Ponedeljak, 09.12.2019.

06:45

Dobro jutro – Srbija je srušila i Nemačku!

Rukometašice Srbije pobedile su Nemačku 29:28 (19:17) posle spektakularne završnice meča drugog kola Glavne faze Svetskog prvenstva!

Izvor: A. Kovaèeviæ

Dobro jutro – Srbija je srušila i Nemaèku! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

150 Komentari

Sortiraj po:

nikol dz feimija

pre 4 godine

(borko, 9. decembar 2019 16:24)

Srbija uzima medalju !

SREĆNO RUKOMETAŠICAMA I TIMU, NEMA IM DRUGE NEGO DA POBEDE DO POSTOLJA SVE.

borko

pre 4 godine

Srbija ako izgubi od Danske bice deseta, a bila bi deseta i da je ostala sa 0 bodova u drugoj fazi tj. da je izgubila i od Koreje i Nemacke, ma koliko to bilo cudno. Mrzi me ponovo da objasnjavam zasto, komentar mi nije objavljen. Nazalost ako izgubimo od Danske, setite se ovog... Uz to da su ocekivani rezultati bili i Francuska i Brazil recimo prosli u drugu fazu, sam plasman ovde bi bio dovoljan za Olimpijadu. Ovako ne znam, trebalo bi i to deseto valjda.

Miroljub

pre 4 godine

Eh, da smo upola uspesni u stvarima koje imaju neku stvarnu vrednost, koje unapredjuju nasu zemlju i nas svakodnevni zivot. Gde bi nam bio kraj. Ovako smo sampioni u svim aktivnostima dokolice.

Mevludin

pre 4 godine

Realno, boli me uvo.

Rođen sam i živim u Srbiji, ali se ne osećam kao Srbin, a pogotovo se ne identifikujem sa rezultatima sportista.
(roarrr, 09. decembar 2019 11:13)

Nemoj, brale, molim te.

Deki

pre 4 godine

@(kadnezelispriznatiistinu, 9. decembar 2019 10:42, to je bio lapsus, a i naša uprava me ne zanima. Kao što mešam prezimena predsednika novinara iz doba Slobe i debelog profesora jer su slična.I jesam grobar.

Osvajač nacionalnog priznanja

pre 4 godine

A sta bi falilo sportistima da rade nakon što sa 30-35 završe karijeru? Ljudima na birou nude prekvalifikaciju i sa 45-50. Ja čim završim školu odo odavde. Dve je trulo i naopako U našoj zemlji.
(Peca, 9. decembar 2019 07:46)

Gnušam se svakog rada. Sport je moj život. Neka radi ko voli.

SV

pre 4 godine

"Ako Dankinje i Korejke pobede, onda će Srbija u poslednjoj rundi imati priliku da pobedom nad Danskom izbori mesto u borbi za medalje u Japanu."

Cak iako se ovo desi, a pola uslova je vec ostvareno, hajde da pretpostavimo da ce i Koreja dobiti Norvesku, sanse Srbije da se domogne drugog mesta pobedom nad Danskom su gotovo nikakve. Ne znam dokle ce biti primenjivan ovaj nakaradni sistem takmicenja sa prenosenjem bodova u drugu grupu, a jasno vam je da ako ste preneli nula bodova sansa da se plasirate dalje gotovo ne postoji.

Kami

pre 4 godine

Danska upravo pobedila Holandiju.
Zamislite da se poklope sve ostale utakmice nama u korist i nekako odemo u polufinale. Koje bi to ludilo bilo.
Elem, sad borba za Olimpijske igre.
Neka bude bar to.

Osvajač nacionalnog priznanja

pre 4 godine

A sta bi falilo sportistima da rade nakon što sa 30-35 završe karijeru? Ljudima na birou nude prekvalifikaciju i sa 45-50. Ja čim završim školu odo odavde. Dve je trulo i naopako U našoj zemlji.
(Peca, 9. decembar 2019 07:46)

Gnušam se svakog rada. Sport je moj život. Neka radi ko voli.

Pop

pre 4 godine

Ako se vrhunski sportista povlači negde sa 35 godina, najkasnije, sve je jasno koliko je trajala karijera. Zar je 25 godina malo za penziju?
(Siniša, 9. decembar 2019 10:36)

Od čega žive sportisti koji nisu osvojili medalju? Oni nisu dobili ni premije za medalju od države i od organizatora takmičenja.

roarrr

pre 4 godine

Realno, boli me uvo.

Rođen sam i živim u Srbiji, ali se ne osećam kao Srbin, a pogotovo se ne identifikujem sa rezultatima sportista.

PrincNaZrnuGraška

pre 4 godine

Ma bravo devojke! Ovako se podići posle onakva 2 emotivno teška poraza,to mogu samo pravi borci,ratnici! Kapa dole, iako je polufinale gotovo nedostižno,igrajte do kraja maximalno i izborite plasman na OI. Zaslužile ste!

Siniša

pre 4 godine

Navijam za naše ali da ne osvoje medalju. Ko ce svima njima da zaradi nacionalne penzije od 40-e godine? I to ogromne. Zar moj deka koji ide sa 62 godine da radi a možda će morati još 7 godina. Nema sta ga ne boli. A sta bi falilo sportistima da rade nakon što sa 30-35 završe karijeru? Ljudima na birou nude prekvalifikaciju i sa 45-50. Ja čim završim školu odo odavde. Dve je trulo i naopako U našoj zemlji.
(Peca, 9. decembar 2019 07:46)

A šta ti misliš kada sportista počinje sa bavljenjem sportom? Sigurno ne sa 20 godina. Vrhunski sportista se stvara od malih nogu. To obično budu talentovana deca koja celo svoje detinjstvo i školovanje podrede sportu. Ako se vrhunski sportista povlači negde sa 35 godina, najkasnije, sve je jasno koliko je trajala karijera. Zar je 25 godina malo za penziju?

kadnezelispriznatiistinu

pre 4 godine

Kako mi sve ovo izgleda čisto i pošteno...Devojke izginuše.To je zato jer nema Zvezde i Partizana. Nema Čovića,Terzića, Vizure i sličnih. Ne znam ni da li postoji naša ženska liga u rukometu, a devojke se bore za polufinale. Sad vidite koliko bi nam fudbal bio boljii zdraviji kada bi se privatizovao jer bi onda politički lopovi otišli iz njega. Možda Zvezda i Partizan ne bi bili to što su danas, ali bi dobili zdraviju ligu, a samim tim i zdraviju reprezentaciju. Naravno, pusti snovi. Inače sam grobar.
(Deki, 09. decembar 2019 09:39)

Da si grobar trebao bi da znas da se nas dusmanin zove Vazura a ne Vizura :)

Ogysa

pre 4 godine

Ustajem,odmah na B92,naslov da smo pobedili,automatski sreca i ponos,bravo devojke,Olimpijske igre su san i mnogo lakse takmicenje od Svetskog prvenstva,verujem u vas i samo napred!

sasa

pre 4 godine

Ma idi.. ovo je skandal. Da se neko našali na forumu b92, mislim stvarno za zatvor. E jes da imamo ograničenih ljudi u ovoj državi, ovo je strašno.
(Mikula, 9. decembar 2019 08:50)

Ala ti je sala....stvar dobrog ukusa. kada bi bili malo vise ograniceni ne bi dopustali da svi *eru po svemu. Mi u nicemu vise nemamo granice. Bezobrazluk na sve strane. Pa nam je tako i u zivotu.

Ceca Kitic je proglasena najboljom rukometasicom svim vremena! Svih vremena. Mozes zamisliti da neki nas muski sportista nosi takav naziv?! Da li bi se onda salio?! Ja priznam da sam ogranicen jer stvarno ne kapiram " salu".... ajde pojasni pa da "progledam"


Inace devojke svaka cast. U kolektivnim sportovima bore se do poslednjeg poena. Kosarkasice, odbojkasice i rukometasice. Srecno sa Danskom!

Armata

pre 4 godine

Bjelica razvalio onog Slovaka Doncica, Srpkinje pobedile Nemice, Liscevic pokazala onoj luzerki Lekic sta znaci imati petlju, Marija Obradovic opravdala poverenje svoga oca i ljudske gromade kakav je Ljuba Obradovic. Moze li lepse poceti ova javno-medijsko-sportska nedelja...

pera kojot zvani super genije

pre 4 godine

i eto, tek sada dolazi do izražaja ona pljačka protiv Norvežanki....mislim čak da nam sada malo to i vraćaju.

Naše su super, samo još da dignu kontru na malo viši nivo i to je to

ovde je plasman na OI glavni zadatak...sve preko toga je čista premija

my way

pre 4 godine

Svasta je ovde moglo da se procita. Da ne spadamo u grupu reprezentacija odmah posle Rusije i Francuske, da su od devojaka svi odustali, da nam slede 3 poraza u drugoj rundi... no nebitno. Svako ko bar malo prati rukomet zna da to veze sa mozgom nema, da ove devojke vrede mnogo i da jednostavno u danasnjem rukometu sa mnogo ujednacenih ekipa nisu imale srece da im se kockice posloze da udju u borbu za medalje. Plus nikada kompletne. Na ovom SP desila se utakmica sa Norveskom i kradja koja nas kosta sasvim realnih sansi za polufinale. Spanija takodje nije nikakav bauk za devojke, ali ne vredi spekulisati. Dati maksimum protiv Danske, izboriti kvalifikacioni turnir, sto ubedjen sam znaci i Olimpijske igre, a za ostale kalkulacije koje ne zavise od nas ne mariti previse u ovom trenutku. Devojke, svaka vam cast na pobedi i samo nastavite, pa sta god da bude moci cete uzdignute glave da se vratite kuci. Vredite mnogo i mi smo uz vas!

Gile

pre 4 godine

Ako se vrhunski sportista povlači negde sa 35 godina, najkasnije, sve je jasno koliko je trajala karijera. Zar je 25 godina malo za penziju?
(Siniša, 9. decembar 2019 10:36)

Imam kontra pitanje. Od čega žive sportisti koji nisu osvojili medalju? Oni nemaju nacionalnu penziju i ako su možda više trenirali ali nisu imali predispozicije kao osvajači medalja. Nisi čak osvojili ni desetine hiljada eura koje im ta medalje isplaćuje država plus i organizator takmičenja. Neka budu preduzetnici ili treneri a nacionalna penzija može ali kad ispune starosni ili neki drugi uslov kao i svi ostali.

Hrabro srce

pre 4 godine

Kad je Liščević protiv Koreje promašila jedini penal na prvenstvu bilo je ovde pljuvačine po njoj.Pitam te stručnjake da li bi stisli i šutirali ovaj penal,naravno da ne bi jer su ptice kukavice,zato Liščević ima srce sokola.Kao što neko ovde primeti žene u sportu su stub Srbije po pitanju htenja,želje i borbenosti.

lal

pre 4 godine

@peca: ti ces da pobegnes, a ja da placam tvom deki penziju?!? sigurno je njegova krivica veca od moje zato sto je penzioni fond poharan... a skolu skoro neces zavrsiti, osim ako ne podmitis profesora matematike, posto su cifre koje se izdvajaju za nacionalne penzije statisticka greska... da je ta stavka u prvih sto problema, mi bismo bili svajcarska... logika ti takodje ne ide od ruke, a ako ne daj boze skola koju pohadjas ima veze i sa ekonomijom, onda se bojim da ce i tebi trebati prekvalifikacija, bolje bi bilo pre 40e...

NIKI

pre 4 godine

Cvijićka žena zmaj ovolike batine i ona na nogama bravooo, sada ako se nameste rezultati i 1/2 je moguće. Primetno je da su naše fizički dobro pripremljene

Kami

pre 4 godine

Voleo bih da svi koji su od starta pljuvali po reprezentaciji da kažu da su Pogresili. Uživajmo što imamo tim koji igra na svetskom prvenstvu.
Bravo, devojke.
Potajno sam se nadao ovome.

Navijač Srbije

pre 4 godine

Peca
Nemoj tako sinko. Seti se samo koliko si puta išao na doček i slavlja povodom osvajanja medalja naših strelaca i boraca svih profila. A sad ti teško da radiš do 69 za njihovu penziju koju uživaju od četrdesete godine. Pa bolje onda i da odeš iz zemlje kad ti teško pada da radiš za naše sportiste. Predlažem ti USA kod njih nema nacionalne penzije pa se često pročita da je neki osvajač olimpijskog zlata beskućnik.

Ljubiša

pre 4 godine

Peca
Prijatelju, to nije bitno, bitno da se zli zapad pobedjuje kroz sport! Sopstveni zivoti i ono sto je vazno za kvalitet zivota, to je sekundarno!
(Jumko, 9. decembar 2019 08:04)

Samo Jumko može da podržava čoveka koji traži sa se nacionalne penzije ne primajunod 40-e godine. Pa ne nego će da rade kao mi i naši voljeni do 69 ili do smrti. Neka se granica pomeri na 35 godina. Pita li se neko kako da prežive do 40?

Spale

pre 4 godine

Peca@ jadniče jadni!! Pa što ti nisi uspešan u nekom sportu, pa uzmi penziju. Treniraj dvaput dnevno, po 3-4 sata, misliš da je lako, pa ti neko slomi nogu. Brine te penzija, sve ostalo ti je potaman..

