Subota, 02.11.2019.

17:28

Kostić "načeo" Bajern u debaklu Bavaraca, Lajpcig 8:0

Fudbaleri Ajntrahta deklasirali su minhenski Bajern 5:1 u desetom kolu Bundeslige.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Kostiæ "naèeo" Bajern u debaklu Bavaraca, Lajpcig 8:0 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

@milorad ili hrvoje

pre 4 godine

@milorad kako nemamo nikakvu generaciju? Da si iz Srbije znao bi da ima generacija koja je 2015 osvojila titulu u20 prvaka sveta , to su igraci koji imaju danas 23-24 godine i njihov vrhunac karijere je za 4 godine, to je generacija koja obecava

Milorad

pre 4 godine

nemate vi ništa
Nisam iz Hr mogu valjda biti odavde i komentarisati njihov fudbal a tvrdim da imaju odličan fudbal i da će uvek biti u vrhu jer odlično rade smene generacija. Pošteno mi ne znamo ni šta znače smene generacija jer nemamo nikakvu generaciju

nemate vi nista ,0 titula

pre 4 godine

@milorad aahah ma imaju ,zato pucaju od Madjara ,ajde vise prestanite da se potpisujete ko Srbi samo se sramotite, premda barem otkrivate staro poreklo

drago

pre 4 godine

PFC

Momcadi svijeta u koju je biran po 5 put zaredom.
Sto se Zlatne Lopte tice, zasluzio ju je. Sto se tice da nije nominiran ove godine to je zbog lose Realove sezone.
Modric je nogometni carobnjak, vidjelo se to po onom pasu na pocetku utakmjce i onom propustanju lopte za Benzemu. Urealu svi izgledajj sasvim obicni igraci, on daje caroliju. Sa 34 godine je standardan. U Realu su cak su i najvece legende potjerali ranije.

realno

pre 4 godine

@drago kad vec pominjes 95tu sta nisi i 18tu i 45tu, sramoto nabrajas neke poluproizvode od kojih se moze sastaviti jedan fudbaler, a Modric jedini igrac koji nakon zlatne lopte sledece godine nije usao u izbor, samo pokazuje da mu je Perez dao na poklon da se osveti Ronaldu bez kojeg Real ne vredi nista

Milorad

pre 4 godine

Oliver

Hrvati danas u fudbalu imaju sistem, imaju struku, imaju trenere, imaju rad sa mladima i dobre škole fudbala, imaju infrastrukturu, odi u 3 ligu pogledaj uslove koje imaju ti klubovi veštačka trava natkrivene tribine itd, imaju savez,imaju kvalitetne ljude sve iz fudbala za razliku od nas, imaju predsednika saveza legendu fudbala, imaju kvalitetne svetske fudbalere i kada se to sve sabere imaju vrhunsku reprezentaciju. Laku noć.

King

pre 4 godine

Svi gube ,Barsa , Real , Bayern, Junajted a zvezdana ne sme ni nereseno da odigra. NICIIJA NIJE DO ZORE GORELA
(Carrera Carrera, 02. novembar 2019 18:25)

Zveuda, Juve, Liverpool, Olimpijakos

Oliver

pre 4 godine

Kako nije uspjesan kad je osvojio 2 duple krune?? Vise od tog se ne moze.
@drago

Zasto lazes? Naravno da moze vise,a to je tripla kruna kao sto je uradio Jup Hajnkes. Zasto besramno lazes da nije moguce vise od duple krune,je l' ti mislis da smo mi svi budale da ne vidimo tvoje gnusne lazi?

Drugo,zasto pises istorijat ucesca Bayerna u Ligi sampiona od 2014? Pa je l' tad pocela da se igra Liga sampiona,sto zaboravi 2013,2012 ili 2010? Ah da,pa zato sto ti ne odgovara sto je Bayern tada osvajao CL 2013. ili igrao finala 2010. i 2012. i to zamisli bez hrvatskog trenera na klupi.

Ova dva primera sam naveo kao ilustraciju metodologije lazi kojom se stalno sluzi doticni lik. Po potrebi koristi jednu ili drugu vrstu lazi,a ponekad obe kao u ovom slucaju. U prvom slucaju imate klasicnu "crnu laz",slagao je masno da nema vise od osvajanja duple krune u jednoj sezoni,sto je cista laz. U drugom slucaju,nabrajajuci rezultate Bayerna od 2014. u CL izneo je istinu,ali je precutao delove istine koji mu ne odgovaraju,a to su rezultati Bayerna u Cl od 2010. do 2013. To je takozvana "bela laz" u terminologiji CIA - kada iznesete samo deo istine,a precutite drugi deo istine tako da se stekne totalno pogresan utisak. To je bela laz,malo manje zlo od crne lazi,ali takodje laz. Problem sa lazima nije sto covek laze,nego sto je uhvacen u lazi. Kad lazes,ne smes biti uhvacen u lazi,a ovog lika je tako lako hvatati u lazima,sto samo govori o nedovoljnoj inteligenciji.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

@ЗВЕЗДА - Лајпциг-Мајнц 8-0, Дижон-Париз 2-1, Звијезда-Зрињски 2-0... Десила се намијештања као и сваки викенд.

ZVEZDA

pre 4 godine

Ajntraht Frankfurt - Bajern Minhen
5-1
Levante-Barcelona
3-1 i to posle preokreta
Bornmut-Mančester Junajted
1-0
Real Madrid-Sevilla
0-0
Arsenal-Wolverhampton
1-1
Liverpool Jedva pobedio Aston Villu 2-1 i to posle Preokreta
Sautempoton Koji je u Prošlom kolu izgubio 9-0 od Lestera, Sada ih je Mančester City Pobedio Jedva Posle preokreta i igrali su Kući


ŠTA SE DEŠILO?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Има Олимпијакос зато да исто доживи дебакл. Једно од 4 до 7 комада има Бајерн да им дадне.

SAŠA FRANKFURT

pre 4 godine

drago: plači!! Eintracht je jednostavno bio bolji!! Isključen pa šta?! Koliko je puta Frankfurtu bio isključen igrač, pa ne plaču!!

drago

pre 4 godine

Oposume

Kako nije uspjesan kad je osvojio 2 duple krune?? Vise od tog se ne moze.
A sto se tice Liga Prvaka: Real ih je unistio u polufinalu 14-e, Barca ih je izbacila 15-e, Atletico 16-e, Real u 4-finalu 17-e i u polufinalu 18-e. Ni jedan nije bio finalni mec a daleko je od 4-finala do trofeja.
Inace temelje mocnog Bayerna su udarili Hrvati Cajkovski i Zebec. Cajkovski je prvo sa Kolnom osvojio titulu, pa je onda Bayern uveo u prvu ligu, osvojio sa njima 2 Kupa i Kup Kupova. On je uveo u tim Beckenbauera, Seppa Maiera, Gerda Mullera i svu tu generaciju koja je najveca u povijesti Bayerna. Trenirao ih je 5 godina. Naslijedio ga je Zebec koji je bas kao i Kovac osvojio duplu krunu u prvoj sezoni. To je bila prva Bayernova Bundesliga (igra se od 63-e), osvojili su i jedno prijeratno prvenstvo.
Zebec je 10 godina kasnije odveo i HSV do titule i finala LP godinu potom. U HSV-u su tada igrali Ivan Buljan i Kevin Keegan.

djedmedjed

pre 4 godine

facit: tko god je probao igrati nogomet na vrhunskom nivou bez veznog reda, doživio je neuspjeh. Bayern ima te probleme, dakako na vrhunskoj razini. Krilne škare Riberry - Robben su funkcionirale dok je bilo igrača koji su diktirali tempo i slali upotrebljive lopte. To su bili Kroos, Schweinsteiger i Xabi Alonso. Veznjaci koji su došli poslije njih nisu opravdali očekivanja : Thiago je odličan tehničar, ali fizička igra i preuzimanje odgovornosti su mu strani pojmovi. Jamesu Rodriguezu je stalno po glavi išao Real i lutao je u formi ; nakon jedne odlične partije su uslijedile tri loše i tako stalno.
Psihički labilni Sanches nije dobio dovoljno minutaže i propao je. Goretzka svojom kvalitetom nije igrač za Bayern. Kupovali su preofenzivne bekove i kojekakva krila a nasušno potrebnog režisera u sredini nigdje

drago

pre 4 godine

Tsp

Kovacic igra standarno u Chelsea-iju, Brekalo je odlican u Wolsburgu, Caleta-Car je standardan u 3. timu francuske lige, Bradaric je standardan u 4. timu francuske lige, Pasalic je standardan u 3. timu talijanske lige, Rog je standardan u 5. timu talijanske lige, Vlasic je odlican u CSKA, lani srusio Real u LP, Pjacu i Halilovica su unistile ozlijede.
Kovacic, Bradaric i Pasalic igraju LP. Bradaric je uz Sancha iz Dortmunda i Desta iz Ajaxa jedini standardan u LP od tinejdzera.

A gdje su vasi? Onaj mali Joveljic ima mizernu minutazu u Eintrachtu, drugi je Jovic koji odskace po timu u kojem igra, a ni ne igra a i kad igra to je ocaj. Tog Jovica je otkrio Kovac a i Jovic i Joveljic su iz Bijeljine, BIH.
Mi uvijek imamo talente, pogotovo ih Dinamova skola izbacuje.

tsp

pre 4 godine

(drago, 02. novembar 2019 23:20)

Mozes do sutra da se tesis i nabrajas. Po talentu nam ne mozete ni prici. Pucaj u glinene golubove bolje, to je za tebe.

croata

pre 4 godine

Oposum, divna životinjica, 02. novembar 2019 23:03)

Ne brini, svatko normalan zna da kovac nije za bayern. Moze trenirat klubove u borbi za opstanak uz poneki bljesak ko s frankfurtom, a i taj kup sto je uzeo ni danas mi nije jasno kako. Bezveznjakovic.

Oposum, divna životinjica

pre 4 godine

(drago, 2. novembar 2019 22:35)

Ma ne pljujem ja Kovača nimalo, a ponajmanje bi ga pljuvao zato što je Hrvat, taman posla, nisam nacionalista dragi moj susede, ma koliko to tebi čudno izgledalo, ali jednostavno kažem da Kovač nije trener za Bajern i stojim i dalje iza toga kao neko iz Srbije koji je navijač i veliki poštovalac Bajerna naravno. I nimalo nisam ljubomoran na uspehe vaših trenera i igrača u svetu fudbala u 21. veku, cenim te vaše uspehe, ali vas i s pravom kritikujem kada se mnogo ponesete tim nekim uspehom i od sebe pravite fudbalske "nadljude" što jednostavno nije tačno. U ovom trenutku nema trenera sa Balkana ni kod vas ni kod nas koji ume uspešno voditi giganta poput Bajerna i to je činjenica.

drago

pre 4 godine

uvek bili

95-ta
U nogometu ste jednako veliki gubitnici


Oposume


Prvi razlog zasto ga ti pljujes je sto je Hrvat. Da nije Hrvat bilo bi 5 komentara o treneru.
Bayern ima prestaru momcad. Neuer, Boateng, Martinez, Muller, Lewa, sve su to igraci iznad 30 godina. Koga mu je to Bayern doveo od top klasa? Samo Coutinha u 2 sezone. I to igraca koji nije do kraja spreman.

drago je i meni sto ste glineni golubovi i nista drugo

pre 4 godine

Otkad su shvatili da dva slucajna penala ne mogu da poniste realna ponizenja od Spanije,Madjarske,Tunisa,Azerbejdzana ovi Hrvati su totalni "ODLEPILI".Bili su Hrvati uvek iskompleksirani,svesni da su Zvezdine titule prvaka Evrope i sveta za njih vecno nedostizni ali sada bas imaju FRASOVE!Strasno!

