Utorak, 26.11.2019.

23:54

Borjan: Nismo mi za ovo takmičenje VIDEO

Golman Crvene zvezde Milan Borjan je bio jedina svetla tačka ekipe u porazu od Bajerna.

Izvor: SV

Borjan: Nismo mi za ovo takmièenje VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

248 Komentari

Sortiraj po:

Alfredo Garsija

pre 4 godine

Razumljiva izjava, ali on je poslednji koji treba da se izvinjava. On je spasao bar još tri gola. A ni jedan od onih šest ne ide njemu na dušu.

lolo

pre 4 godine

Potpuno se slažem da je ovo poraz prava katastrofa.
Ali setimo se da je ovaj isti Bajern jednom Totenhemu dao SEDAM golova u sred Londona.!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stiven k., 27. novembar 2019 15:42)

Ma nije problem i da smo deset primili. Problem je sramotna igra. Pa nasi 2 pasa ne mogu da sastave, ne mogu da naprave ni dribling. Ne znaju osnove tehnike fudbala, ne znaju da grade napad itd. Izgledaju kao potpuni amateri. Totenhem je izgubio 2:7 ali je igrao fudbal. I Partizan je bio totalno nemocan protiv Mancestera ali je igrao fudbal, imao si sta da vidis, reditelj je 2-3 puta vraca driblinge Sume. Povezivali su pasove i pravili neke akcije. A Zvezda ama bas nista nije pokazala. Ali bukvalno NISTA...

Stiven k.

pre 4 godine

Potpuno se slažem da je ovo poraz prava katastrofa.
Ali setimo se da je ovaj isti Bajern jednom Totenhemu dao SEDAM golova u sred Londona.!!!

Don Quijote

pre 4 godine

@ (Црвена звезда 1913, 27. novembar 2019 14:06)

Dragi moj razacorani, tuzni i ozlojedjeni brate,
jedine ozbiljne pare uzete su predhodne dve sezone igranja u CL.
Godinu pre toga prezimilo se u LE i zaradilo se za kokice i semenke.
Godinu pre toga nije se igrala evropa jer nije bilo para da se plati licenca.
Ono sto se urusava 20 godina ne moze se premostiti tako brzo, Zvezda se dize, ali nije jos uvek uspravna na svojim nogama. Po mojim procenama, treba joj jos jedna CL, ma kakve rezultate u njoj postigla.
Bice zima.
Bice leta.
Bice opet prvak sveta.
Crvenu zvezdu volim ja!

Tenkovska Cetnicka Komunisticka Jedinica

pre 4 godine

Dala baba Dinar da udje u CL....A posle prima po. 5,6 komada ........Vazno je zgrnuti pare a sramota i bruka ostaju do veka.

Milojko

pre 4 godine

@Adrijano Galijani
Gledao sam i ja utakmicu, bila na Sv. Luku secam se ko juce da je bilo. Prvu na Kamp Nou su nas pregazili i pored sjajnog gola Bratislava Zivkovica u kontri i cudesne Milojeviceve odbrane penala.
Ali u revensu na Mari je Barsa imala mnogo srece i lako je moglo biti 2:0 umesto 1:1, a Zvezda je bila daleko bolji tim.

Turbo Voste

pre 4 godine

To sto se spominje, da mi nismo za ovo takmicenje, sa jedne strane koliko toliko jeste, ali kroz kvalifikacije za CL smo pokazali i dokazali da smo usli i da imamo sanse u daljem takmicenju. Nije lako boriti se sa velikanima. To valjda treba dati neku motivaciju za boljim i uspesnijim kvalifikacijama sledece sezone.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Nije lako kad te pune, ali Zvezda mora sledece sezone ponovo u CL, da uzme pare koje to donosi i podnese jos jedno "brukanje". 
Posle toga, u skladu sa finansijskim mogucnostima, formirati tim koji moze ravnopravnije da se nosi sa zverima. 
Ovo je sada realnost i sa time se mora pomiriti i ziveti. 
Volim te Zvezdo!
(Don Quijote, 27.

Колико год пара узели толико их ће нестати у лоповлуцима управе!
Колико новца је клуб зарадио у само три последње сезоне?
Сложићемо се-доста!
Колико адекватних играча је доведено?
Ја мислим, негде око 1.5 (Марин- 0.75 и толико заједно Дегенек и Бен)!
Док клуб не буде приватан, само повремено ћемо се радовати успесима као што је пласман у ЛШ!
Приватан неће бити још дуго, превише је то сладак залогај да би га неком препустила банда која га води деценијама!

Femine

pre 4 godine

Ovo jeste realnost.

Ali ono NE izgaranje nikada ne sme biti realnost.
Lepo je receno jice - Hrabrost je tvoja DUZNOST.

Ne znaju ovi sada sta je Zvezda!

Don Quijote

pre 4 godine

Bayern je sila nebeska evropskog fudbala. U ovom trenutku razlika izmedju Zvezde i Bayerna je 6 golova. To je realnost.
Ovo sto Zvezda sada igra je izlazak iz nevidjene ekonomske bede i gasenja pred kojim je bila. Nije lako kad te pune, ali Zvezda mora sledece sezone ponovo u CL, da uzme pare koje to donosi i podnese jos jedno "brukanje".
Posle toga, u skladu sa finansijskim mogucnostima, formirati tim koji moze ravnopravnije da se nosi sa zverima.
Ovo je sada realnost i sa time se mora pomiriti i ziveti.
Volim te Zvezdo!

Adriano_Galliani

pre 4 godine

Ajde@, 27. novembar 2019 11:11)

1/8 finala, Rivaldo bio u Deportivu. Barsa imala 3-1 iz prve utakmice, izjednačili nakon minuta. Ronaldo imao onaj ludacki dribling, koji je na svakoj kompilaciji. Bio sam ja na toj utakmici, Zvezda bila pregazena.

Duh koji lebdi nad "marakanom"

pre 4 godine

Preporučujem (+7)

Ne preporučujem (-15)




Da imaju malo morala, predsednik kluba Terzić , trener i cela uprava bi podneli momentalne ostavke , jer su uspeli da uruše nešto što su generacije stvarale!Sinoć su osramotili veliku Zvezdu i sve njene navijače! Znam gospodo, zaradili ste velike pare sinoć. Ali nije sve u paretinama! Ima nešto što se zove obraz!Ako svi koje sam naveo sinoć niste ni malo pocrveneli onda je sve ovo džabe!
(ZVEZDAŠ, 27. novembar 2019 10:45)

Ali ostavku da podnese i onaj ko ih je doveo.

x0x0

pre 4 godine

Nema vecis kompleksasa od ovih sa severa. 30 godina cekali evropu, ispredali mitove kako su jaki, izasli 2 godine u evropu i primili 60 komada. I pored svega toga oni ne vade Partizan iz usta. U mislima vasim samo crno belo 24/7.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

da zvezdaš je, osvedočeni grobar, ali vi ste paljevina pa je tako i ovaj zvezdaš...hehehe
(Salaso, 27. novembar 2019 10:50)

Nahranio komplekse sinoć ?

Da prostite...

pre 4 godine

Čovek je legenda.U Ligi šampiona Zvezda je bila više nego dobra,gledano u obe godine.Koga je sve izbacila u kvalifikacijama,iznenadila Napoli,priredila nam senzaciju protiv Liverpool-a,prelep ambijent sa Olimpijakosom i još lepši rezultat.Svi smo mi svesni da su u tom takmičenju sve ekipe veliki favoriti protiv nas i sve gore pomenuto je veliki uspeh.Ali dve stvari ne kapiram-naše navijače iz Beograda kojima je karta bila preskupa,treba da ih je sramota.I igru ostalih igrača sem golmana ove večeri.Ono nije bila igra već bruka.Onakav stav prema timu koji je institucija u našim okvirima nedopustiv je.Bedno.Jadno.Sramno.Poraz od 6:0 je nešto što se svima događa.Ali zalaganje....nemam reči.A publika?Da napušta stadion pre kraja???!!!Pa bolje i da ne dolaze na Marakanu.
(kesi, 27. novembar 2019 03:49)

Uopšte se ne slažem sa tobom.
Ja ovde ništa ne bih menjao!

Ajde@

pre 4 godine

Gledao sam Zvezdu uživo 96,protiv Barse u Bg-u, I ili II kolo Kupa kupova. Barsa ga je uzela te godine.
Taj tim je imao Ronalda, Rivalda, Djovani centarfor, i da ne nabrajam. Po meni, mnogo jači i bolji no ovaj Bajern. Mnogo, mnogo jači, što su i dokazali.
I takvu Barsu, Zvezda tadašnja sa Pericom kao glavnim igračem otrese na Marakani.
E onda sednes i gledaš ono sinoć, pa se pitaš, o čemu se radi.
Nije stvar u kvalitetu igrača, već sistemu, načinu igre, pristupu. Fudbal je postao danas brži, sa manje majstora. Mi nemamo ni jedno, ni drugo, a sve polazi od pionira i sistema koji se uspostavi u školi fudbala.

Rokatanski

pre 4 godine

Moj pokojni otac (Partizanovac) je gledao onaj derbi gde je Partizan pobedio Zvezdu sa 7:1. Pitao sam ga često o toj utakmici, a tako visoki rezultat je bio sticaj okolnosti, a ne tolike razlike u kvalitetu. Čak je Zvezda izjednačila na 1:1 i imala punu inicijativu, Partizanu je ulazilo gotovo sve... Ja sam gledao utakmicu Partizan-Hajduk 1:6 i bez obzira na rezultat, Partizan nije bio nadigran, napadao je celu utakmicu, Hajduk iz kontri davao golove... Sam rezultat nije toliko bitan, koliko igra i utisak koji neka ekipa ostavi, a rezultat može biti i splet srećnih (nesrećnih) okolnosti. Problem je u tome što Zvezda u 4 utakmice protiv Totenhema i Bajerna nije igrala, nije osmislila nijednu akciju, često nisu znali kako da prenesu loptu i bar malo smanje pritisak na golmana. Najbolji komentar je dala moja žena, koja se uopšte ne razume u fudbal:"Lako je njima kad ih je više." Nisam je ubeđivao u suprotno. Mislim, da osim ogromnih finansijskih razlika, pojedinačnih vrednosti igrača, ključna stvar je igranje u domaćem prvenstvu, gde nema nijedne ozbiljnije utakmice (osim derbija) gde mora da se zapne, da se istrči pun sprint, da se oseti težina utakmice itd. Ovako, utakmica protiv Bajerna je malo jači trening za Bajern, a za većinu igrača Zvezde kao da jedva čekaju kraj. Izuzetak je izvanredni golman Zvezde Borjan, ali njegov kvalitet i dokazuje totalnu nemoć ostalih fudbalera. Pozdrav!

Biki

pre 4 godine

Razlika izmedju evropskih klubova i Zvezde je direktna proporcija izmedju ekonomske snage i standarda Evrope u odnosu na nas.Momci uspeli ste u pozitivnom smislu da ostvarite ono sto nijedan klub sa ovih prostora nije uspeo avto je dve godine za redom u LS ,dve pobede,jedna neresena i nada mada ne bas realna da mozete u LE.Glavu gore!!

Uspio je jedan klub biti i drugi u skupini sa 8 bodova kada je samo prvi prolazio, ali naravno da ti to ne znaš jer voliš živit u zabludama.

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Mi trenutno nismo za prolaz među 16 najboljih LŠ, a za samu LŠ, jesmo! Zaboraviše pojedinci, koji su u većini, gde je Crvena Zvezda bila pre tri godine,i sada se čude, kako ta Crvena Zvezda nije u stanju da osvoji LŠ? Niko u Srbiji za nepune dveipogodine nije postigao toliki napredak u evropskim uslovima, kao što su to učinili Vladan Milojević, Terzić i Mrkela! Rejting kluba i zarada samih fudbalera, koji su i sami najzaslužniji za rezultate i svoje zarade, omogućila je i samom Borjanu da suprugu počasti novim Audijem! Za Ferari ili trke F1, treba vremena!

crvena uzbuna

pre 4 godine

(Kninska kobra, 27. novembar 2019 10:30)

Volim nekad da procitam komentare na vest.
To me podseti kakvim ljudima sam okruzen.

Da, Ksamaks je bio bas davno...

deMarkus

pre 4 godine

Po meni jedina svetla tacka je bio Boaci. Jeste da nije zapretio golu Bajerna ali je imao preko 95% uspesnih pasova, umeo je i da primi loptu i da odigra pas za razliku od ostatka ekipe koja je delovala totalno pogubljeno.

@ miki

pre 4 godine

Tako je. I sve su to razlozi zasto Terzic onomad izjavi da nismo spremni za regionalnu ligu. Tamo nece biti namestanja (barem ne ovoliko) i onda on sebe tu ne vidi. Ko šiša sport.

samo Partizan

pre 4 godine

nista sa severa - ajmo ceo stadion, ajmo ceo stadion - Terza odlazi, Terza odlazi...pa naravno, sve dobro podmazano...samo nastavite da cutite i placate karte od 100 eur po utakmici...zasluzujete sve sto vam se desava.

4k4.Dex

pre 4 godine

Ma opusteno Borki svi znamo ko je ko. Ja ove utakmice gledam i ne nerviram se. Nerviracu se protiv olija to nesto znaci. Ovo je samo koliko cemo golova primiti 3 ili 7 a koga to zanima.

Salaso

pre 4 godine

Svaka cast ljudino. Ne samo da si najbolji golman na ovim prostorima, nego si i veliki Zvezdas i covek. Kao sto neki vec rekose, treba ti dati traku i dozivtoni ugovor, a posle da ostanes u klubu na visokoj funkciji (ako se sklone ovi prevaranti). Ti si bolji motivator i unosis vecu energiju od svih ostalih u klubu zajedno. Zasluzio si da te zovemo legendom zato sto si dao svaki gram svog bica za ekipu!
Inace sto se tice nasih nada za LE, jasno je svakom ko ima mozga da je sa bracom dogovoreno 3 za 3 (svako dobije po 2.7mil eura), tako da tu utakmicu ne moramo ni da gledamo. Oni idu dalje, a nama ostaje da se otera bagra i pocne da se igra fudbal, pa makar sledecu sezonu zavrsili kao deseti u domacoj ligi. Dosta je bilo.
(Gan, 27. novembar 2019 10:29)

da zvezdaš je, osvedočeni grobar, ali vi ste paljevina pa je tako i ovaj zvezdaš...hehehe

aaa

pre 4 godine

@Boris Banovic totenhem je primio 7 zato sto je napadao celu utakmicu, a odbrana im prosto nije bila na nivou. Zvezda je celi mec sa 10 igraca nazad igrala, bajern je svaki napad radio sta je hteo sa oba krila i da su hteli da grizu do koske ko protiv totenhema mogli su oni ovde da daju 10+ golova. Realno najmanji je problem rezultat, ali igra i mentalitet sa kojim se igra cele godine u LS je uzas. U 5 odigranih meceva samo je drugo poluvreme protiv OLY bilo odlicno odigrano, sve ostalo je bilo odigrano toliko lose da je sut u okvir gola postao uspeh sto je neverovatno za sampiona jedne drzave, pa i Slavia je mnogo slabija ekipa od svih ekipa u njenoj grupi, ali oni su svaki mec u grupi odigrali muski i makar i izgubili njihovi navijaci su mogli da budu ponosni na nacin na koji se njihova ekipa borila.

hm

pre 4 godine

@crvena uzbuna
Zašto bih se patio sa stream-om, kada mogu lepo na Areni2 da gledam multi prenos, pa vidim i Real, ali i City, Juve, Totenhem,....

Inače, slažem se svim ostalim napisanim u komentaru.

Gan

pre 4 godine

Svaka cast ljudino. Ne samo da si najbolji golman na ovim prostorima, nego si i veliki Zvezdas i covek. Kao sto neki vec rekose, treba ti dati traku i dozivtoni ugovor, a posle da ostanes u klubu na visokoj funkciji (ako se sklone ovi prevaranti). Ti si bolji motivator i unosis vecu energiju od svih ostalih u klubu zajedno. Zasluzio si da te zovemo legendom zato sto si dao svaki gram svog bica za ekipu!
Inace sto se tice nasih nada za LE, jasno je svakom ko ima mozga da je sa bracom dogovoreno 3 za 3 (svako dobije po 2.7mil eura), tako da tu utakmicu ne moramo ni da gledamo. Oni idu dalje, a nama ostaje da se otera bagra i pocne da se igra fudbal, pa makar sledecu sezonu zavrsili kao deseti u domacoj ligi. Dosta je bilo.

ZVEZDAŠ

pre 4 godine

Da imaju malo morala, predsednik kluba Terzić , trener i cela uprava bi podneli momentalne ostavke , jer su uspeli da uruše nešto što su generacije stvarale!Sinoć su osramotili veliku Zvezdu i sve njene navijače! Znam gospodo, zaradili ste velike pare sinoć. Ali nije sve u paretinama! Ima nešto što se zove obraz!Ako svi koje sam naveo sinoć niste ni malo pocrveneli onda je sve ovo džabe!

Tomi Li Dzons

pre 4 godine

Ja ne znam sta ste ocekivali. Pa niste Dinamu, Ludogorecu dorasli a vi se nadate nesto protiv Bajerna. Da se smire vise strasti u Srbiji i "mi smo najbolji" to da izbijete iz glave. Malo realnosti i prizemljenja isto vazi i za grobare i za politiku i za sve.

Zulu

pre 4 godine

Ti jesi, braniš kao zmaj i svaka ti čast. Ali u svim ovim utakmicama nije problem u kvalitetu, svima je jasno ko je kvalitetniji. Problem je u neodgovornosti, u nedostatku zalaganja, u nonšalantnoj igri, u tome da Zvezdinog igrača bukvalno mrzi da izadje i ofsajda. Isto je i u domaćem prvenstvu i u LŠ. Protiv koga ćeš da odigraš kao da ti je to poslednje u životu ako ne protiv ovakve ekipe i to u LŠ. Brukate klupsku istoriju i sve ono što su generacije NAŠEG kluba stvarale načinom na koji igrate i reprezentujete klub. Kad nema želje, odgovornosti, žara dzaba da pričamo o rezultatu. Isti ste i protiv Javora od kog ste bolji koliko i Bajern od nas.

nema ovde leba

pre 4 godine

Ali zato su cene karata kao da zivimo u Svajcarskoj,bitno je da je Terza i bratija oko njega napunila dobro dzepove a to sto vi pojma nemate koga briga

Kninska kobra

pre 4 godine

Zvezdu (domaci fudbal jos ranije) sam prestao da pratim kad su ispali od nekog Ksamaksa. Pre 10- 15 godina.
Tad je sve bilo jasno.
Sinoc na streamu gledao Real, dete na tv-u Blejza i Tobote.
Godina je 2019, a mi se jos uvek nadamo (pre utakmice) i iscudjavamo (nakon). Koliko decenija treba da prodje da bi prosecan Srbin shvatio?
Kod mene slomilo preko noci. Nisam trepnuo. Jer ovo odavno nije Zvezda, niti fudbal. To je neki paralelni univerzum. Ulica brestova. Osmi putnik.
Nesto sto nema veze s mojim zivotom, sto ne nosim u sebi kao neko nasledje (ko moze pravoslavlje, kulturu i obicaje da ukine, ma koliko se trudio?).
Zato je lako. Jer je to tudjin.
To nije Zvezda.
(crvena uzbuna, 27. novembar 2019 09:38)
Ksamaks je bio još 1995 godine, dakle, pre 24 godine. Zato uz dužno poštovanje zašto si imao potrebu da se javiš nakon 24 godine???

DeAndrej Jordan

pre 4 godine

Ako ćemo skroz realno, niste bili ni prošle godine za LŠ. Nikad nisam video onakvu utakmicu u životu...u Salzburgu. Realnih 10-12:0 do 65. minuta, i realnih 4-5:0 od 67-90. minuta. Uz dva neobjašnjiva minuta između tih perioda.

Mare

pre 4 godine

Slazem se sa vecinom komentara kao partizanovac. Medjutim realno gledano Kutinjo je placen vise nego sto vrede svi igraci u nasoj ligi zajedno. Nema vise 91' , lova je usla u sport i vrlo je prosto, ili imas novca i pravis rezultate ili si trecerazredni klub. Ponekad neki klub ispliva jedne sezone ali to je statisticka greska. Kapitalizam ljudi, kapitalizam.

Veteran

pre 4 godine

Imam 64 godine, navijač sam Zvezde od malih nogu. Kako me,hvala bogu, pamćenje još uvek dobro služi pokušao sam da se setim da li sam ovako nešto gledao. Zaključak je da nisam. O čemu se radi? Nije strašno kada ne znaš pa izgubiš od boljeg. Sadašnji tim sastavljen je od igrača koji predstavljaju petu kategoriju po kvalitetu(?)u Evropi. Strašno je što smo videli KUKAVICE na terenu (svaka čast Borjanu). E to me boli.

Zvezda 🔴⚪

pre 4 godine

100% tačno. Nažalost surova istina. Realnost liga Evrope grupna faza sa realnim izgledima da se prođe dalje,kao što je bilo pre tri godine. Bate Boriso ,Keln,Krasnodar,Olimpijakos,Nica,WeatHem,Viljareal.... Da ne nabrajam dalje ali tu bi imali šansu,sa ovim divovima(za nas) ni promil šanse nemamo. Hvala igračima i ekipi,znam da je ovo njihov maksimum.

made in Serbia

pre 4 godine

Cilj je ispunjen. Uzeli pare da se namiri država a sve preko toga je bonus. Samo budale misle da ste tu da se takmičite. Terzić je zaslužio sa se abolira jer je tutnuo u džep vodećim tenkistima milionče. Eto koliko košta sloboda. Ako je još na IP poternici, ROSU je propustila priliku

Pedja

pre 4 godine

Niste vi ni za l.E.i tamo bi ste primali po 5 komada i tamo bi ste igrali bunker u svakom iole postenijem takmicenju vi bi sluzili za punjenje
(sale, 27. novembar 2019 09:20)
Znaci, kvalifikacije za LS su namesteno takmicenje? Mi smo vec igrali i LE i prosli grupnu fazu a da nam niko nije dao vise od 1 gola ako se dobro secam?!

kako da ne

pre 4 godine

Vecina nije dosla zbog vas nego da vidi Bajern, to smo videli u prosloj utakmici kod kuće gde je bilo 20 hiljada ljudi. Drugo, nijedan klub u Srbiji nije za LS, to je tamo ozbiljno i profesionalno, kada izadjete protiv ovakvih delujete kao amateri. Svaki nas klub ali i reprezentacija.

crvena uzbuna

pre 4 godine

Zvezdu (domaci fudbal jos ranije) sam prestao da pratim kad su ispali od nekog Ksamaksa. Pre 10- 15 godina.
Tad je sve bilo jasno.

Sinoc na streamu gledao Real, dete na tv-u Blejza i Tobote.

Godina je 2019, a mi se jos uvek nadamo (pre utakmice) i iscudjavamo (nakon). Koliko decenija treba da prodje da bi prosecan Srbin shvatio?

Kod mene slomilo preko noci. Nisam trepnuo. Jer ovo odavno nije Zvezda, niti fudbal. To je neki paralelni univerzum. Ulica brestova. Osmi putnik.
Nesto sto nema veze s mojim zivotom, sto ne nosim u sebi kao neko nasledje (ko moze pravoslavlje, kulturu i obicaje da ukine, ma koliko se trudio?).
Zato je lako. Jer je to tudjin.

To nije Zvezda.

veliki strumf

pre 4 godine

Tačno je da niste za LS i ne treba ni da je igrate vise. Probali ste ove 2 godine i proveli ste se užasno. Medjutim nesto drugo mi je zanimljivo, citam neke reakcije navijača Zvezde i ne mogu da verujem šta pisu. Oni umesto da kritikuju mizernu i kukavičku, (po ko zna koji put) taktiku Milojevica, oni se nadaju neuspehu Partizana u četvrtak, kao to će im popraviti utisak i sve će biti zaboravljeno. Ja se ne radujem ovome jer ne ide u korist nikome u Srbiji. Da li će vama biti bolje ako Partizan izgubi u Holandiji? Da li zaista verujete u to? Partizan igra za sebe ali i za srpski fudbal i nismo vam mi krivi sto se brukate svako kolo u LS. Ostavite nas vise na miru i gledajte svoja posla, kao sto vidite imate dovoljno svojih problema i okanite se Partizana.
(Realnost, 27. novembar 2019 06:21). O čemu ti pričaš, ko pa vas spominje? Pa od 1100 komentara sinoc, bar 700 je grobarskih nasladjivanja! Vi pišete, sladite se i provocirate, ne mi. Kada jadni Junajted nakanta Partizan ja ne šaljem poruke drugarima grobarima, a šta je sve sinoc meni stiglo. Kad bih ih ovde iskopirao, njihove poruke, moderator bi me stavio na crnu listu i dobio bih trajnu zabranu koliko je tu sladjenja sa raznim psovkama. To vi radite, vama je vece zadovoljstvo sto je Zvezda izgubila nego da osvojite Ligu Evrope. I kad možda 2 lika isprovocirana stotinama vaših slavljeničkih komentara nešto napise za AZ, eto nekog poput tebe da to odmah kritikuje. Gledajte sebe: u prvenstvu ste cetvrti, u ABA sesti, u Evropi ćete i vi ispasti u 5 puta slabijem takmicenju - bolesno je da na svaki Zvezdin poraz ostavljate stotine slavodobitnih komentara. I za koji srpski fudbal vi igrate? Da imamo 2 tima u LS? Videli smo da ne pripadamo tamo. I jedan je mnogo.

mirko

pre 4 godine

Одласком Крстичића и Срнића,неиграњем Јовичића,тим је слабији 50%.Тактика погрешна,уместо да се збијемо и појачамо средину,ми остављамо простор за оног Комана.Из утакмице у утакмицу,два везна играча,то је мало и за нашу лигу.

