Nedelja, 06.10.2019.

17:47

Voždovac nokautirao Partizan u 96. minutu!

Fudbaleri Voždovca pobedili su Partizan na gostovanju rezultatom 2:1 u 11. kolu Superlige Srbije.

Izvor: LN

Voždovac nokautirao Partizan u 96. minutu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

470 Komentari

Sortiraj po:

analiza

pre 4 godine

"Нема кукања чзститај те заслужену победу Водовци и још једном и миру одледајте снимак утакмице и онда ће те другачије реговати сазнаће те колико су они више трчали ,борили се и заслужено победили-честитајте им то је спортски."
(@гихт)
Vidite,meni nije problem da Par izgubi ili odigra x ako je sve to posledica SAMO onog što je bilo na terenu.Nisam gledao meč,priznajem.Odgledao sam snimak dosuđenog penala i primljene golove.Odbrana bila veća opasnost po gol Par od napada Vož.
Ono penal NIJE.
Ono je čisto bacanje u šesnaestercu.Stojković nije pipnuo napadača,bar iz za sada dostupnih uglova.
Sada samo zamislite da je TAKAV penal sviran protiv CZ na NJENOM terenu.Da je igrač protivnika pao u šesnaestercu jer ga je golman popreko pogledao i da je akcija NASTAVLJENA i kada nije dat gol,op,penal protiv CZ(da,čuo sam da postoji prednost i da se svira faul ako NIJE ostvarena-da li je ovde bio cilj dati gol Par pa kad nije pao gol tj ostvarena prednost,da svirnemo penalčić?).Ako ne bi krenuo Treći svetski rat pet minuta posle toga,bio bih u čudu.
Inače,ako ste navijač Vožd imate prava da zamerate eventualno nečestitanje,ali ako ste navijač CZ onda nemate prava-jer ,kako su beše iz CZ ćestitali Par posle zaslužene pobede u derbiju?
Samo me zanima da li će ovo biti penal-da li će "facijalna ekspresija2 Stojkovića odlučiti je li bio penal ili ne,šta kaže gospoda iz sudijske organizacije?

sheriff

pre 4 godine

sto odmaras igrace pred dvonedeljne pauze?? svaki put kad odmaras (zbog cega ih odmaras) ti gubis...
sto ti levi bek igra kao desni?

neeko

pre 4 godine

pošto je jutro pametnije od večeri da, kao grobar, konstatujem par stvari:
1.zaslužena pobeda Voždovca,po šansama i taktici generalno.utakmicu je izgubio Savo,još u odabiru igrača i taktici,ali dobro,normalno je da se negde i nekad i izgubi.partizanu fali centarfor,kao ovaj Dević,napr.sigurno su mogli da ga dovedu,a nisu.e sad umesto da pišu saopštenja,bolje neka se pripreme za prelazni rok. i dalje ima da se igra,na kraju krajeva,dobij sve i osvoji titulu
2.normalno je da se izgubi, sem kada igra zvezda.toliki strah imaju sudije da zvezda neće pobediti da sviraju i navlače da je to za nevericu.zvezda zaslužila pobedu protiv napretka,ali brate...čemu onakav penal...
pa zvezda kad je bila prvak Evrope je gubila kad-kad,a ova danas ne može/ne sme šta li

Perica

pre 4 godine

Gledam fudbal 30 godina i nisam nikad video da igrac sam sebe onako pogodi loptom. Liga nam je krs, igraci amateri, ne postoji nikakva razlika medju igracima s tim sto partizan i zvezda imaju svoje novinare koji pisu hvalospeve o igracima koje klub dovodi. 90 posto ekipa u ligi igra bunker protiv zvezde i partizana. Ja bih uveo da se za 0:0 daje 0 bodova i caooo. Igraj na bod ako hoces. Mafija nam vodi drzavu pa samim tim i sport. Unapred se zna ko uzima titulu u fudbalu. Velike se pare tu vrte. E sad zasto sudije ne sude posteno to je velika sramota, verovatno ih neko kontrolise!

GrobarskeMagle

pre 4 godine

Nemojte tako po Grobarima.Oni su imali burnu nedelju,bre pobedili Astanu vrhunsku ekipu,zatim Sava glumio u pozoristu,pa slavili 74ti rodjendan,a igrali su protiv Vozdovca bas kao da su svi igraci. Zatim je duo Tompus-Vucela end KockaOkrugla-Vuletic, tuzio Zvezdu disciplinskoj komisiji FSS. Sve u svemu KARMA.

Пуна подршка Сави и играчима!

pre 4 godine

Читам коментара дежурних ботова и жалим их. Ти психићи штанцују своје тупаве агитпроповске коментаре, а рецимо, нису се потрудили ни да одгледају утакмицу (ваљда је важно да испуне норму и зараде тај свој буџетски динар). Јер, да су одгледали утакмицу видели би константну иницијативу Партизана, доста лепих акција и гомилу стопроцентних шанси после којих је лопта завршавала у оквиру гола, избацивана је са гол линије од одбрамбених играча или је погодак врхунским одбранама спречавао сјајни голман Вождовца. С друге стране, тешко је играти после онако досуђеног пенала, где је судија јасно показао намеру да покраде и по нечијем налогу оштети Партизан. Тај пенал, потпуно је пореметио ток утакмице. а нажалост Партизан нема попут Звезде два квалитетна тима (једва је скрпио и ових 11 са којима је Сава направио одличан посао и то сада покушава да се поништи по сваку цену!). Дакле, Партизан је у синоћном поразу створио више стопостотних шанси и имао више лепих акција, него Звезда у целом досадашњем току сезоне! Наравно, ботови то не виде, али има ко види, па отуда се и шаљу "специјалци" одевени у судије, како би усвињили и поништили резултате нечијег рада. Ми, Партизановци, уопште се не заносимо освајањем титуле ове сезоне, јер одлично знамо да је то у оваквом односу снага унутар државе немогуће. Нас тренутно занима да Сава направи добар тим, да играмо за гол више, да нападамо и гледамо леп фудбал. А ви наставите да се бавите подметачинима и прљавштинама.

nista o nicemu

pre 4 godine

Pa dobro. Biće tu još kikseva jer nemamo tim za borbu na dva fronta. Druga stvar je što jedan tim u ligi ne može da kiksne. Znamo i zašto.
Ali bar mogu da se raduju tuđim pobedama nad Partizanom kas već njihov tim ne može da šutne na naš gol ?
Nego drago mi je kad vidim ove suze naših klinaca zbog poraza, ali stvarno. Oni drugi nemaju svog igrača među trideset, e to je ta razlika...
(TIGER, 07. oktobar 2019 00:35)

Tudjim pobedama? Druze, mi smo dobili Olimpijakos, mi se radujemo nasim pobedama. Vi se radujete tudjim.

Sinonim za sonatu, zapamtite to ime

pre 4 godine

mozda je partizan skuplji 3 puta od vozdovca, ali je vozdovac bio opasniji I bolji. mozda je zvezda skuplja 2 puta od partizana, ali je partizan bolji. mozda su totenhem I mancester 10 puta skuplji od zvezde I partizana, ali to u fudbalu vise ne znaci puno! pravi razliku, ali ne znaci puno. vise ikad nego pre, svako moze svakog da dobije I partizan I zvezda moraju da imaju cilj u evropi da pobede mancester I totenhem, pogotovo sto su ovi u najvecim krizama u istoriji njihovih klubova. neka nam budu inspiracije lokalni timovi koji su mnogo slabiji od partizana I zvezde, nego sto su zvezda I partizan od manu I spursa, a koji im prave probleme.

NUSKNVP +++

pre 4 godine

Partizan igra fudbal na 200% samo protiv Zvezde, iz KOMPLEKSA zbog svih ovih godina, tvrdim da smo mnogo kvalitetnija ekipa od njih ali kao sto sam rekao iz KOMPLEKSA pruzaju 200% u derbiju.
(Sale, 6. oktobar 2019 20:49)

Nije to kompleks to je GROBARSKI INAT.... Osvajamo titulu na kraju godine a vi cete da kukate kao 2017-e

Delija Momak

pre 4 godine

Kaže Savo nemoguće je da se bore za titulu u ovakvim okolnostima.I ja kažem to isto Savo.Ne možete da se borite za titulu ako vaš štoper ima dve leve noge pa asistira protivniku na pet metra kao na tacnu.

TIGER

pre 4 godine

Pa dobro. Biće tu još kikseva jer nemamo tim za borbu na dva fronta. Druga stvar je što jedan tim u ligi ne može da kiksne. Znamo i zašto.
Ali bar mogu da se raduju tuđim pobedama nad Partizanom kas već njihov tim ne može da šutne na naš gol 😀
Nego drago mi je kad vidim ove suze naših klinaca zbog poraza, ali stvarno. Oni drugi nemaju svog igrača među trideset, e to je ta razlika...

Smogovci

pre 4 godine

Kakav dan, prvo teško dobijen Napredak klub koji je pobedio Partizana ali sudijskim odlukama uzeo samo bod, drugo Primorska arhivirana kao loš dan, i za kraj oni koji šire noge u živom zidu i igraju 3x iz 1-2 rešili da mršu spuste na zemlju.
Pa neprocenljivo za sve ostalo tu je MasterCard.
Bravo danas je pobedio sport u odnosu na forum, komentare, pritisak... koliko dao Vuletić?

mr čović i dr terzić

pre 4 godine

Partizan uništi tenkiste, pa Radnički u nišu, pa Astanu tamo (koja je bolji tim i od Nišlija i od Voždovca) i onda ne može da izađe na kraj sa 'moćnim' Voždovcem. Taj isti Voždovac gubi bodove od ekipa iz donjeg dela tabele bez problema. Sava bez ikakvih emocija stoji uz aut liniju ceo meč. Boljeg pokazatelja od toga nema.

Uzgred, mislim da ekipa Voždovca nema s tim ništa. Došli da odigraju kako znaju i mogu.

nesa80

pre 4 godine

(Konstatacija, 6. oktobar 2019 22:42)
vi ste sve pa puni kvaliteta ko barsa,da vam nema sudija bili bi daleko iza partizana...kako ste vi svi realni i objektivni kad partizan izgubi,odmah tu nesto objasnjavate kako mi nemamo rotaciju,igrace,...a kad dodje derbi nema vas nigde...manite nas tog vaseg kvaliteta zvanog sudija i pametovanje.te price vi pisete ovde masovno da bi opravdali ove silne lopovluke.toliko ste realni,objektivni,fudbalski znalci...da cak pisete i obrcete kako je danas zvezda ostecena a partizan poguran.bolje pisi-zvezda ima ogromnu pomoc sudije a ne tu strucno da nam objasnjavas sve i svasta

Ivan Veljković

pre 4 godine

Partizani, veoma ste loše odigrali ovu utakmicu! I zasluženo izgubili. I za to jednostavno nemate opravdanja! Ne možete nikoga kriviti za ovo večeras, niste uspeli da na svom terenu izvučete ni bod protiv Voždovca kome ste postali prava mušterija u ovo skorašnje vreme, počeo je gotovo redovno da vas pobeđuje i na Krovu i u Humskoj i to je činjenica za koju vam niko sem vaše očajne igre nije kriv! Posle odlične partije protiv Astane večeras ste odigrali katastrofalno i tu vam mi nismo krivi. Ovo vam je stiglo kao otrežnjenje posle pobede u Derbiju i dobre igre u Kazahstanu da vas spusti malo na tle, da shvatite da ste prosek ekipa koja povremeno bljesne, a u koju je uložen ozbiljan novac. Idemo opet na plus 4 hehehehehe!

MT Vračar

pre 4 godine

Koliko povlastica ima partizan pa to je zaista strasno. Gadjaju bakljama sudiju, golman hoce da lincuje sudiju, pogrdno skandiraju predsedniku koji se bori za sve nas. Zasluzuju ogromnu kaznu a gleda im se kroz prste... Sramota
(Sasko, 6. oktobar 2019 19:22)

"pogrdno skandiraju predsedniku koji se bori za sve nas" :) dooooobro...

GrobiNS

pre 4 godine

Oni su za mene šampioni uvek, jer imaju dušu a na žalost su razjedinili GROBARE najbolje navijače na svetu, uz pomoć policije i ucena starijih vođa...

kaligula

pre 4 godine

Pre vise od 5000 godina, zato se to i ne pamti, u sezoni 2016/2017, grobari od cetvrtog-petog kola kukanje, bogoradanje, plakanje, namesteno, sudije, ne vredi da se igra, bla truc, bla truc... Zbog Grofovih gluposti Zvezda izgubi titulu, odjednom oni giganti fudbala, pobedili nepravdu, vrh, najbolji, legendarni, niko im nista ne moze, avangarda, vise nije namesteno...Jel i ove godine 'vatate na istu foru?

@гихт

pre 4 godine

Нема кукања чзститај те заслужену победу Водовци и још једном и миру одледајте снимак утакмице и онда ће те другачије реговати сазнаће те колико су они више трчали ,борили се и заслужено победили-честитајте им то је спортски.

Teška lopatarska suza

pre 4 godine

Nego , ti to plačeš ? Ne plačeš, nego suze same idu...aaaaa, e pa dobro nije sramota plakati, samo neka to bude malo dostojanstveno
(Teška lopatarska suza, 6. oktobar 2019 20:58).

Za plakanje je 0 (NULA) šuteva u okvir gola u poslednja dva derbija.
(xxx, 6. oktobar 2019 21:11)

Mislis kada se ne preiznaju DVA REGULARNA GOLA ? Bena i Milunovica ?!
Aha, pa onda ok...laku noc maleni

Saca

pre 4 godine

Loša taktika trenera ili tročlane komisije koja sedi iza Sava, nije trebalo jurcati sa drugim timom, strpljiv dosadan fudbal ali uzeti bodove. A to što komšiluk misli da treba svirati penal ili slobodan udarac na 16 m, zato što je zvezda bila bolja celu utakmicu, to je druga stvar.

zvezdaš

pre 4 godine

Velika razlika između njih i nas je ta što se oni raduju onakvoj pobedi i ovakvom porazu Partizana,a da smo mi onako pobedili verujem da se 90% navijača ne bi naslađivalo tome
(sjdjds, 06. oktobar 2019 20:53)

Vi ste se radovali kad nas je prošle godine nalupao tim čija prva tri igrača vrede pola milijarde evra.
Naslađujete se pred svaku našu evropsku utakmicu (a mi vas razočaramo), svaki naš pozitivan rezultat je ili sreća ili nameštaljka, nikad ne pobedimo zato što smo igrali dobro... baš ste onako... realni

Hahahahahaha

pre 4 godine

Svi izgubiše, Man Utd, Man City Bayern, Milan, Partizan, Totenhem samo Zvezda ne može da odigra nerešeno ili izgubi... U Severnoj Koreji.
(Artpar partizan, 06. oktobar 2019 20:58)

Ne izmisljaj. Izgubili smo od autsajdera onaj mec na JNA

Sir Oliver

pre 4 godine

E moji grobari. Džaba je sudija poništio čist gol Zvezdi u derbiju u 70-om minutu. I ovde je oprostio dva crvena kartona Stojkoviću (jedan zbog napravljenog faula u gol šansi i jedan zbog divljhanja posle dosudjenog penala). Pa što to ne iskorististe?

panke

pre 4 godine

bgd

ma jeste gari osam komada dobijamo,što samo....
tako ste pisali i za bajern...idi roni suze dok ti oči ne pobele,posle utakmice sa vozdovcem!!!

EUFORIJA

pre 4 godine

Svi izgubiše, Man Utd, Man City Bayern, Milan, Partizan, Totenhem samo Zvezda ne može da odigra nerešeno ili izgubi... U Severnoj Koreji.
(Artpar partizan, 06. oktobar 2019 20:58)

I Liverpul, Real, Barsa...

Konstatacija

pre 4 godine

Za mene ovo nije nikakvo iznenadjenje jer sam pre neki dan napisao ovde u komentaru,da partizan do kraja prvog dela,tj.nakon zavrsenih 15 kola,nema sanse da dobije Vozdovac,Cukaricki i Vojvodinu i tek ce gubiti.Preterano su poleteli,nemaju taj kvalitet,sto se moglo i videti veceras.Fakticki,Sadik je jedini spic i cim on ne igra,nema ko drugi da uskoci,fakticki su igrali bez spica.Takodje i odbrana je trula,iako mozda ne izgleda tako po broju primljenih golova ali ko poznaje fudbal,moze jasno da vidi.Pocev od golmana pa preko bekova i stopera,nema nikakvog kvaliteta.Jedino sto nesto vredi jesu Tosic i Natko a mali Stevanovic je zrtva jer japanac mora da igra a mali je deset puta bolji igrac od njega.
Bespotrebno dizete prasinu jer vas niko nije ostetio veceras.Penal cist a jedino je sudija propustio da dosudi jos jedan nakon faula Pavlovica nad Stanisavljevicem.Vozdovac je promasio jos 3-4 zicera i trebao je da vas demolira sa 5 ili 6:2.Da ste nesto vredeli,izjednacili bi mnogo ranije ali apsolutno vam niko nije kriv za poraz,osim vas samih.

Kg.bg.

pre 4 godine

Puno gresaka veceras i puno promasenih zicera..i desi se normalno poraz.nista atrasno..idemo dalje.treba podrzati ovaj tim..prioritet treba da bude liga evrope i sto duze igrati u njoj..a prvenstvo srbije ne treba ozbiljno shvatati jer je to i onako komedija koja polako prerasta u rijaliti.

Negativni

pre 4 godine

ciganija od države, ciganija od suđenja....
njima Boaćijevi penali ( inđija i Napredal)
a i protiv nas
(anti šajber, 6. oktobar 2019 20:40)

Ne sekiraj se...sve će to Sud udruženog rada jednog dana pozlatiti.

ford

pre 4 godine

@slavko vrekic
Kapiram te buraz,odlepio si i sta ces sad,jbg.
Bice bolje za nekih trideset godina,brzo ce to,znas kako kazu da vreme brzo ide..

Moralan kao Tole

pre 4 godine

Obožavam srpski fudbal! Obožavam kad posle utakmice krenu sa 356.788 saopštenja, kad se Vladimir Stojković (dobio Nobelovu nagradu za poštenje i stav) "bori" za "pravdu". Obožavam saopštenja profe iz redova 32 Zagorske divizije, doktora Zvezdana Terzića, moralne gromade Save Miloševića... najviše se nadam ovakvim situacijama, jeste penal, nije penal, pipnuo, nije pipnuo. Ma uživancija ljudi kad najmoralniji, pošteni, ponizan pred bogom, klub priča o poštenju (Loptar Mateus se krsti).

Pravopis

pre 4 godine

Svi izgubiše, Man Utd, Man City Bayern, Milan, Partizan, Totenhem samo Zvezda ne može da odigra nerešeno ili izgubi... U Severnoj Koreji.
(Artpar partizan, 06. oktobar 2019 20:58)

Nije ni Liverpul izgubio, a ni Juventus.
Liverpul u 95.min iz penala. Samo radi istine.

pc,Niš.

pre 4 godine

Što tiče fudbala,igra se na pobedu,na gol više.Apsurdno je kukati na sudije,Savez,na teorije zavere i slično ako iz dvadesetak šuteva na gol ne postignete pogodak više od protivnika.Čak i nerešene utakmice sa više golova su dobre za gledaoce.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Grobari kukaju da je namesteno. Pa ko vam brani da spakujete 3 komada Vozdovcu?
(nista o nicemu, 06. oktobar 2019 20:51)

Eh, nemoj sada o tim rezervnim varijantama.

zemunski kej

pre 4 godine

Nije to bilo toliko lose veceras i pored pomoci sudije Vozdovcu. Ipak su imali dovoljno vremena da postignu golove. S tim da je ovo revolveraski mec kada se toliko otvorite. Partizan ima samo jednu ok postavu i kada nekoga nema ili ga Sava odmara sve izgleda losije i panicno. Ove zamene danas nemaju iskustva i utakmice u nogama pa su i gresili. Zao mi je Sehovica ovo se dogadja a cekao je dugo sansu ,vidim na slici da place ali ne treba da se predaje .Nadam se da ga Sava nece unistiti jer je srcan igrac. Na jesen obavezno naci jos jednog centarfore po mogucnosti visok i jak i jos jedan zadnji vezni i bice to mnogo bolje.Partizan tesko na dva fronta.

ljovisna

pre 4 godine

Molio bih navijace kluba sa JNA da budu malo realni.Penal je bio,utakmica se igrala 96 min,izgubili ste i? Bili ste bolji od Zvezde u derbiju,pobedili.Pobedili ste i Astanu( valjda se tako zove),bili ste bolji.Zvezda je pobedila u 96 min,ostecena je tokom utakmice.Imali ste igraca vise protiv Alkmara, jedva ste izvukli bod,Zvezda igraca vise protiv Olimpijakosa i ubedljivo pobedila.Ne razumem i dalje, koji je vas problem?

petar

pre 4 godine

ja sam partizanovac i lopova u fudbalu ima na pretek... ipak, za 97 minuta ste na svom terenu postigli 1 gol i mozete da kukate do sutra. uostalom, gde pise i za nas i za zvezdu da smo unapred pobednici? liga ionako nije nekog kvaliteta, jos kada bi se protiv nas (i njih) svi unapred predavali, bolje da ne igramo fudbal uopste. cim izgubimo i mi i zvezda, odmah je "lopovluk" u pitanju, nikako cinjenica da su drugi bili bolji ko god da su. to potcenjivanje je glupost i bezobrazluk. ne secam se kada ste poslednji put rekli da je protivnik bio bolji.

neutralni felsh

pre 4 godine

Kao sto vidite, moze i posteno da se izgubi, nije to nikakva tragedija. Mogla bi i Zvezda ponekad da izgubi, ne bi svemir prestao da postoji. Nema potrebe stalno navlaciti... 
(LondonCalling, 06. oktobar 2019 20:20) 

Ок, зашто онда славите крађу са дербија.. ето били смо покрадени,изгубили али свемир није стао, ваљда ни свемир не рачуна крађе....
(Црвена звезда 1913, 06. oktobar 2019 20:38)


kradja? ne predjoste centar :)

koshke1977

pre 4 godine

ok verovatno nije bio penal koji je napravio Stojkovic ali bio je kada je Pavlovic laktom u glavu udario fudbalera Vozdovca u sesnaestercu to sudija nije video ili mozda nije smeo da vidi. Kuka Zvezda,kuka Partizan a drkaju male klubove.Zamislite da neki drugi klub,recimo Vojvodina ili Radnicki iz Nisa osvoje titulu pa propala bi drzava skroz jer je titula rezervisana samo za Zvezdu ili Partizan a ostali klubovi da ponekad uzmu kup ali samo po neki put.

xxx

pre 4 godine

Protiv vas ? Pa nije sviran penal i crveni Pavlovicu, sta ti je...

Nego , ti to plačeš ? Ne plačeš, nego suze same idu...aaaaa, e pa dobro nije sramota plakati, samo neka to bude malo dostojanstveno
(Teška lopatarska suza, 6. oktobar 2019 20:58).Za plakanje je 0 (NULA) šuteva u okvir gola u poslednja dva derbija.

POPE

pre 4 godine

Sramote jedne i vi iz Partizana i vi iz Zvezde. I bravo za Vozdovac i Napredak i vecinu ostalih klubova. Pa zar moraju svi da vam se sklanjaju da bi vi pobedili? Stidite se. I za vasu nemoc je uvek neko drugi kriv a vase brljotine ne gledate.Sudija veceras je kriv sto nije iskljucio Stojkovica i Milosevica i sto nije prekinuo utakmicu kad je pogodjen pomocni sudija. Dokle bre vise samo Partizan i Zvezda?

lemi

pre 4 godine

Momci su se borili, svaka im casrst, osecao se umor u ekipi ali protiv sudija, drzave i danas odlicnog Vozdovca danas se nije moglo.
Previse smo gresili i osvetilo nam se.
Glavu gore idemo dalje.
P. S. Delije jos igraju u Krusevcu izgleda...

Bicu Slobodan

pre 4 godine

Ovaj insert iz 94. minuta sve govori. Coveka pogadja lopta u rame, ruka uz telo i svi skacu i traze penal a on cak i nije u 16. To je ta grobarska realnost. A lepo je sto im se sve vratila posle par minuta. Onaj odozgo deli pravdu bas po meri.

Gordon Bennett

pre 4 godine

Prvi gol ide na dusu sudiji i ekipi oko njeha, smisljeno...drugi gol cist kao suza. Samo covek bez obraza i postenja moze da kaze da je bio penal. Ovi sto mrze Partizan su posebna sorta "ljudi".
(ja., 06. oktobar 2019 20:34)

Samo slabovid ili pristrasan može da kaže da nije bio penal.

Kontraš

pre 4 godine

Hofenhajm pobedio Bajern u gostima.zvezda izgubila od Bajerna u gostima, 19 puta prešla pola.Zaključak: hofenhajm bi dobio zvezdu 10:0, uz prelaz polovine terena do 12x doktora Marina.
(ganska logika, 06. oktobar 2019 20:59) Što znači da bi Totenhem izgubio od Hofenhajma 14:0

kako da ne

pre 4 godine

Mnogo sreće za Voždovac i klasičan bus parkiran tokom cele utakmice. Ne valja vam Sadik? E, sada vidite da nedostaje. Asano ne može da zadržava loptu, dok Sadik drži loptu i nosi dvojicu na ledjima. Marković? Dečko nikada nije imao neki kvalitet, svaka čast kako je došao do Liverpula jer pas nema, šut nema, tehnike bez. Ima trk koji mu i ne znači protiv bus taktika protiv Partizana. On kad treba da doda loptu, da se prekrstiš tri puta da je doda lepo iako je igrač na 10 metara od njega. Nema veze jer razlika je sada 4 boda što je ništa jer ima još mnogo da se igra iako znamo svi da će Zvezda teško nešto izgubiti, naravno ne zbog kvaliteta nego...Da ne dužimo. Mladi Pavlović blista zadnjih skoro 2 meseca, tako mlad, odlično čita igru, iznosi loptu, bilo grešaka u početku sezone ali cela odbrana još nije bila na nivou, sada dečko pokazuje kvalitet. Ako nastavi sa pravim razvijanjem, Srbija dobija najboljeg štopera.

Kiza

pre 4 godine

E ajde bre vise prestanite sa tim cviljenjem i prepucavanjem. Istina je da Partizan ima bolji prvi tim od Zvezde i to se videlo u derbiju. Istina je da je to zahvaljujuci nekolicini izvrsno selektiranih iznad prosecnih igraca, Natchu, Tosicu, Sumi, kao i Asanu, Sadiqu i Zdjelaru koliko god ih omalovazavali. Istina je da je tim zahvaljujuci tome potpuno neizbalansiran, jer su svi ostali igraci i na terenu i na klupi ispod prosecni, sem malog Stevanovica koji je jos zelen. U ispod prosecne racunam i Stojketa i Markovica. I sta ocekujete, da ovih 6 gore navedenih glavnih igraca imaju svezinu za non stop 2 utakmice nedeljno, plus neko i izostane poput Sadiqa i Zdjelara danas, ili da mu nije dan? Pa nemojte se ljudi zavaravati. Bio penal ili ne Partizan bi trebalo da resava ovakve utakmice u prvoj 45 minuta uz penal fore, ali jednostavno nije bilo svezine, lopta je bezala, sve na silu...
S druge strane Zvezda ima dva kompletna prosecna izbalansirana tima plus samo Marina koji se izdvaja. Zasto je to tako, moze da se diskutuje. Ali to je ono sto u prvenstvu donosi prevagu, poput Cityja, Bayerna ili Juventusa na primer, koji godinama dominiraju u prvenstvu upravo zahvaljuci tome

Gordon Bennett

pre 4 godine

Mislite da je lako da igrate utakmicu posle onakve kradje u Krusevcu?! Mislite li da igraci nisu pratili Zvezdin mec i videli sta se desava!? Znate li kako se osecaju igraci kada moraju svaku pobedu krvavo da zarade dok rival igra ili sklanjalice ili ga sudije guraju iz sve snage? U takvoj atmosferi ni Real, Bajern ili Barsa bi kilsnuli pre ili kasnije protiv nekog tima iz nase lige!
(navijac, 06. oktobar 2019 20:36)

Pa zato su i izgubili, jer su gledali Zvezdu umesto u to vreme da budu na zagrevanju!

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

A jesu poleteli...uznemirili su i Liverpul, Real, Juventus...
(Fenomen, 06. oktobar 2019 20:38)

...Mancester ne moze da se sastavi...

Crvena Zvezda 30

pre 4 godine

Mislite da je lako da igrate utakmicu posle onakve kradje u Krusevcu?! Mislite li da igraci nisu pratili Zvezdin mec i videli sta se desava!? Znate li kako se osecaju igraci kada moraju svaku pobedu krvavo da zarade dok rival igra ili sklanjalice ili ga sudije guraju iz sve snage? U takvoj atmosferi ni Real, Bajern ili Barsa bi kilsnuli pre ili kasnije protiv nekog tima iz nase lige!
(navijac, 06. oktobar 2019 20:36). Ja vecu glupos nisam skoro procitao!!! Igraci Partizana pratili utakmicu u Krusevcu a samo dva sat razlike je bilo izmedju te dve utakmice !! Reci samo gde su to pratili na zagrevanju ili u svlacionici??

Gordon Bennett

pre 4 godine

Velika razlika između njih i nas je ta što se oni raduju onakvoj pobedi i ovakvom porazu Partizana,a da smo mi onako pobedili verujem da se 90% navijača ne bi naslađivalo tome
(sjdjds, 06. oktobar 2019 20:53)

Već smo više puta videli kako ne bi...

anti šajber

pre 4 godine

A sta bi vi ? Endehaziju ??
(Slobodan, 6. oktobar 2019 20:53)


A zašto, šta fali, pa oni su nam dali najviše legendi kluba, pogledaj samo naše najveće legende ko su bili, a tek ko nam je sve od legendi endehazije igrao u prvim danima istorije kluba, kakvi su to nogometaši bili ihh

kako da ne

pre 4 godine

@slavisa smigic
Problem je jer Stojkovic nije pokupio igraca vec je igrac folirao i pao za sta je trebao da dobije zuti karton, zato se Stojkovic i bunio.

Vuk

pre 4 godine

Zvezda 18 suteva od toga 8 u okvir gola
Partizan 16 suteva od toga 8 u okvir gola
VS
Napredak 0 suteva
Vozdovac 6 suteva od toga 4 u okvir gola

Pitam vas ko je imao jaceg protivnika, ma da statistika hoce da zavara!?

ps: Navijam za Srbiju!

železničar

pre 4 godine

Ovo je razlika između Partizana i zvezde. Dok Partizan u domaćoj prepoštenoj ligi može da igra gomilu nerešenih utakmica, kao i da izgubi najnormalnije, ovi drugi jednostavno ni nerešenu ne smeju da imaju. Ali ne zato što su toliko dobri, baš naprotiv...
Domaća liga je odavno izgubila smisao, zaista ne razumem zašto se uopšte i igra.

kadinjaca ipak pala

pre 4 godine

Jel vam jasno zasto ne osvajate titulu?! Godinu dana se ostrite samo za Zvezdu, iscrpljenu bitkama u Evropi! Sa druge strane nama svaka utakmica u prvenstvu znaci samo tri boda i nista vise! I vredno ih skupljamo!

nik sloter

pre 4 godine

Gledao sam Vozdovac protiv CZ znaci ljudi se nisu sastavili sa loptom,odigrali bez kapi krvi,veceras da izginu,tako I treba.Zasluzena pobeda uz nepostojeci penal.O Krusevcu ne treba trositi reci.

Ђенерал

pre 4 godine

Стојковића заменити под хитно. Пенал није био али човек губи компас у задње време, скроз је лош. Партизан солидан, Вождовац бољи.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Aaaaaa 1-2 grobar sam ALI NEKA,bolje posteno izgubiti nego KRASTI!!!
(gremlin, 06. oktobar 2019 20:09)

Ali vi ste KRALI, prijatelju, i, slazem se, posteno izgubili!!!

MT Vračar

pre 4 godine

Penal je bio na početku utakmice. Kada ste toliko jaki, date tri komada i zdravo. Voždovac je imao još tri stopostotne. Pogledajte istini u oči.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 6. oktobar 2019 20:26)

Sa prvim delom se apsolutno slažem, međutim hoćeš da kažeš da Partizan nije stvarao dosta izgledih šansi? Napadali smo sve vreme, i kreirali dosta prilika, realizacija ostaje problem, plus katastrofalna greška mladog igrača na samom kraju, i to je to, kakvoj istini da gledamo u oči, izgubili smo i to je to, čestitke Voždovcu i idemo dalje...

jastucnica

pre 4 godine

Mislite da je lako da igrate utakmicu posle onakve kradje u Krusevcu?! Mislite li da igraci nisu pratili Zvezdin mec i videli sta se desava!? Znate li kako se osecaju igraci kada moraju svaku pobedu krvavo da zarade dok rival igra ili sklanjalice ili ga sudije guraju iz sve snage? U takvoj atmosferi ni Real, Bajern ili Barsa bi kilsnuli pre ili kasnije protiv nekog tima iz nase lige!
(navijac, 06. oktobar 2019 20:36)

Zvezda je imala 22 suta a Napredak 1.
Zvezda je imala.vise kornera i veci posed lopte.
Zvezda je 2 puta pogodila okvir gola.
Zvezda je imala sanse, Napredak nije.
Napredak je trebao da ostane sa deset igraca, cist crveni kao kuca i penal za Zvezdu u prvom poluvremenu. Lazes sebe

veliki strumf

pre 4 godine

U iščekivanju saopštenja, latinskih citata, Ciceronovih beseda, Njegoševog umovanja, pretnji istupanjem iz lige (iako je danas utakmica trebalo da bude prekinuta), vracanjem pasoša i sličnim uobičajenim dogodovstinama - pijem pivce sa prijateljima, gledam Patriotse i čekam Barsu...

slobinator

pre 4 godine

Utakmica produžena šest minuta
(Druškan, 6. oktobar 2019 20:08
zeznuo ih sudija.realno je bilo da produži 3.iščupali bi bod

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Velika zavera protiv Partizana se nastavlja. Sudija produzava utakmicu sve dok Partizan ne primi gol.
(cz, 06. oktobar 2019 20:14)

Hahahaaaaa, taj rad!!!

mrp

pre 4 godine

Mislim na Mitrovica,Ljajica,Nastasica,Milenkovica,Zivkovica,Lukica.Kao sto se vidi nasi su glavni u reprezentaciji uz Tadica.Nece valjda Spajic da bude glavni
(BGD, 06. oktobar 2019 19:53)

...pa zato nam je i reprezentacija tu gde je..

Tba

pre 4 godine

Pitam se koliko godina imaju svi koji ostavljaju komentare ovde? Ako imate preko 21, promašili ste život.
Prepucavanja ko je jači, uz koga je vlast itd, a reprezentacija prima 5 komada od Ukrajine. Nije ni bitno ko će da uzme titulu u banana ligi, fudbal nam je mrtav ljudi. Pogledajte ljude u upravama, u savezu, dosta više prepucavanja. Zvezda nema igru, muče se, bez nekog crvenog kartona ili penala ne mogu, Partizan igra napadački, ali nema igrače, glavnom napadaču trebaju potporne noge da ne pada dečko. Bojkot našeg fudbala je nešto najbolje što možemo da uradimo.

sjfhj

pre 4 godine

Uredu je da se s vremena na vreme odigra slabije i da se izgube bodovi u prvenstvu,to je normano.
Nije normano da vam sudije sude dva penala za pet minuta,penale van šesnaesterca ili kad god vaš napadač padne u šesnaestercu,da se igra dok vi nedate gol, da vam se protivnički golmani sklanjaju sa gola i slično. Ponavljaju se situacije kao iz crtanog filma ili nekakve parodije na fudbal u kojoj jedan tim mora da pobedi po svaku cenu. Partizanu mora biti jasno da pored ovakvog stanja u našem fudbalu i u našoj državi i društvu,on nema nikakve šanse da se uključi u borbu za titulu. Ustvari ne znam ni jedan klub na planeti koji bi u ovakvim uslovima uzeo titulu u Srbiji ispred Zvezde. Ne znam kakvo je stanje u ligi Severne Koreje i koji je omiljeni klub Kim Jong Una ali ako takav postoji onda verujem da ima sličan tretman kao i Zvezda u našoj ligi.

Toto-glup-ko-tocilo

pre 4 godine

Ок, зашто онда славите крађу са дербија.. ето били смо покрадени,изгубили али свемир није стао, ваљда ни свемир не рачуна крађе....
(Црвена звезда 1913, 06. oktobar 2019 20:38)

Koju kradju?! Svaki kontakt u pet metara sa golmanom je faul. Stojke je u tom trenutku imao loptu u rukama. Imate materijala za jos jedan mit.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Kao sto vidite, moze i posteno da se izgubi, nije to nikakva tragedija. Mogla bi i Zvezda ponekad da izgubi, ne bi svemir prestao da postoji. Nema potrebe stalno navlaciti...
(LondonCalling, 06. oktobar 2019 20:20)

Ок, зашто онда славите крађу са дербија.. ето били смо покрадени,изгубили али свемир није стао, ваљда ни свемир не рачуна крађе....