drago

pre 4 godine

Oposume

Kovac ih vodi drugu sezonu a Guardiola ih je vodio 3. Kovac je u prvoj sezoni uzeo duplu krunu a u LP ispao od kasnijeg osvajaca. Prvu utakmicu igrao 0:0 u Liverpoolu, u uzvratu dominirao do greske Neuera. Cinilo se da ce sigurno proci ali nakon primljenog gola tesko je bilo zabiti Liverpoolu 2.
Guardia nije nikad stigao ni do finala LP.
Lani su ga napadali zbog LP a sad kad tamo dominiraju opet ne valja.
Ovdje je Boateng iskljucenjem usmjerio utakmicu.

uvek bili

pre 4 godine

@drago kojeg finala, onog gde vas razvalili ajde kompleksasu kad osvojite neku titulu javite se, ovako prestani da se sramotis niko ne voli gubitnike

cxy

pre 4 godine

Jovica je stvorila Crvena zvezda glineni golubaru. A tvoj Kovac je jedino stvorio glavobolje milionima navijaca Bajerna. Kakav amater od trenera.
(Milojka, 02. novembar 2019 19:24)

Da nije bilo Kovaća sada bi Jović igrao na oranicama.

tsp

pre 4 godine

Da nije bilo Kovaća sada bi Jović igrao na oranicama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cxy, 2. novembar 2019 22:09)

Sto Kovac i vasi "vrsni" treneri nisu sprecili da na oranicama igraju sada Alen Halilovic,Marko Rog,Marko Pjaca i drugi veliki "talenti" hrvatskog fudbala? Jovic je pojam za vase napadace.

djedmedjed

pre 4 godine

Oposume ;
Niku Kovača donekle opravdava činjenica da prošle godine nisu doveli nikakvo pojačanje, a u kadar su mu gurnuti igrači koje nije on birao nego Rummenigge. Pavard je već bio kupljen, a kupnju Hernandeza je isforsirao upravo Rummenigge. Ispostavilo se da su oba Francuza orijentirana na ofenzivu a zapostavljaju obranu. Utakmica protiv Augsburga je pokazala koliko su šuplji.Svaka kontra - mega šansa ! Hernandez je briljirao u Atleticu, koji je pojam obrambene igre,u kojem je godinama igrala kompletna uža obrana urugvajske reprezentacije.A Pavard je nečija fiks-ideja, taj je pravi kikser.U prvoj utakmici sezone je vaš Grujić Pavarda izvozao ko vrag šmrkavca.Pad Boatenga, ozljeda Sülea i odlazak Hummelsa su Bayerna ostavili bez krštenog ( kako bi vi rekli )stopera.Kovač ima 2 glavna problema : 1) dirnuo je u bavarsku legendu, svetu kravu Thomasa Müllera koji već godinama nije sjena onog igrača otprije i 2) nije našao poziciju za izuzetno talentiranog Kimmicha. Mali je školovani bek, ali si je umislio da je krilo i na SP je po meni jedan od glavnih krivaca za ispadanje Nijemaca.Bio je po 20-30 metara od svog igrača ! Sad igra u vezi, a svi znamo da mu je to neprirodno. Uz to, Thiago je alibi-igrač - taj nikad preuzeo odgovornost.Po meni Kovač nije trener za Bayern, to sam rekao kad je dolazio. On je idealan za igru iz kontre, preveliki je ziheraš da bi vodio vrhunske napadačke timove.Na SP 2014. je takvom taktikom umrtvio igru Hrvatske i kriv je za neprolazak grupe.

Ljubitelj fudbala

pre 4 godine

Ovaj današnji sramni poraz Bajerna u Bundesligi je samo još jedan u nizu prilično velikih kikseva Bajerna u skorije vreme, ovoga puta potvrđen u izuzetno visokom porazu od Ajntrahta koji govori o tome da je Bajernu momentalno potrebna promena i na trenerskoj poziciji i u rosteru igrača. Bavarski gigant Bajern postane nesavladiva mašina koja melje sve pred sobom onda kada kičmu njegovog tima sačinjavaju Nemci najbolji nemački reprezentativci i kada je trener obavezno Nemac naravno. Kada pogledate slavnu istoriju Bajerna naići ćete upravo na potvrdu te činjenice. Poslednji put Bajern je bio bukvalno nesavladiva mašina pre nekoliko sezona kada je trener bio Nemac Jup Hajnkes sa timom prepunim Nemaca ključnih nemačkih reprezentativaca šampiona sveta 2014. godine, Nojera, Lama, Švajnštajgera, Gomeza, Boatenga, Milera, Gecea i još nekih. Tada je Bajern bio bukvalno nesavladiv. Tada je na pravi način Nemac Jup Hajnkes vodio taj tim do vrha. Sve posle toga u Bajernu je bilo daleko ispod tog nivoa, a ova sezona preti da postane najlošija u 21. veku. Promena trenera Bajernu je potrebna pod hitno i vraćanje starom dobrom načinu vođenja tog tima koji garantovano donosi velike uspehe.

Oposum, divna životinjica

pre 4 godine

(djedmedjed, 2. novembar 2019 20:18)

Napisao si prevelik i prilično dobro sažet komentar u kome si na jedan prefinjen način pokušao da opravdaš Kovača i kažeš da on nije kriv za trenutno rasulo u Bajernu odnosno da ga amnestiraš za sve katastrofalne poteze koje povlači od samog dolaska u Bajern naravno. Ali u tome nisi uspeo. U redu, razumem ja da volite i cenite svog trenera koji je vaše nacionalnosti, to je lepo a i normalno naravno, ali prike moj dragi kada neko greši onda jednostavno GREŠI i nije nimalo stid to javno reći pa makar da ti je i ROĐENI BRAT. Čoveče, od samog dolaska u Bajern Kovač čini strašno pogrešne poteze, a tim je i dan danas veoma jak, vidiš da više ni u četvrtfinale LŠ nisu u stanju ući a pod Gvardiolom su bili redovni u polufinalima i da ih Real nije putem sudija brutalno pokrao u par sezona za redom osvojili bi oni sve te tri LŠ za redom koje im je Real bukvalno oteo! Kako to ne umeš da shvatiš? To je bilo pod Gvardiolom a pod Kovačem ne samo da ni u četvrtfinale LŠ ne mogu ući već i u Bundesligi ređaju poraze redom. Zar je to teško priznati?

djedmedjed

pre 4 godine

Bayern nije više ona mašina od prije par godina ! Nakon jednog beznadežno glupog poteza pred deset godina kad su hohštaplera Klinsmanna postavili za trenera, imali su sreće u nesreći da je nakon njega došao van Gaal. On je postavio temelje jakom Bayernu. Uz već etabliranog Riberyja doveo je Robbena, čovjeka sa staklenim nogama kojeg su se radi sklonosti ozljedama odrekli Chelsea i Real. U Bayernu je našao formu života i Bayern je u njima dvojici imao najjaču krilnu liniju na svijetu. Uz Neuera, neizostavnog Lahma i Schweinsteigera te Tonija Kroosa i Maria Gomeza su imali vrhunski kostur momčadi. Van Gaal je iz mladog pogona upucao u prvu momčad Müllera, Badstubera i Alabu, a iz HSV-a je bez odštete doveo Olića. Heynckes i Guardiola su stalno poboljšavali igru, ali klub je napravio 2 krucijalne greške ; doveli su bezvoljnog Ancelottija za trenera, a jedinom vrhunskom veznjaku Kroosu nisu ponudili isti ugovor kao ostalim vrhunskim igračima. Odlazak Kroosa ih je načeo, Müller i Boateng su postali ispodprosječni,dok su Robben i Riberry ostarili i prestali igrati. Kovač je u nezavidnoj poziciji. Da nema Lewandowskog i Gabryja gubili bi oni i češće...

drago

pre 4 godine

Stvarno Srbi su od naseg finala totalno "ODLEPILI". Bili su i prije iskompleksirsli ali sad ih hvataju FRASOVI.
Pljuju po Kovacu koji im je stvorio Jovica, nadi hvale tog Jovica kad je presao u Real a Srbi na to uzvravacaju da je bolji od Modrica. Strasno.

Oliver

pre 4 godine

@јд123, 2

Odlican komentar,samo da prikljucim odgovor na tvoje pitanje dokle Henes moze da stiti Kovaca. Najkasnije do 15.novembra kad se odrzava godisnja skupstina Bayerna na kojoj se Henes povlaci sa mesta predsednika,a na njegovo mesto dolazi Herbert Hainer,bivsi CEO Adidasa. Rummenigge ce postati najmocniji u naredne 2 godine dok se i on ne povuce u korist Olivera Kahna. Dakle,Kovac ima jos maksimalno 13 dana.

јд123

pre 4 godine

Uli Henes moze samo da se nervira sto je Niko Kovac trener, neda njega Rumenige sigurno do kraja sezone!
(FCB Vizemeister dahoam, 2. novembar 2019 19:13)

Ха, ха, ха, ти си изгледа неко ко живи на Балкану. Да си у Минхену, знао би да је Румениге у неколико наврата критиковао Ковача јавно. После прошлог кола га је опет критиковао да су новинари били у чуду зашто критику износи у јавност уместо да то ради интерно. У Немачкој је опште познато да је Румениге био против ангажовања Ковача и да то уопште не крије. Хенес га је свеједно довео иако се Румениге томе увелико противио.

Сада ће Румениге да чува Ковача, ха, ха, ха. Да Хенес није толико јак, Румениге би одавно отерао Ковача. Питање је колико дуго ће Хенес успети да се одапире притиску. Једно је сигурно, са сваком изгубљеном утакмицом, Хенес има све мање аргумената да чува леђа Ковачу.

Milojka

pre 4 godine

Kovac neznalice,stvorio si Srbiji prvu pravu nogometnu zvijezdu poslije Vidica,sta ti znas ,das 7icu usred Londona finalistu LP i od Eintrachta od davljenika napravis redovitog ucesnika europske lige i mislis da si neki trener..Boateng igracino kako igras godinama svaka cast ..nije Löw lud...
(Zigzaga, 02. novembar 2019 19:03)

Jovica je stvorila Crvena zvezda glineni golubaru. A tvoj Kovac je jedino stvorio glavobolje milionima navijaca Bajerna. Kakav amater od trenera.

Oliver

pre 4 godine

@Zigzaga,

Sta mene briga za Eintracht i Luku Jovica,je l' navijam za njih ili za Bayern? Kad pominjes sedmicu u Londonu,pomeni i da je Totenhem imao 5 stopostotnih sansi na 0:0 i da nas je Nojer spasao. Pomeni i da jedna lasta ne cini prolece nego da pobede i dobre igre moras da imas u kontinuitetu,sto je i najteze. Pomeni i da se Niko nije bas proslavio kao vas "izbornik". Konacno,budi covek pa priznaj da branis NIku samo i jedino zbog toga sto je Hrvat. Da je on Nemac,pisao bi ti isto kao i ja. Btw,ja sam iste ovakve kriticke komentare pisao i 2009. za Jirgena Klinsmana,jer je jednaka truba kao i Kovac. Ali ja gledam prvenstveno fudbalsko znanje,a ne eritrocite.

Oliver

pre 4 godine

@FCB Vizemeister

Gvardiola je tri puta ispao u polufinalu Cl,a ne vec u osmini kao NIko. Van Gaal je u prvoj sezoni odmah usao u finale CL,Hajnkes je isto u prvoj sezoni usao u finale CL,a u drugoj osvojio CL. Ali ovo su veliki,genijalni treneri kojima Niko nije ni prineti. Drugo,ako je tako lako osvojiti duplu krunu u Bundesligi,pa to upravo znaci da je Niko slab trener,jer i "tvoja mama" to moze da osvoji. Dakle,priznao si da je Niko niko. Ali ti si slab sa logikom pa zato ni ne shvatas sta pises. Trece,upravo je Uli Henes podrzavao Niku,a Rummenigge je od pocetka bio protiv NIke,a ne obrnuto. Znaci,ti ne znas ni odnose moci u Bayernu,ni ko koga tamo podrzava,ti bukvalno nemas blage veze s Bayernom. Rummenigge vec ima svog favorita,to je Erik ten Hag iz Ajaxa. Dakle,Niko uskoro odlazi,budi siguran u to,moja zelja ce se ostvariti,a tvoja nece.Ali ti si vec navikao da gubis od mene,hehehehe

FCB Vizemeister dahoam

pre 4 godine

Da li je najbolji trener na svetu Gvardiola dok je bio u Bajernu osvojio nesto sto nije Niko Kovac? Sta ocekujete da u prvoj sezoni osvoji CL sto nije uspeo ni Gvardiola za 3 godine. Vaznije je da se igra dobro na prolece a ne u jesen a prvenstvo i kup bi i moja mama osvojila u ovakvoj ligi. Ova sezona mi jako mirise na osvajanje CL a Uli Henes moze samo da se nervira sto je Niko Kovac trener, neda njega Rumenige sigurno do kraja sezone!

