Ponedeljak, 02.12.2019.

14:55

"Greške u korist Zvezde se najviše potenciraju, zašto i drugi ne ističu greške u svoju korist?"

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela se, gostujući na Zvezdinoj televiziji, osvrnuo na aktuelni trenutak u kojem se njegov klub nalazi.

Izvor: LN

"Greške u korist Zvezde se najviše potenciraju, zašto i drugi ne istièu greške u svoju korist?" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

lorD

pre 4 godine

patek i skor u derbijima za vrijeme Toleta?
Partizan vas gazio iz sezone u sezonu, samo pod Robertom ste bili blizu kvalitetom.
Sada kada dominarate, skor je tu negdje.
A pamtimo Glodjovica i ne sviranja penala nad Mihajlovicem, ponisten gol njegov, 2x penala Mazica, Boacijev nepostojeci gol itd.

ArtuDitu

pre 4 godine

@ marko

Igra je loša trenutno?! Igra je loša, tačnije ne postoji, više od godinu dana u kontinuitetu. Jedina odgovornost je na Milojeviću.
Koji rezultati su tu? Tačnije, šta su rezultati? Da li je rezultat kada te neko nakanta 6:0 u sred Beograda ili kada u četiri utakmice primiš 18 golova a ne daš nijedan. Ili je rezultat kada u te četiri utakmice Zvezda ukupno šutne na gol 25 puta a u okvir gola 9 puta. Ili je razultat kada debakl od Bajerna "zaleči" sumnjiva pobeda protiv Voždovca?
Zašto je sramota šta se piše o Miloju i ekipi? I on i igrači debelo su preplaćeni spram onoga šta pokazuju. Da na svom poslu zaposleni obavljaju svoje dužnosti na način na koji to sada radi Milojević i ekipa odavno bi popili otkaz. Poćetino je Totenhem odveo do finala Lige šampiona pa je najuren ove godine kada su rezultati počeli da izostaju. Niti će propasti Totenhem, niti bi propala Zvezda zbog odlaska trenera bunkeraša. Zvezda je daleko veća od Milojevića a tokom svih ovih decenija tu su defilovali daleko ozbiljniji treneri. Zato je netačna tvrdnja da će se desiti nešto strašno loše ako ode Milojević. Taj Kosanović, koga pominješ, Zvezdu je vodio protiv Bajerna kada je rezultat bio 2:3 i kada je Zvezda igrala za razliku od bruke i sramote koju je priredila trenerčina Milojević. I u domaćoj ligi njegove ekipe bar nešto igraju za razliku od Zvezde.
A kakvi su rezultati najbolje govori jedva pet hiljada ljudi protiv Voždovca.

micaiz kafica

pre 4 godine

Možda je tako Mitre što se grešaka tiče ali što ne igrate fudbal, već nešto što na fudbal ne liči.
Koliko pretrči jedan Zvezdin igrač a koliko Batcelonin.

Penicilin

pre 4 godine

u pravu si, ali ne vredi!
mateus je čak i knjigu objavio, pa nikom ništa...
(mladići borovi, devojke jele, 2. decembar 2019 15:43)

Mateus je u knjizi objavio da mu je neko rekao za neku utakmicu sa Radom gde je Rad vodio i posle navodno pustili Partizan da pobedi. Mateus je proverio tu utakmicu i bio zbunjen jer je zapravo Partizan vodio. Ko god da je namestao, funkcioner Zvezde ili Partizana, zasluzuje zatvorsku kaznu, zbog takvih se i ne ide na stadione, tesko se stize do Evrope, samo da bi se razocarali i tamo. Tako da nemoj da podrzavas to sto Zvezda danas radi sa sudijama, pre ili kasnije ce se najvise Zvezdi to obiti o glavi, a glavni krivci ce pronaci nacin da se izmigolje, ljigava su to bica.

železničar

pre 4 godine

Evo ga mister prepošteni. Samo sam čekao njegov komentar i naravno ništa pametno nije izgovorio...
Inače prilično sam siguran da je ono suđenje juče na štetu Mačve protiv Partizana bilo upravo iz zvezdine kuhinje, da ispadne kako su i Partizanovi protivnici oštećeni, a ne samo zvezdini,( nebitno što se to zvezdi dešava skoro u svakom kolu), a ova izjava dotičnog sve više dokazuje taj scenario.
A da se stvarno najteže za Partizan kako ovi iz zvezde potenciraju, pa onda Partizan ne bi imao gomilu prostih bodova, već bi u najmanju ruku bio egal sa zvezdom.

popokatepetl

pre 4 godine

Sram vas bilo lopovska bando jedna! Napunili ste dzepove 50 miliona za dve godine a krstenog igraca niste doveli. Izblamirali ste klub do te mere da ce svaki posten zvezdas navijati da vise ne udjemo u ligu sampiona. Miloje rotira nametnute mu igrace, ne zna ni on sta ce sa njima.
koliko opranih para i sumnjivih igraca je proslo kroz zvezdu poslednje tri godine? rezultat politike kluba vidimo i u namestenom prvenstvu i u evropi...stranci
nas pitaju sta se desava sa zvezdom ove godine? bruka nevidjena

BOSS

pre 4 godine

Mene da sam na tvom mjestu bi bilo.sramota da pricam ovakve stvari.
Alooo ajde ti nama reci nesto o ovim dobrim pojacanjima sto si doveo.
Jooo bolje ne izlazi i ne pricaj nista,ljubi te brat.

Sub013

pre 4 godine

Zato sto u vasem slucaju to nisu greske nego kriminal
(petar markovic, 2. decembar 2019 17:57)

Ma jok druze, ovde se centimetri bili u pitanju, kriminal je kad su recimo Benu ponistili gol u derbiju a on bio dva metra iza ofsajda, to je kriminal!

sale

pre 4 godine

Sta je najveca sramota posle svega, da niko nije ponudio ostavku.
Ni na jednoj funkciji.

Ni trener za pre svega kukavicku igru i rezultate.

Ni direktor, ni sportski direktor, niti bilo ko u sportskom sektoru... za najgori prelazni rok u istoriji i dolaske stranca od kojih su Omladinci bolji.
(GM, 2. decembar 2019 15:41)

Kukavicka igra i rezultati?!?!?!?!

Dje smo mi bili prije 3 godine, druze!! Treba li da Kratko Ostanic naslijedi Miloja?!?!
*umjesto doticnog gospodina slobodno stavi bilo koje trenersko ime od 2004. pa na ovamo koje nas je vodilo (osim Robija)!!

Nije se moglo ni do play-offa LE!! I to je bila misao imenica!!

