekipu.

Idi begaj

pre 4 godine

Milogorci 20 - Aleksijanci 0
(Peta Crnogorska sa Dedinja, 30. decembar 2019 19:50)

Jado,što ne ideš kući kada ti je gora tako mila?

MilanB

pre 4 godine

Ne mogu da kradu u ABA pa bi da se vrate u domace blato sa svojim sudijama i nekim kosarkaskim Kokezom, pa ko u fudbalu svako kolo ili penal ili crveni protivniku ili nepostojeci ofsajd. Trokorak Berona za titulu je mali nagovestaj kako bi to izgledalo. ABA liga je jedini razlog zasto jos uvek nismo spali na nivo Malte u kosarci, a oni bi i to da uniste.
(pop, 30. decembar 2019 19:55) Od poslednjih pet titula u ABA ligi Zvezda je osvojila cetiri. Bas kada se ne krade Zvezda je jaka. Valjda si to hteo sa kazes.

Ivan87

pre 4 godine

Cemu sve ovo? Dobili su garancije za bezbednost od aba lige i nisu otisli. Da se nesto desilo u toku ili uoci utakmice razumeo bih ali ovo ne. Onaj sto vas je digao iz mrtvih vratice vas opet tamo i to brze nego sto je iko ocekivao...

zdravkogf

pre 4 godine

Ko kaze daje dvadest nula toje cista propaganda. Rukovodstvo aba lige tek Ce razmatrati treceg janovara. Znaci nista nije reseno po pravilu akoje i nekoj drzavi nestabilnost ili nered kao stoje u crnoj gori utakmica nemoze dase odigra. Jer niko nemoze da garantuje bezbednosti igraca zvezde. Po nekom pravilu ovaj mec treba dase zakaze novi termin odigravanje utakmice ja mislim da u jiudi iz aba lige tako doneti odluku jer i onisu svesni da u crnoj gori je nestabilno i dasu svaki dan demostracije. Pozdrav

krojac

pre 4 godine

Ukoliko Zvezda istupi to ce biti odluka sa viseg nivoa koja ce ukljuciti i ostale klubove koji dolaze iz KLS...tako da tvoj komentar nema nikakvu vrednost ima samo da se poklonite ko noj kad glavu u pesak stavi...
(ta divna stvorenja, 30. decembar 2019 23:23)

Opet na silu?
Lepo sto priznajete.
Sto se onda bunite? U ovoj prciji mozete kako hocete...ali u CG ne mozete, ne daju ljudi na sebe i svako postovanje za to.
(Radijator, 30. decembar
Nikakva sila...onaj ko te finansira taj ti i sudbinu kroji ili ti sleduje Bane Sekulic...bar to je jasno.

xxx

pre 4 godine

Dobro je. Bolje izgubiti bodove nego davati legitimitet rezimu koji nacionalizuje crkve u 21. veku.
(Kapetan Kuka, 30. decembar 2019 20:20). Kakve veze imaju crkve sa košarkom , sa sportom uopšte ?

alek

pre 4 godine

Ne znam jel ovo klinci,partizanovci komentarisu negativno odluku da se ne ide,ili su samo glupani u pitanju?!
Niko normalan ne bi treba igrati u uslovima podignute tenzije,jel treba neko da izgubi glavu pa da kazete onda a sto su isli kad su znali da im ne garantuju bezbednost.

MT Vračar

pre 4 godine

A što grobari ceo dan komentarišu? 98% komentara je njihovo.

Kakve oni veze imaju sa svim ovim?
(Mutombo, 30. decembar 2019 20:18)

Igramo istu Ligu, valjda je normalno da pratimo dešavanja? :)

pop

pre 4 godine

Ne mogu da kradu u ABA pa bi da se vrate u domace blato sa svojim sudijama i nekim kosarkaskim Kokezom, pa ko u fudbalu svako kolo ili penal ili crveni protivniku ili nepostojeci ofsajd. Trokorak Berona za titulu je mali nagovestaj kako bi to izgledalo. ABA liga je jedini razlog zasto jos uvek nismo spali na nivo Malte u kosarci, a oni bi i to da uniste.

Moralni gmizavac...

pre 4 godine

Na yt imate sazeto desavanja sa proslogodisnjeg finala u podgorici pa tu mozete videti kolicinu mrznje prema srbiji i srbima i sta su sve doziveli zvezdini igraci.ljudi su bukvalno ulazili na teren da ih sutiraju, pljuju i udaraju.Zasto misliti da bi se u sadasnjim okolnostima dogodilo nesto drugacije ?!
(hours of love, 30. decembar 2019 19:44)Imate na YT sazeto desavanja iz Beograda sa petog meca finala, zasto mislite da bi se u sadasnjim okolnostima dogodilo nesto drugacije?

Radijator

pre 4 godine

Ukoliko Zvezda istupi to ce biti odluka sa viseg nivoa koja ce ukljuciti i ostale klubove koji dolaze iz KLS...tako da tvoj komentar nema nikakvu vrednost ima samo da se poklonite ko noj kad glavu u pesak stavi...
(ta divna stvorenja, 30. decembar 2019 23:23)

Opet na silu?
Lepo sto priznajete.
Sto se onda bunite? U ovoj prciji mozete kako hocete...ali u CG ne mozete, ne daju ljudi na sebe i svako postovanje za to.

Hulu

pre 4 godine

Ovo je sve smisljeno da bi se polako unistila ABA liga i da bi Zvezda mogla da mesetari u domacoj kao sto to radi u fudbalu sa svojom ligom i svojim sudijama.

