Sreda, 20.11.2019.

11:24

"On je baš kao Dejan Savićević"

Italijanski stručnjak Fabio Kapelo uporedio je fudbalera Rome Nikola Zaniola sa crnogorskim asom Dejanom Savićevićem.

Izvor: LN

"On je baš kao Dejan Saviæeviæ" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

32 Komentari

Sortiraj po:

Zagreb

pre 4 godine

Eto, da zaključimo raspravu, hrvatska reprezentacija sve sbin do srbina, ne znaš koji je veči, CZ apsolutni prvak svijeta pred kojim se svi klanjaju, s naznakom na duboki naklon, Savičevič ne može da bude ništa drugo do li srbin, crnogorci ne postoje kao ni hrvati, nije bitno kako, s kim, niti pod kojim državnim stijegom je Zvezda osvojila titulu jer sve je to Srbija bilo i biti če,uefa nikako ne želi srbiju na euru pa zato ih stalno kažnjava praznim tribinama i novčano, Mitrovič je balvan bez ideje i zašto ne igra Jovič, Jovič u Realu ništa nije pokazao neka se ugleda na Mitroviča kako se daju golovi, da je Srbija bila u grupi koju je imala Hrvatska u kvalifikacijama sigurno bi prošla grupu, ovako su opet dobili grupu smrti, Srbija nikako neče da prođe u baražu ali ako slučajno prođe onda postoje dvije opcije,prva je da če biti kanta za napucavanje, druga je da če svima da pokaže koliko je talentirana za fudbal, naravno prije toga treba smeniti selektora, Izbaciti Mitroviča i dovesti Joviča, odnosno nikako ne dovesti Joviča, jer Mitrovič ipak daje golove, a možda bi bilo pametno da uigra prvu postavu ukoliko to dotični selektor uopče može da složi ili bi bilo najjednostavnije da se fudbal ukine u Srbiji. Eto .... kratak presjek vaših komentara u zadnjih dva dana.... Pa sad kome je smiješno nek se smije, a kome se plače, neka se slobodno isplače...

Mbappe isto Srbin :D

pre 4 godine

Koliko vidim ovdje se i Srbi poceli sprdati s ovim Knodekom, likom iz crtica. Kompleksasem koji sanja da su Hrvati zapravo Srbi jer nikako ne moze da podnese da su Srbi vrhunski nogometni antitalenti koje puni tko se sjeti, a Hrvati respektabilan tim pred kojim drhti svaki nogometni velikan. Giganti za malu nogometnu Srbiju.
Tako da razumijemo komplekse i frustracije, a sta ce tek biti nakon EP-a...
Knodek, spremi 5 kutija apaurina, Trebat ce ti :D

lol

pre 4 godine

(Srbi nabijaju komplekse, 20. novembar 2019 22:00)

Hrvatska od 13 kvalifikacijskih ciklusa izborila 11. Srebro, bronca najbolji igrač SP-a i najbolji strijelac SP-a. A SRJ, SCG i Srbija od 12 kvalifikacijska ciklusa izborili 5 i dvije šestarde. Samostalna Srbija četiri kvalifikacijska ciklusa za EP 4 od 4. Quattro
Ništa lijepse nije bilo vidjeti napuhane Argentince i Engleze prije i pokunjene nakon utakmice.

Milojka

pre 4 godine

hrvati nisu majstori fudbala ,pecinaru i ovo finale su im doneli Srbi, a vi ste toliko iskompleksirani da je to smesno ,nigde u ovom tekstu nije Savicevic bio spajan s Srbijom ali vasa paranoja je bolesna 
(Srbi nabijaju komplekse, 

Svi smo mi ljubomorni, neko više, neko manje, bitno je samo kako se sa tim nosimo. Iako je određena doza ljubomore prirodna, jer nas motiviše da se borimo, zaštitimo vrlo često ova emocija pokaže svoju mračnu stranu. Ljubomora ukljucuje čitav spektar emocija i ponašanja: bol, bes, tugu, mržnju i zavist. Ponekad se izražava dramatično, ponekad prikriveno, ali u svakom slučaju, reč je o emociji koja vrlo lako može izmaći kontroli, ukoliko joj se prepustimo i opasna je za zdravlje.

GnR

pre 4 godine

pored Deja glavni igraci CZV su bili Miha koji je protiv Bayerna dao gol iz slobodnjaka a potom se moze reci da je asistirao za autogol Augentalera i generalno davao energiju timu ,Jugovic koji je drzao sredinu terena (Zvezdin Iniesta) i Stojanovic koji je odbranom penala u finalu i doneo trofej. a jok Pancev koji da gol u pobedi od 3-4 razlike nad Rangersom ili Grashopersom.Robi je sjajan igrac bio ali nije bio nista bitniji od bilo koga drugog iz startnih 11. Skoti,Irci i Velsani bar imaju obraza da ne prisvajaju uspehe Engleskog fudbala , njih nikada necete videti da se hvale uspesima Uniteda ili Liverpoola.

