Subota, 14.12.2019.

19:33

Radonjić u formi života! VIDEO

Nemanja Radonjić, fudbaler Marseja, postigao je četvrti gol u poslednjih pet utakmica za francuski klub.

Izvor: PT

Radonjiæ u formi života! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

One night in May

pre 4 godine

Jos da prorade Rodic, Gobeljic i Pavkov i svi srecni! Nije mala stvar iscupati bod uvek neugodnom Mecu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (montoya, 15. decembar 2019 08:27)

Ljajic - igra bogapitajgde u mikimaus ligi

Milenkovic - grcevita borba za opstanak

Mitrovic - odavno ispao, sto je i zasluzio

Zivkovic - njega se vise niko ni ne seca

Markovic - na svom mestu, vrhunac karijere povratak u treci klub Linglong lige

Lukic - redovan na tribinama u Torinu



Lajte kere Jakobsfelda! Jos pamtite kroz usi Mustafi, tek cete da placete zbog Radonje...

Parti Zanovac

pre 4 godine

Partizan ne proizvodi skart u omladinskoj skoli! Ali nije sve do kluba vec i do glave samog igraca!

Lazar Markovic je u Benfici bio odlican, a onda u Liverpulu onako po Srpski! Uzeo pare pa mu se ne igra!

Ista situacija i sa Zivkovicem!

Lazar Markovic je poput Radonjica krenuo u Benfici. Los pocetak,a onda u derbiju protiv Sportinga boom i zatim 6,7 golova i 4,5 asistencija. Zatim dosao Liverpul i ostalo je istorija!

popov

pre 4 godine

Viljas Boas je veci retard od Zidana, Radonjic mu spasava kozu mesec dana, i nece da ga nagradi mestom u startnoj postavi...
(Ivan, 14. decembar 2019 19:51)

Balkan.

miško

pre 4 godine

Trenutno najbolji i najefikasniji evropski igrač, ako gledamo odnos, vremena provedenih u igri i datih golova. Bilo je tu još nekoliko šmekerskih driblinga, lucidnih proigravanja i pretrčavanja onom fudbalsko brzinom na 10, 20,30 metara. Radonjizam na delu NR/7.

Leonida

pre 4 godine

@Ma videlo se i u zvezdi,da je Radonjič klasa od igrača ali ovi zapeli i brže bolje napunili svoje djepove a onda krivi Milojevič i žander. Malo sutra pogledajte njegovu lakoču i sigurnost ima pravilan udarac nartom kad udari ide prava raketa a ovde se vidi sa kakvom lakočom i sigurnošču daje gol bez ikakve preterane snage več lagano i sa sigurnošču bez ikakvih šansi za golmana najgluplja prodaja se desila upravo sa Radonjičem i Grujičem stvarno šteta ove godine sigurno bi prezimili u evropi,da nam je ostao Radonjič još imali ideju o prodaji trenutno najboljeg uz marka marina Bena koga nisu registrovali za evropske utakmice a cele sezone igramo bez zadnjeg veznog pa nema,ko,da potegne i poveže sredinu sa odbranom i napadom.
(slaviša šmigič, 14. decembar 2019 21:51)
Radonjić je prodat za 12mil, to je sasvim solidna prodaja. Najgluplje su Grujić, Jović, Jovelja i Terzić

Areal

pre 4 godine

Predivnno. Sretan sam. Nadam se da ce vam pomoci da dodjete na ep. :D
(Pijani zlotvor, 14. decembar 2019 21:47)

Vama ni Bog otac ne moze pomoci da nesto osvojite u fudbalu, vecno cete ostati zemlja glinenih golubova :D

Mare

pre 4 godine

zbog radonjiča žrtvovan muslin ha,ha pa radonjič je svega jedanput pozvan kod lika kao što je krstajič a nije žrtvovan samo muslin radi sergeja žrtvovani su i neki igrači momentalno je oduzeta traka banetu ivanoviču i stavljena na ruku sergeja bez ijedne odigrane utakmice samo pitam zašto se neki igrači nisu odazvali krstajiču i na koji način su neki igrači dobili mesto a da nema pola onog znanja kojeg je imao bane ivanovič na beku.
(slaviša šmigič, 14. decembar 2019 22:22)

Krstajic je Radonjica zvao na svako okupljanje reprezentacije, vodio ga je i na svetsko prvenstvo. Kapitenska traka nije predata Sergeju nego Kolarovu, koliko neznanja ja sam sokiran.

veliki strumf

pre 4 godine

Nekim igracima jednostavno treba više vremena da se priviknu na neku sredinu, da se uklope. Radonjić je mlad, a luda glava. Tek sada se potpuno aklimatizovao u novu sredinu. Da diže formu videlo se u poslednje 2 utakmice reprezentacije kada je bio dosta dobar. Samo je sa takvim igrama nastavio i u klubu.

slaviša šmigič

pre 4 godine

S obzirom da je zbog njega smenjen Muslin,maltene zrtvovano Svetsko prvenstvo i ove kvalifikacije jer smo iste igrali bez trenera(osim ako onog sto se odaziva na ime MLaden Krstajic ne smatrate trenerom)i fakticki zrtvovana buducnost reprezentacije jer nijedan ozbiljan strucnjak poucen celom situacijom nece sesti na klupu u dogledno vreme znajuci da ce mu tim birati Terza i Kokeza,Radonja bi trebao biti maltene novi Mesi a liku trebalo 30 utakmica u prosecnoj Ligi 1 da zaigra kako treba.Mene samo zanima zbog cega vi toliko botujete za ovog lika,nije vase dete,igrao vrlo kratko,a sve je samo nije uzoran sportista,jeste dao gol u derbiju,dao je i vama Raca pa ga ne smetramo nekim igracem,ah da,kao verna vojska znamo vec koga imate radnu obavezu da uzdizete partijskog pulena,samo cekam da se javi onaj nepismeni Slavisa Smigic da nam objasni kako je Radonjic nas najbolji igrac a da pljune po Sergeju(jer to je sve vreme i cilj,za smenu Muslina okriviti SMS i Kezmana,da se sakrije istina)
(labud, 14. decembar 2019 21:37) # Link komentara
zbog radonjiča žrtvovan muslin ha,ha pa radonjič je svega jedanput pozvan kod lika kao što je krstajič a nije žrtvovan samo muslin radi sergeja žrtvovani su i neki igrači momentalno je oduzeta traka banetu ivanoviču i stavljena na ruku sergeja bez ijedne odigrane utakmice samo pitam zašto se neki igrači nisu odazvali krstajiču i na koji način su neki igrači dobili mesto a da nema pola onog znanja kojeg je imao bane ivanovič na beku.

