Ponedeljak, 11.11.2019.

14:02

Sari: Hvala Ronaldu

Trener Juventusa Mauricio Sari je govorio o Kristijanu Ronaldu posle utakmice sa Milanom.

Izvor: SV

Sari: Hvala Ronaldu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

22 Komentari

Sortiraj po:

samo jako

pre 4 godine

(Madridista, 11. novembar 2019 23:39)

Ajde pogledaj sta su Mesijevi suigraci promasili u drugoj utakmici protiv Liverpula, tj. Mesi im je namestio 3 zicera, a i Dembele u 97 minuti prve utakmice. Da su svi igraci Barselone bili na Mesijevom nivou Barselona bi sigurno prosla Liverpul i na kraju osvojila LŠ. I nije tacno da je samo Ronaldo igrao dobro prosle sezone u nokaut fazi. Pa samo onaj Bernardeski je protiv Atletika odigrao bolje od njega. Asistirao mu za golove i iznudio penal koji je Ronaldo izveo. Protiv Ajaksa, Ronaldo nije postojao na terenu osim sto je dao po 1 gol na asistencije suigraca. I ja ne bi voleo da on ode u penziju jer bolji ce osecaj biti kada ga Mesi prestigne po broju golova u LŠ iako je Ronaldo stariji od njega 2 i po godine :)

samo jako

pre 4 godine

(Madridista, 11. novembar 2019 23:39)

Ajde pogledaj sta su Mesijevi suigraci promasili u drugoj utakmici protiv Liverpula, tj. Mesi im je namestio 3 zicera, a i Dembele u 97 minuti prve utakmice. Da su svi igraci Barselone bili na Mesijevom nivou Barselona bi sigurno prosla Liverpul i na kraju osvojila LŠ. I nije tacno da je samo Ronaldo igrao dobro prosle sezone u nokaut fazi. Pa samo onaj Bernardeski je protiv Atletika odigrao bolje od njega. Asistirao mu za golove i iznudio penal koji je Ronaldo izveo. Protiv Ajaksa, Ronaldo nije postojao na terenu osim sto je dao po 1 gol na asistencije suigraca.

I ja ne bi voleo da on ode u penziju jer bolji ce osecaj biti kada ga Mesi prestigne po broju golova u LŠ iako je Ronaldo stariji od njega 2 i po godine :)

Madridista

pre 4 godine

(mmmm, 11. novembar 2019 21:57)pa Messi je imao podrsku saigraca . prvi gol je dao Suarez na asistenciju Albe , drugi gol nakon Suarezovog suta loptu kupi Messi i sa metar je ubacuje u gol . a da ne nabrajam sta je sve skinuo Ter Stegen , Rakitic je sa gol linije skinuo loptu u prvom mecu. nije da nije imao pomoc . sa druge strane Juve sa Ruganijem u odbrani gde je Ronaldo 5 golova dao u nokaut fazi (i to su jedini golovi Juventusa) . a nije da Bernardeski,Mandzukic,Dibala nisu imali sanse za pogodak.vi fanovi Messija bi ste sigurno voleli da on ode u penziju ali to se nece desiti.

mmmm

pre 4 godine

(3 Atletiku, 2 Ajaksu) i da je imao podrsku barem jednog saigraca, osvojili bi. (LakiCZV, 11. novembar 2019 14:38)


A sta bi bilo da je Mesi imao podrsku barem jednog suigraca protiv Liverpula? Ko bi onda osvojio? :) Da li bi igrali bolje bez njega ne znam, ali sigurno ne bi igrali ni gore bez Ronalda. Ove sezone ima u 10 utakmica 5 golova, a od toga su 3 bili penali. Znaci, takvu statistiku ima igrac od kojeg se najvise ocekuje... Ako ne moze vise da igra neka se lepo pokupi iz Juventusa i neka ide u Kinu jer Juventus sigurno ne bi bio nista gori bez njega. Juventus je bez njega igrao finala LŠ, osvajao i ligu i kup, a sa njim su prosle sezone ispali vec u cetvrtfinalu od Ajaksa, a u kupu od Atalante.

zamboni

pre 4 godine

Nije on nikakva mašina, većinu svojih trofeja je kupio ili mu je klub kupio svi smo svjesni da se titula najboljeg igrača namješta, da nije tako imao bi eventualno jednu titulu. Prepotentan i psihički nestabilna osoba.