Ares

pre 4 godine

Katastrofalna selekcija igraca.Zvezda bi sa Bozovicem prve godine I ona iz LE I danas mogla da igra fudbal.Stalno ponavljam da bez sredine terena I trcanja nema fudbala.Sredina sa Krsticicem,Kangom,Jovicicem,Marinom I Donaldom bi igrala da svakim.Plus brzi igraci Plavsic I Srnic.Bez trcanja I brzine nema fudbala.Na zalost osvojene pare se negde zagube,igraci SE prodaju kao na traci a dovode svakojaki.Ako su Njegos , Kanjasa,Gobeljic,Milunovic,Rodic ,Vukanovic,Vulic igraci za LS onda sa nama nesto nije u redu.Pare SE moraju utrositi na kvalitetna pojacanja a sve ostalo je zamajavanje

pogled iz svemira

pre 4 godine

Gadafijev recept suspendovati ligu na jedno 5 godina i krenuti sa radom dece od 13-15 godina i ciscenja federacije od karcinoma a policija sa tzv navijacima dilerima kladionicarske mafije i zabrane mesanja politike i crkve u fudbal.Zabraniti da klubovi dovedu vise od 3 strana igraca i kresanje lige na 12 klubova .Obavezna transparentnost svih prihoda i rashoda klubova bez povlascenih vise.

Istina

pre 4 godine

Problem sto u Srbiji igraju samo dve utakmice . Sve ostalo nemaju problema da zatvore. I cela drzava to gleda i ocigledno odobrava. I u te dve nesutnu za devedeset minuta u gol i sta da ocekujes sem bruku.

cartman’s spirit

pre 4 godine

Ne mogu da se otmem utisku, da sve ovo zasluzujemo. U upravama nam sede kriminalci, politicki obojeni, liga namestena, slaba poseta, fudbal katastrofa. Ne mozemo jednog krstenog kreativnog veznog da napravimo godinama, samo stopere kiksare i defanzivne vezne. Ali sve krece od drustva i drzave, skolstva itd. 50% nacije nepismeno, svest na nivou petogodosnjeg deteta, jer sa nije, ne bi jedni te isti vladali ovom zemljom i umesto da napredujemo mi idemo unazad. Spremite se, bice i gore od ovoga. Objavite komentar.

tonconi

pre 4 godine

Ovde se portali pre ovakvih utakmica
konstantno bave nekakvom istorijom, kako je bilo, lupam, '76, '85, '91, bla bla bla, hoce li se ponoviti istorija....ma kakve su to price i tekstovi, klubovi protiv kojih igra zvezda, o tome ni ne razmisljaju, niti njihovi portali pisu o tome, realno je da su ti klubovi zadnjih 20 godina osvojili sve i to vise puta i ne zanima ih istorija sa zvezdom i vise nikome nije bitno kako delije navijaju i nasi naslovi kako se noge tresu igracima od Marakane. Kome se bre noge tresu, igraci su placeni milione i milione, dodju da odrade to profesionalno i idu kuci, kao sinoc. Ne zaludjujmo se glupostima vise.

Lalala

pre 4 godine

Sramota je ova deca koja se takmice sa drugom decom pokazuju jednak kvalitet, ali sta se dalje sa njima desava niko ne zna! Da se malo povede paznja mozda bi i zvezda i partizan imali vise svojih igraca u prvih 11! Ali dok se ne privatizuju ovi klubovi nema leba!

miki

pre 4 godine

Sva namestanja u domacoj ligi, a samim tim i nemanje jakih utakmica( osim sa Partizanom, kod kojeg jedino nema sklanjalice, ali i koji ima odredjeni kvalitet) dodju na naplatu u Evropi, jer kako igrac koji je navikao na kvalitativni " level" neke Surdulice, i ostalih nekadasnjih zonskih ligasa ( u onoj normalnoj drzavi) moze da se adaptira na utakmice sa 500 puta jacim protivnicima u Evropi.DA Zvezdi umesto Suurdulice godisnje gostuju Dinamo, Rijeka, HAjduk, Osijek, Zeljeznicar, SArajevo itd , i da Zvezda ide njima na " noge", verovatno bi i igraci Zvezde tokom godine igracki bili na daleko visem nivou.Mozda ne bi isli godinama u LS, ali kada bi otisli to bi znacilo da zaista imaju kvalitet i da se nece brukati.

Рајко Звездаш

pre 4 godine

Од синоћ:
све деген до дегенека и брука довека!
Аркане, где си да ову багру посетиш у свлачионици?!!

Dik

pre 4 godine

... da nije Zvezde u ligi š. bilo bi mnogo manje golova ovako gledaoci mogu da uživaju! Kad se setim izjava pre utakmice i sad dan posle, kao da gledam seruju "Mućke" i Del Boja i Rodnija!

sef raje

pre 4 godine

Ljudi dobili smo te pare prosle godije, prodali par igraca, doveli “silna” pojacanja, a losiji smo bar tri puta negoprosle godine. Govorili smo da je Savic los, da Stojkovic nije odgovoran na treninzima, nikome nije jasno sta se desilo sa tom farsom oko Bena, Marin u padu forme. Ja nijednog igraca ove sezone ne mogu izdvojiti kao “solidnog”, a kamo li dobrog ili sacuvaj me Boze odlicnog. Svi pricate nesto na Miloja, ljudi Terzic je presudjeni kriminalac, a njega niko ne pominje. Pa covjek kad ga pogledas vise lici na kriminalca nego na poslovnog covjeka iz svijeta sporta

sale

pre 4 godine

Niste vi ni za l.E.i tamo bi ste primali po 5 komada i tamo bi ste igrali bunker u svakom iole postenijem takmicenju vi bi sluzili za punjenje

BOSS

pre 4 godine

Da je srece Zvezda i Partizan bi u nasem prvenstvu svaki mec pocinjali sa 2 gola minusa i bez mogucnosti da im se svira penal,pa makar svi igraci Javora branili rukama.
Sram da vas budee zajedno sa onima sto su vas doveli.

bigserb

pre 4 godine

Ne razumem ovo dizanje Borjana u nebesa, tipa "da nije bilo njega, primili bi 10 komada", alo rodjaci, pa sa njim i njegovom odbranom kojom on treba da upravlja smo primili 6 komada, na 4 utakmice covek je primio 18 komada, a zaboravljamo i one debakle protiv PSZ-a i Liverpula od prosle godine!
Koje je to neznanje fudbala, kada se debakl sa 6 primljenih golova opravdava sa 5 ili 10 odbrana, alo narode, pa on je placen da odbrani ne 5 suteva, vec 20 ili 30, ako je potrebno, a da ne primi gol, to je pravi golman, a ne primio 6 kom i mi ga dizemo u nebo!
Ne moze se golman koji primi golove iz 50% sansi proglasavati herojem!
On je sinoc izletao u prazno, primao je golove sa svih pozicija i na sve nacine, izgledao je kao da je zalutao na teren, naravno, nije on jedini krivac, cak je on tu najmanje kriv, ali nemojmo ga dizati u nebo, posto realno, on nije klasa od golmana, odbranio je par penala u onoj kaljuzi u Danskoj gde se sutiralo po 10 i vise penala, a neki ga zbog toga proglasili bezmalo najboljim golmanom na svetu!

Брана Флојд

pre 4 godine

Рекох ја после оне утакмице са Инђијом ономад да је српски фудбал зрео за гашење...

micaiz kafica

pre 4 godine

Nije bilo sjajno ali ne treba dramiti. Ako izvuku pouke i shvate da treba malo i potrčati, sramota je da profesionalci nemaju kondicije, znanje se ne može utrenirati, kondicija da.

Doca Dijagnoza

pre 4 godine

Sa ovakvom igrom i ovakvim odnosom - sledi bruka i protiv Grka !
I uvek se izvinjava onaj koji ne treba, koji za to ima najmanje razloga. Još jedan dokaz da je čovek ili u svemu mali, ili u svemu veliki.
Nisam Zvezdaš - iako volim iste boje, ali kapa dole...

F10

pre 4 godine

Nije problem u Borjanu. Znao je i on da kiksne ali bez uticaja na bodove. Problem je što Zvezda nije odigrala dve utakmice za redom sa istih 11. Problem je što naši 'igrači", ako smem tako da ih nazovem, ne znaju da dodaju jedan drugom loptu ni na 5 ni na 10m a da ne govorim o lopti u prostor. Nije mi jasno šta rade na treninzima. Još žalosnije je što mi nismo nadigrali nikoga ni u ovakvoj Ling Long ligi. Jedini konkurent u ligi nas je dobio 2:0, bez našeg šuta u okvir gola. Ne bih o poništenom golu.

Dusan

pre 4 godine

Bitan je total na kraju, Terza trlja ruke. Vise su para uzeli nego prosle godine na ulaznice itd. Na veci broj utakmica realbost dodje do izrazaja. Tako je bilo i prosle godine, a da ne bude totalni fijasko uvijek je potrebno da golman odbranu u toku tekme bar 6 do 7 100% prilika pored 3 do 5primljenih golova.

Terza kaze za ovaj tim da je najskuplji i najbolji tim CZ u zadnjih 20 god.

Fer !

pre 4 godine

Rezultat je takav kakav je.

Slobodan sam da primetim da je trener Milojević, koliko juče, izjavio : "Igraće Crvena Zvezda još dugo logu prvaka"

Nije problem u Njegovoj želji. Veći problem je zato što je izjava nerealna i bahata.

Vama je sasvim dovoljno da u "nadljudskoj" borbi porazite, recimo, ekipu "Rad-a" !

Tragedija je da je to dovoljno i plaćenicima na tribini koji daju legitimitet trošenju našeg novca. A "kao" profesionalni ste klub !!!

Lepo je gospodin Borjan rekao : " Da pokušamo da vratimo osmeh ljudima..... "

Bolje bi bilo da vratite naš novac i da, kao profesionalci, podelite sve što zaradite i to na način kako sami odlučite !

Zoran

pre 4 godine

Zvezda na 4 utakmice ima gol razliku 0:18.
Ja kao zvezdas ne pamtim zadnjih 5 godina da smo nadigrali Partizan.
Zvezda kao klub ne zasluzuje ovo takmicenje-
LIGU SAMPIONA.
Zvezda u ovom trenutku, ako gledamo realno je na nivou utakmica sa Vranjem, Lucanima, Ivanjice...

Eeeeeee

pre 4 godine

To da niste za ovo takmičenje se odavno zna ali ste živeli na sedmom nebu i niste priznali prvenstveno sebi. Morali su svi da vas napune do vrha da bi to shvatili, služili ste tamo za punjenje, trpanje i sprdnju. Još kad čitam da neko pametan kaže da nije bitno jer se dobija debela lova, meni dodje da ee smejem, pare se potroše (obično se neko debelo opari) a bruka ostaje večno.

sava

pre 4 godine

realno i da je ling long liga regularna zvezda bi bila cetvrta ili peta..al posto tamo igrate sklanjalice plus sa tri igraca vise ( glavni sudija i oba pomocnika ) naravno da ste ubedljivo prvi.. bez takmicarskih utakmica u nasoj ligi nemate sta da trazite u evropi..samo se brukate.. tu su milioni od lige sampiona.. gde su?? sta ima navijac zvezde od tih miliona???

Arch Enemy

pre 4 godine

Ajd razumijem kad tim dobije 2 crvena na početku tekme pa primi 6 komada ali 11 zdravih momaka na terenu i imaš ispred sebe na travnjaku jedan od najvećih svjetskih MOTIVA protiv koga treba da stisneš zube i u sebi kažeš hoću da se borim do iznemoglosti, nikad neću shvatiti,prije svega ne mogu da shvatim tu fizičku slabost i anemičnost mladih momaka koji su presmiješni pored Bayernovih igrača a zatim nemotivisanost,sramno, žalosno i ponižavajuće!

nikolaq

pre 4 godine

Jel ovi nasi fudbaleri rade u fabrikama,taksiraju,rade na buvljaku pa onda malo treniraju??!!.Ako ne, onda treba da se zapitamo sta je ovo?.Zabadamo glavu u pesak,imamo namestenu ligu ,u klubovima I oko njih sve vrvi od kriminalaca,tu vise Niko normalan ne dolazi.Rasterati sve,od saveza ,do uprava u zadnjoj ligi,smeje nam se svet.

23

pre 4 godine

Konacno iskrena i prava izjava!
Dosta vise onih,imali su srece,da smo onu sansu iskoristili drugacije bi bilo,rezultat je nerealan,sudija nam nije dozvolio da igramo.....

Takenardi

pre 4 godine

(fl, 27. novembar 2019 04:40)

A gde je bila Zvezdina sreca od 2000 do 2015?? Gde je bila? Koliko je bilo puta zamalo ili falilo u avgust i to za Ligu Evrope, koliko je bilo oni faulova u 85 i 89 minuti blizu gola,koliko je bilo zutih i crvenih kartona, pa ispadala zbog greske igraca...itd toliko je islo daleko da se pricalo da je Marakana prokleta, da klubu prati proklestvo...itd
Najvise me nervira taj stav da nisu za to takmicenje. Pa ljudi koliko je Ajax trebalo godina da bi prosla grupu u LS skoro 15 ili 16 godina i pojavio se Tadic i uklopili kockice i evo ih bum. Koliko je Real M. se mucio u osminifinala ispadao 5ili 6 godina zaredom... poenta ne treba odustati, treba raditi na tome, popraviti, ispraviti, poboljsati rad sa mladima, trening, taktika i formacije ...itd jel neko odustaje od skole samo zato sto dobio 5 jedinica? Ako se ovo nastavi da se prica da nije za LS jako lose ce se odraziti na buduce generacije u bilom kom sportu koji bi odustali posle 1 ili 2 lose sezone a najvise pogadja reprezentacija a posebno u fudbalu. Tad se polako gubi takmicarski duh, sportski mentalitet. Liga u Srbiji je sve jaca, u manjim klubovima igraci se trude i daju sve od sebe protiv Zvezde i Partizana jer njima to pravi momenat da dokazu da vrede i prilika, mnogi vise daju od sebe nego ranije od kad su klubovi u evro-takmic. Neka i nastave. Samo pametan rad i pametna borba.

Asd

pre 4 godine

Bayern je naduo i Dortmund, los trenutak da igramo sa njima. Meni je vise krivo sto stadion nike bio pun, i sto neki deo navijaca nisu bas navijaci. A za to je kriva uprava jer su cene bila abnormalne. Nadam se da uprava ima pare, da su zadovoljni saldom u kasi. Posto im je samo to bitno. Zvezda takve lopove ne zasluzuje. Dokle vise!

stvarnost

pre 4 godine

U pravu si Borjane vi ne zasluzujete da igrate u Zvezdi, vi tu ne pripadate.

Ekipa od prosle godine tri puta kvalitetnija i borbenija. ( terza oprao pare lagano na la parama).

Black Mamba

pre 4 godine

Kako bre to a do pred utakmicu bacalo se kometarima da se ponavlja 91 i da će nebo da se otvori...a onu ustvari zemljo otvori se!!!
(Doktor Satrapović, 27. novembar 2019 06:59)

Novinari i strucni analiticari su to govorili ... p.s 91 Zvezda je osvojila a 2019 je usla u ligu sampiona velika razlika... sam ulazak je uspeh realno ovaj tim zvezde je xa ligu evrope

postar

pre 4 godine

Колико само готивим овог човјека. Мој крајишник. 👍
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ДЕЛИЈА🔴⚪,27.novembar2019 00:50)
aj polako...

Boris Banović

pre 4 godine

Bajern je Totenhemu dao 7 golova u sred Londona, a sinoć je imao šanse za 10 golova ! Nije rezultat katastrofičan već igra Zvezde i nemoć igrača da povežu tri pasa. Zaista je pitanje da li je Zvezda dorasla za ovo takmičenje ! Šta mi navijači Zvezde imamo od miliona koji ležu na račun kluba zbog plasmana u Evroligu i troše se nizašta ! Jedino je broj gledalaca i atmosfera na stadionu na nivou Evrolige, a doživimo da gledamo moćne evropske ekipe kako se iživljavaju na nemoćnoj Zvezdi ! Ko želi ovome više da prisustvuje ?

Kg

pre 4 godine

Naravno da nismo. Pre neki dan Savo kaze: ako ne moze partizan javoru da ubaci petardu s obzirom na razliku u budzetu onda je sramota. I slazem se 100%. Ali sta onda da kaze bajern ciji je 1 igrac skuplji od cele zvezde. Tuzno je i jadno ali ove 2 pobede zvezde u 2godine i osvojenih 7 bodova je premija realno. Jos ako slucajno uzmu 3. mesto u grupi, bilo bi ravno senzaciji...

deki

pre 4 godine

Ako odes hvala ti za sve, da nije tebe bilo, zlo i naopako. Naravno da nismo za ovo takmicenje, ja uopste nisam bio srecan kada smo se plasirali a tek kada sam video sa kim igramo.Klub je zaradio ogromne pare ali kakva vajda osim tebe koji si evropski nivo (steta sto nisi par godina mladji) ,ostali nisu ni za srpsku ligu a mafija iz kluba koja skoro ni evra duga nije vratila, sada ce da nam "maze oci " kako smo igrali najjace takmicenje....

Dubrovčanin001

pre 4 godine

Borjane, brate, tebi svaka čast, veliki si golman i zvezdaš! I ovo će se zvati juče... Poslije noći dolazi dan. Nakon serija poraza u dvije godine, uskoro će se promijeniti stvari u pristupu treninzima i to od malih nogu pa ćemo i mi dobiti gladijatore. Zauvijek Zvezda!

маки

pre 4 godine

Браво Борјане па зато и праве треће такмичење за аматере о сплаваре са огромним платама а никалвим учинком.

Milan

pre 4 godine

Jedini čija je izjava na mestu. Gledam Vukanovića, trenera Milojevića...,koji je ono defetizam, palanački mentalitet malog kluba, samo što ne zapevaju od sreće što su imali priliku da igraju protiv Bajerna i prime šest komada. A verovatno je i sa razlogom, teško da će ikada više u karijeri igrati za klub koji nekim čudom sa ovakvom igrom i sastavom učestvuje u Ligi Šampiona, lepo je Borjan opisao situaciju u dve rečenice.

Doktor Satrapović

pre 4 godine

Kako bre to a do pred utakmicu bacalo se kometarima da se ponavlja 91 i da će nebo da se otvori...a onu ustvari zemljo otvori se!!!

dnevna doza prosečnog Srbende

pre 4 godine

Stičem utisak da Ling Long liga i nema neki kvalitet, jer kad ubedljivo najbolja ekipa ovako prolazi, šta drugo da mislim. Nego da l' su se tresle gaće fudbalerima Bajerna u tunelu, da l' su se uplašili od tenka, treba ih pitati?

ban

pre 4 godine

Borjane, svaka cast na iskrenim recima. Bio si jedina svetla tacka u timu, uveo si Zvezdu u LS, tebi nema sta da zamerimo. Da nije bilo tebe ove dve godine porazi bi bili jos teze. Hvala ti na svemu.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Čovek iskreno kaže.Da nije bilo njega bilo bi još 5 komada.Realnost ling log liga i domaće suđenje i na silu osvojene titule.

Nele

pre 4 godine

Ma naravno prijatelju da niste, niste vi ni za našu ligu a kamo li da budete prvaci. Čuj mene prvaci, pa vi osim derbi utakmica imate na svim ostalim zagarantovana 3 boda, ne znate za poraz hahahahah. Sve u svemu ne sikiraj se, brzo će se ovo brukanje zaboraviti, bićete vi nepobedivi dok trepneš, tatko brine o svemu hahahaha

Realnost

pre 4 godine

Tačno je da niste za LS i ne treba ni da je igrate vise. Probali ste ove 2 godine i proveli ste se užasno.
Medjutim nesto drugo mi je zanimljivo, citam neke reakcije navijača Zvezde i ne mogu da verujem šta pisu. Oni umesto da kritikuju mizernu i kukavičku, (po ko zna koji put) taktiku Milojevica, oni se nadaju neuspehu Partizana u četvrtak, kao to će im popraviti utisak i sve će biti zaboravljeno.
Ja se ne radujem ovome jer ne ide u korist nikome u Srbiji. Da li će vama biti bolje ako Partizan izgubi u Holandiji? Da li zaista verujete u to?
Partizan igra za sebe ali i za srpski fudbal i nismo vam mi krivi sto se brukate svako kolo u LS.
Ostavite nas vise na miru i gledajte svoja posla, kao sto vidite imate dovoljno svojih problema i okanite se Partizana.

Jeremy

pre 4 godine

bolje je primiti 18 golova I proci u ligu evrope kao treci u grupi nego pobediti slucajno liverpul I zavrsiti zadnji.

jos ste za ovo takmicenje! glavu gore. u atinu se ide da se potvrdi pobeda! podbacio je juce samo trener, ne I igraci. bajern se ne napada sa boacijem, vukmanovicem I marinom. to je ludost. murinjo bi igrao bunker sa najvecim timovima na svetu, a kamoli zvezda. onaj transparent na severu je sve rekao. Budite Hrabri (tako nesto). kad si hrabar, a ne uspes, onda si glup! to je bila zvezda sinoc. Jako glupa. nazalost trener mora da se smeni. ovo mu je domet. ne sme vise ovako utakmica da se postavlja. protiv olimpijakosa mora novi trener da bi se igracima vratilo samopouzdanje. naci ce miloje novi angazman, ali ne sme dalje ovako. smesna taktika! kvalitet tima od €50m je dovoljan za ligu sampiona. vise novac preko tog iznosa ne pravi razliku od gola ili dva, sigurno ne 6!!! sefild junajted je mogao da pokida man junajted, kao I partizan. olimpijakos isto totenhem, a budzeti su im nekoliko puta razliciti.

Djordje Matovic

pre 4 godine

Svaka ti je na mestu. Totalno promasen skauting za ovu godinu. Bacene pare... Treba se sad nekako izdići i odigrati bar nerešeno sa Olimpijakosom, ali i to če biti mnogo teško.

Cira

pre 4 godine

Sramota. Upropastili su ono sto su 70 godina stvarale generacije igraca, ljudi u rukovodstvu kluba i navijaci. Ali, koga je briga, bitno da su legle pare, sto iz Evrope sto od ovog napacenog naroda... Sramota!

Ziveoooo

pre 4 godine

Posteno... Zvezda se i pored svih para koje je zaradila u poslednje dve god ni malo nije pojacala, igraci nemaju nikakvu energiju niti preveliku zelju i to je rezultiralo katastrofama protiv velikana evropskog fudbala.

Рајко Четник

pre 4 godine

Бојане Царе Ти си једино светло у тунелу. Све остало је срамотно посебно мешетари у Управи који доводе пропале фудбалере и преко њих перу новац и богате се.

Violoncelo

pre 4 godine

A pred Totenhem i Bajern najavljivali su pobede kad ono 10 u mreži. Spustite se na zemlju mnogo ste poleteli. Da nije Borjana ne bi ni Ligu evrope igrali.

Dzoni

pre 4 godine

Borjan je veliki golman, i jos veci covek. Spasao je mnogo utakmica, ali potreban je kolektiv da funkcionise. Imamo sanse za Ligu Evrope, sto bi bio bolji rezultat nego prosle godine. Zato, glavu gore momci, vi ste samo ljudi, borite se najbolje sto znate kroz ova iskustva. Ponosno vas i dalje pratim protiv Olimpijakosa!

fl

pre 4 godine

Zadnje dve LŠ su delo neverovatne sreće. Setimo se Salzburga i onog preokreta pa i Jang Boys ekipa nas je na svom terenu razbila ali sve promašili. Nemamo mi kvalitet za LŠ.
Ove dve LŠ možemo da iskoristimo da se finansijski sredimo i da uspostavimo dominaciju u Srbiji i da budemo kao Dinamo Z.

Dragan

pre 4 godine

Odlicno receno. Ko je sve u FSS ni ne cude rezultati klubskog fudbala. Prosek gledalaca na fudbalskoj utakmici je oko par hiljada, timovima upravljaju menadzeri, skola fudbala nema ili ih menadzeri prodaju made.... Otuda I rezultati reprezentacije.... Mislim da je ovo bila zadnja utakmica LS u Srbiji... A vi gradite stadion...

kesi

pre 4 godine

Čovek je legenda.U Ligi šampiona Zvezda je bila više nego dobra,gledano u obe godine.Koga je sve izbacila u kvalifikacijama,iznenadila Napoli,priredila nam senzaciju protiv Liverpool-a,prelep ambijent sa Olimpijakosom i još lepši rezultat.Svi smo mi svesni da su u tom takmičenju sve ekipe veliki favoriti protiv nas i sve gore pomenuto je veliki uspeh.Ali dve stvari ne kapiram-naše navijače iz Beograda kojima je karta bila preskupa,treba da ih je sramota.I igru ostalih igrača sem golmana ove večeri.Ono nije bila igra već bruka.Onakav stav prema timu koji je institucija u našim okvirima nedopustiv je.Bedno.Jadno.Sramno.Poraz od 6:0 je nešto što se svima događa.Ali zalaganje....nemam reči.A publika?Da napušta stadion pre kraja???!!!Pa bolje i da ne dolaze na Marakanu.

Kladovo

pre 4 godine

"Nismo mi za ovo takmičenje". Konačno da je neko od fudbalera rekao istinu. Izujte kopačke, obujte cipele i zaboravite na fudbal.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Traka i doživotni za Milana Borjana!

To je izjava, to je ponos, to je muško držanje čoveka sa dostojanstvom.

Učite i gledajte, balerine i gubitnici bez ponosa, morala i stida.

Milan Borjan, hvala ti čoveče!

Moj Kapiten!

Pecko Pivo

pre 4 godine

Kad malo bolje razmislim, a posto se pred svako prvenstvo zna ko ce "uzme" titulu u Srbiji, zelim Crvenoj Zvezdi da svake godine igra Ligu Sampiona!