zlatan kurjak

pre 4 godine

4 gola na 5 meceva i forma zivota. Majko mila.
(Neo, 14. decembar 2019 19:41)
Pucaju kompleksi???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Šeki, 14. decembar 2019 20:42)
Covek je aludirao na naslov i pismene greske ali ti to ne mozes da uvidis.

022 sirotinja

pre 4 godine

@SrbEUin
Nije on uveo Zvezdu u LS vec Ben,on je davao golove velikanima Suduvi i Trnavi jer je sve islo na njega posto je njegova prodaja bila maltene projekat pa je tako maksimalno guran i time umalo zrtvovani rezultati u tim mecevima protiv deset puta slabijih timova,vec protiv Salcbrga se Miloje uozbiljio i forsirao igru na ozbiljnije igrace dok je Radonjic uglavnom jurio kao muva bez glave.Jer da je ikakav igrac bar bi se negde do sada dokazao u karijeri,igrao po nekim smesnim ligama,slovenacka,italijanska treca pa se ni tamo nije dokazao,o u23 reprezentaciji,videli smo letos,ali znamo ko stoji iza njega,odatle i sve ovo.E sad talenat prirodan jeste,vanredno brz,moguce da su mu primirili temperament,da ga je Boas pustio da se igra jer je video u njemu nesto,mozda i postane dobar igrac,ali prosto mora da se dokaze u kontinuitetu,njegovi vrsnjaci,od Sergeja do Zileta imaju nesto iza sebe,Radonjic tek treba da uradi nesto konkretno.Inace tesko biti bolji od ovogodisnjih zvezdinih pojacanja.

slaviša šmigič

pre 4 godine

4 gola na 5 meceva i forma zivota. Majko mila.
i to si zaboravio reči kako je ulazio sa klupe,da je igrao cele utakmice kroz prvenstvo bio bi možda i jedan od vodečih golgetra u francuskoj ligi dok ostali nemaju nikakve šanse ni da sede u takvom klubu radonjič pokazuje klasu i igrače sve više i više trener dobiva poverenje u radonjiča koji če postati klasa od igrača u jednom od velikih i jakih klubova u kakvom trnutno koristi šanse zlata vredan igrač.

stat

pre 4 godine

Za Mesija, Ronalda, Aguera, Levandovskog, Kejna..to je normala. A za Radonju to jest forma zivota, pa nije on oni, pa da se podrazumjeva da trpa na svakoj utakmici
(Soni plejstejsn, 14. decembar 2019 20:01)

Nije baš uporedivo jer su svi oni ustaljeni u timu, uigrani, igraju od početka, na njih idu sve lopte... dok on ulazi sa klupe i nije najistureniji špic već krilo.

Evo zarad poređenja neke statistike:

Hari Kejn, ove sezone gol na svakih 149 minuta, prošle sezone gol na svakih 143 minuta.

Ronaldo, ove sezone gol na svakih 149 minuta; prošle sezone gol na svakih 128 minuta.

Mesi, gol na svakih 75 minuta u dosadašnjim utakmicama španske lige; prošle sezone gol na svakih 75 minuta.

Levandovski, ove sezone gol na svakih 73 minuta; prošle sezone gol na svakih 134 minuta.

Luka Jović, prošle sezone u Bundesligi gol na svakih 133 minuta, u Ligi Evrope gol na svakih 95 minuta. Ove sezone gol na svakih 303 minuta.

Aleksandar Mitrović, prošle sezone u prvoj ligi gol na svakih 298 minuta, ove sezone u drugoj ligi gol na svakih 118 minuta.

Mislim da Radonja u poslednjih 5 utakmica ima neverovatnu statistiku imajući u vidu broj golova i minutažu.

Mamer N'goj

pre 4 godine

Stvarno moze da se kaze da je u formi zivota, igrao je 25 meceva za Marsej i nije dao nijedan gol ali u zadnjih 5 i to kao rezervni igrac dao 4 gola.

slaviša šmigič

pre 4 godine

Ma videlo se i u zvezdi,da je Radonjič klasa od igrača ali ovi zapeli i brže bolje napunili svoje djepove a onda krivi Milojevič i žander. Malo sutra pogledajte njegovu lakoču i sigurnost ima pravilan udarac nartom kad udari ide prava raketa a ovde se vidi sa kakvom lakočom i sigurnošču daje gol bez ikakve preterane snage več lagano i sa sigurnošču bez ikakvih šansi za golmana najgluplja prodaja se desila upravo sa Radonjičem i Grujičem stvarno šteta ove godine sigurno bi prezimili u evropi,da nam je ostao Radonjič još imali ideju o prodaji trenutno najboljeg uz marka marina Bena koga nisu registrovali za evropske utakmice a cele sezone igramo bez zadnjeg veznog pa nema,ko,da potegne i poveže sredinu sa odbranom i napadom.

