Petak, 18.10.2019.

12:00

Trifunović se naprasno vratio u Partizan

KK Partizan i Mega Bemaks postigli su dogovor oko raskida saradnje vezane za pozajmnicu Uroša Trifunovića.

Izvor: LN

Trifunoviæ se naprasno vratio u Partizan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

nemi posmatrač

pre 4 godine

Za ovog momka ne znam ali Pecarskom je Miško menadžer, tako da ga on usmerava a ne tata tj "obezbeđuje" klubove kako kažete.
Verovatno je i do njih ali molim vas nemojte da smetnete sa uma da je ovde "mala bara puna krokodila", u prevodu samo jedan klub ide u EL, po pravilu onaj ko igra već EL dovede pojačanja pa i drugi to prate kako ko može. U svetlu toga razvoj je sekundarna stvar, poželjno je a ne mora.

Za ovu dvojicu je ABA prava mera, a sad da li je do njih ili KKP je imao prevelike ambicije ili eto Miloje prvi put "visi" za fenjer ... ima tu svega, loše je krenula Mega ako izgubi od Zadra eto situcije za veliku brigu.
Da su talenti jesu, dominantni u svom godištu opet nisam siguran da ima ko po ovim klubovima da radi sa plejevima, bekovima, krila... ne pampim kada je neko zablistao sem centara.

pARTizan

pre 4 godine

Neka igra umesto onog Parahovskog, po 5 minuta... bolje i to nego ono mučenje, iako nije ista pozicija
(JPR24, 18. oktobar 2019 16:01)

А mogao bi da uleti i umesto Asana na pola sata? E svašta...

Joffrey

pre 4 godine

Kakav god da je talenat,ako je tacno da je nasrnuo na trenera,nema od njega kosarkasa nigde.Njemu u tom slucaju puno srece u karijeri ali i sto dalje od Partizana,a njegovom ocu brz oporavak i povratak najlepsem sportu sto pre.

ja pa ja

pre 4 godine

Baš ce se usreciti u partizan zepteru... Jedini klub koji je zbog para menjao grb
(petarczv, 18. oktobar 2019 15:43)

Neki su i prodali grb... i zamenili ime....i prodali koševe...i ukrali pehar....i ko može da im zabrani kako da se zovu!!??

Roko Leni Ukic

pre 4 godine

Prica se da mali nema dobru "glavu".Moguce je to,tripovali ga od malena da je supertalenat kakav se nikada do sada nije rodio na ovim prostorima + poznat tata i eto!Ugasi se jos jedna od hiljada i hiljada zvezdica kojima nije bilo sudjeno da postanu pravi igraci i sportisti!

st

pre 4 godine

Da je ovako postupano sa mladjim reprezentativnim selekcijama tokom ovog leta, možda bi i uzeli neku medalju. Disciplina mora da postoji. Momak da se dozove pameti , inače ide u istoriju. Talenat svakako ima, ali on nije dovoljan.

goran m.

pre 4 godine

Opsovao je Dejana pri izlasku iz igre nakon cega je imao srece u svlacionici jer su ga igraci i strucni stab spasili od trenera.Neverovatan nivo nepostovanja i bezobrazluka ali ne i neocekivan jer gde god je igrao do sada pravio je slicne ili iste probleme, ukljucujuci i U19 reprezentaciju letos.Slicno se ponasao i kod Trinchieri-ja i pozajmica Megi je samo nacin da ga se Partizan resi.Pitanje je zbog cega nije vaspitavan i sankcionisan kroz mladje kategorije jer ovo nije pojedinacni slucaj.Ali prevarice se neki novi klub misleci da drugi nisu postupali ispravno prema njemu..samo do prve situacije kada mu ne budu isli niz dlaku..

rimtutituki01

pre 4 godine

Nadam se da smo uvalili Jaramaza nekom... Ne mogu jos uvek da verujem da sno zbog Jaramaza pedalirali Ali Nikolica, kako bi se on uklopio u ovakvu ekipu ali...

železničar

pre 4 godine

na stranu peckanja i navijačka prepucavanja - šta bi to trebalo da imaš u glavi, pa da napišeš nebulozu poput ove?!
(mladići borovi, devojke jele, 18. oktobar 2019 14:53)

Samo vas imitiram, ako nisi ukapirao. A očigledno nisi i još kažeš šta bi trebao da imam u glavi ja...? Kad počnete kao papagaji :"zagrepčani, igokejci i sl." to je taj vaš jedini vokabular koji znate kada je u pitanju Partizan. Pa eto čisto da vidiš kako to izgleda...

Marko

pre 4 godine

Razlog odlaska iz mege jeste cinjenica da je nakon izmene opsovao trenera. Problem je sto velika vecina ovih mladih momaka nema osnovnu kulturu ni neko postovanje, nego su poprilicno poleteli.To se odnosi na ove sa poznatim ocevima, koje novine vec u ranoj mladosti proglase velikim talentom. Mali Pecarski je vec promenio. Bajern, Partizan, Megu, sada Fmp. Zamislite koliko je to nezalaganje i netreniranje kada do 19 godine menjas 4 kluba, i nigde sa tobom nisu zadovoljni. Ali ima tatu koji obezbedjuje nove klubove. Nekako povezujem lose leto mladih selekcija upravo sa usijanim glavama ovih golobradih mladica, koji jos nista znacajno nisu postigli ali ipak su u svojim glavama zvezde.

Aleksandar

pre 4 godine

Ako bude kao otac, značiće nam puno. Ćale mu je bio košarkaš sa petljom. Još pamtim ono finale plej ofa iz '93-će, kad nas je Zvezda dobila i uzela titulu. Trifunović je bio glavni Zvezdin igrač.

