Ponedeljak, 11.11.2019.

21:00

Cicipas: Iz "velike trojke" najteže je pobediti Nadala

Grčki teniser Stefanos Cicipas je na konferenciji za novinare izneo svoje utiske nakon pobede nad Danilom Medvedevim u prvom kolu Završnog Mastersa.

Izvor: MT

Cicipas: Iz "velike trojke" najteže je pobediti Nadala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Dragan

pre 4 godine

Dečko, nije situacija iz Majamija ta što je Medvedev tražio da se izviniš za lopticu, već zato što si mu, nakon što te je opr’o, rekao f**k Russian, ili tako nešto. Pa kada je tražio da ga pogledaš u lice i ponoviš mu to, dok ga je sudija zadržavao, ti si kao..., znaš već šta, gledao u pod i pokupio se na brzinu sa terena.

antibot

pre 4 godine

Auu frustrirani Noloovci! Covece, pa niko ne sme da izjavi nesto a da ne spomene vasu svetinju u najuzvisenijem smislu, odmah ga napadate.

Pokloni se i počni

pre 4 godine

(miodrag, 12. novembar 2019 08:33)

Kao što je i Safinu držao časove, jel tako?
Evo neću da te pitam koliki je h2h među njima, nego samo koliko mu je Novak uzeo setova u karijeri?
To je lako pitanje, sigurno znaš, možeš čak da računaš samo period u kome u su i Safin I Nole bili već GS šampioni, da ne bude igrali su dok je Novak bio junior itd.

miodrag

pre 4 godine

Kao vatreni navijac Novaka, ali i veliki kriticar kada to zasluzi, mogu samo da kazem jedno ogromno HVALA Cicibanu, Medvedevu, Kirijosu, Maratu Safinu, Matsu, I slicnima, publici na Vimblndonu i US openu pre svega.....bez njih Novaka ne bi nikad dostigao ove teniske visine….samo nastavite i pojacajte malo, molim Vas.....za izjavu Cicibana , kao i juce Medvedeva, imam samo jednu zamerku…..govore I u ime drugih, sto je nekorektno…..sve ostalo , udrite ON vam I sada drzi cas.

Grk i Ruja=Gruja

pre 4 godine

Mana koja je ostala generacijska kod Srba, a to je da sve shvataju bukvalno. Takvo rezonovanje šteti samo Srbima, nikom više, budite sigurni. Na primeru ovih mladića, vidi se da su izjave i Cicipa i Medvedeva bile primerene za štampu i dati trenutak. To je ono čemu ih uče i kako da se ponašaju. Ne bi bilo loše da to malo analizirate. Sve se svodi na izjavu za svaki dotični trenutak, a ne tvrdnja koja znači "nebesku istinu" kako to Srbi odmah tumače. Pa onda njihov pravednicki duh mora da se suprotstavi takvom "huljenju".
Momci se uče kako da koketiraju sa medijima i javnošću. Ništa lično.

mesh

pre 4 godine

U fazonu, a Noleta i Rođu derem gde stignem ?
OK, mladi su momci pa nasedaju i dozvoljavaju da ih novinari navuku na tanak led. Ne treba davati ovakve izjave.

bmiles

pre 4 godine

Sta je bre ovo - epidemikja!?Prvo "medvedic" iz Rusije sad i ovaj "cipiripi" iz Grcke!?Auuuuuu al su nam braca pravoslavna lojalna!Ne procitah nista od "brace" sa zapadne strane!?Samo ga vi ljutite pa ce te proci kao onaj Francuz ili kao nedavno onaj Talijancic!Pobedili Novaka kad je bio povredjen i odmah zakljucak!?Dobro je sto je Sasenka isprasio vaseg "nepobedivog" pa vas totalno demantovao.Koji je ono odnos Nadala i Novaka u pobedama samo pitam onako uspuy?Alo bre,smanjite dozivljaj vi iz "NeWgensa"!

Swedenonline

pre 4 godine

Uvek je imao sreće da naleti na pola Novaka, kad je naleteo na celog nije mu bilo jasno šta se desilo.

Kao i Zverev večeras gde je naleteo na pola Nadala.
.No, pustite klince, moraju da opravdaju svoju igru svojoj sujeti.
Tenis je to.

Runzo Objektivni

pre 4 godine

Realno, koliko god mi voleli da izjavi nesto drugo, u pravu je. Prosto, i statistika to kaze. Kad Rafa nije povredjen, veoma lagano otrese bilo kog od ovih novih klinaca. Njemu je Novak jedini problem. S druge strane, Novak se evidentno muci sa mladim igracima cak i kad je skroz fit (porazi od Zvereva, Cicipasa, Medvedeva da i ne pominjem).