Ako je Klopp zainteresovan, onda podrzavam smjenu Miloja, ali obzirom da ce da nam opet podmetnu neka "imena" koje je vrijeme pregazilo i koji decenijama unazad nemaju nikakav rezultat ili nekog ko kao bivsi selektor u reprezentaciji treba da pece zanat - pa prestao bih da navijam za Zvezdu!! Pa nakon smjene Robija, nijesam jednu Zvezdinu utakmicu odgledao dok se Miloje nije pojavio!! I ne smeta mi ni petarde ni sestare da gledam u LS... Jedino sto zelim je da za klub igraju igraci koji se bore i pruzaju 100% mogucnosti!!

Pola prve postave treba najuriti iz kluba, poslati u Graficar, ... I pruziti sansu onima koji zele da igraju i da se bore a ne da ih je muka da potrce!

Dosta je bilo promasenih transfera, oni se ne bi trebali mnogo gledati... Bilo je bitnijih pogodaka...

Beograđanin

pre 4 godine

Ja lično mrzim što je zvezda prva jedino i isključivo zahvaljujući sudijama i što prvenstva nisu poštena uopšte, za razliku od perioda kada je sve bilo regularno na čelu sa Karadžićem i ljudima sa duplim funkcijama, jedna u Partizanu a druga u nekom drugom superligašu, i kada je Partizan nizao titule sa po 15 - 20 poena razlike u odnosu na drugoplasirani tim.

Samo je sljaka iznad nas...

pre 4 godine

Pa zato sto se greske u korist dzvezde ponavljaju iz kola u kolo iz sezone u sezonu... i tako sve dok se ne izadje na megdan klubovima koji ne cute i koji se ne sklanjaju... tada dozivite katastrofu. Vi ste najveci kancer Srpskog fudbala i sporta uopste...

slaviša šmigič

pre 4 godine

kako pobogu,da prodate grujiča koji je trebao,da nosi tim zvezde a posle njega i radonjiča i od tada smo velike rupe na te dve pozicije kao,da niste želeli dobro klubu pa ste prodali grujiča pre nego je uspeo,da zaigra sa zvezdom evropsko takmičenje a bio je pokretač igre u zvezdi kao i u mladoj reprezentaciji koja je osvojila svetsko e tu treba staviti znak stop,da igrači nesmeju otiči iz kluba pre svoje 24.godine.ili mora imati barem jednu takmičarsku godinu u evropi dokle više sa prodajom najtalentovanije dece.

Penicilin

pre 4 godine

"Mnogo rotiramo, menjamo tim. Imali smo probleme s povredama i sa brojem stranaca."

Pa ko je kriv za ovo, nisi li ti zaduzen za ovo gomilanje nekvalitetnih igraca?? Teras Bena koji cinjenica da je u padu forme i motivacije ali i takav izmislio fudbal za La Paru i ostale!

Jedine dve dobre utakmice odigrali protiv TSC i Napretka, sta ti gledas ako smo protiv Vozdovca bili dobri - tamo 3 sanse 3 gola, ovde nas sabili u prvom???

Ne bih komentarisao ove Vuceline ratnike i njihove izlizane vesnicarske fraze ali ovo kako vi vodite Zvezdu je DNO i poseta na tribinama sve govori! Uostalom sve ovo je i pocelo tvojim dolaskom, zato ostavka covece!!
(Arthas, 2. decembar 2019 15:27)

Ja sa druge strane bas volim da komentarisem botove i njihove pokusaje spinovanja. I sam vidis da "igra" Zvezde ne lici ni na sta i opet je prva u ligi samo zahvaljujuci sudijama. To sto neko nece da bude slep i da ne vidi sta se desava na Zvezdinim utakmicama, ne znaci da je neciji ratnik ili da prati Pantica.

duh sa sekirom

pre 4 godine

...možda zato što se kod ostalih pogreši jednom u 6 ili 7 kola a vama u svakom kolu poklon od sudija. samo ogrevi i dobiješ penal, igrača više, nepostojeći ofsajd i sl.

Slavko Balavko Vrekic

pre 4 godine

Ti si jedan od najvecih neznalica sto se tice transfera, pogodis jednog igraca u 1000, bolje se pokrij usima neznalico...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Пусти приче него распродај ове половњаке што си их довео и већ сад почни правити тим за нареду сезону у Европи. Немој да Милоје иде због твојих и Терзиних грешака. Све смо видјели на терену. Мање приче, више рада!

milan

pre 4 godine

Zasto si doveo Kanjasa, Van la Paru, Ivanica, Zandera. Zasto su Pavkov I Ben, prodati, dovedene zamene za njih, pa vraceni? To su pitanja za Mrkelu.
Za omladinski pogon pitajte Mladenovica. Za ocajnu igru Miloja. A za namestaljke Terzu. Odgovornost iznad svega.

marko

pre 4 godine

@Arthas a cekaj druze, sta je pocelo njegovim dolaskom? Prolazak grupne faze le, i 2x ulazak u ls? 2x zaredom sampioni? Ima kikseva, losa je igra trenutno, ali rezultati su tu. U oba ova ucesca u ls, imamo sansu za prolece u zadnjem kolu.
A sta je bilo pre? Igrali smo leprsavo ko Barsa, al su rezultati izostajali? Bukvalno sramota sta se pise po komentarima o Miloju i ekipi. A, posle kad pojedincima prekipi, sto ce se desiti vrlo brzo ocigledno i kad nam dodje neko tipa Kosanovic ili Dostanic, bicete zadovoljni onda? Ili stvarno mislite da ce posle Miloja doci neko ko ce imati bolje rezultate?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

“Greške u korist Zvezde se najviše potenciraju, zašto i drugi ne ističu greške u svoju korist?"
-Nikada u zadnjih 6 godina Zvezda ni jedan meč nije završila da nije protivnik u tom meču domaće lige oštećen.....

Penicilin

pre 4 godine

Mozda zato sto se te "greske" u Zvezdinu korist odvijaju kada Zvezda igra nereseno ili gubi utakmicu, a drugim timovima se to desava kada je utakmica vec resena. To se opet namerno radi da bi ti mogao da postavis ovakvo pitanje i da ne bi bilo bas toliko providno kako se Zvezda gura od strane sudija. Pre ili kasnije,nadam se, neko ce da odgovara za ova namestanja, mnogi zasluzuju zatvorsku kaznu zbog svojih dela.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Pre ili kasnije,nadam se, neko ce da odgovara za ova namestanja, mnogi zasluzuju zatvorsku kaznu zbog svojih dela.
(Penicilin, 2. decembar 2019 15:30)



u pravu si, ali ne vredi!
mateus je čak i knjigu objavio, pa nikom ništa...

Arthas

pre 4 godine

"Mnogo rotiramo, menjamo tim. Imali smo probleme s povredama i sa brojem stranaca."

Pa ko je kriv za ovo, nisi li ti zaduzen za ovo gomilanje nekvalitetnih igraca?? Teras Bena koji cinjenica da je u padu forme i motivacije ali i takav izmislio fudbal za La Paru i ostale!