ВељаЦЗВ

pre 4 godine

Ахахахахаха стигла вас је карма ! Какав диван дан, Звезда победи у 97., Партизан изгуби у 96 :)

m.m.m.

pre 4 godine

Mnogo ste se prepalili od derbija.Valja vam hladan tuš.
(Luka Brajović, 06. oktobar 2019 20:11) Ovo u 96. minuti je bio "Zlatni tuš"

zvezdoprc

pre 4 godine

(Šaomi) I dao je gol Voždovac, šta ćemo sad!? Svoje krađe ne možete tako lako da pravdate i skrivate, sve je jasno još od 2012.godine.

slaviša šmigič

pre 4 godine

golman partizanaje je trebao dobiti crveni prvo za penal kad pokupio igraca i još jedan za uletavanje u sudiju stvarno nerazumem kako je nekima dozvoljeno ponašanje kao što to radi golman,stojkovič.

ganska logika

pre 4 godine

Hofenhajm pobedio Bajern u gostima.
zvezda izgubila od Bajerna u gostima, 19 puta prešla pola.
Zaključak: hofenhajm bi dobio zvezdu 10:0, uz prelaz polovine terena do 12x doktora Marina.

Ivan

pre 4 godine

Nedosudjen penal za vozdovac na kraju, koji se ne dovodi u pitanje u normalnim okolnostima. Pravda je zadovoljena vec posle tridesetak sekundi.

prijepolje

pre 4 godine

TOP...CIRKUS SE NASTAVLJA...Shodno tome da je I mesto rezervisano,valja se boriti za drugo jer,ako bude malo srece,imacemo 2 predstavniku kvalif.za LS... Ne vredi se sekirati i komentarisati ostalo...

nesa80

pre 4 godine

navijam za partizan ali svaka cast vozdovcu,posteno,pobeda.prava takmicarska utakmica,kako lete po terenu za razliku od prethodne utakmice.kamo srece da svi tako igraju.ako hocete posteni fudbal gledajte partizan a one druge batalite.draze su ovakvi porazi nego onakve pobede

Sava

pre 4 godine

Klasičan kompleks nize vrednosti kod Partizana. Napaljeni samo protiv Zvezde a gube bodove protiv „malih“. I sledeći derbi mozete dobiti ali titulu mozete samo da sanjate i sami ste krivi. Sudije, saopštenja i kuknjava su obične gluposti. Loši ste gubitnici i mučno je slušati više vaše kukumavčenje i da ste zrtve. Srbija čeka novo saopštenje!!

as

pre 4 godine

Nije ovo nikakvo cudo,desava se dodje takav dan da te nece gol,odigras lose,nemas srece bilo sta i izgubis.
Zvezda ima iste takve dane ali njima to u takvim situacijama resavaju sudije i umesto da izgube bodove oni i to dobiju.I zato je titula za Partizan nemoguca misija.
Cestitam igracima Napredka,igrali su borbeno,srcano i posteno i zasluzeno dobili.Sto se tice penala ja na osnovu snimka nisam ubedjen da je postojao ali ne mogu da sto posto kazem i da nije bio penal.Nek bude posteno pa neka i gubimo.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Davno sam ja napisao lako je pobediti Zvezdu, povedi ti Napredak, Radnik, Voždovac.Analogno dosadašnjim pisanjima stručnjaka na vašem portalu, Parzitan je pobedio Zvezdu 2:0,Zvezda Voždovca 3:1 a kako sad stojimo kad je Partizan izgubio od Voždovca kod KUĆE,2:1.

Leti vreme

pre 4 godine

Vozdovac je nekoliko puta iz 3-4 kontakta sa loptom izbacio citavu odbranu i stvorio situaciju 1na1 sa Mustafom. Da onaj klinac nije bio sebican u 90-tom kada je golman odbranio resili bi vas mnogo ranije. Penal cist kao suza i jedina greska sudije je sto odmah nije svirao vec nakon suta na gol. Da je postovao pravila crveni bi pokazao jer zadnji igrac rusi igraca Vozdovca pred praznim golom

VAR

pre 4 godine

Gde je sad onaj sto je rekao da ima dojavu i da ce biti iz 1 u 2, nadovno sa rezultatom 3:1?

Zna se ko ovde voli da krade...A i laze...
Pozdrav

Realista

pre 4 godine

Ipak mi je najjače kad vidim kako se grobari međusobno lažu kako su oni pošteni.. Vraća vam se Tolo sa kamatom.. Tek će te da plačete!

Saša

pre 4 godine

Nije lepo smejati se tuđoj nesreći... koja se za malo desila ali pravda je ipak došla u 95 min tako da je Parazitizan zasluženo osvojio 0 bodova.

slaviša šmigič

pre 4 godine

sudija produžio,da pomogne partizanu ali ništa voždovac je mogao,da unušti 3.boda posle 2 prilike 1 na 1 sa stojkovićem za penal nema dileme igrač je gurnuo a stojkovič po nogama i trebao je dobiti crvenog ne samo žutog vočdovac igro sjajno partizanu posed a voždovcu mrtve šanse ispred gola partizana izašli čak 5.puta ispred golmana partizana.sad očekujem plakanje i žestok pritisak ljudi iz partizana sad,će vučela opet sad,da tuži zvezdu zbog poraza od voždovca i to zasluženog moglo je biti i više,da su bili malo koncrentisaniji kad su izlazili sami ispred stojkoviča.niti pomoč sudije nije pomoglo partizanu bey saidika i natka partizan je nula od ekipe.

ja.

pre 4 godine

Prvi gol ide na dusu sudiji i ekipi oko njeha, smisljeno...drugi gol cist kao suza. Samo covek bez obraza i postenja moze da kaze da je bio penal. Ovi sto mrze Partizan su posebna sorta "ljudi".

LondonCalling

pre 4 godine

"Nista ogavnije od Partizana ne postoji na zemaljskoj kugli"
(Wlada, 06. oktobar 2019 18:36)

"Postoji, njihovi navijaci"
(007, 06. oktobar 2019 18:54)

Deco, sto se lozite? Sta vas muci?

Kao sto vidite, moze i posteno da se izgubi, nije to nikakva tragedija. Mogla bi i Zvezda ponekad da izgubi, ne bi svemir prestao da postoji. Nema potrebe stalno navlaciti...

kile

pre 4 godine

E to vam se cigancici zove kiks koji vi niste videli godinama. Znate, u svim ligama na svetu postoji tako nesto kada timovi igraju svaki treci dan. Cisto vam kazem da znate ako niste culi za taj pojam. Ova liga je gotova pre nego sto je i pocela i ne vredi gubiti zivce na nju. Treba samo gledati derbi jer je samo on i realan da se vidi ko je gde.

Miki

pre 4 godine

Cim se istumba tim,to je pravo mucenje.ali partizan nema tu pomoc da mu se navuce pobeda kada ne ide.dva penala u 92 i 95 min ili nesto slicno.partizan je bio ocajan,ali nepostojeci penal je odlucio dalji tok utakmice.krivo mi je sto nije posteno,pa ko zasluzi neka bude prvak.realno partizan nema tim za sampiona,ali ni zvezda neigra nista,ali pobedjuje sve,ovako ili onako.

Sale

pre 4 godine

Partizan igra fudbal na 200% samo protiv Zvezde, iz KOMPLEKSA zbog svih ovih godina, tvrdim da smo mnogo kvalitetnija ekipa od njih ali kao sto sam rekao iz KOMPLEKSA pruzaju 200% u derbiju.

rajko

pre 4 godine

Ti Zvezdaš a ja Guaran iz Amazonije.
(pivljanin, 6. oktobar 2019 20:11)

Пријатељу, Гуарани живе у Гран Чаку (Парагвај) а не у Амазонији.

navijac

pre 4 godine

Mislite da je lako da igrate utakmicu posle onakve kradje u Krusevcu?! Mislite li da igraci nisu pratili Zvezdin mec i videli sta se desava!? Znate li kako se osecaju igraci kada moraju svaku pobedu krvavo da zarade dok rival igra ili sklanjalice ili ga sudije guraju iz sve snage? U takvoj atmosferi ni Real, Bajern ili Barsa bi kilsnuli pre ili kasnije protiv nekog tima iz nase lige!

Milance

pre 4 godine

Xaxaxaxa cepaj Vožde... Au glodari pa fabrika papira vam nece biti dovoljna za suze koje cete proliti ove veceri. Nista od titule ni ove godine a bogami dugo ni od lige sampiona... Nema veze izboricemo vam to 15. mesto na UEFA rang listi pa cete i vi u kvalifikacije moci kao drugoplasirani. Do tada samo preko malih ekrana pratite elitu...

budboksnama

pre 4 godine

Auuuu...A u Humskoj...MUUUK!!!
(Stevanbas77, 06. oktobar 2019 20:12)
To je ljudski i normalno, mene više brine muk komentatora koji je prenosio kad je Šehović pogrešio. “A jao...”

marko

pre 4 godine

Penal je bio na početku utakmice. Kada ste toliko jaki, date tri komada i zdravo. Voždovac je imao još tri stopostotne. Pogledajte istini u oči.

Tole Karadžić

pre 4 godine

i mi izgubismo nameštenu utakmicu sa Voždovcem. šta ti je karma.

ma i treba da izgubimo. napadamo državu koja nam je stadion dala, licencu za Evropu, napadamo sudije koje ponište u derbiju Zvezdi čist gol...

ali evo 1-1. pa mi smo avangarda, institucija, lumpen proleterijat.

baki

pre 4 godine

E tako,vracanje na fabricko i na mesto gde ste zasluzili posle kradje u derbiju!!! Koliko se to bese igralo da bi opet izgubili namestenu utakmicu?

Bojan

pre 4 godine

Sve čestitke Voždovcu na zasluženoj pobedi uz fer igru!

Igrao je Voždovac hrabro kao i Inđija protiv Zvezde. Međutim, mi možemo samo da sanjamo dva penala u zadnjih pet minuta. Iskreno, ne bih ni voleo takvu pobedu. Partizanovcima to ne priliči.

Zvezdaši više od 40 godina potenciraju gol Nenada Bjekovića protiv Olimpije u 96. minutu. A šta je ovo danas braćo Zvezdaši? Sudija produži utakmicu 5 minuta i dozvoli slobdan udarac u 96. minutu. Prebrojte ovakve situacije u zadnjih pet godina (penali na kraju utakmice i produžene utakmice dok ne date gol). Desila se i partizanu protiv Borca iz Čačka, ako se ne varam, kada je Bambi dao gol iz slobodnjaka u produžetku. Ali u produžetku!

Što se Sava tiče, ne razumem taktiku u kojoj među 18 igrača nema nijednog centarfora. Bolje je bilo da tu stavi omladinca, a ne da troši mladog Šehovića koji od ovoga neće da se oporavi barem do kraja sezone. Bolje je bilo, čini mi se laički, da je Lutovac igrao desnog beka. Nije bio u protokolu, pa je moguće da je povređen. Nema veze. Idemo dalje.

Napred Partizan!

pivljanin

pre 4 godine

Zvezdas sam, ali da ovoliko sudije navlace za Vozdovac jos nisam video. Posteno bi bilo da se svi imamo isti tretman, pa ko je bolji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deki, 6. oktobar 2019 19:59)

Ti Zvezdaš a ja Guaran iz Amazonije.

xxx

pre 4 godine

Ipak mi je najjače kad vidim kako se grobari međusobno lažu kako su oni pošteni.. Vraća vam se Tolo sa kamatom.. Tek će te da plačete!
(Realista, 06. oktobar 2019 20:34). Plakaćemo ako vi nekada uputite neki šut u okvir gola, u derbiju.

Cxevu

pre 4 godine

Tešite se komšije zbog ovog poraza! Bolje je i izgubiti ovako nego nameštati kao vi. A derbi nije anuliram, pobeda u derbiju je pobeda! ;)

alex56

pre 4 godine

Још један Звездин судија је досуђивањем непостојећег пенала усмерио даљи ток утакмице. Вождовац није крив за то и честитам му на томе што је издражаи све нападе. Победоносни гол није резултат неке велике игре Вождовца него катастрофалне грешке младог играча.
Што се тиче претходне утакмице Напредак-Звезда, судија је на све могуће начине утицао да Звезда победи. Досудио звезданаестерац, а онда гомилу слободних удараца, од којих последњи у 97. минуту (иако је утакмица продужена само 5 минута). Поред тога, није склонио Звездиног играча из живог зида који је ометао живи зид и директно утицао на постизање гола. Нека се радују тзв. делије што им је до сад поклоњено 5 бодова (3 против Инђије и 2 против Напретка). Свако поштен може одмах да види да је првенство већ сад нерегуларно.

Teška lopatarska suza

pre 4 godine

ciganija od države, ciganija od suđenja....
njima Boaćijevi penali ( inđija i Napredal)
a i protiv nas
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anti šajber, 6. oktobar 2019 20:40)

Protiv vas ? Pa nije sviran penal i crveni Pavlovicu, sta ti je...

Nego , ti to plačeš ? Ne plačeš, nego suze same idu...aaaaa, e pa dobro nije sramota plakati, samo neka to bude malo dostojanstveno

Artpar partizan

pre 4 godine

Svi izgubiše, Man Utd, Man City Bayern, Milan, Partizan, Totenhem samo Zvezda ne može da odigra nerešeno ili izgubi... U Severnoj Koreji.

Admiral

pre 4 godine

Ocajna igra Partizana, ovde nisu cista posla. Izgleda da pored sudija i sam Partizan pomaze Zvezdi da lagano osvoji titulu. Zbog cega Savo opet izvodi kombinovani tim!? Ostavio na klupi Miletica, Sadika, Zdjelara, Sumu... Ista greska kao u Krusevcu i naravno rezultat uzasan. Da li je to slucajno ili ipak mora da se kiksira da Zvezda ode na pristojnu razliku? Sumnjivo je da posle onakve igre protiv Astane, pre toga Zvezde pa i Az danas igra bude ovako ocajna. Igraci stoje ceo mec, igraju bez zara, bez volje, otaljavaju, nisu tu cista posla

Zoki kaze

pre 4 godine

(Zvezda) Voždovac će izdržati, ali vas ćemo opet da deremo i to je to.
(zvezdoprc, 06. oktobar 2019 20:16)

A ta "(Zvezda) Voždovac", kako ga nazivaš igrao protiv FK Crvena zvezda kao da im je poslednje, pobedio na krovu tržnog centra i sam(a) sebi oduzeo titulu pre dve godine. Bravo, logika na nivou!

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Ахахахахаха стигла вас је карма ! Какав диван дан, Звезда победи у 97., Партизан изгуби у 96 :)
(ВељаЦЗВ, 06. oktobar 2019 20:11)

Da je isti minut, da ga tetoviram... Negde...

Koja

pre 4 godine

Sudija posle derbija ok, danas ne valja. Pa sta cemo groblje?
(ja, 06. oktobar 2019 20:11)
A vama danas dobar a u derbiju ne valja e problem je u tome što ste vi pored derbija trebali da izgubite od indjije i danas nerešeno pa ti izračunaj kolko je to bodova koji su vam poklonjeni

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Kao sto rekoh pre neki dan u najavi kola rutinska pobeda Vozdovca ako sve bude bilo posteno...tako se i desilo,i evo nas opet na -4...
(Riko, 06. oktobar 2019 20:12)
Ono kada 2 sata ranije odigra tvoj tim utakmicu i u 97 min.sudija da gol glavom za tvoj tim i javljaš se posle toga i filozofiraš...

marek hamšiković

pre 4 godine

Sve smo videli malopre, sve je jasno kao dan! Crno beli ponosni smo na vas sta god da uradite, jer jednostavno u ovakvom orvenstvu NEMAMO SANSE! Sta reci osim sramota, regularnost lige na nivou prve lige Madagaskara, ovakav aparthejd do sada nije vidjen... Grobari izbori se blize, pamet u glavu...
(Ziveo Partizan i majka Srbija!, 06. oktobar 2019 18:20)

Nema Mirka Marjanovića, Toleta, Tadića pa se setila deca da drže slovo o moralu. Hipokrizija u svojoj esenciji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mirko, 6. oktobar 2019 18:41)

Jel to onaj Tadić što je doveo Gazproma I što je pucao penale na Rajku?

Milan

pre 4 godine

Nije nam dosudio na 1:1 cist penal, napad sledeci primamo drugi gol...ovo je kriminalna liga. P.s. Penal za Vozdovac nije smeo da dosudi jer je pustio prednost,i igrac kome je pustena prednost je uputio sut ka golu, znaci nije smeo da vraca na penal...a i da li ga je Stojkovic uopste pipnuo je veliko pitanje.

Slavko Vrekic

pre 4 godine

Momci i treneru, PONOSAN SAM NA VAS! Rezultat me najmanje interesuje, po ko zna koji put se osecam najponosnijim covekom na svetu! Ne trebaju nam bodovi, titule, lazni penali, crveni kartoni i ostalo! Nakon utakmice Zvezda - Indjija je sve bilo jasno, danas to dobija potvrdu, jos je rani deo sezone i bice jos ovakvih situacija i treba se naviknuti. Ja samo zelim da izadjete na teren, izginete za klub, odigrate najbolje sto mozete i da sutra mozete da se pogledate u oci medjusobno. Linglong liga se za mene zavrsava danas sto se rezultata tice, ja cu idalje ici na utakmice da vas podrzim kada god budem bio u mogucmosti za to. Odigrajte Evropu najbolje sto umete, ponizite ih opet i u sledecem derbiju i kazite sebi - dali smo maksimum a nama je sve jasno!
Savo a i ostali igraci, nema potrebe da se pravdate, sve vidimo, sve cujemo, sve znamo i sve razumemo - PONOSNI SMO NA VAS!
VOLIM PARTIZAN???

prijepolje

pre 4 godine

Ops 1 : 2 igra se do 2 2 i 136 minuta regularnog dela
(MiodragCZ, 06. oktobar 2019 20:10)

Ja.bih stvaaarno voleo da znam da li si ti MAKAR SEBI ZANIMLJIV I SMEŠAN?!??

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Sudija posle derbija ok, danas ne valja. Pa sta cemo groblje?
(ja, 06. oktobar 2019 20:11)
A vama danas dobar a u derbiju ne valja e problem je u tome što ste vi pored derbija trebali da izgubite od indjije i danas nerešeno pa ti izračunaj kolko je to bodova koji su vam poklonjeni
(Koja, 6. oktobar 2019 20:26)
A vi ste trebali da pobedite TCL i Napredak, odoše 4 boda, pa pobeda u derbiju, koliko je to bodova A vi još i od Voždovca izgubite kod kuće, koliko je to ukupno bodova??????????

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Ako je morao biti poraz mislim da je u najboljem trenutku. Idemo dalje, najbolji smo, najbolje igramo i na kraju ćemo se zadnji smijati.
(Danijel RS, 06. oktobar 2019 20:20)

Smij se smij uvek se smij....

miško

pre 4 godine

Pritisak na sudije nije problem, nisu ga zapalili, samo opekli. Istog trenutka sudija je trebao da svira kraj i 3:0 za goste. Dva tima koja ispadaju,treba tražiti medju sklanjalicama Partizanu, Mačva, Indjija, Rad i Javor.

alex56

pre 4 godine

(Ivan, 6. oktobar 2019 20:21)
Није тачно. Једноставно није желео да каже ништа исхитрено, јер имао је разлога много тога да каже. Судије кроје првенство по мери унапред проглашеног шампиона. Већ су Звезди намакли 5 нерегуларних бодова. Овакво првенство је смејурија. Кад се поштено изгуби увек треба честитати победнику. Али овде је један судија прво доделио 3 бода Звезди, а други свирао измишљени пенал за Вождовац и усмерио даљи ток утакмице. Очито је нешто труло на нивоу судијске организације.

Gist

pre 4 godine

Zvezdas sam, ali da ovoliko sudije navlace za Vozdovac jos nisam video. Posteno bi bilo da se svi imamo isti tretman, pa ko je bolji.
(Deki, 06. oktobar 2019 19:59)


Kad nisam umro od smeha, grobari pa vi ste rodjeni manipulatori, zvezdas sam ali hahahhahahaha

Марко

pre 4 godine

Aaaaaa 1-2 grobar sam ALI NEKA,bolje posteno izgubiti nego KRASTI!!!
(gremlin, 6. oktobar 2019 20:09)

Тачно. Лепо је што си то схватио после свих тих година лоповлука за време Томислава Караџића. Има наде за вас Гробаре! Ипак, оно што сте тада радили неће остати некажњено.

Straight Outta München

pre 4 godine

Gol za Zvezdu u 96, a Partizan izgubi u 96 minuti.

Srbendo, hoces li spavati nocas? Koliko sam srecan sto ces da places nocas :)

Марко

pre 4 godine

79 minut igrac Vozdovca masi loptu udara Tosica djonom u koleno nista sporno idemo dalje.....
(Blue Moon 1812, 06. oktobar 2019 19:53)

Није промашио лопту. Обавезно посети очног лекара!

Slobodan

pre 4 godine

ciganija od države, ciganija od suđenja....njima Boaćijevi penali ( inđija i Napredal)a i protiv nas
(anti šajber, 06. oktobar 2019 20:40)

A sta bi vi ? Endehaziju ??

TsTsTs

pre 4 godine

Ahahaha kakav samo kvalitet partizan ima. Odbrambeni igraci koji namestaju cist gol protivnicima na 3 metra od gola promasujuci celu loptu. AHahahah vrhunski kvalitet, svaka cast decko kog da si. Odlicno sto se zavrsilo ovako, da su izgubili 1-0 bilo bi - namesten penal, linglong liga, bla bla, ovako se videlo koliko zaista vrede. Bez pozajmljenih i kupljenih crnaca ne bi prosli ni drugo kolo kvalifikacija za ligu Evrope. Isto vazi i za zvezdanicu. Ma srbi ne znaju da igraju fudbal i tacka. Bolje ulozite sve sto imate u kosarku, vaterpolo i odbojku, a fudbala se manite vec jednom za sva vremena, jer ste smesni.

sjdjds

pre 4 godine

Velika razlika između njih i nas je ta što se oni raduju onakvoj pobedi i ovakvom porazu Partizana,a da smo mi onako pobedili verujem da se 90% navijača ne bi naslađivalo tome

prijepolje

pre 4 godine

i mi izgubismo nameštenu utakmicu sa Voždovcem. šta ti je karma.

ma i treba da izgubimo. napadamo državu koja nam je stadion dala, licencu za Evropu, napadamo sudije koje ponište u derbiju Zvezdi čist gol...

ali evo 1-1. pa mi smo avangarda, institucija, lumpen proleterijat.
(Tole Karadžić, 06. oktobar 2019 20:05)
ČOVEČE,TI PATOLOŠKI LAŽEŠ...JA SAM UVEREN DA TI VERUJEŠ U SVE ŠTO SI REKAO...

realno

pre 4 godine

Ljudi kako god ali obozavam vas kolko visite i uzivate na nasim vestima. Nek gubi partizan ako vam je to smisao zivota. Srecni mi vi bili. Sportski pozdrav

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Ops 1 : 2 igra se do 2 2 i 136 minuta regularnog dela 
(MiodragCZ, 06. oktobar 2019 20:10) 

Ja.bih stvaaarno voleo da znam da li si ti MAKAR SEBI ZANIMLJIV I SMEŠAN?!??
(prijepolje, 06. oktobar 2019 20:19)

Он и није али партизаи јесте...

Violeta Markovic Ljubicica

pre 4 godine

Ni milion puta ponovljena laz nece nikad postati istina... Nije bilo nikakvog kontakta, i penal je apsolutno izmisljen, ali Vozdovac je zasluzeno odneo bodove, i to je fudbal, a ne kao oni sramotni preokreti koje sebi namestaju rupasi... U svakom slucaju imperativ je Evropa, da se nadmecemo fudbalski pa kom opanci kom obojci, a ovo Stasi-Sekuritatea prvenstvo je zaista samo jadna slika drustva i drzave u kojoj smo, na zalost, rodjeni...

as

pre 4 godine

Dok smo trazili kalcopoli u srpskom fudbalu smejali ste se a sada kada se okrenulo kolo srece vise vam nije smesno nego kukate...
(ljube, 06. oktobar 2019 20:00)

Aj da se ne lazemo,nikada vi niste trazili kalcopoli vec ste hteli da preuzmete FSS i sve fudbalske institucije da binradili ovo sto radite danas.

za sramotu ne znaju

pre 4 godine

Doktor Marin je još mlad, imaće priliku da se pokaže u nekom narednom derbiju pa i da uputi možda neki šut u okvir gola.

Ili u Evropi, u nenameštenim utakmicama, da obori rekord od 19 prenosa lopte na polovinu protivnika, postavljen u časnom porazu od Bajerna.

budboksnama

pre 4 godine

Namešteno, kakva sklanjalica, odbrambeni namerno asistirao, a ne čekaj, to je bio Šehović...
prethodno nije sviran penal Voždovcu, pa pre toga hteli da biju sudiju što im nije dao penal za ruku uz telo van kaznenog. Nikad veličanstveniji ofanzivni Partizan, mašinerija, poezija fudbala, ofanzivni Partizan je pleonazam, parni valjak će svakom da uvali pet komada. Ne bez zezanja, srećan rođendan VVV i svim frakcijama žele FK Voždovac u 96-om i Marko Marin u 97-om..

R32

pre 4 godine

I vaša liga, kao i naša hrvatska iste. Kad je nepošteno suđenje prema Hajduku onda je paljba i kad treba i netreba, a kad taj isti hajduk dobije utakmicu na račun lošeg suđenja i štetu protivnika onda šute. Cinizam na maksimalno. Hajduk se gura ove godine i kod nas, a od Gzire United ispali u prvom kolu europa lige, i stvarno su loši i propali, ali ih se gura. Kod vas vidim isto Zvezda se gura i sada odjednom kada je u njihovu korist suđenje onda više nema sudačke mafije i slično i nema više osuđivanja sudačke organizacije. Niti je zvezda niti hajduk zaslužio pošteno suđenje, i nisu zaslužili se žaliti jer nisu ništa bolji od drugih. Kada je u njihovu korist onda je sve u najboljem redu.

Ganci

pre 4 godine

Mislim na Mitrovica,Ljajica,Nastasica,Milenkovica,Zivkovica,Lukica.Kao sto se vidi nasi su glavni u reprezentaciji uz Tadica.Nece valjda Spajic da bude glavni
(BGD, 6. oktobar 2019 19:53)

Eto, sam si dao odgovor na pitanje zašto nam je reprezentativni fudbal u kanalu. Samo grobari se forsiraju.

miško

pre 4 godine

Voždovac vraća Zvezdi ukraden titulu. Neko to izniveliše za Božju pravdu. Kradu, otimaju, prekidaju, sudije pivredjuju pa dokle više grobari grobarski. Sava "gospodin".

Danijel RS

pre 4 godine

Ako je morao biti poraz mislim da je u najboljem trenutku. Idemo dalje, najbolji smo, najbolje igramo i na kraju ćemo se zadnji smijati.

nostalgija

pre 4 godine

Aaaaaaa, pa ovo mora da boli, ali mnogo boli, mnogo, mnogo, mnogoooo hahahahha. Prvo se ponadaju da smo mi kiksnuli, a jos na kraju oni izgube, isto u zadnjoj sekundi, auuuuuu patnjaaaaa, ogromna patnja ahahahaha

marek hamšiković

pre 4 godine

Navijači Crvene zvezde su najgori ljudi na kugli zemaljskoj.Oni se javljaju I slave posle onakvog penala u Kruševcu,posle nadoknade od 5 minuta iako je rezultat bio 0:0,Boaći šutira ka golu Napretka I prebacuje gol I sudija svira korner,umesto gol aut,onda,svaki ama baš svaki duel Napretkovih I Zvezdinih igrača on svira faul za Zvezdine,znači u životu nisam video veće navlačenje za jedan tim.Posle krenu priče kako se igra dok Partizan ne pobedi I sl.Oni srama nemaju,oni su ukrali 3 boda Inđiji I 2 boda Napretku ali nikom ništa,tera se dalje,najskuplji tim u istoriji srpskog fudbala da ima ovakvu protekciju kod sudija,pa to je neverovatno.Partizan danas jeste slabo igrao,ali kako ti možeš da igraš kad sudija svira onakav penal za Voždovac pri rezultatu 0:0.Znači bruka I sramota u kojoi ligi mi igramo,ovako da se otvoreno krade,pa ovo nema nigde,I posle se smeju Pantiću kad kaže da ovde ne bi ni Real bio prvak pored državnog mezimčeta CZ I njenih sudija.Takođe,juče je I Tsc oštećen protiv Radnika I nepostojećeg penala za Radnik koji im je doneo pobedu,Dakle,kolo u kome su odlučili da oštete Partizan za 2 boda,a možda I 3 I Tsc isto tako,eto ako vam je zanimljivo da Partizan ne bude u trci sa Zvezdom za titulu I da Tsc bude skinut sa vrha,onda ne znam,pitanje je zašto se titula odma ne dodeli Zvezdi I pre početka sezone I ujedno dopiše ona iz 1765. godine.Sve je bio u pravu Dule Vujošević kad je govorio,a neki partizanovci mu se smejali.

Марко

pre 4 godine

Стојковића треба да буде срамота за овакво понашање мада је то немогуће јер он нема ни стида ни срама. Направио је прекршај над играчем Вождовца и пенал је чист као суза. Нарочито треба да га буде срамота после догађања на дербију када је над њим свиран прекршај у истој ситуацији у којој није свиран прекшај над Манојловићем у дербију 2017. Данас Гробари прозивају Вучића, а сутра ће друг Вучелић да се захваљује том истом Вучићу. То најбоље показује какав је то клуб и какви су му навијачи.

Gepekovanje je laž!

pre 4 godine

Kad se pusti prednost, to ne znaci da ekipa koja je dobila prednost mora da postigne gol, nego da mora da nastavi akciju! U ovom slucaju Voždovac je nastavio akciju ušao u stopostotnu sansu i nije iskoristio prednost. To je to, nema vraćanja na faul. Da igrac Vozdovca nije došao do lopte, nego igrac Partizana tek onda bi mogli da polemisemo da li je bio penal ili ne! Ovako, kardinalna sudijska namerna, verovatno tražena pogresna odluka na stetu Partizana!

Šaomi

pre 4 godine

Komentator ladno izjavljuje "pa daj šta treba da se desi da Btežančić izađe da NE PRIMIMO GOL" toliko o objektivnosti prenosa utakmice koju gledaju i Zvezdaši i Pattizanovci a i svi ostali.

paja

pre 4 godine

totalno neregularni uslovi, taman za prekid utakmice..napaljenci sa stojketom na čelu jure sudiju po terenu, samo što ga ne linčuju, sa tribine pomoćnog gadjaju bakljama dok savo milošević preti delegatu i psuje sudiju.. najstrašnije da je to sve zbog ispravno dosudjenog penala !!

kile

pre 4 godine

Prvo sudija pusta prednost a igrac vozdovca promasuje prazan gol. Nakon promasaja sudija svira penal. Na snimku je ocigledno da je igrac poceo da pada pre kontakta a uhvatio se za noge gde ga stojkovic nije ni pipnuo. Kontakt je bio samo telom i nedovoljno da bi nekoga srusio. Znaci 2 vezane greske sudije. Ja samo ne znam gde ovi ljudi vide da je bilo jos 2 penala za vozdovac i da sudija gura partizan ili je to ono standardno spinovanje da se utakmica zvezde i njihovo sudjenje stavi pod tepih

Sasko

pre 4 godine

Koliko povlastica ima partizan pa to je zaista strasno. Gadjaju bakljama sudiju, golman hoce da lincuje sudiju, pogrdno skandiraju predsedniku koji se bori za sve nas. Zasluzuju ogromnu kaznu a gleda im se kroz prste... Sramota

Ivan

pre 4 godine

Nego, zasto Masovic nije hteo da resi utakmicu nego ceka 5 sekundi da se vrate igraci partizana? Bice da se ceka prelaz iz dvojke u keca....

SkankHunt42

pre 4 godine

Jesi li ti gluo svaki dan ili samo sad? Utakmica je 15 minuta bila prekinuta. Mora 15 minuta da se produzi. Da je prekid 45 minuta, 45 minuta se produzava. Problem kod lopovluka zvezde je sto je mec bio produzen 5 minuta, a sudija pustio da se igra do 97. Doduse, igralo bi se i do 197. da onaj golman nije pustio da ga date.
(Vlajzi, 06. oktobar 2019 19:27)

A jesi ti gluo svaki dan ili samo sad? 2 min. je trajalo nameštanje zida. Faul je bio u 95. minutu. Bitno je samo da se piše nešto a?

Trip

pre 4 godine

Nista ogavnije od Partizana ne postoji na zemaljskoj kugli
(Wlada, 06. oktobar 2019 18:36)

Postoji, njihovi navijaci
(007, 06. oktobar 2019 18:54)

Ništa ogavnije od Ultra kop doo ne postoji i niko od vas ne sme ništa da pisne zato što ste devojčice.

Sasa

pre 4 godine

Cist jos jedan penal nije sviran Vozdovcu,sramota.Dobili derbi posle ponistenog gola Zvezde a sada opet se gura partizan da se Zvezda ne odlepi na tabeli
(Gogsi, 06. oktobar 2019 18:52)
Kono čemu vi o penalima . Penal pa penal , jeste bio nije bio ... neverovatni ste .
Nije bio ni onaj sto je dosudjwn vama ni ovaj proti nas . Pa ti sad vidi

budibogsnama

pre 4 godine

Kakva nameštaljka ponovo u Kruševcu.Neverovatno!I da budete drugi za mene ste šampione.Pa u ovoj državi ni Barcelona ne bi bila prvak države....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 18:16)

Ahabaha boze, pa ti se ne zaustavljas...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matori, 6. oktobar 2019 18:59) Jok more, povremeno izjavi kako mu se svidja neko musko, pa se vrati da komentarise fudbal...neumoran.

BGD

pre 4 godine

Treba napustiti teren.Em smo pokradeni em su nas prebili.Da vidimo dal ce i ovaj sudija ici u zatvor kao i onaj od pre godinu dana.Naravno da nece jer je ovaj odradio zadatak

Ja i Teletabis Pusimo Kanabis

pre 4 godine

Savo ko ti je dao za pravo da odmaras fudbalere.....Ko ti je dao novac za Asana .....Tosic najgori vec 10 utakmica...onaj gol u Derbiju da izuzmemo .

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Simpatizer sam zvezde. Penal za vozdovac je smesan, nema sta. Penal zvezdi mnogo vise nije nego sto jeste, i drago mi je sto taj penal nije odlucio pobednika.
(Ivan, 06. oktobar 2019 18:42)

Cuvena frakcija "Navijam za Zvezdu ali...". Cist penal za Vozdovac i smesan penal za Zvezdu. Ali je isto tako Napredak trebalo da zavrsi sa 10 igraca. Cudo to ne pomenu?
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 06. oktobar 2019 18:55)

Pa zato što je član frakcije "Navijam za Zvezdu, ali..."
(NoName, 06. oktobar 2019 19:22)

Rekoh "cudo"...

Edukacija

pre 4 godine

Molio bih one koji komentarisu da procitaju Fifa pravila koja vaze i u nasoj ligi...Na strani 40-oj...Podnaslov “prava i duznost sudije”...tacka 11 pise...да допусти развој игре када екипа против које је учињен прекршај може да искористи предност и да казни изворни прекршај ако се очекивана предност не оствари...

NoName

pre 4 godine

Simpatizer sam zvezde. Penal za vozdovac je smesan, nema sta. Penal zvezdi mnogo vise nije nego sto jeste, i drago mi je sto taj penal nije odlucio pobednika.
(Ivan, 06. oktobar 2019 18:42)

Cuvena frakcija "Navijam za Zvezdu ali...". Cist penal za Vozdovac i smesan penal za Zvezdu. Ali je isto tako Napredak trebalo da zavrsi sa 10 igraca. Cudo to ne pomenu?
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 06. oktobar 2019 18:55)

Pa zato što je član frakcije "Navijam za Zvezdu, ali..."