Zigzaga

pre 4 godine

Djokovic Nadal 28-26Djokovic Federer 26-22Djokovic Marej 25-11Djokovic Vavrinka 19-6Djokovic Del Potro 15-4
(Gagi, 11. novembar 2019 21:22)
Ok i dalje je Nadal svima najtezi protivnik tako i Djokovicu..

Mare

pre 4 godine

Što napadate čoveka. Njemu najmanje leži Rafin stil igre i naravno da mu je najteže njega da pobedi. Cicipas nema šta da traži sa bekhendom protiv Rafinom forhend spina. To ubija sve tenisere koji igraju jednoručni bekhend.

Dusanovo carstvo

pre 4 godine

Pa stvarno je decko u pravu, kad gledas Djokovica i Federera, oni kad upadnu u zutu minutu, izgledaju kao da ce lako da izgube. Kod Nadala to nije slucaj, sa njim i sa 6:0,5:0 i servis za tebe nisi siguran da li ces da dobijes. Covek je jednostavno rodjeni borac na sportskim terenima, nikad ne odustaje, i za to ima moj najveci naklon.
(vlada_82, 11. novembar 2019 22:34) Odra ga Zverev ko Pesterac jagnje.

Taktika

pre 4 godine

Sasvim normalno za njega jer je jednom vec rekao da mu nije jasno kako je uopste Federer ikada pobedio Nadala, ali zbog jednorucnog bekhenda. Posto je za Cicipasa topspin forhend Nadala na njegov jednorucni bekhend neresiva enigma. Mada realno ta taktika koju je Toni Nadal smislio jos dok je Rafa bio dete neresiva je enigma za devedeset posto tenisera. Jedino su igraci sa jakim dvorucnim udarcem koji hvataju loptu u penjanju uspevali sa tim da se izbore, sem Novaka na brzinu mi pada samo Davidenko koji je znao te lopte kao maljem da ukucava u Nadalovo polje i to naravno na betonu.

milutin

pre 4 godine

Kako je Cicibanu uvijek malo škole. Brzo zaboravio ribanje iz Pariza?
Nije, nije, no se samo se sokovi, pa šta bude. A zna on šta ga sleduje.

vlada_82

pre 4 godine

Pa stvarno je decko u pravu, kad gledas Djokovica i Federera, oni kad upadnu u zutu minutu, izgledaju kao da ce lako da izgube. Kod Nadala to nije slucaj, sa njim i sa 6:0,5:0 i servis za tebe nisi siguran da li ces da dobijes. Covek je jednostavno rodjeni borac na sportskim terenima, nikad ne odustaje, i za to ima moj najveci naklon.

kaligula

pre 4 godine

@dule Pa zna jer su mu verovatno rekli... Ali ne, komentatori ovde bolje znaju! Hahahahaha...
(Jumko, 11. novembar 2019 21:23)

Opaaa imaš i repliku. A do sad si se dobro držao sam u svom izmišljenom svetu. Još malo pa ćeš navršiti deceniju deljenja svoje patnje sa svetom. Srećan ti jubilej!

S2R

pre 4 godine

Docekasmo i to da neprijatelji Srbije navijaju za Ruse. No, mene oni ne zanimaju.
Meni je najdraze sto ce Nole ispisati istoriju, a svoju dominantnost ce potvrditi i H2H rezultati protiv velikog Nadala i Fede.

Nikola

pre 4 godine

Naravno, i Timu je najveci izazov trenutno pobediti Novaka, a cucemo verovatno i Beretinija kako je sad verovatno najteze pobediti Federera. Sve je to normalno.

idemo po WTF

pre 4 godine

jumko vas je*e pa vas rastura.

samo napred, jumko, samo napred

zbog ovakvih komentara, voleo bih da zverev pobedi nadala, medvedev da pobedi nadala, cicipas da pobedi nadala, cicipas da dobije zvereva, madvedev da dobije zvereva, djokovic da pobedi i federera i thiema i u polufinalu da medvedev dobije djokovica.

pa vi sad racunajte atp ranking na kraju godine

Znam sve ne PITAJ TE me kako

pre 4 godine

To je isto izjavio i posle poraza od Nadala u polufinalu Australije pa ga je Djokovic vratio u detinjstvo gde je bezao od bikova...

NS#1

pre 4 godine

Ove neko instruisao da pricaju samo o Rafi sad kad se lomi oko prvog mesta? Ja se slazem da, generalno, mozda i jeste najtezi protivnik, ali malo mi cudno da sad svi kokodacu u glas.

Роџер Федерер - Kраљ

pre 4 godine

Надал је најдосаднији тенисер икада, не би га гледао да ми игра испред куће, његов тенис је увек био ударање балона док противник не пошаље краћу лоптицу и онда распали форхенд и узме поен. Зато никад неће бити GOAT

Jumko

pre 4 godine

Narode, ko je za to da do kraja ipak navijamo za Nadala u ovoj grupi, pa makar bio prvi na kraju godine? Jer ovo je nepodnosljivo! 'Ajmo minus da navijamo za Nadala do kraja i da on bude prvi, a plus da pobedjuju neprijatelji iz Rusije, Nemac Zverev i Rus Medvedev, i Grk Cicipas.