Deda

pre 4 godine

CZV je tim iz Beograda,Srbije kakve veze ima odakle je ko? pa pogledaj koliko je samo Skota,Iraca,Velsana igrala u Sampionskim ekipama Liverpoola i Uniteda pa opet su to pre svega uspesi Engleskog a ne Britanskog fudbala . i kad si vec nabrajao mogu ti reci da nijedan Bosanac nije igrao iz te generacije 91. od nasih bili su Miha,Jugovic,Binic,kapiten Stojanovic kao jedni od najbitnijih igraca.
(GnR,

Ako su Škoti Irci i Velšani živeli u zajedničkoj drzavi sa Englezima za vreme osvajanja trofeja onda to jeste zajednički uspeh.
Naučite da razmišljate logički.
Da se Katalonija odcepi od Spanije, da li bi trofeji Barse iz prijašnjih godina bili katalonski ili Španski? Bili bi španski, odnosno zajednički a ne katalonski!
Ista stvar je i sa Zvezdom.

General Buzda

pre 4 godine

Ova izjava govori tačno o Kapelu da je losiji trener nego Genije fudbaler,inače da ga ne mrzi Genije bi držao predavanja i u trenerskom poslu Kapelu

Deda

pre 4 godine

uspeh Zvezde kao sampiona sveta je doaso nakon raspada Jugoslavije,nauci istoriju i datume pa se onda javi a i sami rezultati Jugoslavije su priznati kao rezultati Srbije
(kakve ti veze imas s logikom,

Da li je trofeje Zvezda osvojila na takmicenjima jer je u to vreme bila prvak Jugoslavije ili Srbije?
Kao prvak Jugoslavije je igrala LS i svetsko klupsko prvenstvo.
Ne pričajte gluposti deco i malo manje zivite u prošlom veku

GnR

pre 4 godine

(Deda, 20. novembar 2019 22:01)kakve veze ima dal je zajednicka drzava ili nije? u to vreme svi su se vec odvajali , u vreme igranja finala HR je proglasavala nezavisnost, nakon sto su se otcepili Zvezda je postala i svetski prvak.

logika

pre 4 godine

@kakve ti veze imas s logikom
Zvezda je postala sampion Evrope pa onda sveta kao SAMPION JUGOSLAVIJE, nigde se ni jednom recju ne spominje Srbija.
Ko je to i kada priznao rezultate Jugoslavije kao rezultate Srbije?! To je naravno neistina!
Na OI se Srbiji pripisuju samo medalje koje je osvojila Srbija, nigde nema jugoslovenskih, u kosarci se nigde ne spominje Srbija kao sampion sveta i Evrope, samo Jugoslavija, dakle pricas neistine.
Samo u Srbiji se uspesi Jugoslavije pripisuju Srbiji.
Sto se Zvezde tice, njeni glavni igraci bili su Makedonac Pancev, Crnogorac Savicevic, Hrvat Prosinecki, Rumun Belodedic, da ne idemo sad sa ostalima iz bivse SFRJ. Nema to veze sa Srbijom.

1995

pre 4 godine

@GnR
Uspjeh Liverpula je uspjeh britanskog fudbala, to sto je britanski fudbal podjeljen je druga stvar.
Uspeh Barselone je uspjeh spanskog fudbala, ne katalonskog. Dobro neko rece, da se sjutra Katalonija odvoji, opet bi uspjesi Barselone bili uspjesi Spanjolske, ne Katalonije. Tako je i sa Zvezdom.
Glavni i najbolji igraci joj bili Makedonac, Hrvat, Crnogorac... Srbi sporedni igraci. To je bio jugoslovenski klub, ne srpski. Naravno, Srbi u nedostatku svojih uspjeha vole da kradu tudje, pa tako i ovdje, ali ne prolazi to. Na sajtu LS lijepo stoji Red Star (Yugoslavia).

Milan

pre 4 godine

hrvati nisu majstori fudbala ,pecinaru i ovo finale su im doneli Srbi, a vi ste toliko iskompleksirani da je to smesno ,nigde u ovom tekstu nije Savicevic bio spajan s Srbijom ali vasa paranoja je bolesna
(Srbi nabijaju komplekse,

Pa sto ti njihovi Srbi sa Srbijom ne osvoje srebro Mundijala nego sa Hrvatskom?
Sto mi Srbi ako smo tako talentovani ne osvojimo medalju sa Mundijala ili evra?
Hrvati sve redom imaju Hrvate u reprezentaciji, a nakon ovog tvog baljezganja nemoj posle da se cudis kada Hrvati pocnu da ti pisu ovde da je nas najveci teniser Nole Hrvat

мики

pre 4 godine

Jedan je Genije, najbolji dribler ikada.
(LakiCZV, 20. novembar 2019 17:20)

било је бољих српских дриблера од црногорског Србина Деје: Шекуларац, Ђајић, Шестић, па и Пикси. Дејо је био чудо, али ипак не најбољи. вероватно је у питању недостатак интелигенције, коју испољава у последње време својим милогорским испадима.

GnR

pre 4 godine

(Neško, 20. novembar 2019 18:23) CZV je tim iz Beograda,Srbije kakve veze ima odakle je ko? pa pogledaj koliko je samo Skota,Iraca,Velsana igrala u Sampionskim ekipama Liverpoola i Uniteda pa opet su to pre svega uspesi Engleskog a ne Britanskog fudbala . i kad si vec nabrajao mogu ti reci da nijedan Bosanac nije igrao iz te generacije 91. od nasih bili su Miha,Jugovic,Binic,kapiten Stojanovic kao jedni od najbitnijih igraca.