Jedine dve dobre utakmice odigrali protiv TSC i Napretka, sta ti gledas ako smo protiv Vozdovca bili dobri - tamo 3 sanse 3 gola, ovde nas sabili u prvom???

Ne bih komentarisao ove Vuceline ratnike i njihove izlizane vesnicarske fraze ali ovo kako vi vodite Zvezdu je DNO i poseta na tribinama sve govori! Uostalom sve ovo je i pocelo tvojim dolaskom, zato ostavka covece!!

NY

pre 4 godine

Greške u korist Zvezde se najviše potenciraju, zašto i drugi ne ističu greške u svoju korist?"
-Nikada u zadnjih 6 godina Zvezda ni jedan meč nije završila da nije protivnik u tom meču domaće lige oštećen.....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. decembar 2019 15:03)

I opet čim se pojavi vest pojavi se sa tvojim prvim komentarom. Da li je to čudno? Ajde ne smaraj nas više i radi svoj posao za koji si plaćen

patek

pre 4 godine

Tomislav Karadzic postaje predsednik FSS 2008. godine

Odlazi 2016.

Za to vreme danas muceni Partizan osvaja titule u godinama:

2008.
2009.
2010.
2011
2012.
2013.
2015.

Veliki pozdrav.

Zozo

pre 4 godine

Gospodine Mrkela interesantno je da sve greske u korist Zvezde su donele 3 boda i zato imate tu razliku u bodovima. Kada izgubite neki bod onda su svi krivi jer igrate “naj bolji fudbal”.

neko

pre 4 godine

Naravno da se najvise potenciraju. Jer svi ostali klubovi nemaju gresaka u njihovu korist koliko vi sami imate u vasu korist. Plus sto su greske u korist vas sa vecim uticajem na rezultat. Pre svega mec sa Indjijom gde akteri to jest sudije nisu kaznjeni za propuste.

qqlele

pre 4 godine

Sve zivo sto si doveo si pogresio, osim onoga gde nije moglo da se pogresi kao sto su nasi povratnici. Veze nemas covece. Iliev je za tebe Marota

Sub013

pre 4 godine

Ova situacija je tesko procenjiva kamerama i tehnologijom koju mi imamo, deluje da je bio mali ofsajd ali nemamo adekvatnu tehnologiju da to potvrdi, a kad nama pored kamera deluje da je ofsajd znaci da je za sudiju jako tesko da proceni sa sigurnoscu i kod ovakvih situacija se greske najcesce desavau i var je dobar bas zbog takvih situacija. Takodje zbog tog sto deluje da je ofsajd digla se i kuka i motika. Ono sto mene fascinira je kako se ne dize tolika prasina kada Benu poniste cist gol u derbiju a bio je dva metra iza ofsajda, situacija u kojoj sudija ne moze da pogresi slucajno i koja ne mora da se gleda iz raznih uglova vec je savrseno ocigledna. Faul Zandera nad Stojkovicem moze da se polemise, za nekog nema ni govora za nekog je faul, ali ovo sto sam naveo je jasno i nedvosmisleno, kao sto je jasno da sudija tu nije mogao slucajno da pogresi kao sto je mozda ovde ako je bio ofsajd, vec je svesno, namerno i besramno ponisten gol Zvezdi. Tad se niste bunili grobari na regularnost a sad kad je situacija 50:50 isterujete pravdu, ko vas ne zna...

Kiko

pre 4 godine

Zašto Zvezda u svojoj istoriji nije uspela da dovede brzog crnca i kako to upravi podje za rukom? Ko je odgovoran za youtube prelazni rok....?????

slaviša šmigič

pre 4 godine

Jeste a onda se desi da prodate Grujiča a posle njega i Radonjiča 2 najbitnija šrafa za igru ekipe zvezde ako je hteo klub barem koliko toliko da napravi uspeh i opstane u evropi takve klase nesmeju otiči sa 17-18.godina a glavni pokretač u igri zvezde kao što je bio grujič e tome se kaže neoprostiva greška jer nismo pronašli niti čemo za marka grujiča i njegovu poziciju važno,da ste strpali pare od prodaje gruje koji je kasnije stagnirao u nemilosti stranog trenera sram vas bilo.

GM

pre 4 godine

Sta je najveca sramota posle svega, da niko nije ponudio ostavku.
Ni na jednoj funkciji.

Ni trener za pre svega kukavicku igru i rezultate.

Ni direktor, ni sportski direktor, niti bilo ko u sportskom sektoru... za najgori prelazni rok u istoriji i dolaske stranca od kojih su Omladinci bolji.

BogiZ

pre 4 godine

Tačno a potenciraju se zato što to nisu greške već jasna namera... Neka dešavanja su previše upadljiva da bi se svrstala pod pojmom greška...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

“Greške u korist Zvezde se najviše potenciraju, zašto i drugi ne ističu greške u svoju korist?"
-Nikada u zadnjih 6 godina Zvezda ni jedan meč nije završila da nije protivnik u tom meču domaće lige oštećen.....

Penicilin

pre 4 godine

Mozda zato sto se te "greske" u Zvezdinu korist odvijaju kada Zvezda igra nereseno ili gubi utakmicu, a drugim timovima se to desava kada je utakmica vec resena. To se opet namerno radi da bi ti mogao da postavis ovakvo pitanje i da ne bi bilo bas toliko providno kako se Zvezda gura od strane sudija. Pre ili kasnije,nadam se, neko ce da odgovara za ova namestanja, mnogi zasluzuju zatvorsku kaznu zbog svojih dela.

Zozo

pre 4 godine

Gospodine Mrkela interesantno je da sve greske u korist Zvezde su donele 3 boda i zato imate tu razliku u bodovima. Kada izgubite neki bod onda su svi krivi jer igrate “naj bolji fudbal”.

milan

pre 4 godine

Zasto si doveo Kanjasa, Van la Paru, Ivanica, Zandera. Zasto su Pavkov I Ben, prodati, dovedene zamene za njih, pa vraceni? To su pitanja za Mrkelu.
Za omladinski pogon pitajte Mladenovica. Za ocajnu igru Miloja. A za namestaljke Terzu. Odgovornost iznad svega.

qqlele

pre 4 godine

Sve zivo sto si doveo si pogresio, osim onoga gde nije moglo da se pogresi kao sto su nasi povratnici. Veze nemas covece. Iliev je za tebe Marota

neko

pre 4 godine

Naravno da se najvise potenciraju. Jer svi ostali klubovi nemaju gresaka u njihovu korist koliko vi sami imate u vasu korist. Plus sto su greske u korist vas sa vecim uticajem na rezultat. Pre svega mec sa Indjijom gde akteri to jest sudije nisu kaznjeni za propuste.