Lorimer

pre 4 godine

da je talenat već bi igrao i gruvao..ko svi pravi talenti što su radili...nego kvazi talenat od novinara proglašen...pa kad će da igra nego u 20 god....što biće bolji sa 30....ma da...
(tom pus, 18. oktobar 2019 12:27)

Pa šta fali, evo ga Filip Čović, sa tri banke dočekao da konačno igra Evroligu.

Veseli

pre 4 godine

Blago njemu kad može ovako da se šeta između klubova u kojima se dobro trenira, a koliko njih je propalo a bili su talenti u tim godinama!
Pozdrav za tatu! Ništa loše ne mislim, znamo svi da to ide tako.
Svako dobro!

Slobodan

pre 4 godine

e moj Aco, poslao si sina u partizan, a koliko si godina u Zvezdi proveo, bio si i igrac i trener, gledaj sta se desava sa djetetom(sasa, 18. oktobar 2019 12:11)E moj saša, pa kako se nisi zapitao da je možda razlog tome jer prava zvezda više ne postoji, a neće da mu se dete lomata po nekim pregrađima... Ovako je bar u Beogradu i još u najvećem klubu sa ovih prostora. Jasno ko 2 i 2...
(železničar, 18. oktobar 2019 12:27)

Aco je danas trener u Partizanu i to sa one strane Drine (Igokea-Partizan) zato mu sin igra tu, sto se tice Zvezde tu je ona, bila i ostala !!!
Pozdrav za sve iskrene navijace Igokee-Partizan !!!

aca

pre 4 godine

da je bilo verbalnog sukoba 99% jeste, ali da je mali nasrnuo na Miloja fizicki ne verujem, pa nikom normalnom ne bi to palo na pamet..
(stiv, 18. oktobar 2019 13:46)
pa lako je da skocis na nekog ko je tri puta jaci od tebe kad znas da ima 20 ljudi koji ce vas razdvojiti.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Ovako je bar u Beogradu i još u najvećem klubu sa ovih prostora. Jasno ko 2 i 2...
(železničar, 18. oktobar 2019 12:27)




na stranu peckanja i navijačka prepucavanja - šta bi to trebalo da imaš u glavi, pa da napišeš nebulozu poput ove?!

Miroslav

pre 4 godine

@@@e moj Aco, poslao si sina u partizan, a koliko si godina u Zvezdi proveo, bio si i igrac i trener, gledaj sta se desava sa djetetom
(sasa, 18. oktobar 2019 12:11)

E moj saša, pa kako se nisi zapitao da je možda razlog tome jer prava zvezda više ne postoji, a neće da mu se dete lomata po nekim pregrađima... Ovako je bar u Beogradu i još u najvećem klubu sa ovih prostora. Jasno ko 2 i 2...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (železničar, 18. oktobar 2019 12:27)

E moj železničar ... uzmi onaj Železničarki čekić pa čekićaj točkove voza dok stoji u stanici ... jer za bolje nisi ;-)

Kad ste toliko NAJBOLJI zašto ste ga VI slali na POzajmicu ?

2+2 je za tebe VIŠA matematika ... bitno da si naučio pesmicu Zvezda više ne postoji

Ako ste toliko dobri za Mlade igrače (trenutno) što vam je Pecarski otišao ?

deda mraz

pre 4 godine

@ miroslave
ovde nije reč o zvezdi vi sve igrače kupujete dok Partizan i Mega stvaraju igrače a ako otac neće da mu dete igra u zvezdi nemoj ni ti ga savetuješ

stiv

pre 4 godine

da je bilo verbalnog sukoba 99% jeste, ali da je mali nasrnuo na Miloja fizicki ne verujem, pa nikom normalnom ne bi to palo na pamet..

Vladimir

pre 4 godine

Ako je poenta ovoga da igra u Partizanu onda je dobra odluka. Gledao sam ga par puta I decko ima znanje, osecaj, hrabrost, lucidnost.. 3x je talentovaniji od npr Jaramaza. Ali za pravljenje igraca treba odricanje, znanje I petlja. Nije lako biti Dule pa prepoznati I raditi I raditi sa igracem. Uslova za napredak ima, ne moze niko da me ubedi da nema nekoliko minuta za njega na svakoj utakmici. Protiv krke, fmpa, mege I vise od toga. A korist ako uspeju je nemerljivo veca od toga da dovedu ne znam kakvog crnca na poziciji dva. Ako je Pecarski imao taj "boli me uvo stav" ovaj mali ga nema. Puna podrska da ostane. Slicno mislim I za Simanica u zvezdi.

aca

pre 4 godine

Kako opet mute nešto, a posle ce opet da kukaju o nepravdi nekakvoj..
(bvb, 18. oktobar 2019 12:23)
komentar ti je tipa: "kako se bese zive onaj glumac sto je glumio u onom filmu" Sta mutimo i na sta cemo da kukamo?

blagonakloni

pre 4 godine

Mali Trifa je talentovaniji od Oca- ali ima bezbroj pitanja- da li ima očevu košarkašku inteligenciju, radne navike, drugare s kojima raste kao igrač??? Nadam se da će svoje potencijale razviti, a da će mu se otac što ore oporaviti i da neće biti posledica!

PeraP

pre 4 godine

Zašto ga ne posuditi Klužu, da Dule napravi novog Bogdana?
(to je to, 18. oktobar 2019 12:28)

"Znate li koliko talenata mora da se uništi da bi se napravio jedan Bogdanović?" Duško Vujošević

Najveći grobar Grobara, i najveći od svih Jugoslovena, prepošteni "neko je Bertrans a neko Lovernj" Vujošević, trenutno angažovan na poslovima tužioca KK Partizan. Čovek koji je zakovao poslednji ekser u kovčeg KK Partizan.