Sale

pre 4 godine

Da se kladimo na je onaj saban Jumko vec refresovao stranicu i ostavio komentar? :)
(Sale, 11. novembar 2019 21:09)

Sta sam rekao, i to ne jedan nego 2 komentara hahaha...

Banjaluka

pre 4 godine

Slozicu se sa Cacipasom, zato sto Nadal igra isto protiv prvog i hiljaditog na ATP listi, a to je maksimalno! Kod naseg Novaka je drugacije kad igra sa Rafom i Fedeksom tu je uvijek maksimala, ali nazalost zna kiksnuti protiv nekog ko nije ni priblizno kao on sto se tice kvaliteta! Da ne govorim o Vavrinki i Medvedevu! Nadal najveci fajter definitivno!

NS#1

pre 4 godine

Realno, i jeste vecina rekla da je Nadal! Mozda je Berdih rekao da je Djokovic najtezi... I narode, to je Goat? Ili je to zbog ljubomore? Morate se miriti sa istinom. Prijatno.
(Jumko, 11. novembar 2019 21:16)

Evo ga i ovaj poznavaoc zivota, ljubitelj duginih boja. Nesto si se primirio posle Pariza?

NisamIznenadjen

pre 4 godine

Mali aj lepo priznaj da te je neko naterao to da kazes ili da to govoris iz zavisti, pa ce Djokovic da ti oprosti sto te je tukao poslednji put.

Gedza

pre 4 godine

Da se kladimo da je onaj saban Jumko vec refresovao stranicu i ostavio komentar? :)
(Sale, 11. novembar 2019 21:09)

Lik ima bas zesci problem sa Djokovicem, sta li mu je Novak uradio to samo on zna.

Jumko

pre 4 godine

Realno, i jeste vecina rekla da je Nadal! Mozda je Berdih rekao da je Djokovic najtezi... I narode, to je Goat? Ili je to zbog ljubomore? Morate se miriti sa istinom. Prijatno.

soko

pre 4 godine

Koliko vidim, Nadal verovatno nece proci u polufinale. Nolo ima najtezi mec protiv Tima, ako ga pobedi, znaci da je usao u onaj svoj ritam i osvaja sigurno. Mora se primetiti, Tim, Medvedev, Cicipas, Zverev...jesu oni koji ce naslediti neponovljivu trojku....a imali su srecu da igraju i uce od njih.I jos ce, neko vreme...

rosenberg

pre 4 godine

Klasika, sledeci mec mu je verovatno s Nadalom. Verujem da Nadal dobija Zvereva, pa cisto odmah da se ogradi ako izgubi. Da bude da je izgubio od "najboljeg" , a naravno ako za divno cudo pobedi, da bude kako je pobedio "najboljeg"...

heh

pre 4 godine

Pa cicibane čoveče, pitaj Novaka kako treba da igraš protiv Nadala.....a možeš da ga pitaš kako da igraš i protiv Rodje.....sa obojicom on ima pozitivan skor.....

Jumko

pre 4 godine

Hahahahaha, pa ljudi, sta je ovo!? A taman smo danas navijali za njega jer je Medvedev slicno izjavio juce... Ovu grupu vise necemo pratiti, ne znamo za koga da navijamo! A izgleda da se zavera protiv Djokovica siri i na zemlje koje volimo, Rusiju i Grcku!

Znam sve ne PITAJ TE me kako

pre 4 godine

To je isto izjavio i posle poraza od Nadala u polufinalu Australije pa ga je Djokovic vratio u detinjstvo gde je bezao od bikova...

heh

pre 4 godine

Pa cicibane čoveče, pitaj Novaka kako treba da igraš protiv Nadala.....a možeš da ga pitaš kako da igraš i protiv Rodje.....sa obojicom on ima pozitivan skor.....

Nikola

pre 4 godine

Naravno, i Timu je najveci izazov trenutno pobediti Novaka, a cucemo verovatno i Beretinija kako je sad verovatno najteze pobediti Federera. Sve je to normalno.

Sale

pre 4 godine

Da se kladimo na je onaj saban Jumko vec refresovao stranicu i ostavio komentar? :)
(Sale, 11. novembar 2019 21:09)

Sta sam rekao, i to ne jedan nego 2 komentara hahaha...

NS#1

pre 4 godine

Realno, i jeste vecina rekla da je Nadal! Mozda je Berdih rekao da je Djokovic najtezi... I narode, to je Goat? Ili je to zbog ljubomore? Morate se miriti sa istinom. Prijatno.
(Jumko, 11. novembar 2019 21:16)

Evo ga i ovaj poznavaoc zivota, ljubitelj duginih boja. Nesto si se primirio posle Pariza?