Kiko

pre 4 godine

Zašto Zvezda u svojoj istoriji nije uspela da dovede brzog crnca i kako to upravi podje za rukom? Ko je odgovoran za youtube prelazni rok....?????

duh sa sekirom

pre 4 godine

...možda zato što se kod ostalih pogreši jednom u 6 ili 7 kola a vama u svakom kolu poklon od sudija. samo ogrevi i dobiješ penal, igrača više, nepostojeći ofsajd i sl.

Samo je sljaka iznad nas...

pre 4 godine

Pa zato sto se greske u korist dzvezde ponavljaju iz kola u kolo iz sezone u sezonu... i tako sve dok se ne izadje na megdan klubovima koji ne cute i koji se ne sklanjaju... tada dozivite katastrofu. Vi ste najveci kancer Srpskog fudbala i sporta uopste...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Пусти приче него распродај ове половњаке што си их довео и већ сад почни правити тим за нареду сезону у Европи. Немој да Милоје иде због твојих и Терзиних грешака. Све смо видјели на терену. Мање приче, више рада!

Arthas

pre 4 godine

"Mnogo rotiramo, menjamo tim. Imali smo probleme s povredama i sa brojem stranaca."

Pa ko je kriv za ovo, nisi li ti zaduzen za ovo gomilanje nekvalitetnih igraca?? Teras Bena koji cinjenica da je u padu forme i motivacije ali i takav izmislio fudbal za La Paru i ostale!

Jedine dve dobre utakmice odigrali protiv TSC i Napretka, sta ti gledas ako smo protiv Vozdovca bili dobri - tamo 3 sanse 3 gola, ovde nas sabili u prvom???

Ne bih komentarisao ove Vuceline ratnike i njihove izlizane vesnicarske fraze ali ovo kako vi vodite Zvezdu je DNO i poseta na tribinama sve govori! Uostalom sve ovo je i pocelo tvojim dolaskom, zato ostavka covece!!

Penicilin

pre 4 godine

"Mnogo rotiramo, menjamo tim. Imali smo probleme s povredama i sa brojem stranaca."

Pa ko je kriv za ovo, nisi li ti zaduzen za ovo gomilanje nekvalitetnih igraca?? Teras Bena koji cinjenica da je u padu forme i motivacije ali i takav izmislio fudbal za La Paru i ostale!

Jedine dve dobre utakmice odigrali protiv TSC i Napretka, sta ti gledas ako smo protiv Vozdovca bili dobri - tamo 3 sanse 3 gola, ovde nas sabili u prvom???

Ne bih komentarisao ove Vuceline ratnike i njihove izlizane vesnicarske fraze ali ovo kako vi vodite Zvezdu je DNO i poseta na tribinama sve govori! Uostalom sve ovo je i pocelo tvojim dolaskom, zato ostavka covece!!
(Arthas, 2. decembar 2019 15:27)

Ja sa druge strane bas volim da komentarisem botove i njihove pokusaje spinovanja. I sam vidis da "igra" Zvezde ne lici ni na sta i opet je prva u ligi samo zahvaljujuci sudijama. To sto neko nece da bude slep i da ne vidi sta se desava na Zvezdinim utakmicama, ne znaci da je neciji ratnik ili da prati Pantica.

BogiZ

pre 4 godine

Tačno a potenciraju se zato što to nisu greške već jasna namera... Neka dešavanja su previše upadljiva da bi se svrstala pod pojmom greška...

Slavko Balavko Vrekic

pre 4 godine

Ti si jedan od najvecih neznalica sto se tice transfera, pogodis jednog igraca u 1000, bolje se pokrij usima neznalico...

popokatepetl

pre 4 godine

Sram vas bilo lopovska bando jedna! Napunili ste dzepove 50 miliona za dve godine a krstenog igraca niste doveli. Izblamirali ste klub do te mere da ce svaki posten zvezdas navijati da vise ne udjemo u ligu sampiona. Miloje rotira nametnute mu igrace, ne zna ni on sta ce sa njima.
koliko opranih para i sumnjivih igraca je proslo kroz zvezdu poslednje tri godine? rezultat politike kluba vidimo i u namestenom prvenstvu i u evropi...stranci
nas pitaju sta se desava sa zvezdom ove godine? bruka nevidjena

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Pre ili kasnije,nadam se, neko ce da odgovara za ova namestanja, mnogi zasluzuju zatvorsku kaznu zbog svojih dela.
(Penicilin, 2. decembar 2019 15:30)



u pravu si, ali ne vredi!
mateus je čak i knjigu objavio, pa nikom ništa...

GM

pre 4 godine

Sta je najveca sramota posle svega, da niko nije ponudio ostavku.
Ni na jednoj funkciji.

Ni trener za pre svega kukavicku igru i rezultate.

Ni direktor, ni sportski direktor, niti bilo ko u sportskom sektoru... za najgori prelazni rok u istoriji i dolaske stranca od kojih su Omladinci bolji.

BOSS

pre 4 godine

Mene da sam na tvom mjestu bi bilo.sramota da pricam ovakve stvari.
Alooo ajde ti nama reci nesto o ovim dobrim pojacanjima sto si doveo.
Jooo bolje ne izlazi i ne pricaj nista,ljubi te brat.

železničar

pre 4 godine

Evo ga mister prepošteni. Samo sam čekao njegov komentar i naravno ništa pametno nije izgovorio...
Inače prilično sam siguran da je ono suđenje juče na štetu Mačve protiv Partizana bilo upravo iz zvezdine kuhinje, da ispadne kako su i Partizanovi protivnici oštećeni, a ne samo zvezdini,( nebitno što se to zvezdi dešava skoro u svakom kolu), a ova izjava dotičnog sve više dokazuje taj scenario.
A da se stvarno najteže za Partizan kako ovi iz zvezde potenciraju, pa onda Partizan ne bi imao gomilu prostih bodova, već bi u najmanju ruku bio egal sa zvezdom.

patek

pre 4 godine

Tomislav Karadzic postaje predsednik FSS 2008. godine

Odlazi 2016.

Za to vreme danas muceni Partizan osvaja titule u godinama:

2008.
2009.
2010.
2011
2012.
2013.
2015.

Veliki pozdrav.

Penicilin

pre 4 godine

u pravu si, ali ne vredi!
mateus je čak i knjigu objavio, pa nikom ništa...
(mladići borovi, devojke jele, 2. decembar 2019 15:43)

Mateus je u knjizi objavio da mu je neko rekao za neku utakmicu sa Radom gde je Rad vodio i posle navodno pustili Partizan da pobedi. Mateus je proverio tu utakmicu i bio zbunjen jer je zapravo Partizan vodio. Ko god da je namestao, funkcioner Zvezde ili Partizana, zasluzuje zatvorsku kaznu, zbog takvih se i ne ide na stadione, tesko se stize do Evrope, samo da bi se razocarali i tamo. Tako da nemoj da podrzavas to sto Zvezda danas radi sa sudijama, pre ili kasnije ce se najvise Zvezdi to obiti o glavi, a glavni krivci ce pronaci nacin da se izmigolje, ljigava su to bica.

