Nedelja, 08.12.2019.

23:36

Poraz Denvera u Bruklinu!

Košarkaši Denvera su poraženi od Bruklina na gostujućem terenu rezultatom 105:102.

Izvor: SV

Poraz Denvera u Bruklinu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Pera Ždera

pre 4 godine

NAPAD
Razlog slabije igre ofanzivno - Ne ide lopta vise toliko preko Jokica (Prepolovio se br njegovih poseda is prosle sezone). Otuda nesto slabije partije i ostalih jer on ih pokrece i razigrava, cini boljim nego sto inace jesu. Marej nije taj  organizator.

Denver da vidi da li im vise odgovara Marej sa najvise lopti ili Nikola. Napad daleko neprirodniji i na misice.  Donekle i Nikola losiji usled ovoga (pored losije forme i viska kg). Uglavnom Marej dribla, Nikola pravi njemu ili ostalim blokove radi boljih pozicioniranja. Loptu dobija negde izmedju i uglavnom je urucuje dalje.
Svoje poene daje uglavnom 1 na 1 i to sutem. Manje igra ispod kosa sto rezultira neverovatno manjim brojem bacanja. Bude jednom il nijednom na liniji?? Takav ofanzivni igrac i jos centar da nema 5 do 10 bacanja po mecu = automatski hendikep ekipe!

Plamlija (air ball floater) i ekipu sa neretko 2 do 5 poena skupa, besmisleno komentarisati. Komedija

Pera Ždera

pre 4 godine

ODBRANA
Jokic konstantno ostaje 1 na 2 ispod kosa, balansira izmedju i mora da bira sta da brani. To rezultira ili faulom ili kosem. Posto mora da se cuva faulova, uglavnom laki poeni ALI zbog katastrofalne odbrane prve linije. Bekovi Netsa svaki put probijali i stvarali visak. Konstantno pucanje prve linije. Sta treba, igru 2 na 1 da sacuva?

Stoji da ima mana defanzivnih koliko hocete ali toliko poena sinoc u reketu - lagano setkanje Bruklinovih bekova kroz reket usled cega Nikola iskace i pomaze = centar sam.

Radili su sta su hteli. Konstantno su razbijali visokim pikom Bartona i Milsapa - ocajni sinoc! Ne znam sto ne igra Craig uopste. Pored Harisa najbolji odbramnbeni igrac prve linije.

Kazu svaki se centar naigra preko Jokica (videli smo Embiida i Townsa pocetkom sezone - kako da ne). Allen 100% poena dao ili iz pika i pomenutog viska (usled ocajne odbrane bekova) ili bacanja usled branjenja tog pika. 1 na 1 protiv Nikolom ili sut 0%. .

prika iz susjedstva

pre 4 godine

Jokić u obrani samo podigne ruke, dvadeset polaganja kraj njega. Ne može skočiti deset centimetara. Precjenio sam ga prošle godine, učinak će mu uvijek biti manjkav zbog obrane. Osim kad pokrije to dobrim šutom i s puno koševa, asistencijama. Inače, banana...

Pera Ždera

pre 4 godine

@Straight Outta München

Evo ja cu da ti pojasnim.
Sinoc pik nisu igrali preko Jokica tj protiv njega inicijalno. Igrali su visoki pik protiv Batrona, Herisa, Mareja i Milsapa. Jokic je ostajao ispod kosa. Usled nenormalno lakog probijanja prve linije (bekovi razvalili Denver), Jokic ostaje sam 1 na 2. Strana pomoci nije postojala - Nikola izlazi na beka koji se celu utakmicu lagano oslobadjao svoje odbrane = lagani kosevi za slobodnog centra. To ne moze da se brani nikako.
Mozda Embiid i Davis sa krakatim rukama uspeju da pokriju zonu izmedju, dovolnjo da obojici smetaju u toj nastaloj 2 na 1 situaciji.

Jeste Jokic losiji u dobrani obruca itd ali sinoc toliko poena u reketu jesu direktna posledica nepostojanja bekovske odbrane i visokog pika kojim su razbili Denver.

Bodibond

pre 4 godine

Denver dolazi polako na pripadajuću poziciju a to je grčevita borba za PO.
(Vilmoš kauboj, 09. decembar 2019 09:31)

Borba za plej of? Reci da se salis. Denver je nesto kao Brajton ili Majnc u fudbalu. To je kao da si rekao: Brajton dolazi na pripadajucu poziciju a to je grcevita borba za mesto koje vodi u KVALIFIKACIJE ZA LIGU SAMPIONA.

Lajavi krelac

pre 4 godine

сваки нба бек ће пробити 1:1 сваког играча у 90% случаја. тај директни чувар може само да га усмери. није ово рукомет па да га хвата рукама. а поента је управо у тој помоћи центра и затварању рекета после продора.
преко јокића су положили једно 20 пута и узели 10 скокова у нападу. оно је било жалосно гледати...
(живац, 9. decembar 2019 08:29)

Jeste da Jokić nije neki ekstra odbrambeni igrač, ali baš preterujete. Kada se igra pik to zavisi od više stvari, a ne samo od centra i beka. Tu postoje i udvajanja, preuzimanja, svaka odbrana se igra timski. Nije to 2 na 2 pa da se gleda tako. Ako centar postavi blok, bek preuzima centra, Jokić mora da preuzme protivničkog beka (koji je, naravno, mnogo brži), samim tim i Jokiću, kao i bilo kom centru, treba pomoć u odbrani u tom trenutku (jer bekovi izlaze visoko na tri) gde mora da dođe do udvajanja i preuzimanja slobodnih igrača. Ako nema pomoć u odbrani, ako se ne igra timski, pa svaki iole brži bek bi vozao kao mamlaza Šekila ili Olajdžuvana u odbrani, a kamoli nekog drugog. Mada, da kao onda nema tri sekunde u reketu i da se retko šutiraju trojke kao pre i Jokić bi bio odbrambena zver. A tek Boban...

Pant.LA

pre 4 godine

dvd ih masakrirao, celu utakmicu ne mogu da odbrane coveka, probijao prvu liniju kao sir, a onda moze da bira, ili da se zalece na polaganje, ili pas mikrofonu za kucanje, ili u "najgorem" slucaju nekom na otvorenu trojku.. bruka odbrana denvera na spoljnim pozicijama, heris kao neki odbrambeni nije postojao na utakmici, kad dodamo mareja i jos i jokica, koji to ipak treba da koriguje, nekad nekog da zaustavi kad krene na ulaz.. jednostavno nisu ni jedan pik odbranili.. ne znam sta je sa krejgom?!

Bla

pre 4 godine

сваки нба бек ће пробити 1:1 сваког играча у 90% случаја. тај директни чувар може само да га усмери. није ово рукомет па да га хвата рукама. а поента је управо у тој помоћи центра и затварању рекета после продора.
преко јокића су положили једно 20 пута и узели 10 скокова у нападу. оно је било жалосно гледати...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (живац, 9. decembar 2019 08:29)

Da li vi uopste gledate kosarku? Kada je centar ukljucen u pnr akciju gde se on nalazi? Da li ide u reket ili mora da pokrije sut sa distance prvo? Jedini centar danas koga sam video da moze da uradi obe stvari je embid (meni je on fanscinantan igrac bas zbog toga). Iz tij tazloga su gober i kapela bili na klupi u play off-u. Inace netsi su dali manje poena nego sto daju u proseku. Napad denvera je los a to je zbog promena nacina igre u odnosu na proslu godinu

живац

pre 4 godine

и субјективно и објективно, од кад јокић није плеј у денверу, денвер није за гледање...

Lokos

pre 4 godine

U jednom trenu je čak i komentator na Areni rekao da konstantno targetiraju Jokića iz pika.
Čovjek je blago rečeno katastrofa u odbrani. Nepojmljivo.
Denver 22 poena iz reketa a Bruklin 66!!
Užas.

живац

pre 4 godine

@дневна доза
сваки нба бек ће пробити 1:1 сваког играча у 90% случаја. тај директни чувар може само да га усмери. није ово рукомет па да га хвата рукама. а поента је управо у тој помоћи центра и затварању рекета после продора.
преко јокића су положили једно 20 пута и узели 10 скокова у нападу. оно је било жалосно гледати...

Straight Outta München

pre 4 godine

Ne znam da li postoji gori defanzivni centar od jokica,za citavu utakmicu nije odbranio pik dinvidia i alena
(cole, 08. decembar 2019 23:51)Za Jokićeve propuste kriva je bekovska linija.prvi nivo odbrane,prolaze kao kroz sir.Onaj bek sa smešnim imenom ih je odučio od košarke.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 8. decembar 2019 23:58)


Ne pisi gluposti, mada ti je to posao. Jokic je je igrao katastrofalnu odbranu, preko njega su direktno primili 50 poena. Bukvalno 50! Covek ispod kosa nije uspeo da odbrani nista. Ajde samo objasni botino kako su to bekovi krivi za odbranu od pnr a Jokic ne? :) Pojma ti nemas o kosarci.

Ratko

pre 4 godine

Ali na istu foru da ubace onolike poene Denveru pod košem. Sa pik igrom 80% poena ubacili. Nije mi jasno šta se desilo sa Milsapom? Ovo su trebali lagano da dobiju.

Mare

pre 4 godine

Ne znam šta pokušava ovaj Meloun? Konstantno daje minute igračima koji ne igraju ništa. Ernangomez je za 23 minuta dao samo 2 poena. Sramota.

ljAXE

pre 4 godine

Ko je gledao celu utakmicu video je da je Jokic skakao, dodavao, postavljao blokove ali avaj... Posvadjali su se sa kosem redom Mari, Milsap, Heris, Barton, Hernangomez...Da bi ste danas pobedili solidnu ekipu u NBA morate da imate ne jednog vec minimum dva raspolozena igraca. Milsap igra lose zadnjih par utakmica. Mozda je povredjen jer ga Meloun drzi na klupi veci deo meca. Posebna prica je levo smetalo Geri Heris. Prosle godine je igrao ispod svog nivoa, ove godine je katastrofalan u napadu iz utakmice u utakmicu. Prosle godine je barem bio solidan u odbrani, ove godine je i odbrana diskutabilna. Pricamo o igracu koji je pre 3 godine bio u top 20 najboljih mladih igraca ispred Dzemala Marija! Vise nije mlad, ima 25-26 godina i igra sve losije iz godine u godinu. Plamli i Porter su cesto neupotrebljivi. Kosarkaska inteligencija im je manja od procentualnog rasta srpske privrede. Ova ekipa se slepa uz Nikolu i ako se on povredi, kukala im majka.

Srba

pre 4 godine

Za Jokićeve propuste kriva je bekovska linija.prvi nivo odbrane,prolaze kao kroz sir.Onaj bek sa smešnim imenom ih je odučio od košarke.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 08. decembar 2019 23:58)
Ma ajde njegov PR-u... U jednom trenutku podstak bio da 30p vise od Denvera dao Bruklin u reketu. A kako to da svi ti igraci bili oni niski, visoki, krecu na kos sa toliko samopouzdanja?! Hoce li i reket da mu brane bekovi?! Posto mu onaj Marej, kojeg ovdje zovu raznim imenima, spakovao jedno 15 poena asistencijama kada je navlacio na sebe. Jokic je nocas dao 4p na svoj trud i primio jedno 20 koje drugi centri ne primaju. Izgubili su. Obican igrac sa ugovorom kao da je super star. Deal with it.