Autolakirer

pre 4 godine

Prestadoh da pratim fudbal,ima 10 -ak godina.Odgledam polu I finala LS, svetskih I evropskih prvenstava.Iz silne dosade I dzabalebarenja u nedostatku neceg mudrog na TV-u,odlucih se za fudbal.Nisam se toliko smejao prosto ne pamtim.Ovo je uzivancija gledati,naravno ako niste ostrasceni.Ovako nesto sam gledao pre 30 godina u susretu Radojeva I Cesterega,milinica,prava seoska liga sa nikakvim igracima,sudijama I navijacima.Nadam sa da jos uvek prodaju semenke na stadionima,inace jad I beda.
(ValterNBG, 06. oktobar 2019 19:31)

A ovo.pratis

pgs!

pre 4 godine

Opaaaa, 9 minuta nadoknade!?
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 06. oktobar 2019 18:56)
jel ti uopste gledas utakmicu ?
9 min zbog onih prepirki i baklji .Mozda je 9 malo previde al 6/7 skroz okej

BGD

pre 4 godine

Mislim na Mitrovica,Ljajica,Nastasica,Milenkovica,Zivkovica,Lukica.Kao sto se vidi nasi su glavni u reprezentaciji uz Tadica.Nece valjda Spajic da bude glavni

duledudule

pre 4 godine

Pastorcad u novoj epizodi.Zasto nas sudija toliko krade, da li ce doci prelaz, kako je koki unistio partizai, da li je klupa partizaia na celu sa Savom izvrsila dovoljan pritisak na sudije.Pogledajte samo na 02, pastorcaddd

НС

pre 4 godine

kakv pritisak na sudije pa ovo je sramotno ...da sam na mestu sudija prekinuo bi utakmicu i kaznio sve su u ovome ucestvovali !
a publiku ne vredi ni komentarisati ...treba zabraniti da dolazi iko do kraja sezone!

Gepekovanje je laž!

pre 4 godine

@ Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
(poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:
Isto ono sto i roditelji onog policajca koga su navijači Zvezde przili bakljom na severnoj tribini!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepekovanje je laž!, 6. oktobar 2019 19:10)

Obraza bez... pa, vi ste bakljom UBILI navijača Zvezde na stadionu!
(Joy, 06. oktobar 2019 19:16)
To je užasna stvar koja se desila, za svaku osudu i tešku zatvorsku kaznu. Moj komentar je bio upucen svim likovima koji zaboravljaju ono sto im ne odgovara! Przenje policajca je popraceno sa pravda za Uroša...

oberin martel

pre 4 godine

Ja odavno govorim da treba da bojkotujemo reprezentaciju a da bivsim nasim igracima preporucimo to da urade dok se nesto ne promeni u domacem fudbalu jet ovo sto se dogadja je klasican kriminal u korist jednog kluba.
(BGD, 6. oktobar 2019 19:13)

Ha,ha,ha... a o kojim je to igračima reč? Miletić, Rukavina? A Živković jedva čeka da vam izađe u sustret s obzirom kako ste se poneli prema njemu. Uz to i ne igra.

Gepekovanje je laž!

pre 4 godine

Faul nad golmanom u petercu, a nije imao kontrolu nad loptom, zar ne? Čist faul, bez razmisljanja. Dobra sudijska odluka.

Gepekovanje je laž!

pre 4 godine

Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
(poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:
Isto ono sto i roditelji onog policajca koga su navijači Zvezde przili bakljom na severnoj tribini!

Sofronije

pre 4 godine

Isto ono sto i roditelji onog policajca koga su navijači Zvezde przili bakljom na severnoj tribini!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepekovanje je laž!, 6. oktobar 2019 19:10) # Link komentara

Isto ono što i roditelji Aleksandra Radovića. I isto ono što i roditelji Brisa Tatona.Nije te sramota da se javljaš, Jugosloven. Obraza vi nemate.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nije ni čudo što se povredio Brežančić kad dovodimo polu fudbalere,rekreativce.Ako se protivnik ne povuče i pusti utakmicu,ovi igrači nemaju snage za više od 60 minuta,a sad već evo 55 samo u prvom poluvremenu..

Johny Walker

pre 4 godine

Jesi li ti gluo svaki dan ili samo sad? Utakmica je 15 minuta bila prekinuta. Mora 15 minuta da se produzi. Da je prekid 45 minuta, 45 minuta se produzava. Problem kod lopovluka zvezde je sto je mec bio produzen 5 minuta, a sudija pustio da se igra do 97. Doduse, igralo bi se i do 197. da onaj golman nije pustio da ga date.
(Vlajzi, 06. oktobar 2019 19:27)

A jesi li ti gledao utakmicu.Na YT imas snimak gde kada je sviran prekrsaj sat pokazuje 94, 47.Udarac mora da se izvede po pravilnoku.Igraci napredka nikako da nameste zivi zid.Sudija daje zuti karton.Marin daje gol.96, 51

BGD

pre 4 godine

Ja odavno govorim da treba da bojkotujemo reprezentaciju a da bivsim nasim igracima preporucimo to da urade dok se nesto ne promeni u domacem fudbalu jet ovo sto se dogadja je klasican kriminal u korist jednog kluba.

Koja

pre 4 godine

čist penal...
(pogled
Za vas je svaki čist samo protiv vas je izmišljen razmišljanje panjeva koji su navikli da pobedjuju uz penal i igru dok nedamo gol

Марко

pre 4 godine

Ovaj penal je samo sudija video. Ni Stojkovic ni igrac Vozdovca nisu dosli do lopte, igrac Vozdovca pada posle blagog kontakta sa Stojkovicem. I to butinom po zadnjici a ovaj pade ko pokosen. Takve kontakte nije svirao na ostalom delu terena.

Ovo prekidanje utakmice zbog uvredljivog navijanja postaje parodija.
(Gazda Dojkan, 6. oktobar 2019 18:51) # Link komentara

Za razliku od Stojkovića koji na edrbiju pada sa sve četiri u vis iako ga niko nije ni dotakao. Dojkane, malo realnosti nije na odmet.
(Sofronije, 6. oktobar 2019 19:13)

Ко реалан би навијао за Партизан?

Podsetnik

pre 4 godine

Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
(poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:48)

Ako bi moje dete bilo lopov, ja bih ga prvi gadjao!!!
Nismo isti!!!
(E moji ganci!!, 6. oktobar 2019 19:05)

Sta vam je ukrao taj pomocni sudija? Ne vidim ni da vam je glavni nesto ukrao,osim sto je ostetio Vozdovac za penal Pavlovica nad Stanisavljevicem.Zasto nisi gadjao Jovanovica u derbiju kada je ponistio cist gol Zvezdi i time ukrao pobedu? Naravno da nismo isti i hvala bogu na tome sto nisam grobar.

Bodibond

pre 4 godine

Koliki pritisak na sudije, trebalo je ovaj Partizan ugasiti dok je bilo vreme
(Coda, 06. oktobar 2019 19:07)

Gde ti vidis pritisak na sudije? Ne baljezgaj.

UGASENO JSD psrtizai

pre 4 godine

79 minut igrac Vozdovca masi loptu udara Tosica djonom u koleno nista sporno idemo dalje.....
(Blue Moon 1812, 06. oktobar 2019 19:53)

Pa izvinio mu se hahahaha...

NoName

pre 4 godine

Sudija je prekršio elementarno pravilo pustivši prednost kod penala što nije moguće!!!
(Walt, 06. oktobar 2019 19:04)

Kakva sramotna laž. Prednost se UVEK dozvoljava, u svakoj situaciji.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

@ Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
(poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:
Isto ono sto i roditelji onog policajca koga su navijači Zvezde przili bakljom na severnoj tribini!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepekovanje je laž!, 6. oktobar 2019 19:10)

Obraza bez... pa, vi ste bakljom UBILI navijača Zvezde na stadionu!
(Joy, 06. oktobar 2019 19:16)
To je užasna stvar koja se desila, za svaku osudu i tešku zatvorsku kaznu. Moj komentar je bio upucen svim likovima koji zaboravljaju ono sto im ne odgovara! Przenje policajca je popraceno sa pravda za Uroša...
(Gepekovanje je laž!, 06. oktobar 2019 19:27)

Sto se tog mamlaza tice, przio bih ga sa svim tim pravdoljubivim vesnicima, pa neka su u Zvezdinom dresu sto puta! Mozemo mi da se prepucavamo oko utakmice, ali to sto pojedini rade, kao sto je bacanje baklje na sudiju, je za robiju, ljudi! Izem ti sport kad covek ostane bez oka.

Goran

pre 4 godine

vlajzi
ako kazes da je bila prekinuta 15 minuta onda je sudija trebao da svira kraj,3:0 za Vozdovac i - 3 boda za Partizan takav je propis.

Mare

pre 4 godine

Oduvek se malo navlacilo za Partizan, malo za Zvezdu, nazalost takvo je stanje... Ali sve je to nebitno. Kao velikom Zvezdasu mi je drago sto smo pobedili golom Marina, a ne nezasluzenim penalom Bena. Ali jedino bitno je to da budemo 15. za sezonu 2021/2022, i bitno je da pokusa i Zvezda i Partizan da otkinu koji bod Tottenhamu i Unitedu, mislim da i jedni I drugi mozemo da prodjemo grupe, ili barem Zvezda da bude 3. I Partizan prodje pa da doguramo sto dalje.

E moji ganci!!

pre 4 godine

Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
(poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:48)

Ako bi moje dete bilo lopov, ja bih ga prvi gadjao!!!
Nismo isti!!!

Janaćije

pre 4 godine

Ako je suduja dozvolio da se nastavi igra, dakle pustio je igrača Voždovca da šutira u prazan go. On promaši a ovaj tek onda sudi penal. Ko zna šta će sve svirati. Partizan nije smeo da pobedi, jer to onaj glavni doživljava kao svoj poraz.

ValterNBG

pre 4 godine

Prestadoh da pratim fudbal,ima 10 -ak godina.Odgledam polu I finala LS, svetskih I evropskih prvenstava.Iz silne dosade I dzabalebarenja u nedostatku neceg mudrog na TV-u,odlucih se za fudbal.Nisam se toliko smejao prosto ne pamtim.Ovo je uzivancija gledati,naravno ako niste ostrasceni.Ovako nesto sam gledao pre 30 godina u susretu Radojeva I Cesterega,milinica,prava seoska liga sa nikakvim igracima,sudijama I navijacima.Nadam sa da jos uvek prodaju semenke na stadionima,inace jad I beda.

Vlajzi

pre 4 godine

Hahaha nas pljuju za produzetak a oni vec sad 9 u prvom poluvremenu hahahah
(baki, 6. oktobar 2019 19:15)

Jesi li ti gluo svaki dan ili samo sad? Utakmica je 15 minuta bila prekinuta. Mora 15 minuta da se produzi. Da je prekid 45 minuta, 45 minuta se produzava. Problem kod lopovluka zvezde je sto je mec bio produzen 5 minuta, a sudija pustio da se igra do 97. Doduse, igralo bi se i do 197. da onaj golman nije pustio da ga date.

Autolakirer

pre 4 godine

Ako je suduja dozvolio da se nastavi igra, dakle pustio je igrača Voždovca da šutira u prazan go. On promaši a ovaj tek onda sudi penal. Ko zna šta će sve svirati. Partizan nije smeo da pobedi, jer to onaj glavni doživljava kao svoj poraz.
(Janaćije, 06. oktobar 2019 19:06)

Citaj pravilnik fudbalske igre.Sudija i kod faula pusta igru.Kada se akcija zavrsi on svira prekrsaj.Isto kod prekrsaja za penal.Sudija pusta akciju do kraja ako nema gola svira penal.To ce svaki sudija pa makar bio pocetnik da ti kaze.Ako ne verujes izguglas Pravilnik fudbalske igre u PDF izdanju.Sve lepo napisano

Joy

pre 4 godine

@ Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
(poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:
Isto ono sto i roditelji onog policajca koga su navijači Zvezde przili bakljom na severnoj tribini!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepekovanje je laž!, 6. oktobar 2019 19:10)

Obraza bez... pa, vi ste bakljom UBILI navijača Zvezde na stadionu!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Сребендо ал си се расписао. Иди на стадион и бодри клуб за који навијаш

ja

pre 4 godine

Koji protisak na sudije, Partizan je nesto najgore sto postoji u srpskom sportu.
(Nadja, 06. oktobar 2019 19:34)

hahahahahaaaaaaa....vrhunac bezobrazluka. Ono kad nemas obraza, pa si zaslepljen mrznjom prema Partizanu.

Đura

pre 4 godine

Još jednom, iz utakmice u utakmicu, Asano najveća prevara u istoriji crno-belih a Tošić nije više za profesionalni fudbal. Sa njima u timu Partizan ima 2 igrača manje.

Sofronije

pre 4 godine

Ovaj penal je samo sudija video. Ni Stojkovic ni igrac Vozdovca nisu dosli do lopte, igrac Vozdovca pada posle blagog kontakta sa Stojkovicem. I to butinom po zadnjici a ovaj pade ko pokosen. Takve kontakte nije svirao na ostalom delu terena.

Ovo prekidanje utakmice zbog uvredljivog navijanja postaje parodija.
(Gazda Dojkan, 6. oktobar 2019 18:51) # Link komentara

Za razliku od Stojkovića koji na edrbiju pada sa sve četiri u vis iako ga niko nije ni dotakao. Dojkane, malo realnosti nije na odmet.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Mislim da jeste penal ali to u ovom slučaju nije toliko bitno nego pravilo da sudija ne svira penal nego pusta prednost pa tek kad je ovaj promasio onda svira. To po svakom pravilu nije moguce jer kod penala ne postoji prednost, ili sviras ili ne. Pogledate sudiju na Zvezdinom mecu, evo sad i to su mase "elitne" sudije. Setite se da sudija koji je ležao u zatvoru posle utakmice Spartak-Radnicki a posle par meseci covek sudi regularno sve.
(Nikola, 06. oktobar 2019 18:49)
Na usporenom snimku se lepo vidi da ga nije pipnuo!Pogledaj usporen snimak i sve će ti biti jasno!

Marko Niš

pre 4 godine

28

Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
(poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:48)
Zamišljam...
Al šta da je poslušnik po nalogu drugih? Da ga veličaju? Ili da se odnose prema zaslugama? Samo pitam jer si pošten i brižan?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Je li grobari je li nije bio penal za Vozdovac posto nije bio ni za Zvezdu?
(Paja Patak, 06. oktobar 2019 18:35)
Sine,dobra dioptrija tebi treba....

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Kakva nameštaljka ponovo u Kruševcu.Neverovatno!I da budete drugi za mene ste šampione.Pa u ovoj državi ni Barcelona ne bi bila prvak države....

marek hamšiković

pre 4 godine

Momci ako ste gledali današnju utakmicu u Kruševcu sve vam je jasno,gledajte da prođete grupnu fazu Lige Evrope,a ovo takmičenje zvano LingLong liga zanemarite.

Fenomen

pre 4 godine

Bez brige, bice penal i za vas...ako treba produzice se utakmica i do zore...Stojkovic je trebao dobiti crveni karton...sudija se pogubio...postoje uslovi za prekid utakmice.

Ivan

pre 4 godine

Simpatizer sam zvezde. Penal za vozdovac je smesan, nema sta. Penal zvezdi mnogo vise nije nego sto jeste, i drago mi je sto taj penal nije odlucio pobednika.

Gogsi

pre 4 godine

Cist jos jedan penal nije sviran Vozdovcu,sramota.Dobili derbi posle ponistenog gola Zvezde a sada opet se gura partizan da se Zvezda ne odlepi na tabeli

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Pisem na kraju prvog poluvremena 0:1. Nemojte previse da se zanosite penalom za vozdovac. U drugom ce sudija zbog ovog penala dosuditi dva za partizan, ili dati crveni karton vozdovcu. Pogledajte ovaj komentar na kraju utakmice.
(Ivan, 06. oktobar 2019 18:53)

Ne sumnjamo, prijatelju.

Krug dvojke

pre 4 godine

Nije mi jasno sta Stojkovic glumi? Izigrava medveda koji zamislja da je zsdticen.Protiv Zvezde promasio loptu a glumio faul.Ovde je bio u kontaktu sa igracem Vozdovca a van peterca je igrac.Tako pravila kazu.Clan 43 stav 3.

Ivan kg

pre 4 godine

Uporedite, ko je gledao obe utakmice, agresivnost igraca Vozdovca protiv Zvezde i to na domacem terenu,i veceras, i sve ce vam biti jasno... Sve ovo je zrelo za jednu Uefa nezavisnu istragu jer je sramota koliko se Zvezda protezira.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Simpatizer sam zvezde. Penal za vozdovac je smesan, nema sta. Penal zvezdi mnogo vise nije nego sto jeste, i drago mi je sto taj penal nije odlucio pobednika.
(Ivan, 06. oktobar 2019 18:42)

Cuvena frakcija "Navijam za Zvezdu ali...". Cist penal za Vozdovac i smesan penal za Zvezdu. Ali je isto tako Napredak trebalo da zavrsi sa 10 igraca. Cudo to ne pomenu?

Bodibond

pre 4 godine

Penal za Vozdovac, pa dobro bre da li je ovo realno? Jos sudija cekao da vidi da li ce lopta otici u gol aut ili ce ostati u polju. Ko odredjuje ove sudije? Ovo je zalosno sta se radi.

ААА

pre 4 godine

Ботова и једних и других ко комараца лети а то што нам ова сезона гине за 15 место то нико и не гледа па кад на крају сви будемо играли то 3 такмичење схватиће те шта су појединци попут мене писали...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Još jednom kažem da ovo nema veze više sa sportom.Sport je viteška borba pa ko bolji on pobedi.Evo Kina je komunistička zemlja pa se prvak ne zna unapred.Razmiljam već 15 min.da li postoji zemlja na svetu koja radi više ovakve stvari?!Ne mogu da se setim.Neka mi neko pomogne biću zahvalan.

Mikii

pre 4 godine

Pre toga je napadač Voždovca promašio manje-više prazan gol, a sudija, kada je video da gola neće biti, je odlučio da pokaže na belu tačku. 

Ivan

pre 4 godine

Pisem na kraju prvog poluvremena 0:1. Nemojte previse da se zanosite penalom za vozdovac. U drugom ce sudija zbog ovog penala dosuditi dva za partizan, ili dati crveni karton vozdovcu. Pogledajte ovaj komentar na kraju utakmice.

Nikola

pre 4 godine

Mislim da jeste penal ali to u ovom slučaju nije toliko bitno nego pravilo da sudija ne svira penal nego pusta prednost pa tek kad je ovaj promasio onda svira. To po svakom pravilu nije moguce jer kod penala ne postoji prednost, ili sviras ili ne. Pogledate sudiju na Zvezdinom mecu, evo sad i to su mase "elitne" sudije. Setite se da sudija koji je ležao u zatvoru posle utakmice Spartak-Radnicki a posle par meseci covek sudi regularno sve.

Моника

pre 4 godine

Зашто терају ово дете, Павловића да игра?
Дечко има срчану ману због које му је и пропао трансфер у ЛаЦИО. Не сме да се професионално бави спортом.

зар треба дете да не дај боже страда због алавости менаџера и управе?

Fenomen

pre 4 godine

Sudija je prekrsio dva pravila fudbalske igre...prvo...nije moguce da postoji penal protiv Partizana...drugo pravilo...i ako postoji penal protiv Partizana nikako ne sme da se sudi. Ako ne verujete meni, pitajte golmana Partizana.

matori

pre 4 godine

Još jednom kažem da ovo nema veze više sa sportom.Sport je viteška borba pa ko bolji on pobedi.Evo Kina je komunistička zemlja pa se prvak ne zna unapred.Razmiljam već 15 min.da li postoji zemlja na svetu koja radi više ovakve stvari?!Ne mogu da se setim.Neka mi neko pomogne biću zahvalan.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 18:28)

A sta to nema veze sa sportom?Udaranje Bena u 16?

Šaomi

pre 4 godine

Komentator kaže pa ne znam da li je Stojković napravio penal. Da li ovo realno? Odneo igrača ušao u njega penal čist ko suza. A za Stojković crveni karton i tri utakmice kazne zbog onakve reakcije. Crveni karton i za Miloševića na klupi. Strašno samo kukate nerealni grobari jer vam nema Toleta da progura.

Mirko

pre 4 godine

Sve smo videli malopre, sve je jasno kao dan! Crno beli ponosni smo na vas sta god da uradite, jer jednostavno u ovakvom orvenstvu NEMAMO SANSE! Sta reci osim sramota, regularnost lige na nivou prve lige Madagaskara, ovakav aparthejd do sada nije vidjen... Grobari izbori se blize, pamet u glavu...
(Ziveo Partizan i majka Srbija!, 06. oktobar 2019 18:20)

Nema Mirka Marjanovića, Toleta, Tadića pa se setila deca da drže slovo o moralu. Hipokrizija u svojoj esenciji.

Sudija Djokic centarfor sampiona

pre 4 godine

Хајдемо, мајстори ! На нама је да их стално пратимо у стопу, да им на табели дишемо за врат и да их тиме терамо на нове и нове намештаљке, на нове и нове судијске крађе док једног дана све не дође на наплату. Напред Партизан!

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Ovaj penal je samo sudija video. Ni Stojkovic ni igrac Vozdovca nisu dosli do lopte, igrac Vozdovca pada posle blagog kontakta sa Stojkovicem. I to butinom po zadnjici a ovaj pade ko pokosen. Takve kontakte nije svirao na ostalom delu terena.

Ovo prekidanje utakmice zbog uvredljivog navijanja postaje parodija.

Vlada

pre 4 godine

Pod hitno ukinuti i Zvezdu i Partizan ili izbaciti u BG zonu.Pa ovo vise nije normalno ponasanje tkz.navijaca ,pustite nas prave zvezdase i partizanovce da dolazimo na stadion i bodrimo nas klub a ne da budemo taoci dilera droge i huligana.Muka mi je da ih slusam ko je dobio vise para od drzave i prepucavanje sa politicarima koji su na vlasti.Sudije da sude posteno ne bi dobili pola utakmica u prvenstvu ni jedni ni drugi.

dejan

pre 4 godine

Mislim da Partizan treba da povede večeras 2-0,i izađe sa terena,svako kolo misliš da ne može niže,ali oni kopaju toliko duboko,da se dno i ne nazire. Ne treba igrati ovu ligu,treba povesti svaku utakmicu,i izaći sa terena. Samo ih treba omlatiti u derbiju,pa neka slave ovakve titule.Nekada će ovo zlo otići iz Srbije,a onda će mnogi dobijati.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Nista ogavnije od Partizana ne postoji na zemaljskoj kugli
(Wlada, 06. oktobar 2019 18:36)

Postoji, njihovi navijaci
(007, 06. oktobar 2019 18:54)

Taj rad. ;)

Sir Oliver

pre 4 godine

Zašto je sudijama zabranjeno da Stojkoviću pokaže crveni karton? Prvo je zaslužio crveni karton zbog rušenja ihgrača u gol šansi čime je napravio penal. Pa njegovo divljačko nasrtanje i vika na sudiju je svuda u svetu čist crveni karton. Pa posle njega i Savo Milošević nasrće na sudiju, ne dobija ni žuti karton. Agresivna privatizacija medija i propaganda koja se u medijima vodi protiv sudija i u korst Partizana je jedan od najvećih minusa i našeg fudbala i našeg društva. Narod sklon podela koji se ranije delio na Karadjordjeviće i Obrenovićevce, posle na komuniste i četnike, danas se ovom agresijom i mržnjom (pokrenutom od stgrane Mirka Marajanovića, Toleta i Duleta Vujoševića u čije je vreme Partizan privatizovao i sport i medije) i dalje unazadjuje i usmerava u medjusobnu mržnju umesto u kreativnost.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 4 godine

Sve smo videli malopre, sve je jasno kao dan! Crno beli ponosni smo na vas sta god da uradite, jer jednostavno u ovakvom orvenstvu NEMAMO SANSE! Sta reci osim sramota, regularnost lige na nivou prve lige Madagaskara, ovakav aparthejd do sada nije vidjen... Grobari izbori se blize, pamet u glavu...

matori

pre 4 godine

Kakva nameštaljka ponovo u Kruševcu.Neverovatno!I da budete drugi za mene ste šampione.Pa u ovoj državi ni Barcelona ne bi bila prvak države....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 18:16)

Ahabaha boze, pa ti se ne zaustavljas...

navijac

pre 4 godine

@Uporedite, ko je gledao obe utakmice, agresivnost igraca Vozdovca protiv Zvezde i to na domacem terenu,i veceras, i sve ce vam biti jasno... Sve ovo je zrelo za jednu Uefa nezavisnu istragu jer je sramota koliko se Zvezda protezira.
(Ivan kg, 06. oktobar 2019 18:26)

Dobro zapazanje, ja sam gledao, i Vozdovac se tada vecinu utakmice setao po terenu! Ovde trce kao da im zivot zavisi. A tek penal, evo sad gledam snimak ponovo, Stojkovic ga nije pipnuo! A koliko ja znam pravila, kada se pusti prednost i ta prednost iskoristi, nema vise nazad.

poznavalac ©®

pre 4 godine

Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?

Šaomi

pre 4 godine

Komentator kaže pa ne znam da li je Stojković napravio penal. Da li ovo realno? Odneo igrača ušao u njega penal čist ko suza. A za Stojković crveni karton i tri utakmice kazne zbog onakve reakcije. Crveni karton i za Miloševića na klupi. Strašno samo kukate nerealni grobari jer vam nema Toleta da progura.

pivljanin

pre 4 godine

Zvezdas sam, ali da ovoliko sudije navlace za Vozdovac jos nisam video. Posteno bi bilo da se svi imamo isti tretman, pa ko je bolji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deki, 6. oktobar 2019 19:59)

Ti Zvezdaš a ja Guaran iz Amazonije.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Je li grobari je li nije bio penal za Vozdovac posto nije bio ni za Zvezdu?
(Paja Patak, 06. oktobar 2019 18:35)
Sine,dobra dioptrija tebi treba....

Tole Karadžić

pre 4 godine

i mi izgubismo nameštenu utakmicu sa Voždovcem. šta ti je karma.

ma i treba da izgubimo. napadamo državu koja nam je stadion dala, licencu za Evropu, napadamo sudije koje ponište u derbiju Zvezdi čist gol...

ali evo 1-1. pa mi smo avangarda, institucija, lumpen proleterijat.

Mirko

pre 4 godine

Sve smo videli malopre, sve je jasno kao dan! Crno beli ponosni smo na vas sta god da uradite, jer jednostavno u ovakvom orvenstvu NEMAMO SANSE! Sta reci osim sramota, regularnost lige na nivou prve lige Madagaskara, ovakav aparthejd do sada nije vidjen... Grobari izbori se blize, pamet u glavu...
(Ziveo Partizan i majka Srbija!, 06. oktobar 2019 18:20)

Nema Mirka Marjanovića, Toleta, Tadića pa se setila deca da drže slovo o moralu. Hipokrizija u svojoj esenciji.

Ivan

pre 4 godine

Simpatizer sam zvezde. Penal za vozdovac je smesan, nema sta. Penal zvezdi mnogo vise nije nego sto jeste, i drago mi je sto taj penal nije odlucio pobednika.

kaligula

pre 4 godine

Pre vise od 5000 godina, zato se to i ne pamti, u sezoni 2016/2017, grobari od cetvrtog-petog kola kukanje, bogoradanje, plakanje, namesteno, sudije, ne vredi da se igra, bla truc, bla truc... Zbog Grofovih gluposti Zvezda izgubi titulu, odjednom oni giganti fudbala, pobedili nepravdu, vrh, najbolji, legendarni, niko im nista ne moze, avangarda, vise nije namesteno...Jel i ove godine 'vatate na istu foru?

Negativni

pre 4 godine

ciganija od države, ciganija od suđenja....
njima Boaćijevi penali ( inđija i Napredal)
a i protiv nas
(anti šajber, 6. oktobar 2019 20:40)

Ne sekiraj se...sve će to Sud udruženog rada jednog dana pozlatiti.

Hahahahahaha

pre 4 godine

Svi izgubiše, Man Utd, Man City Bayern, Milan, Partizan, Totenhem samo Zvezda ne može da odigra nerešeno ili izgubi... U Severnoj Koreji.
(Artpar partizan, 06. oktobar 2019 20:58)

Ne izmisljaj. Izgubili smo od autsajdera onaj mec na JNA

Ivan

pre 4 godine

Nedosudjen penal za vozdovac na kraju, koji se ne dovodi u pitanje u normalnim okolnostima. Pravda je zadovoljena vec posle tridesetak sekundi.

Crvena Zvezda 30

pre 4 godine

Mislite da je lako da igrate utakmicu posle onakve kradje u Krusevcu?! Mislite li da igraci nisu pratili Zvezdin mec i videli sta se desava!? Znate li kako se osecaju igraci kada moraju svaku pobedu krvavo da zarade dok rival igra ili sklanjalice ili ga sudije guraju iz sve snage? U takvoj atmosferi ni Real, Bajern ili Barsa bi kilsnuli pre ili kasnije protiv nekog tima iz nase lige!
(navijac, 06. oktobar 2019 20:36). Ja vecu glupos nisam skoro procitao!!! Igraci Partizana pratili utakmicu u Krusevcu a samo dva sat razlike je bilo izmedju te dve utakmice !! Reci samo gde su to pratili na zagrevanju ili u svlacionici??

Gordon Bennett

pre 4 godine

Velika razlika između njih i nas je ta što se oni raduju onakvoj pobedi i ovakvom porazu Partizana,a da smo mi onako pobedili verujem da se 90% navijača ne bi naslađivalo tome
(sjdjds, 06. oktobar 2019 20:53)

Već smo više puta videli kako ne bi...

petar

pre 4 godine

ja sam partizanovac i lopova u fudbalu ima na pretek... ipak, za 97 minuta ste na svom terenu postigli 1 gol i mozete da kukate do sutra. uostalom, gde pise i za nas i za zvezdu da smo unapred pobednici? liga ionako nije nekog kvaliteta, jos kada bi se protiv nas (i njih) svi unapred predavali, bolje da ne igramo fudbal uopste. cim izgubimo i mi i zvezda, odmah je "lopovluk" u pitanju, nikako cinjenica da su drugi bili bolji ko god da su. to potcenjivanje je glupost i bezobrazluk. ne secam se kada ste poslednji put rekli da je protivnik bio bolji.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Još jednom kažem da ovo nema veze više sa sportom.Sport je viteška borba pa ko bolji on pobedi.Evo Kina je komunistička zemlja pa se prvak ne zna unapred.Razmiljam već 15 min.da li postoji zemlja na svetu koja radi više ovakve stvari?!Ne mogu da se setim.Neka mi neko pomogne biću zahvalan.

Konstatacija

pre 4 godine

Za mene ovo nije nikakvo iznenadjenje jer sam pre neki dan napisao ovde u komentaru,da partizan do kraja prvog dela,tj.nakon zavrsenih 15 kola,nema sanse da dobije Vozdovac,Cukaricki i Vojvodinu i tek ce gubiti.Preterano su poleteli,nemaju taj kvalitet,sto se moglo i videti veceras.Fakticki,Sadik je jedini spic i cim on ne igra,nema ko drugi da uskoci,fakticki su igrali bez spica.Takodje i odbrana je trula,iako mozda ne izgleda tako po broju primljenih golova ali ko poznaje fudbal,moze jasno da vidi.Pocev od golmana pa preko bekova i stopera,nema nikakvog kvaliteta.Jedino sto nesto vredi jesu Tosic i Natko a mali Stevanovic je zrtva jer japanac mora da igra a mali je deset puta bolji igrac od njega.
Bespotrebno dizete prasinu jer vas niko nije ostetio veceras.Penal cist a jedino je sudija propustio da dosudi jos jedan nakon faula Pavlovica nad Stanisavljevicem.Vozdovac je promasio jos 3-4 zicera i trebao je da vas demolira sa 5 ili 6:2.Da ste nesto vredeli,izjednacili bi mnogo ranije ali apsolutno vam niko nije kriv za poraz,osim vas samih.

zvezdaš

pre 4 godine

Velika razlika između njih i nas je ta što se oni raduju onakvoj pobedi i ovakvom porazu Partizana,a da smo mi onako pobedili verujem da se 90% navijača ne bi naslađivalo tome
(sjdjds, 06. oktobar 2019 20:53)

Vi ste se radovali kad nas je prošle godine nalupao tim čija prva tri igrača vrede pola milijarde evra.
Naslađujete se pred svaku našu evropsku utakmicu (a mi vas razočaramo), svaki naš pozitivan rezultat je ili sreća ili nameštaljka, nikad ne pobedimo zato što smo igrali dobro... baš ste onako... realni

Smogovci

pre 4 godine

Kakav dan, prvo teško dobijen Napredak klub koji je pobedio Partizana ali sudijskim odlukama uzeo samo bod, drugo Primorska arhivirana kao loš dan, i za kraj oni koji šire noge u živom zidu i igraju 3x iz 1-2 rešili da mršu spuste na zemlju.
Pa neprocenljivo za sve ostalo tu je MasterCard.
Bravo danas je pobedio sport u odnosu na forum, komentare, pritisak... koliko dao Vuletić?

Kontraš

pre 4 godine

Hofenhajm pobedio Bajern u gostima.zvezda izgubila od Bajerna u gostima, 19 puta prešla pola.Zaključak: hofenhajm bi dobio zvezdu 10:0, uz prelaz polovine terena do 12x doktora Marina.
(ganska logika, 06. oktobar 2019 20:59) Što znači da bi Totenhem izgubio od Hofenhajma 14:0

UGASENO JSD psrtizai

pre 4 godine

79 minut igrac Vozdovca masi loptu udara Tosica djonom u koleno nista sporno idemo dalje.....
(Blue Moon 1812, 06. oktobar 2019 19:53)

Pa izvinio mu se hahahaha...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Kakva nameštaljka ponovo u Kruševcu.Neverovatno!I da budete drugi za mene ste šampione.Pa u ovoj državi ni Barcelona ne bi bila prvak države....

jastucnica

pre 4 godine

Mislite da je lako da igrate utakmicu posle onakve kradje u Krusevcu?! Mislite li da igraci nisu pratili Zvezdin mec i videli sta se desava!? Znate li kako se osecaju igraci kada moraju svaku pobedu krvavo da zarade dok rival igra ili sklanjalice ili ga sudije guraju iz sve snage? U takvoj atmosferi ni Real, Bajern ili Barsa bi kilsnuli pre ili kasnije protiv nekog tima iz nase lige!
(navijac, 06. oktobar 2019 20:36)

Zvezda je imala 22 suta a Napredak 1.
Zvezda je imala.vise kornera i veci posed lopte.
Zvezda je 2 puta pogodila okvir gola.
Zvezda je imala sanse, Napredak nije.
Napredak je trebao da ostane sa deset igraca, cist crveni kao kuca i penal za Zvezdu u prvom poluvremenu. Lazes sebe

Sir Oliver

pre 4 godine

E moji grobari. Džaba je sudija poništio čist gol Zvezdi u derbiju u 70-om minutu. I ovde je oprostio dva crvena kartona Stojkoviću (jedan zbog napravljenog faula u gol šansi i jedan zbog divljhanja posle dosudjenog penala). Pa što to ne iskorististe?

Ivan Veljković

pre 4 godine

Partizani, veoma ste loše odigrali ovu utakmicu! I zasluženo izgubili. I za to jednostavno nemate opravdanja! Ne možete nikoga kriviti za ovo večeras, niste uspeli da na svom terenu izvučete ni bod protiv Voždovca kome ste postali prava mušterija u ovo skorašnje vreme, počeo je gotovo redovno da vas pobeđuje i na Krovu i u Humskoj i to je činjenica za koju vam niko sem vaše očajne igre nije kriv! Posle odlične partije protiv Astane večeras ste odigrali katastrofalno i tu vam mi nismo krivi. Ovo vam je stiglo kao otrežnjenje posle pobede u Derbiju i dobre igre u Kazahstanu da vas spusti malo na tle, da shvatite da ste prosek ekipa koja povremeno bljesne, a u koju je uložen ozbiljan novac. Idemo opet na plus 4 hehehehehe!

ВељаЦЗВ

pre 4 godine

Ахахахахаха стигла вас је карма ! Какав диван дан, Звезда победи у 97., Партизан изгуби у 96 :)

Teška lopatarska suza

pre 4 godine

Nego , ti to plačeš ? Ne plačeš, nego suze same idu...aaaaa, e pa dobro nije sramota plakati, samo neka to bude malo dostojanstveno
(Teška lopatarska suza, 6. oktobar 2019 20:58).

Za plakanje je 0 (NULA) šuteva u okvir gola u poslednja dva derbija.
(xxx, 6. oktobar 2019 21:11)

Mislis kada se ne preiznaju DVA REGULARNA GOLA ? Bena i Milunovica ?!
Aha, pa onda ok...laku noc maleni

@гихт

pre 4 godine

Нема кукања чзститај те заслужену победу Водовци и још једном и миру одледајте снимак утакмице и онда ће те другачије реговати сазнаће те колико су они више трчали ,борили се и заслужено победили-честитајте им то је спортски.

slaviša šmigič

pre 4 godine

golman partizanaje je trebao dobiti crveni prvo za penal kad pokupio igraca i još jedan za uletavanje u sudiju stvarno nerazumem kako je nekima dozvoljeno ponašanje kao što to radi golman,stojkovič.