Ivan

pre 4 godine

Velika blamaža Bajerna zaista. Nije problem samo ovaj današnji sramotno ubedljivi poraz već i činjenica da je ekipa izgubila kontinuitet dobrih igara i njen dobro poznati šampionski ritam. Pod kormilom Kovača ovaj bavarski gigant posrće kao nikada do sada u 21. veku. U najvećoj je krizi slavni minhenski klub još posle one teške krize sredinom 90-tih koja je započela posle eliminacije od Zvezde u polufinalu KEŠ kada su nakon toga gubili u Bundesligi godinama ređavši dvocifren broj poraza tokom sezone a u Evropi su ih deklasirali i mnogi manji klubovi među kojima i danski BK koliko me sećanje služi sa 6:2. E ova sezona preti da postane slična toj krizi i da Bajerna baci ne u drugi nego i u treći plan evropskih klubova. Očigledno je da Kovač nije kalibar trenera za Bajern i da će uspeti da izgubi i ono što njegovi prethodnici nisu, Bundesligu, u kojoj Bajern suvereno vlada u 21. veku. Mora uprava bavarskog giganta da pod hitno traži nekog vrhunskog trenera ukoliko žele opet na evropski i nemački vrh. Sada se najbolje vidi da je Jup Hajnkes jedini od ove generacije Bajerna umeo da napravi nepobedivu mašinu koja osvaja sve čega se dohvati, koja se prošeta kroz LŠ lagano. U Bajernu Kovač nema šta da traži, sa klubovima poput Ajntrahta i njemu sličnih može da napravi dobar posao ali sa gigantima poput Bajerna definitivno ne. U 21. veku Jup Hejnkes je jedini koji je od Bajerna stvorio moćnu mašinu. Što pre potražiti vrhunskog trenera inače sledi strahovit pad Bajerna definitivno.

Oliver

pre 4 godine

Sad je konacno jasno kao dan: i zigzag i FCB Vizemeister su Hrvati. Pazite koliki su oni nacionalisti,FCB je Bayernov hejter,a navija za NIku Kovaca i brani ga non stop. Samo Hrvati brane Kovaca i niko drugi na planeti!

FCB Vizemeister dahoam

pre 4 godine

Bilo kako bilo srusicemo veceras ja i moji Baustelci sve kafane po Minhenu u cast ove petarde i pobede mog Minhena 1860, pa neka kosta sta kosta! Laku noc

СРБИН

pre 4 godine

Мора и Србија да проради већ једном! Имамо Тадића и Костића, СМС да износи лопту. Само одбрана је лоша.

FCB Vizemeister dahoam

pre 4 godine

Kovac neznalice,stvorio si Srbiji prvu pravu nogometnu zvijezdu poslije Vidica,sta ti znas ,das 7icu usred Londona finalistu LP i od Eintrachta od davljenika napravis redovitog ucesnika europske lige i mislis da si neki trener..Boateng igracino kako igras godinama svaka cast ..nije Löw lud...
(Zigzaga, 2. novembar 2019 19:03)

Malo ih je ali nadje se i po neki komentator koji zna nesto o fudbalu!

Zigzaga

pre 4 godine

Kovac neznalice,stvorio si Srbiji prvu pravu nogometnu zvijezdu poslije Vidica,sta ti znas ,das 7icu usred Londona finalistu LP i od Eintrachta od davljenika napravis redovitog ucesnika europske lige i mislis da si neki trener..Boateng igracino kako igras godinama svaka cast ..nije Löw lud...

nekad...

pre 4 godine

Ne pamtim kada je Bajern primio 5 komada u ligi. Do cega je Bajern doveo amater iz zemlje glinenih golubova i oni ga jos trpe.

(Sintija, 2. novembar 2019 17:52)

2009 je Wolfsburg pobedio Bajern sa 5:1,a dva puta je asistent bio Srbin Zvjezdan Misimović. Te sezone Wolfsburg je bio šampion,a Misimović prvi asistent lige. Misimović je tad igrao za bosansku reprezentaciju jer je nekoliko godina ranije naš vrli stručnjak Pižon procenio da nije talentovan za fudbal i oterao ga je iz mlade reprezentacije Srbije.

Monteri iz Jajca

pre 4 godine

Ne pamtim kada je Bajern primio 5 komada u ligi. Do cega je Bajern doveo amater iz zemlje glinenih golubova i oni ga jos trpe.

(Sintija, 2. novembar 2019 17:52)

Davao im je Bremen i Volfsburg kada su bili prvaci 5,6 komada u Minhenu!

maconii

pre 4 godine

koliko je ovo mozda nerealno da bajern primi 5 komada u domacoj ligi,jos nerealnije je bilo to sto su dali 7 totenhemu....ali eto,fudbal je to

dzericak

pre 4 godine

"Kostić je bukvalno "nokautirao" Bajern golom..."

Jel znate vi šta znači reč bukvalno? Pa ne ide glagol sa navodnicima posle te reči. Jezivo koja smo neobrazovana nacija postali.

Oliver

pre 4 godine

Da li je to taj najjaci tim Bajerna ikada pod Kovacem?
@(vuk.mil.pfc@gmail com, 2. novembar 2019 17:41)

To pitaj Nesrecnog Zidara koji godinu dana ovde lupeta i trabunja kako je "Niko Kovac najbolji trener u Nemackoj",hehehehe

Veci i od najveceg Zvezdasa ikad

pre 4 godine

Neka ide vise ova Kovac!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Fast, 2. novembar 2019 17:41)


A zasto da ide?
Samo neka ostane.

Oliver

pre 4 godine

@Red devil 7,

Rece navijac raspalog ucesnika Lige Evrope Junajteda koji je izgubio od nekakvog Bornmuta. Sto bi rekao nas narod: vidi trun u tudjem oku,a ne vidi balvan u svom,hehehehe

Oliver

pre 4 godine

Niste napisali vrlo bitnu stvar, to da je Bajern igrao sa igracem manje skoro celu utakmicu.
(2CRAZY,

Istina,ali to nije razlog da dobijes petardu. I to je krivica Kovaca. Boateng je iskljucen u 9.minutu,a on uvodi Havi Martineza tek u 63. minutu kad je vec bilo 3:1.Znaci,on igra samo sa jednim stoperom Pavardom citavih 54 minuta!! Pa da li je to normalno ljudi moji,sta je to? Igrati s jednim stoperom,a imas 10 igraca,to je ludilo! Covek nema pojma,nema veze s vezom!!

Samo CZ

pre 4 godine

A šta ga tek čeka na Miticu.Neka se spremi za još jednu petardu. Na nekom ćemo i mi bes da iskalimo... A da, prvo neka se spreme pevci...

Ime

pre 4 godine

Auu kakve su ovo oscilacije. Ne pamtim veći poraz Bajerna. Imam 35, fudbal pratim preko 20 godina intenzivno. Bajern je oduvek bio sinonim za stabilnu ekipu.

Zreb

pre 4 godine

Barsa gubi trenutno 3-1, Bajern izgubio, PSG izgubio, Liverpul gubi, Siti jedva sa ekipom koja je izgubila na svom terenu 9-0. Veoma interesantno.

Red devil 7

pre 4 godine

Možda bi bilo dobro da Bayern zabrani svojim igračima da igraju za reprezentaciju hehe, mrtva trka izmedju Nojera i Terstegena ko ce vise primiti. Oliver otišao na infuziju...

FCB Vizemeister dahoam

pre 4 godine

Puni bre boraniju da nije bilo Nojera bilo bi 10 komada! Sada ce svi u glas da pljuju Kovaca (jedva docekali) a gde vam je bio Miler i Coutinho, ljudi zaradjuju 15 mil. godisnje a nisu pipnuli loptu! I Augsburg bi im dao 5 komada da je bilo sudjenje posteno.

Ime

pre 4 godine

Auu kakve su ovo oscilacije. Ne pamtim veći poraz Bajerna. Imam 35, fudbal pratim preko 20 godina intenzivno. Bajern je oduvek bio sinonim za stabilnu ekipu.

Zreb

pre 4 godine

Barsa gubi trenutno 3-1, Bajern izgubio, PSG izgubio, Liverpul gubi, Siti jedva sa ekipom koja je izgubila na svom terenu 9-0. Veoma interesantno.

FCB Vizemeister dahoam

pre 4 godine

Puni bre boraniju da nije bilo Nojera bilo bi 10 komada! Sada ce svi u glas da pljuju Kovaca (jedva docekali) a gde vam je bio Miler i Coutinho, ljudi zaradjuju 15 mil. godisnje a nisu pipnuli loptu! I Augsburg bi im dao 5 komada da je bilo sudjenje posteno.

nekad...

pre 4 godine

Ne pamtim kada je Bajern primio 5 komada u ligi. Do cega je Bajern doveo amater iz zemlje glinenih golubova i oni ga jos trpe.

(Sintija, 2. novembar 2019 17:52)

2009 je Wolfsburg pobedio Bajern sa 5:1,a dva puta je asistent bio Srbin Zvjezdan Misimović. Te sezone Wolfsburg je bio šampion,a Misimović prvi asistent lige. Misimović je tad igrao za bosansku reprezentaciju jer je nekoliko godina ranije naš vrli stručnjak Pižon procenio da nije talentovan za fudbal i oterao ga je iz mlade reprezentacije Srbije.

Monteri iz Jajca

pre 4 godine

Ne pamtim kada je Bajern primio 5 komada u ligi. Do cega je Bajern doveo amater iz zemlje glinenih golubova i oni ga jos trpe.

(Sintija, 2. novembar 2019 17:52)

Davao im je Bremen i Volfsburg kada su bili prvaci 5,6 komada u Minhenu!

maconii

pre 4 godine

koliko je ovo mozda nerealno da bajern primi 5 komada u domacoj ligi,jos nerealnije je bilo to sto su dali 7 totenhemu....ali eto,fudbal je to

dzericak

pre 4 godine

"Kostić je bukvalno "nokautirao" Bajern golom..."

Jel znate vi šta znači reč bukvalno? Pa ne ide glagol sa navodnicima posle te reči. Jezivo koja smo neobrazovana nacija postali.

Samo CZ

pre 4 godine

A šta ga tek čeka na Miticu.Neka se spremi za još jednu petardu. Na nekom ćemo i mi bes da iskalimo... A da, prvo neka se spreme pevci...

Veci i od najveceg Zvezdasa ikad

pre 4 godine

Neka ide vise ova Kovac!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Fast, 2. novembar 2019 17:41)


A zasto da ide?
Samo neka ostane.

Oliver

pre 4 godine

@Red devil 7,

Rece navijac raspalog ucesnika Lige Evrope Junajteda koji je izgubio od nekakvog Bornmuta. Sto bi rekao nas narod: vidi trun u tudjem oku,a ne vidi balvan u svom,hehehehe

СРБИН

pre 4 godine

Мора и Србија да проради већ једном! Имамо Тадића и Костића, СМС да износи лопту. Само одбрана је лоша.

FCB Vizemeister dahoam

pre 4 godine

Bilo kako bilo srusicemo veceras ja i moji Baustelci sve kafane po Minhenu u cast ove petarde i pobede mog Minhena 1860, pa neka kosta sta kosta! Laku noc

FCB Vizemeister dahoam

pre 4 godine

Kovac neznalice,stvorio si Srbiji prvu pravu nogometnu zvijezdu poslije Vidica,sta ti znas ,das 7icu usred Londona finalistu LP i od Eintrachta od davljenika napravis redovitog ucesnika europske lige i mislis da si neki trener..Boateng igracino kako igras godinama svaka cast ..nije Löw lud...
(Zigzaga, 2. novembar 2019 19:03)

Malo ih je ali nadje se i po neki komentator koji zna nesto o fudbalu!

