Ponedeljak, 07.10.2019.

08:50

Enfild čeka titulu – ovo je ta sezona

Izvor: A. Kovaèeviæ

Enfild èeka titulu – ovo je ta sezona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

dupli_kantar

pre 4 godine

...na jedevite jade je pobedio Šefild Junajted u gostima kada je bio totalno nadigran i imao mnogo sreće i evo sada i na Enbfildu u dubokoj nadoknadi vremena iz penala protiv Lestera jedva stiže do pobede..
(Ivan Veljković, 7. oktobar 2019 17:43)

1. "na jedvite jade"!? Šta si ti gledao? Gol jesu srećno dali, ali ostatk utakmice...ma...kome ja objašnjavam. Čisto informativno, Liverpool na toj utakmici nije nastupio u crvenim dresovima.

2. Lester je ekipa koja će se ove sezone itekako boriti da uđe u top6 i ubeđen sam da će nekome od tzv. velikih 6 poremetiti planove. Imaju ozbiljan tim, ozbiljnog trenera i vrlo lako se može desiti da pojedeš svoje reči na kraju sezone. Na kraju krajeva, i da je ostalo 1:1, to ne bi bila bruka (i imali bi leppih 6 bodova prednosti).

darre

pre 4 godine

Jedna kratka analiza:

Kada je Liverpul u januaru otišao na plus 7, išli smo u gostima Sitiju koji je imao meč manje.
Sada je plus 8, i jednak broj mečeva.

Dalje, Liverpul je odigrao dva meča protiv ekipa iz TOP 6, Siti je odigrao jedan. Ono što je važno, do medjusobnog susreta 10. novembra, Liverpulu će to biti 5. meč protiv TOP 6, i time će završiti sa njima do 2020, a Sitiju tek drugi.

Dakle, Sitijevih prvih 10 utakmica NA PAPIRU je lako, ali su već ispustili 8 poena.

Dug je put, tek je oktobar, ali 8 bodova je jako fina prednost za održavanje. Siti je imao povrede, ali i mi igramo 8 utakmica sa rezervnim golmanom, ipak osjeća se da je Siti ranjiv, pogotovo sa odbranom gdje su Fernandinjo i Otamendi, Kanselo koji je više krilo i Zinčenko.

Liverpul će nakon pauze čekati mečevi: Junajted u gostima, Totenhem kući, Aston Vila u gostima, i Mančester Siti kod kuće. Nakon toga, biće mnoge stvari mnogo jasnije. Siti sljedeći meč gostuje Kristal Palasu.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Ne treba žuriti sa tvrdnjama da je Liverpul već sada šampion Engleske posle 8 odigranih kola i velikih 8 bodova prednosti nad jedinim konkurentom za titulu Mančester Sitijem koji je napravio par neočekivanih kikseva. A zašto ne treba žuriti? Pa zato jer ima još dosta do kraja prvenstva i zato jer je i prošle sezone negde na polovini lige Liverpul imao ogromnih 7 bodova prednosti nad Mančester Sitijem pa svi dobro znamo na koji način se sve to okončalo na kraju. Daleko je kraj prvenstva. Ima još mnogo mečeva do kraja lige. A Liverpul je već sada u poslednja dva kola pokazao da i te kako može da kiksne, na jedevite jade je pobedio Šefild Junajted u gostima kada je bio totalno nadigran i imao mnogo sreće i evo sada i na Enbfildu u dubokoj nadoknadi vremena iz penala protiv Lestera jedva stiže do pobede! Dakle pitanje je trenutka kada će pljusnuti o tle i to svom žestinom, i samo da Građani malo povežu svoje redove i uđu u onu njihovu prepoznatljivu seriju i eto ih ponovo na vrhu!

rogh

pre 4 godine

ako siti opet bude imao 18 pobjeda u drugi dio sezone kao lani liverpul sigurno nece osvojiti ligu osim ako do tad ne stvori prednost od nekih 15bodova sto je suludo...po mom skromnom misljenju i ubjedjenju liverpul je i proslu polusezonu odigrao sampionski, 46osvojenih od mogucih 57 je, uz prednost od 7 bodova iz prve polusezone trebala da garantuje titulu ali se ocigledno protiv nekih stvari nije moglo. liverpul je cijelu proslu sezonu imao 3 REALNA rezultatska kiksa (west ham, lester i poraz na etihadu, bod kod arsenala, celsija, evertona i junajteda te kuci sa sitijem tesko da mozete nazvati kiksom). klopu je sada iskustvo na strani i zna da nece moci da kalkulise i nada se da ce recimo junajted ili celsi otkinuti koji bod sitiju nego se uzdaj u se i svoje kljuse. bez obzira na to ipak mislim da ce liverpulu jos 22 pobjede, uz uslov da bar jedna bude protiv sitija donijeti premier ligu...

*profesor*

pre 4 godine

Vidim da ovde mmogo njih pise kako je u engleskoj sve regularno i da je prerano za ocenu da li neko moze do titule.
Ja imam neko malo drugacije misljenje. Jeste tamo sve dosta sredjenije i regularnije, ali ipak.. mislim da marketing igra veliku ulogu. Za Ligu je bila velika stvar da pre par sezona osvoji Lester. Ogromna stvar i ubedjen sam da je bilo pomoci.
Sada je bitna stvar da posle toliko vremena, decenija, osvoji Liverpul. Jednistavno to su znacajne stvari za imidz lige i mislim da ce imati pomoc na svojoj strani. Ne veliku i mozda ne toliko primetnu ali za vec tako jak i uigran tim mislim sasvim dovoljnu.

kako da ne

pre 4 godine

Po meni je Siti jači tim, jesu kiksnuli ali nema veze. Moraće i Liverpul da kiksne par puta jer je to neminovno pogotovo u delu oko Božića kada ce se ogledati dužina klupe Sitija koji takodje nemaju nešto jaku klupu, ali svakako jaču od Liverpula. Videcemo na kraju, nisam navijac nijednih, tako da se radujem dobroj borbi do kraja :)

Bodibond

pre 4 godine

ima jedna dobra fora 
junajtedov smajhel 
je napravio sina koji je osvojio PL 
a Liverpul jos nije
(Jamie Vardy, 07. oktobar 2019 13:51)

Ima jos jedna fora, Liverpul nema Smajhela.