Cccccc

pre 4 godine

Nisam neki strucnjak za kosarku ali njihova igra postaje mucna za gledanje. I istina je da su preko Jokera primili mnogo suteva. Evo sad gledam Sakramento protiv Dalasa i to je milina za gledanje.

veliki strumf

pre 4 godine

Nisam gledao meč ali svejedno - potpuno mi je jasno šta se sve izdešavalo iz komentara i vesti. A i znam šta i kako igra Denver. Prvo, oni nemaju trenera. Maloun je ispodprosecan trener. Mnogo glupih odluka tokom čitave sezone, često igra bez koncepta. Drugo, oni nemaju nikakav tim! Osim Jokica tu nema nijednog iole kvalitetnog igrača. Marej više šteti nego sto koristi. Naročito je problematičan u zavrsnicama kada skoro ništa ne pogadja a mnogo voli da bude taj koji šutira zadnji šut. Ovi ostali su sve suvi prosek igrači - nekad neko nešto odigra i to je to. Ispustili su onu ogromnu prednost protiv Sakrametna pre 8-9 dana i od tada ne mogu da se sastave. Od zadnjih 5 izgubili su 4 meča, dobivši samo nejake Nikse. Sada gostuju Filadelfiji, pa imaju 5 utakmica kod kuće sa na papiru slabijim protivnicima. Ako tih 5 utakmica dobiju, a morali bi, opet će se vratiti na dobru poziciju u konferenciji.

tocka

pre 4 godine

Šta se dešava sa Denverom? Nisu ni bleda senka ekipe iz prošle sezone. A tek što mi nije jasno drzanje MPJ-a, Čančara i Bol Bola zakucane na klupi.
Ovako igrati protiv Netsa, to je stvarno sramotno. Naročito ona prva četvrtina, kao da su spavali.

remax

pre 4 godine

4. poraz u poslednjih 5 utakmica.
Kriza.
Meloun bi morao da igra sa Jokićem i Huanćom ili Plamlijem u postavi ključne minute protiv ekipa koje ih sve vreme pune kroz reket.
Milsap se podrazumeva.
Uspeli su da izgube utakmicu u kojoj su ubacili 11 trojki više od protivnika.
Evo kako, poeni iz reketa: neverovatnih 66:22 u korist Bruklina.
Bruklin će sledeće sezone biti opaka ekipa, a ni sad nisu tako naivni.
Od 10 poraza, imali su 4-5 nesrećnih, na jednu loptu.
Uz Durenta i Irvinga, treba im samo još ozbiljan centar i sledeće sezone su kandidati za titulu.

ooo

pre 4 godine

Jokic katastrofalan u odbrani. U napadu se ispucavao, forsirao sut i zato su izgubili.
Jokic je krivac za poraz, upropastio je poslednji napad. Sramota.

KingJames

pre 4 godine

Prezadnji napad Jokić rešava i odvodi Denver na +1....Zadnji napad Jokić na terenu a na scenu stupa ničim izazvan Barton i želi on da šutne i naravno prelomi utakmicu na stranu Bruklina.Lik 5 puta šutnuo pre toga za ceo meč??!!??Neverovatno ko sve igra za ovaj Denver.Treba dodati da su izgubili od tima za koji nisu igrala 2 ol star igrača.Irving i duže povređen Durent...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 08. decembar 2019 23:35)Zar nisi rekao ti juce posle utakmice Siti-Junajted da ces samo snuker komentarisati?

kiza

pre 4 godine

Ovaj Marej je najpreplaceniji igrac na poziciji pleja u istoriji NBA,nema pojma covek o kosarci,kad pogadja sve dobija otvorene suteve a i to retko pogodi,toliko siluje ide 1 na 3 i sutne bez ikakvog rezona,asistencije umedto da ima uvek 10tak on nema ni dabl dabl,odbrana 0.Zato od 7 izgubljenih je 5 zbog njegaplus sto tim nema u igri trougao tj jos jednog treceg vrh igraca ,to je trenutno kao Milsap ali nije on bas vrh igrac.Klupa isto tako nekad izvuce ali pretezno ne,Barton se popravio ali zato Heris pao u napadu u biti imaju Jokica i 7 proseka i 4 dubioze takp da nikad nece uzeti nista a cak pitanje da lice doci i do borbe za finale konferencije!

Uros Dj.

pre 4 godine

Jedan KRUZEIRO ispao prvi put iz lige u istoriji a mi citamo udarnu vest o nekoj tamo nebitnoj tekmi, ima 82 meca za sezonu, ljudi ce imati 25-30 poraza. Nije to tragedija.

cole

pre 4 godine

Za Jokićeve propuste kriva je bekovska linija.prvi nivo odbrane,prolaze kao kroz sir.Onaj bek sa smešnim imenom ih je odučio od košarke

Jesu krivi i bekovi ali kriv je i jokic kojem se po pokretima u odbrani vidi nezainteresovanost,musa je u jddnoj situaciji prosao pored jokica na polaganje kao da ga nema,ako ne moze zaustaviti musu kako ocekivati da zaustavi eksplozivnije bekove

Aleks

pre 4 godine

(znanje-imanje, 8. decembar 2019 23:57)

Ubedljivo najvickastiji komentari na portalu. :) Ne mora čovek s njim uvek da se složi, ali barem se nasmeje. Ali Meloun Excel tabela... živa istina :D

WillyWonka

pre 4 godine

Netsi su postigli 66 koševa iz reketa, većinom dok je Jokić branio taj isti reket. U napadu je bio veoma dobar, ali ovo što je odigrao u odbrani, ispod svake kritike. Kao da ga nema, bekovi idu pravo u njega, znaju da ne može da skoči. Svi se izredaše na njemu. I to je riješilo utakmicu, a ne zadnji napad. Ko je gledao utakmicu, vidio je.

Rodney

pre 4 godine

Ove sezone sam kritikovao Jokica 100 puta, ali kada vidim ove komentare kako je rupa u odbrani i kako su preko njega primili 50 poena, onda vidim da neki ljudi ili ne gledaju ili nemaju pojma sta gledaju. Tehnicki jesu primili preko njega puno poena, ali je tu glavna krivica spoljnih igraca koje su igraci Netsa probijali kao da su ovi amateri. Jokic je vecinu puta ostajao sam i cak morao da bira da li da krene na beka ili da ostane na svom igracu. Naravno neki bolji rim protector bi uradio bolji posao od Nikole, ali svi znamo da on nije rim protector i nikad nece biti, ali bas zato Denver mora imati bolje bekove u odbrani.

ccc?

pre 4 godine

13, 15, 19, 24 kosa, to su dvocifreni u Bruklinu. U Denveru, 15, 21, 24. Denver je izgubio zbog napada a ne odbrane jer da su imali jos jednog dvocigrenog igraca dobili bi utakmicu. Proziva se Jokic? Kazite mi koliko ima kvalitetnih igraca u NBA koji odlicno igraju i u napadu i u odbrani? Pustite te price. Ne moze Mari da slabije poentira od Jokica , najplaceniji u timu a da Jokica pljujete jer ne igra odbranu?Da je jos jedan igrac Denvera postigao 13 koseva Denver bi pobedio u ovoj utakmici , ali nije. Imali su cak 4 igraca sa 9 poena. O poslednjem sutu Marija , necu ni da pricam. Nije pogodio tablu..

Marko

pre 4 godine

Jokic je top 3 najbolja defanzivna centra u ligi uz Goberta i Embida pogledaj defanzivni rejting..Denver kao tim najbolja odbrana u NBA ligi to ne moze da se desi ako tvoj centar ne igra odbranu...toliko o tome...

bskfan

pre 4 godine

Pored Mareja prolaze kao da ga nema. Haris je obicno dobar u odbrani ali nocas je Dinvidi prolazio pored njega kako je hteo. Kada niski igarci probiju odbranu i udju pod kos onda centar moze samo da place jer ako krene ka niskom igracu onda sledi pas za Alena i zakucavanje, a ako ostane uz Alena onda sledi Dinvidijevo lako polaganje. Barton i Milsap polako ulaze u normalu, a to je osrednjost. Nocas je mali Moris bio korisniji od Mareja, sto samo pokazuje koliku su gresku napravili kada su Mareju dali max ugovor. Sto se tice igraca sa klupe, bili su u plusu ali ne zbog toga sto su dobri vec zbog lose Bruklinove klupe. Grant je nocas dobro sutirao ali se jasno vidi da je jako slab sa loptom, sto znaci da mora da prestane sa ulazima ispod kosa jer uvek izgubi loptu. Kada igraju igraci sa klupe igra se haoticno, bez ikakvog sistema, a to je sve Maloneova krivica. Uostalom, sve greske koje igraci iz utakmice u utakmice ponavljaju su greska Malonea jer im ne skrece paznju na to sta da rade i kako da igraju. Nema kretanja bez lopte, nema kvalitenih asistencija jer svi stoje, citav napad se pretvorio u iso igru. Sve se to pokrivalo pobedama ali kad zaredjaju sa porazima ima sve da popuca. Od svih igraca Denvera samo je Jokic pravi plejof igrac, sve ostalo je cista osrednjost. Prosle godine se Denver provlacio jer je dominirao u skoku a sada je i tom segmentu usledio pad pa su Netsi imali cak 11 skokova vise a Lejkersi cak 21 skok vise od Denvera.

Vukk

pre 4 godine

Lik koji je drugi po broju pluseva je takve gluposti napisao i samo ne mogu da se nacudim ko sve komentarise i plus izmislja.Nije zadnji napad isao na Bartona,nego na Jokica kog su udvojili,pa Mareja i na kraju je jedino Barton bio sam u trenutku i morao je da igra 1 na 1.Inace taj isti Barton je odlican ove sezone, donio im je mnogo pobeda, sutkra odlicno za razliku od prosle i poceo je da koristi mozak.Kad nesto ne znas ne komentarisi.

Cole

pre 4 godine

Ne znam da li postoji gori defanzivni centar od jokica,za citavu utakmicu nije odbranio pik dinvidia i alena
(cole, 8. decembar 2019 23:51)

Imenjace, od 30 timova koji cine
NBA ligu, po defanzivnom indeksu
Jokic je na 29 mestu. Da pojasnim,
u NBA ligi igra oko 450 igraca,
od te cifre, 150 su starteri,
na taj broj dodaj bar 30-tak
dobrih sestih igraca, dakle,
uzimajuci u obzir te brojke,
biti na 29 mestu po defanzivnom
renkingu je tebi malo!!!

P.S.
Ne mislim da je spektakularan
u odbrani ali nija bas ni da je
drco kako "strucnjaci" pokusavaju
da nam objasne.

steva

pre 4 godine

(dnevna doza prosecnog Srbende, 8. decembar 2019 23:58)

Tako je druze , obratiti paznju na Harrisa kog taj "Divindi" probija kao od sala jadan na jedan...nikakav pikenroll , vec jedan na jedan . i to desava 2 puta na slican nacin u finisu utakmice .(drugi put je usao na Granta , a ne na Jokica . kad se to desi onda centar nema sanse da odbrani . ako izadje da pomogne , bek spusti loptu centru (Alenu) koji ostane sam . Nije Nikola posebno dobar u odbrani , cak sta vise , ali ima ih i gorih od njega u ekipi . Ne znam sta se desava , ali mi nije jasno sta se desava sa Harrisom , decko je ozbiljno los ...zasto tako malo igra Beasley ? gde mu je Craig , nigde ga ? I , ponovicu , Denever i Jokic su odavno pod radarom svih timova , njihovih trenerskih timova...sad ih napamet znaju . Ocekuju da se igra na Jokica taj poslednji napad , udvoje ga na vreme i obrate paznju na povratni pas . Interesantno je da u Denveru ne postoji igrac koji bi mogao da odigra 1 na 1 ...mozda Milsap , Grant to ne moze ...mozda Barton moze nesto da izmulja . to je razlog zasto poslednji napad uvek ide na Jokica . i jos jedared...nije Nikola problem , kad vam kazem . Denverov veci problem je to sto im Murray ne igra konstantno ...sto im Harris ne igra nikako , sto im klupa igra ocajano .(Beasley , Craig , Morris itd.) proigrace Jokara , a oni , videcemo . da da ne zaboravim , Murray se ozbiljno "oteo", previse solira i glumeta glavnu zvezdu ekipe .

vince carter

pre 4 godine

Jos jedan poraz Dencera, ovo je bas kriza! I rezultata i igre. Jokiceva igra razocaranje za mene.sut ispod 50% sto je za cemtra slabo, +- indeks cak - 10, igra u odbrani blago je reci- katastrofalna. Dzaba 24 poena kad preko njega prime 50! Na kraju ga je Meloun vadio kada je Bruklin bio u napadu!! Nadam se da ce se Nikola trgnuti ma vreme, jer ovako ne ide!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ne znam da li postoji gori defanzivni centar od jokica,za citavu utakmicu nije odbranio pik dinvidia i alena
(cole, 08. decembar 2019 23:51)Za Jokićeve propuste kriva je bekovska linija.prvi nivo odbrane,prolaze kao kroz sir.Onaj bek sa smešnim imenom ih je odučio od košarke.

