Utorak, 22.10.2019.

23:59

Milojević: Na ovakvom nivou ne smemo da pravimo takve greške

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegova ekipa može mnogo da nauči iz poraza od Totenhema.

Izvor: PT

Milojeviæ: Na ovakvom nivou ne smemo da pravimo takve greške IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

petarczv

pre 4 godine

Nista bez regionalne lige, mora da se poveca kvalitet ekipa kako bi iole bili konkurentni. Ovako ce se uvek unapred znati rezultat...

petarczv

pre 4 godine

Garsija je odlican mladi igrac, pun samopouzdanja i zelje za dokazivanjem. Brz, dobar tehnicar. Treba mu samo vremena da se adaptira na promenu sredine. Njega treba forsirati da igra. Ne znam zasto svi gledaju lose na igru La Pare, nije on nista losije odigrao od drugih. I da, mora da se trci na ovom nivou.
(nekoTamo, 23. oktobar 2019 08:28)

Zato sto je la para od kad je dosao konstantno uzasan na terenu. Svaki minut koji je proveo u igri je uzasan...

Милош

pre 4 godine

Ако играте само пред својим навијачима,онда нисте екипа.Који то још клуб игра добро само пред својим навијачима? Побацали сте новац на погрешна појачања.Да макар неко бљесне.Немамо ни одбрану ни напад.Мучимо се у пинг понг лиги.

radio moravski plicak

pre 4 godine

Pre neki dan odgledah epsko polufinale sa Bajernom '91,skraceni snimak, iliti "hajlajt", kako se vec kaze.
Ljudi moji, kakav fudbal, kakva igra, TRCANJE, ubacivanja, driblinzi, iznosenje lopte, tranzicije, kontre, ODBRANA! Pa ono je poezija. Porediti ovu igru sa onom igrom je, sto rece jedan, fudbalski jeres. Pred svaku utakmicu da im se pusta ovaj snimak. Da vide kako vezni red sa Jugivicem i Prosineckim razigrava, kako Dejo lomi i casi kukove, kako se Miha ubacuje, sta Belodedic radi u odbrani, i koliko ume s loptom, kako Ilija ide glavom medju kopacke.
Pa Miha je brze otrcao onaj sprint posle datog gola nego bilo koji najbrzu igrac trenutno u Zvezdi, u normalnoj situaciji!
Ako nista, pa nabij im kondiciju i snagu. To ne moze da kosta mnogo, makar uzeo kondicionog stranca, Nemca, Engleza, Skandinavca...
Mnogo toga fali, mnogo

Negativni

pre 4 godine

Kakve greške? Ni jedan klizeći start, nijedan blok šuta, nijedan pokušaj da se igra presing, nijedan tačan pas odbrane ka sredini... fudbal iz zlatnih dana socijalističke škole. Lagano su nas oduvali, Siti bi nam dao 10.

sale

pre 4 godine

Jesam zvezdas, ali posle svakog ovakvog meca, sledi skoro pa ista izjava. Kada cete vec jednom da izvucete neke pouke iz svih tih utakmica? Nerealno je da svaki put ide ista izjava, a fakticki se nista ne radi da bi se takva izjava sprovela u delo. Protiv Psg-a, Liverpula, Bayerna, Napolija ste TREBALI da izvucete pouke, a da li ste? Sad i protiv Totenhema trebate, a da li cete?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (thecheerk0, 23. oktobar 2019 11:17)

To sto ti ne zelis da vidis pomak, tvoj je problem.

STRUČNI KONSULTANT

pre 4 godine

Kod drugog gola neverovatno kako je pušten Kinez da utrci u peterac kao pored deteta. Kod trećeg i pored krupne greške Marina opet gol velikim delom i na dušu beku kojeg Kinez pretrčava kao da se trka sa detetom. Kod četvrtog Rodić kao da mu se zaglavilo dugme za brzo trčanje ode svojim putem i posmatra kako primamo gol. I kod petog jedan naš igrač stoji i čeka dok njihov igrač nišani gde će da šutira i prima gol kroz noge. Dakle, da bi se osvojila liga šampiona ove sezone, prvo odbrana mora mnogo bolje, a onda i vezni red isto, da se ne čeka Marin da sa svoje polovine organizuje napad. A ne bi škodilo i da imamo nekog igrača u napadu. Tako da , sa devet bodova u preostale tri utakmice, možemo da prevaziđemo ovo loše izdanje i da nastavimo pohod na titulu. Ali, mora malo čvršće u odbrani da igraju. I u sredini malo organizovanije. I u napadu ubojitije. Dresovi su lepi. I frizure.

thecheerk0

pre 4 godine

Jesam zvezdas, ali posle svakog ovakvog meca, sledi skoro pa ista izjava. Kada cete vec jednom da izvucete neke pouke iz svih tih utakmica? Nerealno je da svaki put ide ista izjava, a fakticki se nista ne radi da bi se takva izjava sprovela u delo. Protiv Psg-a, Liverpula, Bayerna, Napolija ste TREBALI da izvucete pouke, a da li ste? Sad i protiv Totenhema trebate, a da li cete?

Joffrey

pre 4 godine

Kao ljubitelju fudbala,draze bi mi bilo da moj tim igra LE i casno i realno se bori za prolaz grupe svake godine,nego da ulazi u LS i raznim sumnjivim likovima puni dzepove.Zvezda jednostavno ne pripada ovom takmicenju.

milan d

pre 4 godine

Kakve bre greske mi smo ocajno slabi za ovaj nivo fudbala. Gledajte realno bolje ce vam biti nego da zivite u iluzijama. Kakve su to greske, gde ste to pogresili kako i na koji nacin da ih ispravite? Ne zaludjujte se niste znali sta vas je snaslo. Igracu neznaju gde je lopta okrecu se kao musica bez glave. Jednostavno nismo za Evropu ni u jednoj karegoriji.