Slobodni Klikeri

pre 4 godine

@(rwq, 7. oktobar 2019 12:13)

Ma,da bre. Izuzetno je kompetitivno igrati LS sa timovima poput Lila,Nice, Njukasla, Totenhema, Volsburga,Hofenhajma, Viljareala,Brage, Sosijedada, Atalante...i to na ustrb Zvezde,Partizana, Sparte Prag, Legije, Steaue... Toliko je komeptitivno da je takav "kompetitivni" UEFA sistem od ekipa poput Ajaksa ili Benfike naravio prosecne evro klubove kojima je uspeh da prodju grupu,a od Celsija,PSZ-a ili cak i Atletiko Madrida (ciji sam simpatizer) napravio SILE. Danasnja deca (mozda cak i poput tebe) ni ne znaju da su to do skoro bili izuzetno prosecni timovi cak i za svoje lige. Uzdigli su se tako sto im je sistem godinama omogucavao da kao drugi,treci ili cetvrti igraju LS i zgrcu milione. A,sve na ustrb sampiona iz ostatka Evrope (istocne,jugoistocne, srednje,severne)
Ali nemoj da se brines i nerviras, nece UEFA nikada vratiti na staro,kako i treba da bude,jer bi najbogati klubovi momentalno napustili UEFA takmicenja i organizovali svoju ligu.I ovako ih stalno cimaju. Ja to samo pricam onako,da se zna,da mladji znaju da je npr. Totenhem jedna prosecna evro ekipa bez ikakvih ozbiljnih uspeha poslednjih 50 godina kako u Evropi,tako i u PL.

Milan

pre 4 godine

Ovo kolo u poslednjim sekundama pobeda, prošlo kolo pobeda posle ogromne greške golmana. S druge strane Siti gubi na svom od Vulvsa. Liverpul ako ove sezone ne osvoji titulu može i zvanično da promeni naziv u Luzerpul.

rwq

pre 4 godine

@Slobodni kliker

A meni pada napamet, kada bi stvarno samo sampioni drzava igrali LS gledali bi svake godine jos 10 krseva poput Zvezde i Partizana i titula bi se selila preko 4-5 klubova (Spanski, Francuski, Nemacki, Engleski, Italijanski sampion) i videli bi mozda 3 dobra duela.

Ovako, LS je kompetetivan, svima je jasno da su Zvezda i Partizan u rangu 5 engleske i 10te nemacke lige pa moraju na kvalifikacije i dobre duele imate i u grupi, a od cetvrtine finala, kada skart otpadne u osmini, imate gomilu dobrih duela, uz poneko iznenadjenje kada neko od nefavorita ne skartira u osmini.

železničar

pre 4 godine

Ovi su nešto kao Partizan. Lakše im je da uzmu LŠ nego domaću ligu. Jedina razlika je što je njihova liga nenormalno jaka, a kod nas su razlozi sasvim druge prirode.

ynwa_montoya

pre 4 godine

Realno još je rano da se priča o tituli ali kao da se stvarno oseti u vazduhu da je ovo ta sezona. Plaši me što je klupa u odnosu na City tanka, šta bi bilo da se recimo neko od napadača povredi, Liverpul ne bi mogao da nadoknadi to nikako. Nadam se da će se kupovati u zimskom prelaznom roku, i City se mora jednostavno pobediti na Anfieldu, kupovi bataliti, igrati samo LS

Slobodni Klikeri

pre 4 godine

Bas mi pre neki dan palo na pamet da se igra po starom pravilu,samo sampioni drzava, Liverpul jos uvek ne bi video LS,a samim tim ne bi zaradio gomilu para i postao bi klub sredine tabele. Mozda bi cak doziveo i sudbinu Notingem Foresta ili Lidsa. Isto tako ni Junajted ne bi video LS godinama od Fergusona. Takodje ni gomilu para. Isto vazi i za mnoge druge timove iz liga petice koji nikada nisu bili sampioni,a igrali su LS cesto ili redovno i tako im je UEFA omogucila da imaju gomilu para kao da su visestruku sampioni svojih drzava,a ustvari su timovi koji ili nemaju nijednu titulu ili imaju neke titule od pre 40,50,60 godina.

Drug Ostoja

pre 4 godine

ne lupaj gluposti.

da nije olbrajton juce napravio idiotski penal u 95min liverpul bi izgubio poene. samo 2min pre toga lester je mogao do pobede!

nista se ne razlikuje ovaj liverpul od onoga od prosle god.

celzi osvaja ove god! lampard igra najmoderniji fudbal. celzi osvaja I ligu sampiona I englesku ove god. bez kiksa do kraja! abraham najbolji strelac!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sinonim za sonatu, zapamtite to ime, 7. oktobar 2019 10:54)
Celsi ,a ne Celzi.

Sinonim za sonatu, zapamtite to ime

pre 4 godine

Tek je 8mo kolo ljudi
(AcaPetrovic, 07. oktobar 2019 11:06

@aca
sta se ti mesas u fudbal. idi u brazil.

Poslednji skaut

pre 4 godine

Sledecih 5 kola su jako bitni...igraju sa Junajtedom, Sparsima i Sitijem (poslednje dve kod kuce)... ako nakon toga zadrze prednost od bar 4-5 bodova, imaju ozbiljne sanse. Inace Siti je imao u ovih 8 kola protivnike koji su osvojili manje bodova do sad od Liverpulovih rivala. Takodje, treba znati da L'pool nema tezak raspored u novogodisnjem ludilu, ali ima u to vreme glupo svetsko prvenstvo za klubove sto ce ih sigurno malo poremetiti. YNWA!

AlCapo

pre 4 godine

Trenutni golman Liverpoola je prilicna truba, sto nekad izaziva paniku u odbrani. Valjda ce sa Alisonom na golu odbrana biti znatno sigurnija, i to moze da im donese titulu.

Галатасарајево

pre 4 godine

Ја сам то на почетку већ говорио, да Лузерпул узима ПЛ, а Сити ће пробати ЛШ. Једноставно је намјештено. Веееелике паре су у игри људи. Није то Пингпонг лига... Јунајдед, банана, Арсенал банана, Тотенам банана, Сити као губи бодове од бораније, Челси банана, и онда Лузерпул узме - ћао здраво!

Sinonim za sonatu, zapamtite to ime

pre 4 godine

ne lupaj gluposti.

da nije olbrajton juce napravio idiotski penal u 95min liverpul bi izgubio poene. samo 2min pre toga lester je mogao do pobede!

nista se ne razlikuje ovaj liverpul od onoga od prosle god.

celzi osvaja ove god! lampard igra najmoderniji fudbal. celzi osvaja I ligu sampiona I englesku ove god. bez kiksa do kraja! abraham najbolji strelac!

drago

pre 4 godine

Prevara Van Dijk opet kiksao kao i protiv Napolija. Ako su Salah i Mane najbolji igraci Liverpoola, kako je on dobio nagradu za najboljeg igraca nakon prve prave sezone.
Lovren ga skoro spasio kao sto je i cijelu pretproslu LP.
Njega bi za ovo vec vjesali a ovog ni ne spominju.
Lovren je kikser u dresu Liverpoola ali i Van Dijk je prespor i nije ta klasa za kojeg ga se proziva.

drmr

pre 4 godine

I prosle sezone je Lpool bezao isto bodova posle jos vise kola, pa nista. Polako. To je engleska liga, nije ling long. Svako svakom uzima bodove

Ivan

pre 4 godine

Klasicna srpska posla. Imas lepu ekipu, sve pobedjujes i vec si sampion iako prvenstvo nije ni pocelo ili je tek pocelo. Tako smo i mi bili prvaci sveta u kosarci u julu i na kraju gde smo zavrsili....

