1. Videćeš timsku pobedu na kraju sezone kad vas ošašuljimo,da ljubite sudije u sred zadnjice za ovakvo suđenje.
  (Dušan, 18. novembar 2019 01:16)

  Hahaha, ovo kao ono kad se klinci pobiju, pa posle ovaj koji je dobio batine dobaci ovom drugom "videćeš ti...samo sutra" :)

  Inače, niste u poziciji da pretite, a i pokušaj da shvatiš koliko to tek detinjasto zvuči. Izgubili ste, ćutite i istrpite prozivke i zezanje, kad već niste u stanju da čestitate. Manite se pretnji. Stvarno jadno zvuči...
   (železničar, 18. novembar 2019 16:11)

  # Link komentara

 2. Velika sudijska pobeda, timski ste razočarali i jedni i drugi! Zašto nesportska Odžu kad je leđima okrenut Jaramazu? Zašto samo jedno bacanje Čoviću za faul pri šutu uz tehničku Zagorcu? Zašto nesportska Davidovcu? Ko je osim sudije video tri sekunde Odža u napadu? Da li je bio faul u napadu za Gista, uz kretanje Birčeviča? Ako jeste, da li je bio faul Renfroa nad Čovićem u finalu Kupa prošle sezone? Ima li odgovora?
  Covic masi trojku, pravi namernu licnu i gazi aut liniju. To nema veze. Smesni ste. Bar meni. He, he! A da i ono vase KME, KME, KME. Tako nesto valjda.
   (Udbaši Poturice, 18. novembar 2019 07:01)

  # Link komentara

 3. Velika sudijska pobeda, timski ste razočarali i jedni i drugi! Zašto nesportska Odžu kad je leđima okrenut Jaramazu? Zašto samo jedno bacanje Čoviću za faul pri šutu uz tehničku Zagorcu? Zašto nesportska Davidovcu? Ko je osim sudije video tri sekunde Odža u napadu? Da li je bio faul u napadu za Gista, uz kretanje Birčeviča? Ako jeste, da li je bio faul Renfroa nad Čovićem u finalu Kupa prošle sezone? Ima li odgovora?
  (arbitraža, 17. novembar 2019 23:33)

  Sve da si i u pravu, ne možete da dobijete učesnika cipiripi kupa. Ne kažeš da je meč prelomio MALI, ili nisi gledao poslednji minut? Čovek igra sam, i krive ti sudije...
  (Loznica, 18. novembar 2019 06:43)

  # Link komentara

 4. arbitraža
  1. Odzo je namerno udario laktom u lice Jaramaza. Totalno je nebitno pod kojim uglom je okrenut od igraca kojeg namerno udara. Tomas lupi cistu bananu i svira se faul, jednom neki nas lik (valjda Bircevic) ni ne pipne vaseg pod kosem i sudija mu da dodatno sl. bacanje.
  2. Davidovac i Jankovic su dobili po nesportsku (ponistili jedan drugog), a Zagorac je dobio tehnicku i zato ide samo jedno sl. bacanje. Nije bilo pri sutu.
  3. Odzo je kampovao u stilu Bobana, a i nama je svirano 3 sekunde (ako si zakljucio na osnovu onog usporenog snimka koji nije verodostojan zbog kasnog pustanja, ne znam sta da ti kazem)...
  4. Bio je faul u napadu, a ako si vec zapeo za ovo sto je cist faul sta mi koji godinama prozivljavamo Lazicevo neprestano kretanje i floping uz obaveznu loptu za Zvezdu treba da kazemo???
  5. Kad ce saopstenje?!
   (Jaran, 18. novembar 2019 05:30)

  # Link komentara

 5. Videćeš timsku pobedu na kraju sezone kad vas ošašuljimo,da ljubite sudije u sred zadnjice za ovakvo suđenje.
   (Dušan, 18. novembar 2019 01:16)

  # Link komentara

 6. Sudije loše, i na jednu i na drugu stranu, sudije su pravile greške. Partizan je bio, taman za toliko bolji pored očajne Zvezde, koja je je mogla za toliko biti bolja, pored očajnog Partizana i ne bi bilo nezasluženo.
  (Noca, 18. novembar 2019 00:45)

  # Link komentara

 7. Velika sudijska pobeda, timski ste razočarali i jedni i drugi! Zašto nesportska Odžu kad je leđima okrenut Jaramazu? Zašto samo jedno bacanje Čoviću za faul pri šutu uz tehničku Zagorcu? Zašto nesportska Davidovcu? Ko je osim sudije video tri sekunde Odža u napadu? Da li je bio faul u napadu za Gista, uz kretanje Birčeviča? Ako jeste, da li je bio faul Renfroa nad Čovićem u finalu Kupa prošle sezone? Ima li odgovora?

  Ne treba da se sudi nesportski faul zato sto je Odzo bio okrenut ledjima?Nema veze sto mu je laktom odvalio glavu.Tri sekunde u reketu su svirali i igracima Zvezde i igracima Partizana.Vidis, ona situacija kada je Covic izveo jedno bacanje i imali ste napad sa strane je i meni nejasna.Mislim da je najposternije da je bio nameran faul Jankovica, 2 bacanja, lopta sa strane i kraj price.Po meni je Zvezda jedino zakinuta za to jedno slobodno bacanje.Imamo i Lorencovo veranje za obruc, opravdano dosudjena 2 bacanja a ne 2+1.Sa druge strane, Jankovic polaze loptu, lopta u silaznoj putanji, ulazi u obruc Gist je vadi, sudija pusta da se igra nastavi.Ko gubi ima pravo da se ljuti!
  (PredragDrobnjak, 18. novembar 2019 00:17)

  # Link komentara

 8. @arbitraza A ima li odgovora za 4 koraka Berona ?
   (uros, 18. novembar 2019 00:07)

  # Link komentara

 9. Da da timska sa sve sudijama.
   (ogijev_tata, 17. novembar 2019 23:39)

  # Link komentara

 10. Jeste velika timska pobeda, igraci igrali, navijaci vredjali, sudije “sudile”...
  (Student, 17. novembar 2019 23:38)

  # Link komentara

 11. Velika sudijska pobeda, timski ste razočarali i jedni i drugi! Zašto nesportska Odžu kad je leđima okrenut Jaramazu? Zašto samo jedno bacanje Čoviću za faul pri šutu uz tehničku Zagorcu? Zašto nesportska Davidovcu? Ko je osim sudije video tri sekunde Odža u napadu? Da li je bio faul u napadu za Gista, uz kretanje Birčeviča? Ako jeste, da li je bio faul Renfroa nad Čovićem u finalu Kupa prošle sezone? Ima li odgovora?
  (arbitraža, 17. novembar 2019 23:33)

  # Link komentara