Utorak, 03.12.2019.

08:05

Bjelica odličan, Bogdanović ispodprosečan u porazu Sakramenta

Košarkaši Sakramento Kingsa poraženi su od Čikago Bulsa 113:106.

Izvor: PT

Bjelica odlièan, Bogdanoviæ ispodproseèan u porazu Sakramenta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

šole

pre 4 godine

Divac je kriv za los draft ali zato sto ne moze da dovede all star igraca nije njegova krivica.
U Sakramento nikada nije pre Divca a ni posle njega nece doci all star igrac, to je malo trziste koje je osudjeno da gradi fransizu kroz dobar odabir igraca na draftu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kimi, 3. decembar 2019 11:48)

Divac je kriv za tri loša drafta i zato što nije doveo Vučevića!!! Vučević je All Star i opet ove sezone igra na tom nivu. Da skuplji je od dedmona za 7 miliona po sezoni ali vredi duplo više. KO SME DA SE KLADI DA DIVAC NEMA HRABROSTI DA DOVEDE TREĆEG SRPSKOG (CRNOGORSKOG) IGRAČA U KINGSE??? KOLIKO JE EVROPSKIH TALENATA PROPUSTIO? DONČIĆ, JOKIĆ, PORZINGIS..... Nadam se da će Bogdan za tri meseca napustiti Kingse jer će ga udaviti Fox, Bagli i Džozef. Čak je i ruki Džejms počeo na svkoj utakmici da dobija po 10 minuta a uskoro će i Kajl Gaj koji rastura u G ligi i koji je će biti bolji šuter od Badija.

meda

pre 4 godine

Divac je doveo Dedmona zbog razvoja Beagleya, naime ovaj jos nije dovoljno jak da cuva centre u odbrani a u napadu mu treba strech drugi visoki igrac da mu ostavi prostor na low-postu. Drugim recima pozeljan partner mu je strech centar a takvih ima 7-8 u ligi, ne vise. Dedmon je delovao kao najbolji izbor, ali se sporo uklapa i navikava na novu sredinu, i neke njegove mane dolaze do izrazaja (pre svega izgubljene lopte, a i procenti suta su mu jako losi), ali kako sezona odmice bice sve bolji.
Bice interesantno kada se vrati Bagley ko ce da startuje, Holmes i Bagley tesko jer nijedan nije strech igrac.

Sto se Arize tice, bitno je kada ce da se oporavi i bude sposoban da odigra 10-15 minuta, iako je Jamesa bio iznad ocekivanaj nekoliko utakmica (ali jako los juce). Barns ne moze vise da loguje tako velike minute, to nije odrzivo.

z’brda

pre 4 godine

Slabo je to Bogdanoviću, na moju veliku žalost!
Dao je 8 poena u rasponu od 2 minuta (2 trojke i dvojku) sredinom druge 4tine. To znači da je unacio 3 poena od tada pa do kraja utakmice.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Bogdanovic blago receno blago solidan. Gubi lopte standardno, plus minus statistika opet duboki minus. Bas me interesuje ko ce da mu plati vise od 50 miliona.
(Strucno lice, 03. decembar 2019 08:49)

Pa kad i 5 puta lošiji igrači dobijaju tamo i veće ugovore, zašto ne bi naš najbolji reprezentativac. Ako si propustio informaciju, dečko igra sa povredom. Pre povrede je redovno ubacivao oko i preko 20 poena uz pregršt asistencija. Čak i tako bangav je uspeo da postigne 11 poena za 22 min. Ako je tebi to loše, nekom normalnom nije.
Što ne pominješ svemirsku partiju tvog Gudure? Sjašite više sa Bogdana, svako malo pljuvačina. Dojadili ste i Bogu i narodu...

Strucno lice

pre 4 godine

Pratim Kingse duboko, svaku utakmicu gledam dva puta. Ovo ne lici ni na sta, pod hitno da se vrate Bagli i Fox (Bagli samo sto nije). Divac u problemu, propustio Doncica, propustio mnogo toga.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Lavin 18 poena,8 skokova,2 asistencije i 70% šut iz igre...Može se reci i fenomenalan.Procenat šuta nestvaran...

Pant.LA

pre 4 godine

ajoj, boris se za po na "nikad jacem" zapadu a gubis od cikaga.. ej.. nisam gledao utakmicu pa necu da komentarisem.. videlo se jos na pocetku da ce tesko da odrze korak 82 utakmice, ali da ce ovoliko rasulo da bude..

Aleks

pre 4 godine

Sakramento je "raspad" ekipa i nasi igraci su se apsolutno identifikovali sa sivilom Sakramenta. Toliko su i nasi u menadzmentu Kingsa imali prilika po jasno definisanim pravilima bez menadzera, gepekovanja, sivih tokova itd i neverovatno su se ispromasivali u slaganju tima. Ovaj tim nema nikakvu perspektivu i plej-of je vec sad nemoguca misija... Pozdrav svima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petar, 3. decembar 2019 11:44)

Prilično plitak komentar, ne znam da li si odgledao bar jednu celu utakmicu Sakramenta ove (ili prošle) sezone? To je ekipa koja može da pobedi maltene svakog u ligi, a ironija je da ih svi i dalje potcenjuju. Kao recimo Denver, koji je dobio svoje jer su se igrači opustili posle 20ak poena prednosti. Igrači Sakramenta znaju ko su i gde su, da je to mala franšiza, da moraju da se bore svih 48 minuta da pobede i da nema opuštanja. Počela sam da pratim Kingse zbog Belog i Bogija, ali sve više cenim borbenost igrača i oni su daleko od "raspada". Pritom, povređeni su Foks, Begli, evo i Bogdan a od njih su dvojica ključni igrači ove ekipe (mislim na Foksa kao franšiznog igrača i Bogdana kao 6. igrača koji kad nije na nivou klupa ne može ništa) i blizu su PO na poprilično jakom Zapadu.

Petar

pre 4 godine

Kao portal koji lepo prati NBA i srpske igrače, morate da povedete računa o naslovima jer su kontraproduktivni.
Mi Srbi nismo "debili" kao što neki misle ili bi voleli! Molim Vas, ne zivimo ni u Severnoj Koreji da nam pisete o odlicnim partijama pojedinaca kad oni ne igraju toliko dobro da bi zavrsili u naslovu...
Sakramento je "raspad" ekipa i nasi igraci su se apsolutno identifikovali sa sivilom Sakramenta. Toliko su i nasi u menadzmentu Kingsa imali prilika po jasno definisanim pravilima bez menadzera, gepekovanja, sivih tokova itd i neverovatno su se ispromasivali u slaganju tima. Ovaj tim nema nikakvu perspektivu i plej-of je vec sad nemoguca misija... Pozdrav svima.

komp

pre 4 godine

Bogdan treba da napravi pauzu da bi se skroz oporavio od povrede.
Vidi se da ima problema. Pred svaku utakmicu njegov status je "probable", tj. verovatno ce igrati, ali nije sto posto sigurno.
Problem za Sakramento je sto su vec povredjeni Foks i Begli, a ako i Bogdan ne bi igrao to bi bila katastrofa jer bi bili bez tri veoma vazna igraca.

