Petak, 11.10.2019.

13:34

Obradovićev najlošiji start u Evroligi u karijeri

Košarkaši Fenerbahčea odigrali su jednu od najlošijih utakmica protiv Crvene zvezde u poslednjih nekoliko godina.

Izvor: PT

Obradoviæev najlošiji start u Evroligi u karijeri IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Bezimeni

pre 4 godine

naleteli na grnanitni zid, igras koliko ti protivnik dozvoli!! svi pricaju o losoj igri Fenera a niko da kaze da je zvezda odigrala mozda i najbolju odbranu u istoriji Evrolige!!
(the land of the dead!, 11. oktobar 2019 13:38)
Pobednik meseca. Mislim da treba da se predlozi nagrada najbolja odbrana u istoriji kosarke.

Dejan CZ

pre 4 godine

Feberbahce je ostao sa istom ekipom koja je prosle godine igrala f4...jedine izmene su sto su stigli jos dva vrhunska igraca De Colo i Vilijams koji je bio najbolji igrac Bajerna u sezoni.Uloga Francuza videla se na mecu i da nije bilo De Koloa broj postignutih poena Fenera bio bi istorijski rekord EL...Ostao je jedino bez Gudurica sto se kao zakljucak moze izvesti koliko je Guduric znacio u igri Fenerbahcea...da je to tako kroz minutazu provedenu na terenu lako se dolazi do podatka kolika je uloga bila njegova.Zeljkov igrac joker na koga se oslanjao i koji je u igri Fenera u odbrani igrao skoro sve pozicije a u gro utakmica bio je i u napadu igrac odluke...Vrlo relevantan podatak zasto je Guduric zavrsio u NBA i kako je se odrazilo na igru Fenerbahcea.

alfortress

pre 4 godine

Posle toliko titula i trofeja samo jedna reč:”Može mu se”.....Obrnuo igricu nekoliko puta.Više titula prvaka Evrope nego što imaju godina ova dečica što ga sinoć hejtuju....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 11. oktobar 2019 13:34)

"Moze mu se" su tri reci a ne jedna

slaviša šmigič

pre 4 godine

to,če ti barem tako izgleda preči u naviku jer je fenerbahče klub koji je daleko ispred svih sto se novca tiče nemoze mu niko konkurisati pa je tako uvek drzao ponajbolje igrače a i oni na klupi bili su jednako dobri kao i ovi iz prvog sastava a bogami a bilo dosta i navlacenja posebno kad se igralo u turskoj.gledam obradovica uvek u nekoj svadji sa svojim igracima a kad gledaš dudu ivkoviča totalno miran tek kad iodu na poluvremenu on pri ulasku u tunel kaza svasta igraču kulturno ne ispred očiju publike več u četiri oči bez ikoga sa strane.jeste obradovic najuspesniji klupski trener ali repreentativni trener e tu su pešič i duda ivkovič bez premca.kad su tu duda ili pešič uspeh zagarantovan pa makar igrao sa juniorima welt klasa.

cinjenica

pre 4 godine

Ja sam okoreli grobar i tog vaseg mutanta ne podnosim ali da ste ih nadigrali jeste i to opasno. Jeste da se oni još uigravaju ali to ni najmanje ne umanjuje velicinu pobede. Evo najiskrenije od grobara.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Pa majku mu, ima valjda nešto i do Zvezde?!
(Duki, 11. oktobar 2019 15:33)

Нема, то је нека завера 'нате....

veliki strumf

pre 4 godine

naleteli na grnanitni zid, igras koliko ti protivnik dozvoli!! svi pricaju o losoj igri Fenera a niko da kaze da je zvezda odigrala mozda i najbolju odbranu u istoriji Evrolige!!
(the land of the dead!, 11. oktobar 2019 13:38). Još je Fener bar 15 poena postigao iz drugog napada, sli ne posle klasičnog skoka već tako sto im se lopta bukvalno odbijala u ruke na 6-7 metara od kosa. Neverovatni su ovi obruci u Areni - kad je Partizan igrao upijali su svaki šut. Bar 15 poena Partizan je dao posle velikih promasaja kad je lopta nekako ostajala na obrucu i uvlacila se u kos. A juče skoro da takvog kosa nije bilo, već se lopta odbijala daleko u polje.

Smogovci

pre 4 godine

@Petar
Tačno sam znao da je do njih, Liverpula...
jednostavno nemoguće da je do nas.

Ono što je sinoć Zvezda zatvorila reket, retko se viđa. Na kraju čini mi se da je primila više trojki nego dvojki. Kako god prebili smo favorita ne zato što je on loš nego zato što smo mi odigrali odbranu vrhunski.
Da li može još koji put ovako videćemo duga je sezona ali što neko reče podelili smo već jednu šamarčinu i to Željku, postaje praksa.
Igrali bez želje... , prosto vas treba razumeti ipak poodavno sa ovakvim timovima nemate veze sem ponekog vašara po Rumuniji.

i naravno da je Zvezdas

pre 4 godine

Dobili nikad slabiji Fener(Tofas bi ih razbio) i odmah se uzdigli!!!
(Grobar, 11. oktobar 2019 13:48)

Prvo sam mislio da su ovo ironični komentari delija ali sad vidim da se grobari ne sale kad misle da je tofas bolji od fenera hahahahahahaha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 11. oktobar 2019 14:31) Ne primaj se, vidi se da lik troluje

ja

pre 4 godine

Naleteo Žoc na rutav nos, izreka iz Boljeg života... Šala naravno, Željko je legenda. Ali se nadam da grobari neće više sa podcenjivanjem gledati Zvezdu koja ima za naše uslove i ligu stravičan tim. Pozzz za sve.
(Kosta, 11. oktobar 2019 13:45)

Slažem se, ali za te pare se mogao i bolji tim napraviti, posebno bolji trener dovesti...