Kolja

pre 4 godine

Miloje,pogledaj snimak drugog gola Sona i sve će biti jasno gde smo i sta smo.Takticki solidno postavljeni,ali najiskusniji igrac u ovakvoj situaciji kad je protivnik mnogo brzi i snazniji,mora da mu presece putanju i da dobije zuti karton.Da ga faulira na 25 m od gola.E to treba da im preneses.Faul u fudbalu je duzvoljen i kaznjava se kartonom.Nedopustivo je da onako protutnji pored njega bez i pomisli o kontaktu.Mislim da bi ga svaki engleski srednjak nabio na lakat i od gola ne bi bilo nista.Juce ste tamo otisli spustenog garda.

Ој Србине, отрезни се и остави дигитрон

pre 4 godine

@ veliki strumf
Типично размишљање просечног балканца засновано на маштању, калкулацијама, мегаломанији, подцењивању другог, изговорима. Као и сама изјава Милојевића.

Vladimir

pre 4 godine

Mnogo otvorenija igra nego na predhodnim gostovanjima. I pored poraza vidi se pomak u igri. Vazno je biti stalno u LS gde igraci mogu napredovati i sresti se sa ovako brzim fudbalom. Dugo nas nije bilo na najvisem nivou i to je to.

mario

pre 4 godine

"Zvezda je jedan od najvećih klubova, po meni najveći na Balkanu. "
I kanta za nabijanje gol razlike.
Evo opet priče kako će Totenhem pasti u BG tako ste pričali i prije gostovanja jer eto kao Totenhem je u krizi kad ono petarda.

Boža dunster

pre 4 godine

Gledao sam prenos kombinovano, i na RTS-u i na Areni. Ne zna se ko je od komentatora bio gori. Toliko pristrasnosti, nebuloznih rečenica, kao da smo gledali različite utakmice. Razumem blagu podršku našem klubu ali ono sinoć je teški neprofesionalizam. U nekim trenucima samo što nisu zaplakali od muke a čim Zvezda dodje do centra ushićenje kao da su na gol liniji Totenhemovog gola. Malo više objektivnosti neće škoditi.

miodrag

pre 4 godine

Priznaj Miloje da ti imas snimljenu ovu izjavu I posle svake utakmice u LS ili derbiju , prosto pustis skriveni play back I samo otvaras usta.

Fenomen

pre 4 godine

Gospodine Milojevicu, igra Zvezde ove jeseni je katastrofalna. To vazi i za nase prvenstvo i za Evropu. Vase izjave postaje mucno slusati...pune su floskula odnosno filozofiranja zarad alibija. Gde je tu samokritika...igra ovog tima je vas rukopis...kao sto su Vam prijale pohvale trebalo bi da se postenije odnosite prema kritikama. Ponasate se kao vecina srpskih trenera...za sve imate opravdanje i uvek je neko drugi kriv...Pravite se da ne vidite ono sto vidi svaki prosecan poznavalac fudbala...Nazvati Van La Paru, Tomanea i Garsiju fudbalerima je jeres prema ovom sportu. Siguran sam da u srpskim ligama ima mnogo boljih igraca od ove trojice...kakav Vam je to skauting kad takve nazovi igrace dovodite? Nije problem izgubiti, ali ako u Ligi sampiona treba da budemo "topovsko meso" i da se nad nama izivljavaju i da nas ismejavaju je nedopustivo...bolje je ne ucestvovati u takvim okolnostima...ali izgleda da je novac najvazniji zar ne?

Jojo

pre 4 godine

На оваквом нивоу не могу да играју Томане и Ван Ла Пара, а Терзић да себи пуни џепове.
(Марко, 23. oktobar 2019 00:05)

Ali zato moze novopeceni reprezentativac Gobelja...

бре

pre 4 godine

Једини Звездин играч који је европског и светског калибра је Марин. Дечко се уби трудећи се синоћ, ал’ нема с’ ким. Кад буде једног дана отишао у озбиљан клуб, процветаће. Сви остали су просек и испод просека. Не замерам им на таленту, али им замерам што нису физички спремни за иоле озбиљнију утакмицу и да брзином, снагом, истрајношћу и борбеношћу пробају да надоместе недостатак талента, а не да их сви разбијају петардама. За наше услове су и више него добро плаћени и морају да помере дупе и тренирају много, много јаче и приступе послу професионално на свим нивоима жибота и свести (као Ноле) да би могли да се носе са физички спремнијим и талентованијим тимовима. Коју год тактику да тренер осмисли ако играчи нису физички спремни од тактике неће бити ништа после првих 15 минута. Не знам колико још времена и болних пораза мора да прође да наши тренери и играчи схвате да се фудбал променио и да се константно мења. Нигде нисам прочитао да је неки наш тренер био игде на дошколовавању, а камоли да је учио занат као помоћни тренер у неком озбиљном клубу. Изгледа да је наш фудбал само одраз менталитета и понашања наше власти да се може зарадити хлеб без мотике, аматеризмом и приученошћу. Може код нас, ал’ не и у иностранству. Звезду и Партизан под китно приватизовати и скинути беду са врата па да видимо како се мотика, тј. риља и копа.

John Terry

pre 4 godine

Ovo je jednostavno realan odnos snaga. I protiv Bajerna je moglo ovako, samo su se ispromasivali. Ogroman je uspeh uopste biti u ovom drustvu. Mi ovde ne pripadamo.

apolo

pre 4 godine

Van La Para čista prevara. Još nismo na tom nivou igre, treba dosta da se radi, a ne da se očekuje da će sudija da nam svira penal kad zagusti.

Steva Signal

pre 4 godine

Jel neko reko totenhamu da je zvezda pobedila liverpul? odakle im pravo pobediti zvezdu i to petardom?
(SWW, 23. oktobar 2019 00:09)


Wow,zamisli izgubili smo od finaliste LŠ.

Straight Outta München

pre 4 godine

Realno smo imali prilika za gol i to je to. Jednostavno ni jedan klub sa ovih prostora ne moze da se nosi sa igracima poput Kejna, Sona , Lamele.... Brzi, jaci, spretniji x10 od nasih igraca. Komedija je to sto bi eventualnom pobedom nad Totenhemom u Beogradu i porazom Oly u Minhenu CZ obezbedila prolece i onda igrala mec 21. veka u Atini za plasman u top16. Pred domacom publikom i nije nemoguce. Slab dan Totenhema i to je to.