Peta Crnogorska sa Dedinja

pre 4 godine

Milogorci 20 - Aleksijanci 0
(Peta Crnogorska sa Dedinja, 30. decembar 2019 19:50)

Jado,što ne ideš kući kada ti je gora tako mila?
(Idi begaj, 30. decembar 2019 20:15)

Ljepo mi na Dedinje,kad mi dosadi možda se i vratim.

Isprani mozag

pre 4 godine

Ima veze sa Duletom Vujoševićem i tvojim detinjstvom...
(xxx, 30. decembar 2019 21:52)

Po svim tvojim komentarima izgleda da si ti imao tesko detinjstvo, nevoljen od strane bliznjih...zao mi te je...

Oktobar

pre 4 godine

Zanimljivo. Koliko juce je Partizan hteo da ponisti utakmicu u Titogradu. A zasto? Zasto ovoliko likujete sa ovim danas i onim pre mesec dana, po meni zajednickoj nesreci.Da li m8sle u Crnoj Gori da su oba slucaja njihova pobeda. Redovno su susreti pod rizikom igrane u Titogradu. Ne dozvolimo da nas bahatost i iskompleksiranost i bolest Titogradjana razbija. Neka nesto ostane i u nasoj kuci.

Dejan

pre 4 godine

Kazna je normalan epilog u bilo kojoj ozbiljnoj ligi. A i zabrana vrsenja funkcije za odgovorne. Srozavanje samog sebe i posle hoce neko A licencu sa ovih prostora? Nemoguce

Pera pisar

pre 4 godine

Liga zavisi od srpskih klubova. To je oduvek bilo očigledno. Korist od lige imaju svi ostali, naročito Budućnost koja ne bi videla Evroligu da nije ABA.
Vreme je da gledamo svoja posla i da pomažemo srpskoj košarci.
A Budućnost neka igra amatersku ligu CG.

Koja

pre 4 godine

A ako se opravdano ne pojavi? SK je vidim vec presudio da je razlog bio neopravdan
(reakcija vs kozni kaputi, 30. decembar 2019 19:47)
Naravno da je neopravdan vi sami procenjujete da bi postojala mogućnost da bude incidenata pa postoji mogućnost da asteroid udari u zemlju pa mi i dalje zivimo na njoj ne bezimo uostalom za svaku utakmicu postoji mogućnost da bude incidenata

Dragan

pre 4 godine

Gde postoji i trunka sumnje po pitanju bezbednosti utakmica se otkazuje, neko je planirao je da se prolije krv i sad je problem što je to izbegnuto.
Pa kako vas nije sramota?
Posle nebuloza o pokušaju puča od strane desetak ljudi, niko pri zdravoj pameti ne veruje toj sprdnji od države.

to je tek komedija

pre 4 godine

Niko ne moze nikoga da nagrdi koliko moze sebe. Ovo je bio kukavicki cin i velika bruka za klub kakvim se predstavlja CZ i njeni navijaci. Velika bruka. Opet je Zvezda dokazala da je igracka u rukama raznih interesnih grupa. Vise je postala politicka grupacija nego sportska. Bruka i kukavicluk.
(Njegos, 31. decembar 2019 00:39)

Šta bi tek moglo da se kaže za JSD Partizan,
koji nikada nije ni bio sportski, već politički projekat.

Nastali u Zagorju, bivstvovali u Beogradu,
nastavili da žive kao JSD iako se Jugoslavija raspala.

zanimnjivo123

pre 4 godine

Ne tako davno videh transparent u Pioniru, nije sramota izgubiti, sramota je ne igrate, a sve propraceno uz pesmu “izadji mala”

Par meseci kasnije..;)

sasa the red baron

pre 4 godine

cuj upozorava, 30. decembar 2019 20:59)

sto ne odemo i ne pobedimo?
MI nismo otisli, zato smo pobedili... Zato sto imamo mozak da svatimo da su neke stvari iznad pobede... Zato sto se nsimo ulizivali, nego imali stav i rec...
A ako pricas o zabludi,tvoja naivnost i sama cinjenica da ti to ne vidis su u zabludi o samom sebi...

Mile

pre 4 godine

Ne navijam ni za jedne ni za druge, ali ovde opet tipična bahata srpska arogancija uništava nešto što je zajednički stvoreno. Ljudi koji misle da zbog njih sunce izlazi, koji imaju nezdravu potrebu da sve kontroliœu i za sve imaju zadnju reč, koji nemaju nikakvo poštovanje za druge, manje. Ljudi koji misle da se na njih pravila ne odnose su uništili i bivœu državu, a izgleda će i ovu ligu.. Sve zbog sujete, kompleksa, manije veličine. Zaista jezivo.

Red

pre 4 godine

Ova dešavanja oko ove utakmice ne gledam uopšte sa navijačke strane.Navijm za Partizan ali moramo realno sagledati situaciju.Sta da smo mi trebali da gostujemo danas u Podgorici koja je inače MILOGORSKI GRAD I MILOGORSKA PUBLIKA.Crna gora je na ivici građanskog rata.Srbi iz Crne gore su na ulicama i bore se za spas pravoslavlja u Crnoj gori.Moramo biti jedinstveni ili nas VISE BITI NECE...
(Dragan Arsenović, 30. decembar 2019 20:55)

Konacno jedan pametan grobar.

