Ponedeljak, 16.12.2019.

12:20

Liga šampiona: Real – Siti, Liverpul na Atletiko

Izvučeni su parovi osmine finala Lige šampiona.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Liga šampiona: Real – Siti, Liverpul na Atletiko IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

108 Komentari

Sortiraj po:

bl

pre 4 godine

Rudizz

Au decko ti izgleda nisi gledao kako igra Lajpcig, mogu svakog dobiti kad im je dan, a da ne pricam sta bi tek zvezdi uradili..

Brane

pre 4 godine

el ima negde da se vidi ovaj pehar u prirodnoj veličini a da je u Bg?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezdaš, 16. decembar 2019 12:44)

Ima... na adresi Ljutice Bogdana 1a. Znas...oni imaju jednog komsiju malog, punog kompleksa nize vrednosti vec 60 godina...mislim otkada su nastali jos u Zagrebu.Neki ih djavo dovukao u Beograd...ali nece biti tu za dugo

Zigzaga

pre 4 godine

Sta je Dinamo propustio,izvukao bi Valenciu ,jedini klub protiv kojeg bi imao promil sanse..(Zigzaga, 16. decembar 2019 12:36Iznabadala bi ih Valensija u obe utakmice.
(Mikii, 16. decembar 2019 15:38)najvjerojatnije,al buduci o kakvim se kikserima radi ,ne bi to tvrdio 100%...

Zigzaga

pre 4 godine

(Ivan Veljković, 16. decembar 2019 16:41)pa propustio je primivsi dva gola u zadnjoj minuti,inace bi prosli skupinu,a promil sanse ti znaci jako jako jako male sanse ,al za razliku od svih ostalih klubova u nokaut fazi protiv kojih nemaju ni taj tracak nade...

Netko

pre 4 godine

( Netko)
Ocito da volis onog Portugalskog klovna a da kazes da je Pep pobegao iz Spanije to je van svake pameti. Pep ga je drao gde je stigao i otud posle one petarde Murinjo je dobio nadimak Petardinjo. Pep je mnogo uspesniji trener u medjusobnim duelima kako u Spaniji tako i u Engleskoj od samoproglasenog Posebnog.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Beograd, 16.


Ne volim portugalskog klovna nesto narocito. Al ga zbog nekih stvari vise postujem od pepa trosaca para i marketinski napumpanog trenera.

Taj klovn je uzeo LS sa portom i interom a pep to nije mogao sa bajernom koje je pre njegovog dolaska osvojio istu a tek ne moze sa sitijem iako je stuko u tim brdo novca..


I jos covek uzme totenhem...i odma ih digne..a ovaj drugi gleda gde da bezi iz sitija dal u psg ili juventus da preuzme tim koji ima siguran trofej kod kuce...

Beograd

pre 4 godine

( Netko)
Ocito da volis onog Portugalskog klovna a da kazes da je Pep pobegao iz Spanije to je van svake pameti. Pep ga je drao gde je stigao i otud posle one petarde Murinjo je dobio nadimak Petardinjo. Pep je mnogo uspesniji trener u medjusobnim duelima kako u Spaniji tako i u Engleskoj od samoproglasenog Posebnog.

remax

pre 4 godine

Sta je Dinamo propustio,izvukao bi Valenciu ,jedini klub protiv kojeg bi imao promil sanse..
(Zigzaga, 16. decembar 2019 12:36)

Kakva glupost.
Zato što je Atalanta na žrebu izvukla Valensiju, pretpostavljaš da je Dinamo prošao da bi se sve isto desilo. :-)
Možda bi oni izvukli Liverpul.

netko

pre 4 godine

Svaka ti je zlatna! Najbolja ekipa svih vremena ili bar zadnhih 30 ak god bez ikakve dileme. Ni Perez, ni Murinho, ni Ronaldo ni Kaka ni mnogi drugi nista nisu mogli toj barsi. Hvala Pep!
(Dzino, 16. decembar 2019 17:30)

kako nisu mogli?

uzo im murinjo titulu ispred nosa oborivsi rekord lige u datim golovima i sl pa je pepa prevara moro da bezi iz barse....

SV

pre 4 godine

"Pregazi će ih Bajern bre. Čelsi je katastrofa. O bože, šta sve neću pročitati!!"
Bolje ti je da naucis gramatiku da bi te neko uzeo za ozbiljno. Pet gresaka u dve recenice. Ali, ovog trenutka ministar prosvete kaze "tries"!

Kvrc

pre 4 godine

Modrić, Rakitić, Perišić, Kovačić, Lovren, Pašalić i Vrsaljko. Nadam se da će osmi put zaredom opet jedan vatreni osvojiti LP.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lol, 16. decembar 2019 12:50) … Možda i hoće. Ali nikad u dresu Hrvatskog kluba.
(Crvena Zvezda,

Dovoljno je sta su ti decki napravili u Svetom dresu...a i oni decki ‘98.
Klupski nogomet je sprd, igranje za svoj grb i kada svira tvoja himna u finalu SP-a ne moze se usporediti sa nikakvim klubićem i kupljenim igračima.

Negativni

pre 4 godine

Evo pehara kojeg je moja Zvezda osvojila zahvaljujući:
1 Činjenici da nisu učestvovali engleski i holandski klubovi.
2 Slučajnom autogolu Augentalera
3 Bunkerici i sreći
4 Činjenici da smo jugoslovenski klub i državni miljenik, pa smo kupovali dobre igrače od Vardara do Triglava
5. Tužnoj okolnosti što je poginuo Dragan Mance, inače domaću titulu ne bismo videli godinama, pe ne bi bilo ni učešća u KEŠ
(zvezdasica, 16. decembar 2019 14:53)


Evo pehara kojeg je moja Zvezda osvojila zahvaljujući:

1. Činjenici da bi joj deset puta lakši protivnik bio holandski i engleski klub nego Bajern ili Olimpik.
2. Slučajnom golu i autogolu Augentalera.
3. Bunkerici i kotiledonima vrhunskih igrača koji nijednom nisu promašili penal.
4. Činjenici da smo jugoslovenski klub i državni miljenik isto kao što su bili Partizan, Hajduk i Dinamo, pa smo kupovali dobre igrače od Vardara pa do Triglava umesto vezara Bajri Župića, Zlatka Vujovića ili Stjepka Deverića, jer smo imali pametno rukovodstvo a ne neznalice u upravi.
5. Tužnoj okolnosti da smo Partizan peglali gde i kako smo stigli i činjenici da nikada nismo koristili tudju tragediju za izgovore i opravdanja.
E, tako se to radi, kratko i j..itačno!

Negativni

pre 4 godine

Sta je Dinamo propustio,izvukao bi Valenciu ,jedini klub protiv kojeg bi imao promil sanse..
(Zigzaga, 16. decembar 2019 12:36)

To što je Zvezda mega- giga užas, ne znači da Dinamo nije užas, samo je blagi užas :-)
A užasu, i jednom i drugom, mesto je u Balkanskim ligama bez briga, a ne u ozbiljnom fudbalu.
Užas je naša furka.

anti ex YU only SRB

pre 4 godine

@lol

Opterecen si Srbima.Samo mi nije jasno kako podnosis ovu kifla rvatsku?Sta bi na to rekao poglavnik?Kako podnosis da nikada niste Srbe pobedili u kosarci,odbojci,tenisu,da imate uzasan skor u vaterpolu...nije tebi lako.

lol

pre 4 godine

Pa sto onda bacate u more i zabranjujete u Vukovaru ako nije srpski?
(Stara kuka, Xnodeh,16. decembar 2019 17:10)

Da ga niste srušili do temelja možda bi imali ploce na cirilicu, a bacanje u moru to je iz navike.

eric7

pre 4 godine

(Obeliks, 16. decembar 2019 14:47

Tu barsu sam obozavao iako su oba puta tukli United u finalima LS. Zavidio sam fanovima barse.Neverovatan fudbal, neverovatna generacija , skup toliko talenta u kombinaciji sa sjajnim trenerom, koji je imao ideju napadackog fudbala i perfektno je implementirao na terenu. United je unistavao LFC 20 i kusur godina , to je jednostavno bilo tako, ali da je neko unistavao najveceg rivala u 3 ili 4 god kako je to radila barsa Realu to nisam video. Prosto su ih rastavljali na proste faktore . Zasto mnogo cenim tu Barselonu, to je zbog toga sto je kicma ekipe bila iz njihove skole. Da neko tako dominira Evropom i to jos sa 5 ili 6 kljucnih igraca iz svoje skole, u modernom fudbalu nije vidjeno i ko zna kad ce se nesto sl ponoviti. Zato ogroman respekt gajim prema toj cudesnoj blaugrani predvodjenom Gvardiolom. Postovanje i divljenje od velikog crvenog djavola! P.s. parovi zanimljivi, najvece sanse dajem Bayernu ove sezone.

don

pre 4 godine

@Obeliks Kad si već fasciniran toliko Gvardiolom što ne napomeneš da je to rasturanje bilo 2011. godine što znači pre 8 godina. Od tada Gvardiola nema nijedno finale LŠ, a svake godine je imao tim koji je bio u top 3 favorita za osvajanje. Tako da to osvajanje 2011. jeste jedno od suverenijih osvajanja, ali verujem da bi sa Mesijem, Inijestom, Ćavijem i Viljom u top formi i Tumbaković osvojio LŠ.

Stara kuka

pre 4 godine

Možda i hoće. Ali nikad u dresu Hrvatskog kluba.(Crvena Zvezda, 16. decembar 2019 16:17)Isto k'o što neće ni Zvezda u dresu Srpskog tima:D
(lol, 16. decembar 2019 16:54)

Pa sto onda bacate u more i zabranjujete u Vukovaru ako nije srpski?

kiki boixos nois zvani hari

pre 4 godine

(Obeliks, 16. decembar 2019 14:47) jeste znao samo za uspeh a 2014 protiv Reala doziveo brodolom ukupnim rezultatom 5-0.

