Ponedeljak, 09.12.2019.

21:22

Grbić: Pouzdano se zna da Amerikanci ne idu na doping kontrolu

Nekadašnji srpski odbojkaš Vladimir Grbić je za <a href="https://rs-lat.sputniknews.com/politika/201912091121305469-vanja-grbic-amerikanci-ne-idu-na-doping-kontrolu-ovo-je-strasna-odmazda-protiv-rusije/" class="text-link" target= "_blank">Sputnjik </a>govorio o suspenziji ruskih sportista.

Izvor: SV

Grbiæ: Pouzdano se zna da Amerikanci ne idu na doping kontrolu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

zastava101specijal

pre 4 godine

garantuje Americka antidoping agencija
(buzdovan, 09. decembar 2019
U redu je da oni garantuju ali to bi bilo isto ko kada bi ogromna špedicija sa stotinama kamiona garantovala da njihovi šoferi ne konzumiraju alkohol.
Kontrola za sve i tačka.

zastava101specijal

pre 4 godine

Amerikanci polupaju desetine država i pobiju milione ljudi, poneki dobije i nobela za mir za to ubede evropu i svet da eto to rade iz humanitarnih razloga i svi im veruju, na kraju i nas su bombardovali i ubijali nam decu a vidim ovde na komentarima da i među srbima ima koji veruju da je to za naše dobo, srbima koji
još turcima nisu oprostili ali eto amerima jesu jer turci nisu imali internet i propagandu koju ovi današnji dobrotvori imaju.

kezza

pre 4 godine

Citaju ci ovo ostao sam zatecen. Vanji Grbicu ispada da uopste nije bitno to sto su Rusi uhvaceni u dopingu, nego to sto Amerikanci nisu.......... i sta sad treba da kukamo sto nisu uhvatili sve odjednom, nego "samo" ruski drzavni program dopingovanja. Smesno zaista. Zasluzena kazna za Ruse, potpuno zasluzena.
(Dr Mr, 10. decembar 2019 09:04) Ne radi se o tome covece, nego o cinjenici da eventualni drzavni doping usa, ne moze ni da se otkrije ako oni to ne zele. Samo jedan primer i nije kosarkaski: Armstrong je 7 puta pobedivao na Tour de France, hej, 7 puta. I nikada nije bio uhvacen u dopingu. Sve do momenta kad su progovorili njegovi timski kolege. Tek tada je klupko pocelo da se odmotava i on je priznao. Kako je moguce da nije nikad bio pozitivan? Mislis da je sve sam mogao da organizuje? Nemoj biti naivan. A za nba kosarkase se zna, Oni dolaze na Olimpijadu samo sko ih “testira” njihova antidoping institucija. Pocevsi od Denisa Rodmana pa do Lebrona, nema koju drogu nisu koristili. Ali eto, Novac koji se okrece prije, u toku olimpijade kontrolise usa i njeni sateliti.

Istina je na dohvat ruke

pre 4 godine

@ahm
Čuj budu na brodu!!! Aaaaa hahaaaaaaaaaa
Jesu američki košarkaši bili na brodu 2016 ali samo košarkaši, ostalih 95% američkih sportista je bilo u selu.

zemlja gruva

pre 4 godine

I ako je pre par dana Medvedev za medije izjavio da imaju ogroman i ozbiljan problem sa dopingom, i nije opovrgao ni jedan nalaz, srpski rusofili i dalje vene seku, naviklo to da nisu vazne cinjenice, nego sta oni hoce.

rock star

pre 4 godine

Natoljupci se mnogo zeste na Srbe sto vole Ruse, sport i ne podnose ameriku. Ljudi, imate i vi pravo da ne volite Srbe i Ruse, od njih gubite, pa mozete i da se ljutite. Uvek. :*
(Cemu nervoza, 10. decembar 2019 07:25)

Ko gubi od Srba i Rusa? Neko u paralelnom univerzumu?

Dr Mr

pre 4 godine

Citaju ci ovo ostao sam zatecen. Vanji Grbicu ispada da uopste nije bitno to sto su Rusi uhvaceni u dopingu, nego to sto Amerikanci nisu. Covece, uhvaceni su sa dugogodisnjim programom dopingovanja, veliki broj ruskih sportista je priznao da se dopinguje, prepravljali su podatke koje su dostavljali WADA, vise puta upozoravani od iste i ti sve to stavljas sa strane, i kukas kako Amerikanci nisu. Slazem se da sve ijedan sportista koji je koristio doping mora biti kaznjen i to dozivotnom zabranom bavljenja sportom i sta sad treba da kukamo sto nisu uhvatili sve odjednom, nego "samo" ruski drzavni program dopingovanja. Smesno zaista. Zasluzena kazna za Ruse, potpuno zasluzena.

Roki

pre 4 godine

E Vanja, Vanja. Uopste nije poenta sto Ameri ne idu na doping kontrole, poenta je da su Rusi uhvaceni u dopingu i to dugogodisnjem, a za koji je ocigledno znao sam vrh drzave. Ti Vanja nigde ne negiras da se Rusi dopinguju i umesto da kao sportista to najzesce osudis, ti se zalis sto nisu i neki drugi kaznjeni. Jasno i glasno si morao reci, da kao sportista podrzavas kaznu za sve one koji koriste nedozvoljena sredstva, ovako si se svrstao na jednu stranu.

mrmlj

pre 4 godine

@(Walldorf, 09. decembar 2019 23:40) ni u ludilu nije armstrongu proradila savest pa sve priznao nego su ga itekako uhvatili i on poricao dokle god je mogao. zato su mu i odizeli sve sto je osvojio, cak i trofeje za koje mu je, po statutu UCI, “prekrsaj” zastareo. tek je posle isao kod opre da prica o tome. cak ni tada nije pokazao kajanje.