KingJames

pre 4 godine

Miloje ga izveo iz igre i ovaj mu rekao:"Idi j**i nekog drugog".Nekultura i nepostovanje kod ovih nasih mladih igraca je sveprisutna.

Joca

pre 4 godine

Ako ste toliko dobri za Mlade igrače (trenutno) što vam je Pecarski otišao ?
(Miroslav, 18. oktobar 2019 13:06)

Zato sto je stavljen gde mu je bilo mesto, tj. gde je zasluzio - decko sa najgorim radnim navikama i stavom. Previse je i igrao koliko je zasluzio.

Uostalom, karijera ce pokazati.

Igrači Hemofarma znaju zašto...

pre 4 godine

Hteo da se bije sa Milojevicem.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ll, 18. oktobar 2019 13:02)

Da se bije sa Milojevićem? Pa mali je onda gluplji nego što izgleda.

menadžerski klub

pre 4 godine

Kad u Megi nije igrao u klubu kome je jedino cilj da igrači napumpaju statistiku nema od njega ništa.
Mega je simbol za " indijanštinu" neozbiljnu košarku po principu makdmimalne slobode u igri. Oni će da ispadnu iz ABA lige najgori su.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

e moj Aco, poslao si sina u partizan, a koliko si godina u Zvezdi proveo, bio si i igrac i trener, gledaj sta se desava sa djetetom
(sasa, 18. oktobar 2019 12:11)
Kakve veze ima gde mu je otac igrao sa trenutnim klubom?Prosvetli nas?

Izvor

pre 4 godine

Iz veoma pouzdanog izvora znam da je doslo do verbalnog obracuna Trifunovića i Miloja tokom utakmice sa FMPom gde su koristene teske reci tako da je sutradan odmah Trifunovic oteran iz kluba. Ovo je istina a ovi sad spustaju loptu ovakvim saopstenjima kako se nije snasao

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

E moj saša, pa kako se nisi zapitao da je možda razlog tome jer prava zvezda više ne postoji, a neće da mu se dete lomata po nekim pregrađima... Ovako je bar u Beogradu i još u najvećem klubu sa ovih prostora. Jasno ko 2 i 2...
(železničar, 18. oktobar 2019 12:27)

Postoji i ti to dobro znas ali svest zamagljena od silnih frustracija. Sta ces, izdrzi

železničar

pre 4 godine

Pa poslat je tamo sa razlogom, da igra i da se razvija. Ukoliko tamo ne igra i greje klupu, ne vidim ni najmanji razlog zašto bi sedeo tamo... To isto može i u svom klubu.

železničar

pre 4 godine

e moj Aco, poslao si sina u partizan, a koliko si godina u Zvezdi proveo, bio si i igrac i trener, gledaj sta se desava sa djetetom
(sasa, 18. oktobar 2019 12:11)

E moj saša, pa kako se nisi zapitao da je možda razlog tome jer prava zvezda više ne postoji, a neće da mu se dete lomata po nekim pregrađima... Ovako je bar u Beogradu i još u najvećem klubu sa ovih prostora. Jasno ko 2 i 2...

ja

pre 4 godine

e moj Aco, poslao si sina u partizan, a koliko si godina u Zvezdi proveo, bio si i igrac i trener, gledaj sta se desava sa djetetom
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasa, 18. oktobar 2019 12:11)

Šta se dešava s đetetom? Otac mu je doživeo moždani udar, imaj malo obzira.

tom pus

pre 4 godine

da je talenat već bi igrao i gruvao..ko svi pravi talenti što su radili...nego kvazi talenat od novinara proglašen...pa kad će da igra nego u 20 god....što biće bolji sa 30....ma da...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

e moj Aco, poslao si sina u partizan, a koliko si godina u Zvezdi proveo, bio si i igrac i trener, gledaj sta se desava sa djetetom
(sasa, 18. oktobar 2019 12:11)
Kakve veze ima gde mu je otac igrao sa trenutnim klubom?Prosvetli nas?

železničar

pre 4 godine

Pa poslat je tamo sa razlogom, da igra i da se razvija. Ukoliko tamo ne igra i greje klupu, ne vidim ni najmanji razlog zašto bi sedeo tamo... To isto može i u svom klubu.

železničar

pre 4 godine

e moj Aco, poslao si sina u partizan, a koliko si godina u Zvezdi proveo, bio si i igrac i trener, gledaj sta se desava sa djetetom
(sasa, 18. oktobar 2019 12:11)

E moj saša, pa kako se nisi zapitao da je možda razlog tome jer prava zvezda više ne postoji, a neće da mu se dete lomata po nekim pregrađima... Ovako je bar u Beogradu i još u najvećem klubu sa ovih prostora. Jasno ko 2 i 2...

Igrači Hemofarma znaju zašto...

pre 4 godine

Hteo da se bije sa Milojevicem.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ll, 18. oktobar 2019 13:02)

Da se bije sa Milojevićem? Pa mali je onda gluplji nego što izgleda.

blagonakloni

pre 4 godine

Mali Trifa je talentovaniji od Oca- ali ima bezbroj pitanja- da li ima očevu košarkašku inteligenciju, radne navike, drugare s kojima raste kao igrač??? Nadam se da će svoje potencijale razviti, a da će mu se otac što ore oporaviti i da neće biti posledica!

