1. Ni ne znam koji je ovo čovek al" znam da je bogat kao što jedan rekao da nema pare sanjao bi da je sa ženskom osobom. Inače Patra klub koji osnovan 1961 godine i uglavnom proveo po nižim rangovima Grčkoj a samo 2x se plasiralo u Prvu ligu sezonama 2006/07 i 2007/08. Na međunarodnoj sceni su napravili nastup FIBA Evrokup kad su eleminisali u grupi faze.
  (Poštovalac igre, 12. novembar 2019 21:42)

  # Link komentara

 2. Kakva je ovo komedija od kluba. Cim mu je prvi argument budzet, moze se zakljuciti da se radi o potpunom pajacu. Imamo i mi ovde slican primer gde se drugi klub samo hvata za budzet kao jedinu stavku zbog koje je godinama iza Zvezde. Da stvar bude jos smesnija, nemaju skoro ni malo manji budzet, samo sto im je kalimero idelogija usadjena od osnivanja kluba, i celog sportskog drustva.
  (Ivan, 12. novembar 2019 13:01)

  Ja stvarno ne znam ko se vadio na budzet nakon totenhema... Nekad je bolje da cutis, ispades pametniji...
  (Nemanja, 12. novembar 2019 13:29)

  # Link komentara

 3. Kakva je ovo komedija od kluba. Cim mu je prvi argument budzet, moze se zakljuciti da se radi o potpunom pajacu. Imamo i mi ovde slican primer gde se drugi klub samo hvata za budzet kao jedinu stavku zbog koje je godinama iza Zvezde. Da stvar bude jos smesnija, nemaju skoro ni malo manji budzet, samo sto im je kalimero idelogija usadjena od osnivanja kluba, i celog sportskog drustva.
  (Ivan, 12. novembar 2019 13:01)

  # Link komentara

 4. “Želimo da se izvinimo za navijačima i predsedniku zbog naše igre protiv Promiteasa. Eliminacija je neprihvatljiva, obećevamo da ćemo se popraviti u daljem toku sezone", navedeno je.
  -Kod nih se izvinjavaju.Kod nas preuzimaju odgovornost...Još da ovog gazdi kluba počnu pevati pesmice kao mi nekada Titu....
  (dnevna doza prosecnog Srbende, 12. novembar 2019 11:15)

  # Link komentara

 5. Kakva karikatura od lika,kad ga se setim komentara o Željku!Da mu nije bilo bogatstva verovatno bi sanjao da bude sa osobom ženskog pola!
   (Vladimir, 12. novembar 2019 11:13)

  # Link komentara