Sreda, 13.11.2019.

17:30

Nov poraz Partizana, ali sa prihvatljivom razlikom

Košarkaši Partizana doživeli su drugi uzastopni poraz u Evrokupu i propustili novu šansu da "overe" plasman u Top 16 fazu.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Nov poraz Partizana, ali sa prihvatljivom razlikom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

124 Komentari

Sortiraj po:

grvdigging

pre 4 godine

Koliko neobjektivnosti i nezahvalnosti za tim koji je bar ulio neku nadu optimizma,nakon dobre 3-4 sezone...nakon sto uzmemo derbi u nedelju,kazite opet isto

ValterNBG

pre 4 godine

Vidim stalno uzimate Bircu u usta,zasto da je vodio pa zasto ga je vodio.Vodio ga je da u prvom napadu sutne trojku iz ugla(pogledajte) I da napravi 3 licne za 5 min.Eto.To je meni sasvim normalno.Dok god se,zbog predjasnjih uspeha,budu pitale legende Partizana u reprezaentaciji ce nam tako biti.Nesto slicno kao sa SPS-om,jos uvek su na mnogim bitnim mestima.

Branko

pre 4 godine

E ovako istrazivanje je utvrdilo da bar od 96 koji daju minus polovina su zvezdasi...znaci Grobari ne nasedajte na provokacije..toliko..i cekam titulu jer ce biti ove godine siguran sam

Smeško

pre 4 godine

Samo Zvezdu da dobijemo i to je to... Pad je dosao sad,dicicemo se pred bas kad treba.. Znaci Zvezda i to je to
(Branko, 13. novembar 2019 20:56)

Kome je glavna utakmica u novembru ili nije mnogo bistar, ili nema velike ambicije.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Нешто Сале готиви Бирчу зато га водио. Ал то је погрешан разлог јер треба да иду тренутно најбољи а Бирча то није ни близу. Ово говорим као навијач Србије а не као навијач Звезде.

PsychoTheRapist

pre 4 godine

Parahovski jel opet imap dabl dabl ?Dabl dabl mašina kao nekad u Njiznjem.
(Delija Momak, 13. novembar 2019 21:14)
Reče navijač kluba čiji plej je imao najbolji indeks korisnosti u EL protiv Reala jer nije ni igrao!

veliki strumf

pre 4 godine

Dobro bre Grobosi,pa igraju I drugi basket ne samo vi.Licno bi voleo da puknemo u nedelju ne bi li se nesto u Zvezdi promenilo.Mozda ozbiljniji trener I taj prokleti drugi play.Trinki nije uspeo da napravi prvu petorku.Gavrilo sigurno ima problem sa raspodelom minutaze.Ko ce se bolje snaci,videcemo.Olimpija postaje ozbiljna.Sad im se I navijaci vracaju,bice interesabtno.(ValterNBG, 13. novembarKoji ozbiljniji trener.? Pat Rajli, Fil Dzekson. Nemaš ti pojma. Gavrilovic ima ozbiljan staž u ozbiljnim klubovima kao pomoćni trener. Mi smo i Alimpija potrošili sa 11 pobede u EL
(Paja Patak, 13. novembar 2019 21:26). Potrošili smo Alimpija? Šta je osvojio? NISTA!!! 11 pobeda u EL čemu? Jesmo ušli u 8? Nismo. Osvojili ABA i plasirali se u EL? Jok. Pa koga smo mi to potrošili??? Onu nadobudnu, umisljenu veličinu? Ma daj... Sto se Gavrilovića tiče - vidi se da je fin i pristojan čovek ali to se za prvog trenera NE TRAŽI!!! Kaži mi još jednog dobrog trenera koji stoji kao kip pored linije, ne vrsi pritisak ni na sudije ni na svoje igrače. Može da bude pomocni trener, ne znam šta trenira, za šta je zadužen, ali čovek nema osecaj niti harizmu za prvog trenera. Zato je nama već mesec dana potreban pravi, ozbiljan, evroligaski trener.

pixi10

pre 4 godine

Parahovski jel opet imap dabl dabl ?Dabl dabl mašina kao nekad u Njiznjem.
(Delija Momak, 13. novembar 2019 21:14)
Reče navijač kluba čiji plej je imao najbolji indeks korisnosti u EL protiv Reala jer nije ni igrao!
(PsychoTheRapist, 13. novembar 2019 22:06)Mislis na onog pleja zbog koga ste Trinki i ti plakali na 30+...???

Paja Patak

pre 4 godine

Dobro bre Grobosi,pa igraju I drugi basket ne samo vi.Licno bi voleo da puknemo u nedelju ne bi li se nesto u Zvezdi promenilo.Mozda ozbiljniji trener I taj prokleti drugi play.Trinki nije uspeo da napravi prvu petorku.Gavrilo sigurno ima problem sa raspodelom minutaze.Ko ce se bolje snaci,videcemo.Olimpija postaje ozbiljna.Sad im se I navijaci vracaju,bice interesabtno.
(ValterNBG, 13. novembar

Koji ozbiljniji trener.? Pat Rajli, Fil Dzekson. Nemaš ti pojma. Gavrilovic ima ozbiljan staž u ozbiljnim klubovima kao pomoćni trener. Mi smo i Alimpija potrošili sa 11 pobede u EL

Gudurić sa 9 metara

pre 4 godine

Rašon Tomas mvp evrokupa,čujem nba skauti ga prate.I krste se usput.Kažu da nisu skoro videli da neki centar ili četvorka dobija pet bandzi.po.utakmici.Neosporan talenat.

Branko

pre 4 godine

A za gosn Spaleta siguran sam da vas dobijamo nema tu frke.. A samo je za moje Grobare ne za tebe jado kad citas nase komentare i teras nam trenera ;)

Sasa

pre 4 godine

Nama nedostaje ozbiljan centar i dobar bek šuter . Ne vidim svrhu Bircevica , Zagorac igra kao mica bez glave , ni akciju koja je za njega ne ime da odradi kretanjem . Ovo nije pad forme nego ova ekipa nema kvalitet kakav sam ja mislio da ima .

stoler

pre 4 godine

I pocelo je... sad ce i poraz sa 15 razlike da se slavi kao pobeda i racuna kao prihvatljiv. E bruko i sramoto!!! Rekao sam da raspad sledi u novembru, tako ce i biti. Sta drugo i ocekivati od lakrdijasa koji "vode" klub. Samo su mi neverovatni likovi koji jos veruju u ostoju i njegove bajke. Presmesno!!!

Ada

pre 4 godine

Sto smo bili prvi bili smo,bicemo treci i ispadamo ili u top 16 ili posle u top 8.
Aba ligu ne mozemo osvojiti.
Trinki ce da ode i posle opet sve u krug.

Spale

pre 4 godine

Branko@ druže opteretio si se. Napisao si roman i četiri puta “samo da dobijemo Zvezdu”. Siguran sam da ćeš i u crkvu otići da se pomoliš.

Branko

pre 4 godine

Svi koji teraju Trinkija i lose pisu o njemu su zvezdase... Ako malo pogledate u kalendar i raspored utakmica sa Tofasom je bila da se odradi ispod 13 razlike. Najvažnija utakmica sad dolazi.. Ovako tip moj.. Dobijamo Zvezdu, gubimo u Podgorici i posle do kraja sezone(malte ne) igramo u Bg.. E ako to zaseremo mozemo reci Triki odlazi... Italijan napumpao formu za pocetak da prezivimo.. I uspesno prezivesmo... Samo Zvezdu da dobijemo i to je to... Pad je dosao sad,dicicemo se pred bas kad treba.. Znaci Zvezda i to je to

Ivan

pre 4 godine

Birčević je bio u reprezentaciji na ovom svetskom prvenstvu. Sve vreme se pričalo kako imamo "Dream Team". Sada se vidi da je on naša najgora četvorka ikada. Kako li je taj dečko dospeo do SP-a ostaje misterija.
(Kupac diplome, 13. novembar 2019 19:47)

ostaje samo da se pita Djordjević kako je birca isao na SP. mislim ako neko sme od novinara...

Bre

pre 4 godine

Od kako nema Voldena nemamo pleja uopste, Gordic kao plej nista zivo ne radi, a za Bricevica je svaka rec suvisna! parahuski nam ipak mislim treba i ako covekm ima nekih problema treba ga sacekati. Moramo imati i teskog centra. Kad ne ide Tomasa, Pejdza, Zagorca ili Jaramaza mi smo izuzetno slabi, a bez pleja pogotovo. Treba nam taj jos jedan suter jer jedino za sada Pejdz pogadja s polja u nekom kakvom takvom kontinuitetu,ali ne sumnjam da ce i ostali proraditi. Pored sutera i teski centar tj Parahusku da rastereti igru pod kosem Tomasa, koji je uz Mozlija najbolji igrac do sada, ali nema podrsku na petici i pleju gde bi mogli cuda da prave! Proslu utakmicu Parahuski napravi dve ciste livade za Gordica i ovaj oba puta promasi polaganje kad se lomio rezultat. Kao sto neko rece treba da se zna i prva petorka i to je tacno! Za sad su po meni najveci konkurenti:Volden, Pejdz, Zagorac, Tomas i Mozli, posle njih Jaramaz,Parahuski(kad i ako se ustali uopste), Pejners, Jankovic i Novica, ali je to ipak dosta slabo bez jos jednog spoljneg igraca sa dobrim sutom i ulazom. Ostali ne mogu puno da pomognu, Gordic, Bircevic(veceras nas je kostao minus 10 poena), Miletic, Stefanovic....

Džoni

pre 4 godine

Ovima izgleda niko nije rekao da bi bilo poželjno da dobiju preko 13 razlike jer su poslednja dva minuta odigrali samo da prođe vreme?