Elnino92

pre 4 godine

Rano je jos pricati o tituli, prosle godine su imali 7 bodova prednosti u 30-om kolu. Sa druge strane deluje da moze da bude sampionska sezona jer Liverpul u proslosti nije znao da pobedjuje u utakmicama kada im lose ide, ove je to drugacije, pobede protiv Sefilda i Lestera tipican primer.

sef strucnog staba

pre 4 godine

@drago Mozete vi da pljujete Van Dajka do mile volje. Meni kao fudbalskom znalcu je dovoljno da vidim na sta lici odbrana Liverpula sad, a na sta je pre Virdzila. Bili su u rangu Arsenala i svako je apsolutno mogao da im da po 2 gola najlaganije. Danas to nije slucaj.

menadjer

pre 4 godine

@Zare bolje se informisi, Liverpul je prosle sezone imao prednost od 7 poena u 20.kolu, koje je bilo pre duela na Etihadu gde je Siti pobedio i od tada se prednost samo smanjivala. Na 10kola pre kraja Liverpul je imao 1bod vise od Sitija.

NSslaninar

pre 4 godine

Rano je govoriti da je to "ta" sezona. Nije ni počela sezona kako valja,a neki govore čija će biti titula,drugi odustaju,treći govore da ih ne zanima titula a na prvom su mestu itd. Kako u životu,tako i u fudbalu sve se može okrenuti preko noći...ili kod nas ne može. Videćemo, šteta bi bila da ovako jak L'pul ne osvoji titulu.

dzevla

pre 4 godine

Sjetite se sezone kad je Celzi prvih 7-8 kola dobijao sve utakmice sa rezultatima 5:0, 6:0, 7:1 i na kraju nisu uzeli titulu. Cekajte da vidimo da li ce ih poremetiti prvi poraz u sezoni kao prosle godine, a plus nemaju dovoljno igraca u rotaciji za 4 takmicenja.

Neutralan

pre 4 godine

Moze biti, imaju jako veliku prednost, bukvalno za svako kolo su po bod ispred svih. Budu li uspeli da dodju do meca sa Sitijem a da ne izgube ni jedan bod, onda prednost moze biti i do 11 bodova, sto bi vec bilo previse.

Srle

pre 4 godine

Rano je za pricu o titulama. Autora teksta cijenim po mnogim prijasnjim dobrim tekstovima, ali ovaj sigurno nije na mjestu. 8 kola i prica o tituli? Dvije povrede i sve pada u vodu. Liverpool nema dubinu kao City, zamislite 3 kola bez Salaha i Manea!!!! Prvenstvo je maraton, usponi i padovi. Mogao bi i Chelsea biti prvak.

stanke...

pre 4 godine

Ovako ste pisali i prosle sezone, da li je isti autor ili nije, ne znam, ali znam da niste bili u pravu...zaista je jos rano za titulu...

reflektor

pre 4 godine

Posto sz opet Siti i Liverpul glavni u borbi za trofej,prednost je Liverpulova.Oscojili su LS,iskusniji su zbog prosle sezone,a Siti bas hoce LS.Lose im ide za sad,a Liverpul igra sampionski-razlog su ovakve pobede(unapred dobijene).Setite se MU sa Fergijem,u derbijima sa jakima bude i ovako i onako,ali zato su na ostalim utakmicama skupljani bodovi i to donosi titulu.

Djole23

pre 4 godine

Ne bih rekao da je prvenstvo u kome svaki tim može da pobedi svaki (primer je pobeda Wolves-a nad City-jem juče) rešena posle 8 kola. Liverpul jeste krenuo odlično ali tek dolaze najveći napori i najteže utakmice i tu je City u prednosti jer ima dužu klupu.

Nije ovo ling long ping pong liga da se rešava u septembru.

Pozdrav za sve ljubitelje Premier lige Engleske.

Petar Pan

pre 4 godine

Dva su problemcica tu prisutna... Prvi nije to liga bez briga kao nasa da se na 6 bodova prednosti u prvih 8 kola moze planirati titula... A drugi, Liverpool je to, samo je pitanje vremena kada ce poceti da prosipaju bodove protiv malih protivnika, mnogo je ostalo do kraja... U pitanju je liga u kojoj Chelsea na kraju moze uzeti titulu...

Kontraš

pre 4 godine

Što bi rekao Pantić “svi gube samo Liverpul ne” jedini u evropi. Ups, do juce sam mislio da samo Zvezda u evropi ne gubi, kad tu i Liverpul.

Petar Pan

pre 4 godine

Dva su problemcica tu prisutna... Prvi nije to liga bez briga kao nasa da se na 6 bodova prednosti u prvih 8 kola moze planirati titula... A drugi, Liverpool je to, samo je pitanje vremena kada ce poceti da prosipaju bodove protiv malih protivnika, mnogo je ostalo do kraja... U pitanju je liga u kojoj Chelsea na kraju moze uzeti titulu...

Neutralan

pre 4 godine

Moze biti, imaju jako veliku prednost, bukvalno za svako kolo su po bod ispred svih. Budu li uspeli da dodju do meca sa Sitijem a da ne izgube ni jedan bod, onda prednost moze biti i do 11 bodova, sto bi vec bilo previse.

NSslaninar

pre 4 godine

Rano je govoriti da je to "ta" sezona. Nije ni počela sezona kako valja,a neki govore čija će biti titula,drugi odustaju,treći govore da ih ne zanima titula a na prvom su mestu itd. Kako u životu,tako i u fudbalu sve se može okrenuti preko noći...ili kod nas ne može. Videćemo, šteta bi bila da ovako jak L'pul ne osvoji titulu.

stanke...

pre 4 godine

Ovako ste pisali i prosle sezone, da li je isti autor ili nije, ne znam, ali znam da niste bili u pravu...zaista je jos rano za titulu...

Srle

pre 4 godine

Rano je za pricu o titulama. Autora teksta cijenim po mnogim prijasnjim dobrim tekstovima, ali ovaj sigurno nije na mjestu. 8 kola i prica o tituli? Dvije povrede i sve pada u vodu. Liverpool nema dubinu kao City, zamislite 3 kola bez Salaha i Manea!!!! Prvenstvo je maraton, usponi i padovi. Mogao bi i Chelsea biti prvak.

Djole23

pre 4 godine

Ne bih rekao da je prvenstvo u kome svaki tim može da pobedi svaki (primer je pobeda Wolves-a nad City-jem juče) rešena posle 8 kola. Liverpul jeste krenuo odlično ali tek dolaze najveći napori i najteže utakmice i tu je City u prednosti jer ima dužu klupu.