Baranjac

pre 4 godine

Savićević je za mene i za puno mojih lokalaca, koji ne pratimo nogomet samo od 91, jedan od najvećih talenata s ovih prostora. To je i naš Zvone Boban puno puta rekao. Genijalac u svakom pogledu. Ne bi ga Zvone za kuma nikad uzeo da Dejo nije znao s loptom. Ono “dođi vamo purgeru” je meni komično i simpatično. I ja bih na njegovom mjestu isto reagiro.

Neško

pre 4 godine

Savicevic sa Srbijom ima veze koliko i Zvezdina titula LŠ sa Srbijom. Krade se prisvaja a da nije bilo nas Crnogoraca Makedonaca Bosanaca ne bi nasa tadašnja zvezda nista osvojila. Ostalo je ime Zvezda i sa raspadom jugoslavije pripalo Srbiji. Koliko je jaka ta nacionalna zvezda vidi se od ‘92. na ovamo.

Sivi soko

pre 4 godine

A koliko je Kapelu trebalo da shvati kakav je majstor bio Dejan? Držao ga je na klupi i inatio se, davao mu šansu da igra na kašičicu sve dok mu nije dao odrešene ruke a ovaj mu doneo trofej LŠ. Bio ga glas de je lenj a malo ko zna da je Savićević bio najbrži igrač u Zvezdi, sa loptom i bez nje - naravno posle Binića. Gol u Minhenu i još par begova na toj utakmici to najbolje oslikavaju..

Haris

pre 4 godine

kakve veze imaju hrvati s istorijom i identiteom,vi ste svi Srbi poreklom
(pogledaj poreklo nauci

De bolan dosadni ste vise sa tim pećinskim teorijama u 21.vijeku......da su Hrvati ustvari Srbi, nikad ne bi bili majstori fudbala...

Zika

pre 4 godine

Proslo 30 godina otkad je dejo harao a jos se nije rodio takav genije. Niti ce. Takvi igraci se radjaju jednom u istoriji.
(Misa,

Aahahahahahaha
Gde, u Crnoj gori?

Stevan

pre 4 godine

Kakve veze ima Savicevic sa Srbijom?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (www, 20. novembar 2019 16:08

A kakve veze Srbija ima sa Kapelom i Zaniolom? Ko je uopste ovde pomenuo Srbiju i ko je uopste bilo gde rekao de Dejo ima ili nema veze sa Srbijom, da bi ti postavio ovakvo pitanje?
Nisu smeli da objave izjavu Fabija Kapela u Srbiji zato jer je uporedio Zaniola sa igracem koji nije Srbin? Jel to bila poenta tvog komentara?

leo mesi

pre 4 godine

(www, 20. novembar 2019 16:08)Ima i uvek će da ima jer Crno gorci su koliko ja znam srbi i uvek će to biti,a sam on je doneo toliko radosti srpskom narodu.

Đetić stopostotni

pre 4 godine

Mi Crnogorci znamo da Srbi vole da se kite tudjim perijem. Znaju to Hrvati jos bolje. Kada treba da podcijenjujete nas i njih tu ste prvi a kada nemate sa cime da se hvalite onda se hvalite sa Crnogorcima. Savicevic je ponosni Crnogorac a i ja sam i nikakve veze mi sa vama nemamo zato i imamo našu drzavu ko i Hrvati koji su u fudbalu Brazil za sve bivse zemlje Jugoslavije

Sch..

pre 4 godine

Gledao par puta malog Zaniola za romu ni delić sličnosti sa dekijem nema . Dejo je imao magiju u nogama , lucidnost i može neko reći da je delovao smotano ali savršen tajming pada tela u jednu stranu kao da će da se saplete sam od sebe a ustvari pređe te kao da nisi ni postojao. Nismo ga džabe zvali genije

Sch..

pre 4 godine

Gledao par puta malog Zaniola za romu ni delić sličnosti sa dekijem nema . Dejo je imao magiju u nogama , lucidnost i može neko reći da je delovao smotano ali savršen tajming pada tela u jednu stranu kao da će da se saplete sam od sebe a ustvari pređe te kao da nisi ni postojao. Nismo ga džabe zvali genije

leo mesi

pre 4 godine

(www, 20. novembar 2019 16:08)Ima i uvek će da ima jer Crno gorci su koliko ja znam srbi i uvek će to biti,a sam on je doneo toliko radosti srpskom narodu.

Stevan

pre 4 godine

Kakve veze ima Savicevic sa Srbijom?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (www, 20. novembar 2019 16:08

A kakve veze Srbija ima sa Kapelom i Zaniolom? Ko je uopste ovde pomenuo Srbiju i ko je uopste bilo gde rekao de Dejo ima ili nema veze sa Srbijom, da bi ti postavio ovakvo pitanje?
Nisu smeli da objave izjavu Fabija Kapela u Srbiji zato jer je uporedio Zaniola sa igracem koji nije Srbin? Jel to bila poenta tvog komentara?

Haris

pre 4 godine

kakve veze imaju hrvati s istorijom i identiteom,vi ste svi Srbi poreklom
(pogledaj poreklo nauci

De bolan dosadni ste vise sa tim pećinskim teorijama u 21.vijeku......da su Hrvati ustvari Srbi, nikad ne bi bili majstori fudbala...