Samo čovek

pre 4 godine

Bogdan je povredjen, igra povredjem jer Kngsi vec imaju velikih problema sa povredama, to mozda jeste hrabro i pokazuje profesionalnost, ali rizik od vece povrede je uvek tu iznad glave, valjda ce mu dobitinloju utakmicu odmora.

kimi

pre 4 godine

Niko da primeti da igrači koje je Divac doveo a koji su prilično skupi Dedmon (13 miliona dolara) i Ariza (15 M) nemaju NIKAKAV pozitivan uticaj na ekipu. Divac već pet godina nikako da dovede All Star centra, ma da dovede nekog prosečnog bilo bi dobro. Kako loše igra Dedmon bolje bi bilo da je ostao Koli-Štajn!
(Đole, 03. decembar 2019 10:19)

Nije Štajn vec Stajn.
Divac je kriv za los draft ali zato sto ne moze da dovede all star igraca nije njegova krivica.
U Sakramento nikada nije pre Divca a ni posle njega nece doci all star igrac, to je malo trziste koje je osudjeno da gradi fransizu kroz dobar odabir igraca na draftu.

kimi

pre 4 godine

Bogdan nakon serije od 6 odličnih sada pravi mini seriju od 2 solidna izdanja, mora to da seče što pre, inače opet će da splasnu očekivanja a i njegova vrednost.

Bjelica se razgoropadio, netipično agresivan sinoć, da je neko ušao u jači klinč sa njim pala bi kragna ponovo ?
(bičkauskas, 03. decembar 2019 08:27)

Bogdan je vezao daleko vise od 2 lose partije.

bg

pre 4 godine

Hild ume da pogodi kad se "zapali" ali je privatnik teški. Kad je u kanalu promašuje u serijama onda ga krene i tako u krug. Nema konstantu.
Bjelica odigrao profesorski, prva četvrtina sa njim Kingsi su fino vodili dao lik 8pts onda ga izbacuje Volton i kreće kanal.
Pusti ga da igra kad ga je krenulo.

Aleks

pre 4 godine

Bogdan izgleda jako loše na terenu, ubija ga povreda. Forsiraju ga bezveze, a i on samog sebe. Ne može ovako, rasejan je pa gubi lopte, šut ne radi jer mu fale šuterski treninzi... Ali šta fali Hildu, on može da trenira? Što neko reče dole, kad im ne radi šut odmah
gube i nema veze ko je protivnik (sem protiv Denvera). Nemaju konstantnog šutera, barem jednog. Beli odličan, u odbrani stena i odlično čita igru, u napadu iznad svog uobičajenog. I Dag je pohvalio njegov košarkaški IQ iako nije neki atleta :)
Volton je loše vodio utakmicu, zapeo da gura na Bogija i Hilda kad se lomi, a jedan rovit od povrede dok drugi nije taj tip igrača. Sad idu na Portland, SAS, Dalas i Hjuston, nadrljali su. Mada možda nekog iznenade, Portland i SAS, ali od Dalasa mislim da sigurno gube.

Đole

pre 4 godine

Kakav naslov?!?! Bogdan za 3P 2/5, Badi Hild 3/13, Harison Barns 1/5. Bogdanović za 22 minuta 11 poena a Harison Barns za 36 minuta 16 poena. Glupo je pričati o individualnim učincima igrača Kingsa jer je to tim koncipiran za TIMSKU igru za dugačkom i iskusnom klupom (ta klupa bi trebala da bude jedna od tri najbolje na Zapadu). Kingsi su, takoše, koncipirani kao šuterska ekipa pa kad kao sinoć imaju procenat za 3 poena od samo 27,3% a Bulsi 43,2 onda nema pobede. Ako se analiziraju sve utakmice Kingsa ove sezone čim su bili ispood 35% šuta za 3 poena gubili su utakmicu - nije važno ime protivnika. Niko da primeti da igrači koje je Divac doveo a koji su prilično skupi Dedmon (13 miliona dolara) i Ariza (15 M) nemaju NIKAKAV pozitivan uticaj na ekipu. Divac već pet godina nikako da dovede All Star centra, ma da dovede nekog prosečnog bilo bi dobro. Kako loše igra Dedmon bolje bi bilo da je ostao Koli-Štajn!

4k4.Dex

pre 4 godine

Ne moze se reci za Bogdanovica da je solidan za 10 poena. To je jako losa utakmica za njega. On kao suter dosta pre svega ispod 20-25 ne bi smeo da daje.
Bjelica odlican, starter u zadnje vreme. Svuda ga ima a najbolje igra u odbrani i skace.
Bogdan mora da se resetuje i da popravi procente suta jer njemu od toga zavisi cela igra.

znanje-imanje

pre 4 godine

@Тед Мозби - nije to bio problem, i nisu to treneri "trpeli" nego su baš to i tražili, pa uđe ili ne.
Problem je bio (i ovde nisam toliko video aktivnog Kokoškova, a i njegova je greška) što su ostavili Jagi Farela u igri, i to duplo besmisleno. Ajde ako im je plej, ali je u finišu dao da Bogdan prevodi loptu - pa šta će mu onda Jagi?? Ni za šut ni za blok ni za skok. A igraju logično, ako nisu izgradili za Barnsa poziciju daju Badiju na pokušaj i to je OK, ali ti je tu Jagi višak na obe strane. I tako sebi izbiše iz postave jednog od dva visoka igrača, Rišauna ili Belog. I tako su Bulsi, makar i pogubljeni, vrteli loptu dok rotacijama nije Jagi ostao na Markanenu. I tako je 30 cm razlike dovelo do dva puta slobodnih bacanja. I tako su Bulsi preživeli, na trenerski diletantizam domaćina. Da je ostavio ili Bogdana ili Jagija na klupi a držao i Rišauna i Belog (skoro izvesno) dobili bi.

JPR24

pre 4 godine

Na -2, Hild juri, sam, ne čeka ni sekund, i bacaj ciglu. Posle je uspeo još dve cigle za tri da baci i to u jednom napdu. Kakva štetočina, neverovatno. Treneri tu nemaju šta da kažu izgleda. Ili su pak neki, prosto nedorasli taktički. Gurati rovitog Bogdana, koji nije puno ni igrao, vidi se da nije fizički ok, da mu smeta, i trener ga gura na kraju, dok Hild baca cigle, a Beli, koji je odigrao dobro, šut ga išao, i za tri i za dva, on sedi na klupi, da bi ušao u zadnjih 10 sekundi kad su sve već upropastili, i to menja Jogija, koji je igrao daleko pametnije od Hilda, ali nema prava da šutira toliko izgleda. A doduše on i Beli su jedini kome je +|- u pozitivi...

bskfan

pre 4 godine

Bjelica nocas dobar, igrao u skladu sa svojim mogucnostima, nije se ispucavao i na kraju imao odlicnu statistiku. Bogdanovic pokvario utisak sa tri izgubljene lopte i ne bas rezonskim sutom kad se utakmica lomila. Badi nije bio tako los, sutirao je puno jer ako on ne sutira nema ko, trojke lose sutirao, na kraju promasio kljucnu trojku u tranziciji ali nije to bilo tako lose jer je igrao sa puno energije. Holms standarno dobar. Barns je odigrao slabo a Ariza posle povrede van ritma glavni krivac za minus u koji su prerano uleteli a posle povratka nije bilo. Volton je tu napravio gresku sa Arizom jer da je Jogiju dao vecu minutazu mozda su mogli cak i da dobiju utakmicu. Cikagu je klupa donela pobedu, starteti svi u minusu, klupa u debelom plusu.

montoya

pre 4 godine

Beli je dr ove igre. Za one koji nisu gledali, vecinu utakmice je igrao centra u odbrani a u napadu isao na 4 (obe pozicije neprirodne) , a Barnes se spustao na centra. Bogdan se lose krece, izgleda da ga stvarno muci povreda, stvarno steta jer ako sada ne iskoristi minute dok nema Foxa , tesko da ce posle da se nametne.