labud

pre 4 godine

@Brane
S obzirom da je zbog njega smenjen Muslin,maltene zrtvovano Svetsko prvenstvo i ove kvalifikacije jer smo iste igrali bez trenera(osim ako onog sto se odaziva na ime MLaden Krstajic ne smatrate trenerom)i fakticki zrtvovana buducnost reprezentacije jer nijedan ozbiljan strucnjak poucen celom situacijom nece sesti na klupu u dogledno vreme znajuci da ce mu tim birati Terza i Kokeza,Radonja bi trebao biti maltene novi Mesi a liku trebalo 30 utakmica u prosecnoj Ligi 1 da zaigra kako treba.Mene samo zanima zbog cega vi toliko botujete za ovog lika,nije vase dete,igrao vrlo kratko,a sve je samo nije uzoran sportista,jeste dao gol u derbiju,dao je i vama Raca pa ga ne smetramo nekim igracem,ah da,kao verna vojska znamo vec koga imate radnu obavezu da uzdizete partijskog pulena,samo cekam da se javi onaj nepismeni Slavisa Smigic da nam objasni kako je Radonjic nas najbolji igrac a da pljune po Sergeju(jer to je sve vreme i cilj,za smenu Muslina okriviti SMS i Kezmana,da se sakrije istina)

Mare

pre 4 godine

Eto.Svi procvetaju kada ne igraju za reprezentaciju.Biće da nije do igrača.Da je problem na drugom mestu?!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 14. decembar 2019 19:40)

Radonjic je igrao na svakoj utakmici za reprezentaciju od kako je Tumbakovic selektor, igrao je i kod Krstajica, vodio ga je i na svetsko prvenstvo prosle godine. Slabo pratis reprezentaciju.

Andrej

pre 4 godine

Cemu ovoliko mangupiranje posle gola, svaki put. Nikako da sazri u glavi i da bude drcan na terenu i prepotentan a ne kad slavi.
Nadam se da ce ispuniti sav potencijal.

SrbEUin

pre 4 godine

Možda je bolje što nije starter. Uđe na pola, brz, svež, napaljen. Njegova najbolja karakteristika - BRZINA još više dolazi do izražaja kada protivniku pada koncentracija i svežina. Možda nije vrhunski sa loptom, ali je sasvim solidan, pogotovo što to radi u punoj brzini, što je svakako najteže. Jedan je MBape. Radonja je onog Garciju i Van Para dve klase iznad. Prošle sezone je uveo Zvezdu u LŠ. Takvi igrači su sada najtraženiji, nisu u Olypiku glupi. Kao što njegovi saigrači kažu, može tri da prospe ali četvrtu mora da ubode. I Salah se pre neki dan napromašivao, pa je onda rešio.

Zdravko

pre 4 godine

kako bivsi igrac partizana kad nije igro za prvi tim partizana. nego za zvezdu a u partizanu je igro u podmlatku sto nema veze sa prvim timom. samo mogu reci bravo radonjicu za dobre igre u olimpik

Soni plejstejsn

pre 4 godine

4 gola na 5 meceva i forma zivota. Majko mila.
(Neo, 14. decembar 2019 19:41)

Za Mesija, Ronalda, Aguera, Levandovskog, Kejna..to je normala. A za Radonju to jest forma zivota, pa nije on oni, pa da se podrazumjeva da trpa na svakoj utakmici

miško

pre 4 godine

B92 počeo da prisvaja Radonjića. Kakve sam sve komentare glupih portala i grobara pročitao kod vas i sada nikog nije sramota. Nekadašnji fudbaler Partizana i Zvezde, kako to gordo zvuči. Kao dete teška srca Gruićevi su ga odveli u Partizan iako je prošao testove kod Zvezde. Mi nismo mogli da mu obezbedimo uslove da ostane u Beogradu a otac nije mogao da mu obezbedi da putuje svake nedelje iz Niša kako bi igrao za omladince. Pametni Grujić senior mu je preporučio da ode u Partizan. Tamo je odmah proglašen vunder kindom i to bio sve dok nije odbio da potpiše prvi ugovor. Od tada je vezara, nema ništa u glavi, brzina ništa ne vredi. Selektori sve grobari, ne igra iako u Zvezdi briljira. Sada svi znaju da je neko vreme proćerdao sam a neko naši bajni stručnjaci koji guraju menadžerski vezare. Bravo Radonju, dokazao si ono što sam ja znao od početka tvoje karijere.

Soni plejstejsn

pre 4 godine

4 gola na 5 meceva i forma zivota. Majko mila.
(Neo, 14. decembar 2019 19:41)

Za Mesija, Ronalda, Aguera, Levandovskog, Kejna..to je normala. A za Radonju to jest forma zivota, pa nije on oni, pa da se podrazumjeva da trpa na svakoj utakmici

SrbEUin

pre 4 godine

Možda je bolje što nije starter. Uđe na pola, brz, svež, napaljen. Njegova najbolja karakteristika - BRZINA još više dolazi do izražaja kada protivniku pada koncentracija i svežina. Možda nije vrhunski sa loptom, ali je sasvim solidan, pogotovo što to radi u punoj brzini, što je svakako najteže. Jedan je MBape. Radonja je onog Garciju i Van Para dve klase iznad. Prošle sezone je uveo Zvezdu u LŠ. Takvi igrači su sada najtraženiji, nisu u Olypiku glupi. Kao što njegovi saigrači kažu, može tri da prospe ali četvrtu mora da ubode. I Salah se pre neki dan napromašivao, pa je onda rešio.

veliki strumf

pre 4 godine

Nekim igracima jednostavno treba više vremena da se priviknu na neku sredinu, da se uklope. Radonjić je mlad, a luda glava. Tek sada se potpuno aklimatizovao u novu sredinu. Da diže formu videlo se u poslednje 2 utakmice reprezentacije kada je bio dosta dobar. Samo je sa takvim igrama nastavio i u klubu.

