Sreda, 16.10.2019.

18:35

Jović plaćeniji od Modrića, Benzeme, Ramosa

Luka Jović, fudbaler Real Madrida, ima bruto godišnju platu 20 miliona i 834 hiljade evra, saopšteno je na specijalizovanom sajtu za fudbalske plate "Capology".

Izvor: PT

Joviæ plaæeniji od Modriæa, Benzeme, Ramosa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

118 Komentari

Sortiraj po:

Veritas

pre 4 godine

Samo polako i strpljivo. Rad, trening, trcanje, tehnika i padace golovi.
P.S. Ja za Luku Jovica ne bih dao ni trecinu sume koju je Real platio za transfer, ali to je vec vidjeno 'kockanje= citaj: rizikovanje" sa mladjim igracima koje treba kupiti pre nego sto ih kupi konkurencija.
Mislim da ima potencijala, ali ne za real i ne za ovakave pare.
Buducnost ce pokazati da li je Real imao pravo, ali mislim da ce jako skoro da predje u neki Realov 'Pozajmicki' klub... da sazri i pokaze se golovima. Nesto kao Gruja u Liverpulu (samo za mnoooogo vecu cifru) ;-(

pitanje je šta bi bilo

pre 4 godine

(stat, 16. oktobar 2019 23:55)

Sve je to lepo što napisa o "tvom" Joviću nego zaboravi da napomeneš,da to što se desilo, desilo se samo prošle godine, a pred kraj godine Luka se baš nije pokazao u golgeterskom smislu ni u Ajntrahtu. Šta bi bilo ove godine, čak i i da je ostao u Ajntrahtu, pitanje je veliko, a možda su ga zato i prodali, što zbog para a što zbog toga jer su i oni bili svesni da će teško ponoviti, to od prošle godine i da će mu zbog toga cena samo pasti

milan

pre 4 godine

(stat, 17. oktobar 2019 10:09)

Nisi u pravu sta god da napises. Decko je preko 50 posto sam sebi stvarao prilike.


Da si pogledao jednu jedinu utakmicu nesto sto izvlacis nekakve podatke to bi i video. Sta je sve taj isti salah promasivao, kucu, avione , kamione.


Druga stvar, ako ne treba neko da doda napadacu, kome onda da dodaju loptu u napadu.

Treca stvar za bunarenje kako kazes. Da li si nekada gledao Batistutu, Vijerija, Sirera, Drogbu. Oni su preslikani tip igraca kao Mitrovic.
Razlika imedju nas i njih je u tome sto su, batistuta imao montelu, vijeri adrijana ili krespa, sirer-ovena, a drogba je uglavnom igrao sam u napadu.


Pitanje za tebe. Kazi ti meni statisticaru kako Mitar stoji sada u sezoni. Na koliko minuta sada postize golove, posto non stop vrtis jedne te iste informacije u nn tekstova, igrao Mitrovic dobro ili lose.


Za luku jovica necu nista reci jer od zadnjih 6 utakmica za eintracht pa do sada nije se video. Decko ima jedan veliki Fehler a to je letargija po terenu.

ogledalo naroda

pre 4 godine

Real je ovo objavio da upozori poreznike a i igrace!Poznato je da Spanija i njene poreske vlasti strogo vode racuna o tome.Imali su nekoliko slucajeva utaje(Ronaldo,Modric,.....) i ne zele nikakve probleme.Kad se zna da je porez na zaradu pojedinca u Spaniji 29,4 % lako je izracunati koliko ce Luka platiti - skoro jednu trecinu!Normalno na neto zaradu,a zavisi koliko je odbijeno na troskove zivota koje je pojedinac imao.Tako je to na Zapadu....
(bradina, 16. oktobar 2019 19:10

Ovo objavljivanje nema veze sa poreskim vlastima. A što se tiče Ronalda i Mesija oni su odgovarli ne zbog fudbalske zarade, nego zbog van fudbalske zarade koju nisu prijavili u celosti. Dakle od raznoraznih reklama i uopšte od marketinga

stat

pre 4 godine

smaras po obicaju sa tim sutevima.salah je sutnuo za 3 manje pa nije dao 50 golova u ligi koliko bi trebalo da da.
za koji tim igra salah i kakave je on sanse imao, a kakve je imao mitrovic. da si imalo pratio fudbal tj fulam video bi da je vecinu tih sansi mitrovic sam sebi stvorio.
(milan, 17. oktobar 2019 09:28)
Opet ti smeta statistika. Dokle god budete pisali laži o Luki Joviću i bajke o Mitroviću "smaraću" o statističkim podacima.
Salah je prošle sezone imao manji broj šuteva od Mitrovića i dao više golova, a o asistencijama, predasistencijama i njegovom doprinosu igri u polju da ne pričam. Salah 22 gola, gol na svakih 148 minuta i pri tom se smatra da mu je sezona neuspešna jer je sezonu pre toga imao 32 gola, odnosno davao je gol na svakih 91 minut.
Mitrović gol na svakih 298 minuta (11 golova na preko 110 šuteva što ukazuje da su ga hranili loptama, najvišpe promašaja u Premijer ligi) Fulam je inače pod trenerom Jokanovićem forsirao isti stil igre kao i Srbija Zato su i ispali u drugu ligu sa sve Mitrovićem koji je tobože sam sebi stvarao šanse. Molim te ne izmišljaj jer svi znamo kako Mitrović postiže golove - tako što čeka da mu drugi pripremi šansu.
Benzema gol na svakih 141 minut, Ronaldo gol na svakih 128 minuta, Mesi gol na svakih 72 minuta, najbolji strelac Bajerna i Bundeslige Levandovski, gol na svakih 134 minuta...
Luka Jović je davao gol na svakih 133 minuta u prvenstvu i svakih 95 minuta u Ligi Evrope.

milan

pre 4 godine

(stat, 16. oktobar 2019 23:55) # Link komentara


smaras po obicaju sa tim sutevima.

salah je sutnuo za 3 manje pa nije dao 50 golova u ligi koliko bi trebalo da da.


za koji tim igra salah i kakave je on sanse imao, a kakve je imao mitrovic. da si imalo pratio fudbal tj fulam video bi da je vecinu tih sansi mitrovic sam sebi stvorio.


samo sa mitrovicem ispiras usta u rubrici fudbal.

drago

pre 4 godine

Zato Real i je tako los. Nekad je te pare dobiojao Ronaldo a sad neki no name Jovic.
To su bruto iznosi a porez na to je 46%. Kad se odbije to je 11 miliona za Jovica s 10 za Modrica.
Cudno mi je da Casemiro dobija svega 2 i po miliona bruto, tj. 1 i po.

drago

pre 4 godine

Zato Real i je tako los. Nekad je te pare dobijao Ronaldo a sad neki no name Jovic. Ali morali ste napisati da je bolji od Modrica haha.
To su bruto iznosi a porez na to je 46%. Kad se odbije to je 11 miliona za Jovica s 10 za Modrica.
Cudno mi je da Casemiro dobija svega 2 i po miliona bruto, tj. 1 i po.

Česma

pre 4 godine

Pa ko piše o tome zbog nacionalnosti?? Napisali jer je Mondric trenutno izabran kao najbolji igrač sveta čoveče. A Jovic koji sad dosao ima navodno veću platu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hkj,

Pa ako Jovic sa 22 godine ima 20 milijona bruto, a Modric u 35.godini ima 18.6 milijona bruto, onda je Modric kralj...ko u 35. igra u prvom timu u Realu i prima takvu platu? Niko nikada

V. B

pre 4 godine

Nema on toliku platu (20 mil bruto, 10 mil neto).U Realu veliku platu u prvom ugovoru imaju samo superstarovi.
Nema sanse da on ima vecu od Ramosa, Benzeme, Modrica i ostalih iz prve postave koji su dugo u klubu.(spor, 16. oktobar 2019 20:16)Ne veruješ sopstvenim očima?

pozza boy

pre 4 godine

Jel to samo porez 52% ili su to kompletni izdatci? Ako je samo porez onda treba oduzeti još 20% na ko zna kakva osiguranja, pa penali za loše ponašanje kašnjenje na trening, neš da voziš auto od sponzora nedaj boze. Ostaće u vr 20%

stat

pre 4 godine

Bolje da su doveli Mitrovica, duplo jeftiniji i duplo bolji igrac.
(gomez, 16. oktobar 2019 23:17)

Mitrović nije duplo jeftiniji nego nekoliko puta jeftiniji. Porediti Jovića i Mitrovića je kao porediti petosoban stan u centru grada sa garsonjerom u Žarkovu. Nekom siromašku bi garsonjera u Žarkovu više odgovarala jer nema para da plaća režije za veliki stan, dok bi nekom bogatašu više pasovao prostran stan u centru grada.
Radi se o sledećem. Reprezentacija Srbije forsira stil igre koji se zove bunarenje na sidraša (Mitrovića). Takav stil forsiraju uglavnom loši klubovi koji nemaju kvalitetan vezni red, dok je sidraš igrač bez puno fudbalskog umeća i tehnike....ali je snažan, pa se dobro pozicionira. Srbija forsira igru koja savršeno maskira nedostatak fudbalskog umeća A. Mitrovića, a individualni kvalitet ostalih igrača ne dolaze do izražaja. Sve lopte idu na Mitrovića. Zato u reprezentaciji Srbije Mitrović deluje kao spasitelj, ali on je u bilo kom jačem klubu u Evropi bio bezvredan. Uzgred, prošle sezone je na preko 110 šuteva postigao samo 11 golova i po toj statistici je najneefikasniji centarfor Premijer lige.
Što se Jovića tiče, prošle sezone nije bilo boljeg centarfora u ligama petice Jovićevog godišta ili mlađeg osim Mbapea koji je preskup.

Maximilian

pre 4 godine

Jasno mi je da su neki top igrači plaćeniji od starosjedioca u klubu ali da ima veću plaću od kapetana koji je tamo već sto godina a nije Mbape ili Neymar,ne bi rekao. Al ako je tako menađeru svaka čast!

мики

pre 4 godine

Samo da ima vise od Modrića, to je najbitnije napisati. Strašno! Nikad se mi promeniti nećemo
(Milivoj, 16. oktobar 2019 18:52)

а са ким да га пореде него са званично најбољим фудбалером ове године? можда је проблем само у твојој глави?

nnn

pre 4 godine

a sta ima Jovic osim jedne odlicne sezone u ajntrahtu i jedne u realu koja evo vec vidimo kakva je.
(neutralni felsh, 16. oktobar 2019 21:37)

Jović ima 21 godinu i ne može imati deset uspešnih sezona iza sebe. Većina današnjih velikih zvezda su u njegovim godinama bili anonimusi za širu fudbalsku javnost. Lazar Marković je imao prilike da se dokaže u velikim klubovima, ali na žalost nije uspeo. Ne znam kako bi se mogao upoređivati sa Jovićem.