Oliver

pre 4 godine

@FCB Vizemeister

Gvardiola je tri puta ispao u polufinalu Cl,a ne vec u osmini kao NIko. Van Gaal je u prvoj sezoni odmah usao u finale CL,Hajnkes je isto u prvoj sezoni usao u finale CL,a u drugoj osvojio CL. Ali ovo su veliki,genijalni treneri kojima Niko nije ni prineti. Drugo,ako je tako lako osvojiti duplu krunu u Bundesligi,pa to upravo znaci da je Niko slab trener,jer i "tvoja mama" to moze da osvoji. Dakle,priznao si da je Niko niko. Ali ti si slab sa logikom pa zato ni ne shvatas sta pises. Trece,upravo je Uli Henes podrzavao Niku,a Rummenigge je od pocetka bio protiv NIke,a ne obrnuto. Znaci,ti ne znas ni odnose moci u Bayernu,ni ko koga tamo podrzava,ti bukvalno nemas blage veze s Bayernom. Rummenigge vec ima svog favorita,to je Erik ten Hag iz Ajaxa. Dakle,Niko uskoro odlazi,budi siguran u to,moja zelja ce se ostvariti,a tvoja nece.Ali ti si vec navikao da gubis od mene,hehehehe

djedmedjed

pre 4 godine

Bayern nije više ona mašina od prije par godina ! Nakon jednog beznadežno glupog poteza pred deset godina kad su hohštaplera Klinsmanna postavili za trenera, imali su sreće u nesreći da je nakon njega došao van Gaal. On je postavio temelje jakom Bayernu. Uz već etabliranog Riberyja doveo je Robbena, čovjeka sa staklenim nogama kojeg su se radi sklonosti ozljedama odrekli Chelsea i Real. U Bayernu je našao formu života i Bayern je u njima dvojici imao najjaču krilnu liniju na svijetu. Uz Neuera, neizostavnog Lahma i Schweinsteigera te Tonija Kroosa i Maria Gomeza su imali vrhunski kostur momčadi. Van Gaal je iz mladog pogona upucao u prvu momčad Müllera, Badstubera i Alabu, a iz HSV-a je bez odštete doveo Olića. Heynckes i Guardiola su stalno poboljšavali igru, ali klub je napravio 2 krucijalne greške ; doveli su bezvoljnog Ancelottija za trenera, a jedinom vrhunskom veznjaku Kroosu nisu ponudili isti ugovor kao ostalim vrhunskim igračima. Odlazak Kroosa ih je načeo, Müller i Boateng su postali ispodprosječni,dok su Robben i Riberry ostarili i prestali igrati. Kovač je u nezavidnoj poziciji. Da nema Lewandowskog i Gabryja gubili bi oni i češće...

Ivan

pre 4 godine

Velika blamaža Bajerna zaista. Nije problem samo ovaj današnji sramotno ubedljivi poraz već i činjenica da je ekipa izgubila kontinuitet dobrih igara i njen dobro poznati šampionski ritam. Pod kormilom Kovača ovaj bavarski gigant posrće kao nikada do sada u 21. veku. U najvećoj je krizi slavni minhenski klub još posle one teške krize sredinom 90-tih koja je započela posle eliminacije od Zvezde u polufinalu KEŠ kada su nakon toga gubili u Bundesligi godinama ređavši dvocifren broj poraza tokom sezone a u Evropi su ih deklasirali i mnogi manji klubovi među kojima i danski BK koliko me sećanje služi sa 6:2. E ova sezona preti da postane slična toj krizi i da Bajerna baci ne u drugi nego i u treći plan evropskih klubova. Očigledno je da Kovač nije kalibar trenera za Bajern i da će uspeti da izgubi i ono što njegovi prethodnici nisu, Bundesligu, u kojoj Bajern suvereno vlada u 21. veku. Mora uprava bavarskog giganta da pod hitno traži nekog vrhunskog trenera ukoliko žele opet na evropski i nemački vrh. Sada se najbolje vidi da je Jup Hajnkes jedini od ove generacije Bajerna umeo da napravi nepobedivu mašinu koja osvaja sve čega se dohvati, koja se prošeta kroz LŠ lagano. U Bajernu Kovač nema šta da traži, sa klubovima poput Ajntrahta i njemu sličnih može da napravi dobar posao ali sa gigantima poput Bajerna definitivno ne. U 21. veku Jup Hejnkes je jedini koji je od Bajerna stvorio moćnu mašinu. Što pre potražiti vrhunskog trenera inače sledi strahovit pad Bajerna definitivno.

tsp

pre 4 godine

Da nije bilo Kovaća sada bi Jović igrao na oranicama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cxy, 2. novembar 2019 22:09)

Sto Kovac i vasi "vrsni" treneri nisu sprecili da na oranicama igraju sada Alen Halilovic,Marko Rog,Marko Pjaca i drugi veliki "talenti" hrvatskog fudbala? Jovic je pojam za vase napadace.

Oposum, divna životinjica

pre 4 godine

(drago, 2. novembar 2019 22:35)

Ma ne pljujem ja Kovača nimalo, a ponajmanje bi ga pljuvao zato što je Hrvat, taman posla, nisam nacionalista dragi moj susede, ma koliko to tebi čudno izgledalo, ali jednostavno kažem da Kovač nije trener za Bajern i stojim i dalje iza toga kao neko iz Srbije koji je navijač i veliki poštovalac Bajerna naravno. I nimalo nisam ljubomoran na uspehe vaših trenera i igrača u svetu fudbala u 21. veku, cenim te vaše uspehe, ali vas i s pravom kritikujem kada se mnogo ponesete tim nekim uspehom i od sebe pravite fudbalske "nadljude" što jednostavno nije tačno. U ovom trenutku nema trenera sa Balkana ni kod vas ni kod nas koji ume uspešno voditi giganta poput Bajerna i to je činjenica.

Oliver

pre 4 godine

Da li je to taj najjaci tim Bajerna ikada pod Kovacem?
@(vuk.mil.pfc@gmail com, 2. novembar 2019 17:41)

To pitaj Nesrecnog Zidara koji godinu dana ovde lupeta i trabunja kako je "Niko Kovac najbolji trener u Nemackoj",hehehehe

Oliver

pre 4 godine

Niste napisali vrlo bitnu stvar, to da je Bajern igrao sa igracem manje skoro celu utakmicu.
(2CRAZY,

Istina,ali to nije razlog da dobijes petardu. I to je krivica Kovaca. Boateng je iskljucen u 9.minutu,a on uvodi Havi Martineza tek u 63. minutu kad je vec bilo 3:1.Znaci,on igra samo sa jednim stoperom Pavardom citavih 54 minuta!! Pa da li je to normalno ljudi moji,sta je to? Igrati s jednim stoperom,a imas 10 igraca,to je ludilo! Covek nema pojma,nema veze s vezom!!

Zigzaga

pre 4 godine

Kovac neznalice,stvorio si Srbiji prvu pravu nogometnu zvijezdu poslije Vidica,sta ti znas ,das 7icu usred Londona finalistu LP i od Eintrachta od davljenika napravis redovitog ucesnika europske lige i mislis da si neki trener..Boateng igracino kako igras godinama svaka cast ..nije Löw lud...

FCB Vizemeister dahoam

pre 4 godine

Da li je najbolji trener na svetu Gvardiola dok je bio u Bajernu osvojio nesto sto nije Niko Kovac? Sta ocekujete da u prvoj sezoni osvoji CL sto nije uspeo ni Gvardiola za 3 godine. Vaznije je da se igra dobro na prolece a ne u jesen a prvenstvo i kup bi i moja mama osvojila u ovakvoj ligi. Ova sezona mi jako mirise na osvajanje CL a Uli Henes moze samo da se nervira sto je Niko Kovac trener, neda njega Rumenige sigurno do kraja sezone!

djedmedjed

pre 4 godine

Oposume ;
Niku Kovača donekle opravdava činjenica da prošle godine nisu doveli nikakvo pojačanje, a u kadar su mu gurnuti igrači koje nije on birao nego Rummenigge. Pavard je već bio kupljen, a kupnju Hernandeza je isforsirao upravo Rummenigge. Ispostavilo se da su oba Francuza orijentirana na ofenzivu a zapostavljaju obranu. Utakmica protiv Augsburga je pokazala koliko su šuplji.Svaka kontra - mega šansa ! Hernandez je briljirao u Atleticu, koji je pojam obrambene igre,u kojem je godinama igrala kompletna uža obrana urugvajske reprezentacije.A Pavard je nečija fiks-ideja, taj je pravi kikser.U prvoj utakmici sezone je vaš Grujić Pavarda izvozao ko vrag šmrkavca.Pad Boatenga, ozljeda Sülea i odlazak Hummelsa su Bayerna ostavili bez krštenog ( kako bi vi rekli )stopera.Kovač ima 2 glavna problema : 1) dirnuo je u bavarsku legendu, svetu kravu Thomasa Müllera koji već godinama nije sjena onog igrača otprije i 2) nije našao poziciju za izuzetno talentiranog Kimmicha. Mali je školovani bek, ali si je umislio da je krilo i na SP je po meni jedan od glavnih krivaca za ispadanje Nijemaca.Bio je po 20-30 metara od svog igrača ! Sad igra u vezi, a svi znamo da mu je to neprirodno. Uz to, Thiago je alibi-igrač - taj nikad preuzeo odgovornost.Po meni Kovač nije trener za Bayern, to sam rekao kad je dolazio. On je idealan za igru iz kontre, preveliki je ziheraš da bi vodio vrhunske napadačke timove.Na SP 2014. je takvom taktikom umrtvio igru Hrvatske i kriv je za neprolazak grupe.

Milojka

pre 4 godine

Kovac neznalice,stvorio si Srbiji prvu pravu nogometnu zvijezdu poslije Vidica,sta ti znas ,das 7icu usred Londona finalistu LP i od Eintrachta od davljenika napravis redovitog ucesnika europske lige i mislis da si neki trener..Boateng igracino kako igras godinama svaka cast ..nije Löw lud...
(Zigzaga, 02. novembar 2019 19:03)

Jovica je stvorila Crvena zvezda glineni golubaru. A tvoj Kovac je jedino stvorio glavobolje milionima navijaca Bajerna. Kakav amater od trenera.

Oliver

pre 4 godine

@Zigzaga,

Sta mene briga za Eintracht i Luku Jovica,je l' navijam za njih ili za Bayern? Kad pominjes sedmicu u Londonu,pomeni i da je Totenhem imao 5 stopostotnih sansi na 0:0 i da nas je Nojer spasao. Pomeni i da jedna lasta ne cini prolece nego da pobede i dobre igre moras da imas u kontinuitetu,sto je i najteze. Pomeni i da se Niko nije bas proslavio kao vas "izbornik". Konacno,budi covek pa priznaj da branis NIku samo i jedino zbog toga sto je Hrvat. Da je on Nemac,pisao bi ti isto kao i ja. Btw,ja sam iste ovakve kriticke komentare pisao i 2009. za Jirgena Klinsmana,jer je jednaka truba kao i Kovac. Ali ja gledam prvenstveno fudbalsko znanje,a ne eritrocite.

Oliver

pre 4 godine

Sad je konacno jasno kao dan: i zigzag i FCB Vizemeister su Hrvati. Pazite koliki su oni nacionalisti,FCB je Bayernov hejter,a navija za NIku Kovaca i brani ga non stop. Samo Hrvati brane Kovaca i niko drugi na planeti!

tsp

pre 4 godine

(drago, 02. novembar 2019 23:20)

Mozes do sutra da se tesis i nabrajas. Po talentu nam ne mozete ni prici. Pucaj u glinene golubove bolje, to je za tebe.