Đetić stopostotni

pre 4 godine

Mi Crnogorci znamo da Srbi vole da se kite tudjim perijem. Znaju to Hrvati jos bolje. Kada treba da podcijenjujete nas i njih tu ste prvi a kada nemate sa cime da se hvalite onda se hvalite sa Crnogorcima. Savicevic je ponosni Crnogorac a i ja sam i nikakve veze mi sa vama nemamo zato i imamo našu drzavu ko i Hrvati koji su u fudbalu Brazil za sve bivse zemlje Jugoslavije

Neško

pre 4 godine

Savicevic sa Srbijom ima veze koliko i Zvezdina titula LŠ sa Srbijom. Krade se prisvaja a da nije bilo nas Crnogoraca Makedonaca Bosanaca ne bi nasa tadašnja zvezda nista osvojila. Ostalo je ime Zvezda i sa raspadom jugoslavije pripalo Srbiji. Koliko je jaka ta nacionalna zvezda vidi se od ‘92. na ovamo.

Sivi soko

pre 4 godine

A koliko je Kapelu trebalo da shvati kakav je majstor bio Dejan? Držao ga je na klupi i inatio se, davao mu šansu da igra na kašičicu sve dok mu nije dao odrešene ruke a ovaj mu doneo trofej LŠ. Bio ga glas de je lenj a malo ko zna da je Savićević bio najbrži igrač u Zvezdi, sa loptom i bez nje - naravno posle Binića. Gol u Minhenu i još par begova na toj utakmici to najbolje oslikavaju..

Zika

pre 4 godine

Proslo 30 godina otkad je dejo harao a jos se nije rodio takav genije. Niti ce. Takvi igraci se radjaju jednom u istoriji.
(Misa,

Aahahahahahaha
Gde, u Crnoj gori?

logika

pre 4 godine

@kakve ti veze imas s logikom
Zvezda je postala sampion Evrope pa onda sveta kao SAMPION JUGOSLAVIJE, nigde se ni jednom recju ne spominje Srbija.
Ko je to i kada priznao rezultate Jugoslavije kao rezultate Srbije?! To je naravno neistina!
Na OI se Srbiji pripisuju samo medalje koje je osvojila Srbija, nigde nema jugoslovenskih, u kosarci se nigde ne spominje Srbija kao sampion sveta i Evrope, samo Jugoslavija, dakle pricas neistine.
Samo u Srbiji se uspesi Jugoslavije pripisuju Srbiji.
Sto se Zvezde tice, njeni glavni igraci bili su Makedonac Pancev, Crnogorac Savicevic, Hrvat Prosinecki, Rumun Belodedic, da ne idemo sad sa ostalima iz bivse SFRJ. Nema to veze sa Srbijom.

Milan

pre 4 godine

hrvati nisu majstori fudbala ,pecinaru i ovo finale su im doneli Srbi, a vi ste toliko iskompleksirani da je to smesno ,nigde u ovom tekstu nije Savicevic bio spajan s Srbijom ali vasa paranoja je bolesna
(Srbi nabijaju komplekse,

Pa sto ti njihovi Srbi sa Srbijom ne osvoje srebro Mundijala nego sa Hrvatskom?
Sto mi Srbi ako smo tako talentovani ne osvojimo medalju sa Mundijala ili evra?
Hrvati sve redom imaju Hrvate u reprezentaciji, a nakon ovog tvog baljezganja nemoj posle da se cudis kada Hrvati pocnu da ti pisu ovde da je nas najveci teniser Nole Hrvat

1995

pre 4 godine

@GnR
Uspjeh Liverpula je uspjeh britanskog fudbala, to sto je britanski fudbal podjeljen je druga stvar.
Uspeh Barselone je uspjeh spanskog fudbala, ne katalonskog. Dobro neko rece, da se sjutra Katalonija odvoji, opet bi uspjesi Barselone bili uspjesi Spanjolske, ne Katalonije. Tako je i sa Zvezdom.
Glavni i najbolji igraci joj bili Makedonac, Hrvat, Crnogorac... Srbi sporedni igraci. To je bio jugoslovenski klub, ne srpski. Naravno, Srbi u nedostatku svojih uspjeha vole da kradu tudje, pa tako i ovdje, ali ne prolazi to. Na sajtu LS lijepo stoji Red Star (Yugoslavia).

lol

pre 4 godine

(Srbi nabijaju komplekse, 20. novembar 2019 22:00)

Hrvatska od 13 kvalifikacijskih ciklusa izborila 11. Srebro, bronca najbolji igrač SP-a i najbolji strijelac SP-a. A SRJ, SCG i Srbija od 12 kvalifikacijska ciklusa izborili 5 i dvije šestarde. Samostalna Srbija četiri kvalifikacijska ciklusa za EP 4 od 4. Quattro
Ništa lijepse nije bilo vidjeti napuhane Argentince i Engleze prije i pokunjene nakon utakmice.