Zvezda dovodi igrace za milion evra, Totenhem za 50miliona. Mi ocekujemo nesto....Treba da se sutamo u d.... sto imamo teorijsku sansu za nesto posle 3 kola.

Zvezdi za ozbiljne rezultate u LS treba 5-6 igraca kao sto je Marin. Problem je sto takvih igraca svaki ozbiljniji tim u LS ima preko 15....

Quint

pre 4 godine

Je l vi vidite gde ste vi? Je l vi vidite klliko ste para bacili na ove silne strance. Pa Partizan je igrao sa ocajnim i 10x jeftinijim timom LS pa nikada nije prolazio ovako. Vi nas brukate gde god da se pojavite. Omladinci 9:2. Pa vi budite nepobedivi u Linglong ligi. Bruka i sramota

veliki strumf

pre 4 godine

I dalje smo u dosta dobroj poziciji. Oly izgubio, izgubiće i naredne dve u Minhenu i Londonu, sto znaci da će do zadnjeg kola imati 1 bod. Mi imamo 2 meča kući, sa jednim bodom dolazimo u situaciju da nam čak i poraz sa jednim golom razlike u Atini odgovara. A ko zna, na Marakani je sve moguće, pa i ovakav Totenhem da padne, pa da onda idemo u Grčku turistički u zadnjem kolu.

nekoTamo

pre 4 godine

Garsija je odlican mladi igrac, pun samopouzdanja i zelje za dokazivanjem. Brz, dobar tehnicar. Treba mu samo vremena da se adaptira na promenu sredine. Njega treba forsirati da igra. Ne znam zasto svi gledaju lose na igru La Pare, nije on nista losije odigrao od drugih. I da, mora da se trci na ovom nivou.

devilhimself

pre 4 godine

Sve je to ok miloje, znamo mi da oni vrede milijardu, da su to vrhunski igraci. Mene brine kao navijaca, a to je svako mogao da vidi da smo 90min igrali kao prijateljsku tekmu. Bez m..a,bez one stvari, bez krvi,bez borbe!!! Mnogo malokrvnih i mekanih igraca tipa milunovic, rodic, vulic, kanjas la para, garsija. Posle svakog primljenog gola svi glave dole i muk. To je sve posledica dvogodisnjeg stvaranja legije stranaca u zvezdi. Pre dve godine bakula, krsticic, srnic, stojke, vujadin lomili koske, klizali na atletsku stazu, zvezdine deca drugacije igraju, znaju sta je zvezda. Krsticic ih postrojavao na terenu, stojke i vujadin dizali igrace posle svakog kiksa, proslavljali svaki gol ili dobar potez. Sada, ovi malokrvni legionari samo odradjuju posao i nista vise...

Car Dušan

pre 4 godine

Treba biti realan i hladne glave, jutros reći - BLAMIRANJE! Zvuči nestvarno i bizarno ali, i pored ova dva užasna gostovanja (Šta se drugo moglo očekivati?), - SAMI odlučujemo o svojoj sudbini! Pobijediti oba preostala protivnika kući - i prezimiti sa ostalim šampionima Evrope! Pa, makar se oni zvali veliki Bajern i, prošlogodišnji finalista...

EuroNix

pre 4 godine

Na ovakvom nivou nemozes ti biti trener:
PSG 1:6
Liverpul 0:4
Napoli 1:3
Bayern 0:3
Totenhem 0:5

Kakve bre greske. Vi nemate bazu za uspesan fudbal u ligi sampiona. Nista ne valja

wve

pre 4 godine

Ubedljivo najbolji naš treber zadnjih 20 godina. Postigao ogromne, do juče nezamislive rezultate, i spasao Zvezdu bukvalno od bankrote i gašenja. To jest potpuno je oporavio sa dve LŠ, prolećem u evropi i tri vezane titule. Zvezda je zbog njega sada stabilna u svakom pogledu.

Марко

pre 4 godine

На оваквом нивоу не могу да играју Томане и Ван Ла Пара, а Терзић да себи пуни џепове.

naisus

pre 4 godine

Ovo i nije vas nivo. Vas nivo je eventualno Liga Evrope. Igranje u ligi sampiona je dobro samo da se uzmu pare, i to je to. Cena toga su ovakvi rezultati..

naisus

pre 4 godine

Ovo i nije vas nivo. Vas nivo je eventualno Liga Evrope. Igranje u ligi sampiona je dobro samo da se uzmu pare, i to je to. Cena toga su ovakvi rezultati..

Марко

pre 4 godine

На оваквом нивоу не могу да играју Томане и Ван Ла Пара, а Терзић да себи пуни џепове.

wve

pre 4 godine

Ubedljivo najbolji naš treber zadnjih 20 godina. Postigao ogromne, do juče nezamislive rezultate, i spasao Zvezdu bukvalno od bankrote i gašenja. To jest potpuno je oporavio sa dve LŠ, prolećem u evropi i tri vezane titule. Zvezda je zbog njega sada stabilna u svakom pogledu.

Straight Outta München

pre 4 godine

Realno smo imali prilika za gol i to je to. Jednostavno ni jedan klub sa ovih prostora ne moze da se nosi sa igracima poput Kejna, Sona , Lamele.... Brzi, jaci, spretniji x10 od nasih igraca. Komedija je to sto bi eventualnom pobedom nad Totenhemom u Beogradu i porazom Oly u Minhenu CZ obezbedila prolece i onda igrala mec 21. veka u Atini za plasman u top16. Pred domacom publikom i nije nemoguce. Slab dan Totenhema i to je to.

Zvezda dovodi igrace za milion evra, Totenhem za 50miliona. Mi ocekujemo nesto....Treba da se sutamo u d.... sto imamo teorijsku sansu za nesto posle 3 kola.

Zvezdi za ozbiljne rezultate u LS treba 5-6 igraca kao sto je Marin. Problem je sto takvih igraca svaki ozbiljniji tim u LS ima preko 15....