Izvor

pre 4 godine

Iz veoma pouzdanog izvora znam da je doslo do verbalnog obracuna Trifunovića i Miloja tokom utakmice sa FMPom gde su koristene teske reci tako da je sutradan odmah Trifunovic oteran iz kluba. Ovo je istina a ovi sad spustaju loptu ovakvim saopstenjima kako se nije snasao

ja

pre 4 godine

e moj Aco, poslao si sina u partizan, a koliko si godina u Zvezdi proveo, bio si i igrac i trener, gledaj sta se desava sa djetetom
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasa, 18. oktobar 2019 12:11)

Šta se dešava s đetetom? Otac mu je doživeo moždani udar, imaj malo obzira.

stiv

pre 4 godine

da je bilo verbalnog sukoba 99% jeste, ali da je mali nasrnuo na Miloja fizicki ne verujem, pa nikom normalnom ne bi to palo na pamet..

KingJames

pre 4 godine

Miloje ga izveo iz igre i ovaj mu rekao:"Idi j**i nekog drugog".Nekultura i nepostovanje kod ovih nasih mladih igraca je sveprisutna.

PeraP

pre 4 godine

Zašto ga ne posuditi Klužu, da Dule napravi novog Bogdana?
(to je to, 18. oktobar 2019 12:28)

"Znate li koliko talenata mora da se uništi da bi se napravio jedan Bogdanović?" Duško Vujošević

Najveći grobar Grobara, i najveći od svih Jugoslovena, prepošteni "neko je Bertrans a neko Lovernj" Vujošević, trenutno angažovan na poslovima tužioca KK Partizan. Čovek koji je zakovao poslednji ekser u kovčeg KK Partizan.

ja pa ja

pre 4 godine

Baš ce se usreciti u partizan zepteru... Jedini klub koji je zbog para menjao grb
(petarczv, 18. oktobar 2019 15:43)

Neki su i prodali grb... i zamenili ime....i prodali koševe...i ukrali pehar....i ko može da im zabrani kako da se zovu!!??

aca

pre 4 godine

Kako opet mute nešto, a posle ce opet da kukaju o nepravdi nekakvoj..
(bvb, 18. oktobar 2019 12:23)
komentar ti je tipa: "kako se bese zive onaj glumac sto je glumio u onom filmu" Sta mutimo i na sta cemo da kukamo?

tom pus

pre 4 godine

da je talenat već bi igrao i gruvao..ko svi pravi talenti što su radili...nego kvazi talenat od novinara proglašen...pa kad će da igra nego u 20 god....što biće bolji sa 30....ma da...

aca

pre 4 godine

da je bilo verbalnog sukoba 99% jeste, ali da je mali nasrnuo na Miloja fizicki ne verujem, pa nikom normalnom ne bi to palo na pamet..
(stiv, 18. oktobar 2019 13:46)
pa lako je da skocis na nekog ko je tri puta jaci od tebe kad znas da ima 20 ljudi koji ce vas razdvojiti.

Marko

pre 4 godine

Razlog odlaska iz mege jeste cinjenica da je nakon izmene opsovao trenera. Problem je sto velika vecina ovih mladih momaka nema osnovnu kulturu ni neko postovanje, nego su poprilicno poleteli.To se odnosi na ove sa poznatim ocevima, koje novine vec u ranoj mladosti proglase velikim talentom. Mali Pecarski je vec promenio. Bajern, Partizan, Megu, sada Fmp. Zamislite koliko je to nezalaganje i netreniranje kada do 19 godine menjas 4 kluba, i nigde sa tobom nisu zadovoljni. Ali ima tatu koji obezbedjuje nove klubove. Nekako povezujem lose leto mladih selekcija upravo sa usijanim glavama ovih golobradih mladica, koji jos nista znacajno nisu postigli ali ipak su u svojim glavama zvezde.

Joca

pre 4 godine

Ako ste toliko dobri za Mlade igrače (trenutno) što vam je Pecarski otišao ?
(Miroslav, 18. oktobar 2019 13:06)

Zato sto je stavljen gde mu je bilo mesto, tj. gde je zasluzio - decko sa najgorim radnim navikama i stavom. Previse je i igrao koliko je zasluzio.

Uostalom, karijera ce pokazati.

Slobodan

pre 4 godine

e moj Aco, poslao si sina u partizan, a koliko si godina u Zvezdi proveo, bio si i igrac i trener, gledaj sta se desava sa djetetom(sasa, 18. oktobar 2019 12:11)E moj saša, pa kako se nisi zapitao da je možda razlog tome jer prava zvezda više ne postoji, a neće da mu se dete lomata po nekim pregrađima... Ovako je bar u Beogradu i još u najvećem klubu sa ovih prostora. Jasno ko 2 i 2...
(železničar, 18. oktobar 2019 12:27)

Aco je danas trener u Partizanu i to sa one strane Drine (Igokea-Partizan) zato mu sin igra tu, sto se tice Zvezde tu je ona, bila i ostala !!!
Pozdrav za sve iskrene navijace Igokee-Partizan !!!