Beograđanin

pre 4 godine

Ja lično mrzim što je zvezda prva jedino i isključivo zahvaljujući sudijama i što prvenstva nisu poštena uopšte, za razliku od perioda kada je sve bilo regularno na čelu sa Karadžićem i ljudima sa duplim funkcijama, jedna u Partizanu a druga u nekom drugom superligašu, i kada je Partizan nizao titule sa po 15 - 20 poena razlike u odnosu na drugoplasirani tim.

Sub013

pre 4 godine

Zato sto u vasem slucaju to nisu greske nego kriminal
(petar markovic, 2. decembar 2019 17:57)

Ma jok druze, ovde se centimetri bili u pitanju, kriminal je kad su recimo Benu ponistili gol u derbiju a on bio dva metra iza ofsajda, to je kriminal!

NY

pre 4 godine

Greške u korist Zvezde se najviše potenciraju, zašto i drugi ne ističu greške u svoju korist?"
-Nikada u zadnjih 6 godina Zvezda ni jedan meč nije završila da nije protivnik u tom meču domaće lige oštećen.....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. decembar 2019 15:03)

I opet čim se pojavi vest pojavi se sa tvojim prvim komentarom. Da li je to čudno? Ajde ne smaraj nas više i radi svoj posao za koji si plaćen

slaviša šmigič

pre 4 godine

kako pobogu,da prodate grujiča koji je trebao,da nosi tim zvezde a posle njega i radonjiča i od tada smo velike rupe na te dve pozicije kao,da niste želeli dobro klubu pa ste prodali grujiča pre nego je uspeo,da zaigra sa zvezdom evropsko takmičenje a bio je pokretač igre u zvezdi kao i u mladoj reprezentaciji koja je osvojila svetsko e tu treba staviti znak stop,da igrači nesmeju otiči iz kluba pre svoje 24.godine.ili mora imati barem jednu takmičarsku godinu u evropi dokle više sa prodajom najtalentovanije dece.

Sub013

pre 4 godine

Ova situacija je tesko procenjiva kamerama i tehnologijom koju mi imamo, deluje da je bio mali ofsajd ali nemamo adekvatnu tehnologiju da to potvrdi, a kad nama pored kamera deluje da je ofsajd znaci da je za sudiju jako tesko da proceni sa sigurnoscu i kod ovakvih situacija se greske najcesce desavau i var je dobar bas zbog takvih situacija. Takodje zbog tog sto deluje da je ofsajd digla se i kuka i motika. Ono sto mene fascinira je kako se ne dize tolika prasina kada Benu poniste cist gol u derbiju a bio je dva metra iza ofsajda, situacija u kojoj sudija ne moze da pogresi slucajno i koja ne mora da se gleda iz raznih uglova vec je savrseno ocigledna. Faul Zandera nad Stojkovicem moze da se polemise, za nekog nema ni govora za nekog je faul, ali ovo sto sam naveo je jasno i nedvosmisleno, kao sto je jasno da sudija tu nije mogao slucajno da pogresi kao sto je mozda ovde ako je bio ofsajd, vec je svesno, namerno i besramno ponisten gol Zvezdi. Tad se niste bunili grobari na regularnost a sad kad je situacija 50:50 isterujete pravdu, ko vas ne zna...

marko

pre 4 godine

@Arthas a cekaj druze, sta je pocelo njegovim dolaskom? Prolazak grupne faze le, i 2x ulazak u ls? 2x zaredom sampioni? Ima kikseva, losa je igra trenutno, ali rezultati su tu. U oba ova ucesca u ls, imamo sansu za prolece u zadnjem kolu.
A sta je bilo pre? Igrali smo leprsavo ko Barsa, al su rezultati izostajali? Bukvalno sramota sta se pise po komentarima o Miloju i ekipi. A, posle kad pojedincima prekipi, sto ce se desiti vrlo brzo ocigledno i kad nam dodje neko tipa Kosanovic ili Dostanic, bicete zadovoljni onda? Ili stvarno mislite da ce posle Miloja doci neko ko ce imati bolje rezultate?

slaviša šmigič

pre 4 godine

Jeste a onda se desi da prodate Grujiča a posle njega i Radonjiča 2 najbitnija šrafa za igru ekipe zvezde ako je hteo klub barem koliko toliko da napravi uspeh i opstane u evropi takve klase nesmeju otiči sa 17-18.godina a glavni pokretač u igri zvezde kao što je bio grujič e tome se kaže neoprostiva greška jer nismo pronašli niti čemo za marka grujiča i njegovu poziciju važno,da ste strpali pare od prodaje gruje koji je kasnije stagnirao u nemilosti stranog trenera sram vas bilo.

ArtuDitu

pre 4 godine

@ marko

Igra je loša trenutno?! Igra je loša, tačnije ne postoji, više od godinu dana u kontinuitetu. Jedina odgovornost je na Milojeviću.
Koji rezultati su tu? Tačnije, šta su rezultati? Da li je rezultat kada te neko nakanta 6:0 u sred Beograda ili kada u četiri utakmice primiš 18 golova a ne daš nijedan. Ili je rezultat kada u te četiri utakmice Zvezda ukupno šutne na gol 25 puta a u okvir gola 9 puta. Ili je razultat kada debakl od Bajerna "zaleči" sumnjiva pobeda protiv Voždovca?
Zašto je sramota šta se piše o Miloju i ekipi? I on i igrači debelo su preplaćeni spram onoga šta pokazuju. Da na svom poslu zaposleni obavljaju svoje dužnosti na način na koji to sada radi Milojević i ekipa odavno bi popili otkaz. Poćetino je Totenhem odveo do finala Lige šampiona pa je najuren ove godine kada su rezultati počeli da izostaju. Niti će propasti Totenhem, niti bi propala Zvezda zbog odlaska trenera bunkeraša. Zvezda je daleko veća od Milojevića a tokom svih ovih decenija tu su defilovali daleko ozbiljniji treneri. Zato je netačna tvrdnja da će se desiti nešto strašno loše ako ode Milojević. Taj Kosanović, koga pominješ, Zvezdu je vodio protiv Bajerna kada je rezultat bio 2:3 i kada je Zvezda igrala za razliku od bruke i sramote koju je priredila trenerčina Milojević. I u domaćoj ligi njegove ekipe bar nešto igraju za razliku od Zvezde.
A kakvi su rezultati najbolje govori jedva pet hiljada ljudi protiv Voždovca.

sale

pre 4 godine

Sta je najveca sramota posle svega, da niko nije ponudio ostavku.
Ni na jednoj funkciji.