Marko

pre 4 godine

Jokic 20 sekundi do kraja pogodio sut za vodstvo ali Denver primio kos posle toga...zadnji napad lopta ide na Jokica i udvajaju ga bilo ko drugi da sutne umesto njega...
Denver mora da smisli drugi napad za kraj utakmice posto timovi ce udvajati Jokica i pustati bilo ko drugi da sutne umesto njega...
Jokic je nezaustavljiv 1 na 1 niko na svetu ne moze da ga cuva aj sto je jak i visok 213 ali jos ima i finte..takav talent se retko radja.
Zali boze samo sto nema agresivniji mentalitet...on i Doncic naktalentovaniji evropski igraci u istoriji...

Joker

pre 4 godine

Ponovo je lopta išla na Jokica ali ovog puta Alenu je došla pomoć i Jokic je bio udvojen jedva je dodao loptu Bartonu tako da je on morao da rešava ovoga puta nije pogodio ali Barton ove sezone igra mnogo bolje nego prošle.

znanje-imanje

pre 4 godine

Bar 10% NBA utakmica negledljivo je iz nekog čudnog imbecilizma sudija. Uskopiste se i izakavaju na nekome. Ovde su se nameračile na Herisa i to je bilo to. Prvo ponavljaju grešku foliranja onog Adamsa da zovu kao da je faul, a onda još dosuđuju dečku faul koji ne postoji, pa još jedan. I kada tako odrade svoje, onda to kao izkoriguju iracionalnim kontra odlukama, na štetu drugog tima. Što se ne da izjednačiti nikad. I tako su ovu lošu ali i tesnu utakmicu odlučile sudije.
To nije nikakvo opravdanje Denveru koji je uradio bar po jednom svaku glupost koja postoji u košarci, naročito one iz pionirskih dana. Da ih basketaški dobije još i oslabljeni Bruklin, strašno. Tragikomična igra i žalobno mašenje. Plamliju je neko rekao "šutiraj, nisi najgori" ali još ne i da je to šala, ne za ozbiljno. A o Maloun-Excel-Tabeli zaista ne treba trošiti reči.
Nikolin koncept je sada jasniji. Dečko je došao na pripreme svež, optimum težine, i polako ulazi u formu. Pripreme se zovu NBA-liga i nema žurbe, time ni one AllStar gluposti i opasnosti. A posle - videćemo.
Još jednom ljubazno pitam: zna li ko status njegovog brata, što je svakako teg oko vrata.

DukiNS

pre 4 godine

Odbrana reketa Denvera je blagi užas. Jokić ofanzivno bolje, ali u odbrani gotovo da ništa ne zatvara. Nekako mi njihov napad deluje rastrzano. Ne ulivaju mi poverenje, za sada, za neki veći domet ove godine.

cole

pre 4 godine

@srbendo

I zadnji napad je isao na jokica ali je bio udvojen i barton je morao sutnut,a da je jokic odbranio neki napad mozda bi denver i dobio

Loading...

pre 4 godine

Svi iz prve petorke Denvera imali indeks korisnosti -10 najmanje dok su im svi sa klupe imali +.Jokara ocajno igra za svoje standarde.Marej,Heris divljaci teski.Nece ni ove godine dalje od prve runde plej-ofa.Jednostavno nemaju kvalitet.

Cole

pre 4 godine

Klasika. Po meni glavni krivci
su "pravolinijski" Meloun, covek,
se toliko drzi sablona da to nije
normalno, toliko da ostali treneri
slobodno mogu sat da navijaju po
njegovim izmenama, a o Herisu ne
bih trosio reci. Steta, bas steta.

mik

pre 4 godine

Gledao sam, mučno je bilo videti Jokića kako se gega po terenu a čim stane ispod koša netsi daju koš preko njega. Nula.
(Doktor Voland, 08. decembar 2019 23:37)

Ne lupetaj leba, kad pojma nemas sta si gledao

roten

pre 4 godine

Opet poraz od tima koga jednostavno moraju da dobiju,glupost Bartona(nije prvi put) na kraju,da baš on rešava meč...Mislim da će sledeći potezi vlasnika Denvera odrediti blisku budućnost kluba,tu naravno mislim na "trejdove" koji slede a Denver će ih sigurno praviti jer ovakvom timu kakav je sada maksimum je polufinale zapada.Osim Jokića i Mareja(koji igra jako loše)verujem da su svi ostali "na tržištu" i da će Haris biti u svakoj kombinaciji i da će vrlo brzo otići iz kluba.

detlic

pre 4 godine

Jos jedan poraz Dencera, ovo je bas kriza! I rezultata i igre. Jokiceva igra razocaranje za mene.sut ispod 50% sto je za cemtra slabo, +- indeks cak - 10, igra u odbrani blago je reci- katastrofalna. Dzaba 24 poena kad preko njega prime 50! Na kraju ga je Meloun vadio kada je Bruklin bio u napadu!! Nadam se da ce se Nikola trgnuti ma vreme, jer ovako ne ide!
(vince carter, 08. decembar 2019 23:43)

+- nije index! Pravis se neki stručnjak a ne znaš najosnovnije stvari. Postoji index korisnosti a to je potpuno druga stvar.

MilanCha...Ge...

pre 4 godine

Nema tu ko da igra sa Jokicem. Nije ni on perfektan, ali saigraci su truba. Mislim da je Bruklin sve koseve dao iz reketa. Prolazili su spoljnu liniju Denvera kao da su deca.
U napadu, nema tu akcije, nesto malo 2 na 2 i velikom vecunom solo ulazi ili sutevi. Fali Denveru jedna dvojka ili trojka koja ce davati 15-20 poena u proseku ili trener koji ume da napravi ratnicku ekipu.
Denver je jedna od marketinski najslabiji fransiza u NBA i uopste nisu attaktivni zvezdama, a da bi bio NBA prvak, moras da imas minimum dve.

Stefan Simonovic

pre 4 godine

Ceo tim Denvera ne funkcioniše dobro, nemaju igru... Heris je očajan, Jokic igra ali ne izgleda zadovoljno... Uglavnom sve na silu. Ne znam da li ih ti milioni poremete, Heris je pre dve sezone odnosno pre potpisivanja ugovora "razvijao", Jokic prošle godine bio bolji... Mozda imaju i problem sa kondicionim trenerom... Nisu dobri trenutno!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Prezadnji napad Jokić rešava i odvodi Denver na +1....Zadnji napad Jokić na terenu a na scenu stupa ničim izazvan Barton i želi on da šutne i naravno prelomi utakmicu na stranu Bruklina.Lik 5 puta šutnuo pre toga za ceo meč??!!??Neverovatno ko sve igra za ovaj Denver.Treba dodati da su izgubili od tima za koji nisu igrala 2 ol star igrača.Irving i duže povređen Durent...

Malkom

pre 4 godine

Odličan meč. Jokić napreduje, ali odbrana mu je zaista loša. Marej brzi Gonzalez.
Ne mogu da zamislim kako će Bruklin da bude paklen tim sledeće godine kada im budu raspoloženi KD i Kajri. Realno, Istok polako ali sigurno počinje ponovo da bude kolektivno jači od Zapada. Mada, ove godine ne verujem da će prsten osvojiti neko osim Lejkersa.

ElHombre

pre 4 godine

Murray je treniran od malena da bude profesionalac ali deluje mnogo izgubljen. Na momente deluje kao da Nikola nema sa kim da igra u tom timu.

crveni horizonti

pre 4 godine

Nisam uopšte imao dilemu da Denver nije ekipa za najveće domete. Ono od prošle godine će im biti maksimum. Bez Jokića ovo je ekipa u rangu Niksa. Sve nekako mogu shvatiti al Herisa, nikako. Definitivno jedan od najpreplaćenijih sportista uopšte. Čovjek nema baš ništa.

Marko

pre 4 godine

Jokic 20 sekundi do kraja pogodio sut za vodstvo ali Denver primio kos posle toga...zadnji napad lopta ide na Jokica i udvajaju ga bilo ko drugi da sutne umesto njega...
Denver mora da smisli drugi napad za kraj utakmice posto timovi ce udvajati Jokica i pustati bilo ko drugi da sutne umesto njega...
Jokic je nezaustavljiv 1 na 1 niko na svetu ne moze da ga cuva aj sto je jak i visok 213 ali jos ima i finte..takav talent se retko radja.
Zali boze samo sto nema agresivniji mentalitet...on i Doncic naktalentovaniji evropski igraci u istoriji...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ne znam da li postoji gori defanzivni centar od jokica,za citavu utakmicu nije odbranio pik dinvidia i alena
(cole, 08. decembar 2019 23:51)Za Jokićeve propuste kriva je bekovska linija.prvi nivo odbrane,prolaze kao kroz sir.Onaj bek sa smešnim imenom ih je odučio od košarke.

Stefan Simonovic

pre 4 godine

Ceo tim Denvera ne funkcioniše dobro, nemaju igru... Heris je očajan, Jokic igra ali ne izgleda zadovoljno... Uglavnom sve na silu. Ne znam da li ih ti milioni poremete, Heris je pre dve sezone odnosno pre potpisivanja ugovora "razvijao", Jokic prošle godine bio bolji... Mozda imaju i problem sa kondicionim trenerom... Nisu dobri trenutno!

Cole

pre 4 godine

Klasika. Po meni glavni krivci
su "pravolinijski" Meloun, covek,
se toliko drzi sablona da to nije
normalno, toliko da ostali treneri
slobodno mogu sat da navijaju po
njegovim izmenama, a o Herisu ne
bih trosio reci. Steta, bas steta.

znanje-imanje

pre 4 godine

Bar 10% NBA utakmica negledljivo je iz nekog čudnog imbecilizma sudija. Uskopiste se i izakavaju na nekome. Ovde su se nameračile na Herisa i to je bilo to. Prvo ponavljaju grešku foliranja onog Adamsa da zovu kao da je faul, a onda još dosuđuju dečku faul koji ne postoji, pa još jedan. I kada tako odrade svoje, onda to kao izkoriguju iracionalnim kontra odlukama, na štetu drugog tima. Što se ne da izjednačiti nikad. I tako su ovu lošu ali i tesnu utakmicu odlučile sudije.
To nije nikakvo opravdanje Denveru koji je uradio bar po jednom svaku glupost koja postoji u košarci, naročito one iz pionirskih dana. Da ih basketaški dobije još i oslabljeni Bruklin, strašno. Tragikomična igra i žalobno mašenje. Plamliju je neko rekao "šutiraj, nisi najgori" ali još ne i da je to šala, ne za ozbiljno. A o Maloun-Excel-Tabeli zaista ne treba trošiti reči.
Nikolin koncept je sada jasniji. Dečko je došao na pripreme svež, optimum težine, i polako ulazi u formu. Pripreme se zovu NBA-liga i nema žurbe, time ni one AllStar gluposti i opasnosti. A posle - videćemo.
Još jednom ljubazno pitam: zna li ko status njegovog brata, što je svakako teg oko vrata.

ElHombre

pre 4 godine

Murray je treniran od malena da bude profesionalac ali deluje mnogo izgubljen. Na momente deluje kao da Nikola nema sa kim da igra u tom timu.