јд123

pre 4 godine

Uli Henes moze samo da se nervira sto je Niko Kovac trener, neda njega Rumenige sigurno do kraja sezone!
(FCB Vizemeister dahoam, 2. novembar 2019 19:13)

Ха, ха, ха, ти си изгледа неко ко живи на Балкану. Да си у Минхену, знао би да је Румениге у неколико наврата критиковао Ковача јавно. После прошлог кола га је опет критиковао да су новинари били у чуду зашто критику износи у јавност уместо да то ради интерно. У Немачкој је опште познато да је Румениге био против ангажовања Ковача и да то уопште не крије. Хенес га је свеједно довео иако се Румениге томе увелико противио.

Сада ће Румениге да чува Ковача, ха, ха, ха. Да Хенес није толико јак, Румениге би одавно отерао Ковача. Питање је колико дуго ће Хенес успети да се одапире притиску. Једно је сигурно, са сваком изгубљеном утакмицом, Хенес има све мање аргумената да чува леђа Ковачу.

drago

pre 4 godine

Stvarno Srbi su od naseg finala totalno "ODLEPILI". Bili su i prije iskompleksirsli ali sad ih hvataju FRASOVI.
Pljuju po Kovacu koji im je stvorio Jovica, nadi hvale tog Jovica kad je presao u Real a Srbi na to uzvravacaju da je bolji od Modrica. Strasno.

Oliver

pre 4 godine

@јд123, 2

Odlican komentar,samo da prikljucim odgovor na tvoje pitanje dokle Henes moze da stiti Kovaca. Najkasnije do 15.novembra kad se odrzava godisnja skupstina Bayerna na kojoj se Henes povlaci sa mesta predsednika,a na njegovo mesto dolazi Herbert Hainer,bivsi CEO Adidasa. Rummenigge ce postati najmocniji u naredne 2 godine dok se i on ne povuce u korist Olivera Kahna. Dakle,Kovac ima jos maksimalno 13 dana.

uvek bili

pre 4 godine

@drago kojeg finala, onog gde vas razvalili ajde kompleksasu kad osvojite neku titulu javite se, ovako prestani da se sramotis niko ne voli gubitnike

drago

pre 4 godine

Tsp

Kovacic igra standarno u Chelsea-iju, Brekalo je odlican u Wolsburgu, Caleta-Car je standardan u 3. timu francuske lige, Bradaric je standardan u 4. timu francuske lige, Pasalic je standardan u 3. timu talijanske lige, Rog je standardan u 5. timu talijanske lige, Vlasic je odlican u CSKA, lani srusio Real u LP, Pjacu i Halilovica su unistile ozlijede.
Kovacic, Bradaric i Pasalic igraju LP. Bradaric je uz Sancha iz Dortmunda i Desta iz Ajaxa jedini standardan u LP od tinejdzera.

A gdje su vasi? Onaj mali Joveljic ima mizernu minutazu u Eintrachtu, drugi je Jovic koji odskace po timu u kojem igra, a ni ne igra a i kad igra to je ocaj. Tog Jovica je otkrio Kovac a i Jovic i Joveljic su iz Bijeljine, BIH.
Mi uvijek imamo talente, pogotovo ih Dinamova skola izbacuje.

Red devil 7

pre 4 godine

Možda bi bilo dobro da Bayern zabrani svojim igračima da igraju za reprezentaciju hehe, mrtva trka izmedju Nojera i Terstegena ko ce vise primiti. Oliver otišao na infuziju...

Ljubitelj fudbala

pre 4 godine

Ovaj današnji sramni poraz Bajerna u Bundesligi je samo još jedan u nizu prilično velikih kikseva Bajerna u skorije vreme, ovoga puta potvrđen u izuzetno visokom porazu od Ajntrahta koji govori o tome da je Bajernu momentalno potrebna promena i na trenerskoj poziciji i u rosteru igrača. Bavarski gigant Bajern postane nesavladiva mašina koja melje sve pred sobom onda kada kičmu njegovog tima sačinjavaju Nemci najbolji nemački reprezentativci i kada je trener obavezno Nemac naravno. Kada pogledate slavnu istoriju Bajerna naići ćete upravo na potvrdu te činjenice. Poslednji put Bajern je bio bukvalno nesavladiva mašina pre nekoliko sezona kada je trener bio Nemac Jup Hajnkes sa timom prepunim Nemaca ključnih nemačkih reprezentativaca šampiona sveta 2014. godine, Nojera, Lama, Švajnštajgera, Gomeza, Boatenga, Milera, Gecea i još nekih. Tada je Bajern bio bukvalno nesavladiv. Tada je na pravi način Nemac Jup Hajnkes vodio taj tim do vrha. Sve posle toga u Bajernu je bilo daleko ispod tog nivoa, a ova sezona preti da postane najlošija u 21. veku. Promena trenera Bajernu je potrebna pod hitno i vraćanje starom dobrom načinu vođenja tog tima koji garantovano donosi velike uspehe.

cxy

pre 4 godine

Jovica je stvorila Crvena zvezda glineni golubaru. A tvoj Kovac je jedino stvorio glavobolje milionima navijaca Bajerna. Kakav amater od trenera.
(Milojka, 02. novembar 2019 19:24)

Da nije bilo Kovaća sada bi Jović igrao na oranicama.

croata

pre 4 godine

Oposum, divna životinjica, 02. novembar 2019 23:03)

Ne brini, svatko normalan zna da kovac nije za bayern. Moze trenirat klubove u borbi za opstanak uz poneki bljesak ko s frankfurtom, a i taj kup sto je uzeo ni danas mi nije jasno kako. Bezveznjakovic.

SAŠA FRANKFURT

pre 4 godine

drago: plači!! Eintracht je jednostavno bio bolji!! Isključen pa šta?! Koliko je puta Frankfurtu bio isključen igrač, pa ne plaču!!

ZVEZDA

pre 4 godine

Ajntraht Frankfurt - Bajern Minhen
5-1
Levante-Barcelona
3-1 i to posle preokreta
Bornmut-Mančester Junajted
1-0
Real Madrid-Sevilla
0-0
Arsenal-Wolverhampton
1-1
Liverpool Jedva pobedio Aston Villu 2-1 i to posle Preokreta
Sautempoton Koji je u Prošlom kolu izgubio 9-0 od Lestera, Sada ih je Mančester City Pobedio Jedva Posle preokreta i igrali su Kući


ŠTA SE DEŠILO?

Milorad

pre 4 godine

Oliver

Hrvati danas u fudbalu imaju sistem, imaju struku, imaju trenere, imaju rad sa mladima i dobre škole fudbala, imaju infrastrukturu, odi u 3 ligu pogledaj uslove koje imaju ti klubovi veštačka trava natkrivene tribine itd, imaju savez,imaju kvalitetne ljude sve iz fudbala za razliku od nas, imaju predsednika saveza legendu fudbala, imaju kvalitetne svetske fudbalere i kada se to sve sabere imaju vrhunsku reprezentaciju. Laku noć.

drago

pre 4 godine

Oposume

Kovac ih vodi drugu sezonu a Guardiola ih je vodio 3. Kovac je u prvoj sezoni uzeo duplu krunu a u LP ispao od kasnijeg osvajaca. Prvu utakmicu igrao 0:0 u Liverpoolu, u uzvratu dominirao do greske Neuera. Cinilo se da ce sigurno proci ali nakon primljenog gola tesko je bilo zabiti Liverpoolu 2.
Guardia nije nikad stigao ni do finala LP.
Lani su ga napadali zbog LP a sad kad tamo dominiraju opet ne valja.
Ovdje je Boateng iskljucenjem usmjerio utakmicu.

drago

pre 4 godine

uvek bili

95-ta
U nogometu ste jednako veliki gubitnici


Oposume


Prvi razlog zasto ga ti pljujes je sto je Hrvat. Da nije Hrvat bilo bi 5 komentara o treneru.
Bayern ima prestaru momcad. Neuer, Boateng, Martinez, Muller, Lewa, sve su to igraci iznad 30 godina. Koga mu je to Bayern doveo od top klasa? Samo Coutinha u 2 sezone. I to igraca koji nije do kraja spreman.

drago je i meni sto ste glineni golubovi i nista drugo

pre 4 godine

Otkad su shvatili da dva slucajna penala ne mogu da poniste realna ponizenja od Spanije,Madjarske,Tunisa,Azerbejdzana ovi Hrvati su totalni "ODLEPILI".Bili su Hrvati uvek iskompleksirani,svesni da su Zvezdine titule prvaka Evrope i sveta za njih vecno nedostizni ali sada bas imaju FRASOVE!Strasno!

Oposum, divna životinjica

pre 4 godine

(djedmedjed, 2. novembar 2019 20:18)

Napisao si prevelik i prilično dobro sažet komentar u kome si na jedan prefinjen način pokušao da opravdaš Kovača i kažeš da on nije kriv za trenutno rasulo u Bajernu odnosno da ga amnestiraš za sve katastrofalne poteze koje povlači od samog dolaska u Bajern naravno. Ali u tome nisi uspeo. U redu, razumem ja da volite i cenite svog trenera koji je vaše nacionalnosti, to je lepo a i normalno naravno, ali prike moj dragi kada neko greši onda jednostavno GREŠI i nije nimalo stid to javno reći pa makar da ti je i ROĐENI BRAT. Čoveče, od samog dolaska u Bajern Kovač čini strašno pogrešne poteze, a tim je i dan danas veoma jak, vidiš da više ni u četvrtfinale LŠ nisu u stanju ući a pod Gvardiolom su bili redovni u polufinalima i da ih Real nije putem sudija brutalno pokrao u par sezona za redom osvojili bi oni sve te tri LŠ za redom koje im je Real bukvalno oteo! Kako to ne umeš da shvatiš? To je bilo pod Gvardiolom a pod Kovačem ne samo da ni u četvrtfinale LŠ ne mogu ući već i u Bundesligi ređaju poraze redom. Zar je to teško priznati?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Има Олимпијакос зато да исто доживи дебакл. Једно од 4 до 7 комада има Бајерн да им дадне.

djedmedjed

pre 4 godine

facit: tko god je probao igrati nogomet na vrhunskom nivou bez veznog reda, doživio je neuspjeh. Bayern ima te probleme, dakako na vrhunskoj razini. Krilne škare Riberry - Robben su funkcionirale dok je bilo igrača koji su diktirali tempo i slali upotrebljive lopte. To su bili Kroos, Schweinsteiger i Xabi Alonso. Veznjaci koji su došli poslije njih nisu opravdali očekivanja : Thiago je odličan tehničar, ali fizička igra i preuzimanje odgovornosti su mu strani pojmovi. Jamesu Rodriguezu je stalno po glavi išao Real i lutao je u formi ; nakon jedne odlične partije su uslijedile tri loše i tako stalno.
Psihički labilni Sanches nije dobio dovoljno minutaže i propao je. Goretzka svojom kvalitetom nije igrač za Bayern. Kupovali su preofenzivne bekove i kojekakva krila a nasušno potrebnog režisera u sredini nigdje

drago

pre 4 godine

Oposume

Kako nije uspjesan kad je osvojio 2 duple krune?? Vise od tog se ne moze.
A sto se tice Liga Prvaka: Real ih je unistio u polufinalu 14-e, Barca ih je izbacila 15-e, Atletico 16-e, Real u 4-finalu 17-e i u polufinalu 18-e. Ni jedan nije bio finalni mec a daleko je od 4-finala do trofeja.
Inace temelje mocnog Bayerna su udarili Hrvati Cajkovski i Zebec. Cajkovski je prvo sa Kolnom osvojio titulu, pa je onda Bayern uveo u prvu ligu, osvojio sa njima 2 Kupa i Kup Kupova. On je uveo u tim Beckenbauera, Seppa Maiera, Gerda Mullera i svu tu generaciju koja je najveca u povijesti Bayerna. Trenirao ih je 5 godina. Naslijedio ga je Zebec koji je bas kao i Kovac osvojio duplu krunu u prvoj sezoni. To je bila prva Bayernova Bundesliga (igra se od 63-e), osvojili su i jedno prijeratno prvenstvo.
Zebec je 10 godina kasnije odveo i HSV do titule i finala LP godinu potom. U HSV-u su tada igrali Ivan Buljan i Kevin Keegan.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

@ЗВЕЗДА - Лајпциг-Мајнц 8-0, Дижон-Париз 2-1, Звијезда-Зрињски 2-0... Десила се намијештања као и сваки викенд.