Mötley Crüe

pre 4 godine

pojedini kao da su jedva docekali ovakvu vest . da ste gledali meceve sa Interom,Napolijem,Bayerom,Bolonjom videli bi ste da je bio najbolji na terenu. covek ocigledno trenutno nije 100% fit.

koknej

pre 4 godine

(Apocalyptoo_, 11. novembar 2019 14:42)

Sta treba postovati ?Da njegova zelja za igrom nadjaca timski duh,sportsko i fer ponasanje ?? Frajer se nije hteo pozdraviti sa trenerom u Moskvi pre par dana,vredjao ga i tamo a i sinoc nakon sto je izasao. Nije cak otisao ni do klupe da pozdravi ostatak ekipe. Otisao cak ranije i sa stadiona. O kakvom ti druze postovanju pricas? Liku treba raspaliti jednu dobru samarcinu. Umisljena zvezda koja misli da je veca od kluba. Hajde da je na vhuncu karijere pa donekle i da razumem ovakvo ponasanje, ali 35 mu je godina,igra lose i on se nasao da cmizdri, vredja, duri se sto ga menja. To mu je obelezilo karijeru izmedju ostalog i zato nisam pozdravio njegov dolazak. Neko kaze ,pa zabio je sve golove prosle sezoneu LS . Jeste, zato sto su igrali po Realovom principu.Daj sve lopte njemu, igra je ispastala i zato ih je Ajax pregazio u polju.Hej Ajax,nije to bio LFC ,City ili neko od spanaca,nego Ajax ih pregazio u Torinu jer je sva taktika bila daj loptu Ronaldu. Igra mnogo lose ove sezone i ja bi ga zakucao na klupu dok se ne nauci ponasanju i digne formu (ako je uopste moze dignuti) pa taman gubio ne znam koliko miliona zbog sponzora i svega. Juventus je veci od svih,pa i od jednog isluzenog egomanijaka.

4ever

pre 4 godine

Ako sam dobro primetio, Ronaldova losa forma ali i pre svega njegovi ispadi pri ovim izmenama nisu dobro seli delu navijaca Juventusa. Upravo sam na to i kretao paznju po njegovom dolasku ali tada ste skoro svi pisali kako on ima jos 5,6 godina vrhunskog fudbala, kako je njegovo telo mladje 10 godina i sl glupopsti. Ok, vecina su bili njegovi fanovi, ali bilo je i vas juventina koji ste prosipali tu pricu i opravdavali toliku lovu za jednog igraca od 33 godina. Ljudi, biologija je neumoljiva. On vise ne moze pruzati partije kao pre 5 ili 6 god. I na sve to kad dodamo njegov tezak karakter, dobijamo ovo sto imamo. Juventus ne igra dobro jer se urpavo Ronaldo ne uklapa u koncepciju igre Sarija, ali mora igrati jer je brend, superzvezda ,donosi lovu. I sinoc je Juve prodisao i zaigrao bolje posle njegove izmene. Sa ekonomskog aspekta ,to je bio sjajan potez, pa mozda dugorocno i jeste bio generalno dobar potez dovesti ga,jer ce financijski ojacati Juventus, moze parirati ostalim tajkunima, ali trenutno Juventus ispasta zbog njegovih godina,samim tim i igre,ali i njegovog karaktera. Mozda sam malo pristrasan, ali ja verujem da bi Juventus cak mogao ove sezone ostati i bez titule ako bude sudjenje ok.Conte je poslozio dobar tim, i uz jos neko pojacanje u januaru, mogu napasti tron. Vreme je da padne Juve. U svakom slucaju mislim da Juventus gradi igru i citavu strukturu tima oko pogresnog coveka.Dybala je po meni trebao biti taj vodja, neko ko ce predvoditi taj Juventus a ne CR.

jimy

pre 4 godine

Ili je dao identicnu izjavu kao i nakon Lokomotive , ili vi prenosite ponovo istu izjavu ? Dakle postavlja se pitanje , zasto uopste igra ako nije spreman,ako je povredjen, rovit ? Zasto se rizikuje sa tako velikom zvezdom , pogotovo u ranoj fazi sezone kada se moze itekako i bez njega? Dakle odgovor je vise nego jasan. Maze se oci javnosti tj navijacima , trazi alibi za slabije igre i opravdava njegovo ponasanje koje je gnusno i degutantno bilo i protiv Lokomotive i protiv Milana. Vredjao je prvo tebe Sari, pa onda se nije hteo ni pozdraviti sa saigracima na klupi. To je ono sto vise smeta navijacima nego njegove slabe igre. Dakle njegovo ponsanje. Svi imamo oci, nismo debili, nismo coravi, dakle vidimo sta se desava na terenu. Teren ne laze, on je pravo ogledalo svakog igraca. A sad sto se pokusavaju smiriti strasti i opet mazati oci navijacima to i razumem. PR masinerija sada stupa na scenu. Tako je u svakom sportu i biznisu uopste. Velika je zvezda, mnogi sponzori su tu, velika lova u prici ,ali Ronaldo plese na ivici ponora. Nije mu ovo Real gde mu se sudilo sve zivo i kupovale kojekakve lopte i gde se mogao ponasati kako je hteo. U Juventusu se takve stvari ne prastaju i ne dozvoljavaju. Navijace ce okrenuti protiv sebe ako ne promeni ponasanje ali i igru. Medjutim godine su tu i ne mislim da on moze puno jos dati. PItanje ce biti da li se isplatilo dovesti igraca od 33 za tolike pare a moglo se mozda napasti mladje , potentnije igrace poput Mbapea!?