Quint

pre 4 godine

Je l vi vidite gde ste vi? Je l vi vidite klliko ste para bacili na ove silne strance. Pa Partizan je igrao sa ocajnim i 10x jeftinijim timom LS pa nikada nije prolazio ovako. Vi nas brukate gde god da se pojavite. Omladinci 9:2. Pa vi budite nepobedivi u Linglong ligi. Bruka i sramota

devilhimself

pre 4 godine

Sve je to ok miloje, znamo mi da oni vrede milijardu, da su to vrhunski igraci. Mene brine kao navijaca, a to je svako mogao da vidi da smo 90min igrali kao prijateljsku tekmu. Bez m..a,bez one stvari, bez krvi,bez borbe!!! Mnogo malokrvnih i mekanih igraca tipa milunovic, rodic, vulic, kanjas la para, garsija. Posle svakog primljenog gola svi glave dole i muk. To je sve posledica dvogodisnjeg stvaranja legije stranaca u zvezdi. Pre dve godine bakula, krsticic, srnic, stojke, vujadin lomili koske, klizali na atletsku stazu, zvezdine deca drugacije igraju, znaju sta je zvezda. Krsticic ih postrojavao na terenu, stojke i vujadin dizali igrace posle svakog kiksa, proslavljali svaki gol ili dobar potez. Sada, ovi malokrvni legionari samo odradjuju posao i nista vise...

EuroNix

pre 4 godine

Na ovakvom nivou nemozes ti biti trener:
PSG 1:6
Liverpul 0:4
Napoli 1:3
Bayern 0:3
Totenhem 0:5

Kakve bre greske. Vi nemate bazu za uspesan fudbal u ligi sampiona. Nista ne valja

John Terry

pre 4 godine

Ovo je jednostavno realan odnos snaga. I protiv Bajerna je moglo ovako, samo su se ispromasivali. Ogroman je uspeh uopste biti u ovom drustvu. Mi ovde ne pripadamo.

miodrag

pre 4 godine

Priznaj Miloje da ti imas snimljenu ovu izjavu I posle svake utakmice u LS ili derbiju , prosto pustis skriveni play back I samo otvaras usta.

Boža dunster

pre 4 godine

Gledao sam prenos kombinovano, i na RTS-u i na Areni. Ne zna se ko je od komentatora bio gori. Toliko pristrasnosti, nebuloznih rečenica, kao da smo gledali različite utakmice. Razumem blagu podršku našem klubu ali ono sinoć je teški neprofesionalizam. U nekim trenucima samo što nisu zaplakali od muke a čim Zvezda dodje do centra ushićenje kao da su na gol liniji Totenhemovog gola. Malo više objektivnosti neće škoditi.

Fenomen

pre 4 godine

Gospodine Milojevicu, igra Zvezde ove jeseni je katastrofalna. To vazi i za nase prvenstvo i za Evropu. Vase izjave postaje mucno slusati...pune su floskula odnosno filozofiranja zarad alibija. Gde je tu samokritika...igra ovog tima je vas rukopis...kao sto su Vam prijale pohvale trebalo bi da se postenije odnosite prema kritikama. Ponasate se kao vecina srpskih trenera...za sve imate opravdanje i uvek je neko drugi kriv...Pravite se da ne vidite ono sto vidi svaki prosecan poznavalac fudbala...Nazvati Van La Paru, Tomanea i Garsiju fudbalerima je jeres prema ovom sportu. Siguran sam da u srpskim ligama ima mnogo boljih igraca od ove trojice...kakav Vam je to skauting kad takve nazovi igrace dovodite? Nije problem izgubiti, ali ako u Ligi sampiona treba da budemo "topovsko meso" i da se nad nama izivljavaju i da nas ismejavaju je nedopustivo...bolje je ne ucestvovati u takvim okolnostima...ali izgleda da je novac najvazniji zar ne?

Steva Signal

pre 4 godine

Jel neko reko totenhamu da je zvezda pobedila liverpul? odakle im pravo pobediti zvezdu i to petardom?
(SWW, 23. oktobar 2019 00:09)


Wow,zamisli izgubili smo od finaliste LŠ.

бре

pre 4 godine

Једини Звездин играч који је европског и светског калибра је Марин. Дечко се уби трудећи се синоћ, ал’ нема с’ ким. Кад буде једног дана отишао у озбиљан клуб, процветаће. Сви остали су просек и испод просека. Не замерам им на таленту, али им замерам што нису физички спремни за иоле озбиљнију утакмицу и да брзином, снагом, истрајношћу и борбеношћу пробају да надоместе недостатак талента, а не да их сви разбијају петардама. За наше услове су и више него добро плаћени и морају да помере дупе и тренирају много, много јаче и приступе послу професионално на свим нивоима жибота и свести (као Ноле) да би могли да се носе са физички спремнијим и талентованијим тимовима. Коју год тактику да тренер осмисли ако играчи нису физички спремни од тактике неће бити ништа после првих 15 минута. Не знам колико још времена и болних пораза мора да прође да наши тренери и играчи схвате да се фудбал променио и да се константно мења. Нигде нисам прочитао да је неки наш тренер био игде на дошколовавању, а камоли да је учио занат као помоћни тренер у неком озбиљном клубу. Изгледа да је наш фудбал само одраз менталитета и понашања наше власти да се може зарадити хлеб без мотике, аматеризмом и приученошћу. Може код нас, ал’ не и у иностранству. Звезду и Партизан под китно приватизовати и скинути беду са врата па да видимо како се мотика, тј. риља и копа.

nekoTamo

pre 4 godine

Garsija je odlican mladi igrac, pun samopouzdanja i zelje za dokazivanjem. Brz, dobar tehnicar. Treba mu samo vremena da se adaptira na promenu sredine. Njega treba forsirati da igra. Ne znam zasto svi gledaju lose na igru La Pare, nije on nista losije odigrao od drugih. I da, mora da se trci na ovom nivou.

