Sreda, 16.02.2005.

17:16

Partizan - Dnjepar 2:2

Izvor: B92

Partizan - Dnjepar 2:2 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

150 Komentari

Sortiraj po:

bbb

pre 19 godina

sanjari
ima da vas pregaze rusi!
(bbb, 15. februar 2005 14:48)
Jel' ti to iz licnog iskusta koliko se secam prosle godine su vas lagano dva puta otresli
(srba, 15. februar 2005 15:59

greska

DNJEPAR-DINAMO ZAGREB 1-1(0-1)

mmmmmm

pre 19 godina

niste objavili da je jedan momak izboden nozem u ledja od strane osamnaestogodisnjeg navijaca partizana, samo zato sto je odbio da mu kupi kartu, kako ga je navijac terao!

Dejan

pre 19 godina

@Knindza
Slabo ti znas povijest Crvene zvezde, kada spominjes te utakmice, a ne znas onu rekordnu posjecenost iz '75 kada je protiv Ferencvarosa bilo oko 96000 gledatelja.

PFC

pre 19 godina

Evo da proverimo koliko je B92 neutralan, tj. da li će da objavi ovo što je skinuto sa Partizanovog sajta (www.partizan.co.yu):

PARTIZAN OPET NAPREDOVAO NA KLUPSKOJ RANG-LISTI UEFA, ALI I DONEO DALJI PROSPERITET SCG-FUDBALU!

Crno-beli su i sa remijem protiv Dnjepra (2:2) napravili skok na rang-listi UEFA kada su u pitanju klupski koeficijenti (koji se računaju na osnovu uspeha klubova u evropskim takmičenjima u poslednjih 5 sezona).
Pre odigravanja prvih mečeva 1/16-finala Kupa UEFA, Partizan se nalazio na 80. mestu rang-liste UEFA, sa koeficijentom od 25,682 bodova. Nakon remija protiv Dnjepra, Partizanov „novi“ klupski koeficijent iznosi 26,764 bodova („ojačali“ smo dakle naš koeficijent za tačno 1,082 bodova), što nas „penje“ na 78. mesto na klupskoj rang-listi UEFA!
Evo još jednom pojašnjenja zašto tih 2:2 protiv Ukrajinaca vrede tačno 1,082 bodova:
- nerešen rezultat „sam po sebi“ donosi nam 1 bod (podsećamo, pobeda bi nam donela ne 3, već „samo“ 2 boda!)
- gore navedenom 1 bodu dodaje se i „uspeh nacionalnog saveza“, a on se računa tako što se svaki osvojeni bod najpre deli sa brojem ekipa iz određene zemlje koji su STARTOVALI u ovoj sezoni u evropskim takmičenjima (iz SCG su startovala 4 kluba), pa se zatim dobijena cifra množi sa 33% (sa koliko UEFA vrednuje doprinos jedne ekipe njenom matičnom savezu):
1: 4 = 0,25 ; 0,25 x 0,33 = 0,0825 (tj. 0,082 jer se treća decimala po propozicijama UEFA ne „zaokružuje“!)
Ovo gore navedeno ima pak istovremeno za „posledicu“ da je Partizan u sredu napravio još 2 dobre stvari - kada je generalno naš, srpsko-crnogorski fudbal u pitanju:
1.„ojačali“ smo NAŠEM NACIONALNOM SAVEZU koeficijent za 0,25 bodova!
2.„ojačali“ smo SVIM NAŠIM EKIPAMA njihove klupske koeficijente za po 0,082 bodova!
Ova tačka 2. ima, bez obzira što će neko na prvi pogled „gunđati“ što smo, eto, naprimer i omraženim komšijama poboljšali njihov klupskim koeficijent za 0,082 bodova, i jedan „slatki vic“ u sebi: KOLIKO SU NAM KOMŠIJE PROFITIRALE OD NAŠEG REMIJA SA DNJEPROM, ISTO TOLIKO SU PROFITIRALI I RECIMO CRVENA ZVEZDA IZ MALOG MOKROG LUGA, BSK IZ BORČE ILI ONAJ IZ BATAJNICE, ARSENAL IZ TIVTA, MLADOST IZ BEGALJICE ITD., ITD.!

Danijel Grobar

pre 19 godina

Vermeze, u Dnjepropetrovskom sa Bojom i Oditom u napadu, tako cemo mi ugostiti i CSCM..... I njih cemo samleti..... ksnije i .... LISABON i kup je nas :-)

Bagzi

pre 19 godina

UHHHHHH MNOGO STE JADNI !!!!!
BRUKA NEKI TAMO DNIPRO I DVA KOMADA U MREZI.
DA NEIGRAM KLADIONICU NEBI NIKAD CUO ZA TAJ KLUB.
MA CUTITE I POKRITE SE USIMA A KRALJA ORDENUJTE I POCASNOG PREDSENIKA PFC :))))))

trebibnjac

pre 19 godina

Kaze komentator na radiju juce u toku utakmice "u odbrani partizana su sve sami reprezentativci Kralj, Djordjevic,Mirkovic, Cirkovic. Nije samo Emegharu nabrojao, strasna odbrana nema sta. Tri udarca na gol dva primljena gola, he he he. Igra na reprezentativnom nivou, nema sta. E moji "evropljani"......

diavolo037

pre 19 godina

Ovi su stvarno smešni kad krenu s njihovom odbranom zemlje i sličnim parolama.Mi ne bežimo od toga da smo gubili s petardama i od Dinama,i od Rapida i od Slavije,ali smo ih sve i pobedili,makar sa 1-0,tako da smo s te strane doneli bodove i jedini ih donosimo ovoj jadnoj zemlji.A vaš B tim je pobedio slavni Zimbru (što je inače ime jedne životinje koja je izumrla u srednjem veku a zvala se zubr),tako da se vidi u kom dobu vi živite.U kom god ste sportu izašli ovih godina na evro-scenu,pomislio sam da ste promašili sport - u fudbalu ste gubili rukometnim rezultatima,u rukometu košarkaškim,u odbojci fudbalskim.Tako da,pustite vi nas na miru,vas su Rusi napunili letos,a mi ćemo s ovima da izađemo na kraj.Pogledajte malo vaterpolo,sport u kome imamo više titula prvaka Evrope nego vi učešća u prvoj ligi,sad igramo polufinale LEN kupa,pogledajte najtrofejnije sportove u zadnjih petnaestak godina pa ćete i sami videti da najbolji sportisti nisu dolazili iz "našeg najtrofejnijeg kluba",već košarkaši mahom iz Partizana,kao i vaterpolisti,odbojkaši iz Vojvodine i to je dovoljan dokaz ko najbolje "brani zemlju" u svetu.Fudbal je propao zbog vas i '91 jer ste na kontu toga uzeli savez i upropastili ga,a i tu u repki su najsvetlije tačke bili igarči Partizana.Kad smo mi davnih '60-ih bili viceprvaci Evrope,naš fudbal je vredeo,bili smo olimpijski prvaci,viceprvaci Evrope...toliko o pravim vrednostima u ovoj zemlji.

jad i beda

pre 19 godina

@Volf
pa vama je bilo lepo u vreme komunizma!! Isli ste dva puta na more, dva puta na zimovanje!! Imali ste ekipu od 6 hrvata, 1 srbina i 3 makedonca!! Bratstvo jedinstvo je bilo lepo vreme, bez restrikcija, dobre plate!!!
Ma koga boli ra...cku za 86!!
Vidi bre sada nemamo jedva se skupi kes za kartu!! A gde je pivce!!

tzv. Delija

pre 19 godina

Ej Partizane

brojimo 1,2,3,Zenit,PSV,6,7,8,9 e sad bi trebalo po vama da se broji PFC...

Mozda naucimo i to nekad. hahahaa

Pa dokle bre vise.. a ona je htela u ligu sampiona!!

pre 19 godina

sVAKA CAST ZA JUCERASNJU UTAKMICU!! BORILI SU SE I POKAZALI KAKO SE IGRA ZA KLUB!! Kakav je fudbal u ovoj zemlji, mislim kad Dzaja kupi muslinu titulu i posalje ganfere da se ih buse u evropu!!!
A za marakanu: alo bre pa u rupi se i leti setamo sa cizmama!! i to gumenim!!!
Sliva se sampanjac iz humske!!!
I vi ganferi pricate nesto a jos ste na pripremama!!

Pragmatikus PG

pre 19 godina

Za dobrim konjem se prasina dize!!! Partizan zauvijek!

Samo jedna poruka za ove sto samo kukaju. Izadji malo napolje i osjetiti malo zivot – ne zivi se zivot kroz plejstejsn. Niko ne kaze da je PFC savrsen ali mnogo cini za nas fudbal i za kolektivno samopouzdanje.

Vidimo se u Lisabonu!

srbo

pre 19 godina

Mi Cigani u poslednje 3 godine deremo redovno Partizan ako vam to nije dovoljno onda sta da vam radimo.
Ali vama je vazno prolece buahahhaah....

Jole-partizanovac sa vidikovca

pre 19 godina

Odita je spasao cast Partizanu.Da je igrao Boja sigurno bi prodrmao i dao podstreh ostalima.No Partizan igra najbolje kad je najteze i to ce pokazati u Ukrajini a nadam se da ce Kralj ponovo braniti, Kraljevski kao protiv Lacia.

males

pre 19 godina

svaka cast momcima igrali su odlicno po onakvom vremenu,jedino odbrana je bila problem medjutim sa onakvom igrom imamo sanse u ukrajni.
a za stadion mozda nije bio najbolje ociscen ali po onakvom vremenu vise se nije moglo.
a za cigane koji navijaju ua dnjepar gledajte nas 24.02. idrektan prenos na RTS SAT!!a vi cezte LS da vidite ali samo na tv a neko od cigana rece da ce da dodju zidan i ronaldo na marakanu neka dodju kod nas su vec bili.
kad prodjete bar jednom 2 kolo javite se

deriste

pre 19 godina

Simon Vukcevic je naduvana,izforsirana zvezda,i da sam ja na mestu Nadja,Mirkovica i ostalih uhvatio bih ga za uvo i ne bih mu dao da se priblizi lopti na deset metara kad je slobodan udarac ili korner

leon

pre 19 godina

Citajuci zlonamjerne komentare frustriranih Zvezdasa o nekoj sramoti Partizana u utakmici protiv Ukrajinaca tesko je ne sjetiti se "evropske Zvezde", nekako s ljeta, ekipe koja je u evro-kupovima primala vise od tri gola po utakmici napravivsi najvecu blamazu naseg fudbala u posljednjoj deceniji. Partizan ima tim koji funkcionise a komsije bi trebale daleko vise da se bave rasulom u vlastitoj kuci.

boby-bl

pre 19 godina

Ovi zvezdaši što su se javljali pravi su bolesnici,pokrijte se ušima.Marakanu možete spremati za čačane,kuljane,zećane i ostale velikane srpskog fudbala.

knindža

pre 19 godina

Prvo za onog Hrvaćanina od juče:
Na Marakani protiv Barselone '96., Lazia i PSV-a je bilo 200.000 ljudi ukupno.
U zadnjih 15(petnaest) godina toliko ukupno nije bilo na Maksimiru i Poljudu zajedno.
Uostalom, pogledaće nas žreb pa ćete nam doći da vidite kako je ''prazna'' Marakana.
A to što braniš Partizan,ima tu logike...Njofra je vaš, i ja vam nisam za to kriv !

Amikus Kurije

pre 19 godina

Ne znam zasto neki prozivaju Sasu Ilica, pa ko je bio na utakmici ili gledao snimak video je da je Partizan postigao oba gola na sjajne asistencije kapitena Ilica.
Bio sam na utakmici i mogu vam reci da po onakvom snegu i onako losem vremenu bolje nije moglo. Glupo smo primili golove, nismo iskoristili neke sanse i to je to.Realno, smo kvalitetniji tim od djepra i to cemo dokazati.
A o nasem stadionu i takmicenju oraca amatera pitao bih mudrog cergu da li dolazi na sledeci veliki spektakl na marakani Era Ojdanic vs Boban Zdravkovic feat. Bora drljaca.
Marakana=Ceca, JNA=Metallica.
Biti ciganin danas,to nije pripadnost klubu vec stanje svesti!

Informator

pre 19 godina

Taman sam hteo da pitam za Zvezdin rezultat kad sam pročitao Lazine pozdrave pa sam odustao. Hvala Lazo na pozdravima a i ja se nadam da ćemo u UA imati više sreće.

jo

pre 19 godina

Ja sam licno zadovoljan napustio hram fudbala. Momci su odigrali muski, borbeno, dali su sve od sebe, bili bolji od protivnika , imali po ovakvom nevremenu mnogo sansi, ali nismo imali i srece da pobedimo. Ukrajinci su dobar tim , ali ne i nepobediv, tako da je sportski ocekivati da mozemo da ih pobedimo u gostima, teren ce biti sigurno bolji sto ce nama biti vise od koristi, jer je juce bilo evidentno da vise znamo sa loptom od njih. Svi Grobari treba da veruju da mozemo da prodjemo dalje, jer imamo jaci tim nego jesenas, to je sigurno, Odita je pravi strelac koji nam je falio. Uz normalne uslove i malo srece mozemo dalje. Sve ce se videti za 7 dana, pa do tada zamolicu nase komsije koje "tako lepo brane Srbiju" u svim sportovima da se suzdrze svojih "pametnih" komentara.

Stefan

pre 19 godina

Dobro bre ljudi kako vas nije sramota niko se nije setio da pomene SJAJNOG Oditu!!! Svaka cast, majstore, dva gola na debiju, i to jos u onakvim uslovima! A jos je i NIgerijac, ko zna kako mu je bilo po onolikom snegu...

nikola

pre 19 godina

ma prolazimo dnjepar garant samo ako izginemo na terenu kao u beogradu.juce ste pokazali kako treba da se igra i mislim da je bio normalan teren da bismo i pobedili sa najmanje 2 gola razlike, nazalost primili smo 2 najgluplja gola ali i to je futbal.
Samo napred momci i u dnjepru takom igrom sigurno prolazimo dalje aonda BENFIKA....????

PFC_Forever

pre 19 godina

Posle ovog vidjenog juce, mislim da ne trteba da strahujemo za revans,a narocito ako se uzme u obzir da oni imaju podzemno grejanje,odnosno ''under soil'',znaci nece biti snega na terenu!
Ovo je posle Egaleo najslabija ekipa koja je gostovala u Beogradu i ne trteba da brinemo za prolaz...bilo koja pobeda,alo bilo koja!

alexa

pre 19 godina

ganferi su ocigledno ostali zaledjeni u proslom veku,sta se javljate ciganijo?
uefa cup
partizan-dnipro,16.02.2005.
crvena zvezda slobodna
hajduk slobodan
dinamo ZG slobodan

hehe

Volf

pre 19 godina

Samo podsećanje za "pfc" kada je u pitanju poseta i hladno vreme: 1986, mart mesec, temp. -10, teren na Marakani očišćen od snega, utakmica Zvezda - Real M. 4:2, gledalaca 90.000. Stariji navijači se sigurno sećaju te utakmice. Pitate se grobari, da li je bilo hladno? Pa, naravno, ali na tribinama je sve gorelo, bilo je čak i prevruće. Tada se na Zvezdine tekme dolazilo i do 3 sata pre meča, pa razmislite koliko je to vremena po mnogo većoj zimi od ovog juče. Razmislite i koliko volite taj vaš VOLJENI klub.

tzv. Delija

pre 19 godina

Neznam zasto se toliko prica o evropskoj utakmici koja je privukla ajde da kazemo 15'000 ljudi. Svima je bilo lepo u foteljama kuci ah.
Strasno! Bruka a ovde ima gomilu Internet navijaca koji su naludji a nemaju pojma gde se nalaze stadioni u Beogradu....

Znaci 2:2 = 5:2

iggy

pre 19 godina

Treba biti objektivan.
Pa nismo mi ni Real ni Milan.
Sa ovim igracima i ovakvim fudbalom kakav je kod nas i ovo je uspjeh.
Nadam se da ce i sledece godine neki nas tim dogurati do ovde.

nenad

pre 19 godina

bravo,crno beli momci! samo da je bilo vishe shuteva van 16m,pa rasturili bi dnjepar! to je partizanova bojka (losha),jer stalno zele da se ushetaju u protivnichki go! u evropi se tako ne igra! samo napred za 7 dana! volim partizan!

juzni_front_banjaluka

pre 19 godina

svaka cast igacima na borbenosti i trudu!
trebalo je sinoc istrcati i igrati po onakvom terenu.
bili smo bolji ali nismo imali srece!
bice bolje!

ZA SVE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI

meki

pre 19 godina

U Becu je utakmica Austria-Bilbao odlozena a teren je bio mnogo bolji od onog na JNA...Na zalost Beograd je na Balkanu ...pa i ako Srbima ili tamo nekim Ukrajincima desi da se povrede manje je bitno...zalosno

Jaje

pre 19 godina

Bravo momci na borbenosti. Mnogo ste bolji od Dnjepra i siguran sam da ce te pokazati da to sto SAM VIDEO NA STADIONU, znaci i pobedu od 2 razlike tamo. Samo da teren bude bolji. Za ove strucnjake sto prozivaju igrace, za slabo izvodjenje slobodnih udaraca, za lose centarsuteve, za ... samo da obavestim d aje na terenu bio SNEG i da se bolje od ovoga nije moglo.
Za mandove poruka: jadnici bezite kucama, pokrijte se usima i prestanite da nas brukate u Evropi!!!
Za navijace samo pohvale jer je trebalo doci po onakvom kijametu na stadion. Zvezdu ce sigurno ukoliko se plasira u Evropu sledece godine gledati vise navijaca nego Partizan. Pa ko bi hteo da propusti blamazu i onoliko golova u mrezi cigana, ko nebi zeleo da vidi toliko golova i napacene face njihovih navijaca!!!

