1. Zna li neko mozda makar priblizno,koji plasman na ovom SP bi nam skoro sigurno doneo kvalifikacije za OI?! Pitam to,zato sto ako bi otisli u kvalifikacije,gotovo velike sanse bi imali i za sam plasman.Zasto? Pa zato sto su vec tradicionalno i u muskom i u zenskom rukometu kvalifikacije za OI takve da se bude nekoliko grupa po 4 timova,a iz svake prva 2 odu.Posto se uvek grupe sastavljaju i po geografskoj zastupljenosti,to bi znacilo da bi nase devojke za plasman na OI se borile verovatno protiv jednog izrazitog favorita iz Evrope i jos dve ekipe iz Afrike i Azije.Sto znaci da bi imale ogromne sanse za makar drugo mesto i odlazak.
  (Goga, 6. decembar 2019 14:39)

  Evo dobio si nekoliko netacnih odgovora pa ajde ja malo da ti pomognem. Jeste istina da ide na kvalifikacioni turnir najbolji 6 ekipa iza svetskih sampiona, ali ide 6 ekipa koje nemaju vec izboren kvalifikacioni turnir ili oi. Kod nas Japan kao domacin i Juzna Koreja kao azijski sampion vec imaju izboren plasman na OI, a Rusija i Holandija kao 2. i 3. na EP imaju osigurana mesta u kvalifikacionom Turniru. Buduci da ce najverovatnije neka evropska ekipa (Norveska) osvojiti zlato to je peta ekipa koja nam nije problem. Sto znaci da nam od 12 ukupnih mesta ostaje 7 otvorenih. To sustinski znaci da devojke moraju da budu bolje od jedne ili dve ekipe (Rumunija, Danska) koje nemaju izboren kvalifikiacioni turnir za sta mislim da postoje dobre sanse.
  (Komentar, 6. decembar 2019 16:52)

  # Link komentara

 2. Nula bodova ovaj rukomet nije nista
   (gregs, 6. decembar 2019 16:20)

  # Link komentara

 3. Dajte Južnu Koreju da se igramoooo
   (IGRAČ FLIPERA, 6. decembar 2019 15:40)

  # Link komentara

 4. Bicemo vreca ali nema veze,koliko ulazemo u ovaj sport uspeh je sto su devojke uspele i grupu da prodju
  (Stefan, 06. decembar 2019 14:39)

  Ako to gledas, cudo je da smo se plasirali.
   (Аспера, 6. decembar 2019 15:25)

  # Link komentara

 5. Prvo je bitno da smo usli u top 12. Drugo, rasplet gde je Francuska ispala je mac sa dve ostrice. Da je Francuska prosla otvorila bi se nogucnost da na OL idu i 8 i 9 ekipa sa Svetksog jer Francuska i Koreja vec imaju osigurano mesto. Medjutim Skoro sam sigiran da bi Francuskinje igrale znatno bolje i sa njima generalno nikad nenamo uspeha . Ovako je Dosla Danska koja takodje zeli OL ali sa kojim imamo dobar odnos. Na proslom Ep smo ih dobili 5 razlike cinimi se. Predvidjanja u zenskom sportu su jako nezahvalna,al dobra stvar je sto je Norveska kiksnula i sad ce sve tri utakmice morati dobiti pa nece moci pustati Dansku sto im je svojstveno.
  Sa dve pobede( Danske i Koreje) bicemo 4. u grupu i idemo u borbu za OL. Sa eventualne sve tri pobede idemo sigurno na borbu za 5 mesto.
  Dobra stvar je sto sve drzimo u nasim rukama. Sledeca su 3. protivnika protiv kojih mozemo da dobijemo sve utakice ali i da izgubimo jer su probliznog kvaliteta sa nama. Stvarno bih jako voleo da ove devojke odu na Ol kao generacija su zasluzile.. Lekicka, Cvijicka, Tomasevicka, Krpez prosto zasluzuju da zaokruze reprezentativnz karijeru sa nastupom na OL. Srecno devojke u drugom krugu , imate iskrene navijace koji su uz vas i kad gubite 10 razlike i kad dobijate. Samo hrabro.
  (Hibiskus, 6. decembar 2019 15:10)

  # Link komentara

 6. prvih sedam mesta vode na Olimpijadu 2020.
  (ljubitelj, 6. decembar 2019 14:57)

  # Link komentara

 7. moramo biti medju 7 najboljih dakle u grupi moramo bar 4 da budemo i onda u borbi za 7 mesto pobedimo
   (mica, 6. decembar 2019 14:53)

  # Link komentara

 8. Bicemo vreca ali nema veze,koliko ulazemo u ovaj sport uspeh je sto su devojke uspele i grupu da prodju
   (Stefan, 6. decembar 2019 14:39)

  # Link komentara

 9. Zna li neko mozda makar priblizno,koji plasman na ovom SP bi nam skoro sigurno doneo kvalifikacije za OI?! Pitam to,zato sto ako bi otisli u kvalifikacije,gotovo velike sanse bi imali i za sam plasman.Zasto? Pa zato sto su vec tradicionalno i u muskom i u zenskom rukometu kvalifikacije za OI takve da se bude nekoliko grupa po 4 timova,a iz svake prva 2 odu.Posto se uvek grupe sastavljaju i po geografskoj zastupljenosti,to bi znacilo da bi nase devojke za plasman na OI se borile verovatno protiv jednog izrazitog favorita iz Evrope i jos dve ekipe iz Afrike i Azije.Sto znaci da bi imale ogromne sanse za makar drugo mesto i odlazak.
  (Goga, 6. decembar 2019 14:39)

  # Link komentara