1. Menađer
  Imam jedno pravilo u zivotu, od njega nikada ne odustajem, bezim od finih i savrsenih. Cim vidim da je neko fin, znam da ce puci u nekom trenutku i pokazati svoju losu stranu. Isto vazi i za savrsene na povrsini. Uzor, svako sebi bira, a njegov uspeh, upornost i to sto je pre svega covek, treba da bude nekom merilo. Oni koji u coveku vide samo mane i izdvajaju samo njihove lose strane, trenutak slabosti, tenzije, su najgori ljudi. Lepo sto si ti savrsen i sto nikada ne psujes, ali iskreno, dalo ti lepa kuca, sto bi rekli.
  (Hmmm, 13. oktobar 2019 12:52)

  # Link komentara

 2. I čovek s ovakvim rečnikom da bude selektor i neko na koga bi igrači i omladina trebalo da se ugledaju? Bože me sačuvaj... Zato smo i tu gde jesmo!
  (menađer, 12. oktobar 2019 15:09)

  Misliš zato smo evropski prvaci? Najgori su ovakvi fini, koji se kao zgražavaju kad neko opsuje... Boba Kovač nije učitelj, niti profesor, on je selektor reprezentacije. Njegov posao nije da vaspitava bilo koga, do svoje dece naravno, već da vodi nacionalni tim najbolje što može. Budući da je odmah uzeo evropsku titulu, bez i jednog poraza, može se samo zaključiti da svoj posao radi perfektno. Očigledno se nikad nisi bavio sportom, verovatno si i u školi fizičko preskakao. U suprotnom bi znao da sport budi emocije, čak i među gledaocima a kamo li među učesnicima na terenu. Pod emocijama i tenzijom često se dešava da se i opsuje, baci nešto, razbije... Ovaj tajm-aut je u finalu EP, u momentu kada gubimo prvi set. Zamisli koja je tu tenzija bila, koji pritisak i koji izlivi emocija... Ako je to previše za tvoj fini stomak, onda prestani da gledaš sport i pređi recimo na operu.
   (Del Piero#10, 13. oktobar 2019 00:22)

  # Link komentara

 3. samo pitam
  Nova S.
   (Jaran, 12. oktobar 2019 18:52)

  # Link komentara

 4. menadjer, ti si decko u najmanju ruku operisan od sporta...da si ikada pikado trenirao video bi kakkav recnik ima trener u petlicima a kamo li kasnije... Molim te nenostavljam komentare tamo gde ne treba. ispadas smesan... Jel stvarno mislis da drugi selektori i treneri ne psuju? Ne vicu na igrace...i onda ce se nadje neki moralista poput tebe da se krsti sto trener psuje... Molim te predji na neku drugu temu, zaobidji sport...
   (Razocarani Srbin, 12. oktobar 2019 16:18)

  # Link komentara

 5. A gde se emituje emisija 'Vece sa Ivanom Ivanovicem'?
   (samo pitam, 12. oktobar 2019 15:31)

  # Link komentara

 6. Псуј брате колико хоћеш, то је поштено јер нема лажи у псовци, за разлику од слаткоречивости скоро свих осталих и лажи у којој живимо због тога.
  (драган, 12. oktobar 2019 15:30)

  # Link komentara

 7. То је емоција, браво Бобо, велики као играч и још већи као тренер.
  (срле, 12. oktobar 2019 15:25)

  # Link komentara

 8. Ahahahaha
   (grund, 12. oktobar 2019 15:15)

  # Link komentara

 9. I čovek s ovakvim rečnikom da bude selektor i neko na koga bi igrači i omladina trebalo da se ugledaju? Bože me sačuvaj... Zato smo i tu gde jesmo!
  (menađer, 12. oktobar 2019 15:09)

  # Link komentara