Sreda, 04.12.2019.

16:31

KKCZ: Ovo je poslednje upozorenje, zašto se Partizan nije pojavio u Zagrebu?

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem povodom dešavanja na sastanku Radne grupe ABA lige u Zagrebu.

Izvor: LN

KKCZ: Ovo je poslednje upozorenje, zašto se Partizan nije pojavio u Zagrebu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Ovi koje je Covic poslao u istoriju se jos javljaju..5 godina ste van ozbilje kosarke i potrajace to
(Mili, 04. decembar 2019 18:22)

Ako smo van ozbiljne košarke dok vas deremo, na tabeli bolje stojimo i plus uzeli super kup, šta će biti kad budemo u ozbiljnoj košarci? Opet +41?

Sasha

pre 4 godine

Crvena Zvezda je imala dugove od 14 miliona evra, koje nije imala namjeru da vrati. Klub je zaledjen a ime, istorija, grb i dresovi (navijaci su besplatni) su za simbolicnu cijenu prodati Nebojsi Covicu, u to vrijeme vlasniku KK FMP iz Zeleznika, koji je taj svoj FMP preimenovao u KK Crvena Zvezda Beograd. Onda je kupio KK Radnicki koji je preimenovao u KK FMP. Naprednjacka stranka je obrisala onih 14 miliona evra duga, pumpa drzavne pare u dva Coviceva privatna kluba, plus sto drzavne firme sponzorisu te privatne klubove a i strane firme koje hoce da posluju na teritoriji Srbije (na pr. IDEA) su prisiljene da mu budu sponzori. Suvisno je spomenuti da se oba kluba takmice u istom ligaskom nivou i u ABA i u KLS, sto je u ozbiljnim ligama zabranjeno jer je konflikt interesa. Dakle, FMP1 pocinje svaku sezonu sa 2:0 (protiv FMP2) dok svi ostali klubovi pocinju sa 0:0. Medjutim, kao sto rece Covic, efempeu niko ne moze da zabrani kako ce da se zove!

eto_tako

pre 4 godine

Učiteljice, učiteljice, učiteljiceee, Partizan me opet dira, nisam uspeo da ga uništim i on je kriv jer imam 5-4 skor u Aba ligi, i sudije isto tako!

Podsetnik

pre 4 godine

Koliko je regularna ovogodišnja titula govori činjenica da je predstavnik KKCZ Žarko Čabarkapa prije pet mjeseci bio ključni čovjek lige koji je donio odluku da se peta utakmica igra uprkos fizičkom linču igrača Budućnosti a danas je predstavnik KKCZ?
(mg, 4. decembar 2019 17:26)

A ko je donio odluku da se igra treca utakmica,uprkos lincu kosarkasa Crvene Zvezde u hali Morace?Peta utakmica je posledica trece utakmice,oko za oko,zub za zub.

ZVEZDA

pre 4 godine

Vas braćo grobari sudijski tandem Pukl i Javor ošteti protiv Budućnosti a vi ćutite. Zvezdu kada su oštetili vi ste likovali. I jedini je Čović koji nešto ima protiv tih sudija i stalno to govori u ABA. I sada u ovom saopštenju to spominje

Demar Derosan

pre 4 godine

Covic nije dostojan naseg kluba i njegove tradicije jer se bavi iskljucivo stvarima van terena na najvulgarniji nacin. Bodiroga je lepo objasnio to nedavno. Ako Zvezda i Aba liga misle da imaju bilo kakvu buducnost, resenje je u odstranjivanju iz sporta Covica i Bokana, sa kojim oni nemaju nikakve dodirne tacke.

Metropola

pre 4 godine

kk Partizan produžena ruka Budućnosti i hrvata
(Da, 04. decembar 2019 18:41)... da bre! Ne znam samo ko je to iza ledja otisao na Jadran a ko je nateran na tu ligu!

Bivsi kosarkas

pre 4 godine

Normalno da ce komentarisu navijaci Partizana... isto bi se desilo da je KK Partizan objavio saopstenje (ali to je vise vas fah), komentarisali bi crveno beli. Tako da, nema tu misterije...

Medjutim misterije ima u tome sto je, tada od dva zla (Vujosevic - Covic), jedno ostalo i ne samo to nego i dalje vedri oblaci u srpskoj kosarci a vi navijaci Zvezde cutite i gledate i jos nekog vi nazovete botovima? :) hahahah
Pa vi ste definicija botova ako je tako nesto ikad postojalo, ogleda se u vama.

A sto se tice teme, normalno je da vam sve to smeta jer je veoma neizvesno da li cete uzeti titulu... nece niko da radi u Zvezdi. Pa se onda kaze, "nemamo mi novca za trenera" :) Naravno glupo je reci "Nece niko (ko postuje sebe) da radi sa mnom" :)
Priznacete ovo prvo ipak bolje zvuci :)

NY

pre 4 godine

Nema potrebe da cepter vraća bilo šta, niti Partizan mora da brine za svoj pravi grb. Bolje ti dete brini za koga navijaš i zašto u stvari navijaš za nečiji privatni klub iz predgrađa i gde je tvoja prava zvezda. Mani se ovih drugih nebuloza...
(železničar, 04. decembar 2019 17:35)

Klub iz predgrađa na koji aludiraš je FMP a Zvezda je sa Malog Kalemegdana tako poslednje četiri sezone piše u APR a drugo Zvezda nikada nije bila FMP već obrnuto niti je bilo kada imala dodatak FMP uz svoje ime

Glupo

pre 4 godine

Je ovo ovako prozivanje ,sad pogotovu ne bi trebalo da bude tenzije kad je ocigledno da Aba liga gibi svoj znacaj.bolje bi bilo da su se udruzili nego ovako sto rade .

irony man

pre 4 godine

Nema potrebe da cepter vraća bilo šta, niti Partizan mora da brine za svoj pravi grb. Bolje ti dete brini za koga navijaš i zašto u stvari navijaš za nečiji privatni klub iz predgrađa i gde je tvoja prava zvezda. Mani se ovih drugih nebuloza...
(železničar, 04. decembar 2019 17:35

Klub iz predgrađa na koji aludiraš je FMP a Zvezda je sa Malog Kalemegdana tako poslednje četiri sezone piše u APR a drugo Zvezda nikada nije bila FMP već obrnuto niti je bilo kada imala dodatak FMP uz svoje ime
(NY, 04. decembar 2019 18:08)

Taj dodatak uz ime kluba je naziv sponzora a vama fmp nije bio sponzor već vlasnik... Bio i ostao

Miskec

pre 4 godine

"Ovi koje je Covic poslao u istoriju se jos javljaju..5 godina ste van ozbilje kosarke i potrajace to
(Mili, 4. decembar 2019 18:22)"
Covic je KK JSD poslao u istoriju evo vec osma sezona kako su van ozbiljne kosarke. Toliko da su morali da pisu molbu za ucesce u nekom od evrokupova i toliko cenjeni da su glatko odbijeni. Ima vremena - godina!