Ilija

pre 4 godine

Ovo je bruka. Naša igra nepostoji. Majko mila šta mi igramo. Uf da mogu do ovog Birčevića. Kako bi mu........... A i trener nam je žešći. U nedelju ništa drugo sem poraz sa 15+ razlike. Ništa ovo nevalja.

masoutis

pre 4 godine

Da li neko od novinara ima petlju da već jednom pita Trinkija da li on uopste zna koliko licnih imaju protivnicki najbolji igraci, ubi nas Tarik skoro celo drugo poluvreme sve vazne poene dao.
Ovo je brat bratu 4-5 put da naš trener ovsko radi i naravno gubi.
P i t a j t e č o v e k a!!!

železničar

pre 4 godine

Janković prva petorka. Ovo je kao ona sprdnja sa sp i birčom umesto Jokića u prvoj petorci. Italijan je definitivno pogubio kompas. Najuriti ga pod hitno.

mladen

pre 4 godine

Ono sto je Partizan igrao uprvih 20 minuta je amaterska kosarka. Kao gimnazijalci bez sistema i trenera. Turski prosecni ligas izgledao je kao NBA tim za Partizanove amatere. Za mene je Trinkijeri veliko razocarenje. On je doveo igrace, bez njega niko nije potpisao. I? Gde je normalna petica? Mozli koji treba da igra 12 do 15 minuta glumi prvog centra? N. Jankovic igra i vise ode njega ponekad?! i to sa nikakvim ucinkom. Zagorac i Jaramaz - nikakav napredak. Nema ih po tri cetvrtine i tako iz meca u mec. Zagorac ne trpi kontakt, a Jaramaz ima sut kao neki penzioner..A oni su medju nosiocima igre! Da li ova pojacanja opravadavaju ulozeni novac? Pita li iko Trinkijerija koji je sef parade kako je pripremio ovu utakmicu? I ne samo ovu? Na moemnte tim izgleda kao amaterska grupa igraca. Ne moze se varati ljude koji pasionirano prate kosarku desetljecima. NIko nije budala i sve se vidi. Nema ovde rostera postenog, sem Tomasa (koji pocinje da se i sam izivljava) ostala pojacanja gde su? Mozli lupi dve blokade i zakuca - a ucinak na rezultat? Jos jedna sezona laganja i samozavaravanja.

реално

pre 4 godine

moram da kažem da je ovo amaterska košarka. individualna košarka na silu. u poslednjih više godina vujošević, radonjić napravili su neki sistem u igri. bilo je štaa da se vidi. ovaj trinkijeri prosečan i ništa više ali dobro plaćen i izvikan trener

EUFORIJA

pre 4 godine

Au brate, čovek hvata Jaramaza za nogu u prodoru i dobija faul. Ona žena nema veze sa suđenjem. Bili su bolji igrači Tofaša, ali su i imali pravo domaćinsko suđenje, pogotovo kada je Partizan prišao na 4 poena razlike. Tada su ih bukvalno vratili u kolosek pogrešnim odlukama.
(Trubadur, 13. novembar 2019 19:58)

Ma sve znamo, krivi sudije,Vucic, Bia, Cia, aparthejd...

SrbEUin

pre 4 godine

Partizani su prošli grupu, nema potrebe da se dodatno forsiraju. Zato igraju Tifa i Novica. Trinki štedi Mozlija i Thomasa i Pejdža. Što vam smeta Gordić? Večeras najbolji.
Utisak večeri: ukradena lopta i kontra Zagora. Strah od rampe ili pokušaj 2+1?Epilog: umesto kucanja, koraci.

ValterNBG

pre 4 godine

Dobro bre Grobosi,pa igraju I drugi basket ne samo vi.Licno bi voleo da puknemo u nedelju ne bi li se nesto u Zvezdi promenilo.Mozda ozbiljniji trener I taj prokleti drugi play.Trinki nije uspeo da napravi prvu petorku.Gavrilo sigurno ima problem sa raspodelom minutaze.Ko ce se bolje snaci,videcemo.Olimpija postaje ozbiljna.Sad im se I navijaci vracaju,bice interesabtno.

DRdre

pre 4 godine

Jao bruke, vuku se ziherase, igraju da ne izgube preko 13 i zamalo da izgube. Da afro brat ne dade onu predzadnju tricu iz dzidanja ko zna kako bi ovo zavrsilo..
ne treba ovako ljudi..

Vldblk9@

pre 4 godine

Da li je moguce da ne umeju da zagrade kos sad vec 2-3meseca? Protiv partizana ekipe daju minimum po 20/25 koseva iz drugih napada. A, napad kao Volden povredjen i svi naprasni zaboravili kos da daju?

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 4 godine

E kad ja cigan moram da branim Trinkija od grobara, ccc. Prvo, utakmica nije toliko važna, prošli ste dalje a ima još prilika i prvo mesto da se overi. Drugo, imate mladu ekipu i normalne su velike oscilacije u igri. Treće, derbi je u nedelju, koji je važan zbog eventualnog domaćinstva u plej ofu, tako da se možda i namerno pušta ova utakmica "niz vodu".

Ja stvarno ne vidim ko može u finale ABE osim Zvezde i Partizana, a tu su izjednačene šanse, po meni. Zvezda kvalitetnija ali matora i verovatno umorna posle 34 utakmice Evrolige, a Partizan mlađi i energičniji, sa boljim trenerom na klupi...

Nemanja

pre 4 godine

Jel postoji neka druga igra u kosarci osim pika? Ako ne, onda barem uvezbajte isti. Trojke sutiramo kao nogama. Ne znam da li smo na jednoj utakmici ove sezone presli 30% uspesnosti. Ako ovako nastave, crno nam se pise...

Kupac diplome

pre 4 godine

Birčević je bio u reprezentaciji na ovom svetskom prvenstvu. Sve vreme se pričalo kako imamo "Dream Team". Sada se vidi da je on naša najgora četvorka ikada. Kako li je taj dečko dospeo do SP-a ostaje misterija.

Molos

pre 4 godine

Ja ne mogu da verujem da mi 6, 7 sezona ne mozemo da dovedemo centra, od Djoka salica, Gagica itd, pa slep bi video da nam treba centar. Naravno da primamo trojke kad moraju svi da skupe u reketu. Pa godinama gubimo titule jer od Milutinova nemamo centra. Ako vec nema na trzistu onda guraj tog Miletica I napravi centra. Gledam sa broda utakmice, jurim linkove, placam net I samo se nerviram jer ne mogu krstenog centra da dovedu. Spoljna linija OK, proradice, vec bi da ne moraju svi da skacu I skupljaju non stop.

Ranko

pre 4 godine

Sa Zadrom bilo strasno i veceras se nastavlja agonija.Nemas dominantnog centra,a guras u reket koji je zakljucan jer nemaju potrebe da se rasire posto od nas niko nista ne moze da pogodi.Selekcija suta tragicna,strah da se krene u kontru,a onda poziciono bez ideje.Na pocetku sezone bilo i neke ideje,energije,ali vec dugo se igra jako lose.Igraci jesu "b" produkcija,ali Trinki ih je birao.Ove godine nema izgovora.Ovo trenutno jako ruzno za gledanje.

gremlin

pre 4 godine

Igramo loše ali sa ovoliko gostovanja i bez Voldena,sasvim ok...-11 nije nedostižno...uostalom prvi smo u grupi,pa i neki poraz nije katastrofa

Nemanja

pre 4 godine

Zasto Andrea me trazi time-out dok Venezia i Tofas prave razliku i lome utakmicu ? Treba li jos 100 000 da mu dignemo platu za tu opciju ?

železničar

pre 4 godine

Jooojjj Zagorac, majko moja... Dečko je operisan od košarke. Kad ga vidim da onako rahitično raširi noge pri šutu, povraća mi se. Najgori je. Gori i od Birče. Ali zato ima najveću minutažu. Trinki odlazi!

conntra

pre 4 godine

Totalno smo razbijeni u svim segmentima. Polako postajemo prosecna ekipa. Nema pick and roll-a, nema izgradjenih akcija, sve nesto individualno, uzas. Jedino mali Trifke svetla tacka i naravno Mozli.

blagonakloni

pre 4 godine

Zvezdaš sam, a Trifu pratim kao igrača od njegove sedamnaeste godine, posle smo postali i drugari!
Hvala gospodinu Trinkijeriju koji “Malom Trifi” daje minutažu u Bursi! Time pokazuje koliko prati i poštuje sve vezano za basket!
I samo da ponovim ono što sam pisao pre tri meseca- Trifa i Sale(Obradović) su uvtop pet evropskih trenera svoje generacije! Jedan id tih 5 vodi Partizan- a ko moju Zvezdu?

Vuk

pre 4 godine

ubi nas sudija
(Dragan, 13. novembar 2019 19:26)

Ne sudija nego podmukli Velickovic koji misli da su mu ovo Partizanove sudije i da ce mu tolerisati sve

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Rezultat na poluvremenu je jos i dobar, s obzirom na to kako igramo. Ne razumem samo minutazu Zagorca? Igra ocajnu odbranu i jos gori napad.
Nedostatak prvog centra i sutera sve vise dolazi do izrazaja. Pod kosem nas nema ni u odbrani, o napadu nema price. Sut spolja je vec standardno los.
Ostaje samo da se nadamo sa ce u drugom bar odbrana biti bolja. Doduse i oni su ubacili nekoliko vrlo teskih suteva. Mozda se malo i sreca okrene. Za sad, vrlo losa igra. Nedostaje Volden u oba pravca.

as

pre 4 godine

Nama je igra katastrofa sto je najgore.Izbor suteva je katastrofalan,kretanje igraca takodje.Ne moze se imati dobar procenat suta kada se sutira iz teskih pozicija.A sutira se tako zato sto Gordic uzme loptu prenese i okrece sam sebe nekoliko sekundi i onda 5,6 sekundi pre isteka daje loptu prvom do sebe i naravno da taj mora da siluje sut.Trinkijeri katastrofalna igra ekipe.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Zagorac pravi korake,Jankoviću(centru)bek udara bananu sa zemlje,Birčević razvaljuje tablu,Trinkijeri dobija tehničke...Sve u svemu fenomenalan Partizan pod trenerskim magom....

neki veliki dr

pre 4 godine

Cesto se zezam, ali sada bez ikakve zle namere... Ako Trinkijeri ove sezone ne uradi nista sa KKP veliko je pitanje u kom pravcu ce se odvijati dalje njegova trenerska karijera, moje misljenje je da ce veoma tesko naci angazman u nekom renomiranom klubu. Ovo deluje jako tanko, Partizan je krenuo silovito, ogroman hajp se podigao a realno protivnici nisu bili toliko relevantni. Kako sezona odmice, a ostale ekipe postaju uigranije Partizan igra sve teze. Jedva cekam derbi sledece nedelje, i iskreno se nadam da cemo vas razbiti za mir u kuci, a nakon toga da cemo konacno dovesti TRENERA.