Pedja_nl

pre 19 godina

Molim sve prisutne da ne kritikuju upravu grobarskog tima zbog loseg terena! Ma ta njihova livada i u julu izgleda kao NJIVA spremna za takmicenje oraca amatera!! A sto se tice Zenita sto nam spominjete..Podseticu svo groblje na neke od klubova: Fljamurtari,Dinamo(Zagreb),Rapid,ne znam ime onoj grupi gradjana iz Ceske...Da ne nabrajam,bojim se da mi moderator nece objaviti komentar. A na Marakani tepih,svih 365 dana u godini1 Kad znamo bre!! Pozdrav svim Delijama sirom planete!!

Dado

pre 19 godina

Kako su samo iskompleksirani ovi petokrakasi?! Al' dobro... To je bolest neizljeciva.
Steta zbog rezultata, ali mnogo smo bolji. Dali smo golove iz akcija, oni iz kikseva i eto.
Nema sta da se zamjeri igracima. Iskreno, iznenadili su me koliko snage imaju. Mirkovic jeste ispao tele sto onu loptu nije poslao na tribine, ali desava se. Problem je Ivica. Nije mi jasno, stvarno mi nije jasno, kakve ga veze drze na golu. Provizija od buduce prodaje valjda... Ko ce njega da kupi? Ljudi su 5 puta presli centar, dali nam 2 gola, a Ivica je imao 3 kiksa! Strasno!
Sreca sto onaj bibac nije ubacio u prazan gol odmah na pocetku. Pantica na gol i prolazimo. Ako im ne valja on, neka dovedu rezervnog golmana iz nekog talijanskog C-ligasa, svaki je bolji.
Idemo dalje!

Turboneger

pre 19 godina

Cigani, pocnite vec jednom da pratite Zvezdu. Sto vam je Partizan toliko zanimljiv. Vi ste optereceni ljudi. Ko sad kad bi ja pratio propreme zvezde u Ubu ili vec ne znam gde... gluposti. Ne interesujete me. Ali nemojte ni vas da interesuje ko babe na tarabi...

Miki

pre 19 godina

Grobari imaju plitko pamcenje! Ako se vec podsecate na PSV i Zenit, setite se Rapida ili Croacije, Slavije itd. ili mozda naseg najtrofejnige kluba koga godinama niste pobedili. Mislite malo o tome!!!

pfc

pre 19 godina

Ovo je super poseta, sjajna atmosfera, a da je igran mec kao kad ste vi gubili u septembru, bilo bi i celih 35000, ali stvarno je tesko otici i gledati fudbal po ovakvoj uzasnoj hladnoci i vremenu. I ne izvodite zakljucke na osnovu posete po ovakvom vremenu. U ostalom, koliko ste vi prodali karata danas? Protiv koga ste igrali? To su pitanja za vas.
Rezultat nam nije po meri, ali mi nismo vi pa cemo to popraviti na drugom mecu. kad se protivnik uljuljka i pomisli da je sve gotovo. E, onda cemo ih lupati, sa Bojom i Oditom u tandemu.
U ostalom, neka oni razmisljaju o nama. Mi sada nemamo sta da izgubimo, a znamo kako se dobija!
Svaka cast navijacima koji su dosli na ovom vremenu i stvarno uprava kluba moze da one koji imaju ulaznicu sa ove utakmice da im dopusti besplatan ulaz na prvom mecu nastavka prvenstva protiv Sutjeske.

Bosko

pre 19 godina

Partizanov golman je u mnogo navrata sahranio nas nacionalni tim.Dokle ce izigravati golmana.mislim da je krajnje vreme da ode.Dajte sansu mladjim golmanima iz Partizana.

Pantelija_je_bio_DELIJA

pre 19 godina

Kako ide ona vasa glupost Za Zvezdu se navija, Partizan se Voli...trebalo mu je 15 godina da prezimi u Evropi i onda se za taj klub koj se "voli" pojavi samo vas 10 hiljada volova....bruka i sramota! Znate kad bih na Marakani zatvorili celu sekciju stadiona, zbog malog inetresovanja, mnogo ste smesni!!!!
A sto se tice evropskih takmicenja, pa red je da ste posle 10+ godina malo bolji od ZVEZDE u Evropi...moramo malo i mi da se odmorimo...al po derbijima se vidi ko je stvarno bolji, ne mozete da nas pobedite u posldjih kolko, 11 susreta...
Liga sampiona prosle doine, igrate 1-1 sa Portom, prvakom evrope, a Zvezda vas napuni 3-0 na derbiju...

bole

pre 19 godina

Katastrofalno losa odbrana, a za golmana da se i neprica.Mislim da ima kudi kamo boljih golmana u Srbiji od danasnjeg koji je sve ali ne golman.

Ciganin

pre 19 godina

Bre partizani, onaj dan u godini kad navijam za vas, vi se obrukate. Dobro, remi je ipak bolji od poraza. Nemojte da ih ne pobedite u gostima.

djenka

pre 19 godina

Ljudi naplacujte komentare. Kad svi ostali zaradjuju na ovim napaljenicima zasto ne bi i Vi profitirali. "cena komentara: manje od SMS-a"

Napred PARTIZAN

pre 19 godina

svaka cast navijacima da po onakvom kijametu onoliko njih dodje.Samo da kazem da nisam odusevljen Kraljem ali nas je spasao protiv Viljareala.Ne kazem da treba da zivi od starih zasluga ali ne treba g ni pljuvati bas toliko.A cumurasi neka cute.Sve je poznato ove godine-da se ne ponavljamo

Peđa

pre 19 godina

Zeka reče da je protiv Dnjepra došlo čak i više navijača nego protiv Egalea?! Zamislite vi to - na utakmicu 1/16 finala Kupa UEFA protiv kluba koji je bio 1. u svojoj grupi došlo više navijača nego protiv kluba iz Grčke koji nije video Evropu u životu; zaista neverovatni neki navijači, došlo ih čak 15000 na stadion, novi evropski rekord otpozadi za ovu rundu takmičenja u Kupu UEFA! Ako je sneg u februaru izgovor za nedolazak na meč koji ste valjda čekali 15-tak godina, onda stvarno...
I pošto već prozivate Zvezdu i Zimbru iz Moldavije: na Marakani je 2003. u kvalifikacijama (ne u 1/16) za Kup UEFA protiv Nistrua iz Moldavije bilo 20000 navijaca. Jeste, Zvezda u Evropi igra slabije od Partizana poslednjih godina, ali Zvezdini igrači bar imaju za koga da igraju. Stvarno imate GROBNU atmosferu!

Stari Delija

pre 19 godina

Rece jedan navijac groblja da je bilo malo gledalaca! Kako malo? 10-15000 grobara, sto znaci da su dosli svi navijaci ovog jugoslovenskog kluba! Jednostavno, nema ih vise od tog broja!!

vrh

pre 19 godina

Igrao sam keca na partizan bolje da sam popio dva piva,u cetvrtak igram singl na dnjepar ili kako se vec zove. U svakom slucaju bilo je realno kolo samo su nasi kao i obicno ispalili

SELJAK

pre 19 godina

Za onog MOMU sto kaze da je Kralj bio ko "magarac u magli"informacija da se magarac(onaj pravi)u magli snalazi bolje i od coveka,a slazem se da Kralj NE ZNA DA BRANI.

trebinjac delija

pre 19 godina

ove ruse bi ZVEZDINI juniori dobili a nemojte blamirati srbiju gubite od hrvata u svemu a ne zaboravite da vas je njofra osnovao i da ste petardu dobili od tog istog njofrinog kluba

nesch

pre 19 godina

pa ja da kazem nesto posto grobari samo znaju da prozivaju i vataju se za PSV i Zenit
Fjarmutari iz Albanije,Croacija Osiguranje Hrvatska,Slavija Ceska,Rapid Austija
Pa ko je pravio rukometne reultate
Do pre dve sezone niste doneli ni bod ovoj zemlji sve je skupljala zvezda

trebinjac delija

pre 19 godina

kako vas grobaari nije sramota gubite od hajduka dinama zadra od cibone u pioniru a u a zadnji go ste nam dali u kupu prije 5 godina

Bronco

pre 19 godina

Sta se vi mandovi javljate? Vi kao da ste ove godine igrali rukomet u Evropi (sudeci po broju primljenih)
Imate vi o cemu da mislite, kao napr. Da li su vam pare otisle na pisoare, klonje ili nesto trece? Stvarno vam zavidim, tako vam se puno toga lepog desava, valjda po zasluzi! Dzajo vrati im se, nisi dovrsio radove na sanitarijama.
Svim GROBARIMA, kako igracima tako i navijacima, svaka cast. Bolje se nije moglo, nenormalni uslovi za igru. Idemo dalje!

zvezdas do '91(posle je otislo sve u tri PM)

pre 19 godina

Ne pustajte,pobogu,vise nazovi navijace da se svadjaju preko ovog sajta."Mi grobari","mi delije"a pola njih ne zna ni gde su im stadioni.
Cestitke Partizanu,bolji su i prolaze dalje.

Contractor

pre 19 godina

Grobari svaka cast na borbenosti. Odbrana da se malo uozbilji i prolazimo dalje.

Cveta tresnja u planini,
prolece se opet sprema,
sve je isto u Evropi,
samo Zvezde tamo nema...

rece Keba cigance...

Slavco

pre 19 godina

Neznam dali ima vecih Zvezdasa od vas na B92!
Dozvoljavate da se Bolesnici iz rupe izivljavaju sa komentarima o Partizanu , iako nije igrala Zvezda!! A kada Ja napisem da mogu da komentarisu svoje ne objavite !! Odakle njima pravo da komentarisu Super ligu u kosarci i Ligu UEFA ?? To je za njih MISAONA imenica ! Oni su za banje i za komentare o svom vecitom predsedniku !! Nikada nisam poslao komentar na vesti o njima jer me ne ZANIMAJU ! Oni su ipak samo komsije Evropskog Partizana !
Ne morate da objavite ni ovo , ali svima dodje kraj pa ce i Vama !! Pacijenti ko Zvezda su neizlecivi , cak ni FS ne moze pomoci ! Kada god im pomogne ,petarde u Evropi :))
Pozdrav !

indiferentan

pre 19 godina

Ćao svi! Nisam navijač ni Groblja, ni Petokrake, ali hteo bih da iznesem neka moja mišljenja. Potpuno su u pravu Grobari, da Cigani nema šta da odvaljuju gluposti i zaje...nja na račun Partizana. Ma oni su pukli k`o zvečka u Evropi, nije ih razbijao taj, koji baš nije naišao. Zato bih ja preporučio malo tišine Zvezdi, Srbiji, Nikad Jugoslaviji.
A Partizanu jedan mali savet. Dajte Pantu na gol, umesto tog pacera Ivice Kralja. Jel` se sećate kako je dečko branio u LŠ prošle sezone? Tipična naša zemlja. Ivica branio super na jednoj jedinoj (ajde dve, Njukastl) utakmici u životu protiv Češke u Pragu 1997., i sad ima kredit za čitav život. Dokle tako u našem fudbalu i celokupnom društvu???
Napred Groblje u revanšu!!!

Goran_Grobar

pre 19 godina

Alo bre ciganiii!?
Odakle vam pravo da komentarisete ovde?
KAO STO JE VEC NEKO OVDE NAPISAO, JESTE ZABORAVILI ZENIS I PSV?
Jeste zaboravili kako cigani broje!?
jedan,dva,tri,cetiri,psv,sest,sedam,osam,ZENIT
Cigani, cucite!
Braca rusi vas napunili.... jadno
jadno bas toliko koliko ste i vi

Hrvacanin

pre 19 godina

Molim da neko ovim ljubiteljima komsinice objasni da nema vise SFRJ i da nema vise nikad ni blizu Ligi sampiona (a kamo li da osvoje KS). Sad moraju sa srpskim snagama. A koliko sam cuo na rang listi UEFA su na 119 (STODEVETNAESTOM) mjestu. I u predkvalifikacijama kupa UEFA dobijaju samo petarde, od pocetka ovog vijeka. Za razliku od njih grobari (groblje") je na 58 mjestu. Razlika kao NEBO i ZEMLJA. Ipak je srpski fudbal najgori na balkanu. Otprilike kao i navijaci. Vise ima hrvata na medjudrzavnim utakmicama vani, nego vas u Beogradu. Jad i cemer, pogotovo ova komsinica Partizana.
P.S. Da li ce oni moci da se skrpe za tu autobus ligu u Srbiji?

deksi

pre 19 godina

Ljudi, sta vam je, jednostavno vise se nije moglo, ja sam vrlo zadovoljan kako smo odigrali po ovakvom terenu, pa grehota je i kuce pustiti da se igra na onakav teren a kamoli ljude! Mislim da smo pokazali da smo bolja ekipa od ovih ukrainaca, i da je u revansu sve moguce. Presudni momenat bio pocetak drugog poluvremena kada smo pri rezultatu 2:1 za nas, promasili dve-tri solidne sanse, sto nas je kostalo prednosti. Al, sto rece neko, mozda je i bolje ovako. U revansu nasi nece moci da se brane, nego ce morati da krenu muski od pocetka, a ako bude bio dobar teren svasta moze da se desi!
Za cigane, gde je danas igrala cerga? Tisina!
NAPRED PARTIZAN!!

Момо

pre 19 godina

Од три ударца на читавој утакмици, Дњепро нам је дао два гола. Мирковићу се не може ништа замерити, али Краљу може и те како. Код другог гола је био изгубљен к'о магарац у магли. По ко зна који пут губимо бодове због њега. Он је био и остао више него просечан голман. Како га је само прескочила лопта кад је Украјинац погодио стативу. Жао ми је што мали Пантић не добија шансу да брани још од прошле године. Штета. Били смо бољи од противника бар за један гол. Чиста десетка свим играчима за залагање и борбеност.

Banja Luka Sirotinja

pre 19 godina

Setite se Dinama Zg. 5-0
Sve vam je jasno.
Ipak volio bih da prodete dalje veliki plus i za Zvezdu i ostale klubove iz SiCG.
Mada to mnogi cigani nezele priznati ali takoje trebaju nam bodovi za Evropu. Igrali Zvezda , Partizan ili bilo koi drugi klub treba navijati i podrzavati ga to moze biti dobro svima ne samo jednom. Puno srece za 8 dana od Zvezdasa iz Banja Luke.

Magarac

pre 19 godina

"Heavy overnight snow in the Austrian capital of Vienna has caused the UEFA Cup Round of 32 first-leg match between FK Austria Wien and Athletic Club Bilbao to be postponed. Despite the best efforts of the host club, the pitch at the Ernst Happel Stadium remained partially covered by snow." Preuzeto s uef-inog sajta.
Pa dobro po cemu se situacija u Becu razlikovala od ove u BGD-u, zar je nama bilo lakse s lopatama pitam ja vas?

Grobar CH

pre 19 godina

E cigani samo ovoliko.
Sa se vi javljate bre na nasu temu a?
I ko ovde bruka Srbiju mi ili vi?
Setite se PSV-a i sve ce vam biti jasno !!!!


Poz svim Grobarima i Frontovcima

Osc@r

pre 19 godina

Ne znam samo koji to maloumnik proziva Simona Vukcevica a isto tako razumem ovu ljubomoru vas cigana. Pa daleko je evropa za vas, a jos nesto da vam kazem mi prolazimo dalje, svidelo se to vama ili ne. Zapamtite moje reci.
Nece dugo proci a moje reci ce se obistiniti, samo se strpite.

alexa

pre 19 godina

kako smo idiotske golove dobili to je strasno. nema veze, bice bolje u ukrajni, zna se kako smo igrali sa newcastle u Bg i kako smo na kraju prosli, steta, imali smo sve uslove da veceras obezbedimo mart u evropi..
Nadam se da ce biti bolje...0:1:)

Lazar

pre 19 godina

Veliki pozdrav informatoru, konspiratoru, komentatoru, Radebeu, mladoj partizanki Bojani, komsinici sa petog sprata, tetki iz male krsne.
Drugovi partizani nadam se da cete u revansu imati vise srece.

stipe_15

pre 19 godina

Cigani, bolje cutite!!!
Sta ste pa vi to uradili u poslednje 3 god. na evropskoj sceni pa de se podsmevate Partizanu???!!!
Vi ste bre obrukali Srbiju odlicnim igrama protiv Zenita i PSV-a... ;-)
Tako da, Delije-TISINA

gole

pre 19 godina

sta ste vi bre cigani radili protiv rusa kad je bilo plus 15 u beogradu ,hajde sad da citam komentar , nemate vise ni predsednika u klubu a hocete nama da kazete da smo jadni i slabi

Grobarchina

pre 19 godina

Volim Partizan svim srcem,ali je ovo sramota!! teren,postavka igre..Trebamo priznati da smo daleko od igara i uspeha koje su cigani postigli!! Realno,mi se dicimo samo uspesnim porazima i plasmanom u Ligu Sampiona.Nije to dovoljno.Priznajmo svi koji volimo Partizan da su cigani ipak uspesniji.Nadam se ne jos dugo...

delija-cirih

pre 19 godina

E MOJ SIMONE PREDJI U ZVEZDU, MOZDA NAUCIS NESTO OD BASTE I PRODAS SE!!!!! HAHAHAH GROBARCICI SAMO PADATE, PADATE PADATE, BOLJE DA STE IGRALI SA DINAMOM IZ ZG-A:).... ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE

IVAN, partizanovac iz Humske 16

pre 19 godina

Dobro je a moglo je i bolje.
KRALJ bi mogao i od Nigerijca da nauči nešto više o odnosu prema igri i zalaganju, bez obzira što nigerijac nije "fudbalska zvezda".