Vladimir

pre 4 godine

Ako je poenta ovoga da igra u Partizanu onda je dobra odluka. Gledao sam ga par puta I decko ima znanje, osecaj, hrabrost, lucidnost.. 3x je talentovaniji od npr Jaramaza. Ali za pravljenje igraca treba odricanje, znanje I petlja. Nije lako biti Dule pa prepoznati I raditi I raditi sa igracem. Uslova za napredak ima, ne moze niko da me ubedi da nema nekoliko minuta za njega na svakoj utakmici. Protiv krke, fmpa, mege I vise od toga. A korist ako uspeju je nemerljivo veca od toga da dovedu ne znam kakvog crnca na poziciji dva. Ako je Pecarski imao taj "boli me uvo stav" ovaj mali ga nema. Puna podrska da ostane. Slicno mislim I za Simanica u zvezdi.

pARTizan

pre 4 godine

Neka igra umesto onog Parahovskog, po 5 minuta... bolje i to nego ono mučenje, iako nije ista pozicija
(JPR24, 18. oktobar 2019 16:01)

А mogao bi da uleti i umesto Asana na pola sata? E svašta...

deda mraz

pre 4 godine

@ miroslave
ovde nije reč o zvezdi vi sve igrače kupujete dok Partizan i Mega stvaraju igrače a ako otac neće da mu dete igra u zvezdi nemoj ni ti ga savetuješ

Miroslav

pre 4 godine

@@@e moj Aco, poslao si sina u partizan, a koliko si godina u Zvezdi proveo, bio si i igrac i trener, gledaj sta se desava sa djetetom
(sasa, 18. oktobar 2019 12:11)

E moj saša, pa kako se nisi zapitao da je možda razlog tome jer prava zvezda više ne postoji, a neće da mu se dete lomata po nekim pregrađima... Ovako je bar u Beogradu i još u najvećem klubu sa ovih prostora. Jasno ko 2 i 2...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (železničar, 18. oktobar 2019 12:27)

E moj železničar ... uzmi onaj Železničarki čekić pa čekićaj točkove voza dok stoji u stanici ... jer za bolje nisi ;-)

Kad ste toliko NAJBOLJI zašto ste ga VI slali na POzajmicu ?

2+2 je za tebe VIŠA matematika ... bitno da si naučio pesmicu Zvezda više ne postoji

Ako ste toliko dobri za Mlade igrače (trenutno) što vam je Pecarski otišao ?

Roko Leni Ukic

pre 4 godine

Prica se da mali nema dobru "glavu".Moguce je to,tripovali ga od malena da je supertalenat kakav se nikada do sada nije rodio na ovim prostorima + poznat tata i eto!Ugasi se jos jedna od hiljada i hiljada zvezdica kojima nije bilo sudjeno da postanu pravi igraci i sportisti!

Veseli

pre 4 godine

Blago njemu kad može ovako da se šeta između klubova u kojima se dobro trenira, a koliko njih je propalo a bili su talenti u tim godinama!
Pozdrav za tatu! Ništa loše ne mislim, znamo svi da to ide tako.
Svako dobro!

Lorimer

pre 4 godine

da je talenat već bi igrao i gruvao..ko svi pravi talenti što su radili...nego kvazi talenat od novinara proglašen...pa kad će da igra nego u 20 god....što biće bolji sa 30....ma da...
(tom pus, 18. oktobar 2019 12:27)

Pa šta fali, evo ga Filip Čović, sa tri banke dočekao da konačno igra Evroligu.

goran m.

pre 4 godine

Opsovao je Dejana pri izlasku iz igre nakon cega je imao srece u svlacionici jer su ga igraci i strucni stab spasili od trenera.Neverovatan nivo nepostovanja i bezobrazluka ali ne i neocekivan jer gde god je igrao do sada pravio je slicne ili iste probleme, ukljucujuci i U19 reprezentaciju letos.Slicno se ponasao i kod Trinchieri-ja i pozajmica Megi je samo nacin da ga se Partizan resi.Pitanje je zbog cega nije vaspitavan i sankcionisan kroz mladje kategorije jer ovo nije pojedinacni slucaj.Ali prevarice se neki novi klub misleci da drugi nisu postupali ispravno prema njemu..samo do prve situacije kada mu ne budu isli niz dlaku..

menadžerski klub

pre 4 godine

Kad u Megi nije igrao u klubu kome je jedino cilj da igrači napumpaju statistiku nema od njega ništa.
Mega je simbol za " indijanštinu" neozbiljnu košarku po principu makdmimalne slobode u igri. Oni će da ispadnu iz ABA lige najgori su.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Ovako je bar u Beogradu i još u najvećem klubu sa ovih prostora. Jasno ko 2 i 2...
(železničar, 18. oktobar 2019 12:27)




na stranu peckanja i navijačka prepucavanja - šta bi to trebalo da imaš u glavi, pa da napišeš nebulozu poput ove?!

železničar

pre 4 godine

na stranu peckanja i navijačka prepucavanja - šta bi to trebalo da imaš u glavi, pa da napišeš nebulozu poput ove?!
(mladići borovi, devojke jele, 18. oktobar 2019 14:53)

Samo vas imitiram, ako nisi ukapirao. A očigledno nisi i još kažeš šta bi trebao da imam u glavi ja...? Kad počnete kao papagaji :"zagrepčani, igokejci i sl." to je taj vaš jedini vokabular koji znate kada je u pitanju Partizan. Pa eto čisto da vidiš kako to izgleda...

Joffrey

pre 4 godine

Kakav god da je talenat,ako je tacno da je nasrnuo na trenera,nema od njega kosarkasa nigde.Njemu u tom slucaju puno srece u karijeri ali i sto dalje od Partizana,a njegovom ocu brz oporavak i povratak najlepsem sportu sto pre.

Aleksandar

pre 4 godine

Ako bude kao otac, značiće nam puno. Ćale mu je bio košarkaš sa petljom. Još pamtim ono finale plej ofa iz '93-će, kad nas je Zvezda dobila i uzela titulu. Trifunović je bio glavni Zvezdin igrač.

st

pre 4 godine

Da je ovako postupano sa mladjim reprezentativnim selekcijama tokom ovog leta, možda bi i uzeli neku medalju. Disciplina mora da postoji. Momak da se dozove pameti , inače ide u istoriju. Talenat svakako ima, ali on nije dovoljan.