SUPERMAN

pre 4 godine

Evo kako oni uništavaju talente,daju im ogromne pare i onda se čude kad se ovi uobraze i okuraže,isto je Junajted uradio sa Rašfordom,balavac od 21 godinu zgrće milione i onda mnogi više neće ni da igraju,boli ih uvo,imaju sve,zato fudbal i jeste postao nakazan.

stat

pre 4 godine

To ne znaci da je on dobar igrac, nego da su skauti reala ocajni.
(moralni gmizavac, 16. oktobar 2019 19:32)
Iako neki tvrde da je Jović nije ni dovdedn da bude prvi špic, mišljenja sam da su se u Realu potakno nadali da će već prve sezonezaseniti Benzemu. To što to sada na startu prvenstva nije realno je druga stvar.
Prošle sezone je Jović statistički bio uporediv sa najboljim svetskim centarforima a u jednom trenutku je nemački Bild napravio analizu upoređujući najefikasnije igrače u ligama petice, te je Jović bio u društvu Mesija i Mbapea po zbiru golova i asistencija u evro kupovima i prvenstvu. Na našim portalima smo imali naslove : "Samo su Mesi i Mbape bolji od Jovića".

hkj

pre 4 godine

Samo da ima vise od Modrića, to je najbitnije napisati. Strašno! Nikad se mi promeniti nećemo
(Milivoj, 16. oktobar 2019 18:52)

Pa ko piše o tome zbog nacionalnosti?? Napisali jer je Mondric trenutno izabran kao najbolji igrač sveta čoveče. A Jovic koji sad dosao ima navodno veću platu.

neutralni felsh

pre 4 godine

Uhhhhh Brate ,vredis svaki cent
(gogic_30, 16. oktobar 2019 18:39)


ako da gol za pobedu u el klasiku, onda tako nesto moze da se kaze. za sada je cisto bacanje para sto se reala tice.

neutralni felsh

pre 4 godine

Nisi valjda ozbiljan da Jovica poredis sa Lazarom Markovicem koji nije odigrao ni jednu prosecnu a kamoli vrhunsku sezonu u evropskom fudbalu. Jovic je dokazan igrac, 17 golova u sampionatu i drugi trelac Lige Evrope sa 10 golova. Covjek trpao Celsi, Inter, Lacio, Marsej, Salke.. Ustvari ludost je uopste Jovica porediti sa Markovicem koji bukvalno nista ozbiljno nije uradio u evropskom fudbalu.
(konan, 16. oktobar 2019 20:54)


a sta ima Jovic osim jedne odlicne sezone u ajntrahtu i jedne u realu koja evo vec vidimo kakva je.

RATKO

pre 4 godine

Radi za 200e mjesecno

Ponosi se sto Jovic zaradjuje milione i sto je panjina Milicic uzeo milione u NBA
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HARIS, 16. oktobar 2019 20:02)

Radi za 50 KM mesecno.

"Drzava" mu u raspadu,buducnost nikakva,od sporta jedino ima sedecu odbojku,ali glavna zivotna preokupaciju mu je da troluje na sajtu suseda Srbije i da misli da je mnogo pametan.

OtacMakarije

pre 4 godine

To ne znaci da je on dobar igrac, nego da su skauti reala ocajni.
(moralni gmizavac, 16. oktobar 2019 19:32

Ili možda da je Lukin menadzer odradio vrhunski posao u fazi pregovaranja uslova prelaska.

opop

pre 4 godine

Bese tu jedan susjed sto nas je uveravao da Modric ima 60 miliona godisnje. Ja mu odgovorih, ali vi ne objaviste. Modric ima 9,36 miliona na godisnjem nivou. S tim sto su to cisze pare bez poreza. Joviceva plata je objavljena u bruto iznosu i uzevsi u obzir spanski porez, Jovicu ostaje oko 12 miliona neto. Odlican je posao obavio njegov menadzer.
(Grobar-Espa?a, 16. oktobar 2019 20:38)

Pročitao sam i ja taj komentar, ali to je bio Srbin ne Hrvat. Mene nikad nije zanimalo koliku plaću imaju Modrić, Mandzo, Raketa itd. meni je bilo bitno da imamo igrače u velikim klubovima i da igraju, a njihova plaća meni ni iz dzepa, ni u dzep.

neutralni felsh

pre 4 godine

Batali tu konfuziju dok se jednog lepog dana ne promeni nesto u repki.Volis Zvezdu, volis Srbiju, pa ko je lud ovde?Velika je stvar biti nas najbolji spic IKAD!Uzdravlju bio.
(fudbalica, 16. oktobar 2019 20:07)


nas najbolji spic ikad? izgleda da ovde fali neki vitamin...

jashtaman

pre 4 godine

Pa naravno kad su zeleli da ga vezu kao Benzemu nekada. Jovic je njegov realan naslednik, a to sto novinari uvek traze neku senzaciju, pogotovo u Spaniji, je druga stvar.
Cim dobije minute, pkazace i sta ume, a do tada lagano. U tom Realu i na treningu odigra jacu utakmicu nego dve trecine igraca koliko majstora u ekipi ima.
Srecno Luka!

neutralni felsh

pre 4 godine

To ne znaci da je on dobar igrac, nego da su skauti reala ocajni. 
(moralni gmizavac, 16. oktobar 2019 19:32 

Ili možda da je Lukin menadzer odradio vrhunski posao u fazi pregovaranja uslova prelaska.
(OtacMakarije, 16. oktobar 2019 21:06)


nije sija nego vrat...

Mane

pre 4 godine

Dzaba toliko para ako ce momak da greje klupu. Kapiram da je benzema napadac i da je u formi ali ne moze se ocekivati da jovic udje pred kraj i da daje golove moraju mu davati minutazu..

lol

pre 4 godine

Od Benzeme i Ramosa nema logike, ali od Srbina, levog smetala, ima logike. Nicemu ne sluzi Modrinjo, sprdnja, zreo za metlu
(Xnodeh, 16. oktobar 2019 19:17)

Bolje ti je da šutiš da ti ne pozovem fudbalera grgu.

konan

pre 4 godine

Bez ikakvih uvreda, što se talenta tiče dečko je nova verzija lazara markovića, nista posebno...sad će ga real slati na razne pozajmice i na kraju u 25oj će završiti ponovo u zvezdi...sto se tiče kinte želim mu da zaradi što više može, svaka čast sine!!
(Cak Noris, 16. oktobar 2019 20:22)

Nisi valjda ozbiljan da Jovica poredis sa Lazarom Markovicem koji nije odigrao ni jednu prosecnu a kamoli vrhunsku sezonu u evropskom fudbalu. Jovic je dokazan igrac, 17 golova u sampionatu i drugi trelac Lige Evrope sa 10 golova. Covjek trpao Celsi, Inter, Lacio, Marsej, Salke.. Ustvari ludost je uopste Jovica porediti sa Markovicem koji bukvalno nista ozbiljno nije uradio u evropskom fudbalu.

fudbalica

pre 4 godine

Mene ne zanimaju ove cifre, jer takav je cirkus danas sa platama fudbalera.Mene zanima sto pljujete ovog decka kad ce biti ( ako ga povrede zaobicu)nas najbolji centarfor ikad.To tvrdim i zapamtite ovaj komentar.Ti Luka ako slucajno citas komentare ne obaziri se na ove neljude koji se ne razumeju u fucu.Podrzavam te i za repku.Ima li sta gore nego biti prvo rezerva u Zvezdi pa i u repki gorima od sebe (Mitra cenim).Dokazes se posle Zvezde u Nemckoj pa ni to nama nije dovoljno.Znaci kad se raspucas u Relu oni ce tebe morati da zovu, pa opet da te pljuje narod jer igras sa menadzerskim igracima.Batali tu konfuziju dok se jednog lepog dana ne promeni nesto u repki.Volis Zvezdu, volis Srbiju, pa ko je lud ovde?Velika je stvar biti nas najbolji spic IKAD!Uzdravlju bio.

Zvezda

pre 4 godine

nevideh na listi sergeja milinkovic savica njega su odavno prodali od reala liverpula do barcelone i dalje a transfer preko ramadanija kedjmana i kokeze mu prelazi 100 milki evo ide polako prema cetvrti godini zaredom kako nezna gde ce da mu nabace toliko novca jer ispod stotke neide nikamo.jovic ako nista drugo uzece novac i sigurno igrati ako ne u realu igrace drugde i opet ce tresti mreze samo treba klub koji ce mu dati mesto za igru.a real ove godine nece uzeti nista cak i ovakva zvezda ima vece sanse da prodje u ligi sampiona od jadnog reala sa bejlom i modricem sad se vidi koliko su dobri.
(slaviša šmigič, 16. oktobar 2019 20:29
Sergej je najbolji vezni igrac Italijanske lige , normalno da traze za njega velike pare

q

pre 4 godine

ono sto sam primetio vec u pripremama reala,da su benzema posebno a i modric u dogovoru sa jos nekim standardnim igracima reala skartirali jovica i nisu mu nikako dodavali loptu cak i kad su isli 2 na 1 benzema nije zeleo loptu dodati jovicu,da je gurne u gol vec je otisao u dribling i promasio e zato ove godine realu se nepise dobro a na videlo je doslo koliko modric nema kvalitet bez ronalda jer je prespor.
(slaviša šmigič, 16. oktobar 2019 20:05)

Kao prvo, Modrić i Jović još nisu bili zajedno na terenu..drugo Modrić prespor. haha odi prati balet.

zašto?

pre 4 godine

ono sto sam primetio vec u pripremama reala,da su benzema posebno a i modric u dogovoru sa jos nekim standardnim igracima reala skartirali jovica i nisu mu nikako dodavali loptu cak i kad su isli 2 na 1 benzema nije zeleo loptu dodati jovicu,da je gurne u gol vec je otisao u dribling i promasio....
(slaviša šmigič, 16. oktobar 2019 20:05)

To da su Realovi fudbaleri (posebno Modrić i Benzema) sujetni, ljubomorni i zabrinuti da im mladi novajlija ne preotme slavu i simpatije je već viđeno, ali ovolika zloba u komentarima od strane Jovićevih Srba koji bi mu trebali biti podrška i ohrabrenje je zaista za čuđenje. Da li su ovi reality programi ostavili traga, pa smo navikli da pljujemo i omalovažavamo...

nije_u_redu

pre 4 godine

Real je ovo objavio da upozori poreznike a i igrace!Poznato je da Spanija i njene poreske vlasti strogo vode racuna o tome.Imali su nekoliko slucajeva utaje(Ronaldo,Modric,.....) i ne zele nikakve probleme.Kad se zna da je porez na zaradu pojedinca u Spaniji 29,4 % lako je izracunati koliko ce Luka platiti - skoro jednu trecinu!Normalno na neto zaradu,a zavisi koliko je odbijeno na troskove zivota koje je pojedinac imao.Tako je to na Zapadu....
(bradina, 16. oktobar 2019 19:10)

Pa ajde da se otvori SMS linija za pomoc...

spor

pre 4 godine

Nema on toliku platu (20 mil bruto, 10 mil neto).
U Realu veliku platu u prvom ugovoru imaju samo superstarovi.
Nema sanse da on ima vecu od Ramosa, Benzeme, Modrica i ostalih iz prve postave koji su dugo u klubu.

slaviša šmigič

pre 4 godine

ono sto sam primetio vec u pripremama reala,da su benzema posebno a i modric u dogovoru sa jos nekim standardnim igracima reala skartirali jovica i nisu mu nikako dodavali loptu cak i kad su isli 2 na 1 benzema nije zeleo loptu dodati jovicu,da je gurne u gol vec je otisao u dribling i promasio e zato ove godine realu se nepise dobro a na videlo je doslo koliko modric nema kvalitet bez ronalda jer je prespor.jovic nema brige uzeo je novac a trazili ga asvi najveci klubovi engleske i spanije kao i bavarci koji nisu mogli novcano,da se takmice sa realom normalno,da je jovic odlican igrac ista prica bila sa tadicem dok nije dosao u psv i odmah se preporodio kao i jovic koji je u nemackoj resetao mreze bez ikakvih problema a znamo kako imaju nemci tvrdu odbranu.jasno je,da ovde nije do jovica niti zidana ova cela ekipa reala je velika nula to se videlo odmah pri odlasku ronalda koji je sasvim drugi tip igraca od jovica.

