Utorak, 29.10.2019.

13:30

Ronaldo o "makazicama" protiv Juventusa: Nije što je moj, ali je najlepši

Kristijano Ronaldo, fudbaler Juventusa, rekao je da je pogodak protiv sadašnjeg kluba, dok je nosio dres Real Madrida, njegov najlepši.

Izvor: MT

Ronaldo o "makazicama" protiv Juventusa: Nije što je moj, ali je najlepši IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

Bavarac

pre 4 godine

(samo kazem, 29. oktobar 2019 15:40)

Iz aviona se vidi da si navijac Reala kada imas obraza pravdati jednu onakvu kradju Bajerna od strane Viktora Kasaija. Jos imas obraza spomenuti da je Leva bio u ofsajdu kod onog gola, a neces napisati da mu je pre toga sudjen nepostojeci ofsajd kada je sam izasao na Navasa. Da ne spominjem sad crveni Vidalu, oprosten crveni Kazemiru, da je Kazemiro asistirao Ronaldu za prvi gol iako nije ni trebao biti na terenu i kao slag na tortu Ronaldo u produzetku daje jos 2 gola iz ofsajda. Zasigurno jedna od najvecih kradja u istoriji LŠ. Isto tako ni rec nisi napisao o kradji protiv PSŽa gde je Realu poklonjen penal + penal nije sudjen za PSŽ nakon igranja rukom Ramosa. Ni rec nisi napisao o golu iz ofsajda Ramosa protiv Atletika u finalu. Ni rec nisi napisao ni o igranju rukom Marsela protiv Bajerna ali bitno je zato da pravdas Realov penal protiv Juventusa iako po tom istom kriteriju je Bajern nekoliko dana posle toga ostecen za 3 penala protiv Reala - https://www.youtube.com/watch?v=BxOPopMCnaE

Inace, gol Rivalda makazicama protiv Valensije su meni najlepsi i najbitniji gol koji je postignut na takav nacin. Ako se dobro secam igralo se zadnje kolo gde su Barsa i Valensija odlucivali ko ce u LŠ i ukaze se Rivaldo u 90 minuti i golom makazicama za 3-2 odvede Barsu do plasmana u LŠ.

samo kazem

pre 4 godine

(Bavarac, 29. oktobar 2019 23:03)
kao sto se iz aviona vidi da si navijac Barce koji pise sa vise nickova kao sto su kiki,paki itd.

adem

pre 4 godine

ja jesam navijac ronalda, i imam 60g, da ne misli neko da sam klinac. i stojim iza toga da je ovo najbolji gol makazicama. ako hocemo definiciju sta je gol makazicama, treba pogledati bas ovaj gol. sve je tu, visina, nacin na koji udara loptu, pozicija tela... sve

Madridista

pre 4 godine

(liliputanac, 29. oktobar 2019 16:11)
onaj penal za Bayern u Madridu takodje nije bio cist.a primetio sam da si te iste komentare napisao pod nekoliko razlicitih nickova na ovom sajtu. nekako osecam da navijas za Barcu s toga se da zakljuciti koliko si objektivan.

mali_buda10

pre 4 godine

(samo kazem, 29. oktobar 2019 15:40)

"nisam navijac ni jednog stranog kluba " ,a ovamo se ubija trudeci opravdat najvece kradje u istoriji lige sampiona. Druze , ajde molim te mani me se te price. Zavrsio na ovu temu.poz

liliputanac

pre 4 godine

(samo kazem, 29. oktobar 2019 15:40)

Bayern je u tom dvomecu ako se ne varam dobio jedan nepostojeci penal, koji je promasen, prema tome nije direktno uticao na rezulat, a drugi u uzvratu je bio cist kao suza. A to sto je Ronaldo upravo davao golove kao na traci iz ofsajda bayernu nista zar ne? Ili sto je bio penal za Bayern sl sezone, i Marselo priznao i to nista ? Sto je sviran onakav penal nad Krosom iako je bio metar u ofsajdu protiv PSG? A onda se ne svira ruka ramosa .I umesto da PSG resi vec u prvoj utakmici ,Real na krilima sudija prodje dalje ! Pa ofsajd protiv Atletica !Pa taj spomenuti penal protiv Juventusa. Dokle da nabrajam ? Arogantni i prepotentni su jer su imali zastitu i toliko mocni su mocni . Pa Blater je priznao da je Ronaldo dobio zlatnu loptu 2013 pod pritiskom Pereza. Dakle, treba li bilo sta na ovo dodati. Ako se takve stvari namestale, mozemo samo misliti sta su radili jos iza ledja i ociju javnosti,tj videli smo sve.

caedmon

pre 4 godine

Odlican ali... Zlatanov makazicima za 40m....i mozda najbolji Rivaldov go sa 16 metara za 3:2 u posljednjem kolu u 90 minutu za titulu sampiona Spanije.
(Kratko pamcenje, 29. oktobar 2019 15:53)