Mirko

pre 4 godine

Под хитно скинути студенте и из Црне Горе са буџета Републике Србије. Нека плаћају студије по ценовнику за странце, а ако им се не свиђа нек студирају код Мила или нек играју кошарку за Будућност.
(Марко, 30. decembar 2019 19:54

Apsolutno se slažem. I njih i bosance. Bila je anketa pre neku godinu koju je potpisalo preko 10k studenata sa Beogradskog Univerziteta za to ali na kraju ništa nije bilo.
(Heisenberg, 30. decembar 2019 21:25)
Dao sam vam negativan glas jer imam kolege iz crne gore na studijama i stvarno nemam ništa protiv da se obrazuju po postojećim zakonima a ova dešavanja su mnogo dublji problem od košarke. Znamo da su odavno politika i sport mešani još iz vremena Adolfa Hiltlera minimum a i ranije samo nije bilo ovakvih medija. Ovde najmanje ima mesta za sportska prepucavanja jer se na teritoriji današnje Crne gore dešava finale otimanja onog što je preostalo a to su crkve i pravoslavlje koje nas vekovima drži u najtežim vremenima i asimilacija svih pravoslavaca u nešto novo nesto što nismo. Kao i na Maksimiru i ova utakmica Zvezde je trebala da posluži političkoj poruci

Milan

pre 4 godine

Da se ne ljubimo... I kad se vec dele drzavne pare siroko da se vidi ako moze jedna A licenca da se izboksuje za Zvezdu i Partizan pa neka se menjaju svake godine u Evrologi. A igracemo prvenstvo Srbije. Komsije iz regiona neka se samoorganizuju i neka im je sa srecom.
(dejan, 30. decembar 2019 20:08)

Ovo uopste nije los predlog. Evroligi nije zanimljiva Buducnost, cak ni Cibona, ili Cedevita. Jedini klubovi iz ABA lige koji mogu da donesu nesto Evroligi su Zvezda i Partizan. Treba da se organizuju nasi klubovi, da oni organizuju ligi, a ne savez, i da liga pristupi ULEBu. To je uslov da iz te lige moze da se ide u EL. E sad, da li da se dogovore da ide sampion, ili bi cak za EL bilo zanimljivije da igraju naizmenicno, o tome moze da se pregovara. Tako moze da ojaca nasa liga, i onda bi nasi igraci iz drugih sredina bolje napredovali. Uostalom, u ABA nasi klubovi uvek vode glavnu rec. Od 2004. kad cak nisu svi nasi klubovi igrali, samo 3 puta prvak nije bio iz Srbije - ono kad je upao Makabi, Cibona u Beogradu (kapa dole za to, ali i tad se videlo da kod nas nema bezbednosnog rizika kad protivnik dodje da se bavi sportom, a ne provokacijama) i kad je Buducnost osvojila uz sudjenjenu Podgorici kao u seoskoj ligi. Ostalo sve dominacija nasih klubova, narocito ono jedno vreme kad se igrao F8 i znalo se da ce polufinalisti biti Zvezda, Partizan, FMP i Hemofarm. Dakle ABA bez nasih klubova gubi i legitimitet, i kvalitet, a i popularnost.

milos

pre 4 godine

Ja sam grobar, a nit sam milogorac, niti me zanima šta će privatni klub iz železnika da radi, hoće li da se bavi sportom ili politikom. Vi večiti branitelji srpstva, sto bi ste sad pravili srpsku ligu, protiv iste ste bili najglasniji, prvi ste igrali Aba ligu. Kada je pre par godina Partizan igrao u PG, i kad je nas igrač dobio samar iz prvog reda publike, isto ste ćutali...Tako da, tišina, jasno je da ste na nečiji poziv izasli iz aviona. Volim da bodrim FK Cz kad igra u evropi, ali za Covicevu zvezdu me bas ...

Gvozdje 79

pre 4 godine

Ovo "groblje" od navijaca je cirkus,pa pre neko kolo osuli drvlje i kamenje posle utakm.u PG a sad kao nesto ih brane toboze...PU pu.Podsecaju na ove liberale,sta god da je u pitanju kad je srpsko oni glasaju samo da srba ne bude,ovima nasima je bitnija titula nego srpski zivalj koji se jos jedino dole moze izbori za nesto da je srpsko ali vama je bitno da pljujete protiv srpskog kluba.Prvi bi bio za to da i Partizan odlozi ako se radi o necem isplaniranom.A garantuju za bezbednost isti oni koji su napravili problem u Moraci i nisu ni odgovarali niti ce,oni ce da nam garantuju bezbednost,kao i onom popu iz Niksica...Tamo se trazi necija glava za povod kao kod Mrkala u SA,ili sa Vokerom na Kesovu i Metoh.Srbi su sada na ziceru,zasto nema zapada da nesto kaze protiv ukidanja svih mogucih prava,samo kada su SRBI u pitanju tu nema nista.Ako se ne ujedinimo tesko nama a ko za koga navija je najmanje bitno

Petar Jovic

pre 4 godine

Ova neodigrana utakmica Zvezdi ne znaci puno zato sto do kraja je realno da nema vise poraza . Znaci ostaje na 6 ili 7 poraza sto joj garantuje 4. Mesto u regularnom delu i play off. Jedini konkurent joj je Mornar ali mislim da Barani sigurno moraju jos negde da izgube . Osnovna stvar u daljim proracunima je ko ce biti prvi posle regularnog dela jer taj ,,sretnik,, ide na Zvezdu u polufinalu a tada po mom misljenju tek pocinje prava kosarka. Danasnju odluku da se ne putuje u Podgoricu nije doneo Covic jer je on samo puki izvrsilac necijih zelja. Ko je pazljivo slusao danasnju konferenciju i zna da cita izmedju redova zna o cemu pisem . Zvezda nece biti kaznjena jer svi znaju da Aba liga zivi od dotacija iz Srbije a novac za njeno funkcionisanje znamo kako se obezbedjuje . Danasnjim ne odlaskom je samo izbegnut vatreni docek Crnogoraca koji su naostreni jos od pete utakmice prosle godine jer imaju osecaj da im Zvezda nesto duguje ...