Laki

pre 4 godine

Kakav Obradović, Tomić pa medju komenratorima ima bar 10 boljih stručnjaka, sve znaju bolje od ove dvojice, tu su uz Trinkijeriha rame uz rame

mora da nije lako

pre 4 godine

Drugo, ne može da ode kod vlasnika i kaže dajte mi najveci budžet u istoriji takmičenja i uradici nešto.
Treće, koja NBA zvezda može da trpi njega i njegovo ponašanje .
Četvrto u NBA su treneri gospoda a Željko je sirovina.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Janko, 11. oktobar 2019 14:19)

Sramotan komentar, neki ljudi sebi daju za pravu da svasta napisu. Juce je covek u jednom komentaru u Obradovicu izneo cinjenice o tome koje titule evropskih prvaka je Zeljko osvojio sam timovima koji su imali najnizi budzet (od 16 najboljih). A cak i kada nije imao najnizi budzet, nije imao najvisi... sada sam uradio google search i nasao sam budzetske informacije za nekoliko godina, ni u jednoj od njih Fener nije imao najveci budzet (npr prosle godine je bio treci na listi, a prethodnih godina je bio i nize). Generalno, jedino CSKA i Real odskacu na tim listama, sledecih nekoliko klubova su po budzetu u nekoliko miliona (10-20% razlika) tako da medju njima definitivno ne odlucuju novci nego skauting, znanje, trenersko iskustvo.
Dakle, razumem da Srbi jedva cekaju da pljuju po svojim najboljim pojedincima, pocev od NOleta Djokovica, ali se uvek pitam kako je to ziveti sa takvih odnosom prema svetu oko sebe!!? Pretpostavljam da je odgovor u mom niku

Petar

pre 4 godine

Obradović je jedno nadobudno ....Troši milione upravi kluba a prošle godine -trubadur.Sramotno je rećimoja je ekipa igrala loše! Fener je igrao tek toliko koliko mu je dozvolila Zvezda.On je loš karakter.
(Perikle Lopez, 11. oktobar 2019 14:29)

Ne budi smesan sa ovim komentarom..cuj igrao onoliko koliko mu je C.Zvezda dozvolila..Fener je sinoc igrao lose tj katastrofalno bez energije motiva i zelje totalno..C.Zvezda je to samo majstorski iskorstila nista drugo..

ja

pre 4 godine

@ (mohikanac, 11. oktobar 2019 14:27)

Teško da će mu dozvoliti da dovede bilo kakvo pojačanje. Baš pre neki dan je bio intervju predsednika Fenerbahčea, koji je izjavio da je košarkaški klub najveći gubitaš u sportskom društvu, jer je, i pored ogromnog budžeta od 30 miliona evra, napravljen gubitak od čak 15 miliona evra - tj. potrošili su 45 miliona, umesto planiranih 30, što je bio najveći rashod od bilo koje ekipe u EL, a nisu je osvojili. Upadljiva je bila terminologija koju je upotrebio kada je govorio o klubu i Obradoviću, jer je naveo da će Fenerbahče NASTOJATI da Obradoviću obezbedi dobre uslove za vođenje ekipe. U prenesenom značenju - dobio si i više nego što si tražio, sad pokaži rezultate ili se pakuj...

Borac

pre 4 godine

@Bard Ziva...Ako igricu obrnes 9 puta ne igras je i 10. put valjda, nego trazis izazov u nekoj drugoj igrici, u ovom slucaju NBA, pa bar na mestu pomocnog trenera. Naravno, pod uslovom da si zaista toliko dobar...

mohikanac

pre 4 godine

@Steva Sigal
Izvini koja je to prva petorka Fenera koja nedostaje?
Žofri Lovernj ne igra od početka februara.
Svi ostali su mu na raspolaganju bili. Sam je rekao da je njegova odluka da ne igraju Vesterman i Biberović. Znači igrao je sinoć sa 10 igrača i 2 nije uvodio.

Otišli su Meli, Gudurić i Guler, došli su Vilijams kao najbolja 4. EL i De Kolo. Vilijams je sinoć ponižen i razmontiran iako nigde se nije trošio tipa SP.
Realno Fener je jači ove nego prošle sezone a usput niko im ne nedostaje sem jednog centra uostalom i CZ je bez Kuzmića.
Šta će biti u nastavku EL ne znam ali pala je šamarčina sinoć dobra, 56pts, koš iz reketa nisu videli i pošteno su izjahani na skoku.
Uostalom ako se nastavi ovako, kupiće 2,3 nova igrača bez problema.

petarczv

pre 4 godine

Dobili nikad slabiji Fener(Tofas bi ih razbio) i odmah se uzdigli!!!
(Grobar, 11. oktobar 2019 13:48)

Prvo sam mislio da su ovo ironični komentari delija ali sad vidim da se grobari ne sale kad misle da je tofas bolji od fenera hahahahahahaha

BojanNS

pre 4 godine

Isti taj Zeljko je sa Fenerom osvojio titulu kada je zavrsio 5. na tabeli, imao samo 2 pobede vise od CZ. A na pocetku ove sezone se zadesilo da je imao dva najteza gostovanja. U Beograd ko god da dodje, bilo da igra protiv Zvezde ili protiv Partizana, nece ostvariti laku pobedu.

Delije Jarinje

pre 4 godine

naleteli na grnanitni zid, igras koliko ti protivnik dozvoli!! svi pricaju o losoj igri Fenera a niko da kaze da je zvezda odigrala mozda i najbolju odbranu u istoriji Evrolige!!
(the land of the dead!, 11. oktobar 2019 13:38

Hahahahaaaa...a Primorska je tuga pregolema.