Mare

pre 4 godine

zbog radonjiča žrtvovan muslin ha,ha pa radonjič je svega jedanput pozvan kod lika kao što je krstajič a nije žrtvovan samo muslin radi sergeja žrtvovani su i neki igrači momentalno je oduzeta traka banetu ivanoviču i stavljena na ruku sergeja bez ijedne odigrane utakmice samo pitam zašto se neki igrači nisu odazvali krstajiču i na koji način su neki igrači dobili mesto a da nema pola onog znanja kojeg je imao bane ivanovič na beku.
(slaviša šmigič, 14. decembar 2019 22:22)

Krstajic je Radonjica zvao na svako okupljanje reprezentacije, vodio ga je i na svetsko prvenstvo. Kapitenska traka nije predata Sergeju nego Kolarovu, koliko neznanja ja sam sokiran.

Andrej

pre 4 godine

Cemu ovoliko mangupiranje posle gola, svaki put. Nikako da sazri u glavi i da bude drcan na terenu i prepotentan a ne kad slavi.
Nadam se da ce ispuniti sav potencijal.

stat

pre 4 godine

Za Mesija, Ronalda, Aguera, Levandovskog, Kejna..to je normala. A za Radonju to jest forma zivota, pa nije on oni, pa da se podrazumjeva da trpa na svakoj utakmici
(Soni plejstejsn, 14. decembar 2019 20:01)

Nije baš uporedivo jer su svi oni ustaljeni u timu, uigrani, igraju od početka, na njih idu sve lopte... dok on ulazi sa klupe i nije najistureniji špic već krilo.

Evo zarad poređenja neke statistike:

Hari Kejn, ove sezone gol na svakih 149 minuta, prošle sezone gol na svakih 143 minuta.

Ronaldo, ove sezone gol na svakih 149 minuta; prošle sezone gol na svakih 128 minuta.

Mesi, gol na svakih 75 minuta u dosadašnjim utakmicama španske lige; prošle sezone gol na svakih 75 minuta.

Levandovski, ove sezone gol na svakih 73 minuta; prošle sezone gol na svakih 134 minuta.

Luka Jović, prošle sezone u Bundesligi gol na svakih 133 minuta, u Ligi Evrope gol na svakih 95 minuta. Ove sezone gol na svakih 303 minuta.

Aleksandar Mitrović, prošle sezone u prvoj ligi gol na svakih 298 minuta, ove sezone u drugoj ligi gol na svakih 118 minuta.

Mislim da Radonja u poslednjih 5 utakmica ima neverovatnu statistiku imajući u vidu broj golova i minutažu.

miško

pre 4 godine

Trenutno najbolji i najefikasniji evropski igrač, ako gledamo odnos, vremena provedenih u igri i datih golova. Bilo je tu još nekoliko šmekerskih driblinga, lucidnih proigravanja i pretrčavanja onom fudbalsko brzinom na 10, 20,30 metara. Radonjizam na delu NR/7.

Mamer N'goj

pre 4 godine

Stvarno moze da se kaze da je u formi zivota, igrao je 25 meceva za Marsej i nije dao nijedan gol ali u zadnjih 5 i to kao rezervni igrac dao 4 gola.

Leonida

pre 4 godine

@Ma videlo se i u zvezdi,da je Radonjič klasa od igrača ali ovi zapeli i brže bolje napunili svoje djepove a onda krivi Milojevič i žander. Malo sutra pogledajte njegovu lakoču i sigurnost ima pravilan udarac nartom kad udari ide prava raketa a ovde se vidi sa kakvom lakočom i sigurnošču daje gol bez ikakve preterane snage več lagano i sa sigurnošču bez ikakvih šansi za golmana najgluplja prodaja se desila upravo sa Radonjičem i Grujičem stvarno šteta ove godine sigurno bi prezimili u evropi,da nam je ostao Radonjič još imali ideju o prodaji trenutno najboljeg uz marka marina Bena koga nisu registrovali za evropske utakmice a cele sezone igramo bez zadnjeg veznog pa nema,ko,da potegne i poveže sredinu sa odbranom i napadom.
(slaviša šmigič, 14. decembar 2019 21:51)
Radonjić je prodat za 12mil, to je sasvim solidna prodaja. Najgluplje su Grujić, Jović, Jovelja i Terzić

slaviša šmigič

pre 4 godine

Ma videlo se i u zvezdi,da je Radonjič klasa od igrača ali ovi zapeli i brže bolje napunili svoje djepove a onda krivi Milojevič i žander. Malo sutra pogledajte njegovu lakoču i sigurnost ima pravilan udarac nartom kad udari ide prava raketa a ovde se vidi sa kakvom lakočom i sigurnošču daje gol bez ikakve preterane snage več lagano i sa sigurnošču bez ikakvih šansi za golmana najgluplja prodaja se desila upravo sa Radonjičem i Grujičem stvarno šteta ove godine sigurno bi prezimili u evropi,da nam je ostao Radonjič još imali ideju o prodaji trenutno najboljeg uz marka marina Bena koga nisu registrovali za evropske utakmice a cele sezone igramo bez zadnjeg veznog pa nema,ko,da potegne i poveže sredinu sa odbranom i napadom.

miško

pre 4 godine

B92 počeo da prisvaja Radonjića. Kakve sam sve komentare glupih portala i grobara pročitao kod vas i sada nikog nije sramota. Nekadašnji fudbaler Partizana i Zvezde, kako to gordo zvuči. Kao dete teška srca Gruićevi su ga odveli u Partizan iako je prošao testove kod Zvezde. Mi nismo mogli da mu obezbedimo uslove da ostane u Beogradu a otac nije mogao da mu obezbedi da putuje svake nedelje iz Niša kako bi igrao za omladince. Pametni Grujić senior mu je preporučio da ode u Partizan. Tamo je odmah proglašen vunder kindom i to bio sve dok nije odbio da potpiše prvi ugovor. Od tada je vezara, nema ništa u glavi, brzina ništa ne vredi. Selektori sve grobari, ne igra iako u Zvezdi briljira. Sada svi znaju da je neko vreme proćerdao sam a neko naši bajni stručnjaci koji guraju menadžerski vezare. Bravo Radonju, dokazao si ono što sam ja znao od početka tvoje karijere.