Red

pre 4 godine

Zvezda je dobro prosla. Bila bi veca razlika da su igrali.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arsić, 30. decembar 2019 20:37) # Link komentara

Ahahahahahaha evo ga vrsni poznavaoc kosarke,ajde bolje prati kriket.

Kosjan

pre 4 godine

Početak kraja "napredne" C. Zvezde. Tražili ste, gledajte!
(Sveznajući sveznalac., 30. decembar 2019 20:36)

Pa da ipak ste vi daleko "napredniji"

Podgoricki

pre 4 godine

Ja sam grobar, a nit sam milogorac, niti me zanima šta će privatni klub iz železnika da radi, hoće li da se bavi sportom ili politikom. Vi večiti branitelji srpstva, sto bi ste sad pravili srpsku ligu, protiv iste ste bili najglasniji, prvi ste igrali Aba ligu. Kada je pre par godina Partizan igrao u PG, i kad je nas igrač dobio samar iz prvog reda publike, isto ste ćutali...Tako da, tišina, jasno je da ste na nečiji poziv izasli iz aviona. Volim da bodrim FK Cz kad igra u evropi, ali za Covicevu zvezdu me bas ...
Ja bio na utakmici i lazes. Niko igraca Partizana nije osamario. Da ga je brat zagrlio dok je padao na njega jeste. Lazes kao i svi vasi od informera do kurira taj nivo ste civilizacije

rooney1991

pre 4 godine

E pa citajuci ove komentare,i slusajuci konferenciju danas i to naricanje kako se neko boji za svoju bezbjednost itd.imam samo jedno pitanje:
Da li bi se ijedna utakmica izmedju Zvezde i Partizana npr ikad odigrala,ali ikad i ko je to ko garantuje covinju bezbjednost kad ide na noge Partizanu na primjer
Veliki pozdrav svima

ArDzej65

pre 4 godine

Imate na YT sazeto desavanja iz Beograda sa petog meca finala, zasto mislite da bi se u sadasnjim okolnostima dogodilo nesto drugacije?
(Moralni gmizavac..., 30. decembar 2019 20:43)
Lepo si napisao sa petog meča, zašto nisi napisao sa prvog i drugog meča koji su takođe igrani u Beogradu, jer je peti meč bio samo reakcija na ono što je bilo u trećem i četvrtom meču

dejan

pre 4 godine

Da se ne ljubimo... I kad se vec dele drzavne pare siroko da se vidi ako moze jedna A licenca da se izboksuje za Zvezdu i Partizan pa neka se menjaju svake godine u Evrologi. A igracemo prvenstvo Srbije. Komsije iz regiona neka se samoorganizuju i neka im je sa srecom.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Prve utakmice ABA lige na primer u Splitu i Zadru svojevremeno, pa i kod Cibone (nista manje za njih u Beogradu) su sve bile sto puta rizicnije od ove veceras. Nemojte da ste dvolicni i licemerni, imali ste neki interes, ja vam licno nista ne verujem.
(Bob Sent Kler, 30. decembar 2019 21:22)
E sad nam je baš krivo, što nam ti ne veruješ.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

nikada zvezda nije bila ovolika politička igracka
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nono, 30. decembar 2019 21:52)

Seti se Maksimira, a ako nemože proguglaj da vidiš šta se tamo desilo, njima i policajci a Srbima, i navijačima.

činjenica

pre 4 godine

Pjevalo se " Ubij cigana" kao sto se pjeva "Ubij grobara" i to mozemo svrstati u navijacko vrijedjanje.

(misko, 31. decembar 2019 08:02)

Srbi kao Cigani postoje samo u ustaškim glavama,
to je klasičan primer uvreda na nacionalnoj opsnovi.

Nikada to nije bilo "navijačko vređanje",
uvek je bilo na nacionalnoj osnovi,
još od kraja 60-tih i priprema za maspokret u Hrvatskoj.

Nije slučajno što su povici "Cigani, Cigani, ..."
nastali u Hrvatskoj, baš tada,
što su bili upućeni isključivo izvorno srpskom klubu,
kao što nije slučajno što su ih domaći franjevci oberučke prihvatili.

Robin Hood

pre 4 godine

Biće belaja...Bilo bi i da je otišla Zvezda tek belaja pogotovo zbog izjava Bokana na početku sezone, a sad će biti od strane Čovića svega i svačega...
bilo kako bilo jako loše po Zvezdu, ni onaj bod neće dobiti.

Јабучило

pre 4 godine

Ovde je kljucna rec neopravdano i bas me zanima ko odlucuje sta je opravdano i da li je strah opravdan?
(vladanko, 30. decembar 2019 20:14)

За кукавицу је сваки страх оправдан...

Miloš

pre 4 godine

Sramota...sramota...sramota....po ko zna koji put rukovodstvo nas tjera da se stidimo postupcima našeg kluba....užas da ne može veći...

Kapetan Kuka

pre 4 godine

Da bi bila ozbiljna država, Srbija MORA uvesti ekonomske sankcije REŽIMU MILA ĐUKANOVIĆA, koji progoni srpski narod u CG i otima crkvenu imovinu. To znači, sankcije Đukanoviću i sa njim povezanim licima, ključnim političarima i biznismenima, a narod Crnogorce, pustite na miru, to su naša braća.
Srbija to mora da uradi, po cenu da neko od srpskih političara ugrozi ili izgubi svoju vikendicu ili drugu imovinu u CG. To je jednostavno državni interes. Naravno, ko neće da zbog državnih interesa ugrozi svoje privatne interese, taj ne treba da se bavi politikom i treba da da ostavku i bavljenjem politikom prepusti onima koji nemaju vikendicu (ili hotel) u Crnoj Gori...