MT Vračar

pre 4 godine

Koliko povlastica ima partizan pa to je zaista strasno. Gadjaju bakljama sudiju, golman hoce da lincuje sudiju, pogrdno skandiraju predsedniku koji se bori za sve nas. Zasluzuju ogromnu kaznu a gleda im se kroz prste... Sramota
(Sasko, 6. oktobar 2019 19:22)

"pogrdno skandiraju predsedniku koji se bori za sve nas" :) dooooobro...

Sir Oliver

pre 4 godine

Zašto je sudijama zabranjeno da Stojkoviću pokaže crveni karton? Prvo je zaslužio crveni karton zbog rušenja ihgrača u gol šansi čime je napravio penal. Pa njegovo divljačko nasrtanje i vika na sudiju je svuda u svetu čist crveni karton. Pa posle njega i Savo Milošević nasrće na sudiju, ne dobija ni žuti karton. Agresivna privatizacija medija i propaganda koja se u medijima vodi protiv sudija i u korst Partizana je jedan od najvećih minusa i našeg fudbala i našeg društva. Narod sklon podela koji se ranije delio na Karadjordjeviće i Obrenovićevce, posle na komuniste i četnike, danas se ovom agresijom i mržnjom (pokrenutom od stgrane Mirka Marajanovića, Toleta i Duleta Vujoševića u čije je vreme Partizan privatizovao i sport i medije) i dalje unazadjuje i usmerava u medjusobnu mržnju umesto u kreativnost.

Bicu Slobodan

pre 4 godine

Ovaj insert iz 94. minuta sve govori. Coveka pogadja lopta u rame, ruka uz telo i svi skacu i traze penal a on cak i nije u 16. To je ta grobarska realnost. A lepo je sto im se sve vratila posle par minuta. Onaj odozgo deli pravdu bas po meri.

ljovisna

pre 4 godine

Molio bih navijace kluba sa JNA da budu malo realni.Penal je bio,utakmica se igrala 96 min,izgubili ste i? Bili ste bolji od Zvezde u derbiju,pobedili.Pobedili ste i Astanu( valjda se tako zove),bili ste bolji.Zvezda je pobedila u 96 min,ostecena je tokom utakmice.Imali ste igraca vise protiv Alkmara, jedva ste izvukli bod,Zvezda igraca vise protiv Olimpijakosa i ubedljivo pobedila.Ne razumem i dalje, koji je vas problem?

Teška lopatarska suza

pre 4 godine

ciganija od države, ciganija od suđenja....
njima Boaćijevi penali ( inđija i Napredal)
a i protiv nas
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anti šajber, 6. oktobar 2019 20:40)

Protiv vas ? Pa nije sviran penal i crveni Pavlovicu, sta ti je...

Nego , ti to plačeš ? Ne plačeš, nego suze same idu...aaaaa, e pa dobro nije sramota plakati, samo neka to bude malo dostojanstveno

Slobodan

pre 4 godine

ciganija od države, ciganija od suđenja....njima Boaćijevi penali ( inđija i Napredal)a i protiv nas
(anti šajber, 06. oktobar 2019 20:40)

A sta bi vi ? Endehaziju ??

EUFORIJA

pre 4 godine

Svi izgubiše, Man Utd, Man City Bayern, Milan, Partizan, Totenhem samo Zvezda ne može da odigra nerešeno ili izgubi... U Severnoj Koreji.
(Artpar partizan, 06. oktobar 2019 20:58)

I Liverpul, Real, Barsa...

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Grobari kukaju da je namesteno. Pa ko vam brani da spakujete 3 komada Vozdovcu?
(nista o nicemu, 06. oktobar 2019 20:51)

Eh, nemoj sada o tim rezervnim varijantama.

Milance

pre 4 godine

Xaxaxaxa cepaj Vožde... Au glodari pa fabrika papira vam nece biti dovoljna za suze koje cete proliti ove veceri. Nista od titule ni ove godine a bogami dugo ni od lige sampiona... Nema veze izboricemo vam to 15. mesto na UEFA rang listi pa cete i vi u kvalifikacije moci kao drugoplasirani. Do tada samo preko malih ekrana pratite elitu...

Gordon Bennett

pre 4 godine

Mislite da je lako da igrate utakmicu posle onakve kradje u Krusevcu?! Mislite li da igraci nisu pratili Zvezdin mec i videli sta se desava!? Znate li kako se osecaju igraci kada moraju svaku pobedu krvavo da zarade dok rival igra ili sklanjalice ili ga sudije guraju iz sve snage? U takvoj atmosferi ni Real, Bajern ili Barsa bi kilsnuli pre ili kasnije protiv nekog tima iz nase lige!
(navijac, 06. oktobar 2019 20:36)

Pa zato su i izgubili, jer su gledali Zvezdu umesto u to vreme da budu na zagrevanju!

Марко

pre 4 godine

79 minut igrac Vozdovca masi loptu udara Tosica djonom u koleno nista sporno idemo dalje.....
(Blue Moon 1812, 06. oktobar 2019 19:53)

Није промашио лопту. Обавезно посети очног лекара!

Realista

pre 4 godine

Ipak mi je najjače kad vidim kako se grobari međusobno lažu kako su oni pošteni.. Vraća vam se Tolo sa kamatom.. Tek će te da plačete!

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Ako je morao biti poraz mislim da je u najboljem trenutku. Idemo dalje, najbolji smo, najbolje igramo i na kraju ćemo se zadnji smijati.
(Danijel RS, 06. oktobar 2019 20:20)

Smij se smij uvek se smij....

Pravopis

pre 4 godine

Svi izgubiše, Man Utd, Man City Bayern, Milan, Partizan, Totenhem samo Zvezda ne može da odigra nerešeno ili izgubi... U Severnoj Koreji.
(Artpar partizan, 06. oktobar 2019 20:58)

Nije ni Liverpul izgubio, a ni Juventus.
Liverpul u 95.min iz penala. Samo radi istine.

Fenomen

pre 4 godine

Sudija je prekrsio dva pravila fudbalske igre...prvo...nije moguce da postoji penal protiv Partizana...drugo pravilo...i ako postoji penal protiv Partizana nikako ne sme da se sudi. Ako ne verujete meni, pitajte golmana Partizana.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Velika zavera protiv Partizana se nastavlja. Sudija produzava utakmicu sve dok Partizan ne primi gol.
(cz, 06. oktobar 2019 20:14)

Hahahaaaaa, taj rad!!!

nista o nicemu

pre 4 godine

Pa dobro. Biće tu još kikseva jer nemamo tim za borbu na dva fronta. Druga stvar je što jedan tim u ligi ne može da kiksne. Znamo i zašto.
Ali bar mogu da se raduju tuđim pobedama nad Partizanom kas već njihov tim ne može da šutne na naš gol ?
Nego drago mi je kad vidim ove suze naših klinaca zbog poraza, ali stvarno. Oni drugi nemaju svog igrača među trideset, e to je ta razlika...
(TIGER, 07. oktobar 2019 00:35)

Tudjim pobedama? Druze, mi smo dobili Olimpijakos, mi se radujemo nasim pobedama. Vi se radujete tudjim.

mrp

pre 4 godine

Mislim na Mitrovica,Ljajica,Nastasica,Milenkovica,Zivkovica,Lukica.Kao sto se vidi nasi su glavni u reprezentaciji uz Tadica.Nece valjda Spajic da bude glavni
(BGD, 06. oktobar 2019 19:53)

...pa zato nam je i reprezentacija tu gde je..

kadinjaca ipak pala

pre 4 godine

Jel vam jasno zasto ne osvajate titulu?! Godinu dana se ostrite samo za Zvezdu, iscrpljenu bitkama u Evropi! Sa druge strane nama svaka utakmica u prvenstvu znaci samo tri boda i nista vise! I vredno ih skupljamo!

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Aaaaaa 1-2 grobar sam ALI NEKA,bolje posteno izgubiti nego KRASTI!!!
(gremlin, 06. oktobar 2019 20:09)

Ali vi ste KRALI, prijatelju, i, slazem se, posteno izgubili!!!

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Ops 1 : 2 igra se do 2 2 i 136 minuta regularnog dela 
(MiodragCZ, 06. oktobar 2019 20:10) 

Ja.bih stvaaarno voleo da znam da li si ti MAKAR SEBI ZANIMLJIV I SMEŠAN?!??
(prijepolje, 06. oktobar 2019 20:19)

Он и није али партизаи јесте...

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

A jesu poleteli...uznemirili su i Liverpul, Real, Juventus...
(Fenomen, 06. oktobar 2019 20:38)

...Mancester ne moze da se sastavi...

Mikii

pre 4 godine

Pre toga je napadač Voždovca promašio manje-više prazan gol, a sudija, kada je video da gola neće biti, je odlučio da pokaže na belu tačku. 

Saša

pre 4 godine

Nije lepo smejati se tuđoj nesreći... koja se za malo desila ali pravda je ipak došla u 95 min tako da je Parazitizan zasluženo osvojio 0 bodova.

Moralan kao Tole

pre 4 godine

Obožavam srpski fudbal! Obožavam kad posle utakmice krenu sa 356.788 saopštenja, kad se Vladimir Stojković (dobio Nobelovu nagradu za poštenje i stav) "bori" za "pravdu". Obožavam saopštenja profe iz redova 32 Zagorske divizije, doktora Zvezdana Terzića, moralne gromade Save Miloševića... najviše se nadam ovakvim situacijama, jeste penal, nije penal, pipnuo, nije pipnuo. Ma uživancija ljudi kad najmoralniji, pošteni, ponizan pred bogom, klub priča o poštenju (Loptar Mateus se krsti).

Mare

pre 4 godine

Oduvek se malo navlacilo za Partizan, malo za Zvezdu, nazalost takvo je stanje... Ali sve je to nebitno. Kao velikom Zvezdasu mi je drago sto smo pobedili golom Marina, a ne nezasluzenim penalom Bena. Ali jedino bitno je to da budemo 15. za sezonu 2021/2022, i bitno je da pokusa i Zvezda i Partizan da otkinu koji bod Tottenhamu i Unitedu, mislim da i jedni I drugi mozemo da prodjemo grupe, ili barem Zvezda da bude 3. I Partizan prodje pa da doguramo sto dalje.

panke

pre 4 godine

bgd

ma jeste gari osam komada dobijamo,što samo....
tako ste pisali i za bajern...idi roni suze dok ti oči ne pobele,posle utakmice sa vozdovcem!!!

baki

pre 4 godine

E tako,vracanje na fabricko i na mesto gde ste zasluzili posle kradje u derbiju!!! Koliko se to bese igralo da bi opet izgubili namestenu utakmicu?

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Kao sto vidite, moze i posteno da se izgubi, nije to nikakva tragedija. Mogla bi i Zvezda ponekad da izgubi, ne bi svemir prestao da postoji. Nema potrebe stalno navlaciti...
(LondonCalling, 06. oktobar 2019 20:20)

Ок, зашто онда славите крађу са дербија.. ето били смо покрадени,изгубили али свемир није стао, ваљда ни свемир не рачуна крађе....

miško

pre 4 godine

Voždovac vraća Zvezdi ukraden titulu. Neko to izniveliše za Božju pravdu. Kradu, otimaju, prekidaju, sudije pivredjuju pa dokle više grobari grobarski. Sava "gospodin".

veliki strumf

pre 4 godine

U iščekivanju saopštenja, latinskih citata, Ciceronovih beseda, Njegoševog umovanja, pretnji istupanjem iz lige (iako je danas utakmica trebalo da bude prekinuta), vracanjem pasoša i sličnim uobičajenim dogodovstinama - pijem pivce sa prijateljima, gledam Patriotse i čekam Barsu...

Ganci

pre 4 godine

Mislim na Mitrovica,Ljajica,Nastasica,Milenkovica,Zivkovica,Lukica.Kao sto se vidi nasi su glavni u reprezentaciji uz Tadica.Nece valjda Spajic da bude glavni
(BGD, 6. oktobar 2019 19:53)

Eto, sam si dao odgovor na pitanje zašto nam je reprezentativni fudbal u kanalu. Samo grobari se forsiraju.

železničar

pre 4 godine

Ovo je razlika između Partizana i zvezde. Dok Partizan u domaćoj prepoštenoj ligi može da igra gomilu nerešenih utakmica, kao i da izgubi najnormalnije, ovi drugi jednostavno ni nerešenu ne smeju da imaju. Ali ne zato što su toliko dobri, baš naprotiv...
Domaća liga je odavno izgubila smisao, zaista ne razumem zašto se uopšte i igra.

Delija Momak

pre 4 godine

Kaže Savo nemoguće je da se bore za titulu u ovakvim okolnostima.I ja kažem to isto Savo.Ne možete da se borite za titulu ako vaš štoper ima dve leve noge pa asistira protivniku na pet metra kao na tacnu.

GrobarskeMagle

pre 4 godine

Nemojte tako po Grobarima.Oni su imali burnu nedelju,bre pobedili Astanu vrhunsku ekipu,zatim Sava glumio u pozoristu,pa slavili 74ti rodjendan,a igrali su protiv Vozdovca bas kao da su svi igraci. Zatim je duo Tompus-Vucela end KockaOkrugla-Vuletic, tuzio Zvezdu disciplinskoj komisiji FSS. Sve u svemu KARMA.

Марко

pre 4 godine

Aaaaaa 1-2 grobar sam ALI NEKA,bolje posteno izgubiti nego KRASTI!!!
(gremlin, 6. oktobar 2019 20:09)

Тачно. Лепо је што си то схватио после свих тих година лоповлука за време Томислава Караџића. Има наде за вас Гробаре! Ипак, оно што сте тада радили неће остати некажњено.

Kiza

pre 4 godine

E ajde bre vise prestanite sa tim cviljenjem i prepucavanjem. Istina je da Partizan ima bolji prvi tim od Zvezde i to se videlo u derbiju. Istina je da je to zahvaljujuci nekolicini izvrsno selektiranih iznad prosecnih igraca, Natchu, Tosicu, Sumi, kao i Asanu, Sadiqu i Zdjelaru koliko god ih omalovazavali. Istina je da je tim zahvaljujuci tome potpuno neizbalansiran, jer su svi ostali igraci i na terenu i na klupi ispod prosecni, sem malog Stevanovica koji je jos zelen. U ispod prosecne racunam i Stojketa i Markovica. I sta ocekujete, da ovih 6 gore navedenih glavnih igraca imaju svezinu za non stop 2 utakmice nedeljno, plus neko i izostane poput Sadiqa i Zdjelara danas, ili da mu nije dan? Pa nemojte se ljudi zavaravati. Bio penal ili ne Partizan bi trebalo da resava ovakve utakmice u prvoj 45 minuta uz penal fore, ali jednostavno nije bilo svezine, lopta je bezala, sve na silu...
S druge strane Zvezda ima dva kompletna prosecna izbalansirana tima plus samo Marina koji se izdvaja. Zasto je to tako, moze da se diskutuje. Ali to je ono sto u prvenstvu donosi prevagu, poput Cityja, Bayerna ili Juventusa na primer, koji godinama dominiraju u prvenstvu upravo zahvaljuci tome

Fenomen

pre 4 godine

Bez brige, bice penal i za vas...ako treba produzice se utakmica i do zore...Stojkovic je trebao dobiti crveni karton...sudija se pogubio...postoje uslovi za prekid utakmice.

Sale

pre 4 godine

Partizan igra fudbal na 200% samo protiv Zvezde, iz KOMPLEKSA zbog svih ovih godina, tvrdim da smo mnogo kvalitetnija ekipa od njih ali kao sto sam rekao iz KOMPLEKSA pruzaju 200% u derbiju.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Sudija posle derbija ok, danas ne valja. Pa sta cemo groblje?
(ja, 06. oktobar 2019 20:11)
A vama danas dobar a u derbiju ne valja e problem je u tome što ste vi pored derbija trebali da izgubite od indjije i danas nerešeno pa ti izračunaj kolko je to bodova koji su vam poklonjeni
(Koja, 6. oktobar 2019 20:26)
A vi ste trebali da pobedite TCL i Napredak, odoše 4 boda, pa pobeda u derbiju, koliko je to bodova A vi još i od Voždovca izgubite kod kuće, koliko je to ukupno bodova??????????

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 4 godine

Sve smo videli malopre, sve je jasno kao dan! Crno beli ponosni smo na vas sta god da uradite, jer jednostavno u ovakvom orvenstvu NEMAMO SANSE! Sta reci osim sramota, regularnost lige na nivou prve lige Madagaskara, ovakav aparthejd do sada nije vidjen... Grobari izbori se blize, pamet u glavu...

paja

pre 4 godine

totalno neregularni uslovi, taman za prekid utakmice..napaljenci sa stojketom na čelu jure sudiju po terenu, samo što ga ne linčuju, sa tribine pomoćnog gadjaju bakljama dok savo milošević preti delegatu i psuje sudiju.. najstrašnije da je to sve zbog ispravno dosudjenog penala !!

budibogsnama

pre 4 godine

Kakva nameštaljka ponovo u Kruševcu.Neverovatno!I da budete drugi za mene ste šampione.Pa u ovoj državi ni Barcelona ne bi bila prvak države....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 18:16)

Ahabaha boze, pa ti se ne zaustavljas...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matori, 6. oktobar 2019 18:59) Jok more, povremeno izjavi kako mu se svidja neko musko, pa se vrati da komentarise fudbal...neumoran.

m.m.m.

pre 4 godine

Mnogo ste se prepalili od derbija.Valja vam hladan tuš.
(Luka Brajović, 06. oktobar 2019 20:11) Ovo u 96. minuti je bio "Zlatni tuš"

MT Vračar

pre 4 godine

Penal je bio na početku utakmice. Kada ste toliko jaki, date tri komada i zdravo. Voždovac je imao još tri stopostotne. Pogledajte istini u oči.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 6. oktobar 2019 20:26)

Sa prvim delom se apsolutno slažem, međutim hoćeš da kažeš da Partizan nije stvarao dosta izgledih šansi? Napadali smo sve vreme, i kreirali dosta prilika, realizacija ostaje problem, plus katastrofalna greška mladog igrača na samom kraju, i to je to, kakvoj istini da gledamo u oči, izgubili smo i to je to, čestitke Voždovcu i idemo dalje...

koshke1977

pre 4 godine

ok verovatno nije bio penal koji je napravio Stojkovic ali bio je kada je Pavlovic laktom u glavu udario fudbalera Vozdovca u sesnaestercu to sudija nije video ili mozda nije smeo da vidi. Kuka Zvezda,kuka Partizan a drkaju male klubove.Zamislite da neki drugi klub,recimo Vojvodina ili Radnicki iz Nisa osvoje titulu pa propala bi drzava skroz jer je titula rezervisana samo za Zvezdu ili Partizan a ostali klubovi da ponekad uzmu kup ali samo po neki put.

Sava

pre 4 godine

Klasičan kompleks nize vrednosti kod Partizana. Napaljeni samo protiv Zvezde a gube bodove protiv „malih“. I sledeći derbi mozete dobiti ali titulu mozete samo da sanjate i sami ste krivi. Sudije, saopštenja i kuknjava su obične gluposti. Loši ste gubitnici i mučno je slušati više vaše kukumavčenje i da ste zrtve. Srbija čeka novo saopštenje!!

marko

pre 4 godine

Penal je bio na početku utakmice. Kada ste toliko jaki, date tri komada i zdravo. Voždovac je imao još tri stopostotne. Pogledajte istini u oči.

Gist

pre 4 godine

Zvezdas sam, ali da ovoliko sudije navlace za Vozdovac jos nisam video. Posteno bi bilo da se svi imamo isti tretman, pa ko je bolji.
(Deki, 06. oktobar 2019 19:59)


Kad nisam umro od smeha, grobari pa vi ste rodjeni manipulatori, zvezdas sam ali hahahhahahaha

Johny Walker

pre 4 godine

Jesi li ti gluo svaki dan ili samo sad? Utakmica je 15 minuta bila prekinuta. Mora 15 minuta da se produzi. Da je prekid 45 minuta, 45 minuta se produzava. Problem kod lopovluka zvezde je sto je mec bio produzen 5 minuta, a sudija pustio da se igra do 97. Doduse, igralo bi se i do 197. da onaj golman nije pustio da ga date.
(Vlajzi, 06. oktobar 2019 19:27)

A jesi li ti gledao utakmicu.Na YT imas snimak gde kada je sviran prekrsaj sat pokazuje 94, 47.Udarac mora da se izvede po pravilnoku.Igraci napredka nikako da nameste zivi zid.Sudija daje zuti karton.Marin daje gol.96, 51

Leti vreme

pre 4 godine

Vozdovac je nekoliko puta iz 3-4 kontakta sa loptom izbacio citavu odbranu i stvorio situaciju 1na1 sa Mustafom. Da onaj klinac nije bio sebican u 90-tom kada je golman odbranio resili bi vas mnogo ranije. Penal cist kao suza i jedina greska sudije je sto odmah nije svirao vec nakon suta na gol. Da je postovao pravila crveni bi pokazao jer zadnji igrac rusi igraca Vozdovca pred praznim golom

Podsetnik

pre 4 godine

Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
(poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:48)

Ako bi moje dete bilo lopov, ja bih ga prvi gadjao!!!
Nismo isti!!!
(E moji ganci!!, 6. oktobar 2019 19:05)

Sta vam je ukrao taj pomocni sudija? Ne vidim ni da vam je glavni nesto ukrao,osim sto je ostetio Vozdovac za penal Pavlovica nad Stanisavljevicem.Zasto nisi gadjao Jovanovica u derbiju kada je ponistio cist gol Zvezdi i time ukrao pobedu? Naravno da nismo isti i hvala bogu na tome sto nisam grobar.

Gordon Bennett

pre 4 godine

Prvi gol ide na dusu sudiji i ekipi oko njeha, smisljeno...drugi gol cist kao suza. Samo covek bez obraza i postenja moze da kaze da je bio penal. Ovi sto mrze Partizan su posebna sorta "ljudi".
(ja., 06. oktobar 2019 20:34)

Samo slabovid ili pristrasan može da kaže da nije bio penal.

Sinonim za sonatu, zapamtite to ime

pre 4 godine

mozda je partizan skuplji 3 puta od vozdovca, ali je vozdovac bio opasniji I bolji. mozda je zvezda skuplja 2 puta od partizana, ali je partizan bolji. mozda su totenhem I mancester 10 puta skuplji od zvezde I partizana, ali to u fudbalu vise ne znaci puno! pravi razliku, ali ne znaci puno. vise ikad nego pre, svako moze svakog da dobije I partizan I zvezda moraju da imaju cilj u evropi da pobede mancester I totenhem, pogotovo sto su ovi u najvecim krizama u istoriji njihovih klubova. neka nam budu inspiracije lokalni timovi koji su mnogo slabiji od partizana I zvezde, nego sto su zvezda I partizan od manu I spursa, a koji im prave probleme.

Gogsi

pre 4 godine

Cist jos jedan penal nije sviran Vozdovcu,sramota.Dobili derbi posle ponistenog gola Zvezde a sada opet se gura partizan da se Zvezda ne odlepi na tabeli

slobinator

pre 4 godine

Utakmica produžena šest minuta
(Druškan, 6. oktobar 2019 20:08
zeznuo ih sudija.realno je bilo da produži 3.iščupali bi bod

budboksnama

pre 4 godine

Auuuu...A u Humskoj...MUUUK!!!
(Stevanbas77, 06. oktobar 2019 20:12)
To je ljudski i normalno, mene više brine muk komentatora koji je prenosio kad je Šehović pogrešio. “A jao...”

poznavalac ©®

pre 4 godine

Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?

Bodibond

pre 4 godine

Koliki pritisak na sudije, trebalo je ovaj Partizan ugasiti dok je bilo vreme
(Coda, 06. oktobar 2019 19:07)

Gde ti vidis pritisak na sudije? Ne baljezgaj.

Zoki kaze

pre 4 godine

(Zvezda) Voždovac će izdržati, ali vas ćemo opet da deremo i to je to.
(zvezdoprc, 06. oktobar 2019 20:16)

A ta "(Zvezda) Voždovac", kako ga nazivaš igrao protiv FK Crvena zvezda kao da im je poslednje, pobedio na krovu tržnog centra i sam(a) sebi oduzeo titulu pre dve godine. Bravo, logika na nivou!

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Ovaj penal je samo sudija video. Ni Stojkovic ni igrac Vozdovca nisu dosli do lopte, igrac Vozdovca pada posle blagog kontakta sa Stojkovicem. I to butinom po zadnjici a ovaj pade ko pokosen. Takve kontakte nije svirao na ostalom delu terena.

Ovo prekidanje utakmice zbog uvredljivog navijanja postaje parodija.

Trip

pre 4 godine

Nista ogavnije od Partizana ne postoji na zemaljskoj kugli
(Wlada, 06. oktobar 2019 18:36)

Postoji, njihovi navijaci
(007, 06. oktobar 2019 18:54)

Ništa ogavnije od Ultra kop doo ne postoji i niko od vas ne sme ništa da pisne zato što ste devojčice.

mr čović i dr terzić

pre 4 godine

Partizan uništi tenkiste, pa Radnički u nišu, pa Astanu tamo (koja je bolji tim i od Nišlija i od Voždovca) i onda ne može da izađe na kraj sa 'moćnim' Voždovcem. Taj isti Voždovac gubi bodove od ekipa iz donjeg dela tabele bez problema. Sava bez ikakvih emocija stoji uz aut liniju ceo meč. Boljeg pokazatelja od toga nema.

Uzgred, mislim da ekipa Voždovca nema s tim ništa. Došli da odigraju kako znaju i mogu.

Admiral

pre 4 godine

Ocajna igra Partizana, ovde nisu cista posla. Izgleda da pored sudija i sam Partizan pomaze Zvezdi da lagano osvoji titulu. Zbog cega Savo opet izvodi kombinovani tim!? Ostavio na klupi Miletica, Sadika, Zdjelara, Sumu... Ista greska kao u Krusevcu i naravno rezultat uzasan. Da li je to slucajno ili ipak mora da se kiksira da Zvezda ode na pristojnu razliku? Sumnjivo je da posle onakve igre protiv Astane, pre toga Zvezde pa i Az danas igra bude ovako ocajna. Igraci stoje ceo mec, igraju bez zara, bez volje, otaljavaju, nisu tu cista posla

Bojan

pre 4 godine

Sve čestitke Voždovcu na zasluženoj pobedi uz fer igru!

Igrao je Voždovac hrabro kao i Inđija protiv Zvezde. Međutim, mi možemo samo da sanjamo dva penala u zadnjih pet minuta. Iskreno, ne bih ni voleo takvu pobedu. Partizanovcima to ne priliči.

Zvezdaši više od 40 godina potenciraju gol Nenada Bjekovića protiv Olimpije u 96. minutu. A šta je ovo danas braćo Zvezdaši? Sudija produži utakmicu 5 minuta i dozvoli slobdan udarac u 96. minutu. Prebrojte ovakve situacije u zadnjih pet godina (penali na kraju utakmice i produžene utakmice dok ne date gol). Desila se i partizanu protiv Borca iz Čačka, ako se ne varam, kada je Bambi dao gol iz slobodnjaka u produžetku. Ali u produžetku!

Što se Sava tiče, ne razumem taktiku u kojoj među 18 igrača nema nijednog centarfora. Bolje je bilo da tu stavi omladinca, a ne da troši mladog Šehovića koji od ovoga neće da se oporavi barem do kraja sezone. Bolje je bilo, čini mi se laički, da je Lutovac igrao desnog beka. Nije bio u protokolu, pa je moguće da je povređen. Nema veze. Idemo dalje.

Napred Partizan!

lemi

pre 4 godine

Momci su se borili, svaka im casrst, osecao se umor u ekipi ali protiv sudija, drzave i danas odlicnog Vozdovca danas se nije moglo.
Previse smo gresili i osvetilo nam se.
Glavu gore idemo dalje.
P. S. Delije jos igraju u Krusevcu izgleda...

duledudule

pre 4 godine

Pastorcad u novoj epizodi.Zasto nas sudija toliko krade, da li ce doci prelaz, kako je koki unistio partizai, da li je klupa partizaia na celu sa Savom izvrsila dovoljan pritisak na sudije.Pogledajte samo na 02, pastorcaddd

E moji ganci!!

pre 4 godine

Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
(poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:48)

Ako bi moje dete bilo lopov, ja bih ga prvi gadjao!!!
Nismo isti!!!

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

@ Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
(poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:
Isto ono sto i roditelji onog policajca koga su navijači Zvezde przili bakljom na severnoj tribini!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepekovanje je laž!, 6. oktobar 2019 19:10)

Obraza bez... pa, vi ste bakljom UBILI navijača Zvezde na stadionu!
(Joy, 06. oktobar 2019 19:16)
To je užasna stvar koja se desila, za svaku osudu i tešku zatvorsku kaznu. Moj komentar je bio upucen svim likovima koji zaboravljaju ono sto im ne odgovara! Przenje policajca je popraceno sa pravda za Uroša...
(Gepekovanje je laž!, 06. oktobar 2019 19:27)

Sto se tog mamlaza tice, przio bih ga sa svim tim pravdoljubivim vesnicima, pa neka su u Zvezdinom dresu sto puta! Mozemo mi da se prepucavamo oko utakmice, ali to sto pojedini rade, kao sto je bacanje baklje na sudiju, je za robiju, ljudi! Izem ti sport kad covek ostane bez oka.

miško

pre 4 godine

Pritisak na sudije nije problem, nisu ga zapalili, samo opekli. Istog trenutka sudija je trebao da svira kraj i 3:0 za goste. Dva tima koja ispadaju,treba tražiti medju sklanjalicama Partizanu, Mačva, Indjija, Rad i Javor.

Artpar partizan

pre 4 godine

Svi izgubiše, Man Utd, Man City Bayern, Milan, Partizan, Totenhem samo Zvezda ne može da odigra nerešeno ili izgubi... U Severnoj Koreji.

nostalgija

pre 4 godine

Aaaaaaa, pa ovo mora da boli, ali mnogo boli, mnogo, mnogo, mnogoooo hahahahha. Prvo se ponadaju da smo mi kiksnuli, a jos na kraju oni izgube, isto u zadnjoj sekundi, auuuuuu patnjaaaaa, ogromna patnja ahahahaha

Ђенерал

pre 4 godine

Стојковића заменити под хитно. Пенал није био али човек губи компас у задње време, скроз је лош. Партизан солидан, Вождовац бољи.

POPE

pre 4 godine

Sramote jedne i vi iz Partizana i vi iz Zvezde. I bravo za Vozdovac i Napredak i vecinu ostalih klubova. Pa zar moraju svi da vam se sklanjaju da bi vi pobedili? Stidite se. I za vasu nemoc je uvek neko drugi kriv a vase brljotine ne gledate.Sudija veceras je kriv sto nije iskljucio Stojkovica i Milosevica i sto nije prekinuo utakmicu kad je pogodjen pomocni sudija. Dokle bre vise samo Partizan i Zvezda?

matori

pre 4 godine

Kakva nameštaljka ponovo u Kruševcu.Neverovatno!I da budete drugi za mene ste šampione.Pa u ovoj državi ni Barcelona ne bi bila prvak države....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 18:16)

Ahabaha boze, pa ti se ne zaustavljas...

BGD

pre 4 godine

Treba napustiti teren.Em smo pokradeni em su nas prebili.Da vidimo dal ce i ovaj sudija ici u zatvor kao i onaj od pre godinu dana.Naravno da nece jer je ovaj odradio zadatak

anti šajber

pre 4 godine

A sta bi vi ? Endehaziju ??
(Slobodan, 6. oktobar 2019 20:53)


A zašto, šta fali, pa oni su nam dali najviše legendi kluba, pogledaj samo naše najveće legende ko su bili, a tek ko nam je sve od legendi endehazije igrao u prvim danima istorije kluba, kakvi su to nogometaši bili ihh

Autolakirer

pre 4 godine

Ako je suduja dozvolio da se nastavi igra, dakle pustio je igrača Voždovca da šutira u prazan go. On promaši a ovaj tek onda sudi penal. Ko zna šta će sve svirati. Partizan nije smeo da pobedi, jer to onaj glavni doživljava kao svoj poraz.
(Janaćije, 06. oktobar 2019 19:06)

Citaj pravilnik fudbalske igre.Sudija i kod faula pusta igru.Kada se akcija zavrsi on svira prekrsaj.Isto kod prekrsaja za penal.Sudija pusta akciju do kraja ako nema gola svira penal.To ce svaki sudija pa makar bio pocetnik da ti kaze.Ako ne verujes izguglas Pravilnik fudbalske igre u PDF izdanju.Sve lepo napisano

budboksnama

pre 4 godine

Namešteno, kakva sklanjalica, odbrambeni namerno asistirao, a ne čekaj, to je bio Šehović...
prethodno nije sviran penal Voždovcu, pa pre toga hteli da biju sudiju što im nije dao penal za ruku uz telo van kaznenog. Nikad veličanstveniji ofanzivni Partizan, mašinerija, poezija fudbala, ofanzivni Partizan je pleonazam, parni valjak će svakom da uvali pet komada. Ne bez zezanja, srećan rođendan VVV i svim frakcijama žele FK Voždovac u 96-om i Marko Marin u 97-om..

Ivan kg

pre 4 godine

Uporedite, ko je gledao obe utakmice, agresivnost igraca Vozdovca protiv Zvezde i to na domacem terenu,i veceras, i sve ce vam biti jasno... Sve ovo je zrelo za jednu Uefa nezavisnu istragu jer je sramota koliko se Zvezda protezira.

Ivan

pre 4 godine

Pisem na kraju prvog poluvremena 0:1. Nemojte previse da se zanosite penalom za vozdovac. U drugom ce sudija zbog ovog penala dosuditi dva za partizan, ili dati crveni karton vozdovcu. Pogledajte ovaj komentar na kraju utakmice.

Đura

pre 4 godine

Još jednom, iz utakmice u utakmicu, Asano najveća prevara u istoriji crno-belih a Tošić nije više za profesionalni fudbal. Sa njima u timu Partizan ima 2 igrača manje.

Straight Outta München

pre 4 godine

Gol za Zvezdu u 96, a Partizan izgubi u 96 minuti.

Srbendo, hoces li spavati nocas? Koliko sam srecan sto ces da places nocas :)

pc,Niš.

pre 4 godine

Što tiče fudbala,igra se na pobedu,na gol više.Apsurdno je kukati na sudije,Savez,na teorije zavere i slično ako iz dvadesetak šuteva na gol ne postignete pogodak više od protivnika.Čak i nerešene utakmice sa više golova su dobre za gledaoce.

Šaomi

pre 4 godine

Komentator ladno izjavljuje "pa daj šta treba da se desi da Btežančić izađe da NE PRIMIMO GOL" toliko o objektivnosti prenosa utakmice koju gledaju i Zvezdaši i Pattizanovci a i svi ostali.

Sofronije

pre 4 godine

Ovaj penal je samo sudija video. Ni Stojkovic ni igrac Vozdovca nisu dosli do lopte, igrac Vozdovca pada posle blagog kontakta sa Stojkovicem. I to butinom po zadnjici a ovaj pade ko pokosen. Takve kontakte nije svirao na ostalom delu terena.

Ovo prekidanje utakmice zbog uvredljivog navijanja postaje parodija.
(Gazda Dojkan, 6. oktobar 2019 18:51) # Link komentara

Za razliku od Stojkovića koji na edrbiju pada sa sve četiri u vis iako ga niko nije ni dotakao. Dojkane, malo realnosti nije na odmet.

NoName

pre 4 godine

Sudija je prekršio elementarno pravilo pustivši prednost kod penala što nije moguće!!!
(Walt, 06. oktobar 2019 19:04)

Kakva sramotna laž. Prednost se UVEK dozvoljava, u svakoj situaciji.

rajko

pre 4 godine

Ti Zvezdaš a ja Guaran iz Amazonije.
(pivljanin, 6. oktobar 2019 20:11)

Пријатељу, Гуарани живе у Гран Чаку (Парагвај) а не у Амазонији.

Joy

pre 4 godine

@ Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
(poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:
Isto ono sto i roditelji onog policajca koga su navijači Zvezde przili bakljom na severnoj tribini!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepekovanje je laž!, 6. oktobar 2019 19:10)

Obraza bez... pa, vi ste bakljom UBILI navijača Zvezde na stadionu!

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Simpatizer sam zvezde. Penal za vozdovac je smesan, nema sta. Penal zvezdi mnogo vise nije nego sto jeste, i drago mi je sto taj penal nije odlucio pobednika.
(Ivan, 06. oktobar 2019 18:42)

Cuvena frakcija "Navijam za Zvezdu ali...". Cist penal za Vozdovac i smesan penal za Zvezdu. Ali je isto tako Napredak trebalo da zavrsi sa 10 igraca. Cudo to ne pomenu?
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 06. oktobar 2019 18:55)

Pa zato što je član frakcije "Navijam za Zvezdu, ali..."
(NoName, 06. oktobar 2019 19:22)

Rekoh "cudo"...

