Utorak, 22.10.2019.

14:55

"Najplaćeniji igrač Zvezde prima 500.000 evra, rivali imaju i skuplje"

Predsedni KK Crvena zvezda Nebojša Čović u obraćanju medijima osvrnuo se i na informacije o finansiranju večitih rivala koje je obelodanio Siniša Mali.

Izvor: PT

"Najplaæeniji igraè Zvezde prima 500.000 evra, rivali imaju i skuplje" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

zoran

pre 4 godine

Molite boga da ne uđete u EU, ako vam je stalo do jakih klubova. O ovome je govorio Tedeshi.. Ne može se ovako direktno preko države financirati neki klub. U tom su slučaju privatni klubovi u podređenom položaju..

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Boris, ok, ajde da pricamo realno. Zvezda igra oko 80 utakmica u sezoni, neka je domacin u proseku oko 40 i neka je trosak hale za to sa treninzima 15k eur, to je ukupno 600k. Neka ide 500k na putovanja. Neka ide 500k na strucni stab. Neka ide 100k eur na to gorivo i aute. Neka ide za 30 zaposlenih u klubu po 15k eur bruto plate godisnje, to je 450k eur. Sve ukupno: 2.15m. Preterao sam ali ajde. Kad oduzmes to od 13.7m, dobijas 11.55m. Kada tih 11.55m podelis sa 16 igraca u klubu, dobijas da je prosek:721,875 eur. I ti hoces da mi kazes da neko normalan moze da poveruje da je prosecna plata kosarkasa Zvezde 721k eur i da je budzet Zvezde 13.7m eur?

Djenka

pre 4 godine

@zzz cuveni podatak o 12 miliona budzeta izneo je eminentni Instagram profil Tegija koji je tabelu preuzeo sa nekog turskog sajta, koji je kasnije preneo vest da podaci nisu zvanicni vec da predstavljaju procenjenu vrednost tima, nesto kao Trasfermatket u fudbalu. To eminentni Tegi instagrama naravno nije preneo. I tako, u dva koraka od instagrama do Eurohoopsa, obmana i lazi nemaju kraja...

CJC

pre 4 godine

Tako je...Derik Braun prosle godine u Efesu imao 1.3 miliona evra, nije hteo da ide iz kluba, presedeo celu sezonu zbog para iz ugovora i onda dodje u KkCz gde je prepoznao porodicni ambijent i koncept, da igra za 300 000 i pristane na toliko manju platu jer mu se pruzila prilika da ostvari snove i zaigra u istom timu zajedno sa Filipom Covicem
(A i vi delije u svasta verujete, 22. oktobar 2019 15:42)

Neverovatno sa kakvom lakocom vi ispaljujete ovakve gluposti. Ej, 1.3 miliona...da nije neto jos? Pa to su za Evropu preozbiljne pare, pa ni Teo koji je legenda evropske kosarke nije imao vise od 2 u CSKA a ovamo ce neki solidni Braun u nekom solidnom Efesu imati 1.3 miliona?
Od koga je, mnogo je.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Dovla, evo ga ovaj sa 15.8 miliona eur. Lepo ja kazem. Ostojini botovi krenuli sa 8, pa 11, pa 13, evo ga ovaj sa 16. Do kraja sezone, budzet Zvezde ide na 50miliona eur. Za par godina ide i do 100miliona eur.

Kene

pre 4 godine

Gospodine Covicu, evo ja kao navijac Zvezde da kazem, da mi ovo lici samo na bacanje magle na katastrofu koja nam se desava. Pre svega je tu pitanje selekcije igraca. Vise nego struke. Za one koji ne znaju ko je Derek Braun, a vidim da ih ima, cak i medju zvezdasima, covek je jedno vreme bio najbolji igrac Evrolige. Prosle sezone je bio u Efesu sa ugovorom vrednim 1,3 miliona evra, ali se posvadjao sa Atamanom i skoro celu sezonu proveo setajuci se Istanbulom. Razlika izmedju evropskih i ameerickih igraca je dijametralno suportna. Zato ce Perperoglu da grize do zadnjeg atoma, a ovog Brauna ce bas biti briga. Drugi Braun nije nikada igrao u Evropi i sigurno mu treba vremena na privikavanje pa ne bih puno o njemu. Odzo je nazalost kosarkaski nepismen. Vas sin je tu gde je samo zbog vas. Ma mogu do ujutru da nabrajam i nece tu promena trenera nista novog doneti. Voleo bih da mi i sledece sezone igramo Evroligu, ali ce to biti veoma tesko, jer ce nam na naplatu doci utakmice protiv Buducnosti, koje su bile sve samo ne utakmice.

Prle

pre 4 godine

A Trinkijeri 800 000 i grobari imaju obraza da kukaju hhahahahahaah tuga
(bosko, 22. oktobar 2019 15:13)

Jeste, ali za trogodišnji ugovor.
Što će reći 266k godišnje Spineru...

Boris

pre 4 godine

Bad Spenser, ja da razuverim ljude koji pisu da je budzet Zvezde 13.7 miliona eur? Neka od toga ode 1.7 miliona eur na strucni stab i putovanja, pa vama je prosecna zarada svakog od 16 kosarkasa Zvezde oko 800 hiljada eur? I ja da vas razuverim?Svako ko veruje u to treba strucnu pomoc odredjenih lica sa odredjenim znanjem koje ja nemam, tako da ne mogu da vam pomognem.
(Gossa placa Zeljko, 22. oktobar 2019 16:18)

Druže, budžet nisu samo putovanja i plate stručnog štaba i igrača. Znaš ti koliko tu ima još ljudi oko kluba koji su neophodni za funkcionisanje, pa raznorazni drugi troškovi ( službeni automobili, gorivo, zakupi hale). Uopšte nije nemoguće da je budžet Zvezde preko 10 miliona...

Realista

pre 4 godine

Vidis, ja ti ne verujem da je jedan Mozli koji je vecinu svoje karijere proveo u drugoj italijanskoj ligi skuplji od Gista. Ili da je igrac iz Hapoel Holona za koga niko ovde nije cuo skuplji od Perperoglua. Jedini koji je mozda placen blizu zvezdinih igraca jeste Tomas, koji po kvalitetu tu i pripada. Takodje verujem da je Trinkijeri placen vise od Tomica, ali i tu je razlog dosta jednostavan. Covek je za njega doktor kosarke. A sto se tice Malog, kao ni njegovom i tvom sefu ne verujem nijednu jedinu rec.

zzz

pre 4 godine

'Najplaceniji igrac 500k evra godisnje...', a jedan eminentni Eurohoops objavio da je Zvezda 12. najskuplji tim u EL. Da nisu Partiza, Buducnost i Cedevita u top10 najskupljih timova u evropi, hah paranoicni Covke xd

Realan

pre 4 godine

Koji igraci je skuplji??? Koji igrac moze da bude skuplji od Gista ili Brauna koji imaju utakmica u evroligi verovatno vise nego svi ostali igarci zajedno, neka mi neko odgovori koji igrac je u pitanju?? Hvala.
(CasaDePapel, 22. oktobar 2019 15:35) 

Zvezdini igraci imaju vise titula u EL nego Partizanovi igraci utakmica u EL (osim Gordica)

Gazda

pre 4 godine

Koliko daje Knez Petrol? Ima li pritisaka? Koliko je kome oprošteno? Nije sve bas tako jednostavno. Dodjes u jutarnji i pričaš. Nego zanimljivo da je spomenuo exel tabele. To se inače spominje samo u komentarima navijaca na portalima.
(Gepekovanje je laž!, 22. oktobar 2019 16:27)


Knez Petrol je posebna prica.Pogledajte izvestaj o poslovanju te firme,od trenutka kada postaje sponzor CZ njihov bilans raste astronomski,hiljadama puta se uvecava promet i zarada.Zasto?Sve drzavne firme naprasno pocinju da ga uzimaju za dobavljaca.Prosto,tako mu se vraca od drzave upaganje.I nije jedini slucaj,ima ih jos i jednom ce se sve ofirati,ne moze nista da se sakrije zauvek.

nele

pre 4 godine

@vladimir
EL budžete objavljuje u januaru i pre toga niko ne zna budžete timova pa ni sama EL. Cifru koju pominjes od 13 miliona su objavile neke turske novine ranga trece oko a ne EL. Tako da.. jos jedna u moru lazi Grobara

Djenka

pre 4 godine

@Mr.Bojangles evo prebrojao ukupno cela dva puta. Ni manje ni vise. Nisi ni procitao vec po oprobanom grobarskom receptu-ofrlje, napamet sa ciljem svesnog onmanjivanja. Sad vam smetaju podaci koje je iznela drzava, jer valjda je jedina istina ona koju prica Tegi ni manje ni vise nego na Instagramu. Vidimo se opet u junu na Kalemegdanu, nacice se vec trener koji ce da skolije Trinkija kao sto ga je Tomic skolovao.

Tenkovska Cetnicka Komunisticka Jedinica

pre 4 godine

U Partizanu svi imaju po 700 hiljada i ekonom i baba sera.....Linearno svi ko jedan....Moj Doktore izgubio si se u sopstvenim lazima i zamkama.

aaaaaaa

pre 4 godine

Ko ovom coveku moze vise ista da veruje. Spin , laz i manipulacija.
(Istina, 22. oktobar 2019 15:34)

Kada je dosao u FK angazovao revizorsku kucu Deloite koji su napravili analizu od 1990 do 2015 i izvestaj podelio svima.U paru i cent.Pre dve godine isto uradio i za KK.Za razliku od jednog tima gde nikada nikakav izvestaj nije dat.Drpalo se od drzave.Kada drzava zavrnula slavinu oglasio se DV.Onda pauza i ono Pekovicevo Hvala premijeru. Onda dosa Ostoja koji rece onako ofrlje koliki je dug a mimoisao da kaze koji su prihodi i od koga

jeste, tako je

pre 4 godine

Stratos je veteran, normalno da ima manju platu nego ranije u karijeri, a Kori Volden je doveden kao MVP izraelskog prvenstva, ako on nema 800 hiljada po sezoni nema niko.
(Ivan, 22. oktobar 2019 16:00)

Jeste, svi u Partizanu imaju 800. 000 evra po sezoni, od trenera, igrača, do ekonoma.