Car Dušan

pre 4 godine

Treba biti realan i hladne glave, jutros reći - BLAMIRANJE! Zvuči nestvarno i bizarno ali, i pored ova dva užasna gostovanja (Šta se drugo moglo očekivati?), - SAMI odlučujemo o svojoj sudbini! Pobijediti oba preostala protivnika kući - i prezimiti sa ostalim šampionima Evrope! Pa, makar se oni zvali veliki Bajern i, prošlogodišnji finalista...

mario

pre 4 godine

"Zvezda je jedan od najvećih klubova, po meni najveći na Balkanu. "
I kanta za nabijanje gol razlike.
Evo opet priče kako će Totenhem pasti u BG tako ste pričali i prije gostovanja jer eto kao Totenhem je u krizi kad ono petarda.

veliki strumf

pre 4 godine

I dalje smo u dosta dobroj poziciji. Oly izgubio, izgubiće i naredne dve u Minhenu i Londonu, sto znaci da će do zadnjeg kola imati 1 bod. Mi imamo 2 meča kući, sa jednim bodom dolazimo u situaciju da nam čak i poraz sa jednim golom razlike u Atini odgovara. A ko zna, na Marakani je sve moguće, pa i ovakav Totenhem da padne, pa da onda idemo u Grčku turistički u zadnjem kolu.

Jojo

pre 4 godine

На оваквом нивоу не могу да играју Томане и Ван Ла Пара, а Терзић да себи пуни џепове.
(Марко, 23. oktobar 2019 00:05)

Ali zato moze novopeceni reprezentativac Gobelja...

Joffrey

pre 4 godine

Kao ljubitelju fudbala,draze bi mi bilo da moj tim igra LE i casno i realno se bori za prolaz grupe svake godine,nego da ulazi u LS i raznim sumnjivim likovima puni dzepove.Zvezda jednostavno ne pripada ovom takmicenju.

Vladimir

pre 4 godine

Mnogo otvorenija igra nego na predhodnim gostovanjima. I pored poraza vidi se pomak u igri. Vazno je biti stalno u LS gde igraci mogu napredovati i sresti se sa ovako brzim fudbalom. Dugo nas nije bilo na najvisem nivou i to je to.

milan d

pre 4 godine

Kakve bre greske mi smo ocajno slabi za ovaj nivo fudbala. Gledajte realno bolje ce vam biti nego da zivite u iluzijama. Kakve su to greske, gde ste to pogresili kako i na koji nacin da ih ispravite? Ne zaludjujte se niste znali sta vas je snaslo. Igracu neznaju gde je lopta okrecu se kao musica bez glave. Jednostavno nismo za Evropu ni u jednoj karegoriji.

Kolja

pre 4 godine

Miloje,pogledaj snimak drugog gola Sona i sve će biti jasno gde smo i sta smo.Takticki solidno postavljeni,ali najiskusniji igrac u ovakvoj situaciji kad je protivnik mnogo brzi i snazniji,mora da mu presece putanju i da dobije zuti karton.Da ga faulira na 25 m od gola.E to treba da im preneses.Faul u fudbalu je duzvoljen i kaznjava se kartonom.Nedopustivo je da onako protutnji pored njega bez i pomisli o kontaktu.Mislim da bi ga svaki engleski srednjak nabio na lakat i od gola ne bi bilo nista.Juce ste tamo otisli spustenog garda.

radio moravski plicak

pre 4 godine

Pre neki dan odgledah epsko polufinale sa Bajernom '91,skraceni snimak, iliti "hajlajt", kako se vec kaze.
Ljudi moji, kakav fudbal, kakva igra, TRCANJE, ubacivanja, driblinzi, iznosenje lopte, tranzicije, kontre, ODBRANA! Pa ono je poezija. Porediti ovu igru sa onom igrom je, sto rece jedan, fudbalski jeres. Pred svaku utakmicu da im se pusta ovaj snimak. Da vide kako vezni red sa Jugivicem i Prosineckim razigrava, kako Dejo lomi i casi kukove, kako se Miha ubacuje, sta Belodedic radi u odbrani, i koliko ume s loptom, kako Ilija ide glavom medju kopacke.
Pa Miha je brze otrcao onaj sprint posle datog gola nego bilo koji najbrzu igrac trenutno u Zvezdi, u normalnoj situaciji!
Ako nista, pa nabij im kondiciju i snagu. To ne moze da kosta mnogo, makar uzeo kondicionog stranca, Nemca, Engleza, Skandinavca...
Mnogo toga fali, mnogo

Ој Србине, отрезни се и остави дигитрон

pre 4 godine

@ veliki strumf
Типично размишљање просечног балканца засновано на маштању, калкулацијама, мегаломанији, подцењивању другог, изговорима. Као и сама изјава Милојевића.

apolo

pre 4 godine

Van La Para čista prevara. Još nismo na tom nivou igre, treba dosta da se radi, a ne da se očekuje da će sudija da nam svira penal kad zagusti.

Милош

pre 4 godine

Ако играте само пред својим навијачима,онда нисте екипа.Који то још клуб игра добро само пред својим навијачима? Побацали сте новац на погрешна појачања.Да макар неко бљесне.Немамо ни одбрану ни напад.Мучимо се у пинг понг лиги.

thecheerk0

pre 4 godine

Jesam zvezdas, ali posle svakog ovakvog meca, sledi skoro pa ista izjava. Kada cete vec jednom da izvucete neke pouke iz svih tih utakmica? Nerealno je da svaki put ide ista izjava, a fakticki se nista ne radi da bi se takva izjava sprovela u delo. Protiv Psg-a, Liverpula, Bayerna, Napolija ste TREBALI da izvucete pouke, a da li ste? Sad i protiv Totenhema trebate, a da li cete?

Negativni

pre 4 godine

Kakve greške? Ni jedan klizeći start, nijedan blok šuta, nijedan pokušaj da se igra presing, nijedan tačan pas odbrane ka sredini... fudbal iz zlatnih dana socijalističke škole. Lagano su nas oduvali, Siti bi nam dao 10.

petarczv

pre 4 godine

Nista bez regionalne lige, mora da se poveca kvalitet ekipa kako bi iole bili konkurentni. Ovako ce se uvek unapred znati rezultat...

