Nedelja, 17.11.2019.

23:57

Dabl-dabl Bjelice i Bogdanovića – Kingsi prekinuli strašan niz Seltiksa!

Košarkaši Sakramento Kingsa pobedili su Boston Seltikse 100:99.

Izvor: PT

Dabl-dabl Bjelice i Bogdanoviæa – Kingsi prekinuli strašan niz Seltiksa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

Kole

pre 4 godine

Hahahahah ovo me vraća u detinjstvo kada su napaljeni likovi posle utakmice govorili kako su oni zaslužni za pobedu iako uopšte nisu bili najbolji na terenu ali krivljenje činjenica im je bilo uvek na nivou. Uvek su mogli da izmisle neki razlog zbog čega su oni bili bolji i napravili prevagu a ne onaj što je uterao dva gola na utakmici od toga jedan iz slobodnjaka recimo. Tako su isto za svoje miljenike iz klubova za koje navijaju pričali da su uvek oni bili ti koji su napravili razliku na utakmici. Vidim da to ide iz generacije u generaciju. Simpatično.

Иван-Ниш

pre 4 godine

Кингси су почели да играју боље још док је Фокс био на терену и смешно ми је када читам како је Кингсима боље без њега. Био је први асистент екипе и играо много "паметније" и боље од Бадија (и Богдана) на почетку сезоне. Одиграо Хилд феноменално, погодио спасоносне кошеве и сада се тражи неко други ко је кривац за лош почетак сезоне. Сакраменто почиње да личи на организовану екипу и види се да доста играча почиње да се укључује у игру. Тренутно, Богдан и Хилд вуку напред, Бјелица веома користан, али да размишљају о плеј-офу, потребни су им Фокс и Бегли. За мене најпријатније изненађење је Холмс. Опасан борац, снажан, а и интелигенција му не мањка. За мене је овај меч био за уживање. Играло се брзо, али организовано, са доста добрим одбранама.

Djorgo

pre 4 godine

Malo divlja, ali odlična košarka. Bogdanović i Bjelica na svom nivou, uklopljeni u tim tj. odlični. Hilda sinoć " 'telo" pa (pre)forsiranje dovelo do pobede.

Aleks

pre 4 godine

Što se Hilda tiče, mislim da je neko napisao dole da je možda on manji problem nego Foks. I ja sam isto pomislila. On je odličan šuter, kad ga krene (kao sinoć) i veš mašinu će da proturi kroz koš. Ostali saigrači to prepoznaju i hrane ga loptama. Na primer, Seltiksi su malo vijali Bogdana a on je dodavao Hildu koji je pogađao sve. Zaboravili su Hilda na liniji za 3 poena što je ogroman propust u odbrani ako se uzme u obzir to da je među top 3 šutera lige. Pred kraj su ga zaključali i tad je Bogdan preuzeo i dao važne poene. Hild se uključio u odbrani, baš se zalaže što mene prijatno iznenađuje. Prosto, kad nema Foksa on nema potrebu da se takmiči i bude preterano sebičan. Čak će i Bogdanu dodati loptu... On je tip igrača koji ne treba da misli o igri, nego samo catch up i šut. Nikako da se lopta zadržava previše kod njega i da mora da misli šta će jer ima nizak košarkaški IQ. Zato je Bogdan dobar plejmejker jer zna kada treba da doda Badiju ali i kada da proigra druge igrače. Sad je pitanje, ako nastave da pobeđuju u ovakvom sistemu, kako će Foks da se uklopi u to. Ipak su pobede i šanse za PO bitnije od jednog igrača...

gg5+

pre 4 godine

Hild zvezda i igrac (uz Foxa kada se vrati) fransize. Bogdan solidan igrac sa klupe koji postize 13 poena u proseku.
(Artemije, 18. novembar 2019 08:47)

Zato Hild ima duplo veću platu, mada Bogdan igra bolju odbranu i kreativniji je (da ne kažem inteligentniji igrač) ali je Hild nekako slobodniji u pogađa lakše (ne mislim da je čistiji šuter nikako).

I u poslednjih par minuta ovog meča je Bogdanović ubacio mnogo bitne poene, trojka i dvojka (trojka na 3:15 do kraja za smanjenje zaostatka na 93:91 i posle dvojka na 2:40 do kraja za smanjenje zaostatka na 95:93), tj. od 12 ukupnih poena u poslednjoj četvrtini čak 10 što je dokaz koliko je dobar pod pritiskom u NBA (ukupno 10 asistencija).

Sa ovakvim mečom i 10 poena u poslednjih 9 i nešto minuta (10 poena i 2 asistencije za 15 od 29 poena u poslednjoj četvrtini) i 10 asistencija ovo nikako nije loš meč za Bogdanovića čak i uz šut 5-14, posebno jer ima 10, 5 i 10 asistencija od kad se Foks povredio (Foks 10 asistencija 2 puta isto ove sezone ali u 9 mečeva gde uglavnom on drži loptu).

Bjelica sa druge strane standardno dobar, posebno za ovu sezonu gde čovek u proseku ima 10.5, 6 i 2.5 uz 50% za 3 i 54% za 2, samo da popravi bacanja na 80%+ (75% do sada ali sa 3 pogotka iz 4 pokušaja).

Dragan-Borca

pre 4 godine

Koliko Bogdan i Bjelica timski unapredjuju Sakramento, da je to neverovatno
Kroz sledeci parametar mozemo videti
Oni bukvalno balansiraju celu ekipu
Protiv Portlanda Bogdan i Beli 14 asistencija i 2 izgubljene, a ostatak tima 10 asistencija i 11 izgubljenih
Jutros Bogdan i Beli 14 asistencija i NULA izgubljenih
Ostatak tima 8 asistencija i 12 izgubljenih
Steta kad se vrate Bagli i Fox opet ce da divljaju
Foxa i nekako se moze istrpeti jer je mali veliki talenat, ali jos i Bagli je previse. Jer on samo ka kosu gleda i zakoci ceo napad
Nije Fox Sakramentu problem, nego Bagli
Foxa se moze istrpeti jer je strasan igrac, a i oce cesto da doda
Ali Bagli je njima kocnica, lik uzme po 15 suteva i to sve zakoci protok lopte i igra silovanja sa izolacijama

petarczv

pre 4 godine

Gledao sam utakmicu i to odmah posle derbija. Ajde sto je ono drugi svet kosarke, vec sto su ove utakmice u regularnom delu smesne, kao prijateljske i revijalne do zadnjih 5min...
(nemanja, 18. novembar 2019 01:04)

Ma da derbi je pucao od ozbiljnosti i posebno od kvaliteta hahahaha trojke partizana 3-25 zvezde 5-25...pa u svakoj jednoj nba cetvrtini moze se videti bolja kosarka nego za celu utakmicu sinoc

sir oliver

pre 4 godine

Bogdan 5 od 14 12p

Badi hild 14/24 trojke 7/12 36p...

Bolji je bogdan nema šta...

Inace smart izgubio utakmicu ma 14 sec do kraja +1 za boston hvata loptu u napadu i umesto da je zadrži i saceka faul on odma sutira i promasuje... Kasnije pravi faul za bacanja...
(petarczv, 18. novembar 2019 00:24)
Jel' to onaj Hild iz Zvezde/FMP!? Bas taj?

djoka

pre 4 godine

Bogdan bogdanovic 13p,2skoka i 4ass to je njegova prosecna statistika u trecoj nba sezoni.

Prestanite da se zanosite sa fransizni igrač, jedan od najboljih bekova lige i ostalih gluposti.... Nema foxa ima ogromnu minutazu i opet ništa.

Bogdan je samo jedan solidan igrac sa klupe i nba kojih ima na desetine.

Svako ko tvrdi drugačije je neobjektivan.

gatarax

pre 4 godine

Bogdan bogdanovic 13p,2skoka i 4ass to je njegova prosecna statistika u trecoj nba sezoni.

Prestanite da se zanosite sa fransizni igrač, jedan od najboljih bekova lige i ostalih gluposti.... Nema foxa ima ogromnu minutazu i opet ništa.

Bogdan je samo jedan solidan igrac sa klupe i nba kojih ima na desetine.

Svako ko tvrdi drugačije je neobjektivan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djoka, 18. novembar 2019 09:11)

Nema Foxa i Bogdanović u 2 od 3 meča ima 10 asistencija, u trećem imao 5. A Poena od kad nema Foxa 25, 18 i 12 - ovo sinoć najlošije poentersko i šuterski % veče od kad nema Foxa. Ukupno gledano od kad nema Foxa čovek ima 18.3 poena, 8.3 asistencija i 3 skoka, uz 2.7 ukradene lopte po meču a igra 31 minut tj nekih 5 minuta više nego sa Foxom (Fox pre povrede 18.2, 7, 4 i 0,8 svi ovi proseci za 32 minuta).

Ne vidim kako je bolji od Foxa po svim parametrima sem 1 skoka manje i to je ništa a 31 minut je nekako ogromna minutaža. Možda nije jedan od najboljih bekova lige i jeste dobar tj odličan 6 igrač ali reći da je sa svim boljim učincima od povređenog igrača kog menja (projektovanog superstara i franšiznog igrača) uradio ništa je jedina neobjektivna stvar koju si rekao.