Mozda gresim, ali cini mi se da je to bilo za plasman u Ligu sampiona... Prijem na grudi i makazice u donji levi golmanov ugao...

samo kazem

pre 4 godine

(mali_buda10, 29. oktobar 2019 14:47)
u toj uzvratnoj utakmici je Isku ponisten cist gol . a kad se setim sta se sve nije na SP sviralo kao penal , uz VAR taj penal bi se jos lakse dosudio i ne bi bilo kukanja posle meca.

mali_buda10

pre 4 godine

(samo kazem, 29. oktobar 2019 15:04

Da je bilo var tehnologije, najiskrenije receno ,Real ne bi uzeo ni jednu od onih 3 titule. Ni jednu ! Ono ako je penal bio nad Vaskezom,ja sam onda Nikola Tesla. Jedva je cekao neki kontakt da svira. Morala se praviti prica sa tim Realom. I napravili su je. Morao se Ronaldo eksploatisati maksimalno jer je marketisnki najjaca figura u svetu fudbala pa i sporta uopste. Naravno da je mnogim sponzorima kaako onim koji financiraju Real tako i onim koji financiraju Uefu mnogo isplativije imati Ronalda u samoj zavrnisici od Juventusa. Ronaldo i Real su deo najvece kradje u istoriji evropskog fudbala. Ni brat blizanac iz spanije,Barcelona im nije ravna sta su njima sve svirali,odnosno sta nisu protivnicimca. Nikad mi nije bio simpatican i to sto je presao u Juventus ne znaci da mi mora biti simpatican. Ostajem doledan svojim stavovima.Simulator je bio oduvek, sebicnjak na terenu i veliki egoista. Sve oko njega je toliko arogantno, prepotentno, degutatno. Juve ga je doveo iz dva razloga. Jedan je marketinske prirode , napravili su bum na tom polju,a drugi je osvajanje LS, al nadam se ne na nacin na koji je osvajao sa Realom. Nisam najbolje prihvatio njegov dolazak, ali kazem, ako donese LS nekim svojim golovima, ispunice svoju profesionalnu obavezu, a svi fanovi Juvenstusa ce mu biti zahvalni,pa i ja.Al da ce mi i nakon toga biti posebno drag, nece sigurno. Zalosno je da su igraci poput Ronalda ili Nejmara danas uzor deci. Tuga.

cosmo

pre 4 godine

Skroman dečko.. pa Zlatan je takvih dao gomilu! hahaha
(Pera Božić, 29. oktobar 2019 14:40)

Ili si neki klinac, ili si neki mutavac. Njega su pitali, koji mu je najlepši gol koji je postigao, znači, odnosi se na svoje golove, ne na Zlatanove, Mesijeve, itd..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Apocalyptoo_, 29. oktobar 2019 14:45)

"Za mene je to jedan od najlepših golova postignutih na taj način i to ne kažem samo zato što sam ga ja dao", rekao je Ronaldo. 🙂

ojsa

pre 4 godine

Ma nije on opsednut statistikom. Sada ce njegova fan grupa tinejdzera da nam objasni ovde kako njega statistika ne zanima i kako je veliki humanitarac. haahhahahah

Carey Mahoney

pre 4 godine

(cosmo, 29. oktobar 2019 14:57) ma onaj gol Bejla u finalu i nije tezak za izvesti , on je cak i lose zahvatio loptu te je ona dobila cudnu putanju inace ovakav gol kao Ronaldov mogu samo vrhunske atlete da izvedu.

samo kazem

pre 4 godine

(mali_buda10, 29. oktobar 2019 15:25)
ma daj , pa nije li Bayern dobio 2 nepostojeca penala u onom dvomecu?i jos im je diskutabilan gol priznat. nije li Isku ponisten cist gol? ne bi osvojili ali samo da se VAR primenjivao na njima . koliko se secam velika vecina sudijskih strucnjaka je reklo da je bio penal nad Vaskezom . nista Real nije manje ili vise ostecen ili poguran u odnosu na sve ostale prvake zadnjih 30 godina. nego tu dolazimo do najbitnije stavke, arogantni su i puni ega i zbog toga vlada toliko animozitet prema Realu i izmedju ostalog prema Ronaldu.
pritom nisam navijac nijednog stranog kluba te me nemoj pogresno shvatiti , volim samo Partizan.

live

pre 4 godine

U pravu je sa aspekta da je to njegov najlepsi gol, medjutim, nadovezao se sa nepotrebnom konstatacijom da je to verovatno najlepsi gol ikada postignut na taj nacin. Nemam simpatije prema njemu kao coveku, smatram ga mozda najboljim fudbalerom ikada, ali realno, Ibrahimovicev gol makazicama, cini mi se Engleskoj, je za sva vremena najlepsi gol postignut na taj nacin.

Kratko pamcenje

pre 4 godine

Odlican ali... Zlatanov makazicima za 40m....i mozda najbolji Rivaldov go sa 16 metara za 3:2 u posljednjem kolu u 90 minutu za titulu sampiona Spanije.