Ненад

pre 4 godine

10.000 деце у Србији једини оброк у току дана има у народној кухињи. Колико хиљада деце нема ни један. А држава обасипа парама београдске играче. Какву радост су нам фудбалери донели у последњих двадесет и пет година?

taksisti=popovi

pre 4 godine

Za 4,5 god reprezentacija ce nam biti na nivou Rumunije.. Mladi nam ne igraju po klubovima, vec se dovode stranci, zarad menadzerskih kombinacija, u to su ukljuceni i treneri.. Svima je lepo..

Sedi jedan

pre 4 godine

Tako je...Derik Braun prosle godine u Efesu imao 1.3 miliona evra, nije hteo da ide iz kluba, presedeo celu sezonu zbog para iz ugovora i onda dodje u KkCz gde je prepoznao porodicni ambijent i koncept, da igra za 300 000 i pristane na toliko manju platu jer mu se pruzila prilika da ostvari snove i zaigra u istom timu zajedno sa Filipom Covicem
(A i vi delije u svasta verujete, 22. oktobar 2019 15:42)

1,3 mil ? Pa super ...ti verovatno jos verujes i u Deda mraza...Majko mila u kom paralelnom svetu vi zivite ?!
(Grobar bez mozga, 22. oktobar 2019 15:55)

Druze, bez uvrede, imas koliko vidim i internet i gugl, nadji prvo da vidis ko je Derik Braun posto verujem da isii cuo za njega dok nije dosao u Cz pa onda nadji njegovu platu iz Efesa. To su vrlo lako proverljive i dostupne informacije

Gepekovanje je laž!

pre 4 godine

Mnogi su juce ovde pričali kako Čović nece o Partizanu, nebitan je...Koliko od Idee? Partizan manje dobija od države, a glavni sponzor mu je NIS? Ko je Zvezdi glavni sponzor? Koliko daje Knez Petrol? Ima li pritisaka? Koliko je kome oprošteno? Nije sve bas tako jednostavno. Dodjes u jutarnji i pričaš. Nego zanimljivo da je spomenuo exel tabele. To se inače spominje samo u komentarima navijaca na portalima.

papa Francisko

pre 4 godine

Sve u svemu, treba razumeti tugu i bes navijača Partizana. Dugogodišnji neuspesi njihovog kluba su ostavili nepovoljan trag na dušu i telo, oni bi bili nezadovoljni i zajedljivi da je Čović rekao da je danas utorak i da je sunčan dan:)

Ne treba se ljutiti na grobare, teško im je.
Najgore po njih je što se izlazak iz rezultatske krize KK Partizan ni ne nazire.
Moja neka prognoza je da ni u narednih 7-8 godina Partizan neće osvijiti ABA ligu a ni prvenstvo iako imaju veoma ozbiljan budžet.

Hahah

pre 4 godine

Ma da, Pejners ima veću platu od Stratosa, Volden od L. Browna i 100% Mozli koji je došao iz raspalog Trsta ima veću platu od D. Browna. Patologija.
(Luke Babbitt gravedigger, 22. oktobar 2019 15:50)

Stratos je veteran, normalno da ima manju platu nego ranije u karijeri, a Kori Volden je doveden kao MVP izraelskog prvenstva, ako on nema 800 hiljada po sezoni nema niko.
(Ivan, 22. oktobar 2019 16:00) # Link komentara

Priznaj majstore da ni ti ne verujes u ovo sto si napisao 😂😂💫

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@CasaDePapel

Rašon Tomas. Spekuliše se od 550-600k. Nije igrao EL ali komotno je trebao kao najbolja 4ka italijanske lige. Sam Ostoja se hvalio da je budžet kkp-a najveći poslednjih 15 godina, čak i od Duletove ere. Nešto ne vidim da ste primetili i isticali te izjave, ili je to "mudra šutnja" što bi rekao Krleža.

To što je Braun igrao, bilo je 2017, praktično dve godine bez košarke, ima kritična kolena i niko nije hteo da se kocka sa njim. Plata drastično pada logično. Gist je 500k, čovek ulazi u 33-u godinu i ne može biti papreno plaćen, mada ni mlađi nije imao milione.

Budze(t)

pre 4 godine

Ja samo znam da kada su kosarkaski centri i klubovi u Srbiji propadali zarad Partizanove dominacije i igranja Evrolige, o svemu ovom nije bilo ovoliiko diskusije, niti se dizala prasina. Sve je bilo na nivou rekla-kazala, a Vujosevic je nevidjenim spinom i lazima predstavljao Partizan kao zrtvu sistema, koji ga je zapravo nestedimice podrzavao, cak i po cenu potpunog zamiranja kosarke u Srbiji. Secajuci se tog vremena, malo mi je krivo zbog ove danasnje transparentnosti i iznosenja cifara.

Ganci

pre 4 godine

Sta im to uradi Čovicu? Pa komsiluk je malo frustriran sto 7 dugih godina ne igra bitnu ulogu. Ajde sada jos gomilu komentara po Zvezdi i Covicu.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Bad Spenser, ja da razuverim ljude koji pisu da je budzet Zvezde 13.7 miliona eur? Neka od toga ode 1.7 miliona eur na strucni stab i putovanja, pa vama je prosecna zarada svakog od 16 kosarkasa Zvezde oko 800 hiljada eur? I ja da vas razuverim?Svako ko veruje u to treba strucnu pomoc odredjenih lica sa odredjenim znanjem koje ja nemam, tako da ne mogu da vam pomognem.

Vladimir

pre 4 godine

A do juce si pričao kako vam je budžet oko 3-4 miliona. A sada godišnje oko 6-7miliona. Kažeš da u Evroligi mora sve biti prikazano. Oni prikazali da vam je budžet preko 13 miliona. Pametnom dosta

Ivan

pre 4 godine

Ma da, Pejners ima veću platu od Stratosa, Volden od L. Browna i 100% Mozli koji je došao iz raspalog Trsta ima veću platu od D. Browna. Patologija.
(Luke Babbitt gravedigger, 22. oktobar 2019 15:50)

Stratos je veteran, normalno da ima manju platu nego ranije u karijeri, a Kori Volden je doveden kao MVP izraelskog prvenstva, ako on nema 800 hiljada po sezoni nema niko.

Boris

pre 4 godine

Kao prvo, ne navijam ni za Zvezdu ni za Partizan i fudbal me ne interesuje, sport koji služi isključivo za pranje love, ali kod košarke Zvezda dobije 3,5 miliona više i Mali kaže skoro podjednako!? Pa 3,5 milke je otprilike godišnji trošak plata igrača u oba kluba sa sve stručnim štabom (za razliku od većine prosečnih komentatora, ja znam da razlikujem budžet i trošak plata igrača), to uopšte nije malo niti podjednako.
Druga stvar, da su meni dali da upumpam 14 miliona evra za 5 godina u bilo koji košarkaški klub (tu još nisu sponzori i ostali prihodi), pa ja bih od svakog kluba sa pravom strategijom i pravim ljudima došao do stabilnog igranja u Evrokupu, tako da što se toga tiče Partizanovo učešće u grupnoj fazi Evrokupa ovih godina i Zvezdina 9 i 14 mesta su sramotna...

Bliznaci

pre 4 godine

U trenucima gde nam deca i ljudi umiru jer nema uslova za lecenja od teskih bolesti, vi se javno gadjate sa milijardama i jos nastavljate preperku da li je lepse crno ili crveno belo. Sramota.

PAOK

pre 4 godine

I šta sad groboti? Vi ne igrate EL od 2014. a dobijate više. Nemate prihoda, od čega dovodite trenera od 800000€?
(Spale, 22. oktobar 2019 15:41)

Vi niste igrali El 15 godina.Pesic je imao platu od 450 jilada evra.Gist sigurno ima platu vecu od 600 jiljda evra.Peperoglu ce da igra za sicu?

borivoje surdilovic

pre 4 godine

koji su ovo lazovi i manipulatori....pa covicev sin ima bar 350.000....a stranci nijedan ispod 800.000...odzo igra za 200.000 plafon...

ja

pre 4 godine

A Trinkijeri 800 000 i grobari imaju obraza da kukaju hhahahahahaah tuga
(bosko, 22. oktobar 2019 15:13)

Ko kaže da Trinkijeri košta 800 000? Ne znam ni šta je to? Godišnja plata? Novine koje su objavile tu cifru pisale su da Trinkijeri traži ukupno 800 000 za sebe i ceo stručni štab za višegodišnji ugovor. Gist će sam primiti 500 000 za jednu godinu, ali šta je to za Zvezdin budžet od 13,6 miliona evra...

CasaDePapel

pre 4 godine

Koji igraci je skuplji??? Koji igrac moze da bude skuplji od Gista ili Brauna koji imaju utakmica u evroligi verovatno vise nego svi ostali igarci zajedno, neka mi neko odgovori koji igrac je u pitanju?? Hvala.

A i vi delije u svasta verujete

pre 4 godine

Tako je...Derik Braun prosle godine u Efesu imao 1.3 miliona evra, nije hteo da ide iz kluba, presedeo celu sezonu zbog para iz ugovora i onda dodje u KkCz gde je prepoznao porodicni ambijent i koncept, da igra za 300 000 i pristane na toliko manju platu jer mu se pruzila prilika da ostvari snove i zaigra u istom timu zajedno sa Filipom Covicem

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

E ako je Covic rekao onda mora da je sve istina :DSamo ne spomenu covek ko je pokrio Zvedin dug koji je saniran u one 4 godine (2011-2015) dok je FMP igrao pod imenom Crvena zvezda Beograd. 2011 to bilo 16 miliona EUR, da li je i ta cifra u racunici?
(Pantela, 22. oktobar 2019 15:43)
Sve se bojim da je dao svoje pare a ne državne...Dug Pd 16 miliona videćemo kako je nestao verovatno za par godina...