Stara kuka

pre 4 godine

Jako tesko mozemo u polufinale al opet svaka cast. I da budemo 3.u grupi je odlican uspeh. Nedostaje nam pravi vodja ekipe, nesto poput oftedal, neagu, gros ili vjakirjeve, lekicka iako fali mislim da nije tah kalibar
(Rodik, 9. decembar 2019 09:08)

Kristina Liscevic je vodja ovog tima, sto bi se reklo prva violina. Al to nije ni bitno.

Kolja

pre 4 godine

Ovo je primer kako se bori,kako se ostavlja srce na terenu za dres sa državnim grbom!Svaka vam čast devojke!Ovo treba puštati našim fudbalskim mučenicima pred svaku utakmicu,a imali bi sta da nauče i košarkaši.Od srca im želim da dobiju sledeće dve i da im se poklope ostali rezultati,pa da uđu u polufinale.Ovakvom borbom to zaslužuju.

JPR24

pre 4 godine

E pa, opet, svaka čast. Posle Norveske, i poraza uz sudijski cirkus, usledila je katastrofa sa Holandijom, i igra, i taktika, tad smo igrali i sa dva pivota !!!! Često taj mentalni pad ide do kraja, barem kod muškaraca. Ali devojke su demantovale sve. Pa i mene, iskreno nisam ovo očekivao, ako uzmemo u obzir šta se desavalao prošlih godina. Igra, na nivou, iako ima losihij perioda, ali borbenost, želja, sve je tu, pa eto, isplatilo se, kao i zadnji napad, bez golmana, ide na sve ili ništa, ionako nema drugog izbora, ali to muškarci ne bi nikad odigrali, već bi čuvali nereseno. Devojkama se i to isplatilo. Šta god dalje da bude, treba biti zadovoljan. Nisu pale potpuno kao sto je većina mislila. Nisu se predale. I bore se do zadnjeg. Samim tim zaslužuju da se dokopaju mesta za OI.

Мој наклон до пода

pre 4 godine

СЈАЈНО. Са 2 повређене играчице, са 17-18 техничких грешки, против сјајне Немачке и оне 2 судијске рукометне проститутке из Румуније добити утакмицу, па то је подвиг. Поп-Лазић цело првенство, и Цвијић данас, играју сјајно. Цвијић, који борац, која рукометашица, која људина. Жена змај. Ма Цвијић, љубим те у дупе (ово је само израз одушевљења и респекта, ништа више.)

Carlito

pre 4 godine

Navijam za naše ali da ne osvoje medalju. Ko ce svima njima da zaradi nacionalne penzije od 40-e godine? I to ogromne. Zar moj deka koji ide sa 62 godine da radi a možda će morati još 7 godina. Nema sta ga ne boli. A sta bi falilo sportistima da rade nakon što sa 30-35 završe karijeru? Ljudima na birou nude prekvalifikaciju i sa 45-50. Ja čim završim školu odo odavde. Dve je trulo i naopako U našoj zemlji.
(Peca, 9. decembar 2019 07:46)

Buraz, ovo je sportska vest, opusti se i uživaj u uspehu ovih devojaka, pusti sad politiku i nepravdu...

Rodik

pre 4 godine

Jako tesko mozemo u polufinale al opet svaka cast. I da budemo 3.u grupi je odlican uspeh. Nedostaje nam pravi vodja ekipe, nesto poput oftedal, neagu, gros ili vjakirjeve, lekicka iako fali mislim da nije tah kalibar

zika

pre 4 godine

Da su pobedile Norvešku a videcete da Norveška neće proći dalje,naše bi igrale polufinale!mislim da ovaj selektor nije bas neki kvalitet al nemamo boljeg.ruskinje uzimaju zlato.

komnen barjaktar

pre 4 godine

Izvinjavam se devojkama što sam im prognozirao povratak kući za vikend. Odličan rezultat i šteta što u drugi krug nisu prenele nijedan bod. Bez obzira na rezultat u sredu protiv Dankinja još jednom čestitke. Pokazale su karakter za razliku od kolega iz muške rukometne reprezentacije a bogami i rukometno znanje.

ja

pre 4 godine

Kakav je Obradovic-ladan kao spricer, svaka čast!!! Devojke su ostavile srce na terenu, a sitne greske su i plod odlicne odbrane Nemica! Jedina zamerka za ceo turnir nema kontri i nema brzog centra, ostalo sto se tice napada na visokom nivou! Danas i da su izgubile(Hvala Bogu da nisu) skinuo bih im kapu na borbi-tako se igra za GRB, da i dosta drugih moze da nauci!!!
I zadnje sudije su u par navrata smesne! Ove cupaju Cvijić iz 6m nama 9-rac,njima sve 7-rci!Ovu malu ocepi Nemica, direktan crveni - 7m da, ali niti namere niti videlo ostrog faula-smesnooo!!!!

Čigiribaubau

pre 4 godine

Šta reći osim, kapa dole.Svaka čast devojke!!!Stalno se čitaju lepe vesti o podvizima naših sportista, jedino od naših baletana mrka kapa. Zatvoriti fudbalske stadione i zato ulagati u podmladak drugih sportova pa makar to bilo i pljuvanje koštica u dalj.

Deki

pre 4 godine

Kako mi sve ovo izgleda čisto i pošteno...Devojke izginuše.To je zato jer nema Zvezde i Partizana. Nema Čovića,Terzića, Vizure i sličnih. Ne znam ni da li postoji naša ženska liga u rukometu, a devojke se bore za polufinale. Sad vidite koliko bi nam fudbal bio boljii zdraviji kada bi se privatizovao jer bi onda politički lopovi otišli iz njega. Možda Zvezda i Partizan ne bi bili to što su danas, ali bi dobili zdraviju ligu, a samim tim i zdraviju reprezentaciju. Naravno, pusti snovi. Inače sam grobar.

Diletant

pre 4 godine

Sada se vidi koliko je ono pravo dato Norveskinjama da tuku bilo bitno.Zelim nasima svu srecu i da im se vrati za taj nepravedni poraz od Norveskinja.I, samo da ne pokazu nas mentalitet da blesnemo, a onda nismo u stanju da zavrsimo posao!

mile

pre 4 godine

Navijam za naše ali da ne osvoje medalju. Ko ce svima njima da zaradi nacionalne penzije od 40-e godine? I to ogromne. Zar moj deka koji ide sa 62 godine da radi a možda će morati još 7 godina. Nema sta ga ne boli. A sta bi falilo sportistima da rade nakon što sa 30-35 završe karijeru? Ljudima na birou nude prekvalifikaciju i sa 45-50. Ja čim završim školu odo odavde. Dve je trulo i naopako U našoj zemlji.
(Peca, 9. decembar 2019 07:46)

A sto mislis da nemice igraju za medalju i kobaju na Oktobarfestu?

xxx7

pre 4 godine

bravo devojke, samo moram nesto da primetim...da li vidite koliko SVE nase zenske selekcije (odbojkasice, kosarkasice) evo sada i rukometasice, igraju sa vise srca i borbenosti nego bilo koja muska selekcija.

HGH

pre 4 godine

Bukvalno na misice ali pobeda je pobeda! Bez Stoiljkovic i dobre igre Liscevic postajemo ekipa srednje klase. Koliko samo minuta bez gola koliko poklona od Nemacke pa i mi jednom da iskoristimo. Lavko je prosek pogotovu kada nema pomenute dve svaka cast za iznudjen sedmerac ali cim se pojavi neka ekipa iz vrha ona se povlaci jednostavno nije i ne moze biti lider i kapiten! Koliko se video danas samo los odabir igraca od strane trenera da jednostavno na klupi nema igraca da zameni Stoiljkovic i Liscevic kad ne mogu ili im ne ide! Vukajlovic i Kovacevic bi mnogo znacile u ovakvim mecevima kao i Janjusevic koje ne dobijaju sansu ili su izostavljene a na njima treba graditi igru! Nakon OI plasirali se ili ne obavezno podmladiti ekipu ostaviti okosnicu tima u rotaciji (Lavko,Cvijic,Pop-Lazic,Trifunovic,Nikolic) jer Srbija moze bolje i od ovog, prakticno utakmicu u kojoj smo dominirali dobijamo na srecu umesto sa barem 2-3 gola razlike!

lemi

pre 4 godine

@peco
Ti si hit majke mi. Svaka cast tvom deki, ali sta ti radis u zivotu? Problem su nacionalne penzije sportistima??? Nije problem premlacivanje opozicionara, nabadanje vrata skupstine zastavom, vredjanje, omalovazavanje sa svih strana, nasilje, bahatost, pad helikoptera, iseljavanje ljudi, paranameti...,neeee sportske penzije su problem jer su ne zasluzene.
I to uglavnom nama koji imamo dve leve noge ili ruke, pivski stomak i nismo privredili nista ni sebi a o drzavi da ne govorimo!

Pa nije ni cudo sto nam je tako kako jeste.

Jumko

pre 4 godine

@Peca Prijatelju, to nije bitno, bitno da se zli zapad pobedjuje kroz sport! Sopstveni zivoti i ono sto je vazno za kvalitet zivota, to je sekundarno!

Zipsey

pre 4 godine

Au kako sam poludeo!!! Kako sam samo poludeo! Prvi put ustanem od pocetka sampionata da ih gledam i dozivim nervni slom.Umesto da u prvom poluvremenu odu na plus 6,7 one odjednom pocnu da prave takve gluposti od tehnickih gresaka,da bacaju loptu napamet iza ledja,da neprecizno bacaju u aut umesto u ruke krilima i sve prospu za par napada.Selektor uporno kada napadamo vadi Tomasevicevu i drzi prazan gol i naravno cim se napravi tehnica greska u napadu,citaj prodaja lopte u ruke Nemicama,one imaju otvoren sut preko celog terena na prazan gol.I dokle tako?! Drugo poluvreme,jedba 5 golova za 20 minuta! Pa nedopustivo totalno! Sve toliko providno ide na Cvijicevu da bi i najveci amateri zatvarali nase napade i znali kako da se odbrane!! Au devojke,pa dajte malo smanjite te dozivljaje,zasto uvek moram copy paste utakmica,zasto stecenu prednost prosipamo tehnickim greskama koje ni juniorke ne prave tako a kamoli vi,igracice sa tolikim stazom i ozbiljnim utakmicama koje ste igrale.Uh! Svaka cast na kraju! :) Ajde sada su vec kvalifikacije za OI skoro izvesne,a bogami cak se otvara sansa i za polufinale :D Cestitke i samo malo smanjite te decije gluposti,dodavanja lopte 10 puta u ruke protivnicama i bacanja u aut bez pritiska protivnika na sebi! Idemo devojke! Samo hrabro protiv Danske mozete bolje!

Gde ja živim

pre 4 godine

Proradiće mi čir od rukometa i ženskog sporta. Na momente briljantno, na momente za infarkt. Valjda to mora tako. Svaka čast devojke. Prvo poluvreme, prvih 20 minuta savršeno, posle malo popustila koncentracija, a i fizički nivo nemamo za 60 minuta. Opet je mnogo ispadala lopta, počeću da verujem da je neka muljaža u pitanju :) Cvija briljantna, Lavko se probudila kad kapiten treba da preuzme odgovornost, Marija, koju sam u prošlosti jako puno kritikovao sjajno odradila posao na odmeni Liščević. Kristina izgleda ozbiljnije povređena nego što se mislilo, ali zato sjajna. Danas je bilo sjajno, ali ne i savršeno. Malo nas je poremetilo isključenje Radojević, za koje mislim da je ozbiljna glupost pa smo smanjili agresivnost u odbrani, ali na kraju je ispalo odlično. Konačno brže, konačno odlučnije kada treba.

Takođe ovu utakmicu je dobila Risović. Kritikovali smo je, ali danas je bila maestralna u drugom poluvremenu. Uplašio sam se da će Ekerle da prevagne, ali ipak je bila Joca. Svaka čast, idemo dalje, samo jako i koncentrisano. Prijatan ostatak dana svima.

Jaga

pre 4 godine

Navijac,komentator I selektor sve u jednom-Strajnic.Odbrana losiji deo tima I bez rezervnog plana,Cvijic pod pretnjom treceg iskljucenja u odbraniprisilno na poziciji beka,I zadnjiih 4 gola od Nemica primamo izmedju nje I krila.Veliki uspeh je pobeda,imamo gorkih iskustava iz proslosti protiv danasnjih rivala

Enrik Masip

pre 4 godine

Kako los karakter imaju ove nase rukometasice!!! Vodimo 5razlike i dozvolimo protivniku da se vrati, a mi kad gubimo 2-3razlike i skroz se pogubimo. Nemice su bas lepe

Mirkos

pre 4 godine

Ni korejkama,ni nemicama,niko nije dao više od 27 gola,a naše ko mašina trpaju,do 40-tog minuta bilo i biće 27 u njihovom golu.
(Gliša, 9. decembar 2019 07:56)

Norveški trener je rekao da mi imamo najbolji napad na šampionatu..

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Neverovatno kako su sudije pokrale Nemice! Treba da napuste takmicenje! Hahahaha...
(Jumko, 09. decembar 2019 08:30)
Care,Hrvatska nema u ovoj fazi SP..Doma!O čemu ti pričaš??!!??

Bob Rock

pre 4 godine

Реално ове швабице добро млате, али то румунке не виде, пивот се стално држи за дрес, при шуту рука иде редовно у лице, али искључења нема. Да су судије од јуче имале би десет искључења или би промениле тактику...