ValterNBG

pre 4 godine

Stvarno smo cudo,pa ajde posteno recite da li je bilo normalno da se ide na utakmicu?Na konferenciji je sve lepo receno(inace ne volem,ne samo da ne volem nego mi se malo I gadi,doticni)I traziti neke druge razlige u svemu tome je poprilicno bolesno.Pravo da vam kazem,jos prosle godine sam napisao da utakmice u Podgorici ne treba igrati,nikad.Ponosan sam na ovu odluku a oko play off-a cemo se vec nekako snaci,ako uopste ima smisla batrgati se za prvo mesto koje vise ne daje siguran prolaz u EL.

beogradski

pre 4 godine

Poradovali se ovi bivsi i ovi sto bi da budu.....ABA jos nista nije dolucila, ako ne verujete meni, idete na zvanicni sajt ABA lige...

Brdo

pre 4 godine

Zbog ovoga treba da se napravi i regionalna liga u fudbalu, da ne gledamo nameštene utakmice, kreveljenje dva kluba preko saopštenja... Zvezda je navikla ovako da ratuje sa Partizanom jer im se može, a malo su se prešli, konačno da liga bude jača od kluba... Ništa bolje ne mislim ni o blizancu Partizanu.

Radijator

pre 4 godine

"E sad,zar vi zaista mislite da ABA liga može da se igra bez Zvezde,ili Partizana???"

Bez Zvezde moze, a Partizan ste silom naterali da udje, necete ga vala silom i izbacivati. Igrajte se politike...mi cemo kosarke.

analiticar_amater

pre 4 godine

Pričajte šta hoćete sport je izgubio puno sa ovom bahatosti pojedinaca...Sport spaja ljude.Gde nema sporta,kulture nema ni ljudi!Po meni velika sramota a vi gruvajte botovi minuse!
(dnevna doza
U kom ti filmu živiš? I mi i Crnogorci zloupotrebljavano sport u političke svrhe i ne bih verovao ni njihovim ni našim garancijama da će sve proći u sportskoj atmosferi. Ovde sport ne može da spaja ljude jer politika ima glavnu reč. Bolje sto se nije igralo pa neka se njima piši poeni nego da se nešto desilo na utakmici. I na kraju kazes botovi gruvajte minuse, znaci svako ko se ne slaže sa tobom mora da je bot jer nisi u stanju da podneses suprotno mišljenje.

kaljeva pec

pre 4 godine

Nikakva sila...onaj ko te finansira taj ti i sudbinu kroji ili ti sleduje Bane Sekulic...bar to je jasno.
(krojac, 30. decembar 2019 23:58)

Pa i vas finansira drzava kao i nas, odvajkada..pa nikad niste primorani da dejstvuete u interesu Partizana, a mi jesmo obrnuto.
Jedino ako si hteo da kazes da ste vi drzava, a mi neki kao sluzbenik...onda.se slazem.
(Radijator, 31. decembar
Nece biti tako...drzava stoji iza oba kluba samo se vlast menja...Zvezda je ta koja je bila sluzbenik i davala legitimitet vasim titulama ne samo u kosarci vec i fudbalu a nista se pitala nije...Sada na ravnopravnoj osnovi oba tima na terenu ucestvuju pa recimo Partizan osvaja duplu krunu u fudbalu sto je nekad bilo nezamislivo za Zvezdu...A sto se tice kosarke ukoliko se bude sugerisalo da srpski timovi izadju iz lige ja upravo navijam da vi to ne ucinite i time deklarisete sebe ko ste ali mrka kapa...

Enky

pre 4 godine

Zvezdi zabraniti takmičenja u bilo kom sportu jer su neviđeno zlo ,ko god im je konkurent nema čime se ne služe samo da ne izgube , ne ići na utakmicu i onda nešto kao izmišljaju.

Istoricar

pre 4 godine

Imam osecaj da su sve komentare ostavili deca od 15 -16 godina. Ovo je sport I samo besposleni
I deca imaju toliko vremena da se prepucavaju I pisu gluposti. Buducnost je dobila bodove, zvezda dostojanstvo kraj

Heisenberg

pre 4 godine

Под хитно скинути студенте и из Црне Горе са буџета Републике Србије. Нека плаћају студије по ценовнику за странце, а ако им се не свиђа нек студирају код Мила или нек играју кошарку за Будућност.
(Марко, 30. decembar 2019 19:54

Apsolutno se slažem. I njih i bosance. Bila je anketa pre neku godinu koju je potpisalo preko 10k studenata sa Beogradskog Univerziteta za to ali na kraju ništa nije bilo.

xxx

pre 4 godine

Dobro je. Bolje izgubiti bodove nego davati legitimitet rezimu koji nacionalizuje crkve u 21. veku.
(Kapetan Kuka, 30. decembar 2019 20:20). Kakve veze imaju crkve sa košarkom , sa sportom uopšte ?
(xxx, 30. decembar 2019 21:07)
Ima veze koliko i ti sa sopstvenim nadimkom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milorad, 30. decembar 2019 21:32). Ima veze sa Duletom Vujoševićem i tvojim detinjstvom...

cuj upozorava

pre 4 godine

(sasa the red baron, 30. decembar 2019 20:41)
Umesto da odes i pobedis, bas zbog svega sto si naveo, ti se povuces.
I jos mislis da si uradio nesto jako pametno i casno.