Verovatno treba da ima 20 poena, 5 skokova i 10 asistenicja a šut 50% za 2 i 40% za 3 da bi bi u očima lokalnih poznavalaca igre bio bolji od igrača koji ni sam to nije imao.

Boske

pre 4 godine

Na slici sa klupe, 5 različitih boja kože, od bljedolikog Bogdana do onog vrlo tamnoputog sa trakom oko glave. Absolutno fantastično!

stevo

pre 4 godine

Bogdan ništa posebno nije odigrao i nemojte da preuveličavate. Ko god je gledao, mogao je da vidi da je to bila jedna prosječna partija. Da nije bilo Hilda, pukli bi 20 razlike.

живац

pre 4 godine

већина то не зна. па да пробам да појасним око борбе за плејоф.
значи свака екипа са запада игра по 2х са сваком екипом са истока
свака екипа игра по 4х са екипама из звоје дивизије, што значи да сакраменто игра по 4х са лејкерсима, клиперсима, финиксом и голден стејтом
далас игра по 4х са хјустоном, мемфисом, спарсима и пеликансима.
са осталим екипама са запада, играју по 3 или 4х.
тај распоред буквално може да пресуди.
нпр ако далас буде играо по 3х са клиперсима и лејкерсима, а по 4х са нпр голден стејтом, оклахомом и минесотом... ето предности над кингсима.
мисим, распоред се већ зна, али ме стварно мрзи да проверавам.
поента је да распоред није исти за све тимове и ко има тешку дивизију, теже му је до плејофа. а сакраменто има паклену дивизију са два главна фаворита за титулу - лејкерси и клиперси. срећа њихова па голден стејт изгледа танкује, што им даје какву такву шансу. да је голден стејт фул, не би имали никакве шансе за плејоф.
поздрав.

livescore

pre 4 godine

Hild igračina. Bogdan nekako djeluje napeto. Nema onu mirnoću koja ga je krasila. Odličan je igrač, ali dosta šuteva je promašivao. Više bih volio da ga gledam u Barsi ili Realu.

4k4.Dex

pre 4 godine

Slabo je to. Bjelica bi morao da ima okob15 uz ostalu statistiku jer je allaround a Bogdan kao suter poenter bez 25 ne bibbtrebalo da izlazi na teren.

Gde ja živim

pre 4 godine

Da se prekine posle prve četvrtine Kingsi bi imali jedno 2 prstena u poslednje 3 godine. Raduje što naši daju veliki doprinos, ali realno mogu i mnogo bolje od ovog. U svakom slučaju neka pune kolone i podižu vrednost. Idemo momci, Igor vas sad gleda sa posebnom pažnjom.

Gde ja živim

pre 4 godine

Da se prekine posle prve četvrtine Kingsi bi imali jedno 2 prstena u poslednje 3 godine. Šta im se dešava do kraja utakmice, da li su to neki lomovi u glavama ili jednostavno vole dramu ne znam. Raduje što naši daju veliki doprinos, ali realno mogu i mnogo bolje od ovog. U svakom slučaju neka pune kolone i podižu vrednost. Idemo momci, Igor vas sad gleda sa posebnom pažnjom.

Mirko

pre 4 godine

Ja se nadam da će neko da uvidi da oni sa Foxom i Beglijem nisu ništa bolji nego sa Bogijem i Bjelicom, a mislim da su i bolji. Statistika, pobede/porazi, sve ide na ruku srpskog dueta.

Evo i Denver je pobedio. Da je Kokoškov ranije došao - možda smo mogli i do zlata, ali...

ivan

pre 4 godine

Ispada da Hild nije problem već Fox,jer kada Fox igra pleja Hild postaje veći privatnik jer ne dobija toliko lopti od njega kao sada kada Bogdanović ima ulogu pleja .
Ali svakako Hild je po meni izuzetno glup igrač, kao i Fox, jer često imaju tako glup izbor šuta, da mislim da ni njima samima nije jasno što to rade.

Urox

pre 4 godine

Bogdan dobar ali suterski veoma lose, mada kad se lomilo dao je trojku pa dvojku... Ali ipak Badi je veceras delovao kao da ne moze da promasi nista, on kod luce vecinom as olidno igra ali u gostima je tanak... Po meni pokazace Badi da bredi one pare sto su mu dali a Bogdan je pametno odbio ugovor dobice bolji, zasluzuje ga...

Неко123

pre 4 godine

Које силовање на овом снимку, Богдан му сам на тројци све време тражи лопту, а овај иде 1 на 3, овог пута је ушло, следећег неће.

Ostin A

pre 4 godine

Još će ispasti da je Sakramento moćan tim kad ga nema Foks.....
(Saša, 18. novembar 2019 00:01)

Ne treba racunati prvih 5, užasni su svi bili. Klupa im je bila nula. Nakon toga se desio kompletan preokret, pa su dobili su 3 sa Fox-om, a sad su samo nastavili... imaju 2 pobede i 1 poraz bez Foxa.

Jednostavno, Bogdanović je probudio klupu konačno, a Holmes i Bjelica ušli u ritam.

nemanja

pre 4 godine

Gledao sam utakmicu i to odmah posle derbija. Ajde sto je ono drugi svet kosarke, vec sto su ove utakmice u regularnom delu smesne, kao prijateljske i revijalne do zadnjih 5min...

Otvori se zemljo kosarke

pre 4 godine

Otkako su odjedared usli u hall of fame prekjucer(eno ih jos vise na pósteru LBJ), ocekujem odlicne partije kako ekipno tako I na licnom planu.

BojanNS

pre 4 godine

Evo prilike da pljuju Bogdana zbog loseg suta. Nema veze zbog dabl-dabl ucinka. Bravo za nase, bravo za Sakramento, bravo za Kokoskova sto ce sesti na klupu reprezentacije.

PredragDrobnjak

pre 4 godine

Bogi po starom toplo ladno, solida.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (q, 18. novembar 2019 00:00)

Tuzno vece za tebe, Partizan urnisao FMP, Bogdan dabl - dabl..
Bravo i za Bogdana i za Belog!

Dragan-Borca

pre 4 godine

Bogi po starom toplo ladno, solida.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (q, 18. novembar 2019 00:00) # Link komentara

Pogodio je kad treba u zadnjoj.
Covece 10 asistencija, od kojih 5 vrhunskih. 2 ukradene i pogoci kad treba pred kraj.
18.2 poena, 8.4 asistencija, 3 skoka, 2.7 ukradenih, 40% trojka, 88% bacanja
Od kad diriguje igrom umesto Foxa
Bukvalno su nadigrali 2 trenutno najuspesnije ekipe u NBA sa njim kao glavnim organizatorom

miroslavmld

pre 4 godine

Jako zanimljiva utakmica. Ne toliko kvalitetna ali puna neizvesnosti. Bogdan pravi kad je trebalo. Davao je uz Hilda ključne trojke i asistencije. Sjajan prenos na Areni 1.

Nebojsa

pre 4 godine

Izgubi najbolji tim lige, ali sta da se radi. Netreba zaliti za prosutim mlekom, nego ici dalje. Boston Seltiks ima najbolji skor, nadam se da nam se ovaki kiksevi vise nece ponoviti.
Napred Boston.....

Robin Hood

pre 4 godine

Veoma zanimljiv meč, rezultatska klackalica i luda završnica. Pojedini igrači Sakramenta od sjaja do očaja, Bogdan na oko očajan šut, a na kraju veže 10 veoma važnih poena u poslednjoj četvrtini. Badi sasuo 35 a umalo tragičar da bude posle onog katastrofalnog pasa... na kraju se vratilo za onu krađu protiv LAL.

petarczv

pre 4 godine

Bogdan 5 od 14 12p

Badi hild 14/24 trojke 7/12 36p...

Bolji je bogdan nema šta...

Inace smart izgubio utakmicu ma 14 sec do kraja +1 za boston hvata loptu u napadu i umesto da je zadrži i saceka faul on odma sutira i promasuje... Kasnije pravi faul za bacanja...

pARTizan

pre 4 godine

Bogi po starom toplo ladno, solida.
(q, 18. novembar 2019 00:00)

Sta si ti gledao majstore, nije ga isao sut, to stoji, ali vrlo zrelo je igrao, nije silio, nego je znao da stane na loptu, postavi napad, proigra saigrace i onda je proradio kada je bilo najvaznije, pogodio neke teske suteve i odrzao prikljucak sa Seltiksima do samog kraja, kada je Badi preuzeo sou....sve u svemu vrlo zrela partija Bogdanovica.

Bjelica kao i inace, doktorski.