Negativni

pre 4 godine

Bojim se da su Pep i Klop ugasili sa ovogodišnjom LŠ. Klopu će ovo biti prva ozbiljna odbrana na koju će naleteti ove godine, a Pepu prvi vrhunski tim u LŠ od kada vodi Siti ( ne računam grupnu fazu). Verovatno će Real kupiti Eriksena ili Pogbu, a Laport, Otamendi i Voker, te ostareli Fernandinjo i David Silva, biće lak plen babarogama Kazemiru, Krosu, Azaru, Modriću ( jeste van forme i mator, ali i dalje su mu vrhunski pasevi). Videćemo kako će se Siti snaći sa tako iskusnim timom kada je nokaut faza LŠ u pitanju. Da li su lekcije sa Monakom, Liverpulom i Totenhemom savladane ili ne? Po mom mišljenju, Pep je prošle godine propustio veliku šansu u LŠ, jer mu se žreb otvorio i izbegao bi i Juve i Real i PSŽ, a za Barsu se pobrinuo Klop. Bolje da je žrtvovao ligu i uzeo LŠ, jer mislim da bi lako izbacio i Totenhem i Ajaks, a u finalu je svakako bolje igrati protiv poznatog protivnika nego Barse, čija je igra krojena da puni odbrane poput Sitijeve. Verovatno bi uzeo LŠ da je sezonu podredio tome a ne Liga kupovima i prvenstvu. Sada mu je žreb surov.

pera kojot

pre 4 godine

@lol

Rvatski licemeru i mitomanu,da su recimo Rijeka,Dinamo,Hajduk bili kojim slucajem prvaci Evrope na primer 1975 ili 1990 vi bi verovatno govorioi da su to jugoslavenski a ne rvatski klubovi.Kaj ne?

darre

pre 4 godine

A sto pojedini prizeljkuju ispadanje Liverpula, trenutno je to jedini mec gdje se nadaju da ce nasladjivati Liverpulovim neuspjehom. Pa i da ispadnu, sta ima veze, fokusirace se na ligu, a i ne zaboravite da Liverpul nije ispao tri godine u nokaut fazi tako da se samo oni pitaju... A svakako nece biti lako, drag mi je Siemone i borbenost njegove ekipe, ali stvarmo igraju dekadentan fudbal...

Dzino

pre 4 godine

Gvardiola je u periodu od 2008 do 2012,dakle cetiri godine za redom mlatio Real na sred Bernabeu i jedini je naravno trener u istoriji el klasika koji je 4 god u prvenstvu pobedjivao najveceg rivala u gostima. Izmedju ostslog,tu je i bila legendarna simultanka od 6-2 , ali i razbijanje na Nou Campu od recimo 3-0 ili 5-0 . Na sve to tu je i pobeda u polufinalnom el klasiku u ligi sampiona. Svi se secamo onog cudesnog slaloma Mesija na Bernabeu. Kakvu je revoluciju napravio Gvardiola dovoljno govore cinjenice da je pre njegovog dolaska Real bio dve godine za redom sampion spanije, barsa cak zaostajala i 19 bod . I na sve to, dolazi Perez i pravi nove galaktikose, dakle jos jaci Real, najskuplji tim tog vremena, a pep se resava Ronaldinha, Deca, Etoa , Turea.. dakle na papiru jos slabija ekipa ali on je imao drugaciju viziju. Dirigentsku palicu je predao La masiji. Xaviu, Iniesti, Buskecu, Mesiju..Na kakav nacin su se oni poigravali tada sa najskupljim timom sveta, dva puta uzastopnim sampionom Spanije to je za anale. Neizmerna je kolicina fudbalske zadovoljstine koju je podarila pepova barsa:).Neprocenjivo!!! Veliko im hvala na svim tim cudesnim momentima, pobedama, titulama...I sad se legenda vraca na Bernabeu, mesto gde je znao samo za uspeh...
(Obeliks, 16. decembar 2019 14:47

Svaka ti je zlatna! Najbolja ekipa svih vremena ili bar zadnhih 30 ak god bez ikakve dileme. Ni Perez, ni Murinho, ni Ronaldo ni Kaka ni mnogi drugi nista nisu mogli toj barsi. Hvala Pep!

Crvena Zvezda

pre 4 godine

Modrić, Rakitić, Perišić, Kovačić, Lovren, Pašalić i Vrsaljko. Nadam se da će osmi put zaredom opet jedan vatreni osvojiti LP.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lol, 16. decembar 2019 12:50) Možda i hoće. Ali nikad u dresu Hrvatskog kluba.

amater

pre 4 godine

Nemojte se zezati sa Laipcigom, ljudi igraju atomski fudbal. Trenutno su jači od Bajerna i ako ovako nastave pregaziće Engleze ko plitak potok. Mozda da im je Liverpul ili Siti izašao na crtu bilo bi povuci potegni. Usput su rasterećeni ko onomad Borusija protiv Reala tako da očekujem ne baš petardu ali da dobiju ...Borusija i Olimpik nemaju mnogo šanse, za Bajern će biti čupavo isto i Real.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Totenhem dobio Leipzig, kakvi srećnici..Ehh da je Zvezda izborila drugo mesto u grupi, išla bi na Leipzig u 1/8...
(Rudizz, 16. decembar 2019 12:30)

I za tebe isto važi ovo što sam odgovorio "Zigazagu". Da je Zvezda tim za nokaut fazu LŠ ona bi sada tamo bila, ne bi bila nakantana u grupi sa 3:20 gol-razlikom na kraju i sa 3 veoma veoma ubedljivih poraza. To ja zvezdaš kažem. Nemojte se paliti na nešto što je daleko i nedostižno za nas.

Stara kuka

pre 4 godine

Ovi sto pisu da Atletiko igra odvratan i zatvoren fudbal izgledaju nemaju SBB,Sportkub i internet.Nije to isti Atletiko od ranijih sezona.Stvaraju sanse ali ne postizu dovoljno golova.Btw onaj sto spominje Lemara,pa on ni ne igra cesto u prvoj postavi.Liverpul je svakako favorit ali nemojte se iznenaditi.

lol

pre 4 godine

Možda i hoće. Ali nikad u dresu Hrvatskog kluba.
(Crvena Zvezda, 16. decembar 2019 16:17)

Isto k'o što neće ni Zvezda u dresu Srpskog tima:D

Tool Pneuma

pre 4 godine

čitam komentare i vidim da među našim ljudima ima onih kojima je ovo sve zanimljivo. Halo, zemljaci, nema nijednog tima iz slovenskih zemalja, nijednog iz pravoslavne zemlje...Samo truli zapadnjaci igraju fudbal među sobom za velike pare. Osvestite se!
(IGRAČ FLIPERA, 16. decembar 2019 15:14)
Dobro brate evo sada cemo svi da legnemo fetus polozaj i palac u usta zato sto nema niti jednog tima iz slovenskih zemalja a posebno sto nema iz pravoslavnih zemalja.Eto bog nas je kaznio pa moramo da gledamo takav užas kao sto su Real vs Siti,Atletiko vs Liverpul,Dortmund vs PSG,Bajern vs Celsi,Barselona vs Napoli,Juventus vs Lion itd.Kako cemo to da prezivimo ja ne znam.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Modrić, Rakitić, Perišić, Kovačić, Lovren, Pašalić i Vrsaljko. Nadam se da će osmi put zaredom opet jedan vatreni osvojiti LP.
(lol, 16. decembar 2019 12:50)

Neće vatreni osvojiti LP već klubovi za koje nastupaju ti vaši igrači. Inače ako ćemo tako da gledamo na stvar, mi smo odavno tu igricu prešli i napravili nešto što će ostati nedostižno za vas čak čak i na ovom planu, naime, naš veliki Velibor Vasović je još davne 1972. godine kao kapiten predvodio slavnu generaciju Ajaksa jednu od najboljih ekipa svih vremena i na Vembliju podigao "Ušatog" kao kapiten pred 100 hiljada gledalaca i još milijardu putem televizije! To je za vas samo sanak pusti, he he he he! :-)

Ivan Veljković

pre 4 godine

Sta je Dinamo propustio,izvukao bi Valenciu ,jedini klub protiv kojeg bi imao promil sanse..
(Zigzaga, 16. decembar 2019 12:36)

Kako to misliš propustio? Da je Dinamo imao kvalittet za nokaut fazu LŠ on bi tu i bio sada, ne bi ispao ne samo iz LŠ nego iz Evrope kompletno i zauzeo posalednje mesto u grupi. Na startu pobedio je tada usnulu Atalantu sa 4:0 i poleteo visoko, usledili su zatim remiji sa Šahtjorom koji odavno nije imao lošiju ekipu od ovosezonske, vodio je u obema utakmicama i nije umeo da sačuva to vođstvo, čak čak se u Zagrebu propisno izblamirao ispustivši 2 gola prednosti u nadoknadi vremena, zatim usledio je poraz u Mančesteru od Sitija koji je izašao sa mešovitim timom punim rezervista, onda lekcija fudbala od Atalante u Milanu i onda u Zagrebu opet jedan ubedljiv poraz od Sitija 1:4 koji je opet izašao sa kombinovanim timom sa puno rezervista i očitao Dinamu lekciju fudbala pred rasprodatoim Maksimirom naravno. I ti pored svega toga i dalje maštaš da je Dinamo propustio nekakvu "šansu"? Ništa nije propustio, prošao je onako kako je i realno. Inače i ta Valensija je za dve klase bolja od Dinama, sinoć je nadigrala Real ali glupo primila gol u nadoknadi vremena, pobedila Ajaks u Amsterdamu a Dinamo bi lagano napunila mrežu kada bi se sastali. Prema tome ne fantazirajte, gledajte malo objektivno na stvari, vaš i naš klupski fudbal miljama zaostaje za vrhunskim evropskim fudbalom. Rezultati naših i vaših klubova u Evropi to i potvrđuju.

neko

pre 4 godine

Ja prosto ne mogu shvatiti da neko daje prednost A. Madridu u odnosu na liverpul, I to da neko toliko faforizuje M.City odnosu na Real Madrid. Znate li vi ko je Real? Najvise titula ls. A plus su majstori za ovaj sistem takmicenja. Al dobro, svako ima pravo na misljenje.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Zanimljivi parovi. Dva velika derbija Real - Siti i Liverpul - Atletiko, s tim što po sadašnjoj formi Siti i Liverpul u tim utakmicama će imati više šanse za prolaz naravno, utoliko pre što Siti sada isključivo juri ono što mu jedino nedostaje, titula u LŠ. Što se ostalih parova tiče Barsa verovatno lagano prolazi Napoli, Bajern će lagano eliminisati Čelsi, Juve će rutinski proći Lion naravno, Pari Sen Žermen će nadvisiti Doprtmund i Totenhem verovatno rutinski proći Lajpcig, e u duelu između Atalante i Valensije će sve prštati, ubedljivo najneizvesniji duel osmine finala će biti taj, samim tim i veoma veoma uzbudlčjiv i zanimljiv! Biće sjajno i u Bergamu i u Valensiji, sve će prštati. Sve u svemu svi parovi izuzetno kvalitetni i zanimljivi, biće uživancije na proleće.

kako da ne

pre 4 godine

@Ivica
Atletiko da zaustavu Liverpool? Nemoj hahaha...Kakav Atletico, daće im Liverpool 4 komada iz 2 utakmice minimum jer Atletico i protiv najgorih u La Ligi cesto ne sutne vise od 5 puta. Igraju odvratan fudbal, odbrana taktika. Liverpool tj Klop ima taktiku i za to. Salah i Mane su jako brzi da ih stignu Gimenez i Felipe, Lemar i Koke ce lagano biti zaustavljeni od strane Robertsona i Arnolda. Morata ili Costa nemaju puno sansi pored Dajka jer su jako spori. Tj kompletno je ekipa Liverpool-a mnogo brza, hitrija. Ako se Atletico zatvori, probijace sa Salahom i Maneom, ali i bekovima. Ako se slucajno otvore, jos gore. Tada ce brzim igracima Livr biti jos lakse da stignu do gola. Jedino ko mozda moze da zaustavi dobar Livr je Barca, mada bi i tu bilo svasta.