Oliver Nedeljković, zapamtite to ime

pre 4 godine

Ljudi, ne znam zasto vam smeta svrbenda, covek samo iznosi svoje misljenje, kakvo god ono bilo! Za vaseisljenje o njegovom imate plus ili minus, ne vidim razlog zasto komentarisete njegove komentare? Ustvari vidim. Svrbendo, samo napred!!!

blob

pre 4 godine

@(dnevna doza prosecnog Srbende, 03. decembar 2019 08:08)

Opet nisi gledao utakmicu i opet se umiljavaš. Treba da ti blokiraju ceo opseg ip adresa. Osim ako ne radiš na B92 što bi objasnilo kako uspevaš ovoliko da zloupotrebljavaš servis.

masterkg

pre 4 godine

"Nemanja Bjelica odigrao je sjajnu utakmicu - Beli je na terenu proveo 31 minut i ostvario je učinak od 18 poena (7/10), osam skokova, dve asistencije i dve blokade" ....
Pre neko veče Luka protiv najjače odbrane u ligi 22 poena, 8 asistencija i 6 skokova - pokazao da nije ništa posebno, uštopovali ga .....
Posle Dražena Luka je najbolji Evropljanin ikada ...

bičkauskas

pre 4 godine

Bogdan nakon serije od 6 odličnih sada pravi mini seriju od 2 solidna izdanja, mora to da seče što pre, inače opet će da splasnu očekivanja a i njegova vrednost.

Bjelica se razgoropadio, netipično agresivan sinoć, da je neko ušao u jači klinč sa njim pala bi kragna ponovo 🙂

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Koliko je ovaj Gudurić loš igrač, to nije normalno.
(ja, 03. decembar 2019 08:19)

On u NBA, ti za tastaturom...

JPR24

pre 4 godine

"Nemanja Bjelica odigrao je sjajnu utakmicu - Beli je na terenu proveo 31 minut i ostvario je učinak od 18 poena (7/10), osam skokova, dve asistencije i dve blokade" ....Pre neko veče Luka protiv najjače odbrane u ligi 22 poena, 8 asistencija i 6 skokova - pokazao da nije ništa posebno, uštopovali ga ..... Posle Dražena Luka je najbolji Evropljanin ikada ...
(masterkg, 03. decembar 2019 08:13)

Hajd malo smiri strasti i nauci nešto o kosarci. Luka i Beli ne igraju na istim pozicijama, to je za pocetak. Drugo, profil igrača nije uopšte isti. Luka je plej, Beli nije, samim tim, Luka ima loptu u rukama daleko više od Belog, Beli nikad nije bio igrač koji će ubacivati 40 poena, on je klasični all-around igrač, Luka to nije, on je odličan plej, kreator, i suter, u napadu je zver, u odbrani se snalazi respektabilno, iako mu to nije najbolja karakteristika. I za kraj, kad to sve skupi, Luka ima u rukama 30 i više poena, to sada i pokazuje sa prosekom od 30 poena, tako da kad ima 22, to nije njegov maksimum, niko ne kaže da ne zna, ali da si gledao utakmicu protiv Klipersa, razumeo bi o čemu se radi, od tih 22 poena, 14 je bilo iz slobodnih bacanja, loši procenti šuta, i samo 8 poena iz igre, ne zato sto je los, nije čak ni imao loše veče, već su Klipersi igrali odbranu i jedini su uz Denver koji su uspeli da ga limitiraju koliko toliko ove sezone. Beli on nema istu ulogu, ne igra na istoj poziciji, i nije isti tip igrača, tako da, umesto da cčestitaš obojici za dobre partije, svako po svojim karakteristikama i ulogama, tu blentas gluposti.

Strucno lice

pre 4 godine

Bogdanovic blago receno blago solidan. Gubi lopte standardno, plus minus statistika opet duboki minus. Bas me interesuje ko ce da mu plati vise od 50 miliona.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

"Nemanja Bjelica odigrao je sjajnu utakmicu - Beli je na terenu proveo 31 minut i ostvario je učinak od 18 poena (7/10), osam skokova, dve asistencije i dve blokade" ....Pre neko veče Luka protiv najjače odbrane u ligi 22 poena, 8 asistencija i 6 skokova - pokazao da nije ništa posebno, uštopovali ga ..... Posle Dražena Luka je najbolji Evropljanin ikada ...
(masterkg, 03. decembar 2019 08:13)
Luka je veliki talenat ali što si prećutao da je od 22 poena na toj tekmi Luka imao 16 slobodnih bacanja.Sinoć Beli samo 2...Nikada mi neće biti ovo omalovažavanje domaćih igrača u najjačoj ligi sveta?

Srđan

pre 4 godine

U globalu, Bjelica je ove sezone bolji od Bogdana.
Bogdanović ishajpovan. U Sak još dobro igra, jer samo tamo može lopta toliko da bude kod njega. Inače bi mu trebalo posjeda koliko Harden ima za nekih 15 poena po utakmici.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Beli 18 poena,8 skokova,2 asistencije i 70% šut iz igre...Može se reći i fenomenalan.Procenat šuta nestvaran...

dnevna doza Josipa Broza

pre 4 godine

Pre neko veče Luka protiv najjače odbrane u ligi 22 poena, 8 asistencija i 6 skokova - pokazao da nije ništa posebno, uštopovali ga .....
Posle Dražena Luka je najbolji Evropljanin ikada ...
(masterkg, 03. decembar 2019 08:13)
Mislio si napisati posle Novickog.

Тед Мозби

pre 4 godine

Ухватио сам последњих пар минута само, али довољно да се изнервирам. Некако кингси стижу, затегли одбрану, дошли на -2, и краду лопту и Бади опали тројку преко руке док су сви играчи кингса били на својој половини. Промашај и ови се одлепили после.
И он, и остали такви играчи јесу врхунски, али како може тренер да трпи овакве ствари, свака и њима част.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

"Nemanja Bjelica odigrao je sjajnu utakmicu - Beli je na terenu proveo 31 minut i ostvario je učinak od 18 poena (7/10), osam skokova, dve asistencije i dve blokade" ....Pre neko veče Luka protiv najjače odbrane u ligi 22 poena, 8 asistencija i 6 skokova - pokazao da nije ništa posebno, uštopovali ga ..... Posle Dražena Luka je najbolji Evropljanin ikada ...
(masterkg, 03. decembar 2019 08:13)
Luka je veliki talenat ali što si prećutao da je od 22 poena na toj tekmi Luka imao 16 slobodnih bacanja.Sinoć Beli samo 2...Nikada mi neće biti ovo omalovažavanje domaćih igrača u najjačoj ligi sveta?

Тед Мозби

pre 4 godine

Ухватио сам последњих пар минута само, али довољно да се изнервирам. Некако кингси стижу, затегли одбрану, дошли на -2, и краду лопту и Бади опали тројку преко руке док су сви играчи кингса били на својој половини. Промашај и ови се одлепили после.
И он, и остали такви играчи јесу врхунски, али како може тренер да трпи овакве ствари, свака и њима част.

bičkauskas

pre 4 godine

Bogdan nakon serije od 6 odličnih sada pravi mini seriju od 2 solidna izdanja, mora to da seče što pre, inače opet će da splasnu očekivanja a i njegova vrednost.

Bjelica se razgoropadio, netipično agresivan sinoć, da je neko ušao u jači klinč sa njim pala bi kragna ponovo 🙂

dnevna doza Josipa Broza

pre 4 godine

Pre neko veče Luka protiv najjače odbrane u ligi 22 poena, 8 asistencija i 6 skokova - pokazao da nije ništa posebno, uštopovali ga .....
Posle Dražena Luka je najbolji Evropljanin ikada ...
(masterkg, 03. decembar 2019 08:13)
Mislio si napisati posle Novickog.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Beli 18 poena,8 skokova,2 asistencije i 70% šut iz igre...Može se reći i fenomenalan.Procenat šuta nestvaran...

blob

pre 4 godine

@(dnevna doza prosecnog Srbende, 03. decembar 2019 08:08)

Opet nisi gledao utakmicu i opet se umiljavaš. Treba da ti blokiraju ceo opseg ip adresa. Osim ako ne radiš na B92 što bi objasnilo kako uspevaš ovoliko da zloupotrebljavaš servis.