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

E moj saša, pa kako se nisi zapitao da je možda razlog tome jer prava zvezda više ne postoji, a neće da mu se dete lomata po nekim pregrađima... Ovako je bar u Beogradu i još u najvećem klubu sa ovih prostora. Jasno ko 2 i 2...
(železničar, 18. oktobar 2019 12:27)

Postoji i ti to dobro znas ali svest zamagljena od silnih frustracija. Sta ces, izdrzi

nemi posmatrač

pre 4 godine

Za ovog momka ne znam ali Pecarskom je Miško menadžer, tako da ga on usmerava a ne tata tj "obezbeđuje" klubove kako kažete.
Verovatno je i do njih ali molim vas nemojte da smetnete sa uma da je ovde "mala bara puna krokodila", u prevodu samo jedan klub ide u EL, po pravilu onaj ko igra već EL dovede pojačanja pa i drugi to prate kako ko može. U svetlu toga razvoj je sekundarna stvar, poželjno je a ne mora.

Za ovu dvojicu je ABA prava mera, a sad da li je do njih ili KKP je imao prevelike ambicije ili eto Miloje prvi put "visi" za fenjer ... ima tu svega, loše je krenula Mega ako izgubi od Zadra eto situcije za veliku brigu.
Da su talenti jesu, dominantni u svom godištu opet nisam siguran da ima ko po ovim klubovima da radi sa plejevima, bekovima, krila... ne pampim kada je neko zablistao sem centara.

rimtutituki01

pre 4 godine

Nadam se da smo uvalili Jaramaza nekom... Ne mogu jos uvek da verujem da sno zbog Jaramaza pedalirali Ali Nikolica, kako bi se on uklopio u ovakvu ekipu ali...

PeraP

pre 4 godine

Zašto ga ne posuditi Klužu, da Dule napravi novog Bogdana?
(to je to, 18. oktobar 2019 12:28)

"Znate li koliko talenata mora da se uništi da bi se napravio jedan Bogdanović?" Duško Vujošević

Najveći grobar Grobara, i najveći od svih Jugoslovena, prepošteni "neko je Bertrans a neko Lovernj" Vujošević, trenutno angažovan na poslovima tužioca KK Partizan. Čovek koji je zakovao poslednji ekser u kovčeg KK Partizan.

železničar

pre 4 godine

e moj Aco, poslao si sina u partizan, a koliko si godina u Zvezdi proveo, bio si i igrac i trener, gledaj sta se desava sa djetetom
(sasa, 18. oktobar 2019 12:11)

E moj saša, pa kako se nisi zapitao da je možda razlog tome jer prava zvezda više ne postoji, a neće da mu se dete lomata po nekim pregrađima... Ovako je bar u Beogradu i još u najvećem klubu sa ovih prostora. Jasno ko 2 i 2...

Slobodan

pre 4 godine

e moj Aco, poslao si sina u partizan, a koliko si godina u Zvezdi proveo, bio si i igrac i trener, gledaj sta se desava sa djetetom(sasa, 18. oktobar 2019 12:11)E moj saša, pa kako se nisi zapitao da je možda razlog tome jer prava zvezda više ne postoji, a neće da mu se dete lomata po nekim pregrađima... Ovako je bar u Beogradu i još u najvećem klubu sa ovih prostora. Jasno ko 2 i 2...
(železničar, 18. oktobar 2019 12:27)

Aco je danas trener u Partizanu i to sa one strane Drine (Igokea-Partizan) zato mu sin igra tu, sto se tice Zvezde tu je ona, bila i ostala !!!
Pozdrav za sve iskrene navijace Igokee-Partizan !!!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

e moj Aco, poslao si sina u partizan, a koliko si godina u Zvezdi proveo, bio si i igrac i trener, gledaj sta se desava sa djetetom
(sasa, 18. oktobar 2019 12:11)
Kakve veze ima gde mu je otac igrao sa trenutnim klubom?Prosvetli nas?

Miroslav

pre 4 godine

@@@e moj Aco, poslao si sina u partizan, a koliko si godina u Zvezdi proveo, bio si i igrac i trener, gledaj sta se desava sa djetetom
(sasa, 18. oktobar 2019 12:11)

E moj saša, pa kako se nisi zapitao da je možda razlog tome jer prava zvezda više ne postoji, a neće da mu se dete lomata po nekim pregrađima... Ovako je bar u Beogradu i još u najvećem klubu sa ovih prostora. Jasno ko 2 i 2...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (železničar, 18. oktobar 2019 12:27)

E moj železničar ... uzmi onaj Železničarki čekić pa čekićaj točkove voza dok stoji u stanici ... jer za bolje nisi ;-)

Kad ste toliko NAJBOLJI zašto ste ga VI slali na POzajmicu ?

2+2 je za tebe VIŠA matematika ... bitno da si naučio pesmicu Zvezda više ne postoji

Ako ste toliko dobri za Mlade igrače (trenutno) što vam je Pecarski otišao ?