Nije ovo ling long ping pong liga da se rešava u septembru.

Pozdrav za sve ljubitelje Premier lige Engleske.

reflektor

pre 4 godine

Posto sz opet Siti i Liverpul glavni u borbi za trofej,prednost je Liverpulova.Oscojili su LS,iskusniji su zbog prosle sezone,a Siti bas hoce LS.Lose im ide za sad,a Liverpul igra sampionski-razlog su ovakve pobede(unapred dobijene).Setite se MU sa Fergijem,u derbijima sa jakima bude i ovako i onako,ali zato su na ostalim utakmicama skupljani bodovi i to donosi titulu.

Ivan

pre 4 godine

Klasicna srpska posla. Imas lepu ekipu, sve pobedjujes i vec si sampion iako prvenstvo nije ni pocelo ili je tek pocelo. Tako smo i mi bili prvaci sveta u kosarci u julu i na kraju gde smo zavrsili....

dzevla

pre 4 godine

Sjetite se sezone kad je Celzi prvih 7-8 kola dobijao sve utakmice sa rezultatima 5:0, 6:0, 7:1 i na kraju nisu uzeli titulu. Cekajte da vidimo da li ce ih poremetiti prvi poraz u sezoni kao prosle godine, a plus nemaju dovoljno igraca u rotaciji za 4 takmicenja.

Slobodni Klikeri

pre 4 godine

@(rwq, 7. oktobar 2019 12:13)

Ma,da bre. Izuzetno je kompetitivno igrati LS sa timovima poput Lila,Nice, Njukasla, Totenhema, Volsburga,Hofenhajma, Viljareala,Brage, Sosijedada, Atalante...i to na ustrb Zvezde,Partizana, Sparte Prag, Legije, Steaue... Toliko je komeptitivno da je takav "kompetitivni" UEFA sistem od ekipa poput Ajaksa ili Benfike naravio prosecne evro klubove kojima je uspeh da prodju grupu,a od Celsija,PSZ-a ili cak i Atletiko Madrida (ciji sam simpatizer) napravio SILE. Danasnja deca (mozda cak i poput tebe) ni ne znaju da su to do skoro bili izuzetno prosecni timovi cak i za svoje lige. Uzdigli su se tako sto im je sistem godinama omogucavao da kao drugi,treci ili cetvrti igraju LS i zgrcu milione. A,sve na ustrb sampiona iz ostatka Evrope (istocne,jugoistocne, srednje,severne)
Ali nemoj da se brines i nerviras, nece UEFA nikada vratiti na staro,kako i treba da bude,jer bi najbogati klubovi momentalno napustili UEFA takmicenja i organizovali svoju ligu.I ovako ih stalno cimaju. Ja to samo pricam onako,da se zna,da mladji znaju da je npr. Totenhem jedna prosecna evro ekipa bez ikakvih ozbiljnih uspeha poslednjih 50 godina kako u Evropi,tako i u PL.

sef strucnog staba

pre 4 godine

@drago Mozete vi da pljujete Van Dajka do mile volje. Meni kao fudbalskom znalcu je dovoljno da vidim na sta lici odbrana Liverpula sad, a na sta je pre Virdzila. Bili su u rangu Arsenala i svako je apsolutno mogao da im da po 2 gola najlaganije. Danas to nije slucaj.

drmr

pre 4 godine

I prosle sezone je Lpool bezao isto bodova posle jos vise kola, pa nista. Polako. To je engleska liga, nije ling long. Svako svakom uzima bodove

Elnino92

pre 4 godine

Rano je jos pricati o tituli, prosle godine su imali 7 bodova prednosti u 30-om kolu. Sa druge strane deluje da moze da bude sampionska sezona jer Liverpul u proslosti nije znao da pobedjuje u utakmicama kada im lose ide, ove je to drugacije, pobede protiv Sefilda i Lestera tipican primer.

Kontraš

pre 4 godine

Što bi rekao Pantić “svi gube samo Liverpul ne” jedini u evropi. Ups, do juce sam mislio da samo Zvezda u evropi ne gubi, kad tu i Liverpul.

AlCapo

pre 4 godine

Trenutni golman Liverpoola je prilicna truba, sto nekad izaziva paniku u odbrani. Valjda ce sa Alisonom na golu odbrana biti znatno sigurnija, i to moze da im donese titulu.

Poslednji skaut

pre 4 godine

Sledecih 5 kola su jako bitni...igraju sa Junajtedom, Sparsima i Sitijem (poslednje dve kod kuce)... ako nakon toga zadrze prednost od bar 4-5 bodova, imaju ozbiljne sanse. Inace Siti je imao u ovih 8 kola protivnike koji su osvojili manje bodova do sad od Liverpulovih rivala. Takodje, treba znati da L'pool nema tezak raspored u novogodisnjem ludilu, ali ima u to vreme glupo svetsko prvenstvo za klubove sto ce ih sigurno malo poremetiti. YNWA!

menadjer

pre 4 godine

@Zare bolje se informisi, Liverpul je prosle sezone imao prednost od 7 poena u 20.kolu, koje je bilo pre duela na Etihadu gde je Siti pobedio i od tada se prednost samo smanjivala. Na 10kola pre kraja Liverpul je imao 1bod vise od Sitija.

ynwa_montoya

pre 4 godine

Realno još je rano da se priča o tituli ali kao da se stvarno oseti u vazduhu da je ovo ta sezona. Plaši me što je klupa u odnosu na City tanka, šta bi bilo da se recimo neko od napadača povredi, Liverpul ne bi mogao da nadoknadi to nikako. Nadam se da će se kupovati u zimskom prelaznom roku, i City se mora jednostavno pobediti na Anfieldu, kupovi bataliti, igrati samo LS

Milan

pre 4 godine

Ovo kolo u poslednjim sekundama pobeda, prošlo kolo pobeda posle ogromne greške golmana. S druge strane Siti gubi na svom od Vulvsa. Liverpul ako ove sezone ne osvoji titulu može i zvanično da promeni naziv u Luzerpul.

Slobodni Klikeri

pre 4 godine

Bas mi pre neki dan palo na pamet da se igra po starom pravilu,samo sampioni drzava, Liverpul jos uvek ne bi video LS,a samim tim ne bi zaradio gomilu para i postao bi klub sredine tabele. Mozda bi cak doziveo i sudbinu Notingem Foresta ili Lidsa. Isto tako ni Junajted ne bi video LS godinama od Fergusona. Takodje ni gomilu para. Isto vazi i za mnoge druge timove iz liga petice koji nikada nisu bili sampioni,a igrali su LS cesto ili redovno i tako im je UEFA omogucila da imaju gomilu para kao da su visestruku sampioni svojih drzava,a ustvari su timovi koji ili nemaju nijednu titulu ili imaju neke titule od pre 40,50,60 godina.

