Nedelja, 01.12.2019.

14:30

Partizan rutinski do pobede u Šapcu

Fudbaleri Partizana pobedili su Mačvu na gostovanju rezultatom 2:0 u 18. kolu Linglong Superlige Srbije.

Izvor: LN

Partizan rutinski do pobede u Šapcu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

154 Komentari

Sortiraj po:

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Mozda su u sudu svi do reda navijali za Partizan?
(Joda,licno, 2. decembar 2019 03:46)






:)))))
opet dogodovštine iz zemlje čuda vjesnikovih svedoka.
sud udruženog rada nije vlastan da dodeljuje titule u fudbalu, a sa aspekta uefa pod čijim okriljem je takmičenje odigravano - svako mešanje države u rad fudbalskog saveza kažnjivo je.
i po zvaničnim podacima uefa, prvaci ta dva prvenstva sfrj su - crvena zvezda i vardar, koji su i igrali tadašnji kup šampiona.

svakodnevnim srpskim, partizan je u 45 prvenstava sfrj osvojio jednocifreni broj titula, 9, pa ni zvezdicu nije zaslužio da prišije!

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Partizan daleke 56g bio vrlo poznati klub u Evropi,(za razliku od vas,i to sami pisete u autbiog.knjizi povodom vaseg 65 god postojanja,ja nemam nista da dodam)pa je bio prvi istocno evropski klub koi je pozvan da otvori prvu utakmicu koja je UEFa organizovala.





:)))))
crvena zvezda, dinamo i partizan imali su po dve osvojene titule prvaka, a hajduk, koji je te 1955. bio i aktuelni prvak, ih je imao tri, i nije pozvan?!
naravno, to u almanahu vjesnikovih svedoka nikako ne znači da je fudbalski savez sfrj - vojni klub, kao svog protežea, predložio uefi.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Pametan covek u komunikaciji nikad ne upotrebljuje iskljucivost,vec 'mozda" "mislim"itd.
(Joda,licno, 2. decembar 2019 04:06)






:)))))
pametan čovek u polemici koristi činjenice, a svako "možda" i "mislim" su relativizacija njihove egzaktnosti.
pametan čovek, dalje, ne koristi isključivo informacije sa vikipedije, i to sa neuređene stranice, već potraži zvanične podatke sa sajta organizatora takmičenja.
pametan čovek je, i bez svega toga, bar funkcionalno pismen, te razume pročitano koje ukazuje na to da je takmičenje takmičenje a da su kvalifikacije kvalifikacije, jer se po propozicijama organizatora timovi, kao zvezda, tek po uspešnom okončanju četiri kruga kvalifikacija plasiraju u jače od ta dva takmičenja, ili, kao jang bojs, ostaju u ligi evrope.
oba takmičenja počinju tek posle, ponavljam - tek posle, okončanih kvalifikacija.

pametan čovek, dakle, zna da je partizan poslednju pobedu u kupu/ligi šampiona ostvario 2.11.1983. kada je sa 1:0 pobedio istočnonemački dinamo berlin i zbog poraza od 0:2 u prvoj utakmici ispao iz daljeg takmičenja.
sve drugo su samo dogodovštine iz paralelne stvarnosti vjesnikovih svedoka.

Vojvodina Katalonija

pre 4 godine

Vosa na drugom mestu.Eh da ovo nije septicka jama od zemlje imali bi i sansu za titulu.Neka Bati is Seki njihovh 1000 titula Vosa ima 2 i to apsulutno zasluzene.Napred Vosa a srbijanci nek se svadjaju (ionako im to najbolje ide)

Toto-ko-tunjo-pojasnjavajuci-Holmsu-treslicemerizam-kao-pojavu

pre 4 godine

Zasto je promenjen naslov vesti posle utakmice Macva-Partizan? I zasto nema posebne vesti kao posle Zvezda-Vozdovac "Da li je Marin bio u ofsajdu?" iako ste i sami u toku meca pisali:

-86' Mačva opet oštećena

Šta radi pomoćni sudija? Sada je Šušnjar imao priliku za jedan na jedan sa Stojkovićem, bio je daleko od ofsajda, ali je igra prekinuta...

-83' Velika greška sudije na štetu Mačve

Milosavljević je imao priliku da izađe jedan na jedan sa Stojkovićem, ali ga je zaustavio sudija Grujić koji je svirao ofsajd. 

Ispostavilo se da je njegov pomoćnim napravio veliku grešku i da Milosavljević nije bio ni približno u ofsajdu.

rty

pre 4 godine

Za sve rasprave oko LS. U novom formatu LS partizan nikada nije pobedio i vrlo verovatno nikada i nece vise ni ucestvovati kako se trenutno stvari odvijaju u Evropi. Zvezda ima 2 pobede u dve sezone i nekoliko katastrofa ali to je i normalno za klub koji 20 godina nije igrao ozbiljan mec a kamoli fudbal. I tu mozete da prestanete sa polemikama. Istorija je istorija a statistika statistika. Kad se podvuce crta losi i jedni i drugi mada Zvezda je gledajuci rezultatski vise uradila od crno belih ipak 2 pobede i nije tako lose u razmeri cena kvalitet. Partizan je bio dobar tada kada je igrao ali klub sa malom navijackom bazom gde jako tesko moze da se probije do nekog evro nivoa.
I jedne i druge privatizovati i moliti se da ih kupi neko kao red bull pa od njih da pravi solidne evro timove inace je svaki uspeh kao i do sada trenutni.

Joda,licno

pre 4 godine

nema dalje - lik baštini logiku iz paralelnog grobarskog univerzuma, ali je, uz to, i primenjuje odokativno, uz argumentaciju "ne znam", "mislim", "valjda"...

liga šampiona je liga šampiona, kvalifikacije su kvalifikacije!
da je zvezda, recimo, ispala u četvrtom kolu od jang bojsa i nastavila u ligi evrope, kako bi se računale pobede protiv suduve i helsinkija?
kao pobede u ligi šampiona?

znam da boli, partizan je u kupu/ligi šampiona poslednji put pobedio još 1983, i, kako stvari stoje, više i neće!
(mladići borovi, devojke jele,

Pametan covek u komunikaciji nikad ne upotrebljuje iskljucivost,vec 'mozda" "mislim"itd.
Pobede su pobede,racunaju se kao i svake pobede u datom takmicenju.dakle,nisu isti bodovi sa jedne utakmice u LE sa bodovima u LS,time ti je sve receno.Naravno ja su nesto veci bodovi koji su osvojeni u LS-naspram ovih drugih...105- 41 -24-40/-161 133+28,evo su ti parametri u KES I LS zajedno oficijalno,pa sam izvedi zakljucak ,i prestanite da obmanjujete i sebe i javnost proizvoljnim misljenima.Ovi su oficijalni Uefini podaci o Partizanu u KESa i LS.Dakle 41 pobedu Partizan nije imao samo u KEsa,vec su tu uracunati i pobede u (pred)_kvalifikacijama,jer je to isto ucesce.Inace,broj utakmica koje je Partizan odigraou KESa su 26,ostali su u LS,dakle UEFA racuna to takmicenje(iako je promenjen format) za isto,tako ga i boduje.dakle opet lazete.

Joda,licno

pre 4 godine

Joda, Partizan je do 1992 bio samo 11 puta šampion države. Za 37 godina, od kad postoji KEŠ pa do 1992, imao je samo 6-7 učešća u Keš. Poslednju pobedu ostvario je 1983, pre 36 godina. U tih 11 titula ubrojana je i ona koju je dodelio Sud udruženog rada. U LŠ nema nijednu pobedu niti će je u bližoj budućnosti imati. Sramota je da ne poznaješ istoriju kluba za koji navijaš.
(Umetnost i fudbal

Mozda su u sudu svi do reda navijali za Partizan?-pa ionako nije bilo nikakvih dokaza protiv njega -resili da to nabrzinu rese,jel?Trebali su u 4 ligu direktno da vas posalju tamo,jer ste svoje namestanje direktno priznali igravsi ponovo,nego je sajber bio vas covek,a mi previse naivni...
Oko tih "tvojih'6-7 ucesca...Volis da podmeces neistine,jel?Iako ti matematika ne ide,evo ja cu te prosvetliti,jer,11-2+1 =10 !!!pazi,stvarno 10 !!pa kako sad 10,kad ti rece 6???Necu da ti pisem o tome,ali cu ti reci da je Partizan daleke 56g bio vrlo poznati klub u Evropi,(za razliku od vas,i to sami pisete u autbiog.knjizi povodom vaseg 65 god postojanja,ja nemam nista da dodam)pa je bio prvi istocno evropski klub koi je pozvan da otvori prvu utakmicu koja je UEFa organizovala,ali tu mozda ne racunas,1/4finale,Partizan real 3:0,precka za 4ti se jos trese).Volis malo da stvari iskrivis,jel?Ubise te cinjenice!!!

Penicilin

pre 4 godine

Није то само историја, то је нешто чему су се радовали милиони људи у овој земљи. И дерби који помињеш, који се одиграо пре пар месеци, који је Звезда одиграла лоше, постаће историја, као и шест дербија у претходне две сезоне од којих је Звезда добила 2, а Партизан ниједан. Тих дербија се за 2-3 године више нико неће сећати, а Звездине титуле првака Европе и света ће остати у сећању свих нас још много, много деценија. Једино не знам да ли ћемо те титуле памтити дуже ми или ви. Звезда је победила Ливерпул прошле сезоне, а Ливерпул је на крају освојио ЛШ. Партизан није победио Манчестер јунајтед, клуб који је у овом тренутку знатно слабији од Ливерпула, није ни гол постигао. Звезда је победила Олимпијакос у Лиги шампиона, а пре само две године Паритзан је испао од тог истог Олимпијакоса у плеј-офу за пласман у Лигу шампиона. И сад по теби више вреди ваша победа против Астане у ЛЕ, него Звездина против Олимпијакоса у ЛШ.
(Марко, 1. decembar 2019 19:56)

Ako me pitas sta to znaci za srpski fudbal, mislim da isti broj bodova nosi i jedna i druga pobeda, s tim sto Partizan ima jos dva remia ove godine, znamo kave "rezultate" Zvezda ima u ostalim utakmicama. Ono sto je najbitnije, trenutno je Partizan bolji klub u svakom pogledu osim mesta na tabeli u domacoj ligi, a da sam na tvom mestu mene bi bilo sramota Zvezdinog prvog mesta u domacoj ligi zbog nacina na koji su osvojeni ti bodovi.

zastava101specijal

pre 4 godine

Notingem forest je doneo engleskom fudbalu dva trofeja. Da li bi Arsenal izjednacavao sa Notingemom?
(Sah-mat, 01. decembar 2019 18:59)
Naravno da da samo kada bi neki milioner pumpao novac kao u Arsenal jer tamo ni Čelsi nikad ne bi bio to što jeste da nije Abramovićevog novca, evo sad Matešic pravi novog giganta RB leipziga a meni je sve to šarena laža u odnosu na to šta je Notinghem forest napravio.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

(Joda,licno, 1. decembar 2019 19:39)




:)))))
nema dalje - lik baštini logiku iz paralelnog grobarskog univerzuma, ali je, uz to, i primenjuje odokativno, uz argumentaciju "ne znam", "mislim", "valjda"...

liga šampiona je liga šampiona, kvalifikacije su kvalifikacije!
da je zvezda, recimo, ispala u četvrtom kolu od jang bojsa i nastavila u ligi evrope, kako bi se računale pobede protiv suduve i helsinkija?
kao pobede u ligi šampiona?

znam da boli, partizan je u kupu/ligi šampiona poslednji put pobedio još 1983, i, kako stvari stoje, više i neće!

Umetnost i fudbal

pre 4 godine

Joda, Partizan je do 1992 bio samo 11 puta šampion države. Za 37 godina, od kad postoji KEŠ pa do 1992, imao je samo 6-7 učešća u Keš. Poslednju pobedu ostvario je 1983, pre 36 godina. U tih 11 titula ubrojana je i ona koju je dodelio Sud udruženog rada. U LŠ nema nijednu pobedu niti će je u bližoj budućnosti imati. Sramota je da ne poznaješ istoriju kluba za koji navijaš.

zastava101specijal

pre 4 godine

Ko bre kaže da Partizan nije pobedio u LŠ?! a 0:0 protiv Reala pa tada je neki njihov predsednik rekao da je to veći uspeh nego to što je Zvezda osvojila kup šampiona. Pa da to je najveći uspeh bilo kog kluba na ovim prostorima.

...Piksi...

pre 4 godine

Sudija Dzokic....
Evo ja sam Zvezdas i kazem da nije bruka igrati 2:2 ,napadati praviti sanse.Moramo biti kriticni,ako volimo svoj klub,dotakli smo dno u LS, ljudi pa primili smo vise golova u jedno ucesce u
LS,nego Partizan u dva,i oba puta cemo biti zadnji u grupi isto kao i Partizan.Sta je tu dobro???Mi smo prvaci Evrope i Sveta,nama to ne prilici.

Марко

pre 4 godine

Uvek ste bili najbolji istoricari, i zelim vam jos dugo, dugo to da budete, jer dokle god vi zivite u proslosti znaci da vam sadasnjost, a i buducnost, nikako ne odgovara. Ja cu da uzivam u igrama Partizana koji se ne bruka u Evropi, kome samo fali malo srece i bolji golman, koji ima lepu igru, kome sudije i protivnicki tim dozvoljavaju i da izgubi u domacem prvenstvu, koji ima skolu fubala i mlade igrace iz te skole, koji zna da dovodi kvalitetne igrace, i najbitnije, koji Zvezdi ne dozvoljava sut ka golu.
(Penicilin, 1. decembar 2019 19:15)

Није то само историја, то је нешто чему су се радовали милиони људи у овој земљи. И дерби који помињеш, који се одиграо пре пар месеци, који је Звезда одиграла лоше, постаће историја, као и шест дербија у претходне две сезоне од којих је Звезда добила 2, а Партизан ниједан. Тих дербија се за 2-3 године више нико неће сећати, а Звездине титуле првака Европе и света ће остати у сећању свих нас још много, много деценија. Једино не знам да ли ћемо те титуле памтити дуже ми или ви. Звезда је победила Ливерпул прошле сезоне, а Ливерпул је на крају освојио ЛШ. Партизан није победио Манчестер јунајтед, клуб који је у овом тренутку знатно слабији од Ливерпула, није ни гол постигао. Звезда је победила Олимпијакос у Лиги шампиона, а пре само две године Паритзан је испао од тог истог Олимпијакоса у плеј-офу за пласман у Лигу шампиона. И сад по теби више вреди ваша победа против Астане у ЛЕ, него Звездина против Олимпијакоса у ЛШ.

Gandalf

pre 4 godine

Partizan pojma nema,nije ni cudo sto je deset razlike za Zvezdu.Pobedili jednom Zvezdu posle dve ipo godine i slavili kao da su osvojili ls.

Joda,licno

pre 4 godine

@Joda, pa dobro koliko partizan od 1992. ima učešća u LŠ? Ako ima dva učešća i 12 utakmica, koliko ima pobeda u tih 12 utakmica? I do 1992 su se igrale kvalifikacije, morao si da osvojiš šampionat svoje zemlje.
(Umetnost i fudbal,
Pa sam vidi koliko puta je bio sampion zemlje-toliko je imao predkvalifikacionih i kvalifikacionih kola,ja sad ne mogu da brojim koliko pobeda je imao, nisu bas malo,a kazem -ima ucesca koliko puta je bio i sampion,to se bar zna.Odprilike od tih 17 puta sampion oduzmi nekoliko godina kad im me zabranjeno da igraju,s`tim sto ja ne pamtim da je izbacen u prvom drugom,pa cak i u trecem kolu(mozda jednom,ne verujem dva puta).Biklo je i neresenih rezultata,ali je bilo mnogo vise pobeda ,i to dvostrukih,i u gostima i kuci.Pa imas internet,ako te ne mrzi-ti proveri dali preterujem...a,ako aludiras na tome da je 57me ,cini mi se,Partizan igrao u prvom KESa , a da pritom nije bio zampion zemlje (hajduk),onda je to zato sto je Partizan bio veoma pozmat i veoma jak,i red bi bilo da on predstavlja neku komunisticku (tada0 zemlju u najelitnijem takmicenju.Nije za to kriv Partizan,vec "L`ekip"koji je znao te stvari...

Penicilin

pre 4 godine

... У дуелима са немачким клубовима Партизан има 5 победа, 1 нерешену и 11 пораза. У дуелима са енглеским клубовима Партизан има 4 победе, 2 нерешене и 13 пораза. Са друге стране, Црвена звезда у дуелима са немачким клубовима има 14 победа, 4 нерешене и 15 пораза, а у дуелима са енглеским клубовима 7 победа, 6 нерешених и 8 пораза. Звезда је у ове две сезоне забележила две победе у ЛШ, прву против Ливерпула, другу против Олимпијакоса. У свом последњем учешћу у ЛШ, Партизан је освојио 0 бодова, тј. изгубио је свих 6 утакмица. Ни у претходном учешћу у Лиги шампиона Партизан није успео да победи ниједном. Последња Партизанова победа у најјачем европском такмичењу догодила се давне 1983. године у КЕШ-у. У међувремену, Звезда је забележила 19 победа у КЕШ-у, постала прваке Европе и света и добила две утакмице у ЛШ.
(Марко, 1. decembar 2019 15:43)

Uvek ste bili najbolji istoricari, i zelim vam jos dugo, dugo to da budete, jer dokle god vi zivite u proslosti znaci da vam sadasnjost, a i buducnost, nikako ne odgovara. Ja cu da uzivam u igrama Partizana koji se ne bruka u Evropi, kome samo fali malo srece i bolji golman, koji ima lepu igru, kome sudije i protivnicki tim dozvoljavaju i da izgubi u domacem prvenstvu, koji ima skolu fubala i mlade igrace iz te skole, koji zna da dovodi kvalitetne igrace, i najbitnije, koji Zvezdi ne dozvoljava sut ka golu.

Umetnost i fudbal

pre 4 godine

@Joda, pa dobro koliko partizan od 1992. ima učešća u LŠ? Ako ima dva učešća i 12 utakmica, koliko ima pobeda u tih 12 utakmica? I do 1992 su se igrale kvalifikacije, morao si da osvojiš šampionat svoje zemlje.

nisam razumen

pre 4 godine

Zvezdi se mora priznati da je i dalje u igri, da stigne i prestigne Dinamovu "dvaesdvojku" u LŠ.
Bio bi to veliki podvig, biće teško ali nije nedostižno!!

Udbaši Poturice

pre 4 godine

Црвена звезда је донела једини трофеј нашем клупском фудбалу. Да ли би Динамо из Букурешта изједначавао са Стеауом? 
(Марко, 1. decembar 2019 16:19) 
A samo si imao zelju nesto pametno da napises. Al' ne ide, vidis i sam. Zao mi te je. Mnogo.

Joda,licno

pre 4 godine

Док Звезда није прошле године ушла у ЛШ, ви Гробари сте сматрали да је Партизан једини наш учесник у ЛШ, иако је ЛШ оно исто такмичење које се некада звало КЕШ. Са друге стране, ви сада очекујете да се утакмице квалификација и плеј-офа за ЛШ третирају исто као утакмице у самој ЛШ, јер то вама сада тако одговара. Крајње лицемерно!
(Марко,
Zao mi je Marko ako nisi razumeo sta sam hteo da kazem,i vi tu nista s`tim nemate.I nije Partizan kriv sto se promenilo takmicenje,i format iako je bas on prvi igrao u istom !!!Ja spomenuo zvezdu nisam,ja samo kazem da su one "informacije" o pobedama u KES _LS lazne,a kad vec pitas,ili konstatujes,onda da ti kazem da LSi KES stvarno nisu isti,pisao sam o tome koje su razlike u proslom postu,i ne znam kome kako odgovara ili ne,jednostavno je to tako.