Aleks

pre 4 godine

Ma šta znaš ti , eno onaj što se ispilio juče, Njegoš, kaže da ste ih imalo, silne šanse niste iskoristili... idi kod njega da ti da ono što uzima vidiš kako je njemu super

Arthas

pre 4 godine

Bar neko koga je sramota ovoga veceras, lepo, mada si jedini koji moze da spava mirne savesti. Dzaba nam i Oblak sa ovakvim pacerima ispred, cak su se i Degenek/Marin uklopili u ovo sivilo.

veliki strumf

pre 4 godine

Jedina realna i korektna izjava. Odlaskom Vujadina i Zuleta, koji nisu neki kvalitet (Žule je zadnjih 6 meseci odigrao katastrofalno, prespor, kiksevi), ali su ogromni Zvezdasi - tim je ostao vez duše. Oni su sa Borjanom i Gobeljom, donekle i Jovicicem bili upravo to - duša tima. Igrali napaljeni, srcem, sa puno energije, pogledajte samo na snimcima kakva je atmosfera i energija bila u svlačionici... Sada je sve mrtvo. Mrtvo je i u Bajernu, Juveu - ali oni imaju strahovit kvalitet. Zvezda ga nema i mora da igra na htenje i energiju. Sada nema ni toga. Hitno mora da se dovede neki veliki Zvezdaš u tim koji je sposoban da podigne voljni momenat u ekipi, koji će na terenu da se bori a u svlačionici da peva, da se dere i skače i koji će pozitivno uticati na saigrače. Bez toga mrka kapa. Drugo, kao sto su igrači nagradjeni za ulazak u LS, sada moraju da budu žešće kaznjeni za ovaj debakl, ovu tugu, ovaj cemer. Za istorijski poraz koji će se pamtiti. Kazne i za igrače, i za stručni štab a najviše uprava treba da kazni sama sebe jer umesto da dovede 2 kvalitetna pojačanja, dovela je 12 stabala drveta za debele pare, a ljudi veze nemaju blage. Kazne za Terzića i Mrkelu jer su se svi dovedeni igrači pokazali kao veliki promašaji.

kima

pre 4 godine

Neki u foteljama ce ti zameriti za takvu izjavu jer oni se ponasaju ko i svaki privatnik, sto manje da ulozis a sto vise da dobijes. Zvezda se sa ovakvim timom muci sa Indjijom a ne da parira Bajernu. I to je realnost, kao sto je i realnost da je i nas sreca pogledala za golove u oba puta kvalifikacija na zadnjim utakmicama, jer je nas protivnik sve vreme imao loptu u nogama. Igramo defanzivni fudbal sa nikad losijim odbrambenim igracima a bekove da ni ne pominjem. Zao mi Marina koji, kada treba da doda loptu, bukvalno ne zna kome ce. E pa gospodo predsednici i vodece rukovodstvo, ovo je slika onoga sto mi zapravo i jesmo. Zvezda, Partizan...moja prosla firma. Sve je to slika drzave u malom. I plasim se da, dokle god nase nadredjene sreca bude gledala, imace izgovore i alibi, i ako znaju da se ulagati mora. Ovo se desava sa Zvezdom i u basketu.
Dovesti polovne, neispitane igrace....da oni nama mogu da uzmu titulu (i to mozda), a to sto cemo da se brukamo na evropskoj sceni??? pa nemojmo biti nezahvalni. Verujte da su u tom fazonu. Ja sam prezadovoljan sto igramo LS. al bolje da igramo nesto slabije i da se sladimo pobedama, a ne da nas cuka ko stigne i da budemo topovsko punilo.

Dača

pre 4 godine

Čovek objasnio ! Sledeće sezone raspad . Jednom rečju banda . Dovedeno toliko polovnjaka , verovatno na taj način maznuto nekoliko milki . Zadržati Popovića , Pankova i Garsiju a ostalo rasterati govnjivom motkom .

užas

pre 4 godine

Ne može ovo takmičenje da se igra sa 2 dana pauze nedeljno i jednim treningom dnevno. Svi ozbiljni igrači imaju privatne trenere, plus ostaju duže na treninzima, nema splavova, pojačani suplementi.... Ovo što igramo je potpuni dilentanizam

Ivan Veljković

pre 4 godine

Bravo Borjane majstore, apsolutno si u pravu u svemu i alal ti vera! Ali ne brigaj majstore, mi zvezdaši umemo da cenimo iskrenost i požrtvovanje. A ti jesi iskren i požrtvovan. Ti si naša svetla tačka i u ovoj sramnoj i tamnoj noći u kojoj smo primili šesticu od velikog protivnika! Ti si Borjane i zaslužan što smo u Ligi šampiona! Herojski braniš čitave ove sezone Borjane i tebi se nema šta zameriti, i večeras si herojski odbranio negde oko deset odličnih šuteva Bajernovih moćnih igrača i spasao nas da ne bude 0:10 i zaslužuješ sve pohvale! A da nismo za ovo takmičenje to si u pravu, naročito ove sezone nismo za ovo takmičenje jer nas je uprava urnisala kriminalnim prelaznim rokom! Dobre pare od ulaska u Ligu šampiona su uzete prošle i ove godine, da je u upravi BAR JEDAN iskusan fudbalski skaut sa tim novcem bi bili dovedeni igrači koji bi bili u stanju da izbore mnogo povoljnije rezultate protiv velikana poput Bajerna i ovakve blamaže sigurno se ne bi dešavale! Ko nam je kriv što nismo kupili iole ozbiljnije igrače poput onih u Sparti koja je u Pragu od moćne Barse veoma tesno izgubila sa 1:2 a na Nou Kampu herojski odigrala 0:0, ili igrače poput onih u Brižu koji su na Santjago Bernabeu sa Realom odigrali odličnih 2:2! Igrače slične njima uprava je mogla da kupi da je imala ljude sposobne za to! Prema tome nije sramota sa ovako lošim timom od Bajerna izgubiti 0:6 kada je Totenhem sa odličnim timom u sred Londona od njih izgubio 2:7! Ne brigaj Borjane i glavu gore!

111

pre 4 godine

Navijam za Partizan ali ovog coveka izuzetno postujem. Prvo, on je izvanredan golman . Njegov kvalitet je izvan i CZ i naseg fudbala. Steta je sto ne brani za nasu zemlju. Drugo, jedini je realan i jasno je rekao da CZ nije za ovo takmicenje. Pare se zaradjuju , ok ali se potrose a bruka ostaje i bice zabelezena u istoriji naseg fudbala i LS kao najgori rezultati CZ u ovom takmicenju. Kao sto se pamte neki porazi Partizana ali oni ne mogu da pridju ovakvim blamazama CZ. Treba biti realan bez obzira na navijanje. Partizan je 2 puta u 10 godina igrao LS , nije osvajao bodove , gubio je ali nikada sa ovakvim nizom? Sam Borjan kaze, 4, 5, 6 golova, svaka utakmica?? Mnogo bre..mnogo..Ovom coveku skidam kapu ali koliko on odbrani, toliko golova CZ primi. Dzabe..Vidi se da mu dodje da umre od muke. Kapa dole Borjane.

Sef

pre 4 godine

Samo 3 igrača iz večerašnjeg protokola su zaslužila da nose dres našeg kluba, a to su: Borjan, Marin i Degenek. Sve ostalo je vrlo neozbiljno i vrlo daleko od profesionalnog fudbala.

Čovekoljupčić

pre 4 godine

Ma niste Vi ni za Ling Long Lige,gdje Vam se osim Javora sve ekipe sklanjaju.Ne može bre stalno da se krade i očekuje dobro ..ne ide to.

Liga Šampiona

pre 4 godine

Zvezda ovo i te kako zaslužuje. Zvezda zaslužuje mnogo gore stvari obzirom koliko kriminalaca živi od nje a na račun građana Srbije. Zvezda je zlo!

Las Palmas

pre 4 godine

Od svega što je rekao samo je ovo iz naslova istina. Na ovim mečevima se najviše igra za novac i karijera se pravi na ovim mečevima a ne na pašnjacima Lučana itd. Zvezda ovako nešto itekako zaslužuje, čak i dvocifrenu razliku po mom mišljenju da bi se vratili u realnost i da ne bi živeli u nekom paralelnom univerzumu gde prave neverovatne serije bez poraza protiv raznih Sloboda, Jedinstava, Sloga itd

Sale Nacionale

pre 4 godine

Bravo kralju, nismo za ovo takmičenje. Nije rezultat problem. Popili bi i Grobari petardu isto. Ali bi igrali srcem i bar malo napali. Poniženi su jedan Totenhem i jedan Dortmund od ove mašinerije. Ej, njima je hit igrač u Evropei na klupi, pričam o Gnabriju. Perišić takodje. Nije sporno da su prejaki. Ali za našu "igru" nema opravdanja. Da imamo normalnu upravu ovo se ne bi tolerisalo, ne bi se ni desilo. Ovo je zaista istorijska bruka ali ne zbog rezultata.

Mare

pre 4 godine

Novac je uspeo i fudbal da uništi, slobodno ga ugasite. Nadam se da ćemo igrati Ligu Evrope sledeće sezone, jer je ovo fudbalski NBA. Liga Evrope i Liga Konferencija su za nas i to je to, apsurdno je komentarisati, jačinu liga, budžete, plate i sve ostalo, pametnom dosta.

NegujmoSrbskiJezik

pre 4 godine

da nije ovog lika davali bi nam po 10+
nije zvezda za LŠ realno, LE i ajd al ovo nikako.. i ne treba pljuvati momke, ipak oni samo ne znaju da igraju fudbal i to je to, neka im je sa srećom da izbore LE, i to bi bio uspeh veliki!

adriano_galliani

pre 4 godine

Na stadionu niko nije bio da gleda Zvezdu već Bajern. Odakle navijačima Zvezde pare za utakmicu? Nadam se da će i sledeće godine doći neki veliki klubovi - Real, Siti i slične ekipe koje daju puno golova. Hvala Terzo na ovome večeras, bio je spektakl. Nadam se da će ulaznice biti još skuplje sledeće godine, što dalje od sirotinje, to bolje. Da mi navijači Evropskih klubova uživamo.

bocko

pre 4 godine

iskreno i sascim realno .. navijacki gledano bolje igrati le i imati neke pobede sanse prolaze ..al za upravu je naravno novac prioritet

Aleksa

pre 4 godine

Samo si ti hrabar da kazes kavi su nam igraci-pojacanja.Miloje ce prikriva,preuzima odgovornost "na sebe" a mi se brukamo kao nikada.Momci razlaz,komplet,ne radimo vise!

Spale

pre 4 godine

To sam i ja rekao drugaru veceras na stadionu. Young Boys i Kopenhagen lagano prolaze grupu u ligi Evrope, igraju, pobedjuju, a mi se blamiramo.

Кики

pre 4 godine

.. ....нема шта да се ти извињаваш, ти си заслужио дрес Звезде, одбранио си углед, али испред себе имаш гомилу која није ни за додавање лопте уз терен, осим да играју против Сурдулице

Slavoljub

pre 4 godine

Pošteno! Sve je lepo rekao ...Džaba pare od Jedne, maj pukne ovakva bruka. I zbog rezultata, a još više zbog igre i apsolutne nemoći u svakom elementu fudbalske igre!

Uros Dj.

pre 4 godine

Posteno... Svaka ti cast druze. Ti jedini i zasluzujes reci hvale bez obzira na primljene golove u ove dve sezone, ali se vidi da srce ostavljas na teren...

bice bolje

pre 4 godine

Posteno brate. Ajde sada da se pripremite za Olimpijakos pa da igramo tamo gde ce biti mnogo neizvesnije. Jos kada bi Ben mogao da igra, kada se setim kako je odigrao proslu ligu sampiona, a pogotovo protiv Liverpula.

coa

pre 4 godine

Stvarno što nam ovo trebe. Volim Zvezdu od svog rodjenja i pratim je dugo ali ovo je katastrofa. Nisam navikao na ovakve poraze. Može da se prica koliko koji klub vredi ali ovo je ponižavanja. Kakve pare od LS mogu da saperu ovoj gorak ukus od 18 primljenih golova u 4 utakmice. Samo Liga Evrope je za nas. Tu možemo da igramo a ovo... Voleo bih najiskrenije da se više nikad ne kvalifikujemo u ovakvu LS.

subzero

pre 4 godine

niste preneli najbitniji deo intervjua kada je rekao: "u zvezdi su pre dve godine igrali igrači srcem, za mnogo malo para, a sada imamo igrače koji puno koštaju, a mnogi ni ne znaju šta je zvezda." VELIKI SI MILANE!

ISKUSTVO

pre 4 godine

Само trener почетник може против супериорног Бајерна да почне утакмицу са СПОРИМ Боачијем, НЕСПРЕМНИМ Марином (има снаге за задњих 30 минута) и НЕИСКУСНИМ Петровићем (подижу му цену за продају).
Никада више Звезда не сме да доведе НЕИСКУСНОГ тренера да са њом стиче искуство у европским утакмицама.

Kukatilo

pre 4 godine

E bas sam to caletu rekao... Nismo brate mili. Treba zabraniti svim nesrecnicima poput nas da ucestvuju. Dovoljna nam je liga Evrope.

Agaton00

pre 4 godine

Tebi decko svaka cast!!!! Spomenik da ti dignu. Ove sezone si pola ekipe i vise. Svaki zvezdas da je ponosan na tebe. Tebe da nije bilo ne bi ni gledali Zvezdu u Evropi. Jos jednom svaka cast, i kapa dole od grobara...

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Najbolja izjava jednog fudbala Zvezde poslednjih godina. Bravo lave, to je stav, to je veličina. Nije sramota priznati debakl i nemoć, sramota je manipulisati i folirati nešto što je tako očigledno.

Koliko smo pomerili granice sa dve pobede u grupama, toliko smo upali u teški glib sa porazima koje istorija kluba ne pamti. Do Totenhema najveći poraz na Rajku je Fiorentina 0:4 i to '66 godine. Šta dalje reći. Treba ovo preživeti. Svako poštenog ciganina boli i treba da boli ako hoćemo neki iskorak ka boljem.

Borjane još jednom alal vera za stav i muškost. Od večeras ti si kapiten moje i naše Crvene zvezde. Živ i zdrav bio.

maya

pre 4 godine

Razlika izmedju evropskih klubova i Zvezde je direktna proporcija izmedju ekonomske snage i standarda Evrope u odnosu na nas.Momci uspeli ste u pozitivnom smislu da ostvarite ono sto nijedan klub sa ovih prostora nije uspeo avto je dve godine za redom u LS ,dve pobede,jedna neresena i nada mada ne bas realna da mozete u LE.Glavu gore!!

Kurs iz engleskog

pre 4 godine

Nemas ti za sta da se izvinjavas. Izvini ti, legendo, sto te niko nije ispostovao..ni malo, sto su kukavice, sto su zaboravili i ono sto znaju, sto nemaju perlju, sto nisu za Zvezdu. Ti si Zvezda!

Не Ти

pre 4 godine

Брате, не треба Ти да нам се извињава... Ти, уопште, не треба да причаш... Двадесеторица пре Тебе треба да клече и да моле опроштај, а паре од уговора да дају за српску сиротињу и болесну децу... И још нешто:ако, којим чудом, уђемо у Лигу Европе, г. Терзићу, на пролеће да буде у л а з с л о б о д а н!

Johnny

pre 4 godine

To je to. Ende.

Zato se i zacudim kada neko kaze - nama je mesto u Ligi sampiona. Ili danas - klecaju noge u tunelu. Id bre.

Crvena Zvezda nikako, ali de fakto nikako i ni sa cim ne moze da parira ovim timovima - organizaciono, finansijski, takticki, tehnicki, mentalno, fizicki. Nula! Sve to implicira, jelte, da joj je mesto najvise u LE. Novac od ovih putesestvija ionako inkasira neko ko ne bi trebalo.

Sve u svemu - sirovo. Bledo. Anemicno. Tuzno. Zvezda kao sampion te svi ini srpski timovi pride. Mazohisti smo svi mi, nema sta!

Delija

pre 4 godine

Tebi brate svaka čast. Svi ostali ništa. Ali ovo je logičan slijed dogadjaja. Donald i Le Talek nisu igrači neke top klase, ali u poredjenju sa ovim novim “pojacanjima” su dve klase iznad. Isto i sa obranom, nula. Ni bekova ni štopera. Od postojećih špiceva svi su u rangu Grafičara. Plus taktika sa jednim špicem....

Pedja

pre 4 godine

Rezultati nisu bitni tj. bitni su, ali ne u ovoj fazi razvoja kluba. Ako se pobedi Olimpijakos ili odigra nereseno, eto prilike za nastavak Evrope. Ono najvaznije je da se dobije 20 miliona evra za ucesce, plus TV prava, karte, pa i svaka neresena ili pobeda. Sa parama obezbediti finansijksu stabilnost kluba i polako dovoditi sve bolje igrace. Dinamo je pocetkom gubio katastrofalno, a danas ima igraca da proda za 40 miliona. Ne moze se sve preko noci. Na zimu se rasteretiti viska i bezperspektivnih i gledati da omladinci sve vise igraju, kao Nikolic na primer.

PredragDrobnjak

pre 4 godine

Niste doktore, nije ni Partizan, jedva da je Dinamo Zagreb koji se posle dugogodisnjih blamaza ,posebno ulaganja, najzad kao koprca.Jedini si bio na visini zadatka na svim utakmicama na kojima si branio, Zvezda dugo nije imala boljeg golmana to kao grobar kazem.Svaka cast na iskrenosti i objektivnosti, da je Degenek dao izjavu, verovatno bi rekao kako je Bajern imao srece i da razlika nije realna.Razlika je itekako realna, ono sto nije uslo u Minhenu, uslo je na Marakani.To je realnost jednostavno, ne pokusavam da prozivam i likujem.

Will Griggs On Fire

pre 4 godine

Jedini način da prezimimo (neverovatno da smo uopšte u takvoj situaciji) jeste da odigramo bunker u Grčkoj (bunker u sastavu celog tima + stručni štab i navijači) i da se molimo Bogu da će Grci da promaše sve što se promašiti ne može.

Užasni smo. Oly je apsolutni favorit. Bod tamo i prolaz će biti istorijski uspeh i senzacija. Ako primimo prvi gol, tu je kraj jer ćemo primiti još koji čim se otvorimo.

Кики

pre 4 godine

.. ....нема шта да се ти извињаваш, ти си заслужио дрес Звезде, одбранио си углед, али испред себе имаш гомилу која није ни за додавање лопте уз терен, осим да играју против Сурдулице

Doktor Satrapović

pre 4 godine

Kako bre to a do pred utakmicu bacalo se kometarima da se ponavlja 91 i da će nebo da se otvori...a onu ustvari zemljo otvori se!!!

Boris Banović

pre 4 godine

Bajern je Totenhemu dao 7 golova u sred Londona, a sinoć je imao šanse za 10 golova ! Nije rezultat katastrofičan već igra Zvezde i nemoć igrača da povežu tri pasa. Zaista je pitanje da li je Zvezda dorasla za ovo takmičenje ! Šta mi navijači Zvezde imamo od miliona koji ležu na račun kluba zbog plasmana u Evroligu i troše se nizašta ! Jedino je broj gledalaca i atmosfera na stadionu na nivou Evrolige, a doživimo da gledamo moćne evropske ekipe kako se iživljavaju na nemoćnoj Zvezdi ! Ko želi ovome više da prisustvuje ?

Milan

pre 4 godine

Jedini čija je izjava na mestu. Gledam Vukanovića, trenera Milojevića...,koji je ono defetizam, palanački mentalitet malog kluba, samo što ne zapevaju od sreće što su imali priliku da igraju protiv Bajerna i prime šest komada. A verovatno je i sa razlogom, teško da će ikada više u karijeri igrati za klub koji nekim čudom sa ovakvom igrom i sastavom učestvuje u Ligi Šampiona, lepo je Borjan opisao situaciju u dve rečenice.

Cira

pre 4 godine

Sramota. Upropastili su ono sto su 70 godina stvarale generacije igraca, ljudi u rukovodstvu kluba i navijaci. Ali, koga je briga, bitno da su legle pare, sto iz Evrope sto od ovog napacenog naroda... Sramota!

deki

pre 4 godine

Ako odes hvala ti za sve, da nije tebe bilo, zlo i naopako. Naravno da nismo za ovo takmicenje, ja uopste nisam bio srecan kada smo se plasirali a tek kada sam video sa kim igramo.Klub je zaradio ogromne pare ali kakva vajda osim tebe koji si evropski nivo (steta sto nisi par godina mladji) ,ostali nisu ni za srpsku ligu a mafija iz kluba koja skoro ni evra duga nije vratila, sada ce da nam "maze oci " kako smo igrali najjace takmicenje....

Kg

pre 4 godine

Naravno da nismo. Pre neki dan Savo kaze: ako ne moze partizan javoru da ubaci petardu s obzirom na razliku u budzetu onda je sramota. I slazem se 100%. Ali sta onda da kaze bajern ciji je 1 igrac skuplji od cele zvezde. Tuzno je i jadno ali ove 2 pobede zvezde u 2godine i osvojenih 7 bodova je premija realno. Jos ako slucajno uzmu 3. mesto u grupi, bilo bi ravno senzaciji...

Delija

pre 4 godine

Tebi brate svaka čast. Svi ostali ništa. Ali ovo je logičan slijed dogadjaja. Donald i Le Talek nisu igrači neke top klase, ali u poredjenju sa ovim novim “pojacanjima” su dve klase iznad. Isto i sa obranom, nula. Ni bekova ni štopera. Od postojećih špiceva svi su u rangu Grafičara. Plus taktika sa jednim špicem....

coa

pre 4 godine

Stvarno što nam ovo trebe. Volim Zvezdu od svog rodjenja i pratim je dugo ali ovo je katastrofa. Nisam navikao na ovakve poraze. Može da se prica koliko koji klub vredi ali ovo je ponižavanja. Kakve pare od LS mogu da saperu ovoj gorak ukus od 18 primljenih golova u 4 utakmice. Samo Liga Evrope je za nas. Tu možemo da igramo a ovo... Voleo bih najiskrenije da se više nikad ne kvalifikujemo u ovakvu LS.

cartman’s spirit

pre 4 godine

Ne mogu da se otmem utisku, da sve ovo zasluzujemo. U upravama nam sede kriminalci, politicki obojeni, liga namestena, slaba poseta, fudbal katastrofa. Ne mozemo jednog krstenog kreativnog veznog da napravimo godinama, samo stopere kiksare i defanzivne vezne. Ali sve krece od drustva i drzave, skolstva itd. 50% nacije nepismeno, svest na nivou petogodosnjeg deteta, jer sa nije, ne bi jedni te isti vladali ovom zemljom i umesto da napredujemo mi idemo unazad. Spremite se, bice i gore od ovoga. Objavite komentar.

Zoran

pre 4 godine

Zvezda na 4 utakmice ima gol razliku 0:18.
Ja kao zvezdas ne pamtim zadnjih 5 godina da smo nadigrali Partizan.
Zvezda kao klub ne zasluzuje ovo takmicenje-
LIGU SAMPIONA.
Zvezda u ovom trenutku, ako gledamo realno je na nivou utakmica sa Vranjem, Lucanima, Ivanjice...

sef raje

pre 4 godine

Ljudi dobili smo te pare prosle godije, prodali par igraca, doveli “silna” pojacanja, a losiji smo bar tri puta negoprosle godine. Govorili smo da je Savic los, da Stojkovic nije odgovoran na treninzima, nikome nije jasno sta se desilo sa tom farsom oko Bena, Marin u padu forme. Ja nijednog igraca ove sezone ne mogu izdvojiti kao “solidnog”, a kamo li dobrog ili sacuvaj me Boze odlicnog. Svi pricate nesto na Miloja, ljudi Terzic je presudjeni kriminalac, a njega niko ne pominje. Pa covjek kad ga pogledas vise lici na kriminalca nego na poslovnog covjeka iz svijeta sporta

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Čovek iskreno kaže.Da nije bilo njega bilo bi još 5 komada.Realnost ling log liga i domaće suđenje i na silu osvojene titule.

tonconi

pre 4 godine

Ovde se portali pre ovakvih utakmica
konstantno bave nekakvom istorijom, kako je bilo, lupam, '76, '85, '91, bla bla bla, hoce li se ponoviti istorija....ma kakve su to price i tekstovi, klubovi protiv kojih igra zvezda, o tome ni ne razmisljaju, niti njihovi portali pisu o tome, realno je da su ti klubovi zadnjih 20 godina osvojili sve i to vise puta i ne zanima ih istorija sa zvezdom i vise nikome nije bitno kako delije navijaju i nasi naslovi kako se noge tresu igracima od Marakane. Kome se bre noge tresu, igraci su placeni milione i milione, dodju da odrade to profesionalno i idu kuci, kao sinoc. Ne zaludjujmo se glupostima vise.

pogled iz svemira

pre 4 godine

Gadafijev recept suspendovati ligu na jedno 5 godina i krenuti sa radom dece od 13-15 godina i ciscenja federacije od karcinoma a policija sa tzv navijacima dilerima kladionicarske mafije i zabrane mesanja politike i crkve u fudbal.Zabraniti da klubovi dovedu vise od 3 strana igraca i kresanje lige na 12 klubova .Obavezna transparentnost svih prihoda i rashoda klubova bez povlascenih vise.

Djordje Matovic

pre 4 godine

Svaka ti je na mestu. Totalno promasen skauting za ovu godinu. Bacene pare... Treba se sad nekako izdići i odigrati bar nerešeno sa Olimpijakosom, ali i to če biti mnogo teško.

ban

pre 4 godine

Borjane, svaka cast na iskrenim recima. Bio si jedina svetla tacka u timu, uveo si Zvezdu u LS, tebi nema sta da zamerimo. Da nije bilo tebe ove dve godine porazi bi bili jos teze. Hvala ti na svemu.

Veteran

pre 4 godine

Imam 64 godine, navijač sam Zvezde od malih nogu. Kako me,hvala bogu, pamćenje još uvek dobro služi pokušao sam da se setim da li sam ovako nešto gledao. Zaključak je da nisam. O čemu se radi? Nije strašno kada ne znaš pa izgubiš od boljeg. Sadašnji tim sastavljen je od igrača koji predstavljaju petu kategoriju po kvalitetu(?)u Evropi. Strašno je što smo videli KUKAVICE na terenu (svaka čast Borjanu). E to me boli.

lolo

pre 4 godine

Potpuno se slažem da je ovo poraz prava katastrofa.
Ali setimo se da je ovaj isti Bajern jednom Totenhemu dao SEDAM golova u sred Londona.!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stiven k., 27. novembar 2019 15:42)

Ma nije problem i da smo deset primili. Problem je sramotna igra. Pa nasi 2 pasa ne mogu da sastave, ne mogu da naprave ni dribling. Ne znaju osnove tehnike fudbala, ne znaju da grade napad itd. Izgledaju kao potpuni amateri. Totenhem je izgubio 2:7 ali je igrao fudbal. I Partizan je bio totalno nemocan protiv Mancestera ali je igrao fudbal, imao si sta da vidis, reditelj je 2-3 puta vraca driblinge Sume. Povezivali su pasove i pravili neke akcije. A Zvezda ama bas nista nije pokazala. Ali bukvalno NISTA...