Ne znam stvarno koji je to stepen zablude...

korisni psic

pre 4 godine

Bezbednost zvezde ugrozena bla bla... Mislite da je o tome zaista rec? Pa zvezda ima vise amerikanaca nego srba, ne dao Bog da neko tamo pipne nekog koga ujka sem cuva. Mislite da je milo lud da udari na njih?

zhol

pre 4 godine

Ako gospodin profesor doktor Nebojša Čović misli da ne treba da igramo, onda ne treba da igramo. Bezrezervna podrška velikom Nebojši Čoviću! Znamo da ćemo na kraju opet biti prvi! Hvala ti pravoslavni gospode Bože što si nam poslao Nebojšu Čovića!
(zvezdale, 30. decembar 2019 20:06)

E ovo je najjaci komentar ikada :D

Izdvojio bih: "Hvala ti pravoslavni gospode Bože što si nam poslao Nebojšu Čovića!" - umetnost :D

misko

pre 4 godine

Zasto u komentarima pisete da se u toku finalnih utakmica vrijedjali srbi ??!!!! to nije istina !!!!
ni jednom se nije culo nista protiv Srba. To niko nije pominjao dok se Covic nije pojavio kod Marica i mrtav 'ladan rekao da su se u Moraci vrijedjali Srbi i Srbija.
Istina je drugacija! Pjevalo se " Ubij cigana" kao sto se pjeva "Ubij grobara" i to mozemo svrstati u navijacko vrijedjanje. Naravno, bilo je i ruznih stvari ali ih treba iskljucivo vezati za netrprliivost prema Covicu. Prije 2 mjeseca je bio Partizan. Utakmica je prosla bez ikakve frke.
Na kraju, makar polovina Varvara se osjeca Srbima.
Prema tome, molim vas da ne nasjedate i ne forsirate tu pricu.
svako dobro !

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Večeras u neizvesnoj zavrsnici Mega pobeđuje FMP i Zvezda ostaje u trci za 4. mesto.
(Markobg, 30. decembar 2019 21:32)

Dzaba im. Ako je citat iz pravilnika "gube prolaz u dalje takmicenje" ispravan, vec sada su ispali iz plejofa. To je jedino i fer. Dovodis regularnost takmicenja u pitanje? Do vidjenja, u sledecoj sezoni.

Milorad

pre 4 godine

Dobro je. Bolje izgubiti bodove nego davati legitimitet rezimu koji nacionalizuje crkve u 21. veku.
(Kapetan Kuka, 30. decembar 2019 20:20). Kakve veze imaju crkve sa košarkom , sa sportom uopšte ?
(xxx, 30. decembar 2019 21:07)
Ima veze koliko i ti sa sopstvenim nadimkom.

Kukurek

pre 4 godine

Večeras u neizvesnoj zavrsnici Mega pobeđuje FMP i Zvezda ostaje u trci za 4. mesto.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Markobg, 30. decembar 2019 21:32)

Ne može se reći da je bilo neočekivano, ali svakako ti čestitam na prognozi. Gubiće FMP još mnooogo utakmica do kraja. Daće sve od sebe naravno protiv Primorske, Mornara, i tradicionalno Partizana.

ArDzej65

pre 4 godine

Bezbednost zvezde ugrozena bla bla... Mislite da je o tome zaista rec? Pa zvezda ima vise amerikanaca nego srba, ne dao Bog da neko tamo pipne nekog koga ujka sem cuva. Mislite da je milo lud da udari na njih?
(korisni psic, 30. decembar 2019 22:13)
U pravu si, prošle sezone nisu udarili na Ročestija, Lesora, Feldina... već su psovali Srpsku majku i pljuvali Čovića, Davidovca, Dobrića, Tepića...

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Под хитно скинути студенте и из Црне Горе са буџета Републике Србије. Нека плаћају студије по ценовнику за странце, а ако им се не свиђа нек студирају код Мила или нек играју кошарку за Будућност.
(Марко, 30. decembar 2019 19:54

Apsolutno se slažem. I njih i bosance. Bila je anketa pre neku godinu koju je potpisalo preko 10k studenata sa Beogradskog Univerziteta za to ali na kraju ništa nije bilo.
(Heisenberg, 30. decembar 2019 21:25)
SAD da se uvede da studiranje na budžetu važi samo za Herceg Novi, svi bi pohrlili u Herceg Novi,, džabe studije, džabe zdravstvo a ti golko plačaj suncobran 5 evra i ležaljke 5 evra, na njihovom moru. More je njihovo, a univerzitet je i naš i njihov. Mene više videti neće,

23

pre 4 godine

"@šef stručnog štaba"-veze sa životom nemaš,ni ti ni ovih 200 što su ti dali "plus"...Da vlada Velsa(nekim čudom odvoje se od UK) teroriše englesku manjinu,da falsifikuje istoriju i da otima engleske svetinje Liverpul SIGURNO NE BI IŠAO TAMO DA IGRA FUDBAL.Već bi "letelo perje",toliko o tome.E sad,zar vi zaista mislite da ABA liga može da se igra bez Zvezde,ili Partizana??? Istupiti iz nje,krenuti od nule jer "šefe stručnog štaba" ako nisi znao košarka u Srbiji umire.Nema klubova,nema trenera,nema igrača.Probati podići naše košarkaške centre,ma koliko bolno bilo u početku.Budućnosti ostaviti da igraju crnogorsku ligu(kako to komično zvuči),a za naše klubove će uvek biti mesta u evropskim takmičenjima,euro kup je sasvim ok,za početak,dok raspala Fiba ne stane na noge.