Marrssa

pre 4 godine

Čovićeva recenica od prr neki dan sce govori.....OTVORITE VI VAMA KLUB PA NEKA VAM IGRA KO HOCE...MOJ SIN CE OVDE IGRATI.Ja kao navijac Partizana stvarno i iskreno zelim da vam se Čovic udalji iz kluba i imamo zdravo rivalstvo koje nas zajedno gura ka boljoj kosarci ali iskreno neznam kad ce to biti dok je "gospodina".Ne kazem da smo mi bolji klub ali bar niko ne govori da je Partizan neciji privatni klub.Samo zelim da postoje Partizan i Zvezda onakvi uz kakve smo odrasli.....sporstki pozdrav svima

TrUjA

pre 4 godine

Koliko botova na vestima prosto ne verujem.Delboj kaže da je titula već izgubljena pa Čović spinuje a mi u decembru mesecu.E moj sinko pa od koga je izgubljena tj. ko je osvaja????Smešno koliko su ljudi na ovom portalu košarkaški neobrazovani...Ako misliš da je Partizan osvaja pogledaj im roster uporedi sa Zvezdinim plus svo vreme se igra bez Perperoglua koji je pokazao prošle godine ko je i šta je.Kada je Zvezda pod Radonjom u ovom periodu sezone harala EL pričalo se da najbolji igraju sa pola gasa i da su neuigrani.E pa dragi moji sada je ta situacija sa Zvezdom a valja napomenuti da ono što su ekipe iz EL za Zvezdu to je Zvezda za ostale iz ABA.Letos ste kmečali koga je sve Zvezda dovela i odakle pare a posle par pobeda u EK i pobede u derbiju na svom terenu od 3 razlike smatrate titulu rešenom.Da nisi i ti Delboj student prestižnog Mega Univerziteta pa imaš tako britak um?

direwolf

pre 4 godine

Pa posle kada ih opet kradu kao onomad u Podgorici neka Trinki slobodno dobije iskljucenje. Za bolje i nisu, jer ako pogledamo ostale clanove UO, tesko da ce dogodine EL igrati srpski tim...

adv

pre 4 godine

Toliko je Covic zeleo tu ex-yu ligu, da je na kraju Partizan bio ucenjen da igra istu. Trazio i izdejstvovao izmenu pravila zbog kojih je Srbija izgubila predstavnika u Euroligi. On se nikada nije rukovodio interesima srpske kosarke, vec svojim licnim. Ne pisem ovo kao navijac Partizana, vec u interesu nase kosarke. Izgubili smo nase kosarkaske centre zbog te lige. Sada kada je video da ne moze da ostvari svoje interese kroz istu ligu, kritikuje i zeli njeno gasenje. Nemojte da spominjete kako je bio uspesan predsednik KSJ-a, jer je to vreme bilo relikt ex-yu kosarke, gde su igrali i nosioci igre bili igraci te skole. Sa njegovom patoloskom mrznjom prema svima koji mu se suprostave krenuo je i propast nase klupske kosarke. Najgore od svega je sto je i uprava Partizana krenula i ide istim putem!!

Лазар

pre 4 godine

Од 44 коментара колико их је било у тренутку писања овог, око 40 је из прстију и главе навијача Партизана који причају нешто што нема везе са саопштењем, уз то се позивајући "да су Звезди пуна уста Партизана". Комедија!

Borat iz predgradja

pre 4 godine

Sada ce poceti prica o ocuvanju Srpske kosarke od onih koji su nas i uvukli u aba ligu,ko o cemu vojnik o skracenju i ....znate vec

Izadji komsinice

pre 4 godine

@ Од 44 коментара колико их је било у тренутку писања овог, око 40 је из прстију и главе навијача Партизана који причају нешто што нема везе са саопштењем, уз то се позивајући "да су Звезди пуна уста Партизана". Комедија!
(Лазар, 4. decembar 2019 18:02)

komedija ili ne, tako je. Mali ste i to je to.

delboj

pre 4 godine

Hahahaha, kako se Covic sad prijateljise po svaku cijenu sa Partizanom. Sad kad je vec izgubio titulu u ABA ligu onda moze da je i napusti. Da je kojim slucajem prvi na tabeli ne bi rijec progovorili. A zaboravio je na silu i prevarom otete titule prosle godine i ismijijavanje Partizana sa pjesmom "Tri koraka hocu ja" na Kalisu.
Napustaj Covicu, tvoj klub se ionako gasi do godine.

Millennium

pre 4 godine

Muka mi je više. Bedno spinovanje i odvraćanje pažnje od očajne situacije u klubu. Jel vi mislite da mi navijači nemamo oči? Da ne vidimo šta se dešava? Bolje pogledajte statistike sina na poziciji sina nego što nam bacate prašinu u oči.

mg

pre 4 godine

Koliko je regularna ovogodišnja titula govori činjenica da je predstavnik KKCZ Žarko Čabarkapa prije pet mjeseci bio ključni čovjek lige koji je donio odluku da se peta utakmica igra uprkos fizičkom linču igrača Budućnosti a danas je predstavnik KKCZ?

železničar

pre 4 godine

sta kaze cepter,hoce li vam vratiti grb? Oh..wait...pa to treba platiti :D
(boki, 04. decembar 2019 17:09)

Nema potrebe da cepter vraća bilo šta, niti Partizan mora da brine za svoj pravi grb. Bolje ti dete brini za koga navijaš i zašto u stvari navijaš za nečiji privatni klub iz predgrađa i gde je tvoja prava zvezda. Mani se ovih drugih nebuloza...

NY

pre 4 godine

Ako Olimpija Cedevita bude pobednik ABA lige, sigruno ide u Euroligu sledece godine, za sve ostale ishode pitanje je pre svega politike, a ne sporta, i sposobnosti Virtusa da renovira halu do sledece sezone.
Od sezone 2020/2021, cao Euroliga svima iz ABA.
(MilanChe...Ge..., 04.

Cedevita ili bilo ko iz ABA ne ide u EL jer su mesta popunjena. Sadašnji plus pobednik i finalista EC

Djed Gavrilo

pre 4 godine

Partizan je uvek kriv onima koji nemaju lični uspeh,posebno zablude lima iz Zvezde.
Putevi se grade.Investicije rastu.Standard se popravlja.Kreativni ljudi imaju slobodu da napreduju.Sve se to dogadja u oblastima gde su kadrovske promene omogućile boljim i kreativnijim da dodju do izražaja.
Sport?
Uglavnom stagnira.
Covic?
Neznam čoveka,ali ima tu nešto sto nije u skladu sa savremenim trendovima u društvu.
Mislim da treba da prepusti poziciju(ne samo on) boljima i operativnim im,transparentnijim i vizionarskim kadrovima.
To je ,verovatno,jedan od uslova za progres profi sporta Srbije.
Država bi trebala ovde zauzeti distancu kao i prema svakom drugom samostalnom privrednom preduzetnistvu.
Tržište pa šta bide biće.