Strucno lice

pre 4 godine

Bogdanovic blago receno blago solidan. Gubi lopte standardno, plus minus statistika opet duboki minus. Bas me interesuje ko ce da mu plati vise od 50 miliona.

Đole

pre 4 godine

Kakav naslov?!?! Bogdan za 3P 2/5, Badi Hild 3/13, Harison Barns 1/5. Bogdanović za 22 minuta 11 poena a Harison Barns za 36 minuta 16 poena. Glupo je pričati o individualnim učincima igrača Kingsa jer je to tim koncipiran za TIMSKU igru za dugačkom i iskusnom klupom (ta klupa bi trebala da bude jedna od tri najbolje na Zapadu). Kingsi su, takoše, koncipirani kao šuterska ekipa pa kad kao sinoć imaju procenat za 3 poena od samo 27,3% a Bulsi 43,2 onda nema pobede. Ako se analiziraju sve utakmice Kingsa ove sezone čim su bili ispood 35% šuta za 3 poena gubili su utakmicu - nije važno ime protivnika. Niko da primeti da igrači koje je Divac doveo a koji su prilično skupi Dedmon (13 miliona dolara) i Ariza (15 M) nemaju NIKAKAV pozitivan uticaj na ekipu. Divac već pet godina nikako da dovede All Star centra, ma da dovede nekog prosečnog bilo bi dobro. Kako loše igra Dedmon bolje bi bilo da je ostao Koli-Štajn!

Srđan

pre 4 godine

U globalu, Bjelica je ove sezone bolji od Bogdana.
Bogdanović ishajpovan. U Sak još dobro igra, jer samo tamo može lopta toliko da bude kod njega. Inače bi mu trebalo posjeda koliko Harden ima za nekih 15 poena po utakmici.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Koliko je ovaj Gudurić loš igrač, to nije normalno.
(ja, 03. decembar 2019 08:19)

On u NBA, ti za tastaturom...

JPR24

pre 4 godine

"Nemanja Bjelica odigrao je sjajnu utakmicu - Beli je na terenu proveo 31 minut i ostvario je učinak od 18 poena (7/10), osam skokova, dve asistencije i dve blokade" ....Pre neko veče Luka protiv najjače odbrane u ligi 22 poena, 8 asistencija i 6 skokova - pokazao da nije ništa posebno, uštopovali ga ..... Posle Dražena Luka je najbolji Evropljanin ikada ...
(masterkg, 03. decembar 2019 08:13)

Hajd malo smiri strasti i nauci nešto o kosarci. Luka i Beli ne igraju na istim pozicijama, to je za pocetak. Drugo, profil igrača nije uopšte isti. Luka je plej, Beli nije, samim tim, Luka ima loptu u rukama daleko više od Belog, Beli nikad nije bio igrač koji će ubacivati 40 poena, on je klasični all-around igrač, Luka to nije, on je odličan plej, kreator, i suter, u napadu je zver, u odbrani se snalazi respektabilno, iako mu to nije najbolja karakteristika. I za kraj, kad to sve skupi, Luka ima u rukama 30 i više poena, to sada i pokazuje sa prosekom od 30 poena, tako da kad ima 22, to nije njegov maksimum, niko ne kaže da ne zna, ali da si gledao utakmicu protiv Klipersa, razumeo bi o čemu se radi, od tih 22 poena, 14 je bilo iz slobodnih bacanja, loši procenti šuta, i samo 8 poena iz igre, ne zato sto je los, nije čak ni imao loše veče, već su Klipersi igrali odbranu i jedini su uz Denver koji su uspeli da ga limitiraju koliko toliko ove sezone. Beli on nema istu ulogu, ne igra na istoj poziciji, i nije isti tip igrača, tako da, umesto da cčestitaš obojici za dobre partije, svako po svojim karakteristikama i ulogama, tu blentas gluposti.

montoya

pre 4 godine

Beli je dr ove igre. Za one koji nisu gledali, vecinu utakmice je igrao centra u odbrani a u napadu isao na 4 (obe pozicije neprirodne) , a Barnes se spustao na centra. Bogdan se lose krece, izgleda da ga stvarno muci povreda, stvarno steta jer ako sada ne iskoristi minute dok nema Foxa , tesko da ce posle da se nametne.

kimi

pre 4 godine

Bogdan nakon serije od 6 odličnih sada pravi mini seriju od 2 solidna izdanja, mora to da seče što pre, inače opet će da splasnu očekivanja a i njegova vrednost.

Bjelica se razgoropadio, netipično agresivan sinoć, da je neko ušao u jači klinč sa njim pala bi kragna ponovo ?
(bičkauskas, 03. decembar 2019 08:27)

Bogdan je vezao daleko vise od 2 lose partije.

Petar

pre 4 godine

Kao portal koji lepo prati NBA i srpske igrače, morate da povedete računa o naslovima jer su kontraproduktivni.
Mi Srbi nismo "debili" kao što neki misle ili bi voleli! Molim Vas, ne zivimo ni u Severnoj Koreji da nam pisete o odlicnim partijama pojedinaca kad oni ne igraju toliko dobro da bi zavrsili u naslovu...
Sakramento je "raspad" ekipa i nasi igraci su se apsolutno identifikovali sa sivilom Sakramenta. Toliko su i nasi u menadzmentu Kingsa imali prilika po jasno definisanim pravilima bez menadzera, gepekovanja, sivih tokova itd i neverovatno su se ispromasivali u slaganju tima. Ovaj tim nema nikakvu perspektivu i plej-of je vec sad nemoguca misija... Pozdrav svima.

komp

pre 4 godine

Bogdan treba da napravi pauzu da bi se skroz oporavio od povrede.
Vidi se da ima problema. Pred svaku utakmicu njegov status je "probable", tj. verovatno ce igrati, ali nije sto posto sigurno.
Problem za Sakramento je sto su vec povredjeni Foks i Begli, a ako i Bogdan ne bi igrao to bi bila katastrofa jer bi bili bez tri veoma vazna igraca.

JPR24

pre 4 godine

Na -2, Hild juri, sam, ne čeka ni sekund, i bacaj ciglu. Posle je uspeo još dve cigle za tri da baci i to u jednom napdu. Kakva štetočina, neverovatno. Treneri tu nemaju šta da kažu izgleda. Ili su pak neki, prosto nedorasli taktički. Gurati rovitog Bogdana, koji nije puno ni igrao, vidi se da nije fizički ok, da mu smeta, i trener ga gura na kraju, dok Hild baca cigle, a Beli, koji je odigrao dobro, šut ga išao, i za tri i za dva, on sedi na klupi, da bi ušao u zadnjih 10 sekundi kad su sve već upropastili, i to menja Jogija, koji je igrao daleko pametnije od Hilda, ali nema prava da šutira toliko izgleda. A doduše on i Beli su jedini kome je +|- u pozitivi...

kimi

pre 4 godine

Niko da primeti da igrači koje je Divac doveo a koji su prilično skupi Dedmon (13 miliona dolara) i Ariza (15 M) nemaju NIKAKAV pozitivan uticaj na ekipu. Divac već pet godina nikako da dovede All Star centra, ma da dovede nekog prosečnog bilo bi dobro. Kako loše igra Dedmon bolje bi bilo da je ostao Koli-Štajn!
(Đole, 03. decembar 2019 10:19)

Nije Štajn vec Stajn.
Divac je kriv za los draft ali zato sto ne moze da dovede all star igraca nije njegova krivica.
U Sakramento nikada nije pre Divca a ni posle njega nece doci all star igrac, to je malo trziste koje je osudjeno da gradi fransizu kroz dobar odabir igraca na draftu.

bg

pre 4 godine

Hild ume da pogodi kad se "zapali" ali je privatnik teški. Kad je u kanalu promašuje u serijama onda ga krene i tako u krug. Nema konstantu.
Bjelica odigrao profesorski, prva četvrtina sa njim Kingsi su fino vodili dao lik 8pts onda ga izbacuje Volton i kreće kanal.
Pusti ga da igra kad ga je krenulo.