Nikola RS

pre 19 godina

Ma OK pobjedjujemo u gostima i idemo dalje. Setite se cigani da smo od Njukasla izgubili pa su vam bila puna usta!!! Htio bi da se malo osvrnem na tekmu. Sramota je sto se igralo na onakvom terenu. Pa neki engleski treceligas ima grijanje ispod terena, a nas najjaci klub nema. Pa i Bugari imaju!!! Stvarno ne kontam, dva puta su usli u 16m i dali su dva gola. Pa po onakvom terenu se lopta izbija iz sesnaest, a nasi konji jedini u svijetu driblaju i handre se i naravno sta biva??? Odbrana katastrofa. Kao da nikad nisu lopte videli. Kralj isto katastrofalan. Pa najvece ponizenje za golmana, pored prolaska lopte kroz noge je da mu igrac da gol glavom u petercu!!! A nas Kralj krene, pa onda malo misli da li ce pa se onda vrati pa mu cova zabije u gol. Vukcevic se kao nesto malo video, al ne kontam da je svaki slobodnjak izveo po zemlji!!! Kako su ostali mogli centrirati, a jedino njemu ide po zemlji. Cirkovic katastrofa, lik se utripovao da je Overmars, pa ono sutni loptu i trci. Al je zaboravio gde je sve Overmars igrao, a gde on ipak igra. Ali opet ponavljam dobijamo u gostima i idemo dalje!!!

veljko

pre 19 godina

Samo se vi lepo na Marakani spremajte za nastavak sezone uz cd Suzane Mancic. Ko god je bio na utakmici, zna da je Dnjepar imao dve sanse, odnosno nas dva kiksa i dao isto toliko golova. Mozemo i do pobede protiv Dnjepra u gostima, veceras su imali srece, to je sve

goxy

pre 19 godina

Bravo momci,po ovakvom vremenu igrati nije humano,ali ipak veliko hvala na borbenosti
i srcanosti.Cumur moze samo da nas mrzi.
Prolazimo sugurno dalje

Aca_Minesota

pre 19 godina

Steta.
Ali sta ocekivati od trenera koji daju ovakve izjave "Ne mogu njihovi trkači
protiv mojih umetnika" (Glas Javnosti).
Ma dajte mi trkace da gledam. Dosta mi je ovih "umetnika".

Nenad(Delijcina)

pre 19 godina

Haha, iz aviona, ma satelita se vidi da je ovaj "Grobarcina" zesci ciganin. Placi.

Mi smo jednostavno ne pobedivi. Dzaba sto je rusa 300 miliona, dzaba sto su igrali u frizideru, na svom terenu, mi idimo dalje i utuvite jednom u glavu cigani, nije bitno kakvi ste vi navijaci kada vam je uprava trula kao stara sljiva. Dzajo vrati se.

Alex

pre 19 godina

Treba poštovati igrače koji su uopšte hteli da igraju po onakvom terenu, tu nije moglo ni biti fudbala, bilo je to jedno veliko mučenje. Svaka čast, igrali su koliko su mogli, po ovakvom terenu nije se više moglo. Znalo se da Partizan mora primiti gol, takvi su naši klubovi, kod kuće se mora dobiti bar jedan gol. Kad pogledamo u zadnjih par godina, kad god je neki nas klub igrao kod kuce, primio je gol. Pokazalo se i neiskustvo u čuvanju rezultata, driblanje u 16m, tako da je ovo još i dobar rezultat.

Goran

pre 19 godina

Svasta. Najistaknutiji pojedinac na snijegu i ledu,u timu Partizana, je Nigerijac. To dovoljno govori o ovim Srpskim manekenima.

Nikola

pre 19 godina

@JFK Patrizan Zali Bog potrosene pare (za igrace i pripreme)! Bolje da ste ih dali u humanitarne svrhe: Za lecenje bolesne dece i nasima na Kosmetu.

IvAn

pre 19 godina

Stvarno Sramota na ovaki teren da se igra Dnjeper je naviko da igra na ovaki tereni partizan nije bas je steta ja kao navijac CZ.

vule

pre 19 godina

I šta sad grobari? Pogledajte malo niže izjavu vašeg Ilića na istom ovom sajtu! Na osnovu čega ste toliko prepotentni? Pa koliko ste ozbiljnih timova dobili ove sezone? Ajmo buđenje!!!!!

Rade

pre 19 godina

Jeste ,alo razocaravajuce,ali ko je mislio da cemo posle 0-1 proci New Castle, tako idem hrabro u ukrajnu po pobedu. Partizan je vise tehnicki tim od Dnjepra,pa vise je smetao teren crno-belima(primer koliko je Realovim igracima smetao teren). Neverovatan je podatak 23-4 u sutevima za partizan. Inace cigani vise ne smarajte,a isto mislim i za grobare koji se nastavljaju s njima.Svi smo mi Srbi i zato smo tako i neslozni sto navijamo za strance. Ja iako sam grobar do smrti najvise bi voleo da jednog dana u finalu Lige sampiona vidim veciti derbi.Za Oditu bravo majstore,momak je sjajan.Mozda je i dobro ovako,bar cemo morati tamo hrabro da krenemo na pobedu,da smo dobili 2-1 krenuli bi sa bunkerom verovatno.

DELIJA

pre 19 godina

BLAMAZA VELIKA, NADAM SE DA CE POPITI GROBARI TRICU U UKRAJINI...ILIC, MIRKOVIC SU DEDICE KOJE NEMAJU POJMA NA TERENU..JADNO JADNO JADNO...A STO SE SIMONA TICE-ZNA LI TAJ BEZVEZNJAK LOPTU NABACIT?...HAHHAHAHAA

Todos

pre 19 godina

Neznam sta se desava.Katastrofa.Kako Partizan ne moze da napuni stadion nije mi jasno.Da su cigani bili u pitanju sigurno bi bio pun.Mismo bre neki cudaci.neverujem da ce proci.Nama prvenstvo pocinje izgleda i posle Rusa,Finaca i slicnih.Glupe pripremne utakmice su igrali nisu mogli da nadju normalnog protivnika,sve jad i beda.A JEDINO SU JAKI NA RECIMA.Nije ni cudo nas jezik je izuzetno govorljiv i bogat.

Ljuba Truba

pre 19 godina

GROBARCINE JEDNE;PRVO SE NAUCITE DA OCISTITE TEREN SRAMOTA KAKO STE DOCEKALI LJUDE!!! SRAMOTA STE ZA CELU SRBIJU LENCUGE JEDNE; ZIVITE JOS U 15.VEKU

raketa

pre 19 godina

Nista nije gotovo dok ne bude gotovo. Treba nam pobeda pa sta. Kad bi oni culi neke komentare ovde i jos tako i mislili verovatno bi bilo 5-0 za Djepar, na srecu imaju mnogo vise vere od nekih! Napred PFC

peja

pre 19 godina

‘ebiga…valjda svaki tim na svom terenu treba da igra sa dva napadaca,da napravi razliku,ali je sada lako biti pametan…nista nije izgubljeno,tandem odita-boja ce sigurno postici gol u ukrajini,samo da odbrana ne ponovi vecerasnje greske i sigurno idemo dalje.jos 8 utakmica PARTIZANA u ovogodisnjem izdanju kupa uefa(1 u 1/16 finla,2 u 1/8 finala,2 u 1/4 finala,2 u 1/2 finalu i veliko finale u lisabonu).
NAPRED PARTIZAN!!!

Petar Popovic

pre 19 godina

Kao i bratskoj C.Zvezdi, TV prenos je baksuzan, normalno kada ga uvazena gospoda ne daju. Da li oni misle da su navijaci Partizana samo oni koji mogu doci na utakmicu a na stotine hiljada onih koji iz raznih razloga ne mogu, da oni ne zasluzuju to da vide...Kao navijacu Partizana mogu reci da mi je sasvim svejedno sto je bilo 2 : 2. niti me je briga da li ce ici dalje. Liga sampiona je redovno prenosena uz pun stadion. danas su sekire padale i nije bilo TV prenosa. Duh fosila iz C.Zvezde je bio jaci. Gospodo ovo je vreme kada svake nedelje 3 puta gledamo najbolji fudbal na planeti - direktno. Koga cete vi interesovati jos malo, zar zivite od ulaznica...Kao sto i rekoh sasvim mi je svejedno...da li ce biti prenosa iz Dnjepropetrovska ili kako se vec zove. Necu ga gledati kao ni cuveni "snimak" odmah posle utakmice...kome to pustate?

Zeljko grobar

pre 19 godina

Verzmute,Verzmute,zar se kod kuce i po ovakvom vremenu igra 4-5-1???Pa ti nas pravis budalama kako ja vidim.
Treba nam hitno novi trener,a igraci su odlicni,da nije njih nista od nas nebi ni bilo...
Ne mogu da verujem da je UEFA dozvolila da se igra po ovakvom vremenu,da je igrao Real ili Mancester tekma bi bila odlozena,sramota!!!
Nego vidim da se i nase komsinice javljaju ovde,bas mi je drago da vas ovde vidim posto ne mogu na tv-eu,a znate sto?Zato sto imate pozdrav od Zenita hahahahahaha
ps:Vukcevis ce za 4-5 godina biti jedan od najbojih igraca Evrope,pazite sta sam vam rekao ;)

karaves

pre 19 godina

Pa po onakvom terenu vise i nisu mogli...posteno...PARTIZAN je zivot, sve ostalo su sitnice.....A,KAD DODJU NEVOLJE I KAD DODJE TUGA, UVEK CE TE VOLETI GROBARI SA JUGA.....

grobar sweden

pre 19 godina

komentari cigana su smesni, kada prodju neko prvo kolo ili kvalifikacije u evropi neka se jave gde god su otisli ove godine vracali su se sa rukometnim rezultatom samo neka oni cute, a momcima partizna svaka cast mi nismo hokej vec fudbalski tim nema se sta zameriti nasim igracima PARTIZAN I SAMO PARTIZAN ZAUVEK I DO SMRTI

Cigojner

pre 19 godina

Jaoj grobarcici, nemate pojna... videcete vi kad mi sledece sezone budemo usli u ligu sampiona pa kad bude igrao Ronaldo i Zidan na marakani...

A onda cemo one tamo sezone i u kup uefa, da vidite kako se igra u evropi. Nemate pojma...

ljuba ruba

pre 19 godina

TIPICNO SRPSKI FUDBAL!!!!!!!!! KATASTROFA!!!
GDE TO JOS IMA DA SE TRCI 90min.!!?? Nikada se necemo vise u zivotu proslaviti u fudbalu mozemo samo da zivimo u nekoj iluziji!!
NAPRED ZVEZDO

Pedja_nl

pre 19 godina

Hajde groblje...lopate u ruke i cistite sneg po ulicama!!! Da se ucimo od vas? ha-ha-ha-ha...Smesno...Nego,skupite se na kamaru,pred Marakanu i dobicete popust za grupnu posetu Trofejnoj sali.Da vidite kopiju pehara za OSVOJEN KUP SAMPIONA!!! Forzza Dnjepar !!!

beli

pre 19 godina

Odita Majstore !!!
Ajmo jos 2 komada u drugom poluvremenu!
Cigani crknite! Ili gledajte majstore u EVROPI !!!
PARTIZAN SAMPION !!!

Zvezdas_ali_sad_navija_za_Partizan_!!!

pre 19 godina

2:2
Ne treba se radovati pre vremena.... a ni tugovati..
Treba igrati 180 minuta u istom tempu, a to je uvek bio nas problem...

Bogi Podgorica

pre 19 godina

PARTIZANE,znaj da te tvoji vjerni GROBARI vole, bez obzira na rezultat. Zelimo samo srce na terenu, kao sto nasa kucaju za tebe, nas VOLJENI klubu.

bogdan

pre 19 godina

Ajde molim vas jos jedan gol,bar da podedimo.Napred Partizan!!!!O Partizane,o sampione tebe ludo volim jer si najbolji i kad gubis ja ti pevam jer u mome srcu jedino si ti!!!!!

Mr. Zlaja

pre 19 godina

Gledam na satelitu (1-0 vodimo)i moj prvi utisak je da uprava treba da vrati svima iz publike novac za karte, jer po ovakvom vremenu samo VELIKI NAVIJACI DOLAZE.Video sam i coveka sa detetom od oko 2-2,5 god...SVAKA CAST, I NAPRED PFC.Pozdrav i ziveli!!!

zokica

pre 19 godina

kakva glupost primiti onakav gol.da li je moguce da po ovakvom terenu neko igra na tehniku.nadam se da nas na kraju nece skupo kostati i da cemo u drugom dati jos neki.napred crno-beli.

Mr. Zlaja

pre 19 godina

Gledam na satelitu (1-0 vodimo)i moj prvi utisak je da uprava treba da vrati svima iz publike novac za karte, jer po ovakvom vremenu samo VELIKI NAVIJACI DOLAZE.Video sam i coveka sa detetom od oko 2-2,5 god...SVAKA CAST, I NAPRED PFC.Pozdrav i ziveli!!!

zokica

pre 19 godina

kakva glupost primiti onakav gol.da li je moguce da po ovakvom terenu neko igra na tehniku.nadam se da nas na kraju nece skupo kostati i da cemo u drugom dati jos neki.napred crno-beli.

beli

pre 19 godina

Odita Majstore !!!
Ajmo jos 2 komada u drugom poluvremenu!
Cigani crknite! Ili gledajte majstore u EVROPI !!!
PARTIZAN SAMPION !!!

Bogi Podgorica

pre 19 godina

PARTIZANE,znaj da te tvoji vjerni GROBARI vole, bez obzira na rezultat. Zelimo samo srce na terenu, kao sto nasa kucaju za tebe, nas VOLJENI klubu.

Zvezdas_ali_sad_navija_za_Partizan_!!!

pre 19 godina

2:2
Ne treba se radovati pre vremena.... a ni tugovati..
Treba igrati 180 minuta u istom tempu, a to je uvek bio nas problem...

Pedja_nl

pre 19 godina

Hajde groblje...lopate u ruke i cistite sneg po ulicama!!! Da se ucimo od vas? ha-ha-ha-ha...Smesno...Nego,skupite se na kamaru,pred Marakanu i dobicete popust za grupnu posetu Trofejnoj sali.Da vidite kopiju pehara za OSVOJEN KUP SAMPIONA!!! Forzza Dnjepar !!!

bogdan

pre 19 godina

Ajde molim vas jos jedan gol,bar da podedimo.Napred Partizan!!!!O Partizane,o sampione tebe ludo volim jer si najbolji i kad gubis ja ti pevam jer u mome srcu jedino si ti!!!!!

ljuba ruba

pre 19 godina

TIPICNO SRPSKI FUDBAL!!!!!!!!! KATASTROFA!!!
GDE TO JOS IMA DA SE TRCI 90min.!!?? Nikada se necemo vise u zivotu proslaviti u fudbalu mozemo samo da zivimo u nekoj iluziji!!
NAPRED ZVEZDO

vule

pre 19 godina

I šta sad grobari? Pogledajte malo niže izjavu vašeg Ilića na istom ovom sajtu! Na osnovu čega ste toliko prepotentni? Pa koliko ste ozbiljnih timova dobili ove sezone? Ajmo buđenje!!!!!

grobar sweden

pre 19 godina

komentari cigana su smesni, kada prodju neko prvo kolo ili kvalifikacije u evropi neka se jave gde god su otisli ove godine vracali su se sa rukometnim rezultatom samo neka oni cute, a momcima partizna svaka cast mi nismo hokej vec fudbalski tim nema se sta zameriti nasim igracima PARTIZAN I SAMO PARTIZAN ZAUVEK I DO SMRTI

Nikola

pre 19 godina

@JFK Patrizan Zali Bog potrosene pare (za igrace i pripreme)! Bolje da ste ih dali u humanitarne svrhe: Za lecenje bolesne dece i nasima na Kosmetu.

Ljuba Truba

pre 19 godina

GROBARCINE JEDNE;PRVO SE NAUCITE DA OCISTITE TEREN SRAMOTA KAKO STE DOCEKALI LJUDE!!! SRAMOTA STE ZA CELU SRBIJU LENCUGE JEDNE; ZIVITE JOS U 15.VEKU

Cigojner

pre 19 godina

Jaoj grobarcici, nemate pojna... videcete vi kad mi sledece sezone budemo usli u ligu sampiona pa kad bude igrao Ronaldo i Zidan na marakani...

A onda cemo one tamo sezone i u kup uefa, da vidite kako se igra u evropi. Nemate pojma...

IvAn

pre 19 godina

Stvarno Sramota na ovaki teren da se igra Dnjeper je naviko da igra na ovaki tereni partizan nije bas je steta ja kao navijac CZ.

peja

pre 19 godina

‘ebiga…valjda svaki tim na svom terenu treba da igra sa dva napadaca,da napravi razliku,ali je sada lako biti pametan…nista nije izgubljeno,tandem odita-boja ce sigurno postici gol u ukrajini,samo da odbrana ne ponovi vecerasnje greske i sigurno idemo dalje.jos 8 utakmica PARTIZANA u ovogodisnjem izdanju kupa uefa(1 u 1/16 finla,2 u 1/8 finala,2 u 1/4 finala,2 u 1/2 finalu i veliko finale u lisabonu).
NAPRED PARTIZAN!!!

Goran

pre 19 godina

Svasta. Najistaknutiji pojedinac na snijegu i ledu,u timu Partizana, je Nigerijac. To dovoljno govori o ovim Srpskim manekenima.

Zeljko grobar

pre 19 godina

Verzmute,Verzmute,zar se kod kuce i po ovakvom vremenu igra 4-5-1???Pa ti nas pravis budalama kako ja vidim.
Treba nam hitno novi trener,a igraci su odlicni,da nije njih nista od nas nebi ni bilo...
Ne mogu da verujem da je UEFA dozvolila da se igra po ovakvom vremenu,da je igrao Real ili Mancester tekma bi bila odlozena,sramota!!!
Nego vidim da se i nase komsinice javljaju ovde,bas mi je drago da vas ovde vidim posto ne mogu na tv-eu,a znate sto?Zato sto imate pozdrav od Zenita hahahahahaha
ps:Vukcevis ce za 4-5 godina biti jedan od najbojih igraca Evrope,pazite sta sam vam rekao ;)

DELIJA

pre 19 godina

BLAMAZA VELIKA, NADAM SE DA CE POPITI GROBARI TRICU U UKRAJINI...ILIC, MIRKOVIC SU DEDICE KOJE NEMAJU POJMA NA TERENU..JADNO JADNO JADNO...A STO SE SIMONA TICE-ZNA LI TAJ BEZVEZNJAK LOPTU NABACIT?...HAHHAHAHAA

karaves

pre 19 godina

Pa po onakvom terenu vise i nisu mogli...posteno...PARTIZAN je zivot, sve ostalo su sitnice.....A,KAD DODJU NEVOLJE I KAD DODJE TUGA, UVEK CE TE VOLETI GROBARI SA JUGA.....

