1. Norveska ce uraditi sve da izbegne Rusiju, a time i ispadanje u polufinalu, u to nema sumnje. Francusko zrtvovanje ovog SP-a im pruza mogucnost da dodju do finala, evo vode 5 razlike u 35. minutu, videcemo. Zao mi je sto nakon kradje u prvoj fazi moram za njih da navijam, ali sta da se radi...
   (my way, 11. decembar 2019 13:28)

  # Link komentara

 2. Samo da je bio timeout u naletu Dankinja-mozda bi bilo drugačije, al avaj-za prosuti mlekom se ne place! Idemo dalje!!!!
   (ja, 11. decembar 2019 13:12)

  # Link komentara

 3. 1. Томашевић, кад она брани имамо и резултат. Уз сјајне одбране, имала неколико падова концентрације и примала недопустиве голове. Јадна од 3,4 најважније играчице.
  2. Цвијић, сјајан борац, велика рукометашица али понекад има превише ноншалантних, беспотребних потеза. Меч проив швабије је за незаборав.
  3. Лишчевић, једина играчица са "м...дима". Неустрашива, велики борац. Огромна енергија коју не може контролисати. За овај састав важан играч.
  4. Лавко, синоним за страх, стрес и панику. Непоуздана. Док водимо 4-5 разлике је незаустављива, кад је стани-пани нигдје је нема. Прави изданак балканског менталитета.
  5. Трифуновић у нападу тако-тако са понеким сјајним шутем, нарочито из корака, много пробијања. Спора за нешто више. У одбрани рупа, огромна рупа. Непоуздана.
  6. Стоиљковић, "жено дај гол". Лајт варијанта Лавко, види под 4.
  7. Николић, позитивно изненађење. Сјајно, више него сјајно кренула на првенству, али помало блиједи. Додуше има и мање лопти.
  8. Поп-Лазић. НАЈБОЉА, најсигурнија и најсмиренија наша рукометашица. Стабилна без обзира играмо ли против лоших или добрих екипа. НАЈБОЉА и најстандарнија на последња 2-3 такмичења. Мој наклон.
  9. И за крај Радојевић. Шта рећи? Ужас, катастрофа, пошаст. СВЕ што је урадила на 8 утакмица, ама баш СВЕ је ПОГРИЈЕШИЛА.
  (Василе Стинга, 11. decembar 2019 13:10)

  # Link komentara

 4. Kada sam na prvom tajmautu ovog prvenstva čuo da se igračicama obraća sa - deco. Da se naježiš, sve je bilo jasno. Izraziti gospodin i otac iznad svega. Posle toga ozbiljan majstor rukometa.

  Ljubo profesore, hvala!
   (jako i do samog kraja, 11. decembar 2019 13:08)

  # Link komentara