1. Može baš biti jači sastav čak iako....je jak ovaj sastav....moze se napraviti jači....Viktor Rašovic umesto Dedovica....Bane Mitrovic umesto Živojinovica....Ubovic umesto Vica....moze i Djordje Lazic umesto Vica....po meni bolji centri....ne znam koji su kriterijumi i šta pa je Ubovic izbacen iz reprezentacije....ali je Ubovic bolji sidraš od svih ostalih....samo je Dusko bolji od Ubovica....ukoliko izdvojimo Nikica koji je zavrsio reprezentativnu karijeru....Viktor i Bane neam pojma sto ih nema verovatno je neka povreda....a što se tiče Gavrila Subotica....bilo je priče da je momak pauzirao god dana da bi igrao za Crnu Goru....e sada koliko je tacno ne znam....ako nije tačno onda verovatno ne igra jel su Prlainovic,S.Mitrovic i Ćuk stariji od njega a igraju na istoj poziciji pa se čeka neka smena generacije da on upafne kao i Strahinja Rasovic....mafa vec nisu bas tako mladi ali dobro moze da prodju olimpijski ciklus i do 2028....ovo da ga ne zovu jel je nizak je glupost....vec Prle ima 187cm i medju 4 je najboljih vaterpolista sveta svih vremena uz Ficu,Vujasa i Kašaša....a Gavrilo ima oko 185 i ima slicne karakteristike baš kao i on i igraju na istoj pozociji....pa i Španci su vecina oko 180 pa su igrali polufinale....
  (MYNX, 30. oktobar 2019 17:04)

  # Link komentara

 2. Gavril subotic je nizak za vaterpolistu. To je glavni razlog zasto prednost dobijaju drugi igraci.
  (cvelenbgd, 30. oktobar 2019 14:23)

  # Link komentara

 3. To za Subotica i mene zanima jer je lik odlican igrac plus ima poprilicno jak i precizan sut.
  (BGD, 30. oktobar 2019 14:20)

  # Link komentara

 4. Nema igraca Partizana, ja sam vec pisao o tome. Ljudi ovo je pocetak kraja reprezentativnih znamenja. Za par godine bice uspeh ako se plasiramo na neko jace prvenstvo!
  (SOS, 30. oktobar 2019 14:14)

  # Link komentara

 5. Zna li neko šta se dešava sa Gavrilom Subotićem. Da li je toliko opala karijera da ga nema ni u pomenu. Baš čudno, nemoguće da ga Deki ne bi zvao bar povremeno, neki jak razlog mora postoji.
   (detektiv kokni kol, 30. oktobar 2019 13:32)

  # Link komentara