DukiNS

pre 4 godine

Odbrana reketa Denvera je blagi užas. Jokić ofanzivno bolje, ali u odbrani gotovo da ništa ne zatvara. Nekako mi njihov napad deluje rastrzano. Ne ulivaju mi poverenje, za sada, za neki veći domet ove godine.

detlic

pre 4 godine

Jos jedan poraz Dencera, ovo je bas kriza! I rezultata i igre. Jokiceva igra razocaranje za mene.sut ispod 50% sto je za cemtra slabo, +- indeks cak - 10, igra u odbrani blago je reci- katastrofalna. Dzaba 24 poena kad preko njega prime 50! Na kraju ga je Meloun vadio kada je Bruklin bio u napadu!! Nadam se da ce se Nikola trgnuti ma vreme, jer ovako ne ide!
(vince carter, 08. decembar 2019 23:43)

+- nije index! Pravis se neki stručnjak a ne znaš najosnovnije stvari. Postoji index korisnosti a to je potpuno druga stvar.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Prezadnji napad Jokić rešava i odvodi Denver na +1....Zadnji napad Jokić na terenu a na scenu stupa ničim izazvan Barton i želi on da šutne i naravno prelomi utakmicu na stranu Bruklina.Lik 5 puta šutnuo pre toga za ceo meč??!!??Neverovatno ko sve igra za ovaj Denver.Treba dodati da su izgubili od tima za koji nisu igrala 2 ol star igrača.Irving i duže povređen Durent...

roten

pre 4 godine

Opet poraz od tima koga jednostavno moraju da dobiju,glupost Bartona(nije prvi put) na kraju,da baš on rešava meč...Mislim da će sledeći potezi vlasnika Denvera odrediti blisku budućnost kluba,tu naravno mislim na "trejdove" koji slede a Denver će ih sigurno praviti jer ovakvom timu kakav je sada maksimum je polufinale zapada.Osim Jokića i Mareja(koji igra jako loše)verujem da su svi ostali "na tržištu" i da će Haris biti u svakoj kombinaciji i da će vrlo brzo otići iz kluba.

MilanCha...Ge...

pre 4 godine

Nema tu ko da igra sa Jokicem. Nije ni on perfektan, ali saigraci su truba. Mislim da je Bruklin sve koseve dao iz reketa. Prolazili su spoljnu liniju Denvera kao da su deca.
U napadu, nema tu akcije, nesto malo 2 na 2 i velikom vecunom solo ulazi ili sutevi. Fali Denveru jedna dvojka ili trojka koja ce davati 15-20 poena u proseku ili trener koji ume da napravi ratnicku ekipu.
Denver je jedna od marketinski najslabiji fransiza u NBA i uopste nisu attaktivni zvezdama, a da bi bio NBA prvak, moras da imas minimum dve.

Joker

pre 4 godine

Ponovo je lopta išla na Jokica ali ovog puta Alenu je došla pomoć i Jokic je bio udvojen jedva je dodao loptu Bartonu tako da je on morao da rešava ovoga puta nije pogodio ali Barton ove sezone igra mnogo bolje nego prošle.

crveni horizonti

pre 4 godine

Nisam uopšte imao dilemu da Denver nije ekipa za najveće domete. Ono od prošle godine će im biti maksimum. Bez Jokića ovo je ekipa u rangu Niksa. Sve nekako mogu shvatiti al Herisa, nikako. Definitivno jedan od najpreplaćenijih sportista uopšte. Čovjek nema baš ništa.

Loading...

pre 4 godine

Svi iz prve petorke Denvera imali indeks korisnosti -10 najmanje dok su im svi sa klupe imali +.Jokara ocajno igra za svoje standarde.Marej,Heris divljaci teski.Nece ni ove godine dalje od prve runde plej-ofa.Jednostavno nemaju kvalitet.

vince carter

pre 4 godine

Jos jedan poraz Dencera, ovo je bas kriza! I rezultata i igre. Jokiceva igra razocaranje za mene.sut ispod 50% sto je za cemtra slabo, +- indeks cak - 10, igra u odbrani blago je reci- katastrofalna. Dzaba 24 poena kad preko njega prime 50! Na kraju ga je Meloun vadio kada je Bruklin bio u napadu!! Nadam se da ce se Nikola trgnuti ma vreme, jer ovako ne ide!

mik

pre 4 godine

Gledao sam, mučno je bilo videti Jokića kako se gega po terenu a čim stane ispod koša netsi daju koš preko njega. Nula.
(Doktor Voland, 08. decembar 2019 23:37)

Ne lupetaj leba, kad pojma nemas sta si gledao

cole

pre 4 godine

@srbendo

I zadnji napad je isao na jokica ali je bio udvojen i barton je morao sutnut,a da je jokic odbranio neki napad mozda bi denver i dobio

Malkom

pre 4 godine

Odličan meč. Jokić napreduje, ali odbrana mu je zaista loša. Marej brzi Gonzalez.
Ne mogu da zamislim kako će Bruklin da bude paklen tim sledeće godine kada im budu raspoloženi KD i Kajri. Realno, Istok polako ali sigurno počinje ponovo da bude kolektivno jači od Zapada. Mada, ove godine ne verujem da će prsten osvojiti neko osim Lejkersa.

живац

pre 4 godine

@дневна доза
сваки нба бек ће пробити 1:1 сваког играча у 90% случаја. тај директни чувар може само да га усмери. није ово рукомет па да га хвата рукама. а поента је управо у тој помоћи центра и затварању рекета после продора.
преко јокића су положили једно 20 пута и узели 10 скокова у нападу. оно је било жалосно гледати...

Lokos

pre 4 godine

U jednom trenu je čak i komentator na Areni rekao da konstantno targetiraju Jokića iz pika.
Čovjek je blago rečeno katastrofa u odbrani. Nepojmljivo.
Denver 22 poena iz reketa a Bruklin 66!!
Užas.

Straight Outta München

pre 4 godine

Ne znam da li postoji gori defanzivni centar od jokica,za citavu utakmicu nije odbranio pik dinvidia i alena
(cole, 08. decembar 2019 23:51)Za Jokićeve propuste kriva je bekovska linija.prvi nivo odbrane,prolaze kao kroz sir.Onaj bek sa smešnim imenom ih je odučio od košarke.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 8. decembar 2019 23:58)


Ne pisi gluposti, mada ti je to posao. Jokic je je igrao katastrofalnu odbranu, preko njega su direktno primili 50 poena. Bukvalno 50! Covek ispod kosa nije uspeo da odbrani nista. Ajde samo objasni botino kako su to bekovi krivi za odbranu od pnr a Jokic ne? :) Pojma ti nemas o kosarci.

живац

pre 4 godine

и субјективно и објективно, од кад јокић није плеј у денверу, денвер није за гледање...

Ratko

pre 4 godine

Ali na istu foru da ubace onolike poene Denveru pod košem. Sa pik igrom 80% poena ubacili. Nije mi jasno šta se desilo sa Milsapom? Ovo su trebali lagano da dobiju.

Pant.LA

pre 4 godine

dvd ih masakrirao, celu utakmicu ne mogu da odbrane coveka, probijao prvu liniju kao sir, a onda moze da bira, ili da se zalece na polaganje, ili pas mikrofonu za kucanje, ili u "najgorem" slucaju nekom na otvorenu trojku.. bruka odbrana denvera na spoljnim pozicijama, heris kao neki odbrambeni nije postojao na utakmici, kad dodamo mareja i jos i jokica, koji to ipak treba da koriguje, nekad nekog da zaustavi kad krene na ulaz.. jednostavno nisu ni jedan pik odbranili.. ne znam sta je sa krejgom?!

Rodney

pre 4 godine

Ove sezone sam kritikovao Jokica 100 puta, ali kada vidim ove komentare kako je rupa u odbrani i kako su preko njega primili 50 poena, onda vidim da neki ljudi ili ne gledaju ili nemaju pojma sta gledaju. Tehnicki jesu primili preko njega puno poena, ali je tu glavna krivica spoljnih igraca koje su igraci Netsa probijali kao da su ovi amateri. Jokic je vecinu puta ostajao sam i cak morao da bira da li da krene na beka ili da ostane na svom igracu. Naravno neki bolji rim protector bi uradio bolji posao od Nikole, ali svi znamo da on nije rim protector i nikad nece biti, ali bas zato Denver mora imati bolje bekove u odbrani.

bskfan

pre 4 godine

Pored Mareja prolaze kao da ga nema. Haris je obicno dobar u odbrani ali nocas je Dinvidi prolazio pored njega kako je hteo. Kada niski igarci probiju odbranu i udju pod kos onda centar moze samo da place jer ako krene ka niskom igracu onda sledi pas za Alena i zakucavanje, a ako ostane uz Alena onda sledi Dinvidijevo lako polaganje. Barton i Milsap polako ulaze u normalu, a to je osrednjost. Nocas je mali Moris bio korisniji od Mareja, sto samo pokazuje koliku su gresku napravili kada su Mareju dali max ugovor. Sto se tice igraca sa klupe, bili su u plusu ali ne zbog toga sto su dobri vec zbog lose Bruklinove klupe. Grant je nocas dobro sutirao ali se jasno vidi da je jako slab sa loptom, sto znaci da mora da prestane sa ulazima ispod kosa jer uvek izgubi loptu. Kada igraju igraci sa klupe igra se haoticno, bez ikakvog sistema, a to je sve Maloneova krivica. Uostalom, sve greske koje igraci iz utakmice u utakmice ponavljaju su greska Malonea jer im ne skrece paznju na to sta da rade i kako da igraju. Nema kretanja bez lopte, nema kvalitenih asistencija jer svi stoje, citav napad se pretvorio u iso igru. Sve se to pokrivalo pobedama ali kad zaredjaju sa porazima ima sve da popuca. Od svih igraca Denvera samo je Jokic pravi plejof igrac, sve ostalo je cista osrednjost. Prosle godine se Denver provlacio jer je dominirao u skoku a sada je i tom segmentu usledio pad pa su Netsi imali cak 11 skokova vise a Lejkersi cak 21 skok vise od Denvera.

Cole

pre 4 godine

Ne znam da li postoji gori defanzivni centar od jokica,za citavu utakmicu nije odbranio pik dinvidia i alena
(cole, 8. decembar 2019 23:51)

Imenjace, od 30 timova koji cine
NBA ligu, po defanzivnom indeksu
Jokic je na 29 mestu. Da pojasnim,
u NBA ligi igra oko 450 igraca,
od te cifre, 150 su starteri,
na taj broj dodaj bar 30-tak
dobrih sestih igraca, dakle,
uzimajuci u obzir te brojke,
biti na 29 mestu po defanzivnom
renkingu je tebi malo!!!