Samo čovek

pre 4 godine

Bogdan je povredjen, igra povredjem jer Kngsi vec imaju velikih problema sa povredama, to mozda jeste hrabro i pokazuje profesionalnost, ali rizik od vece povrede je uvek tu iznad glave, valjda ce mu dobitinloju utakmicu odmora.

masterkg

pre 4 godine

"Nemanja Bjelica odigrao je sjajnu utakmicu - Beli je na terenu proveo 31 minut i ostvario je učinak od 18 poena (7/10), osam skokova, dve asistencije i dve blokade" ....
Pre neko veče Luka protiv najjače odbrane u ligi 22 poena, 8 asistencija i 6 skokova - pokazao da nije ništa posebno, uštopovali ga .....
Posle Dražena Luka je najbolji Evropljanin ikada ...

Oliver Nedeljković, zapamtite to ime

pre 4 godine

Ljudi, ne znam zasto vam smeta svrbenda, covek samo iznosi svoje misljenje, kakvo god ono bilo! Za vaseisljenje o njegovom imate plus ili minus, ne vidim razlog zasto komentarisete njegove komentare? Ustvari vidim. Svrbendo, samo napred!!!

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Bogdanovic blago receno blago solidan. Gubi lopte standardno, plus minus statistika opet duboki minus. Bas me interesuje ko ce da mu plati vise od 50 miliona.
(Strucno lice, 03. decembar 2019 08:49)

Pa kad i 5 puta lošiji igrači dobijaju tamo i veće ugovore, zašto ne bi naš najbolji reprezentativac. Ako si propustio informaciju, dečko igra sa povredom. Pre povrede je redovno ubacivao oko i preko 20 poena uz pregršt asistencija. Čak i tako bangav je uspeo da postigne 11 poena za 22 min. Ako je tebi to loše, nekom normalnom nije.
Što ne pominješ svemirsku partiju tvog Gudure? Sjašite više sa Bogdana, svako malo pljuvačina. Dojadili ste i Bogu i narodu...

4k4.Dex

pre 4 godine

Ne moze se reci za Bogdanovica da je solidan za 10 poena. To je jako losa utakmica za njega. On kao suter dosta pre svega ispod 20-25 ne bi smeo da daje.
Bjelica odlican, starter u zadnje vreme. Svuda ga ima a najbolje igra u odbrani i skace.
Bogdan mora da se resetuje i da popravi procente suta jer njemu od toga zavisi cela igra.

Aleks

pre 4 godine

Sakramento je "raspad" ekipa i nasi igraci su se apsolutno identifikovali sa sivilom Sakramenta. Toliko su i nasi u menadzmentu Kingsa imali prilika po jasno definisanim pravilima bez menadzera, gepekovanja, sivih tokova itd i neverovatno su se ispromasivali u slaganju tima. Ovaj tim nema nikakvu perspektivu i plej-of je vec sad nemoguca misija... Pozdrav svima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petar, 3. decembar 2019 11:44)

Prilično plitak komentar, ne znam da li si odgledao bar jednu celu utakmicu Sakramenta ove (ili prošle) sezone? To je ekipa koja može da pobedi maltene svakog u ligi, a ironija je da ih svi i dalje potcenjuju. Kao recimo Denver, koji je dobio svoje jer su se igrači opustili posle 20ak poena prednosti. Igrači Sakramenta znaju ko su i gde su, da je to mala franšiza, da moraju da se bore svih 48 minuta da pobede i da nema opuštanja. Počela sam da pratim Kingse zbog Belog i Bogija, ali sve više cenim borbenost igrača i oni su daleko od "raspada". Pritom, povređeni su Foks, Begli, evo i Bogdan a od njih su dvojica ključni igrači ove ekipe (mislim na Foksa kao franšiznog igrača i Bogdana kao 6. igrača koji kad nije na nivou klupa ne može ništa) i blizu su PO na poprilično jakom Zapadu.

znanje-imanje

pre 4 godine

@Тед Мозби - nije to bio problem, i nisu to treneri "trpeli" nego su baš to i tražili, pa uđe ili ne.
Problem je bio (i ovde nisam toliko video aktivnog Kokoškova, a i njegova je greška) što su ostavili Jagi Farela u igri, i to duplo besmisleno. Ajde ako im je plej, ali je u finišu dao da Bogdan prevodi loptu - pa šta će mu onda Jagi?? Ni za šut ni za blok ni za skok. A igraju logično, ako nisu izgradili za Barnsa poziciju daju Badiju na pokušaj i to je OK, ali ti je tu Jagi višak na obe strane. I tako sebi izbiše iz postave jednog od dva visoka igrača, Rišauna ili Belog. I tako su Bulsi, makar i pogubljeni, vrteli loptu dok rotacijama nije Jagi ostao na Markanenu. I tako je 30 cm razlike dovelo do dva puta slobodnih bacanja. I tako su Bulsi preživeli, na trenerski diletantizam domaćina. Da je ostavio ili Bogdana ili Jagija na klupi a držao i Rišauna i Belog (skoro izvesno) dobili bi.

Pant.LA

pre 4 godine

ajoj, boris se za po na "nikad jacem" zapadu a gubis od cikaga.. ej.. nisam gledao utakmicu pa necu da komentarisem.. videlo se jos na pocetku da ce tesko da odrze korak 82 utakmice, ali da ce ovoliko rasulo da bude..

bskfan

pre 4 godine

Bjelica nocas dobar, igrao u skladu sa svojim mogucnostima, nije se ispucavao i na kraju imao odlicnu statistiku. Bogdanovic pokvario utisak sa tri izgubljene lopte i ne bas rezonskim sutom kad se utakmica lomila. Badi nije bio tako los, sutirao je puno jer ako on ne sutira nema ko, trojke lose sutirao, na kraju promasio kljucnu trojku u tranziciji ali nije to bilo tako lose jer je igrao sa puno energije. Holms standarno dobar. Barns je odigrao slabo a Ariza posle povrede van ritma glavni krivac za minus u koji su prerano uleteli a posle povratka nije bilo. Volton je tu napravio gresku sa Arizom jer da je Jogiju dao vecu minutazu mozda su mogli cak i da dobiju utakmicu. Cikagu je klupa donela pobedu, starteti svi u minusu, klupa u debelom plusu.

Strucno lice

pre 4 godine

Pratim Kingse duboko, svaku utakmicu gledam dva puta. Ovo ne lici ni na sta, pod hitno da se vrate Bagli i Fox (Bagli samo sto nije). Divac u problemu, propustio Doncica, propustio mnogo toga.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Lavin 18 poena,8 skokova,2 asistencije i 70% šut iz igre...Može se reci i fenomenalan.Procenat šuta nestvaran...

Aleks

pre 4 godine

Bogdan izgleda jako loše na terenu, ubija ga povreda. Forsiraju ga bezveze, a i on samog sebe. Ne može ovako, rasejan je pa gubi lopte, šut ne radi jer mu fale šuterski treninzi... Ali šta fali Hildu, on može da trenira? Što neko reče dole, kad im ne radi šut odmah
gube i nema veze ko je protivnik (sem protiv Denvera). Nemaju konstantnog šutera, barem jednog. Beli odličan, u odbrani stena i odlično čita igru, u napadu iznad svog uobičajenog. I Dag je pohvalio njegov košarkaški IQ iako nije neki atleta :)
Volton je loše vodio utakmicu, zapeo da gura na Bogija i Hilda kad se lomi, a jedan rovit od povrede dok drugi nije taj tip igrača. Sad idu na Portland, SAS, Dalas i Hjuston, nadrljali su. Mada možda nekog iznenade, Portland i SAS, ali od Dalasa mislim da sigurno gube.