Mrsimir

pre 4 godine

Pa da, "osvetili su se za Alkmar", a zašto ne priznaše 2 gola Mačvi?
(Wlada,
a,na kojoj si ti Tv kanalu gledao mec?Ja stvarno videh jedan gol Macve ,i to cist,ali nisam drugi video...da niste poceli halucinirati posle onih 6 komada?..Jeste sigurni da vam je dobro,?-posle one kradje Vozdovca od sinoc-pocinje me zabrinajvati vase zdravstveno stanje,jer poistovecujete onu lakrdiju od juce i ovu rutinsku,cistu i laku pobedu Partizana,a to zdravi pameti ne rade....osim ako....pa sad..

Sah-mat

pre 4 godine

Црвена звезда је донела једини трофеј нашем клупском фудбалу. Да ли би Динамо из Букурешта изједначавао са Стеауом?
(Марко, 1. decembar 2019 16:19)

Notingem forest je doneo engleskom fudbalu dva trofeja. Da li bi Arsenal izjednacavao sa Notingemom?

Марко

pre 4 godine

FK Partizan dobio poslednji put u KŠ/LŠ početkom osamdesetih :), ja imao pet godina nepunih. Pozdrav svim ljubiteljima sporta.
(Radomir,
Pa kad je promenjen format takmicenja...Ranije nije bilo predkvalifikacija niti kvalifikacija,da bi se doslo do 32 najbolja tima,nego je bio zreb,nije bilo grupa,pa ko ce kome...Od tada pa naovamo mnooogo vise pobeda ima Partizan,nego vi....I to se boduje,i to se itekako gleda.Zatim,u vreme sankcija,kad nam je fudbal bio zabranjen,a Partizan nekolko puta sampion,tu smo izgubili sansu da nesto vece u Evropi napravimo,a mogli smo sa takvim fudbalerima mnogo.Bas mnogo.Tako da ti(VAM) ova konstatacija ne pije vodu. 1983 gPartizan je .cini mi se ,je igrao sa Dinamom iz Berlina(ciji su igraci bili dopingovani,i ne samo na ovom mecu )i pobedio sa 1:0,tu pobedu racunas i brojis kao poslednju,jel?//Netacno,jer je poslednja pobeda,mislim sa Bate Borisovon 2:1,pre 3 godine u kvalifikacionom mecu.I jedno i drugo takmicenje je isto,samo je doslo do nekih 'prociscavanja' kako bi se dobilo na kvalitetu(formirane su grupe),a pocele su i kvalifikacije,sto do 92`g. nije bilo .
(Joda,licno, 1. decembar 2019 17:37)

Док Звезда није прошле године ушла у ЛШ, ви Гробари сте сматрали да је Партизан једини наш учесник у ЛШ, иако је ЛШ оно исто такмичење које се некада звало КЕШ. Са друге стране, ви сада очекујете да се утакмице квалификација и плеј-офа за ЛШ третирају исто као утакмице у самој ЛШ, јер то вама сада тако одговара. Крајње лицемерно!

Onokao..

pre 4 godine

Првак Европе и света не може да буде исти као клуб без трофеја у такмичењима која организује УЕФА. Једноставно, не може! Клуб, који има две победе у групној фази Лиге шампиона, не може да буде исти као клуб који никада није победио у групној фази Лиге шампиона. Када се помиње Црвена звезда на сајту УЕФЕ у неком тескту, тада скоро увек стоји епитет "former European champion". Неко ко је неутралан, а познаје фудбал, не би смео да изједначава Црвену звезду и Партизан. Црвена звезда је донела једини трофеј нашем клупском фудбалу. Да ли би Динамо из Букурешта изједначавао са Стеауом?
(Марко, 1. decembar 2019 16:19)

Meni ste isti. Ne kazem da ste klubovi iste velicine. Zvezda je veci klub i to je cinjenica, ali je vas rivalitet nesto sto unistava fudbal u ovoj zemlji. Zbog bolje prodaje igraca, ne biraju se sredstva sa se bude prvi, pa makar bilo sudjenje kao ono juce. I niko ne kaze "sramota me je", nego "pa sta, i oni su". E zato sto ne znate kad je dosta, zato vas odvaljuju ekipe u Evropi koje i nisu u nekoj formi i jedne i druge. Da su igraci navikli da zasluze pobedu na terenu, ekipe bi bile bolje i takmicarskije. Prosto.

Straight Outta München

pre 4 godine

11 bez jakne ne gledajte(Zitko, 1. decembar 2019 14:52) Momcino, posle onakvog sudjenja od juce, preko Indjije i svih ostalih u ligi, tvoj komentar je jednostavno sramotan. Ne volim ni partizan, al ovo sto se radi u vasu korist ove godine je za ljude sa nedostatkom ikakvog morala. Ajd uzdravlje.
(Onokao.., 01. decembar 2019 14:59


Sve sve, ali ovi grobari koji imaju izjave tipa”ne volim ni Partizan....”
Zbog njih je jos draze onih plus 30 iz prosle sezoni i sada plus 8.

marek hamšiković

pre 4 godine

Pitam se gde je onaj lik što juče brojao komentare partizanovaca na utakmici Crvena Zvezda-Voždovac,što sad ne prebroji komentare Terzinih pulena na ovoj vesti?Mačva oštećena za gol,ali ja ću se voditi ciganskom logikom - 1:2 za Partizan.Sram vas bilo više,imate najviše filijala u ligi počevši od Radničkog do Vojvodine,Radnika i, Proletera,vi ste nekom našli da pričate o suđenju,pa za vreme tog famoznog Toleta imali ste više dosuđenih penala od nas,a samo ove sezone ste pokrali Inđiju za 3 boda odnosno Napredak I Voždovac za po 2 boda,da je pravde Partizan bi bio prvi,sve se vraća sve se plaća,vratiće se dani kada će morati SMS porukama da spasavaju,ugasiće se ovo zlo jednog dana,večeras svim, srcem uz Cedolimpiju!

Joda,licno

pre 4 godine

FK Partizan dobio poslednji put u KŠ/LŠ početkom osamdesetih :), ja imao pet godina nepunih. Pozdrav svim ljubiteljima sporta.
(Radomir,
Pa kad je promenjen format takmicenja...Ranije nije bilo predkvalifikacija niti kvalifikacija,da bi se doslo do 32 najbolja tima,nego je bio zreb,nije bilo grupa,pa ko ce kome...Od tada pa naovamo mnooogo vise pobeda ima Partizan,nego vi....I to se boduje,i to se itekako gleda.Zatim,u vreme sankcija,kad nam je fudbal bio zabranjen,a Partizan nekolko puta sampion,tu smo izgubili sansu da nesto vece u Evropi napravimo,a mogli smo sa takvim fudbalerima mnogo.Bas mnogo.Tako da ti(VAM) ova konstatacija ne pije vodu. 1983 gPartizan je .cini mi se ,je igrao sa Dinamom iz Berlina(ciji su igraci bili dopingovani,i ne samo na ovom mecu )i pobedio sa 1:0,tu pobedu racunas i brojis kao poslednju,jel?//Netacno,jer je poslednja pobeda,mislim sa Bate Borisovon 2:1,pre 3 godine u kvalifikacionom mecu.I jedno i drugo takmicenje je isto,samo je doslo do nekih 'prociscavanja' kako bi se dobilo na kvalitetu(formirane su grupe),a pocele su i kvalifikacije,sto do 92`g. nije bilo .

železničar

pre 4 godine

Stvarno ne razumem čemu ovo? Zar treba da uzimamo bodove na ovaj način i da ličimo na zvezdu? Ne treba nam ovo nikako. I tako smo prosuli gomilu bodova, ne razumem čemu sad navlačenje. Zašto dajemo povoda ovima da nas prozivaju?
Mada, koliko je bilo kontraverzi ove sezone na račun zvezdinih pobeda, ne bi me čudilo da je ovo bilo smišljeno, da ispadne kako su i naši protivnici oštećeni, a ne samo njihovi... Nema veze što se njima to desi u skoro svakoj utakmici, a nama tek na ponekoj...

Sah-mat

pre 4 godine

Gde vam je sad vest 'Da li je bio ofsajd kod gola Mačve'? Svirana su dva nepostojuća ofsajda...
(Glavni arhivator, 1. decembar 2019 16:51) # Link komentara

Tri ofsajda penal.
Joj panteri, naskacete kao po komandi i to sve zbog nekog sendvica.
Pa jel tolika glad nastupila?

Boza

pre 4 godine

Jel ste videli ovo danas? E pa zapamtite dobro, ovako bi oni svaku utakmicu, samo da dodju do vlasti, i gore, zato i spinuju toliko. Pamet u glavu!

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Gde vam je sad vest 'Da li je bio ofsajd kod gola Mačve'? Svirana su dva nepostojuća ofsajda...
(Glavni arhivator, 01. decembar 2019 16:51)

Bice. Naginju vise njima, al' izbace.

Mihajlo

pre 4 godine

Ovo je najbolji tim Partizana u istoriji, Asano puma, Sejduba Suma, Lune Šćekić, kad je teško tu je Zdjelar, ćelavi Miletić i Sadiiik! A Savo je novi Ferguson, jel da? Šta vas briga, pobedili ste Mančester sa 0:1!

Mladici borici i devojke jelke

pre 4 godine

Kod rezultata 0-0 Zvezdi ponisten cist gol,da se podsetimo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pera kralj, 1. decembar 2019 15:57) # Link komentara

Zvezdi nije ponisten cist gol od 46-e pa do danas, da se ne zaboravi.

marko

pre 4 godine

Juce Zvezda gol iz ofsajda, realno jeste, zlo komentari. Upalio sam zadnjih 15 min sad, 2 puta podize ofsajd Macvi u situaciji 1 na 1,ni jedan nije bio. Kad bi mogli ostrasceni da sagledaju realno da se i jednima i drugima gleda kroz prste maksimalno, kradu i jedni i drugi. Onda se svadjaju koji vise kradu!? Nema nama spasa u fudbalu dok se ostali ne budu mogli umesati u borbu za titulu.

Pterodaktil

pre 4 godine

A jos vece cudo je da primis 2 gola za 2 minuta SA IGRACEM VISE ahahhahahahahhahahahahahahahah
(fortress near belgrade

Primis 18 golova u 3-4 meca,kezis se,a u stvari vec su ti zivci otisli,od besa ne znas sta ces,jer znas da ce ovo zaj....nje trajati,dok ga neko "bolji' ne srusi,u sta ne verujem bas....Dakle ,ovo nije vas 'rekord',mozete vi i bolje jer ste protiv velikog Partizana primili u 4 meca cak 24 gola)7:1,6:0,6:1,5:0)...branio vam je Krivokuca,e sad dali prezime ima bas neke veze,i dali je toliko "kriv' ne znam,ali je tako bilo,imas NET proveri ...pa jos se kezi.Dakle,ni PSZ ni Totenhem,ni Bajern,vidis,-samo Partizan.I ,znas sta?...kad su posle onih 7:1,na sledecem derbiju navijanje je krenulo sa 'hocemo 8-mi'....:)

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

a mislim da crveni tvoja uciteljica.
(Duka, 1. decembar 2019 16:23)




:)))))
mišljenje je kao i zadnjica, svi je imaju...

King

pre 4 godine

Vise stvorila sansi poslednjeplasirana Macva za 45 minuta nego sinoc sestoplasirani Vozdovac za celu utakmicu, neverovatno zaista.
(Bodibond, 01. decembar 2019 15:54)

Pa normalno, Mačva igra sa ekipom koja je se bori za treće mesto, a Voždovac igrao sa šampionom.

Milan

pre 4 godine

Da l' je moguce, ljudi... Dobaci mu golman loptu da da gol!? Je l' neko ovo gleda!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 1. decembar 2019 15:32)

Pa ti prvi gledaš čim komentarišeš,je l' ti krivo što mu je dobacio?
(marek hamšiković, 01. decembar 2019 15:53

Nije, ali isto tako mi je drago i kad je golman Indjije napravio penal. Ko mu kriv? Da nije Zvezda?

NY

pre 4 godine

Neverovatno kako Macva, inace najgora ekipa lige danas igra ofanzivno i motivisano, a Vozdovac juce igrao sa klincem od 16 godina bez Hajdina i Devica koji je usao u igru tek kad je sve reseno.
(Bodibond, 01. decembar

Ajde "stručnjače" ne mlati više praznu slamu. Dosadan si. Kolila je razdaljina od Loznice do Šapca. Što nisi na utakmici? Ne puštaju te tata i mama

Radijator

pre 4 godine

Kod rezultata 0-0 Zvezdi ponisten cist gol,da se podsetimo.
(Pera kralj, 01. decembar 2019 15:57)

Ne mozemo da se potsetimo onog sto se nije desilo. A mozemo onog sto jeste, a to je da Zvezda nije imala sut u okvir gola.
Cao zdravo.

Bodibond

pre 4 godine

Da l' je moguce, ljudi... Dobaci mu golman loptu da da gol!? Je l' neko ovo gleda!? 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 1. decembar 2019 15:32) 

Gledas ti, i to svaki mec KK/FK Partizan. Pogresno su te ucili da si navijac Zvezde.

Njaah

pre 4 godine

Kada će Radnički,Vojvodina,Radnik I Proleter da pobede ili makar uzmu 1 bod Zvezdi?
(marek hamšiković, 01. decembar 2019 15:25)

Druze,od sezone kada se Radnicki vratio u superligu otkinuo je vise bodova Zvezdi nego tvom partizanu....
Razmisli malo...

Sub013

pre 4 godine

Gledao sam sto puta, i ne mogu se nacuditi sta su zebrice ucinile... Ono nije lako izvesti, ljudi, pa i da hoces.
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 01. decembar 2019 15:09)Još veće čudo je odigrati 3 zadnje utakmice u Evropi i primiti 15 golova i šutirati u okvir 3-4 puta za 270 min.igre...Za ginisa...Kao i šutirati u zadnjih 6 godina 80 penala u domaćoj ligi(zvanično svetski rekord!)...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 1. decembar 2019 15:15)

Kako grobari selektivno racunaju, zadnje tri, znaci ne racunate nam protiv Olimpijakosa samo protiv Bajerna i Totenhema, vi biste protiv njih primili 40 na 3 utakmice, ali sva srece niste vi ni blizu da uopste igrate sa takvim ekipama. Pa i Totenhem je primio 11 goliva na tri utakmice a vredi milijardu i to racunamo jednu protiv Bajerna i dve protiv Olija. Ne razumete vi kako igraju najvece svetske ekipe u modernom fudbalu. Nego pusti golove i to, mi se zadnje kolo borimo za prolaz dalje i to u kakvoj grupi a neko sa Arsenalom, Sahtiorom i Bragom ima nula 0 bodova. Kad spominjes ginusovu knjigu po broju primljenih golova i osvojenih bodova tu je neprikosnoven vas bratski klub Dinamo, ali meni je ipak najfascinantnije da postoji klub koji sebe smatra velikim a nije pobedio u LS od 1983. Tacka.

Sale#4

pre 4 godine

Sad ide klasika, kada vodi 2-0 i razbija ih idu namerno sudijske greske u korist Partizana. Providno, vrlo providno braco i dragi Zvezdane.

Марко

pre 4 godine

-11 bez jakne ne gledajte
(Zitko, 1. decembar 2019 14:52)

Momcino, posle onakvog sudjenja od juce, preko Indjije i svih ostalih u ligi, tvoj komentar je jednostavno sramotan. Ne volim ni partizan, al ovo sto se radi u vasu korist ove godine je za ljude sa nedostatkom ikakvog morala. Ajd uzdravlje.
(Onokao.., 1. decembar 2019 14:59)

Поздравио те Томислав Караџић. Каже: "Много ме је срамота свега што сам радио."
(Марко, 1. decembar 2019 15:24)

Kakve ja veze imam s Karadzicem? Ako si na ovom portalu od juce, da ti pojasnim, ja ne navijam za blizance. Znam da ti je tesko da to pojmis, ali meni ste isti. Opet, to ne znaci da treba da cutim kad vidim onakvo sudjenje kao ono juce. Al dobro, vi od vaseg rivaliteta ste izgubili osecaj za moralno pa odmah mislitr da ako vas neko pomene, odma mora da znaci da navija za ove druge
(Onokao.., 1. decembar 2019 15:47)

Првак Европе и света не може да буде исти као клуб без трофеја у такмичењима која организује УЕФА. Једноставно, не може! Клуб, који има две победе у групној фази Лиге шампиона, не може да буде исти као клуб који никада није победио у групној фази Лиге шампиона. Када се помиње Црвена звезда на сајту УЕФЕ у неком тескту, тада скоро увек стоји епитет "former European champion". Неко ко је неутралан, а познаје фудбал, не би смео да изједначава Црвену звезду и Партизан. Црвена звезда је донела једини трофеј нашем клупском фудбалу. Да ли би Динамо из Букурешта изједначавао са Стеауом?

Duka

pre 4 godine

izbaciti iz lige i mačvu i partizan, crvene se, čak, i najveći mazohisti koji ovo gledaju, a ne samo pošteni ljudi koji, usput, pročitaju šta se sve dešava!!!
(mladići borovi, devojke jele, 1. decembar 2019 15:36)

Ja mislim da crveni tvoja uciteljica.

Bodibond

pre 4 godine

Neverovatno kako Macva, inace najgora ekipa lige danas igra ofanzivno i motivisano, a Vozdovac juce igrao sa klincem od 16 godina bez Hajdina i Devica koji je usao u igru tek kad je sve reseno.

MT Vračar

pre 4 godine

Bruka od Alkmara ne moze da se ispegla ni za 20 godina.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sudija Djokic centarfor sampiona, 1. decembar 2019 16:31)

Istina, Partizan se baš obrukao, to stoji... kakvih 20, 40 godina se neće ta bruka od 2:2 u Hagu ispeglati! Nedopustivo je onako izgubiti već dobijenu utakmicu i primiti dva gola sa igračem više... sve stoji!

Bolje da smo kao hrabra Zvezda primili 18 komada u 4 meča, bez šuta u okvir gola sa druge strane, to nije bruka, to je čojstvo i junaštvo! Izvinite što smo se obrukali, sreća pa imamo Zvezdu da osvetla obraz domaćeg fudbala...

F10

pre 4 godine

@ MT

Da ste bili u našoj grupi, možda bi malo bolje a možda i malo gore prošli. Očigledno je da su se igrači AZa previše opustili i nisu očekivali da će primiti dva gola ali to gde su oni a gde smo mi, pokazali su za 5 minuta. Zvezda je nažalost sama sebe pobedila u svim utakmicama kukavičkom taktikom. Najbolju utakmicu smo odigrali u Minhenu i tamo smo primili 3 komada što po meni i nije neka sramota. Ostale su bile neuspeli pokušaj da primimo što manje golova.

Radomir

pre 4 godine

Gledao sam sto puta, i ne mogu se nacuditi sta su zebrice ucinile... Ono nije lako izvesti, ljudi, pa i da hoces.
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 01. decembar 2019 15:09)Još veće čudo je odigrati 3 zadnje utakmice u Evropi i primiti 15 golova i šutirati u okvir 3-4 puta za 270 min.igre...Za ginisa...Kao i šutirati u zadnjih 6 godina 80 penala u domaćoj ligi(zvanično svetski rekord!)...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 01. decembar 2019)

FK Partizan dobio poslednji put u KŠ/LŠ početkom osamdesetih :), ja imao pet godina nepunih. Pozdrav svim ljubiteljima sporta.

marek hamšiković

pre 4 godine

Sudija od početka najbolji igrač Partizana. Sramota šta vi radite od lige.
Idemo Mačva!!!
(Nolan Mr. Smith, 1. decembar 2019 15:48)

Kaže navijač kluba za koji se penali sviraju za prekršaje van šesnaesterca I čiji se golovi priznaju posle dvometarskih ofsajda.