MišelBastos

pre 4 godine

Nije tačno da smo dobili više, nego smo napravili. Mi imamo Telekom, ali imaju i oni.

Sve je to ok, ali gde su u toj celoj prici npr. Vojvodina, pa nekad veliki kosarkaski centar Vrsac, Valjevo, Cacak, Kraljevo?! Nije vas sramota da uzimate tolike pare i jos da se svadjate jel je jelte neko uzeo malo vise. Pa i KK Ergonom iz Nisa da dobija godinama te pare bi bio na nivou Evrokupa, pa niste vi bogom dani za sve. Sami pravite pare, predstavljate se kao veliki brendovi u Evropi pa napravite onda pare kad ste sposobni, a ove pare uloziti u mladje kategorije svuda po Srbiji, za pet godina cemo imati reprezentaciju na nivou Finske!

aaaaaaa

pre 4 godine

koji su ovo lazovi i manipulatori....pa covicev sin ima bar 350.000....a stranci nijedan ispod 800.000...odzo igra za 200.000 plafon...
(borivoje surdilovic, 22. oktobar 2019 15:38)

Bravo care, sve znas ko mator.Imas poverljivu informaciju.Sta sve ovde moze da se procita

Pantela

pre 4 godine

E ako je Covic rekao onda mora da je sve istina :D
Samo ne spomenu covek ko je pokrio Zvedin dug koji je saniran u one 4 godine (2011-2015) dok je FMP igrao pod imenom Crvena zvezda Beograd. 2011 to bilo 16 miliona EUR, da li je i ta cifra u racunici?

Imks

pre 4 godine

Ma da bre zato Partizan ima iskusne Evroligase kao sto su Pejdz, Tomas, Volden, Mozli a Zvezda neiskusne igrace koji nikada nisu videli Evroligu kao sto su Perperoglu, Braun, Gist, drugi Braun... Ovo postaje teska komedija

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Ma sad ce Ostojini botovi da nam objasne da je budzet Zvezde jedno 17 miliona eur i da svi igraji za preko milion po sezoni i to sa pouzdanih izvora turskih sajtova gde se iznosi procenjena vrednost tima.

Maxi

pre 4 godine

Cifre im se potpuno slažu. Znači, sve dolazi iz iste kuhinje. Očekivano. Takođe, interesantno da u istom danu imamo konferenciju za novinare i izveštaj Ministarstva finansija.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

A Mali bese onaj ministar finansija sto ne ume ni brojke sa papira da procita u skupstini? Stotine hiljada miliona milijardi?

Onda me i ne cudi sto im se cifre slazu.
Samo, ne verujem tako vode i sopstvene racune na Devicanskim ostrvima.

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Ma da, Pejners ima veću platu od Stratosa, Volden od L. Browna i 100% Mozli koji je došao iz raspalog Trsta ima veću platu od D. Browna. Patologija.

pan

pre 4 godine

Šta je suština svega ovoga?
Bacanje magle i zamazivanje očiju navijačima.
Demagogija i samopromocija.
Tim je skup, dovedena je gomila skupih i iskusnih igrača, koji su sigurno kvalitetni, jer taj Braun ili Dženkins, kao i Perperoglu ili Gist, nisu pali s marsa, već su godinama poznati igrači. I onda je počela sezona katastrofalno. Izgubljen prvi trofej, dva poraza u ABA ligi, nema nikakve igre niti iko vidi koncepciju, Simanić, Dobrić i Davidovac umesto da nose ekipu i stasavaju za reprezentaciju, oni ili malo igraju ili ne igraju nikako. Trener pobegao. I onda on dođe pred novinare i priča o ekselu, budžetu, platama igrača tuđih klubova, prihodima od 2008. do 2013, sprda se sa ponudom Pešiću, jednostavno pravi navijače i novinare blesavim.
A zapravo konferencija nije ni bila potrebna. Čak ako je trener i otišao, dovedeš novog i predstaviš ga medijima za par dana i to je to.
Međutim, njemu je potrebno da bude u javnosti, da politički plovi na površini u svim vodama, da ga snimaju kamere čak i kad je gubitnik.

Bad Spenser

pre 4 godine

@Gossa placa Zeljko

A onda dođeš ti da nas razuveriš sa informacijama koje je dao nekadašnji član uprave i Nebojša Čović

CzBg1989!

pre 4 godine

Da li je neko izbrojao koliko puta je pomenuo Partizan?
(Mr. Bojangles, 22. oktobar 2019 15:19)

4 5 puta i to samo kada je uporedjivao budzete.. A lepo ukucas konferenciju jednog trenera ima snimak gde čovek 30 minuta pominje Zvezda pa Zvezda..

bbrs mile

pre 4 godine

Hahahhaha e moji grobosi sad vam je jasno zasto vasi ne iznose ovo u javnost.. da bi se vi sami medjusobno lagali.. jos pazite mi igramo evroligu i malo smo vise dobili od vas pa kako vas bre nije sramota samo cete gledati nasu zvezdanu u ledja i lagaati sebe da smo drzavno mezimce mi ja bihipak rekao da ste to vi jer mi kad smo grali evrokup imali smo 8x manji budzet nego vi ako ne i veci zato tisina !! Bravo gazda Covke pravo u meso!!

Grobar bez mozga

pre 4 godine

Tako je...Derik Braun prosle godine u Efesu imao 1.3 miliona evra, nije hteo da ide iz kluba, presedeo celu sezonu zbog para iz ugovora i onda dodje u KkCz gde je prepoznao porodicni ambijent i koncept, da igra za 300 000 i pristane na toliko manju platu jer mu se pruzila prilika da ostvari snove i zaigra u istom timu zajedno sa Filipom Covicem
(A i vi delije u svasta verujete, 22. oktobar 2019 15:42)

1,3 mil ? Pa super ...ti verovatno jos verujes i u Deda mraza...Majko mila u kom paralelnom svetu vi zivite ?!

Gazda

pre 4 godine

Verujemo ti,pa kad uporedimo imena igraca to je valjda jasno.Gde mogu neki anonimusi bez trofeja u karijeri kao sto su Gist,Brauni,Peperoglu da budu bolje placeni od NBA zvezda koje imaju nekoliko osvojenih EL a to su Mozli,Tomas,Pejdz,Parahovski.
Znamo mi da od Covketa nema postenijeg lika i da u njegove reci niko ne sumnja.

A i vi delije u svasta verujete

pre 4 godine

Tako je...Derik Braun prosle godine u Efesu imao 1.3 miliona evra, nije hteo da ide iz kluba, presedeo celu sezonu zbog para iz ugovora i onda dodje u KkCz gde je prepoznao porodicni ambijent i koncept, da igra za 300 000 i pristane na toliko manju platu jer mu se pruzila prilika da ostvari snove i zaigra u istom timu zajedno sa Filipom Covicem

Gazda

pre 4 godine

Verujemo ti,pa kad uporedimo imena igraca to je valjda jasno.Gde mogu neki anonimusi bez trofeja u karijeri kao sto su Gist,Brauni,Peperoglu da budu bolje placeni od NBA zvezda koje imaju nekoliko osvojenih EL a to su Mozli,Tomas,Pejdz,Parahovski.
Znamo mi da od Covketa nema postenijeg lika i da u njegove reci niko ne sumnja.

CasaDePapel

pre 4 godine

Koji igraci je skuplji??? Koji igrac moze da bude skuplji od Gista ili Brauna koji imaju utakmica u evroligi verovatno vise nego svi ostali igarci zajedno, neka mi neko odgovori koji igrac je u pitanju?? Hvala.

pan

pre 4 godine

Šta je suština svega ovoga?
Bacanje magle i zamazivanje očiju navijačima.
Demagogija i samopromocija.
Tim je skup, dovedena je gomila skupih i iskusnih igrača, koji su sigurno kvalitetni, jer taj Braun ili Dženkins, kao i Perperoglu ili Gist, nisu pali s marsa, već su godinama poznati igrači. I onda je počela sezona katastrofalno. Izgubljen prvi trofej, dva poraza u ABA ligi, nema nikakve igre niti iko vidi koncepciju, Simanić, Dobrić i Davidovac umesto da nose ekipu i stasavaju za reprezentaciju, oni ili malo igraju ili ne igraju nikako. Trener pobegao. I onda on dođe pred novinare i priča o ekselu, budžetu, platama igrača tuđih klubova, prihodima od 2008. do 2013, sprda se sa ponudom Pešiću, jednostavno pravi navijače i novinare blesavim.
A zapravo konferencija nije ni bila potrebna. Čak ako je trener i otišao, dovedeš novog i predstaviš ga medijima za par dana i to je to.
Međutim, njemu je potrebno da bude u javnosti, da politički plovi na površini u svim vodama, da ga snimaju kamere čak i kad je gubitnik.

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Ma da, Pejners ima veću platu od Stratosa, Volden od L. Browna i 100% Mozli koji je došao iz raspalog Trsta ima veću platu od D. Browna. Patologija.

Maxi

pre 4 godine

Cifre im se potpuno slažu. Znači, sve dolazi iz iste kuhinje. Očekivano. Takođe, interesantno da u istom danu imamo konferenciju za novinare i izveštaj Ministarstva finansija.

ja

pre 4 godine

A Trinkijeri 800 000 i grobari imaju obraza da kukaju hhahahahahaah tuga
(bosko, 22. oktobar 2019 15:13)

Ko kaže da Trinkijeri košta 800 000? Ne znam ni šta je to? Godišnja plata? Novine koje su objavile tu cifru pisale su da Trinkijeri traži ukupno 800 000 za sebe i ceo stručni štab za višegodišnji ugovor. Gist će sam primiti 500 000 za jednu godinu, ali šta je to za Zvezdin budžet od 13,6 miliona evra...