LakiCZV

pre 4 godine

Najjaci su mi oni koji prozivaju ovog majstora i smatraju da Juve bolje igra bez njega. E pa ovaj momak je prosle godine dao sve golove Juventusa u nokaut-fazi LS (3 Atletiku, 2 Ajaksu) i da je imao podrsku barem jednog saigraca, osvojili bi.

v8engine

pre 4 godine

Iskrena izjava. Reakcija Ronalda je potpuno pozitivna jer se vidi velika želja za pobedom i njegovim doprinosom u istoj. To sto mediji žele od toga da naprave dramu je nešto potpuno drugo

rema

pre 4 godine

Sta mu se bre izvinjavas, ko je on da se njemu TRENER ekipe izvinjava. Koliko god dobar bio, igrac ne sme biti veci od ekipe... prepotentni egocentrik koga ne smes ni da zamenis a da mu posle ceo klub sa sve trenerom ne izvinjava

Trabant

pre 4 godine

Najjaci su mi oni koji prozivaju ovog majstora i smatraju da Juve bolje igra bez njega. E pa ovaj momak je prosle godine dao sve golove Juventusa u nokaut-fazi LS (3 Atletiku, 2 Ajaksu) i da je imao podrsku barem jednog saigraca, osvojili bi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LakiCZV, 11. novembar 2019 14:38)

A kad se to govori za Mesija, onda ne vredi. Ronaldu moze biti krivac trener koji igra antifudbal, saigraci, sto ne osvoji LS,al Mesiju ne moze biti krivac tragikomicni fudbal Valverdea i to sto se Suarez ne moze sastaviti s loptvom godinama, sto mu treba 10 namestenih licno Mesijevih sansi da pogodi jednu,sto je odbrana komedija..dvostruki arsini ili sta vec ?

Apocalyptoo_

pre 4 godine

Pošteno govori Sari. Ukoliko je tako, svaka čast Ronaldu na tome, iako je imao loš meč. Ružno deluje kada se onako javno pokazuje nezadovoljstvo, ali opet, čovek ima želju da bude konstantno da vrhunskom nivou i treba to poštovati.

Adriano

pre 4 godine

A gde je hvala disc. komisiji FSI što će Iličić sledeće kolo propustiti derbi? Pa i Valeri je bar delimično odradio posao na utakmici Inter v Hellas Verona.

LakiCZV

pre 4 godine

Najjaci su mi oni koji prozivaju ovog majstora i smatraju da Juve bolje igra bez njega. E pa ovaj momak je prosle godine dao sve golove Juventusa u nokaut-fazi LS (3 Atletiku, 2 Ajaksu) i da je imao podrsku barem jednog saigraca, osvojili bi.

koknej

pre 4 godine

(Apocalyptoo_, 11. novembar 2019 14:42)

Sta treba postovati ?Da njegova zelja za igrom nadjaca timski duh,sportsko i fer ponasanje ?? Frajer se nije hteo pozdraviti sa trenerom u Moskvi pre par dana,vredjao ga i tamo a i sinoc nakon sto je izasao. Nije cak otisao ni do klupe da pozdravi ostatak ekipe. Otisao cak ranije i sa stadiona. O kakvom ti druze postovanju pricas? Liku treba raspaliti jednu dobru samarcinu. Umisljena zvezda koja misli da je veca od kluba. Hajde da je na vhuncu karijere pa donekle i da razumem ovakvo ponasanje, ali 35 mu je godina,igra lose i on se nasao da cmizdri, vredja, duri se sto ga menja. To mu je obelezilo karijeru izmedju ostalog i zato nisam pozdravio njegov dolazak. Neko kaze ,pa zabio je sve golove prosle sezoneu LS . Jeste, zato sto su igrali po Realovom principu.Daj sve lopte njemu, igra je ispastala i zato ih je Ajax pregazio u polju.Hej Ajax,nije to bio LFC ,City ili neko od spanaca,nego Ajax ih pregazio u Torinu jer je sva taktika bila daj loptu Ronaldu. Igra mnogo lose ove sezone i ja bi ga zakucao na klupu dok se ne nauci ponasanju i digne formu (ako je uopste moze dignuti) pa taman gubio ne znam koliko miliona zbog sponzora i svega. Juventus je veci od svih,pa i od jednog isluzenog egomanijaka.