R32

pre 4 godine

I vaša liga, kao i naša hrvatska iste. Kad je nepošteno suđenje prema Hajduku onda je paljba i kad treba i netreba, a kad taj isti hajduk dobije utakmicu na račun lošeg suđenja i štetu protivnika onda šute. Cinizam na maksimalno. Hajduk se gura ove godine i kod nas, a od Gzire United ispali u prvom kolu europa lige, i stvarno su loši i propali, ali ih se gura. Kod vas vidim isto Zvezda se gura i sada odjednom kada je u njihovu korist suđenje onda više nema sudačke mafije i slično i nema više osuđivanja sudačke organizacije. Niti je zvezda niti hajduk zaslužio pošteno suđenje, i nisu zaslužili se žaliti jer nisu ništa bolji od drugih. Kada je u njihovu korist onda je sve u najboljem redu.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Ахахахахаха стигла вас је карма ! Какав диван дан, Звезда победи у 97., Партизан изгуби у 96 :)
(ВељаЦЗВ, 06. oktobar 2019 20:11)

Da je isti minut, da ga tetoviram... Negde...

marek hamšiković

pre 4 godine

Navijači Crvene zvezde su najgori ljudi na kugli zemaljskoj.Oni se javljaju I slave posle onakvog penala u Kruševcu,posle nadoknade od 5 minuta iako je rezultat bio 0:0,Boaći šutira ka golu Napretka I prebacuje gol I sudija svira korner,umesto gol aut,onda,svaki ama baš svaki duel Napretkovih I Zvezdinih igrača on svira faul za Zvezdine,znači u životu nisam video veće navlačenje za jedan tim.Posle krenu priče kako se igra dok Partizan ne pobedi I sl.Oni srama nemaju,oni su ukrali 3 boda Inđiji I 2 boda Napretku ali nikom ništa,tera se dalje,najskuplji tim u istoriji srpskog fudbala da ima ovakvu protekciju kod sudija,pa to je neverovatno.Partizan danas jeste slabo igrao,ali kako ti možeš da igraš kad sudija svira onakav penal za Voždovac pri rezultatu 0:0.Znači bruka I sramota u kojoi ligi mi igramo,ovako da se otvoreno krade,pa ovo nema nigde,I posle se smeju Pantiću kad kaže da ovde ne bi ni Real bio prvak pored državnog mezimčeta CZ I njenih sudija.Takođe,juče je I Tsc oštećen protiv Radnika I nepostojećeg penala za Radnik koji im je doneo pobedu,Dakle,kolo u kome su odlučili da oštete Partizan za 2 boda,a možda I 3 I Tsc isto tako,eto ako vam je zanimljivo da Partizan ne bude u trci sa Zvezdom za titulu I da Tsc bude skinut sa vrha,onda ne znam,pitanje je zašto se titula odma ne dodeli Zvezdi I pre početka sezone I ujedno dopiše ona iz 1765. godine.Sve je bio u pravu Dule Vujošević kad je govorio,a neki partizanovci mu se smejali.

Sudija Djokic centarfor sampiona

pre 4 godine

Хајдемо, мајстори ! На нама је да их стално пратимо у стопу, да им на табели дишемо за врат и да их тиме терамо на нове и нове намештаљке, на нове и нове судијске крађе док једног дана све не дође на наплату. Напред Партизан!

Марко

pre 4 godine

Стојковића треба да буде срамота за овакво понашање мада је то немогуће јер он нема ни стида ни срама. Направио је прекршај над играчем Вождовца и пенал је чист као суза. Нарочито треба да га буде срамота после догађања на дербију када је над њим свиран прекршај у истој ситуацији у којој није свиран прекшај над Манојловићем у дербију 2017. Данас Гробари прозивају Вучића, а сутра ће друг Вучелић да се захваљује том истом Вучићу. То најбоље показује какав је то клуб и какви су му навијачи.

oberin martel

pre 4 godine

Ja odavno govorim da treba da bojkotujemo reprezentaciju a da bivsim nasim igracima preporucimo to da urade dok se nesto ne promeni u domacem fudbalu jet ovo sto se dogadja je klasican kriminal u korist jednog kluba.
(BGD, 6. oktobar 2019 19:13)

Ha,ha,ha... a o kojim je to igračima reč? Miletić, Rukavina? A Živković jedva čeka da vam izađe u sustret s obzirom kako ste se poneli prema njemu. Uz to i ne igra.

ja

pre 4 godine

Koji protisak na sudije, Partizan je nesto najgore sto postoji u srpskom sportu.
(Nadja, 06. oktobar 2019 19:34)

hahahahahaaaaaaa....vrhunac bezobrazluka. Ono kad nemas obraza, pa si zaslepljen mrznjom prema Partizanu.

LondonCalling

pre 4 godine

"Nista ogavnije od Partizana ne postoji na zemaljskoj kugli"
(Wlada, 06. oktobar 2019 18:36)

"Postoji, njihovi navijaci"
(007, 06. oktobar 2019 18:54)

Deco, sto se lozite? Sta vas muci?

Kao sto vidite, moze i posteno da se izgubi, nije to nikakva tragedija. Mogla bi i Zvezda ponekad da izgubi, ne bi svemir prestao da postoji. Nema potrebe stalno navlaciti...

neutralni felsh

pre 4 godine

Kao sto vidite, moze i posteno da se izgubi, nije to nikakva tragedija. Mogla bi i Zvezda ponekad da izgubi, ne bi svemir prestao da postoji. Nema potrebe stalno navlaciti... 
(LondonCalling, 06. oktobar 2019 20:20) 

Ок, зашто онда славите крађу са дербија.. ето били смо покрадени,изгубили али свемир није стао, ваљда ни свемир не рачуна крађе....
(Црвена звезда 1913, 06. oktobar 2019 20:38)


kradja? ne predjoste centar :)

navijac

pre 4 godine

@Uporedite, ko je gledao obe utakmice, agresivnost igraca Vozdovca protiv Zvezde i to na domacem terenu,i veceras, i sve ce vam biti jasno... Sve ovo je zrelo za jednu Uefa nezavisnu istragu jer je sramota koliko se Zvezda protezira.
(Ivan kg, 06. oktobar 2019 18:26)

Dobro zapazanje, ja sam gledao, i Vozdovac se tada vecinu utakmice setao po terenu! Ovde trce kao da im zivot zavisi. A tek penal, evo sad gledam snimak ponovo, Stojkovic ga nije pipnuo! A koliko ja znam pravila, kada se pusti prednost i ta prednost iskoristi, nema vise nazad.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Nista ogavnije od Partizana ne postoji na zemaljskoj kugli
(Wlada, 06. oktobar 2019 18:36)

Postoji, njihovi navijaci
(007, 06. oktobar 2019 18:54)

Taj rad. ;)

Марко

pre 4 godine

Ovaj penal je samo sudija video. Ni Stojkovic ni igrac Vozdovca nisu dosli do lopte, igrac Vozdovca pada posle blagog kontakta sa Stojkovicem. I to butinom po zadnjici a ovaj pade ko pokosen. Takve kontakte nije svirao na ostalom delu terena.

Ovo prekidanje utakmice zbog uvredljivog navijanja postaje parodija.
(Gazda Dojkan, 6. oktobar 2019 18:51) # Link komentara

Za razliku od Stojkovića koji na edrbiju pada sa sve četiri u vis iako ga niko nije ni dotakao. Dojkane, malo realnosti nije na odmet.
(Sofronije, 6. oktobar 2019 19:13)

Ко реалан би навијао за Партизан?

prijepolje

pre 4 godine

TOP...CIRKUS SE NASTAVLJA...Shodno tome da je I mesto rezervisano,valja se boriti za drugo jer,ako bude malo srece,imacemo 2 predstavniku kvalif.za LS... Ne vredi se sekirati i komentarisati ostalo...

TsTsTs

pre 4 godine

Ahahaha kakav samo kvalitet partizan ima. Odbrambeni igraci koji namestaju cist gol protivnicima na 3 metra od gola promasujuci celu loptu. AHahahah vrhunski kvalitet, svaka cast decko kog da si. Odlicno sto se zavrsilo ovako, da su izgubili 1-0 bilo bi - namesten penal, linglong liga, bla bla, ovako se videlo koliko zaista vrede. Bez pozajmljenih i kupljenih crnaca ne bi prosli ni drugo kolo kvalifikacija za ligu Evrope. Isto vazi i za zvezdanicu. Ma srbi ne znaju da igraju fudbal i tacka. Bolje ulozite sve sto imate u kosarku, vaterpolo i odbojku, a fudbala se manite vec jednom za sva vremena, jer ste smesni.

Sofronije

pre 4 godine

Isto ono sto i roditelji onog policajca koga su navijači Zvezde przili bakljom na severnoj tribini!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepekovanje je laž!, 6. oktobar 2019 19:10) # Link komentara

Isto ono što i roditelji Aleksandra Radovića. I isto ono što i roditelji Brisa Tatona.Nije te sramota da se javljaš, Jugosloven. Obraza vi nemate.

NoName

pre 4 godine

Simpatizer sam zvezde. Penal za vozdovac je smesan, nema sta. Penal zvezdi mnogo vise nije nego sto jeste, i drago mi je sto taj penal nije odlucio pobednika.
(Ivan, 06. oktobar 2019 18:42)

Cuvena frakcija "Navijam za Zvezdu ali...". Cist penal za Vozdovac i smesan penal za Zvezdu. Ali je isto tako Napredak trebalo da zavrsi sa 10 igraca. Cudo to ne pomenu?
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 06. oktobar 2019 18:55)

Pa zato što je član frakcije "Navijam za Zvezdu, ali..."

nik sloter

pre 4 godine

Gledao sam Vozdovac protiv CZ znaci ljudi se nisu sastavili sa loptom,odigrali bez kapi krvi,veceras da izginu,tako I treba.Zasluzena pobeda uz nepostojeci penal.O Krusevcu ne treba trositi reci.

prijepolje

pre 4 godine

i mi izgubismo nameštenu utakmicu sa Voždovcem. šta ti je karma.

ma i treba da izgubimo. napadamo državu koja nam je stadion dala, licencu za Evropu, napadamo sudije koje ponište u derbiju Zvezdi čist gol...

ali evo 1-1. pa mi smo avangarda, institucija, lumpen proleterijat.
(Tole Karadžić, 06. oktobar 2019 20:05)
ČOVEČE,TI PATOLOŠKI LAŽEŠ...JA SAM UVEREN DA TI VERUJEŠ U SVE ŠTO SI REKAO...

SkankHunt42

pre 4 godine

Jesi li ti gluo svaki dan ili samo sad? Utakmica je 15 minuta bila prekinuta. Mora 15 minuta da se produzi. Da je prekid 45 minuta, 45 minuta se produzava. Problem kod lopovluka zvezde je sto je mec bio produzen 5 minuta, a sudija pustio da se igra do 97. Doduse, igralo bi se i do 197. da onaj golman nije pustio da ga date.
(Vlajzi, 06. oktobar 2019 19:27)

A jesi ti gluo svaki dan ili samo sad? 2 min. je trajalo nameštanje zida. Faul je bio u 95. minutu. Bitno je samo da se piše nešto a?

Bodibond

pre 4 godine

Penal za Vozdovac, pa dobro bre da li je ovo realno? Jos sudija cekao da vidi da li ce lopta otici u gol aut ili ce ostati u polju. Ko odredjuje ove sudije? Ovo je zalosno sta se radi.

Nikola

pre 4 godine

Mislim da jeste penal ali to u ovom slučaju nije toliko bitno nego pravilo da sudija ne svira penal nego pusta prednost pa tek kad je ovaj promasio onda svira. To po svakom pravilu nije moguce jer kod penala ne postoji prednost, ili sviras ili ne. Pogledate sudiju na Zvezdinom mecu, evo sad i to su mase "elitne" sudije. Setite se da sudija koji je ležao u zatvoru posle utakmice Spartak-Radnicki a posle par meseci covek sudi regularno sve.

ford

pre 4 godine

@slavko vrekic
Kapiram te buraz,odlepio si i sta ces sad,jbg.
Bice bolje za nekih trideset godina,brzo ce to,znas kako kazu da vreme brzo ide..

Ivan

pre 4 godine

Nego, zasto Masovic nije hteo da resi utakmicu nego ceka 5 sekundi da se vrate igraci partizana? Bice da se ceka prelaz iz dvojke u keca....

nesa80

pre 4 godine

navijam za partizan ali svaka cast vozdovcu,posteno,pobeda.prava takmicarska utakmica,kako lete po terenu za razliku od prethodne utakmice.kamo srece da svi tako igraju.ako hocete posteni fudbal gledajte partizan a one druge batalite.draze su ovakvi porazi nego onakve pobede

zvezdoprc

pre 4 godine

(Šaomi) I dao je gol Voždovac, šta ćemo sad!? Svoje krađe ne možete tako lako da pravdate i skrivate, sve je jasno još od 2012.godine.

Slavko Vrekic

pre 4 godine

Momci i treneru, PONOSAN SAM NA VAS! Rezultat me najmanje interesuje, po ko zna koji put se osecam najponosnijim covekom na svetu! Ne trebaju nam bodovi, titule, lazni penali, crveni kartoni i ostalo! Nakon utakmice Zvezda - Indjija je sve bilo jasno, danas to dobija potvrdu, jos je rani deo sezone i bice jos ovakvih situacija i treba se naviknuti. Ja samo zelim da izadjete na teren, izginete za klub, odigrate najbolje sto mozete i da sutra mozete da se pogledate u oci medjusobno. Linglong liga se za mene zavrsava danas sto se rezultata tice, ja cu idalje ici na utakmice da vas podrzim kada god budem bio u mogucmosti za to. Odigrajte Evropu najbolje sto umete, ponizite ih opet i u sledecem derbiju i kazite sebi - dali smo maksimum a nama je sve jasno!
Savo a i ostali igraci, nema potrebe da se pravdate, sve vidimo, sve cujemo, sve znamo i sve razumemo - PONOSNI SMO NA VAS!
VOLIM PARTIZAN???

НС

pre 4 godine

kakv pritisak na sudije pa ovo je sramotno ...da sam na mestu sudija prekinuo bi utakmicu i kaznio sve su u ovome ucestvovali !
a publiku ne vredi ni komentarisati ...treba zabraniti da dolazi iko do kraja sezone!

Kg.bg.

pre 4 godine

Puno gresaka veceras i puno promasenih zicera..i desi se normalno poraz.nista atrasno..idemo dalje.treba podrzati ovaj tim..prioritet treba da bude liga evrope i sto duze igrati u njoj..a prvenstvo srbije ne treba ozbiljno shvatati jer je to i onako komedija koja polako prerasta u rijaliti.

neeko

pre 4 godine

pošto je jutro pametnije od večeri da, kao grobar, konstatujem par stvari:
1.zaslužena pobeda Voždovca,po šansama i taktici generalno.utakmicu je izgubio Savo,još u odabiru igrača i taktici,ali dobro,normalno je da se negde i nekad i izgubi.partizanu fali centarfor,kao ovaj Dević,napr.sigurno su mogli da ga dovedu,a nisu.e sad umesto da pišu saopštenja,bolje neka se pripreme za prelazni rok. i dalje ima da se igra,na kraju krajeva,dobij sve i osvoji titulu
2.normalno je da se izgubi, sem kada igra zvezda.toliki strah imaju sudije da zvezda neće pobediti da sviraju i navlače da je to za nevericu.zvezda zaslužila pobedu protiv napretka,ali brate...čemu onakav penal...
pa zvezda kad je bila prvak Evrope je gubila kad-kad,a ova danas ne može/ne sme šta li

Sasko

pre 4 godine

Koliko povlastica ima partizan pa to je zaista strasno. Gadjaju bakljama sudiju, golman hoce da lincuje sudiju, pogrdno skandiraju predsedniku koji se bori za sve nas. Zasluzuju ogromnu kaznu a gleda im se kroz prste... Sramota

Tba

pre 4 godine

Pitam se koliko godina imaju svi koji ostavljaju komentare ovde? Ako imate preko 21, promašili ste život.
Prepucavanja ko je jači, uz koga je vlast itd, a reprezentacija prima 5 komada od Ukrajine. Nije ni bitno ko će da uzme titulu u banana ligi, fudbal nam je mrtav ljudi. Pogledajte ljude u upravama, u savezu, dosta više prepucavanja. Zvezda nema igru, muče se, bez nekog crvenog kartona ili penala ne mogu, Partizan igra napadački, ali nema igrače, glavnom napadaču trebaju potporne noge da ne pada dečko. Bojkot našeg fudbala je nešto najbolje što možemo da uradimo.

matori

pre 4 godine

Još jednom kažem da ovo nema veze više sa sportom.Sport je viteška borba pa ko bolji on pobedi.Evo Kina je komunistička zemlja pa se prvak ne zna unapred.Razmiljam već 15 min.da li postoji zemlja na svetu koja radi više ovakve stvari?!Ne mogu da se setim.Neka mi neko pomogne biću zahvalan.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 18:28)

A sta to nema veze sa sportom?Udaranje Bena u 16?

Krug dvojke

pre 4 godine

Nije mi jasno sta Stojkovic glumi? Izigrava medveda koji zamislja da je zsdticen.Protiv Zvezde promasio loptu a glumio faul.Ovde je bio u kontaktu sa igracem Vozdovca a van peterca je igrac.Tako pravila kazu.Clan 43 stav 3.

alex56

pre 4 godine

Још један Звездин судија је досуђивањем непостојећег пенала усмерио даљи ток утакмице. Вождовац није крив за то и честитам му на томе што је издражаи све нападе. Победоносни гол није резултат неке велике игре Вождовца него катастрофалне грешке младог играча.
Што се тиче претходне утакмице Напредак-Звезда, судија је на све могуће начине утицао да Звезда победи. Досудио звезданаестерац, а онда гомилу слободних удараца, од којих последњи у 97. минуту (иако је утакмица продужена само 5 минута). Поред тога, није склонио Звездиног играча из живог зида који је ометао живи зид и директно утицао на постизање гола. Нека се радују тзв. делије што им је до сад поклоњено 5 бодова (3 против Инђије и 2 против Напретка). Свако поштен може одмах да види да је првенство већ сад нерегуларно.

slaviša šmigič

pre 4 godine

sudija produžio,da pomogne partizanu ali ništa voždovac je mogao,da unušti 3.boda posle 2 prilike 1 na 1 sa stojkovićem za penal nema dileme igrač je gurnuo a stojkovič po nogama i trebao je dobiti crvenog ne samo žutog vočdovac igro sjajno partizanu posed a voždovcu mrtve šanse ispred gola partizana izašli čak 5.puta ispred golmana partizana.sad očekujem plakanje i žestok pritisak ljudi iz partizana sad,će vučela opet sad,da tuži zvezdu zbog poraza od voždovca i to zasluženog moglo je biti i više,da su bili malo koncrentisaniji kad su izlazili sami ispred stojkoviča.niti pomoč sudije nije pomoglo partizanu bey saidika i natka partizan je nula od ekipe.

za sramotu ne znaju

pre 4 godine

Doktor Marin je još mlad, imaće priliku da se pokaže u nekom narednom derbiju pa i da uputi možda neki šut u okvir gola.

Ili u Evropi, u nenameštenim utakmicama, da obori rekord od 19 prenosa lopte na polovinu protivnika, postavljen u časnom porazu od Bajerna.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Simpatizer sam zvezde. Penal za vozdovac je smesan, nema sta. Penal zvezdi mnogo vise nije nego sto jeste, i drago mi je sto taj penal nije odlucio pobednika.
(Ivan, 06. oktobar 2019 18:42)

Cuvena frakcija "Navijam za Zvezdu ali...". Cist penal za Vozdovac i smesan penal za Zvezdu. Ali je isto tako Napredak trebalo da zavrsi sa 10 igraca. Cudo to ne pomenu?

Toto-glup-ko-tocilo

pre 4 godine

Ок, зашто онда славите крађу са дербија.. ето били смо покрадени,изгубили али свемир није стао, ваљда ни свемир не рачуна крађе....
(Црвена звезда 1913, 06. oktobar 2019 20:38)

Koju kradju?! Svaki kontakt u pet metara sa golmanom je faul. Stojke je u tom trenutku imao loptu u rukama. Imate materijala za jos jedan mit.

Моника

pre 4 godine

Зашто терају ово дете, Павловића да игра?
Дечко има срчану ману због које му је и пропао трансфер у ЛаЦИО. Не сме да се професионално бави спортом.

зар треба дете да не дај боже страда због алавости менаџера и управе?

Janaćije

pre 4 godine

Ako je suduja dozvolio da se nastavi igra, dakle pustio je igrača Voždovca da šutira u prazan go. On promaši a ovaj tek onda sudi penal. Ko zna šta će sve svirati. Partizan nije smeo da pobedi, jer to onaj glavni doživljava kao svoj poraz.

Gepekovanje je laž!

pre 4 godine

Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
(poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:
Isto ono sto i roditelji onog policajca koga su navijači Zvezde przili bakljom na severnoj tribini!

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Davno sam ja napisao lako je pobediti Zvezdu, povedi ti Napredak, Radnik, Voždovac.Analogno dosadašnjim pisanjima stručnjaka na vašem portalu, Parzitan je pobedio Zvezdu 2:0,Zvezda Voždovca 3:1 a kako sad stojimo kad je Partizan izgubio od Voždovca kod KUĆE,2:1.

Saca

pre 4 godine

Loša taktika trenera ili tročlane komisije koja sedi iza Sava, nije trebalo jurcati sa drugim timom, strpljiv dosadan fudbal ali uzeti bodove. A to što komšiluk misli da treba svirati penal ili slobodan udarac na 16 m, zato što je zvezda bila bolja celu utakmicu, to je druga stvar.

prijepolje

pre 4 godine

Ops 1 : 2 igra se do 2 2 i 136 minuta regularnog dela
(MiodragCZ, 06. oktobar 2019 20:10)

Ja.bih stvaaarno voleo da znam da li si ti MAKAR SEBI ZANIMLJIV I SMEŠAN?!??

sjfhj

pre 4 godine

Uredu je da se s vremena na vreme odigra slabije i da se izgube bodovi u prvenstvu,to je normano.
Nije normano da vam sudije sude dva penala za pet minuta,penale van šesnaesterca ili kad god vaš napadač padne u šesnaestercu,da se igra dok vi nedate gol, da vam se protivnički golmani sklanjaju sa gola i slično. Ponavljaju se situacije kao iz crtanog filma ili nekakve parodije na fudbal u kojoj jedan tim mora da pobedi po svaku cenu. Partizanu mora biti jasno da pored ovakvog stanja u našem fudbalu i u našoj državi i društvu,on nema nikakve šanse da se uključi u borbu za titulu. Ustvari ne znam ni jedan klub na planeti koji bi u ovakvim uslovima uzeo titulu u Srbiji ispred Zvezde. Ne znam kakvo je stanje u ligi Severne Koreje i koji je omiljeni klub Kim Jong Una ali ako takav postoji onda verujem da ima sličan tretman kao i Zvezda u našoj ligi.

nesa80

pre 4 godine

(Konstatacija, 6. oktobar 2019 22:42)
vi ste sve pa puni kvaliteta ko barsa,da vam nema sudija bili bi daleko iza partizana...kako ste vi svi realni i objektivni kad partizan izgubi,odmah tu nesto objasnjavate kako mi nemamo rotaciju,igrace,...a kad dodje derbi nema vas nigde...manite nas tog vaseg kvaliteta zvanog sudija i pametovanje.te price vi pisete ovde masovno da bi opravdali ove silne lopovluke.toliko ste realni,objektivni,fudbalski znalci...da cak pisete i obrcete kako je danas zvezda ostecena a partizan poguran.bolje pisi-zvezda ima ogromnu pomoc sudije a ne tu strucno da nam objasnjavas sve i svasta

sheriff

pre 4 godine

sto odmaras igrace pred dvonedeljne pauze?? svaki put kad odmaras (zbog cega ih odmaras) ti gubis...
sto ti levi bek igra kao desni?

Gepekovanje je laž!

pre 4 godine

Faul nad golmanom u petercu, a nije imao kontrolu nad loptom, zar ne? Čist faul, bez razmisljanja. Dobra sudijska odluka.

as

pre 4 godine

Nije ovo nikakvo cudo,desava se dodje takav dan da te nece gol,odigras lose,nemas srece bilo sta i izgubis.
Zvezda ima iste takve dane ali njima to u takvim situacijama resavaju sudije i umesto da izgube bodove oni i to dobiju.I zato je titula za Partizan nemoguca misija.
Cestitam igracima Napredka,igrali su borbeno,srcano i posteno i zasluzeno dobili.Sto se tice penala ja na osnovu snimka nisam ubedjen da je postojao ali ne mogu da sto posto kazem i da nije bio penal.Nek bude posteno pa neka i gubimo.

ААА

pre 4 godine

Ботова и једних и других ко комараца лети а то што нам ова сезона гине за 15 место то нико и не гледа па кад на крају сви будемо играли то 3 такмичење схватиће те шта су појединци попут мене писали...

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Pisem na kraju prvog poluvremena 0:1. Nemojte previse da se zanosite penalom za vozdovac. U drugom ce sudija zbog ovog penala dosuditi dva za partizan, ili dati crveni karton vozdovcu. Pogledajte ovaj komentar na kraju utakmice.
(Ivan, 06. oktobar 2019 18:53)

Ne sumnjamo, prijatelju.

Gepekovanje je laž!

pre 4 godine

Kad se pusti prednost, to ne znaci da ekipa koja je dobila prednost mora da postigne gol, nego da mora da nastavi akciju! U ovom slucaju Voždovac je nastavio akciju ušao u stopostotnu sansu i nije iskoristio prednost. To je to, nema vraćanja na faul. Da igrac Vozdovca nije došao do lopte, nego igrac Partizana tek onda bi mogli da polemisemo da li je bio penal ili ne! Ovako, kardinalna sudijska namerna, verovatno tražena pogresna odluka na stetu Partizana!

Edukacija

pre 4 godine

Molio bih one koji komentarisu da procitaju Fifa pravila koja vaze i u nasoj ligi...Na strani 40-oj...Podnaslov “prava i duznost sudije”...tacka 11 pise...да допусти развој игре када екипа против које је учињен прекршај може да искористи предност и да казни изворни прекршај ако се очекивана предност не оствари...

Gepekovanje je laž!

pre 4 godine

@ Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
(poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:
Isto ono sto i roditelji onog policajca koga su navijači Zvezde przili bakljom na severnoj tribini!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepekovanje je laž!, 6. oktobar 2019 19:10)

Obraza bez... pa, vi ste bakljom UBILI navijača Zvezde na stadionu!
(Joy, 06. oktobar 2019 19:16)
To je užasna stvar koja se desila, za svaku osudu i tešku zatvorsku kaznu. Moj komentar je bio upucen svim likovima koji zaboravljaju ono sto im ne odgovara! Przenje policajca je popraceno sa pravda za Uroša...

Autolakirer

pre 4 godine

Prestadoh da pratim fudbal,ima 10 -ak godina.Odgledam polu I finala LS, svetskih I evropskih prvenstava.Iz silne dosade I dzabalebarenja u nedostatku neceg mudrog na TV-u,odlucih se za fudbal.Nisam se toliko smejao prosto ne pamtim.Ovo je uzivancija gledati,naravno ako niste ostrasceni.Ovako nesto sam gledao pre 30 godina u susretu Radojeva I Cesterega,milinica,prava seoska liga sa nikakvim igracima,sudijama I navijacima.Nadam sa da jos uvek prodaju semenke na stadionima,inace jad I beda.
(ValterNBG, 06. oktobar 2019 19:31)

A ovo.pratis

Danijel RS

pre 4 godine

Ako je morao biti poraz mislim da je u najboljem trenutku. Idemo dalje, najbolji smo, najbolje igramo i na kraju ćemo se zadnji smijati.

navijac

pre 4 godine

Mislite da je lako da igrate utakmicu posle onakve kradje u Krusevcu?! Mislite li da igraci nisu pratili Zvezdin mec i videli sta se desava!? Znate li kako se osecaju igraci kada moraju svaku pobedu krvavo da zarade dok rival igra ili sklanjalice ili ga sudije guraju iz sve snage? U takvoj atmosferi ni Real, Bajern ili Barsa bi kilsnuli pre ili kasnije protiv nekog tima iz nase lige!

Vlada

pre 4 godine

Pod hitno ukinuti i Zvezdu i Partizan ili izbaciti u BG zonu.Pa ovo vise nije normalno ponasanje tkz.navijaca ,pustite nas prave zvezdase i partizanovce da dolazimo na stadion i bodrimo nas klub a ne da budemo taoci dilera droge i huligana.Muka mi je da ih slusam ko je dobio vise para od drzave i prepucavanje sa politicarima koji su na vlasti.Sudije da sude posteno ne bi dobili pola utakmica u prvenstvu ni jedni ni drugi.

BGD

pre 4 godine

Ja odavno govorim da treba da bojkotujemo reprezentaciju a da bivsim nasim igracima preporucimo to da urade dok se nesto ne promeni u domacem fudbalu jet ovo sto se dogadja je klasican kriminal u korist jednog kluba.

sjdjds

pre 4 godine

Velika razlika između njih i nas je ta što se oni raduju onakvoj pobedi i ovakvom porazu Partizana,a da smo mi onako pobedili verujem da se 90% navijača ne bi naslađivalo tome

GrobiNS

pre 4 godine

Oni su za mene šampioni uvek, jer imaju dušu a na žalost su razjedinili GROBARE najbolje navijače na svetu, uz pomoć policije i ucena starijih vođa...

NUSKNVP +++

pre 4 godine

Partizan igra fudbal na 200% samo protiv Zvezde, iz KOMPLEKSA zbog svih ovih godina, tvrdim da smo mnogo kvalitetnija ekipa od njih ali kao sto sam rekao iz KOMPLEKSA pruzaju 200% u derbiju.
(Sale, 6. oktobar 2019 20:49)

Nije to kompleks to je GROBARSKI INAT.... Osvajamo titulu na kraju godine a vi cete da kukate kao 2017-e

Пуна подршка Сави и играчима!

pre 4 godine

Читам коментара дежурних ботова и жалим их. Ти психићи штанцују своје тупаве агитпроповске коментаре, а рецимо, нису се потрудили ни да одгледају утакмицу (ваљда је важно да испуне норму и зараде тај свој буџетски динар). Јер, да су одгледали утакмицу видели би константну иницијативу Партизана, доста лепих акција и гомилу стопроцентних шанси после којих је лопта завршавала у оквиру гола, избацивана је са гол линије од одбрамбених играча или је погодак врхунским одбранама спречавао сјајни голман Вождовца. С друге стране, тешко је играти после онако досуђеног пенала, где је судија јасно показао намеру да покраде и по нечијем налогу оштети Партизан. Тај пенал, потпуно је пореметио ток утакмице. а нажалост Партизан нема попут Звезде два квалитетна тима (једва је скрпио и ових 11 са којима је Сава направио одличан посао и то сада покушава да се поништи по сваку цену!). Дакле, Партизан је у синоћном поразу створио више стопостотних шанси и имао више лепих акција, него Звезда у целом досадашњем току сезоне! Наравно, ботови то не виде, али има ко види, па отуда се и шаљу "специјалци" одевени у судије, како би усвињили и поништили резултате нечијег рада. Ми, Партизановци, уопште се не заносимо освајањем титуле ове сезоне, јер одлично знамо да је то у оваквом односу снага унутар државе немогуће. Нас тренутно занима да Сава направи добар тим, да играмо за гол више, да нападамо и гледамо леп фудбал. А ви наставите да се бавите подметачинима и прљавштинама.

Goran

pre 4 godine

vlajzi
ako kazes da je bila prekinuta 15 minuta onda je sudija trebao da svira kraj,3:0 za Vozdovac i - 3 boda za Partizan takav je propis.

ja.

pre 4 godine

Prvi gol ide na dusu sudiji i ekipi oko njeha, smisljeno...drugi gol cist kao suza. Samo covek bez obraza i postenja moze da kaze da je bio penal. Ovi sto mrze Partizan su posebna sorta "ljudi".

zemunski kej

pre 4 godine

Nije to bilo toliko lose veceras i pored pomoci sudije Vozdovcu. Ipak su imali dovoljno vremena da postignu golove. S tim da je ovo revolveraski mec kada se toliko otvorite. Partizan ima samo jednu ok postavu i kada nekoga nema ili ga Sava odmara sve izgleda losije i panicno. Ove zamene danas nemaju iskustva i utakmice u nogama pa su i gresili. Zao mi je Sehovica ovo se dogadja a cekao je dugo sansu ,vidim na slici da place ali ne treba da se predaje .Nadam se da ga Sava nece unistiti jer je srcan igrac. Na jesen obavezno naci jos jednog centarfore po mogucnosti visok i jak i jos jedan zadnji vezni i bice to mnogo bolje.Partizan tesko na dva fronta.

marek hamšiković

pre 4 godine

Momci ako ste gledali današnju utakmicu u Kruševcu sve vam je jasno,gledajte da prođete grupnu fazu Lige Evrope,a ovo takmičenje zvano LingLong liga zanemarite.

dejan

pre 4 godine

Mislim da Partizan treba da povede večeras 2-0,i izađe sa terena,svako kolo misliš da ne može niže,ali oni kopaju toliko duboko,da se dno i ne nazire. Ne treba igrati ovu ligu,treba povesti svaku utakmicu,i izaći sa terena. Samo ih treba omlatiti u derbiju,pa neka slave ovakve titule.Nekada će ovo zlo otići iz Srbije,a onda će mnogi dobijati.

kile

pre 4 godine

Prvo sudija pusta prednost a igrac vozdovca promasuje prazan gol. Nakon promasaja sudija svira penal. Na snimku je ocigledno da je igrac poceo da pada pre kontakta a uhvatio se za noge gde ga stojkovic nije ni pipnuo. Kontakt je bio samo telom i nedovoljno da bi nekoga srusio. Znaci 2 vezane greske sudije. Ja samo ne znam gde ovi ljudi vide da je bilo jos 2 penala za vozdovac i da sudija gura partizan ili je to ono standardno spinovanje da se utakmica zvezde i njihovo sudjenje stavi pod tepih

ValterNBG

pre 4 godine

Prestadoh da pratim fudbal,ima 10 -ak godina.Odgledam polu I finala LS, svetskih I evropskih prvenstava.Iz silne dosade I dzabalebarenja u nedostatku neceg mudrog na TV-u,odlucih se za fudbal.Nisam se toliko smejao prosto ne pamtim.Ovo je uzivancija gledati,naravno ako niste ostrasceni.Ovako nesto sam gledao pre 30 godina u susretu Radojeva I Cesterega,milinica,prava seoska liga sa nikakvim igracima,sudijama I navijacima.Nadam sa da jos uvek prodaju semenke na stadionima,inace jad I beda.

Milan

pre 4 godine

Nije nam dosudio na 1:1 cist penal, napad sledeci primamo drugi gol...ovo je kriminalna liga. P.s. Penal za Vozdovac nije smeo da dosudi jer je pustio prednost,i igrac kome je pustena prednost je uputio sut ka golu, znaci nije smeo da vraca na penal...a i da li ga je Stojkovic uopste pipnuo je veliko pitanje.

Perica

pre 4 godine

Gledam fudbal 30 godina i nisam nikad video da igrac sam sebe onako pogodi loptom. Liga nam je krs, igraci amateri, ne postoji nikakva razlika medju igracima s tim sto partizan i zvezda imaju svoje novinare koji pisu hvalospeve o igracima koje klub dovodi. 90 posto ekipa u ligi igra bunker protiv zvezde i partizana. Ja bih uveo da se za 0:0 daje 0 bodova i caooo. Igraj na bod ako hoces. Mafija nam vodi drzavu pa samim tim i sport. Unapred se zna ko uzima titulu u fudbalu. Velike se pare tu vrte. E sad zasto sudije ne sude posteno to je velika sramota, verovatno ih neko kontrolise!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Сребендо ал си се расписао. Иди на стадион и бодри клуб за који навијаш

kile

pre 4 godine

E to vam se cigancici zove kiks koji vi niste videli godinama. Znate, u svim ligama na svetu postoji tako nesto kada timovi igraju svaki treci dan. Cisto vam kazem da znate ako niste culi za taj pojam. Ova liga je gotova pre nego sto je i pocela i ne vredi gubiti zivce na nju. Treba samo gledati derbi jer je samo on i realan da se vidi ko je gde.

realno

pre 4 godine

Ljudi kako god ali obozavam vas kolko visite i uzivate na nasim vestima. Nek gubi partizan ako vam je to smisao zivota. Srecni mi vi bili. Sportski pozdrav

alex56

pre 4 godine

(Ivan, 6. oktobar 2019 20:21)
Није тачно. Једноставно није желео да каже ништа исхитрено, јер имао је разлога много тога да каже. Судије кроје првенство по мери унапред проглашеног шампиона. Већ су Звезди намакли 5 нерегуларних бодова. Овакво првенство је смејурија. Кад се поштено изгуби увек треба честитати победнику. Али овде је један судија прво доделио 3 бода Звезди, а други свирао измишљени пенал за Вождовац и усмерио даљи ток утакмице. Очито је нешто труло на нивоу судијске организације.

ganska logika

pre 4 godine

Hofenhajm pobedio Bajern u gostima.
zvezda izgubila od Bajerna u gostima, 19 puta prešla pola.
Zaključak: hofenhajm bi dobio zvezdu 10:0, uz prelaz polovine terena do 12x doktora Marina.