Jim Beam

pre 4 godine

Sakramento u novembru igra odlično. Izgubili su samo od Toronta i Lejkersa realno na jednu loptu, a to i nije baš sramota. Zategli su dosta odbranu u odnosu na početak sezone pre svega. Ovakav skor imaju jer su imali slab start sezone, dosta težak raspored i par bitnih igrača im je povređeno. Ništa oni lošiji nisu od nekog Finiksa, Dalasa ili Minesote sa kojima će se boriti za plejof. Očekujem ih na 40-45 pobeda na kraju sezone, da li će biti dovoljno za doigravanje pitanje je, ali neće biti ni fenjeraši.

Pera

pre 4 godine

Bogi je cak uspeo da dpogodi dve torjke u istom napadu: dao je prvu, ali je ponistena zbog napada na drugom delu terena delic sekunde pre njegov suta, napad se otegao, prvo su sudije gledale sta da dosude, bio je i tajmo aut, ali na kraju opet Bogi i opet trojka!

Aleks

pre 4 godine

Bogdan će da me sahrani ovako mladu. Celo prvo poluvreme ništa, samo 2 poena mislim, čačka nešto u odbrani onako. On poludi pred kraj, kao da ga neko pusti s lanca. Dve vezane trojke, i ona koju mu nisu računali. Pa šut preko Tejtuma za koji su komentatori rekli: Najbolji igrači nisu nužno najbolje rangirani, ali uzimaju teške šuteve jer je to timu potrebno i pogađaju. Ali sipa asistencije a ne uzima šuteve... Hild je prva šuterska opcija i to je to, večeras odlični %. Timska pobeda Kingsa, Holms i Bjelica odradili posao pod košem, trećina poena preko Hilda i trećina preko Bogdana a pogotovo njegovih asistencija. Zategli su odbranu i iznenadili Boston, koji gazi i mislim da je ušao opušteno protiv Kingsa. Nisu prvi ni poslednji kojima će takav pristup da se obije o glavu.
Bolji su bez Foksa ali njima treba kvalitetan plej, Džozef ih ukanali svaki put, Jogi je nekonstantan a Bogdana previše mrcvare na mestu pleja.

Vlad Rad

pre 4 godine

Bravo!
Raduje to što igrači imaju ogromno poverenje u Bogdana. U zadnjoj kad se lomilo skoro sve lopte su išle na njega iako nije imao šutersko veče. Al opet dade ključnih 10 poena kad je bilo najvažnije.
Beli odličan, pogotovo u skoku.
Velika pobeda Kingsa nad moćnim Seltiksima.

glen rajs

pre 4 godine

Bogi po starom toplo ladno, solida.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (q, 18. novembar 2019 00:00

Izgleda da ekspertima 10 aistencija malo.

Petar

pre 4 godine

Kingsi odlicni! Ovo je bila ozbiljna košarka sa vrhunskim tempom. Raduje povratak Džajlsa, ali se vidi da ne žure sa njim. Bogdan je odigrao majstorski, sa njim u igri to sve izgleda mnogo bolje i racionalnije. Hild fantastičan osim velike i neobjašnjive greške pred kraj meča... Holms se nameće kao igrač na koga valja računati. Bjelica je odigrao izvrsno. Kad se vrati Begli i obavezno islontroliše u "ludovanju" biće tu siguran plej-of.
Lično bih trejdovao Foksa uz pika prve runde za ozbiljnog centra... Po meni je on uz svo poštovanje, glavni problem, a ne pokretač Sakramenta.

f4br

pre 4 godine

Ali kakva završnica, Bogdan pravi klač igrač! Šteta za prekid serije Bostona, ovakav početak sezone nije se očekivao od njih, a ispostavilo se da je Irving više štete naneo nego koristi. Oseća se nedostatak Horforda u ekipi, pre svega defanzivno Kanter to ne može da zatvori. Na kraju Smart nije imao sreće kod šuta u zadnjoj sekundi, ali mnogo se očekuje od ove ekipe do kraja sezone.

ime i prezime

pre 4 godine

Ispromasivao se Bogdan,ali opet u 4/4 odlican,mislim da je imao 2 poena pre 4/4,mozda gresim.. Bitna teska trojka na 93:88 za Bos, jedna mu je jos i ponistena nesrecno.. Badi Hild divljao ali i pogadjao danas,Bjelica odlican..

goran

pre 4 godine

bgdan 12p, 3sk, 10 as, 2 ukr, 0 izg, 5/14 iz igre (za tri 2/7 za dva 3/7). bjelica 12p, 14sk, 4as, 1blk, 0 izg sut 5/10. dao bogdan na kraju jednu dvojku jednu trojku u zadnja dva tri minuta ih on drzao. hild 35 poena uz sut preko pedeset posto. gled sad denver, povedu sa marejevih 9p 9-2, onda ovi naprave seriju 16-3 uz deset poena valancijunasa, jokic I dalje pasivan, nece da sutira.

111

pre 4 godine

Bogi po starom toplo ladno, solida.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (q, 18. novembar 2019 00:00)

Bogdan je slabo odigrao u prvom svega 2 kosa ali nije stetio Kingsima jer su vodili celo prvo poluvreme. U poslednjoj cetvrtini je poentirao jedini sa Hildom ne racunajuci neka slobodna bacanja pre svega Holmsa. Postigao je 10 koseva u poslednjoj cetvrtini. Plus 10 asistencija. To je odlicna igra i veliki doprinos pobedi mada su Kingsi imali veliku srecu jer kod poslednjeg suta u poslednjoj sekundi lopta je bila na ivici obruca i da li hoce ili nece u kos ipak ispada iz obruca. U svakom slucaju zasluzena pobeda protiv veoma jakog protivnika. Molim da ne omalovazavate igre Bogdana jer i posle ove utakmice, siguran sam da niko nije nezadovoljan u rukovodstvu Kingsa. Zato je i igrao skoro celu poslednju cetvrtinu. Jer je los igrac i Kingsi mu ne veruju?? Uz to Bogdan je jedini igrac u timu koji zna da kada je ispod obruca , a za razliku od drugih, u teskoj situaciji vrati loptu na liniji za tri saigracu. Svi ostali na silu pod blokadama koce da poentiraju. To je razlika izmedju njega i ostalih. Da je tu Fox sve bi mi bilo jasno sta bi uradio.

Paja

pre 4 godine

Bogdan bio pod utiskom pobede Partizana pa je malo sporo krenuo. Ali odlična igra u završnici, koševi asistencije odbrana kad je bilo najvažnije. Dobra igra Bjelice, samo napred Kraljevi.

ivan

pre 4 godine

Ispada da Hild nije problem već Fox,jer kada Fox igra pleja Hild postaje veći privatnik jer ne dobija toliko lopti od njega kao sada kada Bogdanović ima ulogu pleja .
Ali svakako Hild je po meni izuzetno glup igrač, kao i Fox, jer često imaju tako glup izbor šuta, da mislim da ni njima samima nije jasno što to rade.

Dragan-Borca

pre 4 godine

Bogi po starom toplo ladno, solida.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (q, 18. novembar 2019 00:00) # Link komentara

Pogodio je kad treba u zadnjoj.
Covece 10 asistencija, od kojih 5 vrhunskih. 2 ukradene i pogoci kad treba pred kraj.
18.2 poena, 8.4 asistencija, 3 skoka, 2.7 ukradenih, 40% trojka, 88% bacanja
Od kad diriguje igrom umesto Foxa
Bukvalno su nadigrali 2 trenutno najuspesnije ekipe u NBA sa njim kao glavnim organizatorom

pARTizan

pre 4 godine

Bogi po starom toplo ladno, solida.
(q, 18. novembar 2019 00:00)

Sta si ti gledao majstore, nije ga isao sut, to stoji, ali vrlo zrelo je igrao, nije silio, nego je znao da stane na loptu, postavi napad, proigra saigrace i onda je proradio kada je bilo najvaznije, pogodio neke teske suteve i odrzao prikljucak sa Seltiksima do samog kraja, kada je Badi preuzeo sou....sve u svemu vrlo zrela partija Bogdanovica.

Bjelica kao i inace, doktorski.

Mirko

pre 4 godine

Ja se nadam da će neko da uvidi da oni sa Foxom i Beglijem nisu ništa bolji nego sa Bogijem i Bjelicom, a mislim da su i bolji. Statistika, pobede/porazi, sve ide na ruku srpskog dueta.

Evo i Denver je pobedio. Da je Kokoškov ranije došao - možda smo mogli i do zlata, ali...

Неко123

pre 4 godine

Које силовање на овом снимку, Богдан му сам на тројци све време тражи лопту, а овај иде 1 на 3, овог пута је ушло, следећег неће.

glen rajs

pre 4 godine

Bogi po starom toplo ladno, solida.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (q, 18. novembar 2019 00:00

Izgleda da ekspertima 10 aistencija malo.

Urox

pre 4 godine

Bogdan dobar ali suterski veoma lose, mada kad se lomilo dao je trojku pa dvojku... Ali ipak Badi je veceras delovao kao da ne moze da promasi nista, on kod luce vecinom as olidno igra ali u gostima je tanak... Po meni pokazace Badi da bredi one pare sto su mu dali a Bogdan je pametno odbio ugovor dobice bolji, zasluzuje ga...