Cemu nervoza

pre 4 godine

Natoljupci se mnogo zeste na Srbe sto vole Ruse, sport i ne podnose ameriku. Ljudi, imate i vi pravo da ne volite Srbe i Ruse, od njih gubite, pa mozete i da se ljutite. Uvek. :*

1244

pre 4 godine

sad je ljudima malo jasnije zasto su olimpijske igre amerikancima najbitnije?

inace Amerikancima su spremali doping kontrolu na SP u Košarci,razlog zbog kojeg je veliki broj zvezda itkazao ucesce, to sam i tad pisao, ali ni tad kao ni sad komentar nece biti odobren?

pozdrav

Beograđanin

pre 4 godine

Kako se zna? Na osnovu kojih dokaza, kojih izvora? Ipak je on samo penzionisani odbojkas i nista vise.
(Nick, 9. decembar 2019 21:29)

Bolje biti i penzionisani odbojkaš sa Olimpijskim zlatom i ništa više, nego penzionisani ostavljač komentara i sakupljač pluseva i minusa.

ahm

pre 4 godine

@Walldorf
Pricas o cestitosti i hrabrosti coveka koji je varao ceo svet? Bravo!
Amerikanci su znali da se dopinguje, ali oni imaju tu cudnu naviku da postuju zakone, a zakoni kazu da je svako nevin dok se ne dokaze da je kriv.
Posto su skupili dovoljno dokaza, oni su Armstrongu dali rok da javno prizna sta je uradio. Ako to uradi, nece ici u zatvor. I uradio je to, a oni su mu oduzeli sve sto je ikada osvojio i zaradio, ali ga nisu strpali u zatvor.
Kako to da nijedan ruski sportista nikada nije bio cestit i hrabar pa priznao da se dopingovao?

ahm

pre 4 godine

@bigserb
Gomilu neistina si napisao.
Prvo, Sarapova je, kao i svi ostali, MESECIMA UNAPRED bila obavestena PISMENIM PUTEM kako ce sredstvo biti stavljeno na listu nedozvoljenih sredstava. Ignorisala je to. Nije tacno da je testirana desetak dana nakon stupanja na snagu zabrane, to je laz. Ona je prvo rekla kako je jisu obavestili, a kada su pokazali obavestenje koje je dobila, onda se pravdala kako nije procitala obavestenje, nego je menadzer zaboravio da je obavesti. Kako da ne.
Objasni ti prvo sebi, pa ostalima, zasto je Sarapova bila pretnja bilo kome? Serena Vilijams ju je rasturala gde god se sretnu, nije osvajala nista godinama, tako da je nebitna.
Dopingovala se i kaznjena je.
Nego, ruski premijer i predsednik priznali su da je drzava pomagala ruskim sportistima da se dopinguju? Zasto ti lazes da nije i da nisu dopingovani? Kada je Rusija kaznila nekog svog ponzatog sportistu zbog dopinga?
SAD su kaznile cuvenu Merion Dzons, ne WADA, nego SAD, pa Morisa Grina, Tajsona Geja i mnoge druge. Armstrongu nije na vreme otkriven doping kao sto nije gomili sportista. Pogledaj malo rekorde istocnoevropskih atleticarki. Pa pogledaj kako su izgledale.
A Armstrong je NATERAN da prizna javno sta je radio, samo zbog priznanja je izbegao zatvorsku kaznu, ali su mu Amerikanci uzeli sve sto je imao.
Nisu rekli da je u pitanju namestaljka, ucena, belosvetska zavera protiv nebeskog americkog naroda, nego su ga unistili.
A ti rusofile? Kada bi ti tako nesto podrzao? Neka nasi kradu, samo dok ih ne otkriju, jel tako? A kad otkriju, onda cemo o zaverama.

Beograđanin

pre 4 godine

Kako se zna? Na osnovu kojih dokaza, kojih izvora? Ipak je on samo penzionisani odbojkas i nista vise.
(Nick, 9. decembar 2019 21:29)

Bolje biti i penzionisani odbojkaš sa Olimpijskim zlatom i ništa više, nego penzionisani ostavljač komentara i sakupljač pluseva i minusa.

bigserb

pre 4 godine

Samo jedan primer koji dokazuje da je Vanja Grbic u pravu, sestre Vilijams uz dozvolu WADA koriste nedozvoljena doping sredstva zbog "zdravstvenih" problema, ali kada je Marija Sarapova pala na doping testu, ona je pala zbog leka koji joj je trebao zbog problema sa srcem i koji je godinama bio dozvoljen za upotrebu, ali je od 1.januara te godine stavljen na listu nedozvoljenih, a Sarapova je "uhvacena" svega desetak dana po njegovoj zabrani! Cak i da je 31.decembra prestala da pije taj lek, on bi ostao u njenom krvotoku mesecima nakon toga, a ne svega 10-ak dana kasnije! WADA je znala da ona koristi taj lek godinama i namerno su je testirali svega desetak dana po njegovoj zabrani!
I nek mi ovi zadrti amerofili objasne kako je moguce da je Lens Armstrong citavu karijeru bicikliste koristio doping, zaradio stotine miliona $ od sponzora, a WADA ga NIKADA nije otkrila, sve dok on to sam nije priznao po zavrsetku karijere?
I ko iole inteligentan veruje da NBA igraci nisu na hemiji?

Car Dusan

pre 4 godine

Kako bih voleo da ga sada Amerikanci pozovu na sud, da dokaze kako to “pouzdano zna” da Stejt Department (?!) garantuje da su njihovi sportisti “cisti” i da se oni ne testiraju? To uopste nije tacno, naravno. Jedino za sta Stejt Department garantuje je da ce u svakom trenutku americki sportisti na OI biti NA RASPOLAGANJU za doping testiranja, s obzirom na to da Amerikanci zbog teroristickih pretnji, na OI nikada ne borave u olimpijskom selu, vec na brodu koji se nalazi usidren u blizini grada u kojem se odrzavaju OI i koji se nalazi pod zastitom americke mornarice.
To ovaj licemer zna, ali se vise isplati pricati ovakve price. Inace, secamo se kako se tom patrioti nisu gadile zapadne pare i kako je uredno, mirno i poslusno slusao zapadne gospodare, cak i tokom bombardovanja. Sada nema posla, niko ga ne zove, pa resio da proba malo preko politike da se ponudi makar Rusima.
(ahm, 09. decembar 201
pa ovo je sve veci ocaj ljudi kojima je otimacina usla u srce imperije pa i oni otimaju gde stignu.
sta covek nece da cuje,amerikanci kazes na brodu covece pa sta ti koristis.
daj malo i to tvojim mentorima pravde.
u Pekingu su sigurno bili na brodu.
ajd malo bolje se edukujte i ili namerno to radite.

Grada

pre 4 godine

Svi Američki sportisti su zaštićeni od doping testa, a razlog je sponzorstvo Koka-Kole, koja godinama sponzoriše Olimpijade iz razloga da Američki sportisti budu zaštićeni, uzmite primer njihov ragbi, košarka, plivanje i pogotovu atletika !!!