Drug Ostoja

pre 4 godine

ne lupaj gluposti.

da nije olbrajton juce napravio idiotski penal u 95min liverpul bi izgubio poene. samo 2min pre toga lester je mogao do pobede!

nista se ne razlikuje ovaj liverpul od onoga od prosle god.

celzi osvaja ove god! lampard igra najmoderniji fudbal. celzi osvaja I ligu sampiona I englesku ove god. bez kiksa do kraja! abraham najbolji strelac!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sinonim za sonatu, zapamtite to ime, 7. oktobar 2019 10:54)
Celsi ,a ne Celzi.

rwq

pre 4 godine

@Slobodni kliker

A meni pada napamet, kada bi stvarno samo sampioni drzava igrali LS gledali bi svake godine jos 10 krseva poput Zvezde i Partizana i titula bi se selila preko 4-5 klubova (Spanski, Francuski, Nemacki, Engleski, Italijanski sampion) i videli bi mozda 3 dobra duela.

Ovako, LS je kompetetivan, svima je jasno da su Zvezda i Partizan u rangu 5 engleske i 10te nemacke lige pa moraju na kvalifikacije i dobre duele imate i u grupi, a od cetvrtine finala, kada skart otpadne u osmini, imate gomilu dobrih duela, uz poneko iznenadjenje kada neko od nefavorita ne skartira u osmini.

kako da ne

pre 4 godine

Po meni je Siti jači tim, jesu kiksnuli ali nema veze. Moraće i Liverpul da kiksne par puta jer je to neminovno pogotovo u delu oko Božića kada ce se ogledati dužina klupe Sitija koji takodje nemaju nešto jaku klupu, ali svakako jaču od Liverpula. Videcemo na kraju, nisam navijac nijednih, tako da se radujem dobroj borbi do kraja :)

železničar

pre 4 godine

Ovi su nešto kao Partizan. Lakše im je da uzmu LŠ nego domaću ligu. Jedina razlika je što je njihova liga nenormalno jaka, a kod nas su razlozi sasvim druge prirode.

Sinonim za sonatu, zapamtite to ime

pre 4 godine

Tek je 8mo kolo ljudi
(AcaPetrovic, 07. oktobar 2019 11:06

@aca
sta se ti mesas u fudbal. idi u brazil.

darre

pre 4 godine

Jedna kratka analiza:

Kada je Liverpul u januaru otišao na plus 7, išli smo u gostima Sitiju koji je imao meč manje.
Sada je plus 8, i jednak broj mečeva.

Dalje, Liverpul je odigrao dva meča protiv ekipa iz TOP 6, Siti je odigrao jedan. Ono što je važno, do medjusobnog susreta 10. novembra, Liverpulu će to biti 5. meč protiv TOP 6, i time će završiti sa njima do 2020, a Sitiju tek drugi.

Dakle, Sitijevih prvih 10 utakmica NA PAPIRU je lako, ali su već ispustili 8 poena.

Dug je put, tek je oktobar, ali 8 bodova je jako fina prednost za održavanje. Siti je imao povrede, ali i mi igramo 8 utakmica sa rezervnim golmanom, ipak osjeća se da je Siti ranjiv, pogotovo sa odbranom gdje su Fernandinjo i Otamendi, Kanselo koji je više krilo i Zinčenko.

Liverpul će nakon pauze čekati mečevi: Junajted u gostima, Totenhem kući, Aston Vila u gostima, i Mančester Siti kod kuće. Nakon toga, biće mnoge stvari mnogo jasnije. Siti sljedeći meč gostuje Kristal Palasu.

rogh

pre 4 godine

ako siti opet bude imao 18 pobjeda u drugi dio sezone kao lani liverpul sigurno nece osvojiti ligu osim ako do tad ne stvori prednost od nekih 15bodova sto je suludo...po mom skromnom misljenju i ubjedjenju liverpul je i proslu polusezonu odigrao sampionski, 46osvojenih od mogucih 57 je, uz prednost od 7 bodova iz prve polusezone trebala da garantuje titulu ali se ocigledno protiv nekih stvari nije moglo. liverpul je cijelu proslu sezonu imao 3 REALNA rezultatska kiksa (west ham, lester i poraz na etihadu, bod kod arsenala, celsija, evertona i junajteda te kuci sa sitijem tesko da mozete nazvati kiksom). klopu je sada iskustvo na strani i zna da nece moci da kalkulise i nada se da ce recimo junajted ili celsi otkinuti koji bod sitiju nego se uzdaj u se i svoje kljuse. bez obzira na to ipak mislim da ce liverpulu jos 22 pobjede, uz uslov da bar jedna bude protiv sitija donijeti premier ligu...

dupli_kantar

pre 4 godine

...na jedevite jade je pobedio Šefild Junajted u gostima kada je bio totalno nadigran i imao mnogo sreće i evo sada i na Enbfildu u dubokoj nadoknadi vremena iz penala protiv Lestera jedva stiže do pobede..
(Ivan Veljković, 7. oktobar 2019 17:43)

1. "na jedvite jade"!? Šta si ti gledao? Gol jesu srećno dali, ali ostatk utakmice...ma...kome ja objašnjavam. Čisto informativno, Liverpool na toj utakmici nije nastupio u crvenim dresovima.

2. Lester je ekipa koja će se ove sezone itekako boriti da uđe u top6 i ubeđen sam da će nekome od tzv. velikih 6 poremetiti planove. Imaju ozbiljan tim, ozbiljnog trenera i vrlo lako se može desiti da pojedeš svoje reči na kraju sezone. Na kraju krajeva, i da je ostalo 1:1, to ne bi bila bruka (i imali bi leppih 6 bodova prednosti).

*profesor*

pre 4 godine

Vidim da ovde mmogo njih pise kako je u engleskoj sve regularno i da je prerano za ocenu da li neko moze do titule.
Ja imam neko malo drugacije misljenje. Jeste tamo sve dosta sredjenije i regularnije, ali ipak.. mislim da marketing igra veliku ulogu. Za Ligu je bila velika stvar da pre par sezona osvoji Lester. Ogromna stvar i ubedjen sam da je bilo pomoci.
Sada je bitna stvar da posle toliko vremena, decenija, osvoji Liverpul. Jednistavno to su znacajne stvari za imidz lige i mislim da ce imati pomoc na svojoj strani. Ne veliku i mozda ne toliko primetnu ali za vec tako jak i uigran tim mislim sasvim dovoljnu.

drago

pre 4 godine

Prevara Van Dijk opet kiksao kao i protiv Napolija. Ako su Salah i Mane najbolji igraci Liverpoola, kako je on dobio nagradu za najboljeg igraca nakon prve prave sezone.
Lovren ga skoro spasio kao sto je i cijelu pretproslu LP.
Njega bi za ovo vec vjesali a ovog ni ne spominju.
Lovren je kikser u dresu Liverpoola ali i Van Dijk je prespor i nije ta klasa za kojeg ga se proziva.