Grobar-España

pre 4 godine

Bese tu jedan susjed sto nas je uveravao da Modric ima 60 miliona godisnje. Ja mu odgovorih, ali vi ne objaviste. Modric ima 9,36 miliona na godisnjem nivou. S tim sto su to cisze pare bez poreza. Joviceva plata je objavljena u bruto iznosu i uzevsi u obzir spanski porez, Jovicu ostaje oko 12 miliona neto. Odlican je posao obavio njegov menadzer.

auu

pre 4 godine

Znaci, porezi u Spaniji su medju najvisima? I Nadal ipak prijavio boravak u Spaniji pa placa ogroman porez svojoj drzavi! A mogao je, kao neki, da prijavi u Monaku! Ali nije!
E tu se vidi ko voli svoj narod i drzavu.

slaviša šmigič

pre 4 godine

ma pustite komentare grobara zna se,da bez sanse da igras nema ni golova a to dali zna igrati dokazao je u bundesligi koji nas igrac je ikad bio prvi strelac bilo koje lige na svetu a ne u ligi koja vazi medju 3.najjace lige sveta.tako su i tadicu radili igrao pa nije igrao ode u portugal i vidi se,da se radi o klasi neko ovde spominje radonjica koji je bio najvise zasluzan za poslednju pobedu reprezentacije gde je obavio lavovski najtezi deo posla i samo preko njega smo uspeli,da prodjemo po desnoj strani i ne samo ta dva gola vec je jednu tako dobro centrirao mitrovicu,da i sam mitar rekao,da je video gol i nezna kako je ono propustijo kod drugog gola uhvatio je loptu u uglu koja bi pobegla svakom nasem igracu ali ne i radonjicu

Cak Noris

pre 4 godine

Bez ikakvih uvreda, što se talenta tiče dečko je nova verzija lazara markovića, nista posebno...sad će ga real slati na razne pozajmice i na kraju u 25oj će završiti ponovo u zvezdi...sto se tiče kinte želim mu da zaradi što više može, svaka čast sine!!

Realist

pre 4 godine

Nije on jos zaradio prvu godisnju platu. A kako stvari stoje ni nece. Ali sam siguran da ce u Granadi na zimu isto da ima lepu platu.

slaviša šmigič

pre 4 godine

nevideh na listi sergeja milinkovic savica njega su odavno prodali od reala liverpula do barcelone i dalje a transfer preko ramadanija kedjmana i kokeze mu prelazi 100 milki evo ide polako prema cetvrti godini zaredom kako nezna gde ce da mu nabace toliko novca jer ispod stotke neide nikamo.jovic ako nista drugo uzece novac i sigurno igrati ako ne u realu igrace drugde i opet ce tresti mreze samo treba klub koji ce mu dati mesto za igru.a real ove godine nece uzeti nista cak i ovakva zvezda ima vece sanse da prodje u ligi sampiona od jadnog reala sa bejlom i modricem sad se vidi koliko su dobri.

fudbalica

pre 4 godine

Mene ne zanimaju ove cifre, jer takav je cirkus danas sa platama fudbalera.Mene zanima sto pljujete ovog decka kad ce biti ( ako ga povrede zaobicu)nas najbolji centarfor ikad.To tvrdim i zapamtite ovaj komentar.Ti Luka ako slucajno citas komentare ne obaziri se na ove neljude koji se ne razumeju u fucu.Podrzavam te i za repku.Ima li sta gore nego biti prvo rezerva u Zvezdi pa i u repki gorima od sebe (Mitra cenim).Dokazes se posle Zvezde u Nemckoj pa ni to nama nije dovoljno.Znaci kad se raspucas u Relu oni ce tebe morati da zovu, pa opet da te pljuje narod jer igras sa menadzerskim igracima.Batali tu konfuziju dok se jednog lepog dana ne promeni nesto u repki.Volis Zvezdu, volis Srbiju, pa ko je lud ovde?Velika je stvar biti nas najbolji spic IKAD!Uzdravlju bio.

kompleks

pre 4 godine

nije prihvacen od saigraca iz kluba zbog vece plate zato mu i nije bas srecan klub. nov igrac da ima vecu platu od ostalih
Mnogo ima velikana u klubu

pppp

pre 4 godine

“Treba spomenuti da su porezi u Španiji dosta veliki, prema informacijama iz 2015. iznosi čak 52 odsto, što znači da će Jović od 20 miliona i 834 hiljada inkasirati oko deset miliona.”

Gre’ota :-(

Walt

pre 4 godine

Nisam siguran u verdostojnost ovih podataka,inače Real je poznat po tome da im prvi ugovori sa novim igračima nisu ogromni kao u nekim engleskim klubovima ili Psžu,naravo i dalje je reč o ogromnom novcu,tako je Modrić recimo godinama imao manju godišnju platu od Kolarova,i tek kada je postao nezamenjiv deo tima dobio je povećanje. Real je često koristio veliko ime kluba i želju gotovo svakog igrača da tamo zaigra i tako često davao nešto manje novca igračima nego što bi dobili na nekom drugom mesto,tako da je ovo veliko iznenadjenje ako je istina i može da objasni zašto Luka možda i nije najbolje prihvaćen od strane saigrača.

bradina

pre 4 godine

Real je ovo objavio da upozori poreznike a i igrace!Poznato je da Spanija i njene poreske vlasti strogo vode racuna o tome.Imali su nekoliko slucajeva utaje(Ronaldo,Modric,.....) i ne zele nikakve probleme.Kad se zna da je porez na zaradu pojedinca u Spaniji 29,4 % lako je izracunati koliko ce Luka platiti - skoro jednu trecinu!Normalno na neto zaradu,a zavisi koliko je odbijeno na troskove zivota koje je pojedinac imao.Tako je to na Zapadu....

klikbajt

pre 4 godine

Samo da ima vise od Modrića, to je najbitnije napisati. Strašno! Nikad se mi promeniti nećemo
(Milivoj, 16. oktobar 2019 18:52) Pa nije druze Modric u ovom tekstu hrvat nego proslogodisnji najbolji fudbaler sveta.

Tonto

pre 4 godine

Polako i sigurno ulazi u istoriju kao najveći pr.... u fudbalu.. Kad se nabere para moći će plaćat tabloide po Srbiji da pišu o njemu kao bogu fudbala, kojeg su uništili NATO, Vtikan, EU, CIA, zato sto pripada nebeskom narodu..Onda sledi tetovaža Dodika na konju koji ide u boj na Kosovo..

Saguenay Lac St Jean

pre 4 godine

Da ste ovog mladica bar upola gurali kao sto ste gurali anti talente Sasu Lukica, Zivkovica i Radonjica, sad bismo verovatno vec bili na Euru 2020!
Kako mogu Radonjic , Lukic i Zivkovic da igraju ozbiljan fudbal kada su ih pre nekoliko meseci na juniorskom prvenstvu Evrope vrsnjaci iz drugih reprezentacija oduvali po 8:0 po utakmici!

svako dobro

pre 4 godine

A zamisli da nije?! Mladji je, jaci, poletniji, vise entuzijazma i motiva, zelje za dokazivanjem. Momak je klasa, treba mu dati vremena. Ako uspe, bice jedan od nosioca Madrida mnogo nadolazecih godina. Samo strpljivo i ako nista drugo, makar mi Srbi da mu damo podrsku kakvu zasluzuje svojim talentom i umecem koje je pokazao u Bundesu. Dokle bre da konstantno spustamo svoje a uzdizemo tudje?! Dosta vise tog sadomazohizma! Napred Luka!!! Napred Mitre, prvi golgeteru Championshipa! Napred stameni Bleki, napred Dusane - magijo magicnog Ajaxa! Idemo Srbi!!!

svako dobro

pre 4 godine

A zamisli da nije?! Mladji je, jaci, poletniji, vise entuzijazma i motiva, zelje za dokazivanjem. Momak je klasa, treba mu dati vremena. Ako uspe, bice jedan od nosioca Madrida mnogo nadolazecih godina. Samo strpljivo i ako nista drugo, makar mi Srbi da mu damo podrsku kakvu zasluzuje svojim talentom i umecem koje je pokazao u Bundesu. Dokle bre da konstantno spustamo svoje a uzdizemo tudje?! Dosta vise tog sadomazohizma! Napred Luka!!! Napred Mitre, prvi golgeteru Championshipa! Napred stameni Bleki, napred Dusane - magijo magicnog Ajaxa! Idemo Srbi!!!

klikbajt

pre 4 godine

Samo da ima vise od Modrića, to je najbitnije napisati. Strašno! Nikad se mi promeniti nećemo
(Milivoj, 16. oktobar 2019 18:52) Pa nije druze Modric u ovom tekstu hrvat nego proslogodisnji najbolji fudbaler sveta.

hkj

pre 4 godine

Samo da ima vise od Modrića, to je najbitnije napisati. Strašno! Nikad se mi promeniti nećemo
(Milivoj, 16. oktobar 2019 18:52)

Pa ko piše o tome zbog nacionalnosti?? Napisali jer je Mondric trenutno izabran kao najbolji igrač sveta čoveče. A Jovic koji sad dosao ima navodno veću platu.

SUPERMAN

pre 4 godine

Evo kako oni uništavaju talente,daju im ogromne pare i onda se čude kad se ovi uobraze i okuraže,isto je Junajted uradio sa Rašfordom,balavac od 21 godinu zgrće milione i onda mnogi više neće ni da igraju,boli ih uvo,imaju sve,zato fudbal i jeste postao nakazan.

opop

pre 4 godine

Bese tu jedan susjed sto nas je uveravao da Modric ima 60 miliona godisnje. Ja mu odgovorih, ali vi ne objaviste. Modric ima 9,36 miliona na godisnjem nivou. S tim sto su to cisze pare bez poreza. Joviceva plata je objavljena u bruto iznosu i uzevsi u obzir spanski porez, Jovicu ostaje oko 12 miliona neto. Odlican je posao obavio njegov menadzer.
(Grobar-Espa?a, 16. oktobar 2019 20:38)

Pročitao sam i ja taj komentar, ali to je bio Srbin ne Hrvat. Mene nikad nije zanimalo koliku plaću imaju Modrić, Mandzo, Raketa itd. meni je bilo bitno da imamo igrače u velikim klubovima i da igraju, a njihova plaća meni ni iz dzepa, ni u dzep.

Saguenay Lac St Jean

pre 4 godine

Da ste ovog mladica bar upola gurali kao sto ste gurali anti talente Sasu Lukica, Zivkovica i Radonjica, sad bismo verovatno vec bili na Euru 2020!
Kako mogu Radonjic , Lukic i Zivkovic da igraju ozbiljan fudbal kada su ih pre nekoliko meseci na juniorskom prvenstvu Evrope vrsnjaci iz drugih reprezentacija oduvali po 8:0 po utakmici!

q

pre 4 godine

ono sto sam primetio vec u pripremama reala,da su benzema posebno a i modric u dogovoru sa jos nekim standardnim igracima reala skartirali jovica i nisu mu nikako dodavali loptu cak i kad su isli 2 na 1 benzema nije zeleo loptu dodati jovicu,da je gurne u gol vec je otisao u dribling i promasio e zato ove godine realu se nepise dobro a na videlo je doslo koliko modric nema kvalitet bez ronalda jer je prespor.
(slaviša šmigič, 16. oktobar 2019 20:05)

Kao prvo, Modrić i Jović još nisu bili zajedno na terenu..drugo Modrić prespor. haha odi prati balet.