Todos

pre 19 godina

Neznam sta se desava.Katastrofa.Kako Partizan ne moze da napuni stadion nije mi jasno.Da su cigani bili u pitanju sigurno bi bio pun.Mismo bre neki cudaci.neverujem da ce proci.Nama prvenstvo pocinje izgleda i posle Rusa,Finaca i slicnih.Glupe pripremne utakmice su igrali nisu mogli da nadju normalnog protivnika,sve jad i beda.A JEDINO SU JAKI NA RECIMA.Nije ni cudo nas jezik je izuzetno govorljiv i bogat.

Petar Popovic

pre 19 godina

Kao i bratskoj C.Zvezdi, TV prenos je baksuzan, normalno kada ga uvazena gospoda ne daju. Da li oni misle da su navijaci Partizana samo oni koji mogu doci na utakmicu a na stotine hiljada onih koji iz raznih razloga ne mogu, da oni ne zasluzuju to da vide...Kao navijacu Partizana mogu reci da mi je sasvim svejedno sto je bilo 2 : 2. niti me je briga da li ce ici dalje. Liga sampiona je redovno prenosena uz pun stadion. danas su sekire padale i nije bilo TV prenosa. Duh fosila iz C.Zvezde je bio jaci. Gospodo ovo je vreme kada svake nedelje 3 puta gledamo najbolji fudbal na planeti - direktno. Koga cete vi interesovati jos malo, zar zivite od ulaznica...Kao sto i rekoh sasvim mi je svejedno...da li ce biti prenosa iz Dnjepropetrovska ili kako se vec zove. Necu ga gledati kao ni cuveni "snimak" odmah posle utakmice...kome to pustate?

Rade

pre 19 godina

Jeste ,alo razocaravajuce,ali ko je mislio da cemo posle 0-1 proci New Castle, tako idem hrabro u ukrajnu po pobedu. Partizan je vise tehnicki tim od Dnjepra,pa vise je smetao teren crno-belima(primer koliko je Realovim igracima smetao teren). Neverovatan je podatak 23-4 u sutevima za partizan. Inace cigani vise ne smarajte,a isto mislim i za grobare koji se nastavljaju s njima.Svi smo mi Srbi i zato smo tako i neslozni sto navijamo za strance. Ja iako sam grobar do smrti najvise bi voleo da jednog dana u finalu Lige sampiona vidim veciti derbi.Za Oditu bravo majstore,momak je sjajan.Mozda je i dobro ovako,bar cemo morati tamo hrabro da krenemo na pobedu,da smo dobili 2-1 krenuli bi sa bunkerom verovatno.

raketa

pre 19 godina

Nista nije gotovo dok ne bude gotovo. Treba nam pobeda pa sta. Kad bi oni culi neke komentare ovde i jos tako i mislili verovatno bi bilo 5-0 za Djepar, na srecu imaju mnogo vise vere od nekih! Napred PFC

Alex

pre 19 godina

Treba poštovati igrače koji su uopšte hteli da igraju po onakvom terenu, tu nije moglo ni biti fudbala, bilo je to jedno veliko mučenje. Svaka čast, igrali su koliko su mogli, po ovakvom terenu nije se više moglo. Znalo se da Partizan mora primiti gol, takvi su naši klubovi, kod kuće se mora dobiti bar jedan gol. Kad pogledamo u zadnjih par godina, kad god je neki nas klub igrao kod kuce, primio je gol. Pokazalo se i neiskustvo u čuvanju rezultata, driblanje u 16m, tako da je ovo još i dobar rezultat.

Grobarchina

pre 19 godina

Volim Partizan svim srcem,ali je ovo sramota!! teren,postavka igre..Trebamo priznati da smo daleko od igara i uspeha koje su cigani postigli!! Realno,mi se dicimo samo uspesnim porazima i plasmanom u Ligu Sampiona.Nije to dovoljno.Priznajmo svi koji volimo Partizan da su cigani ipak uspesniji.Nadam se ne jos dugo...

veljko

pre 19 godina

Samo se vi lepo na Marakani spremajte za nastavak sezone uz cd Suzane Mancic. Ko god je bio na utakmici, zna da je Dnjepar imao dve sanse, odnosno nas dva kiksa i dao isto toliko golova. Mozemo i do pobede protiv Dnjepra u gostima, veceras su imali srece, to je sve

goxy

pre 19 godina

Bravo momci,po ovakvom vremenu igrati nije humano,ali ipak veliko hvala na borbenosti
i srcanosti.Cumur moze samo da nas mrzi.
Prolazimo sugurno dalje

IVAN, partizanovac iz Humske 16

pre 19 godina

Dobro je a moglo je i bolje.
KRALJ bi mogao i od Nigerijca da nauči nešto više o odnosu prema igri i zalaganju, bez obzira što nigerijac nije "fudbalska zvezda".

Nikola RS

pre 19 godina

Ma OK pobjedjujemo u gostima i idemo dalje. Setite se cigani da smo od Njukasla izgubili pa su vam bila puna usta!!! Htio bi da se malo osvrnem na tekmu. Sramota je sto se igralo na onakvom terenu. Pa neki engleski treceligas ima grijanje ispod terena, a nas najjaci klub nema. Pa i Bugari imaju!!! Stvarno ne kontam, dva puta su usli u 16m i dali su dva gola. Pa po onakvom terenu se lopta izbija iz sesnaest, a nasi konji jedini u svijetu driblaju i handre se i naravno sta biva??? Odbrana katastrofa. Kao da nikad nisu lopte videli. Kralj isto katastrofalan. Pa najvece ponizenje za golmana, pored prolaska lopte kroz noge je da mu igrac da gol glavom u petercu!!! A nas Kralj krene, pa onda malo misli da li ce pa se onda vrati pa mu cova zabije u gol. Vukcevic se kao nesto malo video, al ne kontam da je svaki slobodnjak izveo po zemlji!!! Kako su ostali mogli centrirati, a jedino njemu ide po zemlji. Cirkovic katastrofa, lik se utripovao da je Overmars, pa ono sutni loptu i trci. Al je zaboravio gde je sve Overmars igrao, a gde on ipak igra. Ali opet ponavljam dobijamo u gostima i idemo dalje!!!

Aca_Minesota

pre 19 godina

Steta.
Ali sta ocekivati od trenera koji daju ovakve izjave "Ne mogu njihovi trkači
protiv mojih umetnika" (Glas Javnosti).
Ma dajte mi trkace da gledam. Dosta mi je ovih "umetnika".

delija-cirih

pre 19 godina

E MOJ SIMONE PREDJI U ZVEZDU, MOZDA NAUCIS NESTO OD BASTE I PRODAS SE!!!!! HAHAHAH GROBARCICI SAMO PADATE, PADATE PADATE, BOLJE DA STE IGRALI SA DINAMOM IZ ZG-A:).... ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE

Nenad(Delijcina)

pre 19 godina

Haha, iz aviona, ma satelita se vidi da je ovaj "Grobarcina" zesci ciganin. Placi.

Mi smo jednostavno ne pobedivi. Dzaba sto je rusa 300 miliona, dzaba sto su igrali u frizideru, na svom terenu, mi idimo dalje i utuvite jednom u glavu cigani, nije bitno kakvi ste vi navijaci kada vam je uprava trula kao stara sljiva. Dzajo vrati se.

gole

pre 19 godina

sta ste vi bre cigani radili protiv rusa kad je bilo plus 15 u beogradu ,hajde sad da citam komentar , nemate vise ni predsednika u klubu a hocete nama da kazete da smo jadni i slabi

stipe_15

pre 19 godina

Cigani, bolje cutite!!!
Sta ste pa vi to uradili u poslednje 3 god. na evropskoj sceni pa de se podsmevate Partizanu???!!!
Vi ste bre obrukali Srbiju odlicnim igrama protiv Zenita i PSV-a... ;-)
Tako da, Delije-TISINA

Osc@r

pre 19 godina

Ne znam samo koji to maloumnik proziva Simona Vukcevica a isto tako razumem ovu ljubomoru vas cigana. Pa daleko je evropa za vas, a jos nesto da vam kazem mi prolazimo dalje, svidelo se to vama ili ne. Zapamtite moje reci.
Nece dugo proci a moje reci ce se obistiniti, samo se strpite.

alexa

pre 19 godina

kako smo idiotske golove dobili to je strasno. nema veze, bice bolje u ukrajni, zna se kako smo igrali sa newcastle u Bg i kako smo na kraju prosli, steta, imali smo sve uslove da veceras obezbedimo mart u evropi..
Nadam se da ce biti bolje...0:1:)

Lazar

pre 19 godina

Veliki pozdrav informatoru, konspiratoru, komentatoru, Radebeu, mladoj partizanki Bojani, komsinici sa petog sprata, tetki iz male krsne.
Drugovi partizani nadam se da cete u revansu imati vise srece.

Момо

pre 19 godina

Од три ударца на читавој утакмици, Дњепро нам је дао два гола. Мирковићу се не може ништа замерити, али Краљу може и те како. Код другог гола је био изгубљен к'о магарац у магли. По ко зна који пут губимо бодове због њега. Он је био и остао више него просечан голман. Како га је само прескочила лопта кад је Украјинац погодио стативу. Жао ми је што мали Пантић не добија шансу да брани још од прошле године. Штета. Били смо бољи од противника бар за један гол. Чиста десетка свим играчима за залагање и борбеност.

deksi

pre 19 godina

Ljudi, sta vam je, jednostavno vise se nije moglo, ja sam vrlo zadovoljan kako smo odigrali po ovakvom terenu, pa grehota je i kuce pustiti da se igra na onakav teren a kamoli ljude! Mislim da smo pokazali da smo bolja ekipa od ovih ukrainaca, i da je u revansu sve moguce. Presudni momenat bio pocetak drugog poluvremena kada smo pri rezultatu 2:1 za nas, promasili dve-tri solidne sanse, sto nas je kostalo prednosti. Al, sto rece neko, mozda je i bolje ovako. U revansu nasi nece moci da se brane, nego ce morati da krenu muski od pocetka, a ako bude bio dobar teren svasta moze da se desi!
Za cigane, gde je danas igrala cerga? Tisina!
NAPRED PARTIZAN!!

Grobar CH

pre 19 godina

E cigani samo ovoliko.
Sa se vi javljate bre na nasu temu a?
I ko ovde bruka Srbiju mi ili vi?
Setite se PSV-a i sve ce vam biti jasno !!!!


Poz svim Grobarima i Frontovcima

Banja Luka Sirotinja

pre 19 godina

Setite se Dinama Zg. 5-0
Sve vam je jasno.
Ipak volio bih da prodete dalje veliki plus i za Zvezdu i ostale klubove iz SiCG.
Mada to mnogi cigani nezele priznati ali takoje trebaju nam bodovi za Evropu. Igrali Zvezda , Partizan ili bilo koi drugi klub treba navijati i podrzavati ga to moze biti dobro svima ne samo jednom. Puno srece za 8 dana od Zvezdasa iz Banja Luke.

Magarac

pre 19 godina

"Heavy overnight snow in the Austrian capital of Vienna has caused the UEFA Cup Round of 32 first-leg match between FK Austria Wien and Athletic Club Bilbao to be postponed. Despite the best efforts of the host club, the pitch at the Ernst Happel Stadium remained partially covered by snow." Preuzeto s uef-inog sajta.
Pa dobro po cemu se situacija u Becu razlikovala od ove u BGD-u, zar je nama bilo lakse s lopatama pitam ja vas?

Hrvacanin

pre 19 godina

Molim da neko ovim ljubiteljima komsinice objasni da nema vise SFRJ i da nema vise nikad ni blizu Ligi sampiona (a kamo li da osvoje KS). Sad moraju sa srpskim snagama. A koliko sam cuo na rang listi UEFA su na 119 (STODEVETNAESTOM) mjestu. I u predkvalifikacijama kupa UEFA dobijaju samo petarde, od pocetka ovog vijeka. Za razliku od njih grobari (groblje") je na 58 mjestu. Razlika kao NEBO i ZEMLJA. Ipak je srpski fudbal najgori na balkanu. Otprilike kao i navijaci. Vise ima hrvata na medjudrzavnim utakmicama vani, nego vas u Beogradu. Jad i cemer, pogotovo ova komsinica Partizana.
P.S. Da li ce oni moci da se skrpe za tu autobus ligu u Srbiji?

Bronco

pre 19 godina

Sta se vi mandovi javljate? Vi kao da ste ove godine igrali rukomet u Evropi (sudeci po broju primljenih)
Imate vi o cemu da mislite, kao napr. Da li su vam pare otisle na pisoare, klonje ili nesto trece? Stvarno vam zavidim, tako vam se puno toga lepog desava, valjda po zasluzi! Dzajo vrati im se, nisi dovrsio radove na sanitarijama.
Svim GROBARIMA, kako igracima tako i navijacima, svaka cast. Bolje se nije moglo, nenormalni uslovi za igru. Idemo dalje!

indiferentan

pre 19 godina

Ćao svi! Nisam navijač ni Groblja, ni Petokrake, ali hteo bih da iznesem neka moja mišljenja. Potpuno su u pravu Grobari, da Cigani nema šta da odvaljuju gluposti i zaje...nja na račun Partizana. Ma oni su pukli k`o zvečka u Evropi, nije ih razbijao taj, koji baš nije naišao. Zato bih ja preporučio malo tišine Zvezdi, Srbiji, Nikad Jugoslaviji.
A Partizanu jedan mali savet. Dajte Pantu na gol, umesto tog pacera Ivice Kralja. Jel` se sećate kako je dečko branio u LŠ prošle sezone? Tipična naša zemlja. Ivica branio super na jednoj jedinoj (ajde dve, Njukastl) utakmici u životu protiv Češke u Pragu 1997., i sad ima kredit za čitav život. Dokle tako u našem fudbalu i celokupnom društvu???
Napred Groblje u revanšu!!!

Contractor

pre 19 godina

Grobari svaka cast na borbenosti. Odbrana da se malo uozbilji i prolazimo dalje.

Cveta tresnja u planini,
prolece se opet sprema,
sve je isto u Evropi,
samo Zvezde tamo nema...

rece Keba cigance...

Slavco

pre 19 godina

Neznam dali ima vecih Zvezdasa od vas na B92!
Dozvoljavate da se Bolesnici iz rupe izivljavaju sa komentarima o Partizanu , iako nije igrala Zvezda!! A kada Ja napisem da mogu da komentarisu svoje ne objavite !! Odakle njima pravo da komentarisu Super ligu u kosarci i Ligu UEFA ?? To je za njih MISAONA imenica ! Oni su za banje i za komentare o svom vecitom predsedniku !! Nikada nisam poslao komentar na vesti o njima jer me ne ZANIMAJU ! Oni su ipak samo komsije Evropskog Partizana !
Ne morate da objavite ni ovo , ali svima dodje kraj pa ce i Vama !! Pacijenti ko Zvezda su neizlecivi , cak ni FS ne moze pomoci ! Kada god im pomogne ,petarde u Evropi :))
Pozdrav !

zvezdas do '91(posle je otislo sve u tri PM)

pre 19 godina

Ne pustajte,pobogu,vise nazovi navijace da se svadjaju preko ovog sajta."Mi grobari","mi delije"a pola njih ne zna ni gde su im stadioni.
Cestitke Partizanu,bolji su i prolaze dalje.

trebinjac delija

pre 19 godina

kako vas grobaari nije sramota gubite od hajduka dinama zadra od cibone u pioniru a u a zadnji go ste nam dali u kupu prije 5 godina

Goran_Grobar

pre 19 godina

Alo bre ciganiii!?
Odakle vam pravo da komentarisete ovde?
KAO STO JE VEC NEKO OVDE NAPISAO, JESTE ZABORAVILI ZENIS I PSV?
Jeste zaboravili kako cigani broje!?
jedan,dva,tri,cetiri,psv,sest,sedam,osam,ZENIT
Cigani, cucite!
Braca rusi vas napunili.... jadno
jadno bas toliko koliko ste i vi

SELJAK

pre 19 godina

Za onog MOMU sto kaze da je Kralj bio ko "magarac u magli"informacija da se magarac(onaj pravi)u magli snalazi bolje i od coveka,a slazem se da Kralj NE ZNA DA BRANI.

trebinjac delija

pre 19 godina

ove ruse bi ZVEZDINI juniori dobili a nemojte blamirati srbiju gubite od hrvata u svemu a ne zaboravite da vas je njofra osnovao i da ste petardu dobili od tog istog njofrinog kluba

nesch

pre 19 godina

pa ja da kazem nesto posto grobari samo znaju da prozivaju i vataju se za PSV i Zenit
Fjarmutari iz Albanije,Croacija Osiguranje Hrvatska,Slavija Ceska,Rapid Austija
Pa ko je pravio rukometne reultate
Do pre dve sezone niste doneli ni bod ovoj zemlji sve je skupljala zvezda

vrh

pre 19 godina

Igrao sam keca na partizan bolje da sam popio dva piva,u cetvrtak igram singl na dnjepar ili kako se vec zove. U svakom slucaju bilo je realno kolo samo su nasi kao i obicno ispalili

Stari Delija

pre 19 godina

Rece jedan navijac groblja da je bilo malo gledalaca! Kako malo? 10-15000 grobara, sto znaci da su dosli svi navijaci ovog jugoslovenskog kluba! Jednostavno, nema ih vise od tog broja!!