STRUČNI KONSULTANT

pre 4 godine

Kod drugog gola neverovatno kako je pušten Kinez da utrci u peterac kao pored deteta. Kod trećeg i pored krupne greške Marina opet gol velikim delom i na dušu beku kojeg Kinez pretrčava kao da se trka sa detetom. Kod četvrtog Rodić kao da mu se zaglavilo dugme za brzo trčanje ode svojim putem i posmatra kako primamo gol. I kod petog jedan naš igrač stoji i čeka dok njihov igrač nišani gde će da šutira i prima gol kroz noge. Dakle, da bi se osvojila liga šampiona ove sezone, prvo odbrana mora mnogo bolje, a onda i vezni red isto, da se ne čeka Marin da sa svoje polovine organizuje napad. A ne bi škodilo i da imamo nekog igrača u napadu. Tako da , sa devet bodova u preostale tri utakmice, možemo da prevaziđemo ovo loše izdanje i da nastavimo pohod na titulu. Ali, mora malo čvršće u odbrani da igraju. I u sredini malo organizovanije. I u napadu ubojitije. Dresovi su lepi. I frizure.

sale

pre 4 godine

Jesam zvezdas, ali posle svakog ovakvog meca, sledi skoro pa ista izjava. Kada cete vec jednom da izvucete neke pouke iz svih tih utakmica? Nerealno je da svaki put ide ista izjava, a fakticki se nista ne radi da bi se takva izjava sprovela u delo. Protiv Psg-a, Liverpula, Bayerna, Napolija ste TREBALI da izvucete pouke, a da li ste? Sad i protiv Totenhema trebate, a da li cete?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (thecheerk0, 23. oktobar 2019 11:17)

To sto ti ne zelis da vidis pomak, tvoj je problem.

petarczv

pre 4 godine

Garsija je odlican mladi igrac, pun samopouzdanja i zelje za dokazivanjem. Brz, dobar tehnicar. Treba mu samo vremena da se adaptira na promenu sredine. Njega treba forsirati da igra. Ne znam zasto svi gledaju lose na igru La Pare, nije on nista losije odigrao od drugih. I da, mora da se trci na ovom nivou.
(nekoTamo, 23. oktobar 2019 08:28)

Zato sto je la para od kad je dosao konstantno uzasan na terenu. Svaki minut koji je proveo u igri je uzasan...

wve

pre 4 godine

Ubedljivo najbolji naš treber zadnjih 20 godina. Postigao ogromne, do juče nezamislive rezultate, i spasao Zvezdu bukvalno od bankrote i gašenja. To jest potpuno je oporavio sa dve LŠ, prolećem u evropi i tri vezane titule. Zvezda je zbog njega sada stabilna u svakom pogledu.

Quint

pre 4 godine

Je l vi vidite gde ste vi? Je l vi vidite klliko ste para bacili na ove silne strance. Pa Partizan je igrao sa ocajnim i 10x jeftinijim timom LS pa nikada nije prolazio ovako. Vi nas brukate gde god da se pojavite. Omladinci 9:2. Pa vi budite nepobedivi u Linglong ligi. Bruka i sramota

EuroNix

pre 4 godine

Na ovakvom nivou nemozes ti biti trener:
PSG 1:6
Liverpul 0:4
Napoli 1:3
Bayern 0:3
Totenhem 0:5

Kakve bre greske. Vi nemate bazu za uspesan fudbal u ligi sampiona. Nista ne valja

naisus

pre 4 godine

Ovo i nije vas nivo. Vas nivo je eventualno Liga Evrope. Igranje u ligi sampiona je dobro samo da se uzmu pare, i to je to. Cena toga su ovakvi rezultati..

veliki strumf

pre 4 godine

I dalje smo u dosta dobroj poziciji. Oly izgubio, izgubiće i naredne dve u Minhenu i Londonu, sto znaci da će do zadnjeg kola imati 1 bod. Mi imamo 2 meča kući, sa jednim bodom dolazimo u situaciju da nam čak i poraz sa jednim golom razlike u Atini odgovara. A ko zna, na Marakani je sve moguće, pa i ovakav Totenhem da padne, pa da onda idemo u Grčku turistički u zadnjem kolu.

Марко

pre 4 godine

На оваквом нивоу не могу да играју Томане и Ван Ла Пара, а Терзић да себи пуни џепове.

Car Dušan

pre 4 godine

Treba biti realan i hladne glave, jutros reći - BLAMIRANJE! Zvuči nestvarno i bizarno ali, i pored ova dva užasna gostovanja (Šta se drugo moglo očekivati?), - SAMI odlučujemo o svojoj sudbini! Pobijediti oba preostala protivnika kući - i prezimiti sa ostalim šampionima Evrope! Pa, makar se oni zvali veliki Bajern i, prošlogodišnji finalista...

sale

pre 4 godine

Jesam zvezdas, ali posle svakog ovakvog meca, sledi skoro pa ista izjava. Kada cete vec jednom da izvucete neke pouke iz svih tih utakmica? Nerealno je da svaki put ide ista izjava, a fakticki se nista ne radi da bi se takva izjava sprovela u delo. Protiv Psg-a, Liverpula, Bayerna, Napolija ste TREBALI da izvucete pouke, a da li ste? Sad i protiv Totenhema trebate, a da li cete?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (thecheerk0, 23. oktobar 2019 11:17)

To sto ti ne zelis da vidis pomak, tvoj je problem.