Oliver

pre 4 godine

Kako nije uspjesan kad je osvojio 2 duple krune?? Vise od tog se ne moze.
@drago

Zasto lazes? Naravno da moze vise,a to je tripla kruna kao sto je uradio Jup Hajnkes. Zasto besramno lazes da nije moguce vise od duple krune,je l' ti mislis da smo mi svi budale da ne vidimo tvoje gnusne lazi?

Drugo,zasto pises istorijat ucesca Bayerna u Ligi sampiona od 2014? Pa je l' tad pocela da se igra Liga sampiona,sto zaboravi 2013,2012 ili 2010? Ah da,pa zato sto ti ne odgovara sto je Bayern tada osvajao CL 2013. ili igrao finala 2010. i 2012. i to zamisli bez hrvatskog trenera na klupi.

Ova dva primera sam naveo kao ilustraciju metodologije lazi kojom se stalno sluzi doticni lik. Po potrebi koristi jednu ili drugu vrstu lazi,a ponekad obe kao u ovom slucaju. U prvom slucaju imate klasicnu "crnu laz",slagao je masno da nema vise od osvajanja duple krune u jednoj sezoni,sto je cista laz. U drugom slucaju,nabrajajuci rezultate Bayerna od 2014. u CL izneo je istinu,ali je precutao delove istine koji mu ne odgovaraju,a to su rezultati Bayerna u Cl od 2010. do 2013. To je takozvana "bela laz" u terminologiji CIA - kada iznesete samo deo istine,a precutite drugi deo istine tako da se stekne totalno pogresan utisak. To je bela laz,malo manje zlo od crne lazi,ali takodje laz. Problem sa lazima nije sto covek laze,nego sto je uhvacen u lazi. Kad lazes,ne smes biti uhvacen u lazi,a ovog lika je tako lako hvatati u lazima,sto samo govori o nedovoljnoj inteligenciji.

drago

pre 4 godine

PFC

Momcadi svijeta u koju je biran po 5 put zaredom.
Sto se Zlatne Lopte tice, zasluzio ju je. Sto se tice da nije nominiran ove godine to je zbog lose Realove sezone.
Modric je nogometni carobnjak, vidjelo se to po onom pasu na pocetku utakmjce i onom propustanju lopte za Benzemu. Urealu svi izgledajj sasvim obicni igraci, on daje caroliju. Sa 34 godine je standardan. U Realu su cak su i najvece legende potjerali ranije.

nemate vi nista ,0 titula

pre 4 godine

@milorad aahah ma imaju ,zato pucaju od Madjara ,ajde vise prestanite da se potpisujete ko Srbi samo se sramotite, premda barem otkrivate staro poreklo

@milorad ili hrvoje

pre 4 godine

@milorad kako nemamo nikakvu generaciju? Da si iz Srbije znao bi da ima generacija koja je 2015 osvojila titulu u20 prvaka sveta , to su igraci koji imaju danas 23-24 godine i njihov vrhunac karijere je za 4 godine, to je generacija koja obecava

realno

pre 4 godine

@drago kad vec pominjes 95tu sta nisi i 18tu i 45tu, sramoto nabrajas neke poluproizvode od kojih se moze sastaviti jedan fudbaler, a Modric jedini igrac koji nakon zlatne lopte sledece godine nije usao u izbor, samo pokazuje da mu je Perez dao na poklon da se osveti Ronaldu bez kojeg Real ne vredi nista

Milorad

pre 4 godine

nemate vi ništa
Nisam iz Hr mogu valjda biti odavde i komentarisati njihov fudbal a tvrdim da imaju odličan fudbal i da će uvek biti u vrhu jer odlično rade smene generacija. Pošteno mi ne znamo ni šta znače smene generacija jer nemamo nikakvu generaciju

King

pre 4 godine

Svi gube ,Barsa , Real , Bayern, Junajted a zvezdana ne sme ni nereseno da odigra. NICIIJA NIJE DO ZORE GORELA
(Carrera Carrera, 02. novembar 2019 18:25)

Zveuda, Juve, Liverpool, Olimpijakos

Zigzaga

pre 4 godine

Kovac neznalice,stvorio si Srbiji prvu pravu nogometnu zvijezdu poslije Vidica,sta ti znas ,das 7icu usred Londona finalistu LP i od Eintrachta od davljenika napravis redovitog ucesnika europske lige i mislis da si neki trener..Boateng igracino kako igras godinama svaka cast ..nije Löw lud...

Milojka

pre 4 godine

Kovac neznalice,stvorio si Srbiji prvu pravu nogometnu zvijezdu poslije Vidica,sta ti znas ,das 7icu usred Londona finalistu LP i od Eintrachta od davljenika napravis redovitog ucesnika europske lige i mislis da si neki trener..Boateng igracino kako igras godinama svaka cast ..nije Löw lud...
(Zigzaga, 02. novembar 2019 19:03)

Jovica je stvorila Crvena zvezda glineni golubaru. A tvoj Kovac je jedino stvorio glavobolje milionima navijaca Bajerna. Kakav amater od trenera.

drago

pre 4 godine

Stvarno Srbi su od naseg finala totalno "ODLEPILI". Bili su i prije iskompleksirsli ali sad ih hvataju FRASOVI.
Pljuju po Kovacu koji im je stvorio Jovica, nadi hvale tog Jovica kad je presao u Real a Srbi na to uzvravacaju da je bolji od Modrica. Strasno.

Samo CZ

pre 4 godine

A šta ga tek čeka na Miticu.Neka se spremi za još jednu petardu. Na nekom ćemo i mi bes da iskalimo... A da, prvo neka se spreme pevci...

FCB Vizemeister dahoam

pre 4 godine

Da li je najbolji trener na svetu Gvardiola dok je bio u Bajernu osvojio nesto sto nije Niko Kovac? Sta ocekujete da u prvoj sezoni osvoji CL sto nije uspeo ni Gvardiola za 3 godine. Vaznije je da se igra dobro na prolece a ne u jesen a prvenstvo i kup bi i moja mama osvojila u ovakvoj ligi. Ova sezona mi jako mirise na osvajanje CL a Uli Henes moze samo da se nervira sto je Niko Kovac trener, neda njega Rumenige sigurno do kraja sezone!

FCB Vizemeister dahoam

pre 4 godine

Puni bre boraniju da nije bilo Nojera bilo bi 10 komada! Sada ce svi u glas da pljuju Kovaca (jedva docekali) a gde vam je bio Miler i Coutinho, ljudi zaradjuju 15 mil. godisnje a nisu pipnuli loptu! I Augsburg bi im dao 5 komada da je bilo sudjenje posteno.

drago

pre 4 godine

Tsp

Kovacic igra standarno u Chelsea-iju, Brekalo je odlican u Wolsburgu, Caleta-Car je standardan u 3. timu francuske lige, Bradaric je standardan u 4. timu francuske lige, Pasalic je standardan u 3. timu talijanske lige, Rog je standardan u 5. timu talijanske lige, Vlasic je odlican u CSKA, lani srusio Real u LP, Pjacu i Halilovica su unistile ozlijede.
Kovacic, Bradaric i Pasalic igraju LP. Bradaric je uz Sancha iz Dortmunda i Desta iz Ajaxa jedini standardan u LP od tinejdzera.

A gdje su vasi? Onaj mali Joveljic ima mizernu minutazu u Eintrachtu, drugi je Jovic koji odskace po timu u kojem igra, a ni ne igra a i kad igra to je ocaj. Tog Jovica je otkrio Kovac a i Jovic i Joveljic su iz Bijeljine, BIH.
Mi uvijek imamo talente, pogotovo ih Dinamova skola izbacuje.

drago

pre 4 godine

uvek bili

95-ta
U nogometu ste jednako veliki gubitnici


Oposume


Prvi razlog zasto ga ti pljujes je sto je Hrvat. Da nije Hrvat bilo bi 5 komentara o treneru.
Bayern ima prestaru momcad. Neuer, Boateng, Martinez, Muller, Lewa, sve su to igraci iznad 30 godina. Koga mu je to Bayern doveo od top klasa? Samo Coutinha u 2 sezone. I to igraca koji nije do kraja spreman.

FCB Vizemeister dahoam

pre 4 godine

Kovac neznalice,stvorio si Srbiji prvu pravu nogometnu zvijezdu poslije Vidica,sta ti znas ,das 7icu usred Londona finalistu LP i od Eintrachta od davljenika napravis redovitog ucesnika europske lige i mislis da si neki trener..Boateng igracino kako igras godinama svaka cast ..nije Löw lud...
(Zigzaga, 2. novembar 2019 19:03)

Malo ih je ali nadje se i po neki komentator koji zna nesto o fudbalu!

Red devil 7

pre 4 godine

Možda bi bilo dobro da Bayern zabrani svojim igračima da igraju za reprezentaciju hehe, mrtva trka izmedju Nojera i Terstegena ko ce vise primiti. Oliver otišao na infuziju...

FCB Vizemeister dahoam

pre 4 godine

Bilo kako bilo srusicemo veceras ja i moji Baustelci sve kafane po Minhenu u cast ove petarde i pobede mog Minhena 1860, pa neka kosta sta kosta! Laku noc

Ime

pre 4 godine

Auu kakve su ovo oscilacije. Ne pamtim veći poraz Bajerna. Imam 35, fudbal pratim preko 20 godina intenzivno. Bajern je oduvek bio sinonim za stabilnu ekipu.

drago je i meni sto ste glineni golubovi i nista drugo

pre 4 godine

Otkad su shvatili da dva slucajna penala ne mogu da poniste realna ponizenja od Spanije,Madjarske,Tunisa,Azerbejdzana ovi Hrvati su totalni "ODLEPILI".Bili su Hrvati uvek iskompleksirani,svesni da su Zvezdine titule prvaka Evrope i sveta za njih vecno nedostizni ali sada bas imaju FRASOVE!Strasno!

Oliver

pre 4 godine

Sad je konacno jasno kao dan: i zigzag i FCB Vizemeister su Hrvati. Pazite koliki su oni nacionalisti,FCB je Bayernov hejter,a navija za NIku Kovaca i brani ga non stop. Samo Hrvati brane Kovaca i niko drugi na planeti!

djedmedjed

pre 4 godine

Bayern nije više ona mašina od prije par godina ! Nakon jednog beznadežno glupog poteza pred deset godina kad su hohštaplera Klinsmanna postavili za trenera, imali su sreće u nesreći da je nakon njega došao van Gaal. On je postavio temelje jakom Bayernu. Uz već etabliranog Riberyja doveo je Robbena, čovjeka sa staklenim nogama kojeg su se radi sklonosti ozljedama odrekli Chelsea i Real. U Bayernu je našao formu života i Bayern je u njima dvojici imao najjaču krilnu liniju na svijetu. Uz Neuera, neizostavnog Lahma i Schweinsteigera te Tonija Kroosa i Maria Gomeza su imali vrhunski kostur momčadi. Van Gaal je iz mladog pogona upucao u prvu momčad Müllera, Badstubera i Alabu, a iz HSV-a je bez odštete doveo Olića. Heynckes i Guardiola su stalno poboljšavali igru, ali klub je napravio 2 krucijalne greške ; doveli su bezvoljnog Ancelottija za trenera, a jedinom vrhunskom veznjaku Kroosu nisu ponudili isti ugovor kao ostalim vrhunskim igračima. Odlazak Kroosa ih je načeo, Müller i Boateng su postali ispodprosječni,dok su Robben i Riberry ostarili i prestali igrati. Kovač je u nezavidnoj poziciji. Da nema Lewandowskog i Gabryja gubili bi oni i češće...

Monteri iz Jajca

pre 4 godine

Ne pamtim kada je Bajern primio 5 komada u ligi. Do cega je Bajern doveo amater iz zemlje glinenih golubova i oni ga jos trpe.

(Sintija, 2. novembar 2019 17:52)

Davao im je Bremen i Volfsburg kada su bili prvaci 5,6 komada u Minhenu!