Mbappe isto Srbin :D

pre 4 godine

Koliko vidim ovdje se i Srbi poceli sprdati s ovim Knodekom, likom iz crtica. Kompleksasem koji sanja da su Hrvati zapravo Srbi jer nikako ne moze da podnese da su Srbi vrhunski nogometni antitalenti koje puni tko se sjeti, a Hrvati respektabilan tim pred kojim drhti svaki nogometni velikan. Giganti za malu nogometnu Srbiju.
Tako da razumijemo komplekse i frustracije, a sta ce tek biti nakon EP-a...
Knodek, spremi 5 kutija apaurina, Trebat ce ti :D

Baranjac

pre 4 godine

Savićević je za mene i za puno mojih lokalaca, koji ne pratimo nogomet samo od 91, jedan od najvećih talenata s ovih prostora. To je i naš Zvone Boban puno puta rekao. Genijalac u svakom pogledu. Ne bi ga Zvone za kuma nikad uzeo da Dejo nije znao s loptom. Ono “dođi vamo purgeru” je meni komično i simpatično. I ja bih na njegovom mjestu isto reagiro.

Deda

pre 4 godine

CZV je tim iz Beograda,Srbije kakve veze ima odakle je ko? pa pogledaj koliko je samo Skota,Iraca,Velsana igrala u Sampionskim ekipama Liverpoola i Uniteda pa opet su to pre svega uspesi Engleskog a ne Britanskog fudbala . i kad si vec nabrajao mogu ti reci da nijedan Bosanac nije igrao iz te generacije 91. od nasih bili su Miha,Jugovic,Binic,kapiten Stojanovic kao jedni od najbitnijih igraca.
(GnR,

Ako su Škoti Irci i Velšani živeli u zajedničkoj drzavi sa Englezima za vreme osvajanja trofeja onda to jeste zajednički uspeh.
Naučite da razmišljate logički.
Da se Katalonija odcepi od Spanije, da li bi trofeji Barse iz prijašnjih godina bili katalonski ili Španski? Bili bi španski, odnosno zajednički a ne katalonski!
Ista stvar je i sa Zvezdom.

Deda

pre 4 godine

uspeh Zvezde kao sampiona sveta je doaso nakon raspada Jugoslavije,nauci istoriju i datume pa se onda javi a i sami rezultati Jugoslavije su priznati kao rezultati Srbije
(kakve ti veze imas s logikom,

Da li je trofeje Zvezda osvojila na takmicenjima jer je u to vreme bila prvak Jugoslavije ili Srbije?
Kao prvak Jugoslavije je igrala LS i svetsko klupsko prvenstvo.
Ne pričajte gluposti deco i malo manje zivite u prošlom veku

Milojka

pre 4 godine

hrvati nisu majstori fudbala ,pecinaru i ovo finale su im doneli Srbi, a vi ste toliko iskompleksirani da je to smesno ,nigde u ovom tekstu nije Savicevic bio spajan s Srbijom ali vasa paranoja je bolesna 
(Srbi nabijaju komplekse, 

Svi smo mi ljubomorni, neko više, neko manje, bitno je samo kako se sa tim nosimo. Iako je određena doza ljubomore prirodna, jer nas motiviše da se borimo, zaštitimo vrlo često ova emocija pokaže svoju mračnu stranu. Ljubomora ukljucuje čitav spektar emocija i ponašanja: bol, bes, tugu, mržnju i zavist. Ponekad se izražava dramatično, ponekad prikriveno, ali u svakom slučaju, reč je o emociji koja vrlo lako može izmaći kontroli, ukoliko joj se prepustimo i opasna je za zdravlje.

Zagreb

pre 4 godine

Eto, da zaključimo raspravu, hrvatska reprezentacija sve sbin do srbina, ne znaš koji je veči, CZ apsolutni prvak svijeta pred kojim se svi klanjaju, s naznakom na duboki naklon, Savičevič ne može da bude ništa drugo do li srbin, crnogorci ne postoje kao ni hrvati, nije bitno kako, s kim, niti pod kojim državnim stijegom je Zvezda osvojila titulu jer sve je to Srbija bilo i biti če,uefa nikako ne želi srbiju na euru pa zato ih stalno kažnjava praznim tribinama i novčano, Mitrovič je balvan bez ideje i zašto ne igra Jovič, Jovič u Realu ništa nije pokazao neka se ugleda na Mitroviča kako se daju golovi, da je Srbija bila u grupi koju je imala Hrvatska u kvalifikacijama sigurno bi prošla grupu, ovako su opet dobili grupu smrti, Srbija nikako neče da prođe u baražu ali ako slučajno prođe onda postoje dvije opcije,prva je da če biti kanta za napucavanje, druga je da če svima da pokaže koliko je talentirana za fudbal, naravno prije toga treba smeniti selektora, Izbaciti Mitroviča i dovesti Joviča, odnosno nikako ne dovesti Joviča, jer Mitrovič ipak daje golove, a možda bi bilo pametno da uigra prvu postavu ukoliko to dotični selektor uopče može da složi ili bi bilo najjednostavnije da se fudbal ukine u Srbiji. Eto .... kratak presjek vaših komentara u zadnjih dva dana.... Pa sad kome je smiješno nek se smije, a kome se plače, neka se slobodno isplače...

GnR

pre 4 godine

(Neško, 20. novembar 2019 18:23) CZV je tim iz Beograda,Srbije kakve veze ima odakle je ko? pa pogledaj koliko je samo Skota,Iraca,Velsana igrala u Sampionskim ekipama Liverpoola i Uniteda pa opet su to pre svega uspesi Engleskog a ne Britanskog fudbala . i kad si vec nabrajao mogu ti reci da nijedan Bosanac nije igrao iz te generacije 91. od nasih bili su Miha,Jugovic,Binic,kapiten Stojanovic kao jedni od najbitnijih igraca.