GM

pre 4 godine

Kako nazvati veliku vecinu komentara koji su od strane onih koji ne navijaju za klub kog se tice ova vest i izjava... a pritom je u toku fudbal na stadionu koji nije njihov i zbog toga ima 169 ljudi.

Vucko

pre 4 godine

Samo neka oni suruju sa Bokanom i idu na vecere, i daleko ce da doguraju. Videli smo vec u Podgorici kako su prosli. Dok se nasi klubovi svadjaju, neprijatelj nam kopa rupu.

OtacMakarije

pre 4 godine

Koliko je regularna ovogodišnja titula govori činjenica da je predstavnik KKCZ Žarko Čabarkapa prije pet mjeseci bio ključni čovjek lige koji je donio odluku da se peta utakmica igra uprkos fizičkom linču igrača Budućnosti a danas je predstavnik KKCZ?
(mg, 04. decembar 2019 17:26)

Da to je isti čovek koji je svojevremeno bio igrač Budućnosti i dopustio da se obe utakmice u Podgorici odigraju u atmosferi linča svega što predstavlja Beograd i Srbiju pa pronašao solomonsko rešenje da se isprazne prva dva reda kako bi ste u neregularnim uslovima dobili te 2 utakmice na domaćem terenu.

Delije sa seRvera

pre 4 godine

Jedino istinito moze da bude ""KK Crvena zvezda mts kao jedan od stubova ABA lige", posto ste vi sa hrvatima i napravili tu ligu, pa posle ucenjivali Partizan da u nju udje. Ostalo je istorija.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Valjda treba ABA liga da se oglasi? Kakve veze ima KK CZ sa odsustvom predstavnika KK Partizan na sastanku neke radne grupe? Da nisu na duznosti redara, pa da moraju da prijavljuju odsutne?

Milan

pre 4 godine

Sto se tice kompleksa, do crvenog usijanja su stigli kompleksi propale "institucije".Uostalom, zna se ko je visegodisnji uzastopni sampion Aba lige i domaceg prvenstva (sem jednom), gle cuda, nema "institucije"medju njima

Pera Magic Mitic

pre 4 godine

Samo vam je Partizan u glavi. Pucate po svim šavovima.
(Drobnjak iz auta, 04. decembar 2019 16:45)
Mogao si, barem, da procitas tekst. Trolovi najobicniji.

Njegos

pre 4 godine

Mene srpska liga u kojoj ce da postoje samo beogradski klubovi a svi drugi da izigravaju statiste, u kojoj ce sudije da gledaju interese samo ta dva kluba, o kojoj ce svaki teren za njih da bude domaci, NE INTERESUJE. Ta filozofija,bolji biti prvi u selu nego drugi u gradu, me NE INTERESUJE.

baki

pre 4 godine

"U tom svetlu, KK Crvena zvezda mts kao jedan od stubova ABA lige ulagao je napor od početka sezone da na bilo koji način ne doprinosi stvaranju loše atmosfere u regionalnom takmičenju...". kao sto je, na primer, finale proslogodisnje ABA lige koje je odigrano u fer i sportskoj atmosferi. ili izjave tipa "ko na nas udari, vraticemo 5 puta jace" i sl.

interesting...

Zapazanje

pre 4 godine

Sta je limarevih botova na pomenu imena Zvezde ili Covica,samo njihovi komentari.Gasi to doktore,jos se koprcaju a ne znaju dal su u Laktasima ili Bgd-u i gde im je sediste.Zaradili su sendvic za danas,sutra ponovo.

ACM

pre 4 godine

Sta je limarevih botova na pomenu imena Zvezde ili Covica,samo njihovi komentari.Gasi to doktore,jos se koprcaju a ne znaju dal su u Laktasima ili Bgd-u i gde im je sediste.Zaradili su sendvic za danas,sutra ponovo.
(Zapazanje, 4. decembar 2019 17:17) # Link komentara
A moje je zapažanje da ti ni sam ne znaš gde si, a i šta pričaš!

Neko

pre 4 godine

Bez obzira sto su u pravu za mnoge stvari u ovom izvestaju. Ovaj koji pise saopstenja (Covic) je najveci problem u srpskoj kosarci i non stop nesto preti na sve strane.
Sinovac nauci se kulturi komunikacije koje nisu pretece ili "jos samo ovaj put" zargona. Tako pricaj sa svojim drugarima politicarima a sport ostavi normalnim ljudima.

MilanChe...Ge...

pre 4 godine

"...posebno u svetlu novih okolnosti u evropskoj klupskoj košarci."
Ako Olimpija Cedevita bude pobednik ABA lige, sigruno ide u Euroligu sledece godine, za sve ostale ishode pitanje je pre svega politike, a ne sporta, i sposobnosti Virtusa da renovira halu do sledece sezone.
Od sezone 2020/2021, cao Euroliga svima iz ABA.

Neko

pre 4 godine

Bez obzira sto su u pravu za mnoge stvari u ovom izvestaju. Ovaj koji pise saopstenja (Covic) je najveci problem u srpskoj kosarci i non stop nesto preti na sve strane.
Sinovac nauci se kulturi komunikacije koje nisu pretece ili "jos samo ovaj put" zargona. Tako pricaj sa svojim drugarima politicarima a sport ostavi normalnim ljudima.

Delije sa seRvera

pre 4 godine

Jedino istinito moze da bude ""KK Crvena zvezda mts kao jedan od stubova ABA lige", posto ste vi sa hrvatima i napravili tu ligu, pa posle ucenjivali Partizan da u nju udje. Ostalo je istorija.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Valjda treba ABA liga da se oglasi? Kakve veze ima KK CZ sa odsustvom predstavnika KK Partizan na sastanku neke radne grupe? Da nisu na duznosti redara, pa da moraju da prijavljuju odsutne?

MilanChe...Ge...

pre 4 godine

"...posebno u svetlu novih okolnosti u evropskoj klupskoj košarci."
Ako Olimpija Cedevita bude pobednik ABA lige, sigruno ide u Euroligu sledece godine, za sve ostale ishode pitanje je pre svega politike, a ne sporta, i sposobnosti Virtusa da renovira halu do sledece sezone.
Od sezone 2020/2021, cao Euroliga svima iz ABA.