Zdravko

pre 4 godine

kako bivsi igrac partizana kad nije igro za prvi tim partizana. nego za zvezdu a u partizanu je igro u podmlatku sto nema veze sa prvim timom. samo mogu reci bravo radonjicu za dobre igre u olimpik

Areal

pre 4 godine

Predivnno. Sretan sam. Nadam se da ce vam pomoci da dodjete na ep. :D
(Pijani zlotvor, 14. decembar 2019 21:47)

Vama ni Bog otac ne moze pomoci da nesto osvojite u fudbalu, vecno cete ostati zemlja glinenih golubova :D

Mare

pre 4 godine

Eto.Svi procvetaju kada ne igraju za reprezentaciju.Biće da nije do igrača.Da je problem na drugom mestu?!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 14. decembar 2019 19:40)

Radonjic je igrao na svakoj utakmici za reprezentaciju od kako je Tumbakovic selektor, igrao je i kod Krstajica, vodio ga je i na svetsko prvenstvo prosle godine. Slabo pratis reprezentaciju.

slaviša šmigič

pre 4 godine

S obzirom da je zbog njega smenjen Muslin,maltene zrtvovano Svetsko prvenstvo i ove kvalifikacije jer smo iste igrali bez trenera(osim ako onog sto se odaziva na ime MLaden Krstajic ne smatrate trenerom)i fakticki zrtvovana buducnost reprezentacije jer nijedan ozbiljan strucnjak poucen celom situacijom nece sesti na klupu u dogledno vreme znajuci da ce mu tim birati Terza i Kokeza,Radonja bi trebao biti maltene novi Mesi a liku trebalo 30 utakmica u prosecnoj Ligi 1 da zaigra kako treba.Mene samo zanima zbog cega vi toliko botujete za ovog lika,nije vase dete,igrao vrlo kratko,a sve je samo nije uzoran sportista,jeste dao gol u derbiju,dao je i vama Raca pa ga ne smetramo nekim igracem,ah da,kao verna vojska znamo vec koga imate radnu obavezu da uzdizete partijskog pulena,samo cekam da se javi onaj nepismeni Slavisa Smigic da nam objasni kako je Radonjic nas najbolji igrac a da pljune po Sergeju(jer to je sve vreme i cilj,za smenu Muslina okriviti SMS i Kezmana,da se sakrije istina)
(labud, 14. decembar 2019 21:37) # Link komentara
zbog radonjiča žrtvovan muslin ha,ha pa radonjič je svega jedanput pozvan kod lika kao što je krstajič a nije žrtvovan samo muslin radi sergeja žrtvovani su i neki igrači momentalno je oduzeta traka banetu ivanoviču i stavljena na ruku sergeja bez ijedne odigrane utakmice samo pitam zašto se neki igrači nisu odazvali krstajiču i na koji način su neki igrači dobili mesto a da nema pola onog znanja kojeg je imao bane ivanovič na beku.

zlatan kurjak

pre 4 godine

4 gola na 5 meceva i forma zivota. Majko mila.
(Neo, 14. decembar 2019 19:41)
Pucaju kompleksi???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Šeki, 14. decembar 2019 20:42)
Covek je aludirao na naslov i pismene greske ali ti to ne mozes da uvidis.

022 sirotinja

pre 4 godine

@SrbEUin
Nije on uveo Zvezdu u LS vec Ben,on je davao golove velikanima Suduvi i Trnavi jer je sve islo na njega posto je njegova prodaja bila maltene projekat pa je tako maksimalno guran i time umalo zrtvovani rezultati u tim mecevima protiv deset puta slabijih timova,vec protiv Salcbrga se Miloje uozbiljio i forsirao igru na ozbiljnije igrace dok je Radonjic uglavnom jurio kao muva bez glave.Jer da je ikakav igrac bar bi se negde do sada dokazao u karijeri,igrao po nekim smesnim ligama,slovenacka,italijanska treca pa se ni tamo nije dokazao,o u23 reprezentaciji,videli smo letos,ali znamo ko stoji iza njega,odatle i sve ovo.E sad talenat prirodan jeste,vanredno brz,moguce da su mu primirili temperament,da ga je Boas pustio da se igra jer je video u njemu nesto,mozda i postane dobar igrac,ali prosto mora da se dokaze u kontinuitetu,njegovi vrsnjaci,od Sergeja do Zileta imaju nesto iza sebe,Radonjic tek treba da uradi nesto konkretno.Inace tesko biti bolji od ovogodisnjih zvezdinih pojacanja.

popov

pre 4 godine

Viljas Boas je veci retard od Zidana, Radonjic mu spasava kozu mesec dana, i nece da ga nagradi mestom u startnoj postavi...
(Ivan, 14. decembar 2019 19:51)

Balkan.

slaviša šmigič

pre 4 godine

4 gola na 5 meceva i forma zivota. Majko mila.
i to si zaboravio reči kako je ulazio sa klupe,da je igrao cele utakmice kroz prvenstvo bio bi možda i jedan od vodečih golgetra u francuskoj ligi dok ostali nemaju nikakve šanse ni da sede u takvom klubu radonjič pokazuje klasu i igrače sve više i više trener dobiva poverenje u radonjiča koji če postati klasa od igrača u jednom od velikih i jakih klubova u kakvom trnutno koristi šanse zlata vredan igrač.