Tonto

pre 4 godine

Polako i sigurno ulazi u istoriju kao najveći pr.... u fudbalu.. Kad se nabere para moći će plaćat tabloide po Srbiji da pišu o njemu kao bogu fudbala, kojeg su uništili NATO, Vtikan, EU, CIA, zato sto pripada nebeskom narodu..Onda sledi tetovaža Dodika na konju koji ide u boj na Kosovo..

nije_u_redu

pre 4 godine

Real je ovo objavio da upozori poreznike a i igrace!Poznato je da Spanija i njene poreske vlasti strogo vode racuna o tome.Imali su nekoliko slucajeva utaje(Ronaldo,Modric,.....) i ne zele nikakve probleme.Kad se zna da je porez na zaradu pojedinca u Spaniji 29,4 % lako je izracunati koliko ce Luka platiti - skoro jednu trecinu!Normalno na neto zaradu,a zavisi koliko je odbijeno na troskove zivota koje je pojedinac imao.Tako je to na Zapadu....
(bradina, 16. oktobar 2019 19:10)

Pa ajde da se otvori SMS linija za pomoc...

spor

pre 4 godine

Nema on toliku platu (20 mil bruto, 10 mil neto).
U Realu veliku platu u prvom ugovoru imaju samo superstarovi.
Nema sanse da on ima vecu od Ramosa, Benzeme, Modrica i ostalih iz prve postave koji su dugo u klubu.

auu

pre 4 godine

Znaci, porezi u Spaniji su medju najvisima? I Nadal ipak prijavio boravak u Spaniji pa placa ogroman porez svojoj drzavi! A mogao je, kao neki, da prijavi u Monaku! Ali nije!
E tu se vidi ko voli svoj narod i drzavu.

stat

pre 4 godine

Bolje da su doveli Mitrovica, duplo jeftiniji i duplo bolji igrac.
(gomez, 16. oktobar 2019 23:17)

Mitrović nije duplo jeftiniji nego nekoliko puta jeftiniji. Porediti Jovića i Mitrovića je kao porediti petosoban stan u centru grada sa garsonjerom u Žarkovu. Nekom siromašku bi garsonjera u Žarkovu više odgovarala jer nema para da plaća režije za veliki stan, dok bi nekom bogatašu više pasovao prostran stan u centru grada.
Radi se o sledećem. Reprezentacija Srbije forsira stil igre koji se zove bunarenje na sidraša (Mitrovića). Takav stil forsiraju uglavnom loši klubovi koji nemaju kvalitetan vezni red, dok je sidraš igrač bez puno fudbalskog umeća i tehnike....ali je snažan, pa se dobro pozicionira. Srbija forsira igru koja savršeno maskira nedostatak fudbalskog umeća A. Mitrovića, a individualni kvalitet ostalih igrača ne dolaze do izražaja. Sve lopte idu na Mitrovića. Zato u reprezentaciji Srbije Mitrović deluje kao spasitelj, ali on je u bilo kom jačem klubu u Evropi bio bezvredan. Uzgred, prošle sezone je na preko 110 šuteva postigao samo 11 golova i po toj statistici je najneefikasniji centarfor Premijer lige.
Što se Jovića tiče, prošle sezone nije bilo boljeg centarfora u ligama petice Jovićevog godišta ili mlađeg osim Mbapea koji je preskup.

Cak Noris

pre 4 godine

Bez ikakvih uvreda, što se talenta tiče dečko je nova verzija lazara markovića, nista posebno...sad će ga real slati na razne pozajmice i na kraju u 25oj će završiti ponovo u zvezdi...sto se tiče kinte želim mu da zaradi što više može, svaka čast sine!!

Mane

pre 4 godine

Dzaba toliko para ako ce momak da greje klupu. Kapiram da je benzema napadac i da je u formi ali ne moze se ocekivati da jovic udje pred kraj i da daje golove moraju mu davati minutazu..

мики

pre 4 godine

Samo da ima vise od Modrića, to je najbitnije napisati. Strašno! Nikad se mi promeniti nećemo
(Milivoj, 16. oktobar 2019 18:52)

а са ким да га пореде него са званично најбољим фудбалером ове године? можда је проблем само у твојој глави?

neutralni felsh

pre 4 godine

Uhhhhh Brate ,vredis svaki cent
(gogic_30, 16. oktobar 2019 18:39)


ako da gol za pobedu u el klasiku, onda tako nesto moze da se kaze. za sada je cisto bacanje para sto se reala tice.

zašto?

pre 4 godine

ono sto sam primetio vec u pripremama reala,da su benzema posebno a i modric u dogovoru sa jos nekim standardnim igracima reala skartirali jovica i nisu mu nikako dodavali loptu cak i kad su isli 2 na 1 benzema nije zeleo loptu dodati jovicu,da je gurne u gol vec je otisao u dribling i promasio....
(slaviša šmigič, 16. oktobar 2019 20:05)

To da su Realovi fudbaleri (posebno Modrić i Benzema) sujetni, ljubomorni i zabrinuti da im mladi novajlija ne preotme slavu i simpatije je već viđeno, ali ovolika zloba u komentarima od strane Jovićevih Srba koji bi mu trebali biti podrška i ohrabrenje je zaista za čuđenje. Da li su ovi reality programi ostavili traga, pa smo navikli da pljujemo i omalovažavamo...

neutralni felsh

pre 4 godine

Batali tu konfuziju dok se jednog lepog dana ne promeni nesto u repki.Volis Zvezdu, volis Srbiju, pa ko je lud ovde?Velika je stvar biti nas najbolji spic IKAD!Uzdravlju bio.
(fudbalica, 16. oktobar 2019 20:07)


nas najbolji spic ikad? izgleda da ovde fali neki vitamin...

Walt

pre 4 godine

Nisam siguran u verdostojnost ovih podataka,inače Real je poznat po tome da im prvi ugovori sa novim igračima nisu ogromni kao u nekim engleskim klubovima ili Psžu,naravo i dalje je reč o ogromnom novcu,tako je Modrić recimo godinama imao manju godišnju platu od Kolarova,i tek kada je postao nezamenjiv deo tima dobio je povećanje. Real je često koristio veliko ime kluba i želju gotovo svakog igrača da tamo zaigra i tako često davao nešto manje novca igračima nego što bi dobili na nekom drugom mesto,tako da je ovo veliko iznenadjenje ako je istina i može da objasni zašto Luka možda i nije najbolje prihvaćen od strane saigrača.

lol

pre 4 godine

Od Benzeme i Ramosa nema logike, ali od Srbina, levog smetala, ima logike. Nicemu ne sluzi Modrinjo, sprdnja, zreo za metlu
(Xnodeh, 16. oktobar 2019 19:17)

Bolje ti je da šutiš da ti ne pozovem fudbalera grgu.

RATKO

pre 4 godine

Radi za 200e mjesecno

Ponosi se sto Jovic zaradjuje milione i sto je panjina Milicic uzeo milione u NBA
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HARIS, 16. oktobar 2019 20:02)

Radi za 50 KM mesecno.

"Drzava" mu u raspadu,buducnost nikakva,od sporta jedino ima sedecu odbojku,ali glavna zivotna preokupaciju mu je da troluje na sajtu suseda Srbije i da misli da je mnogo pametan.

OtacMakarije

pre 4 godine

To ne znaci da je on dobar igrac, nego da su skauti reala ocajni.
(moralni gmizavac, 16. oktobar 2019 19:32

Ili možda da je Lukin menadzer odradio vrhunski posao u fazi pregovaranja uslova prelaska.

neutralni felsh

pre 4 godine

Nisi valjda ozbiljan da Jovica poredis sa Lazarom Markovicem koji nije odigrao ni jednu prosecnu a kamoli vrhunsku sezonu u evropskom fudbalu. Jovic je dokazan igrac, 17 golova u sampionatu i drugi trelac Lige Evrope sa 10 golova. Covjek trpao Celsi, Inter, Lacio, Marsej, Salke.. Ustvari ludost je uopste Jovica porediti sa Markovicem koji bukvalno nista ozbiljno nije uradio u evropskom fudbalu.
(konan, 16. oktobar 2019 20:54)


a sta ima Jovic osim jedne odlicne sezone u ajntrahtu i jedne u realu koja evo vec vidimo kakva je.

neutralni felsh

pre 4 godine

To ne znaci da je on dobar igrac, nego da su skauti reala ocajni. 
(moralni gmizavac, 16. oktobar 2019 19:32 

Ili možda da je Lukin menadzer odradio vrhunski posao u fazi pregovaranja uslova prelaska.
(OtacMakarije, 16. oktobar 2019 21:06)


nije sija nego vrat...

stat

pre 4 godine

To ne znaci da je on dobar igrac, nego da su skauti reala ocajni.
(moralni gmizavac, 16. oktobar 2019 19:32)
Iako neki tvrde da je Jović nije ni dovdedn da bude prvi špic, mišljenja sam da su se u Realu potakno nadali da će već prve sezonezaseniti Benzemu. To što to sada na startu prvenstva nije realno je druga stvar.
Prošle sezone je Jović statistički bio uporediv sa najboljim svetskim centarforima a u jednom trenutku je nemački Bild napravio analizu upoređujući najefikasnije igrače u ligama petice, te je Jović bio u društvu Mesija i Mbapea po zbiru golova i asistencija u evro kupovima i prvenstvu. Na našim portalima smo imali naslove : "Samo su Mesi i Mbape bolji od Jovića".

jashtaman

pre 4 godine

Pa naravno kad su zeleli da ga vezu kao Benzemu nekada. Jovic je njegov realan naslednik, a to sto novinari uvek traze neku senzaciju, pogotovo u Spaniji, je druga stvar.
Cim dobije minute, pkazace i sta ume, a do tada lagano. U tom Realu i na treningu odigra jacu utakmicu nego dve trecine igraca koliko majstora u ekipi ima.
Srecno Luka!

Maximilian

pre 4 godine

Jasno mi je da su neki top igrači plaćeniji od starosjedioca u klubu ali da ima veću plaću od kapetana koji je tamo već sto godina a nije Mbape ili Neymar,ne bi rekao. Al ako je tako menađeru svaka čast!

fudbalica

pre 4 godine

Mene ne zanimaju ove cifre, jer takav je cirkus danas sa platama fudbalera.Mene zanima sto pljujete ovog decka kad ce biti ( ako ga povrede zaobicu)nas najbolji centarfor ikad.To tvrdim i zapamtite ovaj komentar.Ti Luka ako slucajno citas komentare ne obaziri se na ove neljude koji se ne razumeju u fucu.Podrzavam te i za repku.Ima li sta gore nego biti prvo rezerva u Zvezdi pa i u repki gorima od sebe (Mitra cenim).Dokazes se posle Zvezde u Nemckoj pa ni to nama nije dovoljno.Znaci kad se raspucas u Relu oni ce tebe morati da zovu, pa opet da te pljuje narod jer igras sa menadzerskim igracima.Batali tu konfuziju dok se jednog lepog dana ne promeni nesto u repki.Volis Zvezdu, volis Srbiju, pa ko je lud ovde?Velika je stvar biti nas najbolji spic IKAD!Uzdravlju bio.

konan

pre 4 godine

Bez ikakvih uvreda, što se talenta tiče dečko je nova verzija lazara markovića, nista posebno...sad će ga real slati na razne pozajmice i na kraju u 25oj će završiti ponovo u zvezdi...sto se tiče kinte želim mu da zaradi što više može, svaka čast sine!!
(Cak Noris, 16. oktobar 2019 20:22)

Nisi valjda ozbiljan da Jovica poredis sa Lazarom Markovicem koji nije odigrao ni jednu prosecnu a kamoli vrhunsku sezonu u evropskom fudbalu. Jovic je dokazan igrac, 17 golova u sampionatu i drugi trelac Lige Evrope sa 10 golova. Covjek trpao Celsi, Inter, Lacio, Marsej, Salke.. Ustvari ludost je uopste Jovica porediti sa Markovicem koji bukvalno nista ozbiljno nije uradio u evropskom fudbalu.

kompleks

pre 4 godine

nije prihvacen od saigraca iz kluba zbog vece plate zato mu i nije bas srecan klub. nov igrac da ima vecu platu od ostalih
Mnogo ima velikana u klubu

Realist

pre 4 godine

Nije on jos zaradio prvu godisnju platu. A kako stvari stoje ni nece. Ali sam siguran da ce u Granadi na zimu isto da ima lepu platu.