Fenomen

pre 4 godine

Gospodine Milojevicu, igra Zvezde ove jeseni je katastrofalna. To vazi i za nase prvenstvo i za Evropu. Vase izjave postaje mucno slusati...pune su floskula odnosno filozofiranja zarad alibija. Gde je tu samokritika...igra ovog tima je vas rukopis...kao sto su Vam prijale pohvale trebalo bi da se postenije odnosite prema kritikama. Ponasate se kao vecina srpskih trenera...za sve imate opravdanje i uvek je neko drugi kriv...Pravite se da ne vidite ono sto vidi svaki prosecan poznavalac fudbala...Nazvati Van La Paru, Tomanea i Garsiju fudbalerima je jeres prema ovom sportu. Siguran sam da u srpskim ligama ima mnogo boljih igraca od ove trojice...kakav Vam je to skauting kad takve nazovi igrace dovodite? Nije problem izgubiti, ali ako u Ligi sampiona treba da budemo "topovsko meso" i da se nad nama izivljavaju i da nas ismejavaju je nedopustivo...bolje je ne ucestvovati u takvim okolnostima...ali izgleda da je novac najvazniji zar ne?

devilhimself

pre 4 godine

Sve je to ok miloje, znamo mi da oni vrede milijardu, da su to vrhunski igraci. Mene brine kao navijaca, a to je svako mogao da vidi da smo 90min igrali kao prijateljsku tekmu. Bez m..a,bez one stvari, bez krvi,bez borbe!!! Mnogo malokrvnih i mekanih igraca tipa milunovic, rodic, vulic, kanjas la para, garsija. Posle svakog primljenog gola svi glave dole i muk. To je sve posledica dvogodisnjeg stvaranja legije stranaca u zvezdi. Pre dve godine bakula, krsticic, srnic, stojke, vujadin lomili koske, klizali na atletsku stazu, zvezdine deca drugacije igraju, znaju sta je zvezda. Krsticic ih postrojavao na terenu, stojke i vujadin dizali igrace posle svakog kiksa, proslavljali svaki gol ili dobar potez. Sada, ovi malokrvni legionari samo odradjuju posao i nista vise...

apolo

pre 4 godine

Van La Para čista prevara. Još nismo na tom nivou igre, treba dosta da se radi, a ne da se očekuje da će sudija da nam svira penal kad zagusti.

Steva Signal

pre 4 godine

Jel neko reko totenhamu da je zvezda pobedila liverpul? odakle im pravo pobediti zvezdu i to petardom?
(SWW, 23. oktobar 2019 00:09)


Wow,zamisli izgubili smo od finaliste LŠ.

mario

pre 4 godine

"Zvezda je jedan od najvećih klubova, po meni najveći na Balkanu. "
I kanta za nabijanje gol razlike.
Evo opet priče kako će Totenhem pasti u BG tako ste pričali i prije gostovanja jer eto kao Totenhem je u krizi kad ono petarda.

Vladimir

pre 4 godine

Mnogo otvorenija igra nego na predhodnim gostovanjima. I pored poraza vidi se pomak u igri. Vazno je biti stalno u LS gde igraci mogu napredovati i sresti se sa ovako brzim fudbalom. Dugo nas nije bilo na najvisem nivou i to je to.

Boža dunster

pre 4 godine

Gledao sam prenos kombinovano, i na RTS-u i na Areni. Ne zna se ko je od komentatora bio gori. Toliko pristrasnosti, nebuloznih rečenica, kao da smo gledali različite utakmice. Razumem blagu podršku našem klubu ali ono sinoć je teški neprofesionalizam. U nekim trenucima samo što nisu zaplakali od muke a čim Zvezda dodje do centra ushićenje kao da su na gol liniji Totenhemovog gola. Malo više objektivnosti neće škoditi.

Joffrey

pre 4 godine

Kao ljubitelju fudbala,draze bi mi bilo da moj tim igra LE i casno i realno se bori za prolaz grupe svake godine,nego da ulazi u LS i raznim sumnjivim likovima puni dzepove.Zvezda jednostavno ne pripada ovom takmicenju.

STRUČNI KONSULTANT

pre 4 godine

Kod drugog gola neverovatno kako je pušten Kinez da utrci u peterac kao pored deteta. Kod trećeg i pored krupne greške Marina opet gol velikim delom i na dušu beku kojeg Kinez pretrčava kao da se trka sa detetom. Kod četvrtog Rodić kao da mu se zaglavilo dugme za brzo trčanje ode svojim putem i posmatra kako primamo gol. I kod petog jedan naš igrač stoji i čeka dok njihov igrač nišani gde će da šutira i prima gol kroz noge. Dakle, da bi se osvojila liga šampiona ove sezone, prvo odbrana mora mnogo bolje, a onda i vezni red isto, da se ne čeka Marin da sa svoje polovine organizuje napad. A ne bi škodilo i da imamo nekog igrača u napadu. Tako da , sa devet bodova u preostale tri utakmice, možemo da prevaziđemo ovo loše izdanje i da nastavimo pohod na titulu. Ali, mora malo čvršće u odbrani da igraju. I u sredini malo organizovanije. I u napadu ubojitije. Dresovi su lepi. I frizure.

Straight Outta München

pre 4 godine

Realno smo imali prilika za gol i to je to. Jednostavno ni jedan klub sa ovih prostora ne moze da se nosi sa igracima poput Kejna, Sona , Lamele.... Brzi, jaci, spretniji x10 od nasih igraca. Komedija je to sto bi eventualnom pobedom nad Totenhemom u Beogradu i porazom Oly u Minhenu CZ obezbedila prolece i onda igrala mec 21. veka u Atini za plasman u top16. Pred domacom publikom i nije nemoguce. Slab dan Totenhema i to je to.

Zvezda dovodi igrace za milion evra, Totenhem za 50miliona. Mi ocekujemo nesto....Treba da se sutamo u d.... sto imamo teorijsku sansu za nesto posle 3 kola.

Zvezdi za ozbiljne rezultate u LS treba 5-6 igraca kao sto je Marin. Problem je sto takvih igraca svaki ozbiljniji tim u LS ima preko 15....

nekoTamo

pre 4 godine

Garsija je odlican mladi igrac, pun samopouzdanja i zelje za dokazivanjem. Brz, dobar tehnicar. Treba mu samo vremena da se adaptira na promenu sredine. Njega treba forsirati da igra. Ne znam zasto svi gledaju lose na igru La Pare, nije on nista losije odigrao od drugih. I da, mora da se trci na ovom nivou.

milan d

pre 4 godine

Kakve bre greske mi smo ocajno slabi za ovaj nivo fudbala. Gledajte realno bolje ce vam biti nego da zivite u iluzijama. Kakve su to greske, gde ste to pogresili kako i na koji nacin da ih ispravite? Ne zaludjujte se niste znali sta vas je snaslo. Igracu neznaju gde je lopta okrecu se kao musica bez glave. Jednostavno nismo za Evropu ni u jednoj karegoriji.

