1. Kavai opet odmarao.
  Godine su to pa mu treba odmor:)
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (JeRemija, 7. novembar 2019 09:10)

  ........

  Jeremija napada, po pravilu, one koji su bolji od Lebrona. :-)
  (ThePain, 7. novembar 2019 14:09)

  # Link komentara

 2. Za Parkera sam hteo reći da Luka je mnogo bolje startovao u NBA,nikako ne da mislim da je Luka posle dve sezone njegov nivo,
  (Luckyone, 7. novembar 2019 13:57)

  # Link komentara

 3. Kavai opet odmarao.
  Godine su to pa mu treba odmor:)
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (JeRemija, 7. novembar 2019 09:10)

  Vidim da te boli to što je Kawhi bolji od LeBrona. Ponizio ga je u prvoj utakmici, sad se može odmarati. Školovat će on LeBrona ponovo kad bude trebalo.
  (Topnik, 7. novembar 2019 12:44)

  # Link komentara

 4. Parker je bio nezamenljiv igrač u šampionskom timu. Nije luka još uvek na tom nivou, ili možda jeste? Videćemo ako ikada dođe do titule.

  Superstar tog sampionskog tima bio je Danken. Parker, Ginobili i drugi ipak su bili Dankenovi pomocnici.
  (Radojko, 7. novembar 2019 12:09)

  # Link komentara

 5. Citat: ""Ali sta reci za narod koji ismeva jednog Janisa Adetokumba i koji nipodastava njegove kosarkaske sposobnosti na osnovu SP gde je igrao sa amaterima poput Slukasa, Kalatesa i ostalih koji ne mogu otvoren bazen da pogode.""

  Ti ne razumeš. Srbi idu 'logikom' ako 'unize' Janisa time će u poremećenom sklopu 'dići' Jokića... Jer samo će tako u njihovim umovima koji žive kroz uspehe sportista, Jokić biti mvp a ne Janis. A pritom kao jedini argument se hvataju Svetskog... gde je btw Jokić bio na nivou amatera... ali to "nije isto"... "njega je z*** Sale"
  (Vladimir, 7. novembar 2019 12:08)

  # Link komentara

 6. (neki veliki dr, 07. novembar 2019 10:12)

  Netačno, prvi koji nisu verovali u njega su sami Ameri, govorili da je nebitan igrač i da to što je MVP Evrolige ne znači ništa jer je Evroliga slabija od njihove koledž lige.
   (Powerslave, 7. novembar 2019 11:55)

  # Link komentara

 7. @Luckyone "o Janisu ne treba trošiti reči, nezaustavljiv, dominantan u napadu i odbrani,samo mu je nebo granica"
  Svetsko prventsvo je pokazalo gde mu je granica, a to je odbrana gde mu se ne sklanjaju pri ulazu. Baš gledao pre neko veče kako mu se Vonamejker postavio kada je krenuo na kucanje. Em ga je zveknuo laktom u bradu, em sudije to nisu videle (a videle su na ponovljenom snimku). Janis, Vestbruk, Harden i slični jesu dobri igrači, ali NBA marketing mašinerija od njih i njihovog sebičluka pravi vanzemaljce. To je istovremeno i način života u USA gde se mnogo ističe individualizam, a mnogo manje deljenje i ekipni rad.
  (Dusan Popovic, 7. novembar 2019 10:42)

  # Link komentara

 8. Markif Moris igra za Pistonse a Markus za Nikse.

  Imaš zadatak da napišeš tekst i da prepišeš brojke i svakog dana praviš greške ovog tipa. Baš amaterski.
  (Miloš, 7. novembar 2019 10:19)

  # Link komentara

 9. Ko je mogao da pretpostavi da će Luka da izrasne u ovakvog superstara samo sa 19 godina,ja sam lično mislio da mu je karijera tipa Toni Parker plafon,o Janisu ne treba trošiti reči, nezaustavljiv, dominantan u napadu i odbrani,samo mu je nebo granica
  (Luckyone, 07. novembar 2019 09:24)

  Parker je bio nezamenljiv igrač u šampionskom timu. Nije luka još uvek na tom nivou, ili možda jeste? Videćemo ako ikada dođe do titule.
   (Manu, 7. novembar 2019 10:18)

  # Link komentara

 10. Za Luku su svi znali da je vanserijski, osim srba. Ovde su pisali svakakve gluposti, kako ga forsiraju, kako ima srece u karijeru, i tako dalje. Ali sta reci za narod koji ismeva jednog Janisa Adetokumba i koji nipodastava njegove kosarkaske sposobnosti na osnovu SP gde je igrao sa amaterima poput Slukasa, Kalatesa i ostalih koji ne mogu otvoren bazen da pogode.
  (neki veliki dr, 7. novembar 2019 10:12)

  # Link komentara

 11. Sto da ne odmara Kavaj? Zasto bi rizikovao da se eventualno povredi u nebitnoj utakmici? Neki likovi kao da ne razumeju da igraci ne mogu da igraju 82 utakmica za 5-6 meseci. U takvim slucajevima najcesce dodje do povreda, ili do premora onda kada je najbitnije, u plej ofu. Kavaj je igrac koji je, po mom misljenju, najbolji u oba pravca. Takav igrac je u danasnjem NBA suvo zlato. Igrace on kada bude trebalo i bas on ce doneti titulu u LA, u to ne sumnjam ni najmanje.
  (sportman, 7. novembar 2019 10:07)

  # Link komentara

 12. A da napišete nesto o guduricu? Imao je za 14min odlican ucinak 7p 4ass i 4skokova!!! Bitno da je solidni bogdan na naslovnoj kao da je jordan licno
   (petarczv, 7. novembar 2019 09:27)

  # Link komentara

 13. Ko je mogao da pretpostavi da će Luka da izrasne u ovakvog superstara samo sa 19 godina,ja sam lično mislio da mu je karijera tipa Toni Parker plafon,o Janisu ne treba trošiti reči, nezaustavljiv, dominantan u napadu i odbrani,samo mu je nebo granica
  (Luckyone, 7. novembar 2019 09:24)

  # Link komentara

 14. Kavai opet odmarao.
  Godine su to pa mu treba odmor:)
   (JeRemija, 7. novembar 2019 09:10)

  # Link komentara