One night in May

pre 4 godine

Jos da prorade Rodic, Gobeljic i Pavkov i svi srecni! Nije mala stvar iscupati bod uvek neugodnom Mecu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (montoya, 15. decembar 2019 08:27)

Ljajic - igra bogapitajgde u mikimaus ligi

Milenkovic - grcevita borba za opstanak

Mitrovic - odavno ispao, sto je i zasluzio

Zivkovic - njega se vise niko ni ne seca

Markovic - na svom mestu, vrhunac karijere povratak u treci klub Linglong lige

Lukic - redovan na tribinama u Torinu



Lajte kere Jakobsfelda! Jos pamtite kroz usi Mustafi, tek cete da placete zbog Radonje...

labud

pre 4 godine

@Brane
S obzirom da je zbog njega smenjen Muslin,maltene zrtvovano Svetsko prvenstvo i ove kvalifikacije jer smo iste igrali bez trenera(osim ako onog sto se odaziva na ime MLaden Krstajic ne smatrate trenerom)i fakticki zrtvovana buducnost reprezentacije jer nijedan ozbiljan strucnjak poucen celom situacijom nece sesti na klupu u dogledno vreme znajuci da ce mu tim birati Terza i Kokeza,Radonja bi trebao biti maltene novi Mesi a liku trebalo 30 utakmica u prosecnoj Ligi 1 da zaigra kako treba.Mene samo zanima zbog cega vi toliko botujete za ovog lika,nije vase dete,igrao vrlo kratko,a sve je samo nije uzoran sportista,jeste dao gol u derbiju,dao je i vama Raca pa ga ne smetramo nekim igracem,ah da,kao verna vojska znamo vec koga imate radnu obavezu da uzdizete partijskog pulena,samo cekam da se javi onaj nepismeni Slavisa Smigic da nam objasni kako je Radonjic nas najbolji igrac a da pljune po Sergeju(jer to je sve vreme i cilj,za smenu Muslina okriviti SMS i Kezmana,da se sakrije istina)

Parti Zanovac

pre 4 godine

Partizan ne proizvodi skart u omladinskoj skoli! Ali nije sve do kluba vec i do glave samog igraca!

Lazar Markovic je u Benfici bio odlican, a onda u Liverpulu onako po Srpski! Uzeo pare pa mu se ne igra!

Ista situacija i sa Zivkovicem!

Lazar Markovic je poput Radonjica krenuo u Benfici. Los pocetak,a onda u derbiju protiv Sportinga boom i zatim 6,7 golova i 4,5 asistencija. Zatim dosao Liverpul i ostalo je istorija!

slaviša šmigič

pre 4 godine

S obzirom da je zbog njega smenjen Muslin,maltene zrtvovano Svetsko prvenstvo i ove kvalifikacije jer smo iste igrali bez trenera(osim ako onog sto se odaziva na ime MLaden Krstajic ne smatrate trenerom)i fakticki zrtvovana buducnost reprezentacije jer nijedan ozbiljan strucnjak poucen celom situacijom nece sesti na klupu u dogledno vreme znajuci da ce mu tim birati Terza i Kokeza,Radonja bi trebao biti maltene novi Mesi a liku trebalo 30 utakmica u prosecnoj Ligi 1 da zaigra kako treba.Mene samo zanima zbog cega vi toliko botujete za ovog lika,nije vase dete,igrao vrlo kratko,a sve je samo nije uzoran sportista,jeste dao gol u derbiju,dao je i vama Raca pa ga ne smetramo nekim igracem,ah da,kao verna vojska znamo vec koga imate radnu obavezu da uzdizete partijskog pulena,samo cekam da se javi onaj nepismeni Slavisa Smigic da nam objasni kako je Radonjic nas najbolji igrac a da pljune po Sergeju(jer to je sve vreme i cilj,za smenu Muslina okriviti SMS i Kezmana,da se sakrije istina)
(labud, 14. decembar 2019 21:37) # Link komentara
zbog radonjiča žrtvovan muslin ha,ha pa radonjič je svega jedanput pozvan kod lika kao što je krstajič a nije žrtvovan samo muslin radi sergeja žrtvovani su i neki igrači momentalno je oduzeta traka banetu ivanoviču i stavljena na ruku sergeja bez ijedne odigrane utakmice samo pitam zašto se neki igrači nisu odazvali krstajiču i na koji način su neki igrači dobili mesto a da nema pola onog znanja kojeg je imao bane ivanovič na beku.

022 sirotinja

pre 4 godine

@SrbEUin
Nije on uveo Zvezdu u LS vec Ben,on je davao golove velikanima Suduvi i Trnavi jer je sve islo na njega posto je njegova prodaja bila maltene projekat pa je tako maksimalno guran i time umalo zrtvovani rezultati u tim mecevima protiv deset puta slabijih timova,vec protiv Salcbrga se Miloje uozbiljio i forsirao igru na ozbiljnije igrace dok je Radonjic uglavnom jurio kao muva bez glave.Jer da je ikakav igrac bar bi se negde do sada dokazao u karijeri,igrao po nekim smesnim ligama,slovenacka,italijanska treca pa se ni tamo nije dokazao,o u23 reprezentaciji,videli smo letos,ali znamo ko stoji iza njega,odatle i sve ovo.E sad talenat prirodan jeste,vanredno brz,moguce da su mu primirili temperament,da ga je Boas pustio da se igra jer je video u njemu nesto,mozda i postane dobar igrac,ali prosto mora da se dokaze u kontinuitetu,njegovi vrsnjaci,od Sergeja do Zileta imaju nesto iza sebe,Radonjic tek treba da uradi nesto konkretno.Inace tesko biti bolji od ovogodisnjih zvezdinih pojacanja.

slaviša šmigič

pre 4 godine

4 gola na 5 meceva i forma zivota. Majko mila.
i to si zaboravio reči kako je ulazio sa klupe,da je igrao cele utakmice kroz prvenstvo bio bi možda i jedan od vodečih golgetra u francuskoj ligi dok ostali nemaju nikakve šanse ni da sede u takvom klubu radonjič pokazuje klasu i igrače sve više i više trener dobiva poverenje u radonjiča koji če postati klasa od igrača u jednom od velikih i jakih klubova u kakvom trnutno koristi šanse zlata vredan igrač.