Napred PARTIZAN

pre 19 godina

svaka cast navijacima da po onakvom kijametu onoliko njih dodje.Samo da kazem da nisam odusevljen Kraljem ali nas je spasao protiv Viljareala.Ne kazem da treba da zivi od starih zasluga ali ne treba g ni pljuvati bas toliko.A cumurasi neka cute.Sve je poznato ove godine-da se ne ponavljamo

Peđa

pre 19 godina

Zeka reče da je protiv Dnjepra došlo čak i više navijača nego protiv Egalea?! Zamislite vi to - na utakmicu 1/16 finala Kupa UEFA protiv kluba koji je bio 1. u svojoj grupi došlo više navijača nego protiv kluba iz Grčke koji nije video Evropu u životu; zaista neverovatni neki navijači, došlo ih čak 15000 na stadion, novi evropski rekord otpozadi za ovu rundu takmičenja u Kupu UEFA! Ako je sneg u februaru izgovor za nedolazak na meč koji ste valjda čekali 15-tak godina, onda stvarno...
I pošto već prozivate Zvezdu i Zimbru iz Moldavije: na Marakani je 2003. u kvalifikacijama (ne u 1/16) za Kup UEFA protiv Nistrua iz Moldavije bilo 20000 navijaca. Jeste, Zvezda u Evropi igra slabije od Partizana poslednjih godina, ali Zvezdini igrači bar imaju za koga da igraju. Stvarno imate GROBNU atmosferu!

djenka

pre 19 godina

Ljudi naplacujte komentare. Kad svi ostali zaradjuju na ovim napaljenicima zasto ne bi i Vi profitirali. "cena komentara: manje od SMS-a"

Ciganin

pre 19 godina

Bre partizani, onaj dan u godini kad navijam za vas, vi se obrukate. Dobro, remi je ipak bolji od poraza. Nemojte da ih ne pobedite u gostima.

bole

pre 19 godina

Katastrofalno losa odbrana, a za golmana da se i neprica.Mislim da ima kudi kamo boljih golmana u Srbiji od danasnjeg koji je sve ali ne golman.

Bosko

pre 19 godina

Partizanov golman je u mnogo navrata sahranio nas nacionalni tim.Dokle ce izigravati golmana.mislim da je krajnje vreme da ode.Dajte sansu mladjim golmanima iz Partizana.

Pantelija_je_bio_DELIJA

pre 19 godina

Kako ide ona vasa glupost Za Zvezdu se navija, Partizan se Voli...trebalo mu je 15 godina da prezimi u Evropi i onda se za taj klub koj se "voli" pojavi samo vas 10 hiljada volova....bruka i sramota! Znate kad bih na Marakani zatvorili celu sekciju stadiona, zbog malog inetresovanja, mnogo ste smesni!!!!
A sto se tice evropskih takmicenja, pa red je da ste posle 10+ godina malo bolji od ZVEZDE u Evropi...moramo malo i mi da se odmorimo...al po derbijima se vidi ko je stvarno bolji, ne mozete da nas pobedite u posldjih kolko, 11 susreta...
Liga sampiona prosle doine, igrate 1-1 sa Portom, prvakom evrope, a Zvezda vas napuni 3-0 na derbiju...

pfc

pre 19 godina

Ovo je super poseta, sjajna atmosfera, a da je igran mec kao kad ste vi gubili u septembru, bilo bi i celih 35000, ali stvarno je tesko otici i gledati fudbal po ovakvoj uzasnoj hladnoci i vremenu. I ne izvodite zakljucke na osnovu posete po ovakvom vremenu. U ostalom, koliko ste vi prodali karata danas? Protiv koga ste igrali? To su pitanja za vas.
Rezultat nam nije po meri, ali mi nismo vi pa cemo to popraviti na drugom mecu. kad se protivnik uljuljka i pomisli da je sve gotovo. E, onda cemo ih lupati, sa Bojom i Oditom u tandemu.
U ostalom, neka oni razmisljaju o nama. Mi sada nemamo sta da izgubimo, a znamo kako se dobija!
Svaka cast navijacima koji su dosli na ovom vremenu i stvarno uprava kluba moze da one koji imaju ulaznicu sa ove utakmice da im dopusti besplatan ulaz na prvom mecu nastavka prvenstva protiv Sutjeske.

Turboneger

pre 19 godina

Cigani, pocnite vec jednom da pratite Zvezdu. Sto vam je Partizan toliko zanimljiv. Vi ste optereceni ljudi. Ko sad kad bi ja pratio propreme zvezde u Ubu ili vec ne znam gde... gluposti. Ne interesujete me. Ali nemojte ni vas da interesuje ko babe na tarabi...

Miki

pre 19 godina

Grobari imaju plitko pamcenje! Ako se vec podsecate na PSV i Zenit, setite se Rapida ili Croacije, Slavije itd. ili mozda naseg najtrofejnige kluba koga godinama niste pobedili. Mislite malo o tome!!!

Dado

pre 19 godina

Kako su samo iskompleksirani ovi petokrakasi?! Al' dobro... To je bolest neizljeciva.
Steta zbog rezultata, ali mnogo smo bolji. Dali smo golove iz akcija, oni iz kikseva i eto.
Nema sta da se zamjeri igracima. Iskreno, iznenadili su me koliko snage imaju. Mirkovic jeste ispao tele sto onu loptu nije poslao na tribine, ali desava se. Problem je Ivica. Nije mi jasno, stvarno mi nije jasno, kakve ga veze drze na golu. Provizija od buduce prodaje valjda... Ko ce njega da kupi? Ljudi su 5 puta presli centar, dali nam 2 gola, a Ivica je imao 3 kiksa! Strasno!
Sreca sto onaj bibac nije ubacio u prazan gol odmah na pocetku. Pantica na gol i prolazimo. Ako im ne valja on, neka dovedu rezervnog golmana iz nekog talijanskog C-ligasa, svaki je bolji.
Idemo dalje!

Pedja_nl

pre 19 godina

Molim sve prisutne da ne kritikuju upravu grobarskog tima zbog loseg terena! Ma ta njihova livada i u julu izgleda kao NJIVA spremna za takmicenje oraca amatera!! A sto se tice Zenita sto nam spominjete..Podseticu svo groblje na neke od klubova: Fljamurtari,Dinamo(Zagreb),Rapid,ne znam ime onoj grupi gradjana iz Ceske...Da ne nabrajam,bojim se da mi moderator nece objaviti komentar. A na Marakani tepih,svih 365 dana u godini1 Kad znamo bre!! Pozdrav svim Delijama sirom planete!!

Jaje

pre 19 godina

Bravo momci na borbenosti. Mnogo ste bolji od Dnjepra i siguran sam da ce te pokazati da to sto SAM VIDEO NA STADIONU, znaci i pobedu od 2 razlike tamo. Samo da teren bude bolji. Za ove strucnjake sto prozivaju igrace, za slabo izvodjenje slobodnih udaraca, za lose centarsuteve, za ... samo da obavestim d aje na terenu bio SNEG i da se bolje od ovoga nije moglo.
Za mandove poruka: jadnici bezite kucama, pokrijte se usima i prestanite da nas brukate u Evropi!!!
Za navijace samo pohvale jer je trebalo doci po onakvom kijametu na stadion. Zvezdu ce sigurno ukoliko se plasira u Evropu sledece godine gledati vise navijaca nego Partizan. Pa ko bi hteo da propusti blamazu i onoliko golova u mrezi cigana, ko nebi zeleo da vidi toliko golova i napacene face njihovih navijaca!!!

meki

pre 19 godina

U Becu je utakmica Austria-Bilbao odlozena a teren je bio mnogo bolji od onog na JNA...Na zalost Beograd je na Balkanu ...pa i ako Srbima ili tamo nekim Ukrajincima desi da se povrede manje je bitno...zalosno

nenad

pre 19 godina

bravo,crno beli momci! samo da je bilo vishe shuteva van 16m,pa rasturili bi dnjepar! to je partizanova bojka (losha),jer stalno zele da se ushetaju u protivnichki go! u evropi se tako ne igra! samo napred za 7 dana! volim partizan!

juzni_front_banjaluka

pre 19 godina

svaka cast igacima na borbenosti i trudu!
trebalo je sinoc istrcati i igrati po onakvom terenu.
bili smo bolji ali nismo imali srece!
bice bolje!

ZA SVE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI

tzv. Delija

pre 19 godina

Neznam zasto se toliko prica o evropskoj utakmici koja je privukla ajde da kazemo 15'000 ljudi. Svima je bilo lepo u foteljama kuci ah.
Strasno! Bruka a ovde ima gomilu Internet navijaca koji su naludji a nemaju pojma gde se nalaze stadioni u Beogradu....

Znaci 2:2 = 5:2

iggy

pre 19 godina

Treba biti objektivan.
Pa nismo mi ni Real ni Milan.
Sa ovim igracima i ovakvim fudbalom kakav je kod nas i ovo je uspjeh.
Nadam se da ce i sledece godine neki nas tim dogurati do ovde.

alexa

pre 19 godina

ganferi su ocigledno ostali zaledjeni u proslom veku,sta se javljate ciganijo?
uefa cup
partizan-dnipro,16.02.2005.
crvena zvezda slobodna
hajduk slobodan
dinamo ZG slobodan

hehe

Volf

pre 19 godina

Samo podsećanje za "pfc" kada je u pitanju poseta i hladno vreme: 1986, mart mesec, temp. -10, teren na Marakani očišćen od snega, utakmica Zvezda - Real M. 4:2, gledalaca 90.000. Stariji navijači se sigurno sećaju te utakmice. Pitate se grobari, da li je bilo hladno? Pa, naravno, ali na tribinama je sve gorelo, bilo je čak i prevruće. Tada se na Zvezdine tekme dolazilo i do 3 sata pre meča, pa razmislite koliko je to vremena po mnogo većoj zimi od ovog juče. Razmislite i koliko volite taj vaš VOLJENI klub.

PFC_Forever

pre 19 godina

Posle ovog vidjenog juce, mislim da ne trteba da strahujemo za revans,a narocito ako se uzme u obzir da oni imaju podzemno grejanje,odnosno ''under soil'',znaci nece biti snega na terenu!
Ovo je posle Egaleo najslabija ekipa koja je gostovala u Beogradu i ne trteba da brinemo za prolaz...bilo koja pobeda,alo bilo koja!

Stefan

pre 19 godina

Dobro bre ljudi kako vas nije sramota niko se nije setio da pomene SJAJNOG Oditu!!! Svaka cast, majstore, dva gola na debiju, i to jos u onakvim uslovima! A jos je i NIgerijac, ko zna kako mu je bilo po onolikom snegu...

Informator

pre 19 godina

Taman sam hteo da pitam za Zvezdin rezultat kad sam pročitao Lazine pozdrave pa sam odustao. Hvala Lazo na pozdravima a i ja se nadam da ćemo u UA imati više sreće.

jo

pre 19 godina

Ja sam licno zadovoljan napustio hram fudbala. Momci su odigrali muski, borbeno, dali su sve od sebe, bili bolji od protivnika , imali po ovakvom nevremenu mnogo sansi, ali nismo imali i srece da pobedimo. Ukrajinci su dobar tim , ali ne i nepobediv, tako da je sportski ocekivati da mozemo da ih pobedimo u gostima, teren ce biti sigurno bolji sto ce nama biti vise od koristi, jer je juce bilo evidentno da vise znamo sa loptom od njih. Svi Grobari treba da veruju da mozemo da prodjemo dalje, jer imamo jaci tim nego jesenas, to je sigurno, Odita je pravi strelac koji nam je falio. Uz normalne uslove i malo srece mozemo dalje. Sve ce se videti za 7 dana, pa do tada zamolicu nase komsije koje "tako lepo brane Srbiju" u svim sportovima da se suzdrze svojih "pametnih" komentara.

nikola

pre 19 godina

ma prolazimo dnjepar garant samo ako izginemo na terenu kao u beogradu.juce ste pokazali kako treba da se igra i mislim da je bio normalan teren da bismo i pobedili sa najmanje 2 gola razlike, nazalost primili smo 2 najgluplja gola ali i to je futbal.
Samo napred momci i u dnjepru takom igrom sigurno prolazimo dalje aonda BENFIKA....????

knindža

pre 19 godina

Prvo za onog Hrvaćanina od juče:
Na Marakani protiv Barselone '96., Lazia i PSV-a je bilo 200.000 ljudi ukupno.
U zadnjih 15(petnaest) godina toliko ukupno nije bilo na Maksimiru i Poljudu zajedno.
Uostalom, pogledaće nas žreb pa ćete nam doći da vidite kako je ''prazna'' Marakana.
A to što braniš Partizan,ima tu logike...Njofra je vaš, i ja vam nisam za to kriv !

Amikus Kurije

pre 19 godina

Ne znam zasto neki prozivaju Sasu Ilica, pa ko je bio na utakmici ili gledao snimak video je da je Partizan postigao oba gola na sjajne asistencije kapitena Ilica.
Bio sam na utakmici i mogu vam reci da po onakvom snegu i onako losem vremenu bolje nije moglo. Glupo smo primili golove, nismo iskoristili neke sanse i to je to.Realno, smo kvalitetniji tim od djepra i to cemo dokazati.
A o nasem stadionu i takmicenju oraca amatera pitao bih mudrog cergu da li dolazi na sledeci veliki spektakl na marakani Era Ojdanic vs Boban Zdravkovic feat. Bora drljaca.
Marakana=Ceca, JNA=Metallica.
Biti ciganin danas,to nije pripadnost klubu vec stanje svesti!

boby-bl

pre 19 godina

Ovi zvezdaši što su se javljali pravi su bolesnici,pokrijte se ušima.Marakanu možete spremati za čačane,kuljane,zećane i ostale velikane srpskog fudbala.

deriste

pre 19 godina

Simon Vukcevic je naduvana,izforsirana zvezda,i da sam ja na mestu Nadja,Mirkovica i ostalih uhvatio bih ga za uvo i ne bih mu dao da se priblizi lopti na deset metara kad je slobodan udarac ili korner

leon

pre 19 godina

Citajuci zlonamjerne komentare frustriranih Zvezdasa o nekoj sramoti Partizana u utakmici protiv Ukrajinaca tesko je ne sjetiti se "evropske Zvezde", nekako s ljeta, ekipe koja je u evro-kupovima primala vise od tri gola po utakmici napravivsi najvecu blamazu naseg fudbala u posljednjoj deceniji. Partizan ima tim koji funkcionise a komsije bi trebale daleko vise da se bave rasulom u vlastitoj kuci.

males

pre 19 godina

svaka cast momcima igrali su odlicno po onakvom vremenu,jedino odbrana je bila problem medjutim sa onakvom igrom imamo sanse u ukrajni.
a za stadion mozda nije bio najbolje ociscen ali po onakvom vremenu vise se nije moglo.
a za cigane koji navijaju ua dnjepar gledajte nas 24.02. idrektan prenos na RTS SAT!!a vi cezte LS da vidite ali samo na tv a neko od cigana rece da ce da dodju zidan i ronaldo na marakanu neka dodju kod nas su vec bili.
kad prodjete bar jednom 2 kolo javite se

Jole-partizanovac sa vidikovca

pre 19 godina

Odita je spasao cast Partizanu.Da je igrao Boja sigurno bi prodrmao i dao podstreh ostalima.No Partizan igra najbolje kad je najteze i to ce pokazati u Ukrajini a nadam se da ce Kralj ponovo braniti, Kraljevski kao protiv Lacia.

srbo

pre 19 godina

Mi Cigani u poslednje 3 godine deremo redovno Partizan ako vam to nije dovoljno onda sta da vam radimo.
Ali vama je vazno prolece buahahhaah....

Pragmatikus PG

pre 19 godina

Za dobrim konjem se prasina dize!!! Partizan zauvijek!

Samo jedna poruka za ove sto samo kukaju. Izadji malo napolje i osjetiti malo zivot – ne zivi se zivot kroz plejstejsn. Niko ne kaze da je PFC savrsen ali mnogo cini za nas fudbal i za kolektivno samopouzdanje.

Vidimo se u Lisabonu!

tzv. Delija

pre 19 godina

Ej Partizane

brojimo 1,2,3,Zenit,PSV,6,7,8,9 e sad bi trebalo po vama da se broji PFC...

Mozda naucimo i to nekad. hahahaa

Pa dokle bre vise.. a ona je htela u ligu sampiona!!

pre 19 godina

sVAKA CAST ZA JUCERASNJU UTAKMICU!! BORILI SU SE I POKAZALI KAKO SE IGRA ZA KLUB!! Kakav je fudbal u ovoj zemlji, mislim kad Dzaja kupi muslinu titulu i posalje ganfere da se ih buse u evropu!!!
A za marakanu: alo bre pa u rupi se i leti setamo sa cizmama!! i to gumenim!!!
Sliva se sampanjac iz humske!!!
I vi ganferi pricate nesto a jos ste na pripremama!!

jad i beda

pre 19 godina

@Volf
pa vama je bilo lepo u vreme komunizma!! Isli ste dva puta na more, dva puta na zimovanje!! Imali ste ekipu od 6 hrvata, 1 srbina i 3 makedonca!! Bratstvo jedinstvo je bilo lepo vreme, bez restrikcija, dobre plate!!!
Ma koga boli ra...cku za 86!!
Vidi bre sada nemamo jedva se skupi kes za kartu!! A gde je pivce!!

diavolo037

pre 19 godina

Ovi su stvarno smešni kad krenu s njihovom odbranom zemlje i sličnim parolama.Mi ne bežimo od toga da smo gubili s petardama i od Dinama,i od Rapida i od Slavije,ali smo ih sve i pobedili,makar sa 1-0,tako da smo s te strane doneli bodove i jedini ih donosimo ovoj jadnoj zemlji.A vaš B tim je pobedio slavni Zimbru (što je inače ime jedne životinje koja je izumrla u srednjem veku a zvala se zubr),tako da se vidi u kom dobu vi živite.U kom god ste sportu izašli ovih godina na evro-scenu,pomislio sam da ste promašili sport - u fudbalu ste gubili rukometnim rezultatima,u rukometu košarkaškim,u odbojci fudbalskim.Tako da,pustite vi nas na miru,vas su Rusi napunili letos,a mi ćemo s ovima da izađemo na kraj.Pogledajte malo vaterpolo,sport u kome imamo više titula prvaka Evrope nego vi učešća u prvoj ligi,sad igramo polufinale LEN kupa,pogledajte najtrofejnije sportove u zadnjih petnaestak godina pa ćete i sami videti da najbolji sportisti nisu dolazili iz "našeg najtrofejnijeg kluba",već košarkaši mahom iz Partizana,kao i vaterpolisti,odbojkaši iz Vojvodine i to je dovoljan dokaz ko najbolje "brani zemlju" u svetu.Fudbal je propao zbog vas i '91 jer ste na kontu toga uzeli savez i upropastili ga,a i tu u repki su najsvetlije tačke bili igarči Partizana.Kad smo mi davnih '60-ih bili viceprvaci Evrope,naš fudbal je vredeo,bili smo olimpijski prvaci,viceprvaci Evrope...toliko o pravim vrednostima u ovoj zemlji.

trebibnjac

pre 19 godina

Kaze komentator na radiju juce u toku utakmice "u odbrani partizana su sve sami reprezentativci Kralj, Djordjevic,Mirkovic, Cirkovic. Nije samo Emegharu nabrojao, strasna odbrana nema sta. Tri udarca na gol dva primljena gola, he he he. Igra na reprezentativnom nivou, nema sta. E moji "evropljani"......