Walldorf

pre 4 godine

Svaka cast Grbicu,uvek si imao petlju da kazes istinu.Kapa dole,majstore.Sto se tice lika Koji pominje biciklistu Armstronga,mala napomena.Armstrongova cestitost i savest su ga doveli na optuzenicku klupu.Amerikanci su znali da je tokom cele karijere bio dopingovan.Slavili su ga kao americkog heroja!A onda...onda je Armstrongu proradila savest.Sve je dobrovoljno izneo u javnost.I tek tad su ga amerikanci "razapeli na krst".Da je cutao,i Dan danas bi bio najveci biciklista svih vremena.Tek toliko da se zna.Ugodno vece zelim.

haha

pre 4 godine

Ruski predsednik, premijer i clanovi OK Rusije priznaju da su navodi o sistematskom dopingovanju ruskih sportista tacne, ali nece to zbuniti srpske rusofile.
Sta Grbicu znaci to “pouzdano se zna”?! Ili daj konkretan dokaz, ili lepo Ameri da ti zveknu jednu tuzbu, pa ces posle razmisljati malo pre nego krenes s optuzbama.
Nije tacno da se americki sportisti ne testiraju, testiraju se isto kao i ostali od strane WADA-a, s tim sto su jos mnogo vise testirani od strane americke antidoping agencije, koja je jedna od retkih koja obavlja posao za koji je stvorena. Amerikanci su SAMI zbog dopinga kaznili neke od svojih najtrofejnijih sportista, npr. Merion Dzons, Morisa Grina, Tajsona Geja itd.
Kada je srpska antidoping agencija kaznila nekog srpskog sportistu? Ili ruska ruskog? Kineska kineskog?
Nije problem sto se ruski sportisti dopinguju, problem je sto njima DRZAVA i tome sistemastski pomaze.

Avram

pre 4 godine

Jaoj, filozof se javio! Napaljenik slican Dusku Koracu, koji na svoje fore privoli zatucani narod!
(Jumko, 09. decembar 2019 21:38)

Covek nije ziv, nista ti nije sveto, koliko si samo pun mrznje i svi ti smetaju, strasno!

Urke

pre 4 godine

Jaoj, filozof se javio! Napaljenik slican Dusku Koracu, koji na svoje fore privoli zatucani narod!
(Jumko, 09. decembar 2019 21:38)

Sabane raspali Korac nije medju zivima postuj to, leci frustracije nad drugima nemoj nad mrtvima

Иван

pre 4 godine

На колико је Олимпијских игара учествовао Владимир Вања Грбић, а на колико ови што тастатура-стручњаџи Дејвида Петреуса?

Doktor Voland

pre 4 godine

Kako da ne, neka taj pametnjaković kaže u kojoj su državi na svetu osim Amerike sportisti zbog dopinga išli u zatvor i da li je čuo za Lensa Armstronga koga su američka antidoping agencija i FBI uništili a ne medjunarodna antidoping agencija, a radi se o čoveku koji je za Ameriku bio više nego Novak Djoković za Srbiju. U Americi se gube milionski ugovori ako se vozi pod uticajem alkohola a o dopiongu da ne govorimo a Grbić neka organizuje utakmice sa ruskim špijunima i neka priča ono za šta je plaćen.

ahm

pre 4 godine

Kako bih voleo da ga sada Amerikanci pozovu na sud, da dokaze kako to “pouzdano zna” da Stejt Department (?!) garantuje da su njihovi sportisti “cisti” i da se oni ne testiraju? To uopste nije tacno, naravno. Jedino za sta Stejt Department garantuje je da ce u svakom trenutku americki sportisti na OI biti NA RASPOLAGANJU za doping testiranja, s obzirom na to da Amerikanci zbog teroristickih pretnji, na OI nikada ne borave u olimpijskom selu, vec na brodu koji se nalazi usidren u blizini grada u kojem se odrzavaju OI i koji se nalazi pod zastitom americke mornarice.
To ovaj licemer zna, ali se vise isplati pricati ovakve price. Inace, secamo se kako se tom patrioti nisu gadile zapadne pare i kako je uredno, mirno i poslusno slusao zapadne gospodare, cak i tokom bombardovanja. Sada nema posla, niko ga ne zove, pa resio da proba malo preko politike da se ponudi makar Rusima.

Nick

pre 4 godine

Covek ponavlja izvornu rusku propagandu i lazne vesti medijskoj agenciji koja je u vlasnistvu ruske drzave, a sve to prenosi portal koji je u vlasnistvu brata visokog funkcionera vladajuce stranke u Srbiji.

Je l' vi stvarno mislite da ne znamo sta radite?

Inace donji dom Kongresa u Americi je nedavno izglasao kriminalizovanje dopinga kao i zavera u vezi sa njima. Ovo o Stejt Deparmetnu nema veze sa vezom.

"Pouzdano se zna"

Kako se zna? Na osnovu kojih dokaza, kojih izvora? Ipak je on samo penzionisani odbojkas i nista vise.

bigserb

pre 4 godine

Samo jedan primer koji dokazuje da je Vanja Grbic u pravu, sestre Vilijams uz dozvolu WADA koriste nedozvoljena doping sredstva zbog "zdravstvenih" problema, ali kada je Marija Sarapova pala na doping testu, ona je pala zbog leka koji joj je trebao zbog problema sa srcem i koji je godinama bio dozvoljen za upotrebu, ali je od 1.januara te godine stavljen na listu nedozvoljenih, a Sarapova je "uhvacena" svega desetak dana po njegovoj zabrani! Cak i da je 31.decembra prestala da pije taj lek, on bi ostao u njenom krvotoku mesecima nakon toga, a ne svega 10-ak dana kasnije! WADA je znala da ona koristi taj lek godinama i namerno su je testirali svega desetak dana po njegovoj zabrani!
I nek mi ovi zadrti amerofili objasne kako je moguce da je Lens Armstrong citavu karijeru bicikliste koristio doping, zaradio stotine miliona $ od sponzora, a WADA ga NIKADA nije otkrila, sve dok on to sam nije priznao po zavrsetku karijere?
I ko iole inteligentan veruje da NBA igraci nisu na hemiji?

Urke

pre 4 godine

Jaoj, filozof se javio! Napaljenik slican Dusku Koracu, koji na svoje fore privoli zatucani narod!
(Jumko, 09. decembar 2019 21:38)

Sabane raspali Korac nije medju zivima postuj to, leci frustracije nad drugima nemoj nad mrtvima

Walldorf

pre 4 godine

Svaka cast Grbicu,uvek si imao petlju da kazes istinu.Kapa dole,majstore.Sto se tice lika Koji pominje biciklistu Armstronga,mala napomena.Armstrongova cestitost i savest su ga doveli na optuzenicku klupu.Amerikanci su znali da je tokom cele karijere bio dopingovan.Slavili su ga kao americkog heroja!A onda...onda je Armstrongu proradila savest.Sve je dobrovoljno izneo u javnost.I tek tad su ga amerikanci "razapeli na krst".Da je cutao,i Dan danas bi bio najveci biciklista svih vremena.Tek toliko da se zna.Ugodno vece zelim.