Jaran

pre 4 godine

Koliko je samo bilo lepsih (i njegovih i inace ovakvih golova), a jos crnje je sto mu je ovo valjda jedini gol makazicama u karijeri.

mali_buda10

pre 4 godine

Pa on je i dalje opsednut statistikom. Jos uvek mu se gleda kroz prste, ima dovoljno kredita, ok, ne moze odmah bas da osvoji LS, ali ove sezone mora napraviti iskorak. Bar finale se ocekuje od njega,tj Juventusa. Sve ispod toga bi bio podbacaj. Ekipa je tip top na svim pozicijama i ocekuje se i od njega iskorak. A za pocetak bi mogao da prepusti vise slboodnjaka Pjanicu pa i Dibali . Bolji su izvodjaci od njega. Forsira previse i to je upravo pokazatelj da je i dalje opsednut statistikom i trkom sa Mesijem koji je priznao on ili ne ipak najbolji igrac sveza zadnje dekade i to rivalstvo koliko mu donosi dobro u smislu motivacije, nekad se i obija timu o glavu. Zato ,smanji ego i dozivljaj,te podigni nivo timske igre na jos vecu razinu. U suprotnom, nista od LS. U svakom slucaju ovo jesu jedne od najlepsih makazica koje sam ja video. U top 5 sigurno. Tu su jos Runijeve , Ibrine protiv engleza ,ima i Del pijero jedne za spice, ali meni su ipak one Rivaldove nekako ostale urezane . 2-2 ,90 min i samo pobeda donosi barsi ligu sampiona sl sezone u direktnom okrsaju sa Valenciom. I dize se Rivaldo u zadnjoj minuti na 16 m, te pogadja za 3-2. Jos nesto bi dodao, u uzvratu ove sezone kad je Ronaldo zabio ovu golcinu, Real je visio i samo zbog sudija su prosli dalje. Ako je postigao sjajan gol u prvom duelu, postigao je sraman u uzvratu. Doduse ,sta se sve sviralo tih godina Realu to je jos i dobro. Uglavnom, ove sezone, ocekujemo od tebe ono zbog cega su te i doveli.A to je LS !

Apocalyptoo_

pre 4 godine

Skroman dečko.. pa Zlatan je takvih dao gomilu! hahaha
(Pera Božić, 29. oktobar 2019 14:40)

Ili si neki klinac, ili si neki mutavac. Njega su pitali, koji mu je najlepši gol koji je postigao, znači, odnosi se na svoje golove, ne na Zlatanove, Mesijeve, itd.. Ovo je golčina, pogotovu dolazi do izražaja, što je rekao, sa koje visine je uhvatio makazice i na kakav način ne udario loptu.

evoba

pre 4 godine

Ono sto izdvaja ove makazice od ostalih je to sto lopta nije isla na njega nego je otrcao po nju i zahvatio je na velikoj visini. Naravno, ne skodi ni to sto je gol dat Juventusu u Torinu u LS.

Ross Geller

pre 4 godine

(Pera Božić, 29. oktobar 2019 14:40)
na ovoj visini, gde je morao da se vrati unazad,gde lopta uopste nije isla na njega i u utakmici ovakvog znacaja? Zlatan je sjajan igrac ali ne znam da je neki igrac toliko puta zakazao u velikim mecevima kao on.

ja kad volem to frca kamenje

pre 4 godine

stvarno golcina , alal vera . koliko vidim telo mu je u trenutku suta u visini glave De Silja , a loptu je perfektno zahvatio. mada meni su lepsi golovi koje je postigao iz slobodnjaka protiv Arsenala u polufinalu LS 2009, ili u cetvrtfinalu LS 2009 sa 40 metara.

Apocalyptoo_

pre 4 godine

Skroman dečko.. pa Zlatan je takvih dao gomilu! hahaha
(Pera Božić, 29. oktobar 2019 14:40)

Ili si neki klinac, ili si neki mutavac. Njega su pitali, koji mu je najlepši gol koji je postigao, znači, odnosi se na svoje golove, ne na Zlatanove, Mesijeve, itd.. Ovo je golčina, pogotovu dolazi do izražaja, što je rekao, sa koje visine je uhvatio makazice i na kakav način ne udario loptu.

Ross Geller

pre 4 godine

(Pera Božić, 29. oktobar 2019 14:40)
na ovoj visini, gde je morao da se vrati unazad,gde lopta uopste nije isla na njega i u utakmici ovakvog znacaja? Zlatan je sjajan igrac ali ne znam da je neki igrac toliko puta zakazao u velikim mecevima kao on.

ja kad volem to frca kamenje

pre 4 godine

stvarno golcina , alal vera . koliko vidim telo mu je u trenutku suta u visini glave De Silja , a loptu je perfektno zahvatio. mada meni su lepsi golovi koje je postigao iz slobodnjaka protiv Arsenala u polufinalu LS 2009, ili u cetvrtfinalu LS 2009 sa 40 metara.