Bagzi

pre 19 godina

UHHHHHH MNOGO STE JADNI !!!!!
BRUKA NEKI TAMO DNIPRO I DVA KOMADA U MREZI.
DA NEIGRAM KLADIONICU NEBI NIKAD CUO ZA TAJ KLUB.
MA CUTITE I POKRITE SE USIMA A KRALJA ORDENUJTE I POCASNOG PREDSENIKA PFC :))))))

Danijel Grobar

pre 19 godina

Vermeze, u Dnjepropetrovskom sa Bojom i Oditom u napadu, tako cemo mi ugostiti i CSCM..... I njih cemo samleti..... ksnije i .... LISABON i kup je nas :-)

PFC

pre 19 godina

Evo da proverimo koliko je B92 neutralan, tj. da li će da objavi ovo što je skinuto sa Partizanovog sajta (www.partizan.co.yu):

PARTIZAN OPET NAPREDOVAO NA KLUPSKOJ RANG-LISTI UEFA, ALI I DONEO DALJI PROSPERITET SCG-FUDBALU!

Crno-beli su i sa remijem protiv Dnjepra (2:2) napravili skok na rang-listi UEFA kada su u pitanju klupski koeficijenti (koji se računaju na osnovu uspeha klubova u evropskim takmičenjima u poslednjih 5 sezona).
Pre odigravanja prvih mečeva 1/16-finala Kupa UEFA, Partizan se nalazio na 80. mestu rang-liste UEFA, sa koeficijentom od 25,682 bodova. Nakon remija protiv Dnjepra, Partizanov „novi“ klupski koeficijent iznosi 26,764 bodova („ojačali“ smo dakle naš koeficijent za tačno 1,082 bodova), što nas „penje“ na 78. mesto na klupskoj rang-listi UEFA!
Evo još jednom pojašnjenja zašto tih 2:2 protiv Ukrajinaca vrede tačno 1,082 bodova:
- nerešen rezultat „sam po sebi“ donosi nam 1 bod (podsećamo, pobeda bi nam donela ne 3, već „samo“ 2 boda!)
- gore navedenom 1 bodu dodaje se i „uspeh nacionalnog saveza“, a on se računa tako što se svaki osvojeni bod najpre deli sa brojem ekipa iz određene zemlje koji su STARTOVALI u ovoj sezoni u evropskim takmičenjima (iz SCG su startovala 4 kluba), pa se zatim dobijena cifra množi sa 33% (sa koliko UEFA vrednuje doprinos jedne ekipe njenom matičnom savezu):
1: 4 = 0,25 ; 0,25 x 0,33 = 0,0825 (tj. 0,082 jer se treća decimala po propozicijama UEFA ne „zaokružuje“!)
Ovo gore navedeno ima pak istovremeno za „posledicu“ da je Partizan u sredu napravio još 2 dobre stvari - kada je generalno naš, srpsko-crnogorski fudbal u pitanju:
1.„ojačali“ smo NAŠEM NACIONALNOM SAVEZU koeficijent za 0,25 bodova!
2.„ojačali“ smo SVIM NAŠIM EKIPAMA njihove klupske koeficijente za po 0,082 bodova!
Ova tačka 2. ima, bez obzira što će neko na prvi pogled „gunđati“ što smo, eto, naprimer i omraženim komšijama poboljšali njihov klupskim koeficijent za 0,082 bodova, i jedan „slatki vic“ u sebi: KOLIKO SU NAM KOMŠIJE PROFITIRALE OD NAŠEG REMIJA SA DNJEPROM, ISTO TOLIKO SU PROFITIRALI I RECIMO CRVENA ZVEZDA IZ MALOG MOKROG LUGA, BSK IZ BORČE ILI ONAJ IZ BATAJNICE, ARSENAL IZ TIVTA, MLADOST IZ BEGALJICE ITD., ITD.!

Dejan

pre 19 godina

@Knindza
Slabo ti znas povijest Crvene zvezde, kada spominjes te utakmice, a ne znas onu rekordnu posjecenost iz '75 kada je protiv Ferencvarosa bilo oko 96000 gledatelja.

mmmmmm

pre 19 godina

niste objavili da je jedan momak izboden nozem u ledja od strane osamnaestogodisnjeg navijaca partizana, samo zato sto je odbio da mu kupi kartu, kako ga je navijac terao!

bbb

pre 19 godina

sanjari
ima da vas pregaze rusi!
(bbb, 15. februar 2005 14:48)
Jel' ti to iz licnog iskusta koliko se secam prosle godine su vas lagano dva puta otresli
(srba, 15. februar 2005 15:59

greska

DNJEPAR-DINAMO ZAGREB 1-1(0-1)

Cigojner

pre 19 godina

Jaoj grobarcici, nemate pojna... videcete vi kad mi sledece sezone budemo usli u ligu sampiona pa kad bude igrao Ronaldo i Zidan na marakani...

A onda cemo one tamo sezone i u kup uefa, da vidite kako se igra u evropi. Nemate pojma...

Mr. Zlaja

pre 19 godina

Gledam na satelitu (1-0 vodimo)i moj prvi utisak je da uprava treba da vrati svima iz publike novac za karte, jer po ovakvom vremenu samo VELIKI NAVIJACI DOLAZE.Video sam i coveka sa detetom od oko 2-2,5 god...SVAKA CAST, I NAPRED PFC.Pozdrav i ziveli!!!

zokica

pre 19 godina

kakva glupost primiti onakav gol.da li je moguce da po ovakvom terenu neko igra na tehniku.nadam se da nas na kraju nece skupo kostati i da cemo u drugom dati jos neki.napred crno-beli.

beli

pre 19 godina

Odita Majstore !!!
Ajmo jos 2 komada u drugom poluvremenu!
Cigani crknite! Ili gledajte majstore u EVROPI !!!
PARTIZAN SAMPION !!!

Bogi Podgorica

pre 19 godina

PARTIZANE,znaj da te tvoji vjerni GROBARI vole, bez obzira na rezultat. Zelimo samo srce na terenu, kao sto nasa kucaju za tebe, nas VOLJENI klubu.

Zvezdas_ali_sad_navija_za_Partizan_!!!

pre 19 godina

2:2
Ne treba se radovati pre vremena.... a ni tugovati..
Treba igrati 180 minuta u istom tempu, a to je uvek bio nas problem...

Pedja_nl

pre 19 godina

Hajde groblje...lopate u ruke i cistite sneg po ulicama!!! Da se ucimo od vas? ha-ha-ha-ha...Smesno...Nego,skupite se na kamaru,pred Marakanu i dobicete popust za grupnu posetu Trofejnoj sali.Da vidite kopiju pehara za OSVOJEN KUP SAMPIONA!!! Forzza Dnjepar !!!

bogdan

pre 19 godina

Ajde molim vas jos jedan gol,bar da podedimo.Napred Partizan!!!!O Partizane,o sampione tebe ludo volim jer si najbolji i kad gubis ja ti pevam jer u mome srcu jedino si ti!!!!!

ljuba ruba

pre 19 godina

TIPICNO SRPSKI FUDBAL!!!!!!!!! KATASTROFA!!!
GDE TO JOS IMA DA SE TRCI 90min.!!?? Nikada se necemo vise u zivotu proslaviti u fudbalu mozemo samo da zivimo u nekoj iluziji!!
NAPRED ZVEZDO

vule

pre 19 godina

I šta sad grobari? Pogledajte malo niže izjavu vašeg Ilića na istom ovom sajtu! Na osnovu čega ste toliko prepotentni? Pa koliko ste ozbiljnih timova dobili ove sezone? Ajmo buđenje!!!!!

grobar sweden

pre 19 godina

komentari cigana su smesni, kada prodju neko prvo kolo ili kvalifikacije u evropi neka se jave gde god su otisli ove godine vracali su se sa rukometnim rezultatom samo neka oni cute, a momcima partizna svaka cast mi nismo hokej vec fudbalski tim nema se sta zameriti nasim igracima PARTIZAN I SAMO PARTIZAN ZAUVEK I DO SMRTI

Nikola

pre 19 godina

@JFK Patrizan Zali Bog potrosene pare (za igrace i pripreme)! Bolje da ste ih dali u humanitarne svrhe: Za lecenje bolesne dece i nasima na Kosmetu.

Ljuba Truba

pre 19 godina

GROBARCINE JEDNE;PRVO SE NAUCITE DA OCISTITE TEREN SRAMOTA KAKO STE DOCEKALI LJUDE!!! SRAMOTA STE ZA CELU SRBIJU LENCUGE JEDNE; ZIVITE JOS U 15.VEKU

IvAn

pre 19 godina

Stvarno Sramota na ovaki teren da se igra Dnjeper je naviko da igra na ovaki tereni partizan nije bas je steta ja kao navijac CZ.

peja

pre 19 godina

‘ebiga…valjda svaki tim na svom terenu treba da igra sa dva napadaca,da napravi razliku,ali je sada lako biti pametan…nista nije izgubljeno,tandem odita-boja ce sigurno postici gol u ukrajini,samo da odbrana ne ponovi vecerasnje greske i sigurno idemo dalje.jos 8 utakmica PARTIZANA u ovogodisnjem izdanju kupa uefa(1 u 1/16 finla,2 u 1/8 finala,2 u 1/4 finala,2 u 1/2 finalu i veliko finale u lisabonu).
NAPRED PARTIZAN!!!

Goran

pre 19 godina

Svasta. Najistaknutiji pojedinac na snijegu i ledu,u timu Partizana, je Nigerijac. To dovoljno govori o ovim Srpskim manekenima.

Zeljko grobar

pre 19 godina

Verzmute,Verzmute,zar se kod kuce i po ovakvom vremenu igra 4-5-1???Pa ti nas pravis budalama kako ja vidim.
Treba nam hitno novi trener,a igraci su odlicni,da nije njih nista od nas nebi ni bilo...
Ne mogu da verujem da je UEFA dozvolila da se igra po ovakvom vremenu,da je igrao Real ili Mancester tekma bi bila odlozena,sramota!!!
Nego vidim da se i nase komsinice javljaju ovde,bas mi je drago da vas ovde vidim posto ne mogu na tv-eu,a znate sto?Zato sto imate pozdrav od Zenita hahahahahaha
ps:Vukcevis ce za 4-5 godina biti jedan od najbojih igraca Evrope,pazite sta sam vam rekao ;)

DELIJA

pre 19 godina

BLAMAZA VELIKA, NADAM SE DA CE POPITI GROBARI TRICU U UKRAJINI...ILIC, MIRKOVIC SU DEDICE KOJE NEMAJU POJMA NA TERENU..JADNO JADNO JADNO...A STO SE SIMONA TICE-ZNA LI TAJ BEZVEZNJAK LOPTU NABACIT?...HAHHAHAHAA

karaves

pre 19 godina

Pa po onakvom terenu vise i nisu mogli...posteno...PARTIZAN je zivot, sve ostalo su sitnice.....A,KAD DODJU NEVOLJE I KAD DODJE TUGA, UVEK CE TE VOLETI GROBARI SA JUGA.....

Todos

pre 19 godina

Neznam sta se desava.Katastrofa.Kako Partizan ne moze da napuni stadion nije mi jasno.Da su cigani bili u pitanju sigurno bi bio pun.Mismo bre neki cudaci.neverujem da ce proci.Nama prvenstvo pocinje izgleda i posle Rusa,Finaca i slicnih.Glupe pripremne utakmice su igrali nisu mogli da nadju normalnog protivnika,sve jad i beda.A JEDINO SU JAKI NA RECIMA.Nije ni cudo nas jezik je izuzetno govorljiv i bogat.

Petar Popovic

pre 19 godina

Kao i bratskoj C.Zvezdi, TV prenos je baksuzan, normalno kada ga uvazena gospoda ne daju. Da li oni misle da su navijaci Partizana samo oni koji mogu doci na utakmicu a na stotine hiljada onih koji iz raznih razloga ne mogu, da oni ne zasluzuju to da vide...Kao navijacu Partizana mogu reci da mi je sasvim svejedno sto je bilo 2 : 2. niti me je briga da li ce ici dalje. Liga sampiona je redovno prenosena uz pun stadion. danas su sekire padale i nije bilo TV prenosa. Duh fosila iz C.Zvezde je bio jaci. Gospodo ovo je vreme kada svake nedelje 3 puta gledamo najbolji fudbal na planeti - direktno. Koga cete vi interesovati jos malo, zar zivite od ulaznica...Kao sto i rekoh sasvim mi je svejedno...da li ce biti prenosa iz Dnjepropetrovska ili kako se vec zove. Necu ga gledati kao ni cuveni "snimak" odmah posle utakmice...kome to pustate?

Rade

pre 19 godina

Jeste ,alo razocaravajuce,ali ko je mislio da cemo posle 0-1 proci New Castle, tako idem hrabro u ukrajnu po pobedu. Partizan je vise tehnicki tim od Dnjepra,pa vise je smetao teren crno-belima(primer koliko je Realovim igracima smetao teren). Neverovatan je podatak 23-4 u sutevima za partizan. Inace cigani vise ne smarajte,a isto mislim i za grobare koji se nastavljaju s njima.Svi smo mi Srbi i zato smo tako i neslozni sto navijamo za strance. Ja iako sam grobar do smrti najvise bi voleo da jednog dana u finalu Lige sampiona vidim veciti derbi.Za Oditu bravo majstore,momak je sjajan.Mozda je i dobro ovako,bar cemo morati tamo hrabro da krenemo na pobedu,da smo dobili 2-1 krenuli bi sa bunkerom verovatno.

raketa

pre 19 godina

Nista nije gotovo dok ne bude gotovo. Treba nam pobeda pa sta. Kad bi oni culi neke komentare ovde i jos tako i mislili verovatno bi bilo 5-0 za Djepar, na srecu imaju mnogo vise vere od nekih! Napred PFC

Alex

pre 19 godina

Treba poštovati igrače koji su uopšte hteli da igraju po onakvom terenu, tu nije moglo ni biti fudbala, bilo je to jedno veliko mučenje. Svaka čast, igrali su koliko su mogli, po ovakvom terenu nije se više moglo. Znalo se da Partizan mora primiti gol, takvi su naši klubovi, kod kuće se mora dobiti bar jedan gol. Kad pogledamo u zadnjih par godina, kad god je neki nas klub igrao kod kuce, primio je gol. Pokazalo se i neiskustvo u čuvanju rezultata, driblanje u 16m, tako da je ovo još i dobar rezultat.

Grobarchina

pre 19 godina

Volim Partizan svim srcem,ali je ovo sramota!! teren,postavka igre..Trebamo priznati da smo daleko od igara i uspeha koje su cigani postigli!! Realno,mi se dicimo samo uspesnim porazima i plasmanom u Ligu Sampiona.Nije to dovoljno.Priznajmo svi koji volimo Partizan da su cigani ipak uspesniji.Nadam se ne jos dugo...

veljko

pre 19 godina

Samo se vi lepo na Marakani spremajte za nastavak sezone uz cd Suzane Mancic. Ko god je bio na utakmici, zna da je Dnjepar imao dve sanse, odnosno nas dva kiksa i dao isto toliko golova. Mozemo i do pobede protiv Dnjepra u gostima, veceras su imali srece, to je sve

goxy

pre 19 godina

Bravo momci,po ovakvom vremenu igrati nije humano,ali ipak veliko hvala na borbenosti
i srcanosti.Cumur moze samo da nas mrzi.
Prolazimo sugurno dalje

IVAN, partizanovac iz Humske 16

pre 19 godina

Dobro je a moglo je i bolje.
KRALJ bi mogao i od Nigerijca da nauči nešto više o odnosu prema igri i zalaganju, bez obzira što nigerijac nije "fudbalska zvezda".

Nikola RS

pre 19 godina

Ma OK pobjedjujemo u gostima i idemo dalje. Setite se cigani da smo od Njukasla izgubili pa su vam bila puna usta!!! Htio bi da se malo osvrnem na tekmu. Sramota je sto se igralo na onakvom terenu. Pa neki engleski treceligas ima grijanje ispod terena, a nas najjaci klub nema. Pa i Bugari imaju!!! Stvarno ne kontam, dva puta su usli u 16m i dali su dva gola. Pa po onakvom terenu se lopta izbija iz sesnaest, a nasi konji jedini u svijetu driblaju i handre se i naravno sta biva??? Odbrana katastrofa. Kao da nikad nisu lopte videli. Kralj isto katastrofalan. Pa najvece ponizenje za golmana, pored prolaska lopte kroz noge je da mu igrac da gol glavom u petercu!!! A nas Kralj krene, pa onda malo misli da li ce pa se onda vrati pa mu cova zabije u gol. Vukcevic se kao nesto malo video, al ne kontam da je svaki slobodnjak izveo po zemlji!!! Kako su ostali mogli centrirati, a jedino njemu ide po zemlji. Cirkovic katastrofa, lik se utripovao da je Overmars, pa ono sutni loptu i trci. Al je zaboravio gde je sve Overmars igrao, a gde on ipak igra. Ali opet ponavljam dobijamo u gostima i idemo dalje!!!