Uros Dj.

pre 4 godine

Posteno... Svaka ti cast druze. Ti jedini i zasluzujes reci hvale bez obzira na primljene golove u ove dve sezone, ali se vidi da srce ostavljas na teren...

Rokatanski

pre 4 godine

Moj pokojni otac (Partizanovac) je gledao onaj derbi gde je Partizan pobedio Zvezdu sa 7:1. Pitao sam ga često o toj utakmici, a tako visoki rezultat je bio sticaj okolnosti, a ne tolike razlike u kvalitetu. Čak je Zvezda izjednačila na 1:1 i imala punu inicijativu, Partizanu je ulazilo gotovo sve... Ja sam gledao utakmicu Partizan-Hajduk 1:6 i bez obzira na rezultat, Partizan nije bio nadigran, napadao je celu utakmicu, Hajduk iz kontri davao golove... Sam rezultat nije toliko bitan, koliko igra i utisak koji neka ekipa ostavi, a rezultat može biti i splet srećnih (nesrećnih) okolnosti. Problem je u tome što Zvezda u 4 utakmice protiv Totenhema i Bajerna nije igrala, nije osmislila nijednu akciju, često nisu znali kako da prenesu loptu i bar malo smanje pritisak na golmana. Najbolji komentar je dala moja žena, koja se uopšte ne razume u fudbal:"Lako je njima kad ih je više." Nisam je ubeđivao u suprotno. Mislim, da osim ogromnih finansijskih razlika, pojedinačnih vrednosti igrača, ključna stvar je igranje u domaćem prvenstvu, gde nema nijedne ozbiljnije utakmice (osim derbija) gde mora da se zapne, da se istrči pun sprint, da se oseti težina utakmice itd. Ovako, utakmica protiv Bajerna je malo jači trening za Bajern, a za većinu igrača Zvezde kao da jedva čekaju kraj. Izuzetak je izvanredni golman Zvezde Borjan, ali njegov kvalitet i dokazuje totalnu nemoć ostalih fudbalera. Pozdrav!

miki

pre 4 godine

Sva namestanja u domacoj ligi, a samim tim i nemanje jakih utakmica( osim sa Partizanom, kod kojeg jedino nema sklanjalice, ali i koji ima odredjeni kvalitet) dodju na naplatu u Evropi, jer kako igrac koji je navikao na kvalitativni " level" neke Surdulice, i ostalih nekadasnjih zonskih ligasa ( u onoj normalnoj drzavi) moze da se adaptira na utakmice sa 500 puta jacim protivnicima u Evropi.DA Zvezdi umesto Suurdulice godisnje gostuju Dinamo, Rijeka, HAjduk, Osijek, Zeljeznicar, SArajevo itd , i da Zvezda ide njima na " noge", verovatno bi i igraci Zvezde tokom godine igracki bili na daleko visem nivou.Mozda ne bi isli godinama u LS, ali kada bi otisli to bi znacilo da zaista imaju kvalitet i da se nece brukati.

Asd

pre 4 godine

Bayern je naduo i Dortmund, los trenutak da igramo sa njima. Meni je vise krivo sto stadion nike bio pun, i sto neki deo navijaca nisu bas navijaci. A za to je kriva uprava jer su cene bila abnormalne. Nadam se da uprava ima pare, da su zadovoljni saldom u kasi. Posto im je samo to bitno. Zvezda takve lopove ne zasluzuje. Dokle vise!

Realnost

pre 4 godine

Tačno je da niste za LS i ne treba ni da je igrate vise. Probali ste ove 2 godine i proveli ste se užasno.
Medjutim nesto drugo mi je zanimljivo, citam neke reakcije navijača Zvezde i ne mogu da verujem šta pisu. Oni umesto da kritikuju mizernu i kukavičku, (po ko zna koji put) taktiku Milojevica, oni se nadaju neuspehu Partizana u četvrtak, kao to će im popraviti utisak i sve će biti zaboravljeno.
Ja se ne radujem ovome jer ne ide u korist nikome u Srbiji. Da li će vama biti bolje ako Partizan izgubi u Holandiji? Da li zaista verujete u to?
Partizan igra za sebe ali i za srpski fudbal i nismo vam mi krivi sto se brukate svako kolo u LS.
Ostavite nas vise na miru i gledajte svoja posla, kao sto vidite imate dovoljno svojih problema i okanite se Partizana.

subzero

pre 4 godine

niste preneli najbitniji deo intervjua kada je rekao: "u zvezdi su pre dve godine igrali igrači srcem, za mnogo malo para, a sada imamo igrače koji puno koštaju, a mnogi ni ne znaju šta je zvezda." VELIKI SI MILANE!

veliki strumf

pre 4 godine

Jedina realna i korektna izjava. Odlaskom Vujadina i Zuleta, koji nisu neki kvalitet (Žule je zadnjih 6 meseci odigrao katastrofalno, prespor, kiksevi), ali su ogromni Zvezdasi - tim je ostao vez duše. Oni su sa Borjanom i Gobeljom, donekle i Jovicicem bili upravo to - duša tima. Igrali napaljeni, srcem, sa puno energije, pogledajte samo na snimcima kakva je atmosfera i energija bila u svlačionici... Sada je sve mrtvo. Mrtvo je i u Bajernu, Juveu - ali oni imaju strahovit kvalitet. Zvezda ga nema i mora da igra na htenje i energiju. Sada nema ni toga. Hitno mora da se dovede neki veliki Zvezdaš u tim koji je sposoban da podigne voljni momenat u ekipi, koji će na terenu da se bori a u svlačionici da peva, da se dere i skače i koji će pozitivno uticati na saigrače. Bez toga mrka kapa. Drugo, kao sto su igrači nagradjeni za ulazak u LS, sada moraju da budu žešće kaznjeni za ovaj debakl, ovu tugu, ovaj cemer. Za istorijski poraz koji će se pamtiti. Kazne i za igrače, i za stručni štab a najviše uprava treba da kazni sama sebe jer umesto da dovede 2 kvalitetna pojačanja, dovela je 12 stabala drveta za debele pare, a ljudi veze nemaju blage. Kazne za Terzića i Mrkelu jer su se svi dovedeni igrači pokazali kao veliki promašaji.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Nije lako kad te pune, ali Zvezda mora sledece sezone ponovo u CL, da uzme pare koje to donosi i podnese jos jedno "brukanje". 
Posle toga, u skladu sa finansijskim mogucnostima, formirati tim koji moze ravnopravnije da se nosi sa zverima. 
Ovo je sada realnost i sa time se mora pomiriti i ziveti. 
Volim te Zvezdo!
(Don Quijote, 27.

Колико год пара узели толико их ће нестати у лоповлуцима управе!
Колико новца је клуб зарадио у само три последње сезоне?
Сложићемо се-доста!
Колико адекватних играча је доведено?
Ја мислим, негде око 1.5 (Марин- 0.75 и толико заједно Дегенек и Бен)!
Док клуб не буде приватан, само повремено ћемо се радовати успесима као што је пласман у ЛШ!
Приватан неће бити још дуго, превише је то сладак залогај да би га неком препустила банда која га води деценијама!

Ziveoooo

pre 4 godine

Posteno... Zvezda se i pored svih para koje je zaradila u poslednje dve god ni malo nije pojacala, igraci nemaju nikakvu energiju niti preveliku zelju i to je rezultiralo katastrofama protiv velikana evropskog fudbala.

Lalala

pre 4 godine

Sramota je ova deca koja se takmice sa drugom decom pokazuju jednak kvalitet, ali sta se dalje sa njima desava niko ne zna! Da se malo povede paznja mozda bi i zvezda i partizan imali vise svojih igraca u prvih 11! Ali dok se ne privatizuju ovi klubovi nema leba!

dnevna doza prosečnog Srbende

pre 4 godine

Stičem utisak da Ling Long liga i nema neki kvalitet, jer kad ubedljivo najbolja ekipa ovako prolazi, šta drugo da mislim. Nego da l' su se tresle gaće fudbalerima Bajerna u tunelu, da l' su se uplašili od tenka, treba ih pitati?

sava

pre 4 godine

realno i da je ling long liga regularna zvezda bi bila cetvrta ili peta..al posto tamo igrate sklanjalice plus sa tri igraca vise ( glavni sudija i oba pomocnika ) naravno da ste ubedljivo prvi.. bez takmicarskih utakmica u nasoj ligi nemate sta da trazite u evropi..samo se brukate.. tu su milioni od lige sampiona.. gde su?? sta ima navijac zvezde od tih miliona???

kako da ne

pre 4 godine

Vecina nije dosla zbog vas nego da vidi Bajern, to smo videli u prosloj utakmici kod kuće gde je bilo 20 hiljada ljudi. Drugo, nijedan klub u Srbiji nije za LS, to je tamo ozbiljno i profesionalno, kada izadjete protiv ovakvih delujete kao amateri. Svaki nas klub ali i reprezentacija.

F10

pre 4 godine

Nije problem u Borjanu. Znao je i on da kiksne ali bez uticaja na bodove. Problem je što Zvezda nije odigrala dve utakmice za redom sa istih 11. Problem je što naši 'igrači", ako smem tako da ih nazovem, ne znaju da dodaju jedan drugom loptu ni na 5 ni na 10m a da ne govorim o lopti u prostor. Nije mi jasno šta rade na treninzima. Još žalosnije je što mi nismo nadigrali nikoga ni u ovakvoj Ling Long ligi. Jedini konkurent u ligi nas je dobio 2:0, bez našeg šuta u okvir gola. Ne bih o poništenom golu.

Spale

pre 4 godine

To sam i ja rekao drugaru veceras na stadionu. Young Boys i Kopenhagen lagano prolaze grupu u ligi Evrope, igraju, pobedjuju, a mi se blamiramo.

Liga Šampiona

pre 4 godine

Zvezda ovo i te kako zaslužuje. Zvezda zaslužuje mnogo gore stvari obzirom koliko kriminalaca živi od nje a na račun građana Srbije. Zvezda je zlo!

Dik

pre 4 godine

... da nije Zvezde u ligi š. bilo bi mnogo manje golova ovako gledaoci mogu da uživaju! Kad se setim izjava pre utakmice i sad dan posle, kao da gledam seruju "Mućke" i Del Boja i Rodnija!

Kladovo

pre 4 godine

"Nismo mi za ovo takmičenje". Konačno da je neko od fudbalera rekao istinu. Izujte kopačke, obujte cipele i zaboravite na fudbal.

Arch Enemy

pre 4 godine

Ajd razumijem kad tim dobije 2 crvena na početku tekme pa primi 6 komada ali 11 zdravih momaka na terenu i imaš ispred sebe na travnjaku jedan od najvećih svjetskih MOTIVA protiv koga treba da stisneš zube i u sebi kažeš hoću da se borim do iznemoglosti, nikad neću shvatiti,prije svega ne mogu da shvatim tu fizičku slabost i anemičnost mladih momaka koji su presmiješni pored Bayernovih igrača a zatim nemotivisanost,sramno, žalosno i ponižavajuće!

nikolaq

pre 4 godine

Jel ovi nasi fudbaleri rade u fabrikama,taksiraju,rade na buvljaku pa onda malo treniraju??!!.Ako ne, onda treba da se zapitamo sta je ovo?.Zabadamo glavu u pesak,imamo namestenu ligu ,u klubovima I oko njih sve vrvi od kriminalaca,tu vise Niko normalan ne dolazi.Rasterati sve,od saveza ,do uprava u zadnjoj ligi,smeje nam se svet.

Kukatilo

pre 4 godine

E bas sam to caletu rekao... Nismo brate mili. Treba zabraniti svim nesrecnicima poput nas da ucestvuju. Dovoljna nam je liga Evrope.

Брана Флојд

pre 4 godine

Рекох ја после оне утакмице са Инђијом ономад да је српски фудбал зрео за гашење...

Agaton00

pre 4 godine

Tebi decko svaka cast!!!! Spomenik da ti dignu. Ove sezone si pola ekipe i vise. Svaki zvezdas da je ponosan na tebe. Tebe da nije bilo ne bi ni gledali Zvezdu u Evropi. Jos jednom svaka cast, i kapa dole od grobara...

Ajde@

pre 4 godine

Gledao sam Zvezdu uživo 96,protiv Barse u Bg-u, I ili II kolo Kupa kupova. Barsa ga je uzela te godine.
Taj tim je imao Ronalda, Rivalda, Djovani centarfor, i da ne nabrajam. Po meni, mnogo jači i bolji no ovaj Bajern. Mnogo, mnogo jači, što su i dokazali.
I takvu Barsu, Zvezda tadašnja sa Pericom kao glavnim igračem otrese na Marakani.
E onda sednes i gledaš ono sinoć, pa se pitaš, o čemu se radi.
Nije stvar u kvalitetu igrača, već sistemu, načinu igre, pristupu. Fudbal je postao danas brži, sa manje majstora. Mi nemamo ni jedno, ni drugo, a sve polazi od pionira i sistema koji se uspostavi u školi fudbala.

Sale Nacionale

pre 4 godine

Bravo kralju, nismo za ovo takmičenje. Nije rezultat problem. Popili bi i Grobari petardu isto. Ali bi igrali srcem i bar malo napali. Poniženi su jedan Totenhem i jedan Dortmund od ove mašinerije. Ej, njima je hit igrač u Evropei na klupi, pričam o Gnabriju. Perišić takodje. Nije sporno da su prejaki. Ali za našu "igru" nema opravdanja. Da imamo normalnu upravu ovo se ne bi tolerisalo, ne bi se ni desilo. Ovo je zaista istorijska bruka ali ne zbog rezultata.

bigserb

pre 4 godine

Ne razumem ovo dizanje Borjana u nebesa, tipa "da nije bilo njega, primili bi 10 komada", alo rodjaci, pa sa njim i njegovom odbranom kojom on treba da upravlja smo primili 6 komada, na 4 utakmice covek je primio 18 komada, a zaboravljamo i one debakle protiv PSZ-a i Liverpula od prosle godine!
Koje je to neznanje fudbala, kada se debakl sa 6 primljenih golova opravdava sa 5 ili 10 odbrana, alo narode, pa on je placen da odbrani ne 5 suteva, vec 20 ili 30, ako je potrebno, a da ne primi gol, to je pravi golman, a ne primio 6 kom i mi ga dizemo u nebo!
Ne moze se golman koji primi golove iz 50% sansi proglasavati herojem!
On je sinoc izletao u prazno, primao je golove sa svih pozicija i na sve nacine, izgledao je kao da je zalutao na teren, naravno, nije on jedini krivac, cak je on tu najmanje kriv, ali nemojmo ga dizati u nebo, posto realno, on nije klasa od golmana, odbranio je par penala u onoj kaljuzi u Danskoj gde se sutiralo po 10 i vise penala, a neki ga zbog toga proglasili bezmalo najboljim golmanom na svetu!

Istina

pre 4 godine

Problem sto u Srbiji igraju samo dve utakmice . Sve ostalo nemaju problema da zatvore. I cela drzava to gleda i ocigledno odobrava. I u te dve nesutnu za devedeset minuta u gol i sta da ocekujes sem bruku.

маки

pre 4 godine

Браво Борјане па зато и праве треће такмичење за аматере о сплаваре са огромним платама а никалвим учинком.

postar

pre 4 godine

Колико само готивим овог човјека. Мој крајишник. 👍
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ДЕЛИЈА🔴⚪,27.novembar2019 00:50)
aj polako...

Duh koji lebdi nad "marakanom"

pre 4 godine

Preporučujem (+7)

Ne preporučujem (-15)




Da imaju malo morala, predsednik kluba Terzić , trener i cela uprava bi podneli momentalne ostavke , jer su uspeli da uruše nešto što su generacije stvarale!Sinoć su osramotili veliku Zvezdu i sve njene navijače! Znam gospodo, zaradili ste velike pare sinoć. Ali nije sve u paretinama! Ima nešto što se zove obraz!Ako svi koje sam naveo sinoć niste ni malo pocrveneli onda je sve ovo džabe!
(ZVEZDAŠ, 27. novembar 2019 10:45)

Ali ostavku da podnese i onaj ko ih je doveo.

Tenkovska Cetnicka Komunisticka Jedinica

pre 4 godine

Dala baba Dinar da udje u CL....A posle prima po. 5,6 komada ........Vazno je zgrnuti pare a sramota i bruka ostaju do veka.

Eeeeeee

pre 4 godine

To da niste za ovo takmičenje se odavno zna ali ste živeli na sedmom nebu i niste priznali prvenstveno sebi. Morali su svi da vas napune do vrha da bi to shvatili, služili ste tamo za punjenje, trpanje i sprdnju. Još kad čitam da neko pametan kaže da nije bitno jer se dobija debela lova, meni dodje da ee smejem, pare se potroše (obično se neko debelo opari) a bruka ostaje večno.

Tomi Li Dzons

pre 4 godine

Ja ne znam sta ste ocekivali. Pa niste Dinamu, Ludogorecu dorasli a vi se nadate nesto protiv Bajerna. Da se smire vise strasti u Srbiji i "mi smo najbolji" to da izbijete iz glave. Malo realnosti i prizemljenja isto vazi i za grobare i za politiku i za sve.

BOSS

pre 4 godine

Da je srece Zvezda i Partizan bi u nasem prvenstvu svaki mec pocinjali sa 2 gola minusa i bez mogucnosti da im se svira penal,pa makar svi igraci Javora branili rukama.
Sram da vas budee zajedno sa onima sto su vas doveli.

samo Partizan

pre 4 godine

nista sa severa - ajmo ceo stadion, ajmo ceo stadion - Terza odlazi, Terza odlazi...pa naravno, sve dobro podmazano...samo nastavite da cutite i placate karte od 100 eur po utakmici...zasluzujete sve sto vam se desava.

Doca Dijagnoza

pre 4 godine

Sa ovakvom igrom i ovakvim odnosom - sledi bruka i protiv Grka !
I uvek se izvinjava onaj koji ne treba, koji za to ima najmanje razloga. Još jedan dokaz da je čovek ili u svemu mali, ili u svemu veliki.
Nisam Zvezdaš - iako volim iste boje, ali kapa dole...

Kurs iz engleskog

pre 4 godine

Nemas ti za sta da se izvinjavas. Izvini ti, legendo, sto te niko nije ispostovao..ni malo, sto su kukavice, sto su zaboravili i ono sto znaju, sto nemaju perlju, sto nisu za Zvezdu. Ti si Zvezda!

Johnny

pre 4 godine

To je to. Ende.

Zato se i zacudim kada neko kaze - nama je mesto u Ligi sampiona. Ili danas - klecaju noge u tunelu. Id bre.

Crvena Zvezda nikako, ali de fakto nikako i ni sa cim ne moze da parira ovim timovima - organizaciono, finansijski, takticki, tehnicki, mentalno, fizicki. Nula! Sve to implicira, jelte, da joj je mesto najvise u LE. Novac od ovih putesestvija ionako inkasira neko ko ne bi trebalo.

Sve u svemu - sirovo. Bledo. Anemicno. Tuzno. Zvezda kao sampion te svi ini srpski timovi pride. Mazohisti smo svi mi, nema sta!

@ miki

pre 4 godine

Tako je. I sve su to razlozi zasto Terzic onomad izjavi da nismo spremni za regionalnu ligu. Tamo nece biti namestanja (barem ne ovoliko) i onda on sebe tu ne vidi. Ko šiša sport.

111

pre 4 godine

Navijam za Partizan ali ovog coveka izuzetno postujem. Prvo, on je izvanredan golman . Njegov kvalitet je izvan i CZ i naseg fudbala. Steta je sto ne brani za nasu zemlju. Drugo, jedini je realan i jasno je rekao da CZ nije za ovo takmicenje. Pare se zaradjuju , ok ali se potrose a bruka ostaje i bice zabelezena u istoriji naseg fudbala i LS kao najgori rezultati CZ u ovom takmicenju. Kao sto se pamte neki porazi Partizana ali oni ne mogu da pridju ovakvim blamazama CZ. Treba biti realan bez obzira na navijanje. Partizan je 2 puta u 10 godina igrao LS , nije osvajao bodove , gubio je ali nikada sa ovakvim nizom? Sam Borjan kaze, 4, 5, 6 golova, svaka utakmica?? Mnogo bre..mnogo..Ovom coveku skidam kapu ali koliko on odbrani, toliko golova CZ primi. Dzabe..Vidi se da mu dodje da umre od muke. Kapa dole Borjane.

nema ovde leba

pre 4 godine

Ali zato su cene karata kao da zivimo u Svajcarskoj,bitno je da je Terza i bratija oko njega napunila dobro dzepove a to sto vi pojma nemate koga briga

Dusan

pre 4 godine

Bitan je total na kraju, Terza trlja ruke. Vise su para uzeli nego prosle godine na ulaznice itd. Na veci broj utakmica realbost dodje do izrazaja. Tako je bilo i prosle godine, a da ne bude totalni fijasko uvijek je potrebno da golman odbranu u toku tekme bar 6 do 7 100% prilika pored 3 do 5primljenih golova.

Terza kaze za ovaj tim da je najskuplji i najbolji tim CZ u zadnjih 20 god.

crvena uzbuna

pre 4 godine

Zvezdu (domaci fudbal jos ranije) sam prestao da pratim kad su ispali od nekog Ksamaksa. Pre 10- 15 godina.
Tad je sve bilo jasno.

Sinoc na streamu gledao Real, dete na tv-u Blejza i Tobote.

Godina je 2019, a mi se jos uvek nadamo (pre utakmice) i iscudjavamo (nakon). Koliko decenija treba da prodje da bi prosecan Srbin shvatio?

Kod mene slomilo preko noci. Nisam trepnuo. Jer ovo odavno nije Zvezda, niti fudbal. To je neki paralelni univerzum. Ulica brestova. Osmi putnik.
Nesto sto nema veze s mojim zivotom, sto ne nosim u sebi kao neko nasledje (ko moze pravoslavlje, kulturu i obicaje da ukine, ma koliko se trudio?).
Zato je lako. Jer je to tudjin.

To nije Zvezda.

made in Serbia

pre 4 godine

Cilj je ispunjen. Uzeli pare da se namiri država a sve preko toga je bonus. Samo budale misle da ste tu da se takmičite. Terzić je zaslužio sa se abolira jer je tutnuo u džep vodećim tenkistima milionče. Eto koliko košta sloboda. Ako je još na IP poternici, ROSU je propustila priliku

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Traka i doživotni za Milana Borjana!

To je izjava, to je ponos, to je muško držanje čoveka sa dostojanstvom.

Učite i gledajte, balerine i gubitnici bez ponosa, morala i stida.

Milan Borjan, hvala ti čoveče!

Moj Kapiten!

ZVEZDAŠ

pre 4 godine

Da imaju malo morala, predsednik kluba Terzić , trener i cela uprava bi podneli momentalne ostavke , jer su uspeli da uruše nešto što su generacije stvarale!Sinoć su osramotili veliku Zvezdu i sve njene navijače! Znam gospodo, zaradili ste velike pare sinoć. Ali nije sve u paretinama! Ima nešto što se zove obraz!Ako svi koje sam naveo sinoć niste ni malo pocrveneli onda je sve ovo džabe!

adriano_galliani

pre 4 godine

Na stadionu niko nije bio da gleda Zvezdu već Bajern. Odakle navijačima Zvezde pare za utakmicu? Nadam se da će i sledeće godine doći neki veliki klubovi - Real, Siti i slične ekipe koje daju puno golova. Hvala Terzo na ovome večeras, bio je spektakl. Nadam se da će ulaznice biti još skuplje sledeće godine, što dalje od sirotinje, to bolje. Da mi navijači Evropskih klubova uživamo.

Nele

pre 4 godine

Ma naravno prijatelju da niste, niste vi ni za našu ligu a kamo li da budete prvaci. Čuj mene prvaci, pa vi osim derbi utakmica imate na svim ostalim zagarantovana 3 boda, ne znate za poraz hahahahah. Sve u svemu ne sikiraj se, brzo će se ovo brukanje zaboraviti, bićete vi nepobedivi dok trepneš, tatko brine o svemu hahahaha

veliki strumf

pre 4 godine

Tačno je da niste za LS i ne treba ni da je igrate vise. Probali ste ove 2 godine i proveli ste se užasno. Medjutim nesto drugo mi je zanimljivo, citam neke reakcije navijača Zvezde i ne mogu da verujem šta pisu. Oni umesto da kritikuju mizernu i kukavičku, (po ko zna koji put) taktiku Milojevica, oni se nadaju neuspehu Partizana u četvrtak, kao to će im popraviti utisak i sve će biti zaboravljeno. Ja se ne radujem ovome jer ne ide u korist nikome u Srbiji. Da li će vama biti bolje ako Partizan izgubi u Holandiji? Da li zaista verujete u to? Partizan igra za sebe ali i za srpski fudbal i nismo vam mi krivi sto se brukate svako kolo u LS. Ostavite nas vise na miru i gledajte svoja posla, kao sto vidite imate dovoljno svojih problema i okanite se Partizana.
(Realnost, 27. novembar 2019 06:21). O čemu ti pričaš, ko pa vas spominje? Pa od 1100 komentara sinoc, bar 700 je grobarskih nasladjivanja! Vi pišete, sladite se i provocirate, ne mi. Kada jadni Junajted nakanta Partizan ja ne šaljem poruke drugarima grobarima, a šta je sve sinoc meni stiglo. Kad bih ih ovde iskopirao, njihove poruke, moderator bi me stavio na crnu listu i dobio bih trajnu zabranu koliko je tu sladjenja sa raznim psovkama. To vi radite, vama je vece zadovoljstvo sto je Zvezda izgubila nego da osvojite Ligu Evrope. I kad možda 2 lika isprovocirana stotinama vaših slavljeničkih komentara nešto napise za AZ, eto nekog poput tebe da to odmah kritikuje. Gledajte sebe: u prvenstvu ste cetvrti, u ABA sesti, u Evropi ćete i vi ispasti u 5 puta slabijem takmicenju - bolesno je da na svaki Zvezdin poraz ostavljate stotine slavodobitnih komentara. I za koji srpski fudbal vi igrate? Da imamo 2 tima u LS? Videli smo da ne pripadamo tamo. I jedan je mnogo.