Apocalyptoo_

pre 4 godine

Pošteno govori Sari. Ukoliko je tako, svaka čast Ronaldu na tome, iako je imao loš meč. Ružno deluje kada se onako javno pokazuje nezadovoljstvo, ali opet, čovek ima želju da bude konstantno da vrhunskom nivou i treba to poštovati.

rema

pre 4 godine

Sta mu se bre izvinjavas, ko je on da se njemu TRENER ekipe izvinjava. Koliko god dobar bio, igrac ne sme biti veci od ekipe... prepotentni egocentrik koga ne smes ni da zamenis a da mu posle ceo klub sa sve trenerom ne izvinjava

4ever

pre 4 godine

Ako sam dobro primetio, Ronaldova losa forma ali i pre svega njegovi ispadi pri ovim izmenama nisu dobro seli delu navijaca Juventusa. Upravo sam na to i kretao paznju po njegovom dolasku ali tada ste skoro svi pisali kako on ima jos 5,6 godina vrhunskog fudbala, kako je njegovo telo mladje 10 godina i sl glupopsti. Ok, vecina su bili njegovi fanovi, ali bilo je i vas juventina koji ste prosipali tu pricu i opravdavali toliku lovu za jednog igraca od 33 godina. Ljudi, biologija je neumoljiva. On vise ne moze pruzati partije kao pre 5 ili 6 god. I na sve to kad dodamo njegov tezak karakter, dobijamo ovo sto imamo. Juventus ne igra dobro jer se urpavo Ronaldo ne uklapa u koncepciju igre Sarija, ali mora igrati jer je brend, superzvezda ,donosi lovu. I sinoc je Juve prodisao i zaigrao bolje posle njegove izmene. Sa ekonomskog aspekta ,to je bio sjajan potez, pa mozda dugorocno i jeste bio generalno dobar potez dovesti ga,jer ce financijski ojacati Juventus, moze parirati ostalim tajkunima, ali trenutno Juventus ispasta zbog njegovih godina,samim tim i igre,ali i njegovog karaktera. Mozda sam malo pristrasan, ali ja verujem da bi Juventus cak mogao ove sezone ostati i bez titule ako bude sudjenje ok.Conte je poslozio dobar tim, i uz jos neko pojacanje u januaru, mogu napasti tron. Vreme je da padne Juve. U svakom slucaju mislim da Juventus gradi igru i citavu strukturu tima oko pogresnog coveka.Dybala je po meni trebao biti taj vodja, neko ko ce predvoditi taj Juventus a ne CR.

v8engine

pre 4 godine

Iskrena izjava. Reakcija Ronalda je potpuno pozitivna jer se vidi velika želja za pobedom i njegovim doprinosom u istoj. To sto mediji žele od toga da naprave dramu je nešto potpuno drugo

jimy

pre 4 godine

Ili je dao identicnu izjavu kao i nakon Lokomotive , ili vi prenosite ponovo istu izjavu ? Dakle postavlja se pitanje , zasto uopste igra ako nije spreman,ako je povredjen, rovit ? Zasto se rizikuje sa tako velikom zvezdom , pogotovo u ranoj fazi sezone kada se moze itekako i bez njega? Dakle odgovor je vise nego jasan. Maze se oci javnosti tj navijacima , trazi alibi za slabije igre i opravdava njegovo ponasanje koje je gnusno i degutantno bilo i protiv Lokomotive i protiv Milana. Vredjao je prvo tebe Sari, pa onda se nije hteo ni pozdraviti sa saigracima na klupi. To je ono sto vise smeta navijacima nego njegove slabe igre. Dakle njegovo ponsanje. Svi imamo oci, nismo debili, nismo coravi, dakle vidimo sta se desava na terenu. Teren ne laze, on je pravo ogledalo svakog igraca. A sad sto se pokusavaju smiriti strasti i opet mazati oci navijacima to i razumem. PR masinerija sada stupa na scenu. Tako je u svakom sportu i biznisu uopste. Velika je zvezda, mnogi sponzori su tu, velika lova u prici ,ali Ronaldo plese na ivici ponora. Nije mu ovo Real gde mu se sudilo sve zivo i kupovale kojekakve lopte i gde se mogao ponasati kako je hteo. U Juventusu se takve stvari ne prastaju i ne dozvoljavaju. Navijace ce okrenuti protiv sebe ako ne promeni ponasanje ali i igru. Medjutim godine su tu i ne mislim da on moze puno jos dati. PItanje ce biti da li se isplatilo dovesti igraca od 33 za tolike pare a moglo se mozda napasti mladje , potentnije igrace poput Mbapea!?