Ni trener za pre svega kukavicku igru i rezultate.

Ni direktor, ni sportski direktor, niti bilo ko u sportskom sektoru... za najgori prelazni rok u istoriji i dolaske stranca od kojih su Omladinci bolji.
(GM, 2. decembar 2019 15:41)

Kukavicka igra i rezultati?!?!?!?!

Dje smo mi bili prije 3 godine, druze!! Treba li da Kratko Ostanic naslijedi Miloja?!?!
*umjesto doticnog gospodina slobodno stavi bilo koje trenersko ime od 2004. pa na ovamo koje nas je vodilo (osim Robija)!!

Nije se moglo ni do play-offa LE!! I to je bila misao imenica!!

Ako je Klopp zainteresovan, onda podrzavam smjenu Miloja, ali obzirom da ce da nam opet podmetnu neka "imena" koje je vrijeme pregazilo i koji decenijama unazad nemaju nikakav rezultat ili nekog ko kao bivsi selektor u reprezentaciji treba da pece zanat - pa prestao bih da navijam za Zvezdu!! Pa nakon smjene Robija, nijesam jednu Zvezdinu utakmicu odgledao dok se Miloje nije pojavio!! I ne smeta mi ni petarde ni sestare da gledam u LS... Jedino sto zelim je da za klub igraju igraci koji se bore i pruzaju 100% mogucnosti!!

Pola prve postave treba najuriti iz kluba, poslati u Graficar, ... I pruziti sansu onima koji zele da igraju i da se bore a ne da ih je muka da potrce!

Dosta je bilo promasenih transfera, oni se ne bi trebali mnogo gledati... Bilo je bitnijih pogodaka...

micaiz kafica

pre 4 godine

Možda je tako Mitre što se grešaka tiče ali što ne igrate fudbal, već nešto što na fudbal ne liči.
Koliko pretrči jedan Zvezdin igrač a koliko Batcelonin.

lorD

pre 4 godine

patek i skor u derbijima za vrijeme Toleta?
Partizan vas gazio iz sezone u sezonu, samo pod Robertom ste bili blizu kvalitetom.
Sada kada dominarate, skor je tu negdje.
A pamtimo Glodjovica i ne sviranja penala nad Mihajlovicem, ponisten gol njegov, 2x penala Mazica, Boacijev nepostojeci gol itd.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

“Greške u korist Zvezde se najviše potenciraju, zašto i drugi ne ističu greške u svoju korist?"
-Nikada u zadnjih 6 godina Zvezda ni jedan meč nije završila da nije protivnik u tom meču domaće lige oštećen.....

patek

pre 4 godine

Tomislav Karadzic postaje predsednik FSS 2008. godine

Odlazi 2016.

Za to vreme danas muceni Partizan osvaja titule u godinama:

2008.
2009.
2010.
2011
2012.
2013.
2015.

Veliki pozdrav.

Sub013

pre 4 godine

Ova situacija je tesko procenjiva kamerama i tehnologijom koju mi imamo, deluje da je bio mali ofsajd ali nemamo adekvatnu tehnologiju da to potvrdi, a kad nama pored kamera deluje da je ofsajd znaci da je za sudiju jako tesko da proceni sa sigurnoscu i kod ovakvih situacija se greske najcesce desavau i var je dobar bas zbog takvih situacija. Takodje zbog tog sto deluje da je ofsajd digla se i kuka i motika. Ono sto mene fascinira je kako se ne dize tolika prasina kada Benu poniste cist gol u derbiju a bio je dva metra iza ofsajda, situacija u kojoj sudija ne moze da pogresi slucajno i koja ne mora da se gleda iz raznih uglova vec je savrseno ocigledna. Faul Zandera nad Stojkovicem moze da se polemise, za nekog nema ni govora za nekog je faul, ali ovo sto sam naveo je jasno i nedvosmisleno, kao sto je jasno da sudija tu nije mogao slucajno da pogresi kao sto je mozda ovde ako je bio ofsajd, vec je svesno, namerno i besramno ponisten gol Zvezdi. Tad se niste bunili grobari na regularnost a sad kad je situacija 50:50 isterujete pravdu, ko vas ne zna...

Penicilin

pre 4 godine

Mozda zato sto se te "greske" u Zvezdinu korist odvijaju kada Zvezda igra nereseno ili gubi utakmicu, a drugim timovima se to desava kada je utakmica vec resena. To se opet namerno radi da bi ti mogao da postavis ovakvo pitanje i da ne bi bilo bas toliko providno kako se Zvezda gura od strane sudija. Pre ili kasnije,nadam se, neko ce da odgovara za ova namestanja, mnogi zasluzuju zatvorsku kaznu zbog svojih dela.

Sub013

pre 4 godine

Zato sto u vasem slucaju to nisu greske nego kriminal
(petar markovic, 2. decembar 2019 17:57)

Ma jok druze, ovde se centimetri bili u pitanju, kriminal je kad su recimo Benu ponistili gol u derbiju a on bio dva metra iza ofsajda, to je kriminal!

Beograđanin

pre 4 godine

Ja lično mrzim što je zvezda prva jedino i isključivo zahvaljujući sudijama i što prvenstva nisu poštena uopšte, za razliku od perioda kada je sve bilo regularno na čelu sa Karadžićem i ljudima sa duplim funkcijama, jedna u Partizanu a druga u nekom drugom superligašu, i kada je Partizan nizao titule sa po 15 - 20 poena razlike u odnosu na drugoplasirani tim.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Pre ili kasnije,nadam se, neko ce da odgovara za ova namestanja, mnogi zasluzuju zatvorsku kaznu zbog svojih dela.
(Penicilin, 2. decembar 2019 15:30)



u pravu si, ali ne vredi!
mateus je čak i knjigu objavio, pa nikom ništa...

Zozo

pre 4 godine

Gospodine Mrkela interesantno je da sve greske u korist Zvezde su donele 3 boda i zato imate tu razliku u bodovima. Kada izgubite neki bod onda su svi krivi jer igrate “naj bolji fudbal”.