Trubadur

pre 4 godine

Au brate, čovek hvata Jaramaza za nogu u prodoru i dobija faul. Ona žena nema veze sa suđenjem. Bili su bolji igrači Tofaša, ali su i imali pravo domaćinsko suđenje, pogotovo kada je Partizan prišao na 4 poena razlike. Tada su ih bukvalno vratili u kolosek pogrešnim odlukama.

veliki strumf

pre 4 godine

Napisao sam juče da ako bude ispod 15 razlike treba da pevate! Pa pevajte sada! Da ne bi one slucajne trojke Mozlija, onog setanja u napadu pre toga kada bez pritiska nisu preneli loptu preko pola - bilo bi i 15+.

Limeni

pre 4 godine

Koliko sam se radovao kada je trinki dosao,toliko sada zelim da mu vidim ledja.i za ove sto tvrde kako par poraza nije smak sveta reci cu da nije problem poraz,vec partizan igra uzasno.selekcija igraca katastrofa.vidi se da oni nemaju kvalitet za nesto vise

realno

pre 4 godine

Bircevic decko ne zna gde se nalazi, njemu treba kompas na terenu da bi se snasao, on se sudara sa nasim, protivnickim igracima, sudijama...

veliki strumf

pre 4 godine

Meni su ovi treneri totalno nejasni. Ovaj iz Tofasa radi potpuno istu stvar kao u Beogradu! Partizan je u 3/4 ubacio 5 trojki, spustili na 4 razlike, a liku na pamet nije palo da zatraži tajm aut, da spusti ritam, promeni odbranu... I u Bg je Tofas odlično odigrao prvo poluvreme a posle su se totalno raspali, a da on pojma nije imao sta da radi. Slično bilo i prošle nedelje protiv Limoza. Za šta čuva tolike tajm aute?? Još je i Zagorac u zadnjem napadu imao potpuno otvorenu trojku. Znaci, čovek godinama trener Tofasa, nekad bio selektor Turske, a ne ume da oseti trenutak i preseče momentum protivnika. Zato je Tofas i toliko uspešan a i Turska pod njim procvetala, al malo sutra.

Zarko

pre 4 godine

Bilo bi dobro da Partizan izgubi sa sto vecom razlikom, u tom slucaju bi Partizan mogao da ispadne do kraja jer ima tezak raspored, prerano su proslavili prolaz u ovom cipiripi kupu

P A R T I Z A N

pre 4 godine

Mora se znati prva petorka i tolerisati i po neka greska.Vidi se da pola vremena igraci samo strepe od izvođenja iz igre i niko ne sme opušteno da šutira

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Taman se spustismo na -4 i onda par gresaka i krajnje sumnjivih sudijskih odluka i ode opet na -9.
Ako odigramo 4/4 kao 3/4 mozemo i da pobedimo.
Zagorac i dalje najgori veceras. Osim prvog kosa na utakmici, nista pametno nije uradio. U odbrani ima konkurenciju u Jaramazu, a bogami i u napadu. Kilavi obojica.

симон

pre 4 godine

Колико год да је било лоше прво полувреме ово шта нам раде судије у другом је крајни безобразлук!!!

todos

pre 4 godine

Ово је катастрофа, кош не знамо погодити, лопту под сопствени кош не знамо ухватити.

veliki strumf

pre 4 godine

Imate bolje sudjenje nego da se igra u Pioniru, par poklonjeni bacanja nakon čistih banana, vama ništa ne sude apsolutno (bar 3-4 čista faula su vam oprostili) ali džaba kad veze blage nemate. Samo za 3 minuta u 2/4 3 napada niste uopšte sutnuli na kos, isteklo vreme za napad. A Tofas je više nego prosečna odbrambena ekipa. Još ih šut za 3 ne služi, a poznati su po njemu.

Đura

pre 4 godine

Da li je moguće da svaku utakmicu počinjemo sa -10 i više u prvoj četvrtini a da tintoreto na to reaguje tako što u igru ubaci Pejnersa i Birčevića? Onakva dva šuta za 3 poena pomenute dvojice nisam video za 30 godina koliko pratim košarku. Jadne table...

Admiral

pre 4 godine

Katastrofalna igra Partizana se nastavlja. Ovo vise ne lici na nista, nema ko kos da da u napadu, nema nikakve akcije, igraci pogubljeni, centri beskorisni u napadu, bekovi vola ne mogu da ubodu. One pobede na pocetku su ocigledno bile plod neuigranosti ostalih ekipa, vidi se sada da je Partizan jako prosecan tim. Bojim se da derbi nece biti human i da ce biti laganih 20 razlike za Zvezdu. Nesto se hitno mora resavati sa dovodjenjem nekog pojacanja.

dmis

pre 4 godine

Bruka i sramota od igre! Posto vec dva meseca pricaju da ce sa treningom biti mnogo bolje,evo,vidimo...ne da nije bolje nego volju za igrom nemate! Brzina,sut,akcije?

NoName

pre 4 godine

Nek nam je Bog u ponoci protiv zvezdane u derbiju
(Lex, 13. novembar 2019 18:28)

Mislim da će vam trebati oko osam, u ponoć će da vam bude kasno ;-)

veliki strumf

pre 4 godine

U prvih 15 minuta sudije su vas držale u igri. Sve do trojke malog Trife ništa živo pogodili niste - od 18 poena 10 ste bili ubacili sa penala. Kad vam je dete najbolji igrač, samo pokazuje koliko veze nemate.

neko

pre 4 godine

E pa Trinki cenio sam te. Ali nemas izgovore za neuspeh. Sam si birao igrace i izgovora za neuspeh nema. lose je da gore ne moze biti.

neki veliki dr

pre 4 godine

Evropski Boston Seltiksi protiv evropskih Golden Stejt Voriorsa iz sampionskih dana. Tofas postize 100 poena hahahahhahahaha rece grof Tintoreto.

Kupac diplome

pre 4 godine

Birčević je bio u reprezentaciji na ovom svetskom prvenstvu. Sve vreme se pričalo kako imamo "Dream Team". Sada se vidi da je on naša najgora četvorka ikada. Kako li je taj dečko dospeo do SP-a ostaje misterija.

Ivan

pre 4 godine

Birčević je bio u reprezentaciji na ovom svetskom prvenstvu. Sve vreme se pričalo kako imamo "Dream Team". Sada se vidi da je on naša najgora četvorka ikada. Kako li je taj dečko dospeo do SP-a ostaje misterija.
(Kupac diplome, 13. novembar 2019 19:47)

ostaje samo da se pita Djordjević kako je birca isao na SP. mislim ako neko sme od novinara...

Đura

pre 4 godine

Da li je moguće da svaku utakmicu počinjemo sa -10 i više u prvoj četvrtini a da tintoreto na to reaguje tako što u igru ubaci Pejnersa i Birčevića? Onakva dva šuta za 3 poena pomenute dvojice nisam video za 30 godina koliko pratim košarku. Jadne table...

realno

pre 4 godine

Bircevic decko ne zna gde se nalazi, njemu treba kompas na terenu da bi se snasao, on se sudara sa nasim, protivnickim igracima, sudijama...

EUFORIJA

pre 4 godine

Au brate, čovek hvata Jaramaza za nogu u prodoru i dobija faul. Ona žena nema veze sa suđenjem. Bili su bolji igrači Tofaša, ali su i imali pravo domaćinsko suđenje, pogotovo kada je Partizan prišao na 4 poena razlike. Tada su ih bukvalno vratili u kolosek pogrešnim odlukama.
(Trubadur, 13. novembar 2019 19:58)

Ma sve znamo, krivi sudije,Vucic, Bia, Cia, aparthejd...

mladen

pre 4 godine

Ono sto je Partizan igrao uprvih 20 minuta je amaterska kosarka. Kao gimnazijalci bez sistema i trenera. Turski prosecni ligas izgledao je kao NBA tim za Partizanove amatere. Za mene je Trinkijeri veliko razocarenje. On je doveo igrace, bez njega niko nije potpisao. I? Gde je normalna petica? Mozli koji treba da igra 12 do 15 minuta glumi prvog centra? N. Jankovic igra i vise ode njega ponekad?! i to sa nikakvim ucinkom. Zagorac i Jaramaz - nikakav napredak. Nema ih po tri cetvrtine i tako iz meca u mec. Zagorac ne trpi kontakt, a Jaramaz ima sut kao neki penzioner..A oni su medju nosiocima igre! Da li ova pojacanja opravadavaju ulozeni novac? Pita li iko Trinkijerija koji je sef parade kako je pripremio ovu utakmicu? I ne samo ovu? Na moemnte tim izgleda kao amaterska grupa igraca. Ne moze se varati ljude koji pasionirano prate kosarku desetljecima. NIko nije budala i sve se vidi. Nema ovde rostera postenog, sem Tomasa (koji pocinje da se i sam izivljava) ostala pojacanja gde su? Mozli lupi dve blokade i zakuca - a ucinak na rezultat? Jos jedna sezona laganja i samozavaravanja.