šole

pre 4 godine

Divac je kriv za los draft ali zato sto ne moze da dovede all star igraca nije njegova krivica.
U Sakramento nikada nije pre Divca a ni posle njega nece doci all star igrac, to je malo trziste koje je osudjeno da gradi fransizu kroz dobar odabir igraca na draftu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kimi, 3. decembar 2019 11:48)

Divac je kriv za tri loša drafta i zato što nije doveo Vučevića!!! Vučević je All Star i opet ove sezone igra na tom nivu. Da skuplji je od dedmona za 7 miliona po sezoni ali vredi duplo više. KO SME DA SE KLADI DA DIVAC NEMA HRABROSTI DA DOVEDE TREĆEG SRPSKOG (CRNOGORSKOG) IGRAČA U KINGSE??? KOLIKO JE EVROPSKIH TALENATA PROPUSTIO? DONČIĆ, JOKIĆ, PORZINGIS..... Nadam se da će Bogdan za tri meseca napustiti Kingse jer će ga udaviti Fox, Bagli i Džozef. Čak je i ruki Džejms počeo na svkoj utakmici da dobija po 10 minuta a uskoro će i Kajl Gaj koji rastura u G ligi i koji je će biti bolji šuter od Badija.

z’brda

pre 4 godine

Slabo je to Bogdanoviću, na moju veliku žalost!
Dao je 8 poena u rasponu od 2 minuta (2 trojke i dvojku) sredinom druge 4tine. To znači da je unacio 3 poena od tada pa do kraja utakmice.

meda

pre 4 godine

Divac je doveo Dedmona zbog razvoja Beagleya, naime ovaj jos nije dovoljno jak da cuva centre u odbrani a u napadu mu treba strech drugi visoki igrac da mu ostavi prostor na low-postu. Drugim recima pozeljan partner mu je strech centar a takvih ima 7-8 u ligi, ne vise. Dedmon je delovao kao najbolji izbor, ali se sporo uklapa i navikava na novu sredinu, i neke njegove mane dolaze do izrazaja (pre svega izgubljene lopte, a i procenti suta su mu jako losi), ali kako sezona odmice bice sve bolji.
Bice interesantno kada se vrati Bagley ko ce da startuje, Holmes i Bagley tesko jer nijedan nije strech igrac.

Sto se Arize tice, bitno je kada ce da se oporavi i bude sposoban da odigra 10-15 minuta, iako je Jamesa bio iznad ocekivanaj nekoliko utakmica (ali jako los juce). Barns ne moze vise da loguje tako velike minute, to nije odrzivo.

masterkg

pre 4 godine

"Nemanja Bjelica odigrao je sjajnu utakmicu - Beli je na terenu proveo 31 minut i ostvario je učinak od 18 poena (7/10), osam skokova, dve asistencije i dve blokade" ....
Pre neko veče Luka protiv najjače odbrane u ligi 22 poena, 8 asistencija i 6 skokova - pokazao da nije ništa posebno, uštopovali ga .....
Posle Dražena Luka je najbolji Evropljanin ikada ...

Strucno lice

pre 4 godine

Bogdanovic blago receno blago solidan. Gubi lopte standardno, plus minus statistika opet duboki minus. Bas me interesuje ko ce da mu plati vise od 50 miliona.

Srđan

pre 4 godine

U globalu, Bjelica je ove sezone bolji od Bogdana.
Bogdanović ishajpovan. U Sak još dobro igra, jer samo tamo može lopta toliko da bude kod njega. Inače bi mu trebalo posjeda koliko Harden ima za nekih 15 poena po utakmici.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Beli 18 poena,8 skokova,2 asistencije i 70% šut iz igre...Može se reći i fenomenalan.Procenat šuta nestvaran...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

"Nemanja Bjelica odigrao je sjajnu utakmicu - Beli je na terenu proveo 31 minut i ostvario je učinak od 18 poena (7/10), osam skokova, dve asistencije i dve blokade" ....Pre neko veče Luka protiv najjače odbrane u ligi 22 poena, 8 asistencija i 6 skokova - pokazao da nije ništa posebno, uštopovali ga ..... Posle Dražena Luka je najbolji Evropljanin ikada ...
(masterkg, 03. decembar 2019 08:13)
Luka je veliki talenat ali što si prećutao da je od 22 poena na toj tekmi Luka imao 16 slobodnih bacanja.Sinoć Beli samo 2...Nikada mi neće biti ovo omalovažavanje domaćih igrača u najjačoj ligi sveta?

blob

pre 4 godine

@(dnevna doza prosecnog Srbende, 03. decembar 2019 08:08)

Opet nisi gledao utakmicu i opet se umiljavaš. Treba da ti blokiraju ceo opseg ip adresa. Osim ako ne radiš na B92 što bi objasnilo kako uspevaš ovoliko da zloupotrebljavaš servis.

Тед Мозби

pre 4 godine

Ухватио сам последњих пар минута само, али довољно да се изнервирам. Некако кингси стижу, затегли одбрану, дошли на -2, и краду лопту и Бади опали тројку преко руке док су сви играчи кингса били на својој половини. Промашај и ови се одлепили после.
И он, и остали такви играчи јесу врхунски, али како може тренер да трпи овакве ствари, свака и њима част.

dnevna doza Josipa Broza

pre 4 godine

Pre neko veče Luka protiv najjače odbrane u ligi 22 poena, 8 asistencija i 6 skokova - pokazao da nije ništa posebno, uštopovali ga .....
Posle Dražena Luka je najbolji Evropljanin ikada ...
(masterkg, 03. decembar 2019 08:13)
Mislio si napisati posle Novickog.

bičkauskas

pre 4 godine

Bogdan nakon serije od 6 odličnih sada pravi mini seriju od 2 solidna izdanja, mora to da seče što pre, inače opet će da splasnu očekivanja a i njegova vrednost.

Bjelica se razgoropadio, netipično agresivan sinoć, da je neko ušao u jači klinč sa njim pala bi kragna ponovo 🙂

montoya

pre 4 godine

Beli je dr ove igre. Za one koji nisu gledali, vecinu utakmice je igrao centra u odbrani a u napadu isao na 4 (obe pozicije neprirodne) , a Barnes se spustao na centra. Bogdan se lose krece, izgleda da ga stvarno muci povreda, stvarno steta jer ako sada ne iskoristi minute dok nema Foxa , tesko da ce posle da se nametne.

Aleks

pre 4 godine

Sakramento je "raspad" ekipa i nasi igraci su se apsolutno identifikovali sa sivilom Sakramenta. Toliko su i nasi u menadzmentu Kingsa imali prilika po jasno definisanim pravilima bez menadzera, gepekovanja, sivih tokova itd i neverovatno su se ispromasivali u slaganju tima. Ovaj tim nema nikakvu perspektivu i plej-of je vec sad nemoguca misija... Pozdrav svima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Petar, 3. decembar 2019 11:44)

Prilično plitak komentar, ne znam da li si odgledao bar jednu celu utakmicu Sakramenta ove (ili prošle) sezone? To je ekipa koja može da pobedi maltene svakog u ligi, a ironija je da ih svi i dalje potcenjuju. Kao recimo Denver, koji je dobio svoje jer su se igrači opustili posle 20ak poena prednosti. Igrači Sakramenta znaju ko su i gde su, da je to mala franšiza, da moraju da se bore svih 48 minuta da pobede i da nema opuštanja. Počela sam da pratim Kingse zbog Belog i Bogija, ali sve više cenim borbenost igrača i oni su daleko od "raspada". Pritom, povređeni su Foks, Begli, evo i Bogdan a od njih su dvojica ključni igrači ove ekipe (mislim na Foksa kao franšiznog igrača i Bogdana kao 6. igrača koji kad nije na nivou klupa ne može ništa) i blizu su PO na poprilično jakom Zapadu.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Bogdanovic blago receno blago solidan. Gubi lopte standardno, plus minus statistika opet duboki minus. Bas me interesuje ko ce da mu plati vise od 50 miliona.
(Strucno lice, 03. decembar 2019 08:49)

Pa kad i 5 puta lošiji igrači dobijaju tamo i veće ugovore, zašto ne bi naš najbolji reprezentativac. Ako si propustio informaciju, dečko igra sa povredom. Pre povrede je redovno ubacivao oko i preko 20 poena uz pregršt asistencija. Čak i tako bangav je uspeo da postigne 11 poena za 22 min. Ako je tebi to loše, nekom normalnom nije.
Što ne pominješ svemirsku partiju tvog Gudure? Sjašite više sa Bogdana, svako malo pljuvačina. Dojadili ste i Bogu i narodu...