NY

pre 4 godine

Nadam se da će Stojke stajati ceo meč na golu.Da neće imati “tikova” i da jaše šipku i vodi navijanje....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 01. decembar 2019 14:44)

I opet si prvi na komentaru a onda se sa drugim imenom svadjaš sa ostalima

laik

pre 4 godine

ljudi , zasto gledate ovo ?? alo , sta je s vama ? da li ona bruka koja se ponavlja po stoti put nije dovoljna da se ovaj klub i svi nasi klubovu i fudbal u Srbiji uopste bojkotuje i ne prati dok god je tako?! zbog nas budala oni i postoje , treba ih ugasiti

Bodibond

pre 4 godine

Када буду бољи од Звезде, значи никад.
(Лепи Цане, 01. decembar 2019 15:41)

Bio bolji Javor i umalo da pobedi, bila bolja Indjija pa je "visa sila" uticala na to da ostane bez ijednog boda. A to dalje znaci da lider prvenstva nije ujedno i najbolji tim u drzavi.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Gledao sam sto puta, i ne mogu se nacuditi sta su zebrice ucinile... Ono nije lako izvesti, ljudi, pa i da hoces.

marek hamšiković

pre 4 godine

izbaciti iz lige i mačvu i partizan, crvene se, čak, i najveći mazohisti koji ovo gledaju, a ne samo pošteni ljudi koji, usput, pročitaju šta se sve dešava!!!
(mladići borovi, devojke jele, 1. decembar 2019 15:36)

Izbaciće Mačvu i Partizan,ali tek kad se pre njih izbace Crvena Zvezda I Radnički.

marek hamšiković

pre 4 godine

Da l' je moguce, ljudi... Dobaci mu golman loptu da da gol!? Je l' neko ovo gleda!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 1. decembar 2019 15:32)

Pa ti prvi gledaš čim komentarišeš,je l' ti krivo što mu je dobacio?

Rivalitet

pre 4 godine

Hocete se vec jednom dogovoriti ko vise dobija od drzave, ko vise namesta u domacem prvenstvu i ko se vise blamira po Evropi. Tu ste negde mrtva trka, dostojni suparnici jedni drugima. Pravi blizanci.

Poso

pre 4 godine

Da li je neko uočio pravilo da grobarske filijale brzo ispadaju iz lige. Ne mogu da stignu da se raskusuraju u toj komplikovanoj trgovini i kombinatorici. Evo dokaza:Kula, Borča, smederevo, sloboda, Pazar, metalac, kragujevac, jagodina itd...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

-11 bez jakne ne gledajte
(Zitko, 01. decembar 2019 14:52)
Mene bi bilo sramota ove sezone da napišem ovakav komentar u ovoj sezoni ove pin-pong lige i da navijam za takav klub...

marek hamšiković

pre 4 godine

sramota me sto sam grobar
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pfc, 1. decembar 2019 15:32)

Idi gledaj fmp.

Марко

pre 4 godine

Gledao sam sto puta, i ne mogu se nacuditi sta su zebrice ucinile... Ono nije lako izvesti, ljudi, pa i da hoces.
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 01. decembar 2019 15:09)Još veće čudo je odigrati 3 zadnje utakmice u Evropi i primiti 15 golova i šutirati u okvir 3-4 puta za 270 min.igre...Za ginisa...Kao i šutirati u zadnjih 6 godina 80 penala u domaćoj ligi(zvanično svetski rekord!)...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 1. decembar 2019 15:15)

Клубове, са којима је Звезда играла, Партизан никада није победио. Не само да Партизан никада није победио ни Бајерн, ни Тотенхем, већ у дуелима са немачким и енглеским клубовима има изразито негативан, такорећи сраман, скор. У дуелима са немачким клубовима Партизан има 5 победа, 1 нерешену и 11 пораза. У дуелима са енглеским клубовима Партизан има 4 победе, 2 нерешене и 13 пораза. Са друге стране, Црвена звезда у дуелима са немачким клубовима има 14 победа, 4 нерешене и 15 пораза, а у дуелима са енглеским клубовима 7 победа, 6 нерешених и 8 пораза. Звезда је у ове две сезоне забележила две победе у ЛШ, прву против Ливерпула, другу против Олимпијакоса. У свом последњем учешћу у ЛШ, Партизан је освојио 0 бодова, тј. изгубио је свих 6 утакмица. Ни у претходном учешћу у Лиги шампиона Партизан није успео да победи ниједном. Последња Партизанова победа у најјачем европском такмичењу догодила се давне 1983. године у КЕШ-у. У међувремену, Звезда је забележила 19 победа у КЕШ-у, постала прваке Европе и света и добила две утакмице у ЛШ.

Лепи Цане

pre 4 godine

Kada će Radnički,Vojvodina,Radnik I Proleter da pobede ili makar uzmu 1 bod Zvezdi?
(marek hamšiković, 01. decembar 2019 15:25)

Када буду бољи од Звезде, значи никад.

Onokao..

pre 4 godine

-11 bez jakne ne gledajte
(Zitko, 1. decembar 2019 14:52)

Momcino, posle onakvog sudjenja od juce, preko Indjije i svih ostalih u ligi, tvoj komentar je jednostavno sramotan. Ne volim ni partizan, al ovo sto se radi u vasu korist ove godine je za ljude sa nedostatkom ikakvog morala. Ajd uzdravlje.
(Onokao.., 1. decembar 2019 14:59)

Поздравио те Томислав Караџић. Каже: "Много ме је срамота свега што сам радио."
(Марко, 1. decembar 2019 15:24)

Kakve ja veze imam s Karadzicem? Ako si na ovom portalu od juce, da ti pojasnim, ja ne navijam za blizance. Znam da ti je tesko da to pojmis, ali meni ste isti. Opet, to ne znaci da treba da cutim kad vidim onakvo sudjenje kao ono juce. Al dobro, vi od vaseg rivaliteta ste izgubili osecaj za moralno pa odmah mislitr da ako vas neko pomene, odma mora da znaci da navija za ove druge

One night in May

pre 4 godine

Momcino, posle onakvog sudjenja od juce, preko Indjije i svih ostalih u ligi, tvoj komentar je jednostavno sramotan. Ne volim ni partizan, al ovo sto se radi u vasu korist ove godine je za ljude sa nedostatkom ikakvog morala. Ajd uzdravlje.
(Onokao.., 1. decembar 2019 14:59)

Karadzic se Tole javio, titulu nam je zabranio...

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Grobar sam ali ovde se vec zna rezultat i pre utakmice.Macva je prijateljski klub partizana
(Xuk, 01. decembar 2019 15:05)

Zvezda i Partizan kao dve starlete. Mi, opet, kao fanovi sto sibaju +/- i komentare te im dizu rejting.

Bodibond

pre 4 godine

Vise stvorila sansi poslednjeplasirana Macva za 45 minuta nego sinoc sestoplasirani Vozdovac za celu utakmicu, neverovatno zaista.

fortress near belgrade

pre 4 godine

Gledao sam sto puta, i ne mogu se nacuditi sta su zebrice ucinile... Ono nije lako izvesti, ljudi, pa i da hoces.
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 01. decembar 2019 15:09)Još veće čudo je odigrati 3 zadnje utakmice u Evropi i primiti 15 golova i šutirati u okvir 3-4 puta za 270 min.igre...Za ginisa...Kao i šutirati u zadnjih 6 godina 80 penala u domaćoj ligi(zvanično svetski rekord!)...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 01. decembar 2019 15:15)

A jos vece cudo je da primis 2 gola za 2 minuta SA IGRACEM VISE ahahhahahahahhahahahahahahahah

Pera kralj

pre 4 godine

Partizan igra ubedljivo najlepsi fudbal u Srbiji, to je dokazao i onom rutinskom pobedom u derbiju. Da se podsetimo, Zvezda nije imala sut u okvir gola.
(Sale#4, 01. decembar

Kod rezultata 0-0 Zvezdi ponisten cist gol,da se podsetimo.

Марко

pre 4 godine

-11 bez jakne ne gledajte
(Zitko, 1. decembar 2019 14:52)

Momcino, posle onakvog sudjenja od juce, preko Indjije i svih ostalih u ligi, tvoj komentar je jednostavno sramotan. Ne volim ni partizan, al ovo sto se radi u vasu korist ove godine je za ljude sa nedostatkom ikakvog morala. Ajd uzdravlje.
(Onokao.., 1. decembar 2019 14:59)

Поздравио те Томислав Караџић. Каже: "Много ме је срамота свега што сам радио."

Gru

pre 4 godine

Mrtva trka cija je utakmica smesnija za gledanje.
Da li CZ od juce ili ova sklanjalica Macve sada. Dobro je da golman sam sebi nije dao gol. 😂

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

(Марко, 1. decembar 2019 15:43)


nije u redu!
govoriš jezikom nekih činjenica koje se u grobarskoj paralelnoj stvarnosti nisu dogodile, i neće!

marek hamšiković

pre 4 godine

Kakva sklanjalica, sramota me da gledam
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sasha, 1. decembar 2019 15:19)

Pa nemoj da gledaš,idi gledaj Zvezda-Radnički ili Zvezda-Radnik,tu sve vrvi od fudbala.

marek hamšiković

pre 4 godine

Hoće li opet biti 1:3 (1:0)? 1-2
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (severac, 1. decembar 2019 15:00)

Kada će Radnički,Vojvodina,Radnik I Proleter da pobede ili makar uzmu 1 bod Zvezdi?

Vuk

pre 4 godine

Nije ovo sad nista, Macva jeste prijateljski klub uz jos jedan ili dva. Da vidite tek kako je bilo dok je Tole vodio savez, 80% lige sedelo u upravi Partizana.

realno

pre 4 godine

Miletic ocajan, u napadu neupotrebljiv, pet puta umesto da centrira, on vraca loptu nazad, ne moze nikoga da pretrci, jednostavno nije za desnog beka. Zdjelar takodje neupotrebljiv, ne ume da loptu na prvu, svaku loptu vraca nazad. Sadik sebican, davi loptu, nikome j ne da.
Natho igracina, mucenik, pet put dize ruke, ne veruje sa kim igra i sta rade.
Savo,.molim te nemoj Scekica u drugom.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

izbaciti iz lige i mačvu i partizan, crvene se, čak, i najveći mazohisti koji ovo gledaju, a ne samo pošteni ljudi koji, usput, pročitaju šta se sve dešava!!!

maya

pre 4 godine

Ako uopsre ima morala, posle ovog gola zamolio bih navijace kluba sa JNA(tzv male komsije)da ne komentarisu fomacu ligu.Hvala unapred.

marek hamšiković

pre 4 godine

-11 bez jakne ne gledajte
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zitko, 1. decembar 2019 14:52)

Ukrali ste 3 boda Inđiji,2 boda Napretku I 2 boda Voždovcu,ali dobro,poznato je da vi srama nemate.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Gledao sam sto puta, i ne mogu se nacuditi sta su zebrice ucinile... Ono nije lako izvesti, ljudi, pa i da hoces.
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 01. decembar 2019 15:09)Još veće čudo je odigrati 3 zadnje utakmice u Evropi i primiti 15 golova i šutirati u okvir 3-4 puta za 270 min.igre...Za ginisa...Kao i šutirati u zadnjih 6 godina 80 penala u domaćoj ligi(zvanično svetski rekord!)...

Sale#4

pre 4 godine

Partizan igra ubedljivo najlepsi fudbal u Srbiji, to je dokazao i onom rutinskom pobedom u derbiju. Da se podsetimo, Zvezda nije imala sut u okvir gola.

dejan

pre 4 godine

Da,to je naš klub. Koji nam je otkinuo dva boda pre godinu dana,u sred Beograda,na onoj čuvenoj utakmici kada je sneg bio do kolena,ali naravno,nije smela da se odloži.Za razliku od zvezdine,koja se naravno odložila.

Onokao..

pre 4 godine

-11 bez jakne ne gledajte
(Zitko, 1. decembar 2019 14:52)

Momcino, posle onakvog sudjenja od juce, preko Indjije i svih ostalih u ligi, tvoj komentar je jednostavno sramotan. Ne volim ni partizan, al ovo sto se radi u vasu korist ove godine je za ljude sa nedostatkom ikakvog morala. Ajd uzdravlje.

bildon

pre 4 godine

Prvo debakl posle AZ-ea dje su nas Milosevic i Stojkovic bukvalno izbacili iz LE, a onda dan kasnije izjava Vucelica kako uprava ostaje ista i bez obzira na sve, njihove stolice su sigurne, nesto kasnije izjava Milosevica kako "mi navijaci" nemamo pojma o fudbalu i da je bolje da cutimo..... e pa znate li koliko me briga za ovu i sve ostale utakmice ? Eto vam Milosevicu i upravo pa gledajte sami sram vas bilo ! Unististe Partizan i umjesto da se pokrijete usima makar, vi se jos sprdate sa nama... e nece da moze.... Dok god je ova uprava u Partizanu ja jedne utakmice vise gledati necu, a kamoli se nervirati... zdravo !

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

-11 bez jakne ne gledajte
(Zitko, 01. decembar 2019 14:52)
Mene bi bilo sramota ove sezone da napišem ovakav komentar u ovoj sezoni ove pin-pong lige i da navijam za takav klub...

Onokao..

pre 4 godine

-11 bez jakne ne gledajte
(Zitko, 1. decembar 2019 14:52)

Momcino, posle onakvog sudjenja od juce, preko Indjije i svih ostalih u ligi, tvoj komentar je jednostavno sramotan. Ne volim ni partizan, al ovo sto se radi u vasu korist ove godine je za ljude sa nedostatkom ikakvog morala. Ajd uzdravlje.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Gledao sam sto puta, i ne mogu se nacuditi sta su zebrice ucinile... Ono nije lako izvesti, ljudi, pa i da hoces.
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 01. decembar 2019 15:09)Još veće čudo je odigrati 3 zadnje utakmice u Evropi i primiti 15 golova i šutirati u okvir 3-4 puta za 270 min.igre...Za ginisa...Kao i šutirati u zadnjih 6 godina 80 penala u domaćoj ligi(zvanično svetski rekord!)...

marek hamšiković

pre 4 godine

-11 bez jakne ne gledajte
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zitko, 1. decembar 2019 14:52)

Ukrali ste 3 boda Inđiji,2 boda Napretku I 2 boda Voždovcu,ali dobro,poznato je da vi srama nemate.

Sale#4

pre 4 godine

Sad ide klasika, kada vodi 2-0 i razbija ih idu namerno sudijske greske u korist Partizana. Providno, vrlo providno braco i dragi Zvezdane.

bildon

pre 4 godine

Prvo debakl posle AZ-ea dje su nas Milosevic i Stojkovic bukvalno izbacili iz LE, a onda dan kasnije izjava Vucelica kako uprava ostaje ista i bez obzira na sve, njihove stolice su sigurne, nesto kasnije izjava Milosevica kako "mi navijaci" nemamo pojma o fudbalu i da je bolje da cutimo..... e pa znate li koliko me briga za ovu i sve ostale utakmice ? Eto vam Milosevicu i upravo pa gledajte sami sram vas bilo ! Unististe Partizan i umjesto da se pokrijete usima makar, vi se jos sprdate sa nama... e nece da moze.... Dok god je ova uprava u Partizanu ja jedne utakmice vise gledati necu, a kamoli se nervirati... zdravo !

King

pre 4 godine

Vise stvorila sansi poslednjeplasirana Macva za 45 minuta nego sinoc sestoplasirani Vozdovac za celu utakmicu, neverovatno zaista.
(Bodibond, 01. decembar 2019 15:54)

Pa normalno, Mačva igra sa ekipom koja je se bori za treće mesto, a Voždovac igrao sa šampionom.

MT Vračar

pre 4 godine

Bruka od Alkmara ne moze da se ispegla ni za 20 godina.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sudija Djokic centarfor sampiona, 1. decembar 2019 16:31)

Istina, Partizan se baš obrukao, to stoji... kakvih 20, 40 godina se neće ta bruka od 2:2 u Hagu ispeglati! Nedopustivo je onako izgubiti već dobijenu utakmicu i primiti dva gola sa igračem više... sve stoji!

Bolje da smo kao hrabra Zvezda primili 18 komada u 4 meča, bez šuta u okvir gola sa druge strane, to nije bruka, to je čojstvo i junaštvo! Izvinite što smo se obrukali, sreća pa imamo Zvezdu da osvetla obraz domaćeg fudbala...

Boza

pre 4 godine

Jel ste videli ovo danas? E pa zapamtite dobro, ovako bi oni svaku utakmicu, samo da dodju do vlasti, i gore, zato i spinuju toliko. Pamet u glavu!

Марко

pre 4 godine

-11 bez jakne ne gledajte
(Zitko, 1. decembar 2019 14:52)

Momcino, posle onakvog sudjenja od juce, preko Indjije i svih ostalih u ligi, tvoj komentar je jednostavno sramotan. Ne volim ni partizan, al ovo sto se radi u vasu korist ove godine je za ljude sa nedostatkom ikakvog morala. Ajd uzdravlje.
(Onokao.., 1. decembar 2019 14:59)

Поздравио те Томислав Караџић. Каже: "Много ме је срамота свега што сам радио."

Sah-mat

pre 4 godine

Gde vam je sad vest 'Da li je bio ofsajd kod gola Mačve'? Svirana su dva nepostojuća ofsajda...
(Glavni arhivator, 1. decembar 2019 16:51) # Link komentara

Tri ofsajda penal.
Joj panteri, naskacete kao po komandi i to sve zbog nekog sendvica.
Pa jel tolika glad nastupila?

Марко

pre 4 godine

Gledao sam sto puta, i ne mogu se nacuditi sta su zebrice ucinile... Ono nije lako izvesti, ljudi, pa i da hoces.
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 01. decembar 2019 15:09)Još veće čudo je odigrati 3 zadnje utakmice u Evropi i primiti 15 golova i šutirati u okvir 3-4 puta za 270 min.igre...Za ginisa...Kao i šutirati u zadnjih 6 godina 80 penala u domaćoj ligi(zvanično svetski rekord!)...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 1. decembar 2019 15:15)

Клубове, са којима је Звезда играла, Партизан никада није победио. Не само да Партизан никада није победио ни Бајерн, ни Тотенхем, већ у дуелима са немачким и енглеским клубовима има изразито негативан, такорећи сраман, скор. У дуелима са немачким клубовима Партизан има 5 победа, 1 нерешену и 11 пораза. У дуелима са енглеским клубовима Партизан има 4 победе, 2 нерешене и 13 пораза. Са друге стране, Црвена звезда у дуелима са немачким клубовима има 14 победа, 4 нерешене и 15 пораза, а у дуелима са енглеским клубовима 7 победа, 6 нерешених и 8 пораза. Звезда је у ове две сезоне забележила две победе у ЛШ, прву против Ливерпула, другу против Олимпијакоса. У свом последњем учешћу у ЛШ, Партизан је освојио 0 бодова, тј. изгубио је свих 6 утакмица. Ни у претходном учешћу у Лиги шампиона Партизан није успео да победи ниједном. Последња Партизанова победа у најјачем европском такмичењу догодила се давне 1983. године у КЕШ-у. У међувремену, Звезда је забележила 19 победа у КЕШ-у, постала прваке Европе и света и добила две утакмице у ЛШ.