бре

pre 4 godine

Једини Звездин играч који је европског и светског калибра је Марин. Дечко се уби трудећи се синоћ, ал’ нема с’ ким. Кад буде једног дана отишао у озбиљан клуб, процветаће. Сви остали су просек и испод просека. Не замерам им на таленту, али им замерам што нису физички спремни за иоле озбиљнију утакмицу и да брзином, снагом, истрајношћу и борбеношћу пробају да надоместе недостатак талента, а не да их сви разбијају петардама. За наше услове су и више него добро плаћени и морају да помере дупе и тренирају много, много јаче и приступе послу професионално на свим нивоима жибота и свести (као Ноле) да би могли да се носе са физички спремнијим и талентованијим тимовима. Коју год тактику да тренер осмисли ако играчи нису физички спремни од тактике неће бити ништа после првих 15 минута. Не знам колико још времена и болних пораза мора да прође да наши тренери и играчи схвате да се фудбал променио и да се константно мења. Нигде нисам прочитао да је неки наш тренер био игде на дошколовавању, а камоли да је учио занат као помоћни тренер у неком озбиљном клубу. Изгледа да је наш фудбал само одраз менталитета и понашања наше власти да се може зарадити хлеб без мотике, аматеризмом и приученошћу. Може код нас, ал’ не и у иностранству. Звезду и Партизан под китно приватизовати и скинути беду са врата па да видимо како се мотика, тј. риља и копа.

Ој Србине, отрезни се и остави дигитрон

pre 4 godine

@ veliki strumf
Типично размишљање просечног балканца засновано на маштању, калкулацијама, мегаломанији, подцењивању другог, изговорима. Као и сама изјава Милојевића.

miodrag

pre 4 godine

Priznaj Miloje da ti imas snimljenu ovu izjavu I posle svake utakmice u LS ili derbiju , prosto pustis skriveni play back I samo otvaras usta.

thecheerk0

pre 4 godine

Jesam zvezdas, ali posle svakog ovakvog meca, sledi skoro pa ista izjava. Kada cete vec jednom da izvucete neke pouke iz svih tih utakmica? Nerealno je da svaki put ide ista izjava, a fakticki se nista ne radi da bi se takva izjava sprovela u delo. Protiv Psg-a, Liverpula, Bayerna, Napolija ste TREBALI da izvucete pouke, a da li ste? Sad i protiv Totenhema trebate, a da li cete?

petarczv

pre 4 godine

Garsija je odlican mladi igrac, pun samopouzdanja i zelje za dokazivanjem. Brz, dobar tehnicar. Treba mu samo vremena da se adaptira na promenu sredine. Njega treba forsirati da igra. Ne znam zasto svi gledaju lose na igru La Pare, nije on nista losije odigrao od drugih. I da, mora da se trci na ovom nivou.
(nekoTamo, 23. oktobar 2019 08:28)

Zato sto je la para od kad je dosao konstantno uzasan na terenu. Svaki minut koji je proveo u igri je uzasan...

Jojo

pre 4 godine

На оваквом нивоу не могу да играју Томане и Ван Ла Пара, а Терзић да себи пуни џепове.
(Марко, 23. oktobar 2019 00:05)

Ali zato moze novopeceni reprezentativac Gobelja...

Negativni

pre 4 godine

Kakve greške? Ni jedan klizeći start, nijedan blok šuta, nijedan pokušaj da se igra presing, nijedan tačan pas odbrane ka sredini... fudbal iz zlatnih dana socijalističke škole. Lagano su nas oduvali, Siti bi nam dao 10.

Милош

pre 4 godine

Ако играте само пред својим навијачима,онда нисте екипа.Који то још клуб игра добро само пред својим навијачима? Побацали сте новац на погрешна појачања.Да макар неко бљесне.Немамо ни одбрану ни напад.Мучимо се у пинг понг лиги.

John Terry

pre 4 godine

Ovo je jednostavno realan odnos snaga. I protiv Bajerna je moglo ovako, samo su se ispromasivali. Ogroman je uspeh uopste biti u ovom drustvu. Mi ovde ne pripadamo.

Kolja

pre 4 godine

Miloje,pogledaj snimak drugog gola Sona i sve će biti jasno gde smo i sta smo.Takticki solidno postavljeni,ali najiskusniji igrac u ovakvoj situaciji kad je protivnik mnogo brzi i snazniji,mora da mu presece putanju i da dobije zuti karton.Da ga faulira na 25 m od gola.E to treba da im preneses.Faul u fudbalu je duzvoljen i kaznjava se kartonom.Nedopustivo je da onako protutnji pored njega bez i pomisli o kontaktu.Mislim da bi ga svaki engleski srednjak nabio na lakat i od gola ne bi bilo nista.Juce ste tamo otisli spustenog garda.

petarczv

pre 4 godine

Nista bez regionalne lige, mora da se poveca kvalitet ekipa kako bi iole bili konkurentni. Ovako ce se uvek unapred znati rezultat...

radio moravski plicak

pre 4 godine

Pre neki dan odgledah epsko polufinale sa Bajernom '91,skraceni snimak, iliti "hajlajt", kako se vec kaze.
Ljudi moji, kakav fudbal, kakva igra, TRCANJE, ubacivanja, driblinzi, iznosenje lopte, tranzicije, kontre, ODBRANA! Pa ono je poezija. Porediti ovu igru sa onom igrom je, sto rece jedan, fudbalski jeres. Pred svaku utakmicu da im se pusta ovaj snimak. Da vide kako vezni red sa Jugivicem i Prosineckim razigrava, kako Dejo lomi i casi kukove, kako se Miha ubacuje, sta Belodedic radi u odbrani, i koliko ume s loptom, kako Ilija ide glavom medju kopacke.
Pa Miha je brze otrcao onaj sprint posle datog gola nego bilo koji najbrzu igrac trenutno u Zvezdi, u normalnoj situaciji!
Ako nista, pa nabij im kondiciju i snagu. To ne moze da kosta mnogo, makar uzeo kondicionog stranca, Nemca, Engleza, Skandinavca...
Mnogo toga fali, mnogo