Sedi jedan

pre 4 godine

Tako je...Derik Braun prosle godine u Efesu imao 1.3 miliona evra, nije hteo da ide iz kluba, presedeo celu sezonu zbog para iz ugovora i onda dodje u KkCz gde je prepoznao porodicni ambijent i koncept, da igra za 300 000 i pristane na toliko manju platu jer mu se pruzila prilika da ostvari snove i zaigra u istom timu zajedno sa Filipom Covicem
(A i vi delije u svasta verujete, 22. oktobar 2019 15:42)

1,3 mil ? Pa super ...ti verovatno jos verujes i u Deda mraza...Majko mila u kom paralelnom svetu vi zivite ?!
(Grobar bez mozga, 22. oktobar 2019 15:55)

Druze, bez uvrede, imas koliko vidim i internet i gugl, nadji prvo da vidis ko je Derik Braun posto verujem da isii cuo za njega dok nije dosao u Cz pa onda nadji njegovu platu iz Efesa. To su vrlo lako proverljive i dostupne informacije

CzBg1989!

pre 4 godine

Da li je neko izbrojao koliko puta je pomenuo Partizan?
(Mr. Bojangles, 22. oktobar 2019 15:19)

4 5 puta i to samo kada je uporedjivao budzete.. A lepo ukucas konferenciju jednog trenera ima snimak gde čovek 30 minuta pominje Zvezda pa Zvezda..

Ненад

pre 4 godine

10.000 деце у Србији једини оброк у току дана има у народној кухињи. Колико хиљада деце нема ни један. А држава обасипа парама београдске играче. Какву радост су нам фудбалери донели у последњих двадесет и пет година?

Imks

pre 4 godine

Ma da bre zato Partizan ima iskusne Evroligase kao sto su Pejdz, Tomas, Volden, Mozli a Zvezda neiskusne igrace koji nikada nisu videli Evroligu kao sto su Perperoglu, Braun, Gist, drugi Braun... Ovo postaje teska komedija

borivoje surdilovic

pre 4 godine

koji su ovo lazovi i manipulatori....pa covicev sin ima bar 350.000....a stranci nijedan ispod 800.000...odzo igra za 200.000 plafon...

Gazda Dojkan

pre 4 godine

A Mali bese onaj ministar finansija sto ne ume ni brojke sa papira da procita u skupstini? Stotine hiljada miliona milijardi?

Onda me i ne cudi sto im se cifre slazu.
Samo, ne verujem tako vode i sopstvene racune na Devicanskim ostrvima.

Vladimir

pre 4 godine

A do juce si pričao kako vam je budžet oko 3-4 miliona. A sada godišnje oko 6-7miliona. Kažeš da u Evroligi mora sve biti prikazano. Oni prikazali da vam je budžet preko 13 miliona. Pametnom dosta

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

E ako je Covic rekao onda mora da je sve istina :DSamo ne spomenu covek ko je pokrio Zvedin dug koji je saniran u one 4 godine (2011-2015) dok je FMP igrao pod imenom Crvena zvezda Beograd. 2011 to bilo 16 miliona EUR, da li je i ta cifra u racunici?
(Pantela, 22. oktobar 2019 15:43)
Sve se bojim da je dao svoje pare a ne državne...Dug Pd 16 miliona videćemo kako je nestao verovatno za par godina...

Hahah

pre 4 godine

Ma da, Pejners ima veću platu od Stratosa, Volden od L. Browna i 100% Mozli koji je došao iz raspalog Trsta ima veću platu od D. Browna. Patologija.
(Luke Babbitt gravedigger, 22. oktobar 2019 15:50)

Stratos je veteran, normalno da ima manju platu nego ranije u karijeri, a Kori Volden je doveden kao MVP izraelskog prvenstva, ako on nema 800 hiljada po sezoni nema niko.
(Ivan, 22. oktobar 2019 16:00) # Link komentara

Priznaj majstore da ni ti ne verujes u ovo sto si napisao 😂😂💫

Realista

pre 4 godine

Vidis, ja ti ne verujem da je jedan Mozli koji je vecinu svoje karijere proveo u drugoj italijanskoj ligi skuplji od Gista. Ili da je igrac iz Hapoel Holona za koga niko ovde nije cuo skuplji od Perperoglua. Jedini koji je mozda placen blizu zvezdinih igraca jeste Tomas, koji po kvalitetu tu i pripada. Takodje verujem da je Trinkijeri placen vise od Tomica, ali i tu je razlog dosta jednostavan. Covek je za njega doktor kosarke. A sto se tice Malog, kao ni njegovom i tvom sefu ne verujem nijednu jedinu rec.

Pantela

pre 4 godine

E ako je Covic rekao onda mora da je sve istina :D
Samo ne spomenu covek ko je pokrio Zvedin dug koji je saniran u one 4 godine (2011-2015) dok je FMP igrao pod imenom Crvena zvezda Beograd. 2011 to bilo 16 miliona EUR, da li je i ta cifra u racunici?

Gepekovanje je laž!

pre 4 godine

Mnogi su juce ovde pričali kako Čović nece o Partizanu, nebitan je...Koliko od Idee? Partizan manje dobija od države, a glavni sponzor mu je NIS? Ko je Zvezdi glavni sponzor? Koliko daje Knez Petrol? Ima li pritisaka? Koliko je kome oprošteno? Nije sve bas tako jednostavno. Dodjes u jutarnji i pričaš. Nego zanimljivo da je spomenuo exel tabele. To se inače spominje samo u komentarima navijaca na portalima.

jeste, tako je

pre 4 godine

Stratos je veteran, normalno da ima manju platu nego ranije u karijeri, a Kori Volden je doveden kao MVP izraelskog prvenstva, ako on nema 800 hiljada po sezoni nema niko.
(Ivan, 22. oktobar 2019 16:00)

Jeste, svi u Partizanu imaju 800. 000 evra po sezoni, od trenera, igrača, do ekonoma.

MišelBastos

pre 4 godine

Nije tačno da smo dobili više, nego smo napravili. Mi imamo Telekom, ali imaju i oni.

Sve je to ok, ali gde su u toj celoj prici npr. Vojvodina, pa nekad veliki kosarkaski centar Vrsac, Valjevo, Cacak, Kraljevo?! Nije vas sramota da uzimate tolike pare i jos da se svadjate jel je jelte neko uzeo malo vise. Pa i KK Ergonom iz Nisa da dobija godinama te pare bi bio na nivou Evrokupa, pa niste vi bogom dani za sve. Sami pravite pare, predstavljate se kao veliki brendovi u Evropi pa napravite onda pare kad ste sposobni, a ove pare uloziti u mladje kategorije svuda po Srbiji, za pet godina cemo imati reprezentaciju na nivou Finske!

Prle

pre 4 godine

A Trinkijeri 800 000 i grobari imaju obraza da kukaju hhahahahahaah tuga
(bosko, 22. oktobar 2019 15:13)

Jeste, ali za trogodišnji ugovor.
Što će reći 266k godišnje Spineru...

zzz

pre 4 godine

'Najplaceniji igrac 500k evra godisnje...', a jedan eminentni Eurohoops objavio da je Zvezda 12. najskuplji tim u EL. Da nisu Partiza, Buducnost i Cedevita u top10 najskupljih timova u evropi, hah paranoicni Covke xd

bbrs mile

pre 4 godine

Hahahhaha e moji grobosi sad vam je jasno zasto vasi ne iznose ovo u javnost.. da bi se vi sami medjusobno lagali.. jos pazite mi igramo evroligu i malo smo vise dobili od vas pa kako vas bre nije sramota samo cete gledati nasu zvezdanu u ledja i lagaati sebe da smo drzavno mezimce mi ja bihipak rekao da ste to vi jer mi kad smo grali evrokup imali smo 8x manji budzet nego vi ako ne i veci zato tisina !! Bravo gazda Covke pravo u meso!!

Tenkovska Cetnicka Komunisticka Jedinica

pre 4 godine

U Partizanu svi imaju po 700 hiljada i ekonom i baba sera.....Linearno svi ko jedan....Moj Doktore izgubio si se u sopstvenim lazima i zamkama.

Bliznaci

pre 4 godine

U trenucima gde nam deca i ljudi umiru jer nema uslova za lecenja od teskih bolesti, vi se javno gadjate sa milijardama i jos nastavljate preperku da li je lepse crno ili crveno belo. Sramota.

Boris

pre 4 godine

Kao prvo, ne navijam ni za Zvezdu ni za Partizan i fudbal me ne interesuje, sport koji služi isključivo za pranje love, ali kod košarke Zvezda dobije 3,5 miliona više i Mali kaže skoro podjednako!? Pa 3,5 milke je otprilike godišnji trošak plata igrača u oba kluba sa sve stručnim štabom (za razliku od većine prosečnih komentatora, ja znam da razlikujem budžet i trošak plata igrača), to uopšte nije malo niti podjednako.
Druga stvar, da su meni dali da upumpam 14 miliona evra za 5 godina u bilo koji košarkaški klub (tu još nisu sponzori i ostali prihodi), pa ja bih od svakog kluba sa pravom strategijom i pravim ljudima došao do stabilnog igranja u Evrokupu, tako da što se toga tiče Partizanovo učešće u grupnoj fazi Evrokupa ovih godina i Zvezdina 9 i 14 mesta su sramotna...

taksisti=popovi

pre 4 godine

Za 4,5 god reprezentacija ce nam biti na nivou Rumunije.. Mladi nam ne igraju po klubovima, vec se dovode stranci, zarad menadzerskih kombinacija, u to su ukljuceni i treneri.. Svima je lepo..