Zobla

pre 4 godine

Bravo devojke! kakva borba! Vi ste primer jednog pravog mentaliteta koji je davno zaboravljen na nasim prostorima. Svaka cast sta go uradile do kraja prvenstva!

@Peca

pre 4 godine

Tako je, gospodine Peco.Oni posle karijere obicno budu treneri, direktori klubova, a i za vreme karijere zarade dovoljno, a pola ljudi u Srbiji ima bedne ili nikakve penzije, pa jos samo treba da izdrzavaju sportiste.Osvesti se, tuzni narode, ne pravi laznu elitu, ne gazi po sirotinji.

kecamtiseku

pre 4 godine

Nisam gledao odavno da se neka naša reprezentacija u rukometu(bilo muška ili ženska)ovako bori za svaki gol i odbranu.Još od slavne generacije Metaloplastike kada sam bio mali...Svaka čast!Bude čoveku milo bez obzira na rezultat!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 9. decembar 2019 07:41) Prava dnevna doza...

Djorgo nišlija

pre 4 godine

Strašan meč! Prvi koji sam mogao da gledam. Nije džentlmenski, ali prve čestitke selektoru Obradoviću, ovo je ogroman napredak u kompletnoj igri. Cvijićeva bi trebalo da rodi desetoro dece, div-žena. Ceo tim - sjajan pre svega karakter - do kraja!!!

Bojan

pre 4 godine

Bravo devojke! Igrale ste srcem i zasluzeno pobedile! Najvise mi je drago zbog zlobnika koji su slutili los rezultat i unapred se radovali porazu. Polufinale je mozda tesko dostizno, ali sa ovakvom igrom plasman na Olimpijadu je realnost

Drndo Maroje

pre 4 godine

Sjajno sjajno! Preko svakog ocekivanja, sto turnir odmice igraju sve bolje. Vratile su se protiv razocaravajuceg poraza od Norveske i sada se bore do zadnje sekunde. Bravo!

Osvajač nacionalnog priznanja

pre 4 godine

A sta bi falilo sportistima da rade nakon što sa 30-35 završe karijeru? Ljudima na birou nude prekvalifikaciju i sa 45-50. Ja čim završim školu odo odavde. Dve je trulo i naopako U našoj zemlji.
(Peca, 9. decembar 2019 07:46)

Zar te ne bi bilo sramota da doteras auto U perionicu a tamo tvoj idol strelac, borac itd pere auta? Dobro zarade oni koju stotinu hiljada eura, bude i premija i od države i od organizatora za osvajanje medalja ali i potroše. Pa pare su to. Odeš na trafiku a tamo neko ko je bio osvajač medalje U pucanju ili borilačkim sportovima. Ne ide to. Zato ćemo raditi do smrti ili do 69 godina da oni uživaju U penzijici 105-155K

sava

pre 4 godine

samo da pozdravim rukometne strucnjake koji su pisali kako cemo u drugom krugu imati tri lagana poraza,kako igramo sporo,rukomet iz osamdesetih itd.. znam da im je tesko.. promaseni zivoti koji pljuju po Djordjevicu,Djokovicu,kosarkasima,fudbalerima i tako lece frustracije..
bravo Srbija.. biti u 8 na svetu je rezultat za respekt.

Vladan

pre 4 godine

Ovo je veliki rezultat za srpski rukomet. Još treba da napreduju do velikih rezultata i perfektne igre ali možemo reći da se Srbija u rukometu budi. Samo napred devojke. Odmorite se pa da srušite i Dankinje.

Mikula

pre 4 godine

Je l igra Ceca Kitić?(Mikula, 9. decembar 2019 07:07) Znaci ni naziv najbolje rukometasice svih vremena nasom dokonom narodu nije vredan postovanja. Sramota sta pojedinci sebi dopustaju..
(sasa, 09. decembar 2019 07:39) Ma idi.. ovo je skandal. Da se neko našali na forumu b92, mislim stvarno za zatvor. E jes da imamo ograničenih ljudi u ovoj državi, ovo je strašno.

Max

pre 4 godine

Navijam za naše ali da ne osvoje medalju. Ko ce svima njima da zaradi nacionalne penzije od 40-e godine? I to ogromne. Zar moj deka koji ide sa 62 godine da radi a možda će morati još 7 godina. Nema sta ga ne boli. A sta bi falilo sportistima da rade nakon što sa 30-35 završe karijeru? Ljudima na birou nude prekvalifikaciju i sa 45-50. Ja čim završim školu odo odavde. Dve je trulo i naopako U našoj zemlji.
(Peca, 09. decembar 2019 07:46

Au buraz, tebi stvarno nije lako.

bigserb

pre 4 godine

Greota zbog ona dva poraza u prvoj grupi, da su tu izvukle bar 1 bod, sada bi mogle da se nadaju i igri za medalju, ovako, borice se za 3. ili 4. mesto u grupi i za kvalifikacije za OI, ako na kraju budu sedme!

Jumko

pre 4 godine

@Zipsey Prijatelju, to je sport, koji ti ne razumes! Tako to ide, vodi jedan, pa drugi, losije poluvreme, jednom se jedan golman razbrani, pa drugi, pa greske... Veruj, i iz ugla nekog Nemca je stvar kao tvoja, kako nisu dale zicer za plus 2, pa kako poslednji napad nisu duze igrale, pa kako se nisu odlepile sa igracem vise nego pravile greske itd itd. Ali mi uvek mislimo da je sve do nas i da se sve pitamo!

Dragana

pre 4 godine

Gledala sam samo drugo poluvreme, završnica je baš bila teška ali pobedi se u zube ne gleda. Iz meča u meč devojke sve bolje deluju, nadam se da će kvalifikacije za OI biti obezbedjene.Šteta što su svoj najgori meč odigrale protiv Holandije, da nisu ni polufinale im ne bi bilo daleko.

Djorgo nišlija

pre 4 godine

A, pa ovo nisu naše ... ;). Ovo neko jurcanje, utrčavanje na liniju sa krila, bez golmana, čak i vode protiv nemica ... Vrlo čudno ;). Ajd, pa neka je sa srećom!!!

Tu tu tu

pre 4 godine

"Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka". Srećno devojke pa kako bude! P.S. verovatno nisam jedini ali sam primetio da svaka naša reprezentacija ima drugačije intoniranje himne jer je ovde s pevanjem, kad igra košarkaška reprezentacija onda je kao neka flauta dok svira, fudbalska verzija je nešto ozbiljnije... Mislim da bi kao država trebali da utvrdimo šta je zvanična verzija i da to bude standard a ne svako da pušta po svom nahođenju.

Жено дај гол

pre 4 godine

Од сјаја до очаја. Лишчевић је опет почела да дивља, сахраниће нас ако овако настави. Нама нису најтеже противнице Немице, Норвежанке, Францускиње, Рускиње. Наш највећи противник је наша глава. Све у свему, добро 1. полувреме. Идемо до краја.

Generacija '82

pre 4 godine

Da ne mračim,ali imajući u vidu dug istorijat utakmica sa Nemcima/Nemicama,samo ako greške smanjimo na minimum imamo šanse da dobijemo.Imamo+2,ali i da je +22 umetnici smo,pogotovo protiv dotičnih,da od gotovog napravimo veresiju.

Bill Scanlon

pre 4 godine

19:17 na poluvremenu za nase. Odlican rezultat s obzirom na sudjenje. Masakriraju nas. Ako Nemica dobije iskljucenje, odmah sledeci napad se iskljucuje nasa igracica posle 15-20 sekundi, tri ili cetiri puta vidjeno, crveni za Radojevicku smejurija. Protiv Norvezanki su nase izgubile 3 razlike, ali Norveska je posteno i zasluzeno preokrenula mec i slavila. Ovo danas je evidentna tendencija. Oba pivotmena nas drze u mecu. Da bi nase sacuvale prednost i slavile danas, moraju golmani jos bolje u drugom poluvremenu. Sudijski par ce i u drugom verovatno navlaciti za Nemacku ako zatreba.

Bob Rock

pre 4 godine

Ове румунке судије су катастрофа, уопште гледано мушке судије имају пуно више осећаја...

sasa

pre 4 godine

Je l igra Ceca Kitić?
(Mikula, 9. decembar 2019 07:07)

Znaci ni naziv najbolje rukometasice svih vremena nasom dokonom narodu nije vredan postovanja. Sramota sta pojedinci sebi dopustaju..

Peca

pre 4 godine

Navijam za naše ali da ne osvoje medalju. Ko ce svima njima da zaradi nacionalne penzije od 40-e godine? I to ogromne. Zar moj deka koji ide sa 62 godine da radi a možda će morati još 7 godina. Nema sta ga ne boli. A sta bi falilo sportistima da rade nakon što sa 30-35 završe karijeru? Ljudima na birou nude prekvalifikaciju i sa 45-50. Ja čim završim školu odo odavde. Dve je trulo i naopako U našoj zemlji.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nisam gledao odavno da se neka naša reprezentacija u rukometu(bilo muška ili ženska)ovako bori za svaki gol i odbranu.Još od slavne generacije Metaloplastike kada sam bio mali...Svaka čast!Bude čoveku milo bez obzira na rezultat!

Djorgo nišlija

pre 4 godine

A, pa ovo nisu naše ... ;). Ovo neko jurcanje, utrčavanje na liniju sa krila, bez golmana, čak i vode protiv nemica ... Vrlo čudno ;). Ajd, pa neka je sa srećom!!!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nisam gledao odavno da se neka naša reprezentacija u rukometu(bilo muška ili ženska)ovako bori za svaki gol i odbranu.Još od slavne generacije Metaloplastike kada sam bio mali...Svaka čast!Bude čoveku milo bez obzira na rezultat!

Tu tu tu

pre 4 godine

"Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka". Srećno devojke pa kako bude! P.S. verovatno nisam jedini ali sam primetio da svaka naša reprezentacija ima drugačije intoniranje himne jer je ovde s pevanjem, kad igra košarkaška reprezentacija onda je kao neka flauta dok svira, fudbalska verzija je nešto ozbiljnije... Mislim da bi kao država trebali da utvrdimo šta je zvanična verzija i da to bude standard a ne svako da pušta po svom nahođenju.

Vladan

pre 4 godine

Ovo je veliki rezultat za srpski rukomet. Još treba da napreduju do velikih rezultata i perfektne igre ali možemo reći da se Srbija u rukometu budi. Samo napred devojke. Odmorite se pa da srušite i Dankinje.

mile

pre 4 godine

Navijam za naše ali da ne osvoje medalju. Ko ce svima njima da zaradi nacionalne penzije od 40-e godine? I to ogromne. Zar moj deka koji ide sa 62 godine da radi a možda će morati još 7 godina. Nema sta ga ne boli. A sta bi falilo sportistima da rade nakon što sa 30-35 završe karijeru? Ljudima na birou nude prekvalifikaciju i sa 45-50. Ja čim završim školu odo odavde. Dve je trulo i naopako U našoj zemlji.
(Peca, 9. decembar 2019 07:46)

A sto mislis da nemice igraju za medalju i kobaju na Oktobarfestu?

sasa

pre 4 godine

Je l igra Ceca Kitić?
(Mikula, 9. decembar 2019 07:07)

Znaci ni naziv najbolje rukometasice svih vremena nasom dokonom narodu nije vredan postovanja. Sramota sta pojedinci sebi dopustaju..

Max

pre 4 godine

Navijam za naše ali da ne osvoje medalju. Ko ce svima njima da zaradi nacionalne penzije od 40-e godine? I to ogromne. Zar moj deka koji ide sa 62 godine da radi a možda će morati još 7 godina. Nema sta ga ne boli. A sta bi falilo sportistima da rade nakon što sa 30-35 završe karijeru? Ljudima na birou nude prekvalifikaciju i sa 45-50. Ja čim završim školu odo odavde. Dve je trulo i naopako U našoj zemlji.
(Peca, 09. decembar 2019 07:46

Au buraz, tebi stvarno nije lako.

sava

pre 4 godine

samo da pozdravim rukometne strucnjake koji su pisali kako cemo u drugom krugu imati tri lagana poraza,kako igramo sporo,rukomet iz osamdesetih itd.. znam da im je tesko.. promaseni zivoti koji pljuju po Djordjevicu,Djokovicu,kosarkasima,fudbalerima i tako lece frustracije..
bravo Srbija.. biti u 8 na svetu je rezultat za respekt.

PrincNaZrnuGraška

pre 4 godine

Ma bravo devojke! Ovako se podići posle onakva 2 emotivno teška poraza,to mogu samo pravi borci,ratnici! Kapa dole, iako je polufinale gotovo nedostižno,igrajte do kraja maximalno i izborite plasman na OI. Zaslužile ste!

Generacija '82

pre 4 godine

Da ne mračim,ali imajući u vidu dug istorijat utakmica sa Nemcima/Nemicama,samo ako greške smanjimo na minimum imamo šanse da dobijemo.Imamo+2,ali i da je +22 umetnici smo,pogotovo protiv dotičnih,da od gotovog napravimo veresiju.