Vuk

pre 4 godine

ubi nas sudija
(Dragan, 13. novembar 2019 19:26)

Ne sudija nego podmukli Velickovic koji misli da su mu ovo Partizanove sudije i da ce mu tolerisati sve

železničar

pre 4 godine

Janković prva petorka. Ovo je kao ona sprdnja sa sp i birčom umesto Jokića u prvoj petorci. Italijan je definitivno pogubio kompas. Najuriti ga pod hitno.

Admiral

pre 4 godine

Katastrofalna igra Partizana se nastavlja. Ovo vise ne lici na nista, nema ko kos da da u napadu, nema nikakve akcije, igraci pogubljeni, centri beskorisni u napadu, bekovi vola ne mogu da ubodu. One pobede na pocetku su ocigledno bile plod neuigranosti ostalih ekipa, vidi se sada da je Partizan jako prosecan tim. Bojim se da derbi nece biti human i da ce biti laganih 20 razlike za Zvezdu. Nesto se hitno mora resavati sa dovodjenjem nekog pojacanja.

Molos

pre 4 godine

Ja ne mogu da verujem da mi 6, 7 sezona ne mozemo da dovedemo centra, od Djoka salica, Gagica itd, pa slep bi video da nam treba centar. Naravno da primamo trojke kad moraju svi da skupe u reketu. Pa godinama gubimo titule jer od Milutinova nemamo centra. Ako vec nema na trzistu onda guraj tog Miletica I napravi centra. Gledam sa broda utakmice, jurim linkove, placam net I samo se nerviram jer ne mogu krstenog centra da dovedu. Spoljna linija OK, proradice, vec bi da ne moraju svi da skacu I skupljaju non stop.

Džoni

pre 4 godine

Ovima izgleda niko nije rekao da bi bilo poželjno da dobiju preko 13 razlike jer su poslednja dva minuta odigrali samo da prođe vreme?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Zagorac pravi korake,Jankoviću(centru)bek udara bananu sa zemlje,Birčević razvaljuje tablu,Trinkijeri dobija tehničke...Sve u svemu fenomenalan Partizan pod trenerskim magom....

реално

pre 4 godine

moram da kažem da je ovo amaterska košarka. individualna košarka na silu. u poslednjih više godina vujošević, radonjić napravili su neki sistem u igri. bilo je štaa da se vidi. ovaj trinkijeri prosečan i ništa više ali dobro plaćen i izvikan trener

Ilija

pre 4 godine

Ovo je bruka. Naša igra nepostoji. Majko mila šta mi igramo. Uf da mogu do ovog Birčevića. Kako bi mu........... A i trener nam je žešći. U nedelju ništa drugo sem poraz sa 15+ razlike. Ništa ovo nevalja.

conntra

pre 4 godine

Totalno smo razbijeni u svim segmentima. Polako postajemo prosecna ekipa. Nema pick and roll-a, nema izgradjenih akcija, sve nesto individualno, uzas. Jedino mali Trifke svetla tacka i naravno Mozli.

Ada

pre 4 godine

Sto smo bili prvi bili smo,bicemo treci i ispadamo ili u top 16 ili posle u top 8.
Aba ligu ne mozemo osvojiti.
Trinki ce da ode i posle opet sve u krug.

pixi10

pre 4 godine

Parahovski jel opet imap dabl dabl ?Dabl dabl mašina kao nekad u Njiznjem.
(Delija Momak, 13. novembar 2019 21:14)
Reče navijač kluba čiji plej je imao najbolji indeks korisnosti u EL protiv Reala jer nije ni igrao!
(PsychoTheRapist, 13. novembar 2019 22:06)Mislis na onog pleja zbog koga ste Trinki i ti plakali na 30+...???

železničar

pre 4 godine

Jooojjj Zagorac, majko moja... Dečko je operisan od košarke. Kad ga vidim da onako rahitično raširi noge pri šutu, povraća mi se. Najgori je. Gori i od Birče. Ali zato ima najveću minutažu. Trinki odlazi!

stoler

pre 4 godine

I pocelo je... sad ce i poraz sa 15 razlike da se slavi kao pobeda i racuna kao prihvatljiv. E bruko i sramoto!!! Rekao sam da raspad sledi u novembru, tako ce i biti. Sta drugo i ocekivati od lakrdijasa koji "vode" klub. Samo su mi neverovatni likovi koji jos veruju u ostoju i njegove bajke. Presmesno!!!

Gudurić sa 9 metara

pre 4 godine

Rašon Tomas mvp evrokupa,čujem nba skauti ga prate.I krste se usput.Kažu da nisu skoro videli da neki centar ili četvorka dobija pet bandzi.po.utakmici.Neosporan talenat.

Sasa

pre 4 godine

Nama nedostaje ozbiljan centar i dobar bek šuter . Ne vidim svrhu Bircevica , Zagorac igra kao mica bez glave , ni akciju koja je za njega ne ime da odradi kretanjem . Ovo nije pad forme nego ova ekipa nema kvalitet kakav sam ja mislio da ima .

masoutis

pre 4 godine

Da li neko od novinara ima petlju da već jednom pita Trinkija da li on uopste zna koliko licnih imaju protivnicki najbolji igraci, ubi nas Tarik skoro celo drugo poluvreme sve vazne poene dao.
Ovo je brat bratu 4-5 put da naš trener ovsko radi i naravno gubi.
P i t a j t e č o v e k a!!!

Nemanja

pre 4 godine

Zasto Andrea me trazi time-out dok Venezia i Tofas prave razliku i lome utakmicu ? Treba li jos 100 000 da mu dignemo platu za tu opciju ?

as

pre 4 godine

Nama je igra katastrofa sto je najgore.Izbor suteva je katastrofalan,kretanje igraca takodje.Ne moze se imati dobar procenat suta kada se sutira iz teskih pozicija.A sutira se tako zato sto Gordic uzme loptu prenese i okrece sam sebe nekoliko sekundi i onda 5,6 sekundi pre isteka daje loptu prvom do sebe i naravno da taj mora da siluje sut.Trinkijeri katastrofalna igra ekipe.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Нешто Сале готиви Бирчу зато га водио. Ал то је погрешан разлог јер треба да иду тренутно најбољи а Бирча то није ни близу. Ово говорим као навијач Србије а не као навијач Звезде.

DRdre

pre 4 godine

Jao bruke, vuku se ziherase, igraju da ne izgube preko 13 i zamalo da izgube. Da afro brat ne dade onu predzadnju tricu iz dzidanja ko zna kako bi ovo zavrsilo..
ne treba ovako ljudi..

neki veliki dr

pre 4 godine

Evropski Boston Seltiksi protiv evropskih Golden Stejt Voriorsa iz sampionskih dana. Tofas postize 100 poena hahahahhahahaha rece grof Tintoreto.

SrbEUin

pre 4 godine

Partizani su prošli grupu, nema potrebe da se dodatno forsiraju. Zato igraju Tifa i Novica. Trinki štedi Mozlija i Thomasa i Pejdža. Što vam smeta Gordić? Večeras najbolji.
Utisak večeri: ukradena lopta i kontra Zagora. Strah od rampe ili pokušaj 2+1?Epilog: umesto kucanja, koraci.

Spale

pre 4 godine

Branko@ druže opteretio si se. Napisao si roman i četiri puta “samo da dobijemo Zvezdu”. Siguran sam da ćeš i u crkvu otići da se pomoliš.

neko

pre 4 godine

E pa Trinki cenio sam te. Ali nemas izgovore za neuspeh. Sam si birao igrace i izgovora za neuspeh nema. lose je da gore ne moze biti.

Ranko

pre 4 godine

Sa Zadrom bilo strasno i veceras se nastavlja agonija.Nemas dominantnog centra,a guras u reket koji je zakljucan jer nemaju potrebe da se rasire posto od nas niko nista ne moze da pogodi.Selekcija suta tragicna,strah da se krene u kontru,a onda poziciono bez ideje.Na pocetku sezone bilo i neke ideje,energije,ali vec dugo se igra jako lose.Igraci jesu "b" produkcija,ali Trinki ih je birao.Ove godine nema izgovora.Ovo trenutno jako ruzno za gledanje.

P A R T I Z A N

pre 4 godine

Mora se znati prva petorka i tolerisati i po neka greska.Vidi se da pola vremena igraci samo strepe od izvođenja iz igre i niko ne sme opušteno da šutira

veliki strumf

pre 4 godine

Napisao sam juče da ako bude ispod 15 razlike treba da pevate! Pa pevajte sada! Da ne bi one slucajne trojke Mozlija, onog setanja u napadu pre toga kada bez pritiska nisu preneli loptu preko pola - bilo bi i 15+.

dmis

pre 4 godine

Bruka i sramota od igre! Posto vec dva meseca pricaju da ce sa treningom biti mnogo bolje,evo,vidimo...ne da nije bolje nego volju za igrom nemate! Brzina,sut,akcije?

симон

pre 4 godine

Колико год да је било лоше прво полувреме ово шта нам раде судије у другом је крајни безобразлук!!!

Limeni

pre 4 godine

Koliko sam se radovao kada je trinki dosao,toliko sada zelim da mu vidim ledja.i za ove sto tvrde kako par poraza nije smak sveta reci cu da nije problem poraz,vec partizan igra uzasno.selekcija igraca katastrofa.vidi se da oni nemaju kvalitet za nesto vise

neki veliki dr

pre 4 godine

Cesto se zezam, ali sada bez ikakve zle namere... Ako Trinkijeri ove sezone ne uradi nista sa KKP veliko je pitanje u kom pravcu ce se odvijati dalje njegova trenerska karijera, moje misljenje je da ce veoma tesko naci angazman u nekom renomiranom klubu. Ovo deluje jako tanko, Partizan je krenuo silovito, ogroman hajp se podigao a realno protivnici nisu bili toliko relevantni. Kako sezona odmice, a ostale ekipe postaju uigranije Partizan igra sve teze. Jedva cekam derbi sledece nedelje, i iskreno se nadam da cemo vas razbiti za mir u kuci, a nakon toga da cemo konacno dovesti TRENERA.