Česma

pre 4 godine

Pa ko piše o tome zbog nacionalnosti?? Napisali jer je Mondric trenutno izabran kao najbolji igrač sveta čoveče. A Jovic koji sad dosao ima navodno veću platu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hkj,

Pa ako Jovic sa 22 godine ima 20 milijona bruto, a Modric u 35.godini ima 18.6 milijona bruto, onda je Modric kralj...ko u 35. igra u prvom timu u Realu i prima takvu platu? Niko nikada

nnn

pre 4 godine

a sta ima Jovic osim jedne odlicne sezone u ajntrahtu i jedne u realu koja evo vec vidimo kakva je.
(neutralni felsh, 16. oktobar 2019 21:37)

Jović ima 21 godinu i ne može imati deset uspešnih sezona iza sebe. Većina današnjih velikih zvezda su u njegovim godinama bili anonimusi za širu fudbalsku javnost. Lazar Marković je imao prilike da se dokaže u velikim klubovima, ali na žalost nije uspeo. Ne znam kako bi se mogao upoređivati sa Jovićem.

pppp

pre 4 godine

“Treba spomenuti da su porezi u Španiji dosta veliki, prema informacijama iz 2015. iznosi čak 52 odsto, što znači da će Jović od 20 miliona i 834 hiljada inkasirati oko deset miliona.”

Gre’ota :-(

Zvezda

pre 4 godine

nevideh na listi sergeja milinkovic savica njega su odavno prodali od reala liverpula do barcelone i dalje a transfer preko ramadanija kedjmana i kokeze mu prelazi 100 milki evo ide polako prema cetvrti godini zaredom kako nezna gde ce da mu nabace toliko novca jer ispod stotke neide nikamo.jovic ako nista drugo uzece novac i sigurno igrati ako ne u realu igrace drugde i opet ce tresti mreze samo treba klub koji ce mu dati mesto za igru.a real ove godine nece uzeti nista cak i ovakva zvezda ima vece sanse da prodje u ligi sampiona od jadnog reala sa bejlom i modricem sad se vidi koliko su dobri.
(slaviša šmigič, 16. oktobar 2019 20:29
Sergej je najbolji vezni igrac Italijanske lige , normalno da traze za njega velike pare

fudbalica

pre 4 godine

Mene ne zanimaju ove cifre, jer takav je cirkus danas sa platama fudbalera.Mene zanima sto pljujete ovog decka kad ce biti ( ako ga povrede zaobicu)nas najbolji centarfor ikad.To tvrdim i zapamtite ovaj komentar.Ti Luka ako slucajno citas komentare ne obaziri se na ove neljude koji se ne razumeju u fucu.Podrzavam te i za repku.Ima li sta gore nego biti prvo rezerva u Zvezdi pa i u repki gorima od sebe (Mitra cenim).Dokazes se posle Zvezde u Nemckoj pa ni to nama nije dovoljno.Znaci kad se raspucas u Relu oni ce tebe morati da zovu, pa opet da te pljuje narod jer igras sa menadzerskim igracima.Batali tu konfuziju dok se jednog lepog dana ne promeni nesto u repki.Volis Zvezdu, volis Srbiju, pa ko je lud ovde?Velika je stvar biti nas najbolji spic IKAD!Uzdravlju bio.

Grobar-España

pre 4 godine

Bese tu jedan susjed sto nas je uveravao da Modric ima 60 miliona godisnje. Ja mu odgovorih, ali vi ne objaviste. Modric ima 9,36 miliona na godisnjem nivou. S tim sto su to cisze pare bez poreza. Joviceva plata je objavljena u bruto iznosu i uzevsi u obzir spanski porez, Jovicu ostaje oko 12 miliona neto. Odlican je posao obavio njegov menadzer.

slaviša šmigič

pre 4 godine

ono sto sam primetio vec u pripremama reala,da su benzema posebno a i modric u dogovoru sa jos nekim standardnim igracima reala skartirali jovica i nisu mu nikako dodavali loptu cak i kad su isli 2 na 1 benzema nije zeleo loptu dodati jovicu,da je gurne u gol vec je otisao u dribling i promasio e zato ove godine realu se nepise dobro a na videlo je doslo koliko modric nema kvalitet bez ronalda jer je prespor.jovic nema brige uzeo je novac a trazili ga asvi najveci klubovi engleske i spanije kao i bavarci koji nisu mogli novcano,da se takmice sa realom normalno,da je jovic odlican igrac ista prica bila sa tadicem dok nije dosao u psv i odmah se preporodio kao i jovic koji je u nemackoj resetao mreze bez ikakvih problema a znamo kako imaju nemci tvrdu odbranu.jasno je,da ovde nije do jovica niti zidana ova cela ekipa reala je velika nula to se videlo odmah pri odlasku ronalda koji je sasvim drugi tip igraca od jovica.

V. B

pre 4 godine

Nema on toliku platu (20 mil bruto, 10 mil neto).U Realu veliku platu u prvom ugovoru imaju samo superstarovi.
Nema sanse da on ima vecu od Ramosa, Benzeme, Modrica i ostalih iz prve postave koji su dugo u klubu.(spor, 16. oktobar 2019 20:16)Ne veruješ sopstvenim očima?

bradina

pre 4 godine

Real je ovo objavio da upozori poreznike a i igrace!Poznato je da Spanija i njene poreske vlasti strogo vode racuna o tome.Imali su nekoliko slucajeva utaje(Ronaldo,Modric,.....) i ne zele nikakve probleme.Kad se zna da je porez na zaradu pojedinca u Spaniji 29,4 % lako je izracunati koliko ce Luka platiti - skoro jednu trecinu!Normalno na neto zaradu,a zavisi koliko je odbijeno na troskove zivota koje je pojedinac imao.Tako je to na Zapadu....

slaviša šmigič

pre 4 godine

nevideh na listi sergeja milinkovic savica njega su odavno prodali od reala liverpula do barcelone i dalje a transfer preko ramadanija kedjmana i kokeze mu prelazi 100 milki evo ide polako prema cetvrti godini zaredom kako nezna gde ce da mu nabace toliko novca jer ispod stotke neide nikamo.jovic ako nista drugo uzece novac i sigurno igrati ako ne u realu igrace drugde i opet ce tresti mreze samo treba klub koji ce mu dati mesto za igru.a real ove godine nece uzeti nista cak i ovakva zvezda ima vece sanse da prodje u ligi sampiona od jadnog reala sa bejlom i modricem sad se vidi koliko su dobri.

drago

pre 4 godine

Zato Real i je tako los. Nekad je te pare dobijao Ronaldo a sad neki no name Jovic. Ali morali ste napisati da je bolji od Modrica haha.
To su bruto iznosi a porez na to je 46%. Kad se odbije to je 11 miliona za Jovica s 10 za Modrica.
Cudno mi je da Casemiro dobija svega 2 i po miliona bruto, tj. 1 i po.

slaviša šmigič

pre 4 godine

ma pustite komentare grobara zna se,da bez sanse da igras nema ni golova a to dali zna igrati dokazao je u bundesligi koji nas igrac je ikad bio prvi strelac bilo koje lige na svetu a ne u ligi koja vazi medju 3.najjace lige sveta.tako su i tadicu radili igrao pa nije igrao ode u portugal i vidi se,da se radi o klasi neko ovde spominje radonjica koji je bio najvise zasluzan za poslednju pobedu reprezentacije gde je obavio lavovski najtezi deo posla i samo preko njega smo uspeli,da prodjemo po desnoj strani i ne samo ta dva gola vec je jednu tako dobro centrirao mitrovicu,da i sam mitar rekao,da je video gol i nezna kako je ono propustijo kod drugog gola uhvatio je loptu u uglu koja bi pobegla svakom nasem igracu ali ne i radonjicu

pitanje je šta bi bilo

pre 4 godine

(stat, 16. oktobar 2019 23:55)

Sve je to lepo što napisa o "tvom" Joviću nego zaboravi da napomeneš,da to što se desilo, desilo se samo prošle godine, a pred kraj godine Luka se baš nije pokazao u golgeterskom smislu ni u Ajntrahtu. Šta bi bilo ove godine, čak i i da je ostao u Ajntrahtu, pitanje je veliko, a možda su ga zato i prodali, što zbog para a što zbog toga jer su i oni bili svesni da će teško ponoviti, to od prošle godine i da će mu zbog toga cena samo pasti

Veritas

pre 4 godine

Samo polako i strpljivo. Rad, trening, trcanje, tehnika i padace golovi.
P.S. Ja za Luku Jovica ne bih dao ni trecinu sume koju je Real platio za transfer, ali to je vec vidjeno 'kockanje= citaj: rizikovanje" sa mladjim igracima koje treba kupiti pre nego sto ih kupi konkurencija.
Mislim da ima potencijala, ali ne za real i ne za ovakave pare.
Buducnost ce pokazati da li je Real imao pravo, ali mislim da ce jako skoro da predje u neki Realov 'Pozajmicki' klub... da sazri i pokaze se golovima. Nesto kao Gruja u Liverpulu (samo za mnoooogo vecu cifru) ;-(

milan

pre 4 godine

(stat, 16. oktobar 2019 23:55) # Link komentara


smaras po obicaju sa tim sutevima.

salah je sutnuo za 3 manje pa nije dao 50 golova u ligi koliko bi trebalo da da.


za koji tim igra salah i kakave je on sanse imao, a kakve je imao mitrovic. da si imalo pratio fudbal tj fulam video bi da je vecinu tih sansi mitrovic sam sebi stvorio.


samo sa mitrovicem ispiras usta u rubrici fudbal.

ogledalo naroda

pre 4 godine

Real je ovo objavio da upozori poreznike a i igrace!Poznato je da Spanija i njene poreske vlasti strogo vode racuna o tome.Imali su nekoliko slucajeva utaje(Ronaldo,Modric,.....) i ne zele nikakve probleme.Kad se zna da je porez na zaradu pojedinca u Spaniji 29,4 % lako je izracunati koliko ce Luka platiti - skoro jednu trecinu!Normalno na neto zaradu,a zavisi koliko je odbijeno na troskove zivota koje je pojedinac imao.Tako je to na Zapadu....
(bradina, 16. oktobar 2019 19:10