Peca

pre 4 godine

Navijam za naše ali da ne osvoje medalju. Ko ce svima njima da zaradi nacionalne penzije od 40-e godine? I to ogromne. Zar moj deka koji ide sa 62 godine da radi a možda će morati još 7 godina. Nema sta ga ne boli. A sta bi falilo sportistima da rade nakon što sa 30-35 završe karijeru? Ljudima na birou nude prekvalifikaciju i sa 45-50. Ja čim završim školu odo odavde. Dve je trulo i naopako U našoj zemlji.

Spale

pre 4 godine

Peca@ jadniče jadni!! Pa što ti nisi uspešan u nekom sportu, pa uzmi penziju. Treniraj dvaput dnevno, po 3-4 sata, misliš da je lako, pa ti neko slomi nogu. Brine te penzija, sve ostalo ti je potaman..

Gde ja živim

pre 4 godine

Proradiće mi čir od rukometa i ženskog sporta. Na momente briljantno, na momente za infarkt. Valjda to mora tako. Svaka čast devojke. Prvo poluvreme, prvih 20 minuta savršeno, posle malo popustila koncentracija, a i fizički nivo nemamo za 60 minuta. Opet je mnogo ispadala lopta, počeću da verujem da je neka muljaža u pitanju :) Cvija briljantna, Lavko se probudila kad kapiten treba da preuzme odgovornost, Marija, koju sam u prošlosti jako puno kritikovao sjajno odradila posao na odmeni Liščević. Kristina izgleda ozbiljnije povređena nego što se mislilo, ali zato sjajna. Danas je bilo sjajno, ali ne i savršeno. Malo nas je poremetilo isključenje Radojević, za koje mislim da je ozbiljna glupost pa smo smanjili agresivnost u odbrani, ali na kraju je ispalo odlično. Konačno brže, konačno odlučnije kada treba.

Takođe ovu utakmicu je dobila Risović. Kritikovali smo je, ali danas je bila maestralna u drugom poluvremenu. Uplašio sam se da će Ekerle da prevagne, ali ipak je bila Joca. Svaka čast, idemo dalje, samo jako i koncentrisano. Prijatan ostatak dana svima.

xxx7

pre 4 godine

bravo devojke, samo moram nesto da primetim...da li vidite koliko SVE nase zenske selekcije (odbojkasice, kosarkasice) evo sada i rukometasice, igraju sa vise srca i borbenosti nego bilo koja muska selekcija.

JPR24

pre 4 godine

E pa, opet, svaka čast. Posle Norveske, i poraza uz sudijski cirkus, usledila je katastrofa sa Holandijom, i igra, i taktika, tad smo igrali i sa dva pivota !!!! Često taj mentalni pad ide do kraja, barem kod muškaraca. Ali devojke su demantovale sve. Pa i mene, iskreno nisam ovo očekivao, ako uzmemo u obzir šta se desavalao prošlih godina. Igra, na nivou, iako ima losihij perioda, ali borbenost, želja, sve je tu, pa eto, isplatilo se, kao i zadnji napad, bez golmana, ide na sve ili ništa, ionako nema drugog izbora, ali to muškarci ne bi nikad odigrali, već bi čuvali nereseno. Devojkama se i to isplatilo. Šta god dalje da bude, treba biti zadovoljan. Nisu pale potpuno kao sto je većina mislila. Nisu se predale. I bore se do zadnjeg. Samim tim zaslužuju da se dokopaju mesta za OI.

pera kojot zvani super genije

pre 4 godine

i eto, tek sada dolazi do izražaja ona pljačka protiv Norvežanki....mislim čak da nam sada malo to i vraćaju.

Naše su super, samo još da dignu kontru na malo viši nivo i to je to

ovde je plasman na OI glavni zadatak...sve preko toga je čista premija

Kolja

pre 4 godine

Ovo je primer kako se bori,kako se ostavlja srce na terenu za dres sa državnim grbom!Svaka vam čast devojke!Ovo treba puštati našim fudbalskim mučenicima pred svaku utakmicu,a imali bi sta da nauče i košarkaši.Od srca im želim da dobiju sledeće dve i da im se poklope ostali rezultati,pa da uđu u polufinale.Ovakvom borbom to zaslužuju.

Hrabro srce

pre 4 godine

Kad je Liščević protiv Koreje promašila jedini penal na prvenstvu bilo je ovde pljuvačine po njoj.Pitam te stručnjake da li bi stisli i šutirali ovaj penal,naravno da ne bi jer su ptice kukavice,zato Liščević ima srce sokola.Kao što neko ovde primeti žene u sportu su stub Srbije po pitanju htenja,želje i borbenosti.

lemi

pre 4 godine

@peco
Ti si hit majke mi. Svaka cast tvom deki, ali sta ti radis u zivotu? Problem su nacionalne penzije sportistima??? Nije problem premlacivanje opozicionara, nabadanje vrata skupstine zastavom, vredjanje, omalovazavanje sa svih strana, nasilje, bahatost, pad helikoptera, iseljavanje ljudi, paranameti...,neeee sportske penzije su problem jer su ne zasluzene.
I to uglavnom nama koji imamo dve leve noge ili ruke, pivski stomak i nismo privredili nista ni sebi a o drzavi da ne govorimo!

Pa nije ni cudo sto nam je tako kako jeste.

Dragana

pre 4 godine

Gledala sam samo drugo poluvreme, završnica je baš bila teška ali pobedi se u zube ne gleda. Iz meča u meč devojke sve bolje deluju, nadam se da će kvalifikacije za OI biti obezbedjene.Šteta što su svoj najgori meč odigrale protiv Holandije, da nisu ni polufinale im ne bi bilo daleko.

Siniša

pre 4 godine

Navijam za naše ali da ne osvoje medalju. Ko ce svima njima da zaradi nacionalne penzije od 40-e godine? I to ogromne. Zar moj deka koji ide sa 62 godine da radi a možda će morati još 7 godina. Nema sta ga ne boli. A sta bi falilo sportistima da rade nakon što sa 30-35 završe karijeru? Ljudima na birou nude prekvalifikaciju i sa 45-50. Ja čim završim školu odo odavde. Dve je trulo i naopako U našoj zemlji.
(Peca, 9. decembar 2019 07:46)

A šta ti misliš kada sportista počinje sa bavljenjem sportom? Sigurno ne sa 20 godina. Vrhunski sportista se stvara od malih nogu. To obično budu talentovana deca koja celo svoje detinjstvo i školovanje podrede sportu. Ako se vrhunski sportista povlači negde sa 35 godina, najkasnije, sve je jasno koliko je trajala karijera. Zar je 25 godina malo za penziju?

Bill Scanlon

pre 4 godine

19:17 na poluvremenu za nase. Odlican rezultat s obzirom na sudjenje. Masakriraju nas. Ako Nemica dobije iskljucenje, odmah sledeci napad se iskljucuje nasa igracica posle 15-20 sekundi, tri ili cetiri puta vidjeno, crveni za Radojevicku smejurija. Protiv Norvezanki su nase izgubile 3 razlike, ali Norveska je posteno i zasluzeno preokrenula mec i slavila. Ovo danas je evidentna tendencija. Oba pivotmena nas drze u mecu. Da bi nase sacuvale prednost i slavile danas, moraju golmani jos bolje u drugom poluvremenu. Sudijski par ce i u drugom verovatno navlaciti za Nemacku ako zatreba.

ja

pre 4 godine

Kakav je Obradovic-ladan kao spricer, svaka čast!!! Devojke su ostavile srce na terenu, a sitne greske su i plod odlicne odbrane Nemica! Jedina zamerka za ceo turnir nema kontri i nema brzog centra, ostalo sto se tice napada na visokom nivou! Danas i da su izgubile(Hvala Bogu da nisu) skinuo bih im kapu na borbi-tako se igra za GRB, da i dosta drugih moze da nauci!!!
I zadnje sudije su u par navrata smesne! Ove cupaju Cvijić iz 6m nama 9-rac,njima sve 7-rci!Ovu malu ocepi Nemica, direktan crveni - 7m da, ali niti namere niti videlo ostrog faula-smesnooo!!!!

Djorgo nišlija

pre 4 godine

Strašan meč! Prvi koji sam mogao da gledam. Nije džentlmenski, ali prve čestitke selektoru Obradoviću, ovo je ogroman napredak u kompletnoj igri. Cvijićeva bi trebalo da rodi desetoro dece, div-žena. Ceo tim - sjajan pre svega karakter - do kraja!!!

my way

pre 4 godine

Svasta je ovde moglo da se procita. Da ne spadamo u grupu reprezentacija odmah posle Rusije i Francuske, da su od devojaka svi odustali, da nam slede 3 poraza u drugoj rundi... no nebitno. Svako ko bar malo prati rukomet zna da to veze sa mozgom nema, da ove devojke vrede mnogo i da jednostavno u danasnjem rukometu sa mnogo ujednacenih ekipa nisu imale srece da im se kockice posloze da udju u borbu za medalje. Plus nikada kompletne. Na ovom SP desila se utakmica sa Norveskom i kradja koja nas kosta sasvim realnih sansi za polufinale. Spanija takodje nije nikakav bauk za devojke, ali ne vredi spekulisati. Dati maksimum protiv Danske, izboriti kvalifikacioni turnir, sto ubedjen sam znaci i Olimpijske igre, a za ostale kalkulacije koje ne zavise od nas ne mariti previse u ovom trenutku. Devojke, svaka vam cast na pobedi i samo nastavite, pa sta god da bude moci cete uzdignute glave da se vratite kuci. Vredite mnogo i mi smo uz vas!

Ljubiša

pre 4 godine

Peca
Prijatelju, to nije bitno, bitno da se zli zapad pobedjuje kroz sport! Sopstveni zivoti i ono sto je vazno za kvalitet zivota, to je sekundarno!
(Jumko, 9. decembar 2019 08:04)

Samo Jumko može da podržava čoveka koji traži sa se nacionalne penzije ne primajunod 40-e godine. Pa ne nego će da rade kao mi i naši voljeni do 69 ili do smrti. Neka se granica pomeri na 35 godina. Pita li se neko kako da prežive do 40?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Neverovatno kako su sudije pokrale Nemice! Treba da napuste takmicenje! Hahahaha...
(Jumko, 09. decembar 2019 08:30)
Care,Hrvatska nema u ovoj fazi SP..Doma!O čemu ti pričaš??!!??

Ogysa

pre 4 godine

Ustajem,odmah na B92,naslov da smo pobedili,automatski sreca i ponos,bravo devojke,Olimpijske igre su san i mnogo lakse takmicenje od Svetskog prvenstva,verujem u vas i samo napred!

lal

pre 4 godine

@peca: ti ces da pobegnes, a ja da placam tvom deki penziju?!? sigurno je njegova krivica veca od moje zato sto je penzioni fond poharan... a skolu skoro neces zavrsiti, osim ako ne podmitis profesora matematike, posto su cifre koje se izdvajaju za nacionalne penzije statisticka greska... da je ta stavka u prvih sto problema, mi bismo bili svajcarska... logika ti takodje ne ide od ruke, a ako ne daj boze skola koju pohadjas ima veze i sa ekonomijom, onda se bojim da ce i tebi trebati prekvalifikacija, bolje bi bilo pre 40e...

Mirkos

pre 4 godine

Ni korejkama,ni nemicama,niko nije dao više od 27 gola,a naše ko mašina trpaju,do 40-tog minuta bilo i biće 27 u njihovom golu.
(Gliša, 9. decembar 2019 07:56)

Norveški trener je rekao da mi imamo najbolji napad na šampionatu..

Мој наклон до пода

pre 4 godine

СЈАЈНО. Са 2 повређене играчице, са 17-18 техничких грешки, против сјајне Немачке и оне 2 судијске рукометне проститутке из Румуније добити утакмицу, па то је подвиг. Поп-Лазић цело првенство, и Цвијић данас, играју сјајно. Цвијић, који борац, која рукометашица, која људина. Жена змај. Ма Цвијић, љубим те у дупе (ово је само израз одушевљења и респекта, ништа више.)

Drndo Maroje

pre 4 godine

Sjajno sjajno! Preko svakog ocekivanja, sto turnir odmice igraju sve bolje. Vratile su se protiv razocaravajuceg poraza od Norveske i sada se bore do zadnje sekunde. Bravo!

Kami

pre 4 godine

Voleo bih da svi koji su od starta pljuvali po reprezentaciji da kažu da su Pogresili. Uživajmo što imamo tim koji igra na svetskom prvenstvu.
Bravo, devojke.
Potajno sam se nadao ovome.

Kami

pre 4 godine

Danska upravo pobedila Holandiju.
Zamislite da se poklope sve ostale utakmice nama u korist i nekako odemo u polufinale. Koje bi to ludilo bilo.
Elem, sad borba za Olimpijske igre.
Neka bude bar to.

Bojan

pre 4 godine

Bravo devojke! Igrale ste srcem i zasluzeno pobedile! Najvise mi je drago zbog zlobnika koji su slutili los rezultat i unapred se radovali porazu. Polufinale je mozda tesko dostizno, ali sa ovakvom igrom plasman na Olimpijadu je realnost

Armata

pre 4 godine

Bjelica razvalio onog Slovaka Doncica, Srpkinje pobedile Nemice, Liscevic pokazala onoj luzerki Lekic sta znaci imati petlju, Marija Obradovic opravdala poverenje svoga oca i ljudske gromade kakav je Ljuba Obradovic. Moze li lepse poceti ova javno-medijsko-sportska nedelja...