Banjaluka

pre 4 godine

Slozicu se sa Cacipasom, zato sto Nadal igra isto protiv prvog i hiljaditog na ATP listi, a to je maksimalno! Kod naseg Novaka je drugacije kad igra sa Rafom i Fedeksom tu je uvijek maksimala, ali nazalost zna kiksnuti protiv nekog ko nije ni priblizno kao on sto se tice kvaliteta! Da ne govorim o Vavrinki i Medvedevu! Nadal najveci fajter definitivno!

S2R

pre 4 godine

Docekasmo i to da neprijatelji Srbije navijaju za Ruse. No, mene oni ne zanimaju.
Meni je najdraze sto ce Nole ispisati istoriju, a svoju dominantnost ce potvrditi i H2H rezultati protiv velikog Nadala i Fede.

Dusanovo carstvo

pre 4 godine

Pa stvarno je decko u pravu, kad gledas Djokovica i Federera, oni kad upadnu u zutu minutu, izgledaju kao da ce lako da izgube. Kod Nadala to nije slucaj, sa njim i sa 6:0,5:0 i servis za tebe nisi siguran da li ces da dobijes. Covek je jednostavno rodjeni borac na sportskim terenima, nikad ne odustaje, i za to ima moj najveci naklon.
(vlada_82, 11. novembar 2019 22:34) Odra ga Zverev ko Pesterac jagnje.

milutin

pre 4 godine

Kako je Cicibanu uvijek malo škole. Brzo zaboravio ribanje iz Pariza?
Nije, nije, no se samo se sokovi, pa šta bude. A zna on šta ga sleduje.

Taktika

pre 4 godine

Sasvim normalno za njega jer je jednom vec rekao da mu nije jasno kako je uopste Federer ikada pobedio Nadala, ali zbog jednorucnog bekhenda. Posto je za Cicipasa topspin forhend Nadala na njegov jednorucni bekhend neresiva enigma. Mada realno ta taktika koju je Toni Nadal smislio jos dok je Rafa bio dete neresiva je enigma za devedeset posto tenisera. Jedino su igraci sa jakim dvorucnim udarcem koji hvataju loptu u penjanju uspevali sa tim da se izbore, sem Novaka na brzinu mi pada samo Davidenko koji je znao te lopte kao maljem da ukucava u Nadalovo polje i to naravno na betonu.

rosenberg

pre 4 godine

Klasika, sledeci mec mu je verovatno s Nadalom. Verujem da Nadal dobija Zvereva, pa cisto odmah da se ogradi ako izgubi. Da bude da je izgubio od "najboljeg" , a naravno ako za divno cudo pobedi, da bude kako je pobedio "najboljeg"...

Mare

pre 4 godine

Što napadate čoveka. Njemu najmanje leži Rafin stil igre i naravno da mu je najteže njega da pobedi. Cicipas nema šta da traži sa bekhendom protiv Rafinom forhend spina. To ubija sve tenisere koji igraju jednoručni bekhend.

Gedza

pre 4 godine

Da se kladimo da je onaj saban Jumko vec refresovao stranicu i ostavio komentar? :)
(Sale, 11. novembar 2019 21:09)

Lik ima bas zesci problem sa Djokovicem, sta li mu je Novak uradio to samo on zna.

Jumko

pre 4 godine

Hahahahaha, pa ljudi, sta je ovo!? A taman smo danas navijali za njega jer je Medvedev slicno izjavio juce... Ovu grupu vise necemo pratiti, ne znamo za koga da navijamo! A izgleda da se zavera protiv Djokovica siri i na zemlje koje volimo, Rusiju i Grcku!

soko

pre 4 godine

Koliko vidim, Nadal verovatno nece proci u polufinale. Nolo ima najtezi mec protiv Tima, ako ga pobedi, znaci da je usao u onaj svoj ritam i osvaja sigurno. Mora se primetiti, Tim, Medvedev, Cicipas, Zverev...jesu oni koji ce naslediti neponovljivu trojku....a imali su srecu da igraju i uce od njih.I jos ce, neko vreme...

NS#1

pre 4 godine

Ove neko instruisao da pricaju samo o Rafi sad kad se lomi oko prvog mesta? Ja se slazem da, generalno, mozda i jeste najtezi protivnik, ali malo mi cudno da sad svi kokodacu u glas.