Ivan

pre 4 godine

Ma da, Pejners ima veću platu od Stratosa, Volden od L. Browna i 100% Mozli koji je došao iz raspalog Trsta ima veću platu od D. Browna. Patologija.
(Luke Babbitt gravedigger, 22. oktobar 2019 15:50)

Stratos je veteran, normalno da ima manju platu nego ranije u karijeri, a Kori Volden je doveden kao MVP izraelskog prvenstva, ako on nema 800 hiljada po sezoni nema niko.

Kene

pre 4 godine

Gospodine Covicu, evo ja kao navijac Zvezde da kazem, da mi ovo lici samo na bacanje magle na katastrofu koja nam se desava. Pre svega je tu pitanje selekcije igraca. Vise nego struke. Za one koji ne znaju ko je Derek Braun, a vidim da ih ima, cak i medju zvezdasima, covek je jedno vreme bio najbolji igrac Evrolige. Prosle sezone je bio u Efesu sa ugovorom vrednim 1,3 miliona evra, ali se posvadjao sa Atamanom i skoro celu sezonu proveo setajuci se Istanbulom. Razlika izmedju evropskih i ameerickih igraca je dijametralno suportna. Zato ce Perperoglu da grize do zadnjeg atoma, a ovog Brauna ce bas biti briga. Drugi Braun nije nikada igrao u Evropi i sigurno mu treba vremena na privikavanje pa ne bih puno o njemu. Odzo je nazalost kosarkaski nepismen. Vas sin je tu gde je samo zbog vas. Ma mogu do ujutru da nabrajam i nece tu promena trenera nista novog doneti. Voleo bih da mi i sledece sezone igramo Evroligu, ali ce to biti veoma tesko, jer ce nam na naplatu doci utakmice protiv Buducnosti, koje su bile sve samo ne utakmice.

aaaaaaa

pre 4 godine

Ko ovom coveku moze vise ista da veruje. Spin , laz i manipulacija.
(Istina, 22. oktobar 2019 15:34)

Kada je dosao u FK angazovao revizorsku kucu Deloite koji su napravili analizu od 1990 do 2015 i izvestaj podelio svima.U paru i cent.Pre dve godine isto uradio i za KK.Za razliku od jednog tima gde nikada nikakav izvestaj nije dat.Drpalo se od drzave.Kada drzava zavrnula slavinu oglasio se DV.Onda pauza i ono Pekovicevo Hvala premijeru. Onda dosa Ostoja koji rece onako ofrlje koliki je dug a mimoisao da kaze koji su prihodi i od koga

Gazda

pre 4 godine

Koliko daje Knez Petrol? Ima li pritisaka? Koliko je kome oprošteno? Nije sve bas tako jednostavno. Dodjes u jutarnji i pričaš. Nego zanimljivo da je spomenuo exel tabele. To se inače spominje samo u komentarima navijaca na portalima.
(Gepekovanje je laž!, 22. oktobar 2019 16:27)


Knez Petrol je posebna prica.Pogledajte izvestaj o poslovanju te firme,od trenutka kada postaje sponzor CZ njihov bilans raste astronomski,hiljadama puta se uvecava promet i zarada.Zasto?Sve drzavne firme naprasno pocinju da ga uzimaju za dobavljaca.Prosto,tako mu se vraca od drzave upaganje.I nije jedini slucaj,ima ih jos i jednom ce se sve ofirati,ne moze nista da se sakrije zauvek.

Grobar bez mozga

pre 4 godine

Tako je...Derik Braun prosle godine u Efesu imao 1.3 miliona evra, nije hteo da ide iz kluba, presedeo celu sezonu zbog para iz ugovora i onda dodje u KkCz gde je prepoznao porodicni ambijent i koncept, da igra za 300 000 i pristane na toliko manju platu jer mu se pruzila prilika da ostvari snove i zaigra u istom timu zajedno sa Filipom Covicem
(A i vi delije u svasta verujete, 22. oktobar 2019 15:42)

1,3 mil ? Pa super ...ti verovatno jos verujes i u Deda mraza...Majko mila u kom paralelnom svetu vi zivite ?!

Boris

pre 4 godine

Bad Spenser, ja da razuverim ljude koji pisu da je budzet Zvezde 13.7 miliona eur? Neka od toga ode 1.7 miliona eur na strucni stab i putovanja, pa vama je prosecna zarada svakog od 16 kosarkasa Zvezde oko 800 hiljada eur? I ja da vas razuverim?Svako ko veruje u to treba strucnu pomoc odredjenih lica sa odredjenim znanjem koje ja nemam, tako da ne mogu da vam pomognem.
(Gossa placa Zeljko, 22. oktobar 2019 16:18)

Druže, budžet nisu samo putovanja i plate stručnog štaba i igrača. Znaš ti koliko tu ima još ljudi oko kluba koji su neophodni za funkcionisanje, pa raznorazni drugi troškovi ( službeni automobili, gorivo, zakupi hale). Uopšte nije nemoguće da je budžet Zvezde preko 10 miliona...

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Ma sad ce Ostojini botovi da nam objasne da je budzet Zvezde jedno 17 miliona eur i da svi igraji za preko milion po sezoni i to sa pouzdanih izvora turskih sajtova gde se iznosi procenjena vrednost tima.

Ganci

pre 4 godine

Sta im to uradi Čovicu? Pa komsiluk je malo frustriran sto 7 dugih godina ne igra bitnu ulogu. Ajde sada jos gomilu komentara po Zvezdi i Covicu.

PAOK

pre 4 godine

I šta sad groboti? Vi ne igrate EL od 2014. a dobijate više. Nemate prihoda, od čega dovodite trenera od 800000€?
(Spale, 22. oktobar 2019 15:41)

Vi niste igrali El 15 godina.Pesic je imao platu od 450 jilada evra.Gist sigurno ima platu vecu od 600 jiljda evra.Peperoglu ce da igra za sicu?

CJC

pre 4 godine

Tako je...Derik Braun prosle godine u Efesu imao 1.3 miliona evra, nije hteo da ide iz kluba, presedeo celu sezonu zbog para iz ugovora i onda dodje u KkCz gde je prepoznao porodicni ambijent i koncept, da igra za 300 000 i pristane na toliko manju platu jer mu se pruzila prilika da ostvari snove i zaigra u istom timu zajedno sa Filipom Covicem
(A i vi delije u svasta verujete, 22. oktobar 2019 15:42)

Neverovatno sa kakvom lakocom vi ispaljujete ovakve gluposti. Ej, 1.3 miliona...da nije neto jos? Pa to su za Evropu preozbiljne pare, pa ni Teo koji je legenda evropske kosarke nije imao vise od 2 u CSKA a ovamo ce neki solidni Braun u nekom solidnom Efesu imati 1.3 miliona?
Od koga je, mnogo je.

Bad Spenser

pre 4 godine

@Gossa placa Zeljko

A onda dođeš ti da nas razuveriš sa informacijama koje je dao nekadašnji član uprave i Nebojša Čović

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@CasaDePapel

Rašon Tomas. Spekuliše se od 550-600k. Nije igrao EL ali komotno je trebao kao najbolja 4ka italijanske lige. Sam Ostoja se hvalio da je budžet kkp-a najveći poslednjih 15 godina, čak i od Duletove ere. Nešto ne vidim da ste primetili i isticali te izjave, ili je to "mudra šutnja" što bi rekao Krleža.

To što je Braun igrao, bilo je 2017, praktično dve godine bez košarke, ima kritična kolena i niko nije hteo da se kocka sa njim. Plata drastično pada logično. Gist je 500k, čovek ulazi u 33-u godinu i ne može biti papreno plaćen, mada ni mlađi nije imao milione.

papa Francisko

pre 4 godine

Sve u svemu, treba razumeti tugu i bes navijača Partizana. Dugogodišnji neuspesi njihovog kluba su ostavili nepovoljan trag na dušu i telo, oni bi bili nezadovoljni i zajedljivi da je Čović rekao da je danas utorak i da je sunčan dan:)

Ne treba se ljutiti na grobare, teško im je.
Najgore po njih je što se izlazak iz rezultatske krize KK Partizan ni ne nazire.
Moja neka prognoza je da ni u narednih 7-8 godina Partizan neće osvijiti ABA ligu a ni prvenstvo iako imaju veoma ozbiljan budžet.

Budze(t)

pre 4 godine

Ja samo znam da kada su kosarkaski centri i klubovi u Srbiji propadali zarad Partizanove dominacije i igranja Evrolige, o svemu ovom nije bilo ovoliiko diskusije, niti se dizala prasina. Sve je bilo na nivou rekla-kazala, a Vujosevic je nevidjenim spinom i lazima predstavljao Partizan kao zrtvu sistema, koji ga je zapravo nestedimice podrzavao, cak i po cenu potpunog zamiranja kosarke u Srbiji. Secajuci se tog vremena, malo mi je krivo zbog ove danasnje transparentnosti i iznosenja cifara.

Realan

pre 4 godine

Koji igraci je skuplji??? Koji igrac moze da bude skuplji od Gista ili Brauna koji imaju utakmica u evroligi verovatno vise nego svi ostali igarci zajedno, neka mi neko odgovori koji igrac je u pitanju?? Hvala.
(CasaDePapel, 22. oktobar 2019 15:35) 

Zvezdini igraci imaju vise titula u EL nego Partizanovi igraci utakmica u EL (osim Gordica)

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Bad Spenser, ja da razuverim ljude koji pisu da je budzet Zvezde 13.7 miliona eur? Neka od toga ode 1.7 miliona eur na strucni stab i putovanja, pa vama je prosecna zarada svakog od 16 kosarkasa Zvezde oko 800 hiljada eur? I ja da vas razuverim?Svako ko veruje u to treba strucnu pomoc odredjenih lica sa odredjenim znanjem koje ja nemam, tako da ne mogu da vam pomognem.

zoran

pre 4 godine

Molite boga da ne uđete u EU, ako vam je stalo do jakih klubova. O ovome je govorio Tedeshi.. Ne može se ovako direktno preko države financirati neki klub. U tom su slučaju privatni klubovi u podređenom položaju..