P.S.
Ne mislim da je spektakularan
u odbrani ali nija bas ni da je
drco kako "strucnjaci" pokusavaju
da nam objasne.

ljAXE

pre 4 godine

Ko je gledao celu utakmicu video je da je Jokic skakao, dodavao, postavljao blokove ali avaj... Posvadjali su se sa kosem redom Mari, Milsap, Heris, Barton, Hernangomez...Da bi ste danas pobedili solidnu ekipu u NBA morate da imate ne jednog vec minimum dva raspolozena igraca. Milsap igra lose zadnjih par utakmica. Mozda je povredjen jer ga Meloun drzi na klupi veci deo meca. Posebna prica je levo smetalo Geri Heris. Prosle godine je igrao ispod svog nivoa, ove godine je katastrofalan u napadu iz utakmice u utakmicu. Prosle godine je barem bio solidan u odbrani, ove godine je i odbrana diskutabilna. Pricamo o igracu koji je pre 3 godine bio u top 20 najboljih mladih igraca ispred Dzemala Marija! Vise nije mlad, ima 25-26 godina i igra sve losije iz godine u godinu. Plamli i Porter su cesto neupotrebljivi. Kosarkaska inteligencija im je manja od procentualnog rasta srpske privrede. Ova ekipa se slepa uz Nikolu i ako se on povredi, kukala im majka.

ccc?

pre 4 godine

13, 15, 19, 24 kosa, to su dvocifreni u Bruklinu. U Denveru, 15, 21, 24. Denver je izgubio zbog napada a ne odbrane jer da su imali jos jednog dvocigrenog igraca dobili bi utakmicu. Proziva se Jokic? Kazite mi koliko ima kvalitetnih igraca u NBA koji odlicno igraju i u napadu i u odbrani? Pustite te price. Ne moze Mari da slabije poentira od Jokica , najplaceniji u timu a da Jokica pljujete jer ne igra odbranu?Da je jos jedan igrac Denvera postigao 13 koseva Denver bi pobedio u ovoj utakmici , ali nije. Imali su cak 4 igraca sa 9 poena. O poslednjem sutu Marija , necu ni da pricam. Nije pogodio tablu..

steva

pre 4 godine

(dnevna doza prosecnog Srbende, 8. decembar 2019 23:58)

Tako je druze , obratiti paznju na Harrisa kog taj "Divindi" probija kao od sala jadan na jedan...nikakav pikenroll , vec jedan na jedan . i to desava 2 puta na slican nacin u finisu utakmice .(drugi put je usao na Granta , a ne na Jokica . kad se to desi onda centar nema sanse da odbrani . ako izadje da pomogne , bek spusti loptu centru (Alenu) koji ostane sam . Nije Nikola posebno dobar u odbrani , cak sta vise , ali ima ih i gorih od njega u ekipi . Ne znam sta se desava , ali mi nije jasno sta se desava sa Harrisom , decko je ozbiljno los ...zasto tako malo igra Beasley ? gde mu je Craig , nigde ga ? I , ponovicu , Denever i Jokic su odavno pod radarom svih timova , njihovih trenerskih timova...sad ih napamet znaju . Ocekuju da se igra na Jokica taj poslednji napad , udvoje ga na vreme i obrate paznju na povratni pas . Interesantno je da u Denveru ne postoji igrac koji bi mogao da odigra 1 na 1 ...mozda Milsap , Grant to ne moze ...mozda Barton moze nesto da izmulja . to je razlog zasto poslednji napad uvek ide na Jokica . i jos jedared...nije Nikola problem , kad vam kazem . Denverov veci problem je to sto im Murray ne igra konstantno ...sto im Harris ne igra nikako , sto im klupa igra ocajano .(Beasley , Craig , Morris itd.) proigrace Jokara , a oni , videcemo . da da ne zaboravim , Murray se ozbiljno "oteo", previse solira i glumeta glavnu zvezdu ekipe .

Srba

pre 4 godine

Za Jokićeve propuste kriva je bekovska linija.prvi nivo odbrane,prolaze kao kroz sir.Onaj bek sa smešnim imenom ih je odučio od košarke.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 08. decembar 2019 23:58)
Ma ajde njegov PR-u... U jednom trenutku podstak bio da 30p vise od Denvera dao Bruklin u reketu. A kako to da svi ti igraci bili oni niski, visoki, krecu na kos sa toliko samopouzdanja?! Hoce li i reket da mu brane bekovi?! Posto mu onaj Marej, kojeg ovdje zovu raznim imenima, spakovao jedno 15 poena asistencijama kada je navlacio na sebe. Jokic je nocas dao 4p na svoj trud i primio jedno 20 koje drugi centri ne primaju. Izgubili su. Obican igrac sa ugovorom kao da je super star. Deal with it.

remax

pre 4 godine

4. poraz u poslednjih 5 utakmica.
Kriza.
Meloun bi morao da igra sa Jokićem i Huanćom ili Plamlijem u postavi ključne minute protiv ekipa koje ih sve vreme pune kroz reket.
Milsap se podrazumeva.
Uspeli su da izgube utakmicu u kojoj su ubacili 11 trojki više od protivnika.
Evo kako, poeni iz reketa: neverovatnih 66:22 u korist Bruklina.
Bruklin će sledeće sezone biti opaka ekipa, a ni sad nisu tako naivni.
Od 10 poraza, imali su 4-5 nesrećnih, na jednu loptu.
Uz Durenta i Irvinga, treba im samo još ozbiljan centar i sledeće sezone su kandidati za titulu.

Pera Ždera

pre 4 godine

@Straight Outta München

Evo ja cu da ti pojasnim.
Sinoc pik nisu igrali preko Jokica tj protiv njega inicijalno. Igrali su visoki pik protiv Batrona, Herisa, Mareja i Milsapa. Jokic je ostajao ispod kosa. Usled nenormalno lakog probijanja prve linije (bekovi razvalili Denver), Jokic ostaje sam 1 na 2. Strana pomoci nije postojala - Nikola izlazi na beka koji se celu utakmicu lagano oslobadjao svoje odbrane = lagani kosevi za slobodnog centra. To ne moze da se brani nikako.
Mozda Embiid i Davis sa krakatim rukama uspeju da pokriju zonu izmedju, dovolnjo da obojici smetaju u toj nastaloj 2 na 1 situaciji.

Jeste Jokic losiji u dobrani obruca itd ali sinoc toliko poena u reketu jesu direktna posledica nepostojanja bekovske odbrane i visokog pika kojim su razbili Denver.

Vukk

pre 4 godine

Lik koji je drugi po broju pluseva je takve gluposti napisao i samo ne mogu da se nacudim ko sve komentarise i plus izmislja.Nije zadnji napad isao na Bartona,nego na Jokica kog su udvojili,pa Mareja i na kraju je jedino Barton bio sam u trenutku i morao je da igra 1 na 1.Inace taj isti Barton je odlican ove sezone, donio im je mnogo pobeda, sutkra odlicno za razliku od prosle i poceo je da koristi mozak.Kad nesto ne znas ne komentarisi.

kiza

pre 4 godine

Ovaj Marej je najpreplaceniji igrac na poziciji pleja u istoriji NBA,nema pojma covek o kosarci,kad pogadja sve dobija otvorene suteve a i to retko pogodi,toliko siluje ide 1 na 3 i sutne bez ikakvog rezona,asistencije umedto da ima uvek 10tak on nema ni dabl dabl,odbrana 0.Zato od 7 izgubljenih je 5 zbog njegaplus sto tim nema u igri trougao tj jos jednog treceg vrh igraca ,to je trenutno kao Milsap ali nije on bas vrh igrac.Klupa isto tako nekad izvuce ali pretezno ne,Barton se popravio ali zato Heris pao u napadu u biti imaju Jokica i 7 proseka i 4 dubioze takp da nikad nece uzeti nista a cak pitanje da lice doci i do borbe za finale konferencije!

veliki strumf

pre 4 godine

Nisam gledao meč ali svejedno - potpuno mi je jasno šta se sve izdešavalo iz komentara i vesti. A i znam šta i kako igra Denver. Prvo, oni nemaju trenera. Maloun je ispodprosecan trener. Mnogo glupih odluka tokom čitave sezone, često igra bez koncepta. Drugo, oni nemaju nikakav tim! Osim Jokica tu nema nijednog iole kvalitetnog igrača. Marej više šteti nego sto koristi. Naročito je problematičan u zavrsnicama kada skoro ništa ne pogadja a mnogo voli da bude taj koji šutira zadnji šut. Ovi ostali su sve suvi prosek igrači - nekad neko nešto odigra i to je to. Ispustili su onu ogromnu prednost protiv Sakrametna pre 8-9 dana i od tada ne mogu da se sastave. Od zadnjih 5 izgubili su 4 meča, dobivši samo nejake Nikse. Sada gostuju Filadelfiji, pa imaju 5 utakmica kod kuće sa na papiru slabijim protivnicima. Ako tih 5 utakmica dobiju, a morali bi, opet će se vratiti na dobru poziciju u konferenciji.

ooo

pre 4 godine

Jokic katastrofalan u odbrani. U napadu se ispucavao, forsirao sut i zato su izgubili.
Jokic je krivac za poraz, upropastio je poslednji napad. Sramota.

tocka

pre 4 godine

Šta se dešava sa Denverom? Nisu ni bleda senka ekipe iz prošle sezone. A tek što mi nije jasno drzanje MPJ-a, Čančara i Bol Bola zakucane na klupi.
Ovako igrati protiv Netsa, to je stvarno sramotno. Naročito ona prva četvrtina, kao da su spavali.

Cccccc

pre 4 godine

Nisam neki strucnjak za kosarku ali njihova igra postaje mucna za gledanje. I istina je da su preko Jokera primili mnogo suteva. Evo sad gledam Sakramento protiv Dalasa i to je milina za gledanje.

cole

pre 4 godine

Za Jokićeve propuste kriva je bekovska linija.prvi nivo odbrane,prolaze kao kroz sir.Onaj bek sa smešnim imenom ih je odučio od košarke

Jesu krivi i bekovi ali kriv je i jokic kojem se po pokretima u odbrani vidi nezainteresovanost,musa je u jddnoj situaciji prosao pored jokica na polaganje kao da ga nema,ako ne moze zaustaviti musu kako ocekivati da zaustavi eksplozivnije bekove

prika iz susjedstva

pre 4 godine

Jokić u obrani samo podigne ruke, dvadeset polaganja kraj njega. Ne može skočiti deset centimetara. Precjenio sam ga prošle godine, učinak će mu uvijek biti manjkav zbog obrane. Osim kad pokrije to dobrim šutom i s puno koševa, asistencijama. Inače, banana...

WillyWonka

pre 4 godine

Netsi su postigli 66 koševa iz reketa, većinom dok je Jokić branio taj isti reket. U napadu je bio veoma dobar, ali ovo što je odigrao u odbrani, ispod svake kritike. Kao da ga nema, bekovi idu pravo u njega, znaju da ne može da skoči. Svi se izredaše na njemu. I to je riješilo utakmicu, a ne zadnji napad. Ko je gledao utakmicu, vidio je.

Uros Dj.

pre 4 godine

Jedan KRUZEIRO ispao prvi put iz lige u istoriji a mi citamo udarnu vest o nekoj tamo nebitnoj tekmi, ima 82 meca za sezonu, ljudi ce imati 25-30 poraza. Nije to tragedija.

Aleks

pre 4 godine

(znanje-imanje, 8. decembar 2019 23:57)

Ubedljivo najvickastiji komentari na portalu. :) Ne mora čovek s njim uvek da se složi, ali barem se nasmeje. Ali Meloun Excel tabela... živa istina :D

Mare

pre 4 godine

Ne znam šta pokušava ovaj Meloun? Konstantno daje minute igračima koji ne igraju ništa. Ernangomez je za 23 minuta dao samo 2 poena. Sramota.

Bla

pre 4 godine

сваки нба бек ће пробити 1:1 сваког играча у 90% случаја. тај директни чувар може само да га усмери. није ово рукомет па да га хвата рукама. а поента је управо у тој помоћи центра и затварању рекета после продора.
преко јокића су положили једно 20 пута и узели 10 скокова у нападу. оно је било жалосно гледати...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (живац, 9. decembar 2019 08:29)

Da li vi uopste gledate kosarku? Kada je centar ukljucen u pnr akciju gde se on nalazi? Da li ide u reket ili mora da pokrije sut sa distance prvo? Jedini centar danas koga sam video da moze da uradi obe stvari je embid (meni je on fanscinantan igrac bas zbog toga). Iz tij tazloga su gober i kapela bili na klupi u play off-u. Inace netsi su dali manje poena nego sto daju u proseku. Napad denvera je los a to je zbog promena nacina igre u odnosu na proslu godinu

Marko

pre 4 godine

Jokic je top 3 najbolja defanzivna centra u ligi uz Goberta i Embida pogledaj defanzivni rejting..Denver kao tim najbolja odbrana u NBA ligi to ne moze da se desi ako tvoj centar ne igra odbranu...toliko o tome...

Lajavi krelac

pre 4 godine

сваки нба бек ће пробити 1:1 сваког играча у 90% случаја. тај директни чувар може само да га усмери. није ово рукомет па да га хвата рукама. а поента је управо у тој помоћи центра и затварању рекета после продора.
преко јокића су положили једно 20 пута и узели 10 скокова у нападу. оно је било жалосно гледати...
(живац, 9. decembar 2019 08:29)

Jeste da Jokić nije neki ekstra odbrambeni igrač, ali baš preterujete. Kada se igra pik to zavisi od više stvari, a ne samo od centra i beka. Tu postoje i udvajanja, preuzimanja, svaka odbrana se igra timski. Nije to 2 na 2 pa da se gleda tako. Ako centar postavi blok, bek preuzima centra, Jokić mora da preuzme protivničkog beka (koji je, naravno, mnogo brži), samim tim i Jokiću, kao i bilo kom centru, treba pomoć u odbrani u tom trenutku (jer bekovi izlaze visoko na tri) gde mora da dođe do udvajanja i preuzimanja slobodnih igrača. Ako nema pomoć u odbrani, ako se ne igra timski, pa svaki iole brži bek bi vozao kao mamlaza Šekila ili Olajdžuvana u odbrani, a kamoli nekog drugog. Mada, da kao onda nema tri sekunde u reketu i da se retko šutiraju trojke kao pre i Jokić bi bio odbrambena zver. A tek Boban...