NoName

pre 4 godine

Nek nam je Bog u ponoci protiv zvezdane u derbiju
(Lex, 13. novembar 2019 18:28)

Mislim da će vam trebati oko osam, u ponoć će da vam bude kasno ;-)

Paja Patak

pre 4 godine

Dobro bre Grobosi,pa igraju I drugi basket ne samo vi.Licno bi voleo da puknemo u nedelju ne bi li se nesto u Zvezdi promenilo.Mozda ozbiljniji trener I taj prokleti drugi play.Trinki nije uspeo da napravi prvu petorku.Gavrilo sigurno ima problem sa raspodelom minutaze.Ko ce se bolje snaci,videcemo.Olimpija postaje ozbiljna.Sad im se I navijaci vracaju,bice interesabtno.
(ValterNBG, 13. novembar

Koji ozbiljniji trener.? Pat Rajli, Fil Dzekson. Nemaš ti pojma. Gavrilovic ima ozbiljan staž u ozbiljnim klubovima kao pomoćni trener. Mi smo i Alimpija potrošili sa 11 pobede u EL

Trubadur

pre 4 godine

Au brate, čovek hvata Jaramaza za nogu u prodoru i dobija faul. Ona žena nema veze sa suđenjem. Bili su bolji igrači Tofaša, ali su i imali pravo domaćinsko suđenje, pogotovo kada je Partizan prišao na 4 poena razlike. Tada su ih bukvalno vratili u kolosek pogrešnim odlukama.

ValterNBG

pre 4 godine

Dobro bre Grobosi,pa igraju I drugi basket ne samo vi.Licno bi voleo da puknemo u nedelju ne bi li se nesto u Zvezdi promenilo.Mozda ozbiljniji trener I taj prokleti drugi play.Trinki nije uspeo da napravi prvu petorku.Gavrilo sigurno ima problem sa raspodelom minutaze.Ko ce se bolje snaci,videcemo.Olimpija postaje ozbiljna.Sad im se I navijaci vracaju,bice interesabtno.

veliki strumf

pre 4 godine

U prvih 15 minuta sudije su vas držale u igri. Sve do trojke malog Trife ništa živo pogodili niste - od 18 poena 10 ste bili ubacili sa penala. Kad vam je dete najbolji igrač, samo pokazuje koliko veze nemate.

Nemanja

pre 4 godine

Jel postoji neka druga igra u kosarci osim pika? Ako ne, onda barem uvezbajte isti. Trojke sutiramo kao nogama. Ne znam da li smo na jednoj utakmici ove sezone presli 30% uspesnosti. Ako ovako nastave, crno nam se pise...

veliki strumf

pre 4 godine

Dobro bre Grobosi,pa igraju I drugi basket ne samo vi.Licno bi voleo da puknemo u nedelju ne bi li se nesto u Zvezdi promenilo.Mozda ozbiljniji trener I taj prokleti drugi play.Trinki nije uspeo da napravi prvu petorku.Gavrilo sigurno ima problem sa raspodelom minutaze.Ko ce se bolje snaci,videcemo.Olimpija postaje ozbiljna.Sad im se I navijaci vracaju,bice interesabtno.(ValterNBG, 13. novembarKoji ozbiljniji trener.? Pat Rajli, Fil Dzekson. Nemaš ti pojma. Gavrilovic ima ozbiljan staž u ozbiljnim klubovima kao pomoćni trener. Mi smo i Alimpija potrošili sa 11 pobede u EL
(Paja Patak, 13. novembar 2019 21:26). Potrošili smo Alimpija? Šta je osvojio? NISTA!!! 11 pobeda u EL čemu? Jesmo ušli u 8? Nismo. Osvojili ABA i plasirali se u EL? Jok. Pa koga smo mi to potrošili??? Onu nadobudnu, umisljenu veličinu? Ma daj... Sto se Gavrilovića tiče - vidi se da je fin i pristojan čovek ali to se za prvog trenera NE TRAŽI!!! Kaži mi još jednog dobrog trenera koji stoji kao kip pored linije, ne vrsi pritisak ni na sudije ni na svoje igrače. Može da bude pomocni trener, ne znam šta trenira, za šta je zadužen, ali čovek nema osecaj niti harizmu za prvog trenera. Zato je nama već mesec dana potreban pravi, ozbiljan, evroligaski trener.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Taman se spustismo na -4 i onda par gresaka i krajnje sumnjivih sudijskih odluka i ode opet na -9.
Ako odigramo 4/4 kao 3/4 mozemo i da pobedimo.
Zagorac i dalje najgori veceras. Osim prvog kosa na utakmici, nista pametno nije uradio. U odbrani ima konkurenciju u Jaramazu, a bogami i u napadu. Kilavi obojica.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 4 godine

E kad ja cigan moram da branim Trinkija od grobara, ccc. Prvo, utakmica nije toliko važna, prošli ste dalje a ima još prilika i prvo mesto da se overi. Drugo, imate mladu ekipu i normalne su velike oscilacije u igri. Treće, derbi je u nedelju, koji je važan zbog eventualnog domaćinstva u plej ofu, tako da se možda i namerno pušta ova utakmica "niz vodu".

Ja stvarno ne vidim ko može u finale ABE osim Zvezde i Partizana, a tu su izjednačene šanse, po meni. Zvezda kvalitetnija ali matora i verovatno umorna posle 34 utakmice Evrolige, a Partizan mlađi i energičniji, sa boljim trenerom na klupi...

todos

pre 4 godine

Ово је катастрофа, кош не знамо погодити, лопту под сопствени кош не знамо ухватити.

Vldblk9@

pre 4 godine

Da li je moguce da ne umeju da zagrade kos sad vec 2-3meseca? Protiv partizana ekipe daju minimum po 20/25 koseva iz drugih napada. A, napad kao Volden povredjen i svi naprasni zaboravili kos da daju?

blagonakloni

pre 4 godine

Zvezdaš sam, a Trifu pratim kao igrača od njegove sedamnaeste godine, posle smo postali i drugari!
Hvala gospodinu Trinkijeriju koji “Malom Trifi” daje minutažu u Bursi! Time pokazuje koliko prati i poštuje sve vezano za basket!
I samo da ponovim ono što sam pisao pre tri meseca- Trifa i Sale(Obradović) su uvtop pet evropskih trenera svoje generacije! Jedan id tih 5 vodi Partizan- a ko moju Zvezdu?

veliki strumf

pre 4 godine

Meni su ovi treneri totalno nejasni. Ovaj iz Tofasa radi potpuno istu stvar kao u Beogradu! Partizan je u 3/4 ubacio 5 trojki, spustili na 4 razlike, a liku na pamet nije palo da zatraži tajm aut, da spusti ritam, promeni odbranu... I u Bg je Tofas odlično odigrao prvo poluvreme a posle su se totalno raspali, a da on pojma nije imao sta da radi. Slično bilo i prošle nedelje protiv Limoza. Za šta čuva tolike tajm aute?? Još je i Zagorac u zadnjem napadu imao potpuno otvorenu trojku. Znaci, čovek godinama trener Tofasa, nekad bio selektor Turske, a ne ume da oseti trenutak i preseče momentum protivnika. Zato je Tofas i toliko uspešan a i Turska pod njim procvetala, al malo sutra.

veliki strumf

pre 4 godine

Imate bolje sudjenje nego da se igra u Pioniru, par poklonjeni bacanja nakon čistih banana, vama ništa ne sude apsolutno (bar 3-4 čista faula su vam oprostili) ali džaba kad veze blage nemate. Samo za 3 minuta u 2/4 3 napada niste uopšte sutnuli na kos, isteklo vreme za napad. A Tofas je više nego prosečna odbrambena ekipa. Još ih šut za 3 ne služi, a poznati su po njemu.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Rezultat na poluvremenu je jos i dobar, s obzirom na to kako igramo. Ne razumem samo minutazu Zagorca? Igra ocajnu odbranu i jos gori napad.
Nedostatak prvog centra i sutera sve vise dolazi do izrazaja. Pod kosem nas nema ni u odbrani, o napadu nema price. Sut spolja je vec standardno los.
Ostaje samo da se nadamo sa ce u drugom bar odbrana biti bolja. Doduse i oni su ubacili nekoliko vrlo teskih suteva. Mozda se malo i sreca okrene. Za sad, vrlo losa igra. Nedostaje Volden u oba pravca.

Smeško

pre 4 godine

Samo Zvezdu da dobijemo i to je to... Pad je dosao sad,dicicemo se pred bas kad treba.. Znaci Zvezda i to je to
(Branko, 13. novembar 2019 20:56)

Kome je glavna utakmica u novembru ili nije mnogo bistar, ili nema velike ambicije.

Zarko

pre 4 godine

Bilo bi dobro da Partizan izgubi sa sto vecom razlikom, u tom slucaju bi Partizan mogao da ispadne do kraja jer ima tezak raspored, prerano su proslavili prolaz u ovom cipiripi kupu

PsychoTheRapist

pre 4 godine

Parahovski jel opet imap dabl dabl ?Dabl dabl mašina kao nekad u Njiznjem.
(Delija Momak, 13. novembar 2019 21:14)
Reče navijač kluba čiji plej je imao najbolji indeks korisnosti u EL protiv Reala jer nije ni igrao!