Djenka

pre 4 godine

@zzz cuveni podatak o 12 miliona budzeta izneo je eminentni Instagram profil Tegija koji je tabelu preuzeo sa nekog turskog sajta, koji je kasnije preneo vest da podaci nisu zvanicni vec da predstavljaju procenjenu vrednost tima, nesto kao Trasfermatket u fudbalu. To eminentni Tegi instagrama naravno nije preneo. I tako, u dva koraka od instagrama do Eurohoopsa, obmana i lazi nemaju kraja...

aaaaaaa

pre 4 godine

koji su ovo lazovi i manipulatori....pa covicev sin ima bar 350.000....a stranci nijedan ispod 800.000...odzo igra za 200.000 plafon...
(borivoje surdilovic, 22. oktobar 2019 15:38)

Bravo care, sve znas ko mator.Imas poverljivu informaciju.Sta sve ovde moze da se procita

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Boris, ok, ajde da pricamo realno. Zvezda igra oko 80 utakmica u sezoni, neka je domacin u proseku oko 40 i neka je trosak hale za to sa treninzima 15k eur, to je ukupno 600k. Neka ide 500k na putovanja. Neka ide 500k na strucni stab. Neka ide 100k eur na to gorivo i aute. Neka ide za 30 zaposlenih u klubu po 15k eur bruto plate godisnje, to je 450k eur. Sve ukupno: 2.15m. Preterao sam ali ajde. Kad oduzmes to od 13.7m, dobijas 11.55m. Kada tih 11.55m podelis sa 16 igraca u klubu, dobijas da je prosek:721,875 eur. I ti hoces da mi kazes da neko normalan moze da poveruje da je prosecna plata kosarkasa Zvezde 721k eur i da je budzet Zvezde 13.7m eur?

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Dovla, evo ga ovaj sa 15.8 miliona eur. Lepo ja kazem. Ostojini botovi krenuli sa 8, pa 11, pa 13, evo ga ovaj sa 16. Do kraja sezone, budzet Zvezde ide na 50miliona eur. Za par godina ide i do 100miliona eur.

Djenka

pre 4 godine

@Mr.Bojangles evo prebrojao ukupno cela dva puta. Ni manje ni vise. Nisi ni procitao vec po oprobanom grobarskom receptu-ofrlje, napamet sa ciljem svesnog onmanjivanja. Sad vam smetaju podaci koje je iznela drzava, jer valjda je jedina istina ona koju prica Tegi ni manje ni vise nego na Instagramu. Vidimo se opet u junu na Kalemegdanu, nacice se vec trener koji ce da skolije Trinkija kao sto ga je Tomic skolovao.

nele

pre 4 godine

@vladimir
EL budžete objavljuje u januaru i pre toga niko ne zna budžete timova pa ni sama EL. Cifru koju pominjes od 13 miliona su objavile neke turske novine ranga trece oko a ne EL. Tako da.. jos jedna u moru lazi Grobara

CzBg1989!

pre 4 godine

Da li je neko izbrojao koliko puta je pomenuo Partizan?
(Mr. Bojangles, 22. oktobar 2019 15:19)

4 5 puta i to samo kada je uporedjivao budzete.. A lepo ukucas konferenciju jednog trenera ima snimak gde čovek 30 minuta pominje Zvezda pa Zvezda..

bbrs mile

pre 4 godine

Hahahhaha e moji grobosi sad vam je jasno zasto vasi ne iznose ovo u javnost.. da bi se vi sami medjusobno lagali.. jos pazite mi igramo evroligu i malo smo vise dobili od vas pa kako vas bre nije sramota samo cete gledati nasu zvezdanu u ledja i lagaati sebe da smo drzavno mezimce mi ja bihipak rekao da ste to vi jer mi kad smo grali evrokup imali smo 8x manji budzet nego vi ako ne i veci zato tisina !! Bravo gazda Covke pravo u meso!!

Budze(t)

pre 4 godine

Ja samo znam da kada su kosarkaski centri i klubovi u Srbiji propadali zarad Partizanove dominacije i igranja Evrolige, o svemu ovom nije bilo ovoliiko diskusije, niti se dizala prasina. Sve je bilo na nivou rekla-kazala, a Vujosevic je nevidjenim spinom i lazima predstavljao Partizan kao zrtvu sistema, koji ga je zapravo nestedimice podrzavao, cak i po cenu potpunog zamiranja kosarke u Srbiji. Secajuci se tog vremena, malo mi je krivo zbog ove danasnje transparentnosti i iznosenja cifara.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Ma sad ce Ostojini botovi da nam objasne da je budzet Zvezde jedno 17 miliona eur i da svi igraji za preko milion po sezoni i to sa pouzdanih izvora turskih sajtova gde se iznosi procenjena vrednost tima.

Grobar bez mozga

pre 4 godine

Tako je...Derik Braun prosle godine u Efesu imao 1.3 miliona evra, nije hteo da ide iz kluba, presedeo celu sezonu zbog para iz ugovora i onda dodje u KkCz gde je prepoznao porodicni ambijent i koncept, da igra za 300 000 i pristane na toliko manju platu jer mu se pruzila prilika da ostvari snove i zaigra u istom timu zajedno sa Filipom Covicem
(A i vi delije u svasta verujete, 22. oktobar 2019 15:42)

1,3 mil ? Pa super ...ti verovatno jos verujes i u Deda mraza...Majko mila u kom paralelnom svetu vi zivite ?!

papa Francisko

pre 4 godine

Sve u svemu, treba razumeti tugu i bes navijača Partizana. Dugogodišnji neuspesi njihovog kluba su ostavili nepovoljan trag na dušu i telo, oni bi bili nezadovoljni i zajedljivi da je Čović rekao da je danas utorak i da je sunčan dan:)

Ne treba se ljutiti na grobare, teško im je.
Najgore po njih je što se izlazak iz rezultatske krize KK Partizan ni ne nazire.
Moja neka prognoza je da ni u narednih 7-8 godina Partizan neće osvijiti ABA ligu a ni prvenstvo iako imaju veoma ozbiljan budžet.

Gazda

pre 4 godine

Verujemo ti,pa kad uporedimo imena igraca to je valjda jasno.Gde mogu neki anonimusi bez trofeja u karijeri kao sto su Gist,Brauni,Peperoglu da budu bolje placeni od NBA zvezda koje imaju nekoliko osvojenih EL a to su Mozli,Tomas,Pejdz,Parahovski.
Znamo mi da od Covketa nema postenijeg lika i da u njegove reci niko ne sumnja.

Ivan

pre 4 godine

Ma da, Pejners ima veću platu od Stratosa, Volden od L. Browna i 100% Mozli koji je došao iz raspalog Trsta ima veću platu od D. Browna. Patologija.
(Luke Babbitt gravedigger, 22. oktobar 2019 15:50)

Stratos je veteran, normalno da ima manju platu nego ranije u karijeri, a Kori Volden je doveden kao MVP izraelskog prvenstva, ako on nema 800 hiljada po sezoni nema niko.

A i vi delije u svasta verujete

pre 4 godine

Tako je...Derik Braun prosle godine u Efesu imao 1.3 miliona evra, nije hteo da ide iz kluba, presedeo celu sezonu zbog para iz ugovora i onda dodje u KkCz gde je prepoznao porodicni ambijent i koncept, da igra za 300 000 i pristane na toliko manju platu jer mu se pruzila prilika da ostvari snove i zaigra u istom timu zajedno sa Filipom Covicem

Ganci

pre 4 godine

Sta im to uradi Čovicu? Pa komsiluk je malo frustriran sto 7 dugih godina ne igra bitnu ulogu. Ajde sada jos gomilu komentara po Zvezdi i Covicu.

borivoje surdilovic

pre 4 godine

koji su ovo lazovi i manipulatori....pa covicev sin ima bar 350.000....a stranci nijedan ispod 800.000...odzo igra za 200.000 plafon...

aaaaaaa

pre 4 godine

Ko ovom coveku moze vise ista da veruje. Spin , laz i manipulacija.
(Istina, 22. oktobar 2019 15:34)

Kada je dosao u FK angazovao revizorsku kucu Deloite koji su napravili analizu od 1990 do 2015 i izvestaj podelio svima.U paru i cent.Pre dve godine isto uradio i za KK.Za razliku od jednog tima gde nikada nikakav izvestaj nije dat.Drpalo se od drzave.Kada drzava zavrnula slavinu oglasio se DV.Onda pauza i ono Pekovicevo Hvala premijeru. Onda dosa Ostoja koji rece onako ofrlje koliki je dug a mimoisao da kaze koji su prihodi i od koga

CJC

pre 4 godine

Tako je...Derik Braun prosle godine u Efesu imao 1.3 miliona evra, nije hteo da ide iz kluba, presedeo celu sezonu zbog para iz ugovora i onda dodje u KkCz gde je prepoznao porodicni ambijent i koncept, da igra za 300 000 i pristane na toliko manju platu jer mu se pruzila prilika da ostvari snove i zaigra u istom timu zajedno sa Filipom Covicem
(A i vi delije u svasta verujete, 22. oktobar 2019 15:42)

Neverovatno sa kakvom lakocom vi ispaljujete ovakve gluposti. Ej, 1.3 miliona...da nije neto jos? Pa to su za Evropu preozbiljne pare, pa ni Teo koji je legenda evropske kosarke nije imao vise od 2 u CSKA a ovamo ce neki solidni Braun u nekom solidnom Efesu imati 1.3 miliona?
Od koga je, mnogo je.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@CasaDePapel

Rašon Tomas. Spekuliše se od 550-600k. Nije igrao EL ali komotno je trebao kao najbolja 4ka italijanske lige. Sam Ostoja se hvalio da je budžet kkp-a najveći poslednjih 15 godina, čak i od Duletove ere. Nešto ne vidim da ste primetili i isticali te izjave, ili je to "mudra šutnja" što bi rekao Krleža.