Ostin A

pre 4 godine

Još će ispasti da je Sakramento moćan tim kad ga nema Foks.....
(Saša, 18. novembar 2019 00:01)

Ne treba racunati prvih 5, užasni su svi bili. Klupa im je bila nula. Nakon toga se desio kompletan preokret, pa su dobili su 3 sa Fox-om, a sad su samo nastavili... imaju 2 pobede i 1 poraz bez Foxa.

Jednostavno, Bogdanović je probudio klupu konačno, a Holmes i Bjelica ušli u ritam.

Pera

pre 4 godine

Bogi je cak uspeo da dpogodi dve torjke u istom napadu: dao je prvu, ali je ponistena zbog napada na drugom delu terena delic sekunde pre njegov suta, napad se otegao, prvo su sudije gledale sta da dosude, bio je i tajmo aut, ali na kraju opet Bogi i opet trojka!

Gde ja živim

pre 4 godine

Da se prekine posle prve četvrtine Kingsi bi imali jedno 2 prstena u poslednje 3 godine. Šta im se dešava do kraja utakmice, da li su to neki lomovi u glavama ili jednostavno vole dramu ne znam. Raduje što naši daju veliki doprinos, ali realno mogu i mnogo bolje od ovog. U svakom slučaju neka pune kolone i podižu vrednost. Idemo momci, Igor vas sad gleda sa posebnom pažnjom.

Jim Beam

pre 4 godine

Sakramento u novembru igra odlično. Izgubili su samo od Toronta i Lejkersa realno na jednu loptu, a to i nije baš sramota. Zategli su dosta odbranu u odnosu na početak sezone pre svega. Ovakav skor imaju jer su imali slab start sezone, dosta težak raspored i par bitnih igrača im je povređeno. Ništa oni lošiji nisu od nekog Finiksa, Dalasa ili Minesote sa kojima će se boriti za plejof. Očekujem ih na 40-45 pobeda na kraju sezone, da li će biti dovoljno za doigravanje pitanje je, ali neće biti ni fenjeraši.

111

pre 4 godine

Bogi po starom toplo ladno, solida.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (q, 18. novembar 2019 00:00)

Bogdan je slabo odigrao u prvom svega 2 kosa ali nije stetio Kingsima jer su vodili celo prvo poluvreme. U poslednjoj cetvrtini je poentirao jedini sa Hildom ne racunajuci neka slobodna bacanja pre svega Holmsa. Postigao je 10 koseva u poslednjoj cetvrtini. Plus 10 asistencija. To je odlicna igra i veliki doprinos pobedi mada su Kingsi imali veliku srecu jer kod poslednjeg suta u poslednjoj sekundi lopta je bila na ivici obruca i da li hoce ili nece u kos ipak ispada iz obruca. U svakom slucaju zasluzena pobeda protiv veoma jakog protivnika. Molim da ne omalovazavate igre Bogdana jer i posle ove utakmice, siguran sam da niko nije nezadovoljan u rukovodstvu Kingsa. Zato je i igrao skoro celu poslednju cetvrtinu. Jer je los igrac i Kingsi mu ne veruju?? Uz to Bogdan je jedini igrac u timu koji zna da kada je ispod obruca , a za razliku od drugih, u teskoj situaciji vrati loptu na liniji za tri saigracu. Svi ostali na silu pod blokadama koce da poentiraju. To je razlika izmedju njega i ostalih. Da je tu Fox sve bi mi bilo jasno sta bi uradio.

Paja

pre 4 godine

Bogdan bio pod utiskom pobede Partizana pa je malo sporo krenuo. Ali odlična igra u završnici, koševi asistencije odbrana kad je bilo najvažnije. Dobra igra Bjelice, samo napred Kraljevi.

живац

pre 4 godine

већина то не зна. па да пробам да појасним око борбе за плејоф.
значи свака екипа са запада игра по 2х са сваком екипом са истока
свака екипа игра по 4х са екипама из звоје дивизије, што значи да сакраменто игра по 4х са лејкерсима, клиперсима, финиксом и голден стејтом
далас игра по 4х са хјустоном, мемфисом, спарсима и пеликансима.
са осталим екипама са запада, играју по 3 или 4х.
тај распоред буквално може да пресуди.
нпр ако далас буде играо по 3х са клиперсима и лејкерсима, а по 4х са нпр голден стејтом, оклахомом и минесотом... ето предности над кингсима.
мисим, распоред се већ зна, али ме стварно мрзи да проверавам.
поента је да распоред није исти за све тимове и ко има тешку дивизију, теже му је до плејофа. а сакраменто има паклену дивизију са два главна фаворита за титулу - лејкерси и клиперси. срећа њихова па голден стејт изгледа танкује, што им даје какву такву шансу. да је голден стејт фул, не би имали никакве шансе за плејоф.
поздрав.

ime i prezime

pre 4 godine

Ispromasivao se Bogdan,ali opet u 4/4 odlican,mislim da je imao 2 poena pre 4/4,mozda gresim.. Bitna teska trojka na 93:88 za Bos, jedna mu je jos i ponistena nesrecno.. Badi Hild divljao ali i pogadjao danas,Bjelica odlican..

Aleks

pre 4 godine

Bogdan će da me sahrani ovako mladu. Celo prvo poluvreme ništa, samo 2 poena mislim, čačka nešto u odbrani onako. On poludi pred kraj, kao da ga neko pusti s lanca. Dve vezane trojke, i ona koju mu nisu računali. Pa šut preko Tejtuma za koji su komentatori rekli: Najbolji igrači nisu nužno najbolje rangirani, ali uzimaju teške šuteve jer je to timu potrebno i pogađaju. Ali sipa asistencije a ne uzima šuteve... Hild je prva šuterska opcija i to je to, večeras odlični %. Timska pobeda Kingsa, Holms i Bjelica odradili posao pod košem, trećina poena preko Hilda i trećina preko Bogdana a pogotovo njegovih asistencija. Zategli su odbranu i iznenadili Boston, koji gazi i mislim da je ušao opušteno protiv Kingsa. Nisu prvi ni poslednji kojima će takav pristup da se obije o glavu.
Bolji su bez Foksa ali njima treba kvalitetan plej, Džozef ih ukanali svaki put, Jogi je nekonstantan a Bogdana previše mrcvare na mestu pleja.

Aleks

pre 4 godine

Što se Hilda tiče, mislim da je neko napisao dole da je možda on manji problem nego Foks. I ja sam isto pomislila. On je odličan šuter, kad ga krene (kao sinoć) i veš mašinu će da proturi kroz koš. Ostali saigrači to prepoznaju i hrane ga loptama. Na primer, Seltiksi su malo vijali Bogdana a on je dodavao Hildu koji je pogađao sve. Zaboravili su Hilda na liniji za 3 poena što je ogroman propust u odbrani ako se uzme u obzir to da je među top 3 šutera lige. Pred kraj su ga zaključali i tad je Bogdan preuzeo i dao važne poene. Hild se uključio u odbrani, baš se zalaže što mene prijatno iznenađuje. Prosto, kad nema Foksa on nema potrebu da se takmiči i bude preterano sebičan. Čak će i Bogdanu dodati loptu... On je tip igrača koji ne treba da misli o igri, nego samo catch up i šut. Nikako da se lopta zadržava previše kod njega i da mora da misli šta će jer ima nizak košarkaški IQ. Zato je Bogdan dobar plejmejker jer zna kada treba da doda Badiju ali i kada da proigra druge igrače. Sad je pitanje, ako nastave da pobeđuju u ovakvom sistemu, kako će Foks da se uklopi u to. Ipak su pobede i šanse za PO bitnije od jednog igrača...

PredragDrobnjak

pre 4 godine

Bogi po starom toplo ladno, solida.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (q, 18. novembar 2019 00:00)

Tuzno vece za tebe, Partizan urnisao FMP, Bogdan dabl - dabl..
Bravo i za Bogdana i za Belog!

petarczv

pre 4 godine

Gledao sam utakmicu i to odmah posle derbija. Ajde sto je ono drugi svet kosarke, vec sto su ove utakmice u regularnom delu smesne, kao prijateljske i revijalne do zadnjih 5min...
(nemanja, 18. novembar 2019 01:04)

Ma da derbi je pucao od ozbiljnosti i posebno od kvaliteta hahahaha trojke partizana 3-25 zvezde 5-25...pa u svakoj jednoj nba cetvrtini moze se videti bolja kosarka nego za celu utakmicu sinoc

Vlad Rad

pre 4 godine

Bravo!
Raduje to što igrači imaju ogromno poverenje u Bogdana. U zadnjoj kad se lomilo skoro sve lopte su išle na njega iako nije imao šutersko veče. Al opet dade ključnih 10 poena kad je bilo najvažnije.
Beli odličan, pogotovo u skoku.
Velika pobeda Kingsa nad moćnim Seltiksima.