mali_buda10

pre 4 godine

Pa on je i dalje opsednut statistikom. Jos uvek mu se gleda kroz prste, ima dovoljno kredita, ok, ne moze odmah bas da osvoji LS, ali ove sezone mora napraviti iskorak. Bar finale se ocekuje od njega,tj Juventusa. Sve ispod toga bi bio podbacaj. Ekipa je tip top na svim pozicijama i ocekuje se i od njega iskorak. A za pocetak bi mogao da prepusti vise slboodnjaka Pjanicu pa i Dibali . Bolji su izvodjaci od njega. Forsira previse i to je upravo pokazatelj da je i dalje opsednut statistikom i trkom sa Mesijem koji je priznao on ili ne ipak najbolji igrac sveza zadnje dekade i to rivalstvo koliko mu donosi dobro u smislu motivacije, nekad se i obija timu o glavu. Zato ,smanji ego i dozivljaj,te podigni nivo timske igre na jos vecu razinu. U suprotnom, nista od LS. U svakom slucaju ovo jesu jedne od najlepsih makazica koje sam ja video. U top 5 sigurno. Tu su jos Runijeve , Ibrine protiv engleza ,ima i Del pijero jedne za spice, ali meni su ipak one Rivaldove nekako ostale urezane . 2-2 ,90 min i samo pobeda donosi barsi ligu sampiona sl sezone u direktnom okrsaju sa Valenciom. I dize se Rivaldo u zadnjoj minuti na 16 m, te pogadja za 3-2. Jos nesto bi dodao, u uzvratu ove sezone kad je Ronaldo zabio ovu golcinu, Real je visio i samo zbog sudija su prosli dalje. Ako je postigao sjajan gol u prvom duelu, postigao je sraman u uzvratu. Doduse ,sta se sve sviralo tih godina Realu to je jos i dobro. Uglavnom, ove sezone, ocekujemo od tebe ono zbog cega su te i doveli.A to je LS !

caedmon

pre 4 godine

Odlican ali... Zlatanov makazicima za 40m....i mozda najbolji Rivaldov go sa 16 metara za 3:2 u posljednjem kolu u 90 minutu za titulu sampiona Spanije.
(Kratko pamcenje, 29. oktobar 2019 15:53)

Mozda gresim, ali cini mi se da je to bilo za plasman u Ligu sampiona... Prijem na grudi i makazice u donji levi golmanov ugao...

mali_buda10

pre 4 godine

(samo kazem, 29. oktobar 2019 15:04

Da je bilo var tehnologije, najiskrenije receno ,Real ne bi uzeo ni jednu od onih 3 titule. Ni jednu ! Ono ako je penal bio nad Vaskezom,ja sam onda Nikola Tesla. Jedva je cekao neki kontakt da svira. Morala se praviti prica sa tim Realom. I napravili su je. Morao se Ronaldo eksploatisati maksimalno jer je marketisnki najjaca figura u svetu fudbala pa i sporta uopste. Naravno da je mnogim sponzorima kaako onim koji financiraju Real tako i onim koji financiraju Uefu mnogo isplativije imati Ronalda u samoj zavrnisici od Juventusa. Ronaldo i Real su deo najvece kradje u istoriji evropskog fudbala. Ni brat blizanac iz spanije,Barcelona im nije ravna sta su njima sve svirali,odnosno sta nisu protivnicimca. Nikad mi nije bio simpatican i to sto je presao u Juventus ne znaci da mi mora biti simpatican. Ostajem doledan svojim stavovima.Simulator je bio oduvek, sebicnjak na terenu i veliki egoista. Sve oko njega je toliko arogantno, prepotentno, degutatno. Juve ga je doveo iz dva razloga. Jedan je marketinske prirode , napravili su bum na tom polju,a drugi je osvajanje LS, al nadam se ne na nacin na koji je osvajao sa Realom. Nisam najbolje prihvatio njegov dolazak, ali kazem, ako donese LS nekim svojim golovima, ispunice svoju profesionalnu obavezu, a svi fanovi Juvenstusa ce mu biti zahvalni,pa i ja.Al da ce mi i nakon toga biti posebno drag, nece sigurno. Zalosno je da su igraci poput Ronalda ili Nejmara danas uzor deci. Tuga.

liliputanac

pre 4 godine

(samo kazem, 29. oktobar 2019 15:40)

Bayern je u tom dvomecu ako se ne varam dobio jedan nepostojeci penal, koji je promasen, prema tome nije direktno uticao na rezulat, a drugi u uzvratu je bio cist kao suza. A to sto je Ronaldo upravo davao golove kao na traci iz ofsajda bayernu nista zar ne? Ili sto je bio penal za Bayern sl sezone, i Marselo priznao i to nista ? Sto je sviran onakav penal nad Krosom iako je bio metar u ofsajdu protiv PSG? A onda se ne svira ruka ramosa .I umesto da PSG resi vec u prvoj utakmici ,Real na krilima sudija prodje dalje ! Pa ofsajd protiv Atletica !Pa taj spomenuti penal protiv Juventusa. Dokle da nabrajam ? Arogantni i prepotentni su jer su imali zastitu i toliko mocni su mocni . Pa Blater je priznao da je Ronaldo dobio zlatnu loptu 2013 pod pritiskom Pereza. Dakle, treba li bilo sta na ovo dodati. Ako se takve stvari namestale, mozemo samo misliti sta su radili jos iza ledja i ociju javnosti,tj videli smo sve.

evoba

pre 4 godine

Ono sto izdvaja ove makazice od ostalih je to sto lopta nije isla na njega nego je otrcao po nju i zahvatio je na velikoj visini. Naravno, ne skodi ni to sto je gol dat Juventusu u Torinu u LS.