železničar

pre 4 godine

sta kaze cepter,hoce li vam vratiti grb? Oh..wait...pa to treba platiti :D
(boki, 04. decembar 2019 17:09)

Nema potrebe da cepter vraća bilo šta, niti Partizan mora da brine za svoj pravi grb. Bolje ti dete brini za koga navijaš i zašto u stvari navijaš za nečiji privatni klub iz predgrađa i gde je tvoja prava zvezda. Mani se ovih drugih nebuloza...

baki

pre 4 godine

"U tom svetlu, KK Crvena zvezda mts kao jedan od stubova ABA lige ulagao je napor od početka sezone da na bilo koji način ne doprinosi stvaranju loše atmosfere u regionalnom takmičenju...". kao sto je, na primer, finale proslogodisnje ABA lige koje je odigrano u fer i sportskoj atmosferi. ili izjave tipa "ko na nas udari, vraticemo 5 puta jace" i sl.

interesting...

adv

pre 4 godine

Toliko je Covic zeleo tu ex-yu ligu, da je na kraju Partizan bio ucenjen da igra istu. Trazio i izdejstvovao izmenu pravila zbog kojih je Srbija izgubila predstavnika u Euroligi. On se nikada nije rukovodio interesima srpske kosarke, vec svojim licnim. Ne pisem ovo kao navijac Partizana, vec u interesu nase kosarke. Izgubili smo nase kosarkaske centre zbog te lige. Sada kada je video da ne moze da ostvari svoje interese kroz istu ligu, kritikuje i zeli njeno gasenje. Nemojte da spominjete kako je bio uspesan predsednik KSJ-a, jer je to vreme bilo relikt ex-yu kosarke, gde su igrali i nosioci igre bili igraci te skole. Sa njegovom patoloskom mrznjom prema svima koji mu se suprostave krenuo je i propast nase klupske kosarke. Najgore od svega je sto je i uprava Partizana krenula i ide istim putem!!

Njegos

pre 4 godine

Mene srpska liga u kojoj ce da postoje samo beogradski klubovi a svi drugi da izigravaju statiste, u kojoj ce sudije da gledaju interese samo ta dva kluba, o kojoj ce svaki teren za njih da bude domaci, NE INTERESUJE. Ta filozofija,bolji biti prvi u selu nego drugi u gradu, me NE INTERESUJE.

mg

pre 4 godine

Koliko je regularna ovogodišnja titula govori činjenica da je predstavnik KKCZ Žarko Čabarkapa prije pet mjeseci bio ključni čovjek lige koji je donio odluku da se peta utakmica igra uprkos fizičkom linču igrača Budućnosti a danas je predstavnik KKCZ?

eto_tako

pre 4 godine

Učiteljice, učiteljice, učiteljiceee, Partizan me opet dira, nisam uspeo da ga uništim i on je kriv jer imam 5-4 skor u Aba ligi, i sudije isto tako!

irony man

pre 4 godine

Nema potrebe da cepter vraća bilo šta, niti Partizan mora da brine za svoj pravi grb. Bolje ti dete brini za koga navijaš i zašto u stvari navijaš za nečiji privatni klub iz predgrađa i gde je tvoja prava zvezda. Mani se ovih drugih nebuloza...
(železničar, 04. decembar 2019 17:35

Klub iz predgrađa na koji aludiraš je FMP a Zvezda je sa Malog Kalemegdana tako poslednje četiri sezone piše u APR a drugo Zvezda nikada nije bila FMP već obrnuto niti je bilo kada imala dodatak FMP uz svoje ime
(NY, 04. decembar 2019 18:08)

Taj dodatak uz ime kluba je naziv sponzora a vama fmp nije bio sponzor već vlasnik... Bio i ostao

Metropola

pre 4 godine

kk Partizan produžena ruka Budućnosti i hrvata
(Da, 04. decembar 2019 18:41)... da bre! Ne znam samo ko je to iza ledja otisao na Jadran a ko je nateran na tu ligu!

Izadji komsinice

pre 4 godine

@ Од 44 коментара колико их је било у тренутку писања овог, око 40 је из прстију и главе навијача Партизана који причају нешто што нема везе са саопштењем, уз то се позивајући "да су Звезди пуна уста Партизана". Комедија!
(Лазар, 4. decembar 2019 18:02)

komedija ili ne, tako je. Mali ste i to je to.

Demar Derosan

pre 4 godine

Covic nije dostojan naseg kluba i njegove tradicije jer se bavi iskljucivo stvarima van terena na najvulgarniji nacin. Bodiroga je lepo objasnio to nedavno. Ako Zvezda i Aba liga misle da imaju bilo kakvu buducnost, resenje je u odstranjivanju iz sporta Covica i Bokana, sa kojim oni nemaju nikakve dodirne tacke.

delboj

pre 4 godine

Hahahaha, kako se Covic sad prijateljise po svaku cijenu sa Partizanom. Sad kad je vec izgubio titulu u ABA ligu onda moze da je i napusti. Da je kojim slucajem prvi na tabeli ne bi rijec progovorili. A zaboravio je na silu i prevarom otete titule prosle godine i ismijijavanje Partizana sa pjesmom "Tri koraka hocu ja" na Kalisu.
Napustaj Covicu, tvoj klub se ionako gasi do godine.

Marrssa

pre 4 godine

Čovićeva recenica od prr neki dan sce govori.....OTVORITE VI VAMA KLUB PA NEKA VAM IGRA KO HOCE...MOJ SIN CE OVDE IGRATI.Ja kao navijac Partizana stvarno i iskreno zelim da vam se Čovic udalji iz kluba i imamo zdravo rivalstvo koje nas zajedno gura ka boljoj kosarci ali iskreno neznam kad ce to biti dok je "gospodina".Ne kazem da smo mi bolji klub ali bar niko ne govori da je Partizan neciji privatni klub.Samo zelim da postoje Partizan i Zvezda onakvi uz kakve smo odrasli.....sporstki pozdrav svima

ACM

pre 4 godine

Sta je limarevih botova na pomenu imena Zvezde ili Covica,samo njihovi komentari.Gasi to doktore,jos se koprcaju a ne znaju dal su u Laktasima ili Bgd-u i gde im je sediste.Zaradili su sendvic za danas,sutra ponovo.
(Zapazanje, 4. decembar 2019 17:17) # Link komentara
A moje je zapažanje da ti ni sam ne znaš gde si, a i šta pričaš!

Borat iz predgradja

pre 4 godine

Sada ce poceti prica o ocuvanju Srpske kosarke od onih koji su nas i uvukli u aba ligu,ko o cemu vojnik o skracenju i ....znate vec

Millennium

pre 4 godine

Muka mi je više. Bedno spinovanje i odvraćanje pažnje od očajne situacije u klubu. Jel vi mislite da mi navijači nemamo oči? Da ne vidimo šta se dešava? Bolje pogledajte statistike sina na poziciji sina nego što nam bacate prašinu u oči.

Pera Magic Mitic

pre 4 godine

Samo vam je Partizan u glavi. Pucate po svim šavovima.
(Drobnjak iz auta, 04. decembar 2019 16:45)
Mogao si, barem, da procitas tekst. Trolovi najobicniji.

Bivsi kosarkas

pre 4 godine

Normalno da ce komentarisu navijaci Partizana... isto bi se desilo da je KK Partizan objavio saopstenje (ali to je vise vas fah), komentarisali bi crveno beli. Tako da, nema tu misterije...