Petar

pre 4 godine

Kingsi odlicni! Ovo je bila ozbiljna košarka sa vrhunskim tempom. Raduje povratak Džajlsa, ali se vidi da ne žure sa njim. Bogdan je odigrao majstorski, sa njim u igri to sve izgleda mnogo bolje i racionalnije. Hild fantastičan osim velike i neobjašnjive greške pred kraj meča... Holms se nameće kao igrač na koga valja računati. Bjelica je odigrao izvrsno. Kad se vrati Begli i obavezno islontroliše u "ludovanju" biće tu siguran plej-of.
Lično bih trejdovao Foksa uz pika prve runde za ozbiljnog centra... Po meni je on uz svo poštovanje, glavni problem, a ne pokretač Sakramenta.

Robin Hood

pre 4 godine

Veoma zanimljiv meč, rezultatska klackalica i luda završnica. Pojedini igrači Sakramenta od sjaja do očaja, Bogdan na oko očajan šut, a na kraju veže 10 veoma važnih poena u poslednjoj četvrtini. Badi sasuo 35 a umalo tragičar da bude posle onog katastrofalnog pasa... na kraju se vratilo za onu krađu protiv LAL.

Boske

pre 4 godine

Na slici sa klupe, 5 različitih boja kože, od bljedolikog Bogdana do onog vrlo tamnoputog sa trakom oko glave. Absolutno fantastično!

Dragan-Borca

pre 4 godine

Koliko Bogdan i Bjelica timski unapredjuju Sakramento, da je to neverovatno
Kroz sledeci parametar mozemo videti
Oni bukvalno balansiraju celu ekipu
Protiv Portlanda Bogdan i Beli 14 asistencija i 2 izgubljene, a ostatak tima 10 asistencija i 11 izgubljenih
Jutros Bogdan i Beli 14 asistencija i NULA izgubljenih
Ostatak tima 8 asistencija i 12 izgubljenih
Steta kad se vrate Bagli i Fox opet ce da divljaju
Foxa i nekako se moze istrpeti jer je mali veliki talenat, ali jos i Bagli je previse. Jer on samo ka kosu gleda i zakoci ceo napad
Nije Fox Sakramentu problem, nego Bagli
Foxa se moze istrpeti jer je strasan igrac, a i oce cesto da doda
Ali Bagli je njima kocnica, lik uzme po 15 suteva i to sve zakoci protok lopte i igra silovanja sa izolacijama

f4br

pre 4 godine

Ali kakva završnica, Bogdan pravi klač igrač! Šteta za prekid serije Bostona, ovakav početak sezone nije se očekivao od njih, a ispostavilo se da je Irving više štete naneo nego koristi. Oseća se nedostatak Horforda u ekipi, pre svega defanzivno Kanter to ne može da zatvori. Na kraju Smart nije imao sreće kod šuta u zadnjoj sekundi, ali mnogo se očekuje od ove ekipe do kraja sezone.

goran

pre 4 godine

bgdan 12p, 3sk, 10 as, 2 ukr, 0 izg, 5/14 iz igre (za tri 2/7 za dva 3/7). bjelica 12p, 14sk, 4as, 1blk, 0 izg sut 5/10. dao bogdan na kraju jednu dvojku jednu trojku u zadnja dva tri minuta ih on drzao. hild 35 poena uz sut preko pedeset posto. gled sad denver, povedu sa marejevih 9p 9-2, onda ovi naprave seriju 16-3 uz deset poena valancijunasa, jokic I dalje pasivan, nece da sutira.

gatarax

pre 4 godine

Bogdan bogdanovic 13p,2skoka i 4ass to je njegova prosecna statistika u trecoj nba sezoni.

Prestanite da se zanosite sa fransizni igrač, jedan od najboljih bekova lige i ostalih gluposti.... Nema foxa ima ogromnu minutazu i opet ništa.

Bogdan je samo jedan solidan igrac sa klupe i nba kojih ima na desetine.

Svako ko tvrdi drugačije je neobjektivan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djoka, 18. novembar 2019 09:11)

Nema Foxa i Bogdanović u 2 od 3 meča ima 10 asistencija, u trećem imao 5. A Poena od kad nema Foxa 25, 18 i 12 - ovo sinoć najlošije poentersko i šuterski % veče od kad nema Foxa. Ukupno gledano od kad nema Foxa čovek ima 18.3 poena, 8.3 asistencija i 3 skoka, uz 2.7 ukradene lopte po meču a igra 31 minut tj nekih 5 minuta više nego sa Foxom (Fox pre povrede 18.2, 7, 4 i 0,8 svi ovi proseci za 32 minuta).

Ne vidim kako je bolji od Foxa po svim parametrima sem 1 skoka manje i to je ništa a 31 minut je nekako ogromna minutaža. Možda nije jedan od najboljih bekova lige i jeste dobar tj odličan 6 igrač ali reći da je sa svim boljim učincima od povređenog igrača kog menja (projektovanog superstara i franšiznog igrača) uradio ništa je jedina neobjektivna stvar koju si rekao.

Verovatno treba da ima 20 poena, 5 skokova i 10 asistenicja a šut 50% za 2 i 40% za 3 da bi bi u očima lokalnih poznavalaca igre bio bolji od igrača koji ni sam to nije imao.

Djorgo

pre 4 godine

Malo divlja, ali odlična košarka. Bogdanović i Bjelica na svom nivou, uklopljeni u tim tj. odlični. Hilda sinoć " 'telo" pa (pre)forsiranje dovelo do pobede.

BojanNS

pre 4 godine

Evo prilike da pljuju Bogdana zbog loseg suta. Nema veze zbog dabl-dabl ucinka. Bravo za nase, bravo za Sakramento, bravo za Kokoskova sto ce sesti na klupu reprezentacije.

miroslavmld

pre 4 godine

Jako zanimljiva utakmica. Ne toliko kvalitetna ali puna neizvesnosti. Bogdan pravi kad je trebalo. Davao je uz Hilda ključne trojke i asistencije. Sjajan prenos na Areni 1.

nemanja

pre 4 godine

Gledao sam utakmicu i to odmah posle derbija. Ajde sto je ono drugi svet kosarke, vec sto su ove utakmice u regularnom delu smesne, kao prijateljske i revijalne do zadnjih 5min...

Gde ja živim

pre 4 godine

Da se prekine posle prve četvrtine Kingsi bi imali jedno 2 prstena u poslednje 3 godine. Raduje što naši daju veliki doprinos, ali realno mogu i mnogo bolje od ovog. U svakom slučaju neka pune kolone i podižu vrednost. Idemo momci, Igor vas sad gleda sa posebnom pažnjom.

sir oliver

pre 4 godine

Bogdan 5 od 14 12p

Badi hild 14/24 trojke 7/12 36p...

Bolji je bogdan nema šta...

Inace smart izgubio utakmicu ma 14 sec do kraja +1 za boston hvata loptu u napadu i umesto da je zadrži i saceka faul on odma sutira i promasuje... Kasnije pravi faul za bacanja...
(petarczv, 18. novembar 2019 00:24)
Jel' to onaj Hild iz Zvezde/FMP!? Bas taj?

Иван-Ниш

pre 4 godine

Кингси су почели да играју боље још док је Фокс био на терену и смешно ми је када читам како је Кингсима боље без њега. Био је први асистент екипе и играо много "паметније" и боље од Бадија (и Богдана) на почетку сезоне. Одиграо Хилд феноменално, погодио спасоносне кошеве и сада се тражи неко други ко је кривац за лош почетак сезоне. Сакраменто почиње да личи на организовану екипу и види се да доста играча почиње да се укључује у игру. Тренутно, Богдан и Хилд вуку напред, Бјелица веома користан, али да размишљају о плеј-офу, потребни су им Фокс и Бегли. За мене најпријатније изненађење је Холмс. Опасан борац, снажан, а и интелигенција му не мањка. За мене је овај меч био за уживање. Играло се брзо, али организовано, са доста добрим одбранама.

gg5+

pre 4 godine

Hild zvezda i igrac (uz Foxa kada se vrati) fransize. Bogdan solidan igrac sa klupe koji postize 13 poena u proseku.
(Artemije, 18. novembar 2019 08:47)

Zato Hild ima duplo veću platu, mada Bogdan igra bolju odbranu i kreativniji je (da ne kažem inteligentniji igrač) ali je Hild nekako slobodniji u pogađa lakše (ne mislim da je čistiji šuter nikako).

I u poslednjih par minuta ovog meča je Bogdanović ubacio mnogo bitne poene, trojka i dvojka (trojka na 3:15 do kraja za smanjenje zaostatka na 93:91 i posle dvojka na 2:40 do kraja za smanjenje zaostatka na 95:93), tj. od 12 ukupnih poena u poslednjoj četvrtini čak 10 što je dokaz koliko je dobar pod pritiskom u NBA (ukupno 10 asistencija).

Sa ovakvim mečom i 10 poena u poslednjih 9 i nešto minuta (10 poena i 2 asistencije za 15 od 29 poena u poslednjoj četvrtini) i 10 asistencija ovo nikako nije loš meč za Bogdanovića čak i uz šut 5-14, posebno jer ima 10, 5 i 10 asistencija od kad se Foks povredio (Foks 10 asistencija 2 puta isto ove sezone ali u 9 mečeva gde uglavnom on drži loptu).