Марко

pre 4 godine

-11 bez jakne ne gledajte
(Zitko, 1. decembar 2019 14:52)

Momcino, posle onakvog sudjenja od juce, preko Indjije i svih ostalih u ligi, tvoj komentar je jednostavno sramotan. Ne volim ni partizan, al ovo sto se radi u vasu korist ove godine je za ljude sa nedostatkom ikakvog morala. Ajd uzdravlje.
(Onokao.., 1. decembar 2019 14:59)

Поздравио те Томислав Караџић. Каже: "Много ме је срамота свега што сам радио."
(Марко, 1. decembar 2019 15:24)

Kakve ja veze imam s Karadzicem? Ako si na ovom portalu od juce, da ti pojasnim, ja ne navijam za blizance. Znam da ti je tesko da to pojmis, ali meni ste isti. Opet, to ne znaci da treba da cutim kad vidim onakvo sudjenje kao ono juce. Al dobro, vi od vaseg rivaliteta ste izgubili osecaj za moralno pa odmah mislitr da ako vas neko pomene, odma mora da znaci da navija za ove druge
(Onokao.., 1. decembar 2019 15:47)

Првак Европе и света не може да буде исти као клуб без трофеја у такмичењима која организује УЕФА. Једноставно, не може! Клуб, који има две победе у групној фази Лиге шампиона, не може да буде исти као клуб који никада није победио у групној фази Лиге шампиона. Када се помиње Црвена звезда на сајту УЕФЕ у неком тескту, тада скоро увек стоји епитет "former European champion". Неко ко је неутралан, а познаје фудбал, не би смео да изједначава Црвену звезду и Партизан. Црвена звезда је донела једини трофеј нашем клупском фудбалу. Да ли би Динамо из Букурешта изједначавао са Стеауом?

marko

pre 4 godine

Juce Zvezda gol iz ofsajda, realno jeste, zlo komentari. Upalio sam zadnjih 15 min sad, 2 puta podize ofsajd Macvi u situaciji 1 na 1,ni jedan nije bio. Kad bi mogli ostrasceni da sagledaju realno da se i jednima i drugima gleda kroz prste maksimalno, kradu i jedni i drugi. Onda se svadjaju koji vise kradu!? Nema nama spasa u fudbalu dok se ostali ne budu mogli umesati u borbu za titulu.

NY

pre 4 godine

Neverovatno kako Macva, inace najgora ekipa lige danas igra ofanzivno i motivisano, a Vozdovac juce igrao sa klincem od 16 godina bez Hajdina i Devica koji je usao u igru tek kad je sve reseno.
(Bodibond, 01. decembar

Ajde "stručnjače" ne mlati više praznu slamu. Dosadan si. Kolila je razdaljina od Loznice do Šapca. Što nisi na utakmici? Ne puštaju te tata i mama

Sub013

pre 4 godine

Gledao sam sto puta, i ne mogu se nacuditi sta su zebrice ucinile... Ono nije lako izvesti, ljudi, pa i da hoces.
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 01. decembar 2019 15:09)Još veće čudo je odigrati 3 zadnje utakmice u Evropi i primiti 15 golova i šutirati u okvir 3-4 puta za 270 min.igre...Za ginisa...Kao i šutirati u zadnjih 6 godina 80 penala u domaćoj ligi(zvanično svetski rekord!)...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 1. decembar 2019 15:15)

Kako grobari selektivno racunaju, zadnje tri, znaci ne racunate nam protiv Olimpijakosa samo protiv Bajerna i Totenhema, vi biste protiv njih primili 40 na 3 utakmice, ali sva srece niste vi ni blizu da uopste igrate sa takvim ekipama. Pa i Totenhem je primio 11 goliva na tri utakmice a vredi milijardu i to racunamo jednu protiv Bajerna i dve protiv Olija. Ne razumete vi kako igraju najvece svetske ekipe u modernom fudbalu. Nego pusti golove i to, mi se zadnje kolo borimo za prolaz dalje i to u kakvoj grupi a neko sa Arsenalom, Sahtiorom i Bragom ima nula 0 bodova. Kad spominjes ginusovu knjigu po broju primljenih golova i osvojenih bodova tu je neprikosnoven vas bratski klub Dinamo, ali meni je ipak najfascinantnije da postoji klub koji sebe smatra velikim a nije pobedio u LS od 1983. Tacka.

Pterodaktil

pre 4 godine

A jos vece cudo je da primis 2 gola za 2 minuta SA IGRACEM VISE ahahhahahahahhahahahahahahahah
(fortress near belgrade

Primis 18 golova u 3-4 meca,kezis se,a u stvari vec su ti zivci otisli,od besa ne znas sta ces,jer znas da ce ovo zaj....nje trajati,dok ga neko "bolji' ne srusi,u sta ne verujem bas....Dakle ,ovo nije vas 'rekord',mozete vi i bolje jer ste protiv velikog Partizana primili u 4 meca cak 24 gola)7:1,6:0,6:1,5:0)...branio vam je Krivokuca,e sad dali prezime ima bas neke veze,i dali je toliko "kriv' ne znam,ali je tako bilo,imas NET proveri ...pa jos se kezi.Dakle,ni PSZ ni Totenhem,ni Bajern,vidis,-samo Partizan.I ,znas sta?...kad su posle onih 7:1,na sledecem derbiju navijanje je krenulo sa 'hocemo 8-mi'....:)

Radomir

pre 4 godine

Gledao sam sto puta, i ne mogu se nacuditi sta su zebrice ucinile... Ono nije lako izvesti, ljudi, pa i da hoces.
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 01. decembar 2019 15:09)Još veće čudo je odigrati 3 zadnje utakmice u Evropi i primiti 15 golova i šutirati u okvir 3-4 puta za 270 min.igre...Za ginisa...Kao i šutirati u zadnjih 6 godina 80 penala u domaćoj ligi(zvanično svetski rekord!)...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 01. decembar 2019)

FK Partizan dobio poslednji put u KŠ/LŠ početkom osamdesetih :), ja imao pet godina nepunih. Pozdrav svim ljubiteljima sporta.

F10

pre 4 godine

@ MT

Da ste bili u našoj grupi, možda bi malo bolje a možda i malo gore prošli. Očigledno je da su se igrači AZa previše opustili i nisu očekivali da će primiti dva gola ali to gde su oni a gde smo mi, pokazali su za 5 minuta. Zvezda je nažalost sama sebe pobedila u svim utakmicama kukavičkom taktikom. Najbolju utakmicu smo odigrali u Minhenu i tamo smo primili 3 komada što po meni i nije neka sramota. Ostale su bile neuspeli pokušaj da primimo što manje golova.

Марко

pre 4 godine

Uvek ste bili najbolji istoricari, i zelim vam jos dugo, dugo to da budete, jer dokle god vi zivite u proslosti znaci da vam sadasnjost, a i buducnost, nikako ne odgovara. Ja cu da uzivam u igrama Partizana koji se ne bruka u Evropi, kome samo fali malo srece i bolji golman, koji ima lepu igru, kome sudije i protivnicki tim dozvoljavaju i da izgubi u domacem prvenstvu, koji ima skolu fubala i mlade igrace iz te skole, koji zna da dovodi kvalitetne igrace, i najbitnije, koji Zvezdi ne dozvoljava sut ka golu.
(Penicilin, 1. decembar 2019 19:15)

Није то само историја, то је нешто чему су се радовали милиони људи у овој земљи. И дерби који помињеш, који се одиграо пре пар месеци, који је Звезда одиграла лоше, постаће историја, као и шест дербија у претходне две сезоне од којих је Звезда добила 2, а Партизан ниједан. Тих дербија се за 2-3 године више нико неће сећати, а Звездине титуле првака Европе и света ће остати у сећању свих нас још много, много деценија. Једино не знам да ли ћемо те титуле памтити дуже ми или ви. Звезда је победила Ливерпул прошле сезоне, а Ливерпул је на крају освојио ЛШ. Партизан није победио Манчестер јунајтед, клуб који је у овом тренутку знатно слабији од Ливерпула, није ни гол постигао. Звезда је победила Олимпијакос у Лиги шампиона, а пре само две године Паритзан је испао од тог истог Олимпијакоса у плеј-офу за пласман у Лигу шампиона. И сад по теби више вреди ваша победа против Астане у ЛЕ, него Звездина против Олимпијакоса у ЛШ.

Gandalf

pre 4 godine

Partizan pojma nema,nije ni cudo sto je deset razlike za Zvezdu.Pobedili jednom Zvezdu posle dve ipo godine i slavili kao da su osvojili ls.

Bodibond

pre 4 godine

Da l' je moguce, ljudi... Dobaci mu golman loptu da da gol!? Je l' neko ovo gleda!? 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 1. decembar 2019 15:32) 

Gledas ti, i to svaki mec KK/FK Partizan. Pogresno su te ucili da si navijac Zvezde.

Duka

pre 4 godine

izbaciti iz lige i mačvu i partizan, crvene se, čak, i najveći mazohisti koji ovo gledaju, a ne samo pošteni ljudi koji, usput, pročitaju šta se sve dešava!!!
(mladići borovi, devojke jele, 1. decembar 2019 15:36)

Ja mislim da crveni tvoja uciteljica.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

(Joda,licno, 1. decembar 2019 19:39)




:)))))
nema dalje - lik baštini logiku iz paralelnog grobarskog univerzuma, ali je, uz to, i primenjuje odokativno, uz argumentaciju "ne znam", "mislim", "valjda"...

liga šampiona je liga šampiona, kvalifikacije su kvalifikacije!
da je zvezda, recimo, ispala u četvrtom kolu od jang bojsa i nastavila u ligi evrope, kako bi se računale pobede protiv suduve i helsinkija?
kao pobede u ligi šampiona?

znam da boli, partizan je u kupu/ligi šampiona poslednji put pobedio još 1983, i, kako stvari stoje, više i neće!

Mihajlo

pre 4 godine

Ovo je najbolji tim Partizana u istoriji, Asano puma, Sejduba Suma, Lune Šćekić, kad je teško tu je Zdjelar, ćelavi Miletić i Sadiiik! A Savo je novi Ferguson, jel da? Šta vas briga, pobedili ste Mančester sa 0:1!

Mrsimir

pre 4 godine

Pa da, "osvetili su se za Alkmar", a zašto ne priznaše 2 gola Mačvi?
(Wlada,
a,na kojoj si ti Tv kanalu gledao mec?Ja stvarno videh jedan gol Macve ,i to cist,ali nisam drugi video...da niste poceli halucinirati posle onih 6 komada?..Jeste sigurni da vam je dobro,?-posle one kradje Vozdovca od sinoc-pocinje me zabrinajvati vase zdravstveno stanje,jer poistovecujete onu lakrdiju od juce i ovu rutinsku,cistu i laku pobedu Partizana,a to zdravi pameti ne rade....osim ako....pa sad..

Penicilin

pre 4 godine

... У дуелима са немачким клубовима Партизан има 5 победа, 1 нерешену и 11 пораза. У дуелима са енглеским клубовима Партизан има 4 победе, 2 нерешене и 13 пораза. Са друге стране, Црвена звезда у дуелима са немачким клубовима има 14 победа, 4 нерешене и 15 пораза, а у дуелима са енглеским клубовима 7 победа, 6 нерешених и 8 пораза. Звезда је у ове две сезоне забележила две победе у ЛШ, прву против Ливерпула, другу против Олимпијакоса. У свом последњем учешћу у ЛШ, Партизан је освојио 0 бодова, тј. изгубио је свих 6 утакмица. Ни у претходном учешћу у Лиги шампиона Партизан није успео да победи ниједном. Последња Партизанова победа у најјачем европском такмичењу догодила се давне 1983. године у КЕШ-у. У међувремену, Звезда је забележила 19 победа у КЕШ-у, постала прваке Европе и света и добила две утакмице у ЛШ.
(Марко, 1. decembar 2019 15:43)

Uvek ste bili najbolji istoricari, i zelim vam jos dugo, dugo to da budete, jer dokle god vi zivite u proslosti znaci da vam sadasnjost, a i buducnost, nikako ne odgovara. Ja cu da uzivam u igrama Partizana koji se ne bruka u Evropi, kome samo fali malo srece i bolji golman, koji ima lepu igru, kome sudije i protivnicki tim dozvoljavaju i da izgubi u domacem prvenstvu, koji ima skolu fubala i mlade igrace iz te skole, koji zna da dovodi kvalitetne igrace, i najbitnije, koji Zvezdi ne dozvoljava sut ka golu.

Марко

pre 4 godine

FK Partizan dobio poslednji put u KŠ/LŠ početkom osamdesetih :), ja imao pet godina nepunih. Pozdrav svim ljubiteljima sporta.
(Radomir,
Pa kad je promenjen format takmicenja...Ranije nije bilo predkvalifikacija niti kvalifikacija,da bi se doslo do 32 najbolja tima,nego je bio zreb,nije bilo grupa,pa ko ce kome...Od tada pa naovamo mnooogo vise pobeda ima Partizan,nego vi....I to se boduje,i to se itekako gleda.Zatim,u vreme sankcija,kad nam je fudbal bio zabranjen,a Partizan nekolko puta sampion,tu smo izgubili sansu da nesto vece u Evropi napravimo,a mogli smo sa takvim fudbalerima mnogo.Bas mnogo.Tako da ti(VAM) ova konstatacija ne pije vodu. 1983 gPartizan je .cini mi se ,je igrao sa Dinamom iz Berlina(ciji su igraci bili dopingovani,i ne samo na ovom mecu )i pobedio sa 1:0,tu pobedu racunas i brojis kao poslednju,jel?//Netacno,jer je poslednja pobeda,mislim sa Bate Borisovon 2:1,pre 3 godine u kvalifikacionom mecu.I jedno i drugo takmicenje je isto,samo je doslo do nekih 'prociscavanja' kako bi se dobilo na kvalitetu(formirane su grupe),a pocele su i kvalifikacije,sto do 92`g. nije bilo .
(Joda,licno, 1. decembar 2019 17:37)

Док Звезда није прошле године ушла у ЛШ, ви Гробари сте сматрали да је Партизан једини наш учесник у ЛШ, иако је ЛШ оно исто такмичење које се некада звало КЕШ. Са друге стране, ви сада очекујете да се утакмице квалификација и плеј-офа за ЛШ третирају исто као утакмице у самој ЛШ, јер то вама сада тако одговара. Крајње лицемерно!

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Gledao sam sto puta, i ne mogu se nacuditi sta su zebrice ucinile... Ono nije lako izvesti, ljudi, pa i da hoces.

Лепи Цане

pre 4 godine

Kada će Radnički,Vojvodina,Radnik I Proleter da pobede ili makar uzmu 1 bod Zvezdi?
(marek hamšiković, 01. decembar 2019 15:25)

Када буду бољи од Звезде, значи никад.

Njaah

pre 4 godine

Kada će Radnički,Vojvodina,Radnik I Proleter da pobede ili makar uzmu 1 bod Zvezdi?
(marek hamšiković, 01. decembar 2019 15:25)

Druze,od sezone kada se Radnicki vratio u superligu otkinuo je vise bodova Zvezdi nego tvom partizanu....
Razmisli malo...

železničar

pre 4 godine

Stvarno ne razumem čemu ovo? Zar treba da uzimamo bodove na ovaj način i da ličimo na zvezdu? Ne treba nam ovo nikako. I tako smo prosuli gomilu bodova, ne razumem čemu sad navlačenje. Zašto dajemo povoda ovima da nas prozivaju?
Mada, koliko je bilo kontraverzi ove sezone na račun zvezdinih pobeda, ne bi me čudilo da je ovo bilo smišljeno, da ispadne kako su i naši protivnici oštećeni, a ne samo njihovi... Nema veze što se njima to desi u skoro svakoj utakmici, a nama tek na ponekoj...

Straight Outta München

pre 4 godine

11 bez jakne ne gledajte(Zitko, 1. decembar 2019 14:52) Momcino, posle onakvog sudjenja od juce, preko Indjije i svih ostalih u ligi, tvoj komentar je jednostavno sramotan. Ne volim ni partizan, al ovo sto se radi u vasu korist ove godine je za ljude sa nedostatkom ikakvog morala. Ajd uzdravlje.
(Onokao.., 01. decembar 2019 14:59


Sve sve, ali ovi grobari koji imaju izjave tipa”ne volim ni Partizan....”
Zbog njih je jos draze onih plus 30 iz prosle sezoni i sada plus 8.

Pera kralj

pre 4 godine

Partizan igra ubedljivo najlepsi fudbal u Srbiji, to je dokazao i onom rutinskom pobedom u derbiju. Da se podsetimo, Zvezda nije imala sut u okvir gola.
(Sale#4, 01. decembar

Kod rezultata 0-0 Zvezdi ponisten cist gol,da se podsetimo.

fortress near belgrade

pre 4 godine

Gledao sam sto puta, i ne mogu se nacuditi sta su zebrice ucinile... Ono nije lako izvesti, ljudi, pa i da hoces.
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 01. decembar 2019 15:09)Još veće čudo je odigrati 3 zadnje utakmice u Evropi i primiti 15 golova i šutirati u okvir 3-4 puta za 270 min.igre...Za ginisa...Kao i šutirati u zadnjih 6 godina 80 penala u domaćoj ligi(zvanično svetski rekord!)...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 01. decembar 2019 15:15)

A jos vece cudo je da primis 2 gola za 2 minuta SA IGRACEM VISE ahahhahahahahhahahahahahahahah

Sale#4

pre 4 godine

Partizan igra ubedljivo najlepsi fudbal u Srbiji, to je dokazao i onom rutinskom pobedom u derbiju. Da se podsetimo, Zvezda nije imala sut u okvir gola.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

a mislim da crveni tvoja uciteljica.
(Duka, 1. decembar 2019 16:23)




:)))))
mišljenje je kao i zadnjica, svi je imaju...

Mladici borici i devojke jelke

pre 4 godine

Kod rezultata 0-0 Zvezdi ponisten cist gol,da se podsetimo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pera kralj, 1. decembar 2019 15:57) # Link komentara

Zvezdi nije ponisten cist gol od 46-e pa do danas, da se ne zaboravi.

Milan

pre 4 godine

Da l' je moguce, ljudi... Dobaci mu golman loptu da da gol!? Je l' neko ovo gleda!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 1. decembar 2019 15:32)

Pa ti prvi gledaš čim komentarišeš,je l' ti krivo što mu je dobacio?
(marek hamšiković, 01. decembar 2019 15:53

Nije, ali isto tako mi je drago i kad je golman Indjije napravio penal. Ko mu kriv? Da nije Zvezda?

marek hamšiković

pre 4 godine

Pitam se gde je onaj lik što juče brojao komentare partizanovaca na utakmici Crvena Zvezda-Voždovac,što sad ne prebroji komentare Terzinih pulena na ovoj vesti?Mačva oštećena za gol,ali ja ću se voditi ciganskom logikom - 1:2 za Partizan.Sram vas bilo više,imate najviše filijala u ligi počevši od Radničkog do Vojvodine,Radnika i, Proletera,vi ste nekom našli da pričate o suđenju,pa za vreme tog famoznog Toleta imali ste više dosuđenih penala od nas,a samo ove sezone ste pokrali Inđiju za 3 boda odnosno Napredak I Voždovac za po 2 boda,da je pravde Partizan bi bio prvi,sve se vraća sve se plaća,vratiće se dani kada će morati SMS porukama da spasavaju,ugasiće se ovo zlo jednog dana,večeras svim, srcem uz Cedolimpiju!

Vuk

pre 4 godine

Nije ovo sad nista, Macva jeste prijateljski klub uz jos jedan ili dva. Da vidite tek kako je bilo dok je Tole vodio savez, 80% lige sedelo u upravi Partizana.