Oliver

pre 4 godine

@Red devil 7,

Rece navijac raspalog ucesnika Lige Evrope Junajteda koji je izgubio od nekakvog Bornmuta. Sto bi rekao nas narod: vidi trun u tudjem oku,a ne vidi balvan u svom,hehehehe

Oliver

pre 4 godine

Niste napisali vrlo bitnu stvar, to da je Bajern igrao sa igracem manje skoro celu utakmicu.
(2CRAZY,

Istina,ali to nije razlog da dobijes petardu. I to je krivica Kovaca. Boateng je iskljucen u 9.minutu,a on uvodi Havi Martineza tek u 63. minutu kad je vec bilo 3:1.Znaci,on igra samo sa jednim stoperom Pavardom citavih 54 minuta!! Pa da li je to normalno ljudi moji,sta je to? Igrati s jednim stoperom,a imas 10 igraca,to je ludilo! Covek nema pojma,nema veze s vezom!!

Oliver

pre 4 godine

@Zigzaga,

Sta mene briga za Eintracht i Luku Jovica,je l' navijam za njih ili za Bayern? Kad pominjes sedmicu u Londonu,pomeni i da je Totenhem imao 5 stopostotnih sansi na 0:0 i da nas je Nojer spasao. Pomeni i da jedna lasta ne cini prolece nego da pobede i dobre igre moras da imas u kontinuitetu,sto je i najteze. Pomeni i da se Niko nije bas proslavio kao vas "izbornik". Konacno,budi covek pa priznaj da branis NIku samo i jedino zbog toga sto je Hrvat. Da je on Nemac,pisao bi ti isto kao i ja. Btw,ja sam iste ovakve kriticke komentare pisao i 2009. za Jirgena Klinsmana,jer je jednaka truba kao i Kovac. Ali ja gledam prvenstveno fudbalsko znanje,a ne eritrocite.

drago

pre 4 godine

Oposume

Kovac ih vodi drugu sezonu a Guardiola ih je vodio 3. Kovac je u prvoj sezoni uzeo duplu krunu a u LP ispao od kasnijeg osvajaca. Prvu utakmicu igrao 0:0 u Liverpoolu, u uzvratu dominirao do greske Neuera. Cinilo se da ce sigurno proci ali nakon primljenog gola tesko je bilo zabiti Liverpoolu 2.
Guardia nije nikad stigao ni do finala LP.
Lani su ga napadali zbog LP a sad kad tamo dominiraju opet ne valja.
Ovdje je Boateng iskljucenjem usmjerio utakmicu.

cxy

pre 4 godine

Jovica je stvorila Crvena zvezda glineni golubaru. A tvoj Kovac je jedino stvorio glavobolje milionima navijaca Bajerna. Kakav amater od trenera.
(Milojka, 02. novembar 2019 19:24)

Da nije bilo Kovaća sada bi Jović igrao na oranicama.

tsp

pre 4 godine

Da nije bilo Kovaća sada bi Jović igrao na oranicama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cxy, 2. novembar 2019 22:09)

Sto Kovac i vasi "vrsni" treneri nisu sprecili da na oranicama igraju sada Alen Halilovic,Marko Rog,Marko Pjaca i drugi veliki "talenti" hrvatskog fudbala? Jovic je pojam za vase napadace.

Oliver

pre 4 godine

Da li je to taj najjaci tim Bajerna ikada pod Kovacem?
@(vuk.mil.pfc@gmail com, 2. novembar 2019 17:41)

To pitaj Nesrecnog Zidara koji godinu dana ovde lupeta i trabunja kako je "Niko Kovac najbolji trener u Nemackoj",hehehehe

maconii

pre 4 godine

koliko je ovo mozda nerealno da bajern primi 5 komada u domacoj ligi,jos nerealnije je bilo to sto su dali 7 totenhemu....ali eto,fudbal je to

Oposum, divna životinjica

pre 4 godine

(djedmedjed, 2. novembar 2019 20:18)

Napisao si prevelik i prilično dobro sažet komentar u kome si na jedan prefinjen način pokušao da opravdaš Kovača i kažeš da on nije kriv za trenutno rasulo u Bajernu odnosno da ga amnestiraš za sve katastrofalne poteze koje povlači od samog dolaska u Bajern naravno. Ali u tome nisi uspeo. U redu, razumem ja da volite i cenite svog trenera koji je vaše nacionalnosti, to je lepo a i normalno naravno, ali prike moj dragi kada neko greši onda jednostavno GREŠI i nije nimalo stid to javno reći pa makar da ti je i ROĐENI BRAT. Čoveče, od samog dolaska u Bajern Kovač čini strašno pogrešne poteze, a tim je i dan danas veoma jak, vidiš da više ni u četvrtfinale LŠ nisu u stanju ući a pod Gvardiolom su bili redovni u polufinalima i da ih Real nije putem sudija brutalno pokrao u par sezona za redom osvojili bi oni sve te tri LŠ za redom koje im je Real bukvalno oteo! Kako to ne umeš da shvatiš? To je bilo pod Gvardiolom a pod Kovačem ne samo da ni u četvrtfinale LŠ ne mogu ući već i u Bundesligi ređaju poraze redom. Zar je to teško priznati?

uvek bili

pre 4 godine

@drago kojeg finala, onog gde vas razvalili ajde kompleksasu kad osvojite neku titulu javite se, ovako prestani da se sramotis niko ne voli gubitnike

Oposum, divna životinjica

pre 4 godine

(drago, 2. novembar 2019 22:35)

Ma ne pljujem ja Kovača nimalo, a ponajmanje bi ga pljuvao zato što je Hrvat, taman posla, nisam nacionalista dragi moj susede, ma koliko to tebi čudno izgledalo, ali jednostavno kažem da Kovač nije trener za Bajern i stojim i dalje iza toga kao neko iz Srbije koji je navijač i veliki poštovalac Bajerna naravno. I nimalo nisam ljubomoran na uspehe vaših trenera i igrača u svetu fudbala u 21. veku, cenim te vaše uspehe, ali vas i s pravom kritikujem kada se mnogo ponesete tim nekim uspehom i od sebe pravite fudbalske "nadljude" što jednostavno nije tačno. U ovom trenutku nema trenera sa Balkana ni kod vas ni kod nas koji ume uspešno voditi giganta poput Bajerna i to je činjenica.

tsp

pre 4 godine

(drago, 02. novembar 2019 23:20)

Mozes do sutra da se tesis i nabrajas. Po talentu nam ne mozete ni prici. Pucaj u glinene golubove bolje, to je za tebe.

croata

pre 4 godine

Oposum, divna životinjica, 02. novembar 2019 23:03)

Ne brini, svatko normalan zna da kovac nije za bayern. Moze trenirat klubove u borbi za opstanak uz poneki bljesak ko s frankfurtom, a i taj kup sto je uzeo ni danas mi nije jasno kako. Bezveznjakovic.

Oliver

pre 4 godine

Kako nije uspjesan kad je osvojio 2 duple krune?? Vise od tog se ne moze.
@drago

Zasto lazes? Naravno da moze vise,a to je tripla kruna kao sto je uradio Jup Hajnkes. Zasto besramno lazes da nije moguce vise od duple krune,je l' ti mislis da smo mi svi budale da ne vidimo tvoje gnusne lazi?

Drugo,zasto pises istorijat ucesca Bayerna u Ligi sampiona od 2014? Pa je l' tad pocela da se igra Liga sampiona,sto zaboravi 2013,2012 ili 2010? Ah da,pa zato sto ti ne odgovara sto je Bayern tada osvajao CL 2013. ili igrao finala 2010. i 2012. i to zamisli bez hrvatskog trenera na klupi.

Ova dva primera sam naveo kao ilustraciju metodologije lazi kojom se stalno sluzi doticni lik. Po potrebi koristi jednu ili drugu vrstu lazi,a ponekad obe kao u ovom slucaju. U prvom slucaju imate klasicnu "crnu laz",slagao je masno da nema vise od osvajanja duple krune u jednoj sezoni,sto je cista laz. U drugom slucaju,nabrajajuci rezultate Bayerna od 2014. u CL izneo je istinu,ali je precutao delove istine koji mu ne odgovaraju,a to su rezultati Bayerna u Cl od 2010. do 2013. To je takozvana "bela laz" u terminologiji CIA - kada iznesete samo deo istine,a precutite drugi deo istine tako da se stekne totalno pogresan utisak. To je bela laz,malo manje zlo od crne lazi,ali takodje laz. Problem sa lazima nije sto covek laze,nego sto je uhvacen u lazi. Kad lazes,ne smes biti uhvacen u lazi,a ovog lika je tako lako hvatati u lazima,sto samo govori o nedovoljnoj inteligenciji.

Zreb

pre 4 godine

Barsa gubi trenutno 3-1, Bajern izgubio, PSG izgubio, Liverpul gubi, Siti jedva sa ekipom koja je izgubila na svom terenu 9-0. Veoma interesantno.

Veci i od najveceg Zvezdasa ikad

pre 4 godine

Neka ide vise ova Kovac!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Fast, 2. novembar 2019 17:41)


A zasto da ide?
Samo neka ostane.

dzericak

pre 4 godine

"Kostić je bukvalno "nokautirao" Bajern golom..."

Jel znate vi šta znači reč bukvalno? Pa ne ide glagol sa navodnicima posle te reči. Jezivo koja smo neobrazovana nacija postali.

Ivan

pre 4 godine

Velika blamaža Bajerna zaista. Nije problem samo ovaj današnji sramotno ubedljivi poraz već i činjenica da je ekipa izgubila kontinuitet dobrih igara i njen dobro poznati šampionski ritam. Pod kormilom Kovača ovaj bavarski gigant posrće kao nikada do sada u 21. veku. U najvećoj je krizi slavni minhenski klub još posle one teške krize sredinom 90-tih koja je započela posle eliminacije od Zvezde u polufinalu KEŠ kada su nakon toga gubili u Bundesligi godinama ređavši dvocifren broj poraza tokom sezone a u Evropi su ih deklasirali i mnogi manji klubovi među kojima i danski BK koliko me sećanje služi sa 6:2. E ova sezona preti da postane slična toj krizi i da Bajerna baci ne u drugi nego i u treći plan evropskih klubova. Očigledno je da Kovač nije kalibar trenera za Bajern i da će uspeti da izgubi i ono što njegovi prethodnici nisu, Bundesligu, u kojoj Bajern suvereno vlada u 21. veku. Mora uprava bavarskog giganta da pod hitno traži nekog vrhunskog trenera ukoliko žele opet na evropski i nemački vrh. Sada se najbolje vidi da je Jup Hajnkes jedini od ove generacije Bajerna umeo da napravi nepobedivu mašinu koja osvaja sve čega se dohvati, koja se prošeta kroz LŠ lagano. U Bajernu Kovač nema šta da traži, sa klubovima poput Ajntrahta i njemu sličnih može da napravi dobar posao ali sa gigantima poput Bajerna definitivno ne. U 21. veku Jup Hejnkes je jedini koji je od Bajerna stvorio moćnu mašinu. Što pre potražiti vrhunskog trenera inače sledi strahovit pad Bajerna definitivno.