Sinonim za sonatu, zapamtite to ime

pre 4 godine

ne lupaj gluposti.

da nije olbrajton juce napravio idiotski penal u 95min liverpul bi izgubio poene. samo 2min pre toga lester je mogao do pobede!

nista se ne razlikuje ovaj liverpul od onoga od prosle god.

celzi osvaja ove god! lampard igra najmoderniji fudbal. celzi osvaja I ligu sampiona I englesku ove god. bez kiksa do kraja! abraham najbolji strelac!

Галатасарајево

pre 4 godine

Ја сам то на почетку већ говорио, да Лузерпул узима ПЛ, а Сити ће пробати ЛШ. Једноставно је намјештено. Веееелике паре су у игри људи. Није то Пингпонг лига... Јунајдед, банана, Арсенал банана, Тотенам банана, Сити као губи бодове од бораније, Челси банана, и онда Лузерпул узме - ћао здраво!

Bodibond

pre 4 godine

ima jedna dobra fora 
junajtedov smajhel 
je napravio sina koji je osvojio PL 
a Liverpul jos nije
(Jamie Vardy, 07. oktobar 2019 13:51)

Ima jos jedna fora, Liverpul nema Smajhela.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Ne treba žuriti sa tvrdnjama da je Liverpul već sada šampion Engleske posle 8 odigranih kola i velikih 8 bodova prednosti nad jedinim konkurentom za titulu Mančester Sitijem koji je napravio par neočekivanih kikseva. A zašto ne treba žuriti? Pa zato jer ima još dosta do kraja prvenstva i zato jer je i prošle sezone negde na polovini lige Liverpul imao ogromnih 7 bodova prednosti nad Mančester Sitijem pa svi dobro znamo na koji način se sve to okončalo na kraju. Daleko je kraj prvenstva. Ima još mnogo mečeva do kraja lige. A Liverpul je već sada u poslednja dva kola pokazao da i te kako može da kiksne, na jedevite jade je pobedio Šefild Junajted u gostima kada je bio totalno nadigran i imao mnogo sreće i evo sada i na Enbfildu u dubokoj nadoknadi vremena iz penala protiv Lestera jedva stiže do pobede! Dakle pitanje je trenutka kada će pljusnuti o tle i to svom žestinom, i samo da Građani malo povežu svoje redove i uđu u onu njihovu prepoznatljivu seriju i eto ih ponovo na vrhu!

Petar Pan

pre 4 godine

Dva su problemcica tu prisutna... Prvi nije to liga bez briga kao nasa da se na 6 bodova prednosti u prvih 8 kola moze planirati titula... A drugi, Liverpool je to, samo je pitanje vremena kada ce poceti da prosipaju bodove protiv malih protivnika, mnogo je ostalo do kraja... U pitanju je liga u kojoj Chelsea na kraju moze uzeti titulu...

drago

pre 4 godine

Prevara Van Dijk opet kiksao kao i protiv Napolija. Ako su Salah i Mane najbolji igraci Liverpoola, kako je on dobio nagradu za najboljeg igraca nakon prve prave sezone.
Lovren ga skoro spasio kao sto je i cijelu pretproslu LP.
Njega bi za ovo vec vjesali a ovog ni ne spominju.
Lovren je kikser u dresu Liverpoola ali i Van Dijk je prespor i nije ta klasa za kojeg ga se proziva.

Галатасарајево

pre 4 godine

Ја сам то на почетку већ говорио, да Лузерпул узима ПЛ, а Сити ће пробати ЛШ. Једноставно је намјештено. Веееелике паре су у игри људи. Није то Пингпонг лига... Јунајдед, банана, Арсенал банана, Тотенам банана, Сити као губи бодове од бораније, Челси банана, и онда Лузерпул узме - ћао здраво!

železničar

pre 4 godine

Ovi su nešto kao Partizan. Lakše im je da uzmu LŠ nego domaću ligu. Jedina razlika je što je njihova liga nenormalno jaka, a kod nas su razlozi sasvim druge prirode.

Sinonim za sonatu, zapamtite to ime

pre 4 godine

ne lupaj gluposti.

da nije olbrajton juce napravio idiotski penal u 95min liverpul bi izgubio poene. samo 2min pre toga lester je mogao do pobede!

nista se ne razlikuje ovaj liverpul od onoga od prosle god.

celzi osvaja ove god! lampard igra najmoderniji fudbal. celzi osvaja I ligu sampiona I englesku ove god. bez kiksa do kraja! abraham najbolji strelac!

Slobodni Klikeri

pre 4 godine

Bas mi pre neki dan palo na pamet da se igra po starom pravilu,samo sampioni drzava, Liverpul jos uvek ne bi video LS,a samim tim ne bi zaradio gomilu para i postao bi klub sredine tabele. Mozda bi cak doziveo i sudbinu Notingem Foresta ili Lidsa. Isto tako ni Junajted ne bi video LS godinama od Fergusona. Takodje ni gomilu para. Isto vazi i za mnoge druge timove iz liga petice koji nikada nisu bili sampioni,a igrali su LS cesto ili redovno i tako im je UEFA omogucila da imaju gomilu para kao da su visestruku sampioni svojih drzava,a ustvari su timovi koji ili nemaju nijednu titulu ili imaju neke titule od pre 40,50,60 godina.

rwq

pre 4 godine

@Slobodni kliker

A meni pada napamet, kada bi stvarno samo sampioni drzava igrali LS gledali bi svake godine jos 10 krseva poput Zvezde i Partizana i titula bi se selila preko 4-5 klubova (Spanski, Francuski, Nemacki, Engleski, Italijanski sampion) i videli bi mozda 3 dobra duela.

Ovako, LS je kompetetivan, svima je jasno da su Zvezda i Partizan u rangu 5 engleske i 10te nemacke lige pa moraju na kvalifikacije i dobre duele imate i u grupi, a od cetvrtine finala, kada skart otpadne u osmini, imate gomilu dobrih duela, uz poneko iznenadjenje kada neko od nefavorita ne skartira u osmini.

Neutralan

pre 4 godine

Moze biti, imaju jako veliku prednost, bukvalno za svako kolo su po bod ispred svih. Budu li uspeli da dodju do meca sa Sitijem a da ne izgube ni jedan bod, onda prednost moze biti i do 11 bodova, sto bi vec bilo previse.

Bodibond

pre 4 godine

ima jedna dobra fora 
junajtedov smajhel 
je napravio sina koji je osvojio PL 
a Liverpul jos nije
(Jamie Vardy, 07. oktobar 2019 13:51)

Ima jos jedna fora, Liverpul nema Smajhela.

Kontraš

pre 4 godine

Što bi rekao Pantić “svi gube samo Liverpul ne” jedini u evropi. Ups, do juce sam mislio da samo Zvezda u evropi ne gubi, kad tu i Liverpul.