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

Koliko je ovaj Gudurić loš igrač, to nije normalno.
(ja, 03. decembar 2019 08:19)

On u NBA, ti za tastaturom...

4k4.Dex

pre 4 godine

Ne moze se reci za Bogdanovica da je solidan za 10 poena. To je jako losa utakmica za njega. On kao suter dosta pre svega ispod 20-25 ne bi smeo da daje.
Bjelica odlican, starter u zadnje vreme. Svuda ga ima a najbolje igra u odbrani i skace.
Bogdan mora da se resetuje i da popravi procente suta jer njemu od toga zavisi cela igra.

Petar

pre 4 godine

Kao portal koji lepo prati NBA i srpske igrače, morate da povedete računa o naslovima jer su kontraproduktivni.
Mi Srbi nismo "debili" kao što neki misle ili bi voleli! Molim Vas, ne zivimo ni u Severnoj Koreji da nam pisete o odlicnim partijama pojedinaca kad oni ne igraju toliko dobro da bi zavrsili u naslovu...
Sakramento je "raspad" ekipa i nasi igraci su se apsolutno identifikovali sa sivilom Sakramenta. Toliko su i nasi u menadzmentu Kingsa imali prilika po jasno definisanim pravilima bez menadzera, gepekovanja, sivih tokova itd i neverovatno su se ispromasivali u slaganju tima. Ovaj tim nema nikakvu perspektivu i plej-of je vec sad nemoguca misija... Pozdrav svima.

Strucno lice

pre 4 godine

Pratim Kingse duboko, svaku utakmicu gledam dva puta. Ovo ne lici ni na sta, pod hitno da se vrate Bagli i Fox (Bagli samo sto nije). Divac u problemu, propustio Doncica, propustio mnogo toga.

kimi

pre 4 godine

Bogdan nakon serije od 6 odličnih sada pravi mini seriju od 2 solidna izdanja, mora to da seče što pre, inače opet će da splasnu očekivanja a i njegova vrednost.

Bjelica se razgoropadio, netipično agresivan sinoć, da je neko ušao u jači klinč sa njim pala bi kragna ponovo ?
(bičkauskas, 03. decembar 2019 08:27)

Bogdan je vezao daleko vise od 2 lose partije.

Oliver Nedeljković, zapamtite to ime

pre 4 godine

Ljudi, ne znam zasto vam smeta svrbenda, covek samo iznosi svoje misljenje, kakvo god ono bilo! Za vaseisljenje o njegovom imate plus ili minus, ne vidim razlog zasto komentarisete njegove komentare? Ustvari vidim. Svrbendo, samo napred!!!

Đole

pre 4 godine

Kakav naslov?!?! Bogdan za 3P 2/5, Badi Hild 3/13, Harison Barns 1/5. Bogdanović za 22 minuta 11 poena a Harison Barns za 36 minuta 16 poena. Glupo je pričati o individualnim učincima igrača Kingsa jer je to tim koncipiran za TIMSKU igru za dugačkom i iskusnom klupom (ta klupa bi trebala da bude jedna od tri najbolje na Zapadu). Kingsi su, takoše, koncipirani kao šuterska ekipa pa kad kao sinoć imaju procenat za 3 poena od samo 27,3% a Bulsi 43,2 onda nema pobede. Ako se analiziraju sve utakmice Kingsa ove sezone čim su bili ispood 35% šuta za 3 poena gubili su utakmicu - nije važno ime protivnika. Niko da primeti da igrači koje je Divac doveo a koji su prilično skupi Dedmon (13 miliona dolara) i Ariza (15 M) nemaju NIKAKAV pozitivan uticaj na ekipu. Divac već pet godina nikako da dovede All Star centra, ma da dovede nekog prosečnog bilo bi dobro. Kako loše igra Dedmon bolje bi bilo da je ostao Koli-Štajn!

z’brda

pre 4 godine

Slabo je to Bogdanoviću, na moju veliku žalost!
Dao je 8 poena u rasponu od 2 minuta (2 trojke i dvojku) sredinom druge 4tine. To znači da je unacio 3 poena od tada pa do kraja utakmice.

JPR24

pre 4 godine

"Nemanja Bjelica odigrao je sjajnu utakmicu - Beli je na terenu proveo 31 minut i ostvario je učinak od 18 poena (7/10), osam skokova, dve asistencije i dve blokade" ....Pre neko veče Luka protiv najjače odbrane u ligi 22 poena, 8 asistencija i 6 skokova - pokazao da nije ništa posebno, uštopovali ga ..... Posle Dražena Luka je najbolji Evropljanin ikada ...
(masterkg, 03. decembar 2019 08:13)

Hajd malo smiri strasti i nauci nešto o kosarci. Luka i Beli ne igraju na istim pozicijama, to je za pocetak. Drugo, profil igrača nije uopšte isti. Luka je plej, Beli nije, samim tim, Luka ima loptu u rukama daleko više od Belog, Beli nikad nije bio igrač koji će ubacivati 40 poena, on je klasični all-around igrač, Luka to nije, on je odličan plej, kreator, i suter, u napadu je zver, u odbrani se snalazi respektabilno, iako mu to nije najbolja karakteristika. I za kraj, kad to sve skupi, Luka ima u rukama 30 i više poena, to sada i pokazuje sa prosekom od 30 poena, tako da kad ima 22, to nije njegov maksimum, niko ne kaže da ne zna, ali da si gledao utakmicu protiv Klipersa, razumeo bi o čemu se radi, od tih 22 poena, 14 je bilo iz slobodnih bacanja, loši procenti šuta, i samo 8 poena iz igre, ne zato sto je los, nije čak ni imao loše veče, već su Klipersi igrali odbranu i jedini su uz Denver koji su uspeli da ga limitiraju koliko toliko ove sezone. Beli on nema istu ulogu, ne igra na istoj poziciji, i nije isti tip igrača, tako da, umesto da cčestitaš obojici za dobre partije, svako po svojim karakteristikama i ulogama, tu blentas gluposti.

znanje-imanje

pre 4 godine

@Тед Мозби - nije to bio problem, i nisu to treneri "trpeli" nego su baš to i tražili, pa uđe ili ne.
Problem je bio (i ovde nisam toliko video aktivnog Kokoškova, a i njegova je greška) što su ostavili Jagi Farela u igri, i to duplo besmisleno. Ajde ako im je plej, ali je u finišu dao da Bogdan prevodi loptu - pa šta će mu onda Jagi?? Ni za šut ni za blok ni za skok. A igraju logično, ako nisu izgradili za Barnsa poziciju daju Badiju na pokušaj i to je OK, ali ti je tu Jagi višak na obe strane. I tako sebi izbiše iz postave jednog od dva visoka igrača, Rišauna ili Belog. I tako su Bulsi, makar i pogubljeni, vrteli loptu dok rotacijama nije Jagi ostao na Markanenu. I tako je 30 cm razlike dovelo do dva puta slobodnih bacanja. I tako su Bulsi preživeli, na trenerski diletantizam domaćina. Da je ostavio ili Bogdana ili Jagija na klupi a držao i Rišauna i Belog (skoro izvesno) dobili bi.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Lavin 18 poena,8 skokova,2 asistencije i 70% šut iz igre...Može se reci i fenomenalan.Procenat šuta nestvaran...