Moja prognoza

pre 4 godine

Sanse za prolazak dalje:
B. Dortmund 45%:55% PSZ
Real M 45:55 M. Siti
Atalanta 45:55 Valensija
Atletiko M 47:53 Liverpul
Celsi 45:55 Bajern
Lion 40:60 Juve
Totenhem 55:45 Lajpcig
Napoli 40%:60% Barsa

Alle Lyon

pre 4 godine

Samo se vi nadajte da ce Lion da ispadne.Pa taj Lion je debelo namucio Barsu prosle sezone a Barsa je svakako jaci tim od Juvea.Juve ispada lagano,Lion ide dalje.

Adriano_Galliani

pre 4 godine

Mislim da će Zidan posle februara morati da traži novu sredinu. Grdno se prevario što se vratio u raspali Real, posle tri osvojene LŠ. Šta je očekivao? Da napravi veći uspeh od toga?
(Malkom, 16. decembar 2019 12:56)

Čovek je deo istorije Reala, ne mora ništa vise da osvoji. I kao igrač i kao trener. Real i nema tim za osvajanje. Lagano City prolazi.

IGRAČ FLIPERA

pre 4 godine

čitam komentare i vidim da među našim ljudima ima onih kojima je ovo sve zanimljivo. Halo, zemljaci, nema nijednog tima iz slovenskih zemalja, nijednog iz pravoslavne zemlje...Samo truli zapadnjaci igraju fudbal među sobom za velike pare. Osvestite se!

milos

pre 4 godine

Malkom,
ne otpisujte Atletiko nikad...Umrtvice Simeone obe utakmice i nece Liverpulu biti svejedno...do marta se i Atletiko moze podici...Igraju dobro,realizacija im je najveci problem,ako dovedu napadaca,bice izuzetno opasni svima.

Mikii

pre 4 godine

Sta je Dinamo propustio,izvukao bi Valenciu ,jedini klub protiv kojeg bi imao promil sanse..
(Zigzaga, 16. decembar 2019 12:36

Iznabadala bi ih Valensija u obe utakmice.

netko

pre 4 godine

Posle ispadanja od Rome pre dve godine, ko kaze da je Barsa favorit?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bocko, 16. decembar 2019 12:45)

bas sam to hteo napisati..

ako udju u utakmicu ko sam romom i liverpulom ..lako cemo..malo trcakarmo, malo se mesi i suarez setaju na protivnickoj polovini ceo mec..malo se valverde igra trenera...eto moguce katastrofe...

jos ako nalete na neki total napaljen tim, zeljan trcanja svih 90min eto njima i ispadanja..

zvezdasica

pre 4 godine

Evo pehara kojeg je moja Zvezda osvojila zahvaljujući:
1 Činjenici da nisu učestvovali engleski i holandski klubovi.
2 Slučajnom autogolu Augentalera
3 Bunkerici i sreći
4 Činjenici da smo jugoslovenski klub i državni miljenik, pa smo kupovali dobre igrače od Vardara do Triglava
5. Tužnoj okolnosti što je poginuo Dragan Mance, inače domaću titulu ne bismo videli godinama, pe ne bi bilo ni učešća u KEŠ

Obeliks

pre 4 godine

Gvardiola je u periodu od 2008 do 2012,dakle cetiri godine za redom mlatio Real na sred Bernabeu i jedini je naravno trener u istoriji el klasika koji je 4 god u prvenstvu pobedjivao najveceg rivala u gostima. Izmedju ostslog,tu je i bila legendarna simultanka od 6-2 , ali i razbijanje na Nou Campu od recimo 3-0 ili 5-0 . Na sve to tu je i pobeda u polufinalnom el klasiku u ligi sampiona. Svi se secamo onog cudesnog slaloma Mesija na Bernabeu. Kakvu je revoluciju napravio Gvardiola dovoljno govore cinjenice da je pre njegovog dolaska Real bio dve godine za redom sampion spanije, barsa cak zaostajala i 19 bod . I na sve to, dolazi Perez i pravi nove galaktikose, dakle jos jaci Real, najskuplji tim tog vremena, a pep se resava Ronaldinha, Deca, Etoa , Turea.. dakle na papiru jos slabija ekipa ali on je imao drugaciju viziju. Dirigentsku palicu je predao La masiji. Xaviu, Iniesti, Buskecu, Mesiju..Na kakav nacin su se oni poigravali tada sa najskupljim timom sveta, dva puta uzastopnim sampionom Spanije to je za anale. Neizmerna je kolicina fudbalske zadovoljstine koju je podarila pepova barsa:).Neprocenjivo!!! Veliko im hvala na svim tim cudesnim momentima, pobedama, titulama...I sad se legenda vraca na Bernabeu, mesto gde je znao samo za uspeh...

Banjac20

pre 4 godine

Šta pišete vi ljudi, Bajern-Čelsi derbi osmine finala, pakao utakmica itd..?!? Kakav pakao hahaha??? Pregazi će ih Bajern bre. Čelsi je katastrofa. O bože, šta sve neću pročitati!!

dzericak

pre 4 godine

Svakog proleća, prelaskom Lige Šampiona u dobijamo vrhunsko takmičenje kakvo fudbal kao sport zaslužuje. A ne ono drndanje preko jeseni.

Malkom

pre 4 godine

Klubovi u četvrtfinalu: PSŽ, SITI, VALENSIJA, ATLETIKO, BAJERN, JUVENTUS, TOTENHEM, BARSELONA
(Ravio, 16. decembar 2019 12:26)

Osim u slučaju Atletika, za ostale si izmislio toplu vodu.

gremlin

pre 4 godine

Parovi da se smrzneš...jedino Totenhem-Lajpcig da ima favorita izrazitog i Juventus-Lion ovo ostalo ko živ ko mrtav iako je na papiru Barsa jača od Napolija ali...fudbal je čudan...sve je moguće...

Malkom

pre 4 godine

Mislim da će Zidan posle februara morati da traži novu sredinu. Grdno se prevario što se vratio u raspali Real, posle tri osvojene LŠ. Šta je očekivao? Da napravi veći uspeh od toga?

ACM

pre 4 godine

Real - Siti i Čelsi - Bajern derbiji ove faze. Zanimljivo će biti na mečevima Dortmund - PSG i Atletiko - Liverpul. Barselona najbolje prošla jer je ekipa protiv koje igraju u velikom raspadu sistema + im je za trenera doveden naš nesrećni Gatuzo!

Samo realno

pre 4 godine

BvB 40% PSG 60%
Real 40% City 60%
Atalanta 45% Valencia 55%
Atletico 40% Liverpool 60%
Chelsea 40% Bayern 60%
Lyon 15% Juventus 85%
Tottenham 65% Leipzig 35%
Napoli 20% Barcelona 80%

ShoneNI

pre 4 godine

Ne svidja mi se protivnik Liverpula.. Oni jesu jak klub, ali njihov stil igre je bas ono sto Liverpulu teze pada - odbrana, odbrana, odbrana, pa ako se postigne gol, super za njih.. Videcemo..
YNWA

ShoneNI

pre 4 godine

Ne svidja mi se protivnik Liverpula.. Oni jesu jak klub, ali njihov stil igre je bas ono sto Liverpulu teze pada - odbrana, odbrana, odbrana, pa ako se postigne gol, super za njih.. Videcemo..
YNWA

dzericak

pre 4 godine

Svakog proleća, prelaskom Lige Šampiona u dobijamo vrhunsko takmičenje kakvo fudbal kao sport zaslužuje. A ne ono drndanje preko jeseni.

Samo realno

pre 4 godine

BvB 40% PSG 60%
Real 40% City 60%
Atalanta 45% Valencia 55%
Atletico 40% Liverpool 60%
Chelsea 40% Bayern 60%
Lyon 15% Juventus 85%
Tottenham 65% Leipzig 35%
Napoli 20% Barcelona 80%

gremlin

pre 4 godine

Parovi da se smrzneš...jedino Totenhem-Lajpcig da ima favorita izrazitog i Juventus-Lion ovo ostalo ko živ ko mrtav iako je na papiru Barsa jača od Napolija ali...fudbal je čudan...sve je moguće...

Malkom

pre 4 godine

Mislim da će Zidan posle februara morati da traži novu sredinu. Grdno se prevario što se vratio u raspali Real, posle tri osvojene LŠ. Šta je očekivao? Da napravi veći uspeh od toga?

ACM

pre 4 godine

Real - Siti i Čelsi - Bajern derbiji ove faze. Zanimljivo će biti na mečevima Dortmund - PSG i Atletiko - Liverpul. Barselona najbolje prošla jer je ekipa protiv koje igraju u velikom raspadu sistema + im je za trenera doveden naš nesrećni Gatuzo!

Tool Pneuma

pre 4 godine

čitam komentare i vidim da među našim ljudima ima onih kojima je ovo sve zanimljivo. Halo, zemljaci, nema nijednog tima iz slovenskih zemalja, nijednog iz pravoslavne zemlje...Samo truli zapadnjaci igraju fudbal među sobom za velike pare. Osvestite se!
(IGRAČ FLIPERA, 16. decembar 2019 15:14)
Dobro brate evo sada cemo svi da legnemo fetus polozaj i palac u usta zato sto nema niti jednog tima iz slovenskih zemalja a posebno sto nema iz pravoslavnih zemalja.Eto bog nas je kaznio pa moramo da gledamo takav užas kao sto su Real vs Siti,Atletiko vs Liverpul,Dortmund vs PSG,Bajern vs Celsi,Barselona vs Napoli,Juventus vs Lion itd.Kako cemo to da prezivimo ja ne znam.

Malkom

pre 4 godine

Klubovi u četvrtfinalu: PSŽ, SITI, VALENSIJA, ATLETIKO, BAJERN, JUVENTUS, TOTENHEM, BARSELONA
(Ravio, 16. decembar 2019 12:26)

Osim u slučaju Atletika, za ostale si izmislio toplu vodu.

Crvena Zvezda

pre 4 godine

Modrić, Rakitić, Perišić, Kovačić, Lovren, Pašalić i Vrsaljko. Nadam se da će osmi put zaredom opet jedan vatreni osvojiti LP.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lol, 16. decembar 2019 12:50) Možda i hoće. Ali nikad u dresu Hrvatskog kluba.