Janko

pre 4 godine

Sve dodje i sve prodaje... Ostavio je dosta iza sebe. Realno ja sam ocekivao posle titule EL sa Fenerom da se povuce i da uziva kraj Morave. Postujem to sto hoce jos da radi ali meni je to za njega gubljenje vremena. Razumeo bi da ode u NBA to je izazov. Navijam za Zvezdu ali veoma postujem rezultate Obradovic, Ivkovica, Maljkovica i Pesica.
(Milan, 11. oktobar 2019 13:40)
Kakav NBA i Obradovic. Nemoj da si smešan.
Prvo, ne znam jezik.
Drugo, ne može da ode kod vlasnika i kaže dajte mi najveci budžet u istoriji takmičenja i uradici nešto.
Treće, koja NBA zvezda može da trpi njega i njegovo ponašanje .
Četvrto u NBA su treneri gospoda a Željko je sirovina.

Perikle Lopez

pre 4 godine

Obradović je jedno nadobudno ....Troši milione upravi kluba a prošle godine -trubadur.Sramotno je rećimoja je ekipa igrala loše! Fener je igrao tek toliko koliko mu je dozvolila Zvezda.On je loš karakter.

Иван Грозни

pre 4 godine

Причати о лошем старту након одиграна два од укупно 34 кола је неозбиљно. Остале су још 32 утакмице. Великим тимовима када уђу у четвртфинале свакога могу да победе у плејоф систему такмичења. Исто ово важи и за Звезду. Остварена је велика победа, али нема потребе да се прави еуфорија. Много је важна утакмица против Будућности. Мора још доста да се ради јер простора за напредак има.

drmr

pre 4 godine

U odnosu na proalu sezonu, iz fenera su otisli Guduric i Meli, dosli De Kolo i Derik viliams. Znaci dobili su dva petostruko bolja igraca. I neko kaze nikad slabiji Fener. Ludilo mozga

Milan

pre 4 godine

Posle toliko titula i trofeja samo jedna reč:”Može mu se”.....Obrnuo igricu nekoliko puta.Više titula prvaka Evrope nego što imaju godina ova dečica što ga sinoć hejtuju....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 11. oktobar 2019 13:34)

Znaci ima vise titula od tvojih godina.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Posle toliko titula i trofeja samo jedna reč:”Može mu se”.....Obrnuo igricu nekoliko puta.Više titula prvaka Evrope nego što imaju godina ova dečica što ga sinoć hejtuju....

Steva Signal

pre 4 godine

Čuj ovog,pa i Efes ih mlati.Reći za Obradovića da je prošlost je blasfemija.Pa oni su bili na Final4 bez skoro prve petorke.A tako su gotovo jednako počeli i ovu.Uz dolaske pojedinih novih igrača.Treba sačekati sa prognozama,i videti šta će biti na kraju.Ako budu zdravi to Žoc ima da utegne samo tako.Gledajte kad uskoro krene serija.

the land of the dead!

pre 4 godine

naleteli na grnanitni zid, igras koliko ti protivnik dozvoli!! svi pricaju o losoj igri Fenera a niko da kaze da je zvezda odigrala mozda i najbolju odbranu u istoriji Evrolige!!

Slobodan Zika Jalovina

pre 4 godine

Otpustiti obradovica, otpustiti celu upravu i dovesti ljude koji su samo iz kosarke, dovesti 3 dobra pleja, 4 odlicna i jednog izvrsnog centra, 2 tamnoputa igraca koji mogu pozicije 3-4 i dovoljna su 3 nova beka, od kojih je jedan cist bek-suter!

Tako razmislja prosecni navijac sa balkana kad je start sezone los

Kosta

pre 4 godine

Naleteo Žoc na rutav nos, izreka iz Boljeg života... Šala naravno, Željko je legenda. Ali se nadam da grobari neće više sa podcenjivanjem gledati Zvezdu koja ima za naše uslove i ligu stravičan tim. Pozzz za sve.

Milan

pre 4 godine

Sve dodje i sve prodaje... Ostavio je dosta iza sebe. Realno ja sam ocekivao posle titule EL sa Fenerom da se povuce i da uziva kraj Morave. Postujem to sto hoce jos da radi ali meni je to za njega gubljenje vremena. Razumeo bi da ode u NBA to je izazov. Navijam za Zvezdu ali veoma postujem rezultate Obradovic, Ivkovica, Maljkovica i Pesica.

Slobodan Zika Jalovina

pre 4 godine

Otpustiti obradovica, otpustiti celu upravu i dovesti ljude koji su samo iz kosarke, dovesti 3 dobra pleja, 4 odlicna i jednog izvrsnog centra, 2 tamnoputa igraca koji mogu pozicije 3-4 i dovoljna su 3 nova beka, od kojih je jedan cist bek-suter!

Tako razmislja prosecni navijac sa balkana kad je start sezone los

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Posle toliko titula i trofeja samo jedna reč:”Može mu se”.....Obrnuo igricu nekoliko puta.Više titula prvaka Evrope nego što imaju godina ova dečica što ga sinoć hejtuju....

the land of the dead!

pre 4 godine

naleteli na grnanitni zid, igras koliko ti protivnik dozvoli!! svi pricaju o losoj igri Fenera a niko da kaze da je zvezda odigrala mozda i najbolju odbranu u istoriji Evrolige!!

Milan

pre 4 godine

Sve dodje i sve prodaje... Ostavio je dosta iza sebe. Realno ja sam ocekivao posle titule EL sa Fenerom da se povuce i da uziva kraj Morave. Postujem to sto hoce jos da radi ali meni je to za njega gubljenje vremena. Razumeo bi da ode u NBA to je izazov. Navijam za Zvezdu ali veoma postujem rezultate Obradovic, Ivkovica, Maljkovica i Pesica.