Ares

pre 4 godine

Katastrofalna selekcija igraca.Zvezda bi sa Bozovicem prve godine I ona iz LE I danas mogla da igra fudbal.Stalno ponavljam da bez sredine terena I trcanja nema fudbala.Sredina sa Krsticicem,Kangom,Jovicicem,Marinom I Donaldom bi igrala da svakim.Plus brzi igraci Plavsic I Srnic.Bez trcanja I brzine nema fudbala.Na zalost osvojene pare se negde zagube,igraci SE prodaju kao na traci a dovode svakojaki.Ako su Njegos , Kanjasa,Gobeljic,Milunovic,Rodic ,Vukanovic,Vulic igraci za LS onda sa nama nesto nije u redu.Pare SE moraju utrositi na kvalitetna pojacanja a sve ostalo je zamajavanje

Zvezda 🔴⚪

pre 4 godine

100% tačno. Nažalost surova istina. Realnost liga Evrope grupna faza sa realnim izgledima da se prođe dalje,kao što je bilo pre tri godine. Bate Boriso ,Keln,Krasnodar,Olimpijakos,Nica,WeatHem,Viljareal.... Da ne nabrajam dalje ali tu bi imali šansu,sa ovim divovima(za nas) ni promil šanse nemamo. Hvala igračima i ekipi,znam da je ovo njihov maksimum.

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Najbolja izjava jednog fudbala Zvezde poslednjih godina. Bravo lave, to je stav, to je veličina. Nije sramota priznati debakl i nemoć, sramota je manipulisati i folirati nešto što je tako očigledno.

Koliko smo pomerili granice sa dve pobede u grupama, toliko smo upali u teški glib sa porazima koje istorija kluba ne pamti. Do Totenhema najveći poraz na Rajku je Fiorentina 0:4 i to '66 godine. Šta dalje reći. Treba ovo preživeti. Svako poštenog ciganina boli i treba da boli ako hoćemo neki iskorak ka boljem.

Borjane još jednom alal vera za stav i muškost. Od večeras ti si kapiten moje i naše Crvene zvezde. Živ i zdrav bio.

stvarnost

pre 4 godine

U pravu si Borjane vi ne zasluzujete da igrate u Zvezdi, vi tu ne pripadate.

Ekipa od prosle godine tri puta kvalitetnija i borbenija. ( terza oprao pare lagano na la parama).

Zulu

pre 4 godine

Ti jesi, braniš kao zmaj i svaka ti čast. Ali u svim ovim utakmicama nije problem u kvalitetu, svima je jasno ko je kvalitetniji. Problem je u neodgovornosti, u nedostatku zalaganja, u nonšalantnoj igri, u tome da Zvezdinog igrača bukvalno mrzi da izadje i ofsajda. Isto je i u domaćem prvenstvu i u LŠ. Protiv koga ćeš da odigraš kao da ti je to poslednje u životu ako ne protiv ovakve ekipe i to u LŠ. Brukate klupsku istoriju i sve ono što su generacije NAŠEG kluba stvarale načinom na koji igrate i reprezentujete klub. Kad nema želje, odgovornosti, žara dzaba da pričamo o rezultatu. Isti ste i protiv Javora od kog ste bolji koliko i Bajern od nas.

Alfredo Garsija

pre 4 godine

Razumljiva izjava, ali on je poslednji koji treba da se izvinjava. On je spasao bar još tri gola. A ni jedan od onih šest ne ide njemu na dušu.

užas

pre 4 godine

Ne može ovo takmičenje da se igra sa 2 dana pauze nedeljno i jednim treningom dnevno. Svi ozbiljni igrači imaju privatne trenere, plus ostaju duže na treninzima, nema splavova, pojačani suplementi.... Ovo što igramo je potpuni dilentanizam

Dragan

pre 4 godine

Odlicno receno. Ko je sve u FSS ni ne cude rezultati klubskog fudbala. Prosek gledalaca na fudbalskoj utakmici je oko par hiljada, timovima upravljaju menadzeri, skola fudbala nema ili ih menadzeri prodaju made.... Otuda I rezultati reprezentacije.... Mislim da je ovo bila zadnja utakmica LS u Srbiji... A vi gradite stadion...

Black Mamba

pre 4 godine

Kako bre to a do pred utakmicu bacalo se kometarima da se ponavlja 91 i da će nebo da se otvori...a onu ustvari zemljo otvori se!!!
(Doktor Satrapović, 27. novembar 2019 06:59)

Novinari i strucni analiticari su to govorili ... p.s 91 Zvezda je osvojila a 2019 je usla u ligu sampiona velika razlika... sam ulazak je uspeh realno ovaj tim zvezde je xa ligu evrope

Fer !

pre 4 godine

Rezultat je takav kakav je.

Slobodan sam da primetim da je trener Milojević, koliko juče, izjavio : "Igraće Crvena Zvezda još dugo logu prvaka"

Nije problem u Njegovoj želji. Veći problem je zato što je izjava nerealna i bahata.

Vama je sasvim dovoljno da u "nadljudskoj" borbi porazite, recimo, ekipu "Rad-a" !

Tragedija je da je to dovoljno i plaćenicima na tribini koji daju legitimitet trošenju našeg novca. A "kao" profesionalni ste klub !!!

Lepo je gospodin Borjan rekao : " Da pokušamo da vratimo osmeh ljudima..... "

Bolje bi bilo da vratite naš novac i da, kao profesionalci, podelite sve što zaradite i to na način kako sami odlučite !

Femine

pre 4 godine

Ovo jeste realnost.

Ali ono NE izgaranje nikada ne sme biti realnost.
Lepo je receno jice - Hrabrost je tvoja DUZNOST.

Ne znaju ovi sada sta je Zvezda!

Не Ти

pre 4 godine

Брате, не треба Ти да нам се извињава... Ти, уопште, не треба да причаш... Двадесеторица пре Тебе треба да клече и да моле опроштај, а паре од уговора да дају за српску сиротињу и болесну децу... И још нешто:ако, којим чудом, уђемо у Лигу Европе, г. Терзићу, на пролеће да буде у л а з с л о б о д а н!

PredragDrobnjak

pre 4 godine

Niste doktore, nije ni Partizan, jedva da je Dinamo Zagreb koji se posle dugogodisnjih blamaza ,posebno ulaganja, najzad kao koprca.Jedini si bio na visini zadatka na svim utakmicama na kojima si branio, Zvezda dugo nije imala boljeg golmana to kao grobar kazem.Svaka cast na iskrenosti i objektivnosti, da je Degenek dao izjavu, verovatno bi rekao kako je Bajern imao srece i da razlika nije realna.Razlika je itekako realna, ono sto nije uslo u Minhenu, uslo je na Marakani.To je realnost jednostavno, ne pokusavam da prozivam i likujem.

x0x0

pre 4 godine

Nema vecis kompleksasa od ovih sa severa. 30 godina cekali evropu, ispredali mitove kako su jaki, izasli 2 godine u evropu i primili 60 komada. I pored svega toga oni ne vade Partizan iz usta. U mislima vasim samo crno belo 24/7.

Will Griggs On Fire

pre 4 godine

Jedini način da prezimimo (neverovatno da smo uopšte u takvoj situaciji) jeste da odigramo bunker u Grčkoj (bunker u sastavu celog tima + stručni štab i navijači) i da se molimo Bogu da će Grci da promaše sve što se promašiti ne može.

Užasni smo. Oly je apsolutni favorit. Bod tamo i prolaz će biti istorijski uspeh i senzacija. Ako primimo prvi gol, tu je kraj jer ćemo primiti još koji čim se otvorimo.

Mare

pre 4 godine

Slazem se sa vecinom komentara kao partizanovac. Medjutim realno gledano Kutinjo je placen vise nego sto vrede svi igraci u nasoj ligi zajedno. Nema vise 91' , lova je usla u sport i vrlo je prosto, ili imas novca i pravis rezultate ili si trecerazredni klub. Ponekad neki klub ispliva jedne sezone ali to je statisticka greska. Kapitalizam ljudi, kapitalizam.

Aleks

pre 4 godine

Ma šta znaš ti , eno onaj što se ispilio juče, Njegoš, kaže da ste ih imalo, silne šanse niste iskoristili... idi kod njega da ti da ono što uzima vidiš kako je njemu super

mirko

pre 4 godine

Одласком Крстичића и Срнића,неиграњем Јовичића,тим је слабији 50%.Тактика погрешна,уместо да се збијемо и појачамо средину,ми остављамо простор за оног Комана.Из утакмице у утакмицу,два везна играча,то је мало и за нашу лигу.

Рајко Четник

pre 4 godine

Бојане Царе Ти си једино светло у тунелу. Све остало је срамотно посебно мешетари у Управи који доводе пропале фудбалере и преко њих перу новац и богате се.

23

pre 4 godine

Konacno iskrena i prava izjava!
Dosta vise onih,imali su srece,da smo onu sansu iskoristili drugacije bi bilo,rezultat je nerealan,sudija nam nije dozvolio da igramo.....

sale

pre 4 godine

Niste vi ni za l.E.i tamo bi ste primali po 5 komada i tamo bi ste igrali bunker u svakom iole postenijem takmicenju vi bi sluzili za punjenje

deMarkus

pre 4 godine

Po meni jedina svetla tacka je bio Boaci. Jeste da nije zapretio golu Bajerna ali je imao preko 95% uspesnih pasova, umeo je i da primi loptu i da odigra pas za razliku od ostatka ekipe koja je delovala totalno pogubljeno.

Milojko

pre 4 godine

@Adrijano Galijani
Gledao sam i ja utakmicu, bila na Sv. Luku secam se ko juce da je bilo. Prvu na Kamp Nou su nas pregazili i pored sjajnog gola Bratislava Zivkovica u kontri i cudesne Milojeviceve odbrane penala.
Ali u revensu na Mari je Barsa imala mnogo srece i lako je moglo biti 2:0 umesto 1:1, a Zvezda je bila daleko bolji tim.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Bravo Borjane majstore, apsolutno si u pravu u svemu i alal ti vera! Ali ne brigaj majstore, mi zvezdaši umemo da cenimo iskrenost i požrtvovanje. A ti jesi iskren i požrtvovan. Ti si naša svetla tačka i u ovoj sramnoj i tamnoj noći u kojoj smo primili šesticu od velikog protivnika! Ti si Borjane i zaslužan što smo u Ligi šampiona! Herojski braniš čitave ove sezone Borjane i tebi se nema šta zameriti, i večeras si herojski odbranio negde oko deset odličnih šuteva Bajernovih moćnih igrača i spasao nas da ne bude 0:10 i zaslužuješ sve pohvale! A da nismo za ovo takmičenje to si u pravu, naročito ove sezone nismo za ovo takmičenje jer nas je uprava urnisala kriminalnim prelaznim rokom! Dobre pare od ulaska u Ligu šampiona su uzete prošle i ove godine, da je u upravi BAR JEDAN iskusan fudbalski skaut sa tim novcem bi bili dovedeni igrači koji bi bili u stanju da izbore mnogo povoljnije rezultate protiv velikana poput Bajerna i ovakve blamaže sigurno se ne bi dešavale! Ko nam je kriv što nismo kupili iole ozbiljnije igrače poput onih u Sparti koja je u Pragu od moćne Barse veoma tesno izgubila sa 1:2 a na Nou Kampu herojski odigrala 0:0, ili igrače poput onih u Brižu koji su na Santjago Bernabeu sa Realom odigrali odličnih 2:2! Igrače slične njima uprava je mogla da kupi da je imala ljude sposobne za to! Prema tome nije sramota sa ovako lošim timom od Bajerna izgubiti 0:6 kada je Totenhem sa odličnim timom u sred Londona od njih izgubio 2:7! Ne brigaj Borjane i glavu gore!

kima

pre 4 godine

Neki u foteljama ce ti zameriti za takvu izjavu jer oni se ponasaju ko i svaki privatnik, sto manje da ulozis a sto vise da dobijes. Zvezda se sa ovakvim timom muci sa Indjijom a ne da parira Bajernu. I to je realnost, kao sto je i realnost da je i nas sreca pogledala za golove u oba puta kvalifikacija na zadnjim utakmicama, jer je nas protivnik sve vreme imao loptu u nogama. Igramo defanzivni fudbal sa nikad losijim odbrambenim igracima a bekove da ni ne pominjem. Zao mi Marina koji, kada treba da doda loptu, bukvalno ne zna kome ce. E pa gospodo predsednici i vodece rukovodstvo, ovo je slika onoga sto mi zapravo i jesmo. Zvezda, Partizan...moja prosla firma. Sve je to slika drzave u malom. I plasim se da, dokle god nase nadredjene sreca bude gledala, imace izgovore i alibi, i ako znaju da se ulagati mora. Ovo se desava sa Zvezdom i u basketu.
Dovesti polovne, neispitane igrace....da oni nama mogu da uzmu titulu (i to mozda), a to sto cemo da se brukamo na evropskoj sceni??? pa nemojmo biti nezahvalni. Verujte da su u tom fazonu. Ja sam prezadovoljan sto igramo LS. al bolje da igramo nesto slabije i da se sladimo pobedama, a ne da nas cuka ko stigne i da budemo topovsko punilo.

aaa

pre 4 godine

@Boris Banovic totenhem je primio 7 zato sto je napadao celu utakmicu, a odbrana im prosto nije bila na nivou. Zvezda je celi mec sa 10 igraca nazad igrala, bajern je svaki napad radio sta je hteo sa oba krila i da su hteli da grizu do koske ko protiv totenhema mogli su oni ovde da daju 10+ golova. Realno najmanji je problem rezultat, ali igra i mentalitet sa kojim se igra cele godine u LS je uzas. U 5 odigranih meceva samo je drugo poluvreme protiv OLY bilo odlicno odigrano, sve ostalo je bilo odigrano toliko lose da je sut u okvir gola postao uspeh sto je neverovatno za sampiona jedne drzave, pa i Slavia je mnogo slabija ekipa od svih ekipa u njenoj grupi, ali oni su svaki mec u grupi odigrali muski i makar i izgubili njihovi navijaci su mogli da budu ponosni na nacin na koji se njihova ekipa borila.

Slavoljub

pre 4 godine

Pošteno! Sve je lepo rekao ...Džaba pare od Jedne, maj pukne ovakva bruka. I zbog rezultata, a još više zbog igre i apsolutne nemoći u svakom elementu fudbalske igre!

DeAndrej Jordan

pre 4 godine

Ako ćemo skroz realno, niste bili ni prošle godine za LŠ. Nikad nisam video onakvu utakmicu u životu...u Salzburgu. Realnih 10-12:0 do 65. minuta, i realnih 4-5:0 od 67-90. minuta. Uz dva neobjašnjiva minuta između tih perioda.

Pedja

pre 4 godine

Niste vi ni za l.E.i tamo bi ste primali po 5 komada i tamo bi ste igrali bunker u svakom iole postenijem takmicenju vi bi sluzili za punjenje
(sale, 27. novembar 2019 09:20)
Znaci, kvalifikacije za LS su namesteno takmicenje? Mi smo vec igrali i LE i prosli grupnu fazu a da nam niko nije dao vise od 1 gola ako se dobro secam?!

Dubrovčanin001

pre 4 godine

Borjane, brate, tebi svaka čast, veliki si golman i zvezdaš! I ovo će se zvati juče... Poslije noći dolazi dan. Nakon serija poraza u dvije godine, uskoro će se promijeniti stvari u pristupu treninzima i to od malih nogu pa ćemo i mi dobiti gladijatore. Zauvijek Zvezda!

Dača

pre 4 godine

Čovek objasnio ! Sledeće sezone raspad . Jednom rečju banda . Dovedeno toliko polovnjaka , verovatno na taj način maznuto nekoliko milki . Zadržati Popovića , Pankova i Garsiju a ostalo rasterati govnjivom motkom .

bice bolje

pre 4 godine

Posteno brate. Ajde sada da se pripremite za Olimpijakos pa da igramo tamo gde ce biti mnogo neizvesnije. Jos kada bi Ben mogao da igra, kada se setim kako je odigrao proslu ligu sampiona, a pogotovo protiv Liverpula.

Čovekoljupčić

pre 4 godine

Ma niste Vi ni za Ling Long Lige,gdje Vam se osim Javora sve ekipe sklanjaju.Ne može bre stalno da se krade i očekuje dobro ..ne ide to.

NegujmoSrbskiJezik

pre 4 godine

da nije ovog lika davali bi nam po 10+
nije zvezda za LŠ realno, LE i ajd al ovo nikako.. i ne treba pljuvati momke, ipak oni samo ne znaju da igraju fudbal i to je to, neka im je sa srećom da izbore LE, i to bi bio uspeh veliki!

Violoncelo

pre 4 godine

A pred Totenhem i Bajern najavljivali su pobede kad ono 10 u mreži. Spustite se na zemlju mnogo ste poleteli. Da nije Borjana ne bi ni Ligu evrope igrali.

Gan

pre 4 godine

Svaka cast ljudino. Ne samo da si najbolji golman na ovim prostorima, nego si i veliki Zvezdas i covek. Kao sto neki vec rekose, treba ti dati traku i dozivtoni ugovor, a posle da ostanes u klubu na visokoj funkciji (ako se sklone ovi prevaranti). Ti si bolji motivator i unosis vecu energiju od svih ostalih u klubu zajedno. Zasluzio si da te zovemo legendom zato sto si dao svaki gram svog bica za ekipu!
Inace sto se tice nasih nada za LE, jasno je svakom ko ima mozga da je sa bracom dogovoreno 3 za 3 (svako dobije po 2.7mil eura), tako da tu utakmicu ne moramo ni da gledamo. Oni idu dalje, a nama ostaje da se otera bagra i pocne da se igra fudbal, pa makar sledecu sezonu zavrsili kao deseti u domacoj ligi. Dosta je bilo.

Jeremy

pre 4 godine

bolje je primiti 18 golova I proci u ligu evrope kao treci u grupi nego pobediti slucajno liverpul I zavrsiti zadnji.

jos ste za ovo takmicenje! glavu gore. u atinu se ide da se potvrdi pobeda! podbacio je juce samo trener, ne I igraci. bajern se ne napada sa boacijem, vukmanovicem I marinom. to je ludost. murinjo bi igrao bunker sa najvecim timovima na svetu, a kamoli zvezda. onaj transparent na severu je sve rekao. Budite Hrabri (tako nesto). kad si hrabar, a ne uspes, onda si glup! to je bila zvezda sinoc. Jako glupa. nazalost trener mora da se smeni. ovo mu je domet. ne sme vise ovako utakmica da se postavlja. protiv olimpijakosa mora novi trener da bi se igracima vratilo samopouzdanje. naci ce miloje novi angazman, ali ne sme dalje ovako. smesna taktika! kvalitet tima od €50m je dovoljan za ligu sampiona. vise novac preko tog iznosa ne pravi razliku od gola ili dva, sigurno ne 6!!! sefild junajted je mogao da pokida man junajted, kao I partizan. olimpijakos isto totenhem, a budzeti su im nekoliko puta razliciti.

Biki

pre 4 godine

Razlika izmedju evropskih klubova i Zvezde je direktna proporcija izmedju ekonomske snage i standarda Evrope u odnosu na nas.Momci uspeli ste u pozitivnom smislu da ostvarite ono sto nijedan klub sa ovih prostora nije uspeo avto je dve godine za redom u LS ,dve pobede,jedna neresena i nada mada ne bas realna da mozete u LE.Glavu gore!!

Uspio je jedan klub biti i drugi u skupini sa 8 bodova kada je samo prvi prolazio, ali naravno da ti to ne znaš jer voliš živit u zabludama.

fl

pre 4 godine

Zadnje dve LŠ su delo neverovatne sreće. Setimo se Salzburga i onog preokreta pa i Jang Boys ekipa nas je na svom terenu razbila ali sve promašili. Nemamo mi kvalitet za LŠ.
Ove dve LŠ možemo da iskoristimo da se finansijski sredimo i da uspostavimo dominaciju u Srbiji i da budemo kao Dinamo Z.

Da prostite...

pre 4 godine

Čovek je legenda.U Ligi šampiona Zvezda je bila više nego dobra,gledano u obe godine.Koga je sve izbacila u kvalifikacijama,iznenadila Napoli,priredila nam senzaciju protiv Liverpool-a,prelep ambijent sa Olimpijakosom i još lepši rezultat.Svi smo mi svesni da su u tom takmičenju sve ekipe veliki favoriti protiv nas i sve gore pomenuto je veliki uspeh.Ali dve stvari ne kapiram-naše navijače iz Beograda kojima je karta bila preskupa,treba da ih je sramota.I igru ostalih igrača sem golmana ove večeri.Ono nije bila igra već bruka.Onakav stav prema timu koji je institucija u našim okvirima nedopustiv je.Bedno.Jadno.Sramno.Poraz od 6:0 je nešto što se svima događa.Ali zalaganje....nemam reči.A publika?Da napušta stadion pre kraja???!!!Pa bolje i da ne dolaze na Marakanu.
(kesi, 27. novembar 2019 03:49)

Uopšte se ne slažem sa tobom.
Ja ovde ništa ne bih menjao!

ISKUSTVO

pre 4 godine

Само trener почетник може против супериорног Бајерна да почне утакмицу са СПОРИМ Боачијем, НЕСПРЕМНИМ Марином (има снаге за задњих 30 минута) и НЕИСКУСНИМ Петровићем (подижу му цену за продају).
Никада више Звезда не сме да доведе НЕИСКУСНОГ тренера да са њом стиче искуство у европским утакмицама.

Aleksa

pre 4 godine

Samo si ti hrabar da kazes kavi su nam igraci-pojacanja.Miloje ce prikriva,preuzima odgovornost "na sebe" a mi se brukamo kao nikada.Momci razlaz,komplet,ne radimo vise!

Mare

pre 4 godine

Novac je uspeo i fudbal da uništi, slobodno ga ugasite. Nadam se da ćemo igrati Ligu Evrope sledeće sezone, jer je ovo fudbalski NBA. Liga Evrope i Liga Konferencija su za nas i to je to, apsurdno je komentarisati, jačinu liga, budžete, plate i sve ostalo, pametnom dosta.

Sef

pre 4 godine

Samo 3 igrača iz večerašnjeg protokola su zaslužila da nose dres našeg kluba, a to su: Borjan, Marin i Degenek. Sve ostalo je vrlo neozbiljno i vrlo daleko od profesionalnog fudbala.

Arthas

pre 4 godine

Bar neko koga je sramota ovoga veceras, lepo, mada si jedini koji moze da spava mirne savesti. Dzaba nam i Oblak sa ovakvim pacerima ispred, cak su se i Degenek/Marin uklopili u ovo sivilo.

4k4.Dex

pre 4 godine

Ma opusteno Borki svi znamo ko je ko. Ja ove utakmice gledam i ne nerviram se. Nerviracu se protiv olija to nesto znaci. Ovo je samo koliko cemo golova primiti 3 ili 7 a koga to zanima.

Las Palmas

pre 4 godine

Od svega što je rekao samo je ovo iz naslova istina. Na ovim mečevima se najviše igra za novac i karijera se pravi na ovim mečevima a ne na pašnjacima Lučana itd. Zvezda ovako nešto itekako zaslužuje, čak i dvocifrenu razliku po mom mišljenju da bi se vratili u realnost i da ne bi živeli u nekom paralelnom univerzumu gde prave neverovatne serije bez poraza protiv raznih Sloboda, Jedinstava, Sloga itd

Salaso

pre 4 godine

Svaka cast ljudino. Ne samo da si najbolji golman na ovim prostorima, nego si i veliki Zvezdas i covek. Kao sto neki vec rekose, treba ti dati traku i dozivtoni ugovor, a posle da ostanes u klubu na visokoj funkciji (ako se sklone ovi prevaranti). Ti si bolji motivator i unosis vecu energiju od svih ostalih u klubu zajedno. Zasluzio si da te zovemo legendom zato sto si dao svaki gram svog bica za ekipu!
Inace sto se tice nasih nada za LE, jasno je svakom ko ima mozga da je sa bracom dogovoreno 3 za 3 (svako dobije po 2.7mil eura), tako da tu utakmicu ne moramo ni da gledamo. Oni idu dalje, a nama ostaje da se otera bagra i pocne da se igra fudbal, pa makar sledecu sezonu zavrsili kao deseti u domacoj ligi. Dosta je bilo.
(Gan, 27. novembar 2019 10:29)

da zvezdaš je, osvedočeni grobar, ali vi ste paljevina pa je tako i ovaj zvezdaš...hehehe

crvena uzbuna

pre 4 godine

(Kninska kobra, 27. novembar 2019 10:30)

Volim nekad da procitam komentare na vest.
To me podseti kakvim ljudima sam okruzen.

Da, Ksamaks je bio bas davno...

Takenardi

pre 4 godine

(fl, 27. novembar 2019 04:40)

A gde je bila Zvezdina sreca od 2000 do 2015?? Gde je bila? Koliko je bilo puta zamalo ili falilo u avgust i to za Ligu Evrope, koliko je bilo oni faulova u 85 i 89 minuti blizu gola,koliko je bilo zutih i crvenih kartona, pa ispadala zbog greske igraca...itd toliko je islo daleko da se pricalo da je Marakana prokleta, da klubu prati proklestvo...itd
Najvise me nervira taj stav da nisu za to takmicenje. Pa ljudi koliko je Ajax trebalo godina da bi prosla grupu u LS skoro 15 ili 16 godina i pojavio se Tadic i uklopili kockice i evo ih bum. Koliko je Real M. se mucio u osminifinala ispadao 5ili 6 godina zaredom... poenta ne treba odustati, treba raditi na tome, popraviti, ispraviti, poboljsati rad sa mladima, trening, taktika i formacije ...itd jel neko odustaje od skole samo zato sto dobio 5 jedinica? Ako se ovo nastavi da se prica da nije za LS jako lose ce se odraziti na buduce generacije u bilom kom sportu koji bi odustali posle 1 ili 2 lose sezone a najvise pogadja reprezentacija a posebno u fudbalu. Tad se polako gubi takmicarski duh, sportski mentalitet. Liga u Srbiji je sve jaca, u manjim klubovima igraci se trude i daju sve od sebe protiv Zvezde i Partizana jer njima to pravi momenat da dokazu da vrede i prilika, mnogi vise daju od sebe nego ranije od kad su klubovi u evro-takmic. Neka i nastave. Samo pametan rad i pametna borba.