Negativni

pre 4 godine

Sta je Dinamo propustio,izvukao bi Valenciu ,jedini klub protiv kojeg bi imao promil sanse..
(Zigzaga, 16. decembar 2019 12:36)

To što je Zvezda mega- giga užas, ne znači da Dinamo nije užas, samo je blagi užas :-)
A užasu, i jednom i drugom, mesto je u Balkanskim ligama bez briga, a ne u ozbiljnom fudbalu.
Užas je naša furka.

Negativni

pre 4 godine

Evo pehara kojeg je moja Zvezda osvojila zahvaljujući:
1 Činjenici da nisu učestvovali engleski i holandski klubovi.
2 Slučajnom autogolu Augentalera
3 Bunkerici i sreći
4 Činjenici da smo jugoslovenski klub i državni miljenik, pa smo kupovali dobre igrače od Vardara do Triglava
5. Tužnoj okolnosti što je poginuo Dragan Mance, inače domaću titulu ne bismo videli godinama, pe ne bi bilo ni učešća u KEŠ
(zvezdasica, 16. decembar 2019 14:53)


Evo pehara kojeg je moja Zvezda osvojila zahvaljujući:

1. Činjenici da bi joj deset puta lakši protivnik bio holandski i engleski klub nego Bajern ili Olimpik.
2. Slučajnom golu i autogolu Augentalera.
3. Bunkerici i kotiledonima vrhunskih igrača koji nijednom nisu promašili penal.
4. Činjenici da smo jugoslovenski klub i državni miljenik isto kao što su bili Partizan, Hajduk i Dinamo, pa smo kupovali dobre igrače od Vardara pa do Triglava umesto vezara Bajri Župića, Zlatka Vujovića ili Stjepka Deverića, jer smo imali pametno rukovodstvo a ne neznalice u upravi.
5. Tužnoj okolnosti da smo Partizan peglali gde i kako smo stigli i činjenici da nikada nismo koristili tudju tragediju za izgovore i opravdanja.
E, tako se to radi, kratko i j..itačno!

neko

pre 4 godine

Ja prosto ne mogu shvatiti da neko daje prednost A. Madridu u odnosu na liverpul, I to da neko toliko faforizuje M.City odnosu na Real Madrid. Znate li vi ko je Real? Najvise titula ls. A plus su majstori za ovaj sistem takmicenja. Al dobro, svako ima pravo na misljenje.

Obeliks

pre 4 godine

Gvardiola je u periodu od 2008 do 2012,dakle cetiri godine za redom mlatio Real na sred Bernabeu i jedini je naravno trener u istoriji el klasika koji je 4 god u prvenstvu pobedjivao najveceg rivala u gostima. Izmedju ostslog,tu je i bila legendarna simultanka od 6-2 , ali i razbijanje na Nou Campu od recimo 3-0 ili 5-0 . Na sve to tu je i pobeda u polufinalnom el klasiku u ligi sampiona. Svi se secamo onog cudesnog slaloma Mesija na Bernabeu. Kakvu je revoluciju napravio Gvardiola dovoljno govore cinjenice da je pre njegovog dolaska Real bio dve godine za redom sampion spanije, barsa cak zaostajala i 19 bod . I na sve to, dolazi Perez i pravi nove galaktikose, dakle jos jaci Real, najskuplji tim tog vremena, a pep se resava Ronaldinha, Deca, Etoa , Turea.. dakle na papiru jos slabija ekipa ali on je imao drugaciju viziju. Dirigentsku palicu je predao La masiji. Xaviu, Iniesti, Buskecu, Mesiju..Na kakav nacin su se oni poigravali tada sa najskupljim timom sveta, dva puta uzastopnim sampionom Spanije to je za anale. Neizmerna je kolicina fudbalske zadovoljstine koju je podarila pepova barsa:).Neprocenjivo!!! Veliko im hvala na svim tim cudesnim momentima, pobedama, titulama...I sad se legenda vraca na Bernabeu, mesto gde je znao samo za uspeh...

Mikii

pre 4 godine

Sta je Dinamo propustio,izvukao bi Valenciu ,jedini klub protiv kojeg bi imao promil sanse..
(Zigzaga, 16. decembar 2019 12:36

Iznabadala bi ih Valensija u obe utakmice.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Totenhem dobio Leipzig, kakvi srećnici..Ehh da je Zvezda izborila drugo mesto u grupi, išla bi na Leipzig u 1/8...
(Rudizz, 16. decembar 2019 12:30)

I za tebe isto važi ovo što sam odgovorio "Zigazagu". Da je Zvezda tim za nokaut fazu LŠ ona bi sada tamo bila, ne bi bila nakantana u grupi sa 3:20 gol-razlikom na kraju i sa 3 veoma veoma ubedljivih poraza. To ja zvezdaš kažem. Nemojte se paliti na nešto što je daleko i nedostižno za nas.

darre

pre 4 godine

A sto pojedini prizeljkuju ispadanje Liverpula, trenutno je to jedini mec gdje se nadaju da ce nasladjivati Liverpulovim neuspjehom. Pa i da ispadnu, sta ima veze, fokusirace se na ligu, a i ne zaboravite da Liverpul nije ispao tri godine u nokaut fazi tako da se samo oni pitaju... A svakako nece biti lako, drag mi je Siemone i borbenost njegove ekipe, ali stvarmo igraju dekadentan fudbal...

eric7

pre 4 godine

(Obeliks, 16. decembar 2019 14:47

Tu barsu sam obozavao iako su oba puta tukli United u finalima LS. Zavidio sam fanovima barse.Neverovatan fudbal, neverovatna generacija , skup toliko talenta u kombinaciji sa sjajnim trenerom, koji je imao ideju napadackog fudbala i perfektno je implementirao na terenu. United je unistavao LFC 20 i kusur godina , to je jednostavno bilo tako, ali da je neko unistavao najveceg rivala u 3 ili 4 god kako je to radila barsa Realu to nisam video. Prosto su ih rastavljali na proste faktore . Zasto mnogo cenim tu Barselonu, to je zbog toga sto je kicma ekipe bila iz njihove skole. Da neko tako dominira Evropom i to jos sa 5 ili 6 kljucnih igraca iz svoje skole, u modernom fudbalu nije vidjeno i ko zna kad ce se nesto sl ponoviti. Zato ogroman respekt gajim prema toj cudesnoj blaugrani predvodjenom Gvardiolom. Postovanje i divljenje od velikog crvenog djavola! P.s. parovi zanimljivi, najvece sanse dajem Bayernu ove sezone.

Dzino

pre 4 godine

Gvardiola je u periodu od 2008 do 2012,dakle cetiri godine za redom mlatio Real na sred Bernabeu i jedini je naravno trener u istoriji el klasika koji je 4 god u prvenstvu pobedjivao najveceg rivala u gostima. Izmedju ostslog,tu je i bila legendarna simultanka od 6-2 , ali i razbijanje na Nou Campu od recimo 3-0 ili 5-0 . Na sve to tu je i pobeda u polufinalnom el klasiku u ligi sampiona. Svi se secamo onog cudesnog slaloma Mesija na Bernabeu. Kakvu je revoluciju napravio Gvardiola dovoljno govore cinjenice da je pre njegovog dolaska Real bio dve godine za redom sampion spanije, barsa cak zaostajala i 19 bod . I na sve to, dolazi Perez i pravi nove galaktikose, dakle jos jaci Real, najskuplji tim tog vremena, a pep se resava Ronaldinha, Deca, Etoa , Turea.. dakle na papiru jos slabija ekipa ali on je imao drugaciju viziju. Dirigentsku palicu je predao La masiji. Xaviu, Iniesti, Buskecu, Mesiju..Na kakav nacin su se oni poigravali tada sa najskupljim timom sveta, dva puta uzastopnim sampionom Spanije to je za anale. Neizmerna je kolicina fudbalske zadovoljstine koju je podarila pepova barsa:).Neprocenjivo!!! Veliko im hvala na svim tim cudesnim momentima, pobedama, titulama...I sad se legenda vraca na Bernabeu, mesto gde je znao samo za uspeh...
(Obeliks, 16. decembar 2019 14:47

Svaka ti je zlatna! Najbolja ekipa svih vremena ili bar zadnhih 30 ak god bez ikakve dileme. Ni Perez, ni Murinho, ni Ronaldo ni Kaka ni mnogi drugi nista nisu mogli toj barsi. Hvala Pep!

amater

pre 4 godine

Nemojte se zezati sa Laipcigom, ljudi igraju atomski fudbal. Trenutno su jači od Bajerna i ako ovako nastave pregaziće Engleze ko plitak potok. Mozda da im je Liverpul ili Siti izašao na crtu bilo bi povuci potegni. Usput su rasterećeni ko onomad Borusija protiv Reala tako da očekujem ne baš petardu ali da dobiju ...Borusija i Olimpik nemaju mnogo šanse, za Bajern će biti čupavo isto i Real.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Modrić, Rakitić, Perišić, Kovačić, Lovren, Pašalić i Vrsaljko. Nadam se da će osmi put zaredom opet jedan vatreni osvojiti LP.
(lol, 16. decembar 2019 12:50)

Neće vatreni osvojiti LP već klubovi za koje nastupaju ti vaši igrači. Inače ako ćemo tako da gledamo na stvar, mi smo odavno tu igricu prešli i napravili nešto što će ostati nedostižno za vas čak čak i na ovom planu, naime, naš veliki Velibor Vasović je još davne 1972. godine kao kapiten predvodio slavnu generaciju Ajaksa jednu od najboljih ekipa svih vremena i na Vembliju podigao "Ušatog" kao kapiten pred 100 hiljada gledalaca i još milijardu putem televizije! To je za vas samo sanak pusti, he he he he! :-)

anti ex YU only SRB

pre 4 godine

@lol

Opterecen si Srbima.Samo mi nije jasno kako podnosis ovu kifla rvatsku?Sta bi na to rekao poglavnik?Kako podnosis da nikada niste Srbe pobedili u kosarci,odbojci,tenisu,da imate uzasan skor u vaterpolu...nije tebi lako.

milos

pre 4 godine

Malkom,
ne otpisujte Atletiko nikad...Umrtvice Simeone obe utakmice i nece Liverpulu biti svejedno...do marta se i Atletiko moze podici...Igraju dobro,realizacija im je najveci problem,ako dovedu napadaca,bice izuzetno opasni svima.