Carey Mahoney

pre 4 godine

(cosmo, 29. oktobar 2019 14:57) ma onaj gol Bejla u finalu i nije tezak za izvesti , on je cak i lose zahvatio loptu te je ona dobila cudnu putanju inace ovakav gol kao Ronaldov mogu samo vrhunske atlete da izvedu.

cosmo

pre 4 godine

Skroman dečko.. pa Zlatan je takvih dao gomilu! hahaha
(Pera Božić, 29. oktobar 2019 14:40)

Ili si neki klinac, ili si neki mutavac. Njega su pitali, koji mu je najlepši gol koji je postigao, znači, odnosi se na svoje golove, ne na Zlatanove, Mesijeve, itd..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Apocalyptoo_, 29. oktobar 2019 14:45)

"Za mene je to jedan od najlepših golova postignutih na taj način i to ne kažem samo zato što sam ga ja dao", rekao je Ronaldo. 🙂

Kratko pamcenje

pre 4 godine

Odlican ali... Zlatanov makazicima za 40m....i mozda najbolji Rivaldov go sa 16 metara za 3:2 u posljednjem kolu u 90 minutu za titulu sampiona Spanije.

live

pre 4 godine

U pravu je sa aspekta da je to njegov najlepsi gol, medjutim, nadovezao se sa nepotrebnom konstatacijom da je to verovatno najlepsi gol ikada postignut na taj nacin. Nemam simpatije prema njemu kao coveku, smatram ga mozda najboljim fudbalerom ikada, ali realno, Ibrahimovicev gol makazicama, cini mi se Engleskoj, je za sva vremena najlepsi gol postignut na taj nacin.

mali_buda10

pre 4 godine

(samo kazem, 29. oktobar 2019 15:40)

"nisam navijac ni jednog stranog kluba " ,a ovamo se ubija trudeci opravdat najvece kradje u istoriji lige sampiona. Druze , ajde molim te mani me se te price. Zavrsio na ovu temu.poz

Jaran

pre 4 godine

Koliko je samo bilo lepsih (i njegovih i inace ovakvih golova), a jos crnje je sto mu je ovo valjda jedini gol makazicama u karijeri.

ojsa

pre 4 godine

Ma nije on opsednut statistikom. Sada ce njegova fan grupa tinejdzera da nam objasni ovde kako njega statistika ne zanima i kako je veliki humanitarac. haahhahahah

samo kazem

pre 4 godine

(mali_buda10, 29. oktobar 2019 15:25)
ma daj , pa nije li Bayern dobio 2 nepostojeca penala u onom dvomecu?i jos im je diskutabilan gol priznat. nije li Isku ponisten cist gol? ne bi osvojili ali samo da se VAR primenjivao na njima . koliko se secam velika vecina sudijskih strucnjaka je reklo da je bio penal nad Vaskezom . nista Real nije manje ili vise ostecen ili poguran u odnosu na sve ostale prvake zadnjih 30 godina. nego tu dolazimo do najbitnije stavke, arogantni su i puni ega i zbog toga vlada toliko animozitet prema Realu i izmedju ostalog prema Ronaldu.
pritom nisam navijac nijednog stranog kluba te me nemoj pogresno shvatiti , volim samo Partizan.

adem

pre 4 godine

ja jesam navijac ronalda, i imam 60g, da ne misli neko da sam klinac. i stojim iza toga da je ovo najbolji gol makazicama. ako hocemo definiciju sta je gol makazicama, treba pogledati bas ovaj gol. sve je tu, visina, nacin na koji udara loptu, pozicija tela... sve

samo kazem

pre 4 godine

(mali_buda10, 29. oktobar 2019 14:47)
u toj uzvratnoj utakmici je Isku ponisten cist gol . a kad se setim sta se sve nije na SP sviralo kao penal , uz VAR taj penal bi se jos lakse dosudio i ne bi bilo kukanja posle meca.

Madridista

pre 4 godine

(liliputanac, 29. oktobar 2019 16:11)
onaj penal za Bayern u Madridu takodje nije bio cist.a primetio sam da si te iste komentare napisao pod nekoliko razlicitih nickova na ovom sajtu. nekako osecam da navijas za Barcu s toga se da zakljuciti koliko si objektivan.

samo kazem

pre 4 godine

(Bavarac, 29. oktobar 2019 23:03)
kao sto se iz aviona vidi da si navijac Barce koji pise sa vise nickova kao sto su kiki,paki itd.