labud

pre 4 godine

@Brane
S obzirom da je zbog njega smenjen Muslin,maltene zrtvovano Svetsko prvenstvo i ove kvalifikacije jer smo iste igrali bez trenera(osim ako onog sto se odaziva na ime MLaden Krstajic ne smatrate trenerom)i fakticki zrtvovana buducnost reprezentacije jer nijedan ozbiljan strucnjak poucen celom situacijom nece sesti na klupu u dogledno vreme znajuci da ce mu tim birati Terza i Kokeza,Radonja bi trebao biti maltene novi Mesi a liku trebalo 30 utakmica u prosecnoj Ligi 1 da zaigra kako treba.Mene samo zanima zbog cega vi toliko botujete za ovog lika,nije vase dete,igrao vrlo kratko,a sve je samo nije uzoran sportista,jeste dao gol u derbiju,dao je i vama Raca pa ga ne smetramo nekim igracem,ah da,kao verna vojska znamo vec koga imate radnu obavezu da uzdizete partijskog pulena,samo cekam da se javi onaj nepismeni Slavisa Smigic da nam objasni kako je Radonjic nas najbolji igrac a da pljune po Sergeju(jer to je sve vreme i cilj,za smenu Muslina okriviti SMS i Kezmana,da se sakrije istina)

Areal

pre 4 godine

Predivnno. Sretan sam. Nadam se da ce vam pomoci da dodjete na ep. :D
(Pijani zlotvor, 14. decembar 2019 21:47)

Vama ni Bog otac ne moze pomoci da nesto osvojite u fudbalu, vecno cete ostati zemlja glinenih golubova :D

zlatan kurjak

pre 4 godine

4 gola na 5 meceva i forma zivota. Majko mila.
(Neo, 14. decembar 2019 19:41)
Pucaju kompleksi???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Šeki, 14. decembar 2019 20:42)
Covek je aludirao na naslov i pismene greske ali ti to ne mozes da uvidis.

miško

pre 4 godine

Trenutno najbolji i najefikasniji evropski igrač, ako gledamo odnos, vremena provedenih u igri i datih golova. Bilo je tu još nekoliko šmekerskih driblinga, lucidnih proigravanja i pretrčavanja onom fudbalsko brzinom na 10, 20,30 metara. Radonjizam na delu NR/7.

Soni plejstejsn

pre 4 godine

4 gola na 5 meceva i forma zivota. Majko mila.
(Neo, 14. decembar 2019 19:41)

Za Mesija, Ronalda, Aguera, Levandovskog, Kejna..to je normala. A za Radonju to jest forma zivota, pa nije on oni, pa da se podrazumjeva da trpa na svakoj utakmici

miško

pre 4 godine

B92 počeo da prisvaja Radonjića. Kakve sam sve komentare glupih portala i grobara pročitao kod vas i sada nikog nije sramota. Nekadašnji fudbaler Partizana i Zvezde, kako to gordo zvuči. Kao dete teška srca Gruićevi su ga odveli u Partizan iako je prošao testove kod Zvezde. Mi nismo mogli da mu obezbedimo uslove da ostane u Beogradu a otac nije mogao da mu obezbedi da putuje svake nedelje iz Niša kako bi igrao za omladince. Pametni Grujić senior mu je preporučio da ode u Partizan. Tamo je odmah proglašen vunder kindom i to bio sve dok nije odbio da potpiše prvi ugovor. Od tada je vezara, nema ništa u glavi, brzina ništa ne vredi. Selektori sve grobari, ne igra iako u Zvezdi briljira. Sada svi znaju da je neko vreme proćerdao sam a neko naši bajni stručnjaci koji guraju menadžerski vezare. Bravo Radonju, dokazao si ono što sam ja znao od početka tvoje karijere.

stat

pre 4 godine

Za Mesija, Ronalda, Aguera, Levandovskog, Kejna..to je normala. A za Radonju to jest forma zivota, pa nije on oni, pa da se podrazumjeva da trpa na svakoj utakmici
(Soni plejstejsn, 14. decembar 2019 20:01)

Nije baš uporedivo jer su svi oni ustaljeni u timu, uigrani, igraju od početka, na njih idu sve lopte... dok on ulazi sa klupe i nije najistureniji špic već krilo.

Evo zarad poređenja neke statistike:

Hari Kejn, ove sezone gol na svakih 149 minuta, prošle sezone gol na svakih 143 minuta.

Ronaldo, ove sezone gol na svakih 149 minuta; prošle sezone gol na svakih 128 minuta.

Mesi, gol na svakih 75 minuta u dosadašnjim utakmicama španske lige; prošle sezone gol na svakih 75 minuta.

Levandovski, ove sezone gol na svakih 73 minuta; prošle sezone gol na svakih 134 minuta.

Luka Jović, prošle sezone u Bundesligi gol na svakih 133 minuta, u Ligi Evrope gol na svakih 95 minuta. Ove sezone gol na svakih 303 minuta.

Aleksandar Mitrović, prošle sezone u prvoj ligi gol na svakih 298 minuta, ove sezone u drugoj ligi gol na svakih 118 minuta.

Mislim da Radonja u poslednjih 5 utakmica ima neverovatnu statistiku imajući u vidu broj golova i minutažu.

Parti Zanovac

pre 4 godine

Partizan ne proizvodi skart u omladinskoj skoli! Ali nije sve do kluba vec i do glave samog igraca!

Lazar Markovic je u Benfici bio odlican, a onda u Liverpulu onako po Srpski! Uzeo pare pa mu se ne igra!

Ista situacija i sa Zivkovicem!