Stara kuka

pre 4 godine

Ovi sto pisu da Atletiko igra odvratan i zatvoren fudbal izgledaju nemaju SBB,Sportkub i internet.Nije to isti Atletiko od ranijih sezona.Stvaraju sanse ali ne postizu dovoljno golova.Btw onaj sto spominje Lemara,pa on ni ne igra cesto u prvoj postavi.Liverpul je svakako favorit ali nemojte se iznenaditi.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Sta je Dinamo propustio,izvukao bi Valenciu ,jedini klub protiv kojeg bi imao promil sanse..
(Zigzaga, 16. decembar 2019 12:36)

Kako to misliš propustio? Da je Dinamo imao kvalittet za nokaut fazu LŠ on bi tu i bio sada, ne bi ispao ne samo iz LŠ nego iz Evrope kompletno i zauzeo posalednje mesto u grupi. Na startu pobedio je tada usnulu Atalantu sa 4:0 i poleteo visoko, usledili su zatim remiji sa Šahtjorom koji odavno nije imao lošiju ekipu od ovosezonske, vodio je u obema utakmicama i nije umeo da sačuva to vođstvo, čak čak se u Zagrebu propisno izblamirao ispustivši 2 gola prednosti u nadoknadi vremena, zatim usledio je poraz u Mančesteru od Sitija koji je izašao sa mešovitim timom punim rezervista, onda lekcija fudbala od Atalante u Milanu i onda u Zagrebu opet jedan ubedljiv poraz od Sitija 1:4 koji je opet izašao sa kombinovanim timom sa puno rezervista i očitao Dinamu lekciju fudbala pred rasprodatoim Maksimirom naravno. I ti pored svega toga i dalje maštaš da je Dinamo propustio nekakvu "šansu"? Ništa nije propustio, prošao je onako kako je i realno. Inače i ta Valensija je za dve klase bolja od Dinama, sinoć je nadigrala Real ali glupo primila gol u nadoknadi vremena, pobedila Ajaks u Amsterdamu a Dinamo bi lagano napunila mrežu kada bi se sastali. Prema tome ne fantazirajte, gledajte malo objektivno na stvari, vaš i naš klupski fudbal miljama zaostaje za vrhunskim evropskim fudbalom. Rezultati naših i vaših klubova u Evropi to i potvrđuju.

lol

pre 4 godine

Pa sto onda bacate u more i zabranjujete u Vukovaru ako nije srpski?
(Stara kuka, Xnodeh,16. decembar 2019 17:10)

Da ga niste srušili do temelja možda bi imali ploce na cirilicu, a bacanje u moru to je iz navike.

remax

pre 4 godine

Sta je Dinamo propustio,izvukao bi Valenciu ,jedini klub protiv kojeg bi imao promil sanse..
(Zigzaga, 16. decembar 2019 12:36)

Kakva glupost.
Zato što je Atalanta na žrebu izvukla Valensiju, pretpostavljaš da je Dinamo prošao da bi se sve isto desilo. :-)
Možda bi oni izvukli Liverpul.

kako da ne

pre 4 godine

@Ivica
Atletiko da zaustavu Liverpool? Nemoj hahaha...Kakav Atletico, daće im Liverpool 4 komada iz 2 utakmice minimum jer Atletico i protiv najgorih u La Ligi cesto ne sutne vise od 5 puta. Igraju odvratan fudbal, odbrana taktika. Liverpool tj Klop ima taktiku i za to. Salah i Mane su jako brzi da ih stignu Gimenez i Felipe, Lemar i Koke ce lagano biti zaustavljeni od strane Robertsona i Arnolda. Morata ili Costa nemaju puno sansi pored Dajka jer su jako spori. Tj kompletno je ekipa Liverpool-a mnogo brza, hitrija. Ako se Atletico zatvori, probijace sa Salahom i Maneom, ali i bekovima. Ako se slucajno otvore, jos gore. Tada ce brzim igracima Livr biti jos lakse da stignu do gola. Jedino ko mozda moze da zaustavi dobar Livr je Barca, mada bi i tu bilo svasta.

Banjac20

pre 4 godine

Šta pišete vi ljudi, Bajern-Čelsi derbi osmine finala, pakao utakmica itd..?!? Kakav pakao hahaha??? Pregazi će ih Bajern bre. Čelsi je katastrofa. O bože, šta sve neću pročitati!!

zvezdasica

pre 4 godine

Evo pehara kojeg je moja Zvezda osvojila zahvaljujući:
1 Činjenici da nisu učestvovali engleski i holandski klubovi.
2 Slučajnom autogolu Augentalera
3 Bunkerici i sreći
4 Činjenici da smo jugoslovenski klub i državni miljenik, pa smo kupovali dobre igrače od Vardara do Triglava
5. Tužnoj okolnosti što je poginuo Dragan Mance, inače domaću titulu ne bismo videli godinama, pe ne bi bilo ni učešća u KEŠ

netko

pre 4 godine

Posle ispadanja od Rome pre dve godine, ko kaze da je Barsa favorit?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bocko, 16. decembar 2019 12:45)

bas sam to hteo napisati..

ako udju u utakmicu ko sam romom i liverpulom ..lako cemo..malo trcakarmo, malo se mesi i suarez setaju na protivnickoj polovini ceo mec..malo se valverde igra trenera...eto moguce katastrofe...

jos ako nalete na neki total napaljen tim, zeljan trcanja svih 90min eto njima i ispadanja..

Ivan Veljković

pre 4 godine

Zanimljivi parovi. Dva velika derbija Real - Siti i Liverpul - Atletiko, s tim što po sadašnjoj formi Siti i Liverpul u tim utakmicama će imati više šanse za prolaz naravno, utoliko pre što Siti sada isključivo juri ono što mu jedino nedostaje, titula u LŠ. Što se ostalih parova tiče Barsa verovatno lagano prolazi Napoli, Bajern će lagano eliminisati Čelsi, Juve će rutinski proći Lion naravno, Pari Sen Žermen će nadvisiti Doprtmund i Totenhem verovatno rutinski proći Lajpcig, e u duelu između Atalante i Valensije će sve prštati, ubedljivo najneizvesniji duel osmine finala će biti taj, samim tim i veoma veoma uzbudlčjiv i zanimljiv! Biće sjajno i u Bergamu i u Valensiji, sve će prštati. Sve u svemu svi parovi izuzetno kvalitetni i zanimljivi, biće uživancije na proleće.

pera kojot

pre 4 godine

@lol

Rvatski licemeru i mitomanu,da su recimo Rijeka,Dinamo,Hajduk bili kojim slucajem prvaci Evrope na primer 1975 ili 1990 vi bi verovatno govorioi da su to jugoslavenski a ne rvatski klubovi.Kaj ne?

Adriano_Galliani

pre 4 godine

Mislim da će Zidan posle februara morati da traži novu sredinu. Grdno se prevario što se vratio u raspali Real, posle tri osvojene LŠ. Šta je očekivao? Da napravi veći uspeh od toga?
(Malkom, 16. decembar 2019 12:56)

Čovek je deo istorije Reala, ne mora ništa vise da osvoji. I kao igrač i kao trener. Real i nema tim za osvajanje. Lagano City prolazi.

Moja prognoza

pre 4 godine

Sanse za prolazak dalje:
B. Dortmund 45%:55% PSZ
Real M 45:55 M. Siti
Atalanta 45:55 Valensija
Atletiko M 47:53 Liverpul
Celsi 45:55 Bajern
Lion 40:60 Juve
Totenhem 55:45 Lajpcig
Napoli 40%:60% Barsa

Netko

pre 4 godine

( Netko)
Ocito da volis onog Portugalskog klovna a da kazes da je Pep pobegao iz Spanije to je van svake pameti. Pep ga je drao gde je stigao i otud posle one petarde Murinjo je dobio nadimak Petardinjo. Pep je mnogo uspesniji trener u medjusobnim duelima kako u Spaniji tako i u Engleskoj od samoproglasenog Posebnog.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Beograd, 16.


Ne volim portugalskog klovna nesto narocito. Al ga zbog nekih stvari vise postujem od pepa trosaca para i marketinski napumpanog trenera.

Taj klovn je uzeo LS sa portom i interom a pep to nije mogao sa bajernom koje je pre njegovog dolaska osvojio istu a tek ne moze sa sitijem iako je stuko u tim brdo novca..


I jos covek uzme totenhem...i odma ih digne..a ovaj drugi gleda gde da bezi iz sitija dal u psg ili juventus da preuzme tim koji ima siguran trofej kod kuce...

don

pre 4 godine

@Obeliks Kad si već fasciniran toliko Gvardiolom što ne napomeneš da je to rasturanje bilo 2011. godine što znači pre 8 godina. Od tada Gvardiola nema nijedno finale LŠ, a svake godine je imao tim koji je bio u top 3 favorita za osvajanje. Tako da to osvajanje 2011. jeste jedno od suverenijih osvajanja, ali verujem da bi sa Mesijem, Inijestom, Ćavijem i Viljom u top formi i Tumbaković osvojio LŠ.

netko

pre 4 godine

Svaka ti je zlatna! Najbolja ekipa svih vremena ili bar zadnhih 30 ak god bez ikakve dileme. Ni Perez, ni Murinho, ni Ronaldo ni Kaka ni mnogi drugi nista nisu mogli toj barsi. Hvala Pep!
(Dzino, 16. decembar 2019 17:30)

kako nisu mogli?

uzo im murinjo titulu ispred nosa oborivsi rekord lige u datim golovima i sl pa je pepa prevara moro da bezi iz barse....

lol

pre 4 godine

Možda i hoće. Ali nikad u dresu Hrvatskog kluba.
(Crvena Zvezda, 16. decembar 2019 16:17)

Isto k'o što neće ni Zvezda u dresu Srpskog tima:D

Stara kuka

pre 4 godine

Možda i hoće. Ali nikad u dresu Hrvatskog kluba.(Crvena Zvezda, 16. decembar 2019 16:17)Isto k'o što neće ni Zvezda u dresu Srpskog tima:D
(lol, 16. decembar 2019 16:54)

Pa sto onda bacate u more i zabranjujete u Vukovaru ako nije srpski?

Alle Lyon

pre 4 godine

Samo se vi nadajte da ce Lion da ispadne.Pa taj Lion je debelo namucio Barsu prosle sezone a Barsa je svakako jaci tim od Juvea.Juve ispada lagano,Lion ide dalje.

kiki boixos nois zvani hari

pre 4 godine

(Obeliks, 16. decembar 2019 14:47) jeste znao samo za uspeh a 2014 protiv Reala doziveo brodolom ukupnim rezultatom 5-0.

SV

pre 4 godine

"Pregazi će ih Bajern bre. Čelsi je katastrofa. O bože, šta sve neću pročitati!!"
Bolje ti je da naucis gramatiku da bi te neko uzeo za ozbiljno. Pet gresaka u dve recenice. Ali, ovog trenutka ministar prosvete kaze "tries"!

Kvrc

pre 4 godine

Modrić, Rakitić, Perišić, Kovačić, Lovren, Pašalić i Vrsaljko. Nadam se da će osmi put zaredom opet jedan vatreni osvojiti LP.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lol, 16. decembar 2019 12:50) … Možda i hoće. Ali nikad u dresu Hrvatskog kluba.
(Crvena Zvezda,

Dovoljno je sta su ti decki napravili u Svetom dresu...a i oni decki ‘98.
Klupski nogomet je sprd, igranje za svoj grb i kada svira tvoja himna u finalu SP-a ne moze se usporediti sa nikakvim klubićem i kupljenim igračima.