Oliver

pre 4 godine

@FCB Vizemeister

Gvardiola je tri puta ispao u polufinalu Cl,a ne vec u osmini kao NIko. Van Gaal je u prvoj sezoni odmah usao u finale CL,Hajnkes je isto u prvoj sezoni usao u finale CL,a u drugoj osvojio CL. Ali ovo su veliki,genijalni treneri kojima Niko nije ni prineti. Drugo,ako je tako lako osvojiti duplu krunu u Bundesligi,pa to upravo znaci da je Niko slab trener,jer i "tvoja mama" to moze da osvoji. Dakle,priznao si da je Niko niko. Ali ti si slab sa logikom pa zato ni ne shvatas sta pises. Trece,upravo je Uli Henes podrzavao Niku,a Rummenigge je od pocetka bio protiv NIke,a ne obrnuto. Znaci,ti ne znas ni odnose moci u Bayernu,ni ko koga tamo podrzava,ti bukvalno nemas blage veze s Bayernom. Rummenigge vec ima svog favorita,to je Erik ten Hag iz Ajaxa. Dakle,Niko uskoro odlazi,budi siguran u to,moja zelja ce se ostvariti,a tvoja nece.Ali ti si vec navikao da gubis od mene,hehehehe

Oliver

pre 4 godine

@јд123, 2

Odlican komentar,samo da prikljucim odgovor na tvoje pitanje dokle Henes moze da stiti Kovaca. Najkasnije do 15.novembra kad se odrzava godisnja skupstina Bayerna na kojoj se Henes povlaci sa mesta predsednika,a na njegovo mesto dolazi Herbert Hainer,bivsi CEO Adidasa. Rummenigge ce postati najmocniji u naredne 2 godine dok se i on ne povuce u korist Olivera Kahna. Dakle,Kovac ima jos maksimalno 13 dana.

nekad...

pre 4 godine

Ne pamtim kada je Bajern primio 5 komada u ligi. Do cega je Bajern doveo amater iz zemlje glinenih golubova i oni ga jos trpe.

(Sintija, 2. novembar 2019 17:52)

2009 je Wolfsburg pobedio Bajern sa 5:1,a dva puta je asistent bio Srbin Zvjezdan Misimović. Te sezone Wolfsburg je bio šampion,a Misimović prvi asistent lige. Misimović je tad igrao za bosansku reprezentaciju jer je nekoliko godina ranije naš vrli stručnjak Pižon procenio da nije talentovan za fudbal i oterao ga je iz mlade reprezentacije Srbije.

СРБИН

pre 4 godine

Мора и Србија да проради већ једном! Имамо Тадића и Костића, СМС да износи лопту. Само одбрана је лоша.

јд123

pre 4 godine

Uli Henes moze samo da se nervira sto je Niko Kovac trener, neda njega Rumenige sigurno do kraja sezone!
(FCB Vizemeister dahoam, 2. novembar 2019 19:13)

Ха, ха, ха, ти си изгледа неко ко живи на Балкану. Да си у Минхену, знао би да је Румениге у неколико наврата критиковао Ковача јавно. После прошлог кола га је опет критиковао да су новинари били у чуду зашто критику износи у јавност уместо да то ради интерно. У Немачкој је опште познато да је Румениге био против ангажовања Ковача и да то уопште не крије. Хенес га је свеједно довео иако се Румениге томе увелико противио.

Сада ће Румениге да чува Ковача, ха, ха, ха. Да Хенес није толико јак, Румениге би одавно отерао Ковача. Питање је колико дуго ће Хенес успети да се одапире притиску. Једно је сигурно, са сваком изгубљеном утакмицом, Хенес има све мање аргумената да чува леђа Ковачу.

drago

pre 4 godine

Oposume

Kako nije uspjesan kad je osvojio 2 duple krune?? Vise od tog se ne moze.
A sto se tice Liga Prvaka: Real ih je unistio u polufinalu 14-e, Barca ih je izbacila 15-e, Atletico 16-e, Real u 4-finalu 17-e i u polufinalu 18-e. Ni jedan nije bio finalni mec a daleko je od 4-finala do trofeja.
Inace temelje mocnog Bayerna su udarili Hrvati Cajkovski i Zebec. Cajkovski je prvo sa Kolnom osvojio titulu, pa je onda Bayern uveo u prvu ligu, osvojio sa njima 2 Kupa i Kup Kupova. On je uveo u tim Beckenbauera, Seppa Maiera, Gerda Mullera i svu tu generaciju koja je najveca u povijesti Bayerna. Trenirao ih je 5 godina. Naslijedio ga je Zebec koji je bas kao i Kovac osvojio duplu krunu u prvoj sezoni. To je bila prva Bayernova Bundesliga (igra se od 63-e), osvojili su i jedno prijeratno prvenstvo.
Zebec je 10 godina kasnije odveo i HSV do titule i finala LP godinu potom. U HSV-u su tada igrali Ivan Buljan i Kevin Keegan.

King

pre 4 godine

Svi gube ,Barsa , Real , Bayern, Junajted a zvezdana ne sme ni nereseno da odigra. NICIIJA NIJE DO ZORE GORELA
(Carrera Carrera, 02. novembar 2019 18:25)

Zveuda, Juve, Liverpool, Olimpijakos

Milorad

pre 4 godine

Oliver

Hrvati danas u fudbalu imaju sistem, imaju struku, imaju trenere, imaju rad sa mladima i dobre škole fudbala, imaju infrastrukturu, odi u 3 ligu pogledaj uslove koje imaju ti klubovi veštačka trava natkrivene tribine itd, imaju savez,imaju kvalitetne ljude sve iz fudbala za razliku od nas, imaju predsednika saveza legendu fudbala, imaju kvalitetne svetske fudbalere i kada se to sve sabere imaju vrhunsku reprezentaciju. Laku noć.

Ljubitelj fudbala

pre 4 godine

Ovaj današnji sramni poraz Bajerna u Bundesligi je samo još jedan u nizu prilično velikih kikseva Bajerna u skorije vreme, ovoga puta potvrđen u izuzetno visokom porazu od Ajntrahta koji govori o tome da je Bajernu momentalno potrebna promena i na trenerskoj poziciji i u rosteru igrača. Bavarski gigant Bajern postane nesavladiva mašina koja melje sve pred sobom onda kada kičmu njegovog tima sačinjavaju Nemci najbolji nemački reprezentativci i kada je trener obavezno Nemac naravno. Kada pogledate slavnu istoriju Bajerna naići ćete upravo na potvrdu te činjenice. Poslednji put Bajern je bio bukvalno nesavladiva mašina pre nekoliko sezona kada je trener bio Nemac Jup Hajnkes sa timom prepunim Nemaca ključnih nemačkih reprezentativaca šampiona sveta 2014. godine, Nojera, Lama, Švajnštajgera, Gomeza, Boatenga, Milera, Gecea i još nekih. Tada je Bajern bio bukvalno nesavladiv. Tada je na pravi način Nemac Jup Hajnkes vodio taj tim do vrha. Sve posle toga u Bajernu je bilo daleko ispod tog nivoa, a ova sezona preti da postane najlošija u 21. veku. Promena trenera Bajernu je potrebna pod hitno i vraćanje starom dobrom načinu vođenja tog tima koji garantovano donosi velike uspehe.

djedmedjed

pre 4 godine

Oposume ;
Niku Kovača donekle opravdava činjenica da prošle godine nisu doveli nikakvo pojačanje, a u kadar su mu gurnuti igrači koje nije on birao nego Rummenigge. Pavard je već bio kupljen, a kupnju Hernandeza je isforsirao upravo Rummenigge. Ispostavilo se da su oba Francuza orijentirana na ofenzivu a zapostavljaju obranu. Utakmica protiv Augsburga je pokazala koliko su šuplji.Svaka kontra - mega šansa ! Hernandez je briljirao u Atleticu, koji je pojam obrambene igre,u kojem je godinama igrala kompletna uža obrana urugvajske reprezentacije.A Pavard je nečija fiks-ideja, taj je pravi kikser.U prvoj utakmici sezone je vaš Grujić Pavarda izvozao ko vrag šmrkavca.Pad Boatenga, ozljeda Sülea i odlazak Hummelsa su Bayerna ostavili bez krštenog ( kako bi vi rekli )stopera.Kovač ima 2 glavna problema : 1) dirnuo je u bavarsku legendu, svetu kravu Thomasa Müllera koji već godinama nije sjena onog igrača otprije i 2) nije našao poziciju za izuzetno talentiranog Kimmicha. Mali je školovani bek, ali si je umislio da je krilo i na SP je po meni jedan od glavnih krivaca za ispadanje Nijemaca.Bio je po 20-30 metara od svog igrača ! Sad igra u vezi, a svi znamo da mu je to neprirodno. Uz to, Thiago je alibi-igrač - taj nikad preuzeo odgovornost.Po meni Kovač nije trener za Bayern, to sam rekao kad je dolazio. On je idealan za igru iz kontre, preveliki je ziheraš da bi vodio vrhunske napadačke timove.Na SP 2014. je takvom taktikom umrtvio igru Hrvatske i kriv je za neprolazak grupe.

SAŠA FRANKFURT

pre 4 godine

drago: plači!! Eintracht je jednostavno bio bolji!! Isključen pa šta?! Koliko je puta Frankfurtu bio isključen igrač, pa ne plaču!!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Има Олимпијакос зато да исто доживи дебакл. Једно од 4 до 7 комада има Бајерн да им дадне.

ZVEZDA

pre 4 godine

Ajntraht Frankfurt - Bajern Minhen
5-1
Levante-Barcelona
3-1 i to posle preokreta
Bornmut-Mančester Junajted
1-0
Real Madrid-Sevilla
0-0
Arsenal-Wolverhampton
1-1
Liverpool Jedva pobedio Aston Villu 2-1 i to posle Preokreta
Sautempoton Koji je u Prošlom kolu izgubio 9-0 od Lestera, Sada ih je Mančester City Pobedio Jedva Posle preokreta i igrali su Kući


ŠTA SE DEŠILO?

djedmedjed

pre 4 godine

facit: tko god je probao igrati nogomet na vrhunskom nivou bez veznog reda, doživio je neuspjeh. Bayern ima te probleme, dakako na vrhunskoj razini. Krilne škare Riberry - Robben su funkcionirale dok je bilo igrača koji su diktirali tempo i slali upotrebljive lopte. To su bili Kroos, Schweinsteiger i Xabi Alonso. Veznjaci koji su došli poslije njih nisu opravdali očekivanja : Thiago je odličan tehničar, ali fizička igra i preuzimanje odgovornosti su mu strani pojmovi. Jamesu Rodriguezu je stalno po glavi išao Real i lutao je u formi ; nakon jedne odlične partije su uslijedile tri loše i tako stalno.
Psihički labilni Sanches nije dobio dovoljno minutaže i propao je. Goretzka svojom kvalitetom nije igrač za Bayern. Kupovali su preofenzivne bekove i kojekakva krila a nasušno potrebnog režisera u sredini nigdje

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

@ЗВЕЗДА - Лајпциг-Мајнц 8-0, Дижон-Париз 2-1, Звијезда-Зрињски 2-0... Десила се намијештања као и сваки викенд.

nemate vi nista ,0 titula

pre 4 godine

@milorad aahah ma imaju ,zato pucaju od Madjara ,ajde vise prestanite da se potpisujete ko Srbi samo se sramotite, premda barem otkrivate staro poreklo

realno

pre 4 godine

@drago kad vec pominjes 95tu sta nisi i 18tu i 45tu, sramoto nabrajas neke poluproizvode od kojih se moze sastaviti jedan fudbaler, a Modric jedini igrac koji nakon zlatne lopte sledece godine nije usao u izbor, samo pokazuje da mu je Perez dao na poklon da se osveti Ronaldu bez kojeg Real ne vredi nista

Milorad

pre 4 godine

nemate vi ništa
Nisam iz Hr mogu valjda biti odavde i komentarisati njihov fudbal a tvrdim da imaju odličan fudbal i da će uvek biti u vrhu jer odlično rade smene generacija. Pošteno mi ne znamo ni šta znače smene generacija jer nemamo nikakvu generaciju

@milorad ili hrvoje

pre 4 godine

@milorad kako nemamo nikakvu generaciju? Da si iz Srbije znao bi da ima generacija koja je 2015 osvojila titulu u20 prvaka sveta , to su igraci koji imaju danas 23-24 godine i njihov vrhunac karijere je za 4 godine, to je generacija koja obecava

drago

pre 4 godine

PFC

Momcadi svijeta u koju je biran po 5 put zaredom.
Sto se Zlatne Lopte tice, zasluzio ju je. Sto se tice da nije nominiran ove godine to je zbog lose Realove sezone.
Modric je nogometni carobnjak, vidjelo se to po onom pasu na pocetku utakmjce i onom propustanju lopte za Benzemu. Urealu svi izgledajj sasvim obicni igraci, on daje caroliju. Sa 34 godine je standardan. U Realu su cak su i najvece legende potjerali ranije.