Bjelica sa druge strane standardno dobar, posebno za ovu sezonu gde čovek u proseku ima 10.5, 6 i 2.5 uz 50% za 3 i 54% za 2, samo da popravi bacanja na 80%+ (75% do sada ali sa 3 pogotka iz 4 pokušaja).

djoka

pre 4 godine

Bogdan bogdanovic 13p,2skoka i 4ass to je njegova prosecna statistika u trecoj nba sezoni.

Prestanite da se zanosite sa fransizni igrač, jedan od najboljih bekova lige i ostalih gluposti.... Nema foxa ima ogromnu minutazu i opet ništa.

Bogdan je samo jedan solidan igrac sa klupe i nba kojih ima na desetine.

Svako ko tvrdi drugačije je neobjektivan.

stevo

pre 4 godine

Bogdan ništa posebno nije odigrao i nemojte da preuveličavate. Ko god je gledao, mogao je da vidi da je to bila jedna prosječna partija. Da nije bilo Hilda, pukli bi 20 razlike.

Nebojsa

pre 4 godine

Izgubi najbolji tim lige, ali sta da se radi. Netreba zaliti za prosutim mlekom, nego ici dalje. Boston Seltiks ima najbolji skor, nadam se da nam se ovaki kiksevi vise nece ponoviti.
Napred Boston.....

Otvori se zemljo kosarke

pre 4 godine

Otkako su odjedared usli u hall of fame prekjucer(eno ih jos vise na pósteru LBJ), ocekujem odlicne partije kako ekipno tako I na licnom planu.

4k4.Dex

pre 4 godine

Slabo je to. Bjelica bi morao da ima okob15 uz ostalu statistiku jer je allaround a Bogdan kao suter poenter bez 25 ne bibbtrebalo da izlazi na teren.

livescore

pre 4 godine

Hild igračina. Bogdan nekako djeluje napeto. Nema onu mirnoću koja ga je krasila. Odličan je igrač, ali dosta šuteva je promašivao. Više bih volio da ga gledam u Barsi ili Realu.

petarczv

pre 4 godine

Bogdan 5 od 14 12p

Badi hild 14/24 trojke 7/12 36p...

Bolji je bogdan nema šta...

Inace smart izgubio utakmicu ma 14 sec do kraja +1 za boston hvata loptu u napadu i umesto da je zadrži i saceka faul on odma sutira i promasuje... Kasnije pravi faul za bacanja...

Kole

pre 4 godine

Hahahahah ovo me vraća u detinjstvo kada su napaljeni likovi posle utakmice govorili kako su oni zaslužni za pobedu iako uopšte nisu bili najbolji na terenu ali krivljenje činjenica im je bilo uvek na nivou. Uvek su mogli da izmisle neki razlog zbog čega su oni bili bolji i napravili prevagu a ne onaj što je uterao dva gola na utakmici od toga jedan iz slobodnjaka recimo. Tako su isto za svoje miljenike iz klubova za koje navijaju pričali da su uvek oni bili ti koji su napravili razliku na utakmici. Vidim da to ide iz generacije u generaciju. Simpatično.

4k4.Dex

pre 4 godine

Slabo je to. Bjelica bi morao da ima okob15 uz ostalu statistiku jer je allaround a Bogdan kao suter poenter bez 25 ne bibbtrebalo da izlazi na teren.

djoka

pre 4 godine

Bogdan bogdanovic 13p,2skoka i 4ass to je njegova prosecna statistika u trecoj nba sezoni.

Prestanite da se zanosite sa fransizni igrač, jedan od najboljih bekova lige i ostalih gluposti.... Nema foxa ima ogromnu minutazu i opet ništa.

Bogdan je samo jedan solidan igrac sa klupe i nba kojih ima na desetine.

Svako ko tvrdi drugačije je neobjektivan.

petarczv

pre 4 godine

Bogdan 5 od 14 12p

Badi hild 14/24 trojke 7/12 36p...

Bolji je bogdan nema šta...

Inace smart izgubio utakmicu ma 14 sec do kraja +1 za boston hvata loptu u napadu i umesto da je zadrži i saceka faul on odma sutira i promasuje... Kasnije pravi faul za bacanja...

Kole

pre 4 godine

Hahahahah ovo me vraća u detinjstvo kada su napaljeni likovi posle utakmice govorili kako su oni zaslužni za pobedu iako uopšte nisu bili najbolji na terenu ali krivljenje činjenica im je bilo uvek na nivou. Uvek su mogli da izmisle neki razlog zbog čega su oni bili bolji i napravili prevagu a ne onaj što je uterao dva gola na utakmici od toga jedan iz slobodnjaka recimo. Tako su isto za svoje miljenike iz klubova za koje navijaju pričali da su uvek oni bili ti koji su napravili razliku na utakmici. Vidim da to ide iz generacije u generaciju. Simpatično.

stevo

pre 4 godine

Bogdan ništa posebno nije odigrao i nemojte da preuveličavate. Ko god je gledao, mogao je da vidi da je to bila jedna prosječna partija. Da nije bilo Hilda, pukli bi 20 razlike.

Nebojsa

pre 4 godine

Izgubi najbolji tim lige, ali sta da se radi. Netreba zaliti za prosutim mlekom, nego ici dalje. Boston Seltiks ima najbolji skor, nadam se da nam se ovaki kiksevi vise nece ponoviti.
Napred Boston.....

livescore

pre 4 godine

Hild igračina. Bogdan nekako djeluje napeto. Nema onu mirnoću koja ga je krasila. Odličan je igrač, ali dosta šuteva je promašivao. Više bih volio da ga gledam u Barsi ili Realu.

Otvori se zemljo kosarke

pre 4 godine

Otkako su odjedared usli u hall of fame prekjucer(eno ih jos vise na pósteru LBJ), ocekujem odlicne partije kako ekipno tako I na licnom planu.

nemanja

pre 4 godine

Gledao sam utakmicu i to odmah posle derbija. Ajde sto je ono drugi svet kosarke, vec sto su ove utakmice u regularnom delu smesne, kao prijateljske i revijalne do zadnjih 5min...

Mirko

pre 4 godine

Ja se nadam da će neko da uvidi da oni sa Foxom i Beglijem nisu ništa bolji nego sa Bogijem i Bjelicom, a mislim da su i bolji. Statistika, pobede/porazi, sve ide na ruku srpskog dueta.

Evo i Denver je pobedio. Da je Kokoškov ranije došao - možda smo mogli i do zlata, ali...

sir oliver

pre 4 godine

Bogdan 5 od 14 12p

Badi hild 14/24 trojke 7/12 36p...

Bolji je bogdan nema šta...

Inace smart izgubio utakmicu ma 14 sec do kraja +1 za boston hvata loptu u napadu i umesto da je zadrži i saceka faul on odma sutira i promasuje... Kasnije pravi faul za bacanja...
(petarczv, 18. novembar 2019 00:24)
Jel' to onaj Hild iz Zvezde/FMP!? Bas taj?

PredragDrobnjak

pre 4 godine

Bogi po starom toplo ladno, solida.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (q, 18. novembar 2019 00:00)

Tuzno vece za tebe, Partizan urnisao FMP, Bogdan dabl - dabl..
Bravo i za Bogdana i za Belog!

pARTizan

pre 4 godine

Bogi po starom toplo ladno, solida.
(q, 18. novembar 2019 00:00)

Sta si ti gledao majstore, nije ga isao sut, to stoji, ali vrlo zrelo je igrao, nije silio, nego je znao da stane na loptu, postavi napad, proigra saigrace i onda je proradio kada je bilo najvaznije, pogodio neke teske suteve i odrzao prikljucak sa Seltiksima do samog kraja, kada je Badi preuzeo sou....sve u svemu vrlo zrela partija Bogdanovica.

Bjelica kao i inace, doktorski.

Petar

pre 4 godine

Kingsi odlicni! Ovo je bila ozbiljna košarka sa vrhunskim tempom. Raduje povratak Džajlsa, ali se vidi da ne žure sa njim. Bogdan je odigrao majstorski, sa njim u igri to sve izgleda mnogo bolje i racionalnije. Hild fantastičan osim velike i neobjašnjive greške pred kraj meča... Holms se nameće kao igrač na koga valja računati. Bjelica je odigrao izvrsno. Kad se vrati Begli i obavezno islontroliše u "ludovanju" biće tu siguran plej-of.
Lično bih trejdovao Foksa uz pika prve runde za ozbiljnog centra... Po meni je on uz svo poštovanje, glavni problem, a ne pokretač Sakramenta.