Medjutim misterije ima u tome sto je, tada od dva zla (Vujosevic - Covic), jedno ostalo i ne samo to nego i dalje vedri oblaci u srpskoj kosarci a vi navijaci Zvezde cutite i gledate i jos nekog vi nazovete botovima? :) hahahah
Pa vi ste definicija botova ako je tako nesto ikad postojalo, ogleda se u vama.

A sto se tice teme, normalno je da vam sve to smeta jer je veoma neizvesno da li cete uzeti titulu... nece niko da radi u Zvezdi. Pa se onda kaze, "nemamo mi novca za trenera" :) Naravno glupo je reci "Nece niko (ko postuje sebe) da radi sa mnom" :)
Priznacete ovo prvo ipak bolje zvuci :)

Zapazanje

pre 4 godine

Sta je limarevih botova na pomenu imena Zvezde ili Covica,samo njihovi komentari.Gasi to doktore,jos se koprcaju a ne znaju dal su u Laktasima ili Bgd-u i gde im je sediste.Zaradili su sendvic za danas,sutra ponovo.

OtacMakarije

pre 4 godine

Koliko je regularna ovogodišnja titula govori činjenica da je predstavnik KKCZ Žarko Čabarkapa prije pet mjeseci bio ključni čovjek lige koji je donio odluku da se peta utakmica igra uprkos fizičkom linču igrača Budućnosti a danas je predstavnik KKCZ?
(mg, 04. decembar 2019 17:26)

Da to je isti čovek koji je svojevremeno bio igrač Budućnosti i dopustio da se obe utakmice u Podgorici odigraju u atmosferi linča svega što predstavlja Beograd i Srbiju pa pronašao solomonsko rešenje da se isprazne prva dva reda kako bi ste u neregularnim uslovima dobili te 2 utakmice na domaćem terenu.

Vucko

pre 4 godine

Samo neka oni suruju sa Bokanom i idu na vecere, i daleko ce da doguraju. Videli smo vec u Podgorici kako su prosli. Dok se nasi klubovi svadjaju, neprijatelj nam kopa rupu.

Djed Gavrilo

pre 4 godine

Partizan je uvek kriv onima koji nemaju lični uspeh,posebno zablude lima iz Zvezde.
Putevi se grade.Investicije rastu.Standard se popravlja.Kreativni ljudi imaju slobodu da napreduju.Sve se to dogadja u oblastima gde su kadrovske promene omogućile boljim i kreativnijim da dodju do izražaja.
Sport?
Uglavnom stagnira.
Covic?
Neznam čoveka,ali ima tu nešto sto nije u skladu sa savremenim trendovima u društvu.
Mislim da treba da prepusti poziciju(ne samo on) boljima i operativnim im,transparentnijim i vizionarskim kadrovima.
To je ,verovatno,jedan od uslova za progres profi sporta Srbije.
Država bi trebala ovde zauzeti distancu kao i prema svakom drugom samostalnom privrednom preduzetnistvu.
Tržište pa šta bide biće.

Milan

pre 4 godine

Sto se tice kompleksa, do crvenog usijanja su stigli kompleksi propale "institucije".Uostalom, zna se ko je visegodisnji uzastopni sampion Aba lige i domaceg prvenstva (sem jednom), gle cuda, nema "institucije"medju njima

Sasha

pre 4 godine

Crvena Zvezda je imala dugove od 14 miliona evra, koje nije imala namjeru da vrati. Klub je zaledjen a ime, istorija, grb i dresovi (navijaci su besplatni) su za simbolicnu cijenu prodati Nebojsi Covicu, u to vrijeme vlasniku KK FMP iz Zeleznika, koji je taj svoj FMP preimenovao u KK Crvena Zvezda Beograd. Onda je kupio KK Radnicki koji je preimenovao u KK FMP. Naprednjacka stranka je obrisala onih 14 miliona evra duga, pumpa drzavne pare u dva Coviceva privatna kluba, plus sto drzavne firme sponzorisu te privatne klubove a i strane firme koje hoce da posluju na teritoriji Srbije (na pr. IDEA) su prisiljene da mu budu sponzori. Suvisno je spomenuti da se oba kluba takmice u istom ligaskom nivou i u ABA i u KLS, sto je u ozbiljnim ligama zabranjeno jer je konflikt interesa. Dakle, FMP1 pocinje svaku sezonu sa 2:0 (protiv FMP2) dok svi ostali klubovi pocinju sa 0:0. Medjutim, kao sto rece Covic, efempeu niko ne moze da zabrani kako ce da se zove!

NY

pre 4 godine

Ako Olimpija Cedevita bude pobednik ABA lige, sigruno ide u Euroligu sledece godine, za sve ostale ishode pitanje je pre svega politike, a ne sporta, i sposobnosti Virtusa da renovira halu do sledece sezone.
Od sezone 2020/2021, cao Euroliga svima iz ABA.
(MilanChe...Ge..., 04.

Cedevita ili bilo ko iz ABA ne ide u EL jer su mesta popunjena. Sadašnji plus pobednik i finalista EC

Лазар

pre 4 godine

Од 44 коментара колико их је било у тренутку писања овог, око 40 је из прстију и главе навијача Партизана који причају нешто што нема везе са саопштењем, уз то се позивајући "да су Звезди пуна уста Партизана". Комедија!

NY

pre 4 godine

Nema potrebe da cepter vraća bilo šta, niti Partizan mora da brine za svoj pravi grb. Bolje ti dete brini za koga navijaš i zašto u stvari navijaš za nečiji privatni klub iz predgrađa i gde je tvoja prava zvezda. Mani se ovih drugih nebuloza...
(železničar, 04. decembar 2019 17:35)

Klub iz predgrađa na koji aludiraš je FMP a Zvezda je sa Malog Kalemegdana tako poslednje četiri sezone piše u APR a drugo Zvezda nikada nije bila FMP već obrnuto niti je bilo kada imala dodatak FMP uz svoje ime

Podsetnik

pre 4 godine

Koliko je regularna ovogodišnja titula govori činjenica da je predstavnik KKCZ Žarko Čabarkapa prije pet mjeseci bio ključni čovjek lige koji je donio odluku da se peta utakmica igra uprkos fizičkom linču igrača Budućnosti a danas je predstavnik KKCZ?
(mg, 4. decembar 2019 17:26)

A ko je donio odluku da se igra treca utakmica,uprkos lincu kosarkasa Crvene Zvezde u hali Morace?Peta utakmica je posledica trece utakmice,oko za oko,zub za zub.

GM

pre 4 godine

Kako nazvati veliku vecinu komentara koji su od strane onih koji ne navijaju za klub kog se tice ova vest i izjava... a pritom je u toku fudbal na stadionu koji nije njihov i zbog toga ima 169 ljudi.

Miskec

pre 4 godine

"Ovi koje je Covic poslao u istoriju se jos javljaju..5 godina ste van ozbilje kosarke i potrajace to
(Mili, 4. decembar 2019 18:22)"
Covic je KK JSD poslao u istoriju evo vec osma sezona kako su van ozbiljne kosarke. Toliko da su morali da pisu molbu za ucesce u nekom od evrokupova i toliko cenjeni da su glatko odbijeni. Ima vremena - godina!