Роџер Федерер - Kраљ

pre 4 godine

Надал је најдосаднији тенисер икада, не би га гледао да ми игра испред куће, његов тенис је увек био ударање балона док противник не пошаље краћу лоптицу и онда распали форхенд и узме поен. Зато никад неће бити GOAT

NisamIznenadjen

pre 4 godine

Mali aj lepo priznaj da te je neko naterao to da kazes ili da to govoris iz zavisti, pa ce Djokovic da ti oprosti sto te je tukao poslednji put.

kaligula

pre 4 godine

@dule Pa zna jer su mu verovatno rekli... Ali ne, komentatori ovde bolje znaju! Hahahahaha...
(Jumko, 11. novembar 2019 21:23)

Opaaa imaš i repliku. A do sad si se dobro držao sam u svom izmišljenom svetu. Još malo pa ćeš navršiti deceniju deljenja svoje patnje sa svetom. Srećan ti jubilej!

miodrag

pre 4 godine

Kao vatreni navijac Novaka, ali i veliki kriticar kada to zasluzi, mogu samo da kazem jedno ogromno HVALA Cicibanu, Medvedevu, Kirijosu, Maratu Safinu, Matsu, I slicnima, publici na Vimblndonu i US openu pre svega.....bez njih Novaka ne bi nikad dostigao ove teniske visine….samo nastavite i pojacajte malo, molim Vas.....za izjavu Cicibana , kao i juce Medvedeva, imam samo jednu zamerku…..govore I u ime drugih, sto je nekorektno…..sve ostalo , udrite ON vam I sada drzi cas.

Swedenonline

pre 4 godine

Uvek je imao sreće da naleti na pola Novaka, kad je naleteo na celog nije mu bilo jasno šta se desilo.

Kao i Zverev večeras gde je naleteo na pola Nadala.
.No, pustite klince, moraju da opravdaju svoju igru svojoj sujeti.
Tenis je to.

mesh

pre 4 godine

U fazonu, a Noleta i Rođu derem gde stignem ?
OK, mladi su momci pa nasedaju i dozvoljavaju da ih novinari navuku na tanak led. Ne treba davati ovakve izjave.

vlada_82

pre 4 godine

Pa stvarno je decko u pravu, kad gledas Djokovica i Federera, oni kad upadnu u zutu minutu, izgledaju kao da ce lako da izgube. Kod Nadala to nije slucaj, sa njim i sa 6:0,5:0 i servis za tebe nisi siguran da li ces da dobijes. Covek je jednostavno rodjeni borac na sportskim terenima, nikad ne odustaje, i za to ima moj najveci naklon.

Zigzaga

pre 4 godine

Djokovic Nadal 28-26Djokovic Federer 26-22Djokovic Marej 25-11Djokovic Vavrinka 19-6Djokovic Del Potro 15-4
(Gagi, 11. novembar 2019 21:22)
Ok i dalje je Nadal svima najtezi protivnik tako i Djokovicu..

Runzo Objektivni

pre 4 godine

Realno, koliko god mi voleli da izjavi nesto drugo, u pravu je. Prosto, i statistika to kaze. Kad Rafa nije povredjen, veoma lagano otrese bilo kog od ovih novih klinaca. Njemu je Novak jedini problem. S druge strane, Novak se evidentno muci sa mladim igracima cak i kad je skroz fit (porazi od Zvereva, Cicipasa, Medvedeva da i ne pominjem).

bmiles

pre 4 godine

Sta je bre ovo - epidemikja!?Prvo "medvedic" iz Rusije sad i ovaj "cipiripi" iz Grcke!?Auuuuuu al su nam braca pravoslavna lojalna!Ne procitah nista od "brace" sa zapadne strane!?Samo ga vi ljutite pa ce te proci kao onaj Francuz ili kao nedavno onaj Talijancic!Pobedili Novaka kad je bio povredjen i odmah zakljucak!?Dobro je sto je Sasenka isprasio vaseg "nepobedivog" pa vas totalno demantovao.Koji je ono odnos Nadala i Novaka u pobedama samo pitam onako uspuy?Alo bre,smanjite dozivljaj vi iz "NeWgensa"!

Jumko

pre 4 godine

Realno, i jeste vecina rekla da je Nadal! Mozda je Berdih rekao da je Djokovic najtezi... I narode, to je Goat? Ili je to zbog ljubomore? Morate se miriti sa istinom. Prijatno.

idemo po WTF

pre 4 godine

jumko vas je*e pa vas rastura.

samo napred, jumko, samo napred

zbog ovakvih komentara, voleo bih da zverev pobedi nadala, medvedev da pobedi nadala, cicipas da pobedi nadala, cicipas da dobije zvereva, madvedev da dobije zvereva, djokovic da pobedi i federera i thiema i u polufinalu da medvedev dobije djokovica.

pa vi sad racunajte atp ranking na kraju godine

Dragan

pre 4 godine

Dečko, nije situacija iz Majamija ta što je Medvedev tražio da se izviniš za lopticu, već zato što si mu, nakon što te je opr’o, rekao f**k Russian, ili tako nešto. Pa kada je tražio da ga pogledaš u lice i ponoviš mu to, dok ga je sudija zadržavao, ti si kao..., znaš već šta, gledao u pod i pokupio se na brzinu sa terena.