meda

pre 4 godine

Divac je doveo Dedmona zbog razvoja Beagleya, naime ovaj jos nije dovoljno jak da cuva centre u odbrani a u napadu mu treba strech drugi visoki igrac da mu ostavi prostor na low-postu. Drugim recima pozeljan partner mu je strech centar a takvih ima 7-8 u ligi, ne vise. Dedmon je delovao kao najbolji izbor, ali se sporo uklapa i navikava na novu sredinu, i neke njegove mane dolaze do izrazaja (pre svega izgubljene lopte, a i procenti suta su mu jako losi), ali kako sezona odmice bice sve bolji.
Bice interesantno kada se vrati Bagley ko ce da startuje, Holmes i Bagley tesko jer nijedan nije strech igrac.

Sto se Arize tice, bitno je kada ce da se oporavi i bude sposoban da odigra 10-15 minuta, iako je Jamesa bio iznad ocekivanaj nekoliko utakmica (ali jako los juce). Barns ne moze vise da loguje tako velike minute, to nije odrzivo.

JPR24

pre 4 godine

Na -2, Hild juri, sam, ne čeka ni sekund, i bacaj ciglu. Posle je uspeo još dve cigle za tri da baci i to u jednom napdu. Kakva štetočina, neverovatno. Treneri tu nemaju šta da kažu izgleda. Ili su pak neki, prosto nedorasli taktički. Gurati rovitog Bogdana, koji nije puno ni igrao, vidi se da nije fizički ok, da mu smeta, i trener ga gura na kraju, dok Hild baca cigle, a Beli, koji je odigrao dobro, šut ga išao, i za tri i za dva, on sedi na klupi, da bi ušao u zadnjih 10 sekundi kad su sve već upropastili, i to menja Jogija, koji je igrao daleko pametnije od Hilda, ali nema prava da šutira toliko izgleda. A doduše on i Beli su jedini kome je +|- u pozitivi...

kimi

pre 4 godine

Niko da primeti da igrači koje je Divac doveo a koji su prilično skupi Dedmon (13 miliona dolara) i Ariza (15 M) nemaju NIKAKAV pozitivan uticaj na ekipu. Divac već pet godina nikako da dovede All Star centra, ma da dovede nekog prosečnog bilo bi dobro. Kako loše igra Dedmon bolje bi bilo da je ostao Koli-Štajn!
(Đole, 03. decembar 2019 10:19)

Nije Štajn vec Stajn.
Divac je kriv za los draft ali zato sto ne moze da dovede all star igraca nije njegova krivica.
U Sakramento nikada nije pre Divca a ni posle njega nece doci all star igrac, to je malo trziste koje je osudjeno da gradi fransizu kroz dobar odabir igraca na draftu.

bskfan

pre 4 godine

Bjelica nocas dobar, igrao u skladu sa svojim mogucnostima, nije se ispucavao i na kraju imao odlicnu statistiku. Bogdanovic pokvario utisak sa tri izgubljene lopte i ne bas rezonskim sutom kad se utakmica lomila. Badi nije bio tako los, sutirao je puno jer ako on ne sutira nema ko, trojke lose sutirao, na kraju promasio kljucnu trojku u tranziciji ali nije to bilo tako lose jer je igrao sa puno energije. Holms standarno dobar. Barns je odigrao slabo a Ariza posle povrede van ritma glavni krivac za minus u koji su prerano uleteli a posle povratka nije bilo. Volton je tu napravio gresku sa Arizom jer da je Jogiju dao vecu minutazu mozda su mogli cak i da dobiju utakmicu. Cikagu je klupa donela pobedu, starteti svi u minusu, klupa u debelom plusu.

bg

pre 4 godine

Hild ume da pogodi kad se "zapali" ali je privatnik teški. Kad je u kanalu promašuje u serijama onda ga krene i tako u krug. Nema konstantu.
Bjelica odigrao profesorski, prva četvrtina sa njim Kingsi su fino vodili dao lik 8pts onda ga izbacuje Volton i kreće kanal.
Pusti ga da igra kad ga je krenulo.

Aleks

pre 4 godine

Bogdan izgleda jako loše na terenu, ubija ga povreda. Forsiraju ga bezveze, a i on samog sebe. Ne može ovako, rasejan je pa gubi lopte, šut ne radi jer mu fale šuterski treninzi... Ali šta fali Hildu, on može da trenira? Što neko reče dole, kad im ne radi šut odmah
gube i nema veze ko je protivnik (sem protiv Denvera). Nemaju konstantnog šutera, barem jednog. Beli odličan, u odbrani stena i odlično čita igru, u napadu iznad svog uobičajenog. I Dag je pohvalio njegov košarkaški IQ iako nije neki atleta :)
Volton je loše vodio utakmicu, zapeo da gura na Bogija i Hilda kad se lomi, a jedan rovit od povrede dok drugi nije taj tip igrača. Sad idu na Portland, SAS, Dalas i Hjuston, nadrljali su. Mada možda nekog iznenade, Portland i SAS, ali od Dalasa mislim da sigurno gube.

Samo čovek

pre 4 godine

Bogdan je povredjen, igra povredjem jer Kngsi vec imaju velikih problema sa povredama, to mozda jeste hrabro i pokazuje profesionalnost, ali rizik od vece povrede je uvek tu iznad glave, valjda ce mu dobitinloju utakmicu odmora.

komp

pre 4 godine

Bogdan treba da napravi pauzu da bi se skroz oporavio od povrede.
Vidi se da ima problema. Pred svaku utakmicu njegov status je "probable", tj. verovatno ce igrati, ali nije sto posto sigurno.
Problem za Sakramento je sto su vec povredjeni Foks i Begli, a ako i Bogdan ne bi igrao to bi bila katastrofa jer bi bili bez tri veoma vazna igraca.

Pant.LA

pre 4 godine

ajoj, boris se za po na "nikad jacem" zapadu a gubis od cikaga.. ej.. nisam gledao utakmicu pa necu da komentarisem.. videlo se jos na pocetku da ce tesko da odrze korak 82 utakmice, ali da ce ovoliko rasulo da bude..

šole

pre 4 godine

Divac je kriv za los draft ali zato sto ne moze da dovede all star igraca nije njegova krivica.
U Sakramento nikada nije pre Divca a ni posle njega nece doci all star igrac, to je malo trziste koje je osudjeno da gradi fransizu kroz dobar odabir igraca na draftu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kimi, 3. decembar 2019 11:48)

Divac je kriv za tri loša drafta i zato što nije doveo Vučevića!!! Vučević je All Star i opet ove sezone igra na tom nivu. Da skuplji je od dedmona za 7 miliona po sezoni ali vredi duplo više. KO SME DA SE KLADI DA DIVAC NEMA HRABROSTI DA DOVEDE TREĆEG SRPSKOG (CRNOGORSKOG) IGRAČA U KINGSE??? KOLIKO JE EVROPSKIH TALENATA PROPUSTIO? DONČIĆ, JOKIĆ, PORZINGIS..... Nadam se da će Bogdan za tri meseca napustiti Kingse jer će ga udaviti Fox, Bagli i Džozef. Čak je i ruki Džejms počeo na svkoj utakmici da dobija po 10 minuta a uskoro će i Kajl Gaj koji rastura u G ligi i koji je će biti bolji šuter od Badija.