Ovo objavljivanje nema veze sa poreskim vlastima. A što se tiče Ronalda i Mesija oni su odgovarli ne zbog fudbalske zarade, nego zbog van fudbalske zarade koju nisu prijavili u celosti. Dakle od raznoraznih reklama i uopšte od marketinga

pozza boy

pre 4 godine

Jel to samo porez 52% ili su to kompletni izdatci? Ako je samo porez onda treba oduzeti još 20% na ko zna kakva osiguranja, pa penali za loše ponašanje kašnjenje na trening, neš da voziš auto od sponzora nedaj boze. Ostaće u vr 20%

stat

pre 4 godine

smaras po obicaju sa tim sutevima.salah je sutnuo za 3 manje pa nije dao 50 golova u ligi koliko bi trebalo da da.
za koji tim igra salah i kakave je on sanse imao, a kakve je imao mitrovic. da si imalo pratio fudbal tj fulam video bi da je vecinu tih sansi mitrovic sam sebi stvorio.
(milan, 17. oktobar 2019 09:28)
Opet ti smeta statistika. Dokle god budete pisali laži o Luki Joviću i bajke o Mitroviću "smaraću" o statističkim podacima.
Salah je prošle sezone imao manji broj šuteva od Mitrovića i dao više golova, a o asistencijama, predasistencijama i njegovom doprinosu igri u polju da ne pričam. Salah 22 gola, gol na svakih 148 minuta i pri tom se smatra da mu je sezona neuspešna jer je sezonu pre toga imao 32 gola, odnosno davao je gol na svakih 91 minut.
Mitrović gol na svakih 298 minuta (11 golova na preko 110 šuteva što ukazuje da su ga hranili loptama, najvišpe promašaja u Premijer ligi) Fulam je inače pod trenerom Jokanovićem forsirao isti stil igre kao i Srbija Zato su i ispali u drugu ligu sa sve Mitrovićem koji je tobože sam sebi stvarao šanse. Molim te ne izmišljaj jer svi znamo kako Mitrović postiže golove - tako što čeka da mu drugi pripremi šansu.
Benzema gol na svakih 141 minut, Ronaldo gol na svakih 128 minuta, Mesi gol na svakih 72 minuta, najbolji strelac Bajerna i Bundeslige Levandovski, gol na svakih 134 minuta...
Luka Jović je davao gol na svakih 133 minuta u prvenstvu i svakih 95 minuta u Ligi Evrope.

milan

pre 4 godine

(stat, 17. oktobar 2019 10:09)

Nisi u pravu sta god da napises. Decko je preko 50 posto sam sebi stvarao prilike.


Da si pogledao jednu jedinu utakmicu nesto sto izvlacis nekakve podatke to bi i video. Sta je sve taj isti salah promasivao, kucu, avione , kamione.


Druga stvar, ako ne treba neko da doda napadacu, kome onda da dodaju loptu u napadu.

Treca stvar za bunarenje kako kazes. Da li si nekada gledao Batistutu, Vijerija, Sirera, Drogbu. Oni su preslikani tip igraca kao Mitrovic.
Razlika imedju nas i njih je u tome sto su, batistuta imao montelu, vijeri adrijana ili krespa, sirer-ovena, a drogba je uglavnom igrao sam u napadu.


Pitanje za tebe. Kazi ti meni statisticaru kako Mitar stoji sada u sezoni. Na koliko minuta sada postize golove, posto non stop vrtis jedne te iste informacije u nn tekstova, igrao Mitrovic dobro ili lose.


Za luku jovica necu nista reci jer od zadnjih 6 utakmica za eintracht pa do sada nije se video. Decko ima jedan veliki Fehler a to je letargija po terenu.

drago

pre 4 godine

Zato Real i je tako los. Nekad je te pare dobiojao Ronaldo a sad neki no name Jovic.
To su bruto iznosi a porez na to je 46%. Kad se odbije to je 11 miliona za Jovica s 10 za Modrica.
Cudno mi je da Casemiro dobija svega 2 i po miliona bruto, tj. 1 i po.

svako dobro

pre 4 godine

A zamisli da nije?! Mladji je, jaci, poletniji, vise entuzijazma i motiva, zelje za dokazivanjem. Momak je klasa, treba mu dati vremena. Ako uspe, bice jedan od nosioca Madrida mnogo nadolazecih godina. Samo strpljivo i ako nista drugo, makar mi Srbi da mu damo podrsku kakvu zasluzuje svojim talentom i umecem koje je pokazao u Bundesu. Dokle bre da konstantno spustamo svoje a uzdizemo tudje?! Dosta vise tog sadomazohizma! Napred Luka!!! Napred Mitre, prvi golgeteru Championshipa! Napred stameni Bleki, napred Dusane - magijo magicnog Ajaxa! Idemo Srbi!!!

slaviša šmigič

pre 4 godine

ono sto sam primetio vec u pripremama reala,da su benzema posebno a i modric u dogovoru sa jos nekim standardnim igracima reala skartirali jovica i nisu mu nikako dodavali loptu cak i kad su isli 2 na 1 benzema nije zeleo loptu dodati jovicu,da je gurne u gol vec je otisao u dribling i promasio e zato ove godine realu se nepise dobro a na videlo je doslo koliko modric nema kvalitet bez ronalda jer je prespor.jovic nema brige uzeo je novac a trazili ga asvi najveci klubovi engleske i spanije kao i bavarci koji nisu mogli novcano,da se takmice sa realom normalno,da je jovic odlican igrac ista prica bila sa tadicem dok nije dosao u psv i odmah se preporodio kao i jovic koji je u nemackoj resetao mreze bez ikakvih problema a znamo kako imaju nemci tvrdu odbranu.jasno je,da ovde nije do jovica niti zidana ova cela ekipa reala je velika nula to se videlo odmah pri odlasku ronalda koji je sasvim drugi tip igraca od jovica.

Saguenay Lac St Jean

pre 4 godine

Da ste ovog mladica bar upola gurali kao sto ste gurali anti talente Sasu Lukica, Zivkovica i Radonjica, sad bismo verovatno vec bili na Euru 2020!
Kako mogu Radonjic , Lukic i Zivkovic da igraju ozbiljan fudbal kada su ih pre nekoliko meseci na juniorskom prvenstvu Evrope vrsnjaci iz drugih reprezentacija oduvali po 8:0 po utakmici!

neutralni felsh

pre 4 godine

Nisi valjda ozbiljan da Jovica poredis sa Lazarom Markovicem koji nije odigrao ni jednu prosecnu a kamoli vrhunsku sezonu u evropskom fudbalu. Jovic je dokazan igrac, 17 golova u sampionatu i drugi trelac Lige Evrope sa 10 golova. Covjek trpao Celsi, Inter, Lacio, Marsej, Salke.. Ustvari ludost je uopste Jovica porediti sa Markovicem koji bukvalno nista ozbiljno nije uradio u evropskom fudbalu.
(konan, 16. oktobar 2019 20:54)


a sta ima Jovic osim jedne odlicne sezone u ajntrahtu i jedne u realu koja evo vec vidimo kakva je.

auu

pre 4 godine

Znaci, porezi u Spaniji su medju najvisima? I Nadal ipak prijavio boravak u Spaniji pa placa ogroman porez svojoj drzavi! A mogao je, kao neki, da prijavi u Monaku! Ali nije!
E tu se vidi ko voli svoj narod i drzavu.

slaviša šmigič

pre 4 godine

nevideh na listi sergeja milinkovic savica njega su odavno prodali od reala liverpula do barcelone i dalje a transfer preko ramadanija kedjmana i kokeze mu prelazi 100 milki evo ide polako prema cetvrti godini zaredom kako nezna gde ce da mu nabace toliko novca jer ispod stotke neide nikamo.jovic ako nista drugo uzece novac i sigurno igrati ako ne u realu igrace drugde i opet ce tresti mreze samo treba klub koji ce mu dati mesto za igru.a real ove godine nece uzeti nista cak i ovakva zvezda ima vece sanse da prodje u ligi sampiona od jadnog reala sa bejlom i modricem sad se vidi koliko su dobri.

Tonto

pre 4 godine

Polako i sigurno ulazi u istoriju kao najveći pr.... u fudbalu.. Kad se nabere para moći će plaćat tabloide po Srbiji da pišu o njemu kao bogu fudbala, kojeg su uništili NATO, Vtikan, EU, CIA, zato sto pripada nebeskom narodu..Onda sledi tetovaža Dodika na konju koji ide u boj na Kosovo..

slaviša šmigič

pre 4 godine

ma pustite komentare grobara zna se,da bez sanse da igras nema ni golova a to dali zna igrati dokazao je u bundesligi koji nas igrac je ikad bio prvi strelac bilo koje lige na svetu a ne u ligi koja vazi medju 3.najjace lige sveta.tako su i tadicu radili igrao pa nije igrao ode u portugal i vidi se,da se radi o klasi neko ovde spominje radonjica koji je bio najvise zasluzan za poslednju pobedu reprezentacije gde je obavio lavovski najtezi deo posla i samo preko njega smo uspeli,da prodjemo po desnoj strani i ne samo ta dva gola vec je jednu tako dobro centrirao mitrovicu,da i sam mitar rekao,da je video gol i nezna kako je ono propustijo kod drugog gola uhvatio je loptu u uglu koja bi pobegla svakom nasem igracu ali ne i radonjicu

Zvezda

pre 4 godine

nevideh na listi sergeja milinkovic savica njega su odavno prodali od reala liverpula do barcelone i dalje a transfer preko ramadanija kedjmana i kokeze mu prelazi 100 milki evo ide polako prema cetvrti godini zaredom kako nezna gde ce da mu nabace toliko novca jer ispod stotke neide nikamo.jovic ako nista drugo uzece novac i sigurno igrati ako ne u realu igrace drugde i opet ce tresti mreze samo treba klub koji ce mu dati mesto za igru.a real ove godine nece uzeti nista cak i ovakva zvezda ima vece sanse da prodje u ligi sampiona od jadnog reala sa bejlom i modricem sad se vidi koliko su dobri.
(slaviša šmigič, 16. oktobar 2019 20:29
Sergej je najbolji vezni igrac Italijanske lige , normalno da traze za njega velike pare

konan

pre 4 godine

Bez ikakvih uvreda, što se talenta tiče dečko je nova verzija lazara markovića, nista posebno...sad će ga real slati na razne pozajmice i na kraju u 25oj će završiti ponovo u zvezdi...sto se tiče kinte želim mu da zaradi što više može, svaka čast sine!!
(Cak Noris, 16. oktobar 2019 20:22)

Nisi valjda ozbiljan da Jovica poredis sa Lazarom Markovicem koji nije odigrao ni jednu prosecnu a kamoli vrhunsku sezonu u evropskom fudbalu. Jovic je dokazan igrac, 17 golova u sampionatu i drugi trelac Lige Evrope sa 10 golova. Covjek trpao Celsi, Inter, Lacio, Marsej, Salke.. Ustvari ludost je uopste Jovica porediti sa Markovicem koji bukvalno nista ozbiljno nije uradio u evropskom fudbalu.