General Buzda

pre 4 godine

Ova izjava govori tačno o Kapelu da je losiji trener nego Genije fudbaler,inače da ga ne mrzi Genije bi držao predavanja i u trenerskom poslu Kapelu

GnR

pre 4 godine

pored Deja glavni igraci CZV su bili Miha koji je protiv Bayerna dao gol iz slobodnjaka a potom se moze reci da je asistirao za autogol Augentalera i generalno davao energiju timu ,Jugovic koji je drzao sredinu terena (Zvezdin Iniesta) i Stojanovic koji je odbranom penala u finalu i doneo trofej. a jok Pancev koji da gol u pobedi od 3-4 razlike nad Rangersom ili Grashopersom.Robi je sjajan igrac bio ali nije bio nista bitniji od bilo koga drugog iz startnih 11. Skoti,Irci i Velsani bar imaju obraza da ne prisvajaju uspehe Engleskog fudbala , njih nikada necete videti da se hvale uspesima Uniteda ili Liverpoola.

мики

pre 4 godine

Jedan je Genije, najbolji dribler ikada.
(LakiCZV, 20. novembar 2019 17:20)

било је бољих српских дриблера од црногорског Србина Деје: Шекуларац, Ђајић, Шестић, па и Пикси. Дејо је био чудо, али ипак не најбољи. вероватно је у питању недостатак интелигенције, коју испољава у последње време својим милогорским испадима.

GnR

pre 4 godine

(Deda, 20. novembar 2019 22:01)kakve veze ima dal je zajednicka drzava ili nije? u to vreme svi su se vec odvajali , u vreme igranja finala HR je proglasavala nezavisnost, nakon sto su se otcepili Zvezda je postala i svetski prvak.

leo mesi

pre 4 godine

(www, 20. novembar 2019 16:08)Ima i uvek će da ima jer Crno gorci su koliko ja znam srbi i uvek će to biti,a sam on je doneo toliko radosti srpskom narodu.

Đetić stopostotni

pre 4 godine

Mi Crnogorci znamo da Srbi vole da se kite tudjim perijem. Znaju to Hrvati jos bolje. Kada treba da podcijenjujete nas i njih tu ste prvi a kada nemate sa cime da se hvalite onda se hvalite sa Crnogorcima. Savicevic je ponosni Crnogorac a i ja sam i nikakve veze mi sa vama nemamo zato i imamo našu drzavu ko i Hrvati koji su u fudbalu Brazil za sve bivse zemlje Jugoslavije

Zika

pre 4 godine

Proslo 30 godina otkad je dejo harao a jos se nije rodio takav genije. Niti ce. Takvi igraci se radjaju jednom u istoriji.
(Misa,

Aahahahahahaha
Gde, u Crnoj gori?

Neško

pre 4 godine

Savicevic sa Srbijom ima veze koliko i Zvezdina titula LŠ sa Srbijom. Krade se prisvaja a da nije bilo nas Crnogoraca Makedonaca Bosanaca ne bi nasa tadašnja zvezda nista osvojila. Ostalo je ime Zvezda i sa raspadom jugoslavije pripalo Srbiji. Koliko je jaka ta nacionalna zvezda vidi se od ‘92. na ovamo.

Haris

pre 4 godine

kakve veze imaju hrvati s istorijom i identiteom,vi ste svi Srbi poreklom
(pogledaj poreklo nauci

De bolan dosadni ste vise sa tim pećinskim teorijama u 21.vijeku......da su Hrvati ustvari Srbi, nikad ne bi bili majstori fudbala...

мики

pre 4 godine

Jedan je Genije, najbolji dribler ikada.
(LakiCZV, 20. novembar 2019 17:20)

било је бољих српских дриблера од црногорског Србина Деје: Шекуларац, Ђајић, Шестић, па и Пикси. Дејо је био чудо, али ипак не најбољи. вероватно је у питању недостатак интелигенције, коју испољава у последње време својим милогорским испадима.

lol

pre 4 godine

(Srbi nabijaju komplekse, 20. novembar 2019 22:00)

Hrvatska od 13 kvalifikacijskih ciklusa izborila 11. Srebro, bronca najbolji igrač SP-a i najbolji strijelac SP-a. A SRJ, SCG i Srbija od 12 kvalifikacijska ciklusa izborili 5 i dvije šestarde. Samostalna Srbija četiri kvalifikacijska ciklusa za EP 4 od 4. Quattro
Ništa lijepse nije bilo vidjeti napuhane Argentince i Engleze prije i pokunjene nakon utakmice.

GnR

pre 4 godine

(Deda, 20. novembar 2019 22:01)kakve veze ima dal je zajednicka drzava ili nije? u to vreme svi su se vec odvajali , u vreme igranja finala HR je proglasavala nezavisnost, nakon sto su se otcepili Zvezda je postala i svetski prvak.