Udbaši Poturice

pre 4 godine

Црвена звезда је донела једини трофеј нашем клупском фудбалу. Да ли би Динамо из Букурешта изједначавао са Стеауом? 
(Марко, 1. decembar 2019 16:19) 
A samo si imao zelju nesto pametno da napises. Al' ne ide, vidis i sam. Zao mi te je. Mnogo.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Pametan covek u komunikaciji nikad ne upotrebljuje iskljucivost,vec 'mozda" "mislim"itd.
(Joda,licno, 2. decembar 2019 04:06)






:)))))
pametan čovek u polemici koristi činjenice, a svako "možda" i "mislim" su relativizacija njihove egzaktnosti.
pametan čovek, dalje, ne koristi isključivo informacije sa vikipedije, i to sa neuređene stranice, već potraži zvanične podatke sa sajta organizatora takmičenja.
pametan čovek je, i bez svega toga, bar funkcionalno pismen, te razume pročitano koje ukazuje na to da je takmičenje takmičenje a da su kvalifikacije kvalifikacije, jer se po propozicijama organizatora timovi, kao zvezda, tek po uspešnom okončanju četiri kruga kvalifikacija plasiraju u jače od ta dva takmičenja, ili, kao jang bojs, ostaju u ligi evrope.
oba takmičenja počinju tek posle, ponavljam - tek posle, okončanih kvalifikacija.

pametan čovek, dakle, zna da je partizan poslednju pobedu u kupu/ligi šampiona ostvario 2.11.1983. kada je sa 1:0 pobedio istočnonemački dinamo berlin i zbog poraza od 0:2 u prvoj utakmici ispao iz daljeg takmičenja.
sve drugo su samo dogodovštine iz paralelne stvarnosti vjesnikovih svedoka.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Mozda su u sudu svi do reda navijali za Partizan?
(Joda,licno, 2. decembar 2019 03:46)






:)))))
opet dogodovštine iz zemlje čuda vjesnikovih svedoka.
sud udruženog rada nije vlastan da dodeljuje titule u fudbalu, a sa aspekta uefa pod čijim okriljem je takmičenje odigravano - svako mešanje države u rad fudbalskog saveza kažnjivo je.
i po zvaničnim podacima uefa, prvaci ta dva prvenstva sfrj su - crvena zvezda i vardar, koji su i igrali tadašnji kup šampiona.

svakodnevnim srpskim, partizan je u 45 prvenstava sfrj osvojio jednocifreni broj titula, 9, pa ni zvezdicu nije zaslužio da prišije!

laik

pre 4 godine

ljudi , zasto gledate ovo ?? alo , sta je s vama ? da li ona bruka koja se ponavlja po stoti put nije dovoljna da se ovaj klub i svi nasi klubovu i fudbal u Srbiji uopste bojkotuje i ne prati dok god je tako?! zbog nas budala oni i postoje , treba ih ugasiti

marek hamšiković

pre 4 godine

Hoće li opet biti 1:3 (1:0)? 1-2
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (severac, 1. decembar 2019 15:00)

Kada će Radnički,Vojvodina,Radnik I Proleter da pobede ili makar uzmu 1 bod Zvezdi?

Bodibond

pre 4 godine

Neverovatno kako Macva, inace najgora ekipa lige danas igra ofanzivno i motivisano, a Vozdovac juce igrao sa klincem od 16 godina bez Hajdina i Devica koji je usao u igru tek kad je sve reseno.

zastava101specijal

pre 4 godine

Ko bre kaže da Partizan nije pobedio u LŠ?! a 0:0 protiv Reala pa tada je neki njihov predsednik rekao da je to veći uspeh nego to što je Zvezda osvojila kup šampiona. Pa da to je najveći uspeh bilo kog kluba na ovim prostorima.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

(Марко, 1. decembar 2019 15:43)


nije u redu!
govoriš jezikom nekih činjenica koje se u grobarskoj paralelnoj stvarnosti nisu dogodile, i neće!

realno

pre 4 godine

Miletic ocajan, u napadu neupotrebljiv, pet puta umesto da centrira, on vraca loptu nazad, ne moze nikoga da pretrci, jednostavno nije za desnog beka. Zdjelar takodje neupotrebljiv, ne ume da loptu na prvu, svaku loptu vraca nazad. Sadik sebican, davi loptu, nikome j ne da.
Natho igracina, mucenik, pet put dize ruke, ne veruje sa kim igra i sta rade.
Savo,.molim te nemoj Scekica u drugom.

Bodibond

pre 4 godine

Када буду бољи од Звезде, значи никад.
(Лепи Цане, 01. decembar 2019 15:41)

Bio bolji Javor i umalo da pobedi, bila bolja Indjija pa je "visa sila" uticala na to da ostane bez ijednog boda. A to dalje znaci da lider prvenstva nije ujedno i najbolji tim u drzavi.

marek hamšiković

pre 4 godine

Sudija od početka najbolji igrač Partizana. Sramota šta vi radite od lige.
Idemo Mačva!!!
(Nolan Mr. Smith, 1. decembar 2019 15:48)

Kaže navijač kluba za koji se penali sviraju za prekršaje van šesnaesterca I čiji se golovi priznaju posle dvometarskih ofsajda.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Partizan daleke 56g bio vrlo poznati klub u Evropi,(za razliku od vas,i to sami pisete u autbiog.knjizi povodom vaseg 65 god postojanja,ja nemam nista da dodam)pa je bio prvi istocno evropski klub koi je pozvan da otvori prvu utakmicu koja je UEFa organizovala.





:)))))
crvena zvezda, dinamo i partizan imali su po dve osvojene titule prvaka, a hajduk, koji je te 1955. bio i aktuelni prvak, ih je imao tri, i nije pozvan?!
naravno, to u almanahu vjesnikovih svedoka nikako ne znači da je fudbalski savez sfrj - vojni klub, kao svog protežea, predložio uefi.

Poso

pre 4 godine

Da li je neko uočio pravilo da grobarske filijale brzo ispadaju iz lige. Ne mogu da stignu da se raskusuraju u toj komplikovanoj trgovini i kombinatorici. Evo dokaza:Kula, Borča, smederevo, sloboda, Pazar, metalac, kragujevac, jagodina itd...

Rivalitet

pre 4 godine

Hocete se vec jednom dogovoriti ko vise dobija od drzave, ko vise namesta u domacem prvenstvu i ko se vise blamira po Evropi. Tu ste negde mrtva trka, dostojni suparnici jedni drugima. Pravi blizanci.

Radijator

pre 4 godine

Kod rezultata 0-0 Zvezdi ponisten cist gol,da se podsetimo.
(Pera kralj, 01. decembar 2019 15:57)

Ne mozemo da se potsetimo onog sto se nije desilo. A mozemo onog sto jeste, a to je da Zvezda nije imala sut u okvir gola.
Cao zdravo.

NY

pre 4 godine

Nadam se da će Stojke stajati ceo meč na golu.Da neće imati “tikova” i da jaše šipku i vodi navijanje....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 01. decembar 2019 14:44)

I opet si prvi na komentaru a onda se sa drugim imenom svadjaš sa ostalima

Umetnost i fudbal

pre 4 godine

@Joda, pa dobro koliko partizan od 1992. ima učešća u LŠ? Ako ima dva učešća i 12 utakmica, koliko ima pobeda u tih 12 utakmica? I do 1992 su se igrale kvalifikacije, morao si da osvojiš šampionat svoje zemlje.

zastava101specijal

pre 4 godine

Notingem forest je doneo engleskom fudbalu dva trofeja. Da li bi Arsenal izjednacavao sa Notingemom?
(Sah-mat, 01. decembar 2019 18:59)
Naravno da da samo kada bi neki milioner pumpao novac kao u Arsenal jer tamo ni Čelsi nikad ne bi bio to što jeste da nije Abramovićevog novca, evo sad Matešic pravi novog giganta RB leipziga a meni je sve to šarena laža u odnosu na to šta je Notinghem forest napravio.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

izbaciti iz lige i mačvu i partizan, crvene se, čak, i najveći mazohisti koji ovo gledaju, a ne samo pošteni ljudi koji, usput, pročitaju šta se sve dešava!!!

Bodibond

pre 4 godine

Vise stvorila sansi poslednjeplasirana Macva za 45 minuta nego sinoc sestoplasirani Vozdovac za celu utakmicu, neverovatno zaista.

Joda,licno

pre 4 godine

FK Partizan dobio poslednji put u KŠ/LŠ početkom osamdesetih :), ja imao pet godina nepunih. Pozdrav svim ljubiteljima sporta.
(Radomir,
Pa kad je promenjen format takmicenja...Ranije nije bilo predkvalifikacija niti kvalifikacija,da bi se doslo do 32 najbolja tima,nego je bio zreb,nije bilo grupa,pa ko ce kome...Od tada pa naovamo mnooogo vise pobeda ima Partizan,nego vi....I to se boduje,i to se itekako gleda.Zatim,u vreme sankcija,kad nam je fudbal bio zabranjen,a Partizan nekolko puta sampion,tu smo izgubili sansu da nesto vece u Evropi napravimo,a mogli smo sa takvim fudbalerima mnogo.Bas mnogo.Tako da ti(VAM) ova konstatacija ne pije vodu. 1983 gPartizan je .cini mi se ,je igrao sa Dinamom iz Berlina(ciji su igraci bili dopingovani,i ne samo na ovom mecu )i pobedio sa 1:0,tu pobedu racunas i brojis kao poslednju,jel?//Netacno,jer je poslednja pobeda,mislim sa Bate Borisovon 2:1,pre 3 godine u kvalifikacionom mecu.I jedno i drugo takmicenje je isto,samo je doslo do nekih 'prociscavanja' kako bi se dobilo na kvalitetu(formirane su grupe),a pocele su i kvalifikacije,sto do 92`g. nije bilo .

Sah-mat

pre 4 godine

Црвена звезда је донела једини трофеј нашем клупском фудбалу. Да ли би Динамо из Букурешта изједначавао са Стеауом?
(Марко, 1. decembar 2019 16:19)

Notingem forest je doneo engleskom fudbalu dva trofeja. Da li bi Arsenal izjednacavao sa Notingemom?

Toto-ko-tunjo-pojasnjavajuci-Holmsu-treslicemerizam-kao-pojavu

pre 4 godine

Zasto je promenjen naslov vesti posle utakmice Macva-Partizan? I zasto nema posebne vesti kao posle Zvezda-Vozdovac "Da li je Marin bio u ofsajdu?" iako ste i sami u toku meca pisali:

-86' Mačva opet oštećena

Šta radi pomoćni sudija? Sada je Šušnjar imao priliku za jedan na jedan sa Stojkovićem, bio je daleko od ofsajda, ali je igra prekinuta...

-83' Velika greška sudije na štetu Mačve

Milosavljević je imao priliku da izađe jedan na jedan sa Stojkovićem, ali ga je zaustavio sudija Grujić koji je svirao ofsajd. 

Ispostavilo se da je njegov pomoćnim napravio veliku grešku i da Milosavljević nije bio ni približno u ofsajdu.

One night in May

pre 4 godine

Momcino, posle onakvog sudjenja od juce, preko Indjije i svih ostalih u ligi, tvoj komentar je jednostavno sramotan. Ne volim ni partizan, al ovo sto se radi u vasu korist ove godine je za ljude sa nedostatkom ikakvog morala. Ajd uzdravlje.
(Onokao.., 1. decembar 2019 14:59)

Karadzic se Tole javio, titulu nam je zabranio...

Onokao..

pre 4 godine

-11 bez jakne ne gledajte
(Zitko, 1. decembar 2019 14:52)

Momcino, posle onakvog sudjenja od juce, preko Indjije i svih ostalih u ligi, tvoj komentar je jednostavno sramotan. Ne volim ni partizan, al ovo sto se radi u vasu korist ove godine je za ljude sa nedostatkom ikakvog morala. Ajd uzdravlje.
(Onokao.., 1. decembar 2019 14:59)

Поздравио те Томислав Караџић. Каже: "Много ме је срамота свега што сам радио."
(Марко, 1. decembar 2019 15:24)

Kakve ja veze imam s Karadzicem? Ako si na ovom portalu od juce, da ti pojasnim, ja ne navijam za blizance. Znam da ti je tesko da to pojmis, ali meni ste isti. Opet, to ne znaci da treba da cutim kad vidim onakvo sudjenje kao ono juce. Al dobro, vi od vaseg rivaliteta ste izgubili osecaj za moralno pa odmah mislitr da ako vas neko pomene, odma mora da znaci da navija za ove druge

maya

pre 4 godine

Ako uopsre ima morala, posle ovog gola zamolio bih navijace kluba sa JNA(tzv male komsije)da ne komentarisu fomacu ligu.Hvala unapred.

marek hamšiković

pre 4 godine

Da l' je moguce, ljudi... Dobaci mu golman loptu da da gol!? Je l' neko ovo gleda!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 1. decembar 2019 15:32)

Pa ti prvi gledaš čim komentarišeš,je l' ti krivo što mu je dobacio?

Umetnost i fudbal

pre 4 godine

Joda, Partizan je do 1992 bio samo 11 puta šampion države. Za 37 godina, od kad postoji KEŠ pa do 1992, imao je samo 6-7 učešća u Keš. Poslednju pobedu ostvario je 1983, pre 36 godina. U tih 11 titula ubrojana je i ona koju je dodelio Sud udruženog rada. U LŠ nema nijednu pobedu niti će je u bližoj budućnosti imati. Sramota je da ne poznaješ istoriju kluba za koji navijaš.

marek hamšiković

pre 4 godine

izbaciti iz lige i mačvu i partizan, crvene se, čak, i najveći mazohisti koji ovo gledaju, a ne samo pošteni ljudi koji, usput, pročitaju šta se sve dešava!!!
(mladići borovi, devojke jele, 1. decembar 2019 15:36)

Izbaciće Mačvu i Partizan,ali tek kad se pre njih izbace Crvena Zvezda I Radnički.

Onokao..

pre 4 godine

Првак Европе и света не може да буде исти као клуб без трофеја у такмичењима која организује УЕФА. Једноставно, не може! Клуб, који има две победе у групној фази Лиге шампиона, не може да буде исти као клуб који никада није победио у групној фази Лиге шампиона. Када се помиње Црвена звезда на сајту УЕФЕ у неком тескту, тада скоро увек стоји епитет "former European champion". Неко ко је неутралан, а познаје фудбал, не би смео да изједначава Црвену звезду и Партизан. Црвена звезда је донела једини трофеј нашем клупском фудбалу. Да ли би Динамо из Букурешта изједначавао са Стеауом?
(Марко, 1. decembar 2019 16:19)

Meni ste isti. Ne kazem da ste klubovi iste velicine. Zvezda je veci klub i to je cinjenica, ali je vas rivalitet nesto sto unistava fudbal u ovoj zemlji. Zbog bolje prodaje igraca, ne biraju se sredstva sa se bude prvi, pa makar bilo sudjenje kao ono juce. I niko ne kaze "sramota me je", nego "pa sta, i oni su". E zato sto ne znate kad je dosta, zato vas odvaljuju ekipe u Evropi koje i nisu u nekoj formi i jedne i druge. Da su igraci navikli da zasluze pobedu na terenu, ekipe bi bile bolje i takmicarskije. Prosto.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Gde vam je sad vest 'Da li je bio ofsajd kod gola Mačve'? Svirana su dva nepostojuća ofsajda...
(Glavni arhivator, 01. decembar 2019 16:51)

Bice. Naginju vise njima, al' izbace.

nisam razumen

pre 4 godine

Zvezdi se mora priznati da je i dalje u igri, da stigne i prestigne Dinamovu "dvaesdvojku" u LŠ.
Bio bi to veliki podvig, biće teško ali nije nedostižno!!

Gru

pre 4 godine

Mrtva trka cija je utakmica smesnija za gledanje.
Da li CZ od juce ili ova sklanjalica Macve sada. Dobro je da golman sam sebi nije dao gol. 😂

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Grobar sam ali ovde se vec zna rezultat i pre utakmice.Macva je prijateljski klub partizana
(Xuk, 01. decembar 2019 15:05)

Zvezda i Partizan kao dve starlete. Mi, opet, kao fanovi sto sibaju +/- i komentare te im dizu rejting.

dejan

pre 4 godine

Da,to je naš klub. Koji nam je otkinuo dva boda pre godinu dana,u sred Beograda,na onoj čuvenoj utakmici kada je sneg bio do kolena,ali naravno,nije smela da se odloži.Za razliku od zvezdine,koja se naravno odložila.

Penicilin

pre 4 godine

Није то само историја, то је нешто чему су се радовали милиони људи у овој земљи. И дерби који помињеш, који се одиграо пре пар месеци, који је Звезда одиграла лоше, постаће историја, као и шест дербија у претходне две сезоне од којих је Звезда добила 2, а Партизан ниједан. Тих дербија се за 2-3 године више нико неће сећати, а Звездине титуле првака Европе и света ће остати у сећању свих нас још много, много деценија. Једино не знам да ли ћемо те титуле памтити дуже ми или ви. Звезда је победила Ливерпул прошле сезоне, а Ливерпул је на крају освојио ЛШ. Партизан није победио Манчестер јунајтед, клуб који је у овом тренутку знатно слабији од Ливерпула, није ни гол постигао. Звезда је победила Олимпијакос у Лиги шампиона, а пре само две године Паритзан је испао од тог истог Олимпијакоса у плеј-офу за пласман у Лигу шампиона. И сад по теби више вреди ваша победа против Астане у ЛЕ, него Звездина против Олимпијакоса у ЛШ.
(Марко, 1. decembar 2019 19:56)

Ako me pitas sta to znaci za srpski fudbal, mislim da isti broj bodova nosi i jedna i druga pobeda, s tim sto Partizan ima jos dva remia ove godine, znamo kave "rezultate" Zvezda ima u ostalim utakmicama. Ono sto je najbitnije, trenutno je Partizan bolji klub u svakom pogledu osim mesta na tabeli u domacoj ligi, a da sam na tvom mestu mene bi bilo sramota Zvezdinog prvog mesta u domacoj ligi zbog nacina na koji su osvojeni ti bodovi.

marek hamšiković

pre 4 godine

Kakva sklanjalica, sramota me da gledam
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sasha, 1. decembar 2019 15:19)

Pa nemoj da gledaš,idi gledaj Zvezda-Radnički ili Zvezda-Radnik,tu sve vrvi od fudbala.

marek hamšiković

pre 4 godine

sramota me sto sam grobar
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pfc, 1. decembar 2019 15:32)

Idi gledaj fmp.

...Piksi...

pre 4 godine

Sudija Dzokic....
Evo ja sam Zvezdas i kazem da nije bruka igrati 2:2 ,napadati praviti sanse.Moramo biti kriticni,ako volimo svoj klub,dotakli smo dno u LS, ljudi pa primili smo vise golova u jedno ucesce u
LS,nego Partizan u dva,i oba puta cemo biti zadnji u grupi isto kao i Partizan.Sta je tu dobro???Mi smo prvaci Evrope i Sveta,nama to ne prilici.

Joda,licno

pre 4 godine

Док Звезда није прошле године ушла у ЛШ, ви Гробари сте сматрали да је Партизан једини наш учесник у ЛШ, иако је ЛШ оно исто такмичење које се некада звало КЕШ. Са друге стране, ви сада очекујете да се утакмице квалификација и плеј-офа за ЛШ третирају исто као утакмице у самој ЛШ, јер то вама сада тако одговара. Крајње лицемерно!
(Марко,
Zao mi je Marko ako nisi razumeo sta sam hteo da kazem,i vi tu nista s`tim nemate.I nije Partizan kriv sto se promenilo takmicenje,i format iako je bas on prvi igrao u istom !!!Ja spomenuo zvezdu nisam,ja samo kazem da su one "informacije" o pobedama u KES _LS lazne,a kad vec pitas,ili konstatujes,onda da ti kazem da LSi KES stvarno nisu isti,pisao sam o tome koje su razlike u proslom postu,i ne znam kome kako odgovara ili ne,jednostavno je to tako.