Jumko

pre 4 godine

@Zipsey Prijatelju, to je sport, koji ti ne razumes! Tako to ide, vodi jedan, pa drugi, losije poluvreme, jednom se jedan golman razbrani, pa drugi, pa greske... Veruj, i iz ugla nekog Nemca je stvar kao tvoja, kako nisu dale zicer za plus 2, pa kako poslednji napad nisu duze igrale, pa kako se nisu odlepile sa igracem vise nego pravile greske itd itd. Ali mi uvek mislimo da je sve do nas i da se sve pitamo!

sasa

pre 4 godine

Ma idi.. ovo je skandal. Da se neko našali na forumu b92, mislim stvarno za zatvor. E jes da imamo ograničenih ljudi u ovoj državi, ovo je strašno.
(Mikula, 9. decembar 2019 08:50)

Ala ti je sala....stvar dobrog ukusa. kada bi bili malo vise ograniceni ne bi dopustali da svi *eru po svemu. Mi u nicemu vise nemamo granice. Bezobrazluk na sve strane. Pa nam je tako i u zivotu.

Ceca Kitic je proglasena najboljom rukometasicom svim vremena! Svih vremena. Mozes zamisliti da neki nas muski sportista nosi takav naziv?! Da li bi se onda salio?! Ja priznam da sam ogranicen jer stvarno ne kapiram " salu".... ajde pojasni pa da "progledam"


Inace devojke svaka cast. U kolektivnim sportovima bore se do poslednjeg poena. Kosarkasice, odbojkasice i rukometasice. Srecno sa Danskom!

Zobla

pre 4 godine

Bravo devojke! kakva borba! Vi ste primer jednog pravog mentaliteta koji je davno zaboravljen na nasim prostorima. Svaka cast sta go uradile do kraja prvenstva!

Жено дај гол

pre 4 godine

Од сјаја до очаја. Лишчевић је опет почела да дивља, сахраниће нас ако овако настави. Нама нису најтеже противнице Немице, Норвежанке, Францускиње, Рускиње. Наш највећи противник је наша глава. Све у свему, добро 1. полувреме. Идемо до краја.

Deki

pre 4 godine

Kako mi sve ovo izgleda čisto i pošteno...Devojke izginuše.To je zato jer nema Zvezde i Partizana. Nema Čovića,Terzića, Vizure i sličnih. Ne znam ni da li postoji naša ženska liga u rukometu, a devojke se bore za polufinale. Sad vidite koliko bi nam fudbal bio boljii zdraviji kada bi se privatizovao jer bi onda politički lopovi otišli iz njega. Možda Zvezda i Partizan ne bi bili to što su danas, ali bi dobili zdraviju ligu, a samim tim i zdraviju reprezentaciju. Naravno, pusti snovi. Inače sam grobar.

kecamtiseku

pre 4 godine

Nisam gledao odavno da se neka naša reprezentacija u rukometu(bilo muška ili ženska)ovako bori za svaki gol i odbranu.Još od slavne generacije Metaloplastike kada sam bio mali...Svaka čast!Bude čoveku milo bez obzira na rezultat!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 9. decembar 2019 07:41) Prava dnevna doza...

Rodik

pre 4 godine

Jako tesko mozemo u polufinale al opet svaka cast. I da budemo 3.u grupi je odlican uspeh. Nedostaje nam pravi vodja ekipe, nesto poput oftedal, neagu, gros ili vjakirjeve, lekicka iako fali mislim da nije tah kalibar

komnen barjaktar

pre 4 godine

Izvinjavam se devojkama što sam im prognozirao povratak kući za vikend. Odličan rezultat i šteta što u drugi krug nisu prenele nijedan bod. Bez obzira na rezultat u sredu protiv Dankinja još jednom čestitke. Pokazale su karakter za razliku od kolega iz muške rukometne reprezentacije a bogami i rukometno znanje.

Bob Rock

pre 4 godine

Реално ове швабице добро млате, али то румунке не виде, пивот се стално држи за дрес, при шуту рука иде редовно у лице, али искључења нема. Да су судије од јуче имале би десет искључења или би промениле тактику...

Jaga

pre 4 godine

Navijac,komentator I selektor sve u jednom-Strajnic.Odbrana losiji deo tima I bez rezervnog plana,Cvijic pod pretnjom treceg iskljucenja u odbraniprisilno na poziciji beka,I zadnjiih 4 gola od Nemica primamo izmedju nje I krila.Veliki uspeh je pobeda,imamo gorkih iskustava iz proslosti protiv danasnjih rivala

Mevludin

pre 4 godine

Realno, boli me uvo.

Rođen sam i živim u Srbiji, ali se ne osećam kao Srbin, a pogotovo se ne identifikujem sa rezultatima sportista.
(roarrr, 09. decembar 2019 11:13)

Nemoj, brale, molim te.

Carlito

pre 4 godine

Navijam za naše ali da ne osvoje medalju. Ko ce svima njima da zaradi nacionalne penzije od 40-e godine? I to ogromne. Zar moj deka koji ide sa 62 godine da radi a možda će morati još 7 godina. Nema sta ga ne boli. A sta bi falilo sportistima da rade nakon što sa 30-35 završe karijeru? Ljudima na birou nude prekvalifikaciju i sa 45-50. Ja čim završim školu odo odavde. Dve je trulo i naopako U našoj zemlji.
(Peca, 9. decembar 2019 07:46)

Buraz, ovo je sportska vest, opusti se i uživaj u uspehu ovih devojaka, pusti sad politiku i nepravdu...

@Peca

pre 4 godine

Tako je, gospodine Peco.Oni posle karijere obicno budu treneri, direktori klubova, a i za vreme karijere zarade dovoljno, a pola ljudi u Srbiji ima bedne ili nikakve penzije, pa jos samo treba da izdrzavaju sportiste.Osvesti se, tuzni narode, ne pravi laznu elitu, ne gazi po sirotinji.

SV

pre 4 godine

"Ako Dankinje i Korejke pobede, onda će Srbija u poslednjoj rundi imati priliku da pobedom nad Danskom izbori mesto u borbi za medalje u Japanu."

Cak iako se ovo desi, a pola uslova je vec ostvareno, hajde da pretpostavimo da ce i Koreja dobiti Norvesku, sanse Srbije da se domogne drugog mesta pobedom nad Danskom su gotovo nikakve. Ne znam dokle ce biti primenjivan ovaj nakaradni sistem takmicenja sa prenosenjem bodova u drugu grupu, a jasno vam je da ako ste preneli nula bodova sansa da se plasirate dalje gotovo ne postoji.

Bob Rock

pre 4 godine

Ове румунке судије су катастрофа, уопште гледано мушке судије имају пуно више осећаја...

Zipsey

pre 4 godine

Au kako sam poludeo!!! Kako sam samo poludeo! Prvi put ustanem od pocetka sampionata da ih gledam i dozivim nervni slom.Umesto da u prvom poluvremenu odu na plus 6,7 one odjednom pocnu da prave takve gluposti od tehnickih gresaka,da bacaju loptu napamet iza ledja,da neprecizno bacaju u aut umesto u ruke krilima i sve prospu za par napada.Selektor uporno kada napadamo vadi Tomasevicevu i drzi prazan gol i naravno cim se napravi tehnica greska u napadu,citaj prodaja lopte u ruke Nemicama,one imaju otvoren sut preko celog terena na prazan gol.I dokle tako?! Drugo poluvreme,jedba 5 golova za 20 minuta! Pa nedopustivo totalno! Sve toliko providno ide na Cvijicevu da bi i najveci amateri zatvarali nase napade i znali kako da se odbrane!! Au devojke,pa dajte malo smanjite te dozivljaje,zasto uvek moram copy paste utakmica,zasto stecenu prednost prosipamo tehnickim greskama koje ni juniorke ne prave tako a kamoli vi,igracice sa tolikim stazom i ozbiljnim utakmicama koje ste igrale.Uh! Svaka cast na kraju! :) Ajde sada su vec kvalifikacije za OI skoro izvesne,a bogami cak se otvara sansa i za polufinale :D Cestitke i samo malo smanjite te decije gluposti,dodavanja lopte 10 puta u ruke protivnicama i bacanja u aut bez pritiska protivnika na sebi! Idemo devojke! Samo hrabro protiv Danske mozete bolje!

bigserb

pre 4 godine

Greota zbog ona dva poraza u prvoj grupi, da su tu izvukle bar 1 bod, sada bi mogle da se nadaju i igri za medalju, ovako, borice se za 3. ili 4. mesto u grupi i za kvalifikacije za OI, ako na kraju budu sedme!

Navijač Srbije

pre 4 godine

Peca
Nemoj tako sinko. Seti se samo koliko si puta išao na doček i slavlja povodom osvajanja medalja naših strelaca i boraca svih profila. A sad ti teško da radiš do 69 za njihovu penziju koju uživaju od četrdesete godine. Pa bolje onda i da odeš iz zemlje kad ti teško pada da radiš za naše sportiste. Predlažem ti USA kod njih nema nacionalne penzije pa se često pročita da je neki osvajač olimpijskog zlata beskućnik.

Osvajač nacionalnog priznanja

pre 4 godine

A sta bi falilo sportistima da rade nakon što sa 30-35 završe karijeru? Ljudima na birou nude prekvalifikaciju i sa 45-50. Ja čim završim školu odo odavde. Dve je trulo i naopako U našoj zemlji.
(Peca, 9. decembar 2019 07:46)

Gnušam se svakog rada. Sport je moj život. Neka radi ko voli.

NIKI

pre 4 godine

Cvijićka žena zmaj ovolike batine i ona na nogama bravooo, sada ako se nameste rezultati i 1/2 je moguće. Primetno je da su naše fizički dobro pripremljene

Stara kuka

pre 4 godine

Jako tesko mozemo u polufinale al opet svaka cast. I da budemo 3.u grupi je odlican uspeh. Nedostaje nam pravi vodja ekipe, nesto poput oftedal, neagu, gros ili vjakirjeve, lekicka iako fali mislim da nije tah kalibar
(Rodik, 9. decembar 2019 09:08)

Kristina Liscevic je vodja ovog tima, sto bi se reklo prva violina. Al to nije ni bitno.

Mikula

pre 4 godine

Je l igra Ceca Kitić?(Mikula, 9. decembar 2019 07:07) Znaci ni naziv najbolje rukometasice svih vremena nasom dokonom narodu nije vredan postovanja. Sramota sta pojedinci sebi dopustaju..
(sasa, 09. decembar 2019 07:39) Ma idi.. ovo je skandal. Da se neko našali na forumu b92, mislim stvarno za zatvor. E jes da imamo ograničenih ljudi u ovoj državi, ovo je strašno.

Miroljub

pre 4 godine

Eh, da smo upola uspesni u stvarima koje imaju neku stvarnu vrednost, koje unapredjuju nasu zemlju i nas svakodnevni zivot. Gde bi nam bio kraj. Ovako smo sampioni u svim aktivnostima dokolice.

Osvajač nacionalnog priznanja

pre 4 godine

A sta bi falilo sportistima da rade nakon što sa 30-35 završe karijeru? Ljudima na birou nude prekvalifikaciju i sa 45-50. Ja čim završim školu odo odavde. Dve je trulo i naopako U našoj zemlji.
(Peca, 9. decembar 2019 07:46)

Zar te ne bi bilo sramota da doteras auto U perionicu a tamo tvoj idol strelac, borac itd pere auta? Dobro zarade oni koju stotinu hiljada eura, bude i premija i od države i od organizatora za osvajanje medalja ali i potroše. Pa pare su to. Odeš na trafiku a tamo neko ko je bio osvajač medalje U pucanju ili borilačkim sportovima. Ne ide to. Zato ćemo raditi do smrti ili do 69 godina da oni uživaju U penzijici 105-155K

Diletant

pre 4 godine

Sada se vidi koliko je ono pravo dato Norveskinjama da tuku bilo bitno.Zelim nasima svu srecu i da im se vrati za taj nepravedni poraz od Norveskinja.I, samo da ne pokazu nas mentalitet da blesnemo, a onda nismo u stanju da zavrsimo posao!

Čigiribaubau

pre 4 godine

Šta reći osim, kapa dole.Svaka čast devojke!!!Stalno se čitaju lepe vesti o podvizima naših sportista, jedino od naših baletana mrka kapa. Zatvoriti fudbalske stadione i zato ulagati u podmladak drugih sportova pa makar to bilo i pljuvanje koštica u dalj.

Gile

pre 4 godine

Ako se vrhunski sportista povlači negde sa 35 godina, najkasnije, sve je jasno koliko je trajala karijera. Zar je 25 godina malo za penziju?
(Siniša, 9. decembar 2019 10:36)

Imam kontra pitanje. Od čega žive sportisti koji nisu osvojili medalju? Oni nemaju nacionalnu penziju i ako su možda više trenirali ali nisu imali predispozicije kao osvajači medalja. Nisi čak osvojili ni desetine hiljada eura koje im ta medalje isplaćuje država plus i organizator takmičenja. Neka budu preduzetnici ili treneri a nacionalna penzija može ali kad ispune starosni ili neki drugi uslov kao i svi ostali.