Vuk

pre 4 godine

Zvezda 18 suteva od toga 8 u okvir gola
Partizan 16 suteva od toga 8 u okvir gola
VS
Napredak 0 suteva
Vozdovac 6 suteva od toga 4 u okvir gola

Pitam vas ko je imao jaceg protivnika, ma da statistika hoce da zavara!?

ps: Navijam za Srbiju!

kako da ne

pre 4 godine

Mnogo sreće za Voždovac i klasičan bus parkiran tokom cele utakmice. Ne valja vam Sadik? E, sada vidite da nedostaje. Asano ne može da zadržava loptu, dok Sadik drži loptu i nosi dvojicu na ledjima. Marković? Dečko nikada nije imao neki kvalitet, svaka čast kako je došao do Liverpula jer pas nema, šut nema, tehnike bez. Ima trk koji mu i ne znači protiv bus taktika protiv Partizana. On kad treba da doda loptu, da se prekrstiš tri puta da je doda lepo iako je igrač na 10 metara od njega. Nema veze jer razlika je sada 4 boda što je ništa jer ima još mnogo da se igra iako znamo svi da će Zvezda teško nešto izgubiti, naravno ne zbog kvaliteta nego...Da ne dužimo. Mladi Pavlović blista zadnjih skoro 2 meseca, tako mlad, odlično čita igru, iznosi loptu, bilo grešaka u početku sezone ali cela odbrana još nije bila na nivou, sada dečko pokazuje kvalitet. Ako nastavi sa pravim razvijanjem, Srbija dobija najboljeg štopera.

marek hamšiković

pre 4 godine

Sve smo videli malopre, sve je jasno kao dan! Crno beli ponosni smo na vas sta god da uradite, jer jednostavno u ovakvom orvenstvu NEMAMO SANSE! Sta reci osim sramota, regularnost lige na nivou prve lige Madagaskara, ovakav aparthejd do sada nije vidjen... Grobari izbori se blize, pamet u glavu...
(Ziveo Partizan i majka Srbija!, 06. oktobar 2019 18:20)

Nema Mirka Marjanovića, Toleta, Tadića pa se setila deca da drže slovo o moralu. Hipokrizija u svojoj esenciji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mirko, 6. oktobar 2019 18:41)

Jel to onaj Tadić što je doveo Gazproma I što je pucao penale na Rajku?

kako da ne

pre 4 godine

@slavisa smigic
Problem je jer Stojkovic nije pokupio igraca vec je igrac folirao i pao za sta je trebao da dobije zuti karton, zato se Stojkovic i bunio.

Vlajzi

pre 4 godine

Hahaha nas pljuju za produzetak a oni vec sad 9 u prvom poluvremenu hahahah
(baki, 6. oktobar 2019 19:15)

Jesi li ti gluo svaki dan ili samo sad? Utakmica je 15 minuta bila prekinuta. Mora 15 minuta da se produzi. Da je prekid 45 minuta, 45 minuta se produzava. Problem kod lopovluka zvezde je sto je mec bio produzen 5 minuta, a sudija pustio da se igra do 97. Doduse, igralo bi se i do 197. da onaj golman nije pustio da ga date.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 4 godine

Ni milion puta ponovljena laz nece nikad postati istina... Nije bilo nikakvog kontakta, i penal je apsolutno izmisljen, ali Vozdovac je zasluzeno odneo bodove, i to je fudbal, a ne kao oni sramotni preokreti koje sebi namestaju rupasi... U svakom slucaju imperativ je Evropa, da se nadmecemo fudbalski pa kom opanci kom obojci, a ovo Stasi-Sekuritatea prvenstvo je zaista samo jadna slika drustva i drzave u kojoj smo, na zalost, rodjeni...

xxx

pre 4 godine

Ipak mi je najjače kad vidim kako se grobari međusobno lažu kako su oni pošteni.. Vraća vam se Tolo sa kamatom.. Tek će te da plačete!
(Realista, 06. oktobar 2019 20:34). Plakaćemo ako vi nekada uputite neki šut u okvir gola, u derbiju.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Mislim da jeste penal ali to u ovom slučaju nije toliko bitno nego pravilo da sudija ne svira penal nego pusta prednost pa tek kad je ovaj promasio onda svira. To po svakom pravilu nije moguce jer kod penala ne postoji prednost, ili sviras ili ne. Pogledate sudiju na Zvezdinom mecu, evo sad i to su mase "elitne" sudije. Setite se da sudija koji je ležao u zatvoru posle utakmice Spartak-Radnicki a posle par meseci covek sudi regularno sve.
(Nikola, 06. oktobar 2019 18:49)
Na usporenom snimku se lepo vidi da ga nije pipnuo!Pogledaj usporen snimak i sve će ti biti jasno!

Ja i Teletabis Pusimo Kanabis

pre 4 godine

Savo ko ti je dao za pravo da odmaras fudbalere.....Ko ti je dao novac za Asana .....Tosic najgori vec 10 utakmica...onaj gol u Derbiju da izuzmemo .

Sasa

pre 4 godine

Cist jos jedan penal nije sviran Vozdovcu,sramota.Dobili derbi posle ponistenog gola Zvezde a sada opet se gura partizan da se Zvezda ne odlepi na tabeli
(Gogsi, 06. oktobar 2019 18:52)
Kono čemu vi o penalima . Penal pa penal , jeste bio nije bio ... neverovatni ste .
Nije bio ni onaj sto je dosudjwn vama ni ovaj proti nas . Pa ti sad vidi

Koja

pre 4 godine

čist penal...
(pogled
Za vas je svaki čist samo protiv vas je izmišljen razmišljanje panjeva koji su navikli da pobedjuju uz penal i igru dok nedamo gol

pgs!

pre 4 godine

Opaaaa, 9 minuta nadoknade!?
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 06. oktobar 2019 18:56)
jel ti uopste gledas utakmicu ?
9 min zbog onih prepirki i baklji .Mozda je 9 malo previde al 6/7 skroz okej

BGD

pre 4 godine

Mislim na Mitrovica,Ljajica,Nastasica,Milenkovica,Zivkovica,Lukica.Kao sto se vidi nasi su glavni u reprezentaciji uz Tadica.Nece valjda Spajic da bude glavni

as

pre 4 godine

Dok smo trazili kalcopoli u srpskom fudbalu smejali ste se a sada kada se okrenulo kolo srece vise vam nije smesno nego kukate...
(ljube, 06. oktobar 2019 20:00)

Aj da se ne lazemo,nikada vi niste trazili kalcopoli vec ste hteli da preuzmete FSS i sve fudbalske institucije da binradili ovo sto radite danas.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Kao sto rekoh pre neki dan u najavi kola rutinska pobeda Vozdovca ako sve bude bilo posteno...tako se i desilo,i evo nas opet na -4...
(Riko, 06. oktobar 2019 20:12)
Ono kada 2 sata ranije odigra tvoj tim utakmicu i u 97 min.sudija da gol glavom za tvoj tim i javljaš se posle toga i filozofiraš...

xxx

pre 4 godine

Protiv vas ? Pa nije sviran penal i crveni Pavlovicu, sta ti je...

Nego , ti to plačeš ? Ne plačeš, nego suze same idu...aaaaa, e pa dobro nije sramota plakati, samo neka to bude malo dostojanstveno
(Teška lopatarska suza, 6. oktobar 2019 20:58).Za plakanje je 0 (NULA) šuteva u okvir gola u poslednja dva derbija.

TIGER

pre 4 godine

Pa dobro. Biće tu još kikseva jer nemamo tim za borbu na dva fronta. Druga stvar je što jedan tim u ligi ne može da kiksne. Znamo i zašto.
Ali bar mogu da se raduju tuđim pobedama nad Partizanom kas već njihov tim ne može da šutne na naš gol 😀
Nego drago mi je kad vidim ove suze naših klinaca zbog poraza, ali stvarno. Oni drugi nemaju svog igrača među trideset, e to je ta razlika...

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nije ni čudo što se povredio Brežančić kad dovodimo polu fudbalere,rekreativce.Ako se protivnik ne povuče i pusti utakmicu,ovi igrači nemaju snage za više od 60 minuta,a sad već evo 55 samo u prvom poluvremenu..

VAR

pre 4 godine

Gde je sad onaj sto je rekao da ima dojavu i da ce biti iz 1 u 2, nadovno sa rezultatom 3:1?

Zna se ko ovde voli da krade...A i laze...
Pozdrav

Koja

pre 4 godine

Sudija posle derbija ok, danas ne valja. Pa sta cemo groblje?
(ja, 06. oktobar 2019 20:11)
A vama danas dobar a u derbiju ne valja e problem je u tome što ste vi pored derbija trebali da izgubite od indjije i danas nerešeno pa ti izračunaj kolko je to bodova koji su vam poklonjeni

Marko Niš

pre 4 godine

28

Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
(poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:48)
Zamišljam...
Al šta da je poslušnik po nalogu drugih? Da ga veličaju? Ili da se odnose prema zaslugama? Samo pitam jer si pošten i brižan?

Cxevu

pre 4 godine

Tešite se komšije zbog ovog poraza! Bolje je i izgubiti ovako nego nameštati kao vi. A derbi nije anuliram, pobeda u derbiju je pobeda! ;)

Miki

pre 4 godine

Cim se istumba tim,to je pravo mucenje.ali partizan nema tu pomoc da mu se navuce pobeda kada ne ide.dva penala u 92 i 95 min ili nesto slicno.partizan je bio ocajan,ali nepostojeci penal je odlucio dalji tok utakmice.krivo mi je sto nije posteno,pa ko zasluzi neka bude prvak.realno partizan nema tim za sampiona,ali ni zvezda neigra nista,ali pobedjuje sve,ovako ili onako.

analiza

pre 4 godine

"Нема кукања чзститај те заслужену победу Водовци и још једном и миру одледајте снимак утакмице и онда ће те другачије реговати сазнаће те колико су они више трчали ,борили се и заслужено победили-честитајте им то је спортски."
(@гихт)
Vidite,meni nije problem da Par izgubi ili odigra x ako je sve to posledica SAMO onog što je bilo na terenu.Nisam gledao meč,priznajem.Odgledao sam snimak dosuđenog penala i primljene golove.Odbrana bila veća opasnost po gol Par od napada Vož.
Ono penal NIJE.
Ono je čisto bacanje u šesnaestercu.Stojković nije pipnuo napadača,bar iz za sada dostupnih uglova.
Sada samo zamislite da je TAKAV penal sviran protiv CZ na NJENOM terenu.Da je igrač protivnika pao u šesnaestercu jer ga je golman popreko pogledao i da je akcija NASTAVLJENA i kada nije dat gol,op,penal protiv CZ(da,čuo sam da postoji prednost i da se svira faul ako NIJE ostvarena-da li je ovde bio cilj dati gol Par pa kad nije pao gol tj ostvarena prednost,da svirnemo penalčić?).Ako ne bi krenuo Treći svetski rat pet minuta posle toga,bio bih u čudu.
Inače,ako ste navijač Vožd imate prava da zamerate eventualno nečestitanje,ali ako ste navijač CZ onda nemate prava-jer ,kako su beše iz CZ ćestitali Par posle zaslužene pobede u derbiju?
Samo me zanima da li će ovo biti penal-da li će "facijalna ekspresija2 Stojkovića odlučiti je li bio penal ili ne,šta kaže gospoda iz sudijske organizacije?

Šaomi

pre 4 godine

Komentator kaže pa ne znam da li je Stojković napravio penal. Da li ovo realno? Odneo igrača ušao u njega penal čist ko suza. A za Stojković crveni karton i tri utakmice kazne zbog onakve reakcije. Crveni karton i za Miloševića na klupi. Strašno samo kukate nerealni grobari jer vam nema Toleta da progura.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Kakva nameštaljka ponovo u Kruševcu.Neverovatno!I da budete drugi za mene ste šampione.Pa u ovoj državi ni Barcelona ne bi bila prvak države....

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Još jednom kažem da ovo nema veze više sa sportom.Sport je viteška borba pa ko bolji on pobedi.Evo Kina je komunistička zemlja pa se prvak ne zna unapred.Razmiljam već 15 min.da li postoji zemlja na svetu koja radi više ovakve stvari?!Ne mogu da se setim.Neka mi neko pomogne biću zahvalan.

Mirko

pre 4 godine

Sve smo videli malopre, sve je jasno kao dan! Crno beli ponosni smo na vas sta god da uradite, jer jednostavno u ovakvom orvenstvu NEMAMO SANSE! Sta reci osim sramota, regularnost lige na nivou prve lige Madagaskara, ovakav aparthejd do sada nije vidjen... Grobari izbori se blize, pamet u glavu...
(Ziveo Partizan i majka Srbija!, 06. oktobar 2019 18:20)

Nema Mirka Marjanovića, Toleta, Tadića pa se setila deca da drže slovo o moralu. Hipokrizija u svojoj esenciji.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Je li grobari je li nije bio penal za Vozdovac posto nije bio ni za Zvezdu?
(Paja Patak, 06. oktobar 2019 18:35)
Sine,dobra dioptrija tebi treba....

Ivan

pre 4 godine

Simpatizer sam zvezde. Penal za vozdovac je smesan, nema sta. Penal zvezdi mnogo vise nije nego sto jeste, i drago mi je sto taj penal nije odlucio pobednika.

neutralni felsh

pre 4 godine

Kao sto vidite, moze i posteno da se izgubi, nije to nikakva tragedija. Mogla bi i Zvezda ponekad da izgubi, ne bi svemir prestao da postoji. Nema potrebe stalno navlaciti... 
(LondonCalling, 06. oktobar 2019 20:20) 

Ок, зашто онда славите крађу са дербија.. ето били смо покрадени,изгубили али свемир није стао, ваљда ни свемир не рачуна крађе....
(Црвена звезда 1913, 06. oktobar 2019 20:38)


kradja? ne predjoste centar :)

železničar

pre 4 godine

Ovo je razlika između Partizana i zvezde. Dok Partizan u domaćoj prepoštenoj ligi može da igra gomilu nerešenih utakmica, kao i da izgubi najnormalnije, ovi drugi jednostavno ni nerešenu ne smeju da imaju. Ali ne zato što su toliko dobri, baš naprotiv...
Domaća liga je odavno izgubila smisao, zaista ne razumem zašto se uopšte i igra.

GrobiNS

pre 4 godine

Oni su za mene šampioni uvek, jer imaju dušu a na žalost su razjedinili GROBARE najbolje navijače na svetu, uz pomoć policije i ucena starijih vođa...

Artpar partizan

pre 4 godine

Svi izgubiše, Man Utd, Man City Bayern, Milan, Partizan, Totenhem samo Zvezda ne može da odigra nerešeno ili izgubi... U Severnoj Koreji.

Toto-glup-ko-tocilo

pre 4 godine

Ок, зашто онда славите крађу са дербија.. ето били смо покрадени,изгубили али свемир није стао, ваљда ни свемир не рачуна крађе....
(Црвена звезда 1913, 06. oktobar 2019 20:38)

Koju kradju?! Svaki kontakt u pet metara sa golmanom je faul. Stojke je u tom trenutku imao loptu u rukama. Imate materijala za jos jedan mit.

BGD

pre 4 godine

Treba napustiti teren.Em smo pokradeni em su nas prebili.Da vidimo dal ce i ovaj sudija ici u zatvor kao i onaj od pre godinu dana.Naravno da nece jer je ovaj odradio zadatak

Tole Karadžić

pre 4 godine

i mi izgubismo nameštenu utakmicu sa Voždovcem. šta ti je karma.

ma i treba da izgubimo. napadamo državu koja nam je stadion dala, licencu za Evropu, napadamo sudije koje ponište u derbiju Zvezdi čist gol...

ali evo 1-1. pa mi smo avangarda, institucija, lumpen proleterijat.

marek hamšiković

pre 4 godine

Navijači Crvene zvezde su najgori ljudi na kugli zemaljskoj.Oni se javljaju I slave posle onakvog penala u Kruševcu,posle nadoknade od 5 minuta iako je rezultat bio 0:0,Boaći šutira ka golu Napretka I prebacuje gol I sudija svira korner,umesto gol aut,onda,svaki ama baš svaki duel Napretkovih I Zvezdinih igrača on svira faul za Zvezdine,znači u životu nisam video veće navlačenje za jedan tim.Posle krenu priče kako se igra dok Partizan ne pobedi I sl.Oni srama nemaju,oni su ukrali 3 boda Inđiji I 2 boda Napretku ali nikom ništa,tera se dalje,najskuplji tim u istoriji srpskog fudbala da ima ovakvu protekciju kod sudija,pa to je neverovatno.Partizan danas jeste slabo igrao,ali kako ti možeš da igraš kad sudija svira onakav penal za Voždovac pri rezultatu 0:0.Znači bruka I sramota u kojoi ligi mi igramo,ovako da se otvoreno krade,pa ovo nema nigde,I posle se smeju Pantiću kad kaže da ovde ne bi ni Real bio prvak pored državnog mezimčeta CZ I njenih sudija.Takođe,juče je I Tsc oštećen protiv Radnika I nepostojećeg penala za Radnik koji im je doneo pobedu,Dakle,kolo u kome su odlučili da oštete Partizan za 2 boda,a možda I 3 I Tsc isto tako,eto ako vam je zanimljivo da Partizan ne bude u trci sa Zvezdom za titulu I da Tsc bude skinut sa vrha,onda ne znam,pitanje je zašto se titula odma ne dodeli Zvezdi I pre početka sezone I ujedno dopiše ona iz 1765. godine.Sve je bio u pravu Dule Vujošević kad je govorio,a neki partizanovci mu se smejali.

lemi

pre 4 godine

Momci su se borili, svaka im casrst, osecao se umor u ekipi ali protiv sudija, drzave i danas odlicnog Vozdovca danas se nije moglo.
Previse smo gresili i osvetilo nam se.
Glavu gore idemo dalje.
P. S. Delije jos igraju u Krusevcu izgleda...

Bodibond

pre 4 godine

Koliki pritisak na sudije, trebalo je ovaj Partizan ugasiti dok je bilo vreme
(Coda, 06. oktobar 2019 19:07)

Gde ti vidis pritisak na sudije? Ne baljezgaj.

Bojan

pre 4 godine

Sve čestitke Voždovcu na zasluženoj pobedi uz fer igru!

Igrao je Voždovac hrabro kao i Inđija protiv Zvezde. Međutim, mi možemo samo da sanjamo dva penala u zadnjih pet minuta. Iskreno, ne bih ni voleo takvu pobedu. Partizanovcima to ne priliči.

Zvezdaši više od 40 godina potenciraju gol Nenada Bjekovića protiv Olimpije u 96. minutu. A šta je ovo danas braćo Zvezdaši? Sudija produži utakmicu 5 minuta i dozvoli slobdan udarac u 96. minutu. Prebrojte ovakve situacije u zadnjih pet godina (penali na kraju utakmice i produžene utakmice dok ne date gol). Desila se i partizanu protiv Borca iz Čačka, ako se ne varam, kada je Bambi dao gol iz slobodnjaka u produžetku. Ali u produžetku!

Što se Sava tiče, ne razumem taktiku u kojoj među 18 igrača nema nijednog centarfora. Bolje je bilo da tu stavi omladinca, a ne da troši mladog Šehovića koji od ovoga neće da se oporavi barem do kraja sezone. Bolje je bilo, čini mi se laički, da je Lutovac igrao desnog beka. Nije bio u protokolu, pa je moguće da je povređen. Nema veze. Idemo dalje.

Napred Partizan!

nesa80

pre 4 godine

(Konstatacija, 6. oktobar 2019 22:42)
vi ste sve pa puni kvaliteta ko barsa,da vam nema sudija bili bi daleko iza partizana...kako ste vi svi realni i objektivni kad partizan izgubi,odmah tu nesto objasnjavate kako mi nemamo rotaciju,igrace,...a kad dodje derbi nema vas nigde...manite nas tog vaseg kvaliteta zvanog sudija i pametovanje.te price vi pisete ovde masovno da bi opravdali ove silne lopovluke.toliko ste realni,objektivni,fudbalski znalci...da cak pisete i obrcete kako je danas zvezda ostecena a partizan poguran.bolje pisi-zvezda ima ogromnu pomoc sudije a ne tu strucno da nam objasnjavas sve i svasta

alex56

pre 4 godine

Још један Звездин судија је досуђивањем непостојећег пенала усмерио даљи ток утакмице. Вождовац није крив за то и честитам му на томе што је издражаи све нападе. Победоносни гол није резултат неке велике игре Вождовца него катастрофалне грешке младог играча.
Што се тиче претходне утакмице Напредак-Звезда, судија је на све могуће начине утицао да Звезда победи. Досудио звезданаестерац, а онда гомилу слободних удараца, од којих последњи у 97. минуту (иако је утакмица продужена само 5 минута). Поред тога, није склонио Звездиног играча из живог зида који је ометао живи зид и директно утицао на постизање гола. Нека се радују тзв. делије што им је до сад поклоњено 5 бодова (3 против Инђије и 2 против Напретка). Свако поштен може одмах да види да је првенство већ сад нерегуларно.

kako da ne

pre 4 godine

@slavisa smigic
Problem je jer Stojkovic nije pokupio igraca vec je igrac folirao i pao za sta je trebao da dobije zuti karton, zato se Stojkovic i bunio.

E moji ganci!!

pre 4 godine

Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
(poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:48)

Ako bi moje dete bilo lopov, ja bih ga prvi gadjao!!!
Nismo isti!!!

xxx

pre 4 godine

Ipak mi je najjače kad vidim kako se grobari međusobno lažu kako su oni pošteni.. Vraća vam se Tolo sa kamatom.. Tek će te da plačete!
(Realista, 06. oktobar 2019 20:34). Plakaćemo ako vi nekada uputite neki šut u okvir gola, u derbiju.

navijac

pre 4 godine

Mislite da je lako da igrate utakmicu posle onakve kradje u Krusevcu?! Mislite li da igraci nisu pratili Zvezdin mec i videli sta se desava!? Znate li kako se osecaju igraci kada moraju svaku pobedu krvavo da zarade dok rival igra ili sklanjalice ili ga sudije guraju iz sve snage? U takvoj atmosferi ni Real, Bajern ili Barsa bi kilsnuli pre ili kasnije protiv nekog tima iz nase lige!

Slavko Vrekic

pre 4 godine

Momci i treneru, PONOSAN SAM NA VAS! Rezultat me najmanje interesuje, po ko zna koji put se osecam najponosnijim covekom na svetu! Ne trebaju nam bodovi, titule, lazni penali, crveni kartoni i ostalo! Nakon utakmice Zvezda - Indjija je sve bilo jasno, danas to dobija potvrdu, jos je rani deo sezone i bice jos ovakvih situacija i treba se naviknuti. Ja samo zelim da izadjete na teren, izginete za klub, odigrate najbolje sto mozete i da sutra mozete da se pogledate u oci medjusobno. Linglong liga se za mene zavrsava danas sto se rezultata tice, ja cu idalje ici na utakmice da vas podrzim kada god budem bio u mogucmosti za to. Odigrajte Evropu najbolje sto umete, ponizite ih opet i u sledecem derbiju i kazite sebi - dali smo maksimum a nama je sve jasno!
Savo a i ostali igraci, nema potrebe da se pravdate, sve vidimo, sve cujemo, sve znamo i sve razumemo - PONOSNI SMO NA VAS!
VOLIM PARTIZAN???

Gogsi

pre 4 godine

Cist jos jedan penal nije sviran Vozdovcu,sramota.Dobili derbi posle ponistenog gola Zvezde a sada opet se gura partizan da se Zvezda ne odlepi na tabeli

sjfhj

pre 4 godine

Uredu je da se s vremena na vreme odigra slabije i da se izgube bodovi u prvenstvu,to je normano.
Nije normano da vam sudije sude dva penala za pet minuta,penale van šesnaesterca ili kad god vaš napadač padne u šesnaestercu,da se igra dok vi nedate gol, da vam se protivnički golmani sklanjaju sa gola i slično. Ponavljaju se situacije kao iz crtanog filma ili nekakve parodije na fudbal u kojoj jedan tim mora da pobedi po svaku cenu. Partizanu mora biti jasno da pored ovakvog stanja u našem fudbalu i u našoj državi i društvu,on nema nikakve šanse da se uključi u borbu za titulu. Ustvari ne znam ni jedan klub na planeti koji bi u ovakvim uslovima uzeo titulu u Srbiji ispred Zvezde. Ne znam kakvo je stanje u ligi Severne Koreje i koji je omiljeni klub Kim Jong Una ali ako takav postoji onda verujem da ima sličan tretman kao i Zvezda u našoj ligi.

za sramotu ne znaju

pre 4 godine

Doktor Marin je još mlad, imaće priliku da se pokaže u nekom narednom derbiju pa i da uputi možda neki šut u okvir gola.

Ili u Evropi, u nenameštenim utakmicama, da obori rekord od 19 prenosa lopte na polovinu protivnika, postavljen u časnom porazu od Bajerna.

ja

pre 4 godine

Koji protisak na sudije, Partizan je nesto najgore sto postoji u srpskom sportu.
(Nadja, 06. oktobar 2019 19:34)

hahahahahaaaaaaa....vrhunac bezobrazluka. Ono kad nemas obraza, pa si zaslepljen mrznjom prema Partizanu.

nik sloter

pre 4 godine

Gledao sam Vozdovac protiv CZ znaci ljudi se nisu sastavili sa loptom,odigrali bez kapi krvi,veceras da izginu,tako I treba.Zasluzena pobeda uz nepostojeci penal.O Krusevcu ne treba trositi reci.

alex56

pre 4 godine

(Ivan, 6. oktobar 2019 20:21)
Није тачно. Једноставно није желео да каже ништа исхитрено, јер имао је разлога много тога да каже. Судије кроје првенство по мери унапред проглашеног шампиона. Већ су Звезди намакли 5 нерегуларних бодова. Овакво првенство је смејурија. Кад се поштено изгуби увек треба честитати победнику. Али овде је један судија прво доделио 3 бода Звезди, а други свирао измишљени пенал за Вождовац и усмерио даљи ток утакмице. Очито је нешто труло на нивоу судијске организације.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 4 godine

Sve smo videli malopre, sve je jasno kao dan! Crno beli ponosni smo na vas sta god da uradite, jer jednostavno u ovakvom orvenstvu NEMAMO SANSE! Sta reci osim sramota, regularnost lige na nivou prve lige Madagaskara, ovakav aparthejd do sada nije vidjen... Grobari izbori se blize, pamet u glavu...

Fenomen

pre 4 godine

Sudija je prekrsio dva pravila fudbalske igre...prvo...nije moguce da postoji penal protiv Partizana...drugo pravilo...i ako postoji penal protiv Partizana nikako ne sme da se sudi. Ako ne verujete meni, pitajte golmana Partizana.

NUSKNVP +++

pre 4 godine

Partizan igra fudbal na 200% samo protiv Zvezde, iz KOMPLEKSA zbog svih ovih godina, tvrdim da smo mnogo kvalitetnija ekipa od njih ali kao sto sam rekao iz KOMPLEKSA pruzaju 200% u derbiju.
(Sale, 6. oktobar 2019 20:49)

Nije to kompleks to je GROBARSKI INAT.... Osvajamo titulu na kraju godine a vi cete da kukate kao 2017-e

Milan

pre 4 godine

Nije nam dosudio na 1:1 cist penal, napad sledeci primamo drugi gol...ovo je kriminalna liga. P.s. Penal za Vozdovac nije smeo da dosudi jer je pustio prednost,i igrac kome je pustena prednost je uputio sut ka golu, znaci nije smeo da vraca na penal...a i da li ga je Stojkovic uopste pipnuo je veliko pitanje.

sjdjds

pre 4 godine

Velika razlika između njih i nas je ta što se oni raduju onakvoj pobedi i ovakvom porazu Partizana,a da smo mi onako pobedili verujem da se 90% navijača ne bi naslađivalo tome

ja.

pre 4 godine

Prvi gol ide na dusu sudiji i ekipi oko njeha, smisljeno...drugi gol cist kao suza. Samo covek bez obraza i postenja moze da kaze da je bio penal. Ovi sto mrze Partizan su posebna sorta "ljudi".

ganska logika

pre 4 godine

Hofenhajm pobedio Bajern u gostima.
zvezda izgubila od Bajerna u gostima, 19 puta prešla pola.
Zaključak: hofenhajm bi dobio zvezdu 10:0, uz prelaz polovine terena do 12x doktora Marina.

mr čović i dr terzić

pre 4 godine

Partizan uništi tenkiste, pa Radnički u nišu, pa Astanu tamo (koja je bolji tim i od Nišlija i od Voždovca) i onda ne može da izađe na kraj sa 'moćnim' Voždovcem. Taj isti Voždovac gubi bodove od ekipa iz donjeg dela tabele bez problema. Sava bez ikakvih emocija stoji uz aut liniju ceo meč. Boljeg pokazatelja od toga nema.

Uzgred, mislim da ekipa Voždovca nema s tim ništa. Došli da odigraju kako znaju i mogu.

Пуна подршка Сави и играчима!

pre 4 godine

Читам коментара дежурних ботова и жалим их. Ти психићи штанцују своје тупаве агитпроповске коментаре, а рецимо, нису се потрудили ни да одгледају утакмицу (ваљда је важно да испуне норму и зараде тај свој буџетски динар). Јер, да су одгледали утакмицу видели би константну иницијативу Партизана, доста лепих акција и гомилу стопроцентних шанси после којих је лопта завршавала у оквиру гола, избацивана је са гол линије од одбрамбених играча или је погодак врхунским одбранама спречавао сјајни голман Вождовца. С друге стране, тешко је играти после онако досуђеног пенала, где је судија јасно показао намеру да покраде и по нечијем налогу оштети Партизан. Тај пенал, потпуно је пореметио ток утакмице. а нажалост Партизан нема попут Звезде два квалитетна тима (једва је скрпио и ових 11 са којима је Сава направио одличан посао и то сада покушава да се поништи по сваку цену!). Дакле, Партизан је у синоћном поразу створио више стопостотних шанси и имао више лепих акција, него Звезда у целом досадашњем току сезоне! Наравно, ботови то не виде, али има ко види, па отуда се и шаљу "специјалци" одевени у судије, како би усвињили и поништили резултате нечијег рада. Ми, Партизановци, уопште се не заносимо освајањем титуле ове сезоне, јер одлично знамо да је то у оваквом односу снага унутар државе немогуће. Нас тренутно занима да Сава направи добар тим, да играмо за гол више, да нападамо и гледамо леп фудбал. А ви наставите да се бавите подметачинима и прљавштинама.

R32

pre 4 godine

I vaša liga, kao i naša hrvatska iste. Kad je nepošteno suđenje prema Hajduku onda je paljba i kad treba i netreba, a kad taj isti hajduk dobije utakmicu na račun lošeg suđenja i štetu protivnika onda šute. Cinizam na maksimalno. Hajduk se gura ove godine i kod nas, a od Gzire United ispali u prvom kolu europa lige, i stvarno su loši i propali, ali ih se gura. Kod vas vidim isto Zvezda se gura i sada odjednom kada je u njihovu korist suđenje onda više nema sudačke mafije i slično i nema više osuđivanja sudačke organizacije. Niti je zvezda niti hajduk zaslužio pošteno suđenje, i nisu zaslužili se žaliti jer nisu ništa bolji od drugih. Kada je u njihovu korist onda je sve u najboljem redu.

Danijel RS

pre 4 godine

Ako je morao biti poraz mislim da je u najboljem trenutku. Idemo dalje, najbolji smo, najbolje igramo i na kraju ćemo se zadnji smijati.

Admiral

pre 4 godine

Ocajna igra Partizana, ovde nisu cista posla. Izgleda da pored sudija i sam Partizan pomaze Zvezdi da lagano osvoji titulu. Zbog cega Savo opet izvodi kombinovani tim!? Ostavio na klupi Miletica, Sadika, Zdjelara, Sumu... Ista greska kao u Krusevcu i naravno rezultat uzasan. Da li je to slucajno ili ipak mora da se kiksira da Zvezda ode na pristojnu razliku? Sumnjivo je da posle onakve igre protiv Astane, pre toga Zvezde pa i Az danas igra bude ovako ocajna. Igraci stoje ceo mec, igraju bez zara, bez volje, otaljavaju, nisu tu cista posla

Crvena Zvezda 30

pre 4 godine

Mislite da je lako da igrate utakmicu posle onakve kradje u Krusevcu?! Mislite li da igraci nisu pratili Zvezdin mec i videli sta se desava!? Znate li kako se osecaju igraci kada moraju svaku pobedu krvavo da zarade dok rival igra ili sklanjalice ili ga sudije guraju iz sve snage? U takvoj atmosferi ni Real, Bajern ili Barsa bi kilsnuli pre ili kasnije protiv nekog tima iz nase lige!
(navijac, 06. oktobar 2019 20:36). Ja vecu glupos nisam skoro procitao!!! Igraci Partizana pratili utakmicu u Krusevcu a samo dva sat razlike je bilo izmedju te dve utakmice !! Reci samo gde su to pratili na zagrevanju ili u svlacionici??

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Kao sto rekoh pre neki dan u najavi kola rutinska pobeda Vozdovca ako sve bude bilo posteno...tako se i desilo,i evo nas opet na -4...
(Riko, 06. oktobar 2019 20:12)
Ono kada 2 sata ranije odigra tvoj tim utakmicu i u 97 min.sudija da gol glavom za tvoj tim i javljaš se posle toga i filozofiraš...

Sir Oliver

pre 4 godine

Zašto je sudijama zabranjeno da Stojkoviću pokaže crveni karton? Prvo je zaslužio crveni karton zbog rušenja ihgrača u gol šansi čime je napravio penal. Pa njegovo divljačko nasrtanje i vika na sudiju je svuda u svetu čist crveni karton. Pa posle njega i Savo Milošević nasrće na sudiju, ne dobija ni žuti karton. Agresivna privatizacija medija i propaganda koja se u medijima vodi protiv sudija i u korst Partizana je jedan od najvećih minusa i našeg fudbala i našeg društva. Narod sklon podela koji se ranije delio na Karadjordjeviće i Obrenovićevce, posle na komuniste i četnike, danas se ovom agresijom i mržnjom (pokrenutom od stgrane Mirka Marajanovića, Toleta i Duleta Vujoševića u čije je vreme Partizan privatizovao i sport i medije) i dalje unazadjuje i usmerava u medjusobnu mržnju umesto u kreativnost.

kile

pre 4 godine

E to vam se cigancici zove kiks koji vi niste videli godinama. Znate, u svim ligama na svetu postoji tako nesto kada timovi igraju svaki treci dan. Cisto vam kazem da znate ako niste culi za taj pojam. Ova liga je gotova pre nego sto je i pocela i ne vredi gubiti zivce na nju. Treba samo gledati derbi jer je samo on i realan da se vidi ko je gde.

Sudija Djokic centarfor sampiona

pre 4 godine

Хајдемо, мајстори ! На нама је да их стално пратимо у стопу, да им на табели дишемо за врат и да их тиме терамо на нове и нове намештаљке, на нове и нове судијске крађе док једног дана све не дође на наплату. Напред Партизан!

Ivan kg

pre 4 godine

Uporedite, ko je gledao obe utakmice, agresivnost igraca Vozdovca protiv Zvezde i to na domacem terenu,i veceras, i sve ce vam biti jasno... Sve ovo je zrelo za jednu Uefa nezavisnu istragu jer je sramota koliko se Zvezda protezira.

marek hamšiković

pre 4 godine

Sve smo videli malopre, sve je jasno kao dan! Crno beli ponosni smo na vas sta god da uradite, jer jednostavno u ovakvom orvenstvu NEMAMO SANSE! Sta reci osim sramota, regularnost lige na nivou prve lige Madagaskara, ovakav aparthejd do sada nije vidjen... Grobari izbori se blize, pamet u glavu...
(Ziveo Partizan i majka Srbija!, 06. oktobar 2019 18:20)

Nema Mirka Marjanovića, Toleta, Tadića pa se setila deca da drže slovo o moralu. Hipokrizija u svojoj esenciji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mirko, 6. oktobar 2019 18:41)

Jel to onaj Tadić što je doveo Gazproma I što je pucao penale na Rajku?