NY

pre 4 godine

Greške u korist Zvezde se najviše potenciraju, zašto i drugi ne ističu greške u svoju korist?"
-Nikada u zadnjih 6 godina Zvezda ni jedan meč nije završila da nije protivnik u tom meču domaće lige oštećen.....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 02. decembar 2019 15:03)

I opet čim se pojavi vest pojavi se sa tvojim prvim komentarom. Da li je to čudno? Ajde ne smaraj nas više i radi svoj posao za koji si plaćen

neko

pre 4 godine

Naravno da se najvise potenciraju. Jer svi ostali klubovi nemaju gresaka u njihovu korist koliko vi sami imate u vasu korist. Plus sto su greske u korist vas sa vecim uticajem na rezultat. Pre svega mec sa Indjijom gde akteri to jest sudije nisu kaznjeni za propuste.

marko

pre 4 godine

@Arthas a cekaj druze, sta je pocelo njegovim dolaskom? Prolazak grupne faze le, i 2x ulazak u ls? 2x zaredom sampioni? Ima kikseva, losa je igra trenutno, ali rezultati su tu. U oba ova ucesca u ls, imamo sansu za prolece u zadnjem kolu.
A sta je bilo pre? Igrali smo leprsavo ko Barsa, al su rezultati izostajali? Bukvalno sramota sta se pise po komentarima o Miloju i ekipi. A, posle kad pojedincima prekipi, sto ce se desiti vrlo brzo ocigledno i kad nam dodje neko tipa Kosanovic ili Dostanic, bicete zadovoljni onda? Ili stvarno mislite da ce posle Miloja doci neko ko ce imati bolje rezultate?

Samo je sljaka iznad nas...

pre 4 godine

Pa zato sto se greske u korist dzvezde ponavljaju iz kola u kolo iz sezone u sezonu... i tako sve dok se ne izadje na megdan klubovima koji ne cute i koji se ne sklanjaju... tada dozivite katastrofu. Vi ste najveci kancer Srpskog fudbala i sporta uopste...

Penicilin

pre 4 godine

"Mnogo rotiramo, menjamo tim. Imali smo probleme s povredama i sa brojem stranaca."

Pa ko je kriv za ovo, nisi li ti zaduzen za ovo gomilanje nekvalitetnih igraca?? Teras Bena koji cinjenica da je u padu forme i motivacije ali i takav izmislio fudbal za La Paru i ostale!

Jedine dve dobre utakmice odigrali protiv TSC i Napretka, sta ti gledas ako smo protiv Vozdovca bili dobri - tamo 3 sanse 3 gola, ovde nas sabili u prvom???

Ne bih komentarisao ove Vuceline ratnike i njihove izlizane vesnicarske fraze ali ovo kako vi vodite Zvezdu je DNO i poseta na tribinama sve govori! Uostalom sve ovo je i pocelo tvojim dolaskom, zato ostavka covece!!
(Arthas, 2. decembar 2019 15:27)

Ja sa druge strane bas volim da komentarisem botove i njihove pokusaje spinovanja. I sam vidis da "igra" Zvezde ne lici ni na sta i opet je prva u ligi samo zahvaljujuci sudijama. To sto neko nece da bude slep i da ne vidi sta se desava na Zvezdinim utakmicama, ne znaci da je neciji ratnik ili da prati Pantica.

duh sa sekirom

pre 4 godine

...možda zato što se kod ostalih pogreši jednom u 6 ili 7 kola a vama u svakom kolu poklon od sudija. samo ogrevi i dobiješ penal, igrača više, nepostojeći ofsajd i sl.

milan

pre 4 godine

Zasto si doveo Kanjasa, Van la Paru, Ivanica, Zandera. Zasto su Pavkov I Ben, prodati, dovedene zamene za njih, pa vraceni? To su pitanja za Mrkelu.
Za omladinski pogon pitajte Mladenovica. Za ocajnu igru Miloja. A za namestaljke Terzu. Odgovornost iznad svega.

BogiZ

pre 4 godine

Tačno a potenciraju se zato što to nisu greške već jasna namera... Neka dešavanja su previše upadljiva da bi se svrstala pod pojmom greška...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Пусти приче него распродај ове половњаке што си их довео и већ сад почни правити тим за нареду сезону у Европи. Немој да Милоје иде због твојих и Терзиних грешака. Све смо видјели на терену. Мање приче, више рада!

GM

pre 4 godine

Sta je najveca sramota posle svega, da niko nije ponudio ostavku.
Ni na jednoj funkciji.

Ni trener za pre svega kukavicku igru i rezultate.

Ni direktor, ni sportski direktor, niti bilo ko u sportskom sektoru... za najgori prelazni rok u istoriji i dolaske stranca od kojih su Omladinci bolji.

sale

pre 4 godine

Sta je najveca sramota posle svega, da niko nije ponudio ostavku.
Ni na jednoj funkciji.

Ni trener za pre svega kukavicku igru i rezultate.

Ni direktor, ni sportski direktor, niti bilo ko u sportskom sektoru... za najgori prelazni rok u istoriji i dolaske stranca od kojih su Omladinci bolji.
(GM, 2. decembar 2019 15:41)

Kukavicka igra i rezultati?!?!?!?!

Dje smo mi bili prije 3 godine, druze!! Treba li da Kratko Ostanic naslijedi Miloja?!?!
*umjesto doticnog gospodina slobodno stavi bilo koje trenersko ime od 2004. pa na ovamo koje nas je vodilo (osim Robija)!!

Nije se moglo ni do play-offa LE!! I to je bila misao imenica!!

Ako je Klopp zainteresovan, onda podrzavam smjenu Miloja, ali obzirom da ce da nam opet podmetnu neka "imena" koje je vrijeme pregazilo i koji decenijama unazad nemaju nikakav rezultat ili nekog ko kao bivsi selektor u reprezentaciji treba da pece zanat - pa prestao bih da navijam za Zvezdu!! Pa nakon smjene Robija, nijesam jednu Zvezdinu utakmicu odgledao dok se Miloje nije pojavio!! I ne smeta mi ni petarde ni sestare da gledam u LS... Jedino sto zelim je da za klub igraju igraci koji se bore i pruzaju 100% mogucnosti!!

Pola prve postave treba najuriti iz kluba, poslati u Graficar, ... I pruziti sansu onima koji zele da igraju i da se bore a ne da ih je muka da potrce!

Dosta je bilo promasenih transfera, oni se ne bi trebali mnogo gledati... Bilo je bitnijih pogodaka...

železničar

pre 4 godine

Evo ga mister prepošteni. Samo sam čekao njegov komentar i naravno ništa pametno nije izgovorio...
Inače prilično sam siguran da je ono suđenje juče na štetu Mačve protiv Partizana bilo upravo iz zvezdine kuhinje, da ispadne kako su i Partizanovi protivnici oštećeni, a ne samo zvezdini,( nebitno što se to zvezdi dešava skoro u svakom kolu), a ova izjava dotičnog sve više dokazuje taj scenario.
A da se stvarno najteže za Partizan kako ovi iz zvezde potenciraju, pa onda Partizan ne bi imao gomilu prostih bodova, već bi u najmanju ruku bio egal sa zvezdom.

Arthas

pre 4 godine

"Mnogo rotiramo, menjamo tim. Imali smo probleme s povredama i sa brojem stranaca."