To što je Braun igrao, bilo je 2017, praktično dve godine bez košarke, ima kritična kolena i niko nije hteo da se kocka sa njim. Plata drastično pada logično. Gist je 500k, čovek ulazi u 33-u godinu i ne može biti papreno plaćen, mada ni mlađi nije imao milione.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Bad Spenser, ja da razuverim ljude koji pisu da je budzet Zvezde 13.7 miliona eur? Neka od toga ode 1.7 miliona eur na strucni stab i putovanja, pa vama je prosecna zarada svakog od 16 kosarkasa Zvezde oko 800 hiljada eur? I ja da vas razuverim?Svako ko veruje u to treba strucnu pomoc odredjenih lica sa odredjenim znanjem koje ja nemam, tako da ne mogu da vam pomognem.

CasaDePapel

pre 4 godine

Koji igraci je skuplji??? Koji igrac moze da bude skuplji od Gista ili Brauna koji imaju utakmica u evroligi verovatno vise nego svi ostali igarci zajedno, neka mi neko odgovori koji igrac je u pitanju?? Hvala.

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Dovla, evo ga ovaj sa 15.8 miliona eur. Lepo ja kazem. Ostojini botovi krenuli sa 8, pa 11, pa 13, evo ga ovaj sa 16. Do kraja sezone, budzet Zvezde ide na 50miliona eur. Za par godina ide i do 100miliona eur.

aaaaaaa

pre 4 godine

koji su ovo lazovi i manipulatori....pa covicev sin ima bar 350.000....a stranci nijedan ispod 800.000...odzo igra za 200.000 plafon...
(borivoje surdilovic, 22. oktobar 2019 15:38)

Bravo care, sve znas ko mator.Imas poverljivu informaciju.Sta sve ovde moze da se procita

Gossa placa Zeljko

pre 4 godine

Boris, ok, ajde da pricamo realno. Zvezda igra oko 80 utakmica u sezoni, neka je domacin u proseku oko 40 i neka je trosak hale za to sa treninzima 15k eur, to je ukupno 600k. Neka ide 500k na putovanja. Neka ide 500k na strucni stab. Neka ide 100k eur na to gorivo i aute. Neka ide za 30 zaposlenih u klubu po 15k eur bruto plate godisnje, to je 450k eur. Sve ukupno: 2.15m. Preterao sam ali ajde. Kad oduzmes to od 13.7m, dobijas 11.55m. Kada tih 11.55m podelis sa 16 igraca u klubu, dobijas da je prosek:721,875 eur. I ti hoces da mi kazes da neko normalan moze da poveruje da je prosecna plata kosarkasa Zvezde 721k eur i da je budzet Zvezde 13.7m eur?

Luke Babbitt gravedigger

pre 4 godine

Ma da, Pejners ima veću platu od Stratosa, Volden od L. Browna i 100% Mozli koji je došao iz raspalog Trsta ima veću platu od D. Browna. Patologija.

ja

pre 4 godine

A Trinkijeri 800 000 i grobari imaju obraza da kukaju hhahahahahaah tuga
(bosko, 22. oktobar 2019 15:13)

Ko kaže da Trinkijeri košta 800 000? Ne znam ni šta je to? Godišnja plata? Novine koje su objavile tu cifru pisale su da Trinkijeri traži ukupno 800 000 za sebe i ceo stručni štab za višegodišnji ugovor. Gist će sam primiti 500 000 za jednu godinu, ali šta je to za Zvezdin budžet od 13,6 miliona evra...

Hahah

pre 4 godine

Ma da, Pejners ima veću platu od Stratosa, Volden od L. Browna i 100% Mozli koji je došao iz raspalog Trsta ima veću platu od D. Browna. Patologija.
(Luke Babbitt gravedigger, 22. oktobar 2019 15:50)

Stratos je veteran, normalno da ima manju platu nego ranije u karijeri, a Kori Volden je doveden kao MVP izraelskog prvenstva, ako on nema 800 hiljada po sezoni nema niko.
(Ivan, 22. oktobar 2019 16:00) # Link komentara

Priznaj majstore da ni ti ne verujes u ovo sto si napisao 😂😂💫

Djenka

pre 4 godine

@zzz cuveni podatak o 12 miliona budzeta izneo je eminentni Instagram profil Tegija koji je tabelu preuzeo sa nekog turskog sajta, koji je kasnije preneo vest da podaci nisu zvanicni vec da predstavljaju procenjenu vrednost tima, nesto kao Trasfermatket u fudbalu. To eminentni Tegi instagrama naravno nije preneo. I tako, u dva koraka od instagrama do Eurohoopsa, obmana i lazi nemaju kraja...

Boris

pre 4 godine

Kao prvo, ne navijam ni za Zvezdu ni za Partizan i fudbal me ne interesuje, sport koji služi isključivo za pranje love, ali kod košarke Zvezda dobije 3,5 miliona više i Mali kaže skoro podjednako!? Pa 3,5 milke je otprilike godišnji trošak plata igrača u oba kluba sa sve stručnim štabom (za razliku od većine prosečnih komentatora, ja znam da razlikujem budžet i trošak plata igrača), to uopšte nije malo niti podjednako.
Druga stvar, da su meni dali da upumpam 14 miliona evra za 5 godina u bilo koji košarkaški klub (tu još nisu sponzori i ostali prihodi), pa ja bih od svakog kluba sa pravom strategijom i pravim ljudima došao do stabilnog igranja u Evrokupu, tako da što se toga tiče Partizanovo učešće u grupnoj fazi Evrokupa ovih godina i Zvezdina 9 i 14 mesta su sramotna...

Djenka

pre 4 godine

@Mr.Bojangles evo prebrojao ukupno cela dva puta. Ni manje ni vise. Nisi ni procitao vec po oprobanom grobarskom receptu-ofrlje, napamet sa ciljem svesnog onmanjivanja. Sad vam smetaju podaci koje je iznela drzava, jer valjda je jedina istina ona koju prica Tegi ni manje ni vise nego na Instagramu. Vidimo se opet u junu na Kalemegdanu, nacice se vec trener koji ce da skolije Trinkija kao sto ga je Tomic skolovao.

Vladimir

pre 4 godine

A do juce si pričao kako vam je budžet oko 3-4 miliona. A sada godišnje oko 6-7miliona. Kažeš da u Evroligi mora sve biti prikazano. Oni prikazali da vam je budžet preko 13 miliona. Pametnom dosta

Imks

pre 4 godine

Ma da bre zato Partizan ima iskusne Evroligase kao sto su Pejdz, Tomas, Volden, Mozli a Zvezda neiskusne igrace koji nikada nisu videli Evroligu kao sto su Perperoglu, Braun, Gist, drugi Braun... Ovo postaje teska komedija

zzz

pre 4 godine

'Najplaceniji igrac 500k evra godisnje...', a jedan eminentni Eurohoops objavio da je Zvezda 12. najskuplji tim u EL. Da nisu Partiza, Buducnost i Cedevita u top10 najskupljih timova u evropi, hah paranoicni Covke xd

pan

pre 4 godine

Šta je suština svega ovoga?
Bacanje magle i zamazivanje očiju navijačima.
Demagogija i samopromocija.
Tim je skup, dovedena je gomila skupih i iskusnih igrača, koji su sigurno kvalitetni, jer taj Braun ili Dženkins, kao i Perperoglu ili Gist, nisu pali s marsa, već su godinama poznati igrači. I onda je počela sezona katastrofalno. Izgubljen prvi trofej, dva poraza u ABA ligi, nema nikakve igre niti iko vidi koncepciju, Simanić, Dobrić i Davidovac umesto da nose ekipu i stasavaju za reprezentaciju, oni ili malo igraju ili ne igraju nikako. Trener pobegao. I onda on dođe pred novinare i priča o ekselu, budžetu, platama igrača tuđih klubova, prihodima od 2008. do 2013, sprda se sa ponudom Pešiću, jednostavno pravi navijače i novinare blesavim.
A zapravo konferencija nije ni bila potrebna. Čak ako je trener i otišao, dovedeš novog i predstaviš ga medijima za par dana i to je to.
Međutim, njemu je potrebno da bude u javnosti, da politički plovi na površini u svim vodama, da ga snimaju kamere čak i kad je gubitnik.

nele

pre 4 godine

@vladimir
EL budžete objavljuje u januaru i pre toga niko ne zna budžete timova pa ni sama EL. Cifru koju pominjes od 13 miliona su objavile neke turske novine ranga trece oko a ne EL. Tako da.. jos jedna u moru lazi Grobara

Prle

pre 4 godine

A Trinkijeri 800 000 i grobari imaju obraza da kukaju hhahahahahaah tuga
(bosko, 22. oktobar 2019 15:13)

Jeste, ali za trogodišnji ugovor.
Što će reći 266k godišnje Spineru...

Tenkovska Cetnicka Komunisticka Jedinica

pre 4 godine

U Partizanu svi imaju po 700 hiljada i ekonom i baba sera.....Linearno svi ko jedan....Moj Doktore izgubio si se u sopstvenim lazima i zamkama.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

E ako je Covic rekao onda mora da je sve istina :DSamo ne spomenu covek ko je pokrio Zvedin dug koji je saniran u one 4 godine (2011-2015) dok je FMP igrao pod imenom Crvena zvezda Beograd. 2011 to bilo 16 miliona EUR, da li je i ta cifra u racunici?
(Pantela, 22. oktobar 2019 15:43)
Sve se bojim da je dao svoje pare a ne državne...Dug Pd 16 miliona videćemo kako je nestao verovatno za par godina...