Bre

pre 4 godine

Od kako nema Voldena nemamo pleja uopste, Gordic kao plej nista zivo ne radi, a za Bricevica je svaka rec suvisna! parahuski nam ipak mislim treba i ako covekm ima nekih problema treba ga sacekati. Moramo imati i teskog centra. Kad ne ide Tomasa, Pejdza, Zagorca ili Jaramaza mi smo izuzetno slabi, a bez pleja pogotovo. Treba nam taj jos jedan suter jer jedino za sada Pejdz pogadja s polja u nekom kakvom takvom kontinuitetu,ali ne sumnjam da ce i ostali proraditi. Pored sutera i teski centar tj Parahusku da rastereti igru pod kosem Tomasa, koji je uz Mozlija najbolji igrac do sada, ali nema podrsku na petici i pleju gde bi mogli cuda da prave! Proslu utakmicu Parahuski napravi dve ciste livade za Gordica i ovaj oba puta promasi polaganje kad se lomio rezultat. Kao sto neko rece treba da se zna i prva petorka i to je tacno! Za sad su po meni najveci konkurenti:Volden, Pejdz, Zagorac, Tomas i Mozli, posle njih Jaramaz,Parahuski(kad i ako se ustali uopste), Pejners, Jankovic i Novica, ali je to ipak dosta slabo bez jos jednog spoljneg igraca sa dobrim sutom i ulazom. Ostali ne mogu puno da pomognu, Gordic, Bircevic(veceras nas je kostao minus 10 poena), Miletic, Stefanovic....

Branko

pre 4 godine

Svi koji teraju Trinkija i lose pisu o njemu su zvezdase... Ako malo pogledate u kalendar i raspored utakmica sa Tofasom je bila da se odradi ispod 13 razlike. Najvažnija utakmica sad dolazi.. Ovako tip moj.. Dobijamo Zvezdu, gubimo u Podgorici i posle do kraja sezone(malte ne) igramo u Bg.. E ako to zaseremo mozemo reci Triki odlazi... Italijan napumpao formu za pocetak da prezivimo.. I uspesno prezivesmo... Samo Zvezdu da dobijemo i to je to... Pad je dosao sad,dicicemo se pred bas kad treba.. Znaci Zvezda i to je to

Branko

pre 4 godine

A za gosn Spaleta siguran sam da vas dobijamo nema tu frke.. A samo je za moje Grobare ne za tebe jado kad citas nase komentare i teras nam trenera ;)

ValterNBG

pre 4 godine

Vidim stalno uzimate Bircu u usta,zasto da je vodio pa zasto ga je vodio.Vodio ga je da u prvom napadu sutne trojku iz ugla(pogledajte) I da napravi 3 licne za 5 min.Eto.To je meni sasvim normalno.Dok god se,zbog predjasnjih uspeha,budu pitale legende Partizana u reprezaentaciji ce nam tako biti.Nesto slicno kao sa SPS-om,jos uvek su na mnogim bitnim mestima.

gremlin

pre 4 godine

Igramo loše ali sa ovoliko gostovanja i bez Voldena,sasvim ok...-11 nije nedostižno...uostalom prvi smo u grupi,pa i neki poraz nije katastrofa

Branko

pre 4 godine

E ovako istrazivanje je utvrdilo da bar od 96 koji daju minus polovina su zvezdasi...znaci Grobari ne nasedajte na provokacije..toliko..i cekam titulu jer ce biti ove godine siguran sam

grvdigging

pre 4 godine

Koliko neobjektivnosti i nezahvalnosti za tim koji je bar ulio neku nadu optimizma,nakon dobre 3-4 sezone...nakon sto uzmemo derbi u nedelju,kazite opet isto

Branko

pre 4 godine

Svi koji teraju Trinkija i lose pisu o njemu su zvezdase... Ako malo pogledate u kalendar i raspored utakmica sa Tofasom je bila da se odradi ispod 13 razlike. Najvažnija utakmica sad dolazi.. Ovako tip moj.. Dobijamo Zvezdu, gubimo u Podgorici i posle do kraja sezone(malte ne) igramo u Bg.. E ako to zaseremo mozemo reci Triki odlazi... Italijan napumpao formu za pocetak da prezivimo.. I uspesno prezivesmo... Samo Zvezdu da dobijemo i to je to... Pad je dosao sad,dicicemo se pred bas kad treba.. Znaci Zvezda i to je to

EUFORIJA

pre 4 godine

Au brate, čovek hvata Jaramaza za nogu u prodoru i dobija faul. Ona žena nema veze sa suđenjem. Bili su bolji igrači Tofaša, ali su i imali pravo domaćinsko suđenje, pogotovo kada je Partizan prišao na 4 poena razlike. Tada su ih bukvalno vratili u kolosek pogrešnim odlukama.
(Trubadur, 13. novembar 2019 19:58)

Ma sve znamo, krivi sudije,Vucic, Bia, Cia, aparthejd...

blagonakloni

pre 4 godine

Zvezdaš sam, a Trifu pratim kao igrača od njegove sedamnaeste godine, posle smo postali i drugari!
Hvala gospodinu Trinkijeriju koji “Malom Trifi” daje minutažu u Bursi! Time pokazuje koliko prati i poštuje sve vezano za basket!
I samo da ponovim ono što sam pisao pre tri meseca- Trifa i Sale(Obradović) su uvtop pet evropskih trenera svoje generacije! Jedan id tih 5 vodi Partizan- a ko moju Zvezdu?

симон

pre 4 godine

Колико год да је било лоше прво полувреме ово шта нам раде судије у другом је крајни безобразлук!!!

PsychoTheRapist

pre 4 godine

Parahovski jel opet imap dabl dabl ?Dabl dabl mašina kao nekad u Njiznjem.
(Delija Momak, 13. novembar 2019 21:14)
Reče navijač kluba čiji plej je imao najbolji indeks korisnosti u EL protiv Reala jer nije ni igrao!

Trubadur

pre 4 godine

Au brate, čovek hvata Jaramaza za nogu u prodoru i dobija faul. Ona žena nema veze sa suđenjem. Bili su bolji igrači Tofaša, ali su i imali pravo domaćinsko suđenje, pogotovo kada je Partizan prišao na 4 poena razlike. Tada su ih bukvalno vratili u kolosek pogrešnim odlukama.

Branko

pre 4 godine

A za gosn Spaleta siguran sam da vas dobijamo nema tu frke.. A samo je za moje Grobare ne za tebe jado kad citas nase komentare i teras nam trenera ;)

neki veliki dr

pre 4 godine

Evropski Boston Seltiksi protiv evropskih Golden Stejt Voriorsa iz sampionskih dana. Tofas postize 100 poena hahahahhahahaha rece grof Tintoreto.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 4 godine

E kad ja cigan moram da branim Trinkija od grobara, ccc. Prvo, utakmica nije toliko važna, prošli ste dalje a ima još prilika i prvo mesto da se overi. Drugo, imate mladu ekipu i normalne su velike oscilacije u igri. Treće, derbi je u nedelju, koji je važan zbog eventualnog domaćinstva u plej ofu, tako da se možda i namerno pušta ova utakmica "niz vodu".

Ja stvarno ne vidim ko može u finale ABE osim Zvezde i Partizana, a tu su izjednačene šanse, po meni. Zvezda kvalitetnija ali matora i verovatno umorna posle 34 utakmice Evrolige, a Partizan mlađi i energičniji, sa boljim trenerom na klupi...

Zarko

pre 4 godine

Bilo bi dobro da Partizan izgubi sa sto vecom razlikom, u tom slucaju bi Partizan mogao da ispadne do kraja jer ima tezak raspored, prerano su proslavili prolaz u ovom cipiripi kupu

Vuk

pre 4 godine

ubi nas sudija
(Dragan, 13. novembar 2019 19:26)

Ne sudija nego podmukli Velickovic koji misli da su mu ovo Partizanove sudije i da ce mu tolerisati sve

gremlin

pre 4 godine

Igramo loše ali sa ovoliko gostovanja i bez Voldena,sasvim ok...-11 nije nedostižno...uostalom prvi smo u grupi,pa i neki poraz nije katastrofa

Admiral

pre 4 godine

Katastrofalna igra Partizana se nastavlja. Ovo vise ne lici na nista, nema ko kos da da u napadu, nema nikakve akcije, igraci pogubljeni, centri beskorisni u napadu, bekovi vola ne mogu da ubodu. One pobede na pocetku su ocigledno bile plod neuigranosti ostalih ekipa, vidi se sada da je Partizan jako prosecan tim. Bojim se da derbi nece biti human i da ce biti laganih 20 razlike za Zvezdu. Nesto se hitno mora resavati sa dovodjenjem nekog pojacanja.

veliki strumf

pre 4 godine

Napisao sam juče da ako bude ispod 15 razlike treba da pevate! Pa pevajte sada! Da ne bi one slucajne trojke Mozlija, onog setanja u napadu pre toga kada bez pritiska nisu preneli loptu preko pola - bilo bi i 15+.

pixi10

pre 4 godine

Parahovski jel opet imap dabl dabl ?Dabl dabl mašina kao nekad u Njiznjem.
(Delija Momak, 13. novembar 2019 21:14)
Reče navijač kluba čiji plej je imao najbolji indeks korisnosti u EL protiv Reala jer nije ni igrao!
(PsychoTheRapist, 13. novembar 2019 22:06)Mislis na onog pleja zbog koga ste Trinki i ti plakali na 30+...???