Hahahhahah

pre 4 godine

Звезда одмах да тражи пријем за наредну сезону у ВТБ лигу, постоје реалне шансе да се број клубова у њој врати на 16 (ове сезоне је 14, односно 13 због одустајања тима из Риге). Тиме би АБА лига остала на нивоу неке БИБЛ лиге, а првак би имао директан пролаз у Боранија лигу.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Лепи Цане, 30. decembar 2019 22:00

Pa mozgu , ko ce da placa tolika putovanja???? Jeftinije je da se prikljucimo NBA

Radijator

pre 4 godine

А одакле новац за путовања? Па отуда што ће многи пре доћи да гледају поменуте клубове него Приморску, Крку, Игокеу, те ће и приходи бити већи. Али, проблем је што ваши мозгови не могу да допру до тих резона...
(Лепи Цане, 30. decembar 2019 23:06)

Jel ko na Ligu Sampiona sto su svi pohrlili da plate karte od 100 evra?
Kako da neeee...

xxx

pre 4 godine

Ima veze sa Duletom Vujoševićem i tvojim detinjstvom...
(xxx, 30. decembar 2019 21:52)

Po svim tvojim komentarima izgleda da si ti imao tesko detinjstvo, nevoljen od strane bliznjih...zao mi te je...
(Isprani mozag, 30. decembar 2019 22:10). Po tvom komentaru se vidi da si intelekualac...

Ajk

pre 4 godine

Pitanje za sve navijace Crvene Zvezde. Sta ce biti ukoliko na leto 2020 godine, u kvalifikacijama za fudbalsku Evropu, nije bitno takmicenje, izvucete podgoricku Buducnost? Da li cete i tada praviti dramu i napustati avion pre polaska? Da li ce i tada rukovodstvo Zvezde da salje UEFI dopise i razna obavestenja od BIA , CIA, KGB...da li cete i tada drzati konferenciju za stampu dva sata pre utakmice? Evropa, tj UEFA ne prasta takve propuste.
Mozete sada da me prozivate da sam Milogorac, Grobar itd...da, jesam navijac Partizana, nisam Crnogorac...naprotiv, nemam dole nikoga i nikada nisam imao, nista me ne vezuje za tu zemlju, vec prosto i jednostavno ne volim predsednika vašeg kluba. To je covek koji samo pravi incidente gde god da se pojavi. Ne verovatno je da njemu niko ne valja, ni Buducnost, ni Partizan, ni KSS. Tako je bilo i u fudbalu, tako je i u kosarci. Covek prosto pravi gluposti zarad svojih interesa. A da ne zaboravimo da nas je licno on osakatio sa ABA ligom. On je licno potencirao ulazak srpskih klubova u ABA ligu.

Podgoricki

pre 4 godine

Sveti Vasilije ce vratiti Zvezdi 20 puta za ovo dobro delo, a i Milu za zlo.
(Armata, 30. decembar 2019 23:18)Sveti Vasilije vraca dobro najvecem cedu komunizma hahahaah a u kakvom ste vi kanalu

Tomi Li Dzons

pre 4 godine

Politika je jedno, sport je drugo. Molim lepo, tako treba da bude. Mada u Srbiji se sve mesa sa politikom. Cudna smo neka zemlja.

Kolja

pre 4 godine

A ko sprovodi propozicije kad ne odgovaraju za takmičenje?Oglušili su se o pitanje 4rostrukog šampiona lige o bezbednosti i prave se ludi.A imaju mandat da sprovedu kaznu?!Suludo!U svakom slučaju Zvezda treba da bude izbačena iz lige i poništeni njeni rezultati.Zvezda da igra domacu ligu i time utiče na kvalitet.Ionako Čović ima drugi klub u ABA.S kojim ce sigurno uci u plejof.

Emulator

pre 4 godine

Zao mi vas je delije koliko ste potonuli.Nas je DB kao navijacku grupu razbila pa i nije cudo sto nismo sposobni da menjamp bagru u nasem klubu.A vi brojniji i ujedinjeni morate da pravdate ovo sto se desava i gledate kako vam je klub postao politicka igracka jednog coveka,ne mislim na Covica.Nijedan moj prijatelj zvezdas a imam ih dosta nije rekao da je ovo bezanje sa terena ok.Al vi morate od sramote to da branite.

nikola p.

pre 4 godine

Citam neki clanak vezan za nauku, 5 komentara. Ekonomija i politika, tu smo malo bolji, 17 komentara. Naravno, obrazovanje i kultura, 2 komentara. Sport... IDEMO SAMO JAKO!!! 200+ komentara. Srbija, gde je svaki drugi gradjanin doktor kladionice i magistar fudbala i kosarke. I gde svi oni bolje znaju kako doci do titule od zvanicnih trenera i strucnjaka. Posle se pitate, gospodo i dame, sto smo tu gde jesmo, kao drzava i drustvo. Pametnome dosta. A ko mi lupi minus, samo dokazuje da sam u pravu. Pozdrav.

Bob Sent Kler

pre 4 godine

Prve utakmice ABA lige na primer u Splitu i Zadru svojevremeno, pa i kod Cibone (nista manje za njih u Beogradu) su sve bile sto puta rizicnije od ove veceras. Nemojte da ste dvolicni i licemerni, imali ste neki interes, ja vam licno nista ne verujem.

hm

pre 4 godine

Dakle ABA bez nasih klubova gubi i legitimitet, i kvalitet, a i popularnost.
(Milan, 30. decembar 2019 21:13)

Koju popularnost ? Pa aba liga je jedino u Srbiji jos "popularna". Kvalitet ? Kvalitet od drzavnih para. Da drzava/grad ne daje pare, sto Zvezdi, sto Buducnosti, sto..., igrali bi kao cibona koja je propala kada je nestalo para od grada. Na primer, hrvatski klubovi zajedno u aba ligi imaju pobeda kao jedan partizan. Jedini koji mogu izgubiti raspadom aba lige su srpski i crnogorski klubovi te Tedeski. Hrvatski, a i bosanski klubovi - prakticki danas poluamaterski, su na dnu tako da ih zabole sto ce da bude od aba lige. Pa, ako je vreme za razlaz onda neka bude, ali da se zna tko ce najvise da izgubi sa time.

sjfhj

pre 4 godine

Под хитно скинути студенте и из Црне Горе са буџета Републике Србије. Нека плаћају студије по ценовнику за странце, а ако им се не свиђа нек студирају код Мила или нек играју кошарку за Будућност.(Марко, 30. decembar 2019 19:54Apsolutno se slažem. I njih i bosance. Bila je anketa pre neku godinu koju je potpisalo preko 10k studenata sa Beogradskog Univerziteta za to ali na kraju ništa nije bilo.
(Heisenberg, 30. decembar 2019 21:25) Samo onima koji se ne izjašnjavaju kao Srbi.Srbin je Srbin,bio on rodjen u Srbiji,BiH,Crnoj Gori ili u Zimbabveu.