Ivan Veljković

pre 4 godine

Ne treba žuriti sa tvrdnjama da je Liverpul već sada šampion Engleske posle 8 odigranih kola i velikih 8 bodova prednosti nad jedinim konkurentom za titulu Mančester Sitijem koji je napravio par neočekivanih kikseva. A zašto ne treba žuriti? Pa zato jer ima još dosta do kraja prvenstva i zato jer je i prošle sezone negde na polovini lige Liverpul imao ogromnih 7 bodova prednosti nad Mančester Sitijem pa svi dobro znamo na koji način se sve to okončalo na kraju. Daleko je kraj prvenstva. Ima još mnogo mečeva do kraja lige. A Liverpul je već sada u poslednja dva kola pokazao da i te kako može da kiksne, na jedevite jade je pobedio Šefild Junajted u gostima kada je bio totalno nadigran i imao mnogo sreće i evo sada i na Enbfildu u dubokoj nadoknadi vremena iz penala protiv Lestera jedva stiže do pobede! Dakle pitanje je trenutka kada će pljusnuti o tle i to svom žestinom, i samo da Građani malo povežu svoje redove i uđu u onu njihovu prepoznatljivu seriju i eto ih ponovo na vrhu!

Drug Ostoja

pre 4 godine

ne lupaj gluposti.

da nije olbrajton juce napravio idiotski penal u 95min liverpul bi izgubio poene. samo 2min pre toga lester je mogao do pobede!

nista se ne razlikuje ovaj liverpul od onoga od prosle god.

celzi osvaja ove god! lampard igra najmoderniji fudbal. celzi osvaja I ligu sampiona I englesku ove god. bez kiksa do kraja! abraham najbolji strelac!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sinonim za sonatu, zapamtite to ime, 7. oktobar 2019 10:54)
Celsi ,a ne Celzi.

*profesor*

pre 4 godine

Vidim da ovde mmogo njih pise kako je u engleskoj sve regularno i da je prerano za ocenu da li neko moze do titule.
Ja imam neko malo drugacije misljenje. Jeste tamo sve dosta sredjenije i regularnije, ali ipak.. mislim da marketing igra veliku ulogu. Za Ligu je bila velika stvar da pre par sezona osvoji Lester. Ogromna stvar i ubedjen sam da je bilo pomoci.
Sada je bitna stvar da posle toliko vremena, decenija, osvoji Liverpul. Jednistavno to su znacajne stvari za imidz lige i mislim da ce imati pomoc na svojoj strani. Ne veliku i mozda ne toliko primetnu ali za vec tako jak i uigran tim mislim sasvim dovoljnu.

Srle

pre 4 godine

Rano je za pricu o titulama. Autora teksta cijenim po mnogim prijasnjim dobrim tekstovima, ali ovaj sigurno nije na mjestu. 8 kola i prica o tituli? Dvije povrede i sve pada u vodu. Liverpool nema dubinu kao City, zamislite 3 kola bez Salaha i Manea!!!! Prvenstvo je maraton, usponi i padovi. Mogao bi i Chelsea biti prvak.

sef strucnog staba

pre 4 godine

@drago Mozete vi da pljujete Van Dajka do mile volje. Meni kao fudbalskom znalcu je dovoljno da vidim na sta lici odbrana Liverpula sad, a na sta je pre Virdzila. Bili su u rangu Arsenala i svako je apsolutno mogao da im da po 2 gola najlaganije. Danas to nije slucaj.

NSslaninar

pre 4 godine

Rano je govoriti da je to "ta" sezona. Nije ni počela sezona kako valja,a neki govore čija će biti titula,drugi odustaju,treći govore da ih ne zanima titula a na prvom su mestu itd. Kako u životu,tako i u fudbalu sve se može okrenuti preko noći...ili kod nas ne može. Videćemo, šteta bi bila da ovako jak L'pul ne osvoji titulu.

Poslednji skaut

pre 4 godine

Sledecih 5 kola su jako bitni...igraju sa Junajtedom, Sparsima i Sitijem (poslednje dve kod kuce)... ako nakon toga zadrze prednost od bar 4-5 bodova, imaju ozbiljne sanse. Inace Siti je imao u ovih 8 kola protivnike koji su osvojili manje bodova do sad od Liverpulovih rivala. Takodje, treba znati da L'pool nema tezak raspored u novogodisnjem ludilu, ali ima u to vreme glupo svetsko prvenstvo za klubove sto ce ih sigurno malo poremetiti. YNWA!

Djole23

pre 4 godine

Ne bih rekao da je prvenstvo u kome svaki tim može da pobedi svaki (primer je pobeda Wolves-a nad City-jem juče) rešena posle 8 kola. Liverpul jeste krenuo odlično ali tek dolaze najveći napori i najteže utakmice i tu je City u prednosti jer ima dužu klupu.

Nije ovo ling long ping pong liga da se rešava u septembru.

Pozdrav za sve ljubitelje Premier lige Engleske.

Sinonim za sonatu, zapamtite to ime

pre 4 godine

Tek je 8mo kolo ljudi
(AcaPetrovic, 07. oktobar 2019 11:06

@aca
sta se ti mesas u fudbal. idi u brazil.

ynwa_montoya

pre 4 godine

Realno još je rano da se priča o tituli ali kao da se stvarno oseti u vazduhu da je ovo ta sezona. Plaši me što je klupa u odnosu na City tanka, šta bi bilo da se recimo neko od napadača povredi, Liverpul ne bi mogao da nadoknadi to nikako. Nadam se da će se kupovati u zimskom prelaznom roku, i City se mora jednostavno pobediti na Anfieldu, kupovi bataliti, igrati samo LS

Milan

pre 4 godine

Ovo kolo u poslednjim sekundama pobeda, prošlo kolo pobeda posle ogromne greške golmana. S druge strane Siti gubi na svom od Vulvsa. Liverpul ako ove sezone ne osvoji titulu može i zvanično da promeni naziv u Luzerpul.

Slobodni Klikeri

pre 4 godine

@(rwq, 7. oktobar 2019 12:13)

Ma,da bre. Izuzetno je kompetitivno igrati LS sa timovima poput Lila,Nice, Njukasla, Totenhema, Volsburga,Hofenhajma, Viljareala,Brage, Sosijedada, Atalante...i to na ustrb Zvezde,Partizana, Sparte Prag, Legije, Steaue... Toliko je komeptitivno da je takav "kompetitivni" UEFA sistem od ekipa poput Ajaksa ili Benfike naravio prosecne evro klubove kojima je uspeh da prodju grupu,a od Celsija,PSZ-a ili cak i Atletiko Madrida (ciji sam simpatizer) napravio SILE. Danasnja deca (mozda cak i poput tebe) ni ne znaju da su to do skoro bili izuzetno prosecni timovi cak i za svoje lige. Uzdigli su se tako sto im je sistem godinama omogucavao da kao drugi,treci ili cetvrti igraju LS i zgrcu milione. A,sve na ustrb sampiona iz ostatka Evrope (istocne,jugoistocne, srednje,severne)
Ali nemoj da se brines i nerviras, nece UEFA nikada vratiti na staro,kako i treba da bude,jer bi najbogati klubovi momentalno napustili UEFA takmicenja i organizovali svoju ligu.I ovako ih stalno cimaju. Ja to samo pricam onako,da se zna,da mladji znaju da je npr. Totenhem jedna prosecna evro ekipa bez ikakvih ozbiljnih uspeha poslednjih 50 godina kako u Evropi,tako i u PL.

stanke...

pre 4 godine

Ovako ste pisali i prosle sezone, da li je isti autor ili nije, ne znam, ali znam da niste bili u pravu...zaista je jos rano za titulu...