Trabant

pre 4 godine

Najjaci su mi oni koji prozivaju ovog majstora i smatraju da Juve bolje igra bez njega. E pa ovaj momak je prosle godine dao sve golove Juventusa u nokaut-fazi LS (3 Atletiku, 2 Ajaksu) i da je imao podrsku barem jednog saigraca, osvojili bi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LakiCZV, 11. novembar 2019 14:38)

A kad se to govori za Mesija, onda ne vredi. Ronaldu moze biti krivac trener koji igra antifudbal, saigraci, sto ne osvoji LS,al Mesiju ne moze biti krivac tragikomicni fudbal Valverdea i to sto se Suarez ne moze sastaviti s loptvom godinama, sto mu treba 10 namestenih licno Mesijevih sansi da pogodi jednu,sto je odbrana komedija..dvostruki arsini ili sta vec ?

zamboni

pre 4 godine

Nije on nikakva mašina, većinu svojih trofeja je kupio ili mu je klub kupio svi smo svjesni da se titula najboljeg igrača namješta, da nije tako imao bi eventualno jednu titulu. Prepotentan i psihički nestabilna osoba.

Mötley Crüe

pre 4 godine

pojedini kao da su jedva docekali ovakvu vest . da ste gledali meceve sa Interom,Napolijem,Bayerom,Bolonjom videli bi ste da je bio najbolji na terenu. covek ocigledno trenutno nije 100% fit.

mmmm

pre 4 godine

(3 Atletiku, 2 Ajaksu) i da je imao podrsku barem jednog saigraca, osvojili bi. (LakiCZV, 11. novembar 2019 14:38)


A sta bi bilo da je Mesi imao podrsku barem jednog suigraca protiv Liverpula? Ko bi onda osvojio? :) Da li bi igrali bolje bez njega ne znam, ali sigurno ne bi igrali ni gore bez Ronalda. Ove sezone ima u 10 utakmica 5 golova, a od toga su 3 bili penali. Znaci, takvu statistiku ima igrac od kojeg se najvise ocekuje... Ako ne moze vise da igra neka se lepo pokupi iz Juventusa i neka ide u Kinu jer Juventus sigurno ne bi bio nista gori bez njega. Juventus je bez njega igrao finala LŠ, osvajao i ligu i kup, a sa njim su prosle sezone ispali vec u cetvrtfinalu od Ajaksa, a u kupu od Atalante.

Adriano

pre 4 godine

A gde je hvala disc. komisiji FSI što će Iličić sledeće kolo propustiti derbi? Pa i Valeri je bar delimično odradio posao na utakmici Inter v Hellas Verona.

Madridista

pre 4 godine

(mmmm, 11. novembar 2019 21:57)pa Messi je imao podrsku saigraca . prvi gol je dao Suarez na asistenciju Albe , drugi gol nakon Suarezovog suta loptu kupi Messi i sa metar je ubacuje u gol . a da ne nabrajam sta je sve skinuo Ter Stegen , Rakitic je sa gol linije skinuo loptu u prvom mecu. nije da nije imao pomoc . sa druge strane Juve sa Ruganijem u odbrani gde je Ronaldo 5 golova dao u nokaut fazi (i to su jedini golovi Juventusa) . a nije da Bernardeski,Mandzukic,Dibala nisu imali sanse za pogodak.vi fanovi Messija bi ste sigurno voleli da on ode u penziju ali to se nece desiti.

samo jako

pre 4 godine

(Madridista, 11. novembar 2019 23:39)