Nick

pre 4 godine

Covek ponavlja izvornu rusku propagandu i lazne vesti medijskoj agenciji koja je u vlasnistvu ruske drzave, a sve to prenosi portal koji je u vlasnistvu brata visokog funkcionera vladajuce stranke u Srbiji.

Je l' vi stvarno mislite da ne znamo sta radite?

Inace donji dom Kongresa u Americi je nedavno izglasao kriminalizovanje dopinga kao i zavera u vezi sa njima. Ovo o Stejt Deparmetnu nema veze sa vezom.

"Pouzdano se zna"

Kako se zna? Na osnovu kojih dokaza, kojih izvora? Ipak je on samo penzionisani odbojkas i nista vise.

Иван

pre 4 godine

На колико је Олимпијских игара учествовао Владимир Вања Грбић, а на колико ови што тастатура-стручњаџи Дејвида Петреуса?

Car Dusan

pre 4 godine

Kako bih voleo da ga sada Amerikanci pozovu na sud, da dokaze kako to “pouzdano zna” da Stejt Department (?!) garantuje da su njihovi sportisti “cisti” i da se oni ne testiraju? To uopste nije tacno, naravno. Jedino za sta Stejt Department garantuje je da ce u svakom trenutku americki sportisti na OI biti NA RASPOLAGANJU za doping testiranja, s obzirom na to da Amerikanci zbog teroristickih pretnji, na OI nikada ne borave u olimpijskom selu, vec na brodu koji se nalazi usidren u blizini grada u kojem se odrzavaju OI i koji se nalazi pod zastitom americke mornarice.
To ovaj licemer zna, ali se vise isplati pricati ovakve price. Inace, secamo se kako se tom patrioti nisu gadile zapadne pare i kako je uredno, mirno i poslusno slusao zapadne gospodare, cak i tokom bombardovanja. Sada nema posla, niko ga ne zove, pa resio da proba malo preko politike da se ponudi makar Rusima.
(ahm, 09. decembar 201
pa ovo je sve veci ocaj ljudi kojima je otimacina usla u srce imperije pa i oni otimaju gde stignu.
sta covek nece da cuje,amerikanci kazes na brodu covece pa sta ti koristis.
daj malo i to tvojim mentorima pravde.
u Pekingu su sigurno bili na brodu.
ajd malo bolje se edukujte i ili namerno to radite.

Grada

pre 4 godine

Svi Američki sportisti su zaštićeni od doping testa, a razlog je sponzorstvo Koka-Kole, koja godinama sponzoriše Olimpijade iz razloga da Američki sportisti budu zaštićeni, uzmite primer njihov ragbi, košarka, plivanje i pogotovu atletika !!!

Avram

pre 4 godine

Jaoj, filozof se javio! Napaljenik slican Dusku Koracu, koji na svoje fore privoli zatucani narod!
(Jumko, 09. decembar 2019 21:38)

Covek nije ziv, nista ti nije sveto, koliko si samo pun mrznje i svi ti smetaju, strasno!

haha

pre 4 godine

Ruski predsednik, premijer i clanovi OK Rusije priznaju da su navodi o sistematskom dopingovanju ruskih sportista tacne, ali nece to zbuniti srpske rusofile.
Sta Grbicu znaci to “pouzdano se zna”?! Ili daj konkretan dokaz, ili lepo Ameri da ti zveknu jednu tuzbu, pa ces posle razmisljati malo pre nego krenes s optuzbama.
Nije tacno da se americki sportisti ne testiraju, testiraju se isto kao i ostali od strane WADA-a, s tim sto su jos mnogo vise testirani od strane americke antidoping agencije, koja je jedna od retkih koja obavlja posao za koji je stvorena. Amerikanci su SAMI zbog dopinga kaznili neke od svojih najtrofejnijih sportista, npr. Merion Dzons, Morisa Grina, Tajsona Geja itd.
Kada je srpska antidoping agencija kaznila nekog srpskog sportistu? Ili ruska ruskog? Kineska kineskog?
Nije problem sto se ruski sportisti dopinguju, problem je sto njima DRZAVA i tome sistemastski pomaze.

Doktor Voland

pre 4 godine

Kako da ne, neka taj pametnjaković kaže u kojoj su državi na svetu osim Amerike sportisti zbog dopinga išli u zatvor i da li je čuo za Lensa Armstronga koga su američka antidoping agencija i FBI uništili a ne medjunarodna antidoping agencija, a radi se o čoveku koji je za Ameriku bio više nego Novak Djoković za Srbiju. U Americi se gube milionski ugovori ako se vozi pod uticajem alkohola a o dopiongu da ne govorimo a Grbić neka organizuje utakmice sa ruskim špijunima i neka priča ono za šta je plaćen.

ahm

pre 4 godine

Kako bih voleo da ga sada Amerikanci pozovu na sud, da dokaze kako to “pouzdano zna” da Stejt Department (?!) garantuje da su njihovi sportisti “cisti” i da se oni ne testiraju? To uopste nije tacno, naravno. Jedino za sta Stejt Department garantuje je da ce u svakom trenutku americki sportisti na OI biti NA RASPOLAGANJU za doping testiranja, s obzirom na to da Amerikanci zbog teroristickih pretnji, na OI nikada ne borave u olimpijskom selu, vec na brodu koji se nalazi usidren u blizini grada u kojem se odrzavaju OI i koji se nalazi pod zastitom americke mornarice.
To ovaj licemer zna, ali se vise isplati pricati ovakve price. Inace, secamo se kako se tom patrioti nisu gadile zapadne pare i kako je uredno, mirno i poslusno slusao zapadne gospodare, cak i tokom bombardovanja. Sada nema posla, niko ga ne zove, pa resio da proba malo preko politike da se ponudi makar Rusima.