Grk i Ruja=Gruja

pre 4 godine

Mana koja je ostala generacijska kod Srba, a to je da sve shvataju bukvalno. Takvo rezonovanje šteti samo Srbima, nikom više, budite sigurni. Na primeru ovih mladića, vidi se da su izjave i Cicipa i Medvedeva bile primerene za štampu i dati trenutak. To je ono čemu ih uče i kako da se ponašaju. Ne bi bilo loše da to malo analizirate. Sve se svodi na izjavu za svaki dotični trenutak, a ne tvrdnja koja znači "nebesku istinu" kako to Srbi odmah tumače. Pa onda njihov pravednicki duh mora da se suprotstavi takvom "huljenju".
Momci se uče kako da koketiraju sa medijima i javnošću. Ništa lično.

Jumko

pre 4 godine

Narode, ko je za to da do kraja ipak navijamo za Nadala u ovoj grupi, pa makar bio prvi na kraju godine? Jer ovo je nepodnosljivo! 'Ajmo minus da navijamo za Nadala do kraja i da on bude prvi, a plus da pobedjuju neprijatelji iz Rusije, Nemac Zverev i Rus Medvedev, i Grk Cicipas.

antibot

pre 4 godine

Auu frustrirani Noloovci! Covece, pa niko ne sme da izjavi nesto a da ne spomene vasu svetinju u najuzvisenijem smislu, odmah ga napadate.

Pokloni se i počni

pre 4 godine

(miodrag, 12. novembar 2019 08:33)

Kao što je i Safinu držao časove, jel tako?
Evo neću da te pitam koliki je h2h među njima, nego samo koliko mu je Novak uzeo setova u karijeri?
To je lako pitanje, sigurno znaš, možeš čak da računaš samo period u kome u su i Safin I Nole bili već GS šampioni, da ne bude igrali su dok je Novak bio junior itd.

Jumko

pre 4 godine

Realno, i jeste vecina rekla da je Nadal! Mozda je Berdih rekao da je Djokovic najtezi... I narode, to je Goat? Ili je to zbog ljubomore? Morate se miriti sa istinom. Prijatno.

idemo po WTF

pre 4 godine

jumko vas je*e pa vas rastura.

samo napred, jumko, samo napred

zbog ovakvih komentara, voleo bih da zverev pobedi nadala, medvedev da pobedi nadala, cicipas da pobedi nadala, cicipas da dobije zvereva, madvedev da dobije zvereva, djokovic da pobedi i federera i thiema i u polufinalu da medvedev dobije djokovica.

pa vi sad racunajte atp ranking na kraju godine

Jumko

pre 4 godine

Hahahahaha, pa ljudi, sta je ovo!? A taman smo danas navijali za njega jer je Medvedev slicno izjavio juce... Ovu grupu vise necemo pratiti, ne znamo za koga da navijamo! A izgleda da se zavera protiv Djokovica siri i na zemlje koje volimo, Rusiju i Grcku!

Роџер Федерер - Kраљ

pre 4 godine

Надал је најдосаднији тенисер икада, не би га гледао да ми игра испред куће, његов тенис је увек био ударање балона док противник не пошаље краћу лоптицу и онда распали форхенд и узме поен. Зато никад неће бити GOAT

Jumko

pre 4 godine

Narode, ko je za to da do kraja ipak navijamo za Nadala u ovoj grupi, pa makar bio prvi na kraju godine? Jer ovo je nepodnosljivo! 'Ajmo minus da navijamo za Nadala do kraja i da on bude prvi, a plus da pobedjuju neprijatelji iz Rusije, Nemac Zverev i Rus Medvedev, i Grk Cicipas.

vlada_82

pre 4 godine

Pa stvarno je decko u pravu, kad gledas Djokovica i Federera, oni kad upadnu u zutu minutu, izgledaju kao da ce lako da izgube. Kod Nadala to nije slucaj, sa njim i sa 6:0,5:0 i servis za tebe nisi siguran da li ces da dobijes. Covek je jednostavno rodjeni borac na sportskim terenima, nikad ne odustaje, i za to ima moj najveci naklon.

heh

pre 4 godine

Pa cicibane čoveče, pitaj Novaka kako treba da igraš protiv Nadala.....a možeš da ga pitaš kako da igraš i protiv Rodje.....sa obojicom on ima pozitivan skor.....

antibot

pre 4 godine

Auu frustrirani Noloovci! Covece, pa niko ne sme da izjavi nesto a da ne spomene vasu svetinju u najuzvisenijem smislu, odmah ga napadate.

Znam sve ne PITAJ TE me kako

pre 4 godine

To je isto izjavio i posle poraza od Nadala u polufinalu Australije pa ga je Djokovic vratio u detinjstvo gde je bezao od bikova...