Ajde pogledaj sta su Mesijevi suigraci promasili u drugoj utakmici protiv Liverpula, tj. Mesi im je namestio 3 zicera, a i Dembele u 97 minuti prve utakmice. Da su svi igraci Barselone bili na Mesijevom nivou Barselona bi sigurno prosla Liverpul i na kraju osvojila LŠ. I nije tacno da je samo Ronaldo igrao dobro prosle sezone u nokaut fazi. Pa samo onaj Bernardeski je protiv Atletika odigrao bolje od njega. Asistirao mu za golove i iznudio penal koji je Ronaldo izveo. Protiv Ajaksa, Ronaldo nije postojao na terenu osim sto je dao po 1 gol na asistencije suigraca. I ja ne bi voleo da on ode u penziju jer bolji ce osecaj biti kada ga Mesi prestigne po broju golova u LŠ iako je Ronaldo stariji od njega 2 i po godine :)

samo jako

pre 4 godine

(Madridista, 11. novembar 2019 23:39)

Ajde pogledaj sta su Mesijevi suigraci promasili u drugoj utakmici protiv Liverpula, tj. Mesi im je namestio 3 zicera, a i Dembele u 97 minuti prve utakmice. Da su svi igraci Barselone bili na Mesijevom nivou Barselona bi sigurno prosla Liverpul i na kraju osvojila LŠ. I nije tacno da je samo Ronaldo igrao dobro prosle sezone u nokaut fazi. Pa samo onaj Bernardeski je protiv Atletika odigrao bolje od njega. Asistirao mu za golove i iznudio penal koji je Ronaldo izveo. Protiv Ajaksa, Ronaldo nije postojao na terenu osim sto je dao po 1 gol na asistencije suigraca.

I ja ne bi voleo da on ode u penziju jer bolji ce osecaj biti kada ga Mesi prestigne po broju golova u LŠ iako je Ronaldo stariji od njega 2 i po godine :)

LakiCZV

pre 4 godine

Najjaci su mi oni koji prozivaju ovog majstora i smatraju da Juve bolje igra bez njega. E pa ovaj momak je prosle godine dao sve golove Juventusa u nokaut-fazi LS (3 Atletiku, 2 Ajaksu) i da je imao podrsku barem jednog saigraca, osvojili bi.

zamboni

pre 4 godine

Nije on nikakva mašina, većinu svojih trofeja je kupio ili mu je klub kupio svi smo svjesni da se titula najboljeg igrača namješta, da nije tako imao bi eventualno jednu titulu. Prepotentan i psihički nestabilna osoba.

v8engine

pre 4 godine

Iskrena izjava. Reakcija Ronalda je potpuno pozitivna jer se vidi velika želja za pobedom i njegovim doprinosom u istoj. To sto mediji žele od toga da naprave dramu je nešto potpuno drugo

rema

pre 4 godine

Sta mu se bre izvinjavas, ko je on da se njemu TRENER ekipe izvinjava. Koliko god dobar bio, igrac ne sme biti veci od ekipe... prepotentni egocentrik koga ne smes ni da zamenis a da mu posle ceo klub sa sve trenerom ne izvinjava

Apocalyptoo_

pre 4 godine

Pošteno govori Sari. Ukoliko je tako, svaka čast Ronaldu na tome, iako je imao loš meč. Ružno deluje kada se onako javno pokazuje nezadovoljstvo, ali opet, čovek ima želju da bude konstantno da vrhunskom nivou i treba to poštovati.

jimy

pre 4 godine

Ili je dao identicnu izjavu kao i nakon Lokomotive , ili vi prenosite ponovo istu izjavu ? Dakle postavlja se pitanje , zasto uopste igra ako nije spreman,ako je povredjen, rovit ? Zasto se rizikuje sa tako velikom zvezdom , pogotovo u ranoj fazi sezone kada se moze itekako i bez njega? Dakle odgovor je vise nego jasan. Maze se oci javnosti tj navijacima , trazi alibi za slabije igre i opravdava njegovo ponasanje koje je gnusno i degutantno bilo i protiv Lokomotive i protiv Milana. Vredjao je prvo tebe Sari, pa onda se nije hteo ni pozdraviti sa saigracima na klupi. To je ono sto vise smeta navijacima nego njegove slabe igre. Dakle njegovo ponsanje. Svi imamo oci, nismo debili, nismo coravi, dakle vidimo sta se desava na terenu. Teren ne laze, on je pravo ogledalo svakog igraca. A sad sto se pokusavaju smiriti strasti i opet mazati oci navijacima to i razumem. PR masinerija sada stupa na scenu. Tako je u svakom sportu i biznisu uopste. Velika je zvezda, mnogi sponzori su tu, velika lova u prici ,ali Ronaldo plese na ivici ponora. Nije mu ovo Real gde mu se sudilo sve zivo i kupovale kojekakve lopte i gde se mogao ponasati kako je hteo. U Juventusu se takve stvari ne prastaju i ne dozvoljavaju. Navijace ce okrenuti protiv sebe ako ne promeni ponasanje ali i igru. Medjutim godine su tu i ne mislim da on moze puno jos dati. PItanje ce biti da li se isplatilo dovesti igraca od 33 za tolike pare a moglo se mozda napasti mladje , potentnije igrace poput Mbapea!?