Tito partija crno bela SNS armija

pre 4 godine

E moj saša, pa kako se nisi zapitao da je možda razlog tome jer prava zvezda više ne postoji, a neće da mu se dete lomata po nekim pregrađima... Ovako je bar u Beogradu i još u najvećem klubu sa ovih prostora. Jasno ko 2 i 2...
(železničar, 18. oktobar 2019 12:27)

Postoji i ti to dobro znas ali svest zamagljena od silnih frustracija. Sta ces, izdrzi

rimtutituki01

pre 4 godine

Nadam se da smo uvalili Jaramaza nekom... Ne mogu jos uvek da verujem da sno zbog Jaramaza pedalirali Ali Nikolica, kako bi se on uklopio u ovakvu ekipu ali...

tom pus

pre 4 godine

da je talenat već bi igrao i gruvao..ko svi pravi talenti što su radili...nego kvazi talenat od novinara proglašen...pa kad će da igra nego u 20 god....što biće bolji sa 30....ma da...

deda mraz

pre 4 godine

@ miroslave
ovde nije reč o zvezdi vi sve igrače kupujete dok Partizan i Mega stvaraju igrače a ako otac neće da mu dete igra u zvezdi nemoj ni ti ga savetuješ

Joca

pre 4 godine

Ako ste toliko dobri za Mlade igrače (trenutno) što vam je Pecarski otišao ?
(Miroslav, 18. oktobar 2019 13:06)

Zato sto je stavljen gde mu je bilo mesto, tj. gde je zasluzio - decko sa najgorim radnim navikama i stavom. Previse je i igrao koliko je zasluzio.

Uostalom, karijera ce pokazati.

mladići borovi, devojke jele

pre 4 godine

Ovako je bar u Beogradu i još u najvećem klubu sa ovih prostora. Jasno ko 2 i 2...
(železničar, 18. oktobar 2019 12:27)




na stranu peckanja i navijačka prepucavanja - šta bi to trebalo da imaš u glavi, pa da napišeš nebulozu poput ove?!

menadžerski klub

pre 4 godine

Kad u Megi nije igrao u klubu kome je jedino cilj da igrači napumpaju statistiku nema od njega ništa.
Mega je simbol za " indijanštinu" neozbiljnu košarku po principu makdmimalne slobode u igri. Oni će da ispadnu iz ABA lige najgori su.

aca

pre 4 godine

Kako opet mute nešto, a posle ce opet da kukaju o nepravdi nekakvoj..
(bvb, 18. oktobar 2019 12:23)
komentar ti je tipa: "kako se bese zive onaj glumac sto je glumio u onom filmu" Sta mutimo i na sta cemo da kukamo?

ja pa ja

pre 4 godine

Baš ce se usreciti u partizan zepteru... Jedini klub koji je zbog para menjao grb
(petarczv, 18. oktobar 2019 15:43)

Neki su i prodali grb... i zamenili ime....i prodali koševe...i ukrali pehar....i ko može da im zabrani kako da se zovu!!??

ja

pre 4 godine

e moj Aco, poslao si sina u partizan, a koliko si godina u Zvezdi proveo, bio si i igrac i trener, gledaj sta se desava sa djetetom
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasa, 18. oktobar 2019 12:11)

Šta se dešava s đetetom? Otac mu je doživeo moždani udar, imaj malo obzira.

Izvor

pre 4 godine

Iz veoma pouzdanog izvora znam da je doslo do verbalnog obracuna Trifunovića i Miloja tokom utakmice sa FMPom gde su koristene teske reci tako da je sutradan odmah Trifunovic oteran iz kluba. Ovo je istina a ovi sad spustaju loptu ovakvim saopstenjima kako se nije snasao

Igrači Hemofarma znaju zašto...

pre 4 godine

Hteo da se bije sa Milojevicem.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ll, 18. oktobar 2019 13:02)

Da se bije sa Milojevićem? Pa mali je onda gluplji nego što izgleda.

železničar

pre 4 godine

Pa poslat je tamo sa razlogom, da igra i da se razvija. Ukoliko tamo ne igra i greje klupu, ne vidim ni najmanji razlog zašto bi sedeo tamo... To isto može i u svom klubu.

Aleksandar

pre 4 godine

Ako bude kao otac, značiće nam puno. Ćale mu je bio košarkaš sa petljom. Još pamtim ono finale plej ofa iz '93-će, kad nas je Zvezda dobila i uzela titulu. Trifunović je bio glavni Zvezdin igrač.

Vladimir

pre 4 godine

Ako je poenta ovoga da igra u Partizanu onda je dobra odluka. Gledao sam ga par puta I decko ima znanje, osecaj, hrabrost, lucidnost.. 3x je talentovaniji od npr Jaramaza. Ali za pravljenje igraca treba odricanje, znanje I petlja. Nije lako biti Dule pa prepoznati I raditi I raditi sa igracem. Uslova za napredak ima, ne moze niko da me ubedi da nema nekoliko minuta za njega na svakoj utakmici. Protiv krke, fmpa, mege I vise od toga. A korist ako uspeju je nemerljivo veca od toga da dovedu ne znam kakvog crnca na poziciji dva. Ako je Pecarski imao taj "boli me uvo stav" ovaj mali ga nema. Puna podrska da ostane. Slicno mislim I za Simanica u zvezdi.

Joffrey

pre 4 godine

Kakav god da je talenat,ako je tacno da je nasrnuo na trenera,nema od njega kosarkasa nigde.Njemu u tom slucaju puno srece u karijeri ali i sto dalje od Partizana,a njegovom ocu brz oporavak i povratak najlepsem sportu sto pre.

aca

pre 4 godine

da je bilo verbalnog sukoba 99% jeste, ali da je mali nasrnuo na Miloja fizicki ne verujem, pa nikom normalnom ne bi to palo na pamet..
(stiv, 18. oktobar 2019 13:46)
pa lako je da skocis na nekog ko je tri puta jaci od tebe kad znas da ima 20 ljudi koji ce vas razdvojiti.