Joda,licno

pre 4 godine

nema dalje - lik baštini logiku iz paralelnog grobarskog univerzuma, ali je, uz to, i primenjuje odokativno, uz argumentaciju "ne znam", "mislim", "valjda"...

liga šampiona je liga šampiona, kvalifikacije su kvalifikacije!
da je zvezda, recimo, ispala u četvrtom kolu od jang bojsa i nastavila u ligi evrope, kako bi se računale pobede protiv suduve i helsinkija?
kao pobede u ligi šampiona?

znam da boli, partizan je u kupu/ligi šampiona poslednji put pobedio još 1983, i, kako stvari stoje, više i neće!
(mladići borovi, devojke jele,

Pametan covek u komunikaciji nikad ne upotrebljuje iskljucivost,vec 'mozda" "mislim"itd.
Pobede su pobede,racunaju se kao i svake pobede u datom takmicenju.dakle,nisu isti bodovi sa jedne utakmice u LE sa bodovima u LS,time ti je sve receno.Naravno ja su nesto veci bodovi koji su osvojeni u LS-naspram ovih drugih...105- 41 -24-40/-161 133+28,evo su ti parametri u KES I LS zajedno oficijalno,pa sam izvedi zakljucak ,i prestanite da obmanjujete i sebe i javnost proizvoljnim misljenima.Ovi su oficijalni Uefini podaci o Partizanu u KESa i LS.Dakle 41 pobedu Partizan nije imao samo u KEsa,vec su tu uracunati i pobede u (pred)_kvalifikacijama,jer je to isto ucesce.Inace,broj utakmica koje je Partizan odigraou KESa su 26,ostali su u LS,dakle UEFA racuna to takmicenje(iako je promenjen format) za isto,tako ga i boduje.dakle opet lazete.

Joda,licno

pre 4 godine

Joda, Partizan je do 1992 bio samo 11 puta šampion države. Za 37 godina, od kad postoji KEŠ pa do 1992, imao je samo 6-7 učešća u Keš. Poslednju pobedu ostvario je 1983, pre 36 godina. U tih 11 titula ubrojana je i ona koju je dodelio Sud udruženog rada. U LŠ nema nijednu pobedu niti će je u bližoj budućnosti imati. Sramota je da ne poznaješ istoriju kluba za koji navijaš.
(Umetnost i fudbal

Mozda su u sudu svi do reda navijali za Partizan?-pa ionako nije bilo nikakvih dokaza protiv njega -resili da to nabrzinu rese,jel?Trebali su u 4 ligu direktno da vas posalju tamo,jer ste svoje namestanje direktno priznali igravsi ponovo,nego je sajber bio vas covek,a mi previse naivni...
Oko tih "tvojih'6-7 ucesca...Volis da podmeces neistine,jel?Iako ti matematika ne ide,evo ja cu te prosvetliti,jer,11-2+1 =10 !!!pazi,stvarno 10 !!pa kako sad 10,kad ti rece 6???Necu da ti pisem o tome,ali cu ti reci da je Partizan daleke 56g bio vrlo poznati klub u Evropi,(za razliku od vas,i to sami pisete u autbiog.knjizi povodom vaseg 65 god postojanja,ja nemam nista da dodam)pa je bio prvi istocno evropski klub koi je pozvan da otvori prvu utakmicu koja je UEFa organizovala,ali tu mozda ne racunas,1/4finale,Partizan real 3:0,precka za 4ti se jos trese).Volis malo da stvari iskrivis,jel?Ubise te cinjenice!!!

rty

pre 4 godine

Za sve rasprave oko LS. U novom formatu LS partizan nikada nije pobedio i vrlo verovatno nikada i nece vise ni ucestvovati kako se trenutno stvari odvijaju u Evropi. Zvezda ima 2 pobede u dve sezone i nekoliko katastrofa ali to je i normalno za klub koji 20 godina nije igrao ozbiljan mec a kamoli fudbal. I tu mozete da prestanete sa polemikama. Istorija je istorija a statistika statistika. Kad se podvuce crta losi i jedni i drugi mada Zvezda je gledajuci rezultatski vise uradila od crno belih ipak 2 pobede i nije tako lose u razmeri cena kvalitet. Partizan je bio dobar tada kada je igrao ali klub sa malom navijackom bazom gde jako tesko moze da se probije do nekog evro nivoa.
I jedne i druge privatizovati i moliti se da ih kupi neko kao red bull pa od njih da pravi solidne evro timove inace je svaki uspeh kao i do sada trenutni.

Joda,licno

pre 4 godine

@Joda, pa dobro koliko partizan od 1992. ima učešća u LŠ? Ako ima dva učešća i 12 utakmica, koliko ima pobeda u tih 12 utakmica? I do 1992 su se igrale kvalifikacije, morao si da osvojiš šampionat svoje zemlje.
(Umetnost i fudbal,
Pa sam vidi koliko puta je bio sampion zemlje-toliko je imao predkvalifikacionih i kvalifikacionih kola,ja sad ne mogu da brojim koliko pobeda je imao, nisu bas malo,a kazem -ima ucesca koliko puta je bio i sampion,to se bar zna.Odprilike od tih 17 puta sampion oduzmi nekoliko godina kad im me zabranjeno da igraju,s`tim sto ja ne pamtim da je izbacen u prvom drugom,pa cak i u trecem kolu(mozda jednom,ne verujem dva puta).Biklo je i neresenih rezultata,ali je bilo mnogo vise pobeda ,i to dvostrukih,i u gostima i kuci.Pa imas internet,ako te ne mrzi-ti proveri dali preterujem...a,ako aludiras na tome da je 57me ,cini mi se,Partizan igrao u prvom KESa , a da pritom nije bio zampion zemlje (hajduk),onda je to zato sto je Partizan bio veoma pozmat i veoma jak,i red bi bilo da on predstavlja neku komunisticku (tada0 zemlju u najelitnijem takmicenju.Nije za to kriv Partizan,vec "L`ekip"koji je znao te stvari...

Vojvodina Katalonija

pre 4 godine

Vosa na drugom mestu.Eh da ovo nije septicka jama od zemlje imali bi i sansu za titulu.Neka Bati is Seki njihovh 1000 titula Vosa ima 2 i to apsulutno zasluzene.Napred Vosa a srbijanci nek se svadjaju (ionako im to najbolje ide)

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

-11 bez jakne ne gledajte
(Zitko, 01. decembar 2019 14:52)
Mene bi bilo sramota ove sezone da napišem ovakav komentar u ovoj sezoni ove pin-pong lige i da navijam za takav klub...

marek hamšiković

pre 4 godine

-11 bez jakne ne gledajte
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zitko, 1. decembar 2019 14:52)

Ukrali ste 3 boda Inđiji,2 boda Napretku I 2 boda Voždovcu,ali dobro,poznato je da vi srama nemate.

železničar

pre 4 godine

Stvarno ne razumem čemu ovo? Zar treba da uzimamo bodove na ovaj način i da ličimo na zvezdu? Ne treba nam ovo nikako. I tako smo prosuli gomilu bodova, ne razumem čemu sad navlačenje. Zašto dajemo povoda ovima da nas prozivaju?
Mada, koliko je bilo kontraverzi ove sezone na račun zvezdinih pobeda, ne bi me čudilo da je ovo bilo smišljeno, da ispadne kako su i naši protivnici oštećeni, a ne samo njihovi... Nema veze što se njima to desi u skoro svakoj utakmici, a nama tek na ponekoj...

Onokao..

pre 4 godine

-11 bez jakne ne gledajte
(Zitko, 1. decembar 2019 14:52)

Momcino, posle onakvog sudjenja od juce, preko Indjije i svih ostalih u ligi, tvoj komentar je jednostavno sramotan. Ne volim ni partizan, al ovo sto se radi u vasu korist ove godine je za ljude sa nedostatkom ikakvog morala. Ajd uzdravlje.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Gledao sam sto puta, i ne mogu se nacuditi sta su zebrice ucinile... Ono nije lako izvesti, ljudi, pa i da hoces.
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 01. decembar 2019 15:09)Još veće čudo je odigrati 3 zadnje utakmice u Evropi i primiti 15 golova i šutirati u okvir 3-4 puta za 270 min.igre...Za ginisa...Kao i šutirati u zadnjih 6 godina 80 penala u domaćoj ligi(zvanično svetski rekord!)...

Sale#4

pre 4 godine

Sad ide klasika, kada vodi 2-0 i razbija ih idu namerno sudijske greske u korist Partizana. Providno, vrlo providno braco i dragi Zvezdane.

Марко

pre 4 godine

-11 bez jakne ne gledajte
(Zitko, 1. decembar 2019 14:52)

Momcino, posle onakvog sudjenja od juce, preko Indjije i svih ostalih u ligi, tvoj komentar je jednostavno sramotan. Ne volim ni partizan, al ovo sto se radi u vasu korist ove godine je za ljude sa nedostatkom ikakvog morala. Ajd uzdravlje.
(Onokao.., 1. decembar 2019 14:59)

Поздравио те Томислав Караџић. Каже: "Много ме је срамота свега што сам радио."

Mladici borici i devojke jelke

pre 4 godine

Kod rezultata 0-0 Zvezdi ponisten cist gol,da se podsetimo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pera kralj, 1. decembar 2019 15:57) # Link komentara

Zvezdi nije ponisten cist gol od 46-e pa do danas, da se ne zaboravi.

Sah-mat

pre 4 godine

Gde vam je sad vest 'Da li je bio ofsajd kod gola Mačve'? Svirana su dva nepostojuća ofsajda...
(Glavni arhivator, 1. decembar 2019 16:51) # Link komentara

Tri ofsajda penal.
Joj panteri, naskacete kao po komandi i to sve zbog nekog sendvica.
Pa jel tolika glad nastupila?

marek hamšiković

pre 4 godine

Pitam se gde je onaj lik što juče brojao komentare partizanovaca na utakmici Crvena Zvezda-Voždovac,što sad ne prebroji komentare Terzinih pulena na ovoj vesti?Mačva oštećena za gol,ali ja ću se voditi ciganskom logikom - 1:2 za Partizan.Sram vas bilo više,imate najviše filijala u ligi počevši od Radničkog do Vojvodine,Radnika i, Proletera,vi ste nekom našli da pričate o suđenju,pa za vreme tog famoznog Toleta imali ste više dosuđenih penala od nas,a samo ove sezone ste pokrali Inđiju za 3 boda odnosno Napredak I Voždovac za po 2 boda,da je pravde Partizan bi bio prvi,sve se vraća sve se plaća,vratiće se dani kada će morati SMS porukama da spasavaju,ugasiće se ovo zlo jednog dana,večeras svim, srcem uz Cedolimpiju!

Марко

pre 4 godine

Gledao sam sto puta, i ne mogu se nacuditi sta su zebrice ucinile... Ono nije lako izvesti, ljudi, pa i da hoces.
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 01. decembar 2019 15:09)Još veće čudo je odigrati 3 zadnje utakmice u Evropi i primiti 15 golova i šutirati u okvir 3-4 puta za 270 min.igre...Za ginisa...Kao i šutirati u zadnjih 6 godina 80 penala u domaćoj ligi(zvanično svetski rekord!)...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 1. decembar 2019 15:15)

Клубове, са којима је Звезда играла, Партизан никада није победио. Не само да Партизан никада није победио ни Бајерн, ни Тотенхем, већ у дуелима са немачким и енглеским клубовима има изразито негативан, такорећи сраман, скор. У дуелима са немачким клубовима Партизан има 5 победа, 1 нерешену и 11 пораза. У дуелима са енглеским клубовима Партизан има 4 победе, 2 нерешене и 13 пораза. Са друге стране, Црвена звезда у дуелима са немачким клубовима има 14 победа, 4 нерешене и 15 пораза, а у дуелима са енглеским клубовима 7 победа, 6 нерешених и 8 пораза. Звезда је у ове две сезоне забележила две победе у ЛШ, прву против Ливерпула, другу против Олимпијакоса. У свом последњем учешћу у ЛШ, Партизан је освојио 0 бодова, тј. изгубио је свих 6 утакмица. Ни у претходном учешћу у Лиги шампиона Партизан није успео да победи ниједном. Последња Партизанова победа у најјачем европском такмичењу догодила се давне 1983. године у КЕШ-у. У међувремену, Звезда је забележила 19 победа у КЕШ-у, постала прваке Европе и света и добила две утакмице у ЛШ.

Boza

pre 4 godine

Jel ste videli ovo danas? E pa zapamtite dobro, ovako bi oni svaku utakmicu, samo da dodju do vlasti, i gore, zato i spinuju toliko. Pamet u glavu!

Penicilin

pre 4 godine

... У дуелима са немачким клубовима Партизан има 5 победа, 1 нерешену и 11 пораза. У дуелима са енглеским клубовима Партизан има 4 победе, 2 нерешене и 13 пораза. Са друге стране, Црвена звезда у дуелима са немачким клубовима има 14 победа, 4 нерешене и 15 пораза, а у дуелима са енглеским клубовима 7 победа, 6 нерешених и 8 пораза. Звезда је у ове две сезоне забележила две победе у ЛШ, прву против Ливерпула, другу против Олимпијакоса. У свом последњем учешћу у ЛШ, Партизан је освојио 0 бодова, тј. изгубио је свих 6 утакмица. Ни у претходном учешћу у Лиги шампиона Партизан није успео да победи ниједном. Последња Партизанова победа у најјачем европском такмичењу догодила се давне 1983. године у КЕШ-у. У међувремену, Звезда је забележила 19 победа у КЕШ-у, постала прваке Европе и света и добила две утакмице у ЛШ.
(Марко, 1. decembar 2019 15:43)

Uvek ste bili najbolji istoricari, i zelim vam jos dugo, dugo to da budete, jer dokle god vi zivite u proslosti znaci da vam sadasnjost, a i buducnost, nikako ne odgovara. Ja cu da uzivam u igrama Partizana koji se ne bruka u Evropi, kome samo fali malo srece i bolji golman, koji ima lepu igru, kome sudije i protivnicki tim dozvoljavaju i da izgubi u domacem prvenstvu, koji ima skolu fubala i mlade igrace iz te skole, koji zna da dovodi kvalitetne igrace, i najbitnije, koji Zvezdi ne dozvoljava sut ka golu.

Sale#4

pre 4 godine

Partizan igra ubedljivo najlepsi fudbal u Srbiji, to je dokazao i onom rutinskom pobedom u derbiju. Da se podsetimo, Zvezda nije imala sut u okvir gola.

MT Vračar

pre 4 godine

Bruka od Alkmara ne moze da se ispegla ni za 20 godina.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sudija Djokic centarfor sampiona, 1. decembar 2019 16:31)

Istina, Partizan se baš obrukao, to stoji... kakvih 20, 40 godina se neće ta bruka od 2:2 u Hagu ispeglati! Nedopustivo je onako izgubiti već dobijenu utakmicu i primiti dva gola sa igračem više... sve stoji!

Bolje da smo kao hrabra Zvezda primili 18 komada u 4 meča, bez šuta u okvir gola sa druge strane, to nije bruka, to je čojstvo i junaštvo! Izvinite što smo se obrukali, sreća pa imamo Zvezdu da osvetla obraz domaćeg fudbala...

Joda,licno

pre 4 godine

FK Partizan dobio poslednji put u KŠ/LŠ početkom osamdesetih :), ja imao pet godina nepunih. Pozdrav svim ljubiteljima sporta.
(Radomir,
Pa kad je promenjen format takmicenja...Ranije nije bilo predkvalifikacija niti kvalifikacija,da bi se doslo do 32 najbolja tima,nego je bio zreb,nije bilo grupa,pa ko ce kome...Od tada pa naovamo mnooogo vise pobeda ima Partizan,nego vi....I to se boduje,i to se itekako gleda.Zatim,u vreme sankcija,kad nam je fudbal bio zabranjen,a Partizan nekolko puta sampion,tu smo izgubili sansu da nesto vece u Evropi napravimo,a mogli smo sa takvim fudbalerima mnogo.Bas mnogo.Tako da ti(VAM) ova konstatacija ne pije vodu. 1983 gPartizan je .cini mi se ,je igrao sa Dinamom iz Berlina(ciji su igraci bili dopingovani,i ne samo na ovom mecu )i pobedio sa 1:0,tu pobedu racunas i brojis kao poslednju,jel?//Netacno,jer je poslednja pobeda,mislim sa Bate Borisovon 2:1,pre 3 godine u kvalifikacionom mecu.I jedno i drugo takmicenje je isto,samo je doslo do nekih 'prociscavanja' kako bi se dobilo na kvalitetu(formirane su grupe),a pocele su i kvalifikacije,sto do 92`g. nije bilo .

King

pre 4 godine

Vise stvorila sansi poslednjeplasirana Macva za 45 minuta nego sinoc sestoplasirani Vozdovac za celu utakmicu, neverovatno zaista.
(Bodibond, 01. decembar 2019 15:54)

Pa normalno, Mačva igra sa ekipom koja je se bori za treće mesto, a Voždovac igrao sa šampionom.

marek hamšiković

pre 4 godine

Hoće li opet biti 1:3 (1:0)? 1-2
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (severac, 1. decembar 2019 15:00)

Kada će Radnički,Vojvodina,Radnik I Proleter da pobede ili makar uzmu 1 bod Zvezdi?

Radijator

pre 4 godine

Kod rezultata 0-0 Zvezdi ponisten cist gol,da se podsetimo.
(Pera kralj, 01. decembar 2019 15:57)

Ne mozemo da se potsetimo onog sto se nije desilo. A mozemo onog sto jeste, a to je da Zvezda nije imala sut u okvir gola.
Cao zdravo.

Pterodaktil

pre 4 godine

A jos vece cudo je da primis 2 gola za 2 minuta SA IGRACEM VISE ahahhahahahahhahahahahahahahah
(fortress near belgrade

Primis 18 golova u 3-4 meca,kezis se,a u stvari vec su ti zivci otisli,od besa ne znas sta ces,jer znas da ce ovo zaj....nje trajati,dok ga neko "bolji' ne srusi,u sta ne verujem bas....Dakle ,ovo nije vas 'rekord',mozete vi i bolje jer ste protiv velikog Partizana primili u 4 meca cak 24 gola)7:1,6:0,6:1,5:0)...branio vam je Krivokuca,e sad dali prezime ima bas neke veze,i dali je toliko "kriv' ne znam,ali je tako bilo,imas NET proveri ...pa jos se kezi.Dakle,ni PSZ ni Totenhem,ni Bajern,vidis,-samo Partizan.I ,znas sta?...kad su posle onih 7:1,na sledecem derbiju navijanje je krenulo sa 'hocemo 8-mi'....:)

Gandalf

pre 4 godine

Partizan pojma nema,nije ni cudo sto je deset razlike za Zvezdu.Pobedili jednom Zvezdu posle dve ipo godine i slavili kao da su osvojili ls.

Pera kralj

pre 4 godine

Partizan igra ubedljivo najlepsi fudbal u Srbiji, to je dokazao i onom rutinskom pobedom u derbiju. Da se podsetimo, Zvezda nije imala sut u okvir gola.
(Sale#4, 01. decembar

Kod rezultata 0-0 Zvezdi ponisten cist gol,da se podsetimo.