Pokloni se i počni

pre 4 godine

(miodrag, 12. novembar 2019 08:33)

Kao što je i Safinu držao časove, jel tako?
Evo neću da te pitam koliki je h2h među njima, nego samo koliko mu je Novak uzeo setova u karijeri?
To je lako pitanje, sigurno znaš, možeš čak da računaš samo period u kome u su i Safin I Nole bili već GS šampioni, da ne bude igrali su dok je Novak bio junior itd.

Dusanovo carstvo

pre 4 godine

Pa stvarno je decko u pravu, kad gledas Djokovica i Federera, oni kad upadnu u zutu minutu, izgledaju kao da ce lako da izgube. Kod Nadala to nije slucaj, sa njim i sa 6:0,5:0 i servis za tebe nisi siguran da li ces da dobijes. Covek je jednostavno rodjeni borac na sportskim terenima, nikad ne odustaje, i za to ima moj najveci naklon.
(vlada_82, 11. novembar 2019 22:34) Odra ga Zverev ko Pesterac jagnje.

mesh

pre 4 godine

U fazonu, a Noleta i Rođu derem gde stignem ?
OK, mladi su momci pa nasedaju i dozvoljavaju da ih novinari navuku na tanak led. Ne treba davati ovakve izjave.

NS#1

pre 4 godine

Realno, i jeste vecina rekla da je Nadal! Mozda je Berdih rekao da je Djokovic najtezi... I narode, to je Goat? Ili je to zbog ljubomore? Morate se miriti sa istinom. Prijatno.
(Jumko, 11. novembar 2019 21:16)

Evo ga i ovaj poznavaoc zivota, ljubitelj duginih boja. Nesto si se primirio posle Pariza?

S2R

pre 4 godine

Docekasmo i to da neprijatelji Srbije navijaju za Ruse. No, mene oni ne zanimaju.
Meni je najdraze sto ce Nole ispisati istoriju, a svoju dominantnost ce potvrditi i H2H rezultati protiv velikog Nadala i Fede.

rosenberg

pre 4 godine

Klasika, sledeci mec mu je verovatno s Nadalom. Verujem da Nadal dobija Zvereva, pa cisto odmah da se ogradi ako izgubi. Da bude da je izgubio od "najboljeg" , a naravno ako za divno cudo pobedi, da bude kako je pobedio "najboljeg"...

Runzo Objektivni

pre 4 godine

Realno, koliko god mi voleli da izjavi nesto drugo, u pravu je. Prosto, i statistika to kaze. Kad Rafa nije povredjen, veoma lagano otrese bilo kog od ovih novih klinaca. Njemu je Novak jedini problem. S druge strane, Novak se evidentno muci sa mladim igracima cak i kad je skroz fit (porazi od Zvereva, Cicipasa, Medvedeva da i ne pominjem).

NisamIznenadjen

pre 4 godine

Mali aj lepo priznaj da te je neko naterao to da kazes ili da to govoris iz zavisti, pa ce Djokovic da ti oprosti sto te je tukao poslednji put.

Banjaluka

pre 4 godine

Slozicu se sa Cacipasom, zato sto Nadal igra isto protiv prvog i hiljaditog na ATP listi, a to je maksimalno! Kod naseg Novaka je drugacije kad igra sa Rafom i Fedeksom tu je uvijek maksimala, ali nazalost zna kiksnuti protiv nekog ko nije ni priblizno kao on sto se tice kvaliteta! Da ne govorim o Vavrinki i Medvedevu! Nadal najveci fajter definitivno!

bmiles

pre 4 godine

Sta je bre ovo - epidemikja!?Prvo "medvedic" iz Rusije sad i ovaj "cipiripi" iz Grcke!?Auuuuuu al su nam braca pravoslavna lojalna!Ne procitah nista od "brace" sa zapadne strane!?Samo ga vi ljutite pa ce te proci kao onaj Francuz ili kao nedavno onaj Talijancic!Pobedili Novaka kad je bio povredjen i odmah zakljucak!?Dobro je sto je Sasenka isprasio vaseg "nepobedivog" pa vas totalno demantovao.Koji je ono odnos Nadala i Novaka u pobedama samo pitam onako uspuy?Alo bre,smanjite dozivljaj vi iz "NeWgensa"!

Sale

pre 4 godine

Da se kladimo na je onaj saban Jumko vec refresovao stranicu i ostavio komentar? :)
(Sale, 11. novembar 2019 21:09)

Sta sam rekao, i to ne jedan nego 2 komentara hahaha...

milutin

pre 4 godine

Kako je Cicibanu uvijek malo škole. Brzo zaboravio ribanje iz Pariza?
Nije, nije, no se samo se sokovi, pa šta bude. A zna on šta ga sleduje.

miodrag

pre 4 godine

Kao vatreni navijac Novaka, ali i veliki kriticar kada to zasluzi, mogu samo da kazem jedno ogromno HVALA Cicibanu, Medvedevu, Kirijosu, Maratu Safinu, Matsu, I slicnima, publici na Vimblndonu i US openu pre svega.....bez njih Novaka ne bi nikad dostigao ove teniske visine….samo nastavite i pojacajte malo, molim Vas.....za izjavu Cicibana , kao i juce Medvedeva, imam samo jednu zamerku…..govore I u ime drugih, sto je nekorektno…..sve ostalo , udrite ON vam I sada drzi cas.