Aca_Minesota

pre 19 godina

Steta.
Ali sta ocekivati od trenera koji daju ovakve izjave "Ne mogu njihovi trkači
protiv mojih umetnika" (Glas Javnosti).
Ma dajte mi trkace da gledam. Dosta mi je ovih "umetnika".

delija-cirih

pre 19 godina

E MOJ SIMONE PREDJI U ZVEZDU, MOZDA NAUCIS NESTO OD BASTE I PRODAS SE!!!!! HAHAHAH GROBARCICI SAMO PADATE, PADATE PADATE, BOLJE DA STE IGRALI SA DINAMOM IZ ZG-A:).... ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE

Nenad(Delijcina)

pre 19 godina

Haha, iz aviona, ma satelita se vidi da je ovaj "Grobarcina" zesci ciganin. Placi.

Mi smo jednostavno ne pobedivi. Dzaba sto je rusa 300 miliona, dzaba sto su igrali u frizideru, na svom terenu, mi idimo dalje i utuvite jednom u glavu cigani, nije bitno kakvi ste vi navijaci kada vam je uprava trula kao stara sljiva. Dzajo vrati se.

gole

pre 19 godina

sta ste vi bre cigani radili protiv rusa kad je bilo plus 15 u beogradu ,hajde sad da citam komentar , nemate vise ni predsednika u klubu a hocete nama da kazete da smo jadni i slabi

stipe_15

pre 19 godina

Cigani, bolje cutite!!!
Sta ste pa vi to uradili u poslednje 3 god. na evropskoj sceni pa de se podsmevate Partizanu???!!!
Vi ste bre obrukali Srbiju odlicnim igrama protiv Zenita i PSV-a... ;-)
Tako da, Delije-TISINA

Osc@r

pre 19 godina

Ne znam samo koji to maloumnik proziva Simona Vukcevica a isto tako razumem ovu ljubomoru vas cigana. Pa daleko je evropa za vas, a jos nesto da vam kazem mi prolazimo dalje, svidelo se to vama ili ne. Zapamtite moje reci.
Nece dugo proci a moje reci ce se obistiniti, samo se strpite.

alexa

pre 19 godina

kako smo idiotske golove dobili to je strasno. nema veze, bice bolje u ukrajni, zna se kako smo igrali sa newcastle u Bg i kako smo na kraju prosli, steta, imali smo sve uslove da veceras obezbedimo mart u evropi..
Nadam se da ce biti bolje...0:1:)

Lazar

pre 19 godina

Veliki pozdrav informatoru, konspiratoru, komentatoru, Radebeu, mladoj partizanki Bojani, komsinici sa petog sprata, tetki iz male krsne.
Drugovi partizani nadam se da cete u revansu imati vise srece.

Момо

pre 19 godina

Од три ударца на читавој утакмици, Дњепро нам је дао два гола. Мирковићу се не може ништа замерити, али Краљу може и те како. Код другог гола је био изгубљен к'о магарац у магли. По ко зна који пут губимо бодове због њега. Он је био и остао више него просечан голман. Како га је само прескочила лопта кад је Украјинац погодио стативу. Жао ми је што мали Пантић не добија шансу да брани још од прошле године. Штета. Били смо бољи од противника бар за један гол. Чиста десетка свим играчима за залагање и борбеност.

deksi

pre 19 godina

Ljudi, sta vam je, jednostavno vise se nije moglo, ja sam vrlo zadovoljan kako smo odigrali po ovakvom terenu, pa grehota je i kuce pustiti da se igra na onakav teren a kamoli ljude! Mislim da smo pokazali da smo bolja ekipa od ovih ukrainaca, i da je u revansu sve moguce. Presudni momenat bio pocetak drugog poluvremena kada smo pri rezultatu 2:1 za nas, promasili dve-tri solidne sanse, sto nas je kostalo prednosti. Al, sto rece neko, mozda je i bolje ovako. U revansu nasi nece moci da se brane, nego ce morati da krenu muski od pocetka, a ako bude bio dobar teren svasta moze da se desi!
Za cigane, gde je danas igrala cerga? Tisina!
NAPRED PARTIZAN!!

Grobar CH

pre 19 godina

E cigani samo ovoliko.
Sa se vi javljate bre na nasu temu a?
I ko ovde bruka Srbiju mi ili vi?
Setite se PSV-a i sve ce vam biti jasno !!!!


Poz svim Grobarima i Frontovcima

Banja Luka Sirotinja

pre 19 godina

Setite se Dinama Zg. 5-0
Sve vam je jasno.
Ipak volio bih da prodete dalje veliki plus i za Zvezdu i ostale klubove iz SiCG.
Mada to mnogi cigani nezele priznati ali takoje trebaju nam bodovi za Evropu. Igrali Zvezda , Partizan ili bilo koi drugi klub treba navijati i podrzavati ga to moze biti dobro svima ne samo jednom. Puno srece za 8 dana od Zvezdasa iz Banja Luke.

Magarac

pre 19 godina

"Heavy overnight snow in the Austrian capital of Vienna has caused the UEFA Cup Round of 32 first-leg match between FK Austria Wien and Athletic Club Bilbao to be postponed. Despite the best efforts of the host club, the pitch at the Ernst Happel Stadium remained partially covered by snow." Preuzeto s uef-inog sajta.
Pa dobro po cemu se situacija u Becu razlikovala od ove u BGD-u, zar je nama bilo lakse s lopatama pitam ja vas?

Hrvacanin

pre 19 godina

Molim da neko ovim ljubiteljima komsinice objasni da nema vise SFRJ i da nema vise nikad ni blizu Ligi sampiona (a kamo li da osvoje KS). Sad moraju sa srpskim snagama. A koliko sam cuo na rang listi UEFA su na 119 (STODEVETNAESTOM) mjestu. I u predkvalifikacijama kupa UEFA dobijaju samo petarde, od pocetka ovog vijeka. Za razliku od njih grobari (groblje") je na 58 mjestu. Razlika kao NEBO i ZEMLJA. Ipak je srpski fudbal najgori na balkanu. Otprilike kao i navijaci. Vise ima hrvata na medjudrzavnim utakmicama vani, nego vas u Beogradu. Jad i cemer, pogotovo ova komsinica Partizana.
P.S. Da li ce oni moci da se skrpe za tu autobus ligu u Srbiji?

Bronco

pre 19 godina

Sta se vi mandovi javljate? Vi kao da ste ove godine igrali rukomet u Evropi (sudeci po broju primljenih)
Imate vi o cemu da mislite, kao napr. Da li su vam pare otisle na pisoare, klonje ili nesto trece? Stvarno vam zavidim, tako vam se puno toga lepog desava, valjda po zasluzi! Dzajo vrati im se, nisi dovrsio radove na sanitarijama.
Svim GROBARIMA, kako igracima tako i navijacima, svaka cast. Bolje se nije moglo, nenormalni uslovi za igru. Idemo dalje!

indiferentan

pre 19 godina

Ćao svi! Nisam navijač ni Groblja, ni Petokrake, ali hteo bih da iznesem neka moja mišljenja. Potpuno su u pravu Grobari, da Cigani nema šta da odvaljuju gluposti i zaje...nja na račun Partizana. Ma oni su pukli k`o zvečka u Evropi, nije ih razbijao taj, koji baš nije naišao. Zato bih ja preporučio malo tišine Zvezdi, Srbiji, Nikad Jugoslaviji.
A Partizanu jedan mali savet. Dajte Pantu na gol, umesto tog pacera Ivice Kralja. Jel` se sećate kako je dečko branio u LŠ prošle sezone? Tipična naša zemlja. Ivica branio super na jednoj jedinoj (ajde dve, Njukastl) utakmici u životu protiv Češke u Pragu 1997., i sad ima kredit za čitav život. Dokle tako u našem fudbalu i celokupnom društvu???
Napred Groblje u revanšu!!!

Contractor

pre 19 godina

Grobari svaka cast na borbenosti. Odbrana da se malo uozbilji i prolazimo dalje.

Cveta tresnja u planini,
prolece se opet sprema,
sve je isto u Evropi,
samo Zvezde tamo nema...

rece Keba cigance...

Slavco

pre 19 godina

Neznam dali ima vecih Zvezdasa od vas na B92!
Dozvoljavate da se Bolesnici iz rupe izivljavaju sa komentarima o Partizanu , iako nije igrala Zvezda!! A kada Ja napisem da mogu da komentarisu svoje ne objavite !! Odakle njima pravo da komentarisu Super ligu u kosarci i Ligu UEFA ?? To je za njih MISAONA imenica ! Oni su za banje i za komentare o svom vecitom predsedniku !! Nikada nisam poslao komentar na vesti o njima jer me ne ZANIMAJU ! Oni su ipak samo komsije Evropskog Partizana !
Ne morate da objavite ni ovo , ali svima dodje kraj pa ce i Vama !! Pacijenti ko Zvezda su neizlecivi , cak ni FS ne moze pomoci ! Kada god im pomogne ,petarde u Evropi :))
Pozdrav !

zvezdas do '91(posle je otislo sve u tri PM)

pre 19 godina

Ne pustajte,pobogu,vise nazovi navijace da se svadjaju preko ovog sajta."Mi grobari","mi delije"a pola njih ne zna ni gde su im stadioni.
Cestitke Partizanu,bolji su i prolaze dalje.

trebinjac delija

pre 19 godina

kako vas grobaari nije sramota gubite od hajduka dinama zadra od cibone u pioniru a u a zadnji go ste nam dali u kupu prije 5 godina

Goran_Grobar

pre 19 godina

Alo bre ciganiii!?
Odakle vam pravo da komentarisete ovde?
KAO STO JE VEC NEKO OVDE NAPISAO, JESTE ZABORAVILI ZENIS I PSV?
Jeste zaboravili kako cigani broje!?
jedan,dva,tri,cetiri,psv,sest,sedam,osam,ZENIT
Cigani, cucite!
Braca rusi vas napunili.... jadno
jadno bas toliko koliko ste i vi

SELJAK

pre 19 godina

Za onog MOMU sto kaze da je Kralj bio ko "magarac u magli"informacija da se magarac(onaj pravi)u magli snalazi bolje i od coveka,a slazem se da Kralj NE ZNA DA BRANI.

trebinjac delija

pre 19 godina

ove ruse bi ZVEZDINI juniori dobili a nemojte blamirati srbiju gubite od hrvata u svemu a ne zaboravite da vas je njofra osnovao i da ste petardu dobili od tog istog njofrinog kluba

nesch

pre 19 godina

pa ja da kazem nesto posto grobari samo znaju da prozivaju i vataju se za PSV i Zenit
Fjarmutari iz Albanije,Croacija Osiguranje Hrvatska,Slavija Ceska,Rapid Austija
Pa ko je pravio rukometne reultate
Do pre dve sezone niste doneli ni bod ovoj zemlji sve je skupljala zvezda

vrh

pre 19 godina

Igrao sam keca na partizan bolje da sam popio dva piva,u cetvrtak igram singl na dnjepar ili kako se vec zove. U svakom slucaju bilo je realno kolo samo su nasi kao i obicno ispalili

Stari Delija

pre 19 godina

Rece jedan navijac groblja da je bilo malo gledalaca! Kako malo? 10-15000 grobara, sto znaci da su dosli svi navijaci ovog jugoslovenskog kluba! Jednostavno, nema ih vise od tog broja!!

Napred PARTIZAN

pre 19 godina

svaka cast navijacima da po onakvom kijametu onoliko njih dodje.Samo da kazem da nisam odusevljen Kraljem ali nas je spasao protiv Viljareala.Ne kazem da treba da zivi od starih zasluga ali ne treba g ni pljuvati bas toliko.A cumurasi neka cute.Sve je poznato ove godine-da se ne ponavljamo

Peđa

pre 19 godina

Zeka reče da je protiv Dnjepra došlo čak i više navijača nego protiv Egalea?! Zamislite vi to - na utakmicu 1/16 finala Kupa UEFA protiv kluba koji je bio 1. u svojoj grupi došlo više navijača nego protiv kluba iz Grčke koji nije video Evropu u životu; zaista neverovatni neki navijači, došlo ih čak 15000 na stadion, novi evropski rekord otpozadi za ovu rundu takmičenja u Kupu UEFA! Ako je sneg u februaru izgovor za nedolazak na meč koji ste valjda čekali 15-tak godina, onda stvarno...
I pošto već prozivate Zvezdu i Zimbru iz Moldavije: na Marakani je 2003. u kvalifikacijama (ne u 1/16) za Kup UEFA protiv Nistrua iz Moldavije bilo 20000 navijaca. Jeste, Zvezda u Evropi igra slabije od Partizana poslednjih godina, ali Zvezdini igrači bar imaju za koga da igraju. Stvarno imate GROBNU atmosferu!

djenka

pre 19 godina

Ljudi naplacujte komentare. Kad svi ostali zaradjuju na ovim napaljenicima zasto ne bi i Vi profitirali. "cena komentara: manje od SMS-a"

Ciganin

pre 19 godina

Bre partizani, onaj dan u godini kad navijam za vas, vi se obrukate. Dobro, remi je ipak bolji od poraza. Nemojte da ih ne pobedite u gostima.

bole

pre 19 godina

Katastrofalno losa odbrana, a za golmana da se i neprica.Mislim da ima kudi kamo boljih golmana u Srbiji od danasnjeg koji je sve ali ne golman.

Bosko

pre 19 godina

Partizanov golman je u mnogo navrata sahranio nas nacionalni tim.Dokle ce izigravati golmana.mislim da je krajnje vreme da ode.Dajte sansu mladjim golmanima iz Partizana.

Pantelija_je_bio_DELIJA

pre 19 godina

Kako ide ona vasa glupost Za Zvezdu se navija, Partizan se Voli...trebalo mu je 15 godina da prezimi u Evropi i onda se za taj klub koj se "voli" pojavi samo vas 10 hiljada volova....bruka i sramota! Znate kad bih na Marakani zatvorili celu sekciju stadiona, zbog malog inetresovanja, mnogo ste smesni!!!!
A sto se tice evropskih takmicenja, pa red je da ste posle 10+ godina malo bolji od ZVEZDE u Evropi...moramo malo i mi da se odmorimo...al po derbijima se vidi ko je stvarno bolji, ne mozete da nas pobedite u posldjih kolko, 11 susreta...
Liga sampiona prosle doine, igrate 1-1 sa Portom, prvakom evrope, a Zvezda vas napuni 3-0 na derbiju...

pfc

pre 19 godina

Ovo je super poseta, sjajna atmosfera, a da je igran mec kao kad ste vi gubili u septembru, bilo bi i celih 35000, ali stvarno je tesko otici i gledati fudbal po ovakvoj uzasnoj hladnoci i vremenu. I ne izvodite zakljucke na osnovu posete po ovakvom vremenu. U ostalom, koliko ste vi prodali karata danas? Protiv koga ste igrali? To su pitanja za vas.
Rezultat nam nije po meri, ali mi nismo vi pa cemo to popraviti na drugom mecu. kad se protivnik uljuljka i pomisli da je sve gotovo. E, onda cemo ih lupati, sa Bojom i Oditom u tandemu.
U ostalom, neka oni razmisljaju o nama. Mi sada nemamo sta da izgubimo, a znamo kako se dobija!
Svaka cast navijacima koji su dosli na ovom vremenu i stvarno uprava kluba moze da one koji imaju ulaznicu sa ove utakmice da im dopusti besplatan ulaz na prvom mecu nastavka prvenstva protiv Sutjeske.

Turboneger

pre 19 godina

Cigani, pocnite vec jednom da pratite Zvezdu. Sto vam je Partizan toliko zanimljiv. Vi ste optereceni ljudi. Ko sad kad bi ja pratio propreme zvezde u Ubu ili vec ne znam gde... gluposti. Ne interesujete me. Ali nemojte ni vas da interesuje ko babe na tarabi...

Miki

pre 19 godina

Grobari imaju plitko pamcenje! Ako se vec podsecate na PSV i Zenit, setite se Rapida ili Croacije, Slavije itd. ili mozda naseg najtrofejnige kluba koga godinama niste pobedili. Mislite malo o tome!!!

Dado

pre 19 godina

Kako su samo iskompleksirani ovi petokrakasi?! Al' dobro... To je bolest neizljeciva.
Steta zbog rezultata, ali mnogo smo bolji. Dali smo golove iz akcija, oni iz kikseva i eto.
Nema sta da se zamjeri igracima. Iskreno, iznenadili su me koliko snage imaju. Mirkovic jeste ispao tele sto onu loptu nije poslao na tribine, ali desava se. Problem je Ivica. Nije mi jasno, stvarno mi nije jasno, kakve ga veze drze na golu. Provizija od buduce prodaje valjda... Ko ce njega da kupi? Ljudi su 5 puta presli centar, dali nam 2 gola, a Ivica je imao 3 kiksa! Strasno!
Sreca sto onaj bibac nije ubacio u prazan gol odmah na pocetku. Pantica na gol i prolazimo. Ako im ne valja on, neka dovedu rezervnog golmana iz nekog talijanskog C-ligasa, svaki je bolji.
Idemo dalje!

Pedja_nl

pre 19 godina

Molim sve prisutne da ne kritikuju upravu grobarskog tima zbog loseg terena! Ma ta njihova livada i u julu izgleda kao NJIVA spremna za takmicenje oraca amatera!! A sto se tice Zenita sto nam spominjete..Podseticu svo groblje na neke od klubova: Fljamurtari,Dinamo(Zagreb),Rapid,ne znam ime onoj grupi gradjana iz Ceske...Da ne nabrajam,bojim se da mi moderator nece objaviti komentar. A na Marakani tepih,svih 365 dana u godini1 Kad znamo bre!! Pozdrav svim Delijama sirom planete!!