koknej

pre 4 godine

(Apocalyptoo_, 11. novembar 2019 14:42)

Sta treba postovati ?Da njegova zelja za igrom nadjaca timski duh,sportsko i fer ponasanje ?? Frajer se nije hteo pozdraviti sa trenerom u Moskvi pre par dana,vredjao ga i tamo a i sinoc nakon sto je izasao. Nije cak otisao ni do klupe da pozdravi ostatak ekipe. Otisao cak ranije i sa stadiona. O kakvom ti druze postovanju pricas? Liku treba raspaliti jednu dobru samarcinu. Umisljena zvezda koja misli da je veca od kluba. Hajde da je na vhuncu karijere pa donekle i da razumem ovakvo ponasanje, ali 35 mu je godina,igra lose i on se nasao da cmizdri, vredja, duri se sto ga menja. To mu je obelezilo karijeru izmedju ostalog i zato nisam pozdravio njegov dolazak. Neko kaze ,pa zabio je sve golove prosle sezoneu LS . Jeste, zato sto su igrali po Realovom principu.Daj sve lopte njemu, igra je ispastala i zato ih je Ajax pregazio u polju.Hej Ajax,nije to bio LFC ,City ili neko od spanaca,nego Ajax ih pregazio u Torinu jer je sva taktika bila daj loptu Ronaldu. Igra mnogo lose ove sezone i ja bi ga zakucao na klupu dok se ne nauci ponasanju i digne formu (ako je uopste moze dignuti) pa taman gubio ne znam koliko miliona zbog sponzora i svega. Juventus je veci od svih,pa i od jednog isluzenog egomanijaka.

Trabant

pre 4 godine

Najjaci su mi oni koji prozivaju ovog majstora i smatraju da Juve bolje igra bez njega. E pa ovaj momak je prosle godine dao sve golove Juventusa u nokaut-fazi LS (3 Atletiku, 2 Ajaksu) i da je imao podrsku barem jednog saigraca, osvojili bi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LakiCZV, 11. novembar 2019 14:38)

A kad se to govori za Mesija, onda ne vredi. Ronaldu moze biti krivac trener koji igra antifudbal, saigraci, sto ne osvoji LS,al Mesiju ne moze biti krivac tragikomicni fudbal Valverdea i to sto se Suarez ne moze sastaviti s loptvom godinama, sto mu treba 10 namestenih licno Mesijevih sansi da pogodi jednu,sto je odbrana komedija..dvostruki arsini ili sta vec ?

4ever

pre 4 godine

Ako sam dobro primetio, Ronaldova losa forma ali i pre svega njegovi ispadi pri ovim izmenama nisu dobro seli delu navijaca Juventusa. Upravo sam na to i kretao paznju po njegovom dolasku ali tada ste skoro svi pisali kako on ima jos 5,6 godina vrhunskog fudbala, kako je njegovo telo mladje 10 godina i sl glupopsti. Ok, vecina su bili njegovi fanovi, ali bilo je i vas juventina koji ste prosipali tu pricu i opravdavali toliku lovu za jednog igraca od 33 godina. Ljudi, biologija je neumoljiva. On vise ne moze pruzati partije kao pre 5 ili 6 god. I na sve to kad dodamo njegov tezak karakter, dobijamo ovo sto imamo. Juventus ne igra dobro jer se urpavo Ronaldo ne uklapa u koncepciju igre Sarija, ali mora igrati jer je brend, superzvezda ,donosi lovu. I sinoc je Juve prodisao i zaigrao bolje posle njegove izmene. Sa ekonomskog aspekta ,to je bio sjajan potez, pa mozda dugorocno i jeste bio generalno dobar potez dovesti ga,jer ce financijski ojacati Juventus, moze parirati ostalim tajkunima, ali trenutno Juventus ispasta zbog njegovih godina,samim tim i igre,ali i njegovog karaktera. Mozda sam malo pristrasan, ali ja verujem da bi Juventus cak mogao ove sezone ostati i bez titule ako bude sudjenje ok.Conte je poslozio dobar tim, i uz jos neko pojacanje u januaru, mogu napasti tron. Vreme je da padne Juve. U svakom slucaju mislim da Juventus gradi igru i citavu strukturu tima oko pogresnog coveka.Dybala je po meni trebao biti taj vodja, neko ko ce predvoditi taj Juventus a ne CR.