Bavarac

pre 4 godine

(samo kazem, 29. oktobar 2019 15:40)

Iz aviona se vidi da si navijac Reala kada imas obraza pravdati jednu onakvu kradju Bajerna od strane Viktora Kasaija. Jos imas obraza spomenuti da je Leva bio u ofsajdu kod onog gola, a neces napisati da mu je pre toga sudjen nepostojeci ofsajd kada je sam izasao na Navasa. Da ne spominjem sad crveni Vidalu, oprosten crveni Kazemiru, da je Kazemiro asistirao Ronaldu za prvi gol iako nije ni trebao biti na terenu i kao slag na tortu Ronaldo u produzetku daje jos 2 gola iz ofsajda. Zasigurno jedna od najvecih kradja u istoriji LŠ. Isto tako ni rec nisi napisao o kradji protiv PSŽa gde je Realu poklonjen penal + penal nije sudjen za PSŽ nakon igranja rukom Ramosa. Ni rec nisi napisao o golu iz ofsajda Ramosa protiv Atletika u finalu. Ni rec nisi napisao ni o igranju rukom Marsela protiv Bajerna ali bitno je zato da pravdas Realov penal protiv Juventusa iako po tom istom kriteriju je Bajern nekoliko dana posle toga ostecen za 3 penala protiv Reala - https://www.youtube.com/watch?v=BxOPopMCnaE

Inace, gol Rivalda makazicama protiv Valensije su meni najlepsi i najbitniji gol koji je postignut na takav nacin. Ako se dobro secam igralo se zadnje kolo gde su Barsa i Valensija odlucivali ko ce u LŠ i ukaze se Rivaldo u 90 minuti i golom makazicama za 3-2 odvede Barsu do plasmana u LŠ.

Apocalyptoo_

pre 4 godine

Skroman dečko.. pa Zlatan je takvih dao gomilu! hahaha
(Pera Božić, 29. oktobar 2019 14:40)

Ili si neki klinac, ili si neki mutavac. Njega su pitali, koji mu je najlepši gol koji je postigao, znači, odnosi se na svoje golove, ne na Zlatanove, Mesijeve, itd.. Ovo je golčina, pogotovu dolazi do izražaja, što je rekao, sa koje visine je uhvatio makazice i na kakav način ne udario loptu.

Jaran

pre 4 godine

Koliko je samo bilo lepsih (i njegovih i inace ovakvih golova), a jos crnje je sto mu je ovo valjda jedini gol makazicama u karijeri.

mali_buda10

pre 4 godine

Pa on je i dalje opsednut statistikom. Jos uvek mu se gleda kroz prste, ima dovoljno kredita, ok, ne moze odmah bas da osvoji LS, ali ove sezone mora napraviti iskorak. Bar finale se ocekuje od njega,tj Juventusa. Sve ispod toga bi bio podbacaj. Ekipa je tip top na svim pozicijama i ocekuje se i od njega iskorak. A za pocetak bi mogao da prepusti vise slboodnjaka Pjanicu pa i Dibali . Bolji su izvodjaci od njega. Forsira previse i to je upravo pokazatelj da je i dalje opsednut statistikom i trkom sa Mesijem koji je priznao on ili ne ipak najbolji igrac sveza zadnje dekade i to rivalstvo koliko mu donosi dobro u smislu motivacije, nekad se i obija timu o glavu. Zato ,smanji ego i dozivljaj,te podigni nivo timske igre na jos vecu razinu. U suprotnom, nista od LS. U svakom slucaju ovo jesu jedne od najlepsih makazica koje sam ja video. U top 5 sigurno. Tu su jos Runijeve , Ibrine protiv engleza ,ima i Del pijero jedne za spice, ali meni su ipak one Rivaldove nekako ostale urezane . 2-2 ,90 min i samo pobeda donosi barsi ligu sampiona sl sezone u direktnom okrsaju sa Valenciom. I dize se Rivaldo u zadnjoj minuti na 16 m, te pogadja za 3-2. Jos nesto bi dodao, u uzvratu ove sezone kad je Ronaldo zabio ovu golcinu, Real je visio i samo zbog sudija su prosli dalje. Ako je postigao sjajan gol u prvom duelu, postigao je sraman u uzvratu. Doduse ,sta se sve sviralo tih godina Realu to je jos i dobro. Uglavnom, ove sezone, ocekujemo od tebe ono zbog cega su te i doveli.A to je LS !

Ross Geller

pre 4 godine

(Pera Božić, 29. oktobar 2019 14:40)
na ovoj visini, gde je morao da se vrati unazad,gde lopta uopste nije isla na njega i u utakmici ovakvog znacaja? Zlatan je sjajan igrac ali ne znam da je neki igrac toliko puta zakazao u velikim mecevima kao on.

