1. (Zgslavac, 13. decembar 2019 14:00)

  A od koga je to u tako smesnoj grupi za standarde Lige Sampiona mogao da Primamo sluzi za nabijanje gol razlike osim od Sitija?! Pa jos Siti promasi 5 mrtvih sansi kuci za 5 0 umesto 2 0.Kakvi kompleksi navijaca Golove Na Kilo Primamo hahahahahahaha
   (Mitomanija iz Kroasanije, 13. decembar 2019 16:55)

  # Link komentara

 2. Ozbiljno izdanje Dinama, bio pravi suparnik a ne klub za nabijanje gol razlike. Do zadnjeg kola u igri za 2. mjesto.
  Ja kao navijač dinama sam ponosan. Evo 1-4 je prvi poraz da nas je u 6 kola lige prvaka netko razbio. Osvojili smo 5 bodova, gol razlika 10-13, bili smo u pozitivnom gol omjeru do zadnjeg kola. Zabili smo više od Barcelone! To su sve veliki uspjesi za jedan ipak provincijski klub na euro razini.

  Naravno, morali smo proći, onih 2 gola Šahtara u sudačkoj naknadi jedini su stvarni blam ove sezone.

  S druge strane Dinamo od UEFA i ulaznica zaradio 32 miliona eura (Zvezda 26 miliona) a prava lova tek stiže. Olmo, igrač koji zabija u Ligi prvaka i reprezentaciji Španjolske, odlazi za 35 miliona. Golman Dinama i prvi golman reprezentacije, nakon ovakvih obrana u LP odlazi za 15 miliona sigurno. Petković, igrač vrhunske tehnike i velike fizičke snage, prvi napadač reprezentacije Hrvatske, sigurno 15 miliona s obzirom na godine. Oršić, igrač Hrvatske, momak koji je zabio hattrick u Ligi prvaka, odlazi za minimum 10 miliona. Svi neka ove godine odu sad je trenutak za prodaju, u HNL će samo nazadovati. A u Dinamu novi talenti čekaju mjesta.

  Tako da se ovogodišnja zarada Dinama penje na preko 100 miliona eura.
  (Zgslavac, 13. decembar 2019 14:00)

  # Link komentara