Рајко Звездаш

pre 4 godine

Од синоћ:
све деген до дегенека и брука довека!
Аркане, где си да ову багру посетиш у свлачионици?!!

Kninska kobra

pre 4 godine

Zvezdu (domaci fudbal jos ranije) sam prestao da pratim kad su ispali od nekog Ksamaksa. Pre 10- 15 godina.
Tad je sve bilo jasno.
Sinoc na streamu gledao Real, dete na tv-u Blejza i Tobote.
Godina je 2019, a mi se jos uvek nadamo (pre utakmice) i iscudjavamo (nakon). Koliko decenija treba da prodje da bi prosecan Srbin shvatio?
Kod mene slomilo preko noci. Nisam trepnuo. Jer ovo odavno nije Zvezda, niti fudbal. To je neki paralelni univerzum. Ulica brestova. Osmi putnik.
Nesto sto nema veze s mojim zivotom, sto ne nosim u sebi kao neko nasledje (ko moze pravoslavlje, kulturu i obicaje da ukine, ma koliko se trudio?).
Zato je lako. Jer je to tudjin.
To nije Zvezda.
(crvena uzbuna, 27. novembar 2019 09:38)
Ksamaks je bio još 1995 godine, dakle, pre 24 godine. Zato uz dužno poštovanje zašto si imao potrebu da se javiš nakon 24 godine???

maya

pre 4 godine

Razlika izmedju evropskih klubova i Zvezde je direktna proporcija izmedju ekonomske snage i standarda Evrope u odnosu na nas.Momci uspeli ste u pozitivnom smislu da ostvarite ono sto nijedan klub sa ovih prostora nije uspeo avto je dve godine za redom u LS ,dve pobede,jedna neresena i nada mada ne bas realna da mozete u LE.Glavu gore!!

Pecko Pivo

pre 4 godine

Kad malo bolje razmislim, a posto se pred svako prvenstvo zna ko ce "uzme" titulu u Srbiji, zelim Crvenoj Zvezdi da svake godine igra Ligu Sampiona!

micaiz kafica

pre 4 godine

Nije bilo sjajno ali ne treba dramiti. Ako izvuku pouke i shvate da treba malo i potrčati, sramota je da profesionalci nemaju kondicije, znanje se ne može utrenirati, kondicija da.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

da zvezdaš je, osvedočeni grobar, ali vi ste paljevina pa je tako i ovaj zvezdaš...hehehe
(Salaso, 27. novembar 2019 10:50)

Nahranio komplekse sinoć ?

Adriano_Galliani

pre 4 godine

Ajde@, 27. novembar 2019 11:11)

1/8 finala, Rivaldo bio u Deportivu. Barsa imala 3-1 iz prve utakmice, izjednačili nakon minuta. Ronaldo imao onaj ludacki dribling, koji je na svakoj kompilaciji. Bio sam ja na toj utakmici, Zvezda bila pregazena.

Pedja

pre 4 godine

Rezultati nisu bitni tj. bitni su, ali ne u ovoj fazi razvoja kluba. Ako se pobedi Olimpijakos ili odigra nereseno, eto prilike za nastavak Evrope. Ono najvaznije je da se dobije 20 miliona evra za ucesce, plus TV prava, karte, pa i svaka neresena ili pobeda. Sa parama obezbediti finansijksu stabilnost kluba i polako dovoditi sve bolje igrace. Dinamo je pocetkom gubio katastrofalno, a danas ima igraca da proda za 40 miliona. Ne moze se sve preko noci. Na zimu se rasteretiti viska i bezperspektivnih i gledati da omladinci sve vise igraju, kao Nikolic na primer.

kesi

pre 4 godine

Čovek je legenda.U Ligi šampiona Zvezda je bila više nego dobra,gledano u obe godine.Koga je sve izbacila u kvalifikacijama,iznenadila Napoli,priredila nam senzaciju protiv Liverpool-a,prelep ambijent sa Olimpijakosom i još lepši rezultat.Svi smo mi svesni da su u tom takmičenju sve ekipe veliki favoriti protiv nas i sve gore pomenuto je veliki uspeh.Ali dve stvari ne kapiram-naše navijače iz Beograda kojima je karta bila preskupa,treba da ih je sramota.I igru ostalih igrača sem golmana ove večeri.Ono nije bila igra već bruka.Onakav stav prema timu koji je institucija u našim okvirima nedopustiv je.Bedno.Jadno.Sramno.Poraz od 6:0 je nešto što se svima događa.Ali zalaganje....nemam reči.A publika?Da napušta stadion pre kraja???!!!Pa bolje i da ne dolaze na Marakanu.

Don Quijote

pre 4 godine

@ (Црвена звезда 1913, 27. novembar 2019 14:06)

Dragi moj razacorani, tuzni i ozlojedjeni brate,
jedine ozbiljne pare uzete su predhodne dve sezone igranja u CL.
Godinu pre toga prezimilo se u LE i zaradilo se za kokice i semenke.
Godinu pre toga nije se igrala evropa jer nije bilo para da se plati licenca.
Ono sto se urusava 20 godina ne moze se premostiti tako brzo, Zvezda se dize, ali nije jos uvek uspravna na svojim nogama. Po mojim procenama, treba joj jos jedna CL, ma kakve rezultate u njoj postigla.
Bice zima.
Bice leta.
Bice opet prvak sveta.
Crvenu zvezdu volim ja!

Dzoni

pre 4 godine

Borjan je veliki golman, i jos veci covek. Spasao je mnogo utakmica, ali potreban je kolektiv da funkcionise. Imamo sanse za Ligu Evrope, sto bi bio bolji rezultat nego prosle godine. Zato, glavu gore momci, vi ste samo ljudi, borite se najbolje sto znate kroz ova iskustva. Ponosno vas i dalje pratim protiv Olimpijakosa!

hm

pre 4 godine

@crvena uzbuna
Zašto bih se patio sa stream-om, kada mogu lepo na Areni2 da gledam multi prenos, pa vidim i Real, ali i City, Juve, Totenhem,....

Inače, slažem se svim ostalim napisanim u komentaru.

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Mi trenutno nismo za prolaz među 16 najboljih LŠ, a za samu LŠ, jesmo! Zaboraviše pojedinci, koji su u većini, gde je Crvena Zvezda bila pre tri godine,i sada se čude, kako ta Crvena Zvezda nije u stanju da osvoji LŠ? Niko u Srbiji za nepune dveipogodine nije postigao toliki napredak u evropskim uslovima, kao što su to učinili Vladan Milojević, Terzić i Mrkela! Rejting kluba i zarada samih fudbalera, koji su i sami najzaslužniji za rezultate i svoje zarade, omogućila je i samom Borjanu da suprugu počasti novim Audijem! Za Ferari ili trke F1, treba vremena!

Turbo Voste

pre 4 godine

To sto se spominje, da mi nismo za ovo takmicenje, sa jedne strane koliko toliko jeste, ali kroz kvalifikacije za CL smo pokazali i dokazali da smo usli i da imamo sanse u daljem takmicenju. Nije lako boriti se sa velikanima. To valjda treba dati neku motivaciju za boljim i uspesnijim kvalifikacijama sledece sezone.

bocko

pre 4 godine

iskreno i sascim realno .. navijacki gledano bolje igrati le i imati neke pobede sanse prolaze ..al za upravu je naravno novac prioritet

Don Quijote

pre 4 godine

Bayern je sila nebeska evropskog fudbala. U ovom trenutku razlika izmedju Zvezde i Bayerna je 6 golova. To je realnost.
Ovo sto Zvezda sada igra je izlazak iz nevidjene ekonomske bede i gasenja pred kojim je bila. Nije lako kad te pune, ali Zvezda mora sledece sezone ponovo u CL, da uzme pare koje to donosi i podnese jos jedno "brukanje".
Posle toga, u skladu sa finansijskim mogucnostima, formirati tim koji moze ravnopravnije da se nosi sa zverima.
Ovo je sada realnost i sa time se mora pomiriti i ziveti.
Volim te Zvezdo!

Stiven k.

pre 4 godine

Potpuno se slažem da je ovo poraz prava katastrofa.
Ali setimo se da je ovaj isti Bajern jednom Totenhemu dao SEDAM golova u sred Londona.!!!

bigserb

pre 4 godine

Ne razumem ovo dizanje Borjana u nebesa, tipa "da nije bilo njega, primili bi 10 komada", alo rodjaci, pa sa njim i njegovom odbranom kojom on treba da upravlja smo primili 6 komada, na 4 utakmice covek je primio 18 komada, a zaboravljamo i one debakle protiv PSZ-a i Liverpula od prosle godine!
Koje je to neznanje fudbala, kada se debakl sa 6 primljenih golova opravdava sa 5 ili 10 odbrana, alo narode, pa on je placen da odbrani ne 5 suteva, vec 20 ili 30, ako je potrebno, a da ne primi gol, to je pravi golman, a ne primio 6 kom i mi ga dizemo u nebo!
Ne moze se golman koji primi golove iz 50% sansi proglasavati herojem!
On je sinoc izletao u prazno, primao je golove sa svih pozicija i na sve nacine, izgledao je kao da je zalutao na teren, naravno, nije on jedini krivac, cak je on tu najmanje kriv, ali nemojmo ga dizati u nebo, posto realno, on nije klasa od golmana, odbranio je par penala u onoj kaljuzi u Danskoj gde se sutiralo po 10 i vise penala, a neki ga zbog toga proglasili bezmalo najboljim golmanom na svetu!

Dubrovčanin001

pre 4 godine

Borjane, brate, tebi svaka čast, veliki si golman i zvezdaš! I ovo će se zvati juče... Poslije noći dolazi dan. Nakon serija poraza u dvije godine, uskoro će se promijeniti stvari u pristupu treninzima i to od malih nogu pa ćemo i mi dobiti gladijatore. Zauvijek Zvezda!

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Mi trenutno nismo za prolaz među 16 najboljih LŠ, a za samu LŠ, jesmo! Zaboraviše pojedinci, koji su u većini, gde je Crvena Zvezda bila pre tri godine,i sada se čude, kako ta Crvena Zvezda nije u stanju da osvoji LŠ? Niko u Srbiji za nepune dveipogodine nije postigao toliki napredak u evropskim uslovima, kao što su to učinili Vladan Milojević, Terzić i Mrkela! Rejting kluba i zarada samih fudbalera, koji su i sami najzaslužniji za rezultate i svoje zarade, omogućila je i samom Borjanu da suprugu počasti novim Audijem! Za Ferari ili trke F1, treba vremena!

Don Quijote

pre 4 godine

@ (Црвена звезда 1913, 27. novembar 2019 14:06)

Dragi moj razacorani, tuzni i ozlojedjeni brate,
jedine ozbiljne pare uzete su predhodne dve sezone igranja u CL.
Godinu pre toga prezimilo se u LE i zaradilo se za kokice i semenke.
Godinu pre toga nije se igrala evropa jer nije bilo para da se plati licenca.
Ono sto se urusava 20 godina ne moze se premostiti tako brzo, Zvezda se dize, ali nije jos uvek uspravna na svojim nogama. Po mojim procenama, treba joj jos jedna CL, ma kakve rezultate u njoj postigla.
Bice zima.
Bice leta.
Bice opet prvak sveta.
Crvenu zvezdu volim ja!

Рајко Звездаш

pre 4 godine

Од синоћ:
све деген до дегенека и брука довека!
Аркане, где си да ову багру посетиш у свлачионици?!!

Stiven k.

pre 4 godine

Potpuno se slažem da je ovo poraz prava katastrofa.
Ali setimo se da je ovaj isti Bajern jednom Totenhemu dao SEDAM golova u sred Londona.!!!

Pedja

pre 4 godine

Rezultati nisu bitni tj. bitni su, ali ne u ovoj fazi razvoja kluba. Ako se pobedi Olimpijakos ili odigra nereseno, eto prilike za nastavak Evrope. Ono najvaznije je da se dobije 20 miliona evra za ucesce, plus TV prava, karte, pa i svaka neresena ili pobeda. Sa parama obezbediti finansijksu stabilnost kluba i polako dovoditi sve bolje igrace. Dinamo je pocetkom gubio katastrofalno, a danas ima igraca da proda za 40 miliona. Ne moze se sve preko noci. Na zimu se rasteretiti viska i bezperspektivnih i gledati da omladinci sve vise igraju, kao Nikolic na primer.

Realnost

pre 4 godine

Tačno je da niste za LS i ne treba ni da je igrate vise. Probali ste ove 2 godine i proveli ste se užasno.
Medjutim nesto drugo mi je zanimljivo, citam neke reakcije navijača Zvezde i ne mogu da verujem šta pisu. Oni umesto da kritikuju mizernu i kukavičku, (po ko zna koji put) taktiku Milojevica, oni se nadaju neuspehu Partizana u četvrtak, kao to će im popraviti utisak i sve će biti zaboravljeno.
Ja se ne radujem ovome jer ne ide u korist nikome u Srbiji. Da li će vama biti bolje ako Partizan izgubi u Holandiji? Da li zaista verujete u to?
Partizan igra za sebe ali i za srpski fudbal i nismo vam mi krivi sto se brukate svako kolo u LS.
Ostavite nas vise na miru i gledajte svoja posla, kao sto vidite imate dovoljno svojih problema i okanite se Partizana.

Takenardi

pre 4 godine

(fl, 27. novembar 2019 04:40)

A gde je bila Zvezdina sreca od 2000 do 2015?? Gde je bila? Koliko je bilo puta zamalo ili falilo u avgust i to za Ligu Evrope, koliko je bilo oni faulova u 85 i 89 minuti blizu gola,koliko je bilo zutih i crvenih kartona, pa ispadala zbog greske igraca...itd toliko je islo daleko da se pricalo da je Marakana prokleta, da klubu prati proklestvo...itd
Najvise me nervira taj stav da nisu za to takmicenje. Pa ljudi koliko je Ajax trebalo godina da bi prosla grupu u LS skoro 15 ili 16 godina i pojavio se Tadic i uklopili kockice i evo ih bum. Koliko je Real M. se mucio u osminifinala ispadao 5ili 6 godina zaredom... poenta ne treba odustati, treba raditi na tome, popraviti, ispraviti, poboljsati rad sa mladima, trening, taktika i formacije ...itd jel neko odustaje od skole samo zato sto dobio 5 jedinica? Ako se ovo nastavi da se prica da nije za LS jako lose ce se odraziti na buduce generacije u bilom kom sportu koji bi odustali posle 1 ili 2 lose sezone a najvise pogadja reprezentacija a posebno u fudbalu. Tad se polako gubi takmicarski duh, sportski mentalitet. Liga u Srbiji je sve jaca, u manjim klubovima igraci se trude i daju sve od sebe protiv Zvezde i Partizana jer njima to pravi momenat da dokazu da vrede i prilika, mnogi vise daju od sebe nego ranije od kad su klubovi u evro-takmic. Neka i nastave. Samo pametan rad i pametna borba.

Kninska kobra

pre 4 godine

Zvezdu (domaci fudbal jos ranije) sam prestao da pratim kad su ispali od nekog Ksamaksa. Pre 10- 15 godina.
Tad je sve bilo jasno.
Sinoc na streamu gledao Real, dete na tv-u Blejza i Tobote.
Godina je 2019, a mi se jos uvek nadamo (pre utakmice) i iscudjavamo (nakon). Koliko decenija treba da prodje da bi prosecan Srbin shvatio?
Kod mene slomilo preko noci. Nisam trepnuo. Jer ovo odavno nije Zvezda, niti fudbal. To je neki paralelni univerzum. Ulica brestova. Osmi putnik.
Nesto sto nema veze s mojim zivotom, sto ne nosim u sebi kao neko nasledje (ko moze pravoslavlje, kulturu i obicaje da ukine, ma koliko se trudio?).
Zato je lako. Jer je to tudjin.
To nije Zvezda.
(crvena uzbuna, 27. novembar 2019 09:38)
Ksamaks je bio još 1995 godine, dakle, pre 24 godine. Zato uz dužno poštovanje zašto si imao potrebu da se javiš nakon 24 godine???

Doktor Satrapović

pre 4 godine

Kako bre to a do pred utakmicu bacalo se kometarima da se ponavlja 91 i da će nebo da se otvori...a onu ustvari zemljo otvori se!!!

Pedja

pre 4 godine

Niste vi ni za l.E.i tamo bi ste primali po 5 komada i tamo bi ste igrali bunker u svakom iole postenijem takmicenju vi bi sluzili za punjenje
(sale, 27. novembar 2019 09:20)
Znaci, kvalifikacije za LS su namesteno takmicenje? Mi smo vec igrali i LE i prosli grupnu fazu a da nam niko nije dao vise od 1 gola ako se dobro secam?!

Jeremy

pre 4 godine

bolje je primiti 18 golova I proci u ligu evrope kao treci u grupi nego pobediti slucajno liverpul I zavrsiti zadnji.

jos ste za ovo takmicenje! glavu gore. u atinu se ide da se potvrdi pobeda! podbacio je juce samo trener, ne I igraci. bajern se ne napada sa boacijem, vukmanovicem I marinom. to je ludost. murinjo bi igrao bunker sa najvecim timovima na svetu, a kamoli zvezda. onaj transparent na severu je sve rekao. Budite Hrabri (tako nesto). kad si hrabar, a ne uspes, onda si glup! to je bila zvezda sinoc. Jako glupa. nazalost trener mora da se smeni. ovo mu je domet. ne sme vise ovako utakmica da se postavlja. protiv olimpijakosa mora novi trener da bi se igracima vratilo samopouzdanje. naci ce miloje novi angazman, ali ne sme dalje ovako. smesna taktika! kvalitet tima od €50m je dovoljan za ligu sampiona. vise novac preko tog iznosa ne pravi razliku od gola ili dva, sigurno ne 6!!! sefild junajted je mogao da pokida man junajted, kao I partizan. olimpijakos isto totenhem, a budzeti su im nekoliko puta razliciti.

x0x0

pre 4 godine

Nema vecis kompleksasa od ovih sa severa. 30 godina cekali evropu, ispredali mitove kako su jaki, izasli 2 godine u evropu i primili 60 komada. I pored svega toga oni ne vade Partizan iz usta. U mislima vasim samo crno belo 24/7.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Čovek iskreno kaže.Da nije bilo njega bilo bi još 5 komada.Realnost ling log liga i domaće suđenje i na silu osvojene titule.

Salaso

pre 4 godine

Svaka cast ljudino. Ne samo da si najbolji golman na ovim prostorima, nego si i veliki Zvezdas i covek. Kao sto neki vec rekose, treba ti dati traku i dozivtoni ugovor, a posle da ostanes u klubu na visokoj funkciji (ako se sklone ovi prevaranti). Ti si bolji motivator i unosis vecu energiju od svih ostalih u klubu zajedno. Zasluzio si da te zovemo legendom zato sto si dao svaki gram svog bica za ekipu!
Inace sto se tice nasih nada za LE, jasno je svakom ko ima mozga da je sa bracom dogovoreno 3 za 3 (svako dobije po 2.7mil eura), tako da tu utakmicu ne moramo ni da gledamo. Oni idu dalje, a nama ostaje da se otera bagra i pocne da se igra fudbal, pa makar sledecu sezonu zavrsili kao deseti u domacoj ligi. Dosta je bilo.
(Gan, 27. novembar 2019 10:29)

da zvezdaš je, osvedočeni grobar, ali vi ste paljevina pa je tako i ovaj zvezdaš...hehehe

Turbo Voste

pre 4 godine

To sto se spominje, da mi nismo za ovo takmicenje, sa jedne strane koliko toliko jeste, ali kroz kvalifikacije za CL smo pokazali i dokazali da smo usli i da imamo sanse u daljem takmicenju. Nije lako boriti se sa velikanima. To valjda treba dati neku motivaciju za boljim i uspesnijim kvalifikacijama sledece sezone.

sale

pre 4 godine

Niste vi ni za l.E.i tamo bi ste primali po 5 komada i tamo bi ste igrali bunker u svakom iole postenijem takmicenju vi bi sluzili za punjenje

Nele

pre 4 godine

Ma naravno prijatelju da niste, niste vi ni za našu ligu a kamo li da budete prvaci. Čuj mene prvaci, pa vi osim derbi utakmica imate na svim ostalim zagarantovana 3 boda, ne znate za poraz hahahahah. Sve u svemu ne sikiraj se, brzo će se ovo brukanje zaboraviti, bićete vi nepobedivi dok trepneš, tatko brine o svemu hahahaha

kesi

pre 4 godine

Čovek je legenda.U Ligi šampiona Zvezda je bila više nego dobra,gledano u obe godine.Koga je sve izbacila u kvalifikacijama,iznenadila Napoli,priredila nam senzaciju protiv Liverpool-a,prelep ambijent sa Olimpijakosom i još lepši rezultat.Svi smo mi svesni da su u tom takmičenju sve ekipe veliki favoriti protiv nas i sve gore pomenuto je veliki uspeh.Ali dve stvari ne kapiram-naše navijače iz Beograda kojima je karta bila preskupa,treba da ih je sramota.I igru ostalih igrača sem golmana ove večeri.Ono nije bila igra već bruka.Onakav stav prema timu koji je institucija u našim okvirima nedopustiv je.Bedno.Jadno.Sramno.Poraz od 6:0 je nešto što se svima događa.Ali zalaganje....nemam reči.A publika?Da napušta stadion pre kraja???!!!Pa bolje i da ne dolaze na Marakanu.

postar

pre 4 godine

Колико само готивим овог човјека. Мој крајишник. 👍
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ДЕЛИЈА🔴⚪,27.novembar2019 00:50)
aj polako...

veliki strumf

pre 4 godine

Tačno je da niste za LS i ne treba ni da je igrate vise. Probali ste ove 2 godine i proveli ste se užasno. Medjutim nesto drugo mi je zanimljivo, citam neke reakcije navijača Zvezde i ne mogu da verujem šta pisu. Oni umesto da kritikuju mizernu i kukavičku, (po ko zna koji put) taktiku Milojevica, oni se nadaju neuspehu Partizana u četvrtak, kao to će im popraviti utisak i sve će biti zaboravljeno. Ja se ne radujem ovome jer ne ide u korist nikome u Srbiji. Da li će vama biti bolje ako Partizan izgubi u Holandiji? Da li zaista verujete u to? Partizan igra za sebe ali i za srpski fudbal i nismo vam mi krivi sto se brukate svako kolo u LS. Ostavite nas vise na miru i gledajte svoja posla, kao sto vidite imate dovoljno svojih problema i okanite se Partizana.
(Realnost, 27. novembar 2019 06:21). O čemu ti pričaš, ko pa vas spominje? Pa od 1100 komentara sinoc, bar 700 je grobarskih nasladjivanja! Vi pišete, sladite se i provocirate, ne mi. Kada jadni Junajted nakanta Partizan ja ne šaljem poruke drugarima grobarima, a šta je sve sinoc meni stiglo. Kad bih ih ovde iskopirao, njihove poruke, moderator bi me stavio na crnu listu i dobio bih trajnu zabranu koliko je tu sladjenja sa raznim psovkama. To vi radite, vama je vece zadovoljstvo sto je Zvezda izgubila nego da osvojite Ligu Evrope. I kad možda 2 lika isprovocirana stotinama vaših slavljeničkih komentara nešto napise za AZ, eto nekog poput tebe da to odmah kritikuje. Gledajte sebe: u prvenstvu ste cetvrti, u ABA sesti, u Evropi ćete i vi ispasti u 5 puta slabijem takmicenju - bolesno je da na svaki Zvezdin poraz ostavljate stotine slavodobitnih komentara. I za koji srpski fudbal vi igrate? Da imamo 2 tima u LS? Videli smo da ne pripadamo tamo. I jedan je mnogo.

Don Quijote

pre 4 godine

Bayern je sila nebeska evropskog fudbala. U ovom trenutku razlika izmedju Zvezde i Bayerna je 6 golova. To je realnost.
Ovo sto Zvezda sada igra je izlazak iz nevidjene ekonomske bede i gasenja pred kojim je bila. Nije lako kad te pune, ali Zvezda mora sledece sezone ponovo u CL, da uzme pare koje to donosi i podnese jos jedno "brukanje".
Posle toga, u skladu sa finansijskim mogucnostima, formirati tim koji moze ravnopravnije da se nosi sa zverima.
Ovo je sada realnost i sa time se mora pomiriti i ziveti.
Volim te Zvezdo!

micaiz kafica

pre 4 godine

Nije bilo sjajno ali ne treba dramiti. Ako izvuku pouke i shvate da treba malo i potrčati, sramota je da profesionalci nemaju kondicije, znanje se ne može utrenirati, kondicija da.

Boris Banović

pre 4 godine

Bajern je Totenhemu dao 7 golova u sred Londona, a sinoć je imao šanse za 10 golova ! Nije rezultat katastrofičan već igra Zvezde i nemoć igrača da povežu tri pasa. Zaista je pitanje da li je Zvezda dorasla za ovo takmičenje ! Šta mi navijači Zvezde imamo od miliona koji ležu na račun kluba zbog plasmana u Evroligu i troše se nizašta ! Jedino je broj gledalaca i atmosfera na stadionu na nivou Evrolige, a doživimo da gledamo moćne evropske ekipe kako se iživljavaju na nemoćnoj Zvezdi ! Ko želi ovome više da prisustvuje ?