fudbalica

pre 4 godine

Mene ne zanimaju ove cifre, jer takav je cirkus danas sa platama fudbalera.Mene zanima sto pljujete ovog decka kad ce biti ( ako ga povrede zaobicu)nas najbolji centarfor ikad.To tvrdim i zapamtite ovaj komentar.Ti Luka ako slucajno citas komentare ne obaziri se na ove neljude koji se ne razumeju u fucu.Podrzavam te i za repku.Ima li sta gore nego biti prvo rezerva u Zvezdi pa i u repki gorima od sebe (Mitra cenim).Dokazes se posle Zvezde u Nemckoj pa ni to nama nije dovoljno.Znaci kad se raspucas u Relu oni ce tebe morati da zovu, pa opet da te pljuje narod jer igras sa menadzerskim igracima.Batali tu konfuziju dok se jednog lepog dana ne promeni nesto u repki.Volis Zvezdu, volis Srbiju, pa ko je lud ovde?Velika je stvar biti nas najbolji spic IKAD!Uzdravlju bio.

fudbalica

pre 4 godine

Mene ne zanimaju ove cifre, jer takav je cirkus danas sa platama fudbalera.Mene zanima sto pljujete ovog decka kad ce biti ( ako ga povrede zaobicu)nas najbolji centarfor ikad.To tvrdim i zapamtite ovaj komentar.Ti Luka ako slucajno citas komentare ne obaziri se na ove neljude koji se ne razumeju u fucu.Podrzavam te i za repku.Ima li sta gore nego biti prvo rezerva u Zvezdi pa i u repki gorima od sebe (Mitra cenim).Dokazes se posle Zvezde u Nemckoj pa ni to nama nije dovoljno.Znaci kad se raspucas u Relu oni ce tebe morati da zovu, pa opet da te pljuje narod jer igras sa menadzerskim igracima.Batali tu konfuziju dok se jednog lepog dana ne promeni nesto u repki.Volis Zvezdu, volis Srbiju, pa ko je lud ovde?Velika je stvar biti nas najbolji spic IKAD!Uzdravlju bio.

jashtaman

pre 4 godine

Pa naravno kad su zeleli da ga vezu kao Benzemu nekada. Jovic je njegov realan naslednik, a to sto novinari uvek traze neku senzaciju, pogotovo u Spaniji, je druga stvar.
Cim dobije minute, pkazace i sta ume, a do tada lagano. U tom Realu i na treningu odigra jacu utakmicu nego dve trecine igraca koliko majstora u ekipi ima.
Srecno Luka!

stat

pre 4 godine

Bolje da su doveli Mitrovica, duplo jeftiniji i duplo bolji igrac.
(gomez, 16. oktobar 2019 23:17)

Mitrović nije duplo jeftiniji nego nekoliko puta jeftiniji. Porediti Jovića i Mitrovića je kao porediti petosoban stan u centru grada sa garsonjerom u Žarkovu. Nekom siromašku bi garsonjera u Žarkovu više odgovarala jer nema para da plaća režije za veliki stan, dok bi nekom bogatašu više pasovao prostran stan u centru grada.
Radi se o sledećem. Reprezentacija Srbije forsira stil igre koji se zove bunarenje na sidraša (Mitrovića). Takav stil forsiraju uglavnom loši klubovi koji nemaju kvalitetan vezni red, dok je sidraš igrač bez puno fudbalskog umeća i tehnike....ali je snažan, pa se dobro pozicionira. Srbija forsira igru koja savršeno maskira nedostatak fudbalskog umeća A. Mitrovića, a individualni kvalitet ostalih igrača ne dolaze do izražaja. Sve lopte idu na Mitrovića. Zato u reprezentaciji Srbije Mitrović deluje kao spasitelj, ali on je u bilo kom jačem klubu u Evropi bio bezvredan. Uzgred, prošle sezone je na preko 110 šuteva postigao samo 11 golova i po toj statistici je najneefikasniji centarfor Premijer lige.
Što se Jovića tiče, prošle sezone nije bilo boljeg centarfora u ligama petice Jovićevog godišta ili mlađeg osim Mbapea koji je preskup.

spor

pre 4 godine

Nema on toliku platu (20 mil bruto, 10 mil neto).
U Realu veliku platu u prvom ugovoru imaju samo superstarovi.
Nema sanse da on ima vecu od Ramosa, Benzeme, Modrica i ostalih iz prve postave koji su dugo u klubu.

zašto?

pre 4 godine

ono sto sam primetio vec u pripremama reala,da su benzema posebno a i modric u dogovoru sa jos nekim standardnim igracima reala skartirali jovica i nisu mu nikako dodavali loptu cak i kad su isli 2 na 1 benzema nije zeleo loptu dodati jovicu,da je gurne u gol vec je otisao u dribling i promasio....
(slaviša šmigič, 16. oktobar 2019 20:05)

To da su Realovi fudbaleri (posebno Modrić i Benzema) sujetni, ljubomorni i zabrinuti da im mladi novajlija ne preotme slavu i simpatije je već viđeno, ali ovolika zloba u komentarima od strane Jovićevih Srba koji bi mu trebali biti podrška i ohrabrenje je zaista za čuđenje. Da li su ovi reality programi ostavili traga, pa smo navikli da pljujemo i omalovažavamo...

RATKO

pre 4 godine

Radi za 200e mjesecno

Ponosi se sto Jovic zaradjuje milione i sto je panjina Milicic uzeo milione u NBA
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HARIS, 16. oktobar 2019 20:02)

Radi za 50 KM mesecno.

"Drzava" mu u raspadu,buducnost nikakva,od sporta jedino ima sedecu odbojku,ali glavna zivotna preokupaciju mu je da troluje na sajtu suseda Srbije i da misli da je mnogo pametan.

Grobar-España

pre 4 godine

Bese tu jedan susjed sto nas je uveravao da Modric ima 60 miliona godisnje. Ja mu odgovorih, ali vi ne objaviste. Modric ima 9,36 miliona na godisnjem nivou. S tim sto su to cisze pare bez poreza. Joviceva plata je objavljena u bruto iznosu i uzevsi u obzir spanski porez, Jovicu ostaje oko 12 miliona neto. Odlican je posao obavio njegov menadzer.

Cak Noris

pre 4 godine

Bez ikakvih uvreda, što se talenta tiče dečko je nova verzija lazara markovića, nista posebno...sad će ga real slati na razne pozajmice i na kraju u 25oj će završiti ponovo u zvezdi...sto se tiče kinte želim mu da zaradi što više može, svaka čast sine!!

q

pre 4 godine

ono sto sam primetio vec u pripremama reala,da su benzema posebno a i modric u dogovoru sa jos nekim standardnim igracima reala skartirali jovica i nisu mu nikako dodavali loptu cak i kad su isli 2 na 1 benzema nije zeleo loptu dodati jovicu,da je gurne u gol vec je otisao u dribling i promasio e zato ove godine realu se nepise dobro a na videlo je doslo koliko modric nema kvalitet bez ronalda jer je prespor.
(slaviša šmigič, 16. oktobar 2019 20:05)

Kao prvo, Modrić i Jović još nisu bili zajedno na terenu..drugo Modrić prespor. haha odi prati balet.

Walt

pre 4 godine

Nisam siguran u verdostojnost ovih podataka,inače Real je poznat po tome da im prvi ugovori sa novim igračima nisu ogromni kao u nekim engleskim klubovima ili Psžu,naravo i dalje je reč o ogromnom novcu,tako je Modrić recimo godinama imao manju godišnju platu od Kolarova,i tek kada je postao nezamenjiv deo tima dobio je povećanje. Real je često koristio veliko ime kluba i želju gotovo svakog igrača da tamo zaigra i tako često davao nešto manje novca igračima nego što bi dobili na nekom drugom mesto,tako da je ovo veliko iznenadjenje ako je istina i može da objasni zašto Luka možda i nije najbolje prihvaćen od strane saigrača.

Maximilian

pre 4 godine

Jasno mi je da su neki top igrači plaćeniji od starosjedioca u klubu ali da ima veću plaću od kapetana koji je tamo već sto godina a nije Mbape ili Neymar,ne bi rekao. Al ako je tako menađeru svaka čast!

OtacMakarije

pre 4 godine

To ne znaci da je on dobar igrac, nego da su skauti reala ocajni.
(moralni gmizavac, 16. oktobar 2019 19:32

Ili možda da je Lukin menadzer odradio vrhunski posao u fazi pregovaranja uslova prelaska.

klikbajt

pre 4 godine

Samo da ima vise od Modrića, to je najbitnije napisati. Strašno! Nikad se mi promeniti nećemo
(Milivoj, 16. oktobar 2019 18:52) Pa nije druze Modric u ovom tekstu hrvat nego proslogodisnji najbolji fudbaler sveta.

kompleks

pre 4 godine

nije prihvacen od saigraca iz kluba zbog vece plate zato mu i nije bas srecan klub. nov igrac da ima vecu platu od ostalih
Mnogo ima velikana u klubu

Realist

pre 4 godine

Nije on jos zaradio prvu godisnju platu. A kako stvari stoje ni nece. Ali sam siguran da ce u Granadi na zimu isto da ima lepu platu.

neutralni felsh

pre 4 godine

Uhhhhh Brate ,vredis svaki cent
(gogic_30, 16. oktobar 2019 18:39)


ako da gol za pobedu u el klasiku, onda tako nesto moze da se kaze. za sada je cisto bacanje para sto se reala tice.

bradina

pre 4 godine

Real je ovo objavio da upozori poreznike a i igrace!Poznato je da Spanija i njene poreske vlasti strogo vode racuna o tome.Imali su nekoliko slucajeva utaje(Ronaldo,Modric,.....) i ne zele nikakve probleme.Kad se zna da je porez na zaradu pojedinca u Spaniji 29,4 % lako je izracunati koliko ce Luka platiti - skoro jednu trecinu!Normalno na neto zaradu,a zavisi koliko je odbijeno na troskove zivota koje je pojedinac imao.Tako je to na Zapadu....

lol

pre 4 godine

Od Benzeme i Ramosa nema logike, ali od Srbina, levog smetala, ima logike. Nicemu ne sluzi Modrinjo, sprdnja, zreo za metlu
(Xnodeh, 16. oktobar 2019 19:17)

Bolje ti je da šutiš da ti ne pozovem fudbalera grgu.

neutralni felsh

pre 4 godine

Batali tu konfuziju dok se jednog lepog dana ne promeni nesto u repki.Volis Zvezdu, volis Srbiju, pa ko je lud ovde?Velika je stvar biti nas najbolji spic IKAD!Uzdravlju bio.
(fudbalica, 16. oktobar 2019 20:07)


nas najbolji spic ikad? izgleda da ovde fali neki vitamin...

stat

pre 4 godine

To ne znaci da je on dobar igrac, nego da su skauti reala ocajni.
(moralni gmizavac, 16. oktobar 2019 19:32)
Iako neki tvrde da je Jović nije ni dovdedn da bude prvi špic, mišljenja sam da su se u Realu potakno nadali da će već prve sezonezaseniti Benzemu. To što to sada na startu prvenstva nije realno je druga stvar.
Prošle sezone je Jović statistički bio uporediv sa najboljim svetskim centarforima a u jednom trenutku je nemački Bild napravio analizu upoređujući najefikasnije igrače u ligama petice, te je Jović bio u društvu Mesija i Mbapea po zbiru golova i asistencija u evro kupovima i prvenstvu. Na našim portalima smo imali naslove : "Samo su Mesi i Mbape bolji od Jovića".

neutralni felsh

pre 4 godine

To ne znaci da je on dobar igrac, nego da su skauti reala ocajni. 
(moralni gmizavac, 16. oktobar 2019 19:32 

Ili možda da je Lukin menadzer odradio vrhunski posao u fazi pregovaranja uslova prelaska.
(OtacMakarije, 16. oktobar 2019 21:06)


nije sija nego vrat...

hkj

pre 4 godine

Samo da ima vise od Modrića, to je najbitnije napisati. Strašno! Nikad se mi promeniti nećemo
(Milivoj, 16. oktobar 2019 18:52)

Pa ko piše o tome zbog nacionalnosti?? Napisali jer je Mondric trenutno izabran kao najbolji igrač sveta čoveče. A Jovic koji sad dosao ima navodno veću platu.