Pop

pre 4 godine

Ako se vrhunski sportista povlači negde sa 35 godina, najkasnije, sve je jasno koliko je trajala karijera. Zar je 25 godina malo za penziju?
(Siniša, 9. decembar 2019 10:36)

Od čega žive sportisti koji nisu osvojili medalju? Oni nisu dobili ni premije za medalju od države i od organizatora takmičenja.

zika

pre 4 godine

Da su pobedile Norvešku a videcete da Norveška neće proći dalje,naše bi igrale polufinale!mislim da ovaj selektor nije bas neki kvalitet al nemamo boljeg.ruskinje uzimaju zlato.

Jumko

pre 4 godine

@Peca Prijatelju, to nije bitno, bitno da se zli zapad pobedjuje kroz sport! Sopstveni zivoti i ono sto je vazno za kvalitet zivota, to je sekundarno!

kadnezelispriznatiistinu

pre 4 godine

Kako mi sve ovo izgleda čisto i pošteno...Devojke izginuše.To je zato jer nema Zvezde i Partizana. Nema Čovića,Terzića, Vizure i sličnih. Ne znam ni da li postoji naša ženska liga u rukometu, a devojke se bore za polufinale. Sad vidite koliko bi nam fudbal bio boljii zdraviji kada bi se privatizovao jer bi onda politički lopovi otišli iz njega. Možda Zvezda i Partizan ne bi bili to što su danas, ali bi dobili zdraviju ligu, a samim tim i zdraviju reprezentaciju. Naravno, pusti snovi. Inače sam grobar.
(Deki, 09. decembar 2019 09:39)

Da si grobar trebao bi da znas da se nas dusmanin zove Vazura a ne Vizura :)

Osvajač nacionalnog priznanja

pre 4 godine

A sta bi falilo sportistima da rade nakon što sa 30-35 završe karijeru? Ljudima na birou nude prekvalifikaciju i sa 45-50. Ja čim završim školu odo odavde. Dve je trulo i naopako U našoj zemlji.
(Peca, 9. decembar 2019 07:46)

Gnušam se svakog rada. Sport je moj život. Neka radi ko voli.

Deki

pre 4 godine

@(kadnezelispriznatiistinu, 9. decembar 2019 10:42, to je bio lapsus, a i naša uprava me ne zanima. Kao što mešam prezimena predsednika novinara iz doba Slobe i debelog profesora jer su slična.I jesam grobar.

roarrr

pre 4 godine

Realno, boli me uvo.

Rođen sam i živim u Srbiji, ali se ne osećam kao Srbin, a pogotovo se ne identifikujem sa rezultatima sportista.

Enrik Masip

pre 4 godine

Kako los karakter imaju ove nase rukometasice!!! Vodimo 5razlike i dozvolimo protivniku da se vrati, a mi kad gubimo 2-3razlike i skroz se pogubimo. Nemice su bas lepe

nikol dz feimija

pre 4 godine

(borko, 9. decembar 2019 16:24)

Srbija uzima medalju !

SREĆNO RUKOMETAŠICAMA I TIMU, NEMA IM DRUGE NEGO DA POBEDE DO POSTOLJA SVE.

HGH

pre 4 godine

Bukvalno na misice ali pobeda je pobeda! Bez Stoiljkovic i dobre igre Liscevic postajemo ekipa srednje klase. Koliko samo minuta bez gola koliko poklona od Nemacke pa i mi jednom da iskoristimo. Lavko je prosek pogotovu kada nema pomenute dve svaka cast za iznudjen sedmerac ali cim se pojavi neka ekipa iz vrha ona se povlaci jednostavno nije i ne moze biti lider i kapiten! Koliko se video danas samo los odabir igraca od strane trenera da jednostavno na klupi nema igraca da zameni Stoiljkovic i Liscevic kad ne mogu ili im ne ide! Vukajlovic i Kovacevic bi mnogo znacile u ovakvim mecevima kao i Janjusevic koje ne dobijaju sansu ili su izostavljene a na njima treba graditi igru! Nakon OI plasirali se ili ne obavezno podmladiti ekipu ostaviti okosnicu tima u rotaciji (Lavko,Cvijic,Pop-Lazic,Trifunovic,Nikolic) jer Srbija moze bolje i od ovog, prakticno utakmicu u kojoj smo dominirali dobijamo na srecu umesto sa barem 2-3 gola razlike!

borko

pre 4 godine

Srbija ako izgubi od Danske bice deseta, a bila bi deseta i da je ostala sa 0 bodova u drugoj fazi tj. da je izgubila i od Koreje i Nemacke, ma koliko to bilo cudno. Mrzi me ponovo da objasnjavam zasto, komentar mi nije objavljen. Nazalost ako izgubimo od Danske, setite se ovog... Uz to da su ocekivani rezultati bili i Francuska i Brazil recimo prosli u drugu fazu, sam plasman ovde bi bio dovoljan za Olimpijadu. Ovako ne znam, trebalo bi i to deseto valjda.

Peca

pre 4 godine

Navijam za naše ali da ne osvoje medalju. Ko ce svima njima da zaradi nacionalne penzije od 40-e godine? I to ogromne. Zar moj deka koji ide sa 62 godine da radi a možda će morati još 7 godina. Nema sta ga ne boli. A sta bi falilo sportistima da rade nakon što sa 30-35 završe karijeru? Ljudima na birou nude prekvalifikaciju i sa 45-50. Ja čim završim školu odo odavde. Dve je trulo i naopako U našoj zemlji.

zika

pre 4 godine

Da su pobedile Norvešku a videcete da Norveška neće proći dalje,naše bi igrale polufinale!mislim da ovaj selektor nije bas neki kvalitet al nemamo boljeg.ruskinje uzimaju zlato.

mile

pre 4 godine

Navijam za naše ali da ne osvoje medalju. Ko ce svima njima da zaradi nacionalne penzije od 40-e godine? I to ogromne. Zar moj deka koji ide sa 62 godine da radi a možda će morati još 7 godina. Nema sta ga ne boli. A sta bi falilo sportistima da rade nakon što sa 30-35 završe karijeru? Ljudima na birou nude prekvalifikaciju i sa 45-50. Ja čim završim školu odo odavde. Dve je trulo i naopako U našoj zemlji.
(Peca, 9. decembar 2019 07:46)

A sto mislis da nemice igraju za medalju i kobaju na Oktobarfestu?

roarrr

pre 4 godine

Realno, boli me uvo.

Rođen sam i živim u Srbiji, ali se ne osećam kao Srbin, a pogotovo se ne identifikujem sa rezultatima sportista.

Enrik Masip

pre 4 godine

Kako los karakter imaju ove nase rukometasice!!! Vodimo 5razlike i dozvolimo protivniku da se vrati, a mi kad gubimo 2-3razlike i skroz se pogubimo. Nemice su bas lepe

Zipsey

pre 4 godine

Au kako sam poludeo!!! Kako sam samo poludeo! Prvi put ustanem od pocetka sampionata da ih gledam i dozivim nervni slom.Umesto da u prvom poluvremenu odu na plus 6,7 one odjednom pocnu da prave takve gluposti od tehnickih gresaka,da bacaju loptu napamet iza ledja,da neprecizno bacaju u aut umesto u ruke krilima i sve prospu za par napada.Selektor uporno kada napadamo vadi Tomasevicevu i drzi prazan gol i naravno cim se napravi tehnica greska u napadu,citaj prodaja lopte u ruke Nemicama,one imaju otvoren sut preko celog terena na prazan gol.I dokle tako?! Drugo poluvreme,jedba 5 golova za 20 minuta! Pa nedopustivo totalno! Sve toliko providno ide na Cvijicevu da bi i najveci amateri zatvarali nase napade i znali kako da se odbrane!! Au devojke,pa dajte malo smanjite te dozivljaje,zasto uvek moram copy paste utakmica,zasto stecenu prednost prosipamo tehnickim greskama koje ni juniorke ne prave tako a kamoli vi,igracice sa tolikim stazom i ozbiljnim utakmicama koje ste igrale.Uh! Svaka cast na kraju! :) Ajde sada su vec kvalifikacije za OI skoro izvesne,a bogami cak se otvara sansa i za polufinale :D Cestitke i samo malo smanjite te decije gluposti,dodavanja lopte 10 puta u ruke protivnicama i bacanja u aut bez pritiska protivnika na sebi! Idemo devojke! Samo hrabro protiv Danske mozete bolje!

Spale

pre 4 godine

Peca@ jadniče jadni!! Pa što ti nisi uspešan u nekom sportu, pa uzmi penziju. Treniraj dvaput dnevno, po 3-4 sata, misliš da je lako, pa ti neko slomi nogu. Brine te penzija, sve ostalo ti je potaman..

Siniša

pre 4 godine

Navijam za naše ali da ne osvoje medalju. Ko ce svima njima da zaradi nacionalne penzije od 40-e godine? I to ogromne. Zar moj deka koji ide sa 62 godine da radi a možda će morati još 7 godina. Nema sta ga ne boli. A sta bi falilo sportistima da rade nakon što sa 30-35 završe karijeru? Ljudima na birou nude prekvalifikaciju i sa 45-50. Ja čim završim školu odo odavde. Dve je trulo i naopako U našoj zemlji.
(Peca, 9. decembar 2019 07:46)

A šta ti misliš kada sportista počinje sa bavljenjem sportom? Sigurno ne sa 20 godina. Vrhunski sportista se stvara od malih nogu. To obično budu talentovana deca koja celo svoje detinjstvo i školovanje podrede sportu. Ako se vrhunski sportista povlači negde sa 35 godina, najkasnije, sve je jasno koliko je trajala karijera. Zar je 25 godina malo za penziju?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nisam gledao odavno da se neka naša reprezentacija u rukometu(bilo muška ili ženska)ovako bori za svaki gol i odbranu.Još od slavne generacije Metaloplastike kada sam bio mali...Svaka čast!Bude čoveku milo bez obzira na rezultat!

Max

pre 4 godine

Navijam za naše ali da ne osvoje medalju. Ko ce svima njima da zaradi nacionalne penzije od 40-e godine? I to ogromne. Zar moj deka koji ide sa 62 godine da radi a možda će morati još 7 godina. Nema sta ga ne boli. A sta bi falilo sportistima da rade nakon što sa 30-35 završe karijeru? Ljudima na birou nude prekvalifikaciju i sa 45-50. Ja čim završim školu odo odavde. Dve je trulo i naopako U našoj zemlji.
(Peca, 09. decembar 2019 07:46

Au buraz, tebi stvarno nije lako.

Armata

pre 4 godine

Bjelica razvalio onog Slovaka Doncica, Srpkinje pobedile Nemice, Liscevic pokazala onoj luzerki Lekic sta znaci imati petlju, Marija Obradovic opravdala poverenje svoga oca i ljudske gromade kakav je Ljuba Obradovic. Moze li lepse poceti ova javno-medijsko-sportska nedelja...

Жено дај гол

pre 4 godine

Од сјаја до очаја. Лишчевић је опет почела да дивља, сахраниће нас ако овако настави. Нама нису најтеже противнице Немице, Норвежанке, Францускиње, Рускиње. Наш највећи противник је наша глава. Све у свему, добро 1. полувреме. Идемо до краја.

@Peca

pre 4 godine

Tako je, gospodine Peco.Oni posle karijere obicno budu treneri, direktori klubova, a i za vreme karijere zarade dovoljno, a pola ljudi u Srbiji ima bedne ili nikakve penzije, pa jos samo treba da izdrzavaju sportiste.Osvesti se, tuzni narode, ne pravi laznu elitu, ne gazi po sirotinji.

Osvajač nacionalnog priznanja

pre 4 godine

A sta bi falilo sportistima da rade nakon što sa 30-35 završe karijeru? Ljudima na birou nude prekvalifikaciju i sa 45-50. Ja čim završim školu odo odavde. Dve je trulo i naopako U našoj zemlji.
(Peca, 9. decembar 2019 07:46)

Zar te ne bi bilo sramota da doteras auto U perionicu a tamo tvoj idol strelac, borac itd pere auta? Dobro zarade oni koju stotinu hiljada eura, bude i premija i od države i od organizatora za osvajanje medalja ali i potroše. Pa pare su to. Odeš na trafiku a tamo neko ko je bio osvajač medalje U pucanju ili borilačkim sportovima. Ne ide to. Zato ćemo raditi do smrti ili do 69 godina da oni uživaju U penzijici 105-155K

Jumko

pre 4 godine

@Peca Prijatelju, to nije bitno, bitno da se zli zapad pobedjuje kroz sport! Sopstveni zivoti i ono sto je vazno za kvalitet zivota, to je sekundarno!

Ljubiša

pre 4 godine

Peca
Prijatelju, to nije bitno, bitno da se zli zapad pobedjuje kroz sport! Sopstveni zivoti i ono sto je vazno za kvalitet zivota, to je sekundarno!
(Jumko, 9. decembar 2019 08:04)

Samo Jumko može da podržava čoveka koji traži sa se nacionalne penzije ne primajunod 40-e godine. Pa ne nego će da rade kao mi i naši voljeni do 69 ili do smrti. Neka se granica pomeri na 35 godina. Pita li se neko kako da prežive do 40?

sasa

pre 4 godine

Je l igra Ceca Kitić?
(Mikula, 9. decembar 2019 07:07)

Znaci ni naziv najbolje rukometasice svih vremena nasom dokonom narodu nije vredan postovanja. Sramota sta pojedinci sebi dopustaju..

lemi

pre 4 godine

@peco
Ti si hit majke mi. Svaka cast tvom deki, ali sta ti radis u zivotu? Problem su nacionalne penzije sportistima??? Nije problem premlacivanje opozicionara, nabadanje vrata skupstine zastavom, vredjanje, omalovazavanje sa svih strana, nasilje, bahatost, pad helikoptera, iseljavanje ljudi, paranameti...,neeee sportske penzije su problem jer su ne zasluzene.
I to uglavnom nama koji imamo dve leve noge ili ruke, pivski stomak i nismo privredili nista ni sebi a o drzavi da ne govorimo!