Gazda Dojkan

pre 4 godine

A Mali bese onaj ministar finansija sto ne ume ni brojke sa papira da procita u skupstini? Stotine hiljada miliona milijardi?

Onda me i ne cudi sto im se cifre slazu.
Samo, ne verujem tako vode i sopstvene racune na Devicanskim ostrvima.

Sedi jedan

pre 4 godine

Tako je...Derik Braun prosle godine u Efesu imao 1.3 miliona evra, nije hteo da ide iz kluba, presedeo celu sezonu zbog para iz ugovora i onda dodje u KkCz gde je prepoznao porodicni ambijent i koncept, da igra za 300 000 i pristane na toliko manju platu jer mu se pruzila prilika da ostvari snove i zaigra u istom timu zajedno sa Filipom Covicem
(A i vi delije u svasta verujete, 22. oktobar 2019 15:42)

1,3 mil ? Pa super ...ti verovatno jos verujes i u Deda mraza...Majko mila u kom paralelnom svetu vi zivite ?!
(Grobar bez mozga, 22. oktobar 2019 15:55)

Druze, bez uvrede, imas koliko vidim i internet i gugl, nadji prvo da vidis ko je Derik Braun posto verujem da isii cuo za njega dok nije dosao u Cz pa onda nadji njegovu platu iz Efesa. To su vrlo lako proverljive i dostupne informacije

Gepekovanje je laž!

pre 4 godine

Mnogi su juce ovde pričali kako Čović nece o Partizanu, nebitan je...Koliko od Idee? Partizan manje dobija od države, a glavni sponzor mu je NIS? Ko je Zvezdi glavni sponzor? Koliko daje Knez Petrol? Ima li pritisaka? Koliko je kome oprošteno? Nije sve bas tako jednostavno. Dodjes u jutarnji i pričaš. Nego zanimljivo da je spomenuo exel tabele. To se inače spominje samo u komentarima navijaca na portalima.

Ненад

pre 4 godine

10.000 деце у Србији једини оброк у току дана има у народној кухињи. Колико хиљада деце нема ни један. А држава обасипа парама београдске играче. Какву радост су нам фудбалери донели у последњих двадесет и пет година?

Kene

pre 4 godine

Gospodine Covicu, evo ja kao navijac Zvezde da kazem, da mi ovo lici samo na bacanje magle na katastrofu koja nam se desava. Pre svega je tu pitanje selekcije igraca. Vise nego struke. Za one koji ne znaju ko je Derek Braun, a vidim da ih ima, cak i medju zvezdasima, covek je jedno vreme bio najbolji igrac Evrolige. Prosle sezone je bio u Efesu sa ugovorom vrednim 1,3 miliona evra, ali se posvadjao sa Atamanom i skoro celu sezonu proveo setajuci se Istanbulom. Razlika izmedju evropskih i ameerickih igraca je dijametralno suportna. Zato ce Perperoglu da grize do zadnjeg atoma, a ovog Brauna ce bas biti briga. Drugi Braun nije nikada igrao u Evropi i sigurno mu treba vremena na privikavanje pa ne bih puno o njemu. Odzo je nazalost kosarkaski nepismen. Vas sin je tu gde je samo zbog vas. Ma mogu do ujutru da nabrajam i nece tu promena trenera nista novog doneti. Voleo bih da mi i sledece sezone igramo Evroligu, ali ce to biti veoma tesko, jer ce nam na naplatu doci utakmice protiv Buducnosti, koje su bile sve samo ne utakmice.

Pantela

pre 4 godine

E ako je Covic rekao onda mora da je sve istina :D
Samo ne spomenu covek ko je pokrio Zvedin dug koji je saniran u one 4 godine (2011-2015) dok je FMP igrao pod imenom Crvena zvezda Beograd. 2011 to bilo 16 miliona EUR, da li je i ta cifra u racunici?

Maxi

pre 4 godine

Cifre im se potpuno slažu. Znači, sve dolazi iz iste kuhinje. Očekivano. Takođe, interesantno da u istom danu imamo konferenciju za novinare i izveštaj Ministarstva finansija.

MišelBastos

pre 4 godine

Nije tačno da smo dobili više, nego smo napravili. Mi imamo Telekom, ali imaju i oni.

Sve je to ok, ali gde su u toj celoj prici npr. Vojvodina, pa nekad veliki kosarkaski centar Vrsac, Valjevo, Cacak, Kraljevo?! Nije vas sramota da uzimate tolike pare i jos da se svadjate jel je jelte neko uzeo malo vise. Pa i KK Ergonom iz Nisa da dobija godinama te pare bi bio na nivou Evrokupa, pa niste vi bogom dani za sve. Sami pravite pare, predstavljate se kao veliki brendovi u Evropi pa napravite onda pare kad ste sposobni, a ove pare uloziti u mladje kategorije svuda po Srbiji, za pet godina cemo imati reprezentaciju na nivou Finske!

Realan

pre 4 godine

Koji igraci je skuplji??? Koji igrac moze da bude skuplji od Gista ili Brauna koji imaju utakmica u evroligi verovatno vise nego svi ostali igarci zajedno, neka mi neko odgovori koji igrac je u pitanju?? Hvala.
(CasaDePapel, 22. oktobar 2019 15:35) 

Zvezdini igraci imaju vise titula u EL nego Partizanovi igraci utakmica u EL (osim Gordica)

jeste, tako je

pre 4 godine

Stratos je veteran, normalno da ima manju platu nego ranije u karijeri, a Kori Volden je doveden kao MVP izraelskog prvenstva, ako on nema 800 hiljada po sezoni nema niko.
(Ivan, 22. oktobar 2019 16:00)

Jeste, svi u Partizanu imaju 800. 000 evra po sezoni, od trenera, igrača, do ekonoma.

PAOK

pre 4 godine

I šta sad groboti? Vi ne igrate EL od 2014. a dobijate više. Nemate prihoda, od čega dovodite trenera od 800000€?
(Spale, 22. oktobar 2019 15:41)

Vi niste igrali El 15 godina.Pesic je imao platu od 450 jilada evra.Gist sigurno ima platu vecu od 600 jiljda evra.Peperoglu ce da igra za sicu?

Gazda

pre 4 godine

Koliko daje Knez Petrol? Ima li pritisaka? Koliko je kome oprošteno? Nije sve bas tako jednostavno. Dodjes u jutarnji i pričaš. Nego zanimljivo da je spomenuo exel tabele. To se inače spominje samo u komentarima navijaca na portalima.
(Gepekovanje je laž!, 22. oktobar 2019 16:27)


Knez Petrol je posebna prica.Pogledajte izvestaj o poslovanju te firme,od trenutka kada postaje sponzor CZ njihov bilans raste astronomski,hiljadama puta se uvecava promet i zarada.Zasto?Sve drzavne firme naprasno pocinju da ga uzimaju za dobavljaca.Prosto,tako mu se vraca od drzave upaganje.I nije jedini slucaj,ima ih jos i jednom ce se sve ofirati,ne moze nista da se sakrije zauvek.

Boris

pre 4 godine

Bad Spenser, ja da razuverim ljude koji pisu da je budzet Zvezde 13.7 miliona eur? Neka od toga ode 1.7 miliona eur na strucni stab i putovanja, pa vama je prosecna zarada svakog od 16 kosarkasa Zvezde oko 800 hiljada eur? I ja da vas razuverim?Svako ko veruje u to treba strucnu pomoc odredjenih lica sa odredjenim znanjem koje ja nemam, tako da ne mogu da vam pomognem.
(Gossa placa Zeljko, 22. oktobar 2019 16:18)

Druže, budžet nisu samo putovanja i plate stručnog štaba i igrača. Znaš ti koliko tu ima još ljudi oko kluba koji su neophodni za funkcionisanje, pa raznorazni drugi troškovi ( službeni automobili, gorivo, zakupi hale). Uopšte nije nemoguće da je budžet Zvezde preko 10 miliona...

Bad Spenser

pre 4 godine

@Gossa placa Zeljko

A onda dođeš ti da nas razuveriš sa informacijama koje je dao nekadašnji član uprave i Nebojša Čović

Realista

pre 4 godine

Vidis, ja ti ne verujem da je jedan Mozli koji je vecinu svoje karijere proveo u drugoj italijanskoj ligi skuplji od Gista. Ili da je igrac iz Hapoel Holona za koga niko ovde nije cuo skuplji od Perperoglua. Jedini koji je mozda placen blizu zvezdinih igraca jeste Tomas, koji po kvalitetu tu i pripada. Takodje verujem da je Trinkijeri placen vise od Tomica, ali i tu je razlog dosta jednostavan. Covek je za njega doktor kosarke. A sto se tice Malog, kao ni njegovom i tvom sefu ne verujem nijednu jedinu rec.

taksisti=popovi

pre 4 godine

Za 4,5 god reprezentacija ce nam biti na nivou Rumunije.. Mladi nam ne igraju po klubovima, vec se dovode stranci, zarad menadzerskih kombinacija, u to su ukljuceni i treneri.. Svima je lepo..

Bliznaci

pre 4 godine

U trenucima gde nam deca i ljudi umiru jer nema uslova za lecenja od teskih bolesti, vi se javno gadjate sa milijardama i jos nastavljate preperku da li je lepse crno ili crveno belo. Sramota.

zoran

pre 4 godine

Molite boga da ne uđete u EU, ako vam je stalo do jakih klubova. O ovome je govorio Tedeshi.. Ne može se ovako direktno preko države financirati neki klub. U tom su slučaju privatni klubovi u podređenom položaju..