Pa ko je kriv za ovo, nisi li ti zaduzen za ovo gomilanje nekvalitetnih igraca?? Teras Bena koji cinjenica da je u padu forme i motivacije ali i takav izmislio fudbal za La Paru i ostale!

Jedine dve dobre utakmice odigrali protiv TSC i Napretka, sta ti gledas ako smo protiv Vozdovca bili dobri - tamo 3 sanse 3 gola, ovde nas sabili u prvom???

Ne bih komentarisao ove Vuceline ratnike i njihove izlizane vesnicarske fraze ali ovo kako vi vodite Zvezdu je DNO i poseta na tribinama sve govori! Uostalom sve ovo je i pocelo tvojim dolaskom, zato ostavka covece!!

Slavko Balavko Vrekic

pre 4 godine

Ti si jedan od najvecih neznalica sto se tice transfera, pogodis jednog igraca u 1000, bolje se pokrij usima neznalico...

slaviša šmigič

pre 4 godine

kako pobogu,da prodate grujiča koji je trebao,da nosi tim zvezde a posle njega i radonjiča i od tada smo velike rupe na te dve pozicije kao,da niste želeli dobro klubu pa ste prodali grujiča pre nego je uspeo,da zaigra sa zvezdom evropsko takmičenje a bio je pokretač igre u zvezdi kao i u mladoj reprezentaciji koja je osvojila svetsko e tu treba staviti znak stop,da igrači nesmeju otiči iz kluba pre svoje 24.godine.ili mora imati barem jednu takmičarsku godinu u evropi dokle više sa prodajom najtalentovanije dece.

slaviša šmigič

pre 4 godine

Jeste a onda se desi da prodate Grujiča a posle njega i Radonjiča 2 najbitnija šrafa za igru ekipe zvezde ako je hteo klub barem koliko toliko da napravi uspeh i opstane u evropi takve klase nesmeju otiči sa 17-18.godina a glavni pokretač u igri zvezde kao što je bio grujič e tome se kaže neoprostiva greška jer nismo pronašli niti čemo za marka grujiča i njegovu poziciju važno,da ste strpali pare od prodaje gruje koji je kasnije stagnirao u nemilosti stranog trenera sram vas bilo.

Penicilin

pre 4 godine

u pravu si, ali ne vredi!
mateus je čak i knjigu objavio, pa nikom ništa...
(mladići borovi, devojke jele, 2. decembar 2019 15:43)

Mateus je u knjizi objavio da mu je neko rekao za neku utakmicu sa Radom gde je Rad vodio i posle navodno pustili Partizan da pobedi. Mateus je proverio tu utakmicu i bio zbunjen jer je zapravo Partizan vodio. Ko god da je namestao, funkcioner Zvezde ili Partizana, zasluzuje zatvorsku kaznu, zbog takvih se i ne ide na stadione, tesko se stize do Evrope, samo da bi se razocarali i tamo. Tako da nemoj da podrzavas to sto Zvezda danas radi sa sudijama, pre ili kasnije ce se najvise Zvezdi to obiti o glavi, a glavni krivci ce pronaci nacin da se izmigolje, ljigava su to bica.

qqlele

pre 4 godine

Sve zivo sto si doveo si pogresio, osim onoga gde nije moglo da se pogresi kao sto su nasi povratnici. Veze nemas covece. Iliev je za tebe Marota

popokatepetl

pre 4 godine

Sram vas bilo lopovska bando jedna! Napunili ste dzepove 50 miliona za dve godine a krstenog igraca niste doveli. Izblamirali ste klub do te mere da ce svaki posten zvezdas navijati da vise ne udjemo u ligu sampiona. Miloje rotira nametnute mu igrace, ne zna ni on sta ce sa njima.
koliko opranih para i sumnjivih igraca je proslo kroz zvezdu poslednje tri godine? rezultat politike kluba vidimo i u namestenom prvenstvu i u evropi...stranci
nas pitaju sta se desava sa zvezdom ove godine? bruka nevidjena

BOSS

pre 4 godine

Mene da sam na tvom mjestu bi bilo.sramota da pricam ovakve stvari.
Alooo ajde ti nama reci nesto o ovim dobrim pojacanjima sto si doveo.
Jooo bolje ne izlazi i ne pricaj nista,ljubi te brat.

Kiko

pre 4 godine

Zašto Zvezda u svojoj istoriji nije uspela da dovede brzog crnca i kako to upravi podje za rukom? Ko je odgovoran za youtube prelazni rok....?????

micaiz kafica

pre 4 godine

Možda je tako Mitre što se grešaka tiče ali što ne igrate fudbal, već nešto što na fudbal ne liči.
Koliko pretrči jedan Zvezdin igrač a koliko Batcelonin.

lorD

pre 4 godine

patek i skor u derbijima za vrijeme Toleta?
Partizan vas gazio iz sezone u sezonu, samo pod Robertom ste bili blizu kvalitetom.
Sada kada dominarate, skor je tu negdje.
A pamtimo Glodjovica i ne sviranja penala nad Mihajlovicem, ponisten gol njegov, 2x penala Mazica, Boacijev nepostojeci gol itd.

ArtuDitu

pre 4 godine

@ marko

Igra je loša trenutno?! Igra je loša, tačnije ne postoji, više od godinu dana u kontinuitetu. Jedina odgovornost je na Milojeviću.
Koji rezultati su tu? Tačnije, šta su rezultati? Da li je rezultat kada te neko nakanta 6:0 u sred Beograda ili kada u četiri utakmice primiš 18 golova a ne daš nijedan. Ili je rezultat kada u te četiri utakmice Zvezda ukupno šutne na gol 25 puta a u okvir gola 9 puta. Ili je razultat kada debakl od Bajerna "zaleči" sumnjiva pobeda protiv Voždovca?
Zašto je sramota šta se piše o Miloju i ekipi? I on i igrači debelo su preplaćeni spram onoga šta pokazuju. Da na svom poslu zaposleni obavljaju svoje dužnosti na način na koji to sada radi Milojević i ekipa odavno bi popili otkaz. Poćetino je Totenhem odveo do finala Lige šampiona pa je najuren ove godine kada su rezultati počeli da izostaju. Niti će propasti Totenhem, niti bi propala Zvezda zbog odlaska trenera bunkeraša. Zvezda je daleko veća od Milojevića a tokom svih ovih decenija tu su defilovali daleko ozbiljniji treneri. Zato je netačna tvrdnja da će se desiti nešto strašno loše ako ode Milojević. Taj Kosanović, koga pominješ, Zvezdu je vodio protiv Bajerna kada je rezultat bio 2:3 i kada je Zvezda igrala za razliku od bruke i sramote koju je priredila trenerčina Milojević. I u domaćoj ligi njegove ekipe bar nešto igraju za razliku od Zvezde.
A kakvi su rezultati najbolje govori jedva pet hiljada ljudi protiv Voždovca.