Dragan-Borca

pre 4 godine

Bogi po starom toplo ladno, solida.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (q, 18. novembar 2019 00:00) # Link komentara

Pogodio je kad treba u zadnjoj.
Covece 10 asistencija, od kojih 5 vrhunskih. 2 ukradene i pogoci kad treba pred kraj.
18.2 poena, 8.4 asistencija, 3 skoka, 2.7 ukradenih, 40% trojka, 88% bacanja
Od kad diriguje igrom umesto Foxa
Bukvalno su nadigrali 2 trenutno najuspesnije ekipe u NBA sa njim kao glavnim organizatorom

Иван-Ниш

pre 4 godine

Кингси су почели да играју боље још док је Фокс био на терену и смешно ми је када читам како је Кингсима боље без њега. Био је први асистент екипе и играо много "паметније" и боље од Бадија (и Богдана) на почетку сезоне. Одиграо Хилд феноменално, погодио спасоносне кошеве и сада се тражи неко други ко је кривац за лош почетак сезоне. Сакраменто почиње да личи на организовану екипу и види се да доста играча почиње да се укључује у игру. Тренутно, Богдан и Хилд вуку напред, Бјелица веома користан, али да размишљају о плеј-офу, потребни су им Фокс и Бегли. За мене најпријатније изненађење је Холмс. Опасан борац, снажан, а и интелигенција му не мањка. За мене је овај меч био за уживање. Играло се брзо, али организовано, са доста добрим одбранама.

Gde ja živim

pre 4 godine

Da se prekine posle prve četvrtine Kingsi bi imali jedno 2 prstena u poslednje 3 godine. Raduje što naši daju veliki doprinos, ali realno mogu i mnogo bolje od ovog. U svakom slučaju neka pune kolone i podižu vrednost. Idemo momci, Igor vas sad gleda sa posebnom pažnjom.

Dragan-Borca

pre 4 godine

Koliko Bogdan i Bjelica timski unapredjuju Sakramento, da je to neverovatno
Kroz sledeci parametar mozemo videti
Oni bukvalno balansiraju celu ekipu
Protiv Portlanda Bogdan i Beli 14 asistencija i 2 izgubljene, a ostatak tima 10 asistencija i 11 izgubljenih
Jutros Bogdan i Beli 14 asistencija i NULA izgubljenih
Ostatak tima 8 asistencija i 12 izgubljenih
Steta kad se vrate Bagli i Fox opet ce da divljaju
Foxa i nekako se moze istrpeti jer je mali veliki talenat, ali jos i Bagli je previse. Jer on samo ka kosu gleda i zakoci ceo napad
Nije Fox Sakramentu problem, nego Bagli
Foxa se moze istrpeti jer je strasan igrac, a i oce cesto da doda
Ali Bagli je njima kocnica, lik uzme po 15 suteva i to sve zakoci protok lopte i igra silovanja sa izolacijama

Неко123

pre 4 godine

Које силовање на овом снимку, Богдан му сам на тројци све време тражи лопту, а овај иде 1 на 3, овог пута је ушло, следећег неће.

Gde ja živim

pre 4 godine

Da se prekine posle prve četvrtine Kingsi bi imali jedno 2 prstena u poslednje 3 godine. Šta im se dešava do kraja utakmice, da li su to neki lomovi u glavama ili jednostavno vole dramu ne znam. Raduje što naši daju veliki doprinos, ali realno mogu i mnogo bolje od ovog. U svakom slučaju neka pune kolone i podižu vrednost. Idemo momci, Igor vas sad gleda sa posebnom pažnjom.

petarczv

pre 4 godine

Gledao sam utakmicu i to odmah posle derbija. Ajde sto je ono drugi svet kosarke, vec sto su ove utakmice u regularnom delu smesne, kao prijateljske i revijalne do zadnjih 5min...
(nemanja, 18. novembar 2019 01:04)

Ma da derbi je pucao od ozbiljnosti i posebno od kvaliteta hahahaha trojke partizana 3-25 zvezde 5-25...pa u svakoj jednoj nba cetvrtini moze se videti bolja kosarka nego za celu utakmicu sinoc

gatarax

pre 4 godine

Bogdan bogdanovic 13p,2skoka i 4ass to je njegova prosecna statistika u trecoj nba sezoni.

Prestanite da se zanosite sa fransizni igrač, jedan od najboljih bekova lige i ostalih gluposti.... Nema foxa ima ogromnu minutazu i opet ništa.

Bogdan je samo jedan solidan igrac sa klupe i nba kojih ima na desetine.

Svako ko tvrdi drugačije je neobjektivan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djoka, 18. novembar 2019 09:11)

Nema Foxa i Bogdanović u 2 od 3 meča ima 10 asistencija, u trećem imao 5. A Poena od kad nema Foxa 25, 18 i 12 - ovo sinoć najlošije poentersko i šuterski % veče od kad nema Foxa. Ukupno gledano od kad nema Foxa čovek ima 18.3 poena, 8.3 asistencija i 3 skoka, uz 2.7 ukradene lopte po meču a igra 31 minut tj nekih 5 minuta više nego sa Foxom (Fox pre povrede 18.2, 7, 4 i 0,8 svi ovi proseci za 32 minuta).

Ne vidim kako je bolji od Foxa po svim parametrima sem 1 skoka manje i to je ništa a 31 minut je nekako ogromna minutaža. Možda nije jedan od najboljih bekova lige i jeste dobar tj odličan 6 igrač ali reći da je sa svim boljim učincima od povređenog igrača kog menja (projektovanog superstara i franšiznog igrača) uradio ništa je jedina neobjektivna stvar koju si rekao.

Verovatno treba da ima 20 poena, 5 skokova i 10 asistenicja a šut 50% za 2 i 40% za 3 da bi bi u očima lokalnih poznavalaca igre bio bolji od igrača koji ni sam to nije imao.

Aleks

pre 4 godine

Bogdan će da me sahrani ovako mladu. Celo prvo poluvreme ništa, samo 2 poena mislim, čačka nešto u odbrani onako. On poludi pred kraj, kao da ga neko pusti s lanca. Dve vezane trojke, i ona koju mu nisu računali. Pa šut preko Tejtuma za koji su komentatori rekli: Najbolji igrači nisu nužno najbolje rangirani, ali uzimaju teške šuteve jer je to timu potrebno i pogađaju. Ali sipa asistencije a ne uzima šuteve... Hild je prva šuterska opcija i to je to, večeras odlični %. Timska pobeda Kingsa, Holms i Bjelica odradili posao pod košem, trećina poena preko Hilda i trećina preko Bogdana a pogotovo njegovih asistencija. Zategli su odbranu i iznenadili Boston, koji gazi i mislim da je ušao opušteno protiv Kingsa. Nisu prvi ni poslednji kojima će takav pristup da se obije o glavu.
Bolji su bez Foksa ali njima treba kvalitetan plej, Džozef ih ukanali svaki put, Jogi je nekonstantan a Bogdana previše mrcvare na mestu pleja.

Ostin A

pre 4 godine

Još će ispasti da je Sakramento moćan tim kad ga nema Foks.....
(Saša, 18. novembar 2019 00:01)

Ne treba racunati prvih 5, užasni su svi bili. Klupa im je bila nula. Nakon toga se desio kompletan preokret, pa su dobili su 3 sa Fox-om, a sad su samo nastavili... imaju 2 pobede i 1 poraz bez Foxa.

Jednostavno, Bogdanović je probudio klupu konačno, a Holmes i Bjelica ušli u ritam.

ivan

pre 4 godine

Ispada da Hild nije problem već Fox,jer kada Fox igra pleja Hild postaje veći privatnik jer ne dobija toliko lopti od njega kao sada kada Bogdanović ima ulogu pleja .
Ali svakako Hild je po meni izuzetno glup igrač, kao i Fox, jer često imaju tako glup izbor šuta, da mislim da ni njima samima nije jasno što to rade.

Aleks

pre 4 godine

Što se Hilda tiče, mislim da je neko napisao dole da je možda on manji problem nego Foks. I ja sam isto pomislila. On je odličan šuter, kad ga krene (kao sinoć) i veš mašinu će da proturi kroz koš. Ostali saigrači to prepoznaju i hrane ga loptama. Na primer, Seltiksi su malo vijali Bogdana a on je dodavao Hildu koji je pogađao sve. Zaboravili su Hilda na liniji za 3 poena što je ogroman propust u odbrani ako se uzme u obzir to da je među top 3 šutera lige. Pred kraj su ga zaključali i tad je Bogdan preuzeo i dao važne poene. Hild se uključio u odbrani, baš se zalaže što mene prijatno iznenađuje. Prosto, kad nema Foksa on nema potrebu da se takmiči i bude preterano sebičan. Čak će i Bogdanu dodati loptu... On je tip igrača koji ne treba da misli o igri, nego samo catch up i šut. Nikako da se lopta zadržava previše kod njega i da mora da misli šta će jer ima nizak košarkaški IQ. Zato je Bogdan dobar plejmejker jer zna kada treba da doda Badiju ali i kada da proigra druge igrače. Sad je pitanje, ako nastave da pobeđuju u ovakvom sistemu, kako će Foks da se uklopi u to. Ipak su pobede i šanse za PO bitnije od jednog igrača...

BojanNS

pre 4 godine

Evo prilike da pljuju Bogdana zbog loseg suta. Nema veze zbog dabl-dabl ucinka. Bravo za nase, bravo za Sakramento, bravo za Kokoskova sto ce sesti na klupu reprezentacije.