Kg.bg.

pre 4 godine

Puno gresaka veceras i puno promasenih zicera..i desi se normalno poraz.nista atrasno..idemo dalje.treba podrzati ovaj tim..prioritet treba da bude liga evrope i sto duze igrati u njoj..a prvenstvo srbije ne treba ozbiljno shvatati jer je to i onako komedija koja polako prerasta u rijaliti.

Trip

pre 4 godine

Nista ogavnije od Partizana ne postoji na zemaljskoj kugli
(Wlada, 06. oktobar 2019 18:36)

Postoji, njihovi navijaci
(007, 06. oktobar 2019 18:54)

Ništa ogavnije od Ultra kop doo ne postoji i niko od vas ne sme ništa da pisne zato što ste devojčice.

LondonCalling

pre 4 godine

"Nista ogavnije od Partizana ne postoji na zemaljskoj kugli"
(Wlada, 06. oktobar 2019 18:36)

"Postoji, njihovi navijaci"
(007, 06. oktobar 2019 18:54)

Deco, sto se lozite? Sta vas muci?

Kao sto vidite, moze i posteno da se izgubi, nije to nikakva tragedija. Mogla bi i Zvezda ponekad da izgubi, ne bi svemir prestao da postoji. Nema potrebe stalno navlaciti...

realno

pre 4 godine

Ljudi kako god ali obozavam vas kolko visite i uzivate na nasim vestima. Nek gubi partizan ako vam je to smisao zivota. Srecni mi vi bili. Sportski pozdrav

Cxevu

pre 4 godine

Tešite se komšije zbog ovog poraza! Bolje je i izgubiti ovako nego nameštati kao vi. A derbi nije anuliram, pobeda u derbiju je pobeda! ;)

BGD

pre 4 godine

Mislim na Mitrovica,Ljajica,Nastasica,Milenkovica,Zivkovica,Lukica.Kao sto se vidi nasi su glavni u reprezentaciji uz Tadica.Nece valjda Spajic da bude glavni

Smogovci

pre 4 godine

Kakav dan, prvo teško dobijen Napredak klub koji je pobedio Partizana ali sudijskim odlukama uzeo samo bod, drugo Primorska arhivirana kao loš dan, i za kraj oni koji šire noge u živom zidu i igraju 3x iz 1-2 rešili da mršu spuste na zemlju.
Pa neprocenljivo za sve ostalo tu je MasterCard.
Bravo danas je pobedio sport u odnosu na forum, komentare, pritisak... koliko dao Vuletić?

TIGER

pre 4 godine

Pa dobro. Biće tu još kikseva jer nemamo tim za borbu na dva fronta. Druga stvar je što jedan tim u ligi ne može da kiksne. Znamo i zašto.
Ali bar mogu da se raduju tuđim pobedama nad Partizanom kas već njihov tim ne može da šutne na naš gol 😀
Nego drago mi je kad vidim ove suze naših klinaca zbog poraza, ali stvarno. Oni drugi nemaju svog igrača među trideset, e to je ta razlika...

Fenomen

pre 4 godine

Bez brige, bice penal i za vas...ako treba produzice se utakmica i do zore...Stojkovic je trebao dobiti crveni karton...sudija se pogubio...postoje uslovi za prekid utakmice.

xxx

pre 4 godine

Protiv vas ? Pa nije sviran penal i crveni Pavlovicu, sta ti je...

Nego , ti to plačeš ? Ne plačeš, nego suze same idu...aaaaa, e pa dobro nije sramota plakati, samo neka to bude malo dostojanstveno
(Teška lopatarska suza, 6. oktobar 2019 20:58).Za plakanje je 0 (NULA) šuteva u okvir gola u poslednja dva derbija.

navijac

pre 4 godine

@Uporedite, ko je gledao obe utakmice, agresivnost igraca Vozdovca protiv Zvezde i to na domacem terenu,i veceras, i sve ce vam biti jasno... Sve ovo je zrelo za jednu Uefa nezavisnu istragu jer je sramota koliko se Zvezda protezira.
(Ivan kg, 06. oktobar 2019 18:26)

Dobro zapazanje, ja sam gledao, i Vozdovac se tada vecinu utakmice setao po terenu! Ovde trce kao da im zivot zavisi. A tek penal, evo sad gledam snimak ponovo, Stojkovic ga nije pipnuo! A koliko ja znam pravila, kada se pusti prednost i ta prednost iskoristi, nema vise nazad.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 4 godine

Ni milion puta ponovljena laz nece nikad postati istina... Nije bilo nikakvog kontakta, i penal je apsolutno izmisljen, ali Vozdovac je zasluzeno odneo bodove, i to je fudbal, a ne kao oni sramotni preokreti koje sebi namestaju rupasi... U svakom slucaju imperativ je Evropa, da se nadmecemo fudbalski pa kom opanci kom obojci, a ovo Stasi-Sekuritatea prvenstvo je zaista samo jadna slika drustva i drzave u kojoj smo, na zalost, rodjeni...

Saca

pre 4 godine

Loša taktika trenera ili tročlane komisije koja sedi iza Sava, nije trebalo jurcati sa drugim timom, strpljiv dosadan fudbal ali uzeti bodove. A to što komšiluk misli da treba svirati penal ili slobodan udarac na 16 m, zato što je zvezda bila bolja celu utakmicu, to je druga stvar.

Mikii

pre 4 godine

Pre toga je napadač Voždovca promašio manje-više prazan gol, a sudija, kada je video da gola neće biti, je odlučio da pokaže na belu tačku. 

Gepekovanje je laž!

pre 4 godine

Kad se pusti prednost, to ne znaci da ekipa koja je dobila prednost mora da postigne gol, nego da mora da nastavi akciju! U ovom slucaju Voždovac je nastavio akciju ušao u stopostotnu sansu i nije iskoristio prednost. To je to, nema vraćanja na faul. Da igrac Vozdovca nije došao do lopte, nego igrac Partizana tek onda bi mogli da polemisemo da li je bio penal ili ne! Ovako, kardinalna sudijska namerna, verovatno tražena pogresna odluka na stetu Partizana!

pivljanin

pre 4 godine

Zvezdas sam, ali da ovoliko sudije navlace za Vozdovac jos nisam video. Posteno bi bilo da se svi imamo isti tretman, pa ko je bolji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deki, 6. oktobar 2019 19:59)

Ti Zvezdaš a ja Guaran iz Amazonije.

baki

pre 4 godine

E tako,vracanje na fabricko i na mesto gde ste zasluzili posle kradje u derbiju!!! Koliko se to bese igralo da bi opet izgubili namestenu utakmicu?

nesa80

pre 4 godine

navijam za partizan ali svaka cast vozdovcu,posteno,pobeda.prava takmicarska utakmica,kako lete po terenu za razliku od prethodne utakmice.kamo srece da svi tako igraju.ako hocete posteni fudbal gledajte partizan a one druge batalite.draze su ovakvi porazi nego onakve pobede

as

pre 4 godine

Dok smo trazili kalcopoli u srpskom fudbalu smejali ste se a sada kada se okrenulo kolo srece vise vam nije smesno nego kukate...
(ljube, 06. oktobar 2019 20:00)

Aj da se ne lazemo,nikada vi niste trazili kalcopoli vec ste hteli da preuzmete FSS i sve fudbalske institucije da binradili ovo sto radite danas.

poznavalac ©®

pre 4 godine

Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?

kako da ne

pre 4 godine

Mnogo sreće za Voždovac i klasičan bus parkiran tokom cele utakmice. Ne valja vam Sadik? E, sada vidite da nedostaje. Asano ne može da zadržava loptu, dok Sadik drži loptu i nosi dvojicu na ledjima. Marković? Dečko nikada nije imao neki kvalitet, svaka čast kako je došao do Liverpula jer pas nema, šut nema, tehnike bez. Ima trk koji mu i ne znači protiv bus taktika protiv Partizana. On kad treba da doda loptu, da se prekrstiš tri puta da je doda lepo iako je igrač na 10 metara od njega. Nema veze jer razlika je sada 4 boda što je ništa jer ima još mnogo da se igra iako znamo svi da će Zvezda teško nešto izgubiti, naravno ne zbog kvaliteta nego...Da ne dužimo. Mladi Pavlović blista zadnjih skoro 2 meseca, tako mlad, odlično čita igru, iznosi loptu, bilo grešaka u početku sezone ali cela odbrana još nije bila na nivou, sada dečko pokazuje kvalitet. Ako nastavi sa pravim razvijanjem, Srbija dobija najboljeg štopera.

Vlajzi

pre 4 godine

Hahaha nas pljuju za produzetak a oni vec sad 9 u prvom poluvremenu hahahah
(baki, 6. oktobar 2019 19:15)

Jesi li ti gluo svaki dan ili samo sad? Utakmica je 15 minuta bila prekinuta. Mora 15 minuta da se produzi. Da je prekid 45 minuta, 45 minuta se produzava. Problem kod lopovluka zvezde je sto je mec bio produzen 5 minuta, a sudija pustio da se igra do 97. Doduse, igralo bi se i do 197. da onaj golman nije pustio da ga date.

Bodibond

pre 4 godine

Penal za Vozdovac, pa dobro bre da li je ovo realno? Jos sudija cekao da vidi da li ce lopta otici u gol aut ili ce ostati u polju. Ko odredjuje ove sudije? Ovo je zalosno sta se radi.

Koja

pre 4 godine

Sudija posle derbija ok, danas ne valja. Pa sta cemo groblje?
(ja, 06. oktobar 2019 20:11)
A vama danas dobar a u derbiju ne valja e problem je u tome što ste vi pored derbija trebali da izgubite od indjije i danas nerešeno pa ti izračunaj kolko je to bodova koji su vam poklonjeni

as

pre 4 godine

Nije ovo nikakvo cudo,desava se dodje takav dan da te nece gol,odigras lose,nemas srece bilo sta i izgubis.
Zvezda ima iste takve dane ali njima to u takvim situacijama resavaju sudije i umesto da izgube bodove oni i to dobiju.I zato je titula za Partizan nemoguca misija.
Cestitam igracima Napredka,igrali su borbeno,srcano i posteno i zasluzeno dobili.Sto se tice penala ja na osnovu snimka nisam ubedjen da je postojao ali ne mogu da sto posto kazem i da nije bio penal.Nek bude posteno pa neka i gubimo.

Ivan

pre 4 godine

Pisem na kraju prvog poluvremena 0:1. Nemojte previse da se zanosite penalom za vozdovac. U drugom ce sudija zbog ovog penala dosuditi dva za partizan, ili dati crveni karton vozdovcu. Pogledajte ovaj komentar na kraju utakmice.

Negativni

pre 4 godine

ciganija od države, ciganija od suđenja....
njima Boaćijevi penali ( inđija i Napredal)
a i protiv nas
(anti šajber, 6. oktobar 2019 20:40)

Ne sekiraj se...sve će to Sud udruženog rada jednog dana pozlatiti.

BGD

pre 4 godine

Ja odavno govorim da treba da bojkotujemo reprezentaciju a da bivsim nasim igracima preporucimo to da urade dok se nesto ne promeni u domacem fudbalu jet ovo sto se dogadja je klasican kriminal u korist jednog kluba.

prijepolje

pre 4 godine

Ops 1 : 2 igra se do 2 2 i 136 minuta regularnog dela
(MiodragCZ, 06. oktobar 2019 20:10)

Ja.bih stvaaarno voleo da znam da li si ti MAKAR SEBI ZANIMLJIV I SMEŠAN?!??

Gordon Bennett

pre 4 godine

Velika razlika između njih i nas je ta što se oni raduju onakvoj pobedi i ovakvom porazu Partizana,a da smo mi onako pobedili verujem da se 90% navijača ne bi naslađivalo tome
(sjdjds, 06. oktobar 2019 20:53)

Već smo više puta videli kako ne bi...

MT Vračar

pre 4 godine

Koliko povlastica ima partizan pa to je zaista strasno. Gadjaju bakljama sudiju, golman hoce da lincuje sudiju, pogrdno skandiraju predsedniku koji se bori za sve nas. Zasluzuju ogromnu kaznu a gleda im se kroz prste... Sramota
(Sasko, 6. oktobar 2019 19:22)

"pogrdno skandiraju predsedniku koji se bori za sve nas" :) dooooobro...

dejan

pre 4 godine

Mislim da Partizan treba da povede večeras 2-0,i izađe sa terena,svako kolo misliš da ne može niže,ali oni kopaju toliko duboko,da se dno i ne nazire. Ne treba igrati ovu ligu,treba povesti svaku utakmicu,i izaći sa terena. Samo ih treba omlatiti u derbiju,pa neka slave ovakve titule.Nekada će ovo zlo otići iz Srbije,a onda će mnogi dobijati.

kadinjaca ipak pala

pre 4 godine

Jel vam jasno zasto ne osvajate titulu?! Godinu dana se ostrite samo za Zvezdu, iscrpljenu bitkama u Evropi! Sa druge strane nama svaka utakmica u prvenstvu znaci samo tri boda i nista vise! I vredno ih skupljamo!

neeko

pre 4 godine

pošto je jutro pametnije od večeri da, kao grobar, konstatujem par stvari:
1.zaslužena pobeda Voždovca,po šansama i taktici generalno.utakmicu je izgubio Savo,još u odabiru igrača i taktici,ali dobro,normalno je da se negde i nekad i izgubi.partizanu fali centarfor,kao ovaj Dević,napr.sigurno su mogli da ga dovedu,a nisu.e sad umesto da pišu saopštenja,bolje neka se pripreme za prelazni rok. i dalje ima da se igra,na kraju krajeva,dobij sve i osvoji titulu
2.normalno je da se izgubi, sem kada igra zvezda.toliki strah imaju sudije da zvezda neće pobediti da sviraju i navlače da je to za nevericu.zvezda zaslužila pobedu protiv napretka,ali brate...čemu onakav penal...
pa zvezda kad je bila prvak Evrope je gubila kad-kad,a ova danas ne može/ne sme šta li

Janaćije

pre 4 godine

Ako je suduja dozvolio da se nastavi igra, dakle pustio je igrača Voždovca da šutira u prazan go. On promaši a ovaj tek onda sudi penal. Ko zna šta će sve svirati. Partizan nije smeo da pobedi, jer to onaj glavni doživljava kao svoj poraz.

prijepolje

pre 4 godine

i mi izgubismo nameštenu utakmicu sa Voždovcem. šta ti je karma.

ma i treba da izgubimo. napadamo državu koja nam je stadion dala, licencu za Evropu, napadamo sudije koje ponište u derbiju Zvezdi čist gol...

ali evo 1-1. pa mi smo avangarda, institucija, lumpen proleterijat.
(Tole Karadžić, 06. oktobar 2019 20:05)
ČOVEČE,TI PATOLOŠKI LAŽEŠ...JA SAM UVEREN DA TI VERUJEŠ U SVE ŠTO SI REKAO...

Kiza

pre 4 godine

E ajde bre vise prestanite sa tim cviljenjem i prepucavanjem. Istina je da Partizan ima bolji prvi tim od Zvezde i to se videlo u derbiju. Istina je da je to zahvaljujuci nekolicini izvrsno selektiranih iznad prosecnih igraca, Natchu, Tosicu, Sumi, kao i Asanu, Sadiqu i Zdjelaru koliko god ih omalovazavali. Istina je da je tim zahvaljujuci tome potpuno neizbalansiran, jer su svi ostali igraci i na terenu i na klupi ispod prosecni, sem malog Stevanovica koji je jos zelen. U ispod prosecne racunam i Stojketa i Markovica. I sta ocekujete, da ovih 6 gore navedenih glavnih igraca imaju svezinu za non stop 2 utakmice nedeljno, plus neko i izostane poput Sadiqa i Zdjelara danas, ili da mu nije dan? Pa nemojte se ljudi zavaravati. Bio penal ili ne Partizan bi trebalo da resava ovakve utakmice u prvoj 45 minuta uz penal fore, ali jednostavno nije bilo svezine, lopta je bezala, sve na silu...
S druge strane Zvezda ima dva kompletna prosecna izbalansirana tima plus samo Marina koji se izdvaja. Zasto je to tako, moze da se diskutuje. Ali to je ono sto u prvenstvu donosi prevagu, poput Cityja, Bayerna ili Juventusa na primer, koji godinama dominiraju u prvenstvu upravo zahvaljuci tome

Ivan Veljković

pre 4 godine

Partizani, veoma ste loše odigrali ovu utakmicu! I zasluženo izgubili. I za to jednostavno nemate opravdanja! Ne možete nikoga kriviti za ovo večeras, niste uspeli da na svom terenu izvučete ni bod protiv Voždovca kome ste postali prava mušterija u ovo skorašnje vreme, počeo je gotovo redovno da vas pobeđuje i na Krovu i u Humskoj i to je činjenica za koju vam niko sem vaše očajne igre nije kriv! Posle odlične partije protiv Astane večeras ste odigrali katastrofalno i tu vam mi nismo krivi. Ovo vam je stiglo kao otrežnjenje posle pobede u Derbiju i dobre igre u Kazahstanu da vas spusti malo na tle, da shvatite da ste prosek ekipa koja povremeno bljesne, a u koju je uložen ozbiljan novac. Idemo opet na plus 4 hehehehehe!

marek hamšiković

pre 4 godine

Momci ako ste gledali današnju utakmicu u Kruševcu sve vam je jasno,gledajte da prođete grupnu fazu Lige Evrope,a ovo takmičenje zvano LingLong liga zanemarite.

Gazda Dojkan

pre 4 godine

Ovaj penal je samo sudija video. Ni Stojkovic ni igrac Vozdovca nisu dosli do lopte, igrac Vozdovca pada posle blagog kontakta sa Stojkovicem. I to butinom po zadnjici a ovaj pade ko pokosen. Takve kontakte nije svirao na ostalom delu terena.

Ovo prekidanje utakmice zbog uvredljivog navijanja postaje parodija.

kile

pre 4 godine

Prvo sudija pusta prednost a igrac vozdovca promasuje prazan gol. Nakon promasaja sudija svira penal. Na snimku je ocigledno da je igrac poceo da pada pre kontakta a uhvatio se za noge gde ga stojkovic nije ni pipnuo. Kontakt je bio samo telom i nedovoljno da bi nekoga srusio. Znaci 2 vezane greske sudije. Ja samo ne znam gde ovi ljudi vide da je bilo jos 2 penala za vozdovac i da sudija gura partizan ili je to ono standardno spinovanje da se utakmica zvezde i njihovo sudjenje stavi pod tepih

Ivan

pre 4 godine

Nedosudjen penal za vozdovac na kraju, koji se ne dovodi u pitanje u normalnim okolnostima. Pravda je zadovoljena vec posle tridesetak sekundi.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Kao sto vidite, moze i posteno da se izgubi, nije to nikakva tragedija. Mogla bi i Zvezda ponekad da izgubi, ne bi svemir prestao da postoji. Nema potrebe stalno navlaciti...
(LondonCalling, 06. oktobar 2019 20:20)

Ок, зашто онда славите крађу са дербија.. ето били смо покрадени,изгубили али свемир није стао, ваљда ни свемир не рачуна крађе....

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Aaaaaa 1-2 grobar sam ALI NEKA,bolje posteno izgubiti nego KRASTI!!!
(gremlin, 06. oktobar 2019 20:09)

Ali vi ste KRALI, prijatelju, i, slazem se, posteno izgubili!!!

rajko

pre 4 godine

Ti Zvezdaš a ja Guaran iz Amazonije.
(pivljanin, 6. oktobar 2019 20:11)

Пријатељу, Гуарани живе у Гран Чаку (Парагвај) а не у Амазонији.

Hahahahahaha

pre 4 godine

Svi izgubiše, Man Utd, Man City Bayern, Milan, Partizan, Totenhem samo Zvezda ne može da odigra nerešeno ili izgubi... U Severnoj Koreji.
(Artpar partizan, 06. oktobar 2019 20:58)

Ne izmisljaj. Izgubili smo od autsajdera onaj mec na JNA

ВељаЦЗВ

pre 4 godine

Ахахахахаха стигла вас је карма ! Какав диван дан, Звезда победи у 97., Партизан изгуби у 96 :)

Saša

pre 4 godine

Nije lepo smejati se tuđoj nesreći... koja se za malo desila ali pravda je ipak došla u 95 min tako da je Parazitizan zasluženo osvojio 0 bodova.

Miki

pre 4 godine

Cim se istumba tim,to je pravo mucenje.ali partizan nema tu pomoc da mu se navuce pobeda kada ne ide.dva penala u 92 i 95 min ili nesto slicno.partizan je bio ocajan,ali nepostojeci penal je odlucio dalji tok utakmice.krivo mi je sto nije posteno,pa ko zasluzi neka bude prvak.realno partizan nema tim za sampiona,ali ni zvezda neigra nista,ali pobedjuje sve,ovako ili onako.

miško

pre 4 godine

Voždovac vraća Zvezdi ukraden titulu. Neko to izniveliše za Božju pravdu. Kradu, otimaju, prekidaju, sudije pivredjuju pa dokle više grobari grobarski. Sava "gospodin".

slaviša šmigič

pre 4 godine

golman partizanaje je trebao dobiti crveni prvo za penal kad pokupio igraca i još jedan za uletavanje u sudiju stvarno nerazumem kako je nekima dozvoljeno ponašanje kao što to radi golman,stojkovič.

nista o nicemu

pre 4 godine

Pa dobro. Biće tu još kikseva jer nemamo tim za borbu na dva fronta. Druga stvar je što jedan tim u ligi ne može da kiksne. Znamo i zašto.
Ali bar mogu da se raduju tuđim pobedama nad Partizanom kas već njihov tim ne može da šutne na naš gol ?
Nego drago mi je kad vidim ove suze naših klinaca zbog poraza, ali stvarno. Oni drugi nemaju svog igrača među trideset, e to je ta razlika...
(TIGER, 07. oktobar 2019 00:35)

Tudjim pobedama? Druze, mi smo dobili Olimpijakos, mi se radujemo nasim pobedama. Vi se radujete tudjim.

Marko Niš

pre 4 godine

28

Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
(poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:48)
Zamišljam...
Al šta da je poslušnik po nalogu drugih? Da ga veličaju? Ili da se odnose prema zaslugama? Samo pitam jer si pošten i brižan?

jastucnica

pre 4 godine

Mislite da je lako da igrate utakmicu posle onakve kradje u Krusevcu?! Mislite li da igraci nisu pratili Zvezdin mec i videli sta se desava!? Znate li kako se osecaju igraci kada moraju svaku pobedu krvavo da zarade dok rival igra ili sklanjalice ili ga sudije guraju iz sve snage? U takvoj atmosferi ni Real, Bajern ili Barsa bi kilsnuli pre ili kasnije protiv nekog tima iz nase lige!
(navijac, 06. oktobar 2019 20:36)

Zvezda je imala 22 suta a Napredak 1.
Zvezda je imala.vise kornera i veci posed lopte.
Zvezda je 2 puta pogodila okvir gola.
Zvezda je imala sanse, Napredak nije.
Napredak je trebao da ostane sa deset igraca, cist crveni kao kuca i penal za Zvezdu u prvom poluvremenu. Lazes sebe

UGASENO JSD psrtizai

pre 4 godine

79 minut igrac Vozdovca masi loptu udara Tosica djonom u koleno nista sporno idemo dalje.....
(Blue Moon 1812, 06. oktobar 2019 19:53)

Pa izvinio mu se hahahaha...

Milance

pre 4 godine

Xaxaxaxa cepaj Vožde... Au glodari pa fabrika papira vam nece biti dovoljna za suze koje cete proliti ove veceri. Nista od titule ni ove godine a bogami dugo ni od lige sampiona... Nema veze izboricemo vam to 15. mesto na UEFA rang listi pa cete i vi u kvalifikacije moci kao drugoplasirani. Do tada samo preko malih ekrana pratite elitu...

VAR

pre 4 godine

Gde je sad onaj sto je rekao da ima dojavu i da ce biti iz 1 u 2, nadovno sa rezultatom 3:1?

Zna se ko ovde voli da krade...A i laze...
Pozdrav

Teška lopatarska suza

pre 4 godine

Nego , ti to plačeš ? Ne plačeš, nego suze same idu...aaaaa, e pa dobro nije sramota plakati, samo neka to bude malo dostojanstveno
(Teška lopatarska suza, 6. oktobar 2019 20:58).

Za plakanje je 0 (NULA) šuteva u okvir gola u poslednja dva derbija.
(xxx, 6. oktobar 2019 21:11)

Mislis kada se ne preiznaju DVA REGULARNA GOLA ? Bena i Milunovica ?!
Aha, pa onda ok...laku noc maleni

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Mislim da jeste penal ali to u ovom slučaju nije toliko bitno nego pravilo da sudija ne svira penal nego pusta prednost pa tek kad je ovaj promasio onda svira. To po svakom pravilu nije moguce jer kod penala ne postoji prednost, ili sviras ili ne. Pogledate sudiju na Zvezdinom mecu, evo sad i to su mase "elitne" sudije. Setite se da sudija koji je ležao u zatvoru posle utakmice Spartak-Radnicki a posle par meseci covek sudi regularno sve.
(Nikola, 06. oktobar 2019 18:49)
Na usporenom snimku se lepo vidi da ga nije pipnuo!Pogledaj usporen snimak i sve će ti biti jasno!

Gepekovanje je laž!

pre 4 godine

Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
(poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:
Isto ono sto i roditelji onog policajca koga su navijači Zvezde przili bakljom na severnoj tribini!

Sale

pre 4 godine

Partizan igra fudbal na 200% samo protiv Zvezde, iz KOMPLEKSA zbog svih ovih godina, tvrdim da smo mnogo kvalitetnija ekipa od njih ali kao sto sam rekao iz KOMPLEKSA pruzaju 200% u derbiju.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Ako je morao biti poraz mislim da je u najboljem trenutku. Idemo dalje, najbolji smo, najbolje igramo i na kraju ćemo se zadnji smijati.
(Danijel RS, 06. oktobar 2019 20:20)

Smij se smij uvek se smij....

Vuk

pre 4 godine

Zvezda 18 suteva od toga 8 u okvir gola
Partizan 16 suteva od toga 8 u okvir gola
VS
Napredak 0 suteva
Vozdovac 6 suteva od toga 4 u okvir gola

Pitam vas ko je imao jaceg protivnika, ma da statistika hoce da zavara!?

ps: Navijam za Srbiju!

paja

pre 4 godine

totalno neregularni uslovi, taman za prekid utakmice..napaljenci sa stojketom na čelu jure sudiju po terenu, samo što ga ne linčuju, sa tribine pomoćnog gadjaju bakljama dok savo milošević preti delegatu i psuje sudiju.. najstrašnije da je to sve zbog ispravno dosudjenog penala !!

Sir Oliver

pre 4 godine

E moji grobari. Džaba je sudija poništio čist gol Zvezdi u derbiju u 70-om minutu. I ovde je oprostio dva crvena kartona Stojkoviću (jedan zbog napravljenog faula u gol šansi i jedan zbog divljhanja posle dosudjenog penala). Pa što to ne iskorististe?

Konstatacija

pre 4 godine

Za mene ovo nije nikakvo iznenadjenje jer sam pre neki dan napisao ovde u komentaru,da partizan do kraja prvog dela,tj.nakon zavrsenih 15 kola,nema sanse da dobije Vozdovac,Cukaricki i Vojvodinu i tek ce gubiti.Preterano su poleteli,nemaju taj kvalitet,sto se moglo i videti veceras.Fakticki,Sadik je jedini spic i cim on ne igra,nema ko drugi da uskoci,fakticki su igrali bez spica.Takodje i odbrana je trula,iako mozda ne izgleda tako po broju primljenih golova ali ko poznaje fudbal,moze jasno da vidi.Pocev od golmana pa preko bekova i stopera,nema nikakvog kvaliteta.Jedino sto nesto vredi jesu Tosic i Natko a mali Stevanovic je zrtva jer japanac mora da igra a mali je deset puta bolji igrac od njega.
Bespotrebno dizete prasinu jer vas niko nije ostetio veceras.Penal cist a jedino je sudija propustio da dosudi jos jedan nakon faula Pavlovica nad Stanisavljevicem.Vozdovac je promasio jos 3-4 zicera i trebao je da vas demolira sa 5 ili 6:2.Da ste nesto vredeli,izjednacili bi mnogo ranije ali apsolutno vam niko nije kriv za poraz,osim vas samih.

kaligula

pre 4 godine

Pre vise od 5000 godina, zato se to i ne pamti, u sezoni 2016/2017, grobari od cetvrtog-petog kola kukanje, bogoradanje, plakanje, namesteno, sudije, ne vredi da se igra, bla truc, bla truc... Zbog Grofovih gluposti Zvezda izgubi titulu, odjednom oni giganti fudbala, pobedili nepravdu, vrh, najbolji, legendarni, niko im nista ne moze, avangarda, vise nije namesteno...Jel i ove godine 'vatate na istu foru?

zvezdoprc

pre 4 godine

(Šaomi) I dao je gol Voždovac, šta ćemo sad!? Svoje krađe ne možete tako lako da pravdate i skrivate, sve je jasno još od 2012.godine.

zvezdaš

pre 4 godine

Velika razlika između njih i nas je ta što se oni raduju onakvoj pobedi i ovakvom porazu Partizana,a da smo mi onako pobedili verujem da se 90% navijača ne bi naslađivalo tome
(sjdjds, 06. oktobar 2019 20:53)

Vi ste se radovali kad nas je prošle godine nalupao tim čija prva tri igrača vrede pola milijarde evra.
Naslađujete se pred svaku našu evropsku utakmicu (a mi vas razočaramo), svaki naš pozitivan rezultat je ili sreća ili nameštaljka, nikad ne pobedimo zato što smo igrali dobro... baš ste onako... realni

Perica

pre 4 godine

Gledam fudbal 30 godina i nisam nikad video da igrac sam sebe onako pogodi loptom. Liga nam je krs, igraci amateri, ne postoji nikakva razlika medju igracima s tim sto partizan i zvezda imaju svoje novinare koji pisu hvalospeve o igracima koje klub dovodi. 90 posto ekipa u ligi igra bunker protiv zvezde i partizana. Ja bih uveo da se za 0:0 daje 0 bodova i caooo. Igraj na bod ako hoces. Mafija nam vodi drzavu pa samim tim i sport. Unapred se zna ko uzima titulu u fudbalu. Velike se pare tu vrte. E sad zasto sudije ne sude posteno to je velika sramota, verovatno ih neko kontrolise!

Tba

pre 4 godine

Pitam se koliko godina imaju svi koji ostavljaju komentare ovde? Ako imate preko 21, promašili ste život.
Prepucavanja ko je jači, uz koga je vlast itd, a reprezentacija prima 5 komada od Ukrajine. Nije ni bitno ko će da uzme titulu u banana ligi, fudbal nam je mrtav ljudi. Pogledajte ljude u upravama, u savezu, dosta više prepucavanja. Zvezda nema igru, muče se, bez nekog crvenog kartona ili penala ne mogu, Partizan igra napadački, ali nema igrače, glavnom napadaču trebaju potporne noge da ne pada dečko. Bojkot našeg fudbala je nešto najbolje što možemo da uradimo.

Realista

pre 4 godine

Ipak mi je najjače kad vidim kako se grobari međusobno lažu kako su oni pošteni.. Vraća vam se Tolo sa kamatom.. Tek će te da plačete!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Nije ni čudo što se povredio Brežančić kad dovodimo polu fudbalere,rekreativce.Ako se protivnik ne povuče i pusti utakmicu,ovi igrači nemaju snage za više od 60 minuta,a sad već evo 55 samo u prvom poluvremenu..

duledudule

pre 4 godine

Pastorcad u novoj epizodi.Zasto nas sudija toliko krade, da li ce doci prelaz, kako je koki unistio partizai, da li je klupa partizaia na celu sa Savom izvrsila dovoljan pritisak na sudije.Pogledajte samo na 02, pastorcaddd

Sasa

pre 4 godine

Cist jos jedan penal nije sviran Vozdovcu,sramota.Dobili derbi posle ponistenog gola Zvezde a sada opet se gura partizan da se Zvezda ne odlepi na tabeli
(Gogsi, 06. oktobar 2019 18:52)
Kono čemu vi o penalima . Penal pa penal , jeste bio nije bio ... neverovatni ste .
Nije bio ni onaj sto je dosudjwn vama ni ovaj proti nas . Pa ti sad vidi

petar

pre 4 godine

ja sam partizanovac i lopova u fudbalu ima na pretek... ipak, za 97 minuta ste na svom terenu postigli 1 gol i mozete da kukate do sutra. uostalom, gde pise i za nas i za zvezdu da smo unapred pobednici? liga ionako nije nekog kvaliteta, jos kada bi se protiv nas (i njih) svi unapred predavali, bolje da ne igramo fudbal uopste. cim izgubimo i mi i zvezda, odmah je "lopovluk" u pitanju, nikako cinjenica da su drugi bili bolji ko god da su. to potcenjivanje je glupost i bezobrazluk. ne secam se kada ste poslednji put rekli da je protivnik bio bolji.

Nikola

pre 4 godine

Mislim da jeste penal ali to u ovom slučaju nije toliko bitno nego pravilo da sudija ne svira penal nego pusta prednost pa tek kad je ovaj promasio onda svira. To po svakom pravilu nije moguce jer kod penala ne postoji prednost, ili sviras ili ne. Pogledate sudiju na Zvezdinom mecu, evo sad i to su mase "elitne" sudije. Setite se da sudija koji je ležao u zatvoru posle utakmice Spartak-Radnicki a posle par meseci covek sudi regularno sve.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Nista ogavnije od Partizana ne postoji na zemaljskoj kugli
(Wlada, 06. oktobar 2019 18:36)

Postoji, njihovi navijaci
(007, 06. oktobar 2019 18:54)

Taj rad. ;)

Mare

pre 4 godine

Oduvek se malo navlacilo za Partizan, malo za Zvezdu, nazalost takvo je stanje... Ali sve je to nebitno. Kao velikom Zvezdasu mi je drago sto smo pobedili golom Marina, a ne nezasluzenim penalom Bena. Ali jedino bitno je to da budemo 15. za sezonu 2021/2022, i bitno je da pokusa i Zvezda i Partizan da otkinu koji bod Tottenhamu i Unitedu, mislim da i jedni I drugi mozemo da prodjemo grupe, ili barem Zvezda da bude 3. I Partizan prodje pa da doguramo sto dalje.

budibogsnama

pre 4 godine

Kakva nameštaljka ponovo u Kruševcu.Neverovatno!I da budete drugi za mene ste šampione.Pa u ovoj državi ni Barcelona ne bi bila prvak države....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 18:16)

Ahabaha boze, pa ti se ne zaustavljas...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matori, 6. oktobar 2019 18:59) Jok more, povremeno izjavi kako mu se svidja neko musko, pa se vrati da komentarise fudbal...neumoran.

prijepolje

pre 4 godine

TOP...CIRKUS SE NASTAVLJA...Shodno tome da je I mesto rezervisano,valja se boriti za drugo jer,ako bude malo srece,imacemo 2 predstavniku kvalif.za LS... Ne vredi se sekirati i komentarisati ostalo...

TsTsTs

pre 4 godine

Ahahaha kakav samo kvalitet partizan ima. Odbrambeni igraci koji namestaju cist gol protivnicima na 3 metra od gola promasujuci celu loptu. AHahahah vrhunski kvalitet, svaka cast decko kog da si. Odlicno sto se zavrsilo ovako, da su izgubili 1-0 bilo bi - namesten penal, linglong liga, bla bla, ovako se videlo koliko zaista vrede. Bez pozajmljenih i kupljenih crnaca ne bi prosli ni drugo kolo kvalifikacija za ligu Evrope. Isto vazi i za zvezdanicu. Ma srbi ne znaju da igraju fudbal i tacka. Bolje ulozite sve sto imate u kosarku, vaterpolo i odbojku, a fudbala se manite vec jednom za sva vremena, jer ste smesni.

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Sudija posle derbija ok, danas ne valja. Pa sta cemo groblje?
(ja, 06. oktobar 2019 20:11)
A vama danas dobar a u derbiju ne valja e problem je u tome što ste vi pored derbija trebali da izgubite od indjije i danas nerešeno pa ti izračunaj kolko je to bodova koji su vam poklonjeni
(Koja, 6. oktobar 2019 20:26)
A vi ste trebali da pobedite TCL i Napredak, odoše 4 boda, pa pobeda u derbiju, koliko je to bodova A vi još i od Voždovca izgubite kod kuće, koliko je to ukupno bodova??????????