železničar

pre 4 godine

Janković prva petorka. Ovo je kao ona sprdnja sa sp i birčom umesto Jokića u prvoj petorci. Italijan je definitivno pogubio kompas. Najuriti ga pod hitno.

veliki strumf

pre 4 godine

Dobro bre Grobosi,pa igraju I drugi basket ne samo vi.Licno bi voleo da puknemo u nedelju ne bi li se nesto u Zvezdi promenilo.Mozda ozbiljniji trener I taj prokleti drugi play.Trinki nije uspeo da napravi prvu petorku.Gavrilo sigurno ima problem sa raspodelom minutaze.Ko ce se bolje snaci,videcemo.Olimpija postaje ozbiljna.Sad im se I navijaci vracaju,bice interesabtno.(ValterNBG, 13. novembarKoji ozbiljniji trener.? Pat Rajli, Fil Dzekson. Nemaš ti pojma. Gavrilovic ima ozbiljan staž u ozbiljnim klubovima kao pomoćni trener. Mi smo i Alimpija potrošili sa 11 pobede u EL
(Paja Patak, 13. novembar 2019 21:26). Potrošili smo Alimpija? Šta je osvojio? NISTA!!! 11 pobeda u EL čemu? Jesmo ušli u 8? Nismo. Osvojili ABA i plasirali se u EL? Jok. Pa koga smo mi to potrošili??? Onu nadobudnu, umisljenu veličinu? Ma daj... Sto se Gavrilovića tiče - vidi se da je fin i pristojan čovek ali to se za prvog trenera NE TRAŽI!!! Kaži mi još jednog dobrog trenera koji stoji kao kip pored linije, ne vrsi pritisak ni na sudije ni na svoje igrače. Može da bude pomocni trener, ne znam šta trenira, za šta je zadužen, ali čovek nema osecaj niti harizmu za prvog trenera. Zato je nama već mesec dana potreban pravi, ozbiljan, evroligaski trener.

Branko

pre 4 godine

E ovako istrazivanje je utvrdilo da bar od 96 koji daju minus polovina su zvezdasi...znaci Grobari ne nasedajte na provokacije..toliko..i cekam titulu jer ce biti ove godine siguran sam

Paja Patak

pre 4 godine

Dobro bre Grobosi,pa igraju I drugi basket ne samo vi.Licno bi voleo da puknemo u nedelju ne bi li se nesto u Zvezdi promenilo.Mozda ozbiljniji trener I taj prokleti drugi play.Trinki nije uspeo da napravi prvu petorku.Gavrilo sigurno ima problem sa raspodelom minutaze.Ko ce se bolje snaci,videcemo.Olimpija postaje ozbiljna.Sad im se I navijaci vracaju,bice interesabtno.
(ValterNBG, 13. novembar

Koji ozbiljniji trener.? Pat Rajli, Fil Dzekson. Nemaš ti pojma. Gavrilovic ima ozbiljan staž u ozbiljnim klubovima kao pomoćni trener. Mi smo i Alimpija potrošili sa 11 pobede u EL

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Zagorac pravi korake,Jankoviću(centru)bek udara bananu sa zemlje,Birčević razvaljuje tablu,Trinkijeri dobija tehničke...Sve u svemu fenomenalan Partizan pod trenerskim magom....

mladen

pre 4 godine

Ono sto je Partizan igrao uprvih 20 minuta je amaterska kosarka. Kao gimnazijalci bez sistema i trenera. Turski prosecni ligas izgledao je kao NBA tim za Partizanove amatere. Za mene je Trinkijeri veliko razocarenje. On je doveo igrace, bez njega niko nije potpisao. I? Gde je normalna petica? Mozli koji treba da igra 12 do 15 minuta glumi prvog centra? N. Jankovic igra i vise ode njega ponekad?! i to sa nikakvim ucinkom. Zagorac i Jaramaz - nikakav napredak. Nema ih po tri cetvrtine i tako iz meca u mec. Zagorac ne trpi kontakt, a Jaramaz ima sut kao neki penzioner..A oni su medju nosiocima igre! Da li ova pojacanja opravadavaju ulozeni novac? Pita li iko Trinkijerija koji je sef parade kako je pripremio ovu utakmicu? I ne samo ovu? Na moemnte tim izgleda kao amaterska grupa igraca. Ne moze se varati ljude koji pasionirano prate kosarku desetljecima. NIko nije budala i sve se vidi. Nema ovde rostera postenog, sem Tomasa (koji pocinje da se i sam izivljava) ostala pojacanja gde su? Mozli lupi dve blokade i zakuca - a ucinak na rezultat? Jos jedna sezona laganja i samozavaravanja.

Đura

pre 4 godine

Da li je moguće da svaku utakmicu počinjemo sa -10 i više u prvoj četvrtini a da tintoreto na to reaguje tako što u igru ubaci Pejnersa i Birčevića? Onakva dva šuta za 3 poena pomenute dvojice nisam video za 30 godina koliko pratim košarku. Jadne table...

Bre

pre 4 godine

Od kako nema Voldena nemamo pleja uopste, Gordic kao plej nista zivo ne radi, a za Bricevica je svaka rec suvisna! parahuski nam ipak mislim treba i ako covekm ima nekih problema treba ga sacekati. Moramo imati i teskog centra. Kad ne ide Tomasa, Pejdza, Zagorca ili Jaramaza mi smo izuzetno slabi, a bez pleja pogotovo. Treba nam taj jos jedan suter jer jedino za sada Pejdz pogadja s polja u nekom kakvom takvom kontinuitetu,ali ne sumnjam da ce i ostali proraditi. Pored sutera i teski centar tj Parahusku da rastereti igru pod kosem Tomasa, koji je uz Mozlija najbolji igrac do sada, ali nema podrsku na petici i pleju gde bi mogli cuda da prave! Proslu utakmicu Parahuski napravi dve ciste livade za Gordica i ovaj oba puta promasi polaganje kad se lomio rezultat. Kao sto neko rece treba da se zna i prva petorka i to je tacno! Za sad su po meni najveci konkurenti:Volden, Pejdz, Zagorac, Tomas i Mozli, posle njih Jaramaz,Parahuski(kad i ako se ustali uopste), Pejners, Jankovic i Novica, ali je to ipak dosta slabo bez jos jednog spoljneg igraca sa dobrim sutom i ulazom. Ostali ne mogu puno da pomognu, Gordic, Bircevic(veceras nas je kostao minus 10 poena), Miletic, Stefanovic....

veliki strumf

pre 4 godine

Imate bolje sudjenje nego da se igra u Pioniru, par poklonjeni bacanja nakon čistih banana, vama ništa ne sude apsolutno (bar 3-4 čista faula su vam oprostili) ali džaba kad veze blage nemate. Samo za 3 minuta u 2/4 3 napada niste uopšte sutnuli na kos, isteklo vreme za napad. A Tofas je više nego prosečna odbrambena ekipa. Još ih šut za 3 ne služi, a poznati su po njemu.

ValterNBG

pre 4 godine

Dobro bre Grobosi,pa igraju I drugi basket ne samo vi.Licno bi voleo da puknemo u nedelju ne bi li se nesto u Zvezdi promenilo.Mozda ozbiljniji trener I taj prokleti drugi play.Trinki nije uspeo da napravi prvu petorku.Gavrilo sigurno ima problem sa raspodelom minutaze.Ko ce se bolje snaci,videcemo.Olimpija postaje ozbiljna.Sad im se I navijaci vracaju,bice interesabtno.

Ilija

pre 4 godine

Ovo je bruka. Naša igra nepostoji. Majko mila šta mi igramo. Uf da mogu do ovog Birčevića. Kako bi mu........... A i trener nam je žešći. U nedelju ništa drugo sem poraz sa 15+ razlike. Ništa ovo nevalja.

DRdre

pre 4 godine

Jao bruke, vuku se ziherase, igraju da ne izgube preko 13 i zamalo da izgube. Da afro brat ne dade onu predzadnju tricu iz dzidanja ko zna kako bi ovo zavrsilo..
ne treba ovako ljudi..

veliki strumf

pre 4 godine

Meni su ovi treneri totalno nejasni. Ovaj iz Tofasa radi potpuno istu stvar kao u Beogradu! Partizan je u 3/4 ubacio 5 trojki, spustili na 4 razlike, a liku na pamet nije palo da zatraži tajm aut, da spusti ritam, promeni odbranu... I u Bg je Tofas odlično odigrao prvo poluvreme a posle su se totalno raspali, a da on pojma nije imao sta da radi. Slično bilo i prošle nedelje protiv Limoza. Za šta čuva tolike tajm aute?? Još je i Zagorac u zadnjem napadu imao potpuno otvorenu trojku. Znaci, čovek godinama trener Tofasa, nekad bio selektor Turske, a ne ume da oseti trenutak i preseče momentum protivnika. Zato je Tofas i toliko uspešan a i Turska pod njim procvetala, al malo sutra.

neki veliki dr

pre 4 godine

Cesto se zezam, ali sada bez ikakve zle namere... Ako Trinkijeri ove sezone ne uradi nista sa KKP veliko je pitanje u kom pravcu ce se odvijati dalje njegova trenerska karijera, moje misljenje je da ce veoma tesko naci angazman u nekom renomiranom klubu. Ovo deluje jako tanko, Partizan je krenuo silovito, ogroman hajp se podigao a realno protivnici nisu bili toliko relevantni. Kako sezona odmice, a ostale ekipe postaju uigranije Partizan igra sve teze. Jedva cekam derbi sledece nedelje, i iskreno se nadam da cemo vas razbiti za mir u kuci, a nakon toga da cemo konacno dovesti TRENERA.

železničar

pre 4 godine

Jooojjj Zagorac, majko moja... Dečko je operisan od košarke. Kad ga vidim da onako rahitično raširi noge pri šutu, povraća mi se. Najgori je. Gori i od Birče. Ali zato ima najveću minutažu. Trinki odlazi!

Ivan

pre 4 godine

Birčević je bio u reprezentaciji na ovom svetskom prvenstvu. Sve vreme se pričalo kako imamo "Dream Team". Sada se vidi da je on naša najgora četvorka ikada. Kako li je taj dečko dospeo do SP-a ostaje misterija.
(Kupac diplome, 13. novembar 2019 19:47)

ostaje samo da se pita Djordjević kako je birca isao na SP. mislim ako neko sme od novinara...