Kg

pre 4 godine

Naravno da nismo. Pre neki dan Savo kaze: ako ne moze partizan javoru da ubaci petardu s obzirom na razliku u budzetu onda je sramota. I slazem se 100%. Ali sta onda da kaze bajern ciji je 1 igrac skuplji od cele zvezde. Tuzno je i jadno ali ove 2 pobede zvezde u 2godine i osvojenih 7 bodova je premija realno. Jos ako slucajno uzmu 3. mesto u grupi, bilo bi ravno senzaciji...

sava

pre 4 godine

realno i da je ling long liga regularna zvezda bi bila cetvrta ili peta..al posto tamo igrate sklanjalice plus sa tri igraca vise ( glavni sudija i oba pomocnika ) naravno da ste ubedljivo prvi.. bez takmicarskih utakmica u nasoj ligi nemate sta da trazite u evropi..samo se brukate.. tu su milioni od lige sampiona.. gde su?? sta ima navijac zvezde od tih miliona???

maya

pre 4 godine

Razlika izmedju evropskih klubova i Zvezde je direktna proporcija izmedju ekonomske snage i standarda Evrope u odnosu na nas.Momci uspeli ste u pozitivnom smislu da ostvarite ono sto nijedan klub sa ovih prostora nije uspeo avto je dve godine za redom u LS ,dve pobede,jedna neresena i nada mada ne bas realna da mozete u LE.Glavu gore!!

Biki

pre 4 godine

Razlika izmedju evropskih klubova i Zvezde je direktna proporcija izmedju ekonomske snage i standarda Evrope u odnosu na nas.Momci uspeli ste u pozitivnom smislu da ostvarite ono sto nijedan klub sa ovih prostora nije uspeo avto je dve godine za redom u LS ,dve pobede,jedna neresena i nada mada ne bas realna da mozete u LE.Glavu gore!!

Uspio je jedan klub biti i drugi u skupini sa 8 bodova kada je samo prvi prolazio, ali naravno da ti to ne znaš jer voliš živit u zabludama.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

da zvezdaš je, osvedočeni grobar, ali vi ste paljevina pa je tako i ovaj zvezdaš...hehehe
(Salaso, 27. novembar 2019 10:50)

Nahranio komplekse sinoć ?

DeAndrej Jordan

pre 4 godine

Ako ćemo skroz realno, niste bili ni prošle godine za LŠ. Nikad nisam video onakvu utakmicu u životu...u Salzburgu. Realnih 10-12:0 do 65. minuta, i realnih 4-5:0 od 67-90. minuta. Uz dva neobjašnjiva minuta između tih perioda.

Adriano_Galliani

pre 4 godine

Ajde@, 27. novembar 2019 11:11)

1/8 finala, Rivaldo bio u Deportivu. Barsa imala 3-1 iz prve utakmice, izjednačili nakon minuta. Ronaldo imao onaj ludacki dribling, koji je na svakoj kompilaciji. Bio sam ja na toj utakmici, Zvezda bila pregazena.

Liga Šampiona

pre 4 godine

Zvezda ovo i te kako zaslužuje. Zvezda zaslužuje mnogo gore stvari obzirom koliko kriminalaca živi od nje a na račun građana Srbije. Zvezda je zlo!

Cira

pre 4 godine

Sramota. Upropastili su ono sto su 70 godina stvarale generacije igraca, ljudi u rukovodstvu kluba i navijaci. Ali, koga je briga, bitno da su legle pare, sto iz Evrope sto od ovog napacenog naroda... Sramota!

Zoran

pre 4 godine

Zvezda na 4 utakmice ima gol razliku 0:18.
Ja kao zvezdas ne pamtim zadnjih 5 godina da smo nadigrali Partizan.
Zvezda kao klub ne zasluzuje ovo takmicenje-
LIGU SAMPIONA.
Zvezda u ovom trenutku, ako gledamo realno je na nivou utakmica sa Vranjem, Lucanima, Ivanjice...

Da prostite...

pre 4 godine

Čovek je legenda.U Ligi šampiona Zvezda je bila više nego dobra,gledano u obe godine.Koga je sve izbacila u kvalifikacijama,iznenadila Napoli,priredila nam senzaciju protiv Liverpool-a,prelep ambijent sa Olimpijakosom i još lepši rezultat.Svi smo mi svesni da su u tom takmičenju sve ekipe veliki favoriti protiv nas i sve gore pomenuto je veliki uspeh.Ali dve stvari ne kapiram-naše navijače iz Beograda kojima je karta bila preskupa,treba da ih je sramota.I igru ostalih igrača sem golmana ove večeri.Ono nije bila igra već bruka.Onakav stav prema timu koji je institucija u našim okvirima nedopustiv je.Bedno.Jadno.Sramno.Poraz od 6:0 je nešto što se svima događa.Ali zalaganje....nemam reči.A publika?Da napušta stadion pre kraja???!!!Pa bolje i da ne dolaze na Marakanu.
(kesi, 27. novembar 2019 03:49)

Uopšte se ne slažem sa tobom.
Ja ovde ništa ne bih menjao!

ISKUSTVO

pre 4 godine

Само trener почетник може против супериорног Бајерна да почне утакмицу са СПОРИМ Боачијем, НЕСПРЕМНИМ Марином (има снаге за задњих 30 минута) и НЕИСКУСНИМ Петровићем (подижу му цену за продају).
Никада више Звезда не сме да доведе НЕИСКУСНОГ тренера да са њом стиче искуство у европским утакмицама.

fl

pre 4 godine

Zadnje dve LŠ su delo neverovatne sreće. Setimo se Salzburga i onog preokreta pa i Jang Boys ekipa nas je na svom terenu razbila ali sve promašili. Nemamo mi kvalitet za LŠ.
Ove dve LŠ možemo da iskoristimo da se finansijski sredimo i da uspostavimo dominaciju u Srbiji i da budemo kao Dinamo Z.

Tenkovska Cetnicka Komunisticka Jedinica

pre 4 godine

Dala baba Dinar da udje u CL....A posle prima po. 5,6 komada ........Vazno je zgrnuti pare a sramota i bruka ostaju do veka.

Milan

pre 4 godine

Jedini čija je izjava na mestu. Gledam Vukanovića, trenera Milojevića...,koji je ono defetizam, palanački mentalitet malog kluba, samo što ne zapevaju od sreće što su imali priliku da igraju protiv Bajerna i prime šest komada. A verovatno je i sa razlogom, teško da će ikada više u karijeri igrati za klub koji nekim čudom sa ovakvom igrom i sastavom učestvuje u Ligi Šampiona, lepo je Borjan opisao situaciju u dve rečenice.

Asd

pre 4 godine

Bayern je naduo i Dortmund, los trenutak da igramo sa njima. Meni je vise krivo sto stadion nike bio pun, i sto neki deo navijaca nisu bas navijaci. A za to je kriva uprava jer su cene bila abnormalne. Nadam se da uprava ima pare, da su zadovoljni saldom u kasi. Posto im je samo to bitno. Zvezda takve lopove ne zasluzuje. Dokle vise!

Gan

pre 4 godine

Svaka cast ljudino. Ne samo da si najbolji golman na ovim prostorima, nego si i veliki Zvezdas i covek. Kao sto neki vec rekose, treba ti dati traku i dozivtoni ugovor, a posle da ostanes u klubu na visokoj funkciji (ako se sklone ovi prevaranti). Ti si bolji motivator i unosis vecu energiju od svih ostalih u klubu zajedno. Zasluzio si da te zovemo legendom zato sto si dao svaki gram svog bica za ekipu!
Inace sto se tice nasih nada za LE, jasno je svakom ko ima mozga da je sa bracom dogovoreno 3 za 3 (svako dobije po 2.7mil eura), tako da tu utakmicu ne moramo ni da gledamo. Oni idu dalje, a nama ostaje da se otera bagra i pocne da se igra fudbal, pa makar sledecu sezonu zavrsili kao deseti u domacoj ligi. Dosta je bilo.

Sef

pre 4 godine

Samo 3 igrača iz večerašnjeg protokola su zaslužila da nose dres našeg kluba, a to su: Borjan, Marin i Degenek. Sve ostalo je vrlo neozbiljno i vrlo daleko od profesionalnog fudbala.

Pecko Pivo

pre 4 godine

Kad malo bolje razmislim, a posto se pred svako prvenstvo zna ko ce "uzme" titulu u Srbiji, zelim Crvenoj Zvezdi da svake godine igra Ligu Sampiona!

dnevna doza prosečnog Srbende

pre 4 godine

Stičem utisak da Ling Long liga i nema neki kvalitet, jer kad ubedljivo najbolja ekipa ovako prolazi, šta drugo da mislim. Nego da l' su se tresle gaće fudbalerima Bajerna u tunelu, da l' su se uplašili od tenka, treba ih pitati?

Dzoni

pre 4 godine

Borjan je veliki golman, i jos veci covek. Spasao je mnogo utakmica, ali potreban je kolektiv da funkcionise. Imamo sanse za Ligu Evrope, sto bi bio bolji rezultat nego prosle godine. Zato, glavu gore momci, vi ste samo ljudi, borite se najbolje sto znate kroz ova iskustva. Ponosno vas i dalje pratim protiv Olimpijakosa!

Djordje Matovic

pre 4 godine

Svaka ti je na mestu. Totalno promasen skauting za ovu godinu. Bacene pare... Treba se sad nekako izdići i odigrati bar nerešeno sa Olimpijakosom, ali i to če biti mnogo teško.

Fer !

pre 4 godine

Rezultat je takav kakav je.

Slobodan sam da primetim da je trener Milojević, koliko juče, izjavio : "Igraće Crvena Zvezda još dugo logu prvaka"

Nije problem u Njegovoj želji. Veći problem je zato što je izjava nerealna i bahata.

Vama je sasvim dovoljno da u "nadljudskoj" borbi porazite, recimo, ekipu "Rad-a" !

Tragedija je da je to dovoljno i plaćenicima na tribini koji daju legitimitet trošenju našeg novca. A "kao" profesionalni ste klub !!!

Lepo je gospodin Borjan rekao : " Da pokušamo da vratimo osmeh ljudima..... "

Bolje bi bilo da vratite naš novac i da, kao profesionalci, podelite sve što zaradite i to na način kako sami odlučite !

Istina

pre 4 godine

Problem sto u Srbiji igraju samo dve utakmice . Sve ostalo nemaju problema da zatvore. I cela drzava to gleda i ocigledno odobrava. I u te dve nesutnu za devedeset minuta u gol i sta da ocekujes sem bruku.

Zvezda 🔴⚪

pre 4 godine

100% tačno. Nažalost surova istina. Realnost liga Evrope grupna faza sa realnim izgledima da se prođe dalje,kao što je bilo pre tri godine. Bate Boriso ,Keln,Krasnodar,Olimpijakos,Nica,WeatHem,Viljareal.... Da ne nabrajam dalje ali tu bi imali šansu,sa ovim divovima(za nas) ni promil šanse nemamo. Hvala igračima i ekipi,znam da je ovo njihov maksimum.

pogled iz svemira

pre 4 godine

Gadafijev recept suspendovati ligu na jedno 5 godina i krenuti sa radom dece od 13-15 godina i ciscenja federacije od karcinoma a policija sa tzv navijacima dilerima kladionicarske mafije i zabrane mesanja politike i crkve u fudbal.Zabraniti da klubovi dovedu vise od 3 strana igraca i kresanje lige na 12 klubova .Obavezna transparentnost svih prihoda i rashoda klubova bez povlascenih vise.

Tomi Li Dzons

pre 4 godine

Ja ne znam sta ste ocekivali. Pa niste Dinamu, Ludogorecu dorasli a vi se nadate nesto protiv Bajerna. Da se smire vise strasti u Srbiji i "mi smo najbolji" to da izbijete iz glave. Malo realnosti i prizemljenja isto vazi i za grobare i za politiku i za sve.

Mare

pre 4 godine

Slazem se sa vecinom komentara kao partizanovac. Medjutim realno gledano Kutinjo je placen vise nego sto vrede svi igraci u nasoj ligi zajedno. Nema vise 91' , lova je usla u sport i vrlo je prosto, ili imas novca i pravis rezultate ili si trecerazredni klub. Ponekad neki klub ispliva jedne sezone ali to je statisticka greska. Kapitalizam ljudi, kapitalizam.

Ajde@

pre 4 godine

Gledao sam Zvezdu uživo 96,protiv Barse u Bg-u, I ili II kolo Kupa kupova. Barsa ga je uzela te godine.
Taj tim je imao Ronalda, Rivalda, Djovani centarfor, i da ne nabrajam. Po meni, mnogo jači i bolji no ovaj Bajern. Mnogo, mnogo jači, što su i dokazali.
I takvu Barsu, Zvezda tadašnja sa Pericom kao glavnim igračem otrese na Marakani.
E onda sednes i gledaš ono sinoć, pa se pitaš, o čemu se radi.
Nije stvar u kvalitetu igrača, već sistemu, načinu igre, pristupu. Fudbal je postao danas brži, sa manje majstora. Mi nemamo ni jedno, ni drugo, a sve polazi od pionira i sistema koji se uspostavi u školi fudbala.

coa

pre 4 godine

Stvarno što nam ovo trebe. Volim Zvezdu od svog rodjenja i pratim je dugo ali ovo je katastrofa. Nisam navikao na ovakve poraze. Može da se prica koliko koji klub vredi ali ovo je ponižavanja. Kakve pare od LS mogu da saperu ovoj gorak ukus od 18 primljenih golova u 4 utakmice. Samo Liga Evrope je za nas. Tu možemo da igramo a ovo... Voleo bih najiskrenije da se više nikad ne kvalifikujemo u ovakvu LS.

Delija

pre 4 godine

Tebi brate svaka čast. Svi ostali ništa. Ali ovo je logičan slijed dogadjaja. Donald i Le Talek nisu igrači neke top klase, ali u poredjenju sa ovim novim “pojacanjima” su dve klase iznad. Isto i sa obranom, nula. Ni bekova ni štopera. Od postojećih špiceva svi su u rangu Grafičara. Plus taktika sa jednim špicem....

samo Partizan

pre 4 godine

nista sa severa - ajmo ceo stadion, ajmo ceo stadion - Terza odlazi, Terza odlazi...pa naravno, sve dobro podmazano...samo nastavite da cutite i placate karte od 100 eur po utakmici...zasluzujete sve sto vam se desava.

4k4.Dex

pre 4 godine

Ma opusteno Borki svi znamo ko je ko. Ja ove utakmice gledam i ne nerviram se. Nerviracu se protiv olija to nesto znaci. Ovo je samo koliko cemo golova primiti 3 ili 7 a koga to zanima.

Duh koji lebdi nad "marakanom"

pre 4 godine

Preporučujem (+7)

Ne preporučujem (-15)




Da imaju malo morala, predsednik kluba Terzić , trener i cela uprava bi podneli momentalne ostavke , jer su uspeli da uruše nešto što su generacije stvarale!Sinoć su osramotili veliku Zvezdu i sve njene navijače! Znam gospodo, zaradili ste velike pare sinoć. Ali nije sve u paretinama! Ima nešto što se zove obraz!Ako svi koje sam naveo sinoć niste ni malo pocrveneli onda je sve ovo džabe!
(ZVEZDAŠ, 27. novembar 2019 10:45)

Ali ostavku da podnese i onaj ko ih je doveo.

miki

pre 4 godine

Sva namestanja u domacoj ligi, a samim tim i nemanje jakih utakmica( osim sa Partizanom, kod kojeg jedino nema sklanjalice, ali i koji ima odredjeni kvalitet) dodju na naplatu u Evropi, jer kako igrac koji je navikao na kvalitativni " level" neke Surdulice, i ostalih nekadasnjih zonskih ligasa ( u onoj normalnoj drzavi) moze da se adaptira na utakmice sa 500 puta jacim protivnicima u Evropi.DA Zvezdi umesto Suurdulice godisnje gostuju Dinamo, Rijeka, HAjduk, Osijek, Zeljeznicar, SArajevo itd , i da Zvezda ide njima na " noge", verovatno bi i igraci Zvezde tokom godine igracki bili na daleko visem nivou.Mozda ne bi isli godinama u LS, ali kada bi otisli to bi znacilo da zaista imaju kvalitet i da se nece brukati.

Dik

pre 4 godine

... da nije Zvezde u ligi š. bilo bi mnogo manje golova ovako gledaoci mogu da uživaju! Kad se setim izjava pre utakmice i sad dan posle, kao da gledam seruju "Mućke" i Del Boja i Rodnija!

cartman’s spirit

pre 4 godine

Ne mogu da se otmem utisku, da sve ovo zasluzujemo. U upravama nam sede kriminalci, politicki obojeni, liga namestena, slaba poseta, fudbal katastrofa. Ne mozemo jednog krstenog kreativnog veznog da napravimo godinama, samo stopere kiksare i defanzivne vezne. Ali sve krece od drustva i drzave, skolstva itd. 50% nacije nepismeno, svest na nivou petogodosnjeg deteta, jer sa nije, ne bi jedni te isti vladali ovom zemljom i umesto da napredujemo mi idemo unazad. Spremite se, bice i gore od ovoga. Objavite komentar.

kako da ne

pre 4 godine

Vecina nije dosla zbog vas nego da vidi Bajern, to smo videli u prosloj utakmici kod kuće gde je bilo 20 hiljada ljudi. Drugo, nijedan klub u Srbiji nije za LS, to je tamo ozbiljno i profesionalno, kada izadjete protiv ovakvih delujete kao amateri. Svaki nas klub ali i reprezentacija.

ZVEZDAŠ

pre 4 godine

Da imaju malo morala, predsednik kluba Terzić , trener i cela uprava bi podneli momentalne ostavke , jer su uspeli da uruše nešto što su generacije stvarale!Sinoć su osramotili veliku Zvezdu i sve njene navijače! Znam gospodo, zaradili ste velike pare sinoć. Ali nije sve u paretinama! Ima nešto što se zove obraz!Ako svi koje sam naveo sinoć niste ni malo pocrveneli onda je sve ovo džabe!

crvena uzbuna

pre 4 godine

(Kninska kobra, 27. novembar 2019 10:30)

Volim nekad da procitam komentare na vest.
To me podseti kakvim ljudima sam okruzen.

Da, Ksamaks je bio bas davno...

Кики

pre 4 godine

.. ....нема шта да се ти извињаваш, ти си заслужио дрес Звезде, одбранио си углед, али испред себе имаш гомилу која није ни за додавање лопте уз терен, осим да играју против Сурдулице

bice bolje

pre 4 godine

Posteno brate. Ajde sada da se pripremite za Olimpijakos pa da igramo tamo gde ce biti mnogo neizvesnije. Jos kada bi Ben mogao da igra, kada se setim kako je odigrao proslu ligu sampiona, a pogotovo protiv Liverpula.

deki

pre 4 godine

Ako odes hvala ti za sve, da nije tebe bilo, zlo i naopako. Naravno da nismo za ovo takmicenje, ja uopste nisam bio srecan kada smo se plasirali a tek kada sam video sa kim igramo.Klub je zaradio ogromne pare ali kakva vajda osim tebe koji si evropski nivo (steta sto nisi par godina mladji) ,ostali nisu ni za srpsku ligu a mafija iz kluba koja skoro ni evra duga nije vratila, sada ce da nam "maze oci " kako smo igrali najjace takmicenje....

crvena uzbuna

pre 4 godine

Zvezdu (domaci fudbal jos ranije) sam prestao da pratim kad su ispali od nekog Ksamaksa. Pre 10- 15 godina.
Tad je sve bilo jasno.

Sinoc na streamu gledao Real, dete na tv-u Blejza i Tobote.

Godina je 2019, a mi se jos uvek nadamo (pre utakmice) i iscudjavamo (nakon). Koliko decenija treba da prodje da bi prosecan Srbin shvatio?

Kod mene slomilo preko noci. Nisam trepnuo. Jer ovo odavno nije Zvezda, niti fudbal. To je neki paralelni univerzum. Ulica brestova. Osmi putnik.
Nesto sto nema veze s mojim zivotom, sto ne nosim u sebi kao neko nasledje (ko moze pravoslavlje, kulturu i obicaje da ukine, ma koliko se trudio?).
Zato je lako. Jer je to tudjin.

To nije Zvezda.

Ares

pre 4 godine

Katastrofalna selekcija igraca.Zvezda bi sa Bozovicem prve godine I ona iz LE I danas mogla da igra fudbal.Stalno ponavljam da bez sredine terena I trcanja nema fudbala.Sredina sa Krsticicem,Kangom,Jovicicem,Marinom I Donaldom bi igrala da svakim.Plus brzi igraci Plavsic I Srnic.Bez trcanja I brzine nema fudbala.Na zalost osvojene pare se negde zagube,igraci SE prodaju kao na traci a dovode svakojaki.Ako su Njegos , Kanjasa,Gobeljic,Milunovic,Rodic ,Vukanovic,Vulic igraci za LS onda sa nama nesto nije u redu.Pare SE moraju utrositi na kvalitetna pojacanja a sve ostalo je zamajavanje

veliki strumf

pre 4 godine

Jedina realna i korektna izjava. Odlaskom Vujadina i Zuleta, koji nisu neki kvalitet (Žule je zadnjih 6 meseci odigrao katastrofalno, prespor, kiksevi), ali su ogromni Zvezdasi - tim je ostao vez duše. Oni su sa Borjanom i Gobeljom, donekle i Jovicicem bili upravo to - duša tima. Igrali napaljeni, srcem, sa puno energije, pogledajte samo na snimcima kakva je atmosfera i energija bila u svlačionici... Sada je sve mrtvo. Mrtvo je i u Bajernu, Juveu - ali oni imaju strahovit kvalitet. Zvezda ga nema i mora da igra na htenje i energiju. Sada nema ni toga. Hitno mora da se dovede neki veliki Zvezdaš u tim koji je sposoban da podigne voljni momenat u ekipi, koji će na terenu da se bori a u svlačionici da peva, da se dere i skače i koji će pozitivno uticati na saigrače. Bez toga mrka kapa. Drugo, kao sto su igrači nagradjeni za ulazak u LS, sada moraju da budu žešće kaznjeni za ovaj debakl, ovu tugu, ovaj cemer. Za istorijski poraz koji će se pamtiti. Kazne i za igrače, i za stručni štab a najviše uprava treba da kazni sama sebe jer umesto da dovede 2 kvalitetna pojačanja, dovela je 12 stabala drveta za debele pare, a ljudi veze nemaju blage. Kazne za Terzića i Mrkelu jer su se svi dovedeni igrači pokazali kao veliki promašaji.

Aleks

pre 4 godine

Ma šta znaš ti , eno onaj što se ispilio juče, Njegoš, kaže da ste ih imalo, silne šanse niste iskoristili... idi kod njega da ti da ono što uzima vidiš kako je njemu super

kima

pre 4 godine

Neki u foteljama ce ti zameriti za takvu izjavu jer oni se ponasaju ko i svaki privatnik, sto manje da ulozis a sto vise da dobijes. Zvezda se sa ovakvim timom muci sa Indjijom a ne da parira Bajernu. I to je realnost, kao sto je i realnost da je i nas sreca pogledala za golove u oba puta kvalifikacija na zadnjim utakmicama, jer je nas protivnik sve vreme imao loptu u nogama. Igramo defanzivni fudbal sa nikad losijim odbrambenim igracima a bekove da ni ne pominjem. Zao mi Marina koji, kada treba da doda loptu, bukvalno ne zna kome ce. E pa gospodo predsednici i vodece rukovodstvo, ovo je slika onoga sto mi zapravo i jesmo. Zvezda, Partizan...moja prosla firma. Sve je to slika drzave u malom. I plasim se da, dokle god nase nadredjene sreca bude gledala, imace izgovore i alibi, i ako znaju da se ulagati mora. Ovo se desava sa Zvezdom i u basketu.
Dovesti polovne, neispitane igrace....da oni nama mogu da uzmu titulu (i to mozda), a to sto cemo da se brukamo na evropskoj sceni??? pa nemojmo biti nezahvalni. Verujte da su u tom fazonu. Ja sam prezadovoljan sto igramo LS. al bolje da igramo nesto slabije i da se sladimo pobedama, a ne da nas cuka ko stigne i da budemo topovsko punilo.

Violoncelo

pre 4 godine

A pred Totenhem i Bajern najavljivali su pobede kad ono 10 u mreži. Spustite se na zemlju mnogo ste poleteli. Da nije Borjana ne bi ni Ligu evrope igrali.

Black Mamba

pre 4 godine

Kako bre to a do pred utakmicu bacalo se kometarima da se ponavlja 91 i da će nebo da se otvori...a onu ustvari zemljo otvori se!!!
(Doktor Satrapović, 27. novembar 2019 06:59)

Novinari i strucni analiticari su to govorili ... p.s 91 Zvezda je osvojila a 2019 je usla u ligu sampiona velika razlika... sam ulazak je uspeh realno ovaj tim zvezde je xa ligu evrope

23

pre 4 godine

Konacno iskrena i prava izjava!
Dosta vise onih,imali su srece,da smo onu sansu iskoristili drugacije bi bilo,rezultat je nerealan,sudija nam nije dozvolio da igramo.....

aaa

pre 4 godine

@Boris Banovic totenhem je primio 7 zato sto je napadao celu utakmicu, a odbrana im prosto nije bila na nivou. Zvezda je celi mec sa 10 igraca nazad igrala, bajern je svaki napad radio sta je hteo sa oba krila i da su hteli da grizu do koske ko protiv totenhema mogli su oni ovde da daju 10+ golova. Realno najmanji je problem rezultat, ali igra i mentalitet sa kojim se igra cele godine u LS je uzas. U 5 odigranih meceva samo je drugo poluvreme protiv OLY bilo odlicno odigrano, sve ostalo je bilo odigrano toliko lose da je sut u okvir gola postao uspeh sto je neverovatno za sampiona jedne drzave, pa i Slavia je mnogo slabija ekipa od svih ekipa u njenoj grupi, ali oni su svaki mec u grupi odigrali muski i makar i izgubili njihovi navijaci su mogli da budu ponosni na nacin na koji se njihova ekipa borila.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Nije lako kad te pune, ali Zvezda mora sledece sezone ponovo u CL, da uzme pare koje to donosi i podnese jos jedno "brukanje". 
Posle toga, u skladu sa finansijskim mogucnostima, formirati tim koji moze ravnopravnije da se nosi sa zverima. 
Ovo je sada realnost i sa time se mora pomiriti i ziveti. 
Volim te Zvezdo!
(Don Quijote, 27.