Beograd

pre 4 godine

( Netko)
Ocito da volis onog Portugalskog klovna a da kazes da je Pep pobegao iz Spanije to je van svake pameti. Pep ga je drao gde je stigao i otud posle one petarde Murinjo je dobio nadimak Petardinjo. Pep je mnogo uspesniji trener u medjusobnim duelima kako u Spaniji tako i u Engleskoj od samoproglasenog Posebnog.

Zigzaga

pre 4 godine

Sta je Dinamo propustio,izvukao bi Valenciu ,jedini klub protiv kojeg bi imao promil sanse..(Zigzaga, 16. decembar 2019 12:36Iznabadala bi ih Valensija u obe utakmice.
(Mikii, 16. decembar 2019 15:38)najvjerojatnije,al buduci o kakvim se kikserima radi ,ne bi to tvrdio 100%...

IGRAČ FLIPERA

pre 4 godine

čitam komentare i vidim da među našim ljudima ima onih kojima je ovo sve zanimljivo. Halo, zemljaci, nema nijednog tima iz slovenskih zemalja, nijednog iz pravoslavne zemlje...Samo truli zapadnjaci igraju fudbal među sobom za velike pare. Osvestite se!

Zigzaga

pre 4 godine

(Ivan Veljković, 16. decembar 2019 16:41)pa propustio je primivsi dva gola u zadnjoj minuti,inace bi prosli skupinu,a promil sanse ti znaci jako jako jako male sanse ,al za razliku od svih ostalih klubova u nokaut fazi protiv kojih nemaju ni taj tracak nade...

Negativni

pre 4 godine

Bojim se da su Pep i Klop ugasili sa ovogodišnjom LŠ. Klopu će ovo biti prva ozbiljna odbrana na koju će naleteti ove godine, a Pepu prvi vrhunski tim u LŠ od kada vodi Siti ( ne računam grupnu fazu). Verovatno će Real kupiti Eriksena ili Pogbu, a Laport, Otamendi i Voker, te ostareli Fernandinjo i David Silva, biće lak plen babarogama Kazemiru, Krosu, Azaru, Modriću ( jeste van forme i mator, ali i dalje su mu vrhunski pasevi). Videćemo kako će se Siti snaći sa tako iskusnim timom kada je nokaut faza LŠ u pitanju. Da li su lekcije sa Monakom, Liverpulom i Totenhemom savladane ili ne? Po mom mišljenju, Pep je prošle godine propustio veliku šansu u LŠ, jer mu se žreb otvorio i izbegao bi i Juve i Real i PSŽ, a za Barsu se pobrinuo Klop. Bolje da je žrtvovao ligu i uzeo LŠ, jer mislim da bi lako izbacio i Totenhem i Ajaks, a u finalu je svakako bolje igrati protiv poznatog protivnika nego Barse, čija je igra krojena da puni odbrane poput Sitijeve. Verovatno bi uzeo LŠ da je sezonu podredio tome a ne Liga kupovima i prvenstvu. Sada mu je žreb surov.

bl

pre 4 godine

Rudizz

Au decko ti izgleda nisi gledao kako igra Lajpcig, mogu svakog dobiti kad im je dan, a da ne pricam sta bi tek zvezdi uradili..

Brane

pre 4 godine

el ima negde da se vidi ovaj pehar u prirodnoj veličini a da je u Bg?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezdaš, 16. decembar 2019 12:44)

Ima... na adresi Ljutice Bogdana 1a. Znas...oni imaju jednog komsiju malog, punog kompleksa nize vrednosti vec 60 godina...mislim otkada su nastali jos u Zagrebu.Neki ih djavo dovukao u Beograd...ali nece biti tu za dugo

Samo realno

pre 4 godine

BvB 40% PSG 60%
Real 40% City 60%
Atalanta 45% Valencia 55%
Atletico 40% Liverpool 60%
Chelsea 40% Bayern 60%
Lyon 15% Juventus 85%
Tottenham 65% Leipzig 35%
Napoli 20% Barcelona 80%

ShoneNI

pre 4 godine

Ne svidja mi se protivnik Liverpula.. Oni jesu jak klub, ali njihov stil igre je bas ono sto Liverpulu teze pada - odbrana, odbrana, odbrana, pa ako se postigne gol, super za njih.. Videcemo..
YNWA

IGRAČ FLIPERA

pre 4 godine

čitam komentare i vidim da među našim ljudima ima onih kojima je ovo sve zanimljivo. Halo, zemljaci, nema nijednog tima iz slovenskih zemalja, nijednog iz pravoslavne zemlje...Samo truli zapadnjaci igraju fudbal među sobom za velike pare. Osvestite se!

gremlin

pre 4 godine

Parovi da se smrzneš...jedino Totenhem-Lajpcig da ima favorita izrazitog i Juventus-Lion ovo ostalo ko živ ko mrtav iako je na papiru Barsa jača od Napolija ali...fudbal je čudan...sve je moguće...

dzericak

pre 4 godine

Svakog proleća, prelaskom Lige Šampiona u dobijamo vrhunsko takmičenje kakvo fudbal kao sport zaslužuje. A ne ono drndanje preko jeseni.

Malkom

pre 4 godine

Mislim da će Zidan posle februara morati da traži novu sredinu. Grdno se prevario što se vratio u raspali Real, posle tri osvojene LŠ. Šta je očekivao? Da napravi veći uspeh od toga?

zvezdasica

pre 4 godine

Evo pehara kojeg je moja Zvezda osvojila zahvaljujući:
1 Činjenici da nisu učestvovali engleski i holandski klubovi.
2 Slučajnom autogolu Augentalera
3 Bunkerici i sreći
4 Činjenici da smo jugoslovenski klub i državni miljenik, pa smo kupovali dobre igrače od Vardara do Triglava
5. Tužnoj okolnosti što je poginuo Dragan Mance, inače domaću titulu ne bismo videli godinama, pe ne bi bilo ni učešća u KEŠ

Negativni

pre 4 godine

Evo pehara kojeg je moja Zvezda osvojila zahvaljujući:
1 Činjenici da nisu učestvovali engleski i holandski klubovi.
2 Slučajnom autogolu Augentalera
3 Bunkerici i sreći
4 Činjenici da smo jugoslovenski klub i državni miljenik, pa smo kupovali dobre igrače od Vardara do Triglava
5. Tužnoj okolnosti što je poginuo Dragan Mance, inače domaću titulu ne bismo videli godinama, pe ne bi bilo ni učešća u KEŠ
(zvezdasica, 16. decembar 2019 14:53)


Evo pehara kojeg je moja Zvezda osvojila zahvaljujući:

1. Činjenici da bi joj deset puta lakši protivnik bio holandski i engleski klub nego Bajern ili Olimpik.
2. Slučajnom golu i autogolu Augentalera.
3. Bunkerici i kotiledonima vrhunskih igrača koji nijednom nisu promašili penal.
4. Činjenici da smo jugoslovenski klub i državni miljenik isto kao što su bili Partizan, Hajduk i Dinamo, pa smo kupovali dobre igrače od Vardara pa do Triglava umesto vezara Bajri Župića, Zlatka Vujovića ili Stjepka Deverića, jer smo imali pametno rukovodstvo a ne neznalice u upravi.
5. Tužnoj okolnosti da smo Partizan peglali gde i kako smo stigli i činjenici da nikada nismo koristili tudju tragediju za izgovore i opravdanja.
E, tako se to radi, kratko i j..itačno!

Dzino

pre 4 godine

Gvardiola je u periodu od 2008 do 2012,dakle cetiri godine za redom mlatio Real na sred Bernabeu i jedini je naravno trener u istoriji el klasika koji je 4 god u prvenstvu pobedjivao najveceg rivala u gostima. Izmedju ostslog,tu je i bila legendarna simultanka od 6-2 , ali i razbijanje na Nou Campu od recimo 3-0 ili 5-0 . Na sve to tu je i pobeda u polufinalnom el klasiku u ligi sampiona. Svi se secamo onog cudesnog slaloma Mesija na Bernabeu. Kakvu je revoluciju napravio Gvardiola dovoljno govore cinjenice da je pre njegovog dolaska Real bio dve godine za redom sampion spanije, barsa cak zaostajala i 19 bod . I na sve to, dolazi Perez i pravi nove galaktikose, dakle jos jaci Real, najskuplji tim tog vremena, a pep se resava Ronaldinha, Deca, Etoa , Turea.. dakle na papiru jos slabija ekipa ali on je imao drugaciju viziju. Dirigentsku palicu je predao La masiji. Xaviu, Iniesti, Buskecu, Mesiju..Na kakav nacin su se oni poigravali tada sa najskupljim timom sveta, dva puta uzastopnim sampionom Spanije to je za anale. Neizmerna je kolicina fudbalske zadovoljstine koju je podarila pepova barsa:).Neprocenjivo!!! Veliko im hvala na svim tim cudesnim momentima, pobedama, titulama...I sad se legenda vraca na Bernabeu, mesto gde je znao samo za uspeh...
(Obeliks, 16. decembar 2019 14:47

Svaka ti je zlatna! Najbolja ekipa svih vremena ili bar zadnhih 30 ak god bez ikakve dileme. Ni Perez, ni Murinho, ni Ronaldo ni Kaka ni mnogi drugi nista nisu mogli toj barsi. Hvala Pep!

Kvrc

pre 4 godine

Modrić, Rakitić, Perišić, Kovačić, Lovren, Pašalić i Vrsaljko. Nadam se da će osmi put zaredom opet jedan vatreni osvojiti LP.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lol, 16. decembar 2019 12:50) … Možda i hoće. Ali nikad u dresu Hrvatskog kluba.
(Crvena Zvezda,

Dovoljno je sta su ti decki napravili u Svetom dresu...a i oni decki ‘98.
Klupski nogomet je sprd, igranje za svoj grb i kada svira tvoja himna u finalu SP-a ne moze se usporediti sa nikakvim klubićem i kupljenim igračima.

anti ex YU only SRB

pre 4 godine

@lol

Opterecen si Srbima.Samo mi nije jasno kako podnosis ovu kifla rvatsku?Sta bi na to rekao poglavnik?Kako podnosis da nikada niste Srbe pobedili u kosarci,odbojci,tenisu,da imate uzasan skor u vaterpolu...nije tebi lako.

neko

pre 4 godine

Ja prosto ne mogu shvatiti da neko daje prednost A. Madridu u odnosu na liverpul, I to da neko toliko faforizuje M.City odnosu na Real Madrid. Znate li vi ko je Real? Najvise titula ls. A plus su majstori za ovaj sistem takmicenja. Al dobro, svako ima pravo na misljenje.

lol

pre 4 godine

Pa sto onda bacate u more i zabranjujete u Vukovaru ako nije srpski?
(Stara kuka, Xnodeh,16. decembar 2019 17:10)

Da ga niste srušili do temelja možda bi imali ploce na cirilicu, a bacanje u moru to je iz navike.