Pa nije ni cudo sto nam je tako kako jeste.

HGH

pre 4 godine

Bukvalno na misice ali pobeda je pobeda! Bez Stoiljkovic i dobre igre Liscevic postajemo ekipa srednje klase. Koliko samo minuta bez gola koliko poklona od Nemacke pa i mi jednom da iskoristimo. Lavko je prosek pogotovu kada nema pomenute dve svaka cast za iznudjen sedmerac ali cim se pojavi neka ekipa iz vrha ona se povlaci jednostavno nije i ne moze biti lider i kapiten! Koliko se video danas samo los odabir igraca od strane trenera da jednostavno na klupi nema igraca da zameni Stoiljkovic i Liscevic kad ne mogu ili im ne ide! Vukajlovic i Kovacevic bi mnogo znacile u ovakvim mecevima kao i Janjusevic koje ne dobijaju sansu ili su izostavljene a na njima treba graditi igru! Nakon OI plasirali se ili ne obavezno podmladiti ekipu ostaviti okosnicu tima u rotaciji (Lavko,Cvijic,Pop-Lazic,Trifunovic,Nikolic) jer Srbija moze bolje i od ovog, prakticno utakmicu u kojoj smo dominirali dobijamo na srecu umesto sa barem 2-3 gola razlike!

Tu tu tu

pre 4 godine

"Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka". Srećno devojke pa kako bude! P.S. verovatno nisam jedini ali sam primetio da svaka naša reprezentacija ima drugačije intoniranje himne jer je ovde s pevanjem, kad igra košarkaška reprezentacija onda je kao neka flauta dok svira, fudbalska verzija je nešto ozbiljnije... Mislim da bi kao država trebali da utvrdimo šta je zvanična verzija i da to bude standard a ne svako da pušta po svom nahođenju.

Generacija '82

pre 4 godine

Da ne mračim,ali imajući u vidu dug istorijat utakmica sa Nemcima/Nemicama,samo ako greške smanjimo na minimum imamo šanse da dobijemo.Imamo+2,ali i da je +22 umetnici smo,pogotovo protiv dotičnih,da od gotovog napravimo veresiju.

Mikula

pre 4 godine

Je l igra Ceca Kitić?(Mikula, 9. decembar 2019 07:07) Znaci ni naziv najbolje rukometasice svih vremena nasom dokonom narodu nije vredan postovanja. Sramota sta pojedinci sebi dopustaju..
(sasa, 09. decembar 2019 07:39) Ma idi.. ovo je skandal. Da se neko našali na forumu b92, mislim stvarno za zatvor. E jes da imamo ograničenih ljudi u ovoj državi, ovo je strašno.

lal

pre 4 godine

@peca: ti ces da pobegnes, a ja da placam tvom deki penziju?!? sigurno je njegova krivica veca od moje zato sto je penzioni fond poharan... a skolu skoro neces zavrsiti, osim ako ne podmitis profesora matematike, posto su cifre koje se izdvajaju za nacionalne penzije statisticka greska... da je ta stavka u prvih sto problema, mi bismo bili svajcarska... logika ti takodje ne ide od ruke, a ako ne daj boze skola koju pohadjas ima veze i sa ekonomijom, onda se bojim da ce i tebi trebati prekvalifikacija, bolje bi bilo pre 40e...

Osvajač nacionalnog priznanja

pre 4 godine

A sta bi falilo sportistima da rade nakon što sa 30-35 završe karijeru? Ljudima na birou nude prekvalifikaciju i sa 45-50. Ja čim završim školu odo odavde. Dve je trulo i naopako U našoj zemlji.
(Peca, 9. decembar 2019 07:46)

Gnušam se svakog rada. Sport je moj život. Neka radi ko voli.

Mevludin

pre 4 godine

Realno, boli me uvo.

Rođen sam i živim u Srbiji, ali se ne osećam kao Srbin, a pogotovo se ne identifikujem sa rezultatima sportista.
(roarrr, 09. decembar 2019 11:13)

Nemoj, brale, molim te.

borko

pre 4 godine

Srbija ako izgubi od Danske bice deseta, a bila bi deseta i da je ostala sa 0 bodova u drugoj fazi tj. da je izgubila i od Koreje i Nemacke, ma koliko to bilo cudno. Mrzi me ponovo da objasnjavam zasto, komentar mi nije objavljen. Nazalost ako izgubimo od Danske, setite se ovog... Uz to da su ocekivani rezultati bili i Francuska i Brazil recimo prosli u drugu fazu, sam plasman ovde bi bio dovoljan za Olimpijadu. Ovako ne znam, trebalo bi i to deseto valjda.

Rodik

pre 4 godine

Jako tesko mozemo u polufinale al opet svaka cast. I da budemo 3.u grupi je odlican uspeh. Nedostaje nam pravi vodja ekipe, nesto poput oftedal, neagu, gros ili vjakirjeve, lekicka iako fali mislim da nije tah kalibar

kadnezelispriznatiistinu

pre 4 godine

Kako mi sve ovo izgleda čisto i pošteno...Devojke izginuše.To je zato jer nema Zvezde i Partizana. Nema Čovića,Terzića, Vizure i sličnih. Ne znam ni da li postoji naša ženska liga u rukometu, a devojke se bore za polufinale. Sad vidite koliko bi nam fudbal bio boljii zdraviji kada bi se privatizovao jer bi onda politički lopovi otišli iz njega. Možda Zvezda i Partizan ne bi bili to što su danas, ali bi dobili zdraviju ligu, a samim tim i zdraviju reprezentaciju. Naravno, pusti snovi. Inače sam grobar.
(Deki, 09. decembar 2019 09:39)

Da si grobar trebao bi da znas da se nas dusmanin zove Vazura a ne Vizura :)

Osvajač nacionalnog priznanja

pre 4 godine

A sta bi falilo sportistima da rade nakon što sa 30-35 završe karijeru? Ljudima na birou nude prekvalifikaciju i sa 45-50. Ja čim završim školu odo odavde. Dve je trulo i naopako U našoj zemlji.
(Peca, 9. decembar 2019 07:46)

Gnušam se svakog rada. Sport je moj život. Neka radi ko voli.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Neverovatno kako su sudije pokrale Nemice! Treba da napuste takmicenje! Hahahaha...
(Jumko, 09. decembar 2019 08:30)
Care,Hrvatska nema u ovoj fazi SP..Doma!O čemu ti pričaš??!!??

Navijač Srbije

pre 4 godine

Peca
Nemoj tako sinko. Seti se samo koliko si puta išao na doček i slavlja povodom osvajanja medalja naših strelaca i boraca svih profila. A sad ti teško da radiš do 69 za njihovu penziju koju uživaju od četrdesete godine. Pa bolje onda i da odeš iz zemlje kad ti teško pada da radiš za naše sportiste. Predlažem ti USA kod njih nema nacionalne penzije pa se često pročita da je neki osvajač olimpijskog zlata beskućnik.

Djorgo nišlija

pre 4 godine

A, pa ovo nisu naše ... ;). Ovo neko jurcanje, utrčavanje na liniju sa krila, bez golmana, čak i vode protiv nemica ... Vrlo čudno ;). Ajd, pa neka je sa srećom!!!

Carlito

pre 4 godine

Navijam za naše ali da ne osvoje medalju. Ko ce svima njima da zaradi nacionalne penzije od 40-e godine? I to ogromne. Zar moj deka koji ide sa 62 godine da radi a možda će morati još 7 godina. Nema sta ga ne boli. A sta bi falilo sportistima da rade nakon što sa 30-35 završe karijeru? Ljudima na birou nude prekvalifikaciju i sa 45-50. Ja čim završim školu odo odavde. Dve je trulo i naopako U našoj zemlji.
(Peca, 9. decembar 2019 07:46)

Buraz, ovo je sportska vest, opusti se i uživaj u uspehu ovih devojaka, pusti sad politiku i nepravdu...

Bill Scanlon

pre 4 godine

19:17 na poluvremenu za nase. Odlican rezultat s obzirom na sudjenje. Masakriraju nas. Ako Nemica dobije iskljucenje, odmah sledeci napad se iskljucuje nasa igracica posle 15-20 sekundi, tri ili cetiri puta vidjeno, crveni za Radojevicku smejurija. Protiv Norvezanki su nase izgubile 3 razlike, ali Norveska je posteno i zasluzeno preokrenula mec i slavila. Ovo danas je evidentna tendencija. Oba pivotmena nas drze u mecu. Da bi nase sacuvale prednost i slavile danas, moraju golmani jos bolje u drugom poluvremenu. Sudijski par ce i u drugom verovatno navlaciti za Nemacku ako zatreba.

Gde ja živim

pre 4 godine

Proradiće mi čir od rukometa i ženskog sporta. Na momente briljantno, na momente za infarkt. Valjda to mora tako. Svaka čast devojke. Prvo poluvreme, prvih 20 minuta savršeno, posle malo popustila koncentracija, a i fizički nivo nemamo za 60 minuta. Opet je mnogo ispadala lopta, počeću da verujem da je neka muljaža u pitanju :) Cvija briljantna, Lavko se probudila kad kapiten treba da preuzme odgovornost, Marija, koju sam u prošlosti jako puno kritikovao sjajno odradila posao na odmeni Liščević. Kristina izgleda ozbiljnije povređena nego što se mislilo, ali zato sjajna. Danas je bilo sjajno, ali ne i savršeno. Malo nas je poremetilo isključenje Radojević, za koje mislim da je ozbiljna glupost pa smo smanjili agresivnost u odbrani, ali na kraju je ispalo odlično. Konačno brže, konačno odlučnije kada treba.

Takođe ovu utakmicu je dobila Risović. Kritikovali smo je, ali danas je bila maestralna u drugom poluvremenu. Uplašio sam se da će Ekerle da prevagne, ali ipak je bila Joca. Svaka čast, idemo dalje, samo jako i koncentrisano. Prijatan ostatak dana svima.

Gile

pre 4 godine

Ako se vrhunski sportista povlači negde sa 35 godina, najkasnije, sve je jasno koliko je trajala karijera. Zar je 25 godina malo za penziju?
(Siniša, 9. decembar 2019 10:36)

Imam kontra pitanje. Od čega žive sportisti koji nisu osvojili medalju? Oni nemaju nacionalnu penziju i ako su možda više trenirali ali nisu imali predispozicije kao osvajači medalja. Nisi čak osvojili ni desetine hiljada eura koje im ta medalje isplaćuje država plus i organizator takmičenja. Neka budu preduzetnici ili treneri a nacionalna penzija može ali kad ispune starosni ili neki drugi uslov kao i svi ostali.

Deki

pre 4 godine

@(kadnezelispriznatiistinu, 9. decembar 2019 10:42, to je bio lapsus, a i naša uprava me ne zanima. Kao što mešam prezimena predsednika novinara iz doba Slobe i debelog profesora jer su slična.I jesam grobar.

Miroljub

pre 4 godine

Eh, da smo upola uspesni u stvarima koje imaju neku stvarnu vrednost, koje unapredjuju nasu zemlju i nas svakodnevni zivot. Gde bi nam bio kraj. Ovako smo sampioni u svim aktivnostima dokolice.

sava

pre 4 godine

samo da pozdravim rukometne strucnjake koji su pisali kako cemo u drugom krugu imati tri lagana poraza,kako igramo sporo,rukomet iz osamdesetih itd.. znam da im je tesko.. promaseni zivoti koji pljuju po Djordjevicu,Djokovicu,kosarkasima,fudbalerima i tako lece frustracije..
bravo Srbija.. biti u 8 na svetu je rezultat za respekt.

Ogysa

pre 4 godine

Ustajem,odmah na B92,naslov da smo pobedili,automatski sreca i ponos,bravo devojke,Olimpijske igre su san i mnogo lakse takmicenje od Svetskog prvenstva,verujem u vas i samo napred!

Djorgo nišlija

pre 4 godine

Strašan meč! Prvi koji sam mogao da gledam. Nije džentlmenski, ali prve čestitke selektoru Obradoviću, ovo je ogroman napredak u kompletnoj igri. Cvijićeva bi trebalo da rodi desetoro dece, div-žena. Ceo tim - sjajan pre svega karakter - do kraja!!!

Vladan

pre 4 godine

Ovo je veliki rezultat za srpski rukomet. Još treba da napreduju do velikih rezultata i perfektne igre ali možemo reći da se Srbija u rukometu budi. Samo napred devojke. Odmorite se pa da srušite i Dankinje.

Jumko

pre 4 godine

@Zipsey Prijatelju, to je sport, koji ti ne razumes! Tako to ide, vodi jedan, pa drugi, losije poluvreme, jednom se jedan golman razbrani, pa drugi, pa greske... Veruj, i iz ugla nekog Nemca je stvar kao tvoja, kako nisu dale zicer za plus 2, pa kako poslednji napad nisu duze igrale, pa kako se nisu odlepile sa igracem vise nego pravile greske itd itd. Ali mi uvek mislimo da je sve do nas i da se sve pitamo!