Колико год пара узели толико их ће нестати у лоповлуцима управе!
Колико новца је клуб зарадио у само три последње сезоне?
Сложићемо се-доста!
Колико адекватних играча је доведено?
Ја мислим, негде око 1.5 (Марин- 0.75 и толико заједно Дегенек и Бен)!
Док клуб не буде приватан, само повремено ћемо се радовати успесима као што је пласман у ЛШ!
Приватан неће бити још дуго, превише је то сладак залогај да би га неком препустила банда која га води деценијама!

adriano_galliani

pre 4 godine

Na stadionu niko nije bio da gleda Zvezdu već Bajern. Odakle navijačima Zvezde pare za utakmicu? Nadam se da će i sledeće godine doći neki veliki klubovi - Real, Siti i slične ekipe koje daju puno golova. Hvala Terzo na ovome večeras, bio je spektakl. Nadam se da će ulaznice biti još skuplje sledeće godine, što dalje od sirotinje, to bolje. Da mi navijači Evropskih klubova uživamo.

Čovekoljupčić

pre 4 godine

Ma niste Vi ni za Ling Long Lige,gdje Vam se osim Javora sve ekipe sklanjaju.Ne može bre stalno da se krade i očekuje dobro ..ne ide to.

NegujmoSrbskiJezik

pre 4 godine

da nije ovog lika davali bi nam po 10+
nije zvezda za LŠ realno, LE i ajd al ovo nikako.. i ne treba pljuvati momke, ipak oni samo ne znaju da igraju fudbal i to je to, neka im je sa srećom da izbore LE, i to bi bio uspeh veliki!

Kladovo

pre 4 godine

"Nismo mi za ovo takmičenje". Konačno da je neko od fudbalera rekao istinu. Izujte kopačke, obujte cipele i zaboravite na fudbal.

Ziveoooo

pre 4 godine

Posteno... Zvezda se i pored svih para koje je zaradila u poslednje dve god ni malo nije pojacala, igraci nemaju nikakvu energiju niti preveliku zelju i to je rezultiralo katastrofama protiv velikana evropskog fudbala.

ban

pre 4 godine

Borjane, svaka cast na iskrenim recima. Bio si jedina svetla tacka u timu, uveo si Zvezdu u LS, tebi nema sta da zamerimo. Da nije bilo tebe ove dve godine porazi bi bili jos teze. Hvala ti na svemu.

Arch Enemy

pre 4 godine

Ajd razumijem kad tim dobije 2 crvena na početku tekme pa primi 6 komada ali 11 zdravih momaka na terenu i imaš ispred sebe na travnjaku jedan od najvećih svjetskih MOTIVA protiv koga treba da stisneš zube i u sebi kažeš hoću da se borim do iznemoglosti, nikad neću shvatiti,prije svega ne mogu da shvatim tu fizičku slabost i anemičnost mladih momaka koji su presmiješni pored Bayernovih igrača a zatim nemotivisanost,sramno, žalosno i ponižavajuće!

stvarnost

pre 4 godine

U pravu si Borjane vi ne zasluzujete da igrate u Zvezdi, vi tu ne pripadate.

Ekipa od prosle godine tri puta kvalitetnija i borbenija. ( terza oprao pare lagano na la parama).

Брана Флојд

pre 4 godine

Рекох ја после оне утакмице са Инђијом ономад да је српски фудбал зрео за гашење...

Eeeeeee

pre 4 godine

To da niste za ovo takmičenje se odavno zna ali ste živeli na sedmom nebu i niste priznali prvenstveno sebi. Morali su svi da vas napune do vrha da bi to shvatili, služili ste tamo za punjenje, trpanje i sprdnju. Još kad čitam da neko pametan kaže da nije bitno jer se dobija debela lova, meni dodje da ee smejem, pare se potroše (obično se neko debelo opari) a bruka ostaje večno.

BOSS

pre 4 godine

Da je srece Zvezda i Partizan bi u nasem prvenstvu svaki mec pocinjali sa 2 gola minusa i bez mogucnosti da im se svira penal,pa makar svi igraci Javora branili rukama.
Sram da vas budee zajedno sa onima sto su vas doveli.

sef raje

pre 4 godine

Ljudi dobili smo te pare prosle godije, prodali par igraca, doveli “silna” pojacanja, a losiji smo bar tri puta negoprosle godine. Govorili smo da je Savic los, da Stojkovic nije odgovoran na treninzima, nikome nije jasno sta se desilo sa tom farsom oko Bena, Marin u padu forme. Ja nijednog igraca ove sezone ne mogu izdvojiti kao “solidnog”, a kamo li dobrog ili sacuvaj me Boze odlicnog. Svi pricate nesto na Miloja, ljudi Terzic je presudjeni kriminalac, a njega niko ne pominje. Pa covjek kad ga pogledas vise lici na kriminalca nego na poslovnog covjeka iz svijeta sporta

mirko

pre 4 godine

Одласком Крстичића и Срнића,неиграњем Јовичића,тим је слабији 50%.Тактика погрешна,уместо да се збијемо и појачамо средину,ми остављамо простор за оног Комана.Из утакмице у утакмицу,два везна играча,то је мало и за нашу лигу.

Veteran

pre 4 godine

Imam 64 godine, navijač sam Zvezde od malih nogu. Kako me,hvala bogu, pamćenje još uvek dobro služi pokušao sam da se setim da li sam ovako nešto gledao. Zaključak je da nisam. O čemu se radi? Nije strašno kada ne znaš pa izgubiš od boljeg. Sadašnji tim sastavljen je od igrača koji predstavljaju petu kategoriju po kvalitetu(?)u Evropi. Strašno je što smo videli KUKAVICE na terenu (svaka čast Borjanu). E to me boli.

made in Serbia

pre 4 godine

Cilj je ispunjen. Uzeli pare da se namiri država a sve preko toga je bonus. Samo budale misle da ste tu da se takmičite. Terzić je zaslužio sa se abolira jer je tutnuo u džep vodećim tenkistima milionče. Eto koliko košta sloboda. Ako je još na IP poternici, ROSU je propustila priliku

nema ovde leba

pre 4 godine

Ali zato su cene karata kao da zivimo u Svajcarskoj,bitno je da je Terza i bratija oko njega napunila dobro dzepove a to sto vi pojma nemate koga briga

Zulu

pre 4 godine

Ti jesi, braniš kao zmaj i svaka ti čast. Ali u svim ovim utakmicama nije problem u kvalitetu, svima je jasno ko je kvalitetniji. Problem je u neodgovornosti, u nedostatku zalaganja, u nonšalantnoj igri, u tome da Zvezdinog igrača bukvalno mrzi da izadje i ofsajda. Isto je i u domaćem prvenstvu i u LŠ. Protiv koga ćeš da odigraš kao da ti je to poslednje u životu ako ne protiv ovakve ekipe i to u LŠ. Brukate klupsku istoriju i sve ono što su generacije NAŠEG kluba stvarale načinom na koji igrate i reprezentujete klub. Kad nema želje, odgovornosti, žara dzaba da pričamo o rezultatu. Isti ste i protiv Javora od kog ste bolji koliko i Bajern od nas.

Rokatanski

pre 4 godine

Moj pokojni otac (Partizanovac) je gledao onaj derbi gde je Partizan pobedio Zvezdu sa 7:1. Pitao sam ga često o toj utakmici, a tako visoki rezultat je bio sticaj okolnosti, a ne tolike razlike u kvalitetu. Čak je Zvezda izjednačila na 1:1 i imala punu inicijativu, Partizanu je ulazilo gotovo sve... Ja sam gledao utakmicu Partizan-Hajduk 1:6 i bez obzira na rezultat, Partizan nije bio nadigran, napadao je celu utakmicu, Hajduk iz kontri davao golove... Sam rezultat nije toliko bitan, koliko igra i utisak koji neka ekipa ostavi, a rezultat može biti i splet srećnih (nesrećnih) okolnosti. Problem je u tome što Zvezda u 4 utakmice protiv Totenhema i Bajerna nije igrala, nije osmislila nijednu akciju, često nisu znali kako da prenesu loptu i bar malo smanje pritisak na golmana. Najbolji komentar je dala moja žena, koja se uopšte ne razume u fudbal:"Lako je njima kad ih je više." Nisam je ubeđivao u suprotno. Mislim, da osim ogromnih finansijskih razlika, pojedinačnih vrednosti igrača, ključna stvar je igranje u domaćem prvenstvu, gde nema nijedne ozbiljnije utakmice (osim derbija) gde mora da se zapne, da se istrči pun sprint, da se oseti težina utakmice itd. Ovako, utakmica protiv Bajerna je malo jači trening za Bajern, a za većinu igrača Zvezde kao da jedva čekaju kraj. Izuzetak je izvanredni golman Zvezde Borjan, ali njegov kvalitet i dokazuje totalnu nemoć ostalih fudbalera. Pozdrav!

Femine

pre 4 godine

Ovo jeste realnost.

Ali ono NE izgaranje nikada ne sme biti realnost.
Lepo je receno jice - Hrabrost je tvoja DUZNOST.

Ne znaju ovi sada sta je Zvezda!

lolo

pre 4 godine

Potpuno se slažem da je ovo poraz prava katastrofa.
Ali setimo se da je ovaj isti Bajern jednom Totenhemu dao SEDAM golova u sred Londona.!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stiven k., 27. novembar 2019 15:42)

Ma nije problem i da smo deset primili. Problem je sramotna igra. Pa nasi 2 pasa ne mogu da sastave, ne mogu da naprave ni dribling. Ne znaju osnove tehnike fudbala, ne znaju da grade napad itd. Izgledaju kao potpuni amateri. Totenhem je izgubio 2:7 ali je igrao fudbal. I Partizan je bio totalno nemocan protiv Mancestera ali je igrao fudbal, imao si sta da vidis, reditelj je 2-3 puta vraca driblinge Sume. Povezivali su pasove i pravili neke akcije. A Zvezda ama bas nista nije pokazala. Ali bukvalno NISTA...

Uros Dj.

pre 4 godine

Posteno... Svaka ti cast druze. Ti jedini i zasluzujes reci hvale bez obzira na primljene golove u ove dve sezone, ali se vidi da srce ostavljas na teren...

Johnny

pre 4 godine

To je to. Ende.

Zato se i zacudim kada neko kaze - nama je mesto u Ligi sampiona. Ili danas - klecaju noge u tunelu. Id bre.

Crvena Zvezda nikako, ali de fakto nikako i ni sa cim ne moze da parira ovim timovima - organizaciono, finansijski, takticki, tehnicki, mentalno, fizicki. Nula! Sve to implicira, jelte, da joj je mesto najvise u LE. Novac od ovih putesestvija ionako inkasira neko ko ne bi trebalo.

Sve u svemu - sirovo. Bledo. Anemicno. Tuzno. Zvezda kao sampion te svi ini srpski timovi pride. Mazohisti smo svi mi, nema sta!

111

pre 4 godine

Navijam za Partizan ali ovog coveka izuzetno postujem. Prvo, on je izvanredan golman . Njegov kvalitet je izvan i CZ i naseg fudbala. Steta je sto ne brani za nasu zemlju. Drugo, jedini je realan i jasno je rekao da CZ nije za ovo takmicenje. Pare se zaradjuju , ok ali se potrose a bruka ostaje i bice zabelezena u istoriji naseg fudbala i LS kao najgori rezultati CZ u ovom takmicenju. Kao sto se pamte neki porazi Partizana ali oni ne mogu da pridju ovakvim blamazama CZ. Treba biti realan bez obzira na navijanje. Partizan je 2 puta u 10 godina igrao LS , nije osvajao bodove , gubio je ali nikada sa ovakvim nizom? Sam Borjan kaze, 4, 5, 6 golova, svaka utakmica?? Mnogo bre..mnogo..Ovom coveku skidam kapu ali koliko on odbrani, toliko golova CZ primi. Dzabe..Vidi se da mu dodje da umre od muke. Kapa dole Borjane.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Bravo Borjane majstore, apsolutno si u pravu u svemu i alal ti vera! Ali ne brigaj majstore, mi zvezdaši umemo da cenimo iskrenost i požrtvovanje. A ti jesi iskren i požrtvovan. Ti si naša svetla tačka i u ovoj sramnoj i tamnoj noći u kojoj smo primili šesticu od velikog protivnika! Ti si Borjane i zaslužan što smo u Ligi šampiona! Herojski braniš čitave ove sezone Borjane i tebi se nema šta zameriti, i večeras si herojski odbranio negde oko deset odličnih šuteva Bajernovih moćnih igrača i spasao nas da ne bude 0:10 i zaslužuješ sve pohvale! A da nismo za ovo takmičenje to si u pravu, naročito ove sezone nismo za ovo takmičenje jer nas je uprava urnisala kriminalnim prelaznim rokom! Dobre pare od ulaska u Ligu šampiona su uzete prošle i ove godine, da je u upravi BAR JEDAN iskusan fudbalski skaut sa tim novcem bi bili dovedeni igrači koji bi bili u stanju da izbore mnogo povoljnije rezultate protiv velikana poput Bajerna i ovakve blamaže sigurno se ne bi dešavale! Ko nam je kriv što nismo kupili iole ozbiljnije igrače poput onih u Sparti koja je u Pragu od moćne Barse veoma tesno izgubila sa 1:2 a na Nou Kampu herojski odigrala 0:0, ili igrače poput onih u Brižu koji su na Santjago Bernabeu sa Realom odigrali odličnih 2:2! Igrače slične njima uprava je mogla da kupi da je imala ljude sposobne za to! Prema tome nije sramota sa ovako lošim timom od Bajerna izgubiti 0:6 kada je Totenhem sa odličnim timom u sred Londona od njih izgubio 2:7! Ne brigaj Borjane i glavu gore!

bocko

pre 4 godine

iskreno i sascim realno .. navijacki gledano bolje igrati le i imati neke pobede sanse prolaze ..al za upravu je naravno novac prioritet

Las Palmas

pre 4 godine

Od svega što je rekao samo je ovo iz naslova istina. Na ovim mečevima se najviše igra za novac i karijera se pravi na ovim mečevima a ne na pašnjacima Lučana itd. Zvezda ovako nešto itekako zaslužuje, čak i dvocifrenu razliku po mom mišljenju da bi se vratili u realnost i da ne bi živeli u nekom paralelnom univerzumu gde prave neverovatne serije bez poraza protiv raznih Sloboda, Jedinstava, Sloga itd

Рајко Четник

pre 4 godine

Бојане Царе Ти си једино светло у тунелу. Све остало је срамотно посебно мешетари у Управи који доводе пропале фудбалере и преко њих перу новац и богате се.

маки

pre 4 godine

Браво Борјане па зато и праве треће такмичење за аматере о сплаваре са огромним платама а никалвим учинком.

F10

pre 4 godine

Nije problem u Borjanu. Znao je i on da kiksne ali bez uticaja na bodove. Problem je što Zvezda nije odigrala dve utakmice za redom sa istih 11. Problem je što naši 'igrači", ako smem tako da ih nazovem, ne znaju da dodaju jedan drugom loptu ni na 5 ni na 10m a da ne govorim o lopti u prostor. Nije mi jasno šta rade na treninzima. Još žalosnije je što mi nismo nadigrali nikoga ni u ovakvoj Ling Long ligi. Jedini konkurent u ligi nas je dobio 2:0, bez našeg šuta u okvir gola. Ne bih o poništenom golu.

Lalala

pre 4 godine

Sramota je ova deca koja se takmice sa drugom decom pokazuju jednak kvalitet, ali sta se dalje sa njima desava niko ne zna! Da se malo povede paznja mozda bi i zvezda i partizan imali vise svojih igraca u prvih 11! Ali dok se ne privatizuju ovi klubovi nema leba!

@ miki

pre 4 godine

Tako je. I sve su to razlozi zasto Terzic onomad izjavi da nismo spremni za regionalnu ligu. Tamo nece biti namestanja (barem ne ovoliko) i onda on sebe tu ne vidi. Ko šiša sport.

hm

pre 4 godine

@crvena uzbuna
Zašto bih se patio sa stream-om, kada mogu lepo na Areni2 da gledam multi prenos, pa vidim i Real, ali i City, Juve, Totenhem,....

Inače, slažem se svim ostalim napisanim u komentaru.

Milojko

pre 4 godine

@Adrijano Galijani
Gledao sam i ja utakmicu, bila na Sv. Luku secam se ko juce da je bilo. Prvu na Kamp Nou su nas pregazili i pored sjajnog gola Bratislava Zivkovica u kontri i cudesne Milojeviceve odbrane penala.
Ali u revensu na Mari je Barsa imala mnogo srece i lako je moglo biti 2:0 umesto 1:1, a Zvezda je bila daleko bolji tim.

Alfredo Garsija

pre 4 godine

Razumljiva izjava, ali on je poslednji koji treba da se izvinjava. On je spasao bar još tri gola. A ni jedan od onih šest ne ide njemu na dušu.

Slavoljub

pre 4 godine

Pošteno! Sve je lepo rekao ...Džaba pare od Jedne, maj pukne ovakva bruka. I zbog rezultata, a još više zbog igre i apsolutne nemoći u svakom elementu fudbalske igre!

Kukatilo

pre 4 godine

E bas sam to caletu rekao... Nismo brate mili. Treba zabraniti svim nesrecnicima poput nas da ucestvuju. Dovoljna nam je liga Evrope.

Kurs iz engleskog

pre 4 godine

Nemas ti za sta da se izvinjavas. Izvini ti, legendo, sto te niko nije ispostovao..ni malo, sto su kukavice, sto su zaboravili i ono sto znaju, sto nemaju perlju, sto nisu za Zvezdu. Ti si Zvezda!

Не Ти

pre 4 godine

Брате, не треба Ти да нам се извињава... Ти, уопште, не треба да причаш... Двадесеторица пре Тебе треба да клече и да моле опроштај, а паре од уговора да дају за српску сиротињу и болесну децу... И још нешто:ако, којим чудом, уђемо у Лигу Европе, г. Терзићу, на пролеће да буде у л а з с л о б о д а н!

subzero

pre 4 godine

niste preneli najbitniji deo intervjua kada je rekao: "u zvezdi su pre dve godine igrali igrači srcem, za mnogo malo para, a sada imamo igrače koji puno koštaju, a mnogi ni ne znaju šta je zvezda." VELIKI SI MILANE!

Agaton00

pre 4 godine

Tebi decko svaka cast!!!! Spomenik da ti dignu. Ove sezone si pola ekipe i vise. Svaki zvezdas da je ponosan na tebe. Tebe da nije bilo ne bi ni gledali Zvezdu u Evropi. Jos jednom svaka cast, i kapa dole od grobara...

PredragDrobnjak

pre 4 godine

Niste doktore, nije ni Partizan, jedva da je Dinamo Zagreb koji se posle dugogodisnjih blamaza ,posebno ulaganja, najzad kao koprca.Jedini si bio na visini zadatka na svim utakmicama na kojima si branio, Zvezda dugo nije imala boljeg golmana to kao grobar kazem.Svaka cast na iskrenosti i objektivnosti, da je Degenek dao izjavu, verovatno bi rekao kako je Bajern imao srece i da razlika nije realna.Razlika je itekako realna, ono sto nije uslo u Minhenu, uslo je na Marakani.To je realnost jednostavno, ne pokusavam da prozivam i likujem.

Mare

pre 4 godine

Novac je uspeo i fudbal da uništi, slobodno ga ugasite. Nadam se da ćemo igrati Ligu Evrope sledeće sezone, jer je ovo fudbalski NBA. Liga Evrope i Liga Konferencija su za nas i to je to, apsurdno je komentarisati, jačinu liga, budžete, plate i sve ostalo, pametnom dosta.

Sale Nacionale

pre 4 godine

Bravo kralju, nismo za ovo takmičenje. Nije rezultat problem. Popili bi i Grobari petardu isto. Ali bi igrali srcem i bar malo napali. Poniženi su jedan Totenhem i jedan Dortmund od ove mašinerije. Ej, njima je hit igrač u Evropei na klupi, pričam o Gnabriju. Perišić takodje. Nije sporno da su prejaki. Ali za našu "igru" nema opravdanja. Da imamo normalnu upravu ovo se ne bi tolerisalo, ne bi se ni desilo. Ovo je zaista istorijska bruka ali ne zbog rezultata.

užas

pre 4 godine

Ne može ovo takmičenje da se igra sa 2 dana pauze nedeljno i jednim treningom dnevno. Svi ozbiljni igrači imaju privatne trenere, plus ostaju duže na treninzima, nema splavova, pojačani suplementi.... Ovo što igramo je potpuni dilentanizam

Dača

pre 4 godine

Čovek objasnio ! Sledeće sezone raspad . Jednom rečju banda . Dovedeno toliko polovnjaka , verovatno na taj način maznuto nekoliko milki . Zadržati Popovića , Pankova i Garsiju a ostalo rasterati govnjivom motkom .

Arthas

pre 4 godine

Bar neko koga je sramota ovoga veceras, lepo, mada si jedini koji moze da spava mirne savesti. Dzaba nam i Oblak sa ovakvim pacerima ispred, cak su se i Degenek/Marin uklopili u ovo sivilo.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

Traka i doživotni za Milana Borjana!

To je izjava, to je ponos, to je muško držanje čoveka sa dostojanstvom.

Učite i gledajte, balerine i gubitnici bez ponosa, morala i stida.

Milan Borjan, hvala ti čoveče!

Moj Kapiten!

Dragan

pre 4 godine

Odlicno receno. Ko je sve u FSS ni ne cude rezultati klubskog fudbala. Prosek gledalaca na fudbalskoj utakmici je oko par hiljada, timovima upravljaju menadzeri, skola fudbala nema ili ih menadzeri prodaju made.... Otuda I rezultati reprezentacije.... Mislim da je ovo bila zadnja utakmica LS u Srbiji... A vi gradite stadion...

nikolaq

pre 4 godine

Jel ovi nasi fudbaleri rade u fabrikama,taksiraju,rade na buvljaku pa onda malo treniraju??!!.Ako ne, onda treba da se zapitamo sta je ovo?.Zabadamo glavu u pesak,imamo namestenu ligu ,u klubovima I oko njih sve vrvi od kriminalaca,tu vise Niko normalan ne dolazi.Rasterati sve,od saveza ,do uprava u zadnjoj ligi,smeje nam se svet.

Doca Dijagnoza

pre 4 godine

Sa ovakvom igrom i ovakvim odnosom - sledi bruka i protiv Grka !
I uvek se izvinjava onaj koji ne treba, koji za to ima najmanje razloga. Još jedan dokaz da je čovek ili u svemu mali, ili u svemu veliki.
Nisam Zvezdaš - iako volim iste boje, ali kapa dole...

Dusan

pre 4 godine

Bitan je total na kraju, Terza trlja ruke. Vise su para uzeli nego prosle godine na ulaznice itd. Na veci broj utakmica realbost dodje do izrazaja. Tako je bilo i prosle godine, a da ne bude totalni fijasko uvijek je potrebno da golman odbranu u toku tekme bar 6 do 7 100% prilika pored 3 do 5primljenih golova.

Terza kaze za ovaj tim da je najskuplji i najbolji tim CZ u zadnjih 20 god.

deMarkus

pre 4 godine

Po meni jedina svetla tacka je bio Boaci. Jeste da nije zapretio golu Bajerna ali je imao preko 95% uspesnih pasova, umeo je i da primi loptu i da odigra pas za razliku od ostatka ekipe koja je delovala totalno pogubljeno.

Spale

pre 4 godine

To sam i ja rekao drugaru veceras na stadionu. Young Boys i Kopenhagen lagano prolaze grupu u ligi Evrope, igraju, pobedjuju, a mi se blamiramo.

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Najbolja izjava jednog fudbala Zvezde poslednjih godina. Bravo lave, to je stav, to je veličina. Nije sramota priznati debakl i nemoć, sramota je manipulisati i folirati nešto što je tako očigledno.

Koliko smo pomerili granice sa dve pobede u grupama, toliko smo upali u teški glib sa porazima koje istorija kluba ne pamti. Do Totenhema najveći poraz na Rajku je Fiorentina 0:4 i to '66 godine. Šta dalje reći. Treba ovo preživeti. Svako poštenog ciganina boli i treba da boli ako hoćemo neki iskorak ka boljem.

Borjane još jednom alal vera za stav i muškost. Od večeras ti si kapiten moje i naše Crvene zvezde. Živ i zdrav bio.

Will Griggs On Fire

pre 4 godine

Jedini način da prezimimo (neverovatno da smo uopšte u takvoj situaciji) jeste da odigramo bunker u Grčkoj (bunker u sastavu celog tima + stručni štab i navijači) i da se molimo Bogu da će Grci da promaše sve što se promašiti ne može.

Užasni smo. Oly je apsolutni favorit. Bod tamo i prolaz će biti istorijski uspeh i senzacija. Ako primimo prvi gol, tu je kraj jer ćemo primiti još koji čim se otvorimo.

Aleksa

pre 4 godine

Samo si ti hrabar da kazes kavi su nam igraci-pojacanja.Miloje ce prikriva,preuzima odgovornost "na sebe" a mi se brukamo kao nikada.Momci razlaz,komplet,ne radimo vise!

tonconi

pre 4 godine

Ovde se portali pre ovakvih utakmica
konstantno bave nekakvom istorijom, kako je bilo, lupam, '76, '85, '91, bla bla bla, hoce li se ponoviti istorija....ma kakve su to price i tekstovi, klubovi protiv kojih igra zvezda, o tome ni ne razmisljaju, niti njihovi portali pisu o tome, realno je da su ti klubovi zadnjih 20 godina osvojili sve i to vise puta i ne zanima ih istorija sa zvezdom i vise nikome nije bitno kako delije navijaju i nasi naslovi kako se noge tresu igracima od Marakane. Kome se bre noge tresu, igraci su placeni milione i milione, dodju da odrade to profesionalno i idu kuci, kao sinoc. Ne zaludjujmo se glupostima vise.