ZVEZDA

pre 4 godine

Vas braćo grobari sudijski tandem Pukl i Javor ošteti protiv Budućnosti a vi ćutite. Zvezdu kada su oštetili vi ste likovali. I jedini je Čović koji nešto ima protiv tih sudija i stalno to govori u ABA. I sada u ovom saopštenju to spominje

Glupo

pre 4 godine

Je ovo ovako prozivanje ,sad pogotovu ne bi trebalo da bude tenzije kad je ocigledno da Aba liga gibi svoj znacaj.bolje bi bilo da su se udruzili nego ovako sto rade .

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Ovi koje je Covic poslao u istoriju se jos javljaju..5 godina ste van ozbilje kosarke i potrajace to
(Mili, 04. decembar 2019 18:22)

Ako smo van ozbiljne košarke dok vas deremo, na tabeli bolje stojimo i plus uzeli super kup, šta će biti kad budemo u ozbiljnoj košarci? Opet +41?

TrUjA

pre 4 godine

Koliko botova na vestima prosto ne verujem.Delboj kaže da je titula već izgubljena pa Čović spinuje a mi u decembru mesecu.E moj sinko pa od koga je izgubljena tj. ko je osvaja????Smešno koliko su ljudi na ovom portalu košarkaški neobrazovani...Ako misliš da je Partizan osvaja pogledaj im roster uporedi sa Zvezdinim plus svo vreme se igra bez Perperoglua koji je pokazao prošle godine ko je i šta je.Kada je Zvezda pod Radonjom u ovom periodu sezone harala EL pričalo se da najbolji igraju sa pola gasa i da su neuigrani.E pa dragi moji sada je ta situacija sa Zvezdom a valja napomenuti da ono što su ekipe iz EL za Zvezdu to je Zvezda za ostale iz ABA.Letos ste kmečali koga je sve Zvezda dovela i odakle pare a posle par pobeda u EK i pobede u derbiju na svom terenu od 3 razlike smatrate titulu rešenom.Da nisi i ti Delboj student prestižnog Mega Univerziteta pa imaš tako britak um?

direwolf

pre 4 godine

Pa posle kada ih opet kradu kao onomad u Podgorici neka Trinki slobodno dobije iskljucenje. Za bolje i nisu, jer ako pogledamo ostale clanove UO, tesko da ce dogodine EL igrati srpski tim...

Zapazanje

pre 4 godine

Sta je limarevih botova na pomenu imena Zvezde ili Covica,samo njihovi komentari.Gasi to doktore,jos se koprcaju a ne znaju dal su u Laktasima ili Bgd-u i gde im je sediste.Zaradili su sendvic za danas,sutra ponovo.

ZVEZDA

pre 4 godine

Vas braćo grobari sudijski tandem Pukl i Javor ošteti protiv Budućnosti a vi ćutite. Zvezdu kada su oštetili vi ste likovali. I jedini je Čović koji nešto ima protiv tih sudija i stalno to govori u ABA. I sada u ovom saopštenju to spominje

Milan

pre 4 godine

Sto se tice kompleksa, do crvenog usijanja su stigli kompleksi propale "institucije".Uostalom, zna se ko je visegodisnji uzastopni sampion Aba lige i domaceg prvenstva (sem jednom), gle cuda, nema "institucije"medju njima

Pera Magic Mitic

pre 4 godine

Samo vam je Partizan u glavi. Pucate po svim šavovima.
(Drobnjak iz auta, 04. decembar 2019 16:45)
Mogao si, barem, da procitas tekst. Trolovi najobicniji.

NY

pre 4 godine

Nema potrebe da cepter vraća bilo šta, niti Partizan mora da brine za svoj pravi grb. Bolje ti dete brini za koga navijaš i zašto u stvari navijaš za nečiji privatni klub iz predgrađa i gde je tvoja prava zvezda. Mani se ovih drugih nebuloza...
(železničar, 04. decembar 2019 17:35)

Klub iz predgrađa na koji aludiraš je FMP a Zvezda je sa Malog Kalemegdana tako poslednje četiri sezone piše u APR a drugo Zvezda nikada nije bila FMP već obrnuto niti je bilo kada imala dodatak FMP uz svoje ime

Лазар

pre 4 godine

Од 44 коментара колико их је било у тренутку писања овог, око 40 је из прстију и главе навијача Партизана који причају нешто што нема везе са саопштењем, уз то се позивајући "да су Звезди пуна уста Партизана". Комедија!

Miskec

pre 4 godine

"Ovi koje je Covic poslao u istoriju se jos javljaju..5 godina ste van ozbilje kosarke i potrajace to
(Mili, 4. decembar 2019 18:22)"
Covic je KK JSD poslao u istoriju evo vec osma sezona kako su van ozbiljne kosarke. Toliko da su morali da pisu molbu za ucesce u nekom od evrokupova i toliko cenjeni da su glatko odbijeni. Ima vremena - godina!

GM

pre 4 godine

Kako nazvati veliku vecinu komentara koji su od strane onih koji ne navijaju za klub kog se tice ova vest i izjava... a pritom je u toku fudbal na stadionu koji nije njihov i zbog toga ima 169 ljudi.

mg

pre 4 godine

Koliko je regularna ovogodišnja titula govori činjenica da je predstavnik KKCZ Žarko Čabarkapa prije pet mjeseci bio ključni čovjek lige koji je donio odluku da se peta utakmica igra uprkos fizičkom linču igrača Budućnosti a danas je predstavnik KKCZ?

direwolf

pre 4 godine

Pa posle kada ih opet kradu kao onomad u Podgorici neka Trinki slobodno dobije iskljucenje. Za bolje i nisu, jer ako pogledamo ostale clanove UO, tesko da ce dogodine EL igrati srpski tim...

TrUjA

pre 4 godine

Koliko botova na vestima prosto ne verujem.Delboj kaže da je titula već izgubljena pa Čović spinuje a mi u decembru mesecu.E moj sinko pa od koga je izgubljena tj. ko je osvaja????Smešno koliko su ljudi na ovom portalu košarkaški neobrazovani...Ako misliš da je Partizan osvaja pogledaj im roster uporedi sa Zvezdinim plus svo vreme se igra bez Perperoglua koji je pokazao prošle godine ko je i šta je.Kada je Zvezda pod Radonjom u ovom periodu sezone harala EL pričalo se da najbolji igraju sa pola gasa i da su neuigrani.E pa dragi moji sada je ta situacija sa Zvezdom a valja napomenuti da ono što su ekipe iz EL za Zvezdu to je Zvezda za ostale iz ABA.Letos ste kmečali koga je sve Zvezda dovela i odakle pare a posle par pobeda u EK i pobede u derbiju na svom terenu od 3 razlike smatrate titulu rešenom.Da nisi i ti Delboj student prestižnog Mega Univerziteta pa imaš tako britak um?