GnR

pre 4 godine

(Neško, 20. novembar 2019 18:23) CZV je tim iz Beograda,Srbije kakve veze ima odakle je ko? pa pogledaj koliko je samo Skota,Iraca,Velsana igrala u Sampionskim ekipama Liverpoola i Uniteda pa opet su to pre svega uspesi Engleskog a ne Britanskog fudbala . i kad si vec nabrajao mogu ti reci da nijedan Bosanac nije igrao iz te generacije 91. od nasih bili su Miha,Jugovic,Binic,kapiten Stojanovic kao jedni od najbitnijih igraca.

Deda

pre 4 godine

CZV je tim iz Beograda,Srbije kakve veze ima odakle je ko? pa pogledaj koliko je samo Skota,Iraca,Velsana igrala u Sampionskim ekipama Liverpoola i Uniteda pa opet su to pre svega uspesi Engleskog a ne Britanskog fudbala . i kad si vec nabrajao mogu ti reci da nijedan Bosanac nije igrao iz te generacije 91. od nasih bili su Miha,Jugovic,Binic,kapiten Stojanovic kao jedni od najbitnijih igraca.
(GnR,

Ako su Škoti Irci i Velšani živeli u zajedničkoj drzavi sa Englezima za vreme osvajanja trofeja onda to jeste zajednički uspeh.
Naučite da razmišljate logički.
Da se Katalonija odcepi od Spanije, da li bi trofeji Barse iz prijašnjih godina bili katalonski ili Španski? Bili bi španski, odnosno zajednički a ne katalonski!
Ista stvar je i sa Zvezdom.

Milan

pre 4 godine

hrvati nisu majstori fudbala ,pecinaru i ovo finale su im doneli Srbi, a vi ste toliko iskompleksirani da je to smesno ,nigde u ovom tekstu nije Savicevic bio spajan s Srbijom ali vasa paranoja je bolesna
(Srbi nabijaju komplekse,

Pa sto ti njihovi Srbi sa Srbijom ne osvoje srebro Mundijala nego sa Hrvatskom?
Sto mi Srbi ako smo tako talentovani ne osvojimo medalju sa Mundijala ili evra?
Hrvati sve redom imaju Hrvate u reprezentaciji, a nakon ovog tvog baljezganja nemoj posle da se cudis kada Hrvati pocnu da ti pisu ovde da je nas najveci teniser Nole Hrvat

GnR

pre 4 godine

pored Deja glavni igraci CZV su bili Miha koji je protiv Bayerna dao gol iz slobodnjaka a potom se moze reci da je asistirao za autogol Augentalera i generalno davao energiju timu ,Jugovic koji je drzao sredinu terena (Zvezdin Iniesta) i Stojanovic koji je odbranom penala u finalu i doneo trofej. a jok Pancev koji da gol u pobedi od 3-4 razlike nad Rangersom ili Grashopersom.Robi je sjajan igrac bio ali nije bio nista bitniji od bilo koga drugog iz startnih 11. Skoti,Irci i Velsani bar imaju obraza da ne prisvajaju uspehe Engleskog fudbala , njih nikada necete videti da se hvale uspesima Uniteda ili Liverpoola.

Sivi soko

pre 4 godine

A koliko je Kapelu trebalo da shvati kakav je majstor bio Dejan? Držao ga je na klupi i inatio se, davao mu šansu da igra na kašičicu sve dok mu nije dao odrešene ruke a ovaj mu doneo trofej LŠ. Bio ga glas de je lenj a malo ko zna da je Savićević bio najbrži igrač u Zvezdi, sa loptom i bez nje - naravno posle Binića. Gol u Minhenu i još par begova na toj utakmici to najbolje oslikavaju..

Sch..

pre 4 godine

Gledao par puta malog Zaniola za romu ni delić sličnosti sa dekijem nema . Dejo je imao magiju u nogama , lucidnost i može neko reći da je delovao smotano ali savršen tajming pada tela u jednu stranu kao da će da se saplete sam od sebe a ustvari pređe te kao da nisi ni postojao. Nismo ga džabe zvali genije

Baranjac

pre 4 godine

Savićević je za mene i za puno mojih lokalaca, koji ne pratimo nogomet samo od 91, jedan od najvećih talenata s ovih prostora. To je i naš Zvone Boban puno puta rekao. Genijalac u svakom pogledu. Ne bi ga Zvone za kuma nikad uzeo da Dejo nije znao s loptom. Ono “dođi vamo purgeru” je meni komično i simpatično. I ja bih na njegovom mjestu isto reagiro.

logika

pre 4 godine

@kakve ti veze imas s logikom
Zvezda je postala sampion Evrope pa onda sveta kao SAMPION JUGOSLAVIJE, nigde se ni jednom recju ne spominje Srbija.
Ko je to i kada priznao rezultate Jugoslavije kao rezultate Srbije?! To je naravno neistina!
Na OI se Srbiji pripisuju samo medalje koje je osvojila Srbija, nigde nema jugoslovenskih, u kosarci se nigde ne spominje Srbija kao sampion sveta i Evrope, samo Jugoslavija, dakle pricas neistine.
Samo u Srbiji se uspesi Jugoslavije pripisuju Srbiji.
Sto se Zvezde tice, njeni glavni igraci bili su Makedonac Pancev, Crnogorac Savicevic, Hrvat Prosinecki, Rumun Belodedic, da ne idemo sad sa ostalima iz bivse SFRJ. Nema to veze sa Srbijom.