kezza

pre 4 godine

Citaju ci ovo ostao sam zatecen. Vanji Grbicu ispada da uopste nije bitno to sto su Rusi uhvaceni u dopingu, nego to sto Amerikanci nisu.......... i sta sad treba da kukamo sto nisu uhvatili sve odjednom, nego "samo" ruski drzavni program dopingovanja. Smesno zaista. Zasluzena kazna za Ruse, potpuno zasluzena.
(Dr Mr, 10. decembar 2019 09:04) Ne radi se o tome covece, nego o cinjenici da eventualni drzavni doping usa, ne moze ni da se otkrije ako oni to ne zele. Samo jedan primer i nije kosarkaski: Armstrong je 7 puta pobedivao na Tour de France, hej, 7 puta. I nikada nije bio uhvacen u dopingu. Sve do momenta kad su progovorili njegovi timski kolege. Tek tada je klupko pocelo da se odmotava i on je priznao. Kako je moguce da nije nikad bio pozitivan? Mislis da je sve sam mogao da organizuje? Nemoj biti naivan. A za nba kosarkase se zna, Oni dolaze na Olimpijadu samo sko ih “testira” njihova antidoping institucija. Pocevsi od Denisa Rodmana pa do Lebrona, nema koju drogu nisu koristili. Ali eto, Novac koji se okrece prije, u toku olimpijade kontrolise usa i njeni sateliti.

Roki

pre 4 godine

E Vanja, Vanja. Uopste nije poenta sto Ameri ne idu na doping kontrole, poenta je da su Rusi uhvaceni u dopingu i to dugogodisnjem, a za koji je ocigledno znao sam vrh drzave. Ti Vanja nigde ne negiras da se Rusi dopinguju i umesto da kao sportista to najzesce osudis, ti se zalis sto nisu i neki drugi kaznjeni. Jasno i glasno si morao reci, da kao sportista podrzavas kaznu za sve one koji koriste nedozvoljena sredstva, ovako si se svrstao na jednu stranu.

Beograđanin

pre 4 godine

Kako se zna? Na osnovu kojih dokaza, kojih izvora? Ipak je on samo penzionisani odbojkas i nista vise.
(Nick, 9. decembar 2019 21:29)

Bolje biti i penzionisani odbojkaš sa Olimpijskim zlatom i ništa više, nego penzionisani ostavljač komentara i sakupljač pluseva i minusa.

ahm

pre 4 godine

@bigserb
Gomilu neistina si napisao.
Prvo, Sarapova je, kao i svi ostali, MESECIMA UNAPRED bila obavestena PISMENIM PUTEM kako ce sredstvo biti stavljeno na listu nedozvoljenih sredstava. Ignorisala je to. Nije tacno da je testirana desetak dana nakon stupanja na snagu zabrane, to je laz. Ona je prvo rekla kako je jisu obavestili, a kada su pokazali obavestenje koje je dobila, onda se pravdala kako nije procitala obavestenje, nego je menadzer zaboravio da je obavesti. Kako da ne.
Objasni ti prvo sebi, pa ostalima, zasto je Sarapova bila pretnja bilo kome? Serena Vilijams ju je rasturala gde god se sretnu, nije osvajala nista godinama, tako da je nebitna.
Dopingovala se i kaznjena je.
Nego, ruski premijer i predsednik priznali su da je drzava pomagala ruskim sportistima da se dopinguju? Zasto ti lazes da nije i da nisu dopingovani? Kada je Rusija kaznila nekog svog ponzatog sportistu zbog dopinga?
SAD su kaznile cuvenu Merion Dzons, ne WADA, nego SAD, pa Morisa Grina, Tajsona Geja i mnoge druge. Armstrongu nije na vreme otkriven doping kao sto nije gomili sportista. Pogledaj malo rekorde istocnoevropskih atleticarki. Pa pogledaj kako su izgledale.
A Armstrong je NATERAN da prizna javno sta je radio, samo zbog priznanja je izbegao zatvorsku kaznu, ali su mu Amerikanci uzeli sve sto je imao.
Nisu rekli da je u pitanju namestaljka, ucena, belosvetska zavera protiv nebeskog americkog naroda, nego su ga unistili.
A ti rusofile? Kada bi ti tako nesto podrzao? Neka nasi kradu, samo dok ih ne otkriju, jel tako? A kad otkriju, onda cemo o zaverama.

zastava101specijal

pre 4 godine

Amerikanci polupaju desetine država i pobiju milione ljudi, poneki dobije i nobela za mir za to ubede evropu i svet da eto to rade iz humanitarnih razloga i svi im veruju, na kraju i nas su bombardovali i ubijali nam decu a vidim ovde na komentarima da i među srbima ima koji veruju da je to za naše dobo, srbima koji
još turcima nisu oprostili ali eto amerima jesu jer turci nisu imali internet i propagandu koju ovi današnji dobrotvori imaju.

1244

pre 4 godine

sad je ljudima malo jasnije zasto su olimpijske igre amerikancima najbitnije?

inace Amerikancima su spremali doping kontrolu na SP u Košarci,razlog zbog kojeg je veliki broj zvezda itkazao ucesce, to sam i tad pisao, ali ni tad kao ni sad komentar nece biti odobren?

pozdrav

mrmlj

pre 4 godine

@(Walldorf, 09. decembar 2019 23:40) ni u ludilu nije armstrongu proradila savest pa sve priznao nego su ga itekako uhvatili i on poricao dokle god je mogao. zato su mu i odizeli sve sto je osvojio, cak i trofeje za koje mu je, po statutu UCI, “prekrsaj” zastareo. tek je posle isao kod opre da prica o tome. cak ni tada nije pokazao kajanje.

Dr Mr

pre 4 godine

Citaju ci ovo ostao sam zatecen. Vanji Grbicu ispada da uopste nije bitno to sto su Rusi uhvaceni u dopingu, nego to sto Amerikanci nisu. Covece, uhvaceni su sa dugogodisnjim programom dopingovanja, veliki broj ruskih sportista je priznao da se dopinguje, prepravljali su podatke koje su dostavljali WADA, vise puta upozoravani od iste i ti sve to stavljas sa strane, i kukas kako Amerikanci nisu. Slazem se da sve ijedan sportista koji je koristio doping mora biti kaznjen i to dozivotnom zabranom bavljenja sportom i sta sad treba da kukamo sto nisu uhvatili sve odjednom, nego "samo" ruski drzavni program dopingovanja. Smesno zaista. Zasluzena kazna za Ruse, potpuno zasluzena.

zemlja gruva

pre 4 godine

I ako je pre par dana Medvedev za medije izjavio da imaju ogroman i ozbiljan problem sa dopingom, i nije opovrgao ni jedan nalaz, srpski rusofili i dalje vene seku, naviklo to da nisu vazne cinjenice, nego sta oni hoce.