kaligula

pre 4 godine

@dule Pa zna jer su mu verovatno rekli... Ali ne, komentatori ovde bolje znaju! Hahahahaha...
(Jumko, 11. novembar 2019 21:23)

Opaaa imaš i repliku. A do sad si se dobro držao sam u svom izmišljenom svetu. Još malo pa ćeš navršiti deceniju deljenja svoje patnje sa svetom. Srećan ti jubilej!

Taktika

pre 4 godine

Sasvim normalno za njega jer je jednom vec rekao da mu nije jasno kako je uopste Federer ikada pobedio Nadala, ali zbog jednorucnog bekhenda. Posto je za Cicipasa topspin forhend Nadala na njegov jednorucni bekhend neresiva enigma. Mada realno ta taktika koju je Toni Nadal smislio jos dok je Rafa bio dete neresiva je enigma za devedeset posto tenisera. Jedino su igraci sa jakim dvorucnim udarcem koji hvataju loptu u penjanju uspevali sa tim da se izbore, sem Novaka na brzinu mi pada samo Davidenko koji je znao te lopte kao maljem da ukucava u Nadalovo polje i to naravno na betonu.

Grk i Ruja=Gruja

pre 4 godine

Mana koja je ostala generacijska kod Srba, a to je da sve shvataju bukvalno. Takvo rezonovanje šteti samo Srbima, nikom više, budite sigurni. Na primeru ovih mladića, vidi se da su izjave i Cicipa i Medvedeva bile primerene za štampu i dati trenutak. To je ono čemu ih uče i kako da se ponašaju. Ne bi bilo loše da to malo analizirate. Sve se svodi na izjavu za svaki dotični trenutak, a ne tvrdnja koja znači "nebesku istinu" kako to Srbi odmah tumače. Pa onda njihov pravednicki duh mora da se suprotstavi takvom "huljenju".
Momci se uče kako da koketiraju sa medijima i javnošću. Ništa lično.

Nikola

pre 4 godine

Naravno, i Timu je najveci izazov trenutno pobediti Novaka, a cucemo verovatno i Beretinija kako je sad verovatno najteze pobediti Federera. Sve je to normalno.

Zigzaga

pre 4 godine

Djokovic Nadal 28-26Djokovic Federer 26-22Djokovic Marej 25-11Djokovic Vavrinka 19-6Djokovic Del Potro 15-4
(Gagi, 11. novembar 2019 21:22)
Ok i dalje je Nadal svima najtezi protivnik tako i Djokovicu..

soko

pre 4 godine

Koliko vidim, Nadal verovatno nece proci u polufinale. Nolo ima najtezi mec protiv Tima, ako ga pobedi, znaci da je usao u onaj svoj ritam i osvaja sigurno. Mora se primetiti, Tim, Medvedev, Cicipas, Zverev...jesu oni koji ce naslediti neponovljivu trojku....a imali su srecu da igraju i uce od njih.I jos ce, neko vreme...

Gedza

pre 4 godine

Da se kladimo da je onaj saban Jumko vec refresovao stranicu i ostavio komentar? :)
(Sale, 11. novembar 2019 21:09)

Lik ima bas zesci problem sa Djokovicem, sta li mu je Novak uradio to samo on zna.

NS#1

pre 4 godine

Ove neko instruisao da pricaju samo o Rafi sad kad se lomi oko prvog mesta? Ja se slazem da, generalno, mozda i jeste najtezi protivnik, ali malo mi cudno da sad svi kokodacu u glas.

Mare

pre 4 godine

Što napadate čoveka. Njemu najmanje leži Rafin stil igre i naravno da mu je najteže njega da pobedi. Cicipas nema šta da traži sa bekhendom protiv Rafinom forhend spina. To ubija sve tenisere koji igraju jednoručni bekhend.

Swedenonline

pre 4 godine

Uvek je imao sreće da naleti na pola Novaka, kad je naleteo na celog nije mu bilo jasno šta se desilo.

Kao i Zverev večeras gde je naleteo na pola Nadala.
.No, pustite klince, moraju da opravdaju svoju igru svojoj sujeti.
Tenis je to.

Dragan

pre 4 godine

Dečko, nije situacija iz Majamija ta što je Medvedev tražio da se izviniš za lopticu, već zato što si mu, nakon što te je opr’o, rekao f**k Russian, ili tako nešto. Pa kada je tražio da ga pogledaš u lice i ponoviš mu to, dok ga je sudija zadržavao, ti si kao..., znaš već šta, gledao u pod i pokupio se na brzinu sa terena.