GrobarskeMagle

pre 4 godine

Nemojte tako po Grobarima.Oni su imali burnu nedelju,bre pobedili Astanu vrhunsku ekipu,zatim Sava glumio u pozoristu,pa slavili 74ti rodjendan,a igrali su protiv Vozdovca bas kao da su svi igraci. Zatim je duo Tompus-Vucela end KockaOkrugla-Vuletic, tuzio Zvezdu disciplinskoj komisiji FSS. Sve u svemu KARMA.

Моника

pre 4 godine

Зашто терају ово дете, Павловића да игра?
Дечко има срчану ману због које му је и пропао трансфер у ЛаЦИО. Не сме да се професионално бави спортом.

зар треба дете да не дај боже страда због алавости менаџера и управе?

matori

pre 4 godine

Kakva nameštaljka ponovo u Kruševcu.Neverovatno!I da budete drugi za mene ste šampione.Pa u ovoj državi ni Barcelona ne bi bila prvak države....
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 18:16)

Ahabaha boze, pa ti se ne zaustavljas...

Koja

pre 4 godine

čist penal...
(pogled
Za vas je svaki čist samo protiv vas je izmišljen razmišljanje panjeva koji su navikli da pobedjuju uz penal i igru dok nedamo gol

Марко

pre 4 godine

Ovaj penal je samo sudija video. Ni Stojkovic ni igrac Vozdovca nisu dosli do lopte, igrac Vozdovca pada posle blagog kontakta sa Stojkovicem. I to butinom po zadnjici a ovaj pade ko pokosen. Takve kontakte nije svirao na ostalom delu terena.

Ovo prekidanje utakmice zbog uvredljivog navijanja postaje parodija.
(Gazda Dojkan, 6. oktobar 2019 18:51) # Link komentara

Za razliku od Stojkovića koji na edrbiju pada sa sve četiri u vis iako ga niko nije ni dotakao. Dojkane, malo realnosti nije na odmet.
(Sofronije, 6. oktobar 2019 19:13)

Ко реалан би навијао за Партизан?

Gepekovanje je laž!

pre 4 godine

@ Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
(poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:
Isto ono sto i roditelji onog policajca koga su navijači Zvezde przili bakljom na severnoj tribini!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepekovanje je laž!, 6. oktobar 2019 19:10)

Obraza bez... pa, vi ste bakljom UBILI navijača Zvezde na stadionu!
(Joy, 06. oktobar 2019 19:16)
To je užasna stvar koja se desila, za svaku osudu i tešku zatvorsku kaznu. Moj komentar je bio upucen svim likovima koji zaboravljaju ono sto im ne odgovara! Przenje policajca je popraceno sa pravda za Uroša...

ValterNBG

pre 4 godine

Prestadoh da pratim fudbal,ima 10 -ak godina.Odgledam polu I finala LS, svetskih I evropskih prvenstava.Iz silne dosade I dzabalebarenja u nedostatku neceg mudrog na TV-u,odlucih se za fudbal.Nisam se toliko smejao prosto ne pamtim.Ovo je uzivancija gledati,naravno ako niste ostrasceni.Ovako nesto sam gledao pre 30 godina u susretu Radojeva I Cesterega,milinica,prava seoska liga sa nikakvim igracima,sudijama I navijacima.Nadam sa da jos uvek prodaju semenke na stadionima,inace jad I beda.

Leti vreme

pre 4 godine

Vozdovac je nekoliko puta iz 3-4 kontakta sa loptom izbacio citavu odbranu i stvorio situaciju 1na1 sa Mustafom. Da onaj klinac nije bio sebican u 90-tom kada je golman odbranio resili bi vas mnogo ranije. Penal cist kao suza i jedina greska sudije je sto odmah nije svirao vec nakon suta na gol. Da je postovao pravila crveni bi pokazao jer zadnji igrac rusi igraca Vozdovca pred praznim golom

Autolakirer

pre 4 godine

Ako je suduja dozvolio da se nastavi igra, dakle pustio je igrača Voždovca da šutira u prazan go. On promaši a ovaj tek onda sudi penal. Ko zna šta će sve svirati. Partizan nije smeo da pobedi, jer to onaj glavni doživljava kao svoj poraz.
(Janaćije, 06. oktobar 2019 19:06)

Citaj pravilnik fudbalske igre.Sudija i kod faula pusta igru.Kada se akcija zavrsi on svira prekrsaj.Isto kod prekrsaja za penal.Sudija pusta akciju do kraja ako nema gola svira penal.To ce svaki sudija pa makar bio pocetnik da ti kaze.Ako ne verujes izguglas Pravilnik fudbalske igre u PDF izdanju.Sve lepo napisano

Gepekovanje je laž!

pre 4 godine

Faul nad golmanom u petercu, a nije imao kontrolu nad loptom, zar ne? Čist faul, bez razmisljanja. Dobra sudijska odluka.

mrp

pre 4 godine

Mislim na Mitrovica,Ljajica,Nastasica,Milenkovica,Zivkovica,Lukica.Kao sto se vidi nasi su glavni u reprezentaciji uz Tadica.Nece valjda Spajic da bude glavni
(BGD, 06. oktobar 2019 19:53)

...pa zato nam je i reprezentacija tu gde je..

Sofronije

pre 4 godine

Ovaj penal je samo sudija video. Ni Stojkovic ni igrac Vozdovca nisu dosli do lopte, igrac Vozdovca pada posle blagog kontakta sa Stojkovicem. I to butinom po zadnjici a ovaj pade ko pokosen. Takve kontakte nije svirao na ostalom delu terena.

Ovo prekidanje utakmice zbog uvredljivog navijanja postaje parodija.
(Gazda Dojkan, 6. oktobar 2019 18:51) # Link komentara

Za razliku od Stojkovića koji na edrbiju pada sa sve četiri u vis iako ga niko nije ni dotakao. Dojkane, malo realnosti nije na odmet.

Gist

pre 4 godine

Zvezdas sam, ali da ovoliko sudije navlace za Vozdovac jos nisam video. Posteno bi bilo da se svi imamo isti tretman, pa ko je bolji.
(Deki, 06. oktobar 2019 19:59)


Kad nisam umro od smeha, grobari pa vi ste rodjeni manipulatori, zvezdas sam ali hahahhahahaha

Slobodan

pre 4 godine

ciganija od države, ciganija od suđenja....njima Boaćijevi penali ( inđija i Napredal)a i protiv nas
(anti šajber, 06. oktobar 2019 20:40)

A sta bi vi ? Endehaziju ??

Teška lopatarska suza

pre 4 godine

ciganija od države, ciganija od suđenja....
njima Boaćijevi penali ( inđija i Napredal)
a i protiv nas
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anti šajber, 6. oktobar 2019 20:40)

Protiv vas ? Pa nije sviran penal i crveni Pavlovicu, sta ti je...

Nego , ti to plačeš ? Ne plačeš, nego suze same idu...aaaaa, e pa dobro nije sramota plakati, samo neka to bude malo dostojanstveno

Kontraš

pre 4 godine

Hofenhajm pobedio Bajern u gostima.zvezda izgubila od Bajerna u gostima, 19 puta prešla pola.Zaključak: hofenhajm bi dobio zvezdu 10:0, uz prelaz polovine terena do 12x doktora Marina.
(ganska logika, 06. oktobar 2019 20:59) Što znači da bi Totenhem izgubio od Hofenhajma 14:0

ljovisna

pre 4 godine

Molio bih navijace kluba sa JNA da budu malo realni.Penal je bio,utakmica se igrala 96 min,izgubili ste i? Bili ste bolji od Zvezde u derbiju,pobedili.Pobedili ste i Astanu( valjda se tako zove),bili ste bolji.Zvezda je pobedila u 96 min,ostecena je tokom utakmice.Imali ste igraca vise protiv Alkmara, jedva ste izvukli bod,Zvezda igraca vise protiv Olimpijakosa i ubedljivo pobedila.Ne razumem i dalje, koji je vas problem?

Sinonim za sonatu, zapamtite to ime

pre 4 godine

mozda je partizan skuplji 3 puta od vozdovca, ali je vozdovac bio opasniji I bolji. mozda je zvezda skuplja 2 puta od partizana, ali je partizan bolji. mozda su totenhem I mancester 10 puta skuplji od zvezde I partizana, ali to u fudbalu vise ne znaci puno! pravi razliku, ali ne znaci puno. vise ikad nego pre, svako moze svakog da dobije I partizan I zvezda moraju da imaju cilj u evropi da pobede mancester I totenhem, pogotovo sto su ovi u najvecim krizama u istoriji njihovih klubova. neka nam budu inspiracije lokalni timovi koji su mnogo slabiji od partizana I zvezde, nego sto su zvezda I partizan od manu I spursa, a koji im prave probleme.

NoName

pre 4 godine

Sudija je prekršio elementarno pravilo pustivši prednost kod penala što nije moguće!!!
(Walt, 06. oktobar 2019 19:04)

Kakva sramotna laž. Prednost se UVEK dozvoljava, u svakoj situaciji.

Ђенерал

pre 4 godine

Стојковића заменити под хитно. Пенал није био али човек губи компас у задње време, скроз је лош. Партизан солидан, Вождовац бољи.

Sava

pre 4 godine

Klasičan kompleks nize vrednosti kod Partizana. Napaljeni samo protiv Zvezde a gube bodove protiv „malih“. I sledeći derbi mozete dobiti ali titulu mozete samo da sanjate i sami ste krivi. Sudije, saopštenja i kuknjava su obične gluposti. Loši ste gubitnici i mučno je slušati više vaše kukumavčenje i da ste zrtve. Srbija čeka novo saopštenje!!

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

Ops 1 : 2 igra se do 2 2 i 136 minuta regularnog dela 
(MiodragCZ, 06. oktobar 2019 20:10) 

Ja.bih stvaaarno voleo da znam da li si ti MAKAR SEBI ZANIMLJIV I SMEŠAN?!??
(prijepolje, 06. oktobar 2019 20:19)

Он и није али партизаи јесте...

veliki strumf

pre 4 godine

U iščekivanju saopštenja, latinskih citata, Ciceronovih beseda, Njegoševog umovanja, pretnji istupanjem iz lige (iako je danas utakmica trebalo da bude prekinuta), vracanjem pasoša i sličnim uobičajenim dogodovstinama - pijem pivce sa prijateljima, gledam Patriotse i čekam Barsu...

panke

pre 4 godine

bgd

ma jeste gari osam komada dobijamo,što samo....
tako ste pisali i za bajern...idi roni suze dok ti oči ne pobele,posle utakmice sa vozdovcem!!!

analiza

pre 4 godine

"Нема кукања чзститај те заслужену победу Водовци и још једном и миру одледајте снимак утакмице и онда ће те другачије реговати сазнаће те колико су они више трчали ,борили се и заслужено победили-честитајте им то је спортски."
(@гихт)
Vidite,meni nije problem da Par izgubi ili odigra x ako je sve to posledica SAMO onog što je bilo na terenu.Nisam gledao meč,priznajem.Odgledao sam snimak dosuđenog penala i primljene golove.Odbrana bila veća opasnost po gol Par od napada Vož.
Ono penal NIJE.
Ono je čisto bacanje u šesnaestercu.Stojković nije pipnuo napadača,bar iz za sada dostupnih uglova.
Sada samo zamislite da je TAKAV penal sviran protiv CZ na NJENOM terenu.Da je igrač protivnika pao u šesnaestercu jer ga je golman popreko pogledao i da je akcija NASTAVLJENA i kada nije dat gol,op,penal protiv CZ(da,čuo sam da postoji prednost i da se svira faul ako NIJE ostvarena-da li je ovde bio cilj dati gol Par pa kad nije pao gol tj ostvarena prednost,da svirnemo penalčić?).Ako ne bi krenuo Treći svetski rat pet minuta posle toga,bio bih u čudu.
Inače,ako ste navijač Vožd imate prava da zamerate eventualno nečestitanje,ali ako ste navijač CZ onda nemate prava-jer ,kako su beše iz CZ ćestitali Par posle zaslužene pobede u derbiju?
Samo me zanima da li će ovo biti penal-da li će "facijalna ekspresija2 Stojkovića odlučiti je li bio penal ili ne,šta kaže gospoda iz sudijske organizacije?

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Pisem na kraju prvog poluvremena 0:1. Nemojte previse da se zanosite penalom za vozdovac. U drugom ce sudija zbog ovog penala dosuditi dva za partizan, ili dati crveni karton vozdovcu. Pogledajte ovaj komentar na kraju utakmice.
(Ivan, 06. oktobar 2019 18:53)

Ne sumnjamo, prijatelju.

Ja i Teletabis Pusimo Kanabis

pre 4 godine

Savo ko ti je dao za pravo da odmaras fudbalere.....Ko ti je dao novac za Asana .....Tosic najgori vec 10 utakmica...onaj gol u Derbiju da izuzmemo .

pgs!

pre 4 godine

Opaaaa, 9 minuta nadoknade!?
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 06. oktobar 2019 18:56)
jel ti uopste gledas utakmicu ?
9 min zbog onih prepirki i baklji .Mozda je 9 malo previde al 6/7 skroz okej

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Simpatizer sam zvezde. Penal za vozdovac je smesan, nema sta. Penal zvezdi mnogo vise nije nego sto jeste, i drago mi je sto taj penal nije odlucio pobednika.
(Ivan, 06. oktobar 2019 18:42)

Cuvena frakcija "Navijam za Zvezdu ali...". Cist penal za Vozdovac i smesan penal za Zvezdu. Ali je isto tako Napredak trebalo da zavrsi sa 10 igraca. Cudo to ne pomenu?
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 06. oktobar 2019 18:55)

Pa zato što je član frakcije "Navijam za Zvezdu, ali..."
(NoName, 06. oktobar 2019 19:22)

Rekoh "cudo"...

Ganci

pre 4 godine

Mislim na Mitrovica,Ljajica,Nastasica,Milenkovica,Zivkovica,Lukica.Kao sto se vidi nasi su glavni u reprezentaciji uz Tadica.Nece valjda Spajic da bude glavni
(BGD, 6. oktobar 2019 19:53)

Eto, sam si dao odgovor na pitanje zašto nam je reprezentativni fudbal u kanalu. Samo grobari se forsiraju.

MT Vračar

pre 4 godine

Penal je bio na početku utakmice. Kada ste toliko jaki, date tri komada i zdravo. Voždovac je imao još tri stopostotne. Pogledajte istini u oči.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 6. oktobar 2019 20:26)

Sa prvim delom se apsolutno slažem, međutim hoćeš da kažeš da Partizan nije stvarao dosta izgledih šansi? Napadali smo sve vreme, i kreirali dosta prilika, realizacija ostaje problem, plus katastrofalna greška mladog igrača na samom kraju, i to je to, kakvoj istini da gledamo u oči, izgubili smo i to je to, čestitke Voždovcu i idemo dalje...

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Simpatizer sam zvezde. Penal za vozdovac je smesan, nema sta. Penal zvezdi mnogo vise nije nego sto jeste, i drago mi je sto taj penal nije odlucio pobednika.
(Ivan, 06. oktobar 2019 18:42)

Cuvena frakcija "Navijam za Zvezdu ali...". Cist penal za Vozdovac i smesan penal za Zvezdu. Ali je isto tako Napredak trebalo da zavrsi sa 10 igraca. Cudo to ne pomenu?

Krug dvojke

pre 4 godine

Nije mi jasno sta Stojkovic glumi? Izigrava medveda koji zamislja da je zsdticen.Protiv Zvezde promasio loptu a glumio faul.Ovde je bio u kontaktu sa igracem Vozdovca a van peterca je igrac.Tako pravila kazu.Clan 43 stav 3.

Šaomi

pre 4 godine

Komentator ladno izjavljuje "pa daj šta treba da se desi da Btežančić izađe da NE PRIMIMO GOL" toliko o objektivnosti prenosa utakmice koju gledaju i Zvezdaši i Pattizanovci a i svi ostali.

Марко

pre 4 godine

Стојковића треба да буде срамота за овакво понашање мада је то немогуће јер он нема ни стида ни срама. Направио је прекршај над играчем Вождовца и пенал је чист као суза. Нарочито треба да га буде срамота после догађања на дербију када је над њим свиран прекршај у истој ситуацији у којој није свиран прекшај над Манојловићем у дербију 2017. Данас Гробари прозивају Вучића, а сутра ће друг Вучелић да се захваљује том истом Вучићу. То најбоље показује какав је то клуб и какви су му навијачи.

Sasko

pre 4 godine

Koliko povlastica ima partizan pa to je zaista strasno. Gadjaju bakljama sudiju, golman hoce da lincuje sudiju, pogrdno skandiraju predsedniku koji se bori za sve nas. Zasluzuju ogromnu kaznu a gleda im se kroz prste... Sramota

Podsetnik

pre 4 godine

Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
(poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:48)

Ako bi moje dete bilo lopov, ja bih ga prvi gadjao!!!
Nismo isti!!!
(E moji ganci!!, 6. oktobar 2019 19:05)

Sta vam je ukrao taj pomocni sudija? Ne vidim ni da vam je glavni nesto ukrao,osim sto je ostetio Vozdovac za penal Pavlovica nad Stanisavljevicem.Zasto nisi gadjao Jovanovica u derbiju kada je ponistio cist gol Zvezdi i time ukrao pobedu? Naravno da nismo isti i hvala bogu na tome sto nisam grobar.

Johny Walker

pre 4 godine

Jesi li ti gluo svaki dan ili samo sad? Utakmica je 15 minuta bila prekinuta. Mora 15 minuta da se produzi. Da je prekid 45 minuta, 45 minuta se produzava. Problem kod lopovluka zvezde je sto je mec bio produzen 5 minuta, a sudija pustio da se igra do 97. Doduse, igralo bi se i do 197. da onaj golman nije pustio da ga date.
(Vlajzi, 06. oktobar 2019 19:27)

A jesi li ti gledao utakmicu.Na YT imas snimak gde kada je sviran prekrsaj sat pokazuje 94, 47.Udarac mora da se izvede po pravilnoku.Igraci napredka nikako da nameste zivi zid.Sudija daje zuti karton.Marin daje gol.96, 51

Марко

pre 4 godine

Aaaaaa 1-2 grobar sam ALI NEKA,bolje posteno izgubiti nego KRASTI!!!
(gremlin, 6. oktobar 2019 20:09)

Тачно. Лепо је што си то схватио после свих тих година лоповлука за време Томислава Караџића. Има наде за вас Гробаре! Ипак, оно што сте тада радили неће остати некажњено.

Марко

pre 4 godine

79 minut igrac Vozdovca masi loptu udara Tosica djonom u koleno nista sporno idemo dalje.....
(Blue Moon 1812, 06. oktobar 2019 19:53)

Није промашио лопту. Обавезно посети очног лекара!

miško

pre 4 godine

Pritisak na sudije nije problem, nisu ga zapalili, samo opekli. Istog trenutka sudija je trebao da svira kraj i 3:0 za goste. Dva tima koja ispadaju,treba tražiti medju sklanjalicama Partizanu, Mačva, Indjija, Rad i Javor.

Gordon Bennett

pre 4 godine

Prvi gol ide na dusu sudiji i ekipi oko njeha, smisljeno...drugi gol cist kao suza. Samo covek bez obraza i postenja moze da kaze da je bio penal. Ovi sto mrze Partizan su posebna sorta "ljudi".
(ja., 06. oktobar 2019 20:34)

Samo slabovid ili pristrasan može da kaže da nije bio penal.

EUFORIJA

pre 4 godine

Svi izgubiše, Man Utd, Man City Bayern, Milan, Partizan, Totenhem samo Zvezda ne može da odigra nerešeno ili izgubi... U Severnoj Koreji.
(Artpar partizan, 06. oktobar 2019 20:58)

I Liverpul, Real, Barsa...

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Velika zavera protiv Partizana se nastavlja. Sudija produzava utakmicu sve dok Partizan ne primi gol.
(cz, 06. oktobar 2019 20:14)

Hahahaaaaa, taj rad!!!

zemunski kej

pre 4 godine

Nije to bilo toliko lose veceras i pored pomoci sudije Vozdovcu. Ipak su imali dovoljno vremena da postignu golove. S tim da je ovo revolveraski mec kada se toliko otvorite. Partizan ima samo jednu ok postavu i kada nekoga nema ili ga Sava odmara sve izgleda losije i panicno. Ove zamene danas nemaju iskustva i utakmice u nogama pa su i gresili. Zao mi je Sehovica ovo se dogadja a cekao je dugo sansu ,vidim na slici da place ali ne treba da se predaje .Nadam se da ga Sava nece unistiti jer je srcan igrac. Na jesen obavezno naci jos jednog centarfore po mogucnosti visok i jak i jos jedan zadnji vezni i bice to mnogo bolje.Partizan tesko na dva fronta.

Bicu Slobodan

pre 4 godine

Ovaj insert iz 94. minuta sve govori. Coveka pogadja lopta u rame, ruka uz telo i svi skacu i traze penal a on cak i nije u 16. To je ta grobarska realnost. A lepo je sto im se sve vratila posle par minuta. Onaj odozgo deli pravdu bas po meri.

НС

pre 4 godine

kakv pritisak na sudije pa ovo je sramotno ...da sam na mestu sudija prekinuo bi utakmicu i kaznio sve su u ovome ucestvovali !
a publiku ne vredi ni komentarisati ...treba zabraniti da dolazi iko do kraja sezone!

oberin martel

pre 4 godine

Ja odavno govorim da treba da bojkotujemo reprezentaciju a da bivsim nasim igracima preporucimo to da urade dok se nesto ne promeni u domacem fudbalu jet ovo sto se dogadja je klasican kriminal u korist jednog kluba.
(BGD, 6. oktobar 2019 19:13)

Ha,ha,ha... a o kojim je to igračima reč? Miletić, Rukavina? A Živković jedva čeka da vam izađe u sustret s obzirom kako ste se poneli prema njemu. Uz to i ne igra.

Đura

pre 4 godine

Još jednom, iz utakmice u utakmicu, Asano najveća prevara u istoriji crno-belih a Tošić nije više za profesionalni fudbal. Sa njima u timu Partizan ima 2 igrača manje.

Autolakirer

pre 4 godine

Prestadoh da pratim fudbal,ima 10 -ak godina.Odgledam polu I finala LS, svetskih I evropskih prvenstava.Iz silne dosade I dzabalebarenja u nedostatku neceg mudrog na TV-u,odlucih se za fudbal.Nisam se toliko smejao prosto ne pamtim.Ovo je uzivancija gledati,naravno ako niste ostrasceni.Ovako nesto sam gledao pre 30 godina u susretu Radojeva I Cesterega,milinica,prava seoska liga sa nikakvim igracima,sudijama I navijacima.Nadam sa da jos uvek prodaju semenke na stadionima,inace jad I beda.
(ValterNBG, 06. oktobar 2019 19:31)

A ovo.pratis

budboksnama

pre 4 godine

Namešteno, kakva sklanjalica, odbrambeni namerno asistirao, a ne čekaj, to je bio Šehović...
prethodno nije sviran penal Voždovcu, pa pre toga hteli da biju sudiju što im nije dao penal za ruku uz telo van kaznenog. Nikad veličanstveniji ofanzivni Partizan, mašinerija, poezija fudbala, ofanzivni Partizan je pleonazam, parni valjak će svakom da uvali pet komada. Ne bez zezanja, srećan rođendan VVV i svim frakcijama žele FK Voždovac u 96-om i Marko Marin u 97-om..

Zoki kaze

pre 4 godine

(Zvezda) Voždovac će izdržati, ali vas ćemo opet da deremo i to je to.
(zvezdoprc, 06. oktobar 2019 20:16)

A ta "(Zvezda) Voždovac", kako ga nazivaš igrao protiv FK Crvena zvezda kao da im je poslednje, pobedio na krovu tržnog centra i sam(a) sebi oduzeo titulu pre dve godine. Bravo, logika na nivou!

POPE

pre 4 godine

Sramote jedne i vi iz Partizana i vi iz Zvezde. I bravo za Vozdovac i Napredak i vecinu ostalih klubova. Pa zar moraju svi da vam se sklanjaju da bi vi pobedili? Stidite se. I za vasu nemoc je uvek neko drugi kriv a vase brljotine ne gledate.Sudija veceras je kriv sto nije iskljucio Stojkovica i Milosevica i sto nije prekinuo utakmicu kad je pogodjen pomocni sudija. Dokle bre vise samo Partizan i Zvezda?

koshke1977

pre 4 godine

ok verovatno nije bio penal koji je napravio Stojkovic ali bio je kada je Pavlovic laktom u glavu udario fudbalera Vozdovca u sesnaestercu to sudija nije video ili mozda nije smeo da vidi. Kuka Zvezda,kuka Partizan a drkaju male klubove.Zamislite da neki drugi klub,recimo Vojvodina ili Radnicki iz Nisa osvoje titulu pa propala bi drzava skroz jer je titula rezervisana samo za Zvezdu ili Partizan a ostali klubovi da ponekad uzmu kup ali samo po neki put.

Pravopis

pre 4 godine

Svi izgubiše, Man Utd, Man City Bayern, Milan, Partizan, Totenhem samo Zvezda ne može da odigra nerešeno ili izgubi... U Severnoj Koreji.
(Artpar partizan, 06. oktobar 2019 20:58)

Nije ni Liverpul izgubio, a ni Juventus.
Liverpul u 95.min iz penala. Samo radi istine.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Grobari kukaju da je namesteno. Pa ko vam brani da spakujete 3 komada Vozdovcu?
(nista o nicemu, 06. oktobar 2019 20:51)

Eh, nemoj sada o tim rezervnim varijantama.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

A jesu poleteli...uznemirili su i Liverpul, Real, Juventus...
(Fenomen, 06. oktobar 2019 20:38)

...Mancester ne moze da se sastavi...

Delija Momak

pre 4 godine

Kaže Savo nemoguće je da se bore za titulu u ovakvim okolnostima.I ja kažem to isto Savo.Ne možete da se borite za titulu ako vaš štoper ima dve leve noge pa asistira protivniku na pet metra kao na tacnu.

matori

pre 4 godine

Još jednom kažem da ovo nema veze više sa sportom.Sport je viteška borba pa ko bolji on pobedi.Evo Kina je komunistička zemlja pa se prvak ne zna unapred.Razmiljam već 15 min.da li postoji zemlja na svetu koja radi više ovakve stvari?!Ne mogu da se setim.Neka mi neko pomogne biću zahvalan.
(dnevna doza prosecnog Srbende, 06. oktobar 2019 18:28)

A sta to nema veze sa sportom?Udaranje Bena u 16?

Joy

pre 4 godine

@ Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
(poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:
Isto ono sto i roditelji onog policajca koga su navijači Zvezde przili bakljom na severnoj tribini!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepekovanje je laž!, 6. oktobar 2019 19:10)

Obraza bez... pa, vi ste bakljom UBILI navijača Zvezde na stadionu!

Sofronije

pre 4 godine

Isto ono sto i roditelji onog policajca koga su navijači Zvezde przili bakljom na severnoj tribini!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepekovanje je laž!, 6. oktobar 2019 19:10) # Link komentara

Isto ono što i roditelji Aleksandra Radovića. I isto ono što i roditelji Brisa Tatona.Nije te sramota da se javljaš, Jugosloven. Obraza vi nemate.

Ivan

pre 4 godine

Nego, zasto Masovic nije hteo da resi utakmicu nego ceka 5 sekundi da se vrate igraci partizana? Bice da se ceka prelaz iz dvojke u keca....

Straight Outta München

pre 4 godine

Gol za Zvezdu u 96, a Partizan izgubi u 96 minuti.

Srbendo, hoces li spavati nocas? Koliko sam srecan sto ces da places nocas :)

LOVRA VEREBI

pre 4 godine

Davno sam ja napisao lako je pobediti Zvezdu, povedi ti Napredak, Radnik, Voždovac.Analogno dosadašnjim pisanjima stručnjaka na vašem portalu, Parzitan je pobedio Zvezdu 2:0,Zvezda Voždovca 3:1 a kako sad stojimo kad je Partizan izgubio od Voždovca kod KUĆE,2:1.

slaviša šmigič

pre 4 godine

sudija produžio,da pomogne partizanu ali ništa voždovac je mogao,da unušti 3.boda posle 2 prilike 1 na 1 sa stojkovićem za penal nema dileme igrač je gurnuo a stojkovič po nogama i trebao je dobiti crvenog ne samo žutog vočdovac igro sjajno partizanu posed a voždovcu mrtve šanse ispred gola partizana izašli čak 5.puta ispred golmana partizana.sad očekujem plakanje i žestok pritisak ljudi iz partizana sad,će vučela opet sad,da tuži zvezdu zbog poraza od voždovca i to zasluženog moglo je biti i više,da su bili malo koncrentisaniji kad su izlazili sami ispred stojkoviča.niti pomoč sudije nije pomoglo partizanu bey saidika i natka partizan je nula od ekipe.

m.m.m.

pre 4 godine

Mnogo ste se prepalili od derbija.Valja vam hladan tuš.
(Luka Brajović, 06. oktobar 2019 20:11) Ovo u 96. minuti je bio "Zlatni tuš"

@гихт

pre 4 godine

Нема кукања чзститај те заслужену победу Водовци и још једном и миру одледајте снимак утакмице и онда ће те другачије реговати сазнаће те колико су они више трчали ,борили се и заслужено победили-честитајте им то је спортски.

Edukacija

pre 4 godine

Molio bih one koji komentarisu da procitaju Fifa pravila koja vaze i u nasoj ligi...Na strani 40-oj...Podnaslov “prava i duznost sudije”...tacka 11 pise...да допусти развој игре када екипа против које је учињен прекршај може да искористи предност и да казни изворни прекршај ако се очекивана предност не оствари...

Goran

pre 4 godine

vlajzi
ako kazes da je bila prekinuta 15 minuta onda je sudija trebao da svira kraj,3:0 za Vozdovac i - 3 boda za Partizan takav je propis.

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

@ Navijači Partizana gadjaju sudiju bakljom i nikom ništa. Zamislite da vaše dete ili roditelja neko gadja bakljom? Sta bi ste uradili?
(poznavalac ©®, 06. oktobar 2019 18:
Isto ono sto i roditelji onog policajca koga su navijači Zvezde przili bakljom na severnoj tribini!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gepekovanje je laž!, 6. oktobar 2019 19:10)

Obraza bez... pa, vi ste bakljom UBILI navijača Zvezde na stadionu!
(Joy, 06. oktobar 2019 19:16)
To je užasna stvar koja se desila, za svaku osudu i tešku zatvorsku kaznu. Moj komentar je bio upucen svim likovima koji zaboravljaju ono sto im ne odgovara! Przenje policajca je popraceno sa pravda za Uroša...
(Gepekovanje je laž!, 06. oktobar 2019 19:27)

Sto se tog mamlaza tice, przio bih ga sa svim tim pravdoljubivim vesnicima, pa neka su u Zvezdinom dresu sto puta! Mozemo mi da se prepucavamo oko utakmice, ali to sto pojedini rade, kao sto je bacanje baklje na sudiju, je za robiju, ljudi! Izem ti sport kad covek ostane bez oka.

budboksnama

pre 4 godine

Auuuu...A u Humskoj...MUUUK!!!
(Stevanbas77, 06. oktobar 2019 20:12)
To je ljudski i normalno, mene više brine muk komentatora koji je prenosio kad je Šehović pogrešio. “A jao...”

Gordon Bennett

pre 4 godine

Mislite da je lako da igrate utakmicu posle onakve kradje u Krusevcu?! Mislite li da igraci nisu pratili Zvezdin mec i videli sta se desava!? Znate li kako se osecaju igraci kada moraju svaku pobedu krvavo da zarade dok rival igra ili sklanjalice ili ga sudije guraju iz sve snage? U takvoj atmosferi ni Real, Bajern ili Barsa bi kilsnuli pre ili kasnije protiv nekog tima iz nase lige!
(navijac, 06. oktobar 2019 20:36)

Pa zato su i izgubili, jer su gledali Zvezdu umesto u to vreme da budu na zagrevanju!

marko

pre 4 godine

Penal je bio na početku utakmice. Kada ste toliko jaki, date tri komada i zdravo. Voždovac je imao još tri stopostotne. Pogledajte istini u oči.

Moralan kao Tole

pre 4 godine

Obožavam srpski fudbal! Obožavam kad posle utakmice krenu sa 356.788 saopštenja, kad se Vladimir Stojković (dobio Nobelovu nagradu za poštenje i stav) "bori" za "pravdu". Obožavam saopštenja profe iz redova 32 Zagorske divizije, doktora Zvezdana Terzića, moralne gromade Save Miloševića... najviše se nadam ovakvim situacijama, jeste penal, nije penal, pipnuo, nije pipnuo. Ma uživancija ljudi kad najmoralniji, pošteni, ponizan pred bogom, klub priča o poštenju (Loptar Mateus se krsti).

pc,Niš.

pre 4 godine

Što tiče fudbala,igra se na pobedu,na gol više.Apsurdno je kukati na sudije,Savez,na teorije zavere i slično ako iz dvadesetak šuteva na gol ne postignete pogodak više od protivnika.Čak i nerešene utakmice sa više golova su dobre za gledaoce.

ААА

pre 4 godine

Ботова и једних и других ко комараца лети а то што нам ова сезона гине за 15 место то нико и не гледа па кад на крају сви будемо играли то 3 такмичење схватиће те шта су појединци попут мене писали...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Сребендо ал си се расписао. Иди на стадион и бодри клуб за који навијаш

NoName

pre 4 godine

Simpatizer sam zvezde. Penal za vozdovac je smesan, nema sta. Penal zvezdi mnogo vise nije nego sto jeste, i drago mi je sto taj penal nije odlucio pobednika.
(Ivan, 06. oktobar 2019 18:42)

Cuvena frakcija "Navijam za Zvezdu ali...". Cist penal za Vozdovac i smesan penal za Zvezdu. Ali je isto tako Napredak trebalo da zavrsi sa 10 igraca. Cudo to ne pomenu?
(Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom, 06. oktobar 2019 18:55)

Pa zato što je član frakcije "Navijam za Zvezdu, ali..."

SkankHunt42

pre 4 godine

Jesi li ti gluo svaki dan ili samo sad? Utakmica je 15 minuta bila prekinuta. Mora 15 minuta da se produzi. Da je prekid 45 minuta, 45 minuta se produzava. Problem kod lopovluka zvezde je sto je mec bio produzen 5 minuta, a sudija pustio da se igra do 97. Doduse, igralo bi se i do 197. da onaj golman nije pustio da ga date.
(Vlajzi, 06. oktobar 2019 19:27)

A jesi ti gluo svaki dan ili samo sad? 2 min. je trajalo nameštanje zida. Faul je bio u 95. minutu. Bitno je samo da se piše nešto a?

slobinator

pre 4 godine

Utakmica produžena šest minuta
(Druškan, 6. oktobar 2019 20:08
zeznuo ih sudija.realno je bilo da produži 3.iščupali bi bod

nostalgija

pre 4 godine

Aaaaaaa, pa ovo mora da boli, ali mnogo boli, mnogo, mnogo, mnogoooo hahahahha. Prvo se ponadaju da smo mi kiksnuli, a jos na kraju oni izgube, isto u zadnjoj sekundi, auuuuuu patnjaaaaa, ogromna patnja ahahahaha

Toto-ko-tunjo-pijanceci-s-Holmsom

pre 4 godine

Ахахахахаха стигла вас је карма ! Какав диван дан, Звезда победи у 97., Партизан изгуби у 96 :)
(ВељаЦЗВ, 06. oktobar 2019 20:11)

Da je isti minut, da ga tetoviram... Negde...

anti šajber

pre 4 godine

A sta bi vi ? Endehaziju ??
(Slobodan, 6. oktobar 2019 20:53)


A zašto, šta fali, pa oni su nam dali najviše legendi kluba, pogledaj samo naše najveće legende ko su bili, a tek ko nam je sve od legendi endehazije igrao u prvim danima istorije kluba, kakvi su to nogometaši bili ihh

ford

pre 4 godine

@slavko vrekic
Kapiram te buraz,odlepio si i sta ces sad,jbg.
Bice bolje za nekih trideset godina,brzo ce to,znas kako kazu da vreme brzo ide..

sheriff

pre 4 godine

sto odmaras igrace pred dvonedeljne pauze?? svaki put kad odmaras (zbog cega ih odmaras) ti gubis...
sto ti levi bek igra kao desni?

Vlada

pre 4 godine

Pod hitno ukinuti i Zvezdu i Partizan ili izbaciti u BG zonu.Pa ovo vise nije normalno ponasanje tkz.navijaca ,pustite nas prave zvezdase i partizanovce da dolazimo na stadion i bodrimo nas klub a ne da budemo taoci dilera droge i huligana.Muka mi je da ih slusam ko je dobio vise para od drzave i prepucavanje sa politicarima koji su na vlasti.Sudije da sude posteno ne bi dobili pola utakmica u prvenstvu ni jedni ni drugi.