Njegos

pre 4 godine

Niko ne moze nikoga da nagrdi koliko moze sebe. Ovo je bio kukavicki cin i velika bruka za klub kakvim se predstavlja CZ i njeni navijaci. Velika bruka. Opet je Zvezda dokazala da je igracka u rukama raznih interesnih grupa. Vise je postala politicka grupacija nego sportska. Bruka i kukavicluk.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Imam osecaj da su sve komentare ostavili deca od 15 -16 godina. Ovo je sport I samo besposleniI deca imaju toliko vremena da se prepucavaju I pisu gluposti. Buducnost je dobila bodove, zvezda dostojanstvo kraj
(Istoricar, 30. decembar 2019 21:22)
Ironije čovek se potpiše kao “istoričar” i priča o ostavljenom dostojanstvu??!!??

Radijator

pre 4 godine

Nikakva sila...onaj ko te finansira taj ti i sudbinu kroji ili ti sleduje Bane Sekulic...bar to je jasno.
(krojac, 30. decembar 2019 23:58)

Pa i vas finansira drzava kao i nas, odvajkada..pa nikad niste primorani da dejstvuete u interesu Partizana, a mi jesmo obrnuto.
Jedino ako si hteo da kazes da ste vi drzava, a mi neki kao sluzbenik...onda.se slazem.

kadnezelispriznatiistinu

pre 4 godine

ajmo Grobari krenite sa pljuvanjem na 1,2,3...
(ljube, 30. decembar 2019 21:26)

Realno nemamo sta da pljujemo... Sami ste uradili to.

zvezdoprc

pre 4 godine

(alek) Kod nas su podignute tenzije već osam godina pa ipak svi iz regiona dolaze u Bg. Velika Zvezdina, ili, ne znam čija glupost.

sasa

pre 4 godine

lose sutersko vece zvezde
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mile, 30. decembar 2019 19:49) # Link komentara Ali odbrana je zato vrhunska samo 20

ljubibrat

pre 4 godine

Večeras u neizvesnoj zavrsnici Mega pobeđuje FMP i Zvezda ostaje u trci za 4. mesto.
(Markobg, 30. decembar 2019 21:32)

Prorok. Mada nije bilo tako teško hehe

Emulator

pre 4 godine

(Radijator, 30. decembar
Nikakva sila...onaj ko te finansira taj ti i sudbinu kroji ili ti sleduje Bane Sekulic...bar to je jasno.
(krojac, 30. decembar 2019 23:58)

Znamo da je tako,tako i titule osvajate.

Don 'Wardaddy' Collier

pre 4 godine

@dnevna doza prosecnog srbende:
"a vi botovi lupajte minuse..."
...ono kad ti botina koja daje komentar na svaku vest na ovom portalu (!) poruči da si BOT...
E, sačuvaj me Bože....

WillyWonka

pre 4 godine

Pošteno, nije bilo nokakvog razloga da CZ ne odigra ovu utakmicu. Osim nekih političkih ciljeva. I tako, svaki tim koji se stavi u službu politike treba kazniti, ne samo oduzimanjem bodova, nego i novčano. Sramota je da jedan sportski kolektiv igra političke igre.

Janaćije

pre 4 godine

Ako se ne registruje ovim rezultatom - ABA liga više i ne može da opstane. Znači ako se ne poštuju propisi, ništa od lige. Nisu došli da igraju, a mogli su, na primer, i u CG da donesu takvu odluku u slučaju da se zaista dogodilo nešto što bi onemogućilo regularno odigravanje. Kako god da se pogleda iza ove odluke stoji neka politička grupacija, koja po svemu želi da ukune ABA ligu - nakon nagoveštaja da prvaku lige nije garantovano učešće u EL.

stojko

pre 4 godine

"Imam osecaj da su sve komentare ostavili deca od 15 -16 godina. Ovo je sport I samo besposleni
I deca imaju toliko vremena da se prepucavaju I pisu gluposti. Buducnost je dobila bodove, zvezda dostojanstvo kraj
(Istoricar, 30. decembar 2019 21:22)"

Imam 87

Markobg

pre 4 godine

Večeras u neizvesnoj zavrsnici Mega pobeđuje FMP i Zvezda ostaje u trci za 4. mesto.
(Markobg, 30. decembar 2019 21:32)

Tačno tako.

95:91 Pot i Ulubay ne znam za koga igraju.

Igor

pre 4 godine

Sporcki klubovi treba da budu primer trebalo je da se nadmecu na terenu da pokazu medjusobno postovanje i fer plej da se izmedju klubova prethodno odrzao sastanak i da igraci izadju zagrljeni da pokazu da nije resenje u nasilju sta god da je povod neko je trebao da pokaze inicijativu a zasto toga nije bilo zasto su se iz cz uplasili nemam pojima, sad moze da se ide opusteno u hrvacku a bice rat ako se ode u cg aloo ljudi o cemu pricamo