KingJames

pre 4 godine

Prezadnji napad Jokić rešava i odvodi Denver na +1....Zadnji napad Jokić na terenu a na scenu stupa ničim izazvan Barton i želi on da šutne i naravno prelomi utakmicu na stranu Bruklina.Lik 5 puta šutnuo pre toga za ceo meč??!!??Neverovatno ko sve igra za ovaj Denver.Treba dodati da su izgubili od tima za koji nisu igrala 2 ol star igrača.Irving i duže povređen Durent...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 08. decembar 2019 23:35)Zar nisi rekao ti juce posle utakmice Siti-Junajted da ces samo snuker komentarisati?

Pera Ždera

pre 4 godine

ODBRANA
Jokic konstantno ostaje 1 na 2 ispod kosa, balansira izmedju i mora da bira sta da brani. To rezultira ili faulom ili kosem. Posto mora da se cuva faulova, uglavnom laki poeni ALI zbog katastrofalne odbrane prve linije. Bekovi Netsa svaki put probijali i stvarali visak. Konstantno pucanje prve linije. Sta treba, igru 2 na 1 da sacuva?

Stoji da ima mana defanzivnih koliko hocete ali toliko poena sinoc u reketu - lagano setkanje Bruklinovih bekova kroz reket usled cega Nikola iskace i pomaze = centar sam.

Radili su sta su hteli. Konstantno su razbijali visokim pikom Bartona i Milsapa - ocajni sinoc! Ne znam sto ne igra Craig uopste. Pored Harisa najbolji odbramnbeni igrac prve linije.

Kazu svaki se centar naigra preko Jokica (videli smo Embiida i Townsa pocetkom sezone - kako da ne). Allen 100% poena dao ili iz pika i pomenutog viska (usled ocajne odbrane bekova) ili bacanja usled branjenja tog pika. 1 na 1 protiv Nikolom ili sut 0%. .

Bodibond

pre 4 godine

Denver dolazi polako na pripadajuću poziciju a to je grčevita borba za PO.
(Vilmoš kauboj, 09. decembar 2019 09:31)

Borba za plej of? Reci da se salis. Denver je nesto kao Brajton ili Majnc u fudbalu. To je kao da si rekao: Brajton dolazi na pripadajucu poziciju a to je grcevita borba za mesto koje vodi u KVALIFIKACIJE ZA LIGU SAMPIONA.

Pera Ždera

pre 4 godine

NAPAD
Razlog slabije igre ofanzivno - Ne ide lopta vise toliko preko Jokica (Prepolovio se br njegovih poseda is prosle sezone). Otuda nesto slabije partije i ostalih jer on ih pokrece i razigrava, cini boljim nego sto inace jesu. Marej nije taj  organizator.

Denver da vidi da li im vise odgovara Marej sa najvise lopti ili Nikola. Napad daleko neprirodniji i na misice.  Donekle i Nikola losiji usled ovoga (pored losije forme i viska kg). Uglavnom Marej dribla, Nikola pravi njemu ili ostalim blokove radi boljih pozicioniranja. Loptu dobija negde izmedju i uglavnom je urucuje dalje.
Svoje poene daje uglavnom 1 na 1 i to sutem. Manje igra ispod kosa sto rezultira neverovatno manjim brojem bacanja. Bude jednom il nijednom na liniji?? Takav ofanzivni igrac i jos centar da nema 5 do 10 bacanja po mecu = automatski hendikep ekipe!

Plamlija (air ball floater) i ekipu sa neretko 2 do 5 poena skupa, besmisleno komentarisati. Komedija

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Prezadnji napad Jokić rešava i odvodi Denver na +1....Zadnji napad Jokić na terenu a na scenu stupa ničim izazvan Barton i želi on da šutne i naravno prelomi utakmicu na stranu Bruklina.Lik 5 puta šutnuo pre toga za ceo meč??!!??Neverovatno ko sve igra za ovaj Denver.Treba dodati da su izgubili od tima za koji nisu igrala 2 ol star igrača.Irving i duže povređen Durent...

Marko

pre 4 godine

Jokic 20 sekundi do kraja pogodio sut za vodstvo ali Denver primio kos posle toga...zadnji napad lopta ide na Jokica i udvajaju ga bilo ko drugi da sutne umesto njega...
Denver mora da smisli drugi napad za kraj utakmice posto timovi ce udvajati Jokica i pustati bilo ko drugi da sutne umesto njega...
Jokic je nezaustavljiv 1 na 1 niko na svetu ne moze da ga cuva aj sto je jak i visok 213 ali jos ima i finte..takav talent se retko radja.
Zali boze samo sto nema agresivniji mentalitet...on i Doncic naktalentovaniji evropski igraci u istoriji...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ne znam da li postoji gori defanzivni centar od jokica,za citavu utakmicu nije odbranio pik dinvidia i alena
(cole, 08. decembar 2019 23:51)Za Jokićeve propuste kriva je bekovska linija.prvi nivo odbrane,prolaze kao kroz sir.Onaj bek sa smešnim imenom ih je odučio od košarke.

vince carter

pre 4 godine

Jos jedan poraz Dencera, ovo je bas kriza! I rezultata i igre. Jokiceva igra razocaranje za mene.sut ispod 50% sto je za cemtra slabo, +- indeks cak - 10, igra u odbrani blago je reci- katastrofalna. Dzaba 24 poena kad preko njega prime 50! Na kraju ga je Meloun vadio kada je Bruklin bio u napadu!! Nadam se da ce se Nikola trgnuti ma vreme, jer ovako ne ide!

cole

pre 4 godine

@srbendo

I zadnji napad je isao na jokica ali je bio udvojen i barton je morao sutnut,a da je jokic odbranio neki napad mozda bi denver i dobio

Malkom

pre 4 godine

Odličan meč. Jokić napreduje, ali odbrana mu je zaista loša. Marej brzi Gonzalez.
Ne mogu da zamislim kako će Bruklin da bude paklen tim sledeće godine kada im budu raspoloženi KD i Kajri. Realno, Istok polako ali sigurno počinje ponovo da bude kolektivno jači od Zapada. Mada, ove godine ne verujem da će prsten osvojiti neko osim Lejkersa.

mik

pre 4 godine

Gledao sam, mučno je bilo videti Jokića kako se gega po terenu a čim stane ispod koša netsi daju koš preko njega. Nula.
(Doktor Voland, 08. decembar 2019 23:37)

Ne lupetaj leba, kad pojma nemas sta si gledao

Loading...

pre 4 godine

Svi iz prve petorke Denvera imali indeks korisnosti -10 najmanje dok su im svi sa klupe imali +.Jokara ocajno igra za svoje standarde.Marej,Heris divljaci teski.Nece ni ove godine dalje od prve runde plej-ofa.Jednostavno nemaju kvalitet.

znanje-imanje

pre 4 godine

Bar 10% NBA utakmica negledljivo je iz nekog čudnog imbecilizma sudija. Uskopiste se i izakavaju na nekome. Ovde su se nameračile na Herisa i to je bilo to. Prvo ponavljaju grešku foliranja onog Adamsa da zovu kao da je faul, a onda još dosuđuju dečku faul koji ne postoji, pa još jedan. I kada tako odrade svoje, onda to kao izkoriguju iracionalnim kontra odlukama, na štetu drugog tima. Što se ne da izjednačiti nikad. I tako su ovu lošu ali i tesnu utakmicu odlučile sudije.
To nije nikakvo opravdanje Denveru koji je uradio bar po jednom svaku glupost koja postoji u košarci, naročito one iz pionirskih dana. Da ih basketaški dobije još i oslabljeni Bruklin, strašno. Tragikomična igra i žalobno mašenje. Plamliju je neko rekao "šutiraj, nisi najgori" ali još ne i da je to šala, ne za ozbiljno. A o Maloun-Excel-Tabeli zaista ne treba trošiti reči.
Nikolin koncept je sada jasniji. Dečko je došao na pripreme svež, optimum težine, i polako ulazi u formu. Pripreme se zovu NBA-liga i nema žurbe, time ni one AllStar gluposti i opasnosti. A posle - videćemo.
Još jednom ljubazno pitam: zna li ko status njegovog brata, što je svakako teg oko vrata.

crveni horizonti

pre 4 godine

Nisam uopšte imao dilemu da Denver nije ekipa za najveće domete. Ono od prošle godine će im biti maksimum. Bez Jokića ovo je ekipa u rangu Niksa. Sve nekako mogu shvatiti al Herisa, nikako. Definitivno jedan od najpreplaćenijih sportista uopšte. Čovjek nema baš ništa.

detlic

pre 4 godine

Jos jedan poraz Dencera, ovo je bas kriza! I rezultata i igre. Jokiceva igra razocaranje za mene.sut ispod 50% sto je za cemtra slabo, +- indeks cak - 10, igra u odbrani blago je reci- katastrofalna. Dzaba 24 poena kad preko njega prime 50! Na kraju ga je Meloun vadio kada je Bruklin bio u napadu!! Nadam se da ce se Nikola trgnuti ma vreme, jer ovako ne ide!
(vince carter, 08. decembar 2019 23:43)

+- nije index! Pravis se neki stručnjak a ne znaš najosnovnije stvari. Postoji index korisnosti a to je potpuno druga stvar.

Stefan Simonovic

pre 4 godine

Ceo tim Denvera ne funkcioniše dobro, nemaju igru... Heris je očajan, Jokic igra ali ne izgleda zadovoljno... Uglavnom sve na silu. Ne znam da li ih ti milioni poremete, Heris je pre dve sezone odnosno pre potpisivanja ugovora "razvijao", Jokic prošle godine bio bolji... Mozda imaju i problem sa kondicionim trenerom... Nisu dobri trenutno!

ElHombre

pre 4 godine

Murray je treniran od malena da bude profesionalac ali deluje mnogo izgubljen. Na momente deluje kao da Nikola nema sa kim da igra u tom timu.

Joker

pre 4 godine

Ponovo je lopta išla na Jokica ali ovog puta Alenu je došla pomoć i Jokic je bio udvojen jedva je dodao loptu Bartonu tako da je on morao da rešava ovoga puta nije pogodio ali Barton ove sezone igra mnogo bolje nego prošle.

Straight Outta München

pre 4 godine

Ne znam da li postoji gori defanzivni centar od jokica,za citavu utakmicu nije odbranio pik dinvidia i alena
(cole, 08. decembar 2019 23:51)Za Jokićeve propuste kriva je bekovska linija.prvi nivo odbrane,prolaze kao kroz sir.Onaj bek sa smešnim imenom ih je odučio od košarke.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 8. decembar 2019 23:58)


Ne pisi gluposti, mada ti je to posao. Jokic je je igrao katastrofalnu odbranu, preko njega su direktno primili 50 poena. Bukvalno 50! Covek ispod kosa nije uspeo da odbrani nista. Ajde samo objasni botino kako su to bekovi krivi za odbranu od pnr a Jokic ne? :) Pojma ti nemas o kosarci.