Deki

pre 4 godine

Kako mi sve ovo izgleda čisto i pošteno...Devojke izginuše.To je zato jer nema Zvezde i Partizana. Nema Čovića,Terzića, Vizure i sličnih. Ne znam ni da li postoji naša ženska liga u rukometu, a devojke se bore za polufinale. Sad vidite koliko bi nam fudbal bio boljii zdraviji kada bi se privatizovao jer bi onda politički lopovi otišli iz njega. Možda Zvezda i Partizan ne bi bili to što su danas, ali bi dobili zdraviju ligu, a samim tim i zdraviju reprezentaciju. Naravno, pusti snovi. Inače sam grobar.

PrincNaZrnuGraška

pre 4 godine

Ma bravo devojke! Ovako se podići posle onakva 2 emotivno teška poraza,to mogu samo pravi borci,ratnici! Kapa dole, iako je polufinale gotovo nedostižno,igrajte do kraja maximalno i izborite plasman na OI. Zaslužile ste!

SV

pre 4 godine

"Ako Dankinje i Korejke pobede, onda će Srbija u poslednjoj rundi imati priliku da pobedom nad Danskom izbori mesto u borbi za medalje u Japanu."

Cak iako se ovo desi, a pola uslova je vec ostvareno, hajde da pretpostavimo da ce i Koreja dobiti Norvesku, sanse Srbije da se domogne drugog mesta pobedom nad Danskom su gotovo nikakve. Ne znam dokle ce biti primenjivan ovaj nakaradni sistem takmicenja sa prenosenjem bodova u drugu grupu, a jasno vam je da ako ste preneli nula bodova sansa da se plasirate dalje gotovo ne postoji.

kecamtiseku

pre 4 godine

Nisam gledao odavno da se neka naša reprezentacija u rukometu(bilo muška ili ženska)ovako bori za svaki gol i odbranu.Još od slavne generacije Metaloplastike kada sam bio mali...Svaka čast!Bude čoveku milo bez obzira na rezultat!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 9. decembar 2019 07:41) Prava dnevna doza...

Kolja

pre 4 godine

Ovo je primer kako se bori,kako se ostavlja srce na terenu za dres sa državnim grbom!Svaka vam čast devojke!Ovo treba puštati našim fudbalskim mučenicima pred svaku utakmicu,a imali bi sta da nauče i košarkaši.Od srca im želim da dobiju sledeće dve i da im se poklope ostali rezultati,pa da uđu u polufinale.Ovakvom borbom to zaslužuju.

Čigiribaubau

pre 4 godine

Šta reći osim, kapa dole.Svaka čast devojke!!!Stalno se čitaju lepe vesti o podvizima naših sportista, jedino od naših baletana mrka kapa. Zatvoriti fudbalske stadione i zato ulagati u podmladak drugih sportova pa makar to bilo i pljuvanje koštica u dalj.

komnen barjaktar

pre 4 godine

Izvinjavam se devojkama što sam im prognozirao povratak kući za vikend. Odličan rezultat i šteta što u drugi krug nisu prenele nijedan bod. Bez obzira na rezultat u sredu protiv Dankinja još jednom čestitke. Pokazale su karakter za razliku od kolega iz muške rukometne reprezentacije a bogami i rukometno znanje.

sasa

pre 4 godine

Ma idi.. ovo je skandal. Da se neko našali na forumu b92, mislim stvarno za zatvor. E jes da imamo ograničenih ljudi u ovoj državi, ovo je strašno.
(Mikula, 9. decembar 2019 08:50)

Ala ti je sala....stvar dobrog ukusa. kada bi bili malo vise ograniceni ne bi dopustali da svi *eru po svemu. Mi u nicemu vise nemamo granice. Bezobrazluk na sve strane. Pa nam je tako i u zivotu.

Ceca Kitic je proglasena najboljom rukometasicom svim vremena! Svih vremena. Mozes zamisliti da neki nas muski sportista nosi takav naziv?! Da li bi se onda salio?! Ja priznam da sam ogranicen jer stvarno ne kapiram " salu".... ajde pojasni pa da "progledam"


Inace devojke svaka cast. U kolektivnim sportovima bore se do poslednjeg poena. Kosarkasice, odbojkasice i rukometasice. Srecno sa Danskom!

pera kojot zvani super genije

pre 4 godine

i eto, tek sada dolazi do izražaja ona pljačka protiv Norvežanki....mislim čak da nam sada malo to i vraćaju.

Naše su super, samo još da dignu kontru na malo viši nivo i to je to

ovde je plasman na OI glavni zadatak...sve preko toga je čista premija

Kami

pre 4 godine

Danska upravo pobedila Holandiju.
Zamislite da se poklope sve ostale utakmice nama u korist i nekako odemo u polufinale. Koje bi to ludilo bilo.
Elem, sad borba za Olimpijske igre.
Neka bude bar to.

Bojan

pre 4 godine

Bravo devojke! Igrale ste srcem i zasluzeno pobedile! Najvise mi je drago zbog zlobnika koji su slutili los rezultat i unapred se radovali porazu. Polufinale je mozda tesko dostizno, ali sa ovakvom igrom plasman na Olimpijadu je realnost

Jaga

pre 4 godine

Navijac,komentator I selektor sve u jednom-Strajnic.Odbrana losiji deo tima I bez rezervnog plana,Cvijic pod pretnjom treceg iskljucenja u odbraniprisilno na poziciji beka,I zadnjiih 4 gola od Nemica primamo izmedju nje I krila.Veliki uspeh je pobeda,imamo gorkih iskustava iz proslosti protiv danasnjih rivala

bigserb

pre 4 godine

Greota zbog ona dva poraza u prvoj grupi, da su tu izvukle bar 1 bod, sada bi mogle da se nadaju i igri za medalju, ovako, borice se za 3. ili 4. mesto u grupi i za kvalifikacije za OI, ako na kraju budu sedme!

Kami

pre 4 godine

Voleo bih da svi koji su od starta pljuvali po reprezentaciji da kažu da su Pogresili. Uživajmo što imamo tim koji igra na svetskom prvenstvu.
Bravo, devojke.
Potajno sam se nadao ovome.

ja

pre 4 godine

Kakav je Obradovic-ladan kao spricer, svaka čast!!! Devojke su ostavile srce na terenu, a sitne greske su i plod odlicne odbrane Nemica! Jedina zamerka za ceo turnir nema kontri i nema brzog centra, ostalo sto se tice napada na visokom nivou! Danas i da su izgubile(Hvala Bogu da nisu) skinuo bih im kapu na borbi-tako se igra za GRB, da i dosta drugih moze da nauci!!!
I zadnje sudije su u par navrata smesne! Ove cupaju Cvijić iz 6m nama 9-rac,njima sve 7-rci!Ovu malu ocepi Nemica, direktan crveni - 7m da, ali niti namere niti videlo ostrog faula-smesnooo!!!!

Diletant

pre 4 godine

Sada se vidi koliko je ono pravo dato Norveskinjama da tuku bilo bitno.Zelim nasima svu srecu i da im se vrati za taj nepravedni poraz od Norveskinja.I, samo da ne pokazu nas mentalitet da blesnemo, a onda nismo u stanju da zavrsimo posao!

Pop

pre 4 godine

Ako se vrhunski sportista povlači negde sa 35 godina, najkasnije, sve je jasno koliko je trajala karijera. Zar je 25 godina malo za penziju?
(Siniša, 9. decembar 2019 10:36)

Od čega žive sportisti koji nisu osvojili medalju? Oni nisu dobili ni premije za medalju od države i od organizatora takmičenja.

Bob Rock

pre 4 godine

Ове румунке судије су катастрофа, уопште гледано мушке судије имају пуно више осећаја...

Bob Rock

pre 4 godine

Реално ове швабице добро млате, али то румунке не виде, пивот се стално држи за дрес, при шуту рука иде редовно у лице, али искључења нема. Да су судије од јуче имале би десет искључења или би промениле тактику...

Zobla

pre 4 godine

Bravo devojke! kakva borba! Vi ste primer jednog pravog mentaliteta koji je davno zaboravljen na nasim prostorima. Svaka cast sta go uradile do kraja prvenstva!

Drndo Maroje

pre 4 godine

Sjajno sjajno! Preko svakog ocekivanja, sto turnir odmice igraju sve bolje. Vratile su se protiv razocaravajuceg poraza od Norveske i sada se bore do zadnje sekunde. Bravo!

Mirkos

pre 4 godine

Ni korejkama,ni nemicama,niko nije dao više od 27 gola,a naše ko mašina trpaju,do 40-tog minuta bilo i biće 27 u njihovom golu.
(Gliša, 9. decembar 2019 07:56)

Norveški trener je rekao da mi imamo najbolji napad na šampionatu..

NIKI

pre 4 godine

Cvijićka žena zmaj ovolike batine i ona na nogama bravooo, sada ako se nameste rezultati i 1/2 je moguće. Primetno je da su naše fizički dobro pripremljene

Мој наклон до пода

pre 4 godine

СЈАЈНО. Са 2 повређене играчице, са 17-18 техничких грешки, против сјајне Немачке и оне 2 судијске рукометне проститутке из Румуније добити утакмицу, па то је подвиг. Поп-Лазић цело првенство, и Цвијић данас, играју сјајно. Цвијић, који борац, која рукометашица, која људина. Жена змај. Ма Цвијић, љубим те у дупе (ово је само израз одушевљења и респекта, ништа више.)

Stara kuka

pre 4 godine

Jako tesko mozemo u polufinale al opet svaka cast. I da budemo 3.u grupi je odlican uspeh. Nedostaje nam pravi vodja ekipe, nesto poput oftedal, neagu, gros ili vjakirjeve, lekicka iako fali mislim da nije tah kalibar
(Rodik, 9. decembar 2019 09:08)

Kristina Liscevic je vodja ovog tima, sto bi se reklo prva violina. Al to nije ni bitno.

my way

pre 4 godine

Svasta je ovde moglo da se procita. Da ne spadamo u grupu reprezentacija odmah posle Rusije i Francuske, da su od devojaka svi odustali, da nam slede 3 poraza u drugoj rundi... no nebitno. Svako ko bar malo prati rukomet zna da to veze sa mozgom nema, da ove devojke vrede mnogo i da jednostavno u danasnjem rukometu sa mnogo ujednacenih ekipa nisu imale srece da im se kockice posloze da udju u borbu za medalje. Plus nikada kompletne. Na ovom SP desila se utakmica sa Norveskom i kradja koja nas kosta sasvim realnih sansi za polufinale. Spanija takodje nije nikakav bauk za devojke, ali ne vredi spekulisati. Dati maksimum protiv Danske, izboriti kvalifikacioni turnir, sto ubedjen sam znaci i Olimpijske igre, a za ostale kalkulacije koje ne zavise od nas ne mariti previse u ovom trenutku. Devojke, svaka vam cast na pobedi i samo nastavite, pa sta god da bude moci cete uzdignute glave da se vratite kuci. Vredite mnogo i mi smo uz vas!

Hrabro srce

pre 4 godine

Kad je Liščević protiv Koreje promašila jedini penal na prvenstvu bilo je ovde pljuvačine po njoj.Pitam te stručnjake da li bi stisli i šutirali ovaj penal,naravno da ne bi jer su ptice kukavice,zato Liščević ima srce sokola.Kao što neko ovde primeti žene u sportu su stub Srbije po pitanju htenja,želje i borbenosti.

nikol dz feimija

pre 4 godine

(borko, 9. decembar 2019 16:24)

Srbija uzima medalju !

SREĆNO RUKOMETAŠICAMA I TIMU, NEMA IM DRUGE NEGO DA POBEDE DO POSTOLJA SVE.

Dragana

pre 4 godine

Gledala sam samo drugo poluvreme, završnica je baš bila teška ali pobedi se u zube ne gleda. Iz meča u meč devojke sve bolje deluju, nadam se da će kvalifikacije za OI biti obezbedjene.Šteta što su svoj najgori meč odigrale protiv Holandije, da nisu ni polufinale im ne bi bilo daleko.

xxx7

pre 4 godine

bravo devojke, samo moram nesto da primetim...da li vidite koliko SVE nase zenske selekcije (odbojkasice, kosarkasice) evo sada i rukometasice, igraju sa vise srca i borbenosti nego bilo koja muska selekcija.

JPR24

pre 4 godine

E pa, opet, svaka čast. Posle Norveske, i poraza uz sudijski cirkus, usledila je katastrofa sa Holandijom, i igra, i taktika, tad smo igrali i sa dva pivota !!!! Često taj mentalni pad ide do kraja, barem kod muškaraca. Ali devojke su demantovale sve. Pa i mene, iskreno nisam ovo očekivao, ako uzmemo u obzir šta se desavalao prošlih godina. Igra, na nivou, iako ima losihij perioda, ali borbenost, želja, sve je tu, pa eto, isplatilo se, kao i zadnji napad, bez golmana, ide na sve ili ništa, ionako nema drugog izbora, ali to muškarci ne bi nikad odigrali, već bi čuvali nereseno. Devojkama se i to isplatilo. Šta god dalje da bude, treba biti zadovoljan. Nisu pale potpuno kao sto je većina mislila. Nisu se predale. I bore se do zadnjeg. Samim tim zaslužuju da se dokopaju mesta za OI.