Bodibond

pre 4 godine

Da l' je moguce, ljudi... Dobaci mu golman loptu da da gol!? Je l' neko ovo gleda!? 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 1. decembar 2019 15:32) 

Gledas ti, i to svaki mec KK/FK Partizan. Pogresno su te ucili da si navijac Zvezde.

Bodibond

pre 4 godine

Neverovatno kako Macva, inace najgora ekipa lige danas igra ofanzivno i motivisano, a Vozdovac juce igrao sa klincem od 16 godina bez Hajdina i Devica koji je usao u igru tek kad je sve reseno.

Udbaši Poturice

pre 4 godine

Црвена звезда је донела једини трофеј нашем клупском фудбалу. Да ли би Динамо из Букурешта изједначавао са Стеауом? 
(Марко, 1. decembar 2019 16:19) 
A samo si imao zelju nesto pametno da napises. Al' ne ide, vidis i sam. Zao mi te je. Mnogo.

marek hamšiković

pre 4 godine

Da l' je moguce, ljudi... Dobaci mu golman loptu da da gol!? Je l' neko ovo gleda!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 1. decembar 2019 15:32)

Pa ti prvi gledaš čim komentarišeš,je l' ti krivo što mu je dobacio?

NY

pre 4 godine

Neverovatno kako Macva, inace najgora ekipa lige danas igra ofanzivno i motivisano, a Vozdovac juce igrao sa klincem od 16 godina bez Hajdina i Devica koji je usao u igru tek kad je sve reseno.
(Bodibond, 01. decembar

Ajde "stručnjače" ne mlati više praznu slamu. Dosadan si. Kolila je razdaljina od Loznice do Šapca. Što nisi na utakmici? Ne puštaju te tata i mama

...Piksi...

pre 4 godine

Sudija Dzokic....
Evo ja sam Zvezdas i kazem da nije bruka igrati 2:2 ,napadati praviti sanse.Moramo biti kriticni,ako volimo svoj klub,dotakli smo dno u LS, ljudi pa primili smo vise golova u jedno ucesce u
LS,nego Partizan u dva,i oba puta cemo biti zadnji u grupi isto kao i Partizan.Sta je tu dobro???Mi smo prvaci Evrope i Sveta,nama to ne prilici.

Joda,licno

pre 4 godine

nema dalje - lik baštini logiku iz paralelnog grobarskog univerzuma, ali je, uz to, i primenjuje odokativno, uz argumentaciju "ne znam", "mislim", "valjda"...

liga šampiona je liga šampiona, kvalifikacije su kvalifikacije!
da je zvezda, recimo, ispala u četvrtom kolu od jang bojsa i nastavila u ligi evrope, kako bi se računale pobede protiv suduve i helsinkija?
kao pobede u ligi šampiona?

znam da boli, partizan je u kupu/ligi šampiona poslednji put pobedio još 1983, i, kako stvari stoje, više i neće!
(mladići borovi, devojke jele,

Pametan covek u komunikaciji nikad ne upotrebljuje iskljucivost,vec 'mozda" "mislim"itd.
Pobede su pobede,racunaju se kao i svake pobede u datom takmicenju.dakle,nisu isti bodovi sa jedne utakmice u LE sa bodovima u LS,time ti je sve receno.Naravno ja su nesto veci bodovi koji su osvojeni u LS-naspram ovih drugih...105- 41 -24-40/-161 133+28,evo su ti parametri u KES I LS zajedno oficijalno,pa sam izvedi zakljucak ,i prestanite da obmanjujete i sebe i javnost proizvoljnim misljenima.Ovi su oficijalni Uefini podaci o Partizanu u KESa i LS.Dakle 41 pobedu Partizan nije imao samo u KEsa,vec su tu uracunati i pobede u (pred)_kvalifikacijama,jer je to isto ucesce.Inace,broj utakmica koje je Partizan odigraou KESa su 26,ostali su u LS,dakle UEFA racuna to takmicenje(iako je promenjen format) za isto,tako ga i boduje.dakle opet lazete.

bildon

pre 4 godine

Prvo debakl posle AZ-ea dje su nas Milosevic i Stojkovic bukvalno izbacili iz LE, a onda dan kasnije izjava Vucelica kako uprava ostaje ista i bez obzira na sve, njihove stolice su sigurne, nesto kasnije izjava Milosevica kako "mi navijaci" nemamo pojma o fudbalu i da je bolje da cutimo..... e pa znate li koliko me briga za ovu i sve ostale utakmice ? Eto vam Milosevicu i upravo pa gledajte sami sram vas bilo ! Unististe Partizan i umjesto da se pokrijete usima makar, vi se jos sprdate sa nama... e nece da moze.... Dok god je ova uprava u Partizanu ja jedne utakmice vise gledati necu, a kamoli se nervirati... zdravo !

Njaah

pre 4 godine

Kada će Radnički,Vojvodina,Radnik I Proleter da pobede ili makar uzmu 1 bod Zvezdi?
(marek hamšiković, 01. decembar 2019 15:25)

Druze,od sezone kada se Radnicki vratio u superligu otkinuo je vise bodova Zvezdi nego tvom partizanu....
Razmisli malo...

Sub013

pre 4 godine

Gledao sam sto puta, i ne mogu se nacuditi sta su zebrice ucinile... Ono nije lako izvesti, ljudi, pa i da hoces.
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 01. decembar 2019 15:09)Još veće čudo je odigrati 3 zadnje utakmice u Evropi i primiti 15 golova i šutirati u okvir 3-4 puta za 270 min.igre...Za ginisa...Kao i šutirati u zadnjih 6 godina 80 penala u domaćoj ligi(zvanično svetski rekord!)...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 1. decembar 2019 15:15)

Kako grobari selektivno racunaju, zadnje tri, znaci ne racunate nam protiv Olimpijakosa samo protiv Bajerna i Totenhema, vi biste protiv njih primili 40 na 3 utakmice, ali sva srece niste vi ni blizu da uopste igrate sa takvim ekipama. Pa i Totenhem je primio 11 goliva na tri utakmice a vredi milijardu i to racunamo jednu protiv Bajerna i dve protiv Olija. Ne razumete vi kako igraju najvece svetske ekipe u modernom fudbalu. Nego pusti golove i to, mi se zadnje kolo borimo za prolaz dalje i to u kakvoj grupi a neko sa Arsenalom, Sahtiorom i Bragom ima nula 0 bodova. Kad spominjes ginusovu knjigu po broju primljenih golova i osvojenih bodova tu je neprikosnoven vas bratski klub Dinamo, ali meni je ipak najfascinantnije da postoji klub koji sebe smatra velikim a nije pobedio u LS od 1983. Tacka.

Straight Outta München

pre 4 godine

11 bez jakne ne gledajte(Zitko, 1. decembar 2019 14:52) Momcino, posle onakvog sudjenja od juce, preko Indjije i svih ostalih u ligi, tvoj komentar je jednostavno sramotan. Ne volim ni partizan, al ovo sto se radi u vasu korist ove godine je za ljude sa nedostatkom ikakvog morala. Ajd uzdravlje.
(Onokao.., 01. decembar 2019 14:59


Sve sve, ali ovi grobari koji imaju izjave tipa”ne volim ni Partizan....”
Zbog njih je jos draze onih plus 30 iz prosle sezoni i sada plus 8.

dejan

pre 4 godine

Da,to je naš klub. Koji nam je otkinuo dva boda pre godinu dana,u sred Beograda,na onoj čuvenoj utakmici kada je sneg bio do kolena,ali naravno,nije smela da se odloži.Za razliku od zvezdine,koja se naravno odložila.

marek hamšiković

pre 4 godine

Sudija od početka najbolji igrač Partizana. Sramota šta vi radite od lige.
Idemo Mačva!!!
(Nolan Mr. Smith, 1. decembar 2019 15:48)

Kaže navijač kluba za koji se penali sviraju za prekršaje van šesnaesterca I čiji se golovi priznaju posle dvometarskih ofsajda.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Gde vam je sad vest 'Da li je bio ofsajd kod gola Mačve'? Svirana su dva nepostojuća ofsajda...
(Glavni arhivator, 01. decembar 2019 16:51)

Bice. Naginju vise njima, al' izbace.

Sah-mat

pre 4 godine

Црвена звезда је донела једини трофеј нашем клупском фудбалу. Да ли би Динамо из Букурешта изједначавао са Стеауом?
(Марко, 1. decembar 2019 16:19)

Notingem forest je doneo engleskom fudbalu dva trofeja. Da li bi Arsenal izjednacavao sa Notingemom?

Joda,licno

pre 4 godine

Док Звезда није прошле године ушла у ЛШ, ви Гробари сте сматрали да је Партизан једини наш учесник у ЛШ, иако је ЛШ оно исто такмичење које се некада звало КЕШ. Са друге стране, ви сада очекујете да се утакмице квалификација и плеј-офа за ЛШ третирају исто као утакмице у самој ЛШ, јер то вама сада тако одговара. Крајње лицемерно!
(Марко,
Zao mi je Marko ako nisi razumeo sta sam hteo da kazem,i vi tu nista s`tim nemate.I nije Partizan kriv sto se promenilo takmicenje,i format iako je bas on prvi igrao u istom !!!Ja spomenuo zvezdu nisam,ja samo kazem da su one "informacije" o pobedama u KES _LS lazne,a kad vec pitas,ili konstatujes,onda da ti kazem da LSi KES stvarno nisu isti,pisao sam o tome koje su razlike u proslom postu,i ne znam kome kako odgovara ili ne,jednostavno je to tako.

nisam razumen

pre 4 godine

Zvezdi se mora priznati da je i dalje u igri, da stigne i prestigne Dinamovu "dvaesdvojku" u LŠ.
Bio bi to veliki podvig, biće teško ali nije nedostižno!!

Joda,licno

pre 4 godine

Joda, Partizan je do 1992 bio samo 11 puta šampion države. Za 37 godina, od kad postoji KEŠ pa do 1992, imao je samo 6-7 učešća u Keš. Poslednju pobedu ostvario je 1983, pre 36 godina. U tih 11 titula ubrojana je i ona koju je dodelio Sud udruženog rada. U LŠ nema nijednu pobedu niti će je u bližoj budućnosti imati. Sramota je da ne poznaješ istoriju kluba za koji navijaš.
(Umetnost i fudbal

Mozda su u sudu svi do reda navijali za Partizan?-pa ionako nije bilo nikakvih dokaza protiv njega -resili da to nabrzinu rese,jel?Trebali su u 4 ligu direktno da vas posalju tamo,jer ste svoje namestanje direktno priznali igravsi ponovo,nego je sajber bio vas covek,a mi previse naivni...
Oko tih "tvojih'6-7 ucesca...Volis da podmeces neistine,jel?Iako ti matematika ne ide,evo ja cu te prosvetliti,jer,11-2+1 =10 !!!pazi,stvarno 10 !!pa kako sad 10,kad ti rece 6???Necu da ti pisem o tome,ali cu ti reci da je Partizan daleke 56g bio vrlo poznati klub u Evropi,(za razliku od vas,i to sami pisete u autbiog.knjizi povodom vaseg 65 god postojanja,ja nemam nista da dodam)pa je bio prvi istocno evropski klub koi je pozvan da otvori prvu utakmicu koja je UEFa organizovala,ali tu mozda ne racunas,1/4finale,Partizan real 3:0,precka za 4ti se jos trese).Volis malo da stvari iskrivis,jel?Ubise te cinjenice!!!

marek hamšiković

pre 4 godine

izbaciti iz lige i mačvu i partizan, crvene se, čak, i najveći mazohisti koji ovo gledaju, a ne samo pošteni ljudi koji, usput, pročitaju šta se sve dešava!!!
(mladići borovi, devojke jele, 1. decembar 2019 15:36)

Izbaciće Mačvu i Partizan,ali tek kad se pre njih izbace Crvena Zvezda I Radnički.

Bodibond

pre 4 godine

Када буду бољи од Звезде, значи никад.
(Лепи Цане, 01. decembar 2019 15:41)

Bio bolji Javor i umalo da pobedi, bila bolja Indjija pa je "visa sila" uticala na to da ostane bez ijednog boda. A to dalje znaci da lider prvenstva nije ujedno i najbolji tim u drzavi.

Марко

pre 4 godine

-11 bez jakne ne gledajte
(Zitko, 1. decembar 2019 14:52)

Momcino, posle onakvog sudjenja od juce, preko Indjije i svih ostalih u ligi, tvoj komentar je jednostavno sramotan. Ne volim ni partizan, al ovo sto se radi u vasu korist ove godine je za ljude sa nedostatkom ikakvog morala. Ajd uzdravlje.
(Onokao.., 1. decembar 2019 14:59)

Поздравио те Томислав Караџић. Каже: "Много ме је срамота свега што сам радио."
(Марко, 1. decembar 2019 15:24)

Kakve ja veze imam s Karadzicem? Ako si na ovom portalu od juce, da ti pojasnim, ja ne navijam za blizance. Znam da ti je tesko da to pojmis, ali meni ste isti. Opet, to ne znaci da treba da cutim kad vidim onakvo sudjenje kao ono juce. Al dobro, vi od vaseg rivaliteta ste izgubili osecaj za moralno pa odmah mislitr da ako vas neko pomene, odma mora da znaci da navija za ove druge
(Onokao.., 1. decembar 2019 15:47)

Првак Европе и света не може да буде исти као клуб без трофеја у такмичењима која организује УЕФА. Једноставно, не може! Клуб, који има две победе у групној фази Лиге шампиона, не може да буде исти као клуб који никада није победио у групној фази Лиге шампиона. Када се помиње Црвена звезда на сајту УЕФЕ у неком тескту, тада скоро увек стоји епитет "former European champion". Неко ко је неутралан, а познаје фудбал, не би смео да изједначава Црвену звезду и Партизан. Црвена звезда је донела једини трофеј нашем клупском фудбалу. Да ли би Динамо из Букурешта изједначавао са Стеауом?

Onokao..

pre 4 godine

Првак Европе и света не може да буде исти као клуб без трофеја у такмичењима која организује УЕФА. Једноставно, не може! Клуб, који има две победе у групној фази Лиге шампиона, не може да буде исти као клуб који никада није победио у групној фази Лиге шампиона. Када се помиње Црвена звезда на сајту УЕФЕ у неком тескту, тада скоро увек стоји епитет "former European champion". Неко ко је неутралан, а познаје фудбал, не би смео да изједначава Црвену звезду и Партизан. Црвена звезда је донела једини трофеј нашем клупском фудбалу. Да ли би Динамо из Букурешта изједначавао са Стеауом?
(Марко, 1. decembar 2019 16:19)

Meni ste isti. Ne kazem da ste klubovi iste velicine. Zvezda je veci klub i to je cinjenica, ali je vas rivalitet nesto sto unistava fudbal u ovoj zemlji. Zbog bolje prodaje igraca, ne biraju se sredstva sa se bude prvi, pa makar bilo sudjenje kao ono juce. I niko ne kaze "sramota me je", nego "pa sta, i oni su". E zato sto ne znate kad je dosta, zato vas odvaljuju ekipe u Evropi koje i nisu u nekoj formi i jedne i druge. Da su igraci navikli da zasluze pobedu na terenu, ekipe bi bile bolje i takmicarskije. Prosto.

Joda,licno

pre 4 godine

@Joda, pa dobro koliko partizan od 1992. ima učešća u LŠ? Ako ima dva učešća i 12 utakmica, koliko ima pobeda u tih 12 utakmica? I do 1992 su se igrale kvalifikacije, morao si da osvojiš šampionat svoje zemlje.
(Umetnost i fudbal,
Pa sam vidi koliko puta je bio sampion zemlje-toliko je imao predkvalifikacionih i kvalifikacionih kola,ja sad ne mogu da brojim koliko pobeda je imao, nisu bas malo,a kazem -ima ucesca koliko puta je bio i sampion,to se bar zna.Odprilike od tih 17 puta sampion oduzmi nekoliko godina kad im me zabranjeno da igraju,s`tim sto ja ne pamtim da je izbacen u prvom drugom,pa cak i u trecem kolu(mozda jednom,ne verujem dva puta).Biklo je i neresenih rezultata,ali je bilo mnogo vise pobeda ,i to dvostrukih,i u gostima i kuci.Pa imas internet,ako te ne mrzi-ti proveri dali preterujem...a,ako aludiras na tome da je 57me ,cini mi se,Partizan igrao u prvom KESa , a da pritom nije bio zampion zemlje (hajduk),onda je to zato sto je Partizan bio veoma pozmat i veoma jak,i red bi bilo da on predstavlja neku komunisticku (tada0 zemlju u najelitnijem takmicenju.Nije za to kriv Partizan,vec "L`ekip"koji je znao te stvari...

Penicilin

pre 4 godine

Није то само историја, то је нешто чему су се радовали милиони људи у овој земљи. И дерби који помињеш, који се одиграо пре пар месеци, који је Звезда одиграла лоше, постаће историја, као и шест дербија у претходне две сезоне од којих је Звезда добила 2, а Партизан ниједан. Тих дербија се за 2-3 године више нико неће сећати, а Звездине титуле првака Европе и света ће остати у сећању свих нас још много, много деценија. Једино не знам да ли ћемо те титуле памтити дуже ми или ви. Звезда је победила Ливерпул прошле сезоне, а Ливерпул је на крају освојио ЛШ. Партизан није победио Манчестер јунајтед, клуб који је у овом тренутку знатно слабији од Ливерпула, није ни гол постигао. Звезда је победила Олимпијакос у Лиги шампиона, а пре само две године Паритзан је испао од тог истог Олимпијакоса у плеј-офу за пласман у Лигу шампиона. И сад по теби више вреди ваша победа против Астане у ЛЕ, него Звездина против Олимпијакоса у ЛШ.
(Марко, 1. decembar 2019 19:56)

Ako me pitas sta to znaci za srpski fudbal, mislim da isti broj bodova nosi i jedna i druga pobeda, s tim sto Partizan ima jos dva remia ove godine, znamo kave "rezultate" Zvezda ima u ostalim utakmicama. Ono sto je najbitnije, trenutno je Partizan bolji klub u svakom pogledu osim mesta na tabeli u domacoj ligi, a da sam na tvom mestu mene bi bilo sramota Zvezdinog prvog mesta u domacoj ligi zbog nacina na koji su osvojeni ti bodovi.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Gledao sam sto puta, i ne mogu se nacuditi sta su zebrice ucinile... Ono nije lako izvesti, ljudi, pa i da hoces.

marek hamšiković

pre 4 godine

sramota me sto sam grobar
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pfc, 1. decembar 2019 15:32)

Idi gledaj fmp.

marek hamšiković

pre 4 godine

Kakva sklanjalica, sramota me da gledam
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sasha, 1. decembar 2019 15:19)

Pa nemoj da gledaš,idi gledaj Zvezda-Radnički ili Zvezda-Radnik,tu sve vrvi od fudbala.

Bodibond

pre 4 godine

Vise stvorila sansi poslednjeplasirana Macva za 45 minuta nego sinoc sestoplasirani Vozdovac za celu utakmicu, neverovatno zaista.

Duka

pre 4 godine

izbaciti iz lige i mačvu i partizan, crvene se, čak, i najveći mazohisti koji ovo gledaju, a ne samo pošteni ljudi koji, usput, pročitaju šta se sve dešava!!!
(mladići borovi, devojke jele, 1. decembar 2019 15:36)

Ja mislim da crveni tvoja uciteljica.