Mötley Crüe

pre 4 godine

pojedini kao da su jedva docekali ovakvu vest . da ste gledali meceve sa Interom,Napolijem,Bayerom,Bolonjom videli bi ste da je bio najbolji na terenu. covek ocigledno trenutno nije 100% fit.

mmmm

pre 4 godine

(3 Atletiku, 2 Ajaksu) i da je imao podrsku barem jednog saigraca, osvojili bi. (LakiCZV, 11. novembar 2019 14:38)


A sta bi bilo da je Mesi imao podrsku barem jednog suigraca protiv Liverpula? Ko bi onda osvojio? :) Da li bi igrali bolje bez njega ne znam, ali sigurno ne bi igrali ni gore bez Ronalda. Ove sezone ima u 10 utakmica 5 golova, a od toga su 3 bili penali. Znaci, takvu statistiku ima igrac od kojeg se najvise ocekuje... Ako ne moze vise da igra neka se lepo pokupi iz Juventusa i neka ide u Kinu jer Juventus sigurno ne bi bio nista gori bez njega. Juventus je bez njega igrao finala LŠ, osvajao i ligu i kup, a sa njim su prosle sezone ispali vec u cetvrtfinalu od Ajaksa, a u kupu od Atalante.

Adriano

pre 4 godine

A gde je hvala disc. komisiji FSI što će Iličić sledeće kolo propustiti derbi? Pa i Valeri je bar delimično odradio posao na utakmici Inter v Hellas Verona.

Madridista

pre 4 godine

(mmmm, 11. novembar 2019 21:57)pa Messi je imao podrsku saigraca . prvi gol je dao Suarez na asistenciju Albe , drugi gol nakon Suarezovog suta loptu kupi Messi i sa metar je ubacuje u gol . a da ne nabrajam sta je sve skinuo Ter Stegen , Rakitic je sa gol linije skinuo loptu u prvom mecu. nije da nije imao pomoc . sa druge strane Juve sa Ruganijem u odbrani gde je Ronaldo 5 golova dao u nokaut fazi (i to su jedini golovi Juventusa) . a nije da Bernardeski,Mandzukic,Dibala nisu imali sanse za pogodak.vi fanovi Messija bi ste sigurno voleli da on ode u penziju ali to se nece desiti.

samo jako

pre 4 godine

(Madridista, 11. novembar 2019 23:39)

Ajde pogledaj sta su Mesijevi suigraci promasili u drugoj utakmici protiv Liverpula, tj. Mesi im je namestio 3 zicera, a i Dembele u 97 minuti prve utakmice. Da su svi igraci Barselone bili na Mesijevom nivou Barselona bi sigurno prosla Liverpul i na kraju osvojila LŠ. I nije tacno da je samo Ronaldo igrao dobro prosle sezone u nokaut fazi. Pa samo onaj Bernardeski je protiv Atletika odigrao bolje od njega. Asistirao mu za golove i iznudio penal koji je Ronaldo izveo. Protiv Ajaksa, Ronaldo nije postojao na terenu osim sto je dao po 1 gol na asistencije suigraca. I ja ne bi voleo da on ode u penziju jer bolji ce osecaj biti kada ga Mesi prestigne po broju golova u LŠ iako je Ronaldo stariji od njega 2 i po godine :)

samo jako

pre 4 godine

(Madridista, 11. novembar 2019 23:39)

Ajde pogledaj sta su Mesijevi suigraci promasili u drugoj utakmici protiv Liverpula, tj. Mesi im je namestio 3 zicera, a i Dembele u 97 minuti prve utakmice. Da su svi igraci Barselone bili na Mesijevom nivou Barselona bi sigurno prosla Liverpul i na kraju osvojila LŠ. I nije tacno da je samo Ronaldo igrao dobro prosle sezone u nokaut fazi. Pa samo onaj Bernardeski je protiv Atletika odigrao bolje od njega. Asistirao mu za golove i iznudio penal koji je Ronaldo izveo. Protiv Ajaksa, Ronaldo nije postojao na terenu osim sto je dao po 1 gol na asistencije suigraca.

I ja ne bi voleo da on ode u penziju jer bolji ce osecaj biti kada ga Mesi prestigne po broju golova u LŠ iako je Ronaldo stariji od njega 2 i po godine :)