Steva Signal

pre 4 godine

Čuj ovog,pa i Efes ih mlati.Reći za Obradovića da je prošlost je blasfemija.Pa oni su bili na Final4 bez skoro prve petorke.A tako su gotovo jednako počeli i ovu.Uz dolaske pojedinih novih igrača.Treba sačekati sa prognozama,i videti šta će biti na kraju.Ako budu zdravi to Žoc ima da utegne samo tako.Gledajte kad uskoro krene serija.

drmr

pre 4 godine

U odnosu na proalu sezonu, iz fenera su otisli Guduric i Meli, dosli De Kolo i Derik viliams. Znaci dobili su dva petostruko bolja igraca. I neko kaze nikad slabiji Fener. Ludilo mozga

Kosta

pre 4 godine

Naleteo Žoc na rutav nos, izreka iz Boljeg života... Šala naravno, Željko je legenda. Ali se nadam da grobari neće više sa podcenjivanjem gledati Zvezdu koja ima za naše uslove i ligu stravičan tim. Pozzz za sve.

petarczv

pre 4 godine

Dobili nikad slabiji Fener(Tofas bi ih razbio) i odmah se uzdigli!!!
(Grobar, 11. oktobar 2019 13:48)

Prvo sam mislio da su ovo ironični komentari delija ali sad vidim da se grobari ne sale kad misle da je tofas bolji od fenera hahahahahahaha

Иван Грозни

pre 4 godine

Причати о лошем старту након одиграна два од укупно 34 кола је неозбиљно. Остале су још 32 утакмице. Великим тимовима када уђу у четвртфинале свакога могу да победе у плејоф систему такмичења. Исто ово важи и за Звезду. Остварена је велика победа, али нема потребе да се прави еуфорија. Много је важна утакмица против Будућности. Мора још доста да се ради јер простора за напредак има.

Milan

pre 4 godine

Posle toliko titula i trofeja samo jedna reč:”Može mu se”.....Obrnuo igricu nekoliko puta.Više titula prvaka Evrope nego što imaju godina ova dečica što ga sinoć hejtuju....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 11. oktobar 2019 13:34)

Znaci ima vise titula od tvojih godina.

mohikanac

pre 4 godine

@Steva Sigal
Izvini koja je to prva petorka Fenera koja nedostaje?
Žofri Lovernj ne igra od početka februara.
Svi ostali su mu na raspolaganju bili. Sam je rekao da je njegova odluka da ne igraju Vesterman i Biberović. Znači igrao je sinoć sa 10 igrača i 2 nije uvodio.

Otišli su Meli, Gudurić i Guler, došli su Vilijams kao najbolja 4. EL i De Kolo. Vilijams je sinoć ponižen i razmontiran iako nigde se nije trošio tipa SP.
Realno Fener je jači ove nego prošle sezone a usput niko im ne nedostaje sem jednog centra uostalom i CZ je bez Kuzmića.
Šta će biti u nastavku EL ne znam ali pala je šamarčina sinoć dobra, 56pts, koš iz reketa nisu videli i pošteno su izjahani na skoku.
Uostalom ako se nastavi ovako, kupiće 2,3 nova igrača bez problema.

Smogovci

pre 4 godine

@Petar
Tačno sam znao da je do njih, Liverpula...
jednostavno nemoguće da je do nas.

Ono što je sinoć Zvezda zatvorila reket, retko se viđa. Na kraju čini mi se da je primila više trojki nego dvojki. Kako god prebili smo favorita ne zato što je on loš nego zato što smo mi odigrali odbranu vrhunski.
Da li može još koji put ovako videćemo duga je sezona ali što neko reče podelili smo već jednu šamarčinu i to Željku, postaje praksa.
Igrali bez želje... , prosto vas treba razumeti ipak poodavno sa ovakvim timovima nemate veze sem ponekog vašara po Rumuniji.

Janko

pre 4 godine

Sve dodje i sve prodaje... Ostavio je dosta iza sebe. Realno ja sam ocekivao posle titule EL sa Fenerom da se povuce i da uziva kraj Morave. Postujem to sto hoce jos da radi ali meni je to za njega gubljenje vremena. Razumeo bi da ode u NBA to je izazov. Navijam za Zvezdu ali veoma postujem rezultate Obradovic, Ivkovica, Maljkovica i Pesica.
(Milan, 11. oktobar 2019 13:40)
Kakav NBA i Obradovic. Nemoj da si smešan.
Prvo, ne znam jezik.
Drugo, ne može da ode kod vlasnika i kaže dajte mi najveci budžet u istoriji takmičenja i uradici nešto.
Treće, koja NBA zvezda može da trpi njega i njegovo ponašanje .
Četvrto u NBA su treneri gospoda a Željko je sirovina.

BojanNS

pre 4 godine

Isti taj Zeljko je sa Fenerom osvojio titulu kada je zavrsio 5. na tabeli, imao samo 2 pobede vise od CZ. A na pocetku ove sezone se zadesilo da je imao dva najteza gostovanja. U Beograd ko god da dodje, bilo da igra protiv Zvezde ili protiv Partizana, nece ostvariti laku pobedu.

alfortress

pre 4 godine

Posle toliko titula i trofeja samo jedna reč:”Može mu se”.....Obrnuo igricu nekoliko puta.Više titula prvaka Evrope nego što imaju godina ova dečica što ga sinoć hejtuju....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 11. oktobar 2019 13:34)

"Moze mu se" su tri reci a ne jedna

cinjenica

pre 4 godine

Ja sam okoreli grobar i tog vaseg mutanta ne podnosim ali da ste ih nadigrali jeste i to opasno. Jeste da se oni još uigravaju ali to ni najmanje ne umanjuje velicinu pobede. Evo najiskrenije od grobara.