Carey Mahoney

pre 4 godine

(cosmo, 29. oktobar 2019 14:57) ma onaj gol Bejla u finalu i nije tezak za izvesti , on je cak i lose zahvatio loptu te je ona dobila cudnu putanju inace ovakav gol kao Ronaldov mogu samo vrhunske atlete da izvedu.

mali_buda10

pre 4 godine

(samo kazem, 29. oktobar 2019 15:04

Da je bilo var tehnologije, najiskrenije receno ,Real ne bi uzeo ni jednu od onih 3 titule. Ni jednu ! Ono ako je penal bio nad Vaskezom,ja sam onda Nikola Tesla. Jedva je cekao neki kontakt da svira. Morala se praviti prica sa tim Realom. I napravili su je. Morao se Ronaldo eksploatisati maksimalno jer je marketisnki najjaca figura u svetu fudbala pa i sporta uopste. Naravno da je mnogim sponzorima kaako onim koji financiraju Real tako i onim koji financiraju Uefu mnogo isplativije imati Ronalda u samoj zavrnisici od Juventusa. Ronaldo i Real su deo najvece kradje u istoriji evropskog fudbala. Ni brat blizanac iz spanije,Barcelona im nije ravna sta su njima sve svirali,odnosno sta nisu protivnicimca. Nikad mi nije bio simpatican i to sto je presao u Juventus ne znaci da mi mora biti simpatican. Ostajem doledan svojim stavovima.Simulator je bio oduvek, sebicnjak na terenu i veliki egoista. Sve oko njega je toliko arogantno, prepotentno, degutatno. Juve ga je doveo iz dva razloga. Jedan je marketinske prirode , napravili su bum na tom polju,a drugi je osvajanje LS, al nadam se ne na nacin na koji je osvajao sa Realom. Nisam najbolje prihvatio njegov dolazak, ali kazem, ako donese LS nekim svojim golovima, ispunice svoju profesionalnu obavezu, a svi fanovi Juvenstusa ce mu biti zahvalni,pa i ja.Al da ce mi i nakon toga biti posebno drag, nece sigurno. Zalosno je da su igraci poput Ronalda ili Nejmara danas uzor deci. Tuga.

liliputanac

pre 4 godine

(samo kazem, 29. oktobar 2019 15:40)

Bayern je u tom dvomecu ako se ne varam dobio jedan nepostojeci penal, koji je promasen, prema tome nije direktno uticao na rezulat, a drugi u uzvratu je bio cist kao suza. A to sto je Ronaldo upravo davao golove kao na traci iz ofsajda bayernu nista zar ne? Ili sto je bio penal za Bayern sl sezone, i Marselo priznao i to nista ? Sto je sviran onakav penal nad Krosom iako je bio metar u ofsajdu protiv PSG? A onda se ne svira ruka ramosa .I umesto da PSG resi vec u prvoj utakmici ,Real na krilima sudija prodje dalje ! Pa ofsajd protiv Atletica !Pa taj spomenuti penal protiv Juventusa. Dokle da nabrajam ? Arogantni i prepotentni su jer su imali zastitu i toliko mocni su mocni . Pa Blater je priznao da je Ronaldo dobio zlatnu loptu 2013 pod pritiskom Pereza. Dakle, treba li bilo sta na ovo dodati. Ako se takve stvari namestale, mozemo samo misliti sta su radili jos iza ledja i ociju javnosti,tj videli smo sve.

ja kad volem to frca kamenje

pre 4 godine

stvarno golcina , alal vera . koliko vidim telo mu je u trenutku suta u visini glave De Silja , a loptu je perfektno zahvatio. mada meni su lepsi golovi koje je postigao iz slobodnjaka protiv Arsenala u polufinalu LS 2009, ili u cetvrtfinalu LS 2009 sa 40 metara.

Madridista

pre 4 godine

(liliputanac, 29. oktobar 2019 16:11)
onaj penal za Bayern u Madridu takodje nije bio cist.a primetio sam da si te iste komentare napisao pod nekoliko razlicitih nickova na ovom sajtu. nekako osecam da navijas za Barcu s toga se da zakljuciti koliko si objektivan.

evoba

pre 4 godine

Ono sto izdvaja ove makazice od ostalih je to sto lopta nije isla na njega nego je otrcao po nju i zahvatio je na velikoj visini. Naravno, ne skodi ni to sto je gol dat Juventusu u Torinu u LS.

samo kazem

pre 4 godine

(mali_buda10, 29. oktobar 2019 14:47)
u toj uzvratnoj utakmici je Isku ponisten cist gol . a kad se setim sta se sve nije na SP sviralo kao penal , uz VAR taj penal bi se jos lakse dosudio i ne bi bilo kukanja posle meca.

ojsa

pre 4 godine

Ma nije on opsednut statistikom. Sada ce njegova fan grupa tinejdzera da nam objasni ovde kako njega statistika ne zanima i kako je veliki humanitarac. haahhahahah

samo kazem

pre 4 godine

(mali_buda10, 29. oktobar 2019 15:25)
ma daj , pa nije li Bayern dobio 2 nepostojeca penala u onom dvomecu?i jos im je diskutabilan gol priznat. nije li Isku ponisten cist gol? ne bi osvojili ali samo da se VAR primenjivao na njima . koliko se secam velika vecina sudijskih strucnjaka je reklo da je bio penal nad Vaskezom . nista Real nije manje ili vise ostecen ili poguran u odnosu na sve ostale prvake zadnjih 30 godina. nego tu dolazimo do najbitnije stavke, arogantni su i puni ega i zbog toga vlada toliko animozitet prema Realu i izmedju ostalog prema Ronaldu.
pritom nisam navijac nijednog stranog kluba te me nemoj pogresno shvatiti , volim samo Partizan.

