1. Obozavam Bobija....
   (Bojan, 8. decembar 2019 23:13)

  # Link komentara

 2. Ako je istina ovo sto tvrdi Porcingis onda je zaista cudno da trener(i) ne prave akcije za njega i sto mu ne daju vise prostora u igri?
  (Goran, 8. decembar 2019 16:25)

  # Link komentara

 3. Bobi je imao srecu da dodje kod dobrog trenera koji zna sta Bobi moze a sta ne moze. Bobi je igrac zadatka, da odradi posao protiv timova koji imaju visokog rezervnog centra koji moze da izdominira klupu. Kada igras protiv Lejkresa onda ga ubacis kad je na parketu Hauard, onda ga ubacis protiv Okafora, mozes da ga ubacis i protiv Plamlija itd. Kada igra protiv niskih postava onda Karlaji igra sa Pauelom i Kliberom, a kada im treba snaga i visina onda uleti Bobi. Boban je idealan centar u takvim situacijama jer je timski igrac, nikada ne pravi probleme oko minuta i slicno. Sa druge strane, to je dobro i za Bobija jer se ne trosi, nema povreda i na taj nacin moze da igra barem jos 5-6 godina. Skockao je Karlaji odlican tim u veoma kratkom periodu iako su izgubili dosta prvih pikova. Oni su vec na nivou plejof tima, mozda cak i medju top8 timova u NBA, a za prsten im je ipak potrebno neko pojacanje. Za razliku od Denvera koji je propustio sansu da na vreme trejduje Mareja i jos par igraca i Ja Jokicem napadne titulu dok je jos bio pod ruki ugovorom, Dalas ima sansu da Juri prsten u naredne dve godine dok ne dodje vreme da plate Luku 30 miliona. Ali dobro, jedno je Dalas a drugo je Denver, Denverov menadzemnt se zadovoljava i plajofom dok bogati Dalas puca na veliko. Od svega me u Denveru najvise nerviraju njihovi navijaci, kad igraju protiv velikih timova u Pepsi centru ima vise protivnickih nego svojih navijaca.
  (bskfan, 8. decembar 2019 15:49)

  # Link komentara

 4. Jedna dobra utakmica protiv pelikansa koji su ocajni i odma je nezaustavljiv
  Da ga vidimo protiv gobera embida i ostalih top centara
   (cole, 8. decembar 2019 15:20)

  # Link komentara

 5. Zaustavljaju ga njegovi treneri bez problema!
   (sashas, 8. decembar 2019 15:09)

  # Link komentara

 6. Koliko videh na snimku, samo dve izolacije odigrane za Bobija, ostalo ofanzivni skokovi i kupljene otpadaka u napadu. Odlično Bobi, da su te malo više forsirali u napadu, bilo bi preko 20 poena
  (Dvokorak, 8. decembar 2019 15:09)

  # Link komentara

 7. A nazalost jos teze Bobi moze zaustaviti bilo koga...
   (Vlad Rad, 8. decembar 2019 14:29)

  # Link komentara

 8. reče porzingis koji ima istu visinu kao Bobi :D
   (subzero, 8. decembar 2019 14:17)

  # Link komentara

 9. Bobinacija!!
   (Bagzi, 8. decembar 2019 14:14)

  # Link komentara

 10. Steta je za Bobija, jer mislim da ima sjajan osecaj za igru, ali jednostavno danasnja kosarka nije za njega. Danas centar mora da bude brz, prodoran, da ima dobar sut spolja i unutra. Bobi je malo stari kroj centra. Ali kad god mu se ukaze prilaka on je iskoristi.
   (Boxer, 8. decembar 2019 14:08)

  # Link komentara