Perikle Lopez

pre 4 godine

Obradović je jedno nadobudno ....Troši milione upravi kluba a prošle godine -trubadur.Sramotno je rećimoja je ekipa igrala loše! Fener je igrao tek toliko koliko mu je dozvolila Zvezda.On je loš karakter.

mora da nije lako

pre 4 godine

Drugo, ne može da ode kod vlasnika i kaže dajte mi najveci budžet u istoriji takmičenja i uradici nešto.
Treće, koja NBA zvezda može da trpi njega i njegovo ponašanje .
Četvrto u NBA su treneri gospoda a Željko je sirovina.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Janko, 11. oktobar 2019 14:19)

Sramotan komentar, neki ljudi sebi daju za pravu da svasta napisu. Juce je covek u jednom komentaru u Obradovicu izneo cinjenice o tome koje titule evropskih prvaka je Zeljko osvojio sam timovima koji su imali najnizi budzet (od 16 najboljih). A cak i kada nije imao najnizi budzet, nije imao najvisi... sada sam uradio google search i nasao sam budzetske informacije za nekoliko godina, ni u jednoj od njih Fener nije imao najveci budzet (npr prosle godine je bio treci na listi, a prethodnih godina je bio i nize). Generalno, jedino CSKA i Real odskacu na tim listama, sledecih nekoliko klubova su po budzetu u nekoliko miliona (10-20% razlika) tako da medju njima definitivno ne odlucuju novci nego skauting, znanje, trenersko iskustvo.
Dakle, razumem da Srbi jedva cekaju da pljuju po svojim najboljim pojedincima, pocev od NOleta Djokovica, ali se uvek pitam kako je to ziveti sa takvih odnosom prema svetu oko sebe!!? Pretpostavljam da je odgovor u mom niku

i naravno da je Zvezdas

pre 4 godine

Dobili nikad slabiji Fener(Tofas bi ih razbio) i odmah se uzdigli!!!
(Grobar, 11. oktobar 2019 13:48)

Prvo sam mislio da su ovo ironični komentari delija ali sad vidim da se grobari ne sale kad misle da je tofas bolji od fenera hahahahahahaha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 11. oktobar 2019 14:31) Ne primaj se, vidi se da lik troluje

Dejan CZ

pre 4 godine

Feberbahce je ostao sa istom ekipom koja je prosle godine igrala f4...jedine izmene su sto su stigli jos dva vrhunska igraca De Colo i Vilijams koji je bio najbolji igrac Bajerna u sezoni.Uloga Francuza videla se na mecu i da nije bilo De Koloa broj postignutih poena Fenera bio bi istorijski rekord EL...Ostao je jedino bez Gudurica sto se kao zakljucak moze izvesti koliko je Guduric znacio u igri Fenerbahcea...da je to tako kroz minutazu provedenu na terenu lako se dolazi do podatka kolika je uloga bila njegova.Zeljkov igrac joker na koga se oslanjao i koji je u igri Fenera u odbrani igrao skoro sve pozicije a u gro utakmica bio je i u napadu igrac odluke...Vrlo relevantan podatak zasto je Guduric zavrsio u NBA i kako je se odrazilo na igru Fenerbahcea.

Laki

pre 4 godine

Kakav Obradović, Tomić pa medju komenratorima ima bar 10 boljih stručnjaka, sve znaju bolje od ove dvojice, tu su uz Trinkijeriha rame uz rame

veliki strumf

pre 4 godine

naleteli na grnanitni zid, igras koliko ti protivnik dozvoli!! svi pricaju o losoj igri Fenera a niko da kaze da je zvezda odigrala mozda i najbolju odbranu u istoriji Evrolige!!
(the land of the dead!, 11. oktobar 2019 13:38). Još je Fener bar 15 poena postigao iz drugog napada, sli ne posle klasičnog skoka već tako sto im se lopta bukvalno odbijala u ruke na 6-7 metara od kosa. Neverovatni su ovi obruci u Areni - kad je Partizan igrao upijali su svaki šut. Bar 15 poena Partizan je dao posle velikih promasaja kad je lopta nekako ostajala na obrucu i uvlacila se u kos. A juče skoro da takvog kosa nije bilo, već se lopta odbijala daleko u polje.

ja

pre 4 godine

@ (mohikanac, 11. oktobar 2019 14:27)

Teško da će mu dozvoliti da dovede bilo kakvo pojačanje. Baš pre neki dan je bio intervju predsednika Fenerbahčea, koji je izjavio da je košarkaški klub najveći gubitaš u sportskom društvu, jer je, i pored ogromnog budžeta od 30 miliona evra, napravljen gubitak od čak 15 miliona evra - tj. potrošili su 45 miliona, umesto planiranih 30, što je bio najveći rashod od bilo koje ekipe u EL, a nisu je osvojili. Upadljiva je bila terminologija koju je upotrebio kada je govorio o klubu i Obradoviću, jer je naveo da će Fenerbahče NASTOJATI da Obradoviću obezbedi dobre uslove za vođenje ekipe. U prenesenom značenju - dobio si i više nego što si tražio, sad pokaži rezultate ili se pakuj...

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Pa majku mu, ima valjda nešto i do Zvezde?!
(Duki, 11. oktobar 2019 15:33)

Нема, то је нека завера 'нате....

Petar

pre 4 godine

Obradović je jedno nadobudno ....Troši milione upravi kluba a prošle godine -trubadur.Sramotno je rećimoja je ekipa igrala loše! Fener je igrao tek toliko koliko mu je dozvolila Zvezda.On je loš karakter.
(Perikle Lopez, 11. oktobar 2019 14:29)

Ne budi smesan sa ovim komentarom..cuj igrao onoliko koliko mu je C.Zvezda dozvolila..Fener je sinoc igrao lose tj katastrofalno bez energije motiva i zelje totalno..C.Zvezda je to samo majstorski iskorstila nista drugo..

Delije Jarinje

pre 4 godine

naleteli na grnanitni zid, igras koliko ti protivnik dozvoli!! svi pricaju o losoj igri Fenera a niko da kaze da je zvezda odigrala mozda i najbolju odbranu u istoriji Evrolige!!
(the land of the dead!, 11. oktobar 2019 13:38

Hahahahaaaa...a Primorska je tuga pregolema.