Lazar Markovic je poput Radonjica krenuo u Benfici. Los pocetak,a onda u derbiju protiv Sportinga boom i zatim 6,7 golova i 4,5 asistencija. Zatim dosao Liverpul i ostalo je istorija!

slaviša šmigič

pre 4 godine

Ma videlo se i u zvezdi,da je Radonjič klasa od igrača ali ovi zapeli i brže bolje napunili svoje djepove a onda krivi Milojevič i žander. Malo sutra pogledajte njegovu lakoču i sigurnost ima pravilan udarac nartom kad udari ide prava raketa a ovde se vidi sa kakvom lakočom i sigurnošču daje gol bez ikakve preterane snage več lagano i sa sigurnošču bez ikakvih šansi za golmana najgluplja prodaja se desila upravo sa Radonjičem i Grujičem stvarno šteta ove godine sigurno bi prezimili u evropi,da nam je ostao Radonjič još imali ideju o prodaji trenutno najboljeg uz marka marina Bena koga nisu registrovali za evropske utakmice a cele sezone igramo bez zadnjeg veznog pa nema,ko,da potegne i poveže sredinu sa odbranom i napadom.

SrbEUin

pre 4 godine

Možda je bolje što nije starter. Uđe na pola, brz, svež, napaljen. Njegova najbolja karakteristika - BRZINA još više dolazi do izražaja kada protivniku pada koncentracija i svežina. Možda nije vrhunski sa loptom, ali je sasvim solidan, pogotovo što to radi u punoj brzini, što je svakako najteže. Jedan je MBape. Radonja je onog Garciju i Van Para dve klase iznad. Prošle sezone je uveo Zvezdu u LŠ. Takvi igrači su sada najtraženiji, nisu u Olypiku glupi. Kao što njegovi saigrači kažu, može tri da prospe ali četvrtu mora da ubode. I Salah se pre neki dan napromašivao, pa je onda rešio.

Mamer N'goj

pre 4 godine

Stvarno moze da se kaze da je u formi zivota, igrao je 25 meceva za Marsej i nije dao nijedan gol ali u zadnjih 5 i to kao rezervni igrac dao 4 gola.

Zdravko

pre 4 godine

kako bivsi igrac partizana kad nije igro za prvi tim partizana. nego za zvezdu a u partizanu je igro u podmlatku sto nema veze sa prvim timom. samo mogu reci bravo radonjicu za dobre igre u olimpik

Andrej

pre 4 godine

Cemu ovoliko mangupiranje posle gola, svaki put. Nikako da sazri u glavi i da bude drcan na terenu i prepotentan a ne kad slavi.
Nadam se da ce ispuniti sav potencijal.

Mare

pre 4 godine

zbog radonjiča žrtvovan muslin ha,ha pa radonjič je svega jedanput pozvan kod lika kao što je krstajič a nije žrtvovan samo muslin radi sergeja žrtvovani su i neki igrači momentalno je oduzeta traka banetu ivanoviču i stavljena na ruku sergeja bez ijedne odigrane utakmice samo pitam zašto se neki igrači nisu odazvali krstajiču i na koji način su neki igrači dobili mesto a da nema pola onog znanja kojeg je imao bane ivanovič na beku.
(slaviša šmigič, 14. decembar 2019 22:22)

Krstajic je Radonjica zvao na svako okupljanje reprezentacije, vodio ga je i na svetsko prvenstvo. Kapitenska traka nije predata Sergeju nego Kolarovu, koliko neznanja ja sam sokiran.

Leonida

pre 4 godine

@Ma videlo se i u zvezdi,da je Radonjič klasa od igrača ali ovi zapeli i brže bolje napunili svoje djepove a onda krivi Milojevič i žander. Malo sutra pogledajte njegovu lakoču i sigurnost ima pravilan udarac nartom kad udari ide prava raketa a ovde se vidi sa kakvom lakočom i sigurnošču daje gol bez ikakve preterane snage več lagano i sa sigurnošču bez ikakvih šansi za golmana najgluplja prodaja se desila upravo sa Radonjičem i Grujičem stvarno šteta ove godine sigurno bi prezimili u evropi,da nam je ostao Radonjič još imali ideju o prodaji trenutno najboljeg uz marka marina Bena koga nisu registrovali za evropske utakmice a cele sezone igramo bez zadnjeg veznog pa nema,ko,da potegne i poveže sredinu sa odbranom i napadom.
(slaviša šmigič, 14. decembar 2019 21:51)
Radonjić je prodat za 12mil, to je sasvim solidna prodaja. Najgluplje su Grujić, Jović, Jovelja i Terzić

Mare

pre 4 godine

Eto.Svi procvetaju kada ne igraju za reprezentaciju.Biće da nije do igrača.Da je problem na drugom mestu?!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 14. decembar 2019 19:40)

Radonjic je igrao na svakoj utakmici za reprezentaciju od kako je Tumbakovic selektor, igrao je i kod Krstajica, vodio ga je i na svetsko prvenstvo prosle godine. Slabo pratis reprezentaciju.

veliki strumf

pre 4 godine

Nekim igracima jednostavno treba više vremena da se priviknu na neku sredinu, da se uklope. Radonjić je mlad, a luda glava. Tek sada se potpuno aklimatizovao u novu sredinu. Da diže formu videlo se u poslednje 2 utakmice reprezentacije kada je bio dosta dobar. Samo je sa takvim igrama nastavio i u klubu.

popov

pre 4 godine

Viljas Boas je veci retard od Zidana, Radonjic mu spasava kozu mesec dana, i nece da ga nagradi mestom u startnoj postavi...
(Ivan, 14. decembar 2019 19:51)

Balkan.

One night in May

pre 4 godine

Jos da prorade Rodic, Gobeljic i Pavkov i svi srecni! Nije mala stvar iscupati bod uvek neugodnom Mecu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (montoya, 15. decembar 2019 08:27)

Ljajic - igra bogapitajgde u mikimaus ligi

Milenkovic - grcevita borba za opstanak

Mitrovic - odavno ispao, sto je i zasluzio

Zivkovic - njega se vise niko ni ne seca

Markovic - na svom mestu, vrhunac karijere povratak u treci klub Linglong lige

Lukic - redovan na tribinama u Torinu



Lajte kere Jakobsfelda! Jos pamtite kroz usi Mustafi, tek cete da placete zbog Radonje...