MilanCha...Ge...

pre 4 godine

Nema tu ko da igra sa Jokicem. Nije ni on perfektan, ali saigraci su truba. Mislim da je Bruklin sve koseve dao iz reketa. Prolazili su spoljnu liniju Denvera kao da su deca.
U napadu, nema tu akcije, nesto malo 2 na 2 i velikom vecunom solo ulazi ili sutevi. Fali Denveru jedna dvojka ili trojka koja ce davati 15-20 poena u proseku ili trener koji ume da napravi ratnicku ekipu.
Denver je jedna od marketinski najslabiji fransiza u NBA i uopste nisu attaktivni zvezdama, a da bi bio NBA prvak, moras da imas minimum dve.

ooo

pre 4 godine

Jokic katastrofalan u odbrani. U napadu se ispucavao, forsirao sut i zato su izgubili.
Jokic je krivac za poraz, upropastio je poslednji napad. Sramota.

ljAXE

pre 4 godine

Ko je gledao celu utakmicu video je da je Jokic skakao, dodavao, postavljao blokove ali avaj... Posvadjali su se sa kosem redom Mari, Milsap, Heris, Barton, Hernangomez...Da bi ste danas pobedili solidnu ekipu u NBA morate da imate ne jednog vec minimum dva raspolozena igraca. Milsap igra lose zadnjih par utakmica. Mozda je povredjen jer ga Meloun drzi na klupi veci deo meca. Posebna prica je levo smetalo Geri Heris. Prosle godine je igrao ispod svog nivoa, ove godine je katastrofalan u napadu iz utakmice u utakmicu. Prosle godine je barem bio solidan u odbrani, ove godine je i odbrana diskutabilna. Pricamo o igracu koji je pre 3 godine bio u top 20 najboljih mladih igraca ispred Dzemala Marija! Vise nije mlad, ima 25-26 godina i igra sve losije iz godine u godinu. Plamli i Porter su cesto neupotrebljivi. Kosarkaska inteligencija im je manja od procentualnog rasta srpske privrede. Ova ekipa se slepa uz Nikolu i ako se on povredi, kukala im majka.

Srba

pre 4 godine

Za Jokićeve propuste kriva je bekovska linija.prvi nivo odbrane,prolaze kao kroz sir.Onaj bek sa smešnim imenom ih je odučio od košarke.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 08. decembar 2019 23:58)
Ma ajde njegov PR-u... U jednom trenutku podstak bio da 30p vise od Denvera dao Bruklin u reketu. A kako to da svi ti igraci bili oni niski, visoki, krecu na kos sa toliko samopouzdanja?! Hoce li i reket da mu brane bekovi?! Posto mu onaj Marej, kojeg ovdje zovu raznim imenima, spakovao jedno 15 poena asistencijama kada je navlacio na sebe. Jokic je nocas dao 4p na svoj trud i primio jedno 20 koje drugi centri ne primaju. Izgubili su. Obican igrac sa ugovorom kao da je super star. Deal with it.

Marko

pre 4 godine

Jokic je top 3 najbolja defanzivna centra u ligi uz Goberta i Embida pogledaj defanzivni rejting..Denver kao tim najbolja odbrana u NBA ligi to ne moze da se desi ako tvoj centar ne igra odbranu...toliko o tome...

Cole

pre 4 godine

Klasika. Po meni glavni krivci
su "pravolinijski" Meloun, covek,
se toliko drzi sablona da to nije
normalno, toliko da ostali treneri
slobodno mogu sat da navijaju po
njegovim izmenama, a o Herisu ne
bih trosio reci. Steta, bas steta.

Rodney

pre 4 godine

Ove sezone sam kritikovao Jokica 100 puta, ali kada vidim ove komentare kako je rupa u odbrani i kako su preko njega primili 50 poena, onda vidim da neki ljudi ili ne gledaju ili nemaju pojma sta gledaju. Tehnicki jesu primili preko njega puno poena, ali je tu glavna krivica spoljnih igraca koje su igraci Netsa probijali kao da su ovi amateri. Jokic je vecinu puta ostajao sam i cak morao da bira da li da krene na beka ili da ostane na svom igracu. Naravno neki bolji rim protector bi uradio bolji posao od Nikole, ali svi znamo da on nije rim protector i nikad nece biti, ali bas zato Denver mora imati bolje bekove u odbrani.

Lajavi krelac

pre 4 godine

сваки нба бек ће пробити 1:1 сваког играча у 90% случаја. тај директни чувар може само да га усмери. није ово рукомет па да га хвата рукама. а поента је управо у тој помоћи центра и затварању рекета после продора.
преко јокића су положили једно 20 пута и узели 10 скокова у нападу. оно је било жалосно гледати...
(живац, 9. decembar 2019 08:29)

Jeste da Jokić nije neki ekstra odbrambeni igrač, ali baš preterujete. Kada se igra pik to zavisi od više stvari, a ne samo od centra i beka. Tu postoje i udvajanja, preuzimanja, svaka odbrana se igra timski. Nije to 2 na 2 pa da se gleda tako. Ako centar postavi blok, bek preuzima centra, Jokić mora da preuzme protivničkog beka (koji je, naravno, mnogo brži), samim tim i Jokiću, kao i bilo kom centru, treba pomoć u odbrani u tom trenutku (jer bekovi izlaze visoko na tri) gde mora da dođe do udvajanja i preuzimanja slobodnih igrača. Ako nema pomoć u odbrani, ako se ne igra timski, pa svaki iole brži bek bi vozao kao mamlaza Šekila ili Olajdžuvana u odbrani, a kamoli nekog drugog. Mada, da kao onda nema tri sekunde u reketu i da se retko šutiraju trojke kao pre i Jokić bi bio odbrambena zver. A tek Boban...

DukiNS

pre 4 godine

Odbrana reketa Denvera je blagi užas. Jokić ofanzivno bolje, ali u odbrani gotovo da ništa ne zatvara. Nekako mi njihov napad deluje rastrzano. Ne ulivaju mi poverenje, za sada, za neki veći domet ove godine.

Mare

pre 4 godine

Ne znam šta pokušava ovaj Meloun? Konstantno daje minute igračima koji ne igraju ništa. Ernangomez je za 23 minuta dao samo 2 poena. Sramota.

живац

pre 4 godine

@дневна доза
сваки нба бек ће пробити 1:1 сваког играча у 90% случаја. тај директни чувар може само да га усмери. није ово рукомет па да га хвата рукама. а поента је управо у тој помоћи центра и затварању рекета после продора.
преко јокића су положили једно 20 пута и узели 10 скокова у нападу. оно је било жалосно гледати...

roten

pre 4 godine

Opet poraz od tima koga jednostavno moraju da dobiju,glupost Bartona(nije prvi put) na kraju,da baš on rešava meč...Mislim da će sledeći potezi vlasnika Denvera odrediti blisku budućnost kluba,tu naravno mislim na "trejdove" koji slede a Denver će ih sigurno praviti jer ovakvom timu kakav je sada maksimum je polufinale zapada.Osim Jokića i Mareja(koji igra jako loše)verujem da su svi ostali "na tržištu" i da će Haris biti u svakoj kombinaciji i da će vrlo brzo otići iz kluba.

Cole

pre 4 godine

Ne znam da li postoji gori defanzivni centar od jokica,za citavu utakmicu nije odbranio pik dinvidia i alena
(cole, 8. decembar 2019 23:51)

Imenjace, od 30 timova koji cine
NBA ligu, po defanzivnom indeksu
Jokic je na 29 mestu. Da pojasnim,
u NBA ligi igra oko 450 igraca,
od te cifre, 150 su starteri,
na taj broj dodaj bar 30-tak
dobrih sestih igraca, dakle,
uzimajuci u obzir te brojke,
biti na 29 mestu po defanzivnom
renkingu je tebi malo!!!

P.S.
Ne mislim da je spektakularan
u odbrani ali nija bas ni da je
drco kako "strucnjaci" pokusavaju
da nam objasne.

Lokos

pre 4 godine

U jednom trenu je čak i komentator na Areni rekao da konstantno targetiraju Jokića iz pika.
Čovjek je blago rečeno katastrofa u odbrani. Nepojmljivo.
Denver 22 poena iz reketa a Bruklin 66!!
Užas.

Bodibond

pre 4 godine

Denver dolazi polako na pripadajuću poziciju a to je grčevita borba za PO.
(Vilmoš kauboj, 09. decembar 2019 09:31)

Borba za plej of? Reci da se salis. Denver je nesto kao Brajton ili Majnc u fudbalu. To je kao da si rekao: Brajton dolazi na pripadajucu poziciju a to je grcevita borba za mesto koje vodi u KVALIFIKACIJE ZA LIGU SAMPIONA.

WillyWonka

pre 4 godine

Netsi su postigli 66 koševa iz reketa, većinom dok je Jokić branio taj isti reket. U napadu je bio veoma dobar, ali ovo što je odigrao u odbrani, ispod svake kritike. Kao da ga nema, bekovi idu pravo u njega, znaju da ne može da skoči. Svi se izredaše na njemu. I to je riješilo utakmicu, a ne zadnji napad. Ko je gledao utakmicu, vidio je.

Uros Dj.

pre 4 godine

Jedan KRUZEIRO ispao prvi put iz lige u istoriji a mi citamo udarnu vest o nekoj tamo nebitnoj tekmi, ima 82 meca za sezonu, ljudi ce imati 25-30 poraza. Nije to tragedija.

ccc?

pre 4 godine

13, 15, 19, 24 kosa, to su dvocifreni u Bruklinu. U Denveru, 15, 21, 24. Denver je izgubio zbog napada a ne odbrane jer da su imali jos jednog dvocigrenog igraca dobili bi utakmicu. Proziva se Jokic? Kazite mi koliko ima kvalitetnih igraca u NBA koji odlicno igraju i u napadu i u odbrani? Pustite te price. Ne moze Mari da slabije poentira od Jokica , najplaceniji u timu a da Jokica pljujete jer ne igra odbranu?Da je jos jedan igrac Denvera postigao 13 koseva Denver bi pobedio u ovoj utakmici , ali nije. Imali su cak 4 igraca sa 9 poena. O poslednjem sutu Marija , necu ni da pricam. Nije pogodio tablu..

steva

pre 4 godine

(dnevna doza prosecnog Srbende, 8. decembar 2019 23:58)

Tako je druze , obratiti paznju na Harrisa kog taj "Divindi" probija kao od sala jadan na jedan...nikakav pikenroll , vec jedan na jedan . i to desava 2 puta na slican nacin u finisu utakmice .(drugi put je usao na Granta , a ne na Jokica . kad se to desi onda centar nema sanse da odbrani . ako izadje da pomogne , bek spusti loptu centru (Alenu) koji ostane sam . Nije Nikola posebno dobar u odbrani , cak sta vise , ali ima ih i gorih od njega u ekipi . Ne znam sta se desava , ali mi nije jasno sta se desava sa Harrisom , decko je ozbiljno los ...zasto tako malo igra Beasley ? gde mu je Craig , nigde ga ? I , ponovicu , Denever i Jokic su odavno pod radarom svih timova , njihovih trenerskih timova...sad ih napamet znaju . Ocekuju da se igra na Jokica taj poslednji napad , udvoje ga na vreme i obrate paznju na povratni pas . Interesantno je da u Denveru ne postoji igrac koji bi mogao da odigra 1 na 1 ...mozda Milsap , Grant to ne moze ...mozda Barton moze nesto da izmulja . to je razlog zasto poslednji napad uvek ide na Jokica . i jos jedared...nije Nikola problem , kad vam kazem . Denverov veci problem je to sto im Murray ne igra konstantno ...sto im Harris ne igra nikako , sto im klupa igra ocajano .(Beasley , Craig , Morris itd.) proigrace Jokara , a oni , videcemo . da da ne zaboravim , Murray se ozbiljno "oteo", previse solira i glumeta glavnu zvezdu ekipe .

prika iz susjedstva

pre 4 godine

Jokić u obrani samo podigne ruke, dvadeset polaganja kraj njega. Ne može skočiti deset centimetara. Precjenio sam ga prošle godine, učinak će mu uvijek biti manjkav zbog obrane. Osim kad pokrije to dobrim šutom i s puno koševa, asistencijama. Inače, banana...

veliki strumf

pre 4 godine

Nisam gledao meč ali svejedno - potpuno mi je jasno šta se sve izdešavalo iz komentara i vesti. A i znam šta i kako igra Denver. Prvo, oni nemaju trenera. Maloun je ispodprosecan trener. Mnogo glupih odluka tokom čitave sezone, često igra bez koncepta. Drugo, oni nemaju nikakav tim! Osim Jokica tu nema nijednog iole kvalitetnog igrača. Marej više šteti nego sto koristi. Naročito je problematičan u zavrsnicama kada skoro ništa ne pogadja a mnogo voli da bude taj koji šutira zadnji šut. Ovi ostali su sve suvi prosek igrači - nekad neko nešto odigra i to je to. Ispustili su onu ogromnu prednost protiv Sakrametna pre 8-9 dana i od tada ne mogu da se sastave. Od zadnjih 5 izgubili su 4 meča, dobivši samo nejake Nikse. Sada gostuju Filadelfiji, pa imaju 5 utakmica kod kuće sa na papiru slabijim protivnicima. Ako tih 5 utakmica dobiju, a morali bi, opet će se vratiti na dobru poziciju u konferenciji.