Borac

pre 4 godine

@Bard Ziva...Ako igricu obrnes 9 puta ne igras je i 10. put valjda, nego trazis izazov u nekoj drugoj igrici, u ovom slucaju NBA, pa bar na mestu pomocnog trenera. Naravno, pod uslovom da si zaista toliko dobar...

slaviša šmigič

pre 4 godine

to,če ti barem tako izgleda preči u naviku jer je fenerbahče klub koji je daleko ispred svih sto se novca tiče nemoze mu niko konkurisati pa je tako uvek drzao ponajbolje igrače a i oni na klupi bili su jednako dobri kao i ovi iz prvog sastava a bogami a bilo dosta i navlacenja posebno kad se igralo u turskoj.gledam obradovica uvek u nekoj svadji sa svojim igracima a kad gledaš dudu ivkoviča totalno miran tek kad iodu na poluvremenu on pri ulasku u tunel kaza svasta igraču kulturno ne ispred očiju publike več u četiri oči bez ikoga sa strane.jeste obradovic najuspesniji klupski trener ali repreentativni trener e tu su pešič i duda ivkovič bez premca.kad su tu duda ili pešič uspeh zagarantovan pa makar igrao sa juniorima welt klasa.

Bezimeni

pre 4 godine

naleteli na grnanitni zid, igras koliko ti protivnik dozvoli!! svi pricaju o losoj igri Fenera a niko da kaze da je zvezda odigrala mozda i najbolju odbranu u istoriji Evrolige!!
(the land of the dead!, 11. oktobar 2019 13:38)
Pobednik meseca. Mislim da treba da se predlozi nagrada najbolja odbrana u istoriji kosarke.

ja

pre 4 godine

Naleteo Žoc na rutav nos, izreka iz Boljeg života... Šala naravno, Željko je legenda. Ali se nadam da grobari neće više sa podcenjivanjem gledati Zvezdu koja ima za naše uslove i ligu stravičan tim. Pozzz za sve.
(Kosta, 11. oktobar 2019 13:45)

Slažem se, ali za te pare se mogao i bolji tim napraviti, posebno bolji trener dovesti...

the land of the dead!

pre 4 godine

naleteli na grnanitni zid, igras koliko ti protivnik dozvoli!! svi pricaju o losoj igri Fenera a niko da kaze da je zvezda odigrala mozda i najbolju odbranu u istoriji Evrolige!!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Posle toliko titula i trofeja samo jedna reč:”Može mu se”.....Obrnuo igricu nekoliko puta.Više titula prvaka Evrope nego što imaju godina ova dečica što ga sinoć hejtuju....

Delije Jarinje

pre 4 godine

naleteli na grnanitni zid, igras koliko ti protivnik dozvoli!! svi pricaju o losoj igri Fenera a niko da kaze da je zvezda odigrala mozda i najbolju odbranu u istoriji Evrolige!!
(the land of the dead!, 11. oktobar 2019 13:38

Hahahahaaaa...a Primorska je tuga pregolema.

Kosta

pre 4 godine

Naleteo Žoc na rutav nos, izreka iz Boljeg života... Šala naravno, Željko je legenda. Ali se nadam da grobari neće više sa podcenjivanjem gledati Zvezdu koja ima za naše uslove i ligu stravičan tim. Pozzz za sve.

Janko

pre 4 godine

Sve dodje i sve prodaje... Ostavio je dosta iza sebe. Realno ja sam ocekivao posle titule EL sa Fenerom da se povuce i da uziva kraj Morave. Postujem to sto hoce jos da radi ali meni je to za njega gubljenje vremena. Razumeo bi da ode u NBA to je izazov. Navijam za Zvezdu ali veoma postujem rezultate Obradovic, Ivkovica, Maljkovica i Pesica.
(Milan, 11. oktobar 2019 13:40)
Kakav NBA i Obradovic. Nemoj da si smešan.
Prvo, ne znam jezik.
Drugo, ne može da ode kod vlasnika i kaže dajte mi najveci budžet u istoriji takmičenja i uradici nešto.
Treće, koja NBA zvezda može da trpi njega i njegovo ponašanje .
Četvrto u NBA su treneri gospoda a Željko je sirovina.

Milan

pre 4 godine

Posle toliko titula i trofeja samo jedna reč:”Može mu se”.....Obrnuo igricu nekoliko puta.Više titula prvaka Evrope nego što imaju godina ova dečica što ga sinoć hejtuju....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 11. oktobar 2019 13:34)

Znaci ima vise titula od tvojih godina.

Petar

pre 4 godine

Obradović je jedno nadobudno ....Troši milione upravi kluba a prošle godine -trubadur.Sramotno je rećimoja je ekipa igrala loše! Fener je igrao tek toliko koliko mu je dozvolila Zvezda.On je loš karakter.
(Perikle Lopez, 11. oktobar 2019 14:29)

Ne budi smesan sa ovim komentarom..cuj igrao onoliko koliko mu je C.Zvezda dozvolila..Fener je sinoc igrao lose tj katastrofalno bez energije motiva i zelje totalno..C.Zvezda je to samo majstorski iskorstila nista drugo..

ja

pre 4 godine

Naleteo Žoc na rutav nos, izreka iz Boljeg života... Šala naravno, Željko je legenda. Ali se nadam da grobari neće više sa podcenjivanjem gledati Zvezdu koja ima za naše uslove i ligu stravičan tim. Pozzz za sve.
(Kosta, 11. oktobar 2019 13:45)

Slažem se, ali za te pare se mogao i bolji tim napraviti, posebno bolji trener dovesti...

Perikle Lopez

pre 4 godine

Obradović je jedno nadobudno ....Troši milione upravi kluba a prošle godine -trubadur.Sramotno je rećimoja je ekipa igrala loše! Fener je igrao tek toliko koliko mu je dozvolila Zvezda.On je loš karakter.