Lorimer

pre 4 godine

da je talenat već bi igrao i gruvao..ko svi pravi talenti što su radili...nego kvazi talenat od novinara proglašen...pa kad će da igra nego u 20 god....što biće bolji sa 30....ma da...
(tom pus, 18. oktobar 2019 12:27)

Pa šta fali, evo ga Filip Čović, sa tri banke dočekao da konačno igra Evroligu.

goran m.

pre 4 godine

Opsovao je Dejana pri izlasku iz igre nakon cega je imao srece u svlacionici jer su ga igraci i strucni stab spasili od trenera.Neverovatan nivo nepostovanja i bezobrazluka ali ne i neocekivan jer gde god je igrao do sada pravio je slicne ili iste probleme, ukljucujuci i U19 reprezentaciju letos.Slicno se ponasao i kod Trinchieri-ja i pozajmica Megi je samo nacin da ga se Partizan resi.Pitanje je zbog cega nije vaspitavan i sankcionisan kroz mladje kategorije jer ovo nije pojedinacni slucaj.Ali prevarice se neki novi klub misleci da drugi nisu postupali ispravno prema njemu..samo do prve situacije kada mu ne budu isli niz dlaku..

KingJames

pre 4 godine

Miloje ga izveo iz igre i ovaj mu rekao:"Idi j**i nekog drugog".Nekultura i nepostovanje kod ovih nasih mladih igraca je sveprisutna.

Veseli

pre 4 godine

Blago njemu kad može ovako da se šeta između klubova u kojima se dobro trenira, a koliko njih je propalo a bili su talenti u tim godinama!
Pozdrav za tatu! Ništa loše ne mislim, znamo svi da to ide tako.
Svako dobro!

železničar

pre 4 godine

na stranu peckanja i navijačka prepucavanja - šta bi to trebalo da imaš u glavi, pa da napišeš nebulozu poput ove?!
(mladići borovi, devojke jele, 18. oktobar 2019 14:53)

Samo vas imitiram, ako nisi ukapirao. A očigledno nisi i još kažeš šta bi trebao da imam u glavi ja...? Kad počnete kao papagaji :"zagrepčani, igokejci i sl." to je taj vaš jedini vokabular koji znate kada je u pitanju Partizan. Pa eto čisto da vidiš kako to izgleda...

Marko

pre 4 godine

Razlog odlaska iz mege jeste cinjenica da je nakon izmene opsovao trenera. Problem je sto velika vecina ovih mladih momaka nema osnovnu kulturu ni neko postovanje, nego su poprilicno poleteli.To se odnosi na ove sa poznatim ocevima, koje novine vec u ranoj mladosti proglase velikim talentom. Mali Pecarski je vec promenio. Bajern, Partizan, Megu, sada Fmp. Zamislite koliko je to nezalaganje i netreniranje kada do 19 godine menjas 4 kluba, i nigde sa tobom nisu zadovoljni. Ali ima tatu koji obezbedjuje nove klubove. Nekako povezujem lose leto mladih selekcija upravo sa usijanim glavama ovih golobradih mladica, koji jos nista znacajno nisu postigli ali ipak su u svojim glavama zvezde.

Roko Leni Ukic

pre 4 godine

Prica se da mali nema dobru "glavu".Moguce je to,tripovali ga od malena da je supertalenat kakav se nikada do sada nije rodio na ovim prostorima + poznat tata i eto!Ugasi se jos jedna od hiljada i hiljada zvezdica kojima nije bilo sudjeno da postanu pravi igraci i sportisti!

stiv

pre 4 godine

da je bilo verbalnog sukoba 99% jeste, ali da je mali nasrnuo na Miloja fizicki ne verujem, pa nikom normalnom ne bi to palo na pamet..

blagonakloni

pre 4 godine

Mali Trifa je talentovaniji od Oca- ali ima bezbroj pitanja- da li ima očevu košarkašku inteligenciju, radne navike, drugare s kojima raste kao igrač??? Nadam se da će svoje potencijale razviti, a da će mu se otac što ore oporaviti i da neće biti posledica!

nemi posmatrač

pre 4 godine

Za ovog momka ne znam ali Pecarskom je Miško menadžer, tako da ga on usmerava a ne tata tj "obezbeđuje" klubove kako kažete.
Verovatno je i do njih ali molim vas nemojte da smetnete sa uma da je ovde "mala bara puna krokodila", u prevodu samo jedan klub ide u EL, po pravilu onaj ko igra već EL dovede pojačanja pa i drugi to prate kako ko može. U svetlu toga razvoj je sekundarna stvar, poželjno je a ne mora.

Za ovu dvojicu je ABA prava mera, a sad da li je do njih ili KKP je imao prevelike ambicije ili eto Miloje prvi put "visi" za fenjer ... ima tu svega, loše je krenula Mega ako izgubi od Zadra eto situcije za veliku brigu.
Da su talenti jesu, dominantni u svom godištu opet nisam siguran da ima ko po ovim klubovima da radi sa plejevima, bekovima, krila... ne pampim kada je neko zablistao sem centara.

pARTizan

pre 4 godine

Neka igra umesto onog Parahovskog, po 5 minuta... bolje i to nego ono mučenje, iako nije ista pozicija
(JPR24, 18. oktobar 2019 16:01)

А mogao bi da uleti i umesto Asana na pola sata? E svašta...

st

pre 4 godine

Da je ovako postupano sa mladjim reprezentativnim selekcijama tokom ovog leta, možda bi i uzeli neku medalju. Disciplina mora da postoji. Momak da se dozove pameti , inače ide u istoriju. Talenat svakako ima, ali on nije dovoljan.