Mbappe isto Srbin :D

pre 4 godine

Koliko vidim ovdje se i Srbi poceli sprdati s ovim Knodekom, likom iz crtica. Kompleksasem koji sanja da su Hrvati zapravo Srbi jer nikako ne moze da podnese da su Srbi vrhunski nogometni antitalenti koje puni tko se sjeti, a Hrvati respektabilan tim pred kojim drhti svaki nogometni velikan. Giganti za malu nogometnu Srbiju.
Tako da razumijemo komplekse i frustracije, a sta ce tek biti nakon EP-a...
Knodek, spremi 5 kutija apaurina, Trebat ce ti :D

Stevan

pre 4 godine

Kakve veze ima Savicevic sa Srbijom?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (www, 20. novembar 2019 16:08

A kakve veze Srbija ima sa Kapelom i Zaniolom? Ko je uopste ovde pomenuo Srbiju i ko je uopste bilo gde rekao de Dejo ima ili nema veze sa Srbijom, da bi ti postavio ovakvo pitanje?
Nisu smeli da objave izjavu Fabija Kapela u Srbiji zato jer je uporedio Zaniola sa igracem koji nije Srbin? Jel to bila poenta tvog komentara?

Deda

pre 4 godine

uspeh Zvezde kao sampiona sveta je doaso nakon raspada Jugoslavije,nauci istoriju i datume pa se onda javi a i sami rezultati Jugoslavije su priznati kao rezultati Srbije
(kakve ti veze imas s logikom,

Da li je trofeje Zvezda osvojila na takmicenjima jer je u to vreme bila prvak Jugoslavije ili Srbije?
Kao prvak Jugoslavije je igrala LS i svetsko klupsko prvenstvo.
Ne pričajte gluposti deco i malo manje zivite u prošlom veku

1995

pre 4 godine

@GnR
Uspjeh Liverpula je uspjeh britanskog fudbala, to sto je britanski fudbal podjeljen je druga stvar.
Uspeh Barselone je uspjeh spanskog fudbala, ne katalonskog. Dobro neko rece, da se sjutra Katalonija odvoji, opet bi uspjesi Barselone bili uspjesi Spanjolske, ne Katalonije. Tako je i sa Zvezdom.
Glavni i najbolji igraci joj bili Makedonac, Hrvat, Crnogorac... Srbi sporedni igraci. To je bio jugoslovenski klub, ne srpski. Naravno, Srbi u nedostatku svojih uspjeha vole da kradu tudje, pa tako i ovdje, ali ne prolazi to. Na sajtu LS lijepo stoji Red Star (Yugoslavia).

Milojka

pre 4 godine

hrvati nisu majstori fudbala ,pecinaru i ovo finale su im doneli Srbi, a vi ste toliko iskompleksirani da je to smesno ,nigde u ovom tekstu nije Savicevic bio spajan s Srbijom ali vasa paranoja je bolesna 
(Srbi nabijaju komplekse, 

Svi smo mi ljubomorni, neko više, neko manje, bitno je samo kako se sa tim nosimo. Iako je određena doza ljubomore prirodna, jer nas motiviše da se borimo, zaštitimo vrlo često ova emocija pokaže svoju mračnu stranu. Ljubomora ukljucuje čitav spektar emocija i ponašanja: bol, bes, tugu, mržnju i zavist. Ponekad se izražava dramatično, ponekad prikriveno, ali u svakom slučaju, reč je o emociji koja vrlo lako može izmaći kontroli, ukoliko joj se prepustimo i opasna je za zdravlje.

Zagreb

pre 4 godine

Eto, da zaključimo raspravu, hrvatska reprezentacija sve sbin do srbina, ne znaš koji je veči, CZ apsolutni prvak svijeta pred kojim se svi klanjaju, s naznakom na duboki naklon, Savičevič ne može da bude ništa drugo do li srbin, crnogorci ne postoje kao ni hrvati, nije bitno kako, s kim, niti pod kojim državnim stijegom je Zvezda osvojila titulu jer sve je to Srbija bilo i biti če,uefa nikako ne želi srbiju na euru pa zato ih stalno kažnjava praznim tribinama i novčano, Mitrovič je balvan bez ideje i zašto ne igra Jovič, Jovič u Realu ništa nije pokazao neka se ugleda na Mitroviča kako se daju golovi, da je Srbija bila u grupi koju je imala Hrvatska u kvalifikacijama sigurno bi prošla grupu, ovako su opet dobili grupu smrti, Srbija nikako neče da prođe u baražu ali ako slučajno prođe onda postoje dvije opcije,prva je da če biti kanta za napucavanje, druga je da če svima da pokaže koliko je talentirana za fudbal, naravno prije toga treba smeniti selektora, Izbaciti Mitroviča i dovesti Joviča, odnosno nikako ne dovesti Joviča, jer Mitrovič ipak daje golove, a možda bi bilo pametno da uigra prvu postavu ukoliko to dotični selektor uopče može da složi ili bi bilo najjednostavnije da se fudbal ukine u Srbiji. Eto .... kratak presjek vaših komentara u zadnjih dva dana.... Pa sad kome je smiješno nek se smije, a kome se plače, neka se slobodno isplače...

General Buzda

pre 4 godine

Ova izjava govori tačno o Kapelu da je losiji trener nego Genije fudbaler,inače da ga ne mrzi Genije bi držao predavanja i u trenerskom poslu Kapelu