Borac

pre 4 godine

@Bard Ziva...Ako igricu obrnes 9 puta ne igras je i 10. put valjda, nego trazis izazov u nekoj drugoj igrici, u ovom slucaju NBA, pa bar na mestu pomocnog trenera. Naravno, pod uslovom da si zaista toliko dobar...

Bezimeni

pre 4 godine

naleteli na grnanitni zid, igras koliko ti protivnik dozvoli!! svi pricaju o losoj igri Fenera a niko da kaze da je zvezda odigrala mozda i najbolju odbranu u istoriji Evrolige!!
(the land of the dead!, 11. oktobar 2019 13:38)
Pobednik meseca. Mislim da treba da se predlozi nagrada najbolja odbrana u istoriji kosarke.

Milan

pre 4 godine

Sve dodje i sve prodaje... Ostavio je dosta iza sebe. Realno ja sam ocekivao posle titule EL sa Fenerom da se povuce i da uziva kraj Morave. Postujem to sto hoce jos da radi ali meni je to za njega gubljenje vremena. Razumeo bi da ode u NBA to je izazov. Navijam za Zvezdu ali veoma postujem rezultate Obradovic, Ivkovica, Maljkovica i Pesica.

Steva Signal

pre 4 godine

Čuj ovog,pa i Efes ih mlati.Reći za Obradovića da je prošlost je blasfemija.Pa oni su bili na Final4 bez skoro prve petorke.A tako su gotovo jednako počeli i ovu.Uz dolaske pojedinih novih igrača.Treba sačekati sa prognozama,i videti šta će biti na kraju.Ako budu zdravi to Žoc ima da utegne samo tako.Gledajte kad uskoro krene serija.

Slobodan Zika Jalovina

pre 4 godine

Otpustiti obradovica, otpustiti celu upravu i dovesti ljude koji su samo iz kosarke, dovesti 3 dobra pleja, 4 odlicna i jednog izvrsnog centra, 2 tamnoputa igraca koji mogu pozicije 3-4 i dovoljna su 3 nova beka, od kojih je jedan cist bek-suter!

Tako razmislja prosecni navijac sa balkana kad je start sezone los

mora da nije lako

pre 4 godine

Drugo, ne može da ode kod vlasnika i kaže dajte mi najveci budžet u istoriji takmičenja i uradici nešto.
Treće, koja NBA zvezda može da trpi njega i njegovo ponašanje .
Četvrto u NBA su treneri gospoda a Željko je sirovina.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Janko, 11. oktobar 2019 14:19)

Sramotan komentar, neki ljudi sebi daju za pravu da svasta napisu. Juce je covek u jednom komentaru u Obradovicu izneo cinjenice o tome koje titule evropskih prvaka je Zeljko osvojio sam timovima koji su imali najnizi budzet (od 16 najboljih). A cak i kada nije imao najnizi budzet, nije imao najvisi... sada sam uradio google search i nasao sam budzetske informacije za nekoliko godina, ni u jednoj od njih Fener nije imao najveci budzet (npr prosle godine je bio treci na listi, a prethodnih godina je bio i nize). Generalno, jedino CSKA i Real odskacu na tim listama, sledecih nekoliko klubova su po budzetu u nekoliko miliona (10-20% razlika) tako da medju njima definitivno ne odlucuju novci nego skauting, znanje, trenersko iskustvo.
Dakle, razumem da Srbi jedva cekaju da pljuju po svojim najboljim pojedincima, pocev od NOleta Djokovica, ali se uvek pitam kako je to ziveti sa takvih odnosom prema svetu oko sebe!!? Pretpostavljam da je odgovor u mom niku

drmr

pre 4 godine

U odnosu na proalu sezonu, iz fenera su otisli Guduric i Meli, dosli De Kolo i Derik viliams. Znaci dobili su dva petostruko bolja igraca. I neko kaze nikad slabiji Fener. Ludilo mozga

ja

pre 4 godine

@ (mohikanac, 11. oktobar 2019 14:27)

Teško da će mu dozvoliti da dovede bilo kakvo pojačanje. Baš pre neki dan je bio intervju predsednika Fenerbahčea, koji je izjavio da je košarkaški klub najveći gubitaš u sportskom društvu, jer je, i pored ogromnog budžeta od 30 miliona evra, napravljen gubitak od čak 15 miliona evra - tj. potrošili su 45 miliona, umesto planiranih 30, što je bio najveći rashod od bilo koje ekipe u EL, a nisu je osvojili. Upadljiva je bila terminologija koju je upotrebio kada je govorio o klubu i Obradoviću, jer je naveo da će Fenerbahče NASTOJATI da Obradoviću obezbedi dobre uslove za vođenje ekipe. U prenesenom značenju - dobio si i više nego što si tražio, sad pokaži rezultate ili se pakuj...

Smogovci

pre 4 godine

@Petar
Tačno sam znao da je do njih, Liverpula...
jednostavno nemoguće da je do nas.

Ono što je sinoć Zvezda zatvorila reket, retko se viđa. Na kraju čini mi se da je primila više trojki nego dvojki. Kako god prebili smo favorita ne zato što je on loš nego zato što smo mi odigrali odbranu vrhunski.
Da li može još koji put ovako videćemo duga je sezona ali što neko reče podelili smo već jednu šamarčinu i to Željku, postaje praksa.
Igrali bez želje... , prosto vas treba razumeti ipak poodavno sa ovakvim timovima nemate veze sem ponekog vašara po Rumuniji.

petarczv

pre 4 godine

Dobili nikad slabiji Fener(Tofas bi ih razbio) i odmah se uzdigli!!!
(Grobar, 11. oktobar 2019 13:48)

Prvo sam mislio da su ovo ironični komentari delija ali sad vidim da se grobari ne sale kad misle da je tofas bolji od fenera hahahahahahaha

mohikanac

pre 4 godine

@Steva Sigal
Izvini koja je to prva petorka Fenera koja nedostaje?
Žofri Lovernj ne igra od početka februara.
Svi ostali su mu na raspolaganju bili. Sam je rekao da je njegova odluka da ne igraju Vesterman i Biberović. Znači igrao je sinoć sa 10 igrača i 2 nije uvodio.