Beograđanin

pre 4 godine

Kako se zna? Na osnovu kojih dokaza, kojih izvora? Ipak je on samo penzionisani odbojkas i nista vise.
(Nick, 9. decembar 2019 21:29)

Bolje biti i penzionisani odbojkaš sa Olimpijskim zlatom i ništa više, nego penzionisani ostavljač komentara i sakupljač pluseva i minusa.

ahm

pre 4 godine

@Walldorf
Pricas o cestitosti i hrabrosti coveka koji je varao ceo svet? Bravo!
Amerikanci su znali da se dopinguje, ali oni imaju tu cudnu naviku da postuju zakone, a zakoni kazu da je svako nevin dok se ne dokaze da je kriv.
Posto su skupili dovoljno dokaza, oni su Armstrongu dali rok da javno prizna sta je uradio. Ako to uradi, nece ici u zatvor. I uradio je to, a oni su mu oduzeli sve sto je ikada osvojio i zaradio, ali ga nisu strpali u zatvor.
Kako to da nijedan ruski sportista nikada nije bio cestit i hrabar pa priznao da se dopingovao?

Cemu nervoza

pre 4 godine

Natoljupci se mnogo zeste na Srbe sto vole Ruse, sport i ne podnose ameriku. Ljudi, imate i vi pravo da ne volite Srbe i Ruse, od njih gubite, pa mozete i da se ljutite. Uvek. :*

rock star

pre 4 godine

Natoljupci se mnogo zeste na Srbe sto vole Ruse, sport i ne podnose ameriku. Ljudi, imate i vi pravo da ne volite Srbe i Ruse, od njih gubite, pa mozete i da se ljutite. Uvek. :*
(Cemu nervoza, 10. decembar 2019 07:25)

Ko gubi od Srba i Rusa? Neko u paralelnom univerzumu?

Istina je na dohvat ruke

pre 4 godine

@ahm
Čuj budu na brodu!!! Aaaaa hahaaaaaaaaaa
Jesu američki košarkaši bili na brodu 2016 ali samo košarkaši, ostalih 95% američkih sportista je bilo u selu.

zastava101specijal

pre 4 godine

garantuje Americka antidoping agencija
(buzdovan, 09. decembar 2019
U redu je da oni garantuju ali to bi bilo isto ko kada bi ogromna špedicija sa stotinama kamiona garantovala da njihovi šoferi ne konzumiraju alkohol.
Kontrola za sve i tačka.

Nick

pre 4 godine

Covek ponavlja izvornu rusku propagandu i lazne vesti medijskoj agenciji koja je u vlasnistvu ruske drzave, a sve to prenosi portal koji je u vlasnistvu brata visokog funkcionera vladajuce stranke u Srbiji.

Je l' vi stvarno mislite da ne znamo sta radite?

Inace donji dom Kongresa u Americi je nedavno izglasao kriminalizovanje dopinga kao i zavera u vezi sa njima. Ovo o Stejt Deparmetnu nema veze sa vezom.

"Pouzdano se zna"

Kako se zna? Na osnovu kojih dokaza, kojih izvora? Ipak je on samo penzionisani odbojkas i nista vise.

ahm

pre 4 godine

Kako bih voleo da ga sada Amerikanci pozovu na sud, da dokaze kako to “pouzdano zna” da Stejt Department (?!) garantuje da su njihovi sportisti “cisti” i da se oni ne testiraju? To uopste nije tacno, naravno. Jedino za sta Stejt Department garantuje je da ce u svakom trenutku americki sportisti na OI biti NA RASPOLAGANJU za doping testiranja, s obzirom na to da Amerikanci zbog teroristickih pretnji, na OI nikada ne borave u olimpijskom selu, vec na brodu koji se nalazi usidren u blizini grada u kojem se odrzavaju OI i koji se nalazi pod zastitom americke mornarice.
To ovaj licemer zna, ali se vise isplati pricati ovakve price. Inace, secamo se kako se tom patrioti nisu gadile zapadne pare i kako je uredno, mirno i poslusno slusao zapadne gospodare, cak i tokom bombardovanja. Sada nema posla, niko ga ne zove, pa resio da proba malo preko politike da se ponudi makar Rusima.

Doktor Voland

pre 4 godine

Kako da ne, neka taj pametnjaković kaže u kojoj su državi na svetu osim Amerike sportisti zbog dopinga išli u zatvor i da li je čuo za Lensa Armstronga koga su američka antidoping agencija i FBI uništili a ne medjunarodna antidoping agencija, a radi se o čoveku koji je za Ameriku bio više nego Novak Djoković za Srbiju. U Americi se gube milionski ugovori ako se vozi pod uticajem alkohola a o dopiongu da ne govorimo a Grbić neka organizuje utakmice sa ruskim špijunima i neka priča ono za šta je plaćen.

haha

pre 4 godine

Ruski predsednik, premijer i clanovi OK Rusije priznaju da su navodi o sistematskom dopingovanju ruskih sportista tacne, ali nece to zbuniti srpske rusofile.
Sta Grbicu znaci to “pouzdano se zna”?! Ili daj konkretan dokaz, ili lepo Ameri da ti zveknu jednu tuzbu, pa ces posle razmisljati malo pre nego krenes s optuzbama.
Nije tacno da se americki sportisti ne testiraju, testiraju se isto kao i ostali od strane WADA-a, s tim sto su jos mnogo vise testirani od strane americke antidoping agencije, koja je jedna od retkih koja obavlja posao za koji je stvorena. Amerikanci su SAMI zbog dopinga kaznili neke od svojih najtrofejnijih sportista, npr. Merion Dzons, Morisa Grina, Tajsona Geja itd.
Kada je srpska antidoping agencija kaznila nekog srpskog sportistu? Ili ruska ruskog? Kineska kineskog?
Nije problem sto se ruski sportisti dopinguju, problem je sto njima DRZAVA i tome sistemastski pomaze.