мики

pre 4 godine

Samo da ima vise od Modrića, to je najbitnije napisati. Strašno! Nikad se mi promeniti nećemo
(Milivoj, 16. oktobar 2019 18:52)

а са ким да га пореде него са званично најбољим фудбалером ове године? можда је проблем само у твојој глави?

opop

pre 4 godine

Bese tu jedan susjed sto nas je uveravao da Modric ima 60 miliona godisnje. Ja mu odgovorih, ali vi ne objaviste. Modric ima 9,36 miliona na godisnjem nivou. S tim sto su to cisze pare bez poreza. Joviceva plata je objavljena u bruto iznosu i uzevsi u obzir spanski porez, Jovicu ostaje oko 12 miliona neto. Odlican je posao obavio njegov menadzer.
(Grobar-Espa?a, 16. oktobar 2019 20:38)

Pročitao sam i ja taj komentar, ali to je bio Srbin ne Hrvat. Mene nikad nije zanimalo koliku plaću imaju Modrić, Mandzo, Raketa itd. meni je bilo bitno da imamo igrače u velikim klubovima i da igraju, a njihova plaća meni ni iz dzepa, ni u dzep.

SUPERMAN

pre 4 godine

Evo kako oni uništavaju talente,daju im ogromne pare i onda se čude kad se ovi uobraze i okuraže,isto je Junajted uradio sa Rašfordom,balavac od 21 godinu zgrće milione i onda mnogi više neće ni da igraju,boli ih uvo,imaju sve,zato fudbal i jeste postao nakazan.

nnn

pre 4 godine

a sta ima Jovic osim jedne odlicne sezone u ajntrahtu i jedne u realu koja evo vec vidimo kakva je.
(neutralni felsh, 16. oktobar 2019 21:37)

Jović ima 21 godinu i ne može imati deset uspešnih sezona iza sebe. Većina današnjih velikih zvezda su u njegovim godinama bili anonimusi za širu fudbalsku javnost. Lazar Marković je imao prilike da se dokaže u velikim klubovima, ali na žalost nije uspeo. Ne znam kako bi se mogao upoređivati sa Jovićem.

V. B

pre 4 godine

Nema on toliku platu (20 mil bruto, 10 mil neto).U Realu veliku platu u prvom ugovoru imaju samo superstarovi.
Nema sanse da on ima vecu od Ramosa, Benzeme, Modrica i ostalih iz prve postave koji su dugo u klubu.(spor, 16. oktobar 2019 20:16)Ne veruješ sopstvenim očima?

drago

pre 4 godine

Zato Real i je tako los. Nekad je te pare dobijao Ronaldo a sad neki no name Jovic. Ali morali ste napisati da je bolji od Modrica haha.
To su bruto iznosi a porez na to je 46%. Kad se odbije to je 11 miliona za Jovica s 10 za Modrica.
Cudno mi je da Casemiro dobija svega 2 i po miliona bruto, tj. 1 i po.

drago

pre 4 godine

Zato Real i je tako los. Nekad je te pare dobiojao Ronaldo a sad neki no name Jovic.
To su bruto iznosi a porez na to je 46%. Kad se odbije to je 11 miliona za Jovica s 10 za Modrica.
Cudno mi je da Casemiro dobija svega 2 i po miliona bruto, tj. 1 i po.

pppp

pre 4 godine

“Treba spomenuti da su porezi u Španiji dosta veliki, prema informacijama iz 2015. iznosi čak 52 odsto, što znači da će Jović od 20 miliona i 834 hiljada inkasirati oko deset miliona.”

Gre’ota :-(

Mane

pre 4 godine

Dzaba toliko para ako ce momak da greje klupu. Kapiram da je benzema napadac i da je u formi ali ne moze se ocekivati da jovic udje pred kraj i da daje golove moraju mu davati minutazu..

milan

pre 4 godine

(stat, 17. oktobar 2019 10:09)

Nisi u pravu sta god da napises. Decko je preko 50 posto sam sebi stvarao prilike.


Da si pogledao jednu jedinu utakmicu nesto sto izvlacis nekakve podatke to bi i video. Sta je sve taj isti salah promasivao, kucu, avione , kamione.


Druga stvar, ako ne treba neko da doda napadacu, kome onda da dodaju loptu u napadu.

Treca stvar za bunarenje kako kazes. Da li si nekada gledao Batistutu, Vijerija, Sirera, Drogbu. Oni su preslikani tip igraca kao Mitrovic.
Razlika imedju nas i njih je u tome sto su, batistuta imao montelu, vijeri adrijana ili krespa, sirer-ovena, a drogba je uglavnom igrao sam u napadu.


Pitanje za tebe. Kazi ti meni statisticaru kako Mitar stoji sada u sezoni. Na koliko minuta sada postize golove, posto non stop vrtis jedne te iste informacije u nn tekstova, igrao Mitrovic dobro ili lose.


Za luku jovica necu nista reci jer od zadnjih 6 utakmica za eintracht pa do sada nije se video. Decko ima jedan veliki Fehler a to je letargija po terenu.

nije_u_redu

pre 4 godine

Real je ovo objavio da upozori poreznike a i igrace!Poznato je da Spanija i njene poreske vlasti strogo vode racuna o tome.Imali su nekoliko slucajeva utaje(Ronaldo,Modric,.....) i ne zele nikakve probleme.Kad se zna da je porez na zaradu pojedinca u Spaniji 29,4 % lako je izracunati koliko ce Luka platiti - skoro jednu trecinu!Normalno na neto zaradu,a zavisi koliko je odbijeno na troskove zivota koje je pojedinac imao.Tako je to na Zapadu....
(bradina, 16. oktobar 2019 19:10)

Pa ajde da se otvori SMS linija za pomoc...

pozza boy

pre 4 godine

Jel to samo porez 52% ili su to kompletni izdatci? Ako je samo porez onda treba oduzeti još 20% na ko zna kakva osiguranja, pa penali za loše ponašanje kašnjenje na trening, neš da voziš auto od sponzora nedaj boze. Ostaće u vr 20%

stat

pre 4 godine

smaras po obicaju sa tim sutevima.salah je sutnuo za 3 manje pa nije dao 50 golova u ligi koliko bi trebalo da da.
za koji tim igra salah i kakave je on sanse imao, a kakve je imao mitrovic. da si imalo pratio fudbal tj fulam video bi da je vecinu tih sansi mitrovic sam sebi stvorio.
(milan, 17. oktobar 2019 09:28)
Opet ti smeta statistika. Dokle god budete pisali laži o Luki Joviću i bajke o Mitroviću "smaraću" o statističkim podacima.
Salah je prošle sezone imao manji broj šuteva od Mitrovića i dao više golova, a o asistencijama, predasistencijama i njegovom doprinosu igri u polju da ne pričam. Salah 22 gola, gol na svakih 148 minuta i pri tom se smatra da mu je sezona neuspešna jer je sezonu pre toga imao 32 gola, odnosno davao je gol na svakih 91 minut.
Mitrović gol na svakih 298 minuta (11 golova na preko 110 šuteva što ukazuje da su ga hranili loptama, najvišpe promašaja u Premijer ligi) Fulam je inače pod trenerom Jokanovićem forsirao isti stil igre kao i Srbija Zato su i ispali u drugu ligu sa sve Mitrovićem koji je tobože sam sebi stvarao šanse. Molim te ne izmišljaj jer svi znamo kako Mitrović postiže golove - tako što čeka da mu drugi pripremi šansu.
Benzema gol na svakih 141 minut, Ronaldo gol na svakih 128 minuta, Mesi gol na svakih 72 minuta, najbolji strelac Bajerna i Bundeslige Levandovski, gol na svakih 134 minuta...
Luka Jović je davao gol na svakih 133 minuta u prvenstvu i svakih 95 minuta u Ligi Evrope.

pitanje je šta bi bilo

pre 4 godine

(stat, 16. oktobar 2019 23:55)

Sve je to lepo što napisa o "tvom" Joviću nego zaboravi da napomeneš,da to što se desilo, desilo se samo prošle godine, a pred kraj godine Luka se baš nije pokazao u golgeterskom smislu ni u Ajntrahtu. Šta bi bilo ove godine, čak i i da je ostao u Ajntrahtu, pitanje je veliko, a možda su ga zato i prodali, što zbog para a što zbog toga jer su i oni bili svesni da će teško ponoviti, to od prošle godine i da će mu zbog toga cena samo pasti

Veritas

pre 4 godine

Samo polako i strpljivo. Rad, trening, trcanje, tehnika i padace golovi.
P.S. Ja za Luku Jovica ne bih dao ni trecinu sume koju je Real platio za transfer, ali to je vec vidjeno 'kockanje= citaj: rizikovanje" sa mladjim igracima koje treba kupiti pre nego sto ih kupi konkurencija.
Mislim da ima potencijala, ali ne za real i ne za ovakave pare.
Buducnost ce pokazati da li je Real imao pravo, ali mislim da ce jako skoro da predje u neki Realov 'Pozajmicki' klub... da sazri i pokaze se golovima. Nesto kao Gruja u Liverpulu (samo za mnoooogo vecu cifru) ;-(

Česma

pre 4 godine

Pa ko piše o tome zbog nacionalnosti?? Napisali jer je Mondric trenutno izabran kao najbolji igrač sveta čoveče. A Jovic koji sad dosao ima navodno veću platu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hkj,

Pa ako Jovic sa 22 godine ima 20 milijona bruto, a Modric u 35.godini ima 18.6 milijona bruto, onda je Modric kralj...ko u 35. igra u prvom timu u Realu i prima takvu platu? Niko nikada

milan

pre 4 godine

(stat, 16. oktobar 2019 23:55) # Link komentara


smaras po obicaju sa tim sutevima.

salah je sutnuo za 3 manje pa nije dao 50 golova u ligi koliko bi trebalo da da.


za koji tim igra salah i kakave je on sanse imao, a kakve je imao mitrovic. da si imalo pratio fudbal tj fulam video bi da je vecinu tih sansi mitrovic sam sebi stvorio.


samo sa mitrovicem ispiras usta u rubrici fudbal.

ogledalo naroda

pre 4 godine

Real je ovo objavio da upozori poreznike a i igrace!Poznato je da Spanija i njene poreske vlasti strogo vode racuna o tome.Imali su nekoliko slucajeva utaje(Ronaldo,Modric,.....) i ne zele nikakve probleme.Kad se zna da je porez na zaradu pojedinca u Spaniji 29,4 % lako je izracunati koliko ce Luka platiti - skoro jednu trecinu!Normalno na neto zaradu,a zavisi koliko je odbijeno na troskove zivota koje je pojedinac imao.Tako je to na Zapadu....
(bradina, 16. oktobar 2019 19:10

Ovo objavljivanje nema veze sa poreskim vlastima. A što se tiče Ronalda i Mesija oni su odgovarli ne zbog fudbalske zarade, nego zbog van fudbalske zarade koju nisu prijavili u celosti. Dakle od raznoraznih reklama i uopšte od marketinga