Radomir

pre 4 godine

Gledao sam sto puta, i ne mogu se nacuditi sta su zebrice ucinile... Ono nije lako izvesti, ljudi, pa i da hoces.
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 01. decembar 2019 15:09)Još veće čudo je odigrati 3 zadnje utakmice u Evropi i primiti 15 golova i šutirati u okvir 3-4 puta za 270 min.igre...Za ginisa...Kao i šutirati u zadnjih 6 godina 80 penala u domaćoj ligi(zvanično svetski rekord!)...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 01. decembar 2019)

FK Partizan dobio poslednji put u KŠ/LŠ početkom osamdesetih :), ja imao pet godina nepunih. Pozdrav svim ljubiteljima sporta.

Лепи Цане

pre 4 godine

Kada će Radnički,Vojvodina,Radnik I Proleter da pobede ili makar uzmu 1 bod Zvezdi?
(marek hamšiković, 01. decembar 2019 15:25)

Када буду бољи од Звезде, значи никад.

Onokao..

pre 4 godine

-11 bez jakne ne gledajte
(Zitko, 1. decembar 2019 14:52)

Momcino, posle onakvog sudjenja od juce, preko Indjije i svih ostalih u ligi, tvoj komentar je jednostavno sramotan. Ne volim ni partizan, al ovo sto se radi u vasu korist ove godine je za ljude sa nedostatkom ikakvog morala. Ajd uzdravlje.
(Onokao.., 1. decembar 2019 14:59)

Поздравио те Томислав Караџић. Каже: "Много ме је срамота свега што сам радио."
(Марко, 1. decembar 2019 15:24)

Kakve ja veze imam s Karadzicem? Ako si na ovom portalu od juce, da ti pojasnim, ja ne navijam za blizance. Znam da ti je tesko da to pojmis, ali meni ste isti. Opet, to ne znaci da treba da cutim kad vidim onakvo sudjenje kao ono juce. Al dobro, vi od vaseg rivaliteta ste izgubili osecaj za moralno pa odmah mislitr da ako vas neko pomene, odma mora da znaci da navija za ove druge

Mihajlo

pre 4 godine

Ovo je najbolji tim Partizana u istoriji, Asano puma, Sejduba Suma, Lune Šćekić, kad je teško tu je Zdjelar, ćelavi Miletić i Sadiiik! A Savo je novi Ferguson, jel da? Šta vas briga, pobedili ste Mančester sa 0:1!

Марко

pre 4 godine

Uvek ste bili najbolji istoricari, i zelim vam jos dugo, dugo to da budete, jer dokle god vi zivite u proslosti znaci da vam sadasnjost, a i buducnost, nikako ne odgovara. Ja cu da uzivam u igrama Partizana koji se ne bruka u Evropi, kome samo fali malo srece i bolji golman, koji ima lepu igru, kome sudije i protivnicki tim dozvoljavaju i da izgubi u domacem prvenstvu, koji ima skolu fubala i mlade igrace iz te skole, koji zna da dovodi kvalitetne igrace, i najbitnije, koji Zvezdi ne dozvoljava sut ka golu.
(Penicilin, 1. decembar 2019 19:15)

Није то само историја, то је нешто чему су се радовали милиони људи у овој земљи. И дерби који помињеш, који се одиграо пре пар месеци, који је Звезда одиграла лоше, постаће историја, као и шест дербија у претходне две сезоне од којих је Звезда добила 2, а Партизан ниједан. Тих дербија се за 2-3 године више нико неће сећати, а Звездине титуле првака Европе и света ће остати у сећању свих нас још много, много деценија. Једино не знам да ли ћемо те титуле памтити дуже ми или ви. Звезда је победила Ливерпул прошле сезоне, а Ливерпул је на крају освојио ЛШ. Партизан није победио Манчестер јунајтед, клуб који је у овом тренутку знатно слабији од Ливерпула, није ни гол постигао. Звезда је победила Олимпијакос у Лиги шампиона, а пре само две године Паритзан је испао од тог истог Олимпијакоса у плеј-офу за пласман у Лигу шампиона. И сад по теби више вреди ваша победа против Астане у ЛЕ, него Звездина против Олимпијакоса у ЛШ.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

a mislim da crveni tvoja uciteljica.
(Duka, 1. decembar 2019 16:23)




:)))))
mišljenje je kao i zadnjica, svi je imaju...

Milan

pre 4 godine

Da l' je moguce, ljudi... Dobaci mu golman loptu da da gol!? Je l' neko ovo gleda!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 1. decembar 2019 15:32)

Pa ti prvi gledaš čim komentarišeš,je l' ti krivo što mu je dobacio?
(marek hamšiković, 01. decembar 2019 15:53

Nije, ali isto tako mi je drago i kad je golman Indjije napravio penal. Ko mu kriv? Da nije Zvezda?

marko

pre 4 godine

Juce Zvezda gol iz ofsajda, realno jeste, zlo komentari. Upalio sam zadnjih 15 min sad, 2 puta podize ofsajd Macvi u situaciji 1 na 1,ni jedan nije bio. Kad bi mogli ostrasceni da sagledaju realno da se i jednima i drugima gleda kroz prste maksimalno, kradu i jedni i drugi. Onda se svadjaju koji vise kradu!? Nema nama spasa u fudbalu dok se ostali ne budu mogli umesati u borbu za titulu.

Mrsimir

pre 4 godine

Pa da, "osvetili su se za Alkmar", a zašto ne priznaše 2 gola Mačvi?
(Wlada,
a,na kojoj si ti Tv kanalu gledao mec?Ja stvarno videh jedan gol Macve ,i to cist,ali nisam drugi video...da niste poceli halucinirati posle onih 6 komada?..Jeste sigurni da vam je dobro,?-posle one kradje Vozdovca od sinoc-pocinje me zabrinajvati vase zdravstveno stanje,jer poistovecujete onu lakrdiju od juce i ovu rutinsku,cistu i laku pobedu Partizana,a to zdravi pameti ne rade....osim ako....pa sad..

Марко

pre 4 godine

FK Partizan dobio poslednji put u KŠ/LŠ početkom osamdesetih :), ja imao pet godina nepunih. Pozdrav svim ljubiteljima sporta.
(Radomir,
Pa kad je promenjen format takmicenja...Ranije nije bilo predkvalifikacija niti kvalifikacija,da bi se doslo do 32 najbolja tima,nego je bio zreb,nije bilo grupa,pa ko ce kome...Od tada pa naovamo mnooogo vise pobeda ima Partizan,nego vi....I to se boduje,i to se itekako gleda.Zatim,u vreme sankcija,kad nam je fudbal bio zabranjen,a Partizan nekolko puta sampion,tu smo izgubili sansu da nesto vece u Evropi napravimo,a mogli smo sa takvim fudbalerima mnogo.Bas mnogo.Tako da ti(VAM) ova konstatacija ne pije vodu. 1983 gPartizan je .cini mi se ,je igrao sa Dinamom iz Berlina(ciji su igraci bili dopingovani,i ne samo na ovom mecu )i pobedio sa 1:0,tu pobedu racunas i brojis kao poslednju,jel?//Netacno,jer je poslednja pobeda,mislim sa Bate Borisovon 2:1,pre 3 godine u kvalifikacionom mecu.I jedno i drugo takmicenje je isto,samo je doslo do nekih 'prociscavanja' kako bi se dobilo na kvalitetu(formirane su grupe),a pocele su i kvalifikacije,sto do 92`g. nije bilo .
(Joda,licno, 1. decembar 2019 17:37)

Док Звезда није прошле године ушла у ЛШ, ви Гробари сте сматрали да је Партизан једини наш учесник у ЛШ, иако је ЛШ оно исто такмичење које се некада звало КЕШ. Са друге стране, ви сада очекујете да се утакмице квалификација и плеј-офа за ЛШ третирају исто као утакмице у самој ЛШ, јер то вама сада тако одговара. Крајње лицемерно!

Umetnost i fudbal

pre 4 godine

Joda, Partizan je do 1992 bio samo 11 puta šampion države. Za 37 godina, od kad postoji KEŠ pa do 1992, imao je samo 6-7 učešća u Keš. Poslednju pobedu ostvario je 1983, pre 36 godina. U tih 11 titula ubrojana je i ona koju je dodelio Sud udruženog rada. U LŠ nema nijednu pobedu niti će je u bližoj budućnosti imati. Sramota je da ne poznaješ istoriju kluba za koji navijaš.

Vojvodina Katalonija

pre 4 godine

Vosa na drugom mestu.Eh da ovo nije septicka jama od zemlje imali bi i sansu za titulu.Neka Bati is Seki njihovh 1000 titula Vosa ima 2 i to apsulutno zasluzene.Napred Vosa a srbijanci nek se svadjaju (ionako im to najbolje ide)

Gru

pre 4 godine

Mrtva trka cija je utakmica smesnija za gledanje.
Da li CZ od juce ili ova sklanjalica Macve sada. Dobro je da golman sam sebi nije dao gol. 😂

fortress near belgrade

pre 4 godine

Gledao sam sto puta, i ne mogu se nacuditi sta su zebrice ucinile... Ono nije lako izvesti, ljudi, pa i da hoces.
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 01. decembar 2019 15:09)Još veće čudo je odigrati 3 zadnje utakmice u Evropi i primiti 15 golova i šutirati u okvir 3-4 puta za 270 min.igre...Za ginisa...Kao i šutirati u zadnjih 6 godina 80 penala u domaćoj ligi(zvanično svetski rekord!)...
(dnevna doza prosecnog Srbende, 01. decembar 2019 15:15)

A jos vece cudo je da primis 2 gola za 2 minuta SA IGRACEM VISE ahahhahahahahhahahahahahahahah

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

(Марко, 1. decembar 2019 15:43)


nije u redu!
govoriš jezikom nekih činjenica koje se u grobarskoj paralelnoj stvarnosti nisu dogodile, i neće!

NY

pre 4 godine

Nadam se da će Stojke stajati ceo meč na golu.Da neće imati “tikova” i da jaše šipku i vodi navijanje....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 01. decembar 2019 14:44)

I opet si prvi na komentaru a onda se sa drugim imenom svadjaš sa ostalima

Vuk

pre 4 godine

Nije ovo sad nista, Macva jeste prijateljski klub uz jos jedan ili dva. Da vidite tek kako je bilo dok je Tole vodio savez, 80% lige sedelo u upravi Partizana.

Rivalitet

pre 4 godine

Hocete se vec jednom dogovoriti ko vise dobija od drzave, ko vise namesta u domacem prvenstvu i ko se vise blamira po Evropi. Tu ste negde mrtva trka, dostojni suparnici jedni drugima. Pravi blizanci.

maya

pre 4 godine

Ako uopsre ima morala, posle ovog gola zamolio bih navijace kluba sa JNA(tzv male komsije)da ne komentarisu fomacu ligu.Hvala unapred.

F10

pre 4 godine

@ MT

Da ste bili u našoj grupi, možda bi malo bolje a možda i malo gore prošli. Očigledno je da su se igrači AZa previše opustili i nisu očekivali da će primiti dva gola ali to gde su oni a gde smo mi, pokazali su za 5 minuta. Zvezda je nažalost sama sebe pobedila u svim utakmicama kukavičkom taktikom. Najbolju utakmicu smo odigrali u Minhenu i tamo smo primili 3 komada što po meni i nije neka sramota. Ostale su bile neuspeli pokušaj da primimo što manje golova.

Poso

pre 4 godine

Da li je neko uočio pravilo da grobarske filijale brzo ispadaju iz lige. Ne mogu da stignu da se raskusuraju u toj komplikovanoj trgovini i kombinatorici. Evo dokaza:Kula, Borča, smederevo, sloboda, Pazar, metalac, kragujevac, jagodina itd...

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

(Joda,licno, 1. decembar 2019 19:39)




:)))))
nema dalje - lik baštini logiku iz paralelnog grobarskog univerzuma, ali je, uz to, i primenjuje odokativno, uz argumentaciju "ne znam", "mislim", "valjda"...

liga šampiona je liga šampiona, kvalifikacije su kvalifikacije!
da je zvezda, recimo, ispala u četvrtom kolu od jang bojsa i nastavila u ligi evrope, kako bi se računale pobede protiv suduve i helsinkija?
kao pobede u ligi šampiona?

znam da boli, partizan je u kupu/ligi šampiona poslednji put pobedio još 1983, i, kako stvari stoje, više i neće!

Toto-ko-tunjo-pojasnjavajuci-Holmsu-treslicemerizam-kao-pojavu

pre 4 godine

Zasto je promenjen naslov vesti posle utakmice Macva-Partizan? I zasto nema posebne vesti kao posle Zvezda-Vozdovac "Da li je Marin bio u ofsajdu?" iako ste i sami u toku meca pisali:

-86' Mačva opet oštećena

Šta radi pomoćni sudija? Sada je Šušnjar imao priliku za jedan na jedan sa Stojkovićem, bio je daleko od ofsajda, ali je igra prekinuta...

-83' Velika greška sudije na štetu Mačve

Milosavljević je imao priliku da izađe jedan na jedan sa Stojkovićem, ali ga je zaustavio sudija Grujić koji je svirao ofsajd. 

Ispostavilo se da je njegov pomoćnim napravio veliku grešku i da Milosavljević nije bio ni približno u ofsajdu.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Pametan covek u komunikaciji nikad ne upotrebljuje iskljucivost,vec 'mozda" "mislim"itd.
(Joda,licno, 2. decembar 2019 04:06)






:)))))
pametan čovek u polemici koristi činjenice, a svako "možda" i "mislim" su relativizacija njihove egzaktnosti.
pametan čovek, dalje, ne koristi isključivo informacije sa vikipedije, i to sa neuređene stranice, već potraži zvanične podatke sa sajta organizatora takmičenja.
pametan čovek je, i bez svega toga, bar funkcionalno pismen, te razume pročitano koje ukazuje na to da je takmičenje takmičenje a da su kvalifikacije kvalifikacije, jer se po propozicijama organizatora timovi, kao zvezda, tek po uspešnom okončanju četiri kruga kvalifikacija plasiraju u jače od ta dva takmičenja, ili, kao jang bojs, ostaju u ligi evrope.
oba takmičenja počinju tek posle, ponavljam - tek posle, okončanih kvalifikacija.

pametan čovek, dakle, zna da je partizan poslednju pobedu u kupu/ligi šampiona ostvario 2.11.1983. kada je sa 1:0 pobedio istočnonemački dinamo berlin i zbog poraza od 0:2 u prvoj utakmici ispao iz daljeg takmičenja.
sve drugo su samo dogodovštine iz paralelne stvarnosti vjesnikovih svedoka.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Partizan daleke 56g bio vrlo poznati klub u Evropi,(za razliku od vas,i to sami pisete u autbiog.knjizi povodom vaseg 65 god postojanja,ja nemam nista da dodam)pa je bio prvi istocno evropski klub koi je pozvan da otvori prvu utakmicu koja je UEFa organizovala.





:)))))
crvena zvezda, dinamo i partizan imali su po dve osvojene titule prvaka, a hajduk, koji je te 1955. bio i aktuelni prvak, ih je imao tri, i nije pozvan?!
naravno, to u almanahu vjesnikovih svedoka nikako ne znači da je fudbalski savez sfrj - vojni klub, kao svog protežea, predložio uefi.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

izbaciti iz lige i mačvu i partizan, crvene se, čak, i najveći mazohisti koji ovo gledaju, a ne samo pošteni ljudi koji, usput, pročitaju šta se sve dešava!!!

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Grobar sam ali ovde se vec zna rezultat i pre utakmice.Macva je prijateljski klub partizana
(Xuk, 01. decembar 2019 15:05)

Zvezda i Partizan kao dve starlete. Mi, opet, kao fanovi sto sibaju +/- i komentare te im dizu rejting.

One night in May

pre 4 godine

Momcino, posle onakvog sudjenja od juce, preko Indjije i svih ostalih u ligi, tvoj komentar je jednostavno sramotan. Ne volim ni partizan, al ovo sto se radi u vasu korist ove godine je za ljude sa nedostatkom ikakvog morala. Ajd uzdravlje.
(Onokao.., 1. decembar 2019 14:59)

Karadzic se Tole javio, titulu nam je zabranio...

zastava101specijal

pre 4 godine

Ko bre kaže da Partizan nije pobedio u LŠ?! a 0:0 protiv Reala pa tada je neki njihov predsednik rekao da je to veći uspeh nego to što je Zvezda osvojila kup šampiona. Pa da to je najveći uspeh bilo kog kluba na ovim prostorima.

laik

pre 4 godine

ljudi , zasto gledate ovo ?? alo , sta je s vama ? da li ona bruka koja se ponavlja po stoti put nije dovoljna da se ovaj klub i svi nasi klubovu i fudbal u Srbiji uopste bojkotuje i ne prati dok god je tako?! zbog nas budala oni i postoje , treba ih ugasiti

Umetnost i fudbal

pre 4 godine

@Joda, pa dobro koliko partizan od 1992. ima učešća u LŠ? Ako ima dva učešća i 12 utakmica, koliko ima pobeda u tih 12 utakmica? I do 1992 su se igrale kvalifikacije, morao si da osvojiš šampionat svoje zemlje.

rty

pre 4 godine

Za sve rasprave oko LS. U novom formatu LS partizan nikada nije pobedio i vrlo verovatno nikada i nece vise ni ucestvovati kako se trenutno stvari odvijaju u Evropi. Zvezda ima 2 pobede u dve sezone i nekoliko katastrofa ali to je i normalno za klub koji 20 godina nije igrao ozbiljan mec a kamoli fudbal. I tu mozete da prestanete sa polemikama. Istorija je istorija a statistika statistika. Kad se podvuce crta losi i jedni i drugi mada Zvezda je gledajuci rezultatski vise uradila od crno belih ipak 2 pobede i nije tako lose u razmeri cena kvalitet. Partizan je bio dobar tada kada je igrao ali klub sa malom navijackom bazom gde jako tesko moze da se probije do nekog evro nivoa.
I jedne i druge privatizovati i moliti se da ih kupi neko kao red bull pa od njih da pravi solidne evro timove inace je svaki uspeh kao i do sada trenutni.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Mozda su u sudu svi do reda navijali za Partizan?
(Joda,licno, 2. decembar 2019 03:46)






:)))))
opet dogodovštine iz zemlje čuda vjesnikovih svedoka.
sud udruženog rada nije vlastan da dodeljuje titule u fudbalu, a sa aspekta uefa pod čijim okriljem je takmičenje odigravano - svako mešanje države u rad fudbalskog saveza kažnjivo je.
i po zvaničnim podacima uefa, prvaci ta dva prvenstva sfrj su - crvena zvezda i vardar, koji su i igrali tadašnji kup šampiona.

svakodnevnim srpskim, partizan je u 45 prvenstava sfrj osvojio jednocifreni broj titula, 9, pa ni zvezdicu nije zaslužio da prišije!

realno

pre 4 godine

Miletic ocajan, u napadu neupotrebljiv, pet puta umesto da centrira, on vraca loptu nazad, ne moze nikoga da pretrci, jednostavno nije za desnog beka. Zdjelar takodje neupotrebljiv, ne ume da loptu na prvu, svaku loptu vraca nazad. Sadik sebican, davi loptu, nikome j ne da.
Natho igracina, mucenik, pet put dize ruke, ne veruje sa kim igra i sta rade.
Savo,.molim te nemoj Scekica u drugom.

zastava101specijal

pre 4 godine

Notingem forest je doneo engleskom fudbalu dva trofeja. Da li bi Arsenal izjednacavao sa Notingemom?
(Sah-mat, 01. decembar 2019 18:59)
Naravno da da samo kada bi neki milioner pumpao novac kao u Arsenal jer tamo ni Čelsi nikad ne bi bio to što jeste da nije Abramovićevog novca, evo sad Matešic pravi novog giganta RB leipziga a meni je sve to šarena laža u odnosu na to šta je Notinghem forest napravio.