Car Dusan

pre 4 godine

Kako bih voleo da ga sada Amerikanci pozovu na sud, da dokaze kako to “pouzdano zna” da Stejt Department (?!) garantuje da su njihovi sportisti “cisti” i da se oni ne testiraju? To uopste nije tacno, naravno. Jedino za sta Stejt Department garantuje je da ce u svakom trenutku americki sportisti na OI biti NA RASPOLAGANJU za doping testiranja, s obzirom na to da Amerikanci zbog teroristickih pretnji, na OI nikada ne borave u olimpijskom selu, vec na brodu koji se nalazi usidren u blizini grada u kojem se odrzavaju OI i koji se nalazi pod zastitom americke mornarice.
To ovaj licemer zna, ali se vise isplati pricati ovakve price. Inace, secamo se kako se tom patrioti nisu gadile zapadne pare i kako je uredno, mirno i poslusno slusao zapadne gospodare, cak i tokom bombardovanja. Sada nema posla, niko ga ne zove, pa resio da proba malo preko politike da se ponudi makar Rusima.
(ahm, 09. decembar 201
pa ovo je sve veci ocaj ljudi kojima je otimacina usla u srce imperije pa i oni otimaju gde stignu.
sta covek nece da cuje,amerikanci kazes na brodu covece pa sta ti koristis.
daj malo i to tvojim mentorima pravde.
u Pekingu su sigurno bili na brodu.
ajd malo bolje se edukujte i ili namerno to radite.

Walldorf

pre 4 godine

Svaka cast Grbicu,uvek si imao petlju da kazes istinu.Kapa dole,majstore.Sto se tice lika Koji pominje biciklistu Armstronga,mala napomena.Armstrongova cestitost i savest su ga doveli na optuzenicku klupu.Amerikanci su znali da je tokom cele karijere bio dopingovan.Slavili su ga kao americkog heroja!A onda...onda je Armstrongu proradila savest.Sve je dobrovoljno izneo u javnost.I tek tad su ga amerikanci "razapeli na krst".Da je cutao,i Dan danas bi bio najveci biciklista svih vremena.Tek toliko da se zna.Ugodno vece zelim.

Urke

pre 4 godine

Jaoj, filozof se javio! Napaljenik slican Dusku Koracu, koji na svoje fore privoli zatucani narod!
(Jumko, 09. decembar 2019 21:38)

Sabane raspali Korac nije medju zivima postuj to, leci frustracije nad drugima nemoj nad mrtvima

Grada

pre 4 godine

Svi Američki sportisti su zaštićeni od doping testa, a razlog je sponzorstvo Koka-Kole, koja godinama sponzoriše Olimpijade iz razloga da Američki sportisti budu zaštićeni, uzmite primer njihov ragbi, košarka, plivanje i pogotovu atletika !!!

bigserb

pre 4 godine

Samo jedan primer koji dokazuje da je Vanja Grbic u pravu, sestre Vilijams uz dozvolu WADA koriste nedozvoljena doping sredstva zbog "zdravstvenih" problema, ali kada je Marija Sarapova pala na doping testu, ona je pala zbog leka koji joj je trebao zbog problema sa srcem i koji je godinama bio dozvoljen za upotrebu, ali je od 1.januara te godine stavljen na listu nedozvoljenih, a Sarapova je "uhvacena" svega desetak dana po njegovoj zabrani! Cak i da je 31.decembra prestala da pije taj lek, on bi ostao u njenom krvotoku mesecima nakon toga, a ne svega 10-ak dana kasnije! WADA je znala da ona koristi taj lek godinama i namerno su je testirali svega desetak dana po njegovoj zabrani!
I nek mi ovi zadrti amerofili objasne kako je moguce da je Lens Armstrong citavu karijeru bicikliste koristio doping, zaradio stotine miliona $ od sponzora, a WADA ga NIKADA nije otkrila, sve dok on to sam nije priznao po zavrsetku karijere?
I ko iole inteligentan veruje da NBA igraci nisu na hemiji?

Dr Mr

pre 4 godine

Citaju ci ovo ostao sam zatecen. Vanji Grbicu ispada da uopste nije bitno to sto su Rusi uhvaceni u dopingu, nego to sto Amerikanci nisu. Covece, uhvaceni su sa dugogodisnjim programom dopingovanja, veliki broj ruskih sportista je priznao da se dopinguje, prepravljali su podatke koje su dostavljali WADA, vise puta upozoravani od iste i ti sve to stavljas sa strane, i kukas kako Amerikanci nisu. Slazem se da sve ijedan sportista koji je koristio doping mora biti kaznjen i to dozivotnom zabranom bavljenja sportom i sta sad treba da kukamo sto nisu uhvatili sve odjednom, nego "samo" ruski drzavni program dopingovanja. Smesno zaista. Zasluzena kazna za Ruse, potpuno zasluzena.

rock star

pre 4 godine

Natoljupci se mnogo zeste na Srbe sto vole Ruse, sport i ne podnose ameriku. Ljudi, imate i vi pravo da ne volite Srbe i Ruse, od njih gubite, pa mozete i da se ljutite. Uvek. :*
(Cemu nervoza, 10. decembar 2019 07:25)

Ko gubi od Srba i Rusa? Neko u paralelnom univerzumu?

zemlja gruva

pre 4 godine

I ako je pre par dana Medvedev za medije izjavio da imaju ogroman i ozbiljan problem sa dopingom, i nije opovrgao ni jedan nalaz, srpski rusofili i dalje vene seku, naviklo to da nisu vazne cinjenice, nego sta oni hoce.

Иван

pre 4 godine

На колико је Олимпијских игара учествовао Владимир Вања Грбић, а на колико ови што тастатура-стручњаџи Дејвида Петреуса?

Roki

pre 4 godine

E Vanja, Vanja. Uopste nije poenta sto Ameri ne idu na doping kontrole, poenta je da su Rusi uhvaceni u dopingu i to dugogodisnjem, a za koji je ocigledno znao sam vrh drzave. Ti Vanja nigde ne negiras da se Rusi dopinguju i umesto da kao sportista to najzesce osudis, ti se zalis sto nisu i neki drugi kaznjeni. Jasno i glasno si morao reci, da kao sportista podrzavas kaznu za sve one koji koriste nedozvoljena sredstva, ovako si se svrstao na jednu stranu.

Avram

pre 4 godine

Jaoj, filozof se javio! Napaljenik slican Dusku Koracu, koji na svoje fore privoli zatucani narod!
(Jumko, 09. decembar 2019 21:38)

Covek nije ziv, nista ti nije sveto, koliko si samo pun mrznje i svi ti smetaju, strasno!