Podsetnik

pre 4 godine

Koliko je regularna ovogodišnja titula govori činjenica da je predstavnik KKCZ Žarko Čabarkapa prije pet mjeseci bio ključni čovjek lige koji je donio odluku da se peta utakmica igra uprkos fizičkom linču igrača Budućnosti a danas je predstavnik KKCZ?
(mg, 4. decembar 2019 17:26)

A ko je donio odluku da se igra treca utakmica,uprkos lincu kosarkasa Crvene Zvezde u hali Morace?Peta utakmica je posledica trece utakmice,oko za oko,zub za zub.

Neko

pre 4 godine

Bez obzira sto su u pravu za mnoge stvari u ovom izvestaju. Ovaj koji pise saopstenja (Covic) je najveci problem u srpskoj kosarci i non stop nesto preti na sve strane.
Sinovac nauci se kulturi komunikacije koje nisu pretece ili "jos samo ovaj put" zargona. Tako pricaj sa svojim drugarima politicarima a sport ostavi normalnim ljudima.

OtacMakarije

pre 4 godine

Koliko je regularna ovogodišnja titula govori činjenica da je predstavnik KKCZ Žarko Čabarkapa prije pet mjeseci bio ključni čovjek lige koji je donio odluku da se peta utakmica igra uprkos fizičkom linču igrača Budućnosti a danas je predstavnik KKCZ?
(mg, 04. decembar 2019 17:26)

Da to je isti čovek koji je svojevremeno bio igrač Budućnosti i dopustio da se obe utakmice u Podgorici odigraju u atmosferi linča svega što predstavlja Beograd i Srbiju pa pronašao solomonsko rešenje da se isprazne prva dva reda kako bi ste u neregularnim uslovima dobili te 2 utakmice na domaćem terenu.

Delije sa seRvera

pre 4 godine

Jedino istinito moze da bude ""KK Crvena zvezda mts kao jedan od stubova ABA lige", posto ste vi sa hrvatima i napravili tu ligu, pa posle ucenjivali Partizan da u nju udje. Ostalo je istorija.

Djed Gavrilo

pre 4 godine

Partizan je uvek kriv onima koji nemaju lični uspeh,posebno zablude lima iz Zvezde.
Putevi se grade.Investicije rastu.Standard se popravlja.Kreativni ljudi imaju slobodu da napreduju.Sve se to dogadja u oblastima gde su kadrovske promene omogućile boljim i kreativnijim da dodju do izražaja.
Sport?
Uglavnom stagnira.
Covic?
Neznam čoveka,ali ima tu nešto sto nije u skladu sa savremenim trendovima u društvu.
Mislim da treba da prepusti poziciju(ne samo on) boljima i operativnim im,transparentnijim i vizionarskim kadrovima.
To je ,verovatno,jedan od uslova za progres profi sporta Srbije.
Država bi trebala ovde zauzeti distancu kao i prema svakom drugom samostalnom privrednom preduzetnistvu.
Tržište pa šta bide biće.

Izadji komsinice

pre 4 godine

@ Од 44 коментара колико их је било у тренутку писања овог, око 40 је из прстију и главе навијача Партизана који причају нешто што нема везе са саопштењем, уз то се позивајући "да су Звезди пуна уста Партизана". Комедија!
(Лазар, 4. decembar 2019 18:02)

komedija ili ne, tako je. Mali ste i to je to.

Vucko

pre 4 godine

Samo neka oni suruju sa Bokanom i idu na vecere, i daleko ce da doguraju. Videli smo vec u Podgorici kako su prosli. Dok se nasi klubovi svadjaju, neprijatelj nam kopa rupu.

delboj

pre 4 godine

Hahahaha, kako se Covic sad prijateljise po svaku cijenu sa Partizanom. Sad kad je vec izgubio titulu u ABA ligu onda moze da je i napusti. Da je kojim slucajem prvi na tabeli ne bi rijec progovorili. A zaboravio je na silu i prevarom otete titule prosle godine i ismijijavanje Partizana sa pjesmom "Tri koraka hocu ja" na Kalisu.
Napustaj Covicu, tvoj klub se ionako gasi do godine.

eto_tako

pre 4 godine

Učiteljice, učiteljice, učiteljiceee, Partizan me opet dira, nisam uspeo da ga uništim i on je kriv jer imam 5-4 skor u Aba ligi, i sudije isto tako!

NY

pre 4 godine

Ako Olimpija Cedevita bude pobednik ABA lige, sigruno ide u Euroligu sledece godine, za sve ostale ishode pitanje je pre svega politike, a ne sporta, i sposobnosti Virtusa da renovira halu do sledece sezone.
Od sezone 2020/2021, cao Euroliga svima iz ABA.
(MilanChe...Ge..., 04.

Cedevita ili bilo ko iz ABA ne ide u EL jer su mesta popunjena. Sadašnji plus pobednik i finalista EC

ACM

pre 4 godine

Sta je limarevih botova na pomenu imena Zvezde ili Covica,samo njihovi komentari.Gasi to doktore,jos se koprcaju a ne znaju dal su u Laktasima ili Bgd-u i gde im je sediste.Zaradili su sendvic za danas,sutra ponovo.
(Zapazanje, 4. decembar 2019 17:17) # Link komentara
A moje je zapažanje da ti ni sam ne znaš gde si, a i šta pričaš!

Borat iz predgradja

pre 4 godine

Sada ce poceti prica o ocuvanju Srpske kosarke od onih koji su nas i uvukli u aba ligu,ko o cemu vojnik o skracenju i ....znate vec

irony man

pre 4 godine

Nema potrebe da cepter vraća bilo šta, niti Partizan mora da brine za svoj pravi grb. Bolje ti dete brini za koga navijaš i zašto u stvari navijaš za nečiji privatni klub iz predgrađa i gde je tvoja prava zvezda. Mani se ovih drugih nebuloza...
(železničar, 04. decembar 2019 17:35

Klub iz predgrađa na koji aludiraš je FMP a Zvezda je sa Malog Kalemegdana tako poslednje četiri sezone piše u APR a drugo Zvezda nikada nije bila FMP već obrnuto niti je bilo kada imala dodatak FMP uz svoje ime
(NY, 04. decembar 2019 18:08)

Taj dodatak uz ime kluba je naziv sponzora a vama fmp nije bio sponzor već vlasnik... Bio i ostao

Demar Derosan

pre 4 godine

Covic nije dostojan naseg kluba i njegove tradicije jer se bavi iskljucivo stvarima van terena na najvulgarniji nacin. Bodiroga je lepo objasnio to nedavno. Ako Zvezda i Aba liga misle da imaju bilo kakvu buducnost, resenje je u odstranjivanju iz sporta Covica i Bokana, sa kojim oni nemaju nikakve dodirne tacke.