Otišli su Meli, Gudurić i Guler, došli su Vilijams kao najbolja 4. EL i De Kolo. Vilijams je sinoć ponižen i razmontiran iako nigde se nije trošio tipa SP.
Realno Fener je jači ove nego prošle sezone a usput niko im ne nedostaje sem jednog centra uostalom i CZ je bez Kuzmića.
Šta će biti u nastavku EL ne znam ali pala je šamarčina sinoć dobra, 56pts, koš iz reketa nisu videli i pošteno su izjahani na skoku.
Uostalom ako se nastavi ovako, kupiće 2,3 nova igrača bez problema.

cinjenica

pre 4 godine

Ja sam okoreli grobar i tog vaseg mutanta ne podnosim ali da ste ih nadigrali jeste i to opasno. Jeste da se oni još uigravaju ali to ni najmanje ne umanjuje velicinu pobede. Evo najiskrenije od grobara.

veliki strumf

pre 4 godine

naleteli na grnanitni zid, igras koliko ti protivnik dozvoli!! svi pricaju o losoj igri Fenera a niko da kaze da je zvezda odigrala mozda i najbolju odbranu u istoriji Evrolige!!
(the land of the dead!, 11. oktobar 2019 13:38). Još je Fener bar 15 poena postigao iz drugog napada, sli ne posle klasičnog skoka već tako sto im se lopta bukvalno odbijala u ruke na 6-7 metara od kosa. Neverovatni su ovi obruci u Areni - kad je Partizan igrao upijali su svaki šut. Bar 15 poena Partizan je dao posle velikih promasaja kad je lopta nekako ostajala na obrucu i uvlacila se u kos. A juče skoro da takvog kosa nije bilo, već se lopta odbijala daleko u polje.

Dejan CZ

pre 4 godine

Feberbahce je ostao sa istom ekipom koja je prosle godine igrala f4...jedine izmene su sto su stigli jos dva vrhunska igraca De Colo i Vilijams koji je bio najbolji igrac Bajerna u sezoni.Uloga Francuza videla se na mecu i da nije bilo De Koloa broj postignutih poena Fenera bio bi istorijski rekord EL...Ostao je jedino bez Gudurica sto se kao zakljucak moze izvesti koliko je Guduric znacio u igri Fenerbahcea...da je to tako kroz minutazu provedenu na terenu lako se dolazi do podatka kolika je uloga bila njegova.Zeljkov igrac joker na koga se oslanjao i koji je u igri Fenera u odbrani igrao skoro sve pozicije a u gro utakmica bio je i u napadu igrac odluke...Vrlo relevantan podatak zasto je Guduric zavrsio u NBA i kako je se odrazilo na igru Fenerbahcea.

i naravno da je Zvezdas

pre 4 godine

Dobili nikad slabiji Fener(Tofas bi ih razbio) i odmah se uzdigli!!!
(Grobar, 11. oktobar 2019 13:48)

Prvo sam mislio da su ovo ironični komentari delija ali sad vidim da se grobari ne sale kad misle da je tofas bolji od fenera hahahahahahaha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (petarczv, 11. oktobar 2019 14:31) Ne primaj se, vidi se da lik troluje

Laki

pre 4 godine

Kakav Obradović, Tomić pa medju komenratorima ima bar 10 boljih stručnjaka, sve znaju bolje od ove dvojice, tu su uz Trinkijeriha rame uz rame

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Pa majku mu, ima valjda nešto i do Zvezde?!
(Duki, 11. oktobar 2019 15:33)

Нема, то је нека завера 'нате....

slaviša šmigič

pre 4 godine

to,če ti barem tako izgleda preči u naviku jer je fenerbahče klub koji je daleko ispred svih sto se novca tiče nemoze mu niko konkurisati pa je tako uvek drzao ponajbolje igrače a i oni na klupi bili su jednako dobri kao i ovi iz prvog sastava a bogami a bilo dosta i navlacenja posebno kad se igralo u turskoj.gledam obradovica uvek u nekoj svadji sa svojim igracima a kad gledaš dudu ivkoviča totalno miran tek kad iodu na poluvremenu on pri ulasku u tunel kaza svasta igraču kulturno ne ispred očiju publike več u četiri oči bez ikoga sa strane.jeste obradovic najuspesniji klupski trener ali repreentativni trener e tu su pešič i duda ivkovič bez premca.kad su tu duda ili pešič uspeh zagarantovan pa makar igrao sa juniorima welt klasa.

Иван Грозни

pre 4 godine

Причати о лошем старту након одиграна два од укупно 34 кола је неозбиљно. Остале су још 32 утакмице. Великим тимовима када уђу у четвртфинале свакога могу да победе у плејоф систему такмичења. Исто ово важи и за Звезду. Остварена је велика победа, али нема потребе да се прави еуфорија. Много је важна утакмица против Будућности. Мора још доста да се ради јер простора за напредак има.

BojanNS

pre 4 godine

Isti taj Zeljko je sa Fenerom osvojio titulu kada je zavrsio 5. na tabeli, imao samo 2 pobede vise od CZ. A na pocetku ove sezone se zadesilo da je imao dva najteza gostovanja. U Beograd ko god da dodje, bilo da igra protiv Zvezde ili protiv Partizana, nece ostvariti laku pobedu.

alfortress

pre 4 godine

Posle toliko titula i trofeja samo jedna reč:”Može mu se”.....Obrnuo igricu nekoliko puta.Više titula prvaka Evrope nego što imaju godina ova dečica što ga sinoć hejtuju....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 11. oktobar 2019 13:34)

"Moze mu se" su tri reci a ne jedna