Alle Lyon

pre 4 godine

Samo se vi nadajte da ce Lion da ispadne.Pa taj Lion je debelo namucio Barsu prosle sezone a Barsa je svakako jaci tim od Juvea.Juve ispada lagano,Lion ide dalje.

Negativni

pre 4 godine

Bojim se da su Pep i Klop ugasili sa ovogodišnjom LŠ. Klopu će ovo biti prva ozbiljna odbrana na koju će naleteti ove godine, a Pepu prvi vrhunski tim u LŠ od kada vodi Siti ( ne računam grupnu fazu). Verovatno će Real kupiti Eriksena ili Pogbu, a Laport, Otamendi i Voker, te ostareli Fernandinjo i David Silva, biće lak plen babarogama Kazemiru, Krosu, Azaru, Modriću ( jeste van forme i mator, ali i dalje su mu vrhunski pasevi). Videćemo kako će se Siti snaći sa tako iskusnim timom kada je nokaut faza LŠ u pitanju. Da li su lekcije sa Monakom, Liverpulom i Totenhemom savladane ili ne? Po mom mišljenju, Pep je prošle godine propustio veliku šansu u LŠ, jer mu se žreb otvorio i izbegao bi i Juve i Real i PSŽ, a za Barsu se pobrinuo Klop. Bolje da je žrtvovao ligu i uzeo LŠ, jer mislim da bi lako izbacio i Totenhem i Ajaks, a u finalu je svakako bolje igrati protiv poznatog protivnika nego Barse, čija je igra krojena da puni odbrane poput Sitijeve. Verovatno bi uzeo LŠ da je sezonu podredio tome a ne Liga kupovima i prvenstvu. Sada mu je žreb surov.

Malkom

pre 4 godine

Klubovi u četvrtfinalu: PSŽ, SITI, VALENSIJA, ATLETIKO, BAJERN, JUVENTUS, TOTENHEM, BARSELONA
(Ravio, 16. decembar 2019 12:26)

Osim u slučaju Atletika, za ostale si izmislio toplu vodu.

Obeliks

pre 4 godine

Gvardiola je u periodu od 2008 do 2012,dakle cetiri godine za redom mlatio Real na sred Bernabeu i jedini je naravno trener u istoriji el klasika koji je 4 god u prvenstvu pobedjivao najveceg rivala u gostima. Izmedju ostslog,tu je i bila legendarna simultanka od 6-2 , ali i razbijanje na Nou Campu od recimo 3-0 ili 5-0 . Na sve to tu je i pobeda u polufinalnom el klasiku u ligi sampiona. Svi se secamo onog cudesnog slaloma Mesija na Bernabeu. Kakvu je revoluciju napravio Gvardiola dovoljno govore cinjenice da je pre njegovog dolaska Real bio dve godine za redom sampion spanije, barsa cak zaostajala i 19 bod . I na sve to, dolazi Perez i pravi nove galaktikose, dakle jos jaci Real, najskuplji tim tog vremena, a pep se resava Ronaldinha, Deca, Etoa , Turea.. dakle na papiru jos slabija ekipa ali on je imao drugaciju viziju. Dirigentsku palicu je predao La masiji. Xaviu, Iniesti, Buskecu, Mesiju..Na kakav nacin su se oni poigravali tada sa najskupljim timom sveta, dva puta uzastopnim sampionom Spanije to je za anale. Neizmerna je kolicina fudbalske zadovoljstine koju je podarila pepova barsa:).Neprocenjivo!!! Veliko im hvala na svim tim cudesnim momentima, pobedama, titulama...I sad se legenda vraca na Bernabeu, mesto gde je znao samo za uspeh...

kako da ne

pre 4 godine

@Ivica
Atletiko da zaustavu Liverpool? Nemoj hahaha...Kakav Atletico, daće im Liverpool 4 komada iz 2 utakmice minimum jer Atletico i protiv najgorih u La Ligi cesto ne sutne vise od 5 puta. Igraju odvratan fudbal, odbrana taktika. Liverpool tj Klop ima taktiku i za to. Salah i Mane su jako brzi da ih stignu Gimenez i Felipe, Lemar i Koke ce lagano biti zaustavljeni od strane Robertsona i Arnolda. Morata ili Costa nemaju puno sansi pored Dajka jer su jako spori. Tj kompletno je ekipa Liverpool-a mnogo brza, hitrija. Ako se Atletico zatvori, probijace sa Salahom i Maneom, ali i bekovima. Ako se slucajno otvore, jos gore. Tada ce brzim igracima Livr biti jos lakse da stignu do gola. Jedino ko mozda moze da zaustavi dobar Livr je Barca, mada bi i tu bilo svasta.

Moja prognoza

pre 4 godine

Sanse za prolazak dalje:
B. Dortmund 45%:55% PSZ
Real M 45:55 M. Siti
Atalanta 45:55 Valensija
Atletiko M 47:53 Liverpul
Celsi 45:55 Bajern
Lion 40:60 Juve
Totenhem 55:45 Lajpcig
Napoli 40%:60% Barsa

Ivan Veljković

pre 4 godine

Zanimljivi parovi. Dva velika derbija Real - Siti i Liverpul - Atletiko, s tim što po sadašnjoj formi Siti i Liverpul u tim utakmicama će imati više šanse za prolaz naravno, utoliko pre što Siti sada isključivo juri ono što mu jedino nedostaje, titula u LŠ. Što se ostalih parova tiče Barsa verovatno lagano prolazi Napoli, Bajern će lagano eliminisati Čelsi, Juve će rutinski proći Lion naravno, Pari Sen Žermen će nadvisiti Doprtmund i Totenhem verovatno rutinski proći Lajpcig, e u duelu između Atalante i Valensije će sve prštati, ubedljivo najneizvesniji duel osmine finala će biti taj, samim tim i veoma veoma uzbudlčjiv i zanimljiv! Biće sjajno i u Bergamu i u Valensiji, sve će prštati. Sve u svemu svi parovi izuzetno kvalitetni i zanimljivi, biće uživancije na proleće.

eric7

pre 4 godine

(Obeliks, 16. decembar 2019 14:47

Tu barsu sam obozavao iako su oba puta tukli United u finalima LS. Zavidio sam fanovima barse.Neverovatan fudbal, neverovatna generacija , skup toliko talenta u kombinaciji sa sjajnim trenerom, koji je imao ideju napadackog fudbala i perfektno je implementirao na terenu. United je unistavao LFC 20 i kusur godina , to je jednostavno bilo tako, ali da je neko unistavao najveceg rivala u 3 ili 4 god kako je to radila barsa Realu to nisam video. Prosto su ih rastavljali na proste faktore . Zasto mnogo cenim tu Barselonu, to je zbog toga sto je kicma ekipe bila iz njihove skole. Da neko tako dominira Evropom i to jos sa 5 ili 6 kljucnih igraca iz svoje skole, u modernom fudbalu nije vidjeno i ko zna kad ce se nesto sl ponoviti. Zato ogroman respekt gajim prema toj cudesnoj blaugrani predvodjenom Gvardiolom. Postovanje i divljenje od velikog crvenog djavola! P.s. parovi zanimljivi, najvece sanse dajem Bayernu ove sezone.

Beograd

pre 4 godine

( Netko)
Ocito da volis onog Portugalskog klovna a da kazes da je Pep pobegao iz Spanije to je van svake pameti. Pep ga je drao gde je stigao i otud posle one petarde Murinjo je dobio nadimak Petardinjo. Pep je mnogo uspesniji trener u medjusobnim duelima kako u Spaniji tako i u Engleskoj od samoproglasenog Posebnog.

Stara kuka

pre 4 godine

Možda i hoće. Ali nikad u dresu Hrvatskog kluba.(Crvena Zvezda, 16. decembar 2019 16:17)Isto k'o što neće ni Zvezda u dresu Srpskog tima:D
(lol, 16. decembar 2019 16:54)

Pa sto onda bacate u more i zabranjujete u Vukovaru ako nije srpski?

pera kojot

pre 4 godine

@lol

Rvatski licemeru i mitomanu,da su recimo Rijeka,Dinamo,Hajduk bili kojim slucajem prvaci Evrope na primer 1975 ili 1990 vi bi verovatno govorioi da su to jugoslavenski a ne rvatski klubovi.Kaj ne?

kiki boixos nois zvani hari

pre 4 godine

(Obeliks, 16. decembar 2019 14:47) jeste znao samo za uspeh a 2014 protiv Reala doziveo brodolom ukupnim rezultatom 5-0.

netko

pre 4 godine

Svaka ti je zlatna! Najbolja ekipa svih vremena ili bar zadnhih 30 ak god bez ikakve dileme. Ni Perez, ni Murinho, ni Ronaldo ni Kaka ni mnogi drugi nista nisu mogli toj barsi. Hvala Pep!
(Dzino, 16. decembar 2019 17:30)

kako nisu mogli?

uzo im murinjo titulu ispred nosa oborivsi rekord lige u datim golovima i sl pa je pepa prevara moro da bezi iz barse....

Crvena Zvezda

pre 4 godine

Modrić, Rakitić, Perišić, Kovačić, Lovren, Pašalić i Vrsaljko. Nadam se da će osmi put zaredom opet jedan vatreni osvojiti LP.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lol, 16. decembar 2019 12:50) Možda i hoće. Ali nikad u dresu Hrvatskog kluba.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Modrić, Rakitić, Perišić, Kovačić, Lovren, Pašalić i Vrsaljko. Nadam se da će osmi put zaredom opet jedan vatreni osvojiti LP.
(lol, 16. decembar 2019 12:50)

Neće vatreni osvojiti LP već klubovi za koje nastupaju ti vaši igrači. Inače ako ćemo tako da gledamo na stvar, mi smo odavno tu igricu prešli i napravili nešto što će ostati nedostižno za vas čak čak i na ovom planu, naime, naš veliki Velibor Vasović je još davne 1972. godine kao kapiten predvodio slavnu generaciju Ajaksa jednu od najboljih ekipa svih vremena i na Vembliju podigao "Ušatog" kao kapiten pred 100 hiljada gledalaca i još milijardu putem televizije! To je za vas samo sanak pusti, he he he he! :-)

Adriano_Galliani

pre 4 godine

Mislim da će Zidan posle februara morati da traži novu sredinu. Grdno se prevario što se vratio u raspali Real, posle tri osvojene LŠ. Šta je očekivao? Da napravi veći uspeh od toga?
(Malkom, 16. decembar 2019 12:56)

Čovek je deo istorije Reala, ne mora ništa vise da osvoji. I kao igrač i kao trener. Real i nema tim za osvajanje. Lagano City prolazi.

lol

pre 4 godine

Možda i hoće. Ali nikad u dresu Hrvatskog kluba.
(Crvena Zvezda, 16. decembar 2019 16:17)

Isto k'o što neće ni Zvezda u dresu Srpskog tima:D

Brane

pre 4 godine

el ima negde da se vidi ovaj pehar u prirodnoj veličini a da je u Bg?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezdaš, 16. decembar 2019 12:44)

Ima... na adresi Ljutice Bogdana 1a. Znas...oni imaju jednog komsiju malog, punog kompleksa nize vrednosti vec 60 godina...mislim otkada su nastali jos u Zagrebu.Neki ih djavo dovukao u Beograd...ali nece biti tu za dugo

Banjac20

pre 4 godine

Šta pišete vi ljudi, Bajern-Čelsi derbi osmine finala, pakao utakmica itd..?!? Kakav pakao hahaha??? Pregazi će ih Bajern bre. Čelsi je katastrofa. O bože, šta sve neću pročitati!!

don

pre 4 godine

@Obeliks Kad si već fasciniran toliko Gvardiolom što ne napomeneš da je to rasturanje bilo 2011. godine što znači pre 8 godina. Od tada Gvardiola nema nijedno finale LŠ, a svake godine je imao tim koji je bio u top 3 favorita za osvajanje. Tako da to osvajanje 2011. jeste jedno od suverenijih osvajanja, ali verujem da bi sa Mesijem, Inijestom, Ćavijem i Viljom u top formi i Tumbaković osvojio LŠ.