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Taman se spustismo na -4 i onda par gresaka i krajnje sumnjivih sudijskih odluka i ode opet na -9.
Ako odigramo 4/4 kao 3/4 mozemo i da pobedimo.
Zagorac i dalje najgori veceras. Osim prvog kosa na utakmici, nista pametno nije uradio. U odbrani ima konkurenciju u Jaramazu, a bogami i u napadu. Kilavi obojica.

Nemanja

pre 4 godine

Zasto Andrea me trazi time-out dok Venezia i Tofas prave razliku i lome utakmicu ? Treba li jos 100 000 da mu dignemo platu za tu opciju ?

stoler

pre 4 godine

I pocelo je... sad ce i poraz sa 15 razlike da se slavi kao pobeda i racuna kao prihvatljiv. E bruko i sramoto!!! Rekao sam da raspad sledi u novembru, tako ce i biti. Sta drugo i ocekivati od lakrdijasa koji "vode" klub. Samo su mi neverovatni likovi koji jos veruju u ostoju i njegove bajke. Presmesno!!!

реално

pre 4 godine

moram da kažem da je ovo amaterska košarka. individualna košarka na silu. u poslednjih više godina vujošević, radonjić napravili su neki sistem u igri. bilo je štaa da se vidi. ovaj trinkijeri prosečan i ništa više ali dobro plaćen i izvikan trener

masoutis

pre 4 godine

Da li neko od novinara ima petlju da već jednom pita Trinkija da li on uopste zna koliko licnih imaju protivnicki najbolji igraci, ubi nas Tarik skoro celo drugo poluvreme sve vazne poene dao.
Ovo je brat bratu 4-5 put da naš trener ovsko radi i naravno gubi.
P i t a j t e č o v e k a!!!

Gudurić sa 9 metara

pre 4 godine

Rašon Tomas mvp evrokupa,čujem nba skauti ga prate.I krste se usput.Kažu da nisu skoro videli da neki centar ili četvorka dobija pet bandzi.po.utakmici.Neosporan talenat.

veliki strumf

pre 4 godine

U prvih 15 minuta sudije su vas držale u igri. Sve do trojke malog Trife ništa živo pogodili niste - od 18 poena 10 ste bili ubacili sa penala. Kad vam je dete najbolji igrač, samo pokazuje koliko veze nemate.

P A R T I Z A N

pre 4 godine

Mora se znati prva petorka i tolerisati i po neka greska.Vidi se da pola vremena igraci samo strepe od izvođenja iz igre i niko ne sme opušteno da šutira

grvdigging

pre 4 godine

Koliko neobjektivnosti i nezahvalnosti za tim koji je bar ulio neku nadu optimizma,nakon dobre 3-4 sezone...nakon sto uzmemo derbi u nedelju,kazite opet isto

realno

pre 4 godine

Bircevic decko ne zna gde se nalazi, njemu treba kompas na terenu da bi se snasao, on se sudara sa nasim, protivnickim igracima, sudijama...

Ada

pre 4 godine

Sto smo bili prvi bili smo,bicemo treci i ispadamo ili u top 16 ili posle u top 8.
Aba ligu ne mozemo osvojiti.
Trinki ce da ode i posle opet sve u krug.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Rezultat na poluvremenu je jos i dobar, s obzirom na to kako igramo. Ne razumem samo minutazu Zagorca? Igra ocajnu odbranu i jos gori napad.
Nedostatak prvog centra i sutera sve vise dolazi do izrazaja. Pod kosem nas nema ni u odbrani, o napadu nema price. Sut spolja je vec standardno los.
Ostaje samo da se nadamo sa ce u drugom bar odbrana biti bolja. Doduse i oni su ubacili nekoliko vrlo teskih suteva. Mozda se malo i sreca okrene. Za sad, vrlo losa igra. Nedostaje Volden u oba pravca.

Molos

pre 4 godine

Ja ne mogu da verujem da mi 6, 7 sezona ne mozemo da dovedemo centra, od Djoka salica, Gagica itd, pa slep bi video da nam treba centar. Naravno da primamo trojke kad moraju svi da skupe u reketu. Pa godinama gubimo titule jer od Milutinova nemamo centra. Ako vec nema na trzistu onda guraj tog Miletica I napravi centra. Gledam sa broda utakmice, jurim linkove, placam net I samo se nerviram jer ne mogu krstenog centra da dovedu. Spoljna linija OK, proradice, vec bi da ne moraju svi da skacu I skupljaju non stop.

Limeni

pre 4 godine

Koliko sam se radovao kada je trinki dosao,toliko sada zelim da mu vidim ledja.i za ove sto tvrde kako par poraza nije smak sveta reci cu da nije problem poraz,vec partizan igra uzasno.selekcija igraca katastrofa.vidi se da oni nemaju kvalitet za nesto vise

as

pre 4 godine

Nama je igra katastrofa sto je najgore.Izbor suteva je katastrofalan,kretanje igraca takodje.Ne moze se imati dobar procenat suta kada se sutira iz teskih pozicija.A sutira se tako zato sto Gordic uzme loptu prenese i okrece sam sebe nekoliko sekundi i onda 5,6 sekundi pre isteka daje loptu prvom do sebe i naravno da taj mora da siluje sut.Trinkijeri katastrofalna igra ekipe.

SrbEUin

pre 4 godine

Partizani su prošli grupu, nema potrebe da se dodatno forsiraju. Zato igraju Tifa i Novica. Trinki štedi Mozlija i Thomasa i Pejdža. Što vam smeta Gordić? Večeras najbolji.
Utisak večeri: ukradena lopta i kontra Zagora. Strah od rampe ili pokušaj 2+1?Epilog: umesto kucanja, koraci.

neko

pre 4 godine

E pa Trinki cenio sam te. Ali nemas izgovore za neuspeh. Sam si birao igrace i izgovora za neuspeh nema. lose je da gore ne moze biti.

Vldblk9@

pre 4 godine

Da li je moguce da ne umeju da zagrade kos sad vec 2-3meseca? Protiv partizana ekipe daju minimum po 20/25 koseva iz drugih napada. A, napad kao Volden povredjen i svi naprasni zaboravili kos da daju?

Nemanja

pre 4 godine

Jel postoji neka druga igra u kosarci osim pika? Ako ne, onda barem uvezbajte isti. Trojke sutiramo kao nogama. Ne znam da li smo na jednoj utakmici ove sezone presli 30% uspesnosti. Ako ovako nastave, crno nam se pise...

ValterNBG

pre 4 godine

Vidim stalno uzimate Bircu u usta,zasto da je vodio pa zasto ga je vodio.Vodio ga je da u prvom napadu sutne trojku iz ugla(pogledajte) I da napravi 3 licne za 5 min.Eto.To je meni sasvim normalno.Dok god se,zbog predjasnjih uspeha,budu pitale legende Partizana u reprezaentaciji ce nam tako biti.Nesto slicno kao sa SPS-om,jos uvek su na mnogim bitnim mestima.

todos

pre 4 godine

Ово је катастрофа, кош не знамо погодити, лопту под сопствени кош не знамо ухватити.

NoName

pre 4 godine

Nek nam je Bog u ponoci protiv zvezdane u derbiju
(Lex, 13. novembar 2019 18:28)

Mislim da će vam trebati oko osam, u ponoć će da vam bude kasno ;-)

Ranko

pre 4 godine

Sa Zadrom bilo strasno i veceras se nastavlja agonija.Nemas dominantnog centra,a guras u reket koji je zakljucan jer nemaju potrebe da se rasire posto od nas niko nista ne moze da pogodi.Selekcija suta tragicna,strah da se krene u kontru,a onda poziciono bez ideje.Na pocetku sezone bilo i neke ideje,energije,ali vec dugo se igra jako lose.Igraci jesu "b" produkcija,ali Trinki ih je birao.Ove godine nema izgovora.Ovo trenutno jako ruzno za gledanje.

Kupac diplome

pre 4 godine

Birčević je bio u reprezentaciji na ovom svetskom prvenstvu. Sve vreme se pričalo kako imamo "Dream Team". Sada se vidi da je on naša najgora četvorka ikada. Kako li je taj dečko dospeo do SP-a ostaje misterija.

Džoni

pre 4 godine

Ovima izgleda niko nije rekao da bi bilo poželjno da dobiju preko 13 razlike jer su poslednja dva minuta odigrali samo da prođe vreme?

Spale

pre 4 godine

Branko@ druže opteretio si se. Napisao si roman i četiri puta “samo da dobijemo Zvezdu”. Siguran sam da ćeš i u crkvu otići da se pomoliš.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Нешто Сале готиви Бирчу зато га водио. Ал то је погрешан разлог јер треба да иду тренутно најбољи а Бирча то није ни близу. Ово говорим као навијач Србије а не као навијач Звезде.

dmis

pre 4 godine

Bruka i sramota od igre! Posto vec dva meseca pricaju da ce sa treningom biti mnogo bolje,evo,vidimo...ne da nije bolje nego volju za igrom nemate! Brzina,sut,akcije?

Sasa

pre 4 godine

Nama nedostaje ozbiljan centar i dobar bek šuter . Ne vidim svrhu Bircevica , Zagorac igra kao mica bez glave , ni akciju koja je za njega ne ime da odradi kretanjem . Ovo nije pad forme nego ova ekipa nema kvalitet kakav sam ja mislio da ima .

conntra

pre 4 godine

Totalno smo razbijeni u svim segmentima. Polako postajemo prosecna ekipa. Nema pick and roll-a, nema izgradjenih akcija, sve nesto individualno, uzas. Jedino mali Trifke svetla tacka i naravno Mozli.

Smeško

pre 4 godine

Samo Zvezdu da dobijemo i to je to... Pad je dosao sad,dicicemo se pred bas kad treba.. Znaci Zvezda i to je to
(Branko, 13. novembar 2019 20:56)

Kome je glavna utakmica u novembru ili nije mnogo bistar, ili nema velike ambicije.