MilanChe...Ge...

pre 4 godine

"...posebno u svetlu novih okolnosti u evropskoj klupskoj košarci."
Ako Olimpija Cedevita bude pobednik ABA lige, sigruno ide u Euroligu sledece godine, za sve ostale ishode pitanje je pre svega politike, a ne sporta, i sposobnosti Virtusa da renovira halu do sledece sezone.
Od sezone 2020/2021, cao Euroliga svima iz ABA.

Njegos

pre 4 godine

Mene srpska liga u kojoj ce da postoje samo beogradski klubovi a svi drugi da izigravaju statiste, u kojoj ce sudije da gledaju interese samo ta dva kluba, o kojoj ce svaki teren za njih da bude domaci, NE INTERESUJE. Ta filozofija,bolji biti prvi u selu nego drugi u gradu, me NE INTERESUJE.

Metropola

pre 4 godine

kk Partizan produžena ruka Budućnosti i hrvata
(Da, 04. decembar 2019 18:41)... da bre! Ne znam samo ko je to iza ledja otisao na Jadran a ko je nateran na tu ligu!

železničar

pre 4 godine

sta kaze cepter,hoce li vam vratiti grb? Oh..wait...pa to treba platiti :D
(boki, 04. decembar 2019 17:09)

Nema potrebe da cepter vraća bilo šta, niti Partizan mora da brine za svoj pravi grb. Bolje ti dete brini za koga navijaš i zašto u stvari navijaš za nečiji privatni klub iz predgrađa i gde je tvoja prava zvezda. Mani se ovih drugih nebuloza...

Millennium

pre 4 godine

Muka mi je više. Bedno spinovanje i odvraćanje pažnje od očajne situacije u klubu. Jel vi mislite da mi navijači nemamo oči? Da ne vidimo šta se dešava? Bolje pogledajte statistike sina na poziciji sina nego što nam bacate prašinu u oči.

baki

pre 4 godine

"U tom svetlu, KK Crvena zvezda mts kao jedan od stubova ABA lige ulagao je napor od početka sezone da na bilo koji način ne doprinosi stvaranju loše atmosfere u regionalnom takmičenju...". kao sto je, na primer, finale proslogodisnje ABA lige koje je odigrano u fer i sportskoj atmosferi. ili izjave tipa "ko na nas udari, vraticemo 5 puta jace" i sl.

interesting...

Marrssa

pre 4 godine

Čovićeva recenica od prr neki dan sce govori.....OTVORITE VI VAMA KLUB PA NEKA VAM IGRA KO HOCE...MOJ SIN CE OVDE IGRATI.Ja kao navijac Partizana stvarno i iskreno zelim da vam se Čovic udalji iz kluba i imamo zdravo rivalstvo koje nas zajedno gura ka boljoj kosarci ali iskreno neznam kad ce to biti dok je "gospodina".Ne kazem da smo mi bolji klub ali bar niko ne govori da je Partizan neciji privatni klub.Samo zelim da postoje Partizan i Zvezda onakvi uz kakve smo odrasli.....sporstki pozdrav svima

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Ovi koje je Covic poslao u istoriju se jos javljaju..5 godina ste van ozbilje kosarke i potrajace to
(Mili, 04. decembar 2019 18:22)

Ako smo van ozbiljne košarke dok vas deremo, na tabeli bolje stojimo i plus uzeli super kup, šta će biti kad budemo u ozbiljnoj košarci? Opet +41?

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Valjda treba ABA liga da se oglasi? Kakve veze ima KK CZ sa odsustvom predstavnika KK Partizan na sastanku neke radne grupe? Da nisu na duznosti redara, pa da moraju da prijavljuju odsutne?

adv

pre 4 godine

Toliko je Covic zeleo tu ex-yu ligu, da je na kraju Partizan bio ucenjen da igra istu. Trazio i izdejstvovao izmenu pravila zbog kojih je Srbija izgubila predstavnika u Euroligi. On se nikada nije rukovodio interesima srpske kosarke, vec svojim licnim. Ne pisem ovo kao navijac Partizana, vec u interesu nase kosarke. Izgubili smo nase kosarkaske centre zbog te lige. Sada kada je video da ne moze da ostvari svoje interese kroz istu ligu, kritikuje i zeli njeno gasenje. Nemojte da spominjete kako je bio uspesan predsednik KSJ-a, jer je to vreme bilo relikt ex-yu kosarke, gde su igrali i nosioci igre bili igraci te skole. Sa njegovom patoloskom mrznjom prema svima koji mu se suprostave krenuo je i propast nase klupske kosarke. Najgore od svega je sto je i uprava Partizana krenula i ide istim putem!!

Sasha

pre 4 godine

Crvena Zvezda je imala dugove od 14 miliona evra, koje nije imala namjeru da vrati. Klub je zaledjen a ime, istorija, grb i dresovi (navijaci su besplatni) su za simbolicnu cijenu prodati Nebojsi Covicu, u to vrijeme vlasniku KK FMP iz Zeleznika, koji je taj svoj FMP preimenovao u KK Crvena Zvezda Beograd. Onda je kupio KK Radnicki koji je preimenovao u KK FMP. Naprednjacka stranka je obrisala onih 14 miliona evra duga, pumpa drzavne pare u dva Coviceva privatna kluba, plus sto drzavne firme sponzorisu te privatne klubove a i strane firme koje hoce da posluju na teritoriji Srbije (na pr. IDEA) su prisiljene da mu budu sponzori. Suvisno je spomenuti da se oba kluba takmice u istom ligaskom nivou i u ABA i u KLS, sto je u ozbiljnim ligama zabranjeno jer je konflikt interesa. Dakle, FMP1 pocinje svaku sezonu sa 2:0 (protiv FMP2) dok svi ostali klubovi pocinju sa 0:0. Medjutim, kao sto rece Covic, efempeu niko ne moze da zabrani kako ce da se zove!

Glupo

pre 4 godine

Je ovo ovako prozivanje ,sad pogotovu ne bi trebalo da bude tenzije kad je ocigledno da Aba liga gibi svoj znacaj.bolje bi bilo da su se udruzili nego ovako sto rade .

Bivsi kosarkas

pre 4 godine

Normalno da ce komentarisu navijaci Partizana... isto bi se desilo da je KK Partizan objavio saopstenje (ali to je vise vas fah), komentarisali bi crveno beli. Tako da, nema tu misterije...

Medjutim misterije ima u tome sto je, tada od dva zla (Vujosevic - Covic), jedno ostalo i ne samo to nego i dalje vedri oblaci u srpskoj kosarci a vi navijaci Zvezde cutite i gledate i jos nekog vi nazovete botovima? :) hahahah
Pa vi ste definicija botova ako je tako nesto ikad postojalo, ogleda se u vama.

A sto se tice teme, normalno je da vam sve to smeta jer je veoma neizvesno da li cete uzeti titulu... nece niko da radi u Zvezdi. Pa se onda kaze, "nemamo mi novca za trenera" :) Naravno glupo je reci "Nece niko (ko postuje sebe) da radi sa mnom" :)
Priznacete ovo prvo ipak bolje zvuci :)