Negativni

pre 4 godine

Sta je Dinamo propustio,izvukao bi Valenciu ,jedini klub protiv kojeg bi imao promil sanse..
(Zigzaga, 16. decembar 2019 12:36)

To što je Zvezda mega- giga užas, ne znači da Dinamo nije užas, samo je blagi užas :-)
A užasu, i jednom i drugom, mesto je u Balkanskim ligama bez briga, a ne u ozbiljnom fudbalu.
Užas je naša furka.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Sta je Dinamo propustio,izvukao bi Valenciu ,jedini klub protiv kojeg bi imao promil sanse..
(Zigzaga, 16. decembar 2019 12:36)

Kako to misliš propustio? Da je Dinamo imao kvalittet za nokaut fazu LŠ on bi tu i bio sada, ne bi ispao ne samo iz LŠ nego iz Evrope kompletno i zauzeo posalednje mesto u grupi. Na startu pobedio je tada usnulu Atalantu sa 4:0 i poleteo visoko, usledili su zatim remiji sa Šahtjorom koji odavno nije imao lošiju ekipu od ovosezonske, vodio je u obema utakmicama i nije umeo da sačuva to vođstvo, čak čak se u Zagrebu propisno izblamirao ispustivši 2 gola prednosti u nadoknadi vremena, zatim usledio je poraz u Mančesteru od Sitija koji je izašao sa mešovitim timom punim rezervista, onda lekcija fudbala od Atalante u Milanu i onda u Zagrebu opet jedan ubedljiv poraz od Sitija 1:4 koji je opet izašao sa kombinovanim timom sa puno rezervista i očitao Dinamu lekciju fudbala pred rasprodatoim Maksimirom naravno. I ti pored svega toga i dalje maštaš da je Dinamo propustio nekakvu "šansu"? Ništa nije propustio, prošao je onako kako je i realno. Inače i ta Valensija je za dve klase bolja od Dinama, sinoć je nadigrala Real ali glupo primila gol u nadoknadi vremena, pobedila Ajaks u Amsterdamu a Dinamo bi lagano napunila mrežu kada bi se sastali. Prema tome ne fantazirajte, gledajte malo objektivno na stvari, vaš i naš klupski fudbal miljama zaostaje za vrhunskim evropskim fudbalom. Rezultati naših i vaših klubova u Evropi to i potvrđuju.

Mikii

pre 4 godine

Sta je Dinamo propustio,izvukao bi Valenciu ,jedini klub protiv kojeg bi imao promil sanse..
(Zigzaga, 16. decembar 2019 12:36

Iznabadala bi ih Valensija u obe utakmice.

milos

pre 4 godine

Malkom,
ne otpisujte Atletiko nikad...Umrtvice Simeone obe utakmice i nece Liverpulu biti svejedno...do marta se i Atletiko moze podici...Igraju dobro,realizacija im je najveci problem,ako dovedu napadaca,bice izuzetno opasni svima.

amater

pre 4 godine

Nemojte se zezati sa Laipcigom, ljudi igraju atomski fudbal. Trenutno su jači od Bajerna i ako ovako nastave pregaziće Engleze ko plitak potok. Mozda da im je Liverpul ili Siti izašao na crtu bilo bi povuci potegni. Usput su rasterećeni ko onomad Borusija protiv Reala tako da očekujem ne baš petardu ali da dobiju ...Borusija i Olimpik nemaju mnogo šanse, za Bajern će biti čupavo isto i Real.

remax

pre 4 godine

Sta je Dinamo propustio,izvukao bi Valenciu ,jedini klub protiv kojeg bi imao promil sanse..
(Zigzaga, 16. decembar 2019 12:36)

Kakva glupost.
Zato što je Atalanta na žrebu izvukla Valensiju, pretpostavljaš da je Dinamo prošao da bi se sve isto desilo. :-)
Možda bi oni izvukli Liverpul.

Netko

pre 4 godine

( Netko)
Ocito da volis onog Portugalskog klovna a da kazes da je Pep pobegao iz Spanije to je van svake pameti. Pep ga je drao gde je stigao i otud posle one petarde Murinjo je dobio nadimak Petardinjo. Pep je mnogo uspesniji trener u medjusobnim duelima kako u Spaniji tako i u Engleskoj od samoproglasenog Posebnog.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Beograd, 16.


Ne volim portugalskog klovna nesto narocito. Al ga zbog nekih stvari vise postujem od pepa trosaca para i marketinski napumpanog trenera.

Taj klovn je uzeo LS sa portom i interom a pep to nije mogao sa bajernom koje je pre njegovog dolaska osvojio istu a tek ne moze sa sitijem iako je stuko u tim brdo novca..


I jos covek uzme totenhem...i odma ih digne..a ovaj drugi gleda gde da bezi iz sitija dal u psg ili juventus da preuzme tim koji ima siguran trofej kod kuce...

Tool Pneuma

pre 4 godine

čitam komentare i vidim da među našim ljudima ima onih kojima je ovo sve zanimljivo. Halo, zemljaci, nema nijednog tima iz slovenskih zemalja, nijednog iz pravoslavne zemlje...Samo truli zapadnjaci igraju fudbal među sobom za velike pare. Osvestite se!
(IGRAČ FLIPERA, 16. decembar 2019 15:14)
Dobro brate evo sada cemo svi da legnemo fetus polozaj i palac u usta zato sto nema niti jednog tima iz slovenskih zemalja a posebno sto nema iz pravoslavnih zemalja.Eto bog nas je kaznio pa moramo da gledamo takav užas kao sto su Real vs Siti,Atletiko vs Liverpul,Dortmund vs PSG,Bajern vs Celsi,Barselona vs Napoli,Juventus vs Lion itd.Kako cemo to da prezivimo ja ne znam.

Stara kuka

pre 4 godine

Ovi sto pisu da Atletiko igra odvratan i zatvoren fudbal izgledaju nemaju SBB,Sportkub i internet.Nije to isti Atletiko od ranijih sezona.Stvaraju sanse ali ne postizu dovoljno golova.Btw onaj sto spominje Lemara,pa on ni ne igra cesto u prvoj postavi.Liverpul je svakako favorit ali nemojte se iznenaditi.

SV

pre 4 godine

"Pregazi će ih Bajern bre. Čelsi je katastrofa. O bože, šta sve neću pročitati!!"
Bolje ti je da naucis gramatiku da bi te neko uzeo za ozbiljno. Pet gresaka u dve recenice. Ali, ovog trenutka ministar prosvete kaze "tries"!

Zigzaga

pre 4 godine

Sta je Dinamo propustio,izvukao bi Valenciu ,jedini klub protiv kojeg bi imao promil sanse..(Zigzaga, 16. decembar 2019 12:36Iznabadala bi ih Valensija u obe utakmice.
(Mikii, 16. decembar 2019 15:38)najvjerojatnije,al buduci o kakvim se kikserima radi ,ne bi to tvrdio 100%...

ACM

pre 4 godine

Real - Siti i Čelsi - Bajern derbiji ove faze. Zanimljivo će biti na mečevima Dortmund - PSG i Atletiko - Liverpul. Barselona najbolje prošla jer je ekipa protiv koje igraju u velikom raspadu sistema + im je za trenera doveden naš nesrećni Gatuzo!

darre

pre 4 godine

A sto pojedini prizeljkuju ispadanje Liverpula, trenutno je to jedini mec gdje se nadaju da ce nasladjivati Liverpulovim neuspjehom. Pa i da ispadnu, sta ima veze, fokusirace se na ligu, a i ne zaboravite da Liverpul nije ispao tri godine u nokaut fazi tako da se samo oni pitaju... A svakako nece biti lako, drag mi je Siemone i borbenost njegove ekipe, ali stvarmo igraju dekadentan fudbal...

Zigzaga

pre 4 godine

(Ivan Veljković, 16. decembar 2019 16:41)pa propustio je primivsi dva gola u zadnjoj minuti,inace bi prosli skupinu,a promil sanse ti znaci jako jako jako male sanse ,al za razliku od svih ostalih klubova u nokaut fazi protiv kojih nemaju ni taj tracak nade...

Ivan Veljković

pre 4 godine

Totenhem dobio Leipzig, kakvi srećnici..Ehh da je Zvezda izborila drugo mesto u grupi, išla bi na Leipzig u 1/8...
(Rudizz, 16. decembar 2019 12:30)

I za tebe isto važi ovo što sam odgovorio "Zigazagu". Da je Zvezda tim za nokaut fazu LŠ ona bi sada tamo bila, ne bi bila nakantana u grupi sa 3:20 gol-razlikom na kraju i sa 3 veoma veoma ubedljivih poraza. To ja zvezdaš kažem. Nemojte se paliti na nešto što je daleko i nedostižno za nas.

bl

pre 4 godine

Rudizz

Au decko ti izgleda nisi gledao kako igra Lajpcig, mogu svakog dobiti kad im je dan, a da ne pricam sta bi tek zvezdi uradili..

netko

pre 4 godine

Posle ispadanja od Rome pre dve godine, ko kaze da je Barsa favorit?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bocko, 16. decembar 2019 12:45)

bas sam to hteo napisati..

ako udju u utakmicu ko sam romom i liverpulom ..lako cemo..malo trcakarmo, malo se mesi i suarez setaju na protivnickoj polovini ceo mec..malo se valverde igra trenera...eto moguce katastrofe...

jos ako nalete na neki total napaljen tim, zeljan trcanja svih 90min eto njima i ispadanja..