Cemu nervoza

pre 4 godine

Natoljupci se mnogo zeste na Srbe sto vole Ruse, sport i ne podnose ameriku. Ljudi, imate i vi pravo da ne volite Srbe i Ruse, od njih gubite, pa mozete i da se ljutite. Uvek. :*

ahm

pre 4 godine

@bigserb
Gomilu neistina si napisao.
Prvo, Sarapova je, kao i svi ostali, MESECIMA UNAPRED bila obavestena PISMENIM PUTEM kako ce sredstvo biti stavljeno na listu nedozvoljenih sredstava. Ignorisala je to. Nije tacno da je testirana desetak dana nakon stupanja na snagu zabrane, to je laz. Ona je prvo rekla kako je jisu obavestili, a kada su pokazali obavestenje koje je dobila, onda se pravdala kako nije procitala obavestenje, nego je menadzer zaboravio da je obavesti. Kako da ne.
Objasni ti prvo sebi, pa ostalima, zasto je Sarapova bila pretnja bilo kome? Serena Vilijams ju je rasturala gde god se sretnu, nije osvajala nista godinama, tako da je nebitna.
Dopingovala se i kaznjena je.
Nego, ruski premijer i predsednik priznali su da je drzava pomagala ruskim sportistima da se dopinguju? Zasto ti lazes da nije i da nisu dopingovani? Kada je Rusija kaznila nekog svog ponzatog sportistu zbog dopinga?
SAD su kaznile cuvenu Merion Dzons, ne WADA, nego SAD, pa Morisa Grina, Tajsona Geja i mnoge druge. Armstrongu nije na vreme otkriven doping kao sto nije gomili sportista. Pogledaj malo rekorde istocnoevropskih atleticarki. Pa pogledaj kako su izgledale.
A Armstrong je NATERAN da prizna javno sta je radio, samo zbog priznanja je izbegao zatvorsku kaznu, ali su mu Amerikanci uzeli sve sto je imao.
Nisu rekli da je u pitanju namestaljka, ucena, belosvetska zavera protiv nebeskog americkog naroda, nego su ga unistili.
A ti rusofile? Kada bi ti tako nesto podrzao? Neka nasi kradu, samo dok ih ne otkriju, jel tako? A kad otkriju, onda cemo o zaverama.

ahm

pre 4 godine

@Walldorf
Pricas o cestitosti i hrabrosti coveka koji je varao ceo svet? Bravo!
Amerikanci su znali da se dopinguje, ali oni imaju tu cudnu naviku da postuju zakone, a zakoni kazu da je svako nevin dok se ne dokaze da je kriv.
Posto su skupili dovoljno dokaza, oni su Armstrongu dali rok da javno prizna sta je uradio. Ako to uradi, nece ici u zatvor. I uradio je to, a oni su mu oduzeli sve sto je ikada osvojio i zaradio, ali ga nisu strpali u zatvor.
Kako to da nijedan ruski sportista nikada nije bio cestit i hrabar pa priznao da se dopingovao?

1244

pre 4 godine

sad je ljudima malo jasnije zasto su olimpijske igre amerikancima najbitnije?

inace Amerikancima su spremali doping kontrolu na SP u Košarci,razlog zbog kojeg je veliki broj zvezda itkazao ucesce, to sam i tad pisao, ali ni tad kao ni sad komentar nece biti odobren?

pozdrav

kezza

pre 4 godine

Citaju ci ovo ostao sam zatecen. Vanji Grbicu ispada da uopste nije bitno to sto su Rusi uhvaceni u dopingu, nego to sto Amerikanci nisu.......... i sta sad treba da kukamo sto nisu uhvatili sve odjednom, nego "samo" ruski drzavni program dopingovanja. Smesno zaista. Zasluzena kazna za Ruse, potpuno zasluzena.
(Dr Mr, 10. decembar 2019 09:04) Ne radi se o tome covece, nego o cinjenici da eventualni drzavni doping usa, ne moze ni da se otkrije ako oni to ne zele. Samo jedan primer i nije kosarkaski: Armstrong je 7 puta pobedivao na Tour de France, hej, 7 puta. I nikada nije bio uhvacen u dopingu. Sve do momenta kad su progovorili njegovi timski kolege. Tek tada je klupko pocelo da se odmotava i on je priznao. Kako je moguce da nije nikad bio pozitivan? Mislis da je sve sam mogao da organizuje? Nemoj biti naivan. A za nba kosarkase se zna, Oni dolaze na Olimpijadu samo sko ih “testira” njihova antidoping institucija. Pocevsi od Denisa Rodmana pa do Lebrona, nema koju drogu nisu koristili. Ali eto, Novac koji se okrece prije, u toku olimpijade kontrolise usa i njeni sateliti.

Beograđanin

pre 4 godine

Kako se zna? Na osnovu kojih dokaza, kojih izvora? Ipak je on samo penzionisani odbojkas i nista vise.
(Nick, 9. decembar 2019 21:29)

Bolje biti i penzionisani odbojkaš sa Olimpijskim zlatom i ništa više, nego penzionisani ostavljač komentara i sakupljač pluseva i minusa.

Beograđanin

pre 4 godine

Kako se zna? Na osnovu kojih dokaza, kojih izvora? Ipak je on samo penzionisani odbojkas i nista vise.
(Nick, 9. decembar 2019 21:29)

Bolje biti i penzionisani odbojkaš sa Olimpijskim zlatom i ništa više, nego penzionisani ostavljač komentara i sakupljač pluseva i minusa.

zastava101specijal

pre 4 godine

Amerikanci polupaju desetine država i pobiju milione ljudi, poneki dobije i nobela za mir za to ubede evropu i svet da eto to rade iz humanitarnih razloga i svi im veruju, na kraju i nas su bombardovali i ubijali nam decu a vidim ovde na komentarima da i među srbima ima koji veruju da je to za naše dobo, srbima koji
još turcima nisu oprostili ali eto amerima jesu jer turci nisu imali internet i propagandu koju ovi današnji dobrotvori imaju.

mrmlj

pre 4 godine

@(Walldorf, 09. decembar 2019 23:40) ni u ludilu nije armstrongu proradila savest pa sve priznao nego su ga itekako uhvatili i on poricao dokle god je mogao. zato su mu i odizeli sve sto je osvojio, cak i trofeje za koje mu je, po statutu UCI, “prekrsaj” zastareo. tek je posle isao kod opre da prica o tome. cak ni tada nije pokazao kajanje.

Istina je na dohvat ruke

pre 4 godine

@ahm
Čuj budu na brodu!!! Aaaaa hahaaaaaaaaaa
Jesu američki košarkaši bili na brodu 2016 ali samo košarkaši, ostalih 95% američkih sportista je bilo u selu.

zastava101specijal

pre 4 godine

garantuje Americka antidoping agencija
(buzdovan, 09. decembar 2019
U redu je da oni garantuju ali to bi bilo isto ko kada bi ogromna špedicija sa stotinama kamiona garantovala da njihovi šoferi ne konzumiraju alkohol.
Kontrola za sve i tačka.