111

pre 4 godine

Bogi po starom toplo ladno, solida.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (q, 18. novembar 2019 00:00)

Bogdan je slabo odigrao u prvom svega 2 kosa ali nije stetio Kingsima jer su vodili celo prvo poluvreme. U poslednjoj cetvrtini je poentirao jedini sa Hildom ne racunajuci neka slobodna bacanja pre svega Holmsa. Postigao je 10 koseva u poslednjoj cetvrtini. Plus 10 asistencija. To je odlicna igra i veliki doprinos pobedi mada su Kingsi imali veliku srecu jer kod poslednjeg suta u poslednjoj sekundi lopta je bila na ivici obruca i da li hoce ili nece u kos ipak ispada iz obruca. U svakom slucaju zasluzena pobeda protiv veoma jakog protivnika. Molim da ne omalovazavate igre Bogdana jer i posle ove utakmice, siguran sam da niko nije nezadovoljan u rukovodstvu Kingsa. Zato je i igrao skoro celu poslednju cetvrtinu. Jer je los igrac i Kingsi mu ne veruju?? Uz to Bogdan je jedini igrac u timu koji zna da kada je ispod obruca , a za razliku od drugih, u teskoj situaciji vrati loptu na liniji za tri saigracu. Svi ostali na silu pod blokadama koce da poentiraju. To je razlika izmedju njega i ostalih. Da je tu Fox sve bi mi bilo jasno sta bi uradio.

Djorgo

pre 4 godine

Malo divlja, ali odlična košarka. Bogdanović i Bjelica na svom nivou, uklopljeni u tim tj. odlični. Hilda sinoć " 'telo" pa (pre)forsiranje dovelo do pobede.

miroslavmld

pre 4 godine

Jako zanimljiva utakmica. Ne toliko kvalitetna ali puna neizvesnosti. Bogdan pravi kad je trebalo. Davao je uz Hilda ključne trojke i asistencije. Sjajan prenos na Areni 1.

f4br

pre 4 godine

Ali kakva završnica, Bogdan pravi klač igrač! Šteta za prekid serije Bostona, ovakav početak sezone nije se očekivao od njih, a ispostavilo se da je Irving više štete naneo nego koristi. Oseća se nedostatak Horforda u ekipi, pre svega defanzivno Kanter to ne može da zatvori. Na kraju Smart nije imao sreće kod šuta u zadnjoj sekundi, ali mnogo se očekuje od ove ekipe do kraja sezone.

Vlad Rad

pre 4 godine

Bravo!
Raduje to što igrači imaju ogromno poverenje u Bogdana. U zadnjoj kad se lomilo skoro sve lopte su išle na njega iako nije imao šutersko veče. Al opet dade ključnih 10 poena kad je bilo najvažnije.
Beli odličan, pogotovo u skoku.
Velika pobeda Kingsa nad moćnim Seltiksima.

Paja

pre 4 godine

Bogdan bio pod utiskom pobede Partizana pa je malo sporo krenuo. Ali odlična igra u završnici, koševi asistencije odbrana kad je bilo najvažnije. Dobra igra Bjelice, samo napred Kraljevi.

Robin Hood

pre 4 godine

Veoma zanimljiv meč, rezultatska klackalica i luda završnica. Pojedini igrači Sakramenta od sjaja do očaja, Bogdan na oko očajan šut, a na kraju veže 10 veoma važnih poena u poslednjoj četvrtini. Badi sasuo 35 a umalo tragičar da bude posle onog katastrofalnog pasa... na kraju se vratilo za onu krađu protiv LAL.

glen rajs

pre 4 godine

Bogi po starom toplo ladno, solida.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (q, 18. novembar 2019 00:00

Izgleda da ekspertima 10 aistencija malo.

живац

pre 4 godine

већина то не зна. па да пробам да појасним око борбе за плејоф.
значи свака екипа са запада игра по 2х са сваком екипом са истока
свака екипа игра по 4х са екипама из звоје дивизије, што значи да сакраменто игра по 4х са лејкерсима, клиперсима, финиксом и голден стејтом
далас игра по 4х са хјустоном, мемфисом, спарсима и пеликансима.
са осталим екипама са запада, играју по 3 или 4х.
тај распоред буквално може да пресуди.
нпр ако далас буде играо по 3х са клиперсима и лејкерсима, а по 4х са нпр голден стејтом, оклахомом и минесотом... ето предности над кингсима.
мисим, распоред се већ зна, али ме стварно мрзи да проверавам.
поента је да распоред није исти за све тимове и ко има тешку дивизију, теже му је до плејофа. а сакраменто има паклену дивизију са два главна фаворита за титулу - лејкерси и клиперси. срећа њихова па голден стејт изгледа танкује, што им даје какву такву шансу. да је голден стејт фул, не би имали никакве шансе за плејоф.
поздрав.

gg5+

pre 4 godine

Hild zvezda i igrac (uz Foxa kada se vrati) fransize. Bogdan solidan igrac sa klupe koji postize 13 poena u proseku.
(Artemije, 18. novembar 2019 08:47)

Zato Hild ima duplo veću platu, mada Bogdan igra bolju odbranu i kreativniji je (da ne kažem inteligentniji igrač) ali je Hild nekako slobodniji u pogađa lakše (ne mislim da je čistiji šuter nikako).

I u poslednjih par minuta ovog meča je Bogdanović ubacio mnogo bitne poene, trojka i dvojka (trojka na 3:15 do kraja za smanjenje zaostatka na 93:91 i posle dvojka na 2:40 do kraja za smanjenje zaostatka na 95:93), tj. od 12 ukupnih poena u poslednjoj četvrtini čak 10 što je dokaz koliko je dobar pod pritiskom u NBA (ukupno 10 asistencija).

Sa ovakvim mečom i 10 poena u poslednjih 9 i nešto minuta (10 poena i 2 asistencije za 15 od 29 poena u poslednjoj četvrtini) i 10 asistencija ovo nikako nije loš meč za Bogdanovića čak i uz šut 5-14, posebno jer ima 10, 5 i 10 asistencija od kad se Foks povredio (Foks 10 asistencija 2 puta isto ove sezone ali u 9 mečeva gde uglavnom on drži loptu).

Bjelica sa druge strane standardno dobar, posebno za ovu sezonu gde čovek u proseku ima 10.5, 6 i 2.5 uz 50% za 3 i 54% za 2, samo da popravi bacanja na 80%+ (75% do sada ali sa 3 pogotka iz 4 pokušaja).

ime i prezime

pre 4 godine

Ispromasivao se Bogdan,ali opet u 4/4 odlican,mislim da je imao 2 poena pre 4/4,mozda gresim.. Bitna teska trojka na 93:88 za Bos, jedna mu je jos i ponistena nesrecno.. Badi Hild divljao ali i pogadjao danas,Bjelica odlican..

Urox

pre 4 godine

Bogdan dobar ali suterski veoma lose, mada kad se lomilo dao je trojku pa dvojku... Ali ipak Badi je veceras delovao kao da ne moze da promasi nista, on kod luce vecinom as olidno igra ali u gostima je tanak... Po meni pokazace Badi da bredi one pare sto su mu dali a Bogdan je pametno odbio ugovor dobice bolji, zasluzuje ga...

Boske

pre 4 godine

Na slici sa klupe, 5 različitih boja kože, od bljedolikog Bogdana do onog vrlo tamnoputog sa trakom oko glave. Absolutno fantastično!

goran

pre 4 godine

bgdan 12p, 3sk, 10 as, 2 ukr, 0 izg, 5/14 iz igre (za tri 2/7 za dva 3/7). bjelica 12p, 14sk, 4as, 1blk, 0 izg sut 5/10. dao bogdan na kraju jednu dvojku jednu trojku u zadnja dva tri minuta ih on drzao. hild 35 poena uz sut preko pedeset posto. gled sad denver, povedu sa marejevih 9p 9-2, onda ovi naprave seriju 16-3 uz deset poena valancijunasa, jokic I dalje pasivan, nece da sutira.

Pera

pre 4 godine

Bogi je cak uspeo da dpogodi dve torjke u istom napadu: dao je prvu, ali je ponistena zbog napada na drugom delu terena delic sekunde pre njegov suta, napad se otegao, prvo su sudije gledale sta da dosude, bio je i tajmo aut, ali na kraju opet Bogi i opet trojka!

Jim Beam

pre 4 godine

Sakramento u novembru igra odlično. Izgubili su samo od Toronta i Lejkersa realno na jednu loptu, a to i nije baš sramota. Zategli su dosta odbranu u odnosu na početak sezone pre svega. Ovakav skor imaju jer su imali slab start sezone, dosta težak raspored i par bitnih igrača im je povređeno. Ništa oni lošiji nisu od nekog Finiksa, Dalasa ili Minesote sa kojima će se boriti za plejof. Očekujem ih na 40-45 pobeda na kraju sezone, da li će biti dovoljno za doigravanje pitanje je, ali neće biti ni fenjeraši.