Pera Ždera

pre 4 godine

@Straight Outta München

Evo ja cu da ti pojasnim.
Sinoc pik nisu igrali preko Jokica tj protiv njega inicijalno. Igrali su visoki pik protiv Batrona, Herisa, Mareja i Milsapa. Jokic je ostajao ispod kosa. Usled nenormalno lakog probijanja prve linije (bekovi razvalili Denver), Jokic ostaje sam 1 na 2. Strana pomoci nije postojala - Nikola izlazi na beka koji se celu utakmicu lagano oslobadjao svoje odbrane = lagani kosevi za slobodnog centra. To ne moze da se brani nikako.
Mozda Embiid i Davis sa krakatim rukama uspeju da pokriju zonu izmedju, dovolnjo da obojici smetaju u toj nastaloj 2 na 1 situaciji.

Jeste Jokic losiji u dobrani obruca itd ali sinoc toliko poena u reketu jesu direktna posledica nepostojanja bekovske odbrane i visokog pika kojim su razbili Denver.

KingJames

pre 4 godine

Prezadnji napad Jokić rešava i odvodi Denver na +1....Zadnji napad Jokić na terenu a na scenu stupa ničim izazvan Barton i želi on da šutne i naravno prelomi utakmicu na stranu Bruklina.Lik 5 puta šutnuo pre toga za ceo meč??!!??Neverovatno ko sve igra za ovaj Denver.Treba dodati da su izgubili od tima za koji nisu igrala 2 ol star igrača.Irving i duže povređen Durent...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 08. decembar 2019 23:35)Zar nisi rekao ti juce posle utakmice Siti-Junajted da ces samo snuker komentarisati?

kiza

pre 4 godine

Ovaj Marej je najpreplaceniji igrac na poziciji pleja u istoriji NBA,nema pojma covek o kosarci,kad pogadja sve dobija otvorene suteve a i to retko pogodi,toliko siluje ide 1 na 3 i sutne bez ikakvog rezona,asistencije umedto da ima uvek 10tak on nema ni dabl dabl,odbrana 0.Zato od 7 izgubljenih je 5 zbog njegaplus sto tim nema u igri trougao tj jos jednog treceg vrh igraca ,to je trenutno kao Milsap ali nije on bas vrh igrac.Klupa isto tako nekad izvuce ali pretezno ne,Barton se popravio ali zato Heris pao u napadu u biti imaju Jokica i 7 proseka i 4 dubioze takp da nikad nece uzeti nista a cak pitanje da lice doci i do borbe za finale konferencije!

tocka

pre 4 godine

Šta se dešava sa Denverom? Nisu ni bleda senka ekipe iz prošle sezone. A tek što mi nije jasno drzanje MPJ-a, Čančara i Bol Bola zakucane na klupi.
Ovako igrati protiv Netsa, to je stvarno sramotno. Naročito ona prva četvrtina, kao da su spavali.

Ratko

pre 4 godine

Ali na istu foru da ubace onolike poene Denveru pod košem. Sa pik igrom 80% poena ubacili. Nije mi jasno šta se desilo sa Milsapom? Ovo su trebali lagano da dobiju.

живац

pre 4 godine

и субјективно и објективно, од кад јокић није плеј у денверу, денвер није за гледање...

Bla

pre 4 godine

сваки нба бек ће пробити 1:1 сваког играча у 90% случаја. тај директни чувар може само да га усмери. није ово рукомет па да га хвата рукама. а поента је управо у тој помоћи центра и затварању рекета после продора.
преко јокића су положили једно 20 пута и узели 10 скокова у нападу. оно је било жалосно гледати...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (живац, 9. decembar 2019 08:29)

Da li vi uopste gledate kosarku? Kada je centar ukljucen u pnr akciju gde se on nalazi? Da li ide u reket ili mora da pokrije sut sa distance prvo? Jedini centar danas koga sam video da moze da uradi obe stvari je embid (meni je on fanscinantan igrac bas zbog toga). Iz tij tazloga su gober i kapela bili na klupi u play off-u. Inace netsi su dali manje poena nego sto daju u proseku. Napad denvera je los a to je zbog promena nacina igre u odnosu na proslu godinu

Vukk

pre 4 godine

Lik koji je drugi po broju pluseva je takve gluposti napisao i samo ne mogu da se nacudim ko sve komentarise i plus izmislja.Nije zadnji napad isao na Bartona,nego na Jokica kog su udvojili,pa Mareja i na kraju je jedino Barton bio sam u trenutku i morao je da igra 1 na 1.Inace taj isti Barton je odlican ove sezone, donio im je mnogo pobeda, sutkra odlicno za razliku od prosle i poceo je da koristi mozak.Kad nesto ne znas ne komentarisi.

cole

pre 4 godine

Za Jokićeve propuste kriva je bekovska linija.prvi nivo odbrane,prolaze kao kroz sir.Onaj bek sa smešnim imenom ih je odučio od košarke

Jesu krivi i bekovi ali kriv je i jokic kojem se po pokretima u odbrani vidi nezainteresovanost,musa je u jddnoj situaciji prosao pored jokica na polaganje kao da ga nema,ako ne moze zaustaviti musu kako ocekivati da zaustavi eksplozivnije bekove

remax

pre 4 godine

4. poraz u poslednjih 5 utakmica.
Kriza.
Meloun bi morao da igra sa Jokićem i Huanćom ili Plamlijem u postavi ključne minute protiv ekipa koje ih sve vreme pune kroz reket.
Milsap se podrazumeva.
Uspeli su da izgube utakmicu u kojoj su ubacili 11 trojki više od protivnika.
Evo kako, poeni iz reketa: neverovatnih 66:22 u korist Bruklina.
Bruklin će sledeće sezone biti opaka ekipa, a ni sad nisu tako naivni.
Od 10 poraza, imali su 4-5 nesrećnih, na jednu loptu.
Uz Durenta i Irvinga, treba im samo još ozbiljan centar i sledeće sezone su kandidati za titulu.

Pant.LA

pre 4 godine

dvd ih masakrirao, celu utakmicu ne mogu da odbrane coveka, probijao prvu liniju kao sir, a onda moze da bira, ili da se zalece na polaganje, ili pas mikrofonu za kucanje, ili u "najgorem" slucaju nekom na otvorenu trojku.. bruka odbrana denvera na spoljnim pozicijama, heris kao neki odbrambeni nije postojao na utakmici, kad dodamo mareja i jos i jokica, koji to ipak treba da koriguje, nekad nekog da zaustavi kad krene na ulaz.. jednostavno nisu ni jedan pik odbranili.. ne znam sta je sa krejgom?!

Aleks

pre 4 godine

(znanje-imanje, 8. decembar 2019 23:57)

Ubedljivo najvickastiji komentari na portalu. :) Ne mora čovek s njim uvek da se složi, ali barem se nasmeje. Ali Meloun Excel tabela... živa istina :D

bskfan

pre 4 godine

Pored Mareja prolaze kao da ga nema. Haris je obicno dobar u odbrani ali nocas je Dinvidi prolazio pored njega kako je hteo. Kada niski igarci probiju odbranu i udju pod kos onda centar moze samo da place jer ako krene ka niskom igracu onda sledi pas za Alena i zakucavanje, a ako ostane uz Alena onda sledi Dinvidijevo lako polaganje. Barton i Milsap polako ulaze u normalu, a to je osrednjost. Nocas je mali Moris bio korisniji od Mareja, sto samo pokazuje koliku su gresku napravili kada su Mareju dali max ugovor. Sto se tice igraca sa klupe, bili su u plusu ali ne zbog toga sto su dobri vec zbog lose Bruklinove klupe. Grant je nocas dobro sutirao ali se jasno vidi da je jako slab sa loptom, sto znaci da mora da prestane sa ulazima ispod kosa jer uvek izgubi loptu. Kada igraju igraci sa klupe igra se haoticno, bez ikakvog sistema, a to je sve Maloneova krivica. Uostalom, sve greske koje igraci iz utakmice u utakmice ponavljaju su greska Malonea jer im ne skrece paznju na to sta da rade i kako da igraju. Nema kretanja bez lopte, nema kvalitenih asistencija jer svi stoje, citav napad se pretvorio u iso igru. Sve se to pokrivalo pobedama ali kad zaredjaju sa porazima ima sve da popuca. Od svih igraca Denvera samo je Jokic pravi plejof igrac, sve ostalo je cista osrednjost. Prosle godine se Denver provlacio jer je dominirao u skoku a sada je i tom segmentu usledio pad pa su Netsi imali cak 11 skokova vise a Lejkersi cak 21 skok vise od Denvera.

Cccccc

pre 4 godine

Nisam neki strucnjak za kosarku ali njihova igra postaje mucna za gledanje. I istina je da su preko Jokera primili mnogo suteva. Evo sad gledam Sakramento protiv Dalasa i to je milina za gledanje.

Pera Ždera

pre 4 godine

ODBRANA
Jokic konstantno ostaje 1 na 2 ispod kosa, balansira izmedju i mora da bira sta da brani. To rezultira ili faulom ili kosem. Posto mora da se cuva faulova, uglavnom laki poeni ALI zbog katastrofalne odbrane prve linije. Bekovi Netsa svaki put probijali i stvarali visak. Konstantno pucanje prve linije. Sta treba, igru 2 na 1 da sacuva?

Stoji da ima mana defanzivnih koliko hocete ali toliko poena sinoc u reketu - lagano setkanje Bruklinovih bekova kroz reket usled cega Nikola iskace i pomaze = centar sam.

Radili su sta su hteli. Konstantno su razbijali visokim pikom Bartona i Milsapa - ocajni sinoc! Ne znam sto ne igra Craig uopste. Pored Harisa najbolji odbramnbeni igrac prve linije.

Kazu svaki se centar naigra preko Jokica (videli smo Embiida i Townsa pocetkom sezone - kako da ne). Allen 100% poena dao ili iz pika i pomenutog viska (usled ocajne odbrane bekova) ili bacanja usled branjenja tog pika. 1 na 1 protiv Nikolom ili sut 0%. .

Pera Ždera

pre 4 godine

NAPAD
Razlog slabije igre ofanzivno - Ne ide lopta vise toliko preko Jokica (Prepolovio se br njegovih poseda is prosle sezone). Otuda nesto slabije partije i ostalih jer on ih pokrece i razigrava, cini boljim nego sto inace jesu. Marej nije taj  organizator.

Denver da vidi da li im vise odgovara Marej sa najvise lopti ili Nikola. Napad daleko neprirodniji i na misice.  Donekle i Nikola losiji usled ovoga (pored losije forme i viska kg). Uglavnom Marej dribla, Nikola pravi njemu ili ostalim blokove radi boljih pozicioniranja. Loptu dobija negde izmedju i uglavnom je urucuje dalje.
Svoje poene daje uglavnom 1 na 1 i to sutem. Manje igra ispod kosa sto rezultira neverovatno manjim brojem bacanja. Bude jednom il nijednom na liniji?? Takav ofanzivni igrac i jos centar da nema 5 do 10 bacanja po mecu = automatski hendikep ekipe!

Plamlija (air ball floater) i ekipu sa neretko 2 do 5 poena skupa, besmisleno komentarisati. Komedija