AlCapo

pre 4 godine

Trenutni golman Liverpoola je prilicna truba, sto nekad izaziva paniku u odbrani. Valjda ce sa Alisonom na golu odbrana biti znatno sigurnija, i to moze da im donese titulu.

kako da ne

pre 4 godine

Po meni je Siti jači tim, jesu kiksnuli ali nema veze. Moraće i Liverpul da kiksne par puta jer je to neminovno pogotovo u delu oko Božića kada ce se ogledati dužina klupe Sitija koji takodje nemaju nešto jaku klupu, ali svakako jaču od Liverpula. Videcemo na kraju, nisam navijac nijednih, tako da se radujem dobroj borbi do kraja :)

reflektor

pre 4 godine

Posto sz opet Siti i Liverpul glavni u borbi za trofej,prednost je Liverpulova.Oscojili su LS,iskusniji su zbog prosle sezone,a Siti bas hoce LS.Lose im ide za sad,a Liverpul igra sampionski-razlog su ovakve pobede(unapred dobijene).Setite se MU sa Fergijem,u derbijima sa jakima bude i ovako i onako,ali zato su na ostalim utakmicama skupljani bodovi i to donosi titulu.

dzevla

pre 4 godine

Sjetite se sezone kad je Celzi prvih 7-8 kola dobijao sve utakmice sa rezultatima 5:0, 6:0, 7:1 i na kraju nisu uzeli titulu. Cekajte da vidimo da li ce ih poremetiti prvi poraz u sezoni kao prosle godine, a plus nemaju dovoljno igraca u rotaciji za 4 takmicenja.

Ivan

pre 4 godine

Klasicna srpska posla. Imas lepu ekipu, sve pobedjujes i vec si sampion iako prvenstvo nije ni pocelo ili je tek pocelo. Tako smo i mi bili prvaci sveta u kosarci u julu i na kraju gde smo zavrsili....

menadjer

pre 4 godine

@Zare bolje se informisi, Liverpul je prosle sezone imao prednost od 7 poena u 20.kolu, koje je bilo pre duela na Etihadu gde je Siti pobedio i od tada se prednost samo smanjivala. Na 10kola pre kraja Liverpul je imao 1bod vise od Sitija.

dupli_kantar

pre 4 godine

...na jedevite jade je pobedio Šefild Junajted u gostima kada je bio totalno nadigran i imao mnogo sreće i evo sada i na Enbfildu u dubokoj nadoknadi vremena iz penala protiv Lestera jedva stiže do pobede..
(Ivan Veljković, 7. oktobar 2019 17:43)

1. "na jedvite jade"!? Šta si ti gledao? Gol jesu srećno dali, ali ostatk utakmice...ma...kome ja objašnjavam. Čisto informativno, Liverpool na toj utakmici nije nastupio u crvenim dresovima.

2. Lester je ekipa koja će se ove sezone itekako boriti da uđe u top6 i ubeđen sam da će nekome od tzv. velikih 6 poremetiti planove. Imaju ozbiljan tim, ozbiljnog trenera i vrlo lako se može desiti da pojedeš svoje reči na kraju sezone. Na kraju krajeva, i da je ostalo 1:1, to ne bi bila bruka (i imali bi leppih 6 bodova prednosti).

drmr

pre 4 godine

I prosle sezone je Lpool bezao isto bodova posle jos vise kola, pa nista. Polako. To je engleska liga, nije ling long. Svako svakom uzima bodove

Elnino92

pre 4 godine

Rano je jos pricati o tituli, prosle godine su imali 7 bodova prednosti u 30-om kolu. Sa druge strane deluje da moze da bude sampionska sezona jer Liverpul u proslosti nije znao da pobedjuje u utakmicama kada im lose ide, ove je to drugacije, pobede protiv Sefilda i Lestera tipican primer.

rogh

pre 4 godine

ako siti opet bude imao 18 pobjeda u drugi dio sezone kao lani liverpul sigurno nece osvojiti ligu osim ako do tad ne stvori prednost od nekih 15bodova sto je suludo...po mom skromnom misljenju i ubjedjenju liverpul je i proslu polusezonu odigrao sampionski, 46osvojenih od mogucih 57 je, uz prednost od 7 bodova iz prve polusezone trebala da garantuje titulu ali se ocigledno protiv nekih stvari nije moglo. liverpul je cijelu proslu sezonu imao 3 REALNA rezultatska kiksa (west ham, lester i poraz na etihadu, bod kod arsenala, celsija, evertona i junajteda te kuci sa sitijem tesko da mozete nazvati kiksom). klopu je sada iskustvo na strani i zna da nece moci da kalkulise i nada se da ce recimo junajted ili celsi otkinuti koji bod sitiju nego se uzdaj u se i svoje kljuse. bez obzira na to ipak mislim da ce liverpulu jos 22 pobjede, uz uslov da bar jedna bude protiv sitija donijeti premier ligu...

darre

pre 4 godine

Jedna kratka analiza:

Kada je Liverpul u januaru otišao na plus 7, išli smo u gostima Sitiju koji je imao meč manje.
Sada je plus 8, i jednak broj mečeva.

Dalje, Liverpul je odigrao dva meča protiv ekipa iz TOP 6, Siti je odigrao jedan. Ono što je važno, do medjusobnog susreta 10. novembra, Liverpulu će to biti 5. meč protiv TOP 6, i time će završiti sa njima do 2020, a Sitiju tek drugi.

Dakle, Sitijevih prvih 10 utakmica NA PAPIRU je lako, ali su već ispustili 8 poena.

Dug je put, tek je oktobar, ali 8 bodova je jako fina prednost za održavanje. Siti je imao povrede, ali i mi igramo 8 utakmica sa rezervnim golmanom, ipak osjeća se da je Siti ranjiv, pogotovo sa odbranom gdje su Fernandinjo i Otamendi, Kanselo koji je više krilo i Zinčenko.

Liverpul će nakon pauze čekati mečevi: Junajted u gostima, Totenhem kući, Aston Vila u gostima, i Mančester Siti kod kuće. Nakon toga, biće mnoge stvari mnogo jasnije. Siti sljedeći meč gostuje Kristal Palasu.