Bavarac

pre 4 godine

(samo kazem, 29. oktobar 2019 15:40)

Iz aviona se vidi da si navijac Reala kada imas obraza pravdati jednu onakvu kradju Bajerna od strane Viktora Kasaija. Jos imas obraza spomenuti da je Leva bio u ofsajdu kod onog gola, a neces napisati da mu je pre toga sudjen nepostojeci ofsajd kada je sam izasao na Navasa. Da ne spominjem sad crveni Vidalu, oprosten crveni Kazemiru, da je Kazemiro asistirao Ronaldu za prvi gol iako nije ni trebao biti na terenu i kao slag na tortu Ronaldo u produzetku daje jos 2 gola iz ofsajda. Zasigurno jedna od najvecih kradja u istoriji LŠ. Isto tako ni rec nisi napisao o kradji protiv PSŽa gde je Realu poklonjen penal + penal nije sudjen za PSŽ nakon igranja rukom Ramosa. Ni rec nisi napisao o golu iz ofsajda Ramosa protiv Atletika u finalu. Ni rec nisi napisao ni o igranju rukom Marsela protiv Bajerna ali bitno je zato da pravdas Realov penal protiv Juventusa iako po tom istom kriteriju je Bajern nekoliko dana posle toga ostecen za 3 penala protiv Reala - https://www.youtube.com/watch?v=BxOPopMCnaE

Inace, gol Rivalda makazicama protiv Valensije su meni najlepsi i najbitniji gol koji je postignut na takav nacin. Ako se dobro secam igralo se zadnje kolo gde su Barsa i Valensija odlucivali ko ce u LŠ i ukaze se Rivaldo u 90 minuti i golom makazicama za 3-2 odvede Barsu do plasmana u LŠ.

live

pre 4 godine

U pravu je sa aspekta da je to njegov najlepsi gol, medjutim, nadovezao se sa nepotrebnom konstatacijom da je to verovatno najlepsi gol ikada postignut na taj nacin. Nemam simpatije prema njemu kao coveku, smatram ga mozda najboljim fudbalerom ikada, ali realno, Ibrahimovicev gol makazicama, cini mi se Engleskoj, je za sva vremena najlepsi gol postignut na taj nacin.

cosmo

pre 4 godine

Skroman dečko.. pa Zlatan je takvih dao gomilu! hahaha
(Pera Božić, 29. oktobar 2019 14:40)

Ili si neki klinac, ili si neki mutavac. Njega su pitali, koji mu je najlepši gol koji je postigao, znači, odnosi se na svoje golove, ne na Zlatanove, Mesijeve, itd..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Apocalyptoo_, 29. oktobar 2019 14:45)

"Za mene je to jedan od najlepših golova postignutih na taj način i to ne kažem samo zato što sam ga ja dao", rekao je Ronaldo. 🙂

Kratko pamcenje

pre 4 godine

Odlican ali... Zlatanov makazicima za 40m....i mozda najbolji Rivaldov go sa 16 metara za 3:2 u posljednjem kolu u 90 minutu za titulu sampiona Spanije.

samo kazem

pre 4 godine

(Bavarac, 29. oktobar 2019 23:03)
kao sto se iz aviona vidi da si navijac Barce koji pise sa vise nickova kao sto su kiki,paki itd.

caedmon

pre 4 godine

Odlican ali... Zlatanov makazicima za 40m....i mozda najbolji Rivaldov go sa 16 metara za 3:2 u posljednjem kolu u 90 minutu za titulu sampiona Spanije.
(Kratko pamcenje, 29. oktobar 2019 15:53)

Mozda gresim, ali cini mi se da je to bilo za plasman u Ligu sampiona... Prijem na grudi i makazice u donji levi golmanov ugao...

adem

pre 4 godine

ja jesam navijac ronalda, i imam 60g, da ne misli neko da sam klinac. i stojim iza toga da je ovo najbolji gol makazicama. ako hocemo definiciju sta je gol makazicama, treba pogledati bas ovaj gol. sve je tu, visina, nacin na koji udara loptu, pozicija tela... sve

mali_buda10

pre 4 godine

(samo kazem, 29. oktobar 2019 15:40)

"nisam navijac ni jednog stranog kluba " ,a ovamo se ubija trudeci opravdat najvece kradje u istoriji lige sampiona. Druze , ajde molim te mani me se te price. Zavrsio na ovu temu.poz