Jaje

pre 19 godina

Bravo momci na borbenosti. Mnogo ste bolji od Dnjepra i siguran sam da ce te pokazati da to sto SAM VIDEO NA STADIONU, znaci i pobedu od 2 razlike tamo. Samo da teren bude bolji. Za ove strucnjake sto prozivaju igrace, za slabo izvodjenje slobodnih udaraca, za lose centarsuteve, za ... samo da obavestim d aje na terenu bio SNEG i da se bolje od ovoga nije moglo.
Za mandove poruka: jadnici bezite kucama, pokrijte se usima i prestanite da nas brukate u Evropi!!!
Za navijace samo pohvale jer je trebalo doci po onakvom kijametu na stadion. Zvezdu ce sigurno ukoliko se plasira u Evropu sledece godine gledati vise navijaca nego Partizan. Pa ko bi hteo da propusti blamazu i onoliko golova u mrezi cigana, ko nebi zeleo da vidi toliko golova i napacene face njihovih navijaca!!!

meki

pre 19 godina

U Becu je utakmica Austria-Bilbao odlozena a teren je bio mnogo bolji od onog na JNA...Na zalost Beograd je na Balkanu ...pa i ako Srbima ili tamo nekim Ukrajincima desi da se povrede manje je bitno...zalosno

nenad

pre 19 godina

bravo,crno beli momci! samo da je bilo vishe shuteva van 16m,pa rasturili bi dnjepar! to je partizanova bojka (losha),jer stalno zele da se ushetaju u protivnichki go! u evropi se tako ne igra! samo napred za 7 dana! volim partizan!

juzni_front_banjaluka

pre 19 godina

svaka cast igacima na borbenosti i trudu!
trebalo je sinoc istrcati i igrati po onakvom terenu.
bili smo bolji ali nismo imali srece!
bice bolje!

ZA SVE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI

tzv. Delija

pre 19 godina

Neznam zasto se toliko prica o evropskoj utakmici koja je privukla ajde da kazemo 15'000 ljudi. Svima je bilo lepo u foteljama kuci ah.
Strasno! Bruka a ovde ima gomilu Internet navijaca koji su naludji a nemaju pojma gde se nalaze stadioni u Beogradu....

Znaci 2:2 = 5:2

iggy

pre 19 godina

Treba biti objektivan.
Pa nismo mi ni Real ni Milan.
Sa ovim igracima i ovakvim fudbalom kakav je kod nas i ovo je uspjeh.
Nadam se da ce i sledece godine neki nas tim dogurati do ovde.

alexa

pre 19 godina

ganferi su ocigledno ostali zaledjeni u proslom veku,sta se javljate ciganijo?
uefa cup
partizan-dnipro,16.02.2005.
crvena zvezda slobodna
hajduk slobodan
dinamo ZG slobodan

hehe

Volf

pre 19 godina

Samo podsećanje za "pfc" kada je u pitanju poseta i hladno vreme: 1986, mart mesec, temp. -10, teren na Marakani očišćen od snega, utakmica Zvezda - Real M. 4:2, gledalaca 90.000. Stariji navijači se sigurno sećaju te utakmice. Pitate se grobari, da li je bilo hladno? Pa, naravno, ali na tribinama je sve gorelo, bilo je čak i prevruće. Tada se na Zvezdine tekme dolazilo i do 3 sata pre meča, pa razmislite koliko je to vremena po mnogo većoj zimi od ovog juče. Razmislite i koliko volite taj vaš VOLJENI klub.

PFC_Forever

pre 19 godina

Posle ovog vidjenog juce, mislim da ne trteba da strahujemo za revans,a narocito ako se uzme u obzir da oni imaju podzemno grejanje,odnosno ''under soil'',znaci nece biti snega na terenu!
Ovo je posle Egaleo najslabija ekipa koja je gostovala u Beogradu i ne trteba da brinemo za prolaz...bilo koja pobeda,alo bilo koja!

Stefan

pre 19 godina

Dobro bre ljudi kako vas nije sramota niko se nije setio da pomene SJAJNOG Oditu!!! Svaka cast, majstore, dva gola na debiju, i to jos u onakvim uslovima! A jos je i NIgerijac, ko zna kako mu je bilo po onolikom snegu...

Informator

pre 19 godina

Taman sam hteo da pitam za Zvezdin rezultat kad sam pročitao Lazine pozdrave pa sam odustao. Hvala Lazo na pozdravima a i ja se nadam da ćemo u UA imati više sreće.

jo

pre 19 godina

Ja sam licno zadovoljan napustio hram fudbala. Momci su odigrali muski, borbeno, dali su sve od sebe, bili bolji od protivnika , imali po ovakvom nevremenu mnogo sansi, ali nismo imali i srece da pobedimo. Ukrajinci su dobar tim , ali ne i nepobediv, tako da je sportski ocekivati da mozemo da ih pobedimo u gostima, teren ce biti sigurno bolji sto ce nama biti vise od koristi, jer je juce bilo evidentno da vise znamo sa loptom od njih. Svi Grobari treba da veruju da mozemo da prodjemo dalje, jer imamo jaci tim nego jesenas, to je sigurno, Odita je pravi strelac koji nam je falio. Uz normalne uslove i malo srece mozemo dalje. Sve ce se videti za 7 dana, pa do tada zamolicu nase komsije koje "tako lepo brane Srbiju" u svim sportovima da se suzdrze svojih "pametnih" komentara.

nikola

pre 19 godina

ma prolazimo dnjepar garant samo ako izginemo na terenu kao u beogradu.juce ste pokazali kako treba da se igra i mislim da je bio normalan teren da bismo i pobedili sa najmanje 2 gola razlike, nazalost primili smo 2 najgluplja gola ali i to je futbal.
Samo napred momci i u dnjepru takom igrom sigurno prolazimo dalje aonda BENFIKA....????

knindža

pre 19 godina

Prvo za onog Hrvaćanina od juče:
Na Marakani protiv Barselone '96., Lazia i PSV-a je bilo 200.000 ljudi ukupno.
U zadnjih 15(petnaest) godina toliko ukupno nije bilo na Maksimiru i Poljudu zajedno.
Uostalom, pogledaće nas žreb pa ćete nam doći da vidite kako je ''prazna'' Marakana.
A to što braniš Partizan,ima tu logike...Njofra je vaš, i ja vam nisam za to kriv !

Amikus Kurije

pre 19 godina

Ne znam zasto neki prozivaju Sasu Ilica, pa ko je bio na utakmici ili gledao snimak video je da je Partizan postigao oba gola na sjajne asistencije kapitena Ilica.
Bio sam na utakmici i mogu vam reci da po onakvom snegu i onako losem vremenu bolje nije moglo. Glupo smo primili golove, nismo iskoristili neke sanse i to je to.Realno, smo kvalitetniji tim od djepra i to cemo dokazati.
A o nasem stadionu i takmicenju oraca amatera pitao bih mudrog cergu da li dolazi na sledeci veliki spektakl na marakani Era Ojdanic vs Boban Zdravkovic feat. Bora drljaca.
Marakana=Ceca, JNA=Metallica.
Biti ciganin danas,to nije pripadnost klubu vec stanje svesti!

boby-bl

pre 19 godina

Ovi zvezdaši što su se javljali pravi su bolesnici,pokrijte se ušima.Marakanu možete spremati za čačane,kuljane,zećane i ostale velikane srpskog fudbala.

deriste

pre 19 godina

Simon Vukcevic je naduvana,izforsirana zvezda,i da sam ja na mestu Nadja,Mirkovica i ostalih uhvatio bih ga za uvo i ne bih mu dao da se priblizi lopti na deset metara kad je slobodan udarac ili korner

leon

pre 19 godina

Citajuci zlonamjerne komentare frustriranih Zvezdasa o nekoj sramoti Partizana u utakmici protiv Ukrajinaca tesko je ne sjetiti se "evropske Zvezde", nekako s ljeta, ekipe koja je u evro-kupovima primala vise od tri gola po utakmici napravivsi najvecu blamazu naseg fudbala u posljednjoj deceniji. Partizan ima tim koji funkcionise a komsije bi trebale daleko vise da se bave rasulom u vlastitoj kuci.

males

pre 19 godina

svaka cast momcima igrali su odlicno po onakvom vremenu,jedino odbrana je bila problem medjutim sa onakvom igrom imamo sanse u ukrajni.
a za stadion mozda nije bio najbolje ociscen ali po onakvom vremenu vise se nije moglo.
a za cigane koji navijaju ua dnjepar gledajte nas 24.02. idrektan prenos na RTS SAT!!a vi cezte LS da vidite ali samo na tv a neko od cigana rece da ce da dodju zidan i ronaldo na marakanu neka dodju kod nas su vec bili.
kad prodjete bar jednom 2 kolo javite se

Jole-partizanovac sa vidikovca

pre 19 godina

Odita je spasao cast Partizanu.Da je igrao Boja sigurno bi prodrmao i dao podstreh ostalima.No Partizan igra najbolje kad je najteze i to ce pokazati u Ukrajini a nadam se da ce Kralj ponovo braniti, Kraljevski kao protiv Lacia.

srbo

pre 19 godina

Mi Cigani u poslednje 3 godine deremo redovno Partizan ako vam to nije dovoljno onda sta da vam radimo.
Ali vama je vazno prolece buahahhaah....

Pragmatikus PG

pre 19 godina

Za dobrim konjem se prasina dize!!! Partizan zauvijek!

Samo jedna poruka za ove sto samo kukaju. Izadji malo napolje i osjetiti malo zivot – ne zivi se zivot kroz plejstejsn. Niko ne kaze da je PFC savrsen ali mnogo cini za nas fudbal i za kolektivno samopouzdanje.

Vidimo se u Lisabonu!

tzv. Delija

pre 19 godina

Ej Partizane

brojimo 1,2,3,Zenit,PSV,6,7,8,9 e sad bi trebalo po vama da se broji PFC...

Mozda naucimo i to nekad. hahahaa

Pa dokle bre vise.. a ona je htela u ligu sampiona!!

pre 19 godina

sVAKA CAST ZA JUCERASNJU UTAKMICU!! BORILI SU SE I POKAZALI KAKO SE IGRA ZA KLUB!! Kakav je fudbal u ovoj zemlji, mislim kad Dzaja kupi muslinu titulu i posalje ganfere da se ih buse u evropu!!!
A za marakanu: alo bre pa u rupi se i leti setamo sa cizmama!! i to gumenim!!!
Sliva se sampanjac iz humske!!!
I vi ganferi pricate nesto a jos ste na pripremama!!

jad i beda

pre 19 godina

@Volf
pa vama je bilo lepo u vreme komunizma!! Isli ste dva puta na more, dva puta na zimovanje!! Imali ste ekipu od 6 hrvata, 1 srbina i 3 makedonca!! Bratstvo jedinstvo je bilo lepo vreme, bez restrikcija, dobre plate!!!
Ma koga boli ra...cku za 86!!
Vidi bre sada nemamo jedva se skupi kes za kartu!! A gde je pivce!!

diavolo037

pre 19 godina

Ovi su stvarno smešni kad krenu s njihovom odbranom zemlje i sličnim parolama.Mi ne bežimo od toga da smo gubili s petardama i od Dinama,i od Rapida i od Slavije,ali smo ih sve i pobedili,makar sa 1-0,tako da smo s te strane doneli bodove i jedini ih donosimo ovoj jadnoj zemlji.A vaš B tim je pobedio slavni Zimbru (što je inače ime jedne životinje koja je izumrla u srednjem veku a zvala se zubr),tako da se vidi u kom dobu vi živite.U kom god ste sportu izašli ovih godina na evro-scenu,pomislio sam da ste promašili sport - u fudbalu ste gubili rukometnim rezultatima,u rukometu košarkaškim,u odbojci fudbalskim.Tako da,pustite vi nas na miru,vas su Rusi napunili letos,a mi ćemo s ovima da izađemo na kraj.Pogledajte malo vaterpolo,sport u kome imamo više titula prvaka Evrope nego vi učešća u prvoj ligi,sad igramo polufinale LEN kupa,pogledajte najtrofejnije sportove u zadnjih petnaestak godina pa ćete i sami videti da najbolji sportisti nisu dolazili iz "našeg najtrofejnijeg kluba",već košarkaši mahom iz Partizana,kao i vaterpolisti,odbojkaši iz Vojvodine i to je dovoljan dokaz ko najbolje "brani zemlju" u svetu.Fudbal je propao zbog vas i '91 jer ste na kontu toga uzeli savez i upropastili ga,a i tu u repki su najsvetlije tačke bili igarči Partizana.Kad smo mi davnih '60-ih bili viceprvaci Evrope,naš fudbal je vredeo,bili smo olimpijski prvaci,viceprvaci Evrope...toliko o pravim vrednostima u ovoj zemlji.

trebibnjac

pre 19 godina

Kaze komentator na radiju juce u toku utakmice "u odbrani partizana su sve sami reprezentativci Kralj, Djordjevic,Mirkovic, Cirkovic. Nije samo Emegharu nabrojao, strasna odbrana nema sta. Tri udarca na gol dva primljena gola, he he he. Igra na reprezentativnom nivou, nema sta. E moji "evropljani"......

Bagzi

pre 19 godina

UHHHHHH MNOGO STE JADNI !!!!!
BRUKA NEKI TAMO DNIPRO I DVA KOMADA U MREZI.
DA NEIGRAM KLADIONICU NEBI NIKAD CUO ZA TAJ KLUB.
MA CUTITE I POKRITE SE USIMA A KRALJA ORDENUJTE I POCASNOG PREDSENIKA PFC :))))))

Danijel Grobar

pre 19 godina

Vermeze, u Dnjepropetrovskom sa Bojom i Oditom u napadu, tako cemo mi ugostiti i CSCM..... I njih cemo samleti..... ksnije i .... LISABON i kup je nas :-)

PFC

pre 19 godina

Evo da proverimo koliko je B92 neutralan, tj. da li će da objavi ovo što je skinuto sa Partizanovog sajta (www.partizan.co.yu):

PARTIZAN OPET NAPREDOVAO NA KLUPSKOJ RANG-LISTI UEFA, ALI I DONEO DALJI PROSPERITET SCG-FUDBALU!

Crno-beli su i sa remijem protiv Dnjepra (2:2) napravili skok na rang-listi UEFA kada su u pitanju klupski koeficijenti (koji se računaju na osnovu uspeha klubova u evropskim takmičenjima u poslednjih 5 sezona).
Pre odigravanja prvih mečeva 1/16-finala Kupa UEFA, Partizan se nalazio na 80. mestu rang-liste UEFA, sa koeficijentom od 25,682 bodova. Nakon remija protiv Dnjepra, Partizanov „novi“ klupski koeficijent iznosi 26,764 bodova („ojačali“ smo dakle naš koeficijent za tačno 1,082 bodova), što nas „penje“ na 78. mesto na klupskoj rang-listi UEFA!
Evo još jednom pojašnjenja zašto tih 2:2 protiv Ukrajinaca vrede tačno 1,082 bodova:
- nerešen rezultat „sam po sebi“ donosi nam 1 bod (podsećamo, pobeda bi nam donela ne 3, već „samo“ 2 boda!)
- gore navedenom 1 bodu dodaje se i „uspeh nacionalnog saveza“, a on se računa tako što se svaki osvojeni bod najpre deli sa brojem ekipa iz određene zemlje koji su STARTOVALI u ovoj sezoni u evropskim takmičenjima (iz SCG su startovala 4 kluba), pa se zatim dobijena cifra množi sa 33% (sa koliko UEFA vrednuje doprinos jedne ekipe njenom matičnom savezu):
1: 4 = 0,25 ; 0,25 x 0,33 = 0,0825 (tj. 0,082 jer se treća decimala po propozicijama UEFA ne „zaokružuje“!)
Ovo gore navedeno ima pak istovremeno za „posledicu“ da je Partizan u sredu napravio još 2 dobre stvari - kada je generalno naš, srpsko-crnogorski fudbal u pitanju:
1.„ojačali“ smo NAŠEM NACIONALNOM SAVEZU koeficijent za 0,25 bodova!
2.„ojačali“ smo SVIM NAŠIM EKIPAMA njihove klupske koeficijente za po 0,082 bodova!
Ova tačka 2. ima, bez obzira što će neko na prvi pogled „gunđati“ što smo, eto, naprimer i omraženim komšijama poboljšali njihov klupskim koeficijent za 0,082 bodova, i jedan „slatki vic“ u sebi: KOLIKO SU NAM KOMŠIJE PROFITIRALE OD NAŠEG REMIJA SA DNJEPROM, ISTO TOLIKO SU PROFITIRALI I RECIMO CRVENA ZVEZDA IZ MALOG MOKROG LUGA, BSK IZ BORČE ILI ONAJ IZ BATAJNICE, ARSENAL IZ TIVTA, MLADOST IZ BEGALJICE ITD., ITD.!

Dejan

pre 19 godina

@Knindza
Slabo ti znas povijest Crvene zvezde, kada spominjes te utakmice, a ne znas onu rekordnu posjecenost iz '75 kada je protiv Ferencvarosa bilo oko 96000 gledatelja.

mmmmmm

pre 19 godina

niste objavili da je jedan momak izboden nozem u ledja od strane osamnaestogodisnjeg navijaca partizana, samo zato sto je odbio da mu kupi kartu, kako ga je navijac terao!

bbb

pre 19 godina

sanjari
ima da vas pregaze rusi!
(bbb, 15. februar 2005 14:48)
Jel' ti to iz licnog iskusta koliko se secam prosle godine su vas lagano dva puta otresli
(srba, 15. februar 2005 15:59

greska

DNJEPAR-DINAMO ZAGREB 1-1(0-1)