Subota, 07.12.2019.

12:06

Denver zainteresovan za Kevina Lava

Denver Nagetsi mogli bi da pokušaju da trejduju za Kevina Lava, prenose američki mediji.

Izvor: PT

Denver zainteresovan za Kevina Lava IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

Mirko

pre 4 godine

Kad je trebalo da se pljuje Lebron bilo je “lako je njemu sa Lavom superstarom”, sada kada treba Lav u Denver ispade nema pojma Lav, kakav Lav, gde Lava.
(Bane, 7. decembar 2019 18:35)

A i moja baba je nekad bila devojka, pa nije više.
I Milsap je bio AllStar igrač, pa nije već par godina.
Lav nije ni blizu igrača kakav je bio sa LeBronom. Prošlo vreme.
Uostalom, nikad nije bio neki defanzivac, mada su ga stavljali i na centra za neki small ball, ali je to bilo baš tanko. On je samo trojkaš i to je to.
Juče sam ga gledao u reprizi, čovek samo statira u kukuruzu, dovesti ga u Denver, i još dati brdo igrača - bi bilo ravno samoubistvu.

železničar

pre 4 godine

Džeremi Grant je bolji i od Milsapa i od Lava. Pametnije bi bilo da razmišljaju nekog umesto Plamlija, on im je najveća rupa. Lav je prošlost...

bskfan

pre 4 godine

Ja sam oduvek govorio da je od svih krilnih centara u ligi najbolji fit za Jokica Porzingis. U odbrani bi Kristaps stajao blize kosu i lupao blokade, a u napadu igrao veoma jednostavnu kosarku: sutirao trojke i eventualno neki alejup. Kako se saznaje, menadzeri klubova su znali da Niksi zele da trejduju Porzingisa, tako da je denver mogao da ga dobije veoma lako, samo da je to hteo. Nazalost, Tim Konoli nema smisla za ono sto radi pa je propustio priliku. Naravno, sjajan fit bi bio i Antoni Dejvis ali on nije bio dostupan. Milsap je dobar igrac ali nije dobar fit za Jokica; u dobrani je dobar ali ima velikih problema sa visokim igracima jer je nizak za svoju poziciju, a u napadu pravi guzvu ispod kosa zbog cega je Jokic morao da menja svoju igru i da ide dalje kosa. Osim toga, Milsap i nije neki suter, ovogodisnji procenat suta za tri poena je neodrziv, a inace je Milsap sutirao samo po par trojki po utakmici tako da je procenat tu nevazan. Jokic voli sutere i zato je sjajan fit bio i Galinari, Jokic asistira a Galinari sutira, zadovoljan i jedan i drugi, jedini problem sa Galom je bilo njegovo povredjivanje ali evo, proslu sezonu je odigrao celu a i ovu dobro gura. Sva je prilika da Grant nije resenje i to iz vise razloga: iako ima sjajan skok hvata veoma malo lopti, doveden je kao defenzivac ali ja ta reputacija izgleda bila zasluga Adamsa a ne Granta, slab BBIQ, a i trojke sutira slabije nego sto se mislilo.

D-Roz

pre 4 godine

Treb im mnogo odlucnija polu-zvezda od Jokica,koji ima i nesto bolje radne navike!Pametan potez uprave uz davanja ugovora pouzdanijim igracima od Joke!Nasima ne bi nista dao nisu im tu Mege i Vujosevicici pa da im opstanak zavisi od njihove prepotencije!

Boris

pre 4 godine

Denveru je potreban jedan rim protector i neko ko će moći da stegne redove kad postane gusto u doigravanju, s obzirom da su im glavni igrači nestabilni Jokić i neinteligentni Marej, tako da je Lav idealan sa svojim kratkim rukama i problemima sa depresijom...

Čovjek koji zna

pre 4 godine

Unazad 3-4 godine se provlači ova priča. Ako se nije desilo do sad (naročito zadnje LeBronove sezone u Klivlendu dok je Lav dosta dugo bio povrijeđen a Klivlend mogao pokušati da ga proba zadržati nekim većim promjenama), neće ni sada.

Lav je sada već malo i potcijenjen (ako zanemarimo ugovor, iako mislim da će biti produktivan još bar par sezona). Jeste da nije isti igrač koji je bio prije nekoliko godina, povrede i promjena u stilu igre su učinile svoje, ali i dalje ima gasa u njemu... Mada, kad ga staviš sprem Milsapa. Stvarno ne znam šta konkretno donosi Denveru?

Bolji šut i manje gužve u reketu? Meni to zvuči okej, ali mislim da svako ko imalo razumije košarku vidi koliko Milsap pomaže ekipi na obje strane terena, i tu mislim i na napad. Malo koji igrač ima takav motor. Postavlja blokove, uvijek gleda gdje je slobodan igrač da produži akciju za bolji šut, iako nije fizički neka klasa zna kako da se izbori za poziciju i da napravi mismeč. Djeluje tromo u odnosu na ove klince oko njega, ali ne bi to bilo ni upola onako glatko (ili bar onako glatko kako je bilo prošle 2 godine) da je umjesto njega tu neki siledžija.

Opet, ne kažem da je Lav siledžija, ali mislim da sve one 'sitnice' koje Milsap donosi kad se saberu daju kompletnijeg igrača za Denver nego ono što bi im Lav donio. Za Denver je najbolje da ga zadrže i u sledećih godinu dvije na manjem ugovoru, a da probaju da od Granta naprave igrača koji može da igra slično kao Lav.

Bane

pre 4 godine

Kad je trebalo da se pljuje Lebron bilo je “lako je njemu sa Lavom superstarom”, sada kada treba Lav u Denver ispade nema pojma Lav, kakav Lav, gde Lava.

esco

pre 4 godine

Ne samo sto ce imati 35 god, ugovor mu na leto istice a dobija 30m po godini...malo puno sad vec. Ali slazem se da Love nebi bio bas dobar za Denver.

JPR24

pre 4 godine

Realno ovo je smesno. Lav je nula u odbrani. Jokicu je to najveća boljka. Šta bi postigli da stave njih dvojicu zajedno !? Busno sito ! To ni lud ne bi uradio. S obzirom da je Milsap fajter, igra odbranu, i zna i u napadu da doprinese i to više nego solidno kad zaskripi, menjati njega za Lav-a bi bila ludost !

Poštovalac igre

pre 4 godine

Uz svo dužno poštovanje Kevinu Lavu on može igrat u timovima gde ima već izrazitih starova u petorci da bude po potrebi trojkaš što jeste. Jer da bude glavni igrač u postavi nema šansu nikakve. Sećam se u Klivendu sa Lebronom za titulu NBA jedne sezone više je manje doprinosio nego doneo dobrog. Zato kažem da bi ovo sa Denverom moglaa biti istooo al" kao rezerva ne u paru sa Jokićem nikako.

јд123

pre 4 godine

Могао би Денвер да направи трејд, зашто не. Али само ако понуде Мареја за Лава. Мислим, Мареј такође има висок уговор. Кливленд би сигурно пристао, могли би да граде екипу око младе наде Мареја.

Само што о таквој могућности Денвер сигурно не размишља. Ако би случајно дали Милсапа и још горе ако у пакету понуде МПЈ, онда би Никола требао да затражи трејд, па нека граде екипу око Мареја. Али можда понуде Бизлија у пакету, што би било реалније, с обзиром да му нису понудили већи уговор и овај одбио понуду.

У том случају, Лав би морао да пристане да улази са клупе а Грент да игра прву петорку.

bskfan

pre 4 godine

Kada su Mareju dali max ugovor onda je to bio kraj za bilo kakvo dovodjenje novih igraca jer nema novca. Milsapu ove godine istice ugovor ali iduce godine pocinje Marejov tako da se to potire. Posto je ovo poslednja godina da Marej igra pod ruki ugovorom Denver bi mogao da napravi jedan "juris" na titulu ove godine ali bi trebalo dovesti barem 3 igraca a ne jednog, i to sve uz pretpostavku da ce Marej odigrati dobro u plajofu. Potreno je dovesti nisko krilo jer Barton nikako ne moze da cuva kvalitetne trojke kao sto su LeBron, Kawaji itd. Potrebno je dovesti rezervnog pleja jer Moris nema sta da trazi u plejofu. I naravno, potreban je kvalitetan rezervni centar jer je Plamli neupotrebljiv u plejofu. E sad, ako dovedu neko dobro nisko krilo onda Barton moze da se vrati na svoju prirodnu poziciju i da eventualno odigra desetak minuta na mestu pleja i tako jednim potezom rese dva problema. Pitanje rezervnog centra je mnogo teze resiti jer je sada malo kasno za tako nesto. Jedno od resenja je da se dovede kvalitetan krilni centar koji bi pokrio i centarsku poziciju nekih 10-12 minuta, i onda u tom slucaju Lav moze da bude interesantan ali onda imamo problem Granta...oni su za njega dali pik prvog kruga sa namerom da im iduce godine bude starter i ako sada dovedu drugog PF-a onda bi time priznali da je to bio promasaj. Inace po +/- pokazatelju Grant je od svih igraca u najvecem minusu. Tim Konoli je napravio previse gresaka tako da tu jedan potez nista ne pomaze.

ko je ovde lud

pre 4 godine

Denver samo ako je budala će to da uradi, denveru je potrebniji igrač tipa Iguadala koji može da čuva LeBrona, Janisa, Kawhia.. Barton jednostavno ne može da parira tip top igračima, Barton bi bio odličan SG ali ne SF.
Herisa ne mogu da uključe u trejd jer ima platu 18mil a plate moraju da budu jednake i kako ne uzima prostor u seleri kepu? Ako to urade sledeće sezone su luxury tax team. Jedina razlika je što ne mogu da potpišu treći maksimalni ugovor (po pravilima 2 petogodišnja ugovora može po ekipi da ima) i ne mogu da odu u taksu toliko za igrača za kog nemaju bird prava.
Popravili ste se ove godine ali i dalje postoje greške.

z

pre 4 godine

Još jedna četvorka je baš ono što im je falilo da postanu konkurent za plej of




pre nego što su doveli 5 četvorki prošle godine, a možda ni tad

ja

pre 4 godine

Bolje ne, u odbrani Milsap bolji-u napadu su slicni,samo Lav trosi vise lopti i navikao je da bude nosilac igre!Imaju Grenta i Milsapa tu su dobro pokriveni! Bolje bi bilo probati trejdovati Bizlija za Redika! A malom Porteru povecati minutazu, isto kao i Hernangomezu(decko gori da zaigra-skocan i sasvim solidan sut)

tocka

pre 4 godine

Ne razumem ovo. Love nije dobar u odbrani, biće bušni. OK dosta dobre procente za 3 ima, ali je i igrač koji se prečesto muči sa povredama.
Milsap je mnogo korisniji igrač od njega, a ove sezone ima bolje procente za 3 od bekova Denvera.
Ako misle da trejduju MPJ-a to je najveća glupost koju sam čuo, ali mozda dečko zbog zdravstvenih problema nikada neće moći da igra na visokom nivou, što bi bilo ogromno razočaranje, jer su ga najavljivali kao novog Djurdnta.
Kako su se samo ukopali sa ugovorom Mareja... nevidjeno. Pre bih te pare dao Herisu, ali njih dvojica zajedno ne vrede tu sumu. Zašto, pa zato što su isti kao Bogdan, jedan dan zvezde a drugi ne mogu da se sastave.
Kada bi trejdovali celu klupu i ovu dvojicu za pravog beka/krilo... nekog ko moze da povuče. Njima je trebao Batler, a najbolje bi im legao ludak kao Oladipo.

psst

pre 4 godine

A kako pisu americki mediji, ode Jokic! Denver je spreman da ponudi Jokica u zamenu za Lava i doda jos nekog mladog igraca. To je moralo da se desi, Jokara se pokazao kao potpun promasaj, sta ce im on sa njegovih 5 poena i igrom u odbrani na nivou rekreativca.

Aca86

pre 4 godine

Ovo je glupost. Njima fali bek suter poput Redika, Bogdanovica, Korvera, ili tako neki koji ubacivao trojke kada je sam, a Jokic ce ga pronaci. Ima vec Mareja i Herisa da utrcavaju na lopte koje Jokic ubacuje sa trojke.

Lex

pre 4 godine

Pucali bi sebi u noge.Millsap je strasan defanzivac i drzi reket Denvera,uz duzno postovanje Jokicu,on je los defanzivac,tako da bi tandem Jokic - Love bio najgori odbrambeni tandem lige pod kosem.Denveru fali jedan "pure shoter" koji bi sipao iz svih pozicija,neko je vec naveo par takvih igraca u komentarima pre.

Serbissimo

pre 4 godine

Obozavaoci Milsapa, a vidim dosta vas je, previdjaju da ovaj mladjani junosa za dva meseca puni 35 godina. Nahvalili ste ga kao da je Lebron a po mom skromnom misljenju momak je solidan igrac i nisa vise. Tako da trejd ima smisla, apsolutno.

Miodrag

pre 4 godine

Hmmm, cudno.DEnver mozda i krene da Jokica ponudi. Ne verujem da tandem Lav, Jokic moze da funsionise jer ne mogu da daju toliko poena koliko ce se preko njih dvojice primiti.
Sa obzirm da LAv ima do 2023 ugovro na oko 30M, gotovo isti kao Nikolin, ovo vise lici na patku. A mozda i znaju nesto sto mi ne znamo ...

ja

pre 4 godine

Bolje ne, u odbrani Milsap bolji-u napadu su slicni,samo Lav trosi vise lopti i navikao je da bude nosilac igre!Imaju Grenta i Milsapa tu su dobro pokriveni! Bolje bi bilo probati trejdovati Bizlija za Redika! A malom Porteru povecati minutazu, isto kao i Hernangomezu(decko gori da zaigra-skocan i sasvim solidan sut)

Aca86

pre 4 godine

Ovo je glupost. Njima fali bek suter poput Redika, Bogdanovica, Korvera, ili tako neki koji ubacivao trojke kada je sam, a Jokic ce ga pronaci. Ima vec Mareja i Herisa da utrcavaju na lopte koje Jokic ubacuje sa trojke.

Lex

pre 4 godine

Pucali bi sebi u noge.Millsap je strasan defanzivac i drzi reket Denvera,uz duzno postovanje Jokicu,on je los defanzivac,tako da bi tandem Jokic - Love bio najgori odbrambeni tandem lige pod kosem.Denveru fali jedan "pure shoter" koji bi sipao iz svih pozicija,neko je vec naveo par takvih igraca u komentarima pre.

z

pre 4 godine

Još jedna četvorka je baš ono što im je falilo da postanu konkurent za plej of




pre nego što su doveli 5 četvorki prošle godine, a možda ni tad

tocka

pre 4 godine

Ne razumem ovo. Love nije dobar u odbrani, biće bušni. OK dosta dobre procente za 3 ima, ali je i igrač koji se prečesto muči sa povredama.
Milsap je mnogo korisniji igrač od njega, a ove sezone ima bolje procente za 3 od bekova Denvera.
Ako misle da trejduju MPJ-a to je najveća glupost koju sam čuo, ali mozda dečko zbog zdravstvenih problema nikada neće moći da igra na visokom nivou, što bi bilo ogromno razočaranje, jer su ga najavljivali kao novog Djurdnta.
Kako su se samo ukopali sa ugovorom Mareja... nevidjeno. Pre bih te pare dao Herisu, ali njih dvojica zajedno ne vrede tu sumu. Zašto, pa zato što su isti kao Bogdan, jedan dan zvezde a drugi ne mogu da se sastave.
Kada bi trejdovali celu klupu i ovu dvojicu za pravog beka/krilo... nekog ko moze da povuče. Njima je trebao Batler, a najbolje bi im legao ludak kao Oladipo.

ko je ovde lud

pre 4 godine

Denver samo ako je budala će to da uradi, denveru je potrebniji igrač tipa Iguadala koji može da čuva LeBrona, Janisa, Kawhia.. Barton jednostavno ne može da parira tip top igračima, Barton bi bio odličan SG ali ne SF.
Herisa ne mogu da uključe u trejd jer ima platu 18mil a plate moraju da budu jednake i kako ne uzima prostor u seleri kepu? Ako to urade sledeće sezone su luxury tax team. Jedina razlika je što ne mogu da potpišu treći maksimalni ugovor (po pravilima 2 petogodišnja ugovora može po ekipi da ima) i ne mogu da odu u taksu toliko za igrača za kog nemaju bird prava.
Popravili ste se ove godine ali i dalje postoje greške.

Miodrag

pre 4 godine

Hmmm, cudno.DEnver mozda i krene da Jokica ponudi. Ne verujem da tandem Lav, Jokic moze da funsionise jer ne mogu da daju toliko poena koliko ce se preko njih dvojice primiti.
Sa obzirm da LAv ima do 2023 ugovro na oko 30M, gotovo isti kao Nikolin, ovo vise lici na patku. A mozda i znaju nesto sto mi ne znamo ...

Serbissimo

pre 4 godine

Obozavaoci Milsapa, a vidim dosta vas je, previdjaju da ovaj mladjani junosa za dva meseca puni 35 godina. Nahvalili ste ga kao da je Lebron a po mom skromnom misljenju momak je solidan igrac i nisa vise. Tako da trejd ima smisla, apsolutno.

JPR24

pre 4 godine

Realno ovo je smesno. Lav je nula u odbrani. Jokicu je to najveća boljka. Šta bi postigli da stave njih dvojicu zajedno !? Busno sito ! To ni lud ne bi uradio. S obzirom da je Milsap fajter, igra odbranu, i zna i u napadu da doprinese i to više nego solidno kad zaskripi, menjati njega za Lav-a bi bila ludost !

psst

pre 4 godine

A kako pisu americki mediji, ode Jokic! Denver je spreman da ponudi Jokica u zamenu za Lava i doda jos nekog mladog igraca. To je moralo da se desi, Jokara se pokazao kao potpun promasaj, sta ce im on sa njegovih 5 poena i igrom u odbrani na nivou rekreativca.

bskfan

pre 4 godine

Kada su Mareju dali max ugovor onda je to bio kraj za bilo kakvo dovodjenje novih igraca jer nema novca. Milsapu ove godine istice ugovor ali iduce godine pocinje Marejov tako da se to potire. Posto je ovo poslednja godina da Marej igra pod ruki ugovorom Denver bi mogao da napravi jedan "juris" na titulu ove godine ali bi trebalo dovesti barem 3 igraca a ne jednog, i to sve uz pretpostavku da ce Marej odigrati dobro u plajofu. Potreno je dovesti nisko krilo jer Barton nikako ne moze da cuva kvalitetne trojke kao sto su LeBron, Kawaji itd. Potrebno je dovesti rezervnog pleja jer Moris nema sta da trazi u plejofu. I naravno, potreban je kvalitetan rezervni centar jer je Plamli neupotrebljiv u plejofu. E sad, ako dovedu neko dobro nisko krilo onda Barton moze da se vrati na svoju prirodnu poziciju i da eventualno odigra desetak minuta na mestu pleja i tako jednim potezom rese dva problema. Pitanje rezervnog centra je mnogo teze resiti jer je sada malo kasno za tako nesto. Jedno od resenja je da se dovede kvalitetan krilni centar koji bi pokrio i centarsku poziciju nekih 10-12 minuta, i onda u tom slucaju Lav moze da bude interesantan ali onda imamo problem Granta...oni su za njega dali pik prvog kruga sa namerom da im iduce godine bude starter i ako sada dovedu drugog PF-a onda bi time priznali da je to bio promasaj. Inace po +/- pokazatelju Grant je od svih igraca u najvecem minusu. Tim Konoli je napravio previse gresaka tako da tu jedan potez nista ne pomaze.

Poštovalac igre

pre 4 godine

Uz svo dužno poštovanje Kevinu Lavu on može igrat u timovima gde ima već izrazitih starova u petorci da bude po potrebi trojkaš što jeste. Jer da bude glavni igrač u postavi nema šansu nikakve. Sećam se u Klivendu sa Lebronom za titulu NBA jedne sezone više je manje doprinosio nego doneo dobrog. Zato kažem da bi ovo sa Denverom moglaa biti istooo al" kao rezerva ne u paru sa Jokićem nikako.

Čovjek koji zna

pre 4 godine

Unazad 3-4 godine se provlači ova priča. Ako se nije desilo do sad (naročito zadnje LeBronove sezone u Klivlendu dok je Lav dosta dugo bio povrijeđen a Klivlend mogao pokušati da ga proba zadržati nekim većim promjenama), neće ni sada.

Lav je sada već malo i potcijenjen (ako zanemarimo ugovor, iako mislim da će biti produktivan još bar par sezona). Jeste da nije isti igrač koji je bio prije nekoliko godina, povrede i promjena u stilu igre su učinile svoje, ali i dalje ima gasa u njemu... Mada, kad ga staviš sprem Milsapa. Stvarno ne znam šta konkretno donosi Denveru?

Bolji šut i manje gužve u reketu? Meni to zvuči okej, ali mislim da svako ko imalo razumije košarku vidi koliko Milsap pomaže ekipi na obje strane terena, i tu mislim i na napad. Malo koji igrač ima takav motor. Postavlja blokove, uvijek gleda gdje je slobodan igrač da produži akciju za bolji šut, iako nije fizički neka klasa zna kako da se izbori za poziciju i da napravi mismeč. Djeluje tromo u odnosu na ove klince oko njega, ali ne bi to bilo ni upola onako glatko (ili bar onako glatko kako je bilo prošle 2 godine) da je umjesto njega tu neki siledžija.

Opet, ne kažem da je Lav siledžija, ali mislim da sve one 'sitnice' koje Milsap donosi kad se saberu daju kompletnijeg igrača za Denver nego ono što bi im Lav donio. Za Denver je najbolje da ga zadrže i u sledećih godinu dvije na manjem ugovoru, a da probaju da od Granta naprave igrača koji može da igra slično kao Lav.

bskfan

pre 4 godine

Ja sam oduvek govorio da je od svih krilnih centara u ligi najbolji fit za Jokica Porzingis. U odbrani bi Kristaps stajao blize kosu i lupao blokade, a u napadu igrao veoma jednostavnu kosarku: sutirao trojke i eventualno neki alejup. Kako se saznaje, menadzeri klubova su znali da Niksi zele da trejduju Porzingisa, tako da je denver mogao da ga dobije veoma lako, samo da je to hteo. Nazalost, Tim Konoli nema smisla za ono sto radi pa je propustio priliku. Naravno, sjajan fit bi bio i Antoni Dejvis ali on nije bio dostupan. Milsap je dobar igrac ali nije dobar fit za Jokica; u dobrani je dobar ali ima velikih problema sa visokim igracima jer je nizak za svoju poziciju, a u napadu pravi guzvu ispod kosa zbog cega je Jokic morao da menja svoju igru i da ide dalje kosa. Osim toga, Milsap i nije neki suter, ovogodisnji procenat suta za tri poena je neodrziv, a inace je Milsap sutirao samo po par trojki po utakmici tako da je procenat tu nevazan. Jokic voli sutere i zato je sjajan fit bio i Galinari, Jokic asistira a Galinari sutira, zadovoljan i jedan i drugi, jedini problem sa Galom je bilo njegovo povredjivanje ali evo, proslu sezonu je odigrao celu a i ovu dobro gura. Sva je prilika da Grant nije resenje i to iz vise razloga: iako ima sjajan skok hvata veoma malo lopti, doveden je kao defenzivac ali ja ta reputacija izgleda bila zasluga Adamsa a ne Granta, slab BBIQ, a i trojke sutira slabije nego sto se mislilo.

železničar

pre 4 godine

Džeremi Grant je bolji i od Milsapa i od Lava. Pametnije bi bilo da razmišljaju nekog umesto Plamlija, on im je najveća rupa. Lav je prošlost...

Bane

pre 4 godine

Kad je trebalo da se pljuje Lebron bilo je “lako je njemu sa Lavom superstarom”, sada kada treba Lav u Denver ispade nema pojma Lav, kakav Lav, gde Lava.

esco

pre 4 godine

Ne samo sto ce imati 35 god, ugovor mu na leto istice a dobija 30m po godini...malo puno sad vec. Ali slazem se da Love nebi bio bas dobar za Denver.

јд123

pre 4 godine

Могао би Денвер да направи трејд, зашто не. Али само ако понуде Мареја за Лава. Мислим, Мареј такође има висок уговор. Кливленд би сигурно пристао, могли би да граде екипу око младе наде Мареја.

Само што о таквој могућности Денвер сигурно не размишља. Ако би случајно дали Милсапа и још горе ако у пакету понуде МПЈ, онда би Никола требао да затражи трејд, па нека граде екипу око Мареја. Али можда понуде Бизлија у пакету, што би било реалније, с обзиром да му нису понудили већи уговор и овај одбио понуду.

У том случају, Лав би морао да пристане да улази са клупе а Грент да игра прву петорку.

Boris

pre 4 godine

Denveru je potreban jedan rim protector i neko ko će moći da stegne redove kad postane gusto u doigravanju, s obzirom da su im glavni igrači nestabilni Jokić i neinteligentni Marej, tako da je Lav idealan sa svojim kratkim rukama i problemima sa depresijom...

Mirko

pre 4 godine

Kad je trebalo da se pljuje Lebron bilo je “lako je njemu sa Lavom superstarom”, sada kada treba Lav u Denver ispade nema pojma Lav, kakav Lav, gde Lava.
(Bane, 7. decembar 2019 18:35)

A i moja baba je nekad bila devojka, pa nije više.
I Milsap je bio AllStar igrač, pa nije već par godina.
Lav nije ni blizu igrača kakav je bio sa LeBronom. Prošlo vreme.
Uostalom, nikad nije bio neki defanzivac, mada su ga stavljali i na centra za neki small ball, ali je to bilo baš tanko. On je samo trojkaš i to je to.
Juče sam ga gledao u reprizi, čovek samo statira u kukuruzu, dovesti ga u Denver, i još dati brdo igrača - bi bilo ravno samoubistvu.

D-Roz

pre 4 godine

Treb im mnogo odlucnija polu-zvezda od Jokica,koji ima i nesto bolje radne navike!Pametan potez uprave uz davanja ugovora pouzdanijim igracima od Joke!Nasima ne bi nista dao nisu im tu Mege i Vujosevicici pa da im opstanak zavisi od njihove prepotencije!

psst

pre 4 godine

A kako pisu americki mediji, ode Jokic! Denver je spreman da ponudi Jokica u zamenu za Lava i doda jos nekog mladog igraca. To je moralo da se desi, Jokara se pokazao kao potpun promasaj, sta ce im on sa njegovih 5 poena i igrom u odbrani na nivou rekreativca.

ja

pre 4 godine

Bolje ne, u odbrani Milsap bolji-u napadu su slicni,samo Lav trosi vise lopti i navikao je da bude nosilac igre!Imaju Grenta i Milsapa tu su dobro pokriveni! Bolje bi bilo probati trejdovati Bizlija za Redika! A malom Porteru povecati minutazu, isto kao i Hernangomezu(decko gori da zaigra-skocan i sasvim solidan sut)

јд123

pre 4 godine

Могао би Денвер да направи трејд, зашто не. Али само ако понуде Мареја за Лава. Мислим, Мареј такође има висок уговор. Кливленд би сигурно пристао, могли би да граде екипу око младе наде Мареја.

Само што о таквој могућности Денвер сигурно не размишља. Ако би случајно дали Милсапа и још горе ако у пакету понуде МПЈ, онда би Никола требао да затражи трејд, па нека граде екипу око Мареја. Али можда понуде Бизлија у пакету, што би било реалније, с обзиром да му нису понудили већи уговор и овај одбио понуду.

У том случају, Лав би морао да пристане да улази са клупе а Грент да игра прву петорку.

D-Roz

pre 4 godine

Treb im mnogo odlucnija polu-zvezda od Jokica,koji ima i nesto bolje radne navike!Pametan potez uprave uz davanja ugovora pouzdanijim igracima od Joke!Nasima ne bi nista dao nisu im tu Mege i Vujosevicici pa da im opstanak zavisi od njihove prepotencije!

Serbissimo

pre 4 godine

Obozavaoci Milsapa, a vidim dosta vas je, previdjaju da ovaj mladjani junosa za dva meseca puni 35 godina. Nahvalili ste ga kao da je Lebron a po mom skromnom misljenju momak je solidan igrac i nisa vise. Tako da trejd ima smisla, apsolutno.

tocka

pre 4 godine

Ne razumem ovo. Love nije dobar u odbrani, biće bušni. OK dosta dobre procente za 3 ima, ali je i igrač koji se prečesto muči sa povredama.
Milsap je mnogo korisniji igrač od njega, a ove sezone ima bolje procente za 3 od bekova Denvera.
Ako misle da trejduju MPJ-a to je najveća glupost koju sam čuo, ali mozda dečko zbog zdravstvenih problema nikada neće moći da igra na visokom nivou, što bi bilo ogromno razočaranje, jer su ga najavljivali kao novog Djurdnta.
Kako su se samo ukopali sa ugovorom Mareja... nevidjeno. Pre bih te pare dao Herisu, ali njih dvojica zajedno ne vrede tu sumu. Zašto, pa zato što su isti kao Bogdan, jedan dan zvezde a drugi ne mogu da se sastave.
Kada bi trejdovali celu klupu i ovu dvojicu za pravog beka/krilo... nekog ko moze da povuče. Njima je trebao Batler, a najbolje bi im legao ludak kao Oladipo.

z

pre 4 godine

Još jedna četvorka je baš ono što im je falilo da postanu konkurent za plej of




pre nego što su doveli 5 četvorki prošle godine, a možda ni tad

ko je ovde lud

pre 4 godine

Denver samo ako je budala će to da uradi, denveru je potrebniji igrač tipa Iguadala koji može da čuva LeBrona, Janisa, Kawhia.. Barton jednostavno ne može da parira tip top igračima, Barton bi bio odličan SG ali ne SF.
Herisa ne mogu da uključe u trejd jer ima platu 18mil a plate moraju da budu jednake i kako ne uzima prostor u seleri kepu? Ako to urade sledeće sezone su luxury tax team. Jedina razlika je što ne mogu da potpišu treći maksimalni ugovor (po pravilima 2 petogodišnja ugovora može po ekipi da ima) i ne mogu da odu u taksu toliko za igrača za kog nemaju bird prava.
Popravili ste se ove godine ali i dalje postoje greške.

Aca86

pre 4 godine

Ovo je glupost. Njima fali bek suter poput Redika, Bogdanovica, Korvera, ili tako neki koji ubacivao trojke kada je sam, a Jokic ce ga pronaci. Ima vec Mareja i Herisa da utrcavaju na lopte koje Jokic ubacuje sa trojke.

bskfan

pre 4 godine

Kada su Mareju dali max ugovor onda je to bio kraj za bilo kakvo dovodjenje novih igraca jer nema novca. Milsapu ove godine istice ugovor ali iduce godine pocinje Marejov tako da se to potire. Posto je ovo poslednja godina da Marej igra pod ruki ugovorom Denver bi mogao da napravi jedan "juris" na titulu ove godine ali bi trebalo dovesti barem 3 igraca a ne jednog, i to sve uz pretpostavku da ce Marej odigrati dobro u plajofu. Potreno je dovesti nisko krilo jer Barton nikako ne moze da cuva kvalitetne trojke kao sto su LeBron, Kawaji itd. Potrebno je dovesti rezervnog pleja jer Moris nema sta da trazi u plejofu. I naravno, potreban je kvalitetan rezervni centar jer je Plamli neupotrebljiv u plejofu. E sad, ako dovedu neko dobro nisko krilo onda Barton moze da se vrati na svoju prirodnu poziciju i da eventualno odigra desetak minuta na mestu pleja i tako jednim potezom rese dva problema. Pitanje rezervnog centra je mnogo teze resiti jer je sada malo kasno za tako nesto. Jedno od resenja je da se dovede kvalitetan krilni centar koji bi pokrio i centarsku poziciju nekih 10-12 minuta, i onda u tom slucaju Lav moze da bude interesantan ali onda imamo problem Granta...oni su za njega dali pik prvog kruga sa namerom da im iduce godine bude starter i ako sada dovedu drugog PF-a onda bi time priznali da je to bio promasaj. Inace po +/- pokazatelju Grant je od svih igraca u najvecem minusu. Tim Konoli je napravio previse gresaka tako da tu jedan potez nista ne pomaze.

Boris

pre 4 godine

Denveru je potreban jedan rim protector i neko ko će moći da stegne redove kad postane gusto u doigravanju, s obzirom da su im glavni igrači nestabilni Jokić i neinteligentni Marej, tako da je Lav idealan sa svojim kratkim rukama i problemima sa depresijom...

Lex

pre 4 godine

Pucali bi sebi u noge.Millsap je strasan defanzivac i drzi reket Denvera,uz duzno postovanje Jokicu,on je los defanzivac,tako da bi tandem Jokic - Love bio najgori odbrambeni tandem lige pod kosem.Denveru fali jedan "pure shoter" koji bi sipao iz svih pozicija,neko je vec naveo par takvih igraca u komentarima pre.

Miodrag

pre 4 godine

Hmmm, cudno.DEnver mozda i krene da Jokica ponudi. Ne verujem da tandem Lav, Jokic moze da funsionise jer ne mogu da daju toliko poena koliko ce se preko njih dvojice primiti.
Sa obzirm da LAv ima do 2023 ugovro na oko 30M, gotovo isti kao Nikolin, ovo vise lici na patku. A mozda i znaju nesto sto mi ne znamo ...

bskfan

pre 4 godine

Ja sam oduvek govorio da je od svih krilnih centara u ligi najbolji fit za Jokica Porzingis. U odbrani bi Kristaps stajao blize kosu i lupao blokade, a u napadu igrao veoma jednostavnu kosarku: sutirao trojke i eventualno neki alejup. Kako se saznaje, menadzeri klubova su znali da Niksi zele da trejduju Porzingisa, tako da je denver mogao da ga dobije veoma lako, samo da je to hteo. Nazalost, Tim Konoli nema smisla za ono sto radi pa je propustio priliku. Naravno, sjajan fit bi bio i Antoni Dejvis ali on nije bio dostupan. Milsap je dobar igrac ali nije dobar fit za Jokica; u dobrani je dobar ali ima velikih problema sa visokim igracima jer je nizak za svoju poziciju, a u napadu pravi guzvu ispod kosa zbog cega je Jokic morao da menja svoju igru i da ide dalje kosa. Osim toga, Milsap i nije neki suter, ovogodisnji procenat suta za tri poena je neodrziv, a inace je Milsap sutirao samo po par trojki po utakmici tako da je procenat tu nevazan. Jokic voli sutere i zato je sjajan fit bio i Galinari, Jokic asistira a Galinari sutira, zadovoljan i jedan i drugi, jedini problem sa Galom je bilo njegovo povredjivanje ali evo, proslu sezonu je odigrao celu a i ovu dobro gura. Sva je prilika da Grant nije resenje i to iz vise razloga: iako ima sjajan skok hvata veoma malo lopti, doveden je kao defenzivac ali ja ta reputacija izgleda bila zasluga Adamsa a ne Granta, slab BBIQ, a i trojke sutira slabije nego sto se mislilo.

železničar

pre 4 godine

Džeremi Grant je bolji i od Milsapa i od Lava. Pametnije bi bilo da razmišljaju nekog umesto Plamlija, on im je najveća rupa. Lav je prošlost...

JPR24

pre 4 godine

Realno ovo je smesno. Lav je nula u odbrani. Jokicu je to najveća boljka. Šta bi postigli da stave njih dvojicu zajedno !? Busno sito ! To ni lud ne bi uradio. S obzirom da je Milsap fajter, igra odbranu, i zna i u napadu da doprinese i to više nego solidno kad zaskripi, menjati njega za Lav-a bi bila ludost !

Bane

pre 4 godine

Kad je trebalo da se pljuje Lebron bilo je “lako je njemu sa Lavom superstarom”, sada kada treba Lav u Denver ispade nema pojma Lav, kakav Lav, gde Lava.

Mirko

pre 4 godine

Kad je trebalo da se pljuje Lebron bilo je “lako je njemu sa Lavom superstarom”, sada kada treba Lav u Denver ispade nema pojma Lav, kakav Lav, gde Lava.
(Bane, 7. decembar 2019 18:35)

A i moja baba je nekad bila devojka, pa nije više.
I Milsap je bio AllStar igrač, pa nije već par godina.
Lav nije ni blizu igrača kakav je bio sa LeBronom. Prošlo vreme.
Uostalom, nikad nije bio neki defanzivac, mada su ga stavljali i na centra za neki small ball, ali je to bilo baš tanko. On je samo trojkaš i to je to.
Juče sam ga gledao u reprizi, čovek samo statira u kukuruzu, dovesti ga u Denver, i još dati brdo igrača - bi bilo ravno samoubistvu.

Poštovalac igre

pre 4 godine

Uz svo dužno poštovanje Kevinu Lavu on može igrat u timovima gde ima već izrazitih starova u petorci da bude po potrebi trojkaš što jeste. Jer da bude glavni igrač u postavi nema šansu nikakve. Sećam se u Klivendu sa Lebronom za titulu NBA jedne sezone više je manje doprinosio nego doneo dobrog. Zato kažem da bi ovo sa Denverom moglaa biti istooo al" kao rezerva ne u paru sa Jokićem nikako.

esco

pre 4 godine

Ne samo sto ce imati 35 god, ugovor mu na leto istice a dobija 30m po godini...malo puno sad vec. Ali slazem se da Love nebi bio bas dobar za Denver.

Čovjek koji zna

pre 4 godine

Unazad 3-4 godine se provlači ova priča. Ako se nije desilo do sad (naročito zadnje LeBronove sezone u Klivlendu dok je Lav dosta dugo bio povrijeđen a Klivlend mogao pokušati da ga proba zadržati nekim većim promjenama), neće ni sada.

Lav je sada već malo i potcijenjen (ako zanemarimo ugovor, iako mislim da će biti produktivan još bar par sezona). Jeste da nije isti igrač koji je bio prije nekoliko godina, povrede i promjena u stilu igre su učinile svoje, ali i dalje ima gasa u njemu... Mada, kad ga staviš sprem Milsapa. Stvarno ne znam šta konkretno donosi Denveru?

Bolji šut i manje gužve u reketu? Meni to zvuči okej, ali mislim da svako ko imalo razumije košarku vidi koliko Milsap pomaže ekipi na obje strane terena, i tu mislim i na napad. Malo koji igrač ima takav motor. Postavlja blokove, uvijek gleda gdje je slobodan igrač da produži akciju za bolji šut, iako nije fizički neka klasa zna kako da se izbori za poziciju i da napravi mismeč. Djeluje tromo u odnosu na ove klince oko njega, ali ne bi to bilo ni upola onako glatko (ili bar onako glatko kako je bilo prošle 2 godine) da je umjesto njega tu neki siledžija.

Opet, ne kažem da je Lav siledžija, ali mislim da sve one 'sitnice' koje Milsap donosi kad se saberu daju kompletnijeg igrača za Denver nego ono što bi im Lav donio. Za Denver je najbolje da ga zadrže i u sledećih godinu dvije na manjem ugovoru, a